Pogledaj cijelu verziju : Što trenutno radite i kako se osjećate?
SharpDressedChevap
09-08-2010, 20:05
Jedan košta cca 15-16 kn, ovisi gdje kupiš.
To su najnoviji i ja sam vidio samo prvi, treći i četvrti, taj Wassabi još nisam vidio.
Na Žabici je 26 KN jedan. (:
SharpDressedChevap
09-08-2010, 20:07
Najskuplje sam vidio ovdje u Splitu za 24 kn, to izbjegavaj onda pod svaku cijenu. Odi u Tommya, tamo je valjda nekakva akcija.
Najskuplje sam vidio ovdje u Splitu za 24 kn, to izbjegavaj onda pod svaku cijenu. Odi u Tommya, tamo je valjda nekakva akcija.
Čuo sam da je u DU kuglica sladoleda 20kn, dok je ovdje (samo xD) 5.. Jel to istina?
SharpDressedChevap
09-08-2010, 20:09
Kako ću ja znat, nije Dubrovnik deset metara od Splita pa da jedem sladoled kod njih :wink:
Kako ću ja znat, nije Dubrovnik deset metara od Splita pa da jedem sladoled kod njih :wink:
Napisao sam jel zna NETKO, nisam tebe naglasio :D
SharpDressedChevap
09-08-2010, 20:11
Uh, nisi :?
Uh, nisi :?
uh lol, u pravu si :?.. .al sam mislio na to :D
Ovaj Fiery Wasabi je očito najljući, onaj bar na dnu je skroz na vrhu, do aparata za gašenje. Moram sutra do City-a, u Muller i ubost to čudo.
Interceptor
09-08-2010, 21:54
Što je uopće wasabi?
SharpDressedChevap
09-08-2010, 21:57
Japanski/kineski hren.
Po ovome kaj piše je i ljući od ovog kaj sam jeo...neznam kak je to moguće al moram čim prije saznat ^^
SharpDressedChevap
09-08-2010, 22:00
I ja.
E da, maloprije kad sam se tuširao, ispustio sam "vjetar", ilitiga bolje rečeno uragan, e sad nekako je to jako smrdilo i čuo se onaj miris čilija u zraku :pray: Predobro :rotfl:
Ustao prije sat vremena, obilno doručkovao, sad čekam da se to malo slegne pa idem kod prijatelja viježbati, osjećam se jako dobro :D
BigBongman
10-08-2010, 09:32
skidam demo mafie 2...i da....ljecim prehladu i temperaturu :(
Sada sam se probudio i osjećam se prosječno, srednja žalost.
Sretan sam. Vidio sam mnogo ljepu djevojku u dućanu došla je kupit glavice kupusa...
btw otvaram trgovinu voća i povrća prioritet će mi bit kupus.
Pijem čaj, slušam Casha, deprimiran zbog toga što sam sjebao aukustaru. :(
Sickmanno1
10-08-2010, 13:48
Cash ti nebude pomogao da se osjecas bolje :(
Ja se jednom skoro ubio nakon Casha
Skidam Mafiu II Demo, Isusati nikad da se skine. Igram Transformice i tako.
Evo upravo pržim jezik sa Pringles Flamin Chilli Sauce.. uf, al je ljut :P
SharpDressedChevap
10-08-2010, 14:13
Pripremam se za na more, jedem kobas'ce na ražnju :wink:
Evo crtam, slušam pepperse i kontam s kim bi mogao gledat kišu meteora večeras
Osjećam se malo bolje.
Trenurno osmišljam kako bi radio virus koji bi ukrao sejvane passworde od Mozille Firefox. Lakše je pokrenuti neki programčić koji će kopirati/ukrasti passworde, nego otići na Tools>Options...>Security>Saved Passwords...>Show Passwords>Yes i zapamtiti sve web stranice sa userom i passwordom.
Sickmanno1
11-08-2010, 14:45
To vec ima C ^^
Napio sam se i plačem frend me doveo doma
Napio si se,plačeš, frend te doveo doma i sada si na forumu?
That's just wrong.
also idem se odmoriti sutra za posao
BigBongman
11-08-2010, 20:53
uvek isto nikad drugacije
Napio si se,plačeš, frend te doveo doma i sada si na forumu?
That's just wrong.
also idem se odmoriti sutra za posao
da zbog cure-.
To zvuči kao sasvim valjan razlog
ne, nije sarkazam, opijanje zbog cure je jedna od tradicija koja još uvijek živi u većini muških plemena
jebo im bog mater asto one ne piju alkohok.
BigBongman
11-08-2010, 21:14
oooooooooooo piju C....itekako piju :D
BigBongman
11-08-2010, 21:25
ona mozda ne al moja pije...ne vise od mene ali ipak :D
BigBongman
11-08-2010, 21:36
Alki ona ne pije.,
lolwut?
coece pijan si i fulas savaku drugu tipku tako da ti preporucam da ides spavati :thumbs2:
Ae jebi se to i frend medoveo da idem da spavam da sutra razgoivaramo pošto je ona s njuime.
Edit_: Ne fulam ja tipke, to se tebi čini, ne pravi be budalom-
BigBongman
11-08-2010, 21:40
Ae jebi se to i frend medoveo da idem da spavam da sutra razgoivaramo pošto je ona s njuime.
Edit_: Ne fulam ja tipke, to se tebi čini, ne pravi be budalom-
sad samo da odletim po manual za desifriranje ''pijanog hrvatskog'' :D
OIvaj lik mi se počoinje sviđati jer je u praviu, ali me podjebava jebo g saja.
BigBongman
11-08-2010, 21:44
ne podjebavam ja tebe vec ti mene...think about it :D
Minam ja sposoban podjebatati.
Ediut: Odo jA SPAVAti, jebite se sbi.
BigBongman
11-08-2010, 21:47
Minam ja sposoban podjebatati.
hahahaha......sutra kad budes trijezan idi citat svoje postove :D
tko mi je o risao posto u POmagaj Brate da mu jebem mater*? Htio sam čoivjeku pomoći. da ti jebem sve po spisku.
BigBongman
11-08-2010, 21:52
vjerovatno si fulo temu ili stogod si napiso nije bilo citko, a sad nemoj spammati vise jer ce pocet poopati :D
Netko mi je fjumaru obrisao post,aj fil jor engr brader...not.
Trenutno visim na kompu.Za kojih 15-20 min ću ić igrat CoD2 do njujorških plavaca koji su mi na fox crimeu u 2 i onda ću vjerovatno ić spavat.Malo sam umoran,danas sam imao dobar trening na kojem sam umro ali pripreme su mi dobro poslužile pa nemam upale mišića :D.Dobro se osjećam,nedostaje mi cura koja je trenutno u BiH na holideju :P.
SharpDressedChevap
11-08-2010, 22:38
Osjećam se badass, prešao cijeli prvi level na Deus Exu bez ubijenog neprijatelja 8)
Gotta keep it that way.
Pijem čaj, slušam Queen i chillam.
Ti i čaj,nerazvdojna druga dva :D.
Neki piju kavu, neki piju čaj. :)
Electromaster
11-08-2010, 23:03
Čaj ftw!
Kavu ne pijem onak... Nikad? >_>
On topic, osjećam se... Prehlađeno. *sniff*
Slušam mjuzu i osjećam se loše.
Markecgrad
12-08-2010, 07:45
Skidam World of Tanks i čitam vijesti. Osjećam se pospano.
zc9wIzi96_E
Opuštam se, započeo sam igru, malo sam gladan ali osim toga osjećam se više nego odlično :)
Slušam pjesme koje ćemo slušat na radijima u Mafiji 2,čilam,uživam u vrućem danu.
sickpetey
12-08-2010, 14:14
Vratio se sa posla,opro kosu i em po netu malo
Probudio sam se nakon 5 sati spavanja i pitam se igra li iko lola trenutno. Osjećam se ko kurac :|
Deadwalker
13-08-2010, 07:54
Ustao maloprije. Malo svrljam po forumu pa cu u grad na kafu. Osjecam se naspavano^^
Electromaster
13-08-2010, 09:20
Probudio se, sjeo za komp, pokušavam počešljati kosu četkom i zijevam. Smišljam što ću doručkovati.
Osjećam se hepi- ali pospano.
sickpetey
13-08-2010, 10:36
Probudio sam se..malo sam na netu i onda cu ici citati knjigu i jesti pa mislim krenuti malo na more prije nocne smjene na planini
... pa mislim krenuti malo na more prije nocne smjene na planini
Čime se ti baviš? :)
Sigurno je dwarf, čim ide u planinu po noći, vjerovatno je i terrifying embark :)
Probudio se,sjeo za komp,došo na forum vidjet šta ima novog.Buba me glava...opet.Plus pada kiša,super mi je raspoloženje nema šta.
sickpetey
13-08-2010, 10:51
Radim u nacionalnom parku pa nocu sa jos jednim likom pazim da ako bude pozar da uzbunim ljude..pozara nije bilo u 30 godina XD al me placaju ok za to
Forengner
13-08-2010, 12:20
Nije lose to,mozda nadjes par izgubljenih kamperki iz Rusije..Khm :) .
Pijem čaj, slušam Witcher soundtrack, i čekam da mi dođe poštar sa inFAMOUS na vrata.
Radim u nacionalnom parku pa nocu sa jos jednim likom pazim da ako bude pozar da uzbunim ljude..pozara nije bilo u 30 godina XD al me placaju ok za to
Ajme, kako sam ljubomoran, što bih ja dao za takav posao :)
You bastard. Koji nacionalni park?
sickpetey
13-08-2010, 14:21
Mljet mozes tamo raditi sam ako imas nekog od tamo al ono jedino sto moram zivjeti do 15.9 u vukojebini
Pijem čaj, slušam Witcher soundtrack, i čekam da mi dođe poštar sa inFAMOUS na vrata.
jesi igrao uncharted 2?
Nisam još, ali mi je na listi.
Vratio se kući taman, nisam imao živaca slušati Zoster, bend prije ih je oderao, našao sam deset eura na stolu koji bi trebali zamjenuti Sennhaiserove slušalice od kojih 30-40 eura koje je sestra izgubila, mislim da ću joj otrovati hranu do kraja tjedna, ako ne to onda drobljeno staklo u svakom obroku dok ne umre od unutarnjeg krvarenja
BigBongman
13-08-2010, 23:01
neznam sta radim, a osjecam se izgubljeno...no jopax prije trovanja sestre daj apdejtaj tribes :D
To ide ujutro, kakvog sam raspoloženja mislim da bi vas sve posmicao, namjerno bi rollao dok ne dobijete jedinice svi
sickpetey
14-08-2010, 07:21
Vratio se doma..umoran sam al nikako da zaspim..cijelu noc su nas jebeni komarci grizli jer nije bilo vjetra..istjerale nas bestije iz kucice pa smo na kamenju pazili na sumu a ponekad i sklopili oko..sljedeci put se ne vracamo bez toksicnih naprava i ostalih otrovnih supstanca i ponjest cemo djevicine krvi da namamimo bestije kako bi ih ubili plinovima
Probudio sam se prije 2 sata i osjećam se loše. Jutros u 6 mi je bilo dosadno i nisam mogao spavati pa sam otišao trčat. Velika greška :(
Osjećam se OK, dobio sam mobitel, nije nešto, ali eto, podesio sam sve na njemu i napravio sam ga da bude skoro kao onaj iz Metal Gear Solid 1 igre od Solid Snakea. Najžešći mi je zvuk zvonjave, prelegendaran. I pogledao sam Doom film i izrezao sam jednu scenu, ima 60 MB, predobra scena, moram ju podijeliti s vama (direct download):
http://radius.server.drivehq.com/temp/d ... _scene.mpg (http://radius.server.drivehq.com/temp/doom_the_best_scene.mpg)
Za one koji nisu upućeni, vojnik koji je trebao umrijeti od prevelikog krvarenja je dobio višak kromosona ili čega već glede DNK, mislim da je 24 dobio, od kojih je postao jači, izdržljiviji (regeneracija), brži, inteligentniji, itd., on je dobio 24, a sa više od toga postaneš tako jak da se deformiraš u čudovište. Sve do tog dijela filma su jedva ubili sve ukupno 2-3 čudovišta, i onda dođe on macan i sve redom pobije pokušavajući naći svoju sestru. :rotfl:
Kako god, dobro su to snimili, morate vidjeti. :pray:
Trenutno sam loše, križa me bole za popizdit, nema nikaj na telki, te ono najgore neznam kako ću izdržati noć bez WC papira :shock:
Ako te stisne, nećeš izdržati. :)
P.S. - 5k post. ^^
Traži papirnate maramice. Ako ništa, kidaj listove iz bilježnica. :D
Osjećam se OK, dobio sam mobitel, nije nešto, ali eto, podesio sam sve na njemu i napravio sam ga da bude skoro kao onaj iz Metal Gear Solid 1 igre od Solid Snakea. Najžešći mi je zvuk zvonjave, prelegendaran. I pogledao sam Doom film i izrezao sam jednu scenu, ima 60 MB, predobra scena, moram ju podijeliti s vama (direct download):
http://radius.server.drivehq.com/temp/d ... _scene.mpg (http://radius.server.drivehq.com/temp/doom_the_best_scene.mpg)
Za one koji nisu upućeni, vojnik koji je trebao umrijeti od prevelikog krvarenja je dobio višak kromosona ili čega već glede DNK, mislim da je 24 dobio, od kojih je postao jači, izdržljiviji (regeneracija), brži, inteligentniji, itd., on je dobio 24, a sa više od toga postaneš tako jak da se deformiraš u čudovište. Sve do tog dijela filma su jedva ubili sve ukupno 2-3 čudovišta, i onda dođe on macan i sve redom pobije pokušavajući naći svoju sestru. :rotfl:
Kako god, dobro su to snimili, morate vidjeti. :pray:
Ispravak, ne 60MB, nego 30MB. XD
blood4me
19-08-2010, 03:43
Danas saznao da se selim u mađarsku..
Osjecam se sjebano :?
Seliš se u mađarsku,wtf,kako ćeš se tamo snać?Jezik je barijera?
Igrao CoD2 do maloprije.Umoran,idem sad spavat.Sutra trening,pa opet CoD parti do jutra :P.
blood4me
19-08-2010, 03:50
Seliš se u mađarsku,wtf,kako ćeš se tamo snać?Jezik je barijera?
Da, pojma neam... ima tu neka hrvatska gimnazija valjd su oke likovi tamo O.o
Mog si mislit kak ce bit izac van a neznam niki qrtz na madarskom :S
osvetnik_sch3l3
19-08-2010, 03:57
mađa je zakon, nemoj da te jezik brine, sve se pohvata :thumbs2:
blood4me
19-08-2010, 04:04
Ti živiš u mađarskoj ili..?
osvetnik_sch3l3
19-08-2010, 04:08
Ti živiš u mađarskoj ili..?
slusao sam 2 god madjarski jezik u sklopu jednog kolegija, te sam se imao prilike druziti sa clanovima madjarske zajednice u Osijeku
blood4me
19-08-2010, 04:10
Aham... zanimljivo...
Jeez, ovo mi je prakticki prvi put da se selim... i da... jos jucer nisam niti razmisljao o tome da se doselim tu.. kad evo danas stara kaze da kupila kucu, selimo se tu, do pocetka skole 1.9. ( :cry: ) ima da je sve gotovo
osvetnik_sch3l3
19-08-2010, 08:06
a gle, sam si rekao da ima hrvatska gim. tamo, za pretpostaviti je da je tamo i nekakva zajednica hrvata,
a znas kako ti to bude... ljudi u stranoj zemlji vise paze na "svoje"
Deadwalker
19-08-2010, 10:41
Ustao prije sat vremena, popio kafu. Osjecam se i dalje ukoceno, treba mi zena da me masira :(
Ustao maloprije, trebam pisati praksu i mora biti gotova do sutra, osjećam se loše
Lord Ragnarok
19-08-2010, 11:11
digao se prije pol vure. a u 7 dosao doma.
osjecam se uzasno.
Još uvijek me ubijaju leđa i zbog njih se nisam usudio sagnuti po hranu u frižider.
Još jedna vježba i gotov sam, fu za ovu će mi najdulje trebati, mislim da ću odspavati poslije, boli me glava
Umoran, čekam još sat vremena da završim sa poslom.
Hladni pivo iz frižidera hir aj kam, hir aj go.
Slušam Eminema, odmaram se.
Čekam 6 sati da me stara "zbudi" kako bi išli po knjige za školu :thumbs1: i sav mirišim na mentol :D
Electromaster
20-08-2010, 12:25
Ja ću jebeno popizdit, Isusamu.
Danas sam trebao počet radit u muzeju u 13 sati, i, pošto mi je stari otišao u Dubrovnik, trebao mi je ostaviti ključeve motora da mogu sam otići na posao. Ostavio mi je prometnu dozvolu, ali ključeve, naravno- nije.
FFFUUUUU-
Ali okej, štasemože, otišao kod ujaka i upilao ga da me odbaci u grad. Dođem na posao lijepo na vrijeme, čekam početak smjene, kad vidim- došla još i neka žena. I sad, čudimo se ono, zake smo oboje tu, ona nazove šeficu i ona joj kaže da će ipak ona [žena]Ssad raditi a ja nek dođem lijepo za 4 sata lol.
I sad moram sat vremena čekati autobus, da bi se u 17 sati opet vratio u grad. Kako- nemam pojma.
FFFFFFUUUUUUU-
Ostani četri sata u gradu :P
Nego, pogledao film uz pringlse i šveps, malo mi je muka od silne kiseline ali sam uživao, osjećam se odlično i idem grindati za StuGa
Electromaster
20-08-2010, 12:32
Koji vrag bu radio? >_>
angel eye
20-08-2010, 12:34
Došla jučer sa ljetovanja; odmorila se, kupala, sunčala i baaaš mi je bilo super.
Spremam se opet idem ća, neće me biti doma 10ak dana.. life's good. :D
*wave
:*
A ništa,upravo odigrao war.Spušili za jednu rundu.Ok se osjećam,danas me neide CoD.Boli me malo zglob,od 8 treninga 5 puta sam ga izvrnuo :P.
Završio update, mali prst ljeve ruke mi se totalno ukočio, moram poraditi na tipkanju, osjećam se jako dobro :)
sickpetey
20-08-2010, 20:21
Nakon 11 sati zujanja u Dubrovniku napokon sam doma i neznam sta da radim
Pijem čaj, jedem med, i čilam.
sickpetey
21-08-2010, 10:29
Ležim u krevetu i zajebavam se na laptopu..necu se dizati dok baterija ne crkne..znaci jos 20 minuta XD
Forengner
21-08-2010, 11:12
Na poslu sam.
:(
sickpetey
21-08-2010, 11:15
Samo ti radi ili nista od yugica.Arbeit macht yugo frei :D
Forengner
21-08-2010, 11:18
:) Pa sigurno ne radim dodatne sate da bi me debela sefica potapsala po ramenu...
sickpetey
21-08-2010, 11:25
THANKS GODS THAT YOU DONT
Osjećam se super. Upravo sam pogledao legendarni film "The Expendables (http://www.imdb.com/title/tt1320253/)", pogledajte samo glumce...sve najbolji glumci iz akcijskih filmova...
:pray:
Evo onih najpoznatijih:
Sylvester Stallone (http://www.imdb.com/name/nm0000230/)
Arnold Schwarzenegger (http://www.imdb.com/name/nm0000216/)
Jason Statham (http://www.imdb.com/name/nm0005458/)
Jet Li (http://www.imdb.com/name/nm0001472/)
Dolph Lundgren (http://www.imdb.com/name/nm0000185/)
Bruce Willis (http://www.imdb.com/name/nm0000246/)
Film je by Sylvester Stallone i u Hrvatsku je došao prije 3 dana.
Večeras sam gledao I am legend,Hancocka i Jumpera.Dobri filmovi,najviše mi se dopao Hancock.Trenutno ništa ne radim,sad ću budit brata da ide na posao.
Osjećam se super. Upravo sam pogledao legendarni film "The Expendables (http://www.imdb.com/title/tt1320253/)", pogledajte samo glumce...sve najbolji glumci iz akcijskih filmova...
Evo onih najpoznatijih:
Sylvester Stallone (http://www.imdb.com/name/nm0000230/)
Arnold Schwarzenegger (http://www.imdb.com/name/nm0000216/)
Jason Statham (http://www.imdb.com/name/nm0005458/)
Jet Li (http://www.imdb.com/name/nm0001472/)
Dolph Lundgren (http://www.imdb.com/name/nm0000185/)
Bruce Willis (http://www.imdb.com/name/nm0000246/)
Film je by Sylvester Stallone i u Hrvatsku je došao prije 3 dana.
pogledao veceras, 9/10
sickpetey
23-08-2010, 04:32
Spremam se za poso i malo idem po netu prije odlaska
Osjećam se fora jer sam u jednoj noći prešao Singularity igru, kao i Doom 3, kao i Metro 2033.
Onako, fora nova igra, i sviđa mi se što ima 4 završetka, naravno sva četiri sam napravio, vrlo jednostavno, pri završetku, moj prvi i pravi završetak je da ubijem frenda ili ti ga ludog znanstvenika (jer je mislio mene iskoristiti, žrtvovati, ubiti i uzeti svu dobit od TMD-a; jest neki frend) i neprijatelja vojnog manijaka koji je velika glavešina (jer sam mu spasio život, a on me proganja cijelu igru, i na kraju me pođe ubiti), TMD zadržim za sebe i pustim da vojska pobije sva čudovišta, i na taj način država preživi krizu od invazije čudovišta i pobunjenika, a ja odšetam u nepoznato, postanem mit i legenda koja je zapisana u povijest, kao i TMD. A frendica prepravi svoje bilješke, moja imena i sl., jer je sve pisala. I TMD je uništen by me na jednom malom i pustom otoku.
Drugi završetak je da ubijem frenda znanstvenika i predam TMD vojniku koji mi zatim dâ ne procjenjivu moć i vlast (to je obećao, više cijenim neprijatelje), te s TMD-om sebi osim vojske osigura i masu čudovišta s kojima krene u osvajanje cijelog svijeta, tj. okupiranje cijele zemaljske kugle.
Treći završetak je da ubijem neprijatelja vojnika kojem sam spasio život i TMD predam znanstveniku koji zatim mene izda, ubije i onda se vraćamo na početak igre gdje putujemo helikopterom u akciju i kip sa srpom i čekićem je zamjenjen tim znanstvenikom i TMD-om, tj. digli su mu veliki spomenik. U igri puno igra uloga vremena, putuješ iz sadašnjosti u prošlost i obrnuto. TMD ima i ključ vraćanja vremena ili ubrzavanja istoga, ne samo za cijeli svijet, nego i za određene predmete, što je zbilja fora u igri (npr. desi se nesreća s vlakom i sve se raskupusari, uništi, i ti ga u nazad sklopiš u prvobitno stanje).
Četvrti završak je da se vratim u prošlost kada sam spašavao vojnika i da se ubijem, tj. da poginemo ja i on u požaru, na taj način znanstvenik ostaje živ koji me u biti ubije, a ja, heh, kao da nisi prelazio cijelu igru, kao da nisi prešao cijelu igru, kao da se to ništa nije dogodilo, sve što si prešao se u biti nije dogodilo, cijela igra se nije dogodila, zato jer drugim riječima startaš mrtav (pogineš u prvoj misiji igre).
antonio96
25-08-2010, 13:28
Trenutno gledam simpsone i umiren od dosade :(
BigBongman
25-08-2010, 13:56
prepisujem rp na komp koji smo ja i frendovi napisali na papiru......
sickpetey
25-08-2010, 14:28
Mogo bi i više postati pod Tribes XD
Dinomite
25-08-2010, 14:41
Spremam se za trening .. na koji mi se btw. ne ide jer je prevruće i večeras hoću da izađem (a to je skoro pa nemogućer jer trening traje od 17:00 do 20:00)...
Crtam, slušam OST od Dr. Horriblea, premoćna stvar, osjećam se malo gladno i umorno ali otprilike dobro
Marvin OCX
25-08-2010, 16:18
Gledam Lost(seriju). Krenuo iznova,pola se propustilo...
majstoro
25-08-2010, 16:21
jedem kakao je nemam mlijeka
Citam tutorijale za Photoshop i pasno krecem u te vode!
God help me! :cry:
Osjećam se fora jer sam u jednoj noći prešao Singularity igru, kao i Doom 3, kao i Metro 2033.
Aaaa, Singularity je zakon :thumbs2:
Carp, ostavi se Photoshopa i uzmi Corel - vektorski je i lakši...fotošop radi sa prozirnim papirima i crtežima :)
Ako hoćeš, ja ti dam oko 500 epizoda Simsa, da pogledaš i javiš mi ako ima gdje koja greška na videu. Meni se to sve neda gledati. Skidam jednu po jednu epizodu i konvertiram regularno i arhiviram, još i da gledam...
Dinomite
25-08-2010, 23:38
Jedem Pringles i osjećam se sj.ebano ... jako sj.ebano ..
TeraBajt
25-08-2010, 23:47
Ako hoćeš, ja ti dam oko 500 epizoda Simsa, da pogledaš i javiš mi ako ima gdje koja greška na videu. Meni se to sve neda gledati. Skidam jednu po jednu epizodu i konvertiram regularno i arhiviram, još i da gledam...
ja ocu ak je brzi dl
Nisam lud da uploadam 100 GB-a, dovoljno mi je što skidam epizodu po epizodu. Ako si u Rijeci, dam ti na DVD-ima.
TeraBajt
26-08-2010, 02:23
javi kad svira let 3 pa mozda na vratim :gitara:
Marvin OCX
26-08-2010, 02:25
Gledam kako mi komarac sise krv i osjecam se majcinski.
Boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring,...
Trebam li još što reći?
Pa trebao bi iskorištavati svaki trenutak svog života.
Nekako.
Danas bih morao dosta tog napraviti,a prije toga i odspavati.
Pospan sam,a ne spava mi se.Ah...
:)
Natko je i dalje peder. :(
Trenutno stavljam muziku na ovaj jebeni mp4, jebo mu bog otac mater usranu ak ga ne zakucam u zid.
sickpetey
26-08-2010, 12:08
Radje nemoj..sve su to pare
Upravo sam usred crteža u PS-u doživio BSOD.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Forengner
26-08-2010, 14:35
Ja se razboleo :*.
Bas bas.
I trenutno sam na caju i kolacima :| .
A lep je dan...
sickpetey
26-08-2010, 14:38
Bolje da si doma nego da kršiš starog yuga..namučio se on s tobom
Cekam staru da me pokupi ispred plodina...cekam vec pola sata, strgat cu joj glavu kad dodje...
croat1gamer
26-08-2010, 19:57
Uzivam u predivnim palacinkama sa sladoledom. :D
ZAVIDITE MI.
josip_kraš
27-08-2010, 03:25
Upravo sam se prejeo đuveča i sira i sve to zalio čašom pive.
U 4 ujutro.
josip_kraš
27-08-2010, 05:03
Nemojte se prežderavati u 4 ujutro.
Toplo vam preporučam. :cry:
Još malo pa će bit gotova pita od jabuka i pita od tikve, ima da se prežderem, osim toga igram AoM preko neta i uživam, osjećam se jako dobro
Lord Ragnarok
27-08-2010, 17:01
odmaram se, pripremam za jos jedan izlazak ovaj tjedan (mislim da je to 3. ili 4.) sutra ujutro se ide na put a ja cu doci doma u 7-8 kada se probudim >.<
Gledam dijamantnu ligu i večeram, surfam netom i pripremam se za još jednu gaming noć.
sickpetey
27-08-2010, 19:23
Boli me kicma i na netu sam vise bogzna kolko
Zato kaj previše sjediš ;)
sickpetey
27-08-2010, 19:26
I zato sto nema uticnice u sobi sa stolom..fucking selo =((
Pičim vani, ako sve prođe kako treba (čisto sumnjam) nema me tu neko vrijeme :)
PS: Za update nemojte čekati večeras, dobijete ujutro
Forengner
27-08-2010, 21:11
@Sickpetey:sta radis na selu?
sickpetey
27-08-2010, 21:42
Radim na otoku..na otoku je selo...pa jadam se o tome zadnjih mjesec dana
Chupacabra
27-08-2010, 23:27
sretan sam. Vrlo sretan. NEIZMJERNO sretan.
Imam, osim ovog foruma, jos jedan razlog za zivot.
Ako ti je ovaj forum bio razlog za život onda e :scared:
Chupacabra
27-08-2010, 23:36
Ako ti je ovaj forum bio razlog za život onda e :scared:
Da se nadjes u MOJOJ poziciji, zacudio bi se, jako. Also, na ovom forumu cak ima i dobrih ljudi koje cijenim i postujem. S nekima sam cak i u dobrim odnosima :shock:
Lord Ragnarok
28-08-2010, 03:10
http://littlegreenfootballs.com/weblog/img/shaunp/2010/07/23/facepalm_statue.jpg
A lol.
Nego, pijem kavicu, hladim se na svježem jutarnjem zraku i tako.
Evo svađam se sa starcima oko fakulteta i vlastite budućnosti, lagano me živciraju tako da idem dok mogu
sickpetey
28-08-2010, 20:38
Vratio se sa mora...nisam ni 2 minute bio u njemu jer je jebeno hladno,procitao sam Skavenslayera i malo sam na netu sad
Chupacabra
28-08-2010, 20:54
eto. Lezim na krevetu, kontam koliko sam zahvalan za novi komp kog ce mi forumasi poklonit' :D , vrlo sam hepi, cekam dr Housea da pocne, cekam da ReiKo prestane igrat SC i da se ulogira na forum i tako to.
Čekam staru da idemo van pit', živciram se jako, nemam glazbe i jedva čekam pivo :?
BigBongman
28-08-2010, 21:06
eto. Lezim na krevetu, kontam koliko sam zahvalan za novi komp kog ce mi forumasi poklonit' :D , vrlo sam hepi, cekam dr Housea da pocne, cekam da ReiKo prestane igrat SC i da se ulogira na forum i tako to.
čupi sta house je i subotom :shock:
Malo sam lošije volje, večer nije baš bila kakvu sam očekivao, ali nema veze, jedina pozitivna stvar je što vani puše nenormalno jak vjetar pa me fino rashlađuje, možda se budem čak morao obući.Šta radim, slušam glazbu i razmišljam dali da crtam ili da idem spavati, također piša mi se
majstoro
30-08-2010, 19:47
Vani pljušti kiša a ja napravio topli napitak i uzivam :D
Raoul Duke
30-08-2010, 19:57
sejm :D
SharpDressedChevap
30-08-2010, 20:02
Peče me asshole.
Note to myself: ne žderi toliko feferona
Markecgrad
30-08-2010, 20:09
Isprobavam sedam nds igara koje mi je frend poklonio. Osjećam se genijalno :)
Dinomite
30-08-2010, 21:57
sejm :D
Također. :D
SharpDressedChevap
30-08-2010, 23:05
Upravo pogledao Dr. Housea, kako je taj lik kulan e :pray:
TeraBajt
30-08-2010, 23:29
scena u kapelici :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
hugh laurie opet dokazao svoje bogovanje u glumackim sposobnostima.
SharpDressedChevap
30-08-2010, 23:30
Scena u kapelici je prebogovska, skoro sam se zadavio čipsom :D
Niko Bellic
31-08-2010, 05:42
GO FTW! Osjećam se prekokrasno! :friends:
Chupacabra
31-08-2010, 13:07
scena u kapelici :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
hugh laurie opet dokazao svoje bogovanje u glumackim sposobnostima.
Scena u kapelici je prebogovska, skoro sam se zadavio čipsom :D
Upravo pogledao Dr. Housea, kako je taj lik kulan e :pray:
Attica! Attica!
A tek ona curica, spore je natjerale da se daje Hausu :)
Ugl legendarna serija :epicpray:
Ontopic- nista, sjedim, browsam forum, uzbudjen zbog novog kompa sa OSAM IGARA KOJE STE MI VELIKODUSNO DONIRALI! Hvala, to ce mi vraski dugo traja, posebno rpgovi :)
SharpDressedChevap
31-08-2010, 13:11
Imaš ti i više od osam :wink:
Najjače je i ono kad Cuddyci se dere da im nitko ne može uništiti ljubav :rotfl:
Chupacabra
31-08-2010, 13:29
Najjače je i ono kad Cuddyci se dere da im nitko ne može uništiti ljubav :rotfl:
'You can't deny our LOVE', zaljepljen za staklo, a cuddy sa kinezima sastanak heh
Jel se ko sjeca one epizode, kad je house izlijecio onog lika u kolicima, imao rak mozga. Nije mu cuddy dala da mu da injekciju, no ONA mu je dala (kuja), tip ustade iz kolica u dve sekunde a nitko nista nije reko hausu.
Kako ponekad zelim zadaviti cuddy :(
McPingvin_v2.0
31-08-2010, 13:42
Ja ju ne želim zadaviti...
Chupacabra
31-08-2010, 13:54
molim te lijepo, stavi neki avatar sa cilindrom, jer mi respekt prema tebi polako opada bez toga.
You shall not concur.
http://www.24sata.hr/news/okrutna-cura- ... se/188812/ (http://www.24sata.hr/news/okrutna-cura-bacala-zive-psice-u-rijeku-i-smijala-se/188812/)
sickpetey
31-08-2010, 15:06
Ta je stavljala hrčke
u mikser kad je bila mala
EDIT: Tek sad primjetio a vidi koju narukvicu nosi
Možda je narukvica prva stvar pomoću čega ju mogu naći.
sickpetey
31-08-2010, 15:39
Ne nego što je ona sa svecima (ili barem mislim) a baca štenad u rijeku
Elraxery
31-08-2010, 15:41
doso s treninga i tako crknut se istusiro a nemam snage ni spavati pa reko ajmo malo surfati :)
sickpetey
31-08-2010, 15:54
Naiso na ovaj video
QlvBKMbJgHw
i prisjetio se kolko sam uzivao uz Courage the Cowardly dog...to je bio malo cudan crtić XD
Forengner
31-08-2010, 15:57
:rotfl: .Veoma cudan,on i ona baba i ludi deda :pray: .
sickpetey
31-08-2010, 16:02
Vec sam poceo gledati epizode na youtube :pray: kako obozavam tog psa
Forengner
31-08-2010, 16:03
Wtf:baner:
"Nemam mane! Stisni dvaput trokut i jednom gljivu!"
"Digo mi se health bar"
Lol wut? :)
Dinomite
31-08-2010, 20:10
Smrzavam se, ako ima više od 10 stepeni ubijte me. Sutra škola. -.-
blood4me
31-08-2010, 20:19
Smrzavam se, ako ima više od 10 stepeni ubijte me. Sutra škola. -.-
^this :S
http://www.24sata.hr/news/okrutna-cura-bacala-zive-psice-u-rijeku-i-smijala-se/188812/
http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=12778.60
Smrzo se ko pička, argh. :(
BigBongman
31-08-2010, 21:24
slusam mjuzu, chillam, cekam housa :D
Chupacabra
31-08-2010, 21:26
slusam mjuzu, chillam, cekam housa :D
Ovo isto :shock:
Gledam nultu epizodu BSG-a, jedem full ljuti kebab i pijem colu. Zar može čovjek više poželjet?
Forengner
01-09-2010, 13:02
Blago vama. :( :cry:
Chupacabra
01-09-2010, 13:07
dosadno mi je, ne radim nista.
Forengner
01-09-2010, 13:08
Covece mislim da sam pao u depresiju
Smrzavam se u kratkim hlačama i majici s kratkim rukavima, doma nema drva, ozbiljno mislim da zapalim svijeću pa da se malo zagrijem.
Chupacabra
01-09-2010, 13:45
Smrzavam se u kratkim hlačama i majici s kratkim rukavima, doma nema drva, ozbiljno mislim da zapalim svijeću pa da se malo zagrijem.
Ja se ujutro probudio i spoznao da sam se smrzo ko p*cka :(
Kako je hladno :( bar ja imam drva :)
McPingvin_v2.0
01-09-2010, 14:22
Covece mislim da sam pao u depresiju
I ti, a? Kul.
Forengner
01-09-2010, 14:24
Oh yeah. :( Znate za neku komicnu seriju or sumthin?
Deadwalker
01-09-2010, 15:50
Skidam neke materjale za posao i malo svrljam po forumima.
Chupacabra
01-09-2010, 15:54
jedem kolace i hepi sam jer sam foregnera izbavio iz depre 8)
Forengner
01-09-2010, 15:58
Knjiga ce sigurno pomoci,hvala jos jednom. :)
Chupacabra
01-09-2010, 16:07
osjecam se lose, pcp vise ne izlazi :(
Globalne obavijesti~Gamezone umjesto PcPa
:(((((((((((((((
osjecam se lose, pcp vise ne izlazi :(
Globalne obavijesti~Gamezone umjesto PcPa
:(((((((((((((((
Sad sam pročitao. :(
Žao mi je, no ipak mislim da će se vratiti.
angel eye
01-09-2010, 18:54
Cijeli dan nesto šljakarim;...i napokon sam gotova, sad malo švrljam po netu, moji me tlače da idem radit palačinke ^^
A neda mi se :( al bi jela...
Marvin OCX
01-09-2010, 19:08
Idi idi,ne zivi se od ljubavi.
Slušam SC2 soundtrack, savršen je, i pomalo gledam behind the scenes, luda stvar kak je igra rađena.
angel eye
01-09-2010, 21:33
IDI!
Idi idi,ne zivi se od ljubavi.
:D
Jesam, jesam, bilo je fino :p
sickpetey
01-09-2010, 21:37
Gle koga je vjetar donjeo
angel eye
01-09-2010, 21:55
...dopuhao nazad doma:D
sickpetey
01-09-2010, 21:56
Govorim o tebi..ja tek doma za 2 tjedna
angel eye
01-09-2010, 22:01
Znam da govoris, bude i tebe dopuhalo:D
sickpetey
01-09-2010, 22:08
Je al mene ce dopuhati sa litice probably
Kostolomac
01-09-2010, 23:17
Stigao mi napokon Q6600 pa ga malko testiram. Osjećam se euforično, neću moć zaspat :D
sickpetey
01-09-2010, 23:55
Gledam Courage the cowardly dog i osjecam se super :D kak volim taj crtić
z-MsU4dmj2E&feature=related
Prvo mi se FF sruši i izgubim sve što sam napisao, zatim da se malo smirim odlučim WoT zaigrat, server busy svakim pokušajem, polako gubim živce i ako se ovako nastavi ne znam hoću li normalno preživjeti dan
SharpDressedChevap
02-09-2010, 12:02
Ista stvar i ovdje, dižu mi živce s tim :(
Slušam muziku, gledam fejs, pitam se di su mi čarape, pitam se kad bu nogomet sa frendovima, pitam se što rade frendovi na probi, pitam se kak mi brat ne dosađuje i tako...
Electromaster
02-09-2010, 13:32
Vidio sada u gradu nekog tipa s majicom na Housea i natpis "It's not lupus.".
Rispekt. :)
Jutros od pola 8 pečem rakiju, i ajd završili smo sa trećinom posla prije nekih sat vremena, umro sam :(
Došao sa posla, odmaram se i sretan sam kaj je prva plaća sjela na račun :friends:
Ljudi su zakurac.
Zašto ih ne mogu voljeti.
...
Ljudi su zakurac.
Zašto ih ne mogu voljeti.
...
Oh, nisi jedini koji ne voli ljude.
Da,ali ti ih mrziš i nesposoban si biti normalan.
Meni jednostavno nije stalo.
antonio96
03-09-2010, 17:18
Gledam karate kid (2010) i osječam se razjebano
Jer ti znaš tako puno o meni.
Nije niti bitno posto nikog nije briga.
SharpDressedChevap
03-09-2010, 21:20
Trčao na Marjanu nekih 8 kilometara, izmoren sam ko prozorčina ali se osjećam zadovoljno.
Pogledaj gdje se nalazimo.
Pogledaj teme koje su otvorene.
Sada je sve jasno.
Upravo se najeo čajne, i onda shvatio da je pokvarena. Gawds. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Pogledaj gdje se nalazimo.
Pogledaj teme koje su otvorene.
Sada je sve jasno.
Dobro, znam da kad ti mrziš svijet, u pravu si jer ti imaš racionalne razloge za to, dok sam ja glup jer ne razumijem ljude kako i ti i neznam o čemu pričam. Licemjeru.
TeraBajt
04-09-2010, 18:14
nod izigrava hausa a ti si idiot kao i obicno.
sickpetey
04-09-2010, 19:55
Gledam Sveti Georgije ubija azdahu na youtubu
Electromaster
04-09-2010, 20:19
Ne radi mi lijeva slušalica, ubit ću nekog. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Ne radi mi lijeva slušalica, ubit ću nekog. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
meni prvo nije radila lijeva sad neradi nikoji kurac :(
Electromaster
04-09-2010, 20:24
A onak, nema na njima nikakvog prokletog oštećenja, nisu mi nigdje pale ni niš, a još jučer su savršeno radile. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Pa takve su i moje pa su opet prestale radit. Problem je u žici unutra slušalica, možeš drkat po njoj kolko hoćeš al nikad nećeš popravit. Kupi nove.
Electromaster
04-09-2010, 20:29
A što je najbolje, nema ni godina dana, nije im ni istekla garancija... Ali đubre u trgovini mi nije dalo račun. ;(
Dosađujem se,umoran od 7 treninga ovaj tjedan,nedostaje mi cura xD.
A što je najbolje, nema ni godina dana, nije im ni istekla garancija... Ali đubre u trgovini mi nije dalo račun. ;(
Od savijanje ti pukna metalni vodič unutar izolacijskog materijala.
Znam sjebano,ali godinu dana je super.Meni ni 3 mjeseca ne traju.
Electromaster
04-09-2010, 22:29
Jej. Bar sam ga totalno savijao ono. >_>
I znam onak, ovo su mi već pete ili šeste slušalice, obično mi se uvijek sjebe živca kod spoja s jackom... Ali ove su koštale 600 kn, brijao sam da će ipak malo duže trajati. :I
Enihau jej, garancija im kao traje 2 godine. Al nemam račun, jer mi ga mamlaz nije izdao. No, imam oriignalnu kutiju i sve što ide uz nju, a stari mi pozna vlasnika trgovine, pa bu u ponedjeljak otišo do njega i vidio što se može učiniti.
Also, imam dokaz kad sam kupio slušalice, jer sam napisao to na Internetovima! (H)
Constantine
04-09-2010, 22:44
kako ti nije izdao racun,sta ga nisi trazio,koje sluske imas,jesi probao malo provjerit kontakt kodkabla na toj slusci?
Kako točno da provjeri?
Malo je nespretno rezati tamo.
Electromaster
04-09-2010, 22:54
kako ti nije izdao racun,sta ga nisi trazio,koje sluske imas,jesi probao malo provjerit kontakt kodkabla na toj slusci?
Zato jer je retaj, zato jer sam retaj, AKG K 416 P, jesam- bezuspješno.
Kako točno da provjeri?
Malo je nespretno rezati tamo.
Ma ne moraš rezati, samo malo wankaš kabel lijevo-desno i osluškuješ šumi li išta. Been there, done that. Bez ikakvih rezultata.
Iako, inače kad se tako nešto ošteti, obično je to i naočigled vidljivo, bar iz mojeg dosadašnjeg iskustva...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.