Pogledaj cijelu verziju : Što trenutno radite i kako se osjećate?
Rawr!
http://i179.photobucket.com/albums/w312/Mllii-chan/Neko.jpg
:oops: :oops: :oops: :oops:
Chupacabra
29-05-2011, 16:42
Ja sam se danas skejtao. Usavršio Manual. 8)
BigBongman
29-05-2011, 17:04
Meni puko kad sam ga flipao za caspera. Stao sam prejako na njega i samo na pola.
Electromaster
29-05-2011, 20:03
@Sonik
To neki randomfag, ili...?
sickpetey
30-05-2011, 01:33
Radim si doručak.
Sonic_Moronic
30-05-2011, 06:27
Starog zovu na mobitel u 6 sati, veš mašina drma par metara pokraj mene... Da, jebeš spavanje.
Učim kemiju. :(
Držite fige.
majstoro
30-05-2011, 11:46
Ja sam se danas skejtao. Usavršio Manual. 8)
Koliko sekundi mozes manual?
blood4me
31-05-2011, 18:48
Bilo mi toliko dosadno da sam se htio ubit, na kraju sredio gitaru i kreno svirat..
Mal se zajebavo sa power chordovima, kak me islo iss, boze petraaaaa...
Guitar skill +1
Pain in the arm +5
Sluh -2
Bilo mi toliko dosadno da sam se htio ubit, na kraju sredio gitaru i kreno svirat..
Mal se zajebavo sa power chordovima, kak me islo iss, boze petraaaaa...
Guitar skill +1
Pain in the arm +5
Sluh -2
Teško je to štivo, svaka cast.
blood4me
31-05-2011, 20:07
Nisam pun kurac sviro, neimadoh vremena.. Pa sam danas mal probo i ja mislio da ce mi ic losije neg inace, kad ono qrtza, jos mi bolje islo neg prije..
Jbs akorde, shredanje ftw B|
OT:
Osjecam se sjebano al totalno, izgubio sam ugovore za put u london na 10 dana, ajd to nebi bilo nist tak strasno, da ta prof kojoj sam to morao donest nije iz engleskoga, a vec imam 3 kulje iz engleskoga jer uvijek zaboravim te neke njezine papire ----...---""""
To ja radim zadnjih godinu i pol XD
Vratio sam se s treninga.
Tražim da mi netko rješi matišu za pomoć za test.
Cookie monsta
31-05-2011, 22:53
Prdnuh, osjećam se lakše!
Savrseno jutro
http://i.imgur.com/gOScC.jpg
♥ svima
Sonic_Moronic
01-06-2011, 09:08
Previše je crna.
I like my coffee as i like my women. Black
Sonic_Moronic
01-06-2011, 09:17
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lg9ib7r30F1qzqmtvo1_500.jpg
Chupacabra
01-06-2011, 14:02
@Kid A: jel to jedna od onih rum pločica? :)
Electromaster
01-06-2011, 14:38
Kava štojeto.
Kuleri piju čaj. \o/
TeraBajt
01-06-2011, 15:02
Nisam pun prozor sviro, neimadoh vremena.. Pa sam danas mal probo i ja mislio da ce mi ic losije neg inace, kad ono qrtza, jos mi bolje islo neg prije..
gg, domaloprije si svirao powerchordove, sad vec sredas. gg yngwie
Chupacabra
01-06-2011, 15:13
ane :))))))
sickpetey
01-06-2011, 17:41
Jer može
blood4me
01-06-2011, 17:54
Nisam pun prozor sviro, neimadoh vremena.. Pa sam danas mal probo i ja mislio da ce mi ic losije neg inace, kad ono qrtza, jos mi bolje islo neg prije..
Uuu kako nam je netko pametan..
Nie ti palo na pamet da sam mozd prvo naucio shredat i da tek sad idem neke akorde isprobavat?
Chupacabra
01-06-2011, 17:55
ReiKo naš: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/ReiKo
slika :pray:
Electromaster
01-06-2011, 17:58
Bokte, nekomimi uši čak ni ja nemam. Još.
Sto ti stalno stalkas ljude po internetima? Pola ljudi s foruma si dodao na fb i svugdje jos, malo je to zabrinjavajuce
Chupacabra
01-06-2011, 18:04
A sto ti stalno stalkas mene po forumu? Za svaki jebeni post kojeg napisem, ti uletis i pocnes me podjebavat
Jao Admire da je meni to napiso...
blood4me
01-06-2011, 18:05
Chupa se forsira a karabaš je dokaz da su droge stetne.. eto.
Inace, od 6 ujutro do sad sam bio u jbnoj skoli...
Zakljuceno 5 iz geo.. meni super.
Kako češ jebat s peticama?
blood4me
01-06-2011, 18:13
Kako češ dragat s peticama?
Kuis, dodjem pick..
JA: E si mi vidla svjedodzbu?
Ona: Ne.. O_O
Ja: Gle *pokazem svjedodzbu*
Ona: JEBI ME!!!
Tak to ugl radim..
sickpetey
01-06-2011, 18:14
Nemojte molim vas ručo sam upravo i rado bih zadržao piletinu u sebi.
sickpetey
01-06-2011, 18:17
Ne bih se požalio al jeli su mi se čevapi.
Ako si normalan stalno ti se jedu ćevapi.
sickpetey
01-06-2011, 18:19
I luk.
Electromaster
01-06-2011, 18:24
Sto ti stalno stalkas ljude po internetima? Pola ljudi s foruma si dodao na fb i svugdje jos, malo je to zabrinjavajuce
Kaže osoba koja po netu čita Sonikove postove o neutaživoj želji za pušenjem kurca.
Nie ti palo na pamet da sam mozd prvo naucio shredat i da tek sad idem neke akorde isprobavat?
Prvo si ucio šredati pa onda akorde ?
Svaka cast, muzicka sceno, pripazite se, dolazi nam novi virtuoz.
Sonic_Moronic
01-06-2011, 18:44
:D
Vruće mi.
e decki, sta ste toliko jebeni tryhardi, cilajte malo
Sonic_Moronic
01-06-2011, 18:54
Mislim stvarno, idite jebat a ne tu o gitarama pričat.
blood4me
01-06-2011, 18:58
Prvo si ucio šredati pa onda akorde ?
Svaka cast, muzicka sceno, pripazite se, dolazi nam novi virtuoz.
Mora se i ovaj kreten odma ubacivat, naporan si vise jbt..
Nisam znao da se prvo moraju naucit SVI akordi pa se tek onda moze pocet shredat.. pametni.
Citaj sto sam napisao.. NEKE akorde, jebem te mutava...
Ma dobro bre, necu ja da sprecavam razvoj tvog talenta, samo nastavi hrabro.
Sljedece lupi par arpeggioa i sweepove.
FFFUUUU prespavao sam potencijalni dobar flejm.
Mozda ima sanse da jos spasim nesto.
E alo, jebem vam boga svima!
Sjetio sam se djece iz Afrike sad kad sam jeo napolitanke.
Ne zato sto ih nemaju vec zato sto su crne kao oni
To neke čokoladom prelivene?
Te su najbolje, ono čokolada vani, čokolada unutra :D
Nego, dosađujem se radeći gluposti na kompjuteru, vruće je vani vruće je unutra, totalno bleh dan.
BigBongman
02-06-2011, 14:06
:pray: :rotfl:
Da sam ja to napisao dobio bi ban. :(
Lord Ragnarok
02-06-2011, 19:13
pospricalo me vruce ulje. fak sejk kak mrzim kada nema zene u kuhinji da kuha
blood4me
02-06-2011, 19:18
Meni se jednom zapalilo ulje u tavi.. iso sam ga gasit vodom... :facepalm:
sickpetey
02-06-2011, 19:40
Marš iz kuhinje.
Meni se jednom zapalilo ulje u tavi.. iso sam ga gasit vodom... :facepalm:
D5oP3t9VInk
Je li bilo ovako nešto? :D
FFFUUUU prespavao sam potencijalni dobar flejm.
Mozda ima sanse da jos spasim nesto.
E alo, jebem vam boga svima!
:pray: :pray: :pray: :pray:
TeraBajt
02-06-2011, 22:49
cek samo malo, nacio si sredat a nisi znao sve powerchordove. : ))))))))))))
ko da ih ima ne znam 10000 : ))))))))))))))) jebote isus pomaknes prste za pola centimetra op, vidi novi powerchord : ))))))))
jebote koja si ti usljiva kretencuga, seres kad jebeno zines. sta je najgore jedini ko ti vjeruje na ovom glupom forumu su druge kretencine koje seru tako. isus te jebo place mi se cim vidim tvoje postove, ne znam dal od smijeha il od zalosti sto u takvoj selendri od drzave postoji jos veca seljacina od lokalaca. ne znam sta da ti kazem osim sto se nadam da ti stara il kod kog vec zivis tamo iskopca jednom net i da shvatis da ti velecasni ne zeli dobro s time sto stavlja svoju posebnu spravicu na tvoje posebno mjesto.
Lord Ragnarok
02-06-2011, 22:50
koji si ti debos terabajtu. odi si klanjaj mater! :fof: :fof:
TeraBajt
02-06-2011, 22:51
necu ceka tebe HEHHEHEE
:fof: :fof:
Sonic_Moronic
04-06-2011, 13:36
Malo čekiram Notchove igre, i ima par zanimljivih stvarčica, Breaking the Tower je kul: http://www.mojang.com/notch/ld12/breaking/
Jako je slow-paced pa možete ostaviti male čovječuljke dok nešto drugo radite :)
blood4me
04-06-2011, 13:45
@terabajt
Prvo, neznam, mozda nisam jebena strebercina ko ti pa ne gledam znam SVAKI jebeni akord prije neg krenem svirat, mozda je tebi to tak divno i krasno, ali ti si ionako nolajfer i nemas radit nis drugo neg visit na netu i prosipat svoje retardirane postove pune jebene pameti....
To da serem necu opce komentirat, tebi nolajferu je mozda nepojmljivo da je netko zbario curu, da se napio za vikend i takve stvari... Al shvatit ces sve to kad malo porastes..
Sonic_Moronic
04-06-2011, 13:47
Ti si toliko jebeno naporan da si upravo postao prva osoba koju sam stavio na ignore, čestitam. Nakon što pročitam svaki tvoj post želim to vrijeme natrag :( Tužan si.
blood4me
04-06-2011, 13:48
Jos jedan no-lifer gogoog da vidim koliko vas ima..
Sonic_Moronic
04-06-2011, 13:55
Doduše, nije da je ovo još gore, jer ću ionako kliknuti da vidim post http://www.vol-gta.com/smiles/facepalm.gif
Markecgrad
04-06-2011, 14:01
Malo čekiram Notchove igre, i ima par zanimljivih stvarčica, Breaking the Tower je kul: http://www.mojang.com/notch/ld12/breaking/
Jako je slow-paced pa možete ostaviti male čovječuljke dok nešto drugo radite :)
Probaj Metagun, rula.
Devil Dog
04-06-2011, 14:02
Chillam, razmišljam kako sam odavno trebao počet učit i slične stvari...
Počinjem pisati pitanja za školsku maturu, ima ih jebeno puno, al podjelili smo se u razredu da ih svatko par odradi tako da nije toliko strašno, vani je počela oluja, jebeni papa je vjerovatno kriv, osjećam se jako dobro
@terabajt
Prvo, neznam, mozda nisam jebena strebercina ko ti pa ne gledam znam SVAKI jebeni akord prije neg krenem svirat, mozda je tebi to tak divno i krasno, ali ti si ionako nolajfer i nemas radit nis drugo neg visit na netu i prosipat svoje retardirane postove pune jebene pameti....
To da serem necu opce komentirat, tebi nolajferu je mozda nepojmljivo da je netko zbario curu, da se napio za vikend i takve stvari... Al shvatit ces sve to kad malo porastes..
Koji si ti jebeni bog ja ne vjerujem :pray:
Jel imao itko onaj osjecaj da ce mu se jaja odjednom usisati u vakuum? Sad bas sjedim i skuzim da ne bi zapravo nista mogao uciniti da kad bi se stvorila neka crna rupa u medjunozju i whoooooosh
Nesto sam u zadnje vrijeme poceo cesce razmisljati o tome nego sto bi trebalo
Al bog sta god da pokusa da uradi u zivotu odma dode ovdje i kaze kako je ekspert za to i da zna sve i pocne se hvaliti. Bilo to da je najbolji nogometni strijelac svoje skole u ruralnoj Madjarskoj, bilo da nema pojma o akordima i da je mjesto osnovnih stvari na gitari odma uzeo da svira napredne, bilo to da zna sve o alkoholu i barenju cura a nije odavno stavio ovdje update osim onog puta kada mu je cura u parku dala facebook profil a on ga nije znao naci.
I kad ga god neko prokuzi da sere odma pukne ovako nesto, jebeno :pray:
Devil Dog
04-06-2011, 14:48
Bš mi se sviđa, igram već pol sata :)
blood4me
04-06-2011, 14:54
-NE ZANIMAAAAAAA NAS-
Sonic_Moronic
04-06-2011, 14:59
http://images.cheezburger.com/completestore/2009/10/8/128994588478785669.jpg
/kat
Brisem ti postove ubuduce ovdje, cisto da znas.
Kako mozes biti tako jebeno naporan?
Electromaster
04-06-2011, 15:23
Da, toliko slow paced da zaboraviš na nju i ne vidiš trenutak pobjede. -__-
Trebalo mi je 1h 43min 30sec. :/
Jel netko od vas upoznao neku pankeru ali da je fina, ili mozda zna takvu zensku?
Sad bas gledam slike na netu i sve su ruzne ili debele a i vrtim film svih sto sam dosao upoznao i stvarno su bile srednja zalost
Sta?
Znas neku da je ok ili samo znas o cemu pricam?
Devil Dog
04-06-2011, 18:47
Znam ja neku, al nedam slike :P
Sta?
Znas neku da je ok ili samo znas o cemu pricam?
Znam narafski
BigBongman
04-06-2011, 18:48
\o
Chupacabra
04-06-2011, 18:49
Znam i ja.
Znam čak dve, jedna mi je bivša. Ali eto ne znam da li su validni primjeri jer imaju 16 godina. Tek kada malo više odrastu ce se moci to posmatrati tako. No Admire, znaš da je zlo da se generalizuje.
Ma nista joj, samo onako u sebi razmisljam pa piskaram po forumu.
Ne generalizujem nista i nisam imao namjeru da tako ispadne/zvuci http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/smile.gif
Electromaster
04-06-2011, 19:37
Jel netko od vas upoznao neku pankeru ali da je fina, ili mozda zna takvu zensku?
Sad bas gledam slike na netu i sve su ruzne ili debele a i vrtim film svih sto sam dosao upoznao i stvarno su bile srednja zalost
Smartass? http://crojimaku.com/forum/Smileys/default/fanf4w.png
... Well, eventualno moja mlađahna rođakinja, ali nju- kao i ovu iznad- nekak nikako nemrem držat za više od vonabi pankerice. :/
Other than that, znam samo otaku žene...
blood4me
04-06-2011, 21:22
^this
TeraBajt
06-06-2011, 15:14
@terabajt
prvo, ne znam, ali fakat si glup ako mislis da trebas ucit svaki akord posebno : ))). da ista znas o sviranju znao bi da se ne uce akordi vec pozicije akorada, a ako znas note na vratu i poziciju znas koji akord sviras. ako to ne znas ne mozes krenut na sredanje jer mozes postat samo jedan od onih majmuna koji drkaju jedne te iste lickove cijeli zivot a ni ne znaju sta zapravo sviraju, a to nije shredding. ako oces sredat moras znat sto sviras, tj. moras znat neke osnove uopste soliranja. to sto si vidio na youtubeu SHREDDING IN 2 DAYS OMG LOLO i mislis da si isus sa dva licka koja znas samo te cini vecom budalom nego sta jesi.
I jos nesto, nije mi nepojmljivo da je netko zbario curu, cak dapace svaki tjedan vjezbam sa tvojom starom. pozdravi ju.
Stvarno mislis da bi se netko sa imalo pameti hvalio na ovom forumu sa barenjem i napijanjem za vikend? Mislis da se to ikako tice ovog foruma i da to ikoga ovdje zanima? Imas li mozda poteskoca u razvoju ili koji ti je kurac?
Lord Ragnarok
06-06-2011, 15:16
mama=/=cura
mame su lake
TeraBajt
06-06-2011, 15:18
pogotovo od madjara, ako me beres
Lord Ragnarok
06-06-2011, 15:30
ja ne berem. imam ljude da beru umjesto mene. ja jedem samo plodove njihove zetve
Ocito ga je veoma teško pogodilo to što se u cvijetu svoje mladosti preselio u Mađarsku pa kompenzuje.
Gledam pauka kako radi mrezu u kutu.Jebeno.
angel eye
07-06-2011, 10:42
Zakon.
Radim od ništa do svašta i kuham se, baš je sparno u Rijeci...
sickpetey
07-06-2011, 12:30
Pripremam se za učenje.Veoma sam umoran jer je neki susjed (Klanjam mu sve) odlucio zajebavati sa svojom bušilicom od 8-13 i imo je bas perfektan timing da se vrati svom poslu baš kad sam počeo sanjati.......
pucketanja gajger-milerovog brojaca i tako to (zapravo ne al ne primjecujem da se malo sta promijenilo u zadnjih 30-tak godina)
fino je ovde
Electromaster
07-06-2011, 15:30
Černjobil? :/
Sad sam u Chernihivu sto i nije tak daleko od G tocke, idem tek sutra tamo, juce sam stigao u Kharkov
Kitaš ispričat ćeš mi malo o logistici tog puta, namjeravao sam negdje otputovati ovo ljeto a černi mi je nekako najzanimljiviji ^^
Nego, vani je sparina, oblačno, ogromna vlaga i vrućina, mozak se topi i ne može se kretati, u stanu imam klimu, ali je okrenuta u drugu stranu pa mi je opet jebeno vruće -.-
Forengner
07-06-2011, 20:39
Ubijam Balthazara. :'( (BG2ToB) Prelazim po ko zna koji put,ali ovaj put s mage-0M.
Chupacabra
07-06-2011, 20:41
Čovječe, što ti radiš sa životom :D
Iz tvojih postova zaključujem da nemaš niti jednu obavezu u životu
Forengner
07-06-2011, 20:44
Pfff.Pa ne dolazim na forum da bitcham o zivotu i obavezama.Taj deo izostavljam. :D
sickpetey
07-06-2011, 21:27
Dobra odluka.
accursed
08-06-2011, 00:25
gejmanje s frendovima nakon pun kurac vremena :) dota haha xD
Jedem Nutellu zlicom i chillam.
Chupacabra
08-06-2011, 13:53
Imat ću pet četvorki i sve ostalo petice na kraju godine, starci popizdili, jer sam loš. :pray:
high-expectations-asian-dad.jpg
Luka jako si popustio razočaran sam.
sickpetey
08-06-2011, 16:00
Zbog toga ni ti ni Xero nesmijete biti na forumu dok sve ne bude pet.
BigBongman
08-06-2011, 16:12
Ko je Luka bokte?
sickpetey
08-06-2011, 16:17
Chupa.
BigBongman
08-06-2011, 16:20
Lolne. Zašto?
Čupa se čini kao osoba koji be se zvala Luka. Iako se zove Ivan.
BigBongman
08-06-2011, 16:25
Oh. Tak reci.
Chupacabra
08-06-2011, 17:51
Luka? Ja sam tru Ivan.
tru Ivan.
Sonic_Moronic
08-06-2011, 18:20
Odspavao sat vremena pa se osjećam ko da sam u drugom svijetu i kontemplatiram misterije univerzuma, dovraga i to poslijepodnevno drijemanje.
Chupacabra
08-06-2011, 19:18
I tako, evo još jednog mog proliva, ovo je bilo prije cca, u pičku materinu kad je ovo bilo... biće ima godinu ipo – dvi dana.
Dakle, standardna scena kad smo sva trojica u firmi: prvo se šef i fra Vjenceslav svađaju protiv mene jer ne pratim sport, onda se fra Vjenceslav i ja svađamo međusobno i na kraju šef pošalje fra Vjenceslava digdi na teren jer nas više ne može slušat.
I zazvoni telefon.Javi se šef a onaj s druge strane odma počne turpijanje mozga.Ovaj kulturno sasluša i onda kaže samo malo spojiću vam kolegu iz službe informatike (to mi je druga rečenica na rang listi dizanja kose na glavi).Javin se ja, a ovaj s druge strane, očito iznerviran šta triba opet cilu litaniju objašnjavat, odma krene sa bojevim napadom.
- Meni ne radi Internet, ja san kliknija i prije kad bi kliknija meni bi se upalija onaj gogel a sad nema onoga gogela i meni ne radi Internet a meni Internet triba jer...
- Čekajte molim vas samo malo.Jeste li išta dirali iza računala, neke žice jel iko istakava?
- Nije niko ništa dira, jutros je radija a sad ne radi.
- Dobro, recite mi postoji li slučajno mogućnost da je neko drugi bija za računalom u međuvremenu i nešto poremetija?
- Nije niko bija osim mene.
- Dobro, jel vidite u donjem desnom kutu sistemski sat i kraj njega...
- Kakav sat?
- U donjem desnom kutu vam piše koliko je sati i kraj tog sata bi tribala stat mala ikonica mrežne kartice koja izgleda kao dva mala monitorčića.Jel slučajno ta ikonica prikrižena crvenim križićem?
- Ne vidin ja to.
- Jebemu mate kako ne vidite?Ajmo iznova.U donjem desnom kutu piše koliko je sati i kraj toga sata bi tribala stat mala ikonica mrežne kartice.Jel vidite to?
- Ne vidin.
- Pička mu materina kako možete ne vit sat i kraj njega malu ikonu od mrežne kartice?
- Jer sam slijep.Zovem iz Saveza slijepih.Možda bi bilo najbolje da vi dođete ode i popravite to.
- Eto me za 2 minute.
:pray:
Devil Dog
08-06-2011, 19:20
Jel to informatičar starog kova?
Chupacabra
08-06-2011, 19:36
Aha.
Slijepac vidi kada mu se upali google i zna kada se ne upali ?
Preloše.
Jel to neki geek vic?
Chupacabra
08-06-2011, 20:30
Prejam upravo toj lošosti. Slijepci inače ne vide.
Sonic_Moronic
08-06-2011, 20:31
Možda ima napredni text-to-voice softver, koji mu opisuje outlook stranice. MUST BE POSSIBLE.
Electromaster
08-06-2011, 22:04
MUNJE I GROMOVI!
Opet lije ko iz kabla ovdje. Valjda bu prestalo ujutro, planiro sam motorom u školu, imam samo 3 sata i popizdio bi do busa. :/
Forengner
08-06-2011, 22:08
planiro sam motorom u školu
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01376/girls-getty_1376498i.jpg
Ne mogu uopste da zamislim tu scenu. :rotfl:
Electromaster
08-06-2011, 22:11
Jer nije da ga vozim kad god mi raspored busa ne paše. Big deal.
Forengner
08-06-2011, 22:15
Jer nije da ga vozim kad god mi raspored busa ne paše. Big deal.
Da li je Vespa u pitanju?
Electromaster
08-06-2011, 22:16
Jok, smeće od skutera kineskog. :P
Vozim inače električnog, al pukla mu sajla od gasa...
Chupacabra
08-06-2011, 22:55
Koje rigorozne mjere.
Sutra izlažem dva referata o kojima mi ovisi godina, pa sam ih kopirao na oba USB sticka (za slučaj da izgubim jedan) i još uploadao na uploading.com (ako izgubim oba sticka da ih mogu skinuti).
Ja sam paranoičan :(
TeraBajt
08-06-2011, 23:29
sva referata o kojim ti ovisi godina : ))))
u osmom razredu fakjea
Ovdje isto tako lije, bilo je i krupe i nestalo je struje neko vrijeme, nešto sam se skvasio al nije problem, frendicina stara me dovezla kući, osjećam se blago pijano dok vani munje i gromovi deru samo tako, kul večer u svakom slučaju.
Učim njemački, prokleti tekstovi.
Forengner
09-06-2011, 09:07
Nemacki ti je lak,sta te muci?Citanje?Izgovor?
Moram naučit tekst napamet...
Forengner
09-06-2011, 09:11
Pa nije to nikakav problem,to je veoma jednostavno,samo ponavljaj naglas i pazi na izgovor.
Taman fino doručkovao, neodlučan sam što sljedeće raditi, vani je jako fin dan koji bi mogao postati pakleno vruć uskoro.
Blago tebi, kod mene oblačno.
Chupacabra
09-06-2011, 11:36
Ovdje lije.
@Terabajt: ne ova nego sljedeća, tj. upad.
Inače, iz referata iz fizike sam dobio pet. Hvala prozoru da mi je profesor gikčuga. 8)
Cookie monsta
09-06-2011, 12:21
Slušam pjesme, osjećam se užasno jer moram odgovarat povijest ako dobijem komad ruši me :shock:
https://endoftheinter.net/
wat?
TeraBajt
10-06-2011, 23:49
nema vise intera ='(
http://i.imgur.com/vjiVD.jpg
+
zqvETKcBs0Q
=
http://i.imgur.com/X4vzD.jpg
Death By Sexy
12-06-2011, 09:44
Čitam i gledam ovo za gay pride u Splitu... Tužan sam.
Sonic_Moronic
12-06-2011, 09:50
Još uvijek bolje od Srbije!
:(
Da su ostali doma nebi im nitko ništa. Svejedno, to ne mijenja činjenicu da su oni prosvjednici retardirane malograđanske budale. Što je mene najviše pogodilo, Ante Tomić je bio negdje među njima :(
Death By Sexy
12-06-2011, 11:47
Zbunio si se malo. Ante je bio kod gejeva...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-% ... fault.aspx (http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/114874/Default.aspx)
@Death: joj, laknulo mi je. Baš me zanima što će sutar napisati u Slobodnoj :D
Constantine
12-06-2011, 12:09
http://www.jutarnji.hr/split-gay-pride- ... re/952732/ (http://www.jutarnji.hr/split-gay-pride--ante-tomic--hrvatsko-redarstvo-valjano-je-obranilo-nas-hrvatske-pedere/952732/)
Nešto niže bilo je još dramatičnije, kada je iz prolaza prema Prokurativama netko bacio suzavac. Što da vam kažem, njegov me čin tako dirnuo da mi je natjeralo suze na oči.
Trčim po Jutarnji odmah sad.
Devil Dog
12-06-2011, 13:37
Nešto niže bilo je još dramatičnije, kada je iz prolaza prema Prokurativama netko bacio suzavac. Što da vam kažem, njegov me čin tako dirnuo da mi je natjeralo suze na oči.
Trčim po Jutarnji odmah sad.
Ja umirem :rotfl:
Evo sad sam pokusao da jedem eurokrem kineskim stapicima
Zabavno je
Sad nisam siguran jeli to od radijacije ili si ostao isti X)
Zar si vec bio u Pripyatu?
Chupacabra
12-06-2011, 15:11
Pics?
Sonic_Moronic
12-06-2011, 15:34
http://www.jutarnji.hr/split-gay-pride--ante-tomic--hrvatsko-redarstvo-valjano-je-obranilo-nas-hrvatske-pedere/952732/
Haha, ni ne znam za tog lika, presmiješan je :D
EDIT: Daj neka netko uslika puni članak! Pwetty please.
Devil Dog
12-06-2011, 16:38
Pics?
Or it didn't happen :rotfl:
Electromaster
12-06-2011, 21:03
Nefora, taj netko mi je spuco frendicu u koljeno. :<
Electromaster
12-06-2011, 21:11
Hehe smiješni smo.
nije, mislio sam da si peder pa ono :/
Electromaster
12-06-2011, 21:14
To je Sonik. -.-'
Meni se muški spol gadi fakin nenormalno.
gadi, as in "da bar nisam prokleti muškarac"?
Pa da ga prima od muških, jel.
Joj Cide, vidim na šta ciljaš.
Electromaster
12-06-2011, 21:16
Gadi, as in "ja bi bio lezba".
i ja
predojo mozemo bit lezbe skupa zajedno
Gadi, as in "ja bi bio lezba".
pa to sam i mislio, uz današnju kirurgiju svaštar je mogućnost
Electromaster
12-06-2011, 21:20
To je totalno nekul i površno. DNK ostaje isti!
Still...
čekaj da ti stane brada rasti, tad ćeš promijeniti mišljenje
jerbo tek onda počinje akcija
Electromaster
12-06-2011, 21:24
Da mi stane brada rasti?
stane, as in "krene"
npr. - Kad stane naš Mile pivat cilo selo načuli uši
Electromaster
12-06-2011, 21:26
Jer nije da mi brada raste već 5-6 godina i ubija me u pojam svakodnevno.
Lord Ragnarok
12-06-2011, 21:28
faco, al spigete si neznas zavezati
steta brade na tebi
ako se pitate čemu ovaj retardirani razgovor, Predator me zamolio preko pm-a da može dizati post-count pošto želi da kidA gleda nekakav tamo bijedni anime
Electromaster
12-06-2011, 21:33
faco, al spigete si neznas zavezati
steta brade na tebi
Opet, to je Sonik. -.-'
@Cid
Ne seri.
Lord Ragnarok
12-06-2011, 21:36
isti kurac, feget sim-tam
Electromaster
12-06-2011, 21:41
Ali ja nisam debeo. :<
Kontam otvoriti temu o KKN u multimediji ali sam prelijen trenutno
sickpetey
13-06-2011, 16:51
Evo doso doma u Zagreb pa malo odmaram :P
Sonic_Moronic
13-06-2011, 18:19
Meni još ne raste brada i smijem se svima vama. Posebno predatoru.
ako se pitate čemu ovaj retardirani razgovor, Predator me zamolio preko pm-a da može dizati post-count pošto želi da kidA gleda nekakav tamo bijedni anime
Uh tek sad vidim ovo. Predo diskvalifikovan si
Electromaster
13-06-2011, 18:21
Meni još ne raste brada i smijem se svima vama. Posebno predatoru.
Al si debel i mutav. Hohoho.
Uh tek sad vidim ovo. Predo diskvalifikovan si
Da totalno, provjeri mi PM slobodno.
armagedon
13-06-2011, 18:34
slušam muziku iz 90'ih
zd5mInPZwik
Slušam sve pjesme koje su sa desne strane linkane uz Rebeccu Black.
Ukupno je: 129 korisnika/ca online; 25 registriranih, 4 skrivenih i 100 gostiju. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)
wtf
Prežderao se, sad odmaram i igram WoT pomalo, trebao bih i učiti, osjećam se dost' dobro
Krepan ko pas, kosio travu na brijegu iza na dvorištu. Sad chilam, jedem sladoled...odmara se.
Vratio sam se s treninga, odmaram se.
Markecgrad
15-06-2011, 20:31
Gledam pomrčinu mjeseca, jeben je pogled iz Odre :D
Varim obilan ručak i osjećam se 1.6 kilograma teže :D
Chupacabra
16-06-2011, 13:26
Sinoć išao spavati u 8 navečer i probudio se prije pola sata. Sad slušam muziku i dosađujem se
Sonic_Moronic
16-06-2011, 13:49
Upravo sam prešao Postal 2, a ono, igra fejla u svim elementima, osim što je bolesno zabavna :rotfl:
A i sad je bar igrivo, sjećam se kak je to bilo užasno optimizirano kad je izašlo.
Plovim, jedrim preko mora, gledam more, pušim cigaretu.
Sonic_Moronic
16-06-2011, 17:37
Ode dobar dio moje kose, sad je do ramena, osjećam se odvratno :(
Zaš sam pristao na ovo :(
croat1gamer
16-06-2011, 17:51
Trebao si ici na krace.
Do ramena je najgore moguce, bolje je daleko ispod ramena ili nesto iznad ramena da bude.
Electromaster
16-06-2011, 18:34
Kolika je onda bila bokte. >_>
@Kroati
A narast će. :/
kako se zove oonaj krscanski forum sto su ga kida i ragna nedavno pokusali trolati?
Bičam po Imagesforme, kud je moro propast prije nego je otključan banned, ošle slike Vanity s njim. :(
Chupacabra
18-06-2011, 16:15
<str1k3r> ok sad idem
<str1k3r> LP ljudi
<McPingvin> ajbok
<HerrSchnitzel> ides vec pola sata
<str1k3r> idem
<McPingvin> otiði
<Markec> odi
<str1k3r> cya
*** str1k3r was kicked by McPingvin (marš više)
<HerrSchnitzel> attention whore
<McPingvin> naporan je, jebote :(
:pray: :pray:
Forengner
18-06-2011, 17:56
Ajd na IRC.Svi vi.
Regao se na neki forum prije par mjeseci (zapravo to je bio disposable acc) s nickom konjina i sad mi stize mail s uvodom Hey konjina!
ne znam, presmijesno mi
E ne mogu spavat, i citam nesto od Jacques Lacana.
rofl
rofl :(
croat1gamer
22-06-2011, 03:27
Meni dosadno pa citam komentare na youtubeu.
:(
5xNxQfVNVR8
Well, that's enought internet for me today :/
sickpetey
23-06-2011, 15:47
Upravo se vratio iz Sesvetske Selnice. Bio sa krsnom kumom moje sestre i dobrom prijateljicom moje obitelji i njezinom obitelji. Jučer je njezina sestrea izgubila dijete koje se vozalo sa prijateljicom na biciklu dok se nije pijani lik zabio o njih kombijem. Prijateljica je prezivjela dok je dijete tolko bilo izmasakrirano da ju ne zele ni roditeljima pokazati. Djevojcica se nije ni vozila na cesti nego je bila na kolniku a ovaj je stao tek kad se zabio o ogradu i upao u necije dvoriste. Covjek je imao zabranu voznje od prije,2-3 promila alkohola u krvi i sve se to dogodilo oko 16 sata. Sva sreca sto roditelji nisu bili na mjestu nesrece pa nisu vidjeli svoje dijete ,a smrad se jedva izvuko zivotom nakon sto su ga susjedi bijesno napali.
Majka djevojcice totalno u komi,mladji brat kojeg bolje znam je stalno u sestrinoj sobi i nemoze vjerovati da se to uopce dogodilo. U ponedjeljak moram na sprovod a i danas sam jedva suze sudrzao.
Lijep dan i sad sam totalno u kurcu.
Djevojcicu sam samo dva puta vidio i nisam obracao previse paznju na nju na tim obiteljskim i prijateljskim okupljanjima pa sa sad u jos vecem bedu.
http://www.rtl.hr/pijani-vozac-usmrtio- ... anak-29690 (http://www.rtl.hr/pijani-vozac-usmrtio-djevojcicu-clanak-29690)
http://cro.time.mk/read/d7fbaa06b2/3d58 ... index.html (http://cro.time.mk/read/d7fbaa06b2/3d58f76cbd/index.html)
http://dalje.com/hr-hrvatska/zagreb--dj ... ici/366166 (http://dalje.com/hr-hrvatska/zagreb--djevojcica-koju-je-udario-kombi-preminula-u-bolnici/366166)
croat1gamer
24-06-2011, 02:22
Nakon random razgovora pod laksim utjecajem alkohola od dva i pol sata s random tipom, umalo se rasplakavsi tokom neke random teme.
Awesome.
Morao bih ovo cesce radit.
P.S. Zove se Oliver.
Devil Dog
24-06-2011, 08:56
Čituckam Game of Thrones... Ne osjećam se.
Dosad najbolji dio dana
http://i.imgur.com/WqAaY.jpg
Sad si me podsjetio da imam Quatro u frizideru. brb
Dosad najbolji dio dana
http://i.imgur.com/WqAaY.jpg
Koji je to?
Izgleda vrlo primamljivo
Čitam temu Noževi (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=20&t=38574).
A čuj, ja sam u tom stanju, već dokazano, jedan dan sam došao doma mrtav hladan i bez osjećaja, kao debela hladovina, otišao sam u kuhinju, izvadio cijelu ladicu s noževima, stao i birao nož s kojim ću jednog lika zaklati (što naumim, to i napravim), nakon što sam izabrao jedan veliki od rosfraja s zubima i oštar, moja mama je primjetila da idem nekoga ubiti (ona zna kakav sam), nakon čega me pokušala odgovoriti od toga, i ajde nekako je uspjela dogovoriti samnom na jedan dan, prešao sam preko toga, i sljedeći dan se sve riješilo. Da me nije odgovarala pola sata, otišao bi i zaklao lika, doslovno, jer sam takav. Taj lik me 6 godina, svaki dan, od ponedjeljka do petka zajebavao, a ja po defaultu ni "a" da kažem, i nakon 6 godina, rekoh dosta je, idem to okončati jednom za sva vremena. Tako da me se teško izbaci iz takta (njemu je trebalo 6 godina, pomnoži to sa 365 dana skoro), i u takvom transu od mene se ne mogu očekivati ikakvi osjećaji i ništa dobro, jer tada sam u stanju ubiti svakoga tko mi se nađe na putu da dostignem svoj cilj.
I da, na kraju sam tog lika vodio u bolnicu i završio kod njegove obitelji na janjetini. Danas smo prijatelji, nešto kao poznanici.
Jednostavno samnom nema zajebancije kada se neke granice prijeđu.
Možeš me jebati koliko hoćeš, ali nećeš dokad hoćeš.
:pray: :pray: :pray:
Duke of Earl
25-06-2011, 13:35
Jebeni C :pray: :pray: :pray: Šteta što ga nema više.
U srednjoj me jedan ličanin zajebavao, isto jer mu je bila fora što ja ne vraćam, nego sve ignoriram i uvijek šutim, na kraju sam uzeo šestar između prstiju i mrtav hladan odšetao do njegove klupe, postavio mu dva pitanja na koja može odgovoriti s "da" ili "ne", i da je i jedan odgovor krivo odgovorio, šestar bi mu u očima završio, toga je bio svjestan kada me vidio
Ja na bolovanju, stari na godisnjem. Slusamo jazz i pretrpavamo se sladoledom
angel eye
25-06-2011, 14:34
I feel grrrrrrejt.. I onda kad sam vidjela Admirov sladoled --> :(
Chupacabra
25-06-2011, 14:39
Ja na bolovanju
Šta je bilo? :(
Nista samo mi se ne radi rofl
angel eye
25-06-2011, 14:43
*like*
Chupacabra
25-06-2011, 15:10
Uživaj :D
Slušam Lykke Li, divan glas. Dosađujem se. Nekad poslije moram napisati 8 stranica teksta o jednom projektu sa frendovima, a ne da mi se. :(
majstoro
25-06-2011, 15:21
Zavrsi skola on mora nesto pisat,zar stvarno nemas nista drugo radit?
Chupacabra
25-06-2011, 15:23
To pišem za novac. :)
Forengner
25-06-2011, 15:32
Ne lazi chupa :P
Chupacabra
25-06-2011, 15:34
Ne lažem. Jest da je malo, ali štedim za nov PC :D
Tražim olovku od tableta, jučer je bila tu na stolu sad je nema, RAEG
Edit:
Nađena, hepi sam :>
Sesta solja kafe danas. Ovo samo moze zavrsiti na dobro
Devil Dog
25-06-2011, 15:50
Il na nekoj drugoj šolji...
Chupacabra
25-06-2011, 16:19
kako sam ovo tek sad otkrio :)))) http://www.instantsfun.es/
ESC je da zaustavite zvuk
Electromaster
25-06-2011, 16:27
Pijem Cedevitu i zafrkavam se s jednom korejkom prek emosena.
Čudim se kako sam preko noći postao vođa klana u MV. :O
Silent boy
25-06-2011, 16:48
Masturbirao. INCREDIBLE! (bio mi je prvi put :| )
majstoro
25-06-2011, 17:04
Pijem Cedevitu i zafrkavam se s jednom korejkomSprek emosena.
Čudim se kako sam preko noći postao vođa klana u MV. :O
Zanimljivo
Devil Dog
25-06-2011, 17:19
Masturbirao. INCREDIBLE! (bio mi je prvi put :| )
To je grijeh!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.