Pogledaj cijelu verziju : League of Legends
Koliko ja znam,. zilean mi je zeznut, jako dobar morde, kassadin, vladimir, heimer, moze cak i mf, ( za ashe neznam ) i odlican kennen moze parirati ako se krece i skillshota savrseno.
Što countera katarinu u midu? Probao sam sa ashe ali baš i nejde t.t
Tristana, Zilean, Mordekaiser (ako je suicidalan ili ima kvalitetnog junglera koji zna countergankat), Kennen. Katarina i Vladimir actually counteraju jedno drugoga, pa je iznimno kvalitetan skill vs skill matchup. BUT VLAD TAKES NO SKILL! :p
[quote="Mystery In Space":194rvhaq]Što countera katarinu u midu? Probao sam sa ashe ali baš i nejde t.t
Tristana, Zilean, Mordekaiser (ako je suicidalan ili ima kvalitetnog junglera koji zna countergankat), Kennen. Katarina i Vladimir actually counteraju jedno drugoga, pa je iznimno kvalitetan skill vs skill matchup. BUT VLAD TAKES SO MUCH SKILL TO BE EFFECTIVE! :p[/quote:194rvhaq]
FIXD
LOL VLAD TREBA SKILL OVO JE NESTO NAJSMJESNIJE STO SAM U ZADNJIH PAR SATI CUO
HAHSHASSHAHAHAHAHAHAHAH
Uzmi ti vlada ( bez skilla ) protiv recimo ... Lovca pa ces vidjeti :)
I da, LeBlanc i dobra Lux takodjer mogu protiv Kate
Igrao sam ga oba tjedna kada je bio free. Zadnji tjedan, 26 gameova, 7 lossova, od toga jedan 4v5, 1 3v5. I jedna 4v5 pobjeda. Lik je loltastično lagan za igrat, osim ako si kreten i sa Poolom farmaš minione dok je njih 4 MIA. Nebalansirano đubre.
Igrao sam ga oba tjedna kada je bio free. Zadnji tjedan, 26 gameova, 7 lossova, od toga jedan 4v5, 1 3v5. I jedna 4v5 pobjeda. Lik je loltastično lagan za igrat, osim ako si kreten i sa Poolom farmaš minione dok je njih 4 MIA. Nebalansirano đubre.
Lagan je za igrat. Težak za znat igrat. Ako me kuzis sta ti hocu reci...
Isprobavanje novog builda za Teema:
http://i.imgur.com/zGiqy.jpg
Sad samo farmam IP da mogu kupiti Moakaia kad izađe. :>
Lagan je za igrat. Težak za znat igrat. Ako me kuzis sta ti hocu reci...
Nema baš težine u "znanju" igranja Vlada. Imaš 3s CD 600range spell koji te heala. Imaš 4.5s CD 600 AOE spell koji ti košta health (ne košta ništ sa 50 AP ako ideš Tides>Trans) i buffa ti healing i vlastiti damage. Imaš ult koji ti povečava timski damage i završava sa spikeom. Osim Poola, niti jedan spell nema trade-off kada ga koristiti, kada ne, i na koga ga baciti (osim rudimentarnog don't get the tank). Lagano da nemre bit lakše.
I dodatni skill na Vladu ne vrijedi ništ jer ne postoji. Do sada niti jedan jedini high-Elo stream nisam vidio (1800+) u kojem je itko bena ili pickao Vlada. Lik posjeduje u dometu od 0-1500 Elo, što je oko 99.8% igrača, i skillset "nemam manu i healam se hurr durr" nije balansiran.
ma krasno livo qeoue (2 puta zbog neta) i sad nemogu 15 min igrat :S
Kupio Trynda, owna bogove, 80% winova iako to mogu lako na 90 dignut, ubijam koljem u 3v3, 5v5 nisam probao sa njim još...
4/4/2 s tristanom hmmm poceo s 3/0/1 leavali ryze i panth ... čovijek bi se mogao zamisliti
@macolla a lako s tryndom carry u 3x3 :S xD
DJ Not Nice
31-01-2011, 18:58
Jel' to uvijek iz tvojeg tima livaju?
Da. :(
a kako bih lijepo ownao s tristom :| :| :| :| :| :| :| :|
Jeste i vi ostali dobili 4 IP boosta?
Mislim da smo svi na us dobili 10 bili, ali to nakon patcha znaju dat ako je recimo bilo kakvih problema pa smo trebali cekat i to...
The Fury
31-01-2011, 19:42
Ja nisam ništa dobio, a na US sam .... :(
Duke of Earl
31-01-2011, 19:48
Da, EU server.
Jel' to uvijek iz tvojeg tima livaju?
ocito , jer ga spajaju sa njemu slicnim liverima.
Kico dok nakupis puno igara bez livanja prestat ce te stavljat sa tolikim liverima.
ponco1234
31-01-2011, 20:40
Trenutno igram s Nasusom i Poppy, Nasus pre super, samo treba biti pametan i dovrsavati minione s 1. skillom i kasnije bude pre mocan :P
Lord Ragnarok
31-01-2011, 21:30
nne kuzim zkj leavati.
sam odi afk, svake 3-4min ubij creepa i to je to...
Da , ali imam samo 2 leava u rankedu a u normalu oko 70 :S
sta livas koji kurac , ako nemas vrimena nemoj igrat, igran jutros najbolju partiju dosad, ovaj sa shenon izade i ostanemo samo ja(ryze) i ashe i koji cemo kurac protiv trojice.....da je igra jos 5min sigurno bi dobili....
mene ful napusta volja za igranjem. pocnem normalno, i onda nakon 15 minuta vec mi je pun k i igram tek toliko :(
The Fury
01-02-2011, 10:23
clMEu39Iydc
Izgleda zanimljivo... Samo da nije preskupa.
Death By Sexy
01-02-2011, 10:48
Stvarno neloše... Dobre fore s ovim sistemima novima imaju! Prvo fury, sad taj ult pasivni.. Najs.
Markecgrad
01-02-2011, 11:45
Yay, Sona je free, taman sam je mislio kupiti:)
Lord Ragnarok
01-02-2011, 11:54
opet je yi free >.<
to cudo je stalno free... zas nemogu staviti ireliu da ju probam prije neg si ju maznem
ak nekog zanima:
Week 30 (this week):
• Master Yi
• Singed
• Sivir
• Tristana
• Veigar
• Zilean
• Shen
• Sona
• Lux
• Renekton
ja bi mordekaisera i garena :P
PATCH!
For more information about the rune changes, please read http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=480979
League of Legends will be updated during scheduled maintenance on 2/1/2010 from 1:30AM until 10AM PST.
New Skins in the Store
Sun Goddess Karma [/*:m:n04nvumr]
Sakura Karma [/*:m:n04nvumr]
Lion Dance Kog’Maw [/*:m:n04nvumr]
Djinn Malzahar[/*:m:n04nvumr]
League of Legends v1.0.0.110
Karma, the Enlightened One
Heavenly Wave: Karma sends forth hidden blades from her fans, dealing magic damage to units in a cone in front of her. Mantra Bonus: In addition to dealing damage to enemies, Heavenly Wave will also heal allies in the cone based on a % of their missing life.[/*:m:n04nvumr]
Spirit Bond: Karma bonds an ally or enemy creating a beam between them. Allied anchors have increased movement speed and enemy anchors have reduced movement speed. Enemy units that come in contact with the beam take magic damage. Karma strengthens the bond to double the effect of the movement speed modifier.[/*:m:n04nvumr]
Soul Shield: Karma summons a protective shield that absorbs incoming damage. Mantra Bonus: In addition to casting the shield, energy radiates out from the shield dealing damage to enemy units around Karma's target.[/*:m:n04nvumr]
Mantra: Karma empowers her next ability to do an additional effect. Mantra is available at level 1 and does not require a skill point.[/*:m:n04nvumr]
Inner Flame (passive): Karma gains increased Ability Power corresponding to her % of missing Health.[/*:m:n04nvumr]
Akali
Twin Disciplines no longer deals bonus damage to towers[/*:m:n04nvumr]
Cassiopeia
Twin Fang range increased to 700 from 675[/*:m:n04nvumr]
Ezreal
Rising Spell Force now has a particle to indicate the amount of stacks[/*:m:n04nvumr]
Fixed a tooltip bug that stated Ezreal was gaining 15% per stack instead of 10%[/*:m:n04nvumr]
Fixed a bug where some of Ezreal's spells were displaying incorrect text on cast[/*:m:n04nvumr]
Galio
Resolute Smite's area of effect size and projectile speed have been increased slightly[/*:m:n04nvumr]
Gragas
Fixed a bug where Barrel Roll was not properly drawing aggro from towers and monsters[/*:m:n04nvumr]
Jax
Fixed a bug where Jax would lose health while leveling in some instances[/*:m:n04nvumr]
Katarina
Death Lotus[list:n04nvumr]
Base Damage per dagger increased to 50/65/80 from 40/50/60[/*:m:n04nvumr]
Ability power ratio reduced to .25 from .3[/*:m:n04nvumr]
Attack damage ratio reduced to .5 from .55[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Miss Fortune
Fixed a bug where Strut sometimes wouldn't show a particle while active [/*:m:n04nvumr]
Fixed a bug with Bullet Time where it would occasionally scale off of ability power instead of attack damage even though attack damage provided slightly more overall damage[/*:m:n04nvumr]
Mordekaiser
Fixed a bug with Iron Man where the tooltip said it had 5% decay but was actually 3%[/*:m:n04nvumr]
Shield generation increased to 25/27.5/30% from 20/25/30%[/*:m:n04nvumr]
Olaf
Fixed a bug where Undertow could not deal damage to the same target within 1 second of the previous hit[/*:m:n04nvumr]
Rammus
Powerball slow duration reduced to 3 seconds from 4[/*:m:n04nvumr]
Powerball slow percent reduced to 20/25/30/35/40 from 28/36/44/52/60[/*:m:n04nvumr]
Renekton
Cull the Meek[list:n04nvumr]
Cooldown changed to 8 seconds from 12/11/10/9/8[/*:m:n04nvumr]
Base damage increased to 60/90/120/150/180 from 40/70/100/130/160[/*:m:n04nvumr]
Attack Damage ratio increased to 0.8 from 0.6[/*:m:n04nvumr]
Healing reduced to 7.5% from 15% (Fury-enhanced heal unaffected)[/*:m:n04nvumr]
Champion healing increased to 4x from 3x[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Ruthless Predator cooldown reduced to 13/12/11/10/9 from 14/13/12/11/10[/*:m:n04nvumr]
Slice and Dice armor reduction changed to 15/17.5/20/22.5/25% from 10/15/20/25/30[/*:m:n04nvumr]
General
Health per level increased to 87 from 82[/*:m:n04nvumr]
Base health increased to 513 from 508[/*:m:n04nvumr]
Armor per level increased to 3.8 from 3.2[/*:m:n04nvumr]
Base armor increased to 19 from 17.2[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Fixed a bug where Renekton was gaining bonus attack damage while wounded[/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Shaco
Fixed a bug where Deceive could be dodged[/*:m:n04nvumr]
Soraka
Astral Blessing[list:n04nvumr]
Base heal changed to 60/120/180/240/300 from 80/130/180/230/280[/*:m:n04nvumr]
Ability power ratio reduced to 0.9 from 1[/*:m:n04nvumr]
Buff duration reduced to 4 from 9[/*:m:n04nvumr]
Armor buff increased to 20/35/50/65/80 from 15/20/25/30/35[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Removed Innervating Locket from her tips[/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Teemo
Move Quick - Ability Rework[list:n04nvumr]
Passive - Now grants 10/15/20/25/30% increased movement speed until struck by a champion or turret[/*:m:n04nvumr]
Active - Teemo gains double his passive move speed for 4 seconds. This bonus is not lost on hit[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Vladimir
Sanguine Pool[list:n04nvumr]
Slow percentage reduced to 40% from 50%[/*:m:n04nvumr]
Slow duration reduced to 1 second from 1.5 seconds[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Tides of Blood health cost reduced to 30/40/50/60/70 from 30/45/60/75/90[/*:m:n04nvumr]
Fixed a bug where Vladimir would lose health when leveling in some instances[/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Items
Boots of Speed now shows Ionian Boots of Lucidity as a build option instead of Ninja Tabi[/*:m:n04nvumr]
Doran's Shield[list:n04nvumr]
Cost increased to 475 from 435[/*:m:n04nvumr]
Armor increased to 9 from 8[/*:m:n04nvumr]
Health regen per 5 seconds increased to 10 from 8[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Doran's Blade
Damage increased to 9 from 8[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Doran's Ring
Mana regen per 5 seconds increased to 5 from 4[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr]
Last Whisper cost increased to 2290 from 2090[/*:m:n04nvumr]
Fixed a bug with Lich Bane where the cost was inadvertently increased and the mana gain lowered[/*:m:n04nvumr]
Rabadon's Deathcap cost increased to 3600 from 3400[/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Summoner Spells
Rally[list:n04nvumr]
Fixed a bug where Rally provided ability power whether or not you had the mastery[/*:m:n04nvumr]
Fixed a bug where Rally was granting less ability power and attack damage than it stated[/*:m:n04nvumr]
Each unit now gains ability power and attack damage based on the caster's level, rather than each individual unit's level[/*:m:n04nvumr][/*:m:n04nvumr][/list:u:n04nvumr]
Masteries
Strength of Spirit mana to health regeneration converted reduced by about 33% and clarified the tooltip to show that it was regeneration per 5 seconds[/*:m:n04nvumr]
Meditation mana regeneration reduced by 40%[/*:m:n04nvumr]
Veteran's Scars health reduced to 12/24/36/48 from 15/30/45/60[/*:m:n04nvumr]
Runes
Clarity Runes reduced in effectiveness by about 33%[/*:m:n04nvumr]
Quintessences of Fortitude reduced in effectiveness by about 20%[/*:m:n04nvumr]
General
Fixed several spells that did not preload properly, causing a delay the first time used in game[/*:m:n04nvumr]
Adjusted many champions' PVP.net attack, defense, spell, and difficulty ratings[/*:m:n04nvumr]
Removed many PVP.net tags (like heal, stun, and pet) and made the remaining tags more accurate[/*:m:n04nvumr]
Updated many Champion's recommended item lists[/*:m:n04nvumr]
All Champions with mana had their base mana regeneration increased by 2.5 mana per 5 seconds and mana regeneration per 5 seconds per level increased by 0.2[/*:m:n04nvumr]
Dragon is now immune to disables[/*:m:n04nvumr]
glup patch sve price increased xP
Markecgrad
01-02-2011, 12:47
Teemo
Move Quick - Ability Rework
Passive - Now grants 10/15/20/25/30% increased movement speed until struck by a champion or turret
Active - Teemo gains double his passive move speed for 4 seconds. This bonus is not lost on hit
Ne kontam ovaj active, može mi netko pojasniti?:D
Pasivno dobije 30% MS. Ako ga napadneš, Teemo gubi MQ boost na par sekundi.
Aktivno dobije još 30% MS. Ako ga napadneš dok je aktivan MQ, ne dogodi se ništ.
Markecgrad
01-02-2011, 13:20
Malo žešći buff:D
Sviđa mi se Renektonov buff, sad će biti još zvjerskiji :)
I opet su sranje champovi ovaj tjedan, hoću da probam tog prokletog twitcha već :(
Wow, buff za Teemoa. Ne znam dal sam sretan, možda sad ljudi opet počnu s OP spikama...
Super je buff, sad je definitivno puno jači, ima pouzdani escape ability.
S druge strane sad je lakši za igrati. Hm. Možda... Počne više ljudi igrati, pa stoga i više njubova + ljudi viču da je OP --> njubovi sakaju, a ljudi više ne viču da je OP.
Eh.
Uglavnom, Teemo :>
Markecgrad
01-02-2011, 14:17
Nekako imam osjećaj da će mi nerfati Teema u jednom od sljedećih par patcheva. Ovo je predobro da bi bilo istinito:(
Systematic Reverse
01-02-2011, 14:22
pa šta se zalis?
poanta je da je igra balansirana, a ne da imas jednog op heroja.
Pa da, ali ja sam bio zadovoljan do sad s njim (čak i prije velikog reworka zapravo, makar je onda još stvarno bio UP). A kad dođe nerfhammer, ne nerfa se obično samo zadnji buff. :(
EDIT: Što sam rekao, već su počeli na forumu:
Originally Posted by melkor22 View Post
Teemo
* Teemo is now OP (Mushrooms + "hit like a truck" toxic shot + twice faster than bear udyr)
* More ungankable and annoying than vlad
Zapravo je ovo odlična promjena jer će sad Teemo moći i sudjelovati u team fightovima, a ne biti samo poker/utility...
E da, i sad može tower-diveati :D
bar nije nesto najsquishy ikad
opet je yi free >.<
to cudo je stalno free... zas nemogu staviti ireliu da ju probam prije neg si ju maznem
ak nekog zanima:
Week 30 (this week):
• Master Yi
• Singed
• Sivir
• Tristana
• Veigar
• Zilean
• Shen
• Sona
• Lux
• Renekton
Oh ne, noob lux incoming :(
bar nije nesto najsquishy ikad
:>
hehe odo ja s lux u 3x3 hope win
Noob lux incoming i onda se javi kico :)
Noob lux incoming i onda se javi kico :)
super si to zamijetio :rotfl:
6/0/7
10/2/6
i sad fail: 3 10 4 xD upsić :oops: :oops:
6/0/7
10/2/6
i sad fail: 3 10 4 xD upsić :oops: :oops:
cek kak ti igras ako su serveri down? :|
?? i duke i swerno i modkayz i iVAN svi su online valjda sam na us su down
Sad stavljaju patch na US, ako se ne varam.
Sad stavljaju patch na US, ako se ne varam.
da, my bad, onda us samo :p
Al bas me briga, ip boost - here i come!
:)
meni ce frend sljedeci game lvl 5 (invitao sam ga9 znaci nagrada za mene fora :)
Markecgrad
03-02-2011, 09:51
wat?
Inače, razmišljam o prelasku na EU, imam hrpu ip bostova tako da bih mogao nekako nadoknaditi kupljene champove no svejedno mi je žao započinjati ispočetka:(
Zar im je tako tesko napraviti da možeš prebaciti acc s EU na US i obratno. :(
ja i nezz na kojem san serveru xD
mislin da san na EU :S
Dodajte me Zeko123 :D
Lord Ragnarok
03-02-2011, 11:47
pa kad ides igrat, jel ti ping oko 100-120 ili oko 40-60
sama logika nalaze...
EU :)))))
EDIT: mada mi na kompu zna bit i oko 999 :D
Što kažete na karmu?
Kupio sam je i likovi govore da je OP, ovo ono. Istina da ima veliki damage na Q i mali CD, al ljudi zaboravljaju da ima 3 spella za damage, a nema ulti. S tim da W ne radi skoro nikakav damage, a E je više za teamfight ako te netko focusa.
Uglavnom, sa sonom u laneu, koja ima clarity, mozes biti do 15.te minute bez povratka.
Jučer smo do lvl 12 bili sona i ja u laneu. Kupio sam pri prvom povratku u bazu bootse i rabadons :D
Kasnije je veoma dobar supporter iako ga se može brutalno buffati sa čistim AP stvarima. Shield štiti veoma dobro suigrače, a binding je brutalno dobra stvar za chasere :D Nisam jedino probo Yia sa W spellom :D
Karma je bila u mom teamu :roll: nije nešto zanimljiva -.-
neznam dali ste primjetili da vise nema rubrike fighter i da ima sam 8 tankova odite na profil/champions i ima neka nova kategorija na b nesto a svaki champ ima po max 2 kategorije :S xin i kassadin su sada assasini :S
Life is but a dream
04-02-2011, 03:08
Kategorija je "bruiser" i zamjenila je previše prijašnjih oznaka tako da sada Singed, Sion, Jax, Trundle, Blitzcrank...itd. nose samo oznake "bruiser" i "melee" bez obzira na to što se likovi poprilično razlikuju.
Death By Sexy
04-02-2011, 08:37
Pa ne znam... Zašto bi imali još oznaka? Mislim da ih ovo dovoljno i precizno opisuje, a ne da imaju 10 tagova koji niti nisu nešto jasni.
Nisu svi toliko slicni da bi ih mogao stavit u dvije-tri kategorije.
Treba malo vise opisa po meni.
Nisu svi toliko slicni da bi ih mogao stavit u dvije-tri kategorije.
Treba malo vise opisa po meni.
support
tank
carry
Lord Ragnarok
04-02-2011, 18:29
prije je za gotovo svakog drugog heroja pisao carry. bilo je presmjesno vidjeti pokraj ramusa carry ad je pisalo (samo sam bubnuo rammus, bilo je takvih primjera)
a za svakog je pisalo "farmer". to je valjda najdebilnija klasifikacija koju sma vidio. farmer...
pre fora poceo s 0 3 0 zavrsio 9 4 10 :D
Life is but a dream
04-02-2011, 22:46
Pa ne znam... Zašto bi imali još oznaka? Mislim da ih ovo dovoljno i precizno opisuje, a ne da imaju 10 tagova koji niti nisu nešto jasni.
Oznake koje je oznaka "bruiser" zamijenila ti možda nisu davale sasvim jasnu ideju kakav je lik, ali su zasigurno davale bolju ideju nego samo "bruiser".
Istina "bruiser" jest oznaka za Tanky/DPS likove, no ne mogu Jax, Sion i Blizcrank nositi potpuno identične oznake kada se toliko razlikuju.
Blitzcrank <3
http://i.imgur.com/wcGYH.png (http://imgur.com/wcGYH)
http://i.imgur.com/4phcU.png (http://imgur.com/4phcU)
[quote="Death By Sexy":cdgaj54t]Pa ne znam... Zašto bi imali još oznaka? Mislim da ih ovo dovoljno i precizno opisuje, a ne da imaju 10 tagova koji niti nisu nešto jasni.
Oznake koje je oznaka "bruiser" zamijenila ti možda nisu davale sasvim jasnu ideju kakav je lik, ali su zasigurno davale bolju ideju nego samo "bruiser".
Istina "bruiser" jest oznaka za Tanky/DPS likove, no ne mogu Jax, Sion i Blizcrank nositi potpuno identične oznake kada se toliko razlikuju.[/quote:cdgaj54t]
A kako bi ih ti označio, osim sa Jax, Sion i Blitzcrank?
Life is but a dream
05-02-2011, 03:30
Sa http://www.leagueoflegends.com
Sion: Tank, mage, nuke, tough, heal, melee, stun
Blitzcrank: Tank, support, stun, pusher, tough, melee
Jax: Fighter, assassin, stun, tough, carry
Iako bi se par oznaka moglo promjeniti (npr. kod Blitzcrank "disabler" umjesto "support") mislim da su ovo daleko bolji opisi likova od samo "bruiser".
Death By Sexy
05-02-2011, 09:10
Previše nejasno i nepotrebno. Nema smisla da imaju 10 oznaka, ipak se ljudi ubrzo upoznaju s likovima i njihovim buildovima, a ovo daje početnicima najasniju sliku kakav je koji champ. Redundancija je redundantna.
Markecgrad
05-02-2011, 11:00
Jebeš sonu i ostale supportove, Soraka rula:D
death by sexy@ a ovo "bruiser" je kao jasno ? xD
inace sto to znaci ?
Lord Ragnarok
05-02-2011, 12:39
i ja isto velim da je nejasno malo, al sve one silne podjele su bile nejasnije.
svaki drugi heroj farmer/carry.
katastrofa
DJ Not Nice
05-02-2011, 14:24
Zamaramo se sasvim tupavim stvarima : )
Bitno je da Eve ima šedov volk i to je to..
vratio se nakon mjesec dana na xina 15 1 9 aaa kako lijepo :D
DJ Not Nice
05-02-2011, 18:29
KICO321, ne spamaj.
Fulao si brojeve tako da se to neodnosi na moj nick ......
ako oces jebeni screenshot stavit cu
DJ Not Nice
05-02-2011, 19:00
Joooj, sorkač za nik.
Molim te lijepo da prestaneš sa spamom, psovanjem i ostalim neadekvatnim stvarima.
Ako imaš kakvih pritužbi obrati mi se preko PM-a.
Subbao sam ti i dodao te za frenda na youtubeu :)
da te nesto pitam dali je kvaliteta slike kada snimis vidio s x fireom solidna ?
OT:5/0/4 s swainom :pray: :pray: :pray:
The Fury
05-02-2011, 23:00
Želi reći da ne stavljaš svako malo post o tome koje si ti imao rezultate... Jer nikoga ne zanima. Pogotovo kada stavljaš tako često. Saberi se :wink:
Sviđa mi se Lux, dobra u napada i bježanju. Jako zabavna i ubojita, sada samo treba skupiti IP .
Kako objasnit ljudima da K/D/A ne znači gotovo ništ?
Markecgrad
05-02-2011, 23:37
Nemožeš. Mene je danas cijeli team popljuvao jer sam sa sorakom imao 6/5/24. Kao, nedovoljno killova. Barem nisam potrošio 90% vremena spašavajući im guzice:(
Ja sam feeder sa 7/10/25 Nunuom.
Markecgrad
06-02-2011, 00:02
Nego, danas sam imao valjda najgori match ikada. Uzeo sam Heimera i bio sam u laneu sa Gangplankom koji je konstantno ubijao moje turrete sa svojim spellom čim sam ih postavio. Da stvar bude još bolja nitko osim mene i Rammusa nije znao engleski pa sam jednostavno otišao u base i afkrageao do kraja matcha. Ono, kladim se u desnu nogu da je prokleti pira.t to radio da ja dobijem slom živaca:(
trolololol :D zamjerio si se gusaru
Life is but a dream
06-02-2011, 04:25
Previše nejasno i nepotrebno. Nema smisla da imaju 10 oznaka, ipak se ljudi ubrzo upoznaju s likovima i njihovim buildovima, a ovo daje početnicima najasniju sliku kakav je koji champ. Redundancija je redundantna.
Dakle kod Sion-a će mi "bruiser" (što u biti samo znači da lik nije squishy i da može biti DPS) i "melee" će mi dati bolje sliku kakav je lik umjesto "mage", "nuke"...itd. unatoč tome što Sion stvarno jest mage koji posjeduje dva jaka skilla koja imaju AP ratio 1.0?
ponco1234
06-02-2011, 09:34
http://www.lolbase.net/matches/view/EU83763516
a ja sam ispao najveci noob u timu <.<
Lord Ragnarok
06-02-2011, 12:12
se bloodthirsteri stackaju?
2*15% +2*10% lifesteala? (npr kad imamo ona 2 max napunjena)
se bloodthirsteri stackaju?
2*15% +2*10% lifesteala? (npr kad imamo ona 2 max napunjena)
Da
hehe kako sam ja dobra duša
imao 1 0 3
i žrtvovao se za turrete i nexus
tako da sam završio s 2 8 14 isplatilo se +1 win u rankedu ;D
BTW igrao sam swaina samo sam ulti (raven) i derao po turretima dok ih sve ne unistim
sry moram doublle nema edit
Kako da napravim (ako se može) da mene drugi stremaju na solomidu imam acc ?
Lord Ragnarok
06-02-2011, 19:52
wat?
ma htio bi da svijet gleda moj talent :P
Mystery In Space
06-02-2011, 21:52
Tko ih takve stvori da mi je znati xD
ponco1234
06-02-2011, 22:07
lol xD
http://www.sporcle.com/games/Feltit/Lol_Champions
You got 27 out of 69 answers correct :P
Lord Ragnarok
07-02-2011, 00:02
12/69 >.<
Ako zbrojite poraze na ranked igrama sa svakim herojem rezultat ce biti manji nego šta je prikazano. Npr. kod mene piše da imam 250 poraza al kad zbrojim svakog heroja dobijem broj od 220 poraza. Leave se racuna kao leave. Cudno?
ponco1234
07-02-2011, 16:40
Hmm jel netko zna mozda dal se dobije RP kao nagrada od Reffer a friend?
Death By Sexy
07-02-2011, 16:45
Gotovo sam 100% siguran da se ne dobije.. Dobis 4 win boosta i tek nakon sto dotični dođe do 5. lvla, bar mislim...
ponco1234
07-02-2011, 16:57
Nista onda mi se ni ne isplati, valjda ce uskoro dodati SMS Donaciju za Hrvatsku, zelim imati unique Nasusa. Za sada 3. lose danas, 1. Protiv 2 lvl 30 tako da nisam ni imao volje, 2. leaver, a 3. su jednostavno bili bolji od nas :P
ja sam jucer dobio 4 boosta za reffer ..
http://www.leagueoflegends.com/news/cha ... ted-treant (http://www.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-maokai-twisted-treant)
:D
Duke of Earl
08-02-2011, 11:51
http://www.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-maokai-twisted-treant
:D
Već odavno se skuplja IP :)
Ja imam samo 11k IP. Treant tank FTW!
Znači li to da ga se može igrati samo na Twisted Treelineu?
BA-DUM-TISH! (http://instantrimshot.com/)
:(
Duke of Earl
08-02-2011, 12:47
http://media.giantbomb.com/uploads/0/4009/1097290-i_see_what_you_did_there_super.jpg
jebeni internet.
You got 45 out of 69 answers correct na onom testu.
ja nestignem dalje od 52
ma treba samo razmislit ^^
al muzika i to se slusala :P
Al sto je najbolje 5minuta je i vise nego dovoljno :P
ponco1234
08-02-2011, 14:11
Meni je bila blokada dok sam radio test xD
Hmm ako bude neki tenk ili bruiser ovaj Trent definitivno uzimam, concept pre zakon izgleda
hehe jucer igrali ja i duke (ja prvi put corki) score 0/0/2 nisam bio afk niti leavo
na kraju me duke obrisao jer sam ga tijekom gamea gađao raketama i mitraljezom ^^
You got 31 out of 69 answers correc-sto je najbolje "moje champove" tipa swain xin udyr kassa janna sam zaboravio sve :SSSS
ponco1234
08-02-2011, 20:38
Farma se IP za nadolazeceg champa xD
pogledajte mi opis :D
odo ja onda skupljat ipe xD
ponco1234
08-02-2011, 20:49
http://www.pcgamer.com/2011/02/08/exclu ... f-legends/ (http://www.pcgamer.com/2011/02/08/exclusive-reveal-of-two-new-champions-coming-to-league-of-legends/)
range supporter, nakon ovog unistili mi champa =(
Duke of Earl
08-02-2011, 20:59
O jebemu, kad će više nekog tenka složit, ima ih najmanje u igri :( Al svejedno ću ga kupit, ipak je jebeno živo drvo.
cho,sion,singed itd. više nisu tenkovi
ponco1234
08-02-2011, 21:42
maltene svaki bruiser je meni OP xD Ja cekam champion spotlight mozda bude jos nesto, ali barem nije opet zenski champ xD
Death By Sexy
08-02-2011, 21:51
Pa zapravo i je tank, makar je ranged... Isto ko i Taric i recimo Shen, ta vrsta supporta... Sviđaju mi se abilitiji, ali mi se ne sviđa sto je ranged. Kupicese svakako.
imam 2132 ipa dali cu stici skupiti do izlaska ?
inace igram PROSJEČNO 2-3 puta dnevno
Death By Sexy
08-02-2011, 22:31
Kako si ti čudan, e! Pa vjerojatno nećeš.. Al ono ne moraš ga odmah kupiti...
Moram da se mogu praviti važan ;)
BTW vidi sign ;)
Death By Sexy
08-02-2011, 22:35
Vidim ga.
neznaš što znači recenica
Death By Sexy
08-02-2011, 22:42
Nope.
Taric mi je predobar i bas veseo momak ;D
Evo, sad za Maokaija piše "Melee Support and Off-tank" (http://www.pcgamer.com/2011/02/08/exclusive-reveal-of-two-new-champions-coming-to-league-of-legends/).
A vi ste već počeli paničariti. :)
Ima li netko savjete za jungle odrer sa Udyrom, pokušavam ga igrati ali imam problema na početku.
kako igrat sa kayle?
Nije da nezz igrat nego kako iskorirtit njen puni potencijal :D
Nashor's kao prvi item. Guinsoo's kao drugi. Obavezno dosegni 40% CDR.
sta je cdr
(JA SAN NEWBIE :D)
ili ti ga noob xD
cooldown reduction (recharg abilitia)
Ne kico, tu si se zabunio, on je newbie a ti si noob
:scared: :scared: :scared: :scared:
de nese*i napravi acc na eu i ajmo 1x1 ako se oces dozivat noobe
Nashor's kao prvi item. Guinsoo's
kao drugi
a trece cetvrto i peto i ....
Ovisi o neprijateljskom teamu. Aegis, Hourglass, Abyssal, Triforce, etc. svi rade OK.
a mozda bi i infinity edge bio od koristi.
a mozda bi i infinity edge bio od koristi.
daj suti, nemas pojma igrat, nemoj tu preporucavat jebene iteme ljudima kad nemas pojma igrat liveru
i ne, necu igrat 1v1 s tobom jer mi se ne trosi vrijeme na tebe a i lol je timska igra
pa mozemo 2 na 2 jednog lijepog suncanog dana
ocemo ja i zeko vs jopax i hansi :D
Bojim se da bi vas moj murderkaiser rasplakao :P
:rotfl: :rotfl: lol a sta bi vam moja trista napravila ? :P
:rotfl: :rotfl: lol a sta bi vam moja trista napravila ? :P
nafidala nas
Lord Ragnarok
09-02-2011, 13:08
koji comeback xD
e koja je fora sa tim mordekaiserom. frajer bez manacost spellova i onim "shieldom" kaj se charga sa tiim skillovima. briem da ga NIKAD nisam uspio outlaneati u 5v5 (bio top il mid). jopax udjelis savjeta par? xD
Jako je teško NE pushat sa Mordekaiserom. Ako pusha, tako gradi shield ali postaje ranjiv na gank. Ako ne pusha, nema shield, harassaj. Jako je neintuitivan champ za igrat, treba dosta prakse.
I da, nema CCa, uopće.
Trista nafidala ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Lord Ragnarok
09-02-2011, 13:39
@boz
ima tolko aoe da je to strasno, kak mozes reci da nema CC? :o
inace kad pusha sa svim tim aoeima, dosta su jebeno jaki te je prakticki na solo midu nemoguce laneati sa meleem protiv njega. sa ranged sam imo relativno dosta uspjeha, al ako bi nalketio na nekog boljeg igraca od mene lagano bi spusio..
@boz
inace kad pusha sa svim tim aoeima, dosta su jebeno jaki te je prakticki na solo midu nemoguce laneati sa meleem protiv njega. sa ranged sam imo relativno dosta uspjeha, al ako bi nalketio na nekog boljeg igraca od mene lagano bi spusio..
sta :????????????????????????????????????????????????? ?? :?
@boz
Ya don't say...
Inače CC = Crowd Control. Slow, stun, snare, silence, taunt, fear, suppression.
Lord Ragnarok
09-02-2011, 13:48
cc=crowd control
pod to spadaju sve vrste aoe-a
u doti se to tako smatralo.
i.e. torturer, 4 aoe skilla, samo 1 aoe stunic
CC heroj
jer moze efektivno zguziti heroja u laneu da se nemoze "efektivno" koristiti u bitci
evo citirat cu
CC - "Crowd Control". Includes moves that stun, slow, fear, blind, and anything else that may impair movement or disable enemy opponents.
moze se i podrazumjevati kao i disable da silujes nekog da je nesposoban za borbu
Lord Ragnarok
09-02-2011, 13:53
je, al ja kazem za sot sam ja cc smatrao u doti i sta je prolazilo ko cc ondje
ponco1234
09-02-2011, 14:26
Ja takoder imam Mordea i nezz igrati s njim, jednostavno mi fali neki slow, exhaust mi jednostavno nije dovoljan =(
Death By Sexy
09-02-2011, 14:32
Jej za Maokaia!!!!
Exhaust/Ignite je gotovo nužan, a bome je i Rylai's. Jedino je bed što su mu svi spellovi AoE/DoT, tako da je Rylai's samo upola učinkovit.
ponco1234
09-02-2011, 16:04
Danas me nesto krenulo, dobar tim dobivam, za sada 3 wina danas
No dobro, ne govorimo o doti već govorimo o LoLu :P
ne
boz je u pravu
Boz je uvijek u pravu ;)
LOL
Instalirao sam, ali ne znam ja to ništa ne kontam.. Nisam ja za takav tip igre.
Još ću se malo pozabavit njome.
Igraj custom gameove protivo botova, ili nađi nekog da te podučava.
Sili nađi nekog da te podučava.
Evo ja :D
vidim da si iz Tenje ja sam iz Osijeka :)
Sili nađi nekog da te podučava.
Evo ja :D
vidim da si iz Tenje ja sam iz Osijeka :)
ti ga jedino mozes nauciti kako livat ili rage quitat :3
Ma čovječe. Došao sam u igru prvi put zašetao se ja odmah me ubili ono chat WTF GG TARD GO AFK
Ma mater ti ja nabijem -.-''
Wolfwrath
09-02-2011, 20:58
Lol,sad sam u match makingu, kaže aprox. 5:51. lol? :P
ponco1234
09-02-2011, 21:02
same xD bio sam i preko 5 minuta za 5v5
Duke of Earl
09-02-2011, 21:21
Sad 5vs5 nije ni dostupan.
Ma čovječe. Došao sam u igru prvi put zašetao se ja odmah me ubili ono chat WTF GG TARD GO AFK
Ma mater ti ja nabijem -.-''
hehe jesi li na eu ili na Na ?
BTw trynda 9 0 6 (mislim da mi je to jedno peti put s tryndom) rulla
Markecgrad
09-02-2011, 22:50
http://www.own3d.tv/live/8624
DJ Not Nice
10-02-2011, 08:04
ejR2iOuPhEQ
ŠTA?
Može sad hrvatski?
ŠTA?
Može sad hrvatski?
si retardiran ili ? sto ne kuzis
DJ Not Nice
10-02-2011, 17:02
Swerontard, imaš opomenu.
THE END
Da imalo pratiš temu, shvatio bi da je lik novi i još se upoznaje sa igrom.
PLUR
@Bs0d;Trindamir ti je heroj, 9 - 0 - 6 ti je kill - death - assist.
Death By Sexy
10-02-2011, 17:04
Sweron nemoj biti douche pls. Novi je lik, a kico je 90% vremena nerzumljiv.
Swero does as he pleases ..
enywey, ne treba stalno Kicu zezati, sad je bio dovoljno razumljiv.
, a kico je 90% vremena nerzumljiv.
Pa Hrvatski je jako nejasan
toliko pravila toliko padeža č i ć isti vrag ... Portugal je laksi
BTW: Li netko zna koliko je novi champ ipa?
Bsod pitam na kojemu si serveru
Europi ili Americi
A bogati Kico me iznanađuje iz dana u dan.
ponco1234
10-02-2011, 19:38
lmao, jadan Kico xD O novom champu se zna za skillove, original skin i to je to za sada, i ja cekam cijenu da znam koliko jos farmati xD
Mogu ti jedino platit pivo, a ne da me podučavaš :P
EDIT: Inače, EU serv..
Valjda xD
A bogati Kico me iznanađuje iz dana u dan.
A što kad bih ti rekao da sam prije 2 godine došao iz Portugala natrag u Hr nakon 19g...........
KUpio
Norther front swaina i firefighter tristana :pray: :pray:
imam oko 3200 ipa .........
Mogu ti jedino platit pivo, a ne da me podučavaš :P
EDIT: Inače, EU serv..
Valjda xD
editao je meni nema edita vise pa mu odgovaram
Kako se zoves ?
editao je meni nema edita vise pa mu odgovaram
Kako se zoves ?
DomBaaa i login name i u igri
DomBaaa DomBaaa
Kico ja mislim da tebi nema više od 15 šta god ti rekao. A i to jedva.
A New Champion Approaches: Maokai, the Twisted Treant (http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1313447)
Zvuči i izgleda predobro :>
I ajde sad recite da nije tenk. :eyebrows:
Ult mu je dosta kul, Galio bez taunta koji radi na alliesima :D
Dali ga se isplati u 3x3 kupovati ?
nema edita moram doublle
igrali ja yi i le blanc
le blanc ih nafidao pa livao
a yi nafidao pa afkao
yi se vratio a ja poceo ownat s jannom u 2x3 :pray: :pray: :pray: Ugl evo screenshot:
http://img833.imageshack.us/i/2x3151.png/
Lord Ragnarok
11-02-2011, 12:24
sve me strah kako je taj game izgledao xD
:hangin: trava se idiota
Aj ne seri vise. Prekini jebeno spamat te svoje igrarije u kojima pobjedis 3v3 da si jebeni retard nemozes izgubit 3v3.
Mystery In Space
11-02-2011, 15:23
Ma neka posta ako mu to toliko znači, ima 100 izgubljenih partija više od dobivenih, to sve govori (+ što je livo).
ja neman ni 30 vise izgubljenih od pobjedenih,doduse ja neman 30 partija ali.....:D
pa istina nije mi islo kad samm poceo s ovim accom
oko 150 singed loseva
igrao sam ga ad i samo e spell
kasnije sam se vratio na tristana i snjom popravio rezz
Death By Sexy
11-02-2011, 17:37
Juj kak bu novi champ op i zabavan za igrat.. Dobro vjerojatno bude imal velike cde..
ponco1234
11-02-2011, 17:42
Skinio onaj njihov novi luncher za testirati i sada ne mogu uci, sva sreca na backup-u
The Fury
11-02-2011, 21:29
http://2o.to/lol/skinselect.php?v=1.8
Skinite ovaj progam i možete igrati sa bilo kojim skinom. Stvar je u tome što ga samo VI možete vidjeti i nema dodatnih efekata što donose određeni skinovi.
Markecgrad
11-02-2011, 21:42
Zakon stvar, tenks:*
O.o bug
evelyn nije hodala nego lebdjela raširenih nogu i ruku O.o
cijeli game
ponco1234
12-02-2011, 07:52
wow, thx, inace sam igrao s custom skinovima s leaguecrafta ali ovo je definitivno bolje :P
Death By Sexy
12-02-2011, 09:14
Novi patch preview... Megabuff i čista promijena ryzea. Nerf na rammassovu brzinu u powerballzu i nerf na Vladimirov passive i sanguine pool. I poskupjeli su iteme s CDR, jedan od njih je spirit visage :((((
ponco1234
12-02-2011, 09:56
frozen hearth :( Sada se dvoumim da uzme Nidalee pa cu Moakai-a poslije onog tjedna kada bude free, jer nisam navikao imati puno IP xD
The Fury
12-02-2011, 10:27
Definitivno ne kupuj odmah novog champa, rađe ga isprobaj, pogotovo ako će biti skup :(
Ovo sa skinovima je nešto najbolje što sam vidio za LoL :D
Nego, dvoumim se, LeBlanc ili Lux. Obje su mi super, samo ne znam koji bih maznuo.
Markecgrad
12-02-2011, 10:42
Ja bih maznuo obije.
Edit:
http://2o.to/lol/skinselect.php?v=1.8
Skinite ovaj progam i možete igrati sa bilo kojim skinom. Stvar je u tome što ga samo VI možete vidjeti i nema dodatnih efekata što donose određeni skinovi.
Jedini problem oko ovoga je što svi championi u matchu dobiju skinove koje si odabrao:(
ponco1234
12-02-2011, 11:17
Ja bih nekako rade lux, s le blanc sam igrao ali nisam imao pojma s njom :P
Death By Sexy
12-02-2011, 12:04
Lux ti je teza za igrat nego le blanc. A ja maokaia kupujem odmah bez isprObavanja jer znam da će mi rulat!!
Lux ti je teza za igrat nego le blanc.
Neistina.
Death By Sexy
12-02-2011, 12:46
Kako ne? Lux ima sve skillshotove i ljudi uglavnom megasakaju s njom, a le blanc je predobra za hresanje i još ima odličan pasiv, a ne moraš bas niti imati iskustva s njom.
ponco1234
12-02-2011, 12:49
hmm nezz kako kome ali meni je le Blanc bila teza za igrati nego Lux
Kako ne? Lux ima sve skillshotove i ljudi uglavnom megasakaju s njom, a le blanc je predobra za hresanje i još ima odličan pasiv, a ne moraš bas niti imati iskustva s njom.
Skillshotovi nisu teški za koristiti. Čak štaviše.
Death By Sexy
12-02-2011, 13:51
Da, cak je lakše nego kliknuti na protivnika koji stoji u moru miniona!
xD tako i ja uvijek fulam pa opalim ignite po minionu koji sam ja konj :? :? :?
Death By Sexy
12-02-2011, 14:05
joj kico moj..
xD
igrao s jannom 5vs5
16 0 11
:pray: :pray: :pray:
nisam mogao scrren
ako nekoga baš zanima neka pogleda na profilu
Death by sexy @ oces igrati ?
Death By Sexy
12-02-2011, 15:37
Učenje!!!!!!!!!:P
ponco1234
12-02-2011, 16:17
Aff svaki dan ovi problemi s chatom, nemogu arranged ici s frendom =(
Markecgrad
12-02-2011, 16:18
Tko vam kriv kada igrate na EU.
ponco1234
12-02-2011, 16:22
Prije nije bilo nikakih problema na EU a i latency mi je kao bolji tu
Koji ti je nick na eu ? meni je bgjkjkj
Lux je definitivno medju laksim champovima za igrat. Ima skill shotove ali opet je lagana.
I plače mali Zeko123....xD
igrali 1vs1
ja trynda 13 4 (3 od turreta) i jedan na pocetku napao ha s 10%hpa xD
Šta je on igrao, i koja mapa?
ryze xDDDDDD
summoner rift
xD
a nema veze sto je ryze mage i sto nema sanse s tryndom xDDD
koi si ti noob, hvalis se sto si me dobio a ja 9 lvl i jos si posli toga uteka......i jos mi na ovon kompu sto je mojsije sastavlja konfu laga za popizdit, 5 min ulaz i 5min izlaz iz igre, i jos se hvalis........ xP
EDIT: CPU 1.7GHz RAM 384...to sve govori + zvucna u kurcu tj nevalja, tako da me mos sleda necu te cut xD
Nego, novi patch preview (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=508268)Sima par dobrih promjena, ali i par retardiranih.
Zato svratite u ovaj thread (http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=508849), upvote i komentirajte da spriječite ničim izazvan masakr tenkova i supportova. Hvala.
ja bi se sramio da igram trynda u 1v1, i jos igras protiv RYZEA, daj suti molim te
ja bi se sramio da igram trynda u 1v1, i jos igras protiv RYZEA, daj suti molim te
Champovi koji posjeduju u 1v1: Trynd, Vlad, Udyr, Xin, Akali, Kassadin. Ukoliko izgubiš sa jednim od tih champova u 1v1 gameu, a da nije od drugog champa sa tog popisa, uninstall odma.
pa da, mislim ono, kako mozes izgubit sa tryndom u 1v1.. jedino sto je sada bug da trynda nemoze ultat ako ga warwick ulta :P
i jos mi laga, i jos nisan zna sta da uzmen, al taj lag to je blok totalni od 2-7 sekundi.....
hehe
možemo ponovo ryze vs swain ?
Reci da, al tek u utorak :)
The Fury
12-02-2011, 21:00
Kako je rekao Limeni trener: Polomit ću mu noge, u utorak.
Boz, ono što si napisao, slažem se uglavnom. Te iteme koriste ili tankovi ili supporteri. Na Swainu često uzimam Frozen Heart ali on je slučaj za sebe. Kako te ekipa trolla na forumu, baš su jadni.
Kako je rekao Limeni trener: Polomit ću mu noge, u utorak.
Boz, ono što si napisao, slažem se uglavnom. Te iteme koriste ili tankovi ili supporteri. Na Swainu često uzimam Frozen Heart ali on je slučaj za sebe. Kako te ekipa trolla na forumu, baš su jadni.
Samo prvu stranicu par debila trolla, kasnije postane OK.
The Fury
12-02-2011, 21:11
http://clgaming.net/live/5
Tu će uskoro započeti neki kup, najbolji igrači će se sukobiti.
Meh, ja nastavljam igrati sa Mordeom, on mi je jedini ostao zabavan, ovi ostali previše ovise o timu koje je prečesto jednostavno glup
Death By Sexy
12-02-2011, 22:30
Sada oslabljen, ali jak je na nižim levelima akO znaš ult dobro upotrijebiti..
Sakrij se u grm.
Čekaj.
DALMACIJA!!!
Hm vidis, mogao bi se regati na taj forum, dugo nisam kvalitetno trollao
ponco1234
13-02-2011, 08:17
Moj Nasus =( Nidalee roka ako znate s onim skillshotom s kojim ja vecinu vremena promasim, a i kad pogodim champa to je slucajno <.<
Death By Sexy
13-02-2011, 08:57
Kak bi ti onda bilo lakše s lux igrati? :S
Fury mogao si tjedan dana ranije staviti to za skinove
vec sam kupio firefighter tristana i norther front swaina
al posluziti ce mi ovo za xina
thx
Boz zasto tek u utorak ? xD
Fury Frozen hearth je dosta dobar na swainu moj zadnji (šesti item)
BTW prijavio sam modkayza
Fury mogao si tjedan dana ranije staviti to za skinove
vec sam kupio firefighter tristana i norther front swaina
al posluziti ce mi ovo za xina
thx
Boz zasto tek u utorak ? xD
Fury Frozen hearth je dosta dobar na swainu moj zadnji (šesti item)
BTW prijavio sam modkayza
De idi se lječi majke mi
I šta bi ja trebao sada? Učini nam uslugu i prestani pisat svoje pizdarije nakon svakog jebenog meča ideš ljudima na živce. Odi izađi malo van na zrak igraj se s loptom nemoj stalno gubit u lolu. Btw profrajeru kad radis i sve sto nestavis sliku na fejs ako te nije strah prištića i mladolikog izgleda...Imas prijatelje +15god i nijedan ozbiljan status nego sve tipa Zna li netko dali ce novi champ biti 3150 Ili 6300(sada imam oko 3k ipa???
Vidim tagiran si na slike 6.D razreda, Kako si jebeno kul ajde sada stavi jos koju sliku ili neki kurac kako si pobijedio neki retardirani tim to je najvažnije u tvojim godinama...bit dosadan i zajebavat druge ljude
BTW nabijem te na kurac (bgjkjkj (12:50): jebi si mater pederu brisem te odavde i s fejsa i prijavio sam te na forumu )
Da. to je moj stari razred .
A što se tiće godina mogu vrlo radi staviti sken osobne
Lord Ragnarok
13-02-2011, 14:01
sta si sad 7.D?
sta si sad 7.D?
Ne sad sam zaposlen nisam isao na faks pa sam neskolovan radim kao idiot u pekari :cry:
EDIT: ako se hocete svađati oko ovoga napravite temu "Koliko Kićo ima godina",a ne spammat ovdje
Markecgrad
13-02-2011, 14:04
Jebo me pas, reportat ću vas sve:(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.