Pogledaj cijelu verziju : S.T.A.L.K.E.R.
Stranica :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Sickmanno1
15-09-2008, 12:26
Ma pitam jel sad citam da Constantine neke placenike uzima ili sta vec, pa jel njih nemoram platiti? :(
Plačenici su dosputni tek u Oblivion Lostu. ///valjda///
EDIT: Ovo je po meni Killer Combo :pray:
Armor -> SSP-99MS-> najjaće odjelo u igri
http://i22.photobucket.com/albums/b340/olaf_yahoo/SEVAStats.jpg
Primarno oružje -> Sniper TRs 301S-> bliska i srednje daleka borba
http://www.imagesforme.com/out.php/i69062_SniperTRs301.jpg
Skundarno oružje -> Vintar BCS-> sniper ogromne snage sa prigušivaćem + brz je
http://forums.filefront.com/attachments/s-t-l-k-e-r-soc-modding-editing/60512d1199087403-vla-special-assault-rifle-moded-203-vintar-bc.jpg
avp2 je zakon.. osjecaj kad si predator.. predobro.
Kriva tema?
IGoR_2803
15-09-2008, 13:37
Kriva tema?
ne, vjerojatno je odgovarao meni, prvi post, ova stranica...
Aha. Nisam skužio offtopic. Sorry.
Nvm
Uglavnom.
Daj mi recite ljudi dal onaj mod za STALKER-a poboljšava optimiziranje da se može na slabijim kompovima pokrenut?
###DK###
15-09-2008, 15:31
Ponovo je prelazim.
Došao do Agraprom Resarch Institutea.
To mi je jedan od najtežih dijelova igre.
S tim da ja skoro pa i nemam više metaka a upravo izlazim iz one zgrade u kojoj sam pokupio onaj kovčeg. :D
Constantine
15-09-2008, 20:27
Ma pitam jel sad citam da Constantine neke placenike uzima ili sta vec, pa jel njih nemoram platiti? :(
Nemoj mi molim te rec da igras bez Oblivion Losta :-x
@Bartuc,kakvo je to odijelo,gdje se moze nabavit te koliko kosta i jel bolje od SEVA suit-a
@Sickmanno,pobrini se da opljačkaš 90% ljudi koje ubijes,u pocetku igr im uzimaj sve,kasnije ces uzimat samo ono sto ti treba.Sto se tice love,najlakse ti ju je skupit tako da kupis artefakte i oružja i onda to prodas nekome,također nemoj se začudit ako najedanput pocnes umirat,provjeri artefakte,mozda ti neki povecava krvarenje i da namjesti si u kontrolama da ti bude neko slovo za quick bandage i jedno za medkit.
Kako mi je moglo bit lakse prije prelazit stalkera da sam znao da su zavoji zavoji,a ne limenka koja obnavlja health i da znak za krvarenje nije znak da je u blizini toksični otpad :rotfl: :rotfl:
Inace,bas sad svakog ko me doda na xfire pitam kakav mu je stalker,90% kaže da je sranje i da nist ne valja(cak je i sickmanno započeo igrat sa takvim stavom ).Žalosno je to da se nitko ne potrudi dozivjet stalker kak spada.
Daj mi recite ljudi dal onaj mod za STALKER-a poboljšava optimiziranje da se može na slabijim kompovima pokrenut?
-.-
Čekam
Arbiter of Change
15-09-2008, 21:07
Našao na 20. stranici teme (hvala beskorisni search) i ima da mi platiš pivu ako se ikad vidimo. :)
_preset Extreme
odete u C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC
tamo imate file pod nazivom user , otvorite s notepadom i zamijenite sav tekst s kodom koji sam vam dao.
ai_use_torch_dynamic_lights on
unbindall
bind left kLEFT
bind right kRIGHT
bind up kUP
bind down kDOWN
bind jump kSPACE
bind crouch_toggle kLCONTROL
bind accel kLSHIFT
bind sprint_toggle kX
bind forward kW
bind back kS
bind lstrafe kA
bind rstrafe kD
bind llookout kQ
bind rlookout kE
bind cam_zoom_in kADD
bind cam_zoom_out kSUBTRACT
bind torch kL
bind night_vision kN
bind wpn_1 k1
bind wpn_2 k2
bind wpn_3 k3
bind wpn_4 k4
bind wpn_5 k5
bind wpn_6 k6
bind artefact k7
bind wpn_next kY
bind wpn_fire mouse1
bind wpn_zoom mouse2
bind wpn_reload kR
bind wpn_func kV
bind wpn_firemode_prev k9
bind wpn_firemode_next k0
bind pause kPAUSE
bind drop kG
bind use kF
bind scores kTAB
bind chat kCOMMA
bind chat_team kPERIOD
bind screenshot kF12
bind quit kESCAPE
bind console kGRAVE
bind inventory kI
bind buy_menu kB
bind skin_menu kO
bind team_menu kU
bind active_jobs kP
bind map kM
bind contacts kH
bind vote_begin kF5
bind vote kF6
bind vote_yes kF7
bind vote_no kF8
bind speech_menu_0 kC
bind speech_menu_1 kZ
bind use_bandage kRBRACKET
bind use_medkit kLBRACKET
cam_inert 0.
cam_slide_inert 0.25
cl_cod_pickup_mode 1
cl_dynamiccrosshair on
g_always_run on
g_autopickup on
g_backrun on
g_corpsenum 10
g_eventdelay 0
g_game_difficulty gd_novice
hud_crosshair on
hud_crosshair_dist off
mm_mm_net_srv_dedicated off
mm_net_con_publicserver off
mm_net_con_spectator 20
mm_net_con_spectator_on off
mm_net_srv_gamemode st_deathmatch
mm_net_srv_maxplayers 32
mm_net_srv_name BLACKBOX
mm_net_srv_reinforcement_type 1
mm_net_weather_rateofchange 1.
mouse_invert off
mouse_sens 0.32
net_cl_icurvesize 0
net_cl_icurvetype 0
net_cl_interpolation 0.
net_cl_log_data off
net_cl_pending_lim 3
net_cl_update_rate 30
net_dedicated_sleep 5
net_sv_log_data off
net_sv_pending_lim 3
net_sv_update_rate 30
ph_frequency 75.00000
ph_iterations 38
r1_dlights on
r1_dlights_clip 75.
r1_glows_per_frame 16
r1_lmodel_lerp 0.1
r1_pps_u -1.
r1_pps_v 0.
r1_ssa_lod_a 64.
r1_ssa_lod_b 48.
r1_tf_mipbias 0.
r2_aa off
r2_aa_break 0.800000,0.500000,0.000000
r2_aa_kernel 0.5
r2_aa_weight 0.250000,0.250000,0.000000
r2_allow_r1_lights off
r2_gi off
r2_gi_clip 0.001
r2_gi_depth 1
r2_gi_photons 16
r2_gi_refl 0.9
r2_gloss_factor 1.
r2_ls_bloom_fast off
r2_ls_bloom_kernel_b 0.7
r2_ls_bloom_kernel_g 3.3
r2_ls_bloom_kernel_scale 1.
r2_ls_bloom_speed 10.
r2_ls_bloom_threshold 0.3
r2_ls_depth_bias -0.0001
r2_ls_depth_scale 1.00001
r2_ls_dsm_kernel 0.7
r2_ls_psm_kernel 0.7
r2_ls_squality 1.
r2_ls_ssm_kernel 0.7
r2_mblur 0.5
r2_parallax_h 0.02
r2_slight_fade 0.5
r2_ssa_lod_a 48.
r2_ssa_lod_b 32.
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias 0.
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias -0.00004
r2_sun_depth_near_scale 1.00001
r2_sun_details off
r2_sun_focus off
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 12.
r2_sun_near_border 0.66
r2_sun_tsm off
r2_sun_tsm_bias -0.05
r2_sun_tsm_proj 0.18
r2_tf_mipbias 0.
r2_tonemap off
r2_tonemap_adaptation 5.
r2_tonemap_amount 0.5
r2_tonemap_lowlum 0.001
r2_tonemap_middlegray 0.25
r2_wait_sleep 0
r2_zfill off
r2_zfill_depth 0.1
r2em 0.
r__detail_density 0.2
r__geometry_lod 1.2
r__supersample 1
r__tf_aniso 16
renderer renderer_r1
rs_c_brightness 1.
rs_c_contrast 1.
rs_c_gamma 1.
rs_fullscreen on
rs_refresh_60hz off
rs_stats off
rs_v_sync off
rs_vis_distance 1.5
snd_acceleration on
snd_cache_size 32
snd_efx on
snd_targets 24
snd_volume_eff 1.
snd_volume_music 0.7
sv_anomalies_enabled 1
sv_anomalies_length 3
sv_artefact_respawn_delta 30
sv_artefact_stay_time 3
sv_artefacts_count 10
sv_auto_team_balance 0
sv_auto_team_swap 1
sv_bearercantsprint 1
sv_client_reconnect_time 0
sv_console_update_rate 1
sv_dedicated_server_update_rate 100
sv_dmgblockindicator 1
sv_dmgblocktime 0
sv_forcerespawn 0
sv_fraglimit 10
sv_friendly_indicators 0
sv_friendly_names 0
sv_friendlyfire 1.
sv_hail_to_winner_time 7000
sv_pda_hunt 1
sv_pending_wait_time 10000
sv_reinforcement_time 20
sv_remove_corpse 1
sv_remove_weapon 1
sv_returnplayers 1
sv_rpoint_freeze_time 0
sv_shieldedbases 1
sv_spectr_firsteye 1
sv_spectr_freefly 0
sv_spectr_freelook 1
sv_spectr_lookat 1
sv_spectr_teamcamera 1
sv_statistic_collect 0
sv_statistic_save_auto 0
sv_timelimit 0
sv_vote_enabled 1
sv_vote_participants 0
sv_vote_quota 0.51
sv_vote_time 1.
sv_warm_up 0
texture_lod 0
vid_mode 1024x768
IGoR_2803
15-09-2008, 21:10
Inace,bas sad svakog ko me doda na xfire pitam kakav mu je stalker,90% kaže da je sranje i da nist ne valja(cak je i sickmanno započeo igrat sa takvim stavom ).Žalosno je to da se nitko ne potrudi dozivjet stalker kak spada.
ajde ti to objasni ljudima...
@Bartuc,kakvo je to odijelo,gdje se moze nabavit te koliko kosta i jel bolje od SEVA suit-a
To ti je najbolji armor u igri. Sveukupno je bolji i od Exoskeletona... Pogledaj si ovdje sve armore u igri -> http://stalker.heroesradio.com/Items_Armor.php
Constantine
15-09-2008, 22:17
Znaci ja samo moram obavit task za tog lika i dobijem odijelo,prelagano i još mi ostane više od 100000 novaca
Da, ali to ti je unikat, dobiješ samo 1 takav primjerak. Nakon kaj se on istroši, onda se uzima Seva ili one dvije zamjene što sam stavio na prethodnoj stranici ("narandžasti kombinezon" ili ono drugo čudo od Duty-a)...
Constantine
15-09-2008, 22:33
Da,ali mogu otić do nekog tradera i popravit to odijelo(oblivion lost ftw)
Onda super, to čuvaj ko oko. Nejde bolje od toga :thumbs2:
Sickmanno1
15-09-2008, 22:34
lol, a ja mislio da sam glavni sa Stalker Suitom :(
Constantine
15-09-2008, 22:38
:rotfl:
Moraš se potrudit da nabavis dobru opremu.Nego,ja nažalost u igi nemam niti jedan snajper,nikako da ga nađem,a baš bi mi dobro došao.I imam još jedno pitanje,kad uđem u level Chernobyl NPP,jel se mogu vratit onda?
Imaš na zadnjih par strana, u STALKER temi unutar Pljuvaćnica podforuma, više dojmova o samom modu. Ljudi su pre zadovoljni.
###DK###
16-09-2008, 12:55
:rotfl:
Moraš se potrudit da nabavis dobru opremu.Nego,ja nažalost u igi nemam niti jedan snajper,nikako da ga nađem,a baš bi mi dobro došao.I imam još jedno pitanje,kad uđem u level Chernobyl NPP,jel se mogu vratit onda?
Mislim da ne možeš. Bar ja nisam mogao.
Sickmanno1
16-09-2008, 18:41
Ajd...tko ce mi objasniti gdje da nadem onu obiteljsku pusku...dodem tamo i nigdje je nema :(
ak se dobro sjećam to je u onom tunelu urušenom moraš ić skroz do kraja al je puno anomalija pa moraš skakat po autima do kraja tunela i onda imaš u nekoj kutiji tu pušku. pogledaj malo bolje teško ju je nać vjerojatno je skirvena u nekom autu.
@Sickmanno, u takvom jednom tunelu, imaš truplo od znanstvenika u narandžastom odjelu koji ti da vrlo zanimljiv PDA unos :D Mali Easter Egg :pray:
http://i52.photobucket.com/albums/g34/KillSwitchE1337/XR_3DA2007-04-0112-55-17-98.jpg
Sickmanno1
16-09-2008, 19:06
Ok sad nista nekuzim...kakav tunel :/
Na mapi mi je prikazano pokraj nekih vagona, dodem tamo sve pregledam nigdje nema te puske :/
Tu misliju mi je dao onaj u baru sto je odmah napocetku kojem malo fali da se nerasplace zbog te puske...vec mi ide na zivce...
###DK###
16-09-2008, 19:11
U tunelu kojeg je Snake opisao ali nije u autu nego u kontenjeru.
Velikom.
Tamo gdje ima puno onih električnih anomalija.
Trebaš skakati s jednog auta na drugo dok ne dođeš.
Onda uđeš u taj kontenjer i na kraju kontenjera je puška koliko se ja sjećam. :D
Mislim da nije u kutiji nego samo onako leži na podu.
kak da objasnim, podzemni tunel... podvožnjak? na mapi ti je označeno di je to stvarno ali to nije na tom mjestu gdje ti stojiš nego ispod njega, kužiš underground
###DK###
16-09-2008, 19:23
Ako se dobro sjećam trebaš malo kružiti dok ne dođeš do ulaza u taj tunel.
Ulaz u tunel nije odmah ispod označenog.
Uglavnom samo je jedan tunel tamo tako da ćeš znati da je to taj kad naiđeš.
Samo malo pogledaj uokolo.
Ako si spašavao onog znanstvenika od vojske (onog kojeg si trebao otpratiti u Lake Yantar), tamo gdje si ga našao, odmah blizu je tunel. :D
Constantine
16-09-2008, 19:27
Ok sad nista nekuzim...kakav tunel :/
Na mapi mi je prikazano pokraj nekih vagona, dodem tamo sve pregledam nigdje nema te puske :/
Tu misliju mi je dao onaj u baru sto je odmah napocetku kojem malo fali da se nerasplace zbog te puske...vec mi ide na zivce...
Ajoj sick,ako to nemožeš nać onda neznam kako bi naso neke druge skrivene stvari.U stalkeru su neke stvari toliko dobro skrivene da jedve nađeš makar znaš da su u krugu od 1m od tebe.Ta puska ti se nalazi tamo gdje je onaj helikopter,e kako je helikopter,desno od jnega nije tunel,nego više kao ogroman ulaz u podzemnu autocestu,odi unutra,skreni lijevo,skaci po autima skroz do kraja i skroz unutra jednog kontenjera ce bit ta puska.
Duke of Earl
16-09-2008, 19:40
Evo, došlo je vrijeme da i ja zapnem negdje. Riješavam misiju gdje trebam otići u onaj prvi laboratorij, mislim da je X-18, i pronaći neke dokumente, i tu mi problem stvara onaj jebeni crveni patuljak, mislim da se Burer zove, nemogu ga ubit da hoću. Pogodim ga raketom, bacim bombu na njega, ispucam mu šaržer u glavu i onda me na kraju ubije jer meni nestane medkitova. Jel ima neko savjete kako pobijedit to čudo ?
###DK###
16-09-2008, 19:51
Evo, došlo je vrijeme da i ja zapnem negdje. Riješavam misiju gdje trebam otići u onaj prvi laboratorij, mislim da je X-18, i pronaći neke dokumente, i tu mi problem stvara onaj jebeni crveni patuljak, mislim da se Burer zove, nemogu ga ubit da hoću. Pogodim ga raketom, bacim bombu na njega, ispucam mu šaržer u glavu i onda me na kraju ubije jer meni nestane medkitova. Jel ima neko savjete kako pobijedit to čudo ?
Ne sjećam se toga. Mislim sjećam se tog laboratorija ali ne tog Burera.
Igraš li s onim modom ili bez?
Duke of Earl
16-09-2008, 19:54
Igram sa modom, Oblivion Lost 2.2, i mislim da sam negdje pročitao da se on pojavljuje samo u tom modu, isto kao i normalni patuljci.
###DK###
16-09-2008, 19:55
Igram sa modom, Oblivion Lost 2.2, i mislim da sam negdje pročitao da se on pojavljuje samo u tom modu, isto kao i normalni patuljci.
Aha.
Ne igram s modom tako da ne znam. :D
Ali počet ću čim imadnem vremena.
Sad škola tako da ne mogu.
Constantine
16-09-2008, 20:44
Hmmm,neznam na kojeg misliš,jel onaj tamo u onoj uskoj maloj prostoriji?
@ Bartuc
Gdje je točno taj znanstvenik u Naranđastom?
Duke of Earl
16-09-2008, 21:35
Hmmm,neznam na kojeg misliš,jel onaj tamo u onoj uskoj maloj prostoriji?
U zadnoj prostoriji, kad se vrata iza tebe zatvore i kao da plamen pršti iza njih. Ali nema veze, uspio sam ga pobijediti, glupavi AI mi je opet pomogao. Popeo sam se na stepenice, i on je počeo bezveze trčati ukrug, a ja sam ga fino s vrha stubišta punio granatama, i nakon 10 - te je mali crveni debil napokon pao .
mravojed20
16-09-2008, 21:57
LOL, meni je crko nakon dva puna šaržera iz kalaša s metar daljine, isprve. :D
@ Bartuc
Mislim da je drito tamo gdje ljudi navigiraju Sickmannoa. Znači tamo gdje moraš spasiti onog znanstvenika, odmah mapa iznad BAR-a, prođeš srušeni helihopter i lijevo od njega ti je ulaz u podzemnu. Koliko me pamćenje služi, tamo je i quest za Family Gun i Gordon Freeman iz Half Lifea :D
Sickmanno1
17-09-2008, 00:49
Nasao sam....hvala decki :D
IGoR_2803
17-09-2008, 06:03
lol, kakvi patuljci? moram odigrati toga stalkera jos jednom sa oblivion lostom... svakim danom zvuci sve zabavnije nakon citanja ove teme... ali patuljci? :rotfl:
Constantine
17-09-2008, 08:21
Ma nisu to nikakvi patuljci,tako najvjerovatnije neki vise.
@ Bartuc
Mislim da je drito tamo gdje ljudi navigiraju Sickmannoa. Znači tamo gdje moraš spasiti onog znanstvenika, odmah mapa iznad BAR-a, prođeš srušeni helihopter i lijevo od njega ti je ulaz u podzemnu. Koliko me pamćenje služi, tamo je i quest za Family Gun i Gordon Freeman iz Half Lifea :D
Jel bi ti bio problem da mi napraviš smjernicu u 4-5 Screenshota?
@Flippy -> vSjTDre0m6o
Znači točno kako sam ti rekao, samo kaj nije u narandžastom odjelu (zabrijao sam pošto je dugo nisam igrao) :D
lol
Pa našao sam ja to.
Mogo si mi reć odmah tamo di si pokupio Desert Eagle -.-
IGoR_2803
17-09-2008, 22:19
heh.kad sam vidio gordona bilo mi je ono,WTF?lijepo iznenađenje,da je netko ubio tog mutavog debila
gordon je car... can't touch him :nonono:
Sickmanno1
18-09-2008, 00:07
Igra je dobra, priznajem. Prerano sam je osudivao. Al opet postje stvari koje me tolko jako smetaju da poludim....kao npr sad...dobio sam misiju od onok lika gdje pocinjes igru da moram ubit stalkera koji je kod onog drugog lika, kod bara...sto je najgore ako ga ubijem svi pocnu po meni prat tak da stvarno wtf...pretpostavljam da trebam cekati dok neostane sam, al to mi se jednostavno neda, jel stalno ga prati neki lik, a ujedno se i javlja na spikeru da je doslo do proboja i svi pocnu pucat po meni. Pa ko je dovraga rekao tom liku da je doslo do napada na bazu? Zato sto je cuo metak? Pa sta da sam slucajno pucao u zrak? AAAAAAA izasao sam iz igre i 24 sata nezelim igrati igru....
Constantine
18-09-2008, 00:27
Zamisli si situaciju,grupa ljudi,prijatelji ispijaju vodku negdje u zoni,dođe neki lik i ubije jednog od jnih,naravno da će pucat po tom koji im je ubio prijatelja.
Sickmanno1
18-09-2008, 01:04
Zamisli si situaciju,grupa ljudi,prijatelji ispijaju vodku negdje u zoni,dođe neki lik i ubije jednog od jnih,naravno da će pucat po tom koji im je ubio prijatelja.
Nisi skuzio...ovo sto si ti rekao ima smisla...al ovo sto sam ja rekao nema smisla. Zamisli da si u bazi nekoj gdje na razglasu cujes...pozor Stalkeri, ako trazite posao dodite u cafic itd...i onda odjednom cujes taj razglas kak govori da je doslo do proboja u bazu na osnovi toga sto je cuo metak...gluparija...Uostalom ajd mi reci kak da ubijem tog lika. Nema mi smisla ubijat cijelu bazu radi jednog side questa...
@Flippy -> vSjTDre0m6o
Znači točno kako sam ti rekao, samo kaj nije u narandžastom odjelu (zabrijao sam pošto je dugo nisam igrao) :D
:shock: wtf jel ovo liku nes ili se kisa ovak jebeno cuje ja kad sam igro nesjecam se da se ovak culo
jel to mozda zbog patcha? jer ja sam igro 1.00v
Constantine
18-09-2008, 01:12
Jel to u baru,kakav ti task moras obavit tamo,jel si neprijatelj duty-evaca?
Sickmanno1
18-09-2008, 01:27
Da u baru je to. Moram ubit jednog lika koje u toj bazi. Taj quest mi je dao onaj lik koji ti daje prvi zadatak. Em moram cijelu mapu proputovati zbog tog zadatka i onda se vratit da bi dobio jadnih 2000 novaca, em nevidim rijesenje kako rijesiti taj quest bez da nepuca cijela baza po meni...
Jos jedna stvar mi je glupa, a to je kupovanje. Kupim metke kod lika u kaficu imao ih je samo 200. Onda moram otici iz levela pa se vratiti da bi mogao jos kupiti...bezveze, umjesto da su stavili da ih ima malu milju oni jednostavno tjeraju i tjeraju da moras puno trcati i trcati po jednoj te istoj ruti toliko puno da ti dopizdi.
Zaboravio sam spomenuti glupi bug ako dobijes zadatak da nades neki item a vec ga imas. Ono neprikazuje da je rijesen, a mozes dobiti nagradu. A najveca glupost od svega je ako slucajno naletis na neki stash bez da je bio oznacen na mapi...znaci igrom slucaja si ga nasao i pokupio si sve iz njega. Onda odjednom dok ubijes nekog lika saznas za taj stash i dodes do tamo, on prazan i nece se maknut glupa ljubicasta oznaka sa ekrana. Rijesenje je pazite...da stavis item u taj stash i onda stisnes Take All...gluparija....
Inace osim takvih nekih muhica igra je jako dobra....brijem da nisam presao ni pola, jer rijesavam ove side questove a glavni uopce nediram sve dok vise nebude side questova....al za sad igra od mene dobiva 70 i nekih 3 %...73%...jako dobra igra upropastena ljenosti i neiteligencijom programera...steta...mogal je biti cista stotka...
@Sickmanno, tog frajera prati u stopu sa prigušivačem na pušci i ubij ga kada krene po onim malim stepenicama između 2 skladišta. Ali saveaj prije nego dođe do stepenica pošto možda ne uspiješ od prve. Kada je lik na tim stepenicama, drugi lik koji ga prati krene u drugome smjeru, tako da ti ostane mjesta za hitac 8)
I da, vidiš da ne treba pre rano suditi igru. Igra je fenomenalna, po meni toliko dobra da mogu komotno zanemariti sve te sitne gluposti što si naveo. Pošto je i uz te gluposti/bugove/nedostatke, jedan od 2 najbolja FPS-a ikada, rame uz rame sa DeusEx jedinicom. Moraš priznati da niti u jednom FPS-u nisi doživio toliku nostalgiju, mix horror i zen atmosfere, baš ono, turoban setting :D
Constantine
18-09-2008, 08:58
Da u baru je to. Moram ubit jednog lika koje u toj bazi. Taj quest mi je dao onaj lik koji ti daje prvi zadatak. Em moram cijelu mapu proputovati zbog tog zadatka i onda se vratit da bi dobio jadnih 2000 novaca, em nevidim rijesenje kako rijesiti taj quest bez da nepuca cijela baza po meni...
Ahaaaa,taj lik ti je sigurno dao task da ubijes jednog duty membera u duty bazi u baru,duty je frakcija u igri koja kontrolira BAR,mozes bit s s njnima prijatelj ili se prikljucit freedomcima i bit neprijatelj sa duty-evcima,naravno da će svi na tebe krenut ako ubijes jednog od njih i da će se oglasit uzbuna zato što oni kontroliraju bar,znaci,nemoj obavit zadatak za tog lika,2000 novaca je jako malo i lakše ćeš skupit te novce prodavajući oružja i artefakte,i da nemoj nikad ubit niti jednog duty membera,zato što ti bude jako teško u igri s obzirom na to da oni kontroliraju strateški važno mjesto u igri,vjeruj mi znam,zato što sam im se ja zamjerio pa sam na kraju pobio više od 100 duty-evaca.I da,često radi "velike" saveove zato što postojio velika opsnost od toga da negdje krivo save-aš.
Jos jedna stvar mi je glupa, a to je kupovanje. Kupim metke kod lika u kaficu imao ih je samo 200. Onda moram otici iz levela pa se vratiti da bi mogao jos kupiti...bezveze, umjesto da su stavili da ih ima malu milju oni jednostavno tjeraju i tjeraju da moras puno trcati i trcati po jednoj te istoj ruti toliko puno da ti dopizdi.
To se može rijesit tako da kupis sve metke od barkeepa,maknes se iz trade prozora i ponovno trade-as s jnim,bude ponovno imao metke.
Zaboravio sam spomenuti glupi bug ako dobijes zadatak da nades neki item a vec ga imas. Ono neprikazuje da je rijesen, a mozes dobiti nagradu. A najveca glupost od svega je ako slucajno naletis na neki stash bez da je bio oznacen na mapi...znaci igrom slucaja si ga nasao i pokupio si sve iz njega. Onda odjednom dok ubijes nekog lika saznas za taj stash i dodes do tamo, on prazan i nece se maknut glupa ljubicasta oznaka sa ekrana. Rijesenje je pazite...da stavis item u taj stash i onda stisnes Take All...gluparija....
Znam za taj bug,totalna glupost i imam problema zbog toga.
Inace osim takvih nekih muhica igra je jako dobra....brijem da nisam presao ni pola, jer rijesavam ove side questove a glavni uopce nediram sve dok vise nebude side questova....al za sad igra od mene dobiva 70 i nekih 3 %...73%...jako dobra igra upropastena ljenosti i neiteligencijom programera...steta...mogal je biti cista stotka...
Dok završiš igru budes joj dao vise od 90%,sigurno.
@Constantine, nije ti taj lik član Duty-a. To ti je ovako random qust koji se ne dobije od Freedom-a. Može ga se bez problema ubiti, samo te nitko ne smije vidjeti dok ga kolješ. Ja sam uspio iz trečeg pokušaja pošto je zbilja malo teži kill :D
Sickmanno1
18-09-2008, 10:52
Ja se nisam ni trudio...jednom sam ga probao ubiti tek da vidim sta bude i bilo je ono sta sam ocekivao :D
e,ja imam pitanje.
kako se pridružiti duty-evcima?tamo gdje bih trebao ići je zabranjena zona i dutyevci me uvijek potjeraju...
Constantine
19-09-2008, 19:11
Ako igras sa oblivion lostom onda odi do barkeepa i tamo mu moras platit ili 60000 ili 40000 ili 20000 novaca,neznam zato što sam ja morao platit 60000 zato što su mi bili i neprijatelji pa sam morao platit dodatne novce za mir pa za članstvo.
zahvaljujem se.btw,nekidan sam imao zanimljivu situaciju...nisam imao metaka i lovile su me divlje svinje.ja sam ih uspio namamiti u onu anomaliju koja te podigne u zrak i onda eksplodira.it was a blood-fest...
###DK###
19-09-2008, 22:06
Danas sam instalirao taj Oblivion Lost mod i fenomenalno je.
Već sam došao do Lab X18.
Kad prijeđem tu misiju malo ću sidequestove rješavat. :D
ja ti samo sidequestove prolazim.main questove pređem tu i tamo...
Mwahahahah - (nisam se sjetio boljeg uvoda) :|
Napokon sam gotov sa ispitima, što sam prošao sam prošao, što nisam - jebat ježa. No uglavnom, fino sam si sredio sistem i od danas se bacam na Stalker SoC + Oblivion Lost mod. Zadnji put sam igrao igru na 2GB rama i 7900GS kartici te sa nešto lošje optimiziranim sistemom (imao sam uključen PF) i 1.0.0.3 patchom. A sada na 3GB rama, 3850 kartici, v1.0.0.4 patchom koji optimizira igru za dual core te vrši neke grafičke optimizacije i bez PF-a za max iskoristivost radne memorije :pray:
Znači očekujem novi doživljaj igre sa jedno 2x više FPS-a nego zadnji put, nešto sitno boljom grafikom te potpuno novim gameplayom zahvaljujući Oblivion Lostu :D
Uff što sam happy, baš kao mali odojak koji te gleda milim, razigranim okicama dok ti oštriš nož na dan kolinja, niti svjestan što ga čeka :cry:
Javim dojmove o Oblivion Lostu do kraja dana...
IGoR_2803
28-09-2008, 11:19
/
lol, nego daj javi da li imaš kakvih problema zbog iskljucivanja page filea, znam da je gwin na drugoj temi spomenuo da je imao neki crash... ja sam nakon te teme sebi podesio da je na fiksnoj razini od 1 GB... sad ću uzeti još 1 GB radne, pa budem videl, mozda ga i ja potpuno ugasim... ako se pokaze mudrim naravno... :)
Gwin kaže da mu se sistem rušio u Witcheru, a Witcher je memorijski intenzivnija igra od Stalkera. A Stalker mu je radio bez PF-a i to sa puno panje štucanja na 2GB rama, dok se Bezimenome također smanjilo štucanje kada je PF stavio na 1GB.
Ali budem javio ako bude problema...
Sve super u tom Oblivion Lostu, ali totalno mi na živce ide bacanje bombi kod neprijatelja. Pa lik baci bombu sa udaljenosti od valjda 100 metara drito meni pod noge, to mi je ogroman minus. Previše koriste te bombe za borbu što mi se niti malo ne sviđa.
Se da kako tweakati OL da maknem bombe iz igre? Koliko god toga dobroga bilo u modu, ova mana me toliko iritira da si mislim maknuti čitav mod iz igre... :(
mravojed20
28-09-2008, 15:26
Ma daj, nije uopće toliko strašno, i definitivno ti se više isplati igrati s tim modom i malo se pomučiti kod bombi(kreći se, zaklon koristi itd, postane sasvim normalno vjeruj mi) nego ga izbrisati cijelog.
I ako misliš da je ovo strašno, čekaj malo da zaigraš Clear Sky bez modova, SILOVAT ĆETE S GRANATAMA, ovo u Oblivion Lostu je ništa.
Ma samo neka oni bace bombu, ali ne volim kad me u svakoj bici zrešetaju bombama koje se protive svim zakonima fizike :D
Ali OK, pretprio sam par navrata bombanja pa sad ide bolje... Naučio bum to tolerirati pošto je mod perfektan. Igram na Hell i mogu ti reć da je fenomenalno. Jako dobar mod.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chernobyl
Pogledajte pod name origin....dokaz da STALKER nije osmislio Deep Silver
:D
bezimeni
02-10-2008, 22:00
Igra je inspirirana ruskim art filmom...
http://www.imdb.com/title/tt0079944/
Znam za to,ali mi nije palo na um
:)
Um inače...u SoC surekli da ime stoji za soldier,trader....
Constantine
02-10-2008, 22:42
Igra je inspirirana ruskim art filmom...
Kakav je taj film?
Film je predobar..ali kako ide ona poslovica nije lijepo sto je lijepo vec ono sto se meni svidja... :gitara:
Da UpDateam dojmove o Oblivion Lostu :D
Mod je fenomenalan i drago mi je da ga nisam obrisao zbog glupih bombi. Bombe su problem samo u Cordonu i to tamo gdje vojska čuva put između 2 djela mape. Durgdje nisam nigdje imao problema sa bombama. No uglavnom, budem napravio listu dobrih stvari u modu, da bude lakše štivo za probaviti :P
Što mi se svidjelo:
S+ AtmosferaS- sa ovim modom, atmosfera je bolja nego ikada. Noći su mračnije nego ikada, ima više vremenskih prilika, random Blowouti su fenomenalni te random pozicije anomalija dodaju jedan plusek na atmosferu.
S+ NeprijateljiS- u igru je ubačeno nekoliko novih vrsta neprijatelja, svi su fenomenalno dizajnirani te pridonose igrivosti. Također, postavljeni su tako da se sada javljaju po svuda, sada i u Cordonu možeš naići na uber mutante i zombije.
S+ OružjaS- oružja mi se čini da su tweakana. Nekako su jača i preciznija. Također je uvedeno mnogo novih oružja.
S+ NišanS- bez OL, nišan je katastrofa, preko čitavog ekrana, ali sa OL, nišan je perfektan, točkica i bok Đuro. Fenomenalno.
S+ popravak oružja i armoraS- malo je skuplje, ali sada si kupiš najbolji armor (ili ga nađeš) te ga održavaš kod trgovca. Nevjerojatno dobar dodatak.
S+ vozilaS- aktivirana su i vozila koja su se trebala pojaviti u originalu. Sada je put između pojedinih sekcija puno lakši i sigurniji.
S+ staminaS- stamina i dalje postoji, ali je puno puno veća. Nema indikatora kao za zdravlje ili armor, ali može se potrošiti, pogotovo ako se trči bez odmora sa puno opreme. Također je pomak na 80kg nosivosti jako dobro došao.
S+ gotovo bug freeS- gotovo da i nema bugova. Svega sam naišao na 1 bug i igra mi se 2x krešala nakon dužeg igranja, vjerojatno zbog zasićenosti memorije.
S+ menu muzika:S- totalno nabrijava horror osjećaj u igri.
S+ ...S- ziher ima još ali sam zaboravio...
Što mi se nije svidjelo:
S- Bug sa vozilimaS- dok si u vozilu, ne postojiš za neprijatelja. samo izvadiš pištolja i kolješ ih, a oni niti ne znaju od kuda ih kolješ.
S- BombeS- na početku igre su totalni Pain in The But pošto nemaju veze sa fizikom, a i AI korištenja bombi je katastrofa.
Ocjena ovog moda bi po meni bila 9,5/10. Fenomenalan mod za fenomenalnu igru koja nakon modanja postaje Božanstvena igretina. PREPORUKA :thumbs2:
GODSKILLER
03-10-2008, 00:47
samo bi tribalo prvo prići stalkera bez moda,a tek sa modom iz početka,ja san malo prova i definitivno prvo prići bez moda a onda ponovo s njim,budem igrao tek nakon nove grafikuljis(260GTX maxcore)
Bartuc , ajd ako ti nije problem stavi koji screenshot.. na file frontu ima čak 1.. a baš mi se čini da je super mod po onom što sam pročitao u readme.
IGoR_2803
03-10-2008, 07:47
S+ gotovo bug freeS- gotovo da i nema bugova. Svega sam naišao na 1 bug i igra mi se 2x krešala nakon dužeg igranja, vjerojatno zbog zasićenosti memorije.
možda ti se krešala jer si isključio PF... ? :)
Bartuc , ajd ako ti nije problem stavi koji screenshot.. na file frontu ima čak 1.. a baš mi se čini da je super mod po onom što sam pročitao u readme.
Kak se mogu uzimati SS-i bez Frapsa u Stalkeru?
@IGoR_2803, nije zbog toga :D Onda bi mi se češće rušila :P
A zašto ne bi koristio fraps?
Uvijek možeš koristiti printscreen + paint. :D
Evo, skužio sam da se sa F12 uzimaju SS-ovi... Pa evo par SS-ova iz Oblivion Losta. NAPOMENA:SOnaj krug oko ekrana i zmazane točkice na određenim djelovima ekrana, to se javlja zbog odjela koje nosim. Znači imam odjelo sa maskom, pa onda zapravo i gledaš kroz tu masku. To se može isključiti u opcijama...
1) Blowout unutar BAR-a:S- od početka pa do kraja blowouta
http://www.imagesforme.com/out.php/t173704_BARBlowout2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173704_BARBlowout2.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173705_BARBlowout3.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173705_BARBlowout3.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173707_BARBlowout4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173707_BARBlowout4.jpg)S http://www.imagesforme.com/out.php/t173709_BARBlowout6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173709_BARBlowout6.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173712_BARBlowout7.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173712_BARBlowout7.jpg)
2) Wild Life:
SBoar:
http://www.imagesforme.com/out.php/t173713_Boar1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173713_Boar1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173714_Boar2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173714_Boar2.jpg)
SBloodsucker:S- u Cordonu
http://www.imagesforme.com/out.php/t173719_Nevidljivi1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173719_Nevidljivi1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173720_Nevidljivi2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173720_Nevidljivi2.jpg)
SZombie:S- u Garbageu, ima ih i u Cordonu
http://www.imagesforme.com/out.php/t173726_Zombi1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173726_Zombi1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173727_Zombi2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173727_Zombi2.jpg)
SŠtakori:S- zajebana ekipica
http://www.imagesforme.com/out.php/t173728_Stakori1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173728_Stakori1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173729_Stakori2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173729_Stakori2.jpg)
SSnork:
http://www.imagesforme.com/out.php/t173736_Snork1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173736_Snork1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173737_Snork2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173737_Snork2.jpg)
3) Noć u S.A.T.A.L.K.E.R.-u:
http://www.imagesforme.com/out.php/t173730_Noc1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173730_Noc1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173731_Noc2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173731_Noc2.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173732_Noc3.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173732_Noc3.jpg)
4) Banditi napali BAR:
http://www.imagesforme.com/out.php/t173739_BanditBar1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173739_BanditBar1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173740_BanditBar2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173740_BanditBar2.jpg)
5) Jedno od vozila u igri:
http://www.imagesforme.com/out.php/t173744_Vozilo1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173744_Vozilo1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t173745_Vozilo2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173745_Vozilo2.jpg)
Eto, par SS-ova :P Ima još novih vrsti neprijatelja, ali nisam naišao na njih :( Ako naiđem, budem okinuo SS pa opet stavim u ovu temu. Ali trebate to vidjeti u igri, pošto se nemre atmosfera dočarati preko SS-ova, baš morate vidjeti te vremenske prilike, kako izledaju efekti blowouta i kako je noć spooky :D
PS:SZaboravio sam napomenuti da mi se još jako sviđa vreća za spavanje. Možeš spavati u intervalima od 1h, 3h ili 5h. Ako STALKER ne spava dulje od 30 sati, počinje mu se dupati vid te nakon nekog vremena pada u nesvijest. Moraš ili odspavati ili popiti energetski napitak. Ako spavaš, znaju se javiti snovi kao isječci iz postojećih animacija unutar igre, jako jako lijepi dodatak. Također, STALKER je u ovom modu i podložan gladi, moraš papati svako toliko da ne ogladniš. Možeš nositi duplo više artifakata sa sobom nego u originalu itd.
Evo još par SS-ova :P
Dan u STALKER-u:
http://www.imagesforme.com/out.php/t173999_Dan.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/173999_Dan.jpg)
Blood & Gore:
http://www.imagesforme.com/out.php/t174000_Gore1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/174000_Gore1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t174001_Gore2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/174001_Gore2.jpg)
Još 2 nova neprijatelja sam ulovio:S- ps: to još uvijek nisu svi novi neprijatelji u igri... :D
SDwarf:
http://www.imagesforme.com/out.php/t174003_Dwarf1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/174003_Dwarf1.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t174004_Dwarf2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/174004_Dwarf2.jpg)
SWild Cat:
http://www.imagesforme.com/out.php/t174005_WildCat.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/174005_WildCat.jpg)
Baš sam uživao prvih pola sata u stalkeru i oblivion lost modu.I onda mi se počeo pojavljivati bsod svakih 5-10 minuta
pa sam odusto :(
Očito nemaš sreće, pošto je ovo stvarno jako blizu bug free doživljaja :D
Kažem, samo mi je 2x izašao iz igre u Windowse, ali bez poruke tipa Send/Don'tSend, već je samo izašao na desktop. A to se desilo samo 2x u nekoliko dana (mislim da je 7 dana već igram) višesatnog gameplaya. Full je igra stabilna i bez ikakvih problema.
Ja je držim na patchu v1.0004 + OL za taj patch. Nisam namjerno stavljao v1.0005 i v1.0006 patcheve pošto APSOLUTNO ništa ne popravljaju u SP-u, već su samo za MP rađeni. Pa zašto onda otežavati igrin kod sa glupostima koje mi ne trebaju :P
Haha, nemrem vjerovati, ipak Trader, Barmen i znanstvenik pokraj x16 laba imaju konačan broj questova :D Riješio sam sve questove za njih troje i više mi ne nude nove questove :P
Još jedna zamjerka Oblivion Lostu... Igram već jako dugo, i najbolja puška koju sam našao je ujedno i najružnija puška koju vidite na SS-ovima. Obokan Sniper :( Trebali su poboljšati malo onaj TRs301 pošto oružje izgleda fenomenalno, a toliko je loše naspram Obokana da ga ne mislim koristiti :(
Ali je zato najjači armor definitivno dobro odabran. Duty model od Seva Suita. Tako da super izgleda i ima zapanjujuće statistike... Jedino nisam još probao Exoskeleton, ali budem ga kupio tek toliko da vidim kakav je.
Mister_No
04-10-2008, 14:22
ne radi mi antialiasing ni u soc ni u cs.to je kad je upaljen full dynamic lightning.kad je static lightning radi. u crysisu radi, u warheadu radi...ima li neko sličan problem???
@Mister_No,SAnisotropic Filtering ti je pokvaren u STALKERu, jednostavno taj slider ne radi ništa, možeš eventualno prčkati po kodu od igre da malo poboljšaš kvalitetu textura... Dok što se tiče AntiAliasinga, STALKER ti je rađen u Engineu koji koristi Deferred Shading tip renderiranja slike te kao takav ne može iskoristiti AntiAliasing kako spada. Zato će ti STALKER uvijek imati lagano nazubljene rubove, ali možeš opet prčkati po kodu da osposobiš Blurane rubove objekata tako da zgleda kao da koristiš AA opciju.
Nego, evo još par ScreenShotova iz Oblivion Losta :D
Novi neprijatelj:S- zajebani lik :shock:
http://www.imagesforme.com/out.php/t175011_ssgoran100408121149l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175011_ssgoran100408121149l07military.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t175012_ssgoran100408121151l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175012_ssgoran100408121151l07military.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t175013_ssgoran100408121245l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175013_ssgoran100408121245l07military.jpg)
Pokolj među štakorima, okružila me bagra :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t175026_ssgoran100408150822l06rostok.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175026_ssgoran100408150822l06rostok.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t175027_ssgoran100408150825l06rostok.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175027_ssgoran100408150825l06rostok.jpg)
I jedna loša vijest iz Oblivion Losta :( Vintar BC je tweakan, promijenio je ime i sada niš ne valja :( Preciznost i Damage su na samom maximumu, Rate of Fire je fenomenalan, ali Handling je užasno loš tako da je ciljanje jednostavno pre teško sa njime. Previše se njiše i strava je za gađati iz te puške. Žalosno da je jedan Obokan bolji od snipera :(
GrimReaper
04-10-2008, 21:31
Postano: uto sij 29, 2008 4:33 pm
ja sam stao tamo u army warehouses i sejv sacuvao... hehe dobra je igra, sad kad igram cod4 i onaj dio sa chernobilom tocno me na stalker sjeti:D
evo moj post otprije 9 mjeseci cca,i nisam stao u army warehouses nego u red forestu :D
nakon sto sam neki dan proso clear sky odlucio sam zavrsit i ovu igru,iscupao sejv svoj stari i nastavio,nisam ni slutio koliko sam blizu kraju,trenutno sam u pripyatu to je predzadnji nivo.
btw jel zna ko sifru za ona troja vrata dolje u bunkeru, nije da cu se vracat nego cisto me zanima koja je sifra i sta se moze nac iza tih vrata :thumbs2:
To bi bio spoiler...ali ajmo reći da ćeš time dobiti "bolji" završetak...po meni of course
Evo još jednog novog neprijatelja:
http://www.imagesforme.com/out.php/t175398_ssgoran100408220016l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175398_ssgoran100408220016l07military.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t175399_ssgoran100408220023l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175399_ssgoran100408220023l07military.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t175400_ssgoran100408220031l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175400_ssgoran100408220031l07military.jpg)
I evo jedna umjetnička:
http://www.imagesforme.com/out.php/t175402_ssgoran100408221252l07military.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/175402_ssgoran100408221252l07military.jpg)
Update:
Pokušavam se naviknuti na novi Vintar, nije loš kada se navikneš. Brutalno je jak samo bad kaj se ruka toliko trese. I napokon sam zamjenio Obokana (Abakan) za Kalašnjikova :P Nešto je lošji od Obokana, ali je oku ugodniji. TRs301 mi je odvratan, ne znam kaj se promjenilo ili sam jazabrijao da je puškica sexy :o
Šteta kaj u tom STALKERu te optike izgledaju tak ružno, kao tornjevi na puškama. Trebali su to malo bolje dizajnirati i uskladiti.
Zapravo niti ne znam zašto ovo pišem kada više nitko ne prati ovu temu... VexSme tražio SS-ove, ja mu okinuo već preko 20-30 SS-ova, a čovjek ih se nije niti potrudio komentirati :(
mravojed20
04-10-2008, 22:16
A lol :D lijepe slike, ono gadno veliko čudovište ja nisam ni vidio e.. prestao sam igrati sad jer imam obaveza, tamo za praznike cu opet,jebga :(
Znaš kaj mi je fora u Oblivion Lostu...
1) U Cordonu (prvo selo) se mogu nać Bloodsuckeri i Zombiji.
2) U Army Warehouses se može nać onaj ogromni mutant što u Lab x18 udara nogom u pod pa se sve zatrese... i to u paru dolaze :D
3) U Garbage-u imaš brdo Dwarfova, zombija, ovih čudovišta sa velikim rukama...
4) ...
Kuži se poanta, sada Zona vrvi sa High Level mutantima i nigdje nisi siguran. Jučer se vračam u BAR, a u Hangaru do Barmena leži truplo od Zombija :shock: Pa su jednom i banditi napali BAR... Ludnica :pray:
Constantine
04-10-2008, 22:43
Ja hovu igrat stalkera,blizu sam kraja,ali mi se neda upalit igru,budem za par tjedana,valjda.
uuu,krajevi su odlični,svi osim najgoreg...
SPOILER
mislim na onaj kad marked one postane žrtva vlastite pohlepe
ScorpiuS
04-10-2008, 23:07
A najgore je to što je taj i najčešći.
SPOILER
Imas 6 losih završetaka...u svima strelok umre osim jednom gdje je slijep ali zone više nema...2 su dobra,a to su oni kada ne ideš wish granteru
Da, nisam se niti pohvalio :D
Na mapi imam hrpetinu zelenih točkica :P U "friends" statusu sam i sa Duty i sa Freedom :pray: Naime rješavao sam od obje frakcije sve questove koji ne uključuju ubojstva članova suprotnih frakcija, osim u 2 izvanredna slučaja. Tako da sam sad kompić sa svima i od svih mogu očekivati pomoć :D
Kako doći do tog statusa?S- kratak tutorial za ljude koji žele postići isto što i ja...
Duty:
ProblemS- Od generala ćete dobiti misiju da ubijete Freedom člana koji stoji na samom ulazu u Freedom bazu. Lik je kao neki špijun koji krade informacije od Duty-a, vi ga morate ubiti.
SolucijaS- NEMOJTE PUCATI U VOJNIKA. Unutar Freedom baze imate nekoliko crvenih bačvi koje grunu nakon par hitaca u njih. Dođite do tih bačvi i gurajte ih tijelom skroz do vojnika kojeg morate ubiti. Nije lako, ali nije niti pretjerano teško, 3-5 minuta posla. Trebate dofurati 3 bačveSdo lika, udaljiti se na sigurnu udaljenost i ispaliti par hitaca u bačvu da grune. Bačva će grunuti i sva 3 čuvara će vjerojatno krepati no alarm se neće aktivirati.
DaljeS- rješavate ostale side questove za generala. Vremenom ćete postati frend od Duty-a. Samo NE SMIJETE postati član Duty-a, znači izbjegavajte taj dio razgovora koji vodi do članstva.
Freedom:
ProblemS- Od Lukasha ćete dobiti misiju da ubijete sve Dutyevce pokraj Freedom baze. To su oni likovi koji čekaju pokraj baze u malom selu, oni vas inače traže da pomognete u osvajanju baze pa raznesu onaj zid, itd. Znači ne smijete kontaktirati te frikove te raditi za njih.
SolucijaS- Napravite ogroman Save (fixni) prije kretanja u misiju. Dok se bedaci iz Freedoma dogovaraju o napadu, vi krenite preko mosta van iz baze, odmah skrenite lijevo preko brda i ubijte sve živine koje se mogu nać na putu do Duty baze. To je bitno pošto vam čudovišta mogu zeznuti sekvencu napada. Dalje čekajte Freedomce, kada se približe bazici od Duty-a, napravite Quick Save i uživajte u borbi. Bitno da ne ispalite niti jedan metak na članove Dutya. Ako slućajno Freedom popuši bitku, napravite reload onog Quick Save-a i ovaj put će likovi možda imati više sreće. Kada sam ja igrao, ostali su 1 Freedom lik i 3 Duty lika, da bi na kraju Freedom lik bacio bombu među njih i sva trojca su pokrepavala :D Ja sam od prve uspio, ali ne znači da ćete i vi biti te sreće...
DaljeS- rješavate sve questove koje vam Lukash zada. Taman ćete postati zeleni prije questa kada od vas traži da počistite odred Dutyevaca u Garbage-u. Puno questova ima do "friend" statusa, ali na kraju se isplati.
I još par random Hintova:
1) Nemojte nikada kupiti Armor, dobiti ćete svaki armor besplatno rješavajući questove. Dalje ga samo popravljate.
2) Čuvajte artefakt po imenu Night StarS- trebati će vam za 2 ili 3 questa, a taj artefakt je jako jako teško za nać.
3) Nemojte nikada kupiti oružje, osim eventualno Kalašnjikova (AK47).
4) Para ćete imati na pretek, a one vam trebaju samo za municiju i za održavanje opreme u top kondiciji.
5) Čuvajte dijelove tijela od monstera - nekoliko questova će od vas zahtjevati dijelove poput Flash's Eye, Tail of Blind Dog, Snork's Leg, Jaw of Bloodsucker ili Boar's Leg. Čuvajte bar 3-4 komada od svakoga.
6) Jako jako teško ćete nać Pseudodog tail, ali znajte da ga je moguće nać. Našao sam ga nakon ubijenih valjda 30 Pseudodogova :P
Taj pseudodog tail sam nasao jednom kod freedom baze...jos se sjecam toga iseee....a nista sada u clear sky jucer ubio pseudoga...granata + 2 rafala iz kalasnjkiova i gad je bio mrtav....teze nego u SoC ga je ubiti
Ma da, užasno ga je teško naći. Trebali su napraviti da se malo češće pojavljuju ti dijelovi tijela. Sada imam problema pošto mi niti jedan Flash ne baca oko, a bome mi niti jedan Bore ne baca nogicu, tak da mi 2 questa vise zbog toga.
Sva sreća pa Oblivion Lost uklanja vrijeme iz Side Questova, tak da nema žurbe sa njima :P
Ma nikada nema žurbe...samo otides i ponovno uzmes.
:)
Mister_No
05-10-2008, 00:28
bartuc:
@Mister_No, Anisotropic Filtering ti je pokvaren u STALKERu, jednostavno taj slider ne radi ništa, možeš eventualno prčkati po kodu od igre da malo poboljšaš kvalitetu textura... Dok što se tiče AntiAliasinga, STALKER ti je rađen u Engineu koji koristi Deferred Shading tip renderiranja slike te kao takav ne može iskoristiti AntiAliasing kako spada. Zato će ti STALKER uvijek imati lagano nazubljene rubove, ali možeš opet prčkati po kodu da osposobiš Blurane rubove objekata tako da zgleda kao da koristiš AA opciju.
hvala brate, sad mi je sve jasno :)
GrimReaper
05-10-2008, 10:22
evo zavrsio igru,dobio sam kraj I want to be rich,ostale cu pogledat na jubito.
igra je fenomenalna nadam se da cemo dobit jos koju igru iz stalker svijeta.
Pa nisi završio igru. Imaš još jedno 1-2 sata gameplaya od te točke. Ti si aktivirao lažni kraj kod Wishgrantera. On ti samo da iluziju onoga što želiš vidjeti. Pravi završetak ti je iza kodiranih vrata blizu wishgrantera, pa par ogromnih bitki, brdo portala i glavni boss. Samo kaj se ljudi zeznu i ne pokupe dekoder za ta vrata u Hotelu unutar Pripyata :P
Ali čitao sam da možeš otvoriti vrata i bez dekodera. Kao trebaš se full približiti vratima, nasloniti se na njih i baciti pušku iz inventara na pod. Zbog fizičkog enginea igre, vrata se otvore :P
Bartuc....stavi spoiler upozerenje
Pa nema spojlera u mom postu. Svi već znaju za dekoder, a ne otkrivam niti jedan detalj iz priče...
GrimReaper
05-10-2008, 10:53
ma znam proucio sam sve,al stvarno mi se nije dalo vracat u agroprom po kljuc od sobe, pogledao sam sve,naigrao se jesam sve krajeve pogledao , za mene dosta hehe :)
Meni je igra toliko fenomenalna da rješavam apsolutno sve questove od trgovca, barmena, znanstvenika, lonera, dutya i freedoma :P
Skužio sam da svi oni imaju finalan broj questova, ali po fazama Main radnje se otključavaju novi side qustovi. Znači iskorijenio sam sve questove od znanstvenika, tradera i barmena, ali kada sam se pomaknuo na sljedeći korak u Main radnji, svi troje su dobili još novih questova koje sam opet iskorijenio :D
Pitanje - Da li mogu imati Loner grupu Stalkera u Friend statusu ili su mi oni uvijek Neutral (narandžasti na mapi)?
Constantine
05-10-2008, 11:59
Lonere mozes imat zečene ako pomognes jednom od njih,ali onda ce ti samo taj bit prijatelj.
nisam se još susreo s dwarfovima,jesu li opasni?
###DK###
05-10-2008, 14:05
nisam se još susreo s dwarfovima,jesu li opasni?
Nisu.
Dosta su slabi.
Ali onaj glavni kojeg sretneš u laboratoriju je malo opasniji.
@Constantine, da, u pravu si. Ipak su to Loneri :D Samo ime kaže da to nije grupa :rotfl: Jesam munjen.
@Cthulu... Pa na Hell su dosta opasni ako naiđeš na njih u divljini. Prvi put sam ih sreo u Lab16 ili Lab18 (nemam pojma), tamo su bili pljuga. Ali kada te na otvorenom napadnu, treba im hrpa metaka iz mitraljeza da padnu, a napadaju te Telepatskim Ranged napadom, kao sa nekom energetskom kuglom koja radi pristojan Damage. Kada dobiješ Vintar, onda brže padaju pošto on radi masivan damage.
PS: Ja igram na Hell, ne znam za vas :P
###DK###
05-10-2008, 14:30
@Constantine, da, u pravu si. Ipak su to Loneri :D Samo ime kaže da to nije grupa :rotfl: Jesam munjen.
@Cthulu... Pa na Hell su dosta opasni ako naiđeš na njih u divljini. Prvi put sam ih sreo u Lab16 ili Lab18 (nemam pojma), tamo su bili pljuga. Ali kada te na otvorenom napadnu, treba im hrpa metaka iz mitraljeza da padnu, a napadaju te Telepatskim Ranged napadom, kao sa nekom energetskom kuglom koja radi pristojan Damage. Kada dobiješ Vintar, onda brže padaju pošto on radi masivan damage.
PS: Ja igram na Hell, ne znam za vas :P
Ja u divljini ni na jednoga nisam naišao.
Naišao sam na svakakve, ali ne i na dwarfe. :D
Gdje si ga vidio?
ni ja,a bio sam u garbageu...
Nakon nekog vremena ti se javi ona radio veza da su Dwarfovi počeli izlaziti iz Lab18 u Dark Valley. Par dana nakon toga se opet radio javlja da su prodrli u Garbage. Okupljaju se tamo između Duty bazice na ulazu u BAR teritorij i ulaza u Dark Valley.
hvala,baš ću poslije provjeriti...
Nemam pojma koliko je točno vremenski prošlo prije nego su izašli i da li je to neki Random event. Tak da ne garantiram da će svima izać iz labosa :D Ja sam ih ubio 4 komada u Dark Valleyu ispred Lab18 i danas 3 u Garbageu :P
meni je samo da ih vidim...
Na pred-prošloj stranici sam priljepio 2-3 SS-a od Dwarfova, pa si pogledaj ako želiš.
Jao,kad se Bartuc uhvati pisanja o nekoj igri koja mu se sviđa,tome nema kraja.Primjer:Otkad njega nema na Diablo 2 temi,ona je mrtva.
OT:Igra je meni zakon,osim štosu RPG-i dosta nekorišteni,što je zapravo čudno,jer svi mi volimo rakete.A sad je izašao i Clear Sky,kojeg ču se potrudit nabavit čim kupim laptop.
opa,cholik,tebe nije bilo na forumu dva mjeseca
Pretpostavljam da su vam nedostajale moje pošalice i fore koje sam bacao iz rukava.Teško je doćdo neta u ZG-u pa sam imo dost problema....
Sad sam si brojao koliko sam Questova riješio u Stalkeru :D Riješio sam 139 questova, a recimo da sam na pola Main Story-a (možda 60% igre) :pray:
Ludnica :P
Constantine
09-10-2008, 21:43
Eto,danas sam se vratio stalkeru,kupio sam SEVA suit za samo 45000 novaca kod onog znanstvenika a kod barkeepa kosta 120000.Zanima me gdje da nađem pusku Vintar,nema je nigdje za kupit,a nema je ni tamo u Army Warehouses na onim tornjevima.
Vintar BC ilitiga Vintorez dobiješ od generala unutar Duty baze kada riješiš jednu od njegovih misija. Ili možda od onog frika u desnom uglu baze koji ti da jednu misiju. Nisam 100% ziher, ali sam zato 100% siguran da ga najbrže dobiješ od Dutyevaca...
Ja sam čitavu igru trošio pare samo na municiju. Najbolji armor koji dobiješ u Oblivion Lostu je onaj Duty model Seva Suita... Exoskeleton je prema njemu kao igračka :pray: Njega sam dobio 2x kao nagradu za 2 questa, jednoga sam nosio stalno i popravljao, a drugoga sam uzeo sa sobom u inventaru kada sam krenuo na NPP pošto tamo nema popravka armora, a puno te kolju pa se armor brže troši.
I uzeo sam si 750 metaka za Vintorez i 1000 metaka za AK47 :D Do kraja igre mi je ostalo cca 200 metaka za Vintorez i cca 500 metaka za AK47... Iz toga se može vidjeti koliko je zajeban NPP u Oblivion Lostu i na Hell težini :D
Constantine
09-10-2008, 22:45
Da,ali problem je sto sam ja tog generala odavno ubio pa sam onda platio barkeepu da izgladim odnose sa duty-evcima i da se njima joinam.Zanima me sad,onaj task gdje moram nac oružje jednog duty-evca u dark valley,gdje je to oružje?
Constantine
09-10-2008, 23:20
Sad mi se dogodilo nešto zbilja cudno,priblizim se duty-evcu(koji mi je prijatelj) sa oružjem,malo cekam,kad on mene lupi najedanput sakom u glavu,kul.I da,nasao sam nesto sto se zove hand radio,cemu to sluzi?
Ničemu ne služi , nije ni trebao biti u igri :P
Constantine
10-10-2008, 12:42
Da,ali problem je sto sam ja tog generala odavno ubio pa sam onda platio barkeepu da izgladim odnose sa duty-evcima i da se njima joinam.Zanima me sad,onaj task gdje moram nac oružje jednog duty-evca u dark valley,gdje je to oružje?
Čini se da je taj task skoro nemogućče izvršit,na PDA-u se ne pokazuje lokacija oružja,a to oružje je kod nekog bandita koji može bit pitaj boga gdje,a može bit i mrtav,tako sam pročitao.
Constantine
10-10-2008, 18:22
Napokon sam završio stalker.Dosao sam do wish grantera,tamo save-ao i dobio I want to rule the world završetak zato što sam ubio generala dutyevaca i generala freedomaca,nakon toga sam loadao igri prije toga,otvorio ona vrata,pobio one likove(nevjerojatno je koliko je malo metaka potrebno da se ubije jedan) i pogledao 2 prava završetka,ostale sam pogledao na youtube-u.Stalker je zbilja fenomenalna igra,ali ga vise necu igrat ponovno zato što sam ga presao 1,5 puta.Sad mi preostaje da stedim za novu grafu da mogu zaigrat Clear Sky.
bezimeni
10-10-2008, 18:25
Napokon sam završio stalker.Dosao sam do wish grantera,tamo save-ao i dobio I want to rule the world završetak zato što sam ubio generala dutyevaca i generala freedomaca,nakon toga sam loadao igri prije toga,otvorio ona vrata,pobio one likove(nevjerojatno je koliko je malo metaka potrebno da se ubije jedan) i pogledao 2 prava završetka,ostale sam pogledao na youtube-u.Stalker je zbilja fenomenalna igra,ali ga vise necu igrat ponovno zato što sam ga presao 1,5 puta.Sad mi preostaje da stedim za novu grafu da mogu zaigrat Clear Sky.
Nisi ti završio stalkera...to sa wish granterom nije završetak ni pod razno! Propustio si vrhunski nivo kada sa dekoderom otključaš vrata kao i poduži nivo ako odabereš ne priključiti se onim znansvenicima te se još naigraš nakon toga :wink: .
Nisi ti završio stalkera...to sa wish granterom nije završetak ni pod razno! Propustio si vrhunski nivo kada sa dekoderom otključaš vrata kao i poduži nivo ako odabereš ne priključiti se onim znansvenicima te se još naigraš nakon toga :wink: .
točno,kad dođeš do wish grantera,ako sve dobro izvedeš,čeka te još oko dva sata gameplaya...
Constantine
10-10-2008, 18:34
:roll:
bezimeni
10-10-2008, 18:44
Ako si otvorio unutar igre dva prava završetka ( a ne pogledao ih preko youtubea ) opiši malo kako je izgledalo izlazak iz okolice same nuklearke....jer ovo što si napisao mi baš i ne drži vodu :) . Osim ako oblivion mod nije zasrao taj dio igre...makar sumnjam (ja sam odigrao igru bez moda).
Sony Ericsson
10-10-2008, 19:00
A jbt. Ti nikome nista ne vjerujes. Ono, samo ti znas prec igru i niko drugi.
bezimeni
10-10-2008, 19:04
A jbt. Ti nikome nista ne vjerujes. Ono, samo ti znas prec igru i niko drugi.
ne jednom..nego tri puta :wink: .
Ja sam je prekjučer prešao treći put :P Reko dosta sam rješavao side questova i samo sam pucao do kraja na Main Quest. Riješio sam preko 140 questova na kraju igre :D
Ako nekoga zanima statistika mog lika, mogu uzeti SS dok još imam igru instaliranu... U ponedjeljak prelazim na Vistu pa se sve briše :P
Sony Ericsson
10-10-2008, 19:51
aj, daj nam taj SS
Ja sam je prekjučer prešao treći put :P Reko dosta sam rješavao side questova i samo sam pucao do kraja na Main Quest. Riješio sam preko 140 questova na kraju igre :D
Ako nekoga zanima statistika mog lika, mogu uzeti SS dok još imam igru instaliranu... U ponedjeljak prelazim na Vistu pa se sve briše :P
Ti prelaziš na vista a ja nazad na xp :P
Vista je super , ali neke igre jednostavneo ne rade na njoj.
Zaželio sam se prvog stalkera i diabla te fallouta..
aj, daj nam taj SS
Evo, 2 SS-a sa statistikama i 1 SS sa inventarom na samom kraju igre. Okinite i vi svoje statistike na kraju igre...
http://img218.imagevenue.com/loc181/th_65864_ss_goran_10-10-08_21-08-41_7l12_stancia_24_122_181lo.jpg (http://img218.imagevenue.com/img.php?image=65864_ss_goran_10-10-08_21-08-41_7l12_stancia_24_122_181lo.jpg)Shttp://img31.imagevenue.com/loc1058/th_65866_ss_goran_10-10-08_21-08-57_7l12_stancia_26_122_1058lo.jpg (http://img31.imagevenue.com/img.php?image=65866_ss_goran_10-10-08_21-08-57_7l12_stancia_26_122_1058lo.jpg)Shttp://img218.imagevenue.com/loc347/th_65872_ss_goran_10-10-08_21-10-08_5l12_stancia_28_122_347lo.jpg (http://img218.imagevenue.com/img.php?image=65872_ss_goran_10-10-08_21-10-08_5l12_stancia_28_122_347lo.jpg)
Sony Ericsson
10-10-2008, 20:37
Sad si me podsjetio koliko se vise artefakta nosilo u SoC. U clear sky sam preso igru sa 2-3 artefakta na sebi. Sad igram opet i imam 3 artefakta na sebi trenutno. jedan sa +3 na psi protection, jedan na +4 health (dok krvarim HP mi se ne trosi), i jedan sa -4 radiation da neutralizira ova dva i da me malo zastiti od vanjske radijacije.
bezimeni
10-10-2008, 20:55
Ti prelaziš na vista a ja nazad na xp :P
Vista je super , ali neke igre jednostavneo ne rade na njoj.
Zaželio sam se prvog stalkera i diabla te fallouta..
Oba stalkera rade savršeno na visti.
zaželio sam se stalkera,odo igrat...
Sad si me podsjetio koliko se vise artefakta nosilo u SoC. U clear sky sam preso igru sa 2-3 artefakta na sebi. Sad igram opet i imam 3 artefakta na sebi trenutno. jedan sa +3 na psi protection, jedan na +4 health (dok krvarim HP mi se ne trosi), i jedan sa -4 radiation da neutralizira ova dva i da me malo zastiti od vanjske radijacije.
Koliko se sjećam, u SoC si mogao nositi 4 artefakta, dok u Oblivion Lostu možeš nositi 8 artefakta.
Constantine
10-10-2008, 22:00
UPOZORENJE,OVAJ POST ZADRŽI PUNO SPOILERA,ZATO GA NE CITAJTE AKO NISTE ZAVRŠILI IGRU!
Ako si otvorio unutar igre dva prava završetka ( a ne pogledao ih preko youtubea ) opiši malo kako je izgledalo izlazak iz okolice same nuklearke....jer ovo što si napisao mi baš i ne drži vodu :) . Osim ako oblivion mod nije zasrao taj dio igre...makar sumnjam (ja sam odigrao igru bez moda).
Dakle.Ja sam došao do wish grantera,zatim sam save-ao igru pokraj njega.-Onda sam zaželio želju i dobio I want to rule the world kraj.Makon toga sam otisao na load,te loadao igru prije wish grantera,spustio se ljestvama dolje,prosao par hodnika dok nisam dosao do ljestva pokraj rotirajućeg svjetla,popeo sam se tamo i pokupio exsoskeleton(imao sam i jos 2 seva suit-a sa sobom,samo 45000 u yantaru kod onog znanstvenika,SEVA suit je deset puta bolje odijelo od exsoskletona),zatim sad decoderom otvorio vrata i prosao sam kroz njih.Loadao se novi level. Bio je tunel sa tri smjera i hrpa vojnika su pucala na mene,pa je trebalo pobit njih.Onda sam dosao do glavne sobe,propucao svjetla.Saznao sve što se saznati da,ali nisam odabrao i refuse to join.. nego sam im se pridružio i odgledao taj kraj.Onda sam pogledao ostala 4 wishgranter kraja i jedan najbolji kraj na onoj stalker stranici koja je fenomenalna,ali sam mislio da odmah nakon odgovora refusing to join... samo nastupi kraj,tek sam onda skužio da bivaš teleportiran izvan sarkofaga i da jos ima nesto igre,jebiga,tada sam vec deinstalirao igru.Zanimljivo,na kraju sam imao jedva dovoljno metaka da propucam ona svjetla.
Zadovoljan? :D
@Bartuc,tek sam sad skužio da ima tu reputaciju,zbilja nemam pojma kakva mi je,ali znam da mi je score bio da sam prvi i negdje oko 2000 je bio dok je stalker prije mene imao samo 900.Imamo skoro identične artefakte samo što ja imam neke koje ti nemas.Ja nisam mogao nabavit duty seva suit zato što sam ubio generala :( .Na kraju igre sam bio rank expert,group:ecologist
bezimeni
10-10-2008, 22:05
Da..ali ipak nisi odigrao igru do kraja :) .Ima se na kraju dosta za teleportirati i ispucati prije nego stvarno završiš igru.
Constantine
10-10-2008, 22:06
Odigrao sam igro do kraja,samo ne onog do kojeg si ti odigrao :)
Sony Ericsson
11-10-2008, 08:05
Koliko se sjećam, u SoC si mogao nositi 4 artefakta, dok u Oblivion Lostu možeš nositi 8 artefakta.
i mislio sam na oblivion lost
Ljudi , jel znate gdje mogu skinuti mod koji miče timer za questove , tako da imam beskonačno vremena za svaki ?
EDIT , za SoC naravno.
Počeo sam ga ponovno prelaziti te me nervira što mi se troši vrijeme da stigem s jednog dijela mape na drugi bez fast travela.
opet sam se zaželio stalkera,nisam ga igrao već mjesec dana ako ne i više...
Constantine
11-10-2008, 13:30
Ljudi , jel znate gdje mogu skinuti mod koji miče timer za questove , tako da imam beskonačno vremena za svaki ?
EDIT , za SoC naravno.
Počeo sam ga ponovno prelaziti te me nervira što mi se troši vrijeme da stigem s jednog dijela mape na drugi bez fast travela.
Mislim da oblivion lost mice vrijeme sa taskova.
:/
Ne želim neki mod koji pravi konverziju igre u nešto drugo , nego samo mali , majušni mod koji miče vrijeme sa questova.
Postoji li takvo što?
BTW , bezimeni - potraži malo na google , stalker soc vista crash pa ćeš vidjeti o čemu pričam, na 32 bitnoj visti ima gadnih problema. Svaki put kada probaj otvoriti save menu , igra lupi crash na desktop :(
Constantine
11-10-2008, 13:39
Cekaj,ti ces znaci ponovno pocet igrat SoC bez Oblivion Losta,pa zašto?
Nisam ga prešao ni do pola , a kamoli do kraja...
Kada sam ga zadnji put igrao , trzalo mi je na 1024x768 na medium , što me izludilo.
Sada igram na maximum , full dinamic lightning bez trzanja ikakvog.
Constantine
11-10-2008, 14:28
Pa svejedno ga prođi sa oblivion lostom,osim ako ne planiras igrat iz pocetka.
više nisam u dobrim odnosima s dutyem,a nemam novca da platim barkeepu za primirje.arghz...
Pa svejedno ga prođi sa oblivion lostom,osim ako ne planiras igrat iz pocetka.
Pa nego kako nego iz početka.. onaj save mi više ni ne radi , pošto sam igrao igru dok je bila 1.0 verzija.
Constantine
11-10-2008, 15:07
Pa onda ga odigraj sa Oblivion Lostom.
Ne želim igrati igru s nekim modom prije nego ju prođem onakvu kakvku su ju zamislili oni ljudi koji su ju napravili.
Možda kasnije :D
stalker je bio zamišljen kao oblivion lost,samo je sav taj sadržaj izbačen zbog rokova...
barem sam ja tako čuo,ili nisam,neznam...
Sony Ericsson
11-10-2008, 15:56
Ja sam je preso samo s oblivion lostom. Koliko je laksa/teza bez oblivion losta?
mislim da nema neke prevelike razlike...možda je čak malo lakša,ali nisam siguran...
Constantine
11-10-2008, 16:01
Ne želim igrati igru s nekim modom prije nego ju prođem onakvu kakvku su ju zamislili oni ljudi koji su ju napravili.
Možda kasnije :D
lol,onda je prijeđi i bez ikakvih patcheva,nema smisla uživat u stalkeru kad mozes jos vise uživat u stalkeru sa oblivion lostom.
bezimeni
11-10-2008, 21:23
:/
Ne želim neki mod koji pravi konverziju igre u nešto drugo , nego samo mali , majušni mod koji miče vrijeme sa questova.
Postoji li takvo što?
BTW , bezimeni - potraži malo na google , stalker soc vista crash pa ćeš vidjeti o čemu pričam, na 32 bitnoj visti ima gadnih problema. Svaki put kada probaj otvoriti save menu , igra lupi crash na desktop :(
mora da je do tvojeg kompa...kod mene na 32 bitnoj visti prvi stalker sa 1.006 patchom i oblivion modom radi savršeno.Nikakvi crashevi.Prvi stalker mi radi glađe na Visti nego na xp-u .Drugi stalker mi radi nešto brže na xp-u ali koga briga kada na visti u dx10 modu izgleda 5 puta bolje.
Ja nemam oblivion lost mod , te imam 1.005 patch.
Skini si Oblivion Lost, bez OL-a, igri bi dao ocjenu 10/10, a sa OL-om jedno 30/10 :P
Pozdrav ljudi,
kao prvo žao mi je šta dižem ovaj thread ali bolje to nego da napravim novi.
E ovako,znam da ste vi već i Clear Sky završili,ali ja sam tek nedavno dobio novi komp pa je sada STALKER 1 na redu.
Zanima me šta sve da stavim kako bi mi igranje bilo najugodnije???
Znači koji patch i koji\koje modove?
I s obzirom da nisam dugo ništa takvoga radio koji je postupak za stavljanje patcheva i modova???
Evo nadam se da na ovoj stranici ima svega što mi je potrebno.
http://www.gamershell.com/pc/stalker/
Hvala svima koji su voljni pomoći!!!
IGoR_2803
29-10-2008, 16:04
ja bi na tvojem mjestu za prvi prolazak odigrao vanilla verziju igre, naravno sa latest patchom zbog eventualnih bugova (koje je nisam susreo ali eto)... tek kad je jednom završiš onako kako je developer zamislio onda bi išao prolaziti drugi puta i to sa instaliranim Oblivion Lost modom... ali to sam ja, ako mislis da ti se nece dati igrati dva puta onda mozes odma igrati s obl. lostom jer navodno da je vgg... :wink:
Constantine
29-10-2008, 20:28
Skini sve patcheve(od 1,0001 do 1,0005),nakon toga instaliraj ih i skini ovaj (http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_22_for_1005;93039#Download)Smod i ne slušaj IGOR-a,nema smisla da prvo igras dobrog stalkera pa tek onda kasnije možda odličnog stalkera,prvo odigraj odličnog stalkera(sa oblivion lost modom).
IGoR_2803
29-10-2008, 22:22
Skini sve patcheve(od 1,0001 do 1,0005),nakon toga instaliraj ih i skini ovaj (http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost_22_for_1005;93039#Download)Smod i ne slušaj IGOR-a,nema smisla da prvo igras dobrog stalkera pa tek onda kasnije možda odličnog stalkera,prvo odigraj odličnog stalkera(sa oblivion lost modom).
a cuj, ja sam mu rekao sto mislim, na njemu je da odabere... :wink:
Daj mi recite...sta moram instalirati sve po redu???Sta ne mogu instalirati samo zadnji,znaci 1.05 i to je to?
Koji je postupak?Prvo insatalcija igre,pa patch,pa mod ili???
Thx
Constantine
30-10-2008, 09:23
Naravno da prvo instalacija igre,nemožeš instalirat patcheve bez igre :) .Znači:
1.Instaliraš igru
2.Instaliras sve patcheve (sve od 1,0001 do 1,0005 po redu)
3.skines oblivion lost(imas link u mom postu gore)
4.procitas readme da znas kako instalirat oblivion lost
5.igras igru
Ja bi rađe prvo CS odigrao na tvome mjestu...zbog kronologije događaja i jer mislim da ćeš tako više guštati u SoC...ali ako nećeš,SoC zadnji patch,oblivion lost i piči...
Hvala na infu...cijenim kad su ljudi spremni pomoći jer u ovoj državi čak je i to postao problem
@Constantin :bravo:
Mirogamemasta
02-12-2008, 00:28
Ja sam isto tek sad poceo igrati S.T.A.L.K.E.R.Evo imam par pitanja.
Oce mi se maksimalna tezina koju mogu nosit povecat kasnije?
Sta oznacava plava crta iznad healt bara?
Da li da igram solo :killyou: ili da se pridruzim nekom timu :ekipa: ?
´bo te vrag ko bu hodal´ ovoliko, ako se vozila nemogu pokrenuti trebali su bar stavit neki biciklic da se lakse prede ta mapa :D
Nema veze, ulovit cu si ja dva vepra pa cu si napravit neka kola da me vuku....
Eh, da i zivjela Vodka :friends:
Constantine
02-12-2008, 00:40
Prije svega,prvo si skini Oblivion Lost 2,2 mod(guglaj,neda mi se trazit link) instaliraj ga,cini igru puno,puno boljom.
Plava crta oznacava armor ,a u orginalnom stalkeru se nemozes prikljucit niti jednom timu,jedino ako instaliras mod koji sam gore naveo.
Mirogamemasta
02-12-2008, 09:40
Zasto armor ne djeluje u normalnoj verziji? Mozda mi treba neki Bulletproof armor?
Ako instaliram Oblivion Lost jel moram onda ispocetka igrat?
###DK###
02-12-2008, 10:12
Zasto armor ne djeluje u normalnoj verziji? Mozda mi treba neki Bulletproof armor?
Ako instaliram Oblivion Lost jel moram onda ispocetka igrat?
Djeluje on, samo što se u normalnoj verziji ono plavo ne mijenja.
Kasnije u igre ćeš dobiti bolje armore pa ćeš vidjeti.
U Oblivion Lostu ono plavo (tj. armor) će nestajati.
A što se tiče instalacije Oblivion Losta, ja sam započeo igru ispočetka.
Nisam siguran može li se nastaviti.
bezimeni
02-12-2008, 10:21
I u vanila verziji se oklop troši.Od kud vam to da je igra igriva samo sa Oblivion Lost modom.Kakve su to gluposti. Igra je odlična bez tog mod i upravo ju tako treba i odigrati te tek nakon normalnog prohoda eventualno sa modom.Sa modom je igra boljaSali ni približno kako neki žele prikazati .
Mirogamemasta
03-12-2008, 09:38
Evo naletio sam na problem u Stalkeru. Kad izlazim iz grada i idem na iduci level igra mi se rusi.(blue screen of death).Isto me izbaci iz igre ako pokusam loadati autosave.
Jel zna netko gdje se nalaze save file-ovi iz igre? Probao bi maknuti autosave iz foldera posto ga nemogu delete-at unutar igre.
IGoR_2803
03-12-2008, 09:41
Evo naletio sam na problem u Stalkeru. Kad izlazim iz grada i idem na iduci level igra mi se rusi.(blue screen of death).Isto me izbaci iz igre ako pokusam loadati autosave.
Jel zna netko gdje se nalaze save file-ovi iz igre? Probao bi maknuti autosave iz foldera posto ga nemogu delete-at unutar igre.
jesi instalirao patcheve za igru?
Mirogamemasta
03-12-2008, 10:02
Nisam.
Nasao sam World wide incremental patch 1.0005-1.0006 jel to taj?
Mirogamemasta
03-12-2008, 13:19
Evo instalirao sam World Wide 1.0005 patch (bez incremental). Sve se vratilo u normalu. Hvala!
FaTaL_mRkvA
05-12-2008, 09:31
znači, stalkeri, help
u shadow of černobilj, u yantaru, od prof. sahkarova dobim quest da nađem Sea Urchin artifakt...čuo sam za Urchin, ali nikad za Sea Urchin, pa jel neko mozda zna di da to nadem?
IGoR_2803
14-01-2009, 22:56
ovak, igram ovo ponovno sa oblivion lost modom, i bez veze sam istraživao po death valley i usred blowouta sakrio sam se pod neke stepenice u nekoj zgradi, odspavao malo i odma sejvao, a pošto me odma nakon toga poništio onaj snork loadam ja taj save game kad ono zaglavljen u zidu i nikud nikam... jel postoje kakvi cheatovi ili što, ko nekad u duke nukemu ili doomu da prolazim kroz fucking zidove jer mi je zadnji save prije toga jedno sat i pol igranja i nemam volje ponovno prelazit... god damn, a tolko sam nahvalio stalkera da nisam doživio ni jedan bug, eto mi ga sad... :)
IGoR_2803
14-01-2009, 23:30
zanemarite, tiskao sam divljacki wsad i uspio se "osloboditi"...
Constantine
15-01-2009, 00:28
Tako se i meni jedanput dogodilo,ali se nisam uspio oslobodit.
ovak, igram ovo ponovno sa oblivion lost modom, i bez veze sam istraživao po death valley i usred blowouta sakrio sam se pod neke stepenice u nekoj zgradi, odspavao malo i odma sejvao, a pošto me odma nakon toga poništio onaj snork loadam ja taj save game kad ono zaglavljen u zidu i nikud nikam... jel postoje kakvi cheatovi ili što, ko nekad u duke nukemu ili doomu da prolazim kroz fucking zidove jer mi je zadnji save prije toga jedno sat i pol igranja i nemam volje ponovno prelazit... god damn, a tolko sam nahvalio stalkera da nisam doživio ni jedan bug, eto mi ga sad... :)
Vrlo vjerovatno si vidio bug jer igraš sa modom.
Čista verzija igre (bez modova) sa zadnjim patchem radi savršeno.
IGoR_2803
15-01-2009, 09:59
eh, važno da sam se uspio osloboditi... anyways, igra je sa modom još savršenija nego bez njega... :)
Constantine
15-01-2009, 14:25
Nema to veze s tim,meni se taj bug javio bez moda.
Sony Ericsson
16-01-2009, 18:59
Valjda si barem nakon toga naucio sejvat cesto i na vise razlicitih sejvova.
ScorpiuS
16-01-2009, 19:16
Dobro je reko Yathzee. S.T.A.L.K.E.R. je igra u kojoj se na jednu tipku miša mora staviti Quick Save, a na drugu Quick Load.
stalker mi je genijalna igrica.prodobra mi je
The Jackal
22-01-2009, 14:22
Ponovno snimio. Sad... di je link za dwnld onog oblivion lost moda.. neda mi se tražit sad po stranicama
Kada dodem u bar, i tamo saveam bilo gdje u gradu, iduci put kad loadam svi se cudno ponasaju... :? oni iz bara pocmu izlazit van, cak i onaj trader....? jel to neki bug il sta? imam patch 1.0005.
Rijesio sam gore navedeni problem, bilo je do modova pa sam reinstaliro igru, pa sad opet sve ispocetka.... Al nema veze, uhvatio sam jedan super screenshot!! :rotfl: http://img517.imageshack.us/my.php?imag ... 01ekz2.jpg (http://img517.imageshack.us/my.php?image=ssstipa020909101025l01ekz2.jpg)S :D
IGoR_2803
09-02-2009, 10:25
evo i od mene par zanimljivih... :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t345485_ssigor012909224309l02garbage.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/345485_ssigor012909224309l02garbage.jpg)http://www.imagesforme.com/out.php/t345484_ssigor012909224255l02garbage.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/345484_ssigor012909224255l02garbage.jpg)http://www.imagesforme.com/out.php/t345486_ssigor012909224454l02garbage.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/345486_ssigor012909224454l02garbage.jpg)
Onaj treci je ko NLO, :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ScorpiuS
09-02-2009, 12:25
Haha, stvarno, kako se to uspjelo desit?
IGoR_2803
09-02-2009, 22:53
sjeo ja u Ladu i vozim se, kad naletim na anomaliju, onu koja te zavitla pa baci u zrak, dok me diglo u zrak sam iskočio van i to je to... :D
majstoro2
10-02-2009, 09:09
sjeo ja u Ladu i vozim se, kad naletim na anomaliju, onu koja te zavitla pa baci u zrak, dok me diglo u zrak sam iskočio van i to je to... :D
kako mozes uc u auto?
###DK###
10-02-2009, 09:16
Mislim da ima mod za to.
majstoro2
10-02-2009, 09:18
moram nac
moj prijatelj ima mod sa kojim se moze pridruzivat drugim grupama(zombifield,duty,merc,monolight...)
###DK###
10-02-2009, 09:21
Ako već igraš s modovima, skini Oblivion Lost.
Mod je legendaran.
Oblivion Lost je najbolji mod, stavili su sve najbolje modove u njega i ispravili bugove tako da radi skoro savrseno, i da btw u OL mozes voziti aute.
IGoR_2803
10-02-2009, 12:01
upravo... instaliraj oblivion lost i ova igretina postaje savršena... prošao sam vanilla verziju igre, i sad je ponovo igram s dotičnim modom i zabavljam se vrlo mnogo... :)
IGoR_2803
17-02-2009, 17:26
ovako, opet problemi kod mene sa stalkerom, ovaj put tehničke naravi... prešao sam na vistu pred tjedan dana i tek danas sam stigao instalirati stalkera... instalirao sam 1.04 patch i oblivion lost mod, vratio save gameove i imam slijedeći problem; nakon minutu, dvije igra mi počne ne normalno trzati, zvuk zastajkuje i ne mogu ništa, moram izaći u meni, sejvati i izaći iz igre i onda ponovno... ne mora biti ali čini mi se da se trzanje intenzivira kad ima više zvukova (tipa pucanje), pa sam isključio eax u sound opcijama ali svejedno se nastavlja... još sam probao pokrenuti u windows xp sp2 compatibility modeu i ništa... proguglat ću problem ali reko možda je netko naišao na ovo ranije od vas... :)
bezimeni
17-02-2009, 17:48
Meni je igra sa zadnjm patchom i navedenim modom na 32 bitnoj visti radila savršeno ...
Shadow of Chernobyl ima jako puno problema sa vistom, neki od mojih frendova ga nisu mogli ni pokrenit sa vistom... :(
ScorpiuS
17-02-2009, 18:15
A jeli moguće da je to zbog toga što si prenio save sa XP na Vistu. Neznam, možda, probaj new game.
IGoR_2803
17-02-2009, 18:19
Meni je igra sa zadnjm patchom i navedenim modom na 32 bitnoj visti radila savršeno ...
zadnjim patchom as in 1.0005? ja imam 1.0004 ali mislim da nema veze jer kolko znam 1.0005 ispravlja samo stvari vezane uz multiplayer... morat ću guglati i probati reinstalirati igru očigledno... dobro da sam igru već završio jednom tako da neće biti katastrofa ako ne uspijem riješiti ovo...
edit:
A jeli moguće da je to zbog toga što si prenio save sa XP na Vistu. Neznam, možda, probaj new game.
a neznam, ne bi trebalo imati veze, probat ću new game sutra kad stignem ali nema šanse da od početka igram, to bi bilo 3. puta...
IGoR_2803
18-02-2009, 11:56
update: rješil sam problem instalacijom novih drivera za grafu, stavio samo 9.1, do sad sam imao 8.12... :thumbs2:
Bravo! Sad nazad u zonu! Ja moram vec 4 put ispocetka :-x zbog nekog ludog buga u BAR-u... :cry:
kulamasta
29-04-2009, 23:10
Mladi stalker i moj tata bio, mladi stalker i moj tata bio!
Otac sinu zanat ostavio, otac sinu zanat ostavio!
Jedan, dva, hopsa sa!
Drugim rijecima, krenuo ga malo ozbiljnije igrat, i odlican je!
Uskoro ću ga i ja počet igrat pa javim dojmove :D
Imam nekoliko pitanja uzevši u obzir da mi je ovo prvi put da igram ovu igru od početka i ozbiljnije (prije sam probao kod frenda).
1. Kako se zove pjesma koja svira kod tradera na počatku? Zvuči mi kao Wake me up od Evanescencea, no nisam siguran.
2. Koliko se trebam brinuti oko onih džukela koje viđam okolo? Idu u čoporima, ulijeću u anomalije, trče za nekim stvarima u obliku veprova... nije mi ugodno prolaziti kraj njih.
3. Koliko su opasne one anomalije koje eksplodiraju kad bacim vijak u njih? Istina bog, lijepo roknu, no vidio sam gorespomenute džukele kako trče ravno u te stvari i prolaze kroz njih nakon eksplozije dok opet u drugoj vrsti anomalije, cucak biva podignut u zrak, rotira se kao da je u veš mašini i potom izdahne jer je zdropljen ili tako nešto.
Eto, to je to zasad. Fala. :D
Constantine
02-05-2009, 08:55
2.U pocetku se kloni dalje od njih,kasnije nebudu problem.
3.Opasne su,cucki prolaze kroz njih zato što su mutirali i radijacija ne utjece na njih.
Krasno. Moja najgora noćna mora se ostvarila. Proganjat će me čopori mutiranih pasa koji odbijaju pasti nakon što ih izrešetam a zasad imam samo pištolj sa nekakvih 180 komada municije i skraćenu sačmaru sa 30 komada municije. Počinjem mrziti kerove. :(
Arbiter of Change
02-05-2009, 09:02
Kek, nek' te ne brinu đukele - gori neprijatelji čekaju u kompleksima. :)
Jesi stavio sve žive i nežive patcheve? Da te ne bi zagušili bugovi.
2) Probaj izbjegavati džukele, samo ti troše municiju, a nemaš koristi od toga da ih ubijaš. Kolji ih samo ako te napadnu i ako dobiješ quest od tradera da mu doneseš dio njihovog tijela.
3) Svaku anomaliju izbjegavaj maximalno. Bar sada dok još nemaš dobar armor za koliko toliko solidnom zaštitom protiv anomalija. Mada neke anomalije i najboljim armorima presude od prve :D
Uživaj u igri, zanemari što su prva oružja katastrofalno loša, ovo ti je najbolji FPS ikada te jedina konkurencija legendarnom DeusExu na području FPS/RPG mixa.
Također se pripremi na to da će ti STALKER dignuti standarde pa bi ti mogle ostale pucačine izgledati neozbiljno, nemaštovito, dosadno, neizazovno itd. Ja sam se nakon te igre oporavljao gotovo godinu dana prije nego sam mogao kvalitetno se upustiti u neku drugu pucačinu, jednostavno ima takav utjecaj pošto je za par stepenica iznad svih igara u tom žanru :pray:
PS: Trader ti ima strašno puno questova, NE moraš ih sve rješavati, riješi par komada i idi dalje istraživati Zonu. Ja sam ih pokušao sve rješavati, riješiš sve questove kod prvog tradera, dođeš do drugoga i onaj prvi opet ima brdo questova za tebe. Ima ih toliko da si misliš da su beskonačni, ali nisu... Samo postanu monotoni tako da je bolje ne zamarati se njima. Pare ćeš osvajati u ogromnim količinama i na druge načine.
Meh čujem nekakvo pištanje kad sam blizu anomalije. To će mi valjda biti dovoljno da ne uletim u neku. Inače, također am primjetio da mi ekran dobije nekakav šum u blizini Garbagea ili tako nekako imenovanog područja sa kamionima, busevima i helikopterima na otpadu. Any clues?
Što se patcheva tiče, nisam ih još instalirao, tek sam jučer počeo igrati a još nisam natjerao laptop da se spaja na net kod kuće a nije mi se dalo skidati pa seliti patcheve sa kompa na njega. :)
Arbiter of Change
02-05-2009, 09:15
Ne znam točno kako patchevi stoje sa prijašnjim save-ovima, ali obaveznoSih stavi... i sva unofficial čuda koja postoje.
Constantine
02-05-2009, 09:33
Meh čujem nekakvo pištanje kad sam blizu anomalije. To će mi valjda biti dovoljno da ne uletim u neku. Inače, također am primjetio da mi ekran dobije nekakav šum u blizini Garbagea ili tako nekako imenovanog područja sa kamionima, busevima i helikopterima na otpadu. Any clues?
Što se patcheva tiče, nisam ih još instalirao, tek sam jučer počeo igrati a još nisam natjerao laptop da se spaja na net kod kuće a nije mi se dalo skidati pa seliti patcheve sa kompa na njega. :)
patcheve obavezno odma instaliraj zato što ti save-ovi nece radit onda,ako hoces,odigraj igru sa najnovijim oblivion lost modom,poboljsava igru znatno.To kod garbage-a se događa zbog povisene radijacije,zato što je garbage ipak odlagalište radioaktivnog otpada.
kad si blizu mjesta sa povišenom radijacijom javlja ti se šum na slici i čuje krckanje onog instrumenta u lijevom donjem kutu.
nauglavnom, brzo ćeš naučiti izbjegavati te anomalije. meni je osobno najdraža ona vortex koja jadnika podigne u zrak i onda ga zdrobi tako da se ovaj rasprsne. ne mogu opisat koji je gušt gledati kad zahvati nekog jadnika.
psi će ti kasnije dolaziti u daleko većim čoporima ali oni su najbezazlenije zvijeri u zoni... vidjet ćeš sam
Vidio sam što je taj Vortex bog napravio jednom od pasa. Twas fun. :D
Inače, vidjeh da enciklopedija u igri spominje da lokanje votke smanjuje utjecaj radijacije. Ima li kakvih nuspojava ako popijem par kanti votke? I koliko je učinkovita?
Ispričavam se zbog neznanja, prvi put igram i puno je toga za pohvatati. :D
Vidio sam što je taj Vortex bog napravio jednom od pasa. Twas fun. :D
Inače, vidjeh da enciklopedija u igri spominje da lokanje votke smanjuje utjecaj radijacije. Ima li kakvih nuspojava ako popijem par kanti votke? I koliko je učinkovita?
Ispričavam se zbog neznanja, prvi put igram i puno je toga za pohvatati. :D
ako se ozračiš a, nemaš lijekova tj. onih antiradijacijskih injekcija, slobodno potegni bocu-dvije votke. učinkovito uklanja manje doze radijacije a, ako popiješ malo više (nisam probao više od 3 boce) lik ti malo tetura i vid ti se magli neko vrijeme. baš ću probat vidit što će biti nakon malo više boca...
Awesum! Također, čuo sam da postoji nekakva third-party modifikacija koja dopušta uporabu vozila. Korisno ili da ostanem pri pješačenju?
Constantine
02-05-2009, 11:18
U oblivion lostu to ima,ali ja nisam koristio vozila.
Hellboy , moja preporuka je da pređeš prvo čistog stalkera , a onda mozda kasnije sa modovima.
Hellboy, odmah stavi patcheve i Oblivion Lost :D Možeš i bez Oblivion Lost moda za prvi prelazak, ali taj mod ti igru digne za još jednu stepenicu. Od bogovske igre napravi ultimativno bogovsku igru :rambo:
mravojed20
02-05-2009, 12:12
Hellboy probaj odmah s Oblivion Lost modom jer ustvari sve ono što ŽIVCIRA u original igri, ovdje ne postoji, sve ono što fali original igri, ovdje postoji.
###DK###
02-05-2009, 12:14
Samo za napomenu, sretati ćeš daleko više mutanata u podzemnim laboratorijima s tim modom.
Igra je jeziva i onako, dodaj još mod i bit će svačega. :D
Bolja je igra daleko s modom, ali prvo ti prijeđi onako.
Arbiter of Change
02-05-2009, 12:16
Ali ovako nećeš ni primjećivati što je mod donio tako da je win-win situacija. :)
da, ja prelazim bez ikakvih modova (još) i nemam osjećaj da mi fali nešto. sad ga prelazim ispocetka opet, pa kad pređem onda cu sa oblivion lostom
Samo da nađem download link pa čem skinuti mod.
Inače, još ne znam kako se zove pjesma koja svira kod prvog tradera. :D
###DK###
02-05-2009, 12:25
Meni je dobra ona koja svira u Baru.
A ne znam ni ja ime pjesme. :)
Constantine
02-05-2009, 12:50
Samo da nađem download link pa čem skinuti mod.
Inače, još ne znam kako se zove pjesma koja svira kod prvog tradera. :D
http://www.fileplanet.com/186077/downlo ... lity-Patch (http://www.fileplanet.com/186077/download/S.T.A.L.K.E.R.---Oblivion-Lost-2.2-Full-+-1.005-Compatibility-Patch)
Obavezno skini i odigraj sa modom.
da, ja prelazim bez ikakvih modova (još) i nemam osjećaj da mi fali nešto. sad ga prelazim ispocetka opet, pa kad pređem onda cu sa oblivion lostom
Fale ti vozila koja dolaze sa OL modom. Možeš si mnogo skratiti put kroz zonu. U original igri postoji samo 1 BlowOut, a OL ti ih dodaje na random bazi tako da možeš tokom gaminga doživjeti i 5-10 BlowOuta, a to je pre jebeno :pray: Itd..., da ne nabrajam, za to služi read me :D
kulamasta
02-05-2009, 13:56
Bartuc čiteru
Fale ti vozila koja dolaze sa OL modom. Možeš si mnogo skratiti put kroz zonu. U original igri postoji samo 1 BlowOut, a OL ti ih dodaje na random bazi tako da možeš tokom gaminga doživjeti i 5-10 BlowOuta, a to je pre jebeno :pray: Itd..., da ne nabrajam, za to služi read me :D
BlowOut?
Najveća anomalija, bez moda je vidiš samo pred kraj igre... Strašno lijepi efekti - zvučni, grafički i zdravstveni :D
EDIT:
Možeš pogledati na youtubu, ali onda nije fora... Bolje da sam to proživiš :D
###DK###
02-05-2009, 14:40
Uglavnom, kada započne, bježi koliko brže možeš do nekog skrovišta. :D
Constantine
02-05-2009, 14:47
Najveća anomalija, bez moda je vidiš samo pred kraj igre... Strašno lijepi efekti - zvučni, grafički i zdravstveni :D
EDIT:
Možeš pogledati na youtubu, ali onda nije fora... Bolje da sam to proživiš :D
zanimljivo,ja sam sa oblivion lost modom dozivio blowout samo 2 puta tijekom igre,a dosta sam dugo igrao.
Ja sam kojih cca 8 puta. U tome i je fora, potpuno je random event i može te uloviti bilo gdje i bilo kada.
D.O.M.I.
02-05-2009, 16:52
konačno prešao CS, isplati li mi se sad odigrat i SoC budući da dosad nisam uopće :D ?
The Jackal
02-05-2009, 16:59
Jedino sa Oblivion Lost modom.. pročitaj kojih 5-6 strana ove teme i vidjet češ hvalospjeve
Constantine
02-05-2009, 17:00
konačno prešao CS, isplati li mi se sad odigrat i SoC budući da dosad nisam uopće :D ?
definitivno,SoC je ipak bolji nastavak(mislim,zato što nisam igrao CS)
Arbiter of Change
02-05-2009, 17:11
Wow, ja sam tek sad spoznao da je Stalker baziran na istoimenom filmu... rijetka movie-igra uspješnica?
http://en.wikipedia.org/wiki/Stalker_(film)
The Jackal
02-05-2009, 17:12
di si ti bio dok sam ga odgledao dok je izašla igra :rotfl:
Spori su ti klikeri
Koliko kužim, CS ti je tako i onako prequel od SoC-a. Tako da se definitivno isplati preći :thumbs2:
Arbiter of Change
02-05-2009, 17:23
di si ti bio dok sam ga odgledao dok je izašla igra :rotfl:
Učio slaganje rečenica. :)
Nisam ni znao do sada, budući da igra nije doslovna replika filma tako da nije movie game. Šteta, mogla je osvjetlati obraz industriji.
The Jackal
02-05-2009, 17:27
Svejedno pogledaj film.. Citati su mi jednom riječju predobri :pray:
Film je 9/10 najmanje!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.