Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
malphite je op heroj,mislim da ce ga uskoro oslabit jel...
sto se tice jaxa,neznam i meni je taj heroj tako iritantan,jer vec na lv1 radi pun qurac dmg,si njega bi trebali oslabiti,mozda te promjene docekamo u iducem patchu...u suprotnom kupujem jaxa =P
Dali ti shvacas sta pricas za Malphitea?
Jedino sto je krivo rekao je to da je op :S
BTW shaka ti si neki novi u lolu ili ?
btw mici moj ban s signa .... :-x
Duke of Earl
03-03-2011, 17:51
malphite je op heroj,mislim da ce ga uskoro oslabit jel...
Dali ti shvacas sta pricas za Malphitea?
Da lol, u najgorem slučaju Malphite je zapravo UP.
koliko sam ja uspio pohvatat malphite je OP,medu najboljim herojima u igri...ili sam u zabludi???
Wolfwrath
03-03-2011, 17:58
U tom i je stvar, malph je taman. Oličenje pravog tenka, dakle težak za ubit. Ako smatraš da je OP zato što ga je teško sredit, on takav i mora bit.
Da možeš ti na bilo koga stavit 5k hpa ...
Wolfwrath
03-03-2011, 21:58
5k hpa na malphu? Šta si ti pušio? Da bi imao tolko moraš mu izbacit dosta armora, čime automatski gubi na W i E skillovima, a gubitkom W, gubi još i više na E.
Pa to sam bez veze rekao...
imam nidalee tjedan dana malo manje što mislite o njoj ?
Pitanje je sto ti mislis o njoj ... nakon tjedan dana ? :D
Nidalee, uff, ne volim ju jednostavno vidjet u ranked igri na svojoj strani - toliko.
Ako netko uzme nekog AD carrya (potreban) plus ap squishy mage (potreban imo) + nidalee = hard chance to win
Mozda se varam, ne znam, ali iskustva sa nidalee u timu su negativna.
Wolfwrath
04-03-2011, 14:09
Koplje radi bolestan dmg, al je jako sjebano za koristit (sporo, pa lako dodgaju). Ak se znaš pravilno koristit njome, protivnike ćeš u zdrav mozak izdrkat sa ultijem.
Nemoguce joj je pobjedci
kada bjezi samo ulti i smacem s w i kad se priblizim i PUF koplje
Lord Ragnarok
04-03-2011, 15:33
super je to koplje na 0 rangea jel tak.
700 dmg napravi, kaj ne
pa na kraju radi i više 8)
od nidalee i twisted fate mi se kosa dize na glavi kad vidim da ih netko ima iz moga tima,jednostavno treba ih jako dobro znati igrati da bi bili korisni...
od nidalee i twisted fate mi se kosa dize na glavi kad vidim da ih netko ima iz moga tima,jednostavno treba ih jako dobro znati igrati da bi bili korisni...
dodaj i shaca
Wolfwrath
04-03-2011, 21:13
Ja u biti imam pozitivna iskustva sa twistedom u timu...
Igro opet sa malphom, malo sam švrljao sa itemima, pa sam uzeo Aegis i onaj vrag što bloka spellove svakih 30 sec i daje 375 hpa i mane i 50 magic res. Mrtvo ladno uletim u njihov tim, xin i lux ih dpsaju, a men jedva štit probiju... :D
ponco1234
04-03-2011, 21:44
Pomalo me zivcira njihov rune sistem, malo malo pa dobijem 30 lvl u protivnickom timu s full runeovima tako da oni automatski su bolji u startu, a ne bih uzimao sada jos runeove jer bi me to izaslo oko 6k IP najmanje i tako bih dosao na 30 lvl s 7 champa wtf
ja imam complete ap runese ( 85 ap na lvl 18)
Pogledajte ovo
i uzmite u obzir
- Kata na samom početku leavala
-Teemo nema pojma xD
- moj 2. play s rammusom
pokidao sam ih xD
http://img14.imageshack.us/img14/6905/mjdg.png
Jak si stari moj, ja ne znam sto su ove lux i annie uopce radile.
de odo jos s rammusom dam opet screen :)
Gledajte malo LOL tournament stream uzivo: http://tv.esl.eu/de/
upravo sada imaju turnir ili ?
Death By Sexy
05-03-2011, 11:32
Gledajte malo LOL tournament stream uzivo: http://tv.esl.eu/de/
Bilo ok, razbili ih ovi - posebno gragas.
zaboravi Kico, gotovo je... mogao si samo posjetiti link umjesto da uvijek trazis da ti se sve doslovno nacrta i odgovori na suvisna pitanja.
Ovi su mi djelovali tako prosjecno :/
Dali je bilo nagradi ?
Je. Nemoraju te trpit kad igraju U :rotfl: S
Wolfwrath
05-03-2011, 21:45
Igro opet sa malphom, iako smo imali 60 killova, a oni 35,ipak smo spušili :P. Ja sam bio najjači sa 19/3/17. Natrpao sam mu Ninja tabi, randuin, banshee, 2 warmonga i atmu. Rezultat: 4.8k hpa (+ 10% od toga shield), 210 armora, 110 magic res, i u kombinaciji sa W skillom, normalan napad 300 dmga :D
ponco1234
05-03-2011, 22:06
Nikada warmong Malphitu, to ti je moj savjet. I nekako mi je mal taj armor i magic res koji si imao na kraju, ja inace imam preko 300 armora i 200 mr ovisi o protivnickom timu :D
Wolfwrath
05-03-2011, 22:25
Znam,al išo sam polu tank, polu dmg sa atmom. Inace i ja idem na armor,al sad sam ga izbacio za hp. I dalje mu manje od 3 heroja ne mogu ništa :D
Vidio sam da neki preporučaju magic penetration, budem probao jednom nešto takvo...
Zasto nebi imao warmog ? Dobar je za pasiv, istina da je ressist vazniji ali nakon 70-75 % taj ressist se tako sporo dize da uopce ne vrijedi nadogradjivati nego je puno efikasnije nabildati hrpu HP-a.
na malpha obavezno thornmail,pa nakon toga warmog
na malpha obavezno thornmail,pa nakon toga warmog
a zasto pobogu thornmail obavezan ? Ja ga rijetko kad uzimam
ponco1234
06-03-2011, 08:12
Na Malphitu je obvezan Frozen Heart jer u kombinaciji s E skillom moze jako smanjiti dmg neprijateljima
Nemoguce mi je izgubiti s rammusom :D več 4 wina za redom svi +10 scorevi bkte
igram nekad i po 2 thormaila na njemu ali rijetko
Igrao bih na americi mogu li dobiti onaj link za prebacivanje clienta što je markec stavio ? :roll:
Markecgrad
06-03-2011, 11:10
Potraži ga.
našao sam stalno me izbavuje jedva nađe match laga
vfračam se odma na eu :yuck: :yuck:
http://img411.imageshack.us/img411/2521/loleay.jpg
OWQ79yPi-sY
I MR/AR ne treba dizati iznad 200 jer je dobitak za uloženo premali, poslije 200 obično valja nabaviti ili neki support item ili hp ili ići na damage
Nedo bog da mi annie u rankedu jungla :-x :twisted:
Duke of Earl
07-03-2011, 21:26
http://eu.leagueoflegends.com/news/cham ... k-nocturne (http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-nocturne)
http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=20176&d=1299525502
Čuva se IP.
Pa nek si jebu mater vise s novim herojima rekli su novu mapu dat a dace je kurac
Death By Sexy
07-03-2011, 21:55
http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-nocturne
http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=20176&d=1299525502
Čuva se IP.
Omgz0r kakv champ! :o :pray:
Necron_Ov3rlord101
07-03-2011, 22:05
[quote="Duke of Earl":zserrhay]http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-nocturne
Čuva se IP.
Omgz0r kakv champ! :o :pray:[/quote:zserrhay]
:bravo: Svaka čast kreativnosti Riot timu ovaj full badass izgleda.
A ako bude bio zakon kao što izgleda ja odam Riot point-ove uzimam.
:D omg !! OP izgled , sad sam bas utrosio 6300 na 4th runepage ( all crit damage za gp-a)
:) cuvam pare za ovog, iako sam full zadovoljan Jarvanom.
nista posebno kopija soulstealera iz hona...
Lord Ragnarok
08-03-2011, 00:55
nista posebno taj soulstealer. kopija nevermorea iz dote
Jel mi može netko objasnit kako jedan champ može biti kopija drugoga ako je za sada jedino poznat njegov portret?!
Mozda kao aludira na njega, enywey, ovaj ima prejeben izgled.
mislio sam na izgled a ne na mogucnosti...=S
Ali slični su si koliko Blitzcrank i Moraxes...
Lord Ragnarok
08-03-2011, 11:15
ja samo trollam.
imho nit ne lici na ss il fl....
Imam na lvl 18 85 ap runese :D nice
sada radim criticall imam evc 4 runesa :P
nakupovao sam se champova sad mi malo odmora treba
Wolfwrath
08-03-2011, 20:25
http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-nocturne
Čuva se IP.
Već imam filing da ću ga voljet :D
Lord Ragnarok
08-03-2011, 21:21
gangplank je free ovaj vikend.
4 tiamata <3
gangplank je free ovaj vikend.
4 tiamata <3
nevalja fail je probo 5 puta
Počni sa HP i mana regen komponentama Tiamata, kupi Wriggle's Lantern, dovrši Tiamat, kupi IEdge, štancaj Tiamate.
Počni sa HP i mana regen komponentama Tiamata, kupi Wriggle's Lantern, dovrši Tiamat, kupi IEdge, štancaj Tiamate.
Tako i krenem. Samo sto je problem kad dobijes jace timove a bit more tanky :P ^^
I nemas nikakvih deff stvari oneshottean si.
Btw radi savrseno protiv botova...kao i u videu
Pa kad je troll build učinkovit samo i jedino u soloQ zezancijama. Ako i tada. Ali je smiješno ko ševa sa rijetkom papigom.
Death By Sexy
09-03-2011, 07:29
Niti u pola nije koristan ko ap... Bar iz mog iskustva.
AD annie ih sve dere bez po muke, nije čak ni smiješno kad je naš GP koji igra ozbiljno izazove na 1v1 pred dragonom, i ona ga opet ubije bez problema XD
Niti u pola nije koristan ko ap... Bar iz mog iskustva.
Dok je lejn faza je koristan i za genkanje ali kasnije u tim fajtovima mu prelako razbe shield (ako prerano uleti) i nakon sto pobava sve postaje beskoristan. Dok ih AD topi ko lud.
AD annie ih sve dere bez po muke, nije čak ni smiješno kad je naš GP koji igra ozbiljno izazove na 1v1 pred dragonom, i ona ga opet ubije bez problema XD
whot ? :/
Kxs3VUtYyvU&feature=feedu
Možda netko napokon dobije svoj penta kill :D
Mystery In Space
09-03-2011, 12:31
Ako gledaš ad i ap siona u late game-u uzmi ap siona jer ima burst oko 3k što nije malo s obzirom da mu je pola aoe (a ako ti i to nije doboljno onda imaj vjeru u moj stil dok ga igram xD).
Wolfwrath
09-03-2011, 14:30
/cut
Možda netko napokon dobije svoj penta kill :D
Ja sam imo penta kill prošli tjedan sa annie, i to ispred tornja pred njihovom bazom :D
Ja nikako da dobim penta kill kada igram s ovim profi lopovovima kao što je ovaj iznad tebe i onaj Norther. :D
Mystery In Space
09-03-2011, 16:33
Ajde molim te, ja nikad ne stilam ^^
Wolfwrath
09-03-2011, 16:40
Alistar <3
Prejebeno zabavan je. Jako malo ubojstava na početku... :P Al jako dobro paše uz Lux.
Šta mislite, kak bi Tiamat radio na njemu?
Sa Yiem je najlakse penta ili Karthusom ako fino tajmiras ulti :P
yi, trynde , kata ili ranged carry i nidalee mogu lako do pentakilla. a moze i Annie. ako se namjeste :D ma da se napravit penta sa dosta likova.
Lord Ragnarok
09-03-2011, 19:27
mos pentakill sa bilokojim AP userom, samo ti treba sto vise cd reductiona.
*ks* *ks* DOUBLE KILL itd... PENTAKILL
i sa nasusom u late gameu nije tesko dobit pentakill,ja sam nedavno imao quadrokill =)
S tristanom je lagano dobit penta/quadra
w spell i ako zatreba imas i ulti i e <3
EDIT: Pogledajte swerin status u LoLu :P
Koji status ? :D ma daj, ti i Tristana
Prvo si rekao da ne volis vidjeti nidalee u timu a sada si napisao "nidalee op" :P
:fof:
Prvo si rekao da ne volis vidjeti nidalee u timu a sada si napisao "nidalee op" :P
:fof:
e pa sad sam ju kupio pa mjenjam pricu.
Jucer sam imao blitza u timu sa onim novim "kamion" skinom, kako je zakon, cak ima i trubu :D
DJ Not Nice
10-03-2011, 18:27
KYdpsImnYug&tracker=False
Duke of Earl
10-03-2011, 18:31
Abilities:
Duskbringer: Nocturne throws a shadow blade which deals damage, leaves a Dusk Trail, and causes champions to leave a Dusk Trail. While on the trail, Nocturne ignores unit collision and has increased Movement Speed.
Shroud of Darkness: Nocturne empowers his blades, passively gaining attack speed. Activating Shroud of Darkness allows Nocturne fades into the shadows, creating a magical barrier which blocks a single enemy spell and doubles his passive attack speed if successful.
Unspeakable Horror: Nocturne plants a nightmare into his target's mind, dealing damage each second and fearing the target if they do not get out of range by the end of the duration.
Paranoia (Ultimate): Nocturne reduces the sight radius of all enemy champions and removes their ally vision in the process. He can then launch himself at a nearby enemy champion.
Umbra Blades (Passive): Every 10 seconds, Nocturne's next attack strikes surrounding enemies for physical damage and heals himself for each target hit. Nocturne's physical attacks reduce this cooldown by 1 second.
Kupit cu ga samo zbog ovog ultija.
Koji status ? :D ma daj, ti i Tristana[/quote]
:fof:[/quote]
e pa sad sam ju kupio pa mjenjam pricu.
Jucer sam imao blitza u timu sa onim novim "kamion" skinom, kako je zakon, cak ima i trubu :D[/quote]
Koji ovaj skin http://clgaming.net/images/news/jarvan/ ... ustoms.jpg (http://clgaming.net/images/news/jarvan/steamgolem_customs.jpg)S??
koja truba mislis na ove sipkice pokraj njegove glave ? :D
EDIT: ne mozde se spjiti 3 citata pa sam se sje'o sry
ponco1234
10-03-2011, 19:26
aww, pre dobar se cini Nocturne, jedva cekam da vidim kakav ce biti ingame
Lord Ragnarok
10-03-2011, 21:26
*cough*cough*specter/sandwraith*cough*cough*
oke skill setup, nista pretjerano posebno
ISUSE KAKO JE PRVI SKILL PREOCITA KOPIJA SPECTRE ILITI SAND WRAITHA :(((((((((((((((
prema slici pretpostavljam da će biti bruiser
Duke of Earl
10-03-2011, 22:36
ISUSE KAKO JE PRVI SKILL PREOCITA KOPIJA SPECTRE ILITI SAND WRAITHA :(((((((((((((((
OH NE OH NE OH NE LJUDI KOJI SU RADILI NA DOTI RADE I NA LOLU I PONEKAD UZIMAJU DOTINE HEROJE KAO PODLOGU PONEKOG SKILLA, KAKO PREOČITO LOLOLOLOL :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((
Upravo ovakav dojam ostavljaju tvoji postovi.
ovo mi je prvi takav :(
i ocita 100%-tna kopija nije podloga.
Ali nije ni sličan...
Spectre: AoE slow, self speed buff, self ghost. Ako je ikome sličan, onda je Trundleu.
Nocturne: Line speed buff, enemy-generated line speed buff. Slično kao Galio.
Osim što i jedan i drugi speef-buffaju castera u određenom području, nisu ni slični.
Lord Ragnarok
10-03-2011, 23:04
odustajem
Ali nije ni sličan...
Spectre: AoE slow, self speed buff, self ghost. Ako je ikome sličan, onda je Trundleu.
Osim što i jedan i drugi speef-buffaju castera u određenom području, nisu ni slični.
jel me zajebavas
I sta sad sto je kopija? Nemoj ga igrat i boli te k.
nista samo kazem
i onako ne igram lol vise
Ja sam se presto zivcirat zbog lola :P Radje pojedem bombon =)
Dajte ljudi, radi ove teme imam više ljudi na ignoreu nego radi bilo čega drugog
DJ Not Nice
11-03-2011, 01:38
Evo vam i vedejček..
ww2nnYzFqlA&tracker=False
Dajte ljudi, radi ove teme imam više ljudi na ignoreu nego radi bilo čega drugog
Sigurno se osijecas posebno i razmisljas zasto nema /ignore u real life. Jer ipak si ti pro osoba koja visi dan noc na forumu i uzitak ti je ignorat ljude :P Obozavas Kicu i njemu slicne =) :bravo:
OT: Kako Jana rula u kombinaciji s Lux Morde u team fightu a 90% ljudi fokusa Mordea i neskinu mu 1%hpa
Brzo ce patchat poslje kada ga izdaju. Gledaj range kako je jebeno op. Bice QQ na forumu i nerf do jaja. Nebih ga uzmio na vasem mjestu
Ali nije ni sličan...
jel me zajebavas
Odgonetni sam.
Zar treba objašnjavati sličnosti dote, hona i lola?
Igrao sam prije dotu hon nikad ;&
Duke of Earl
11-03-2011, 17:59
http://img59.imageshack.us/img59/4530/loljdh.jpg (http://img59.imageshack.us/i/loljdh.jpg/)
Prvi put igram ranked, ali da li mi netko može objasniti zašto u ovom izboru champova za bananje nema Zileana i Shena (I još par njih) ? Zar ne bi trebali bit ponuđeni svi champovi, to mi nekak najnormalnije zvuči :? Ali inače sam jako razočaran s ranked igrama, sve puno imbecila kao i u normalu. Neznam baš na koji način bi mogao podić svoj ELO ako me igra nastavi uparivat s idiotima svaki drugi meč. To je valjda ono što na forumima LoLa nazivaju "ELO Hell".
meni nesto ide u rankedu u zadnje vrijeme 3-4 wina za redom :roll:
Death By Sexy
11-03-2011, 18:08
Meni nešto ide u zadnje vrijeme u LoLu - od zadnjih cca. 50 gameova oko 40 poraza. A fakat mi je išlo zadnji 5, al opet ništa. :'(
Meni nešto ide u zadnje vrijeme u LoLu - od zadnjih cca. 50 gameova oko 40 poraza. A fakat mi je išlo zadnji 5, al opet ništa. :'(
xDDD ako ti team sucka kao ja onda .... :P :D
ponco1234
11-03-2011, 18:46
Ovi novi botovi bi trebali biti nesto posebno? xD Jedino sto sam primjetio da su agresivniji, imaju teamwork i meni se cini kao da dobivaju gold brze nego mi :D
Report them for hack,riot like fair game why made the un fair fckn PRO! bots so sad :(
Wolfwrath
11-03-2011, 19:15
I meni se zaredalo hrpa poraza za redom prošle godine,pa sam napravio novi account, i krenio redat pobjede :D
Stvar je u tome,da je match making sjeban. Što više ti gubiš, još više ćeš gubiti,a što više pobjeđuješ,još ćeš i više pobjeđivat. Glupo,al iz iskustva znam.
Duke of Earl nemoj ic solo quee :P Idi s nekim kog znas da zna igrat :P Vise se isplati
http://img59.imageshack.us/img59/4530/loljdh.jpg (http://img59.imageshack.us/i/loljdh.jpg/)
Prvi put igram ranked, ali da li mi netko može objasniti zašto u ovom izboru champova za bananje nema Zileana i Shena (I još par njih) ? Zar ne bi trebali bit ponuđeni svi champovi, to mi nekak najnormalnije zvuči :? Ali inače sam jako razočaran s ranked igrama, sve puno imbecila kao i u normalu. Neznam baš na koji način bi mogao podić svoj ELO ako me igra nastavi uparivat s idiotima svaki drugi meč. To je valjda ono što na forumima LoLa nazivaju "ELO Hell".
Mislim da su na tom popisu za bananje champova samo free, i oni koje igrači imaju kupljeno. Nisam 100% siguran u to ali nekako je logično.
Premade i to je to :)
NIJE TO!!!!!!!!
On ima shena
Lord Ragnarok
11-03-2011, 20:01
I meni se zaredalo hrpa poraza za redom prošle godine,pa sam napravio novi account, i krenio redat pobjede :D
Stvar je u tome,da je match making sjeban. Što više ti gubiš, još više ćeš gubiti,a što više pobjeđuješ,još ćeš i više pobjeđivat. Glupo,al iz iskustva znam.
to je mentalitet. nema veze sa matchmakingom.
Smiri se malo s tim caps lockom. Rekoh da predpostavljam samo.
sry ako si to shvatio kao flame
Dijete u tvojim godinama nebi trebalo znat za flame trebalo bi se igrat u pijesku ili zurit u sunce. Bože Petra
Kicooooovantutri kacemo neki premade bacit nadji neki team za 5v5
Dijete u tvojim godinama nebi trebalo znat za flame trebalo bi se igrat u pijesku ili zurit u sunce. Bože Petra
Kicooooovantutri kacemo neki premade bacit nadji neki team za 5v5
:o
Sto vise gubis imas manji ELO(normal ili ranked) sto znaci da te mm spaja sa losijim igracima.
Ako padnes previse biti ces puno bolji i pocet ces carryat cijeli tim, ako odes previsoko umirat ces i gubit ces borbe. sistem nije savrsen, ali to ni ne moze biti.
Isto je i u rankedu ljudi koji se zale da ne mogu dici svoj ELO nakon ~50 borbi vec su cijelo vrijeme na istom u stvari nisu dovoljno dobri za veci rating. Naravno da ti se moze zaredat par poraza, no ako si toliko bolji od ostalih morao bi carryat i pobjedivat. Zalosno je da ponekad full losi igraci pobjede zbog tebe no tako to ide. Na oko 1450 losim igracima pocne padat rating jer nisu dovoljno dobri, a na 1600 bi vec trebali biti svi iznad prosjecni igraci. Uvijek ce se dogodit da neki bolji igrac ima manji ELO od nekog losijeg zbog tima no statisticki gledano ako te mm spaja sa jednakima pobijedit ces 50%, ako si bolji od nih postotak pobjeda raste. Tako da na kraju vecina dode na svoje mjesto.
Tesko je biti carry kada imas kretene kojima nije stalo do pobijede....Ja budem jebeni carry kad idem s tenkom na soloq
Wolfwrath
12-03-2011, 09:51
E pa to. MM umjesto da upari timove kak treba, odnosno da je u svakom timu po jedan igrač sa jednakim ELO-om kao onaj u suprotnom. Tako npr, u 3v3 bi bilo u timu 1 sa visokim, 1 sa srednjim,i 1 sa niskim, a u protivničkom timu bi bilo isto tako, tako da bi bilo izbalansirano.
No umjesto toga, 90% vremena je sukob tima u kojem svi imaju niski ELO-om protiv tima gdje svi imaju visoki... Dakle, u biti vrlo loš sustav, koji umjesto da balansira radi baš suprotno, stavlja jednake protiv drukčijih. Šta oni misle,da ćemo mi čudesno početi pobjeđivati ako se nađemo u timu sa jednako lošima?...
DJ Not Nice
12-03-2011, 18:54
H_h-JRWEjAk
The Fury
13-03-2011, 09:55
9Yqu759aoXc&feature=player_embedded#at=30
Ili se meni čini ili je ovaj champ malo više zakon :pray:
Lord Ragnarok
13-03-2011, 12:42
on dolazi next week?
DJ Not Nice
13-03-2011, 19:23
Bilo bi kul kad bi napravili nekog kvazi Space Marinca : )
Chainsword + Bolt Pistol
OMFG!!!!!!!!!
Ja pwnao a moj team ... http://img683.imageshack.us/f/sdasu.png/
BRATE MILI !!! :thumbs1: :thumbs1:
nemaš pojma koliko nikoga nije briga
nemaš pojma koliko nikoga nije briga
:pray:
DJ Not Nice
14-03-2011, 01:06
isAh6hreZoI
iiiiiiiii ode malph u pm. Kao da ovako vec nije dovoljno slab early game. Zalim onoga tko ce ga igrati
Lol. Da. Malph. Slab early game. Da. Baš to.
Ako je slab onda ga dobro ne igraš.
Duke of Earl
14-03-2011, 11:43
Ja sam isto bio jedan od onih koji misli da je Malph previše oslabljen, dok ga nisam vidio na midu sa Ashe. Sa Q skillom mi je otkidao 1/3 healtha svakih par sekundi, a na lvlu 6. više nisam bio u stanju napraviti ništa, combo ulti, E i Q su mu bili insta kill. U side laneu sam se uvijek puno lakše nosio s njim, ali na midu rijetko ko ima sanse protiv njega.
iiiiiiiii ode malph u pm. Kao da ovako vec nije dovoljno slab early game. Zalim onoga tko ce ga igrati
mislim da si fulao topic.
Ja sam isto bio jedan od onih koji misli da je Malph previše oslabljen, dok ga nisam vidio na midu sa Ashe. Sa Q skillom mi je otkidao 1/3 healtha svakih par sekundi, a na lvlu 6. više nisam bio u stanju napraviti ništa, combo ulti, E i Q su mu bili insta kill. U side laneu sam se uvijek puno lakše nosio s njim, ali na midu rijetko ko ima sanse protiv njega.
Sta pricas ti haahahah. 1/3? znaci on udara 150 na lvl 1? jel imo ap rune jer je Q oslabljen ko kurac na lvl 1 udari 60-70 ovisno protiv koga i kakav im je pocetni MR. Zakotrljas taj kamen 4 puta i nemas mane .S Malphom imam 40% odigranih meceva sve ukupno nekih 650 sam odigro. Malphite je prije bio jak na midu sad je govno kojeg se neisplati igrat.(i prije ovog nerfa rijetko kada sam ga picko za ranked jer ima jacih i boljih tankova).
I btw kazes 1/3 kolko imas heltha ti na startu 400?
@ Boz usporedi bilo kojeg drugog tenka snjim u early game svi su bolji od njega cak i "nerfani" morde
Uzmimo Jaxona na primjer skoci skine ti stit i jos te udari 70-100
90% timova koji pickaju Malpha za mt su ili predali ili klasicno izgubili. Bilo koji malo bolji igrac ce ga konstantno harrast bilo range bilo melee kao mali teemo ubode i ode
Duke of Earl
14-03-2011, 14:44
Ne na lvlu 1., nego tamo oko 6.-7., (a s obzirom da se radi o midu, do tog levela dodemo za par minuta) kad mu taj skill može bit na 4 lvl-u, znači radi 220 dmg svakih 8 sekundi, Ashe na lvlu. 7 ima oko 900 HPa i 30 MR što znači da mi otkida oko 1/4 healtha (pogotovo ako ima 15 % MP iz offense treea, i MP rune). A uz mana regen rune, meki pendant i meditation u utility treeu nikad nećeš ostat bez mane za harassanje. Kombo ulti, slam i shard skida 650 HPa instant, 2-3 autoattacka (koje je lagano izvest zbog stuna i MS stealanja s Q) i rijetko koji champ to preživi.
Lord Ragnarok
14-03-2011, 15:25
a vi shvacate da se i njega moze dosta izharrasati? pogotov sa rangeom
The Fury
14-03-2011, 17:03
a vi shvaćate da možete mijenjate govore annoncera u igri.
Možete staviti od Dote, Hona, Unreal Torment, Quake 3 i ostale :D
Evo i kako:
http://www.leagueoflegends.com/board/sh ... p?t=492609 (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=492609)
Npr, stavite ovaj voice:
n0As1PDXbtc
Radije bih si žlicu nabio kroz jedno uho do drugog nego slušao HoNove fail announcere. GENOCIDEe!2!!1eleven!"
The Fury
14-03-2011, 18:48
Sebi sam stavio iz Unreala, predobro nešto :pray:
a vi shvacate da se i njega moze dosta izharrasati? pogotov sa rangeom
Lakse je napisati da je op.
Krasno, idu nerfat heroja kojeg ja igram i za kojeg sam preko 9k na rune potrosio :s
+ mislim da je on jedan od heroja koji zapravo i jest izbalansiran.
Wolfwrath
14-03-2011, 20:27
90% timova koji pickaju Malpha
Jel još ko pročitao ovo kao pičkaju umjesto pikaju? :D
Enivejs, ne znam odakle ti to, al malph na midu apsolutno razara. I ne znam o kojim ti tenkovima govoriš, zato što malph bez jebemti može raditi poprilično više dmg-a sa full tank buildom nego drugi "najbolji" tenkovi poput shena i alistara. Da ne govorim o tenkanju, pošto sa punim buildom možeš prošetat pravo do njihove baze bez osvrtanja.
A fala bogu da ga se može harrasat, ta ipak je melee lik, i to mana-heavy. Iskusan igrač može harasat i jebenog chuck norrisa,kad bi ga bilo u igri... A i običan početnik sa ranged likom zna pomalo harasat lika poput malpha... Problem je jedino što ti početnici nisu oprezni poput iskusnih,pa to harasanje često zna završit smrću harasitelja.
@Looky- slažem se u potpunosti.
Kupio sam prije sat vremena Urgota i sada vidim da je free :shock: :shock: :shock: :shock:
ŠOK!
Always representing
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/Contests/Masquerade%20Madness/wreckedd%20NA%20-%20Malphite.JPG
Lord Ragnarok
14-03-2011, 21:22
zasto ima kurac na celu?
zasto ima kurac na celu?
Wolfwrath
14-03-2011, 21:24
Zato što su napravili prozor od njega sa slijedećim pečem :P
Zato što su napravili prozor od njega sa slijedećim pečem :P
DJ Not Nice
14-03-2011, 21:29
Ahahahaha xD
Lord Ragnarok
14-03-2011, 21:56
jebao prozor ovaj forum vise...
owrwt97AH54&feature=feedu
Lord Ragnarok
15-03-2011, 10:51
kada taj heroj izlazi?
Još jedan u nizu anti-tanky-DPS failpatcheva.
Release Notes v1.0.0.113 Posted by Phreak on Mon, 2011-03-14 21:10
League of Legends and PVP.net will be updated during scheduled maintenance from 1:30AM until 12PM on March 15th.
New Skins in the Store
Frozen Terror Nocturne
Void Nocturne
Leprechaun Veigar
Battle Regalia Poppy
PVP.net v1.31.27
Made several usability improvements to the Join Custom Game screen
Private games are now hidden by default. There's a new checkbox to show them
Made improvements to the Login Queue UI
Login Music checkbox now saves correctly between sessions
The player list in the end of game screen will now correctly always show all of your teammates
The "View Profile" button in personal messages now works correctly
Fixed several bugs with viewing runepages when a match is found that was causing bad behavior
League of Legends v1.0.0.113
Nocturne, the Eternal Nightmare
Duskbringer: Nocturne throws a shadow blade which deals damage, leaves a Dusk Trail, and causes champions to leave a Dusk Trail. While on the trail, Nocturne ignores unit collision and has increased Movement Speed and Attack Damage.
Shroud of Darkness: Nocturne empowers his blades, passively gaining attack speed. Activating Shroud of Darkness allows Nocturne to fade into the shadows, creating a magical barrier which blocks a single enemy spell and doubles his passive attack speed if successful.
Unspeakable Horror: Nocturne plants a nightmare into his target's mind, dealing damage each second and fearing the target if they do not get out of range by the end of the duration.
Paranoia (Ultimate): Nocturne reduces the sight radius of all enemy champions and removes their ally vision in the process. He can then launch himself at a nearby enemy champion.
Umbra Blades (Passive): Every 10 seconds, Nocturne's next attack strikes surrounding enemies for physical damage and heals himself for each target hit. Nocturne's physical attacks reduce this cooldown by 1 second.
Akali
Adjusted Twin Disciplines to trigger at 9.5 AD and 19.5 AP to account for rounding
Anivia
Glacial Storm mana cost reduced to 75 at all ranks from 75/125/175
Updated all of Anivia's animations to be less frigid
Caitlyn
Headshot now requires 8/7/6 attacks to trigger at level 1/7/13 respectively from 8 attacks at all levels
Cho'Gath
Feral Scream damage reduced to 75/125/175/225/275 from 80/130/180/240/300
Vorpal Spikes
Damage increased to 20/35/50/65/80 from 20/30/40/50/60
Ability power ratio increased to .3 from .2
Feast
Damage reduced to 300/475/650 from 300/550/800.
Ability power ratio increased to .7 from .5
Carnivore mana received on kill has been reduced by 50%
Base health reduced to 520 from 550
Base armor reduced to 19 from 21
Evelynn
Fixed a bug where Hate Spike's tooltip showed the damage incorrectly at earlier ranks
Galio
Righteous Gust mana cost reduced to 70/75/80/85/90 from 80/85/90/95/100
Gragas
Barrel Roll damage reduced to 85/135/185/235/285 from 100/150/200/250/300
Drunken Rage mana restored while channeling reduced to 30/45/60/75/90 from 40/55/70/85/100
Irelia
Equilibrium Strike
Damage reduced to 80/130/180/230/280 from 80/135/190/245/300
Cooldown reduced to 8 seconds from 9
Ability ratio reduced to .5 from 1
Transcendent Blades damage reduced to 85/135/185 from 90/140/190
Base health reduced to 515 from 575
Movement speed reduced to 320 from 330
Jarvan IV
Golden Aegis' PVP.net description no longer states it triggers automatically
Kassadin
Force Pulse
Damage reduced to 60/115/170/225/280 from 60/120/180/240/300
Cooldown increased to 6 seconds from 5
Ability power ratio reduced to .7 from .8
Riftwalk ability power ratio increased to .5 from .4
Void Stone damage reduction reduced to 10% from 15%
Lux
Prismatic Barrier shield increased to 60/85/110/135/160 from 50/75/100/125/150
Finales Funkeln ability power ratio reduced to .75 from .85
Malphite
Granite Shield Increased the re-use time of your shield reactivating upon taking damage to 12 seconds from 8.
Ground Slam bonus damage based on armor decreased to 50% from 70%
Maokai
Arcane Smash damage increased to 70/115/160/205/250 from 50/95/140/185/230
Twisted Advance damage increased to 80/115/150/185/220 from 80/110/140/170/200
Sapling Toss lifetime increased to 35 from 25 seconds.
Vengeful Maelstrom
Casting delay reduced by 50%
Initial mana cost changed to a static 75 from 75/125/175
Continual mana cost changed to a static 30 from 30/35/40 per second
Mordekaiser
Fixed a bug where Mordekaiser's per-level health, armor, attack speed, damage, and magic resist were lower than intended
Singed
Armor per level decreased to 3.5 from 4.2
Sion
Death's Caress damage and shield reduced to 100/150/200/250/300 from 110/160/210/260/310
Base health reduced to 507 from 577
Base health regeneration decreased to 1.58 per 5 seconds from 1.62
Health regeneration per level reduced to 0.19 from .2
Sivir
Fixed a bug where Fleet of Foot had stopped working
Sona
Power Chord now deals 14 damage + 9 x lvl (from 24 + 12x bonus magic damage) in bonus magic and a bonus effect depending on Sona's last song played.
Hymn of Valor
Base damage reduced to 50/100/150/200/250 from 60/110/160/210/260
Ability power ratio increased to .7 from .5
Mana cost changed to 75 from 65/70/75/80/85
Power Chord - Stacatto: Deals double power chord damage
Aria of Perseverance
Base heal increased to 35/70/105/140/175 from 30/55/80/105/130
Ability power ratio reduced to .35 from .5
Mana cost normalized to 75 from 65/70/75/80/85
Power Chord - Diminuendo: Debuffs the target to deal 20% less damage for 3 seconds
Song of Celerity
Mana cost changed to 75 from 65/70/75/80/85
Power Chord - Tempo: Slows the target by 25% for 2 seconds
Crescendo
Cooldown decreased to 140/120/100 from 170/150/130
Ability power ratio increased to .8 from .7
Veigar
Added a funky new dance for Veigar - rock on!
Zilean
Time Bomb
Mana cost increased to 70/85/100/115/130 from 60/75/90/105/120
Base damage reduced to 90/145/200/260/320 from 100/155/210/270/330
Chrono Shift
Base revive increased to 600/850/1100 from 500/750/1000
Ability power ratio reduced to 2 from 3
Buff duration reduced to 7 from 10
Items
Banshee's Veil refresh time increased to 45 seconds from 30 seconds.
Doran's Blade
Fixed a bug where Doran's Blade was providing an unintended effect
Damage increased to 10 from 9
General
Experience
When more than 1 champion is sharing experience, 10% extra experience is split among all targets
Two champions each gain 55%, up from 50%
Three champions each gain 36.7%, up from 33.3%
Four champions each gain 27.5%, up from 25%
Five champions each gain 22%, up from 20%
Death timers increased slightly for levels 4-17
Minions
Cannon and super minion turret resistance returned to 50% from 65%
Minions now deal 50% damage to turrets from 60%
Cannon minions now start spawning every other wave after every 35 minutes, increased from 20
Effects that prevent you from dying will now always occur in a set order
Undying Rage
Chronoshift
Guardian Angel
Rebirth
koliko nepotrebnih nerfova :(
Lord Ragnarok
15-03-2011, 13:50
Irelia
Equilibrium Strike
Damage reduced to 80/130/180/230/280 from 80/135/190/245/300
Cooldown reduced to 8 seconds from 9
Ability ratio reduced to .5 from 1
Transcendent Blades damage reduced to 85/135/185 from 90/140/190
Base health reduced to 515 from 575
Movement speed reduced to 320 from 330
*ghasp*
Cho više nije moj omiljeni champ. Reduciralo mu je sve osim bezvrijednog vorpal spikesa.
:(
neznam šta im je ovo s malphitom trebalo...
Wolfwrath
15-03-2011, 15:31
Unište mi Kassadina, a imam ga. :(
I prije je s njim bilo problem igrat, end game je bio poprilično slab,al sad su ga još više sjebali...
Death By Sexy
15-03-2011, 16:17
Zašto su dirali Gragasa pobogu? :/ I Siona..
Ajde bar su Maokaia buffali.
A dobro, vidjet ćemo što će biti.
Wolfwrath
15-03-2011, 16:44
Sve u svemu, opet su sfušali. One koje ne treba su još više oslabili (izuzev one pevaljke i maokaia), a i dalje određeni heroji su OP...
Uništili mi sve heroje koje igram -.-
Strinine im gaće
Fakjea, buff za Maokaija. Zapravo bi mi bilo dovoljno ovo što su napravili ultimateu, sad konačno ima smisla levelati ga.
Tako treba, dobri nerfovi .
Sva sreča da je Anivia još i buffana :D
Unište mi Kassadina, a imam ga. :(
I prije je s njim bilo problem igrat, end game je bio poprilično slab,al sad su ga još više sjebali...
Late game kassadin slab? :D
hahaha, dobra ti je ta. Nešto krivo radiš. Jedan od najjačih heroja
Wolfwrath
15-03-2011, 22:34
Ma,nije slab, al lako ga je counterat, a men se uglavnom potrefi da igram protiv onih kojima ništa ne mogu na end gameu... :P
A i ovisi o kojem buildu ide...
Ma,nije slab, al lako ga je counterat, a men se uglavnom potrefi da igram protiv onih kojima ništa ne mogu na end gameu... :P
A i ovisi o kojem buildu ide...
wat ?
dodjes, bacis q i e i onda r -> rinse repeat.
counter ? di ?
cleanse / qss.
Wolfwrath
16-03-2011, 14:39
Probaj protiv meleea sa punim buildom igrat, poput Pantheona. Jedna greška i zaboljet će te više nego prozor odostraga bez vazelina.
No opet,stvar je builda. Ako ide silence build, pošalješ nekog poput malpha i ne može mu ništa. Melee dps build opet obično manjka survivabilitya, a i često ne može out-dps-at melee likove, poput gore navedenog. Mage build isto radi fin dmg, no opet fali survivability. A kakav god je build, ne možeš baš ušetat među protivnike. 1v1 je jak, no u team fightovima već lagano gubi na moći, te nije niti dps niti tank, nego tek support sa silencom i slowom.
Ima li itko kakve probleme sa patchanjem ? nikako da se obavi, vecinu dana je server off a dok nije opet patchanje ne prolazi.
Javlja gresku: ASSERT: pointer is NULL..(file.c/712)
Lucky.Strike
16-03-2011, 15:40
meni patcha bez ikakvih problema ^^
Death By Sexy
16-03-2011, 15:42
meni patcha bez ikakvih problema ^^
Lord Ragnarok
16-03-2011, 16:03
vec sam se patchnul, al je server nedostupan il tako nest
ma nek se gone u MP3, svaki patch novi problem
Samo je EU u problemina ?
ponco1234
16-03-2011, 16:17
Ja sam na EU i patcho sam bez problema, jedino cekam server da dode :D
Lord Ragnarok
16-03-2011, 16:27
isto
u vama je problem :D
isto
u vama je problem :D
ali kakav sad problem ?
Dosad ga nije bilo.. sto pak sad nije kompatibilno sunce im ... gledam.
Duke of Earl
16-03-2011, 16:55
Istraži malo po službenim forumima, znam da su ljudi već imali taj problem.
Death By Sexy
16-03-2011, 16:55
serveri su up...
Your position in queue: Over 9000 :rotfl:
ponco1234
16-03-2011, 16:57
haha, isto xD
sad su im proradili serveri i nasao sam objasnjenje problema. :) dobro
Lord Ragnarok
16-03-2011, 17:09
over 9000 rofl
jos sam 20min da upadnem na server :P
1:20 min waitin -_- !!!!!!!!!!!!!!!!!
:D aj dobro, barem radi
Lord Ragnarok
16-03-2011, 17:35
upadoh
brb idem po nocturnal
edit:ima ko za game sada? idem mal rejpati sa doticnim herojem :P
1:20 min waitin -_- !!!!!!!!!!!!!!!!!
:D aj dobro, barem radi
Šta triba napravit za ono null sranje?
downloadas fix, pise ti na patcheru (prvi link )
http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=18184&stc=1&d=1298250334
Nije im radija taj link dosta dugo. Sad je proradilo napokon.
Aproximate wait time 1h 3min.
Jebala ih igra koju nemoš igrat kad poželiš :pray:
Wolfwrath
16-03-2011, 19:14
Men je pisalo 1h 13 min, pa mi je nakon 20 min palo na 4 min :P
Al odvalio sam se na "over 9000" :D
Evo i meni je over 9000 approx 53 min.
Ono pre jadno :SSS stvarno je puno ili server ne radi
Nije to jedina igra šta se pjenite.
Bolje da i tako radi nego da neradi
Wolfwrath
16-03-2011, 20:11
Pa to im ja i kažem, ionako skače vam tam.
Igro sad sa Jajanom IV. <3 Tank/dps awsomeness
Pa to im ja i kažem, ionako skače vam tam.
Igro sad sa Jajanom IV. <3 Tank/dps awsomeness
Goni ga mrzim ga vidjet u protivnickom timu. :P
Dobri su mi samo oni kad zarobe svoj tim hahaha pa fino pobijes ostale
Wolfwrath
16-03-2011, 21:28
Mene su moji morali voljet, genkali nas ovi gadno, mi skoro pomrli, ja uskočim i zarobim im cijeli tim, a moji zbrišu :D
Lord Ragnarok
16-03-2011, 21:48
jaran+fiddlestick=win
doduse 3-0 u winovima sa ovim novim herojem, predobar mi je :D
Wolfwrath
16-03-2011, 22:22
Jel su mu baš morali stavit 6.3k cijenu :(
Duke of Earl
16-03-2011, 23:03
Ja imam točno 6300 IPa sad, ali se baš dvoumim oko kupnje. Ragnaroče, jel junglaš ili laneaš, i kako se snalaziš u late gameu i team fightovima ?
Lord Ragnarok
16-03-2011, 23:21
lejnam, ak mogu sad game nabaciti, samo daj nick
u pocetku malo vise farmam dok si ne srusam beserkerice+brutalizer. nakon toga lako isujem u teamfightovima.
najvaznije ti je dobro iskoristiti ulti, kada im je tim razdvojen. samim time imas preko 90%sanse za pobjedu u teamfightu. malo bolje pripaziti na tajming 1.og skilla tako da imas sto vise patha koji ti dodaje bonus dmg i ms
ako bas oces demonstaratorski game dodaj me ingame m4c4n999
Ja imam točno 6300 IPa sad, ali se baš dvoumim oko kupnje. Ragnaroče, jel junglaš ili laneaš, i kako se snalaziš u late gameu i team fightovima ?
ja junglam s njim, jeben ganker :D
u team fightovima je awesome, samo ultas na njihovog skvisija i prerezes ga, late game je dobar.
:D ja sam sacko prvi gejm, uopce nisam skuzio kako se aktivira ulti ( onaj dio dok se dofuras do nekog ) plus range me nekako razocarao jer sam imao dojam da je puno veci, ali nakon 2-3 gejma, totalno super heroj.
Junglam isto ali solo golem ne prolazi na lvl 1, kod tebe ?
Duke of Earl
17-03-2011, 15:34
ja junglam s njim, jeben ganker :D
Kupio ga, također junglam, on mi je zasad najbolji jungler/ganker, s tim da posjedujem i Trundlea, Warvicka i Nunua. Startam s Vampiric scepterom, ruta je vukovi, wraiths (smite plavi), mali golemi, port natrag po armor i 2 hp pota, plavi golem, lizard i onda gankanje ili daljni jungle, nebitan smjer. Masteries 10/10/10.
Đaba ti je dobar heroj ako igraš sa panjevima. Ma strašno...
Wolfwrath
17-03-2011, 17:18
Igrah sad sa Fiddlom, ide lux na mene,ja ju razbijem i krene ona bježat sa nekih 120 hpa, ja šibnem one vrane sa silenceom, taman ju udari ,mislim si preživjet će (imala je ghost), kad ono u tom trenu naleti njihov teemo i vrana se odbije od njega nazad u lux i ubije ju :D Odvalio sam se na njihove reakcije :D
te emo , the usual failer :D poor rodent
wat, kakav vamp scepter :O
ja imam 21/0) masterije, startam na blue -> vukovi -> vraithovi -> 2 golema -> 2 mala miniona oko red buffa -> port doma -> red buff.
(H)
Duke of Earl
17-03-2011, 17:32
wat, kakav vamp scepter :O
ja imam 21/0) masterije, startam na blue -> vukovi -> vraithovi -> 2 golema -> 2 mala miniona oko red buffa -> port doma -> red buff.
(H)
Vamp scepter zbog wriggle lanterna koji mi je prvi item :wink: Gradim ga na svim junglerima, brijem da mi je to najdraži item u igri, najbolji omjer uloženog i dobivenog uz Youmu .
vamp scepter ili shield za 300 isti vrag, ionako nemozes ubit velike iz prvog pokusaja. Ali ako uzmes stit i 5 potiona onda pri povratku obicno ne mozes kupit vamp scepter dok obrnuto lako sakupis 300 golda za Cloth Armor i 2x health potiona
vamp scepter ili shield za 300 isti vrag, ionako nemozes ubit velike iz prvog pokusaja. Ali ako uzmes stit i 5 potiona onda pri povratku obicno ne mozes kupit vamp scepter dok obrnuto lako sakupis 300 golda za Cloth Armor i 2x health potiona
nesto krivo radis ako ne mozes blue golema ubiti iz prve, a i ako ne zaradis 450g u tiru u jungli..
Lucky.Strike
17-03-2011, 19:08
podsjeca me na vremena kad sam igrao pr*vate wow :D
Wolfwrath
17-03-2011, 19:21
Igrah sad sa Cho-om (koji također razara), i lik iz tima je imo Nocturna. Ise,kako taj lik razreže kroz sve, nemreš bilivit :P
KOJI JE VRAG S NJIM ???
Ja s jannom mu opalim q+w spell i nista omg :? :?
KOJI JE VRAG S NJIM ???
Ja s jannom mu opalim q+w spell i nista omg :? :?
Pa procitaj koje spellove ima
Pa znam da ima neki fckn stit,neku mrlju izbaci i onaj ulti
a cetvrti neznam :roll:
svi koji planiraju kupiti nocturna, neka pricekaju jer mislim da ce biti nerfan...i to dosta.
evo sad gejm 20/6/17
Wolfwrath
17-03-2011, 20:40
Dok skupim love,već će dvaput bit nerfan :P
Ja cu radije Twitcha or Shaco+Akali combo :roll:
Wolfwrath
17-03-2011, 21:45
Ise,koja makljaža. Sat vremena igra, ja sa WW, nocturne na protivničkom, isprva nas tukli, na kraju bilo 50/41 za nas, ja sam 20/8/18. Na kraju sam dovršio build za WW + još uzeo Trinity force i pokupovao sve elixire. Zaletim se u njih, tuku me cho, kassadin i nocturne,a men ništ, sve sam ih poklao :P
Najbolja igra u kojoj sam u duže vrijeme sudjelovao...
Primjetih da nocturne izgubi nešto na moći u end gameu... Anivia ga je mogla bez problema razbit :P
Ise,koja makljaža. Sat vremena igra, ja sa WW, nocturne na protivničkom, isprva nas tukli, na kraju bilo 50/41 za nas, ja sam 20/8/18. Na kraju sam dovršio build za WW + još uzeo Trinity force i pokupovao sve elixire. Zaletim se u njih, tuku me cho, kassadin i nocturne,a men ništ, sve sam ih poklao :P
Najbolja igra u kojoj sam u duže vrijeme sudjelovao...
Primjetih da nocturne izgubi nešto na moći u end gameu... Anivia ga je mogla bez problema razbit :P
mozda je on izgubio koncentraciju ;)
Ocu Twicha.. moram to kupit , onda cu valjda bit zadovoljan sa herojima neko vrijeme.
Lord Ragnarok
17-03-2011, 22:37
mozete rec s cim krecete jugnleati i kojim redoslijedom? probo bi to, al bas i nisam fan junglanja
Isto kao i Norther : wolfs, wraiths, 2 golems, KONZUM, blue, (gank) wraiths, red (gank) ... and so on...
Probao sam malo frozen mallet da imam vise lifea , nelose samo sto sam previse solirao jer mi se nije fakat dalo cekat pasivnog tenka (maokai)
http://i55.tinypic.com/20rps8l.jpg
Lord Ragnarok
18-03-2011, 00:50
items?
items?
pocetni ? vamp scepter ili cloth armor + 5 potiona
Jesi ti ovisan ?? :o :o
Kupio si zadnjih 5-6 novih champova i sada si vjerovatno na pola puta do 6300 :D :D
nemam recimo... maokaia / karma , nit me ne zanimaju
DJ Not Nice
19-03-2011, 05:04
vQwTzZdv7Ts
nemam recimo... maokaia / karma , nit me ne zanimaju
Ja sam štedio za maokaia i kasnio je 2 dana na eu a i nije mi se previše sviđao pa sam kupio Aniviu :D
I sad su ga buffali i sad je super.
Evo vam.
Evo jos jedan video ja napravio. kE8M_88ZC3E&feature=channel_video_title
:D dobro je kico, sad mogu u nove pobjede sa Xinom :)
Pa ofc kad sada imas pro build ;) :D
EDIT: taj isti build je i za tristanu
NEeee... banali me s lola :( :(
Markecgrad
20-03-2011, 09:14
LOL, dobio sam ban jer sam afkao igru zbog jebenog laga:(
4 Ip boosta :D
Nek njima i dalje šteka. Dokle nam daju kompezaciju meni super
Markec meni je prvo isto kao i tebi pa na pola sata i onda išao na ranked xin i cho leavali pa sam i ja i ban do sutra :(
Markecgrad
20-03-2011, 10:35
Samo što si ti uz to vjerojatno leftao kojih 80 matcheva.
91 mislim prije mi je lag bio jos gori :(
A koliko ti imas winova ? :S
Kako mene nikad ne spoji s liverima. Osim kada igram s Northerom pa on afk-a. :D
Barem znam da ako reportam nekog nije bezveze tj. da će dobit neki ban.
a kada si igrao samnom i s onim "vortecon" om :P
Kako mene nikad ne spoji s liverima. Osim kada igram s Northerom pa on afk-a. :D
Barem znam da ako reportam nekog nije bezveze tj. da će dobit neki ban.
afk fo life.
<3
Dogovaram se s likom da mu dam lol acc +50 kn za 105 lvl gladiatus acc ako se dogovorimo BB lolaši
Dogovaram se s likom da mu dam lol acc +50 kn za 105 lvl gladiatus acc ako se dogovorimo BB lolaši
prodaj
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.