Pogledaj cijelu verziju : S.T.A.L.K.E.R.
Stranica :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
ova igra je vece razocaranje od daikatane... uzas... totalno bezveze napravljena igra... povrsinska je do bola... neki vele realna, vrazju terma realna... nerealna da bolje nerealna nebre biti... :kill:
ova igra je vece razocaranje od daikatane... uzas... totalno bezveze napravljena igra... povrsinska je do bola... neki vele realna, vrazju terma realna... nerealna da bolje nerealna nebre biti... :kill:
obrazlozi,zasto je nerealna i povrsna i navedi primjer radi usporedbe koja je to igra po tebi realnija i dubokoumnija.
Black Hawk Down
06-04-2007, 18:06
[quote="Black Hawk Down":ieezzcnd]Ljudi može li mi netko reći šifre za STALKER,ja počeo igrati na master misleći da igram na novice,a kada sam to vidio popizdio sam.Šifre sam tražio na googlu,ali nekaj me stalno zeza,molim pomoć,neda me se prolaziti jedan level. :cry:
ili počni iz početka ili pređi na master. Nemoj cheatove, kvare srž svih igara, kad imaš god mode, isto je dal igraš na novice ili na master.[/quote:ieezzcnd]
Ma evo prešo sam bez,ali taj mi je level stvarno :twisted: .Da li tko zna kako ući u frakciju duty,kažu mi da razgovaram sa Petrovkom,ali mene ne puštaju u bazu da s njim razgovaram.
obrazlozi,zasto je nerealna i povrsna i navedi primjer radi usporedbe koja je to igra po tebi realnija i dubokoumnija.
ma gadjam lika pol sata, pa nist... koja jos igra ima "game over" kad umres??? tolko kutija okolo, a sve su prazne... ciljanje je u banani, ko da je igra iz doba cs: cz-a... ona radijacija, bas je tam kam trebas iti... par stajanja u zraku...
neznam, mozda sam se zaj... jer sam ju igral kratko vrijeme, al sve kaj sam dozivjel za to vrijeme, totalno me odbilo od igranja...
totalno me odbilo od igranja...
Pa ako je tako, igraj nešto drugo, nešta gdje i netreba ni nišaniti ni pucati, gdje samo pogledaš padaju mrtvi a ti se šećeš u kupaćima i na slamku piješ limunadu bez radijacije, bez muke, bez zabave - ne muči se, uživaj :)
RIPtheREAPER
06-04-2007, 19:13
istina
ja gledao u igraoni kako sef igra
i ubija jednog lika pola sata a on njega pukne dva puta i ovaj umre...
jel to neki armor ili sto?
Rocchiro
06-04-2007, 19:20
fora je u tome da se metki ponasaju vrlo realno pa ako hoces lika pogoditi s vece udaljenosti moras ciljati malo iznad njega
fora je u tome da se metki ponasaju vrlo realno pa ako hoces lika pogoditi s vece udaljenosti moras ciljati malo iznad njega
Treniram streljaštvo i vrlo dobro znam...da se cilja niže od mete..
totalno me odbilo od igranja...
Pa ako je tako, igraj nešto drugo, nešta gdje i netreba ni nišaniti ni pucati, gdje samo pogledaš padaju mrtviSa ti se šećeš u kupaćima i na slamku piješ limunadu bez radijacije, bez muke, bez zabave - ne muči se, uživaj :)
i to mi se dogodilo, a sad zast, nemam poima... lik puca po meni iz grma (grmlje samo smeta, nist se ne vidi, osim kak puca) dojdem s druge strane, kad 3 lika leze mrtva... i par metri dalje, tam ispod onog zrusenog mosta, 3-ica pocnu pucat po meni, dok dojdem s druge strane, vc su mrtvi, a ni metak nisam ispucal...
e, jos bum malo igral pa me zanima, ono kaj na mapi pise da je lik negde nest ostavil, to mi bas nije jasno, id god pogledam, prazna kutija... to bug ili??? treba mozda kakav patch, ak ima???
Black Hawk Down
06-04-2007, 20:28
OK,na početku je napucavanje šit,ali kasnije super,a doogy oni ljudi s kojim si se napucaval su umrli od
a-drugih stalkera,imaš oko 700 stalkera na cijeloj mapi+banditi,mutanti,"životinje",vojska,i druge frakcije-uglavnom imaš ih barem 1200 ljudi.(imaš puno malih frakcija)
b-radijacije
Ali mislim da je ovo a.
Ponovno pitam kako ući u frakciju duty.
mravojed20
06-04-2007, 20:54
a je ti treniraš kako pucati lukom i strijelom ili snajperom ili kalašnjikovom?
snajperom..luk i strijela..lol
Znači po tvojoj logici kad pucaš kalašnjikovim puška ide prema dolje....na koju foru to?,,,,logičnije je da od siline ide prema gore...
mravojed20
06-04-2007, 21:23
Odgovori mi na pitanje.
RIPtheREAPER
06-04-2007, 21:26
ja sam trenirao streljastvo i dobro znam kako treba pucati
pretpostavljam da trenira zracnicom jer je luk i strijela strelicarstvo a ne streljastvo
treba se ciljati ispod mete
Tako je..još ne vjerujem kolko ovdje ima "pametnih" ljudi :rotfl:
mravojed20
06-04-2007, 21:37
fora je u tome da se metki ponasaju vrlo realno pa ako hoces lika pogoditi s vece udaljenostiSmoras ciljati malo iznadSnjega
Ako ja budem išao gađati nekoga na 300m i naciljam ga u trbuh a zelim ga pogodit u glavu,i onda opalim,dali to znači da ću ga pogoditi u glavu ili će ga metak pogoditi u koljeno ili u tlo,prije nego uopće dođe do njega jer mu putanja opada?
lol u igri gađaš s 300m udaljenosti.lol.....ne....i u real life to nije tako...kako bi onda profesionlaci gađali sa snajperima..lol...
Black Hawk Down
06-04-2007, 21:44
KAKO SE ULAZI U DUTY,MOŽE NETKO REĆI,NEĆETE POMOĆI,HA!
mravojed20
06-04-2007, 21:47
lol u igri gađaš s 300m udaljenosti.lol.....ne....i u real life to nije tako...kako bi onda profesionlaci gađali sa snajperima..lol...
Šta si počeo lolati ko da jezik nemaš odgovori na pitanje kad si takav profić i autoritet u vezi rukovanja vatrenim oruzjem.
dobio si odgovor...a to što tvoj um nemože shvatit moj preprofesionalan odgovor za tebe tu ti ja nemogu pomoć...ali ti mogu modovi ako ne prestaneš govorit gluposti i nastavljat offtopic spiku!
Arbiter of Change
06-04-2007, 21:52
A da otvorite thread o kalibrima metaka i balistici, mmmmm? :roll:
Black Hawk Down
06-04-2007, 21:54
Ma smilujte se. :cry:
Kako se ulazi u DUTY.
mravojed20
06-04-2007, 22:06
@Black Hawk
http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... offset=-60 (http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&lang=en&offset=-60)
you have to help a few stalkers repel a bandit raid at a warehouse then proceed to the military installation to steal the documents to give to barkeep
znam da je kopi pejst,nije mi se dalo prevodit.imaš cjelu temu u "playing the game" podforumu.
@Amd freak
Nemoj ti meni muljati. Da si pucao iz kalaša i snajpera bi znao o čemu pričam. Svako vatreno oruzje od tvoje zračnice,pištolja,poluautomata svih vrsta,snajpera,zolja,imaSrazličita svojstva i svako se ponaša drukčije.
Putanja metka u igri je izvedena realno koliko je to moguće u jednoj igri.
Daleko od toga da se sve svodi na ciljanje malo iznad ili nize od zeljene mete. Čak je veličina i tezina zrna vazna. Tako da sljedeći put razmisli prije nego počneš lolati i tvrditi da si dao odgovor iako nisi previše iskusan s oruzjem što si sam potvrdio ovakvim odgovorima.
Kojih tu frikova ima.Kad iz Kalasnjikova gadjate nesto na tristotinjak metara pucate u kratkim rafalima od po dva -tri metka .Puska u tom trenutku odskoci u ramenu i svako super precizno nisanjenje je smjesno.Jednostavno nanisanis kako znas tj.odprilike po sredini mete i lagano pritisnes i jedan od ta tri metka rusi metu.Barem sa ja to tako radiu kada sam gulio vojsku i nisam imao problema sa tim sranjem.
U stalkeru je balistika odradjena jako dobro a to se najbolje vidi pri kraju igre kada sam nabavio pljucu sa svjetlecim mecima te se jako dobro mogla pratiti putanja metka.Inace protivnici su oklopljeni pancirkama tako da kada pucate po tjelu treba im malo vise da padnu.Sto se realnosti tice kada nekog tako napucate zna se dogotiti da se sklone iza ugla i tamo polako u mukama umiru.Koja to jos igra nudi.Kada bacite bombu nema onih naivnih vatrenih lopti vec se fino rasprsnu uz realan zvuk.Sve u svemu hvala im na ovoj igri.
Bishop_45_(2)
06-04-2007, 22:45
evo ja sam igru igrao ukupno 1-2 sata, ali ne vidim bas previse ovih kvaliteta koje je Dugi nabrojao, taj je fizicki engine prilcno star i ne izgleda najbolje u fajtu !!!
Glavna stvar zbog koje odustajem od daljnjeg igranja ove igre jest dosadna prica, nekako joj fali dinamike i trcanje simo tamo je previshe otegnuto, jednostavno me nije 'zapalila' ova igra !!!
http://www.vecernji.hr/freetime/lifesty ... 9/index.do (http://www.vecernji.hr/freetime/lifestyle/link/773559/index.do)
tekst sa ovog linka jako dobro opisuje ovu igru:
Ovakav kakav jest, Shadow of Chernobyl je zanimljiv i uspio eksperiment, jedna od onih igara koje ne nastaju u radno vrijeme, kakvih nije bilo još otkako je Interplay zatvorio svoja vrata,Si jedan od ovogodišnjih naslova kojeg treba samo započeti igrati... Dublje u Zonu igrače će uvući sam.
Bishop_45_(2)
06-04-2007, 23:01
http://www.vecernji.hr/freetime/lifestyle/link/773559/index.do
tekst sa ovog linka jako dobro opisuje ovu igru:
Ovakav kakav jest, Shadow of Chernobyl je zanimljiv i uspio eksperiment, jedna od onih igara koje ne nastaju u radno vrijeme, kakvih nije bilo još otkako je Interplay zatvorio svoja vrata,Si jedan od ovogodišnjih naslova kojeg treba samo započeti igrati... Dublje u Zonu igrače će uvući sam.
e pa da, o tome i govorim, poce sam igrati, igrao sam sat vremena i nema magije, strpio se jos sat, i nista, umirem od dosade, ma hajde jos pol ure...i onda sam otisao nesto pojesti....jednostavno me nije uvuka dublje u zonu !!!
mravojed20
06-04-2007, 23:04
A dobro to je već stvar ukusa. Ja evo volim takvu vrstu settinga,sve srušeno,mutirano,apokalipsa ala fallout. Da je ne znam kako loša igra tehnički,ja ću je igrati samo radi ugođaja.
Rocchiro
06-04-2007, 23:54
EVO OVAK:
uzmite loptu i bacite ju ravno ispred sebe najace kolko mozete.gle cuda! lopta postupno gubi na visini i nakon nekog vremena padne na pod
Bishop_45_(2)
07-04-2007, 00:09
EVO OVAK:
uzmite loptu i bacite ju ravno ispred sebe najace kolko mozete.gle cuda! lopta postupno gubi na visini i nakon nekog vremena padne na pod
to se protivi zakonima fizike, nemoguce, kako !!!
// ovoga,.. sto mozes pokupiti neki predmet u Stalkeru, jer ako je odgovor pozitivan, idem gadjati vojnike ciglama !!!
Kako se ulazi u DUTY.
Moraš slijediti glavni quest i kod barkeepera uzeti zadatak. On će uz nastavak glavnog questa reći kako pukovnik Voronov treba neke sitnice da se obave za njega pa ćeš samim tim dobiti dozvolu ulaska do njega gdje ti on ima par side questova i moš ga pitat jel te hoće u Duty. A šta ti se Freedom ne sviđa?
Inače u igri ima quicksave F6 i quickload F7
Svaka bijela metalna kutija se može upucati te tako otvoriti i još mnogo neotkrivenih stvari (mogu ih reći ali...) a ako netko nije sposoban odigrati nešto ovakvo kažem opet - NE IGRAJTE AKO VAS TO BOLI, IGRAJTE NEŠTA DRUGO JEL TO TAK TEŠKO ILI STE MAZOHISTI, KOJI VAM JE???
http://www.ggmania.com/?smsid=23525
I posle 6 godina razvoja nisu uspeli napraviti svoju igru, nego su krali :? Bezveze
Responding to inquiries made by Shacknews, id Software CEO Todd Hollshead stated:
I've seen a post on a web forum that claims DOOM3 assets are used in another game, but we've been working hard on Enemy Territory: Quake Wars as well as our own internal project and have not had the time to fully investigate or otherwise verify that the claim is true. Only from what I've seen on the Web, it's concerning. However, it may turn out to be nothing. Nevertheless, it would be improper to make any decision about a course of action until we find out whether the claim is true, and what assets from DOOM3, if any, have potentially been used.
Nažalost, ako već pljuješ, trebao bi to i argumentirati. Ako se u to nije upustio gospodin CEO Todd Hollshead, a ko si mi ga TI da sereš po tuđem poslu? Jel neki programer koji je 100% siguran u svoje tvrdnje, ili samo dečkić koji TUĐE, NEDOKAZANE TLAPNJE ovako javno i konačno iznosi. Malo poštovanja, momak, i ne zaletavati se bez veze, jer, ti možda još i nemaš 6 godina, a kamoli da si nešto pošteno radio 6 minuta.
nego za one koji su zavrsili igru na koji ste je kraj zavrsili tj sta se desilo na kraju?
mravojed20
07-04-2007, 09:45
Vi koji mu budete odgovorili stavite SPOILERSprije i poslije teksta.
Završio sam na 3 načina (za sad??) Dva su smislena, treći je za.....cija.
Responding to inquiries made by Shacknews, id Software CEO Todd Hollshead stated:
I've seen a post on a web forum that claims DOOM3 assets are used in another game, but we've been working hard on Enemy Territory: Quake Wars as well as our own internal project and have not had the time to fully investigate or otherwise verify that the claim is true. Only from what I've seen on the Web, it's concerning. However, it may turn out to be nothing. Nevertheless, it would be improper to make any decision about a course of action until we find out whether the claim is true, and what assets from DOOM3, if any, have potentially been used.
Nažalost, ako već pljuješ, trebao bi to i argumentirati. Ako se u to nije upustio gospodin CEO Todd Hollshead, a ko si mi ga TI da sereš po tuđem poslu? Jel neki programer koji je 100% siguran u svoje tvrdnje, ili samo dečkić koji TUĐE, NEDOKAZANE TLAPNJE ovako javno i konačno iznosi. Malo poštovanja, momak, i ne zaletavati se bez veze, jer, ti možda još i nemaš 6 godina, a kamoli da si nešto pošteno radio 6 minuta.
Bleh, ajde sad da se prepiremo :? Nema razloga za vredjanjem, i za slichnim stvarima. Ako si nervozan idi malo i chill out 8)
U vom postu nisam nikog kako ti kazesh : "pljuvao i srao po tudjem poslu", vec sam samo postavio link i izneo vest. Mozda nisi odmah shvatio, ali kad odrastesh jednog dana mozda i shvatish ;)
King tiger
07-04-2007, 11:53
Metak iz kalasa u prosjeku na vecu daljinu pada 20 cm ispod cilja...
Black Hawk Down
07-04-2007, 12:47
Kako se ulazi u DUTY.
Moraš slijediti glavni quest i kod barkeepera uzeti zadatak. On će uz nastavak glavnog questa reći kako pukovnik Voronov treba neke sitnice da se obave za njega pa ćeš samim tim dobiti dozvolu ulaska do njega gdje ti on ima par side questova i moš ga pitat jel te hoće u Duty. A šta ti se Freedom ne sviđa?
Imao sam malu nezgodu s njima.( :kill: )
Bishop_45_(2)
07-04-2007, 21:57
ja imam veliku nezgodu; nece mi loadati quicksave; napravio sam quick save i ishao se penjati po jednom mostu, onako iz fore, da vidim sto je na drugoj strani, normalno skocio sam prejako, pao na pod (prezivio !!??, neznam kako) i shebali me vojnici,
sada mi nece loadati quicksave :cry: :cry: :cry: plz, help !!!
Mislim da je vrijeme da se renejma tpic na samo stalker, bez jel to moguće
Bishop_45_(2)
07-04-2007, 22:01
ne, ne, nemojte me zaspamati, napokon mi je postala zanimljiva igra (skuzio sam da fizicki engine i nije bas retardiran :D )
plz help; ima li tko jos problema sa quicksaveovima ???
Black Hawk Down
07-04-2007, 22:02
Pa,ne znam baš,ali aj može,slažem se.
Black Hawk Down
07-04-2007, 22:03
ne, ne, nemojte me zaspamati, napokon mi je postala zanimljiva igra (skuzio sam da fizicki engine i nije bas retardiran :D )
Par puta sam ih napravio,ali nemam baš nekog problema.
Lord Jambrek
07-04-2007, 22:03
Ubili te, onda si došao u main menu i nije ti htjeo loadat? Neće ni meni. Izađi iz igre i opet uđi i onda probaj loadat.
Bishop_45_(2)
07-04-2007, 22:09
[quote=Nightyx]Mislim da je vrijeme da se renejma tpic na samo stalker, bez jel to moguće
Ubili te, onda si došao u main menu i nije ti htjeo loadat? Neće ni meni. Izađi iz igre i opet uđi i onda probaj loadat.[/quote:3plrkrtz]
napravio pred pol ure !!!
tipovi su me napali dak sam bio polumrtav, nisam ni stigao doci do tipke š (ona mi je short od medikita, ....po defaultu, nije mi se dalo mijenjati :P)
ja pritisnem na load ovaj nista :shock:
GreenDevil
08-04-2007, 07:54
Neigram igru puno, al sam vec prešo pola mape. Može li mi netko rec dal je igrica dugačka i koliko ste sati proveli uz nju ak ste ju prešli.
executioner28
08-04-2007, 10:01
bok ljudi , i ti str33t6l0w :D . nabavio sam igru neki dan i na mojoj konfi ( 3.3 ghz , 6800 gs i 1 gb rama je islo na 1024x768 medium , hdr on i advanced opcije na pola osim aa i af. i tak surfao malo netom i nasao kod koji kopirate i poboljšate si performanse stravicno :) . tako da sad igram 1024 rez sve do jaja i to na preko 50 fps :) nisam ni sam vjerovao.
ugl evo vam kod :
da li mozda znas sto bih morao promijeniti u tome kodu da mi radi na mom 15" LCD-u? jer kad stavim taj kod monitor je crn jer pretopstavljam ne podrzava tu rezu, sto mi je cudno kad ga igram na 1024x768 @ 60Hz. Mozda znas sto bih morao izmjeniti u tom kodu?
hvala
Black Hawk Down
08-04-2007, 12:34
Zapeo sam u x-18 labu.Uzeo sam dokumente,ali ne mogu izaći.Tamo bljuju neke vatre,a ja zbunjen jer je mrak,a imam maglovit night vision.
I need help,like hell. :(
Zapeo sam u x-18 labu.Uzeo sam dokumente,ali ne mogu izaći.Tamo bljuju neke vatre,a ja zbunjen jer je mrak,a imam maglovit night vision.
Imaš kao neke male leteće vatrice koje dolaze i odlaze, e to su zapravo Poltergeisti i kad njih ubiješ otvore ti se vrata.
Black Hawk Down
08-04-2007, 15:27
Ma prešo,the game is awsum.
Bishop_45_(2)
08-04-2007, 16:51
eh, moze i meni mali hintić :)
Misija jest :> Find family rifle; neki tip-> 'lovac' je izgubio svoj rifle, koji je usput i faily rifle, pa sada placa onomr tko ga nadje, sav info koji sam dobio je ..> ' I lost it at the place bloodsuckers live',nakon toga ponavlja koliko mu rifle puno znaci...
doshao sma na to mjesto oznaceno na mapi, to je izmedju bara i Yantara; u svakom slucaju presao sam taj dio kolodvora uzduz i poprijeko i nikako da nadjem ikakvo oruzje, cak sam se opeo na obliznju kucicu i nista, tako da je pitanje:> postoji li underground ispod Wild territoriya, i kako se ulazi ???
plz !!!
QUEST: Find the Family Rifle.
WHERE TO GET: In the Bar in, well, the Bar from a Hunter which is drunk.
WHERE TO FINISH: In the wild Territory west of the Bar. If you enter the map
then just head west, regulary check your map, and then find
a way that leads down. You can easily find it in the western
corner of the map where there is a broken down burning
Chopper. Furthermore are there anomalies in the area, but
they are easy to dodge since you can climb upon the garbage
that is lying around. The needed rifle is then in a yellow
(or so I remember it) box which you can access from behind.
No worries if you don't find it in an instant, the rifle is
definietly in the tunnel and in the big box, but it is well
hidden.
REWARD: The hunter tells you the location of a secret stash inside
of the wild Territory, no worries, it will be marked on the
map. Inside of the stash will you find the SEVA suit.
BTW da ne bi punili topic ovakvim stvarima o pomoci, evo vam ovde walk:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 0331/47577 (http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/540331/47577)
Black Hawk Down
08-04-2007, 21:45
U undergroundu.
Black Hawk Down
08-04-2007, 21:48
QUEST: Find the Family Rifle.
WHERE TO GET: In the Bar in, well, the Bar from a Hunter which is drunk.
WHERE TO FINISH: In the wild Territory west of the Bar. If you enter the map
then just head west, regulary check your map, and then find
a way that leads down. You can easily find it in the western
corner of the map where there is a broken down burning
Chopper. Furthermore are there anomalies in the area, but
they are easy to dodge since you can climb upon the garbage
that is lying around. The needed rifle is then in a yellow
(or so I remember it) box which you can access from behind.
No worries if you don't find it in an instant, the rifle is
definietly in the tunnel and in the big box, but it is well
hidden.
REWARD: The hunter tells you the location of a secret stash inside
of the wild Territory, no worries, it will be marked on the
map. Inside of the stash will you find the SEVA suit.
BTW da ne bi punili topic ovakvim stvarima o pomoci, evo vam ovde walk:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 0331/47577 (http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/540331/47577)
Ja imam SEVU,and it rocks.
Bishop_45_(2)
08-04-2007, 22:35
Imaš kao neke male leteće vatrice koje dolaze i odlaze, e to su zapravo Poltergeisti i kad njih ubiješ otvore ti se vrata.
lol, ja se sad ko konj vracam na ovo, ali jbg::> kako ubiti vatrice ??? plz !!!
[quote="Black Hawk Down":3v7unpt6]Zapeo sam u x-18 labu.Uzeo sam dokumente,ali ne mogu izaći.Tamo bljuju neke vatre,a ja zbunjen jer je mrak,a imam maglovit night vision.
lol, ja se sad ko konj vracam na ovo, ali jbg::> kako ubiti vatrice ??? plz !!![/quote:3v7unpt6]
Pa pucaj u njih (ne velike vatre koje gore neko vrijeme nego male lebdeće)
Black Hawk Down
08-04-2007, 23:36
Uključi night vision,i vidjet češ neku vatricu koja se svugdje kreće,a onda je ubi.
Bishop_45_(2)
09-04-2007, 01:06
oke, oke, sredjeno bez problema, samo mi je bilo zao trositi metke !!!, thx !!!
primjetio sam par bugova koji me prilicno hebu u mozak::>
-na garbageu su skucali jednog STALKER-a i sada se on previja i vristi ali nitko od NPC-a ne mrda nosom, sto je najgore kada ja udjem u konverzaciju s njim uopce nema opcije 'take a medikit', tip je beskoristan i jos mi ide na zivce s jaukanjem i vristanjem
-misija kada s Duty-jem napadate FREEDOM base; e pa -> oni tipovi imaju puno kvalitetnije puske od mojeg scoped AKm 74b , i onda meni daju zadatak da skidam snipere :? , ali ok, valjda su nesto drugo pretpostavili; a onda oni duty tipovi, oni su skoro pa totalno retarditrani, ja sam mislio ono, oni su disciplinirani, imaju outpostove, biti ce mi kewl s njima, sada sam skuzio da ne postoji laks i tezi nacin; ali vratimo se na taj fight, tipovi se rasprse i nakon nekog vremena jedno trojica prezivjelih leze na podu i vriste, nwm ja sredim objektiv do kraja i odjednom se pojavljuje misteriozan message koji mi govori da se povucem na farmu (ok, sada sam ja spasio ove tipove, jos malo fighta, pa jos jedno spasavanje i onda smo se napokon prosetali do farme), ali misija koja je imala odlican pocetak (dizanje zida u zrak i sve) je ispala totalno lame !!!
-razlika izmedju vojnika i bandita:::> vojnik ima pristojno oruzje, ali zato bandit vidi dalje od 3-4 metra od sebe !!!
pitanje:> kada cu nabaviti bolji night vision ???, ovaj mi je, onako, kewl, realan, jer sam ipak ja tamo neki seljo koji je robu nasao na tavanu; ali sada je roslo dosta vremena, pishe mi veteran tako da bih bilo lijepo imati barem pristup boljoj robi, pa neka oda bude superkupa, da imam na sto trositi novac !!!
Arbiter of Change
09-04-2007, 09:17
Izgleda da je izašao:
Stalker vehicle mod (http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=5946&sec_id=16&offset=-60)
:wink:
mravojed20
09-04-2007, 09:54
Jebeno! dok nabavim igru vjerojatno će izaći još par novijih verzija s manje bugova,poboljšanjima itd..Svaka čast liku. :pray:
Već sam prije dao link za modove :killyou:
http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Mods;3785
-misija kada s Duty-jem napadate FREEDOM base; e pa -> oni tipovi imaju puno kvalitetnije puske od mojeg scoped AKm 74b , i onda meni daju zadatak da skidam snipere :? pola freedom-a ima njemački GP, brži i jači od TrS-a i fenomenalan 4x scope. do kraja igre sam koristio tu pušku. samo gledaj kaj imaju u rukama, vrisni prvog i dalje nema problema
yup i ja sam imao tu istu pusku zakon je
goGAMERo
09-04-2007, 10:50
http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449
mravojed20
09-04-2007, 11:02
Baš sam posvuda čitao o tome,neki čak govore da će zbog toga GSC bit zatvoren. Meni to nema smisla,vjerujem da su to samo bile placeholder teksture koje nisu maknuli. U jednoj od beta su koristili i zvuk oruzja iz CSa 1.6. dok nisu stavili svoj.
Postoji i velika mogućnost da je ovo bila prvotravanjska zajebancija,jer se tad pojavila ta vijest.
goGAMERo
09-04-2007, 11:20
Ma kakav prvi travanj! Istina je :) Neka neka sve mi je više draže! :)
Arbiter of Change
09-04-2007, 11:23
Radili su na igri do besvjesti da bi na kraju krali teksture od drugih.... da.
A i taj "user Johnny" se očigledno malo previše zamara nepotrebnim stvarima. :D
Mislim da ce se dogoditi upravo suprotno te da ce se pojaviti oni koji ce kopirati STALKER-a jer je donio poprilicno novosti u fps.Naravno da ni stalker nije potpuno originalan.Za texture me bas briga mozda su krali mozda i nisu ali barem ne koriste neki standardni pokretac ves su razvili vlastiti koji radi odlicno.Nadam se da vec rade na nastaku i da ga nece trebati cekati iducih 5 godina.
downforce3d
09-04-2007, 11:49
SNeka neka sve mi je više draže! :)
Ako sam dobro shvatio ti želiš da ljudi ostanu bez posla? :o
mravojed20
09-04-2007, 11:53
Mislim da ce se dogoditi upravo suprotno te da ce se pojaviti oni koji ce kopirati STALKER-a jer je donio poprilicno novosti u fps.Naravno da ni stalker nije potpuno originalan.Za texture me bas briga mozda su krali mozda i nisu ali barem ne koriste neki standardni pokretac ves su razvili vlastiti koji radi odlicno.Nadam se da vec rade na nastaku i da ga nece trebati cekati iducih 5 godina.
ja sam siguran da će se naći netko tko će kopirati neke gemplej elemente iz stalkera,ili setting,a po meni to je puno veća stvar od par tekstura koje su NAVODNOSukradene.
revenion
09-04-2007, 13:23
da i ja mislim...preimenovano...i daj mi recite sutra idem po igru...pa daj mi recite dal se moze uci u military stalkers???...XD...ocu klat sve ostale...dosta sam procitao o igri i jako mi se svida...no neke stvari poput krade tekstura mi se nisu svidjele i mogu dobit minimalnu i preporucenu konfoguraciju...
EDIT:dal treba imat 3.0 ili moze i sa 1.0 & 2.0
Black Hawk Down
09-04-2007, 13:54
Zapeo sam kod od monolitha baze,kad trebam ući u bunker(skriveni) i ugasiti brain schorer,ne znam šta napraviti(to je misija iz glavnog questa
poslije lab x-16).Neke antene su spomenute.
Bishop_45_(2)
09-04-2007, 14:04
-misija kada s Duty-jem napadate FREEDOM base; e pa -> oni tipovi imaju puno kvalitetnije puske od mojeg scoped AKm 74b , i onda meni daju zadatak da skidam snipere :? pola freedom-a ima njemački GP, brži i jači od TrS-a i fenomenalan 4x scope. do kraja igre sam koristio tu pušku. samo gledaj kaj imaju u rukama, vrisni prvog i dalje nema problema
lol, ja sam isho birati izmedju 2 snipera koje su koristili Freedom fajteri, i bas sam ovog GP bacio ca i uzeo onaj moderni assault rifle sa fixed scopom, ali nema veze sakrio sam jedan GP u Dark valley-u , samo, hocu li se moci vratiti do ulaza od x-18 bez da privucem previshe vojske ???
Burek_fr0m_SPACE
09-04-2007, 14:07
EDIT:dal treba imat 3.0 ili moze i sa 1.0 & 2.0
Minimum System Requirements
System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
Other: nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Prema navedenom, potrebni su minimalno 2.0 pixel i vertex shaderi.
GreenDevil
09-04-2007, 14:16
Izgleda da je izašao:
Stalker vehicle mod (http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=5946&sec_id=16&offset=-60)
:wink:
Šteta, mod radi samo na patchu 1.0001. Skino sam taj patch al ga nemogu snimit, neki mi je error. Imam original igru i neznam u cem je problem...
DrunkyDuck
09-04-2007, 14:21
:D
Koristis kakav NoCd?
revenion
09-04-2007, 14:37
[quote=Neji]EDIT:dal treba imat 3.0 ili moze i sa 1.0 & 2.0
Minimum System Requirements
System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
Other: nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Prema navedenom, potrebni su minimalno 2.0 pixel i vertex shaderi.[/quote:1fs1rokp]
sto su to vertex shaderiXD :rotfl: :pray: :o
Burek_fr0m_SPACE
09-04-2007, 14:41
sto su to vertex shaderiXD :rotfl: :pray: :o
Majko mila...
revenion
09-04-2007, 14:53
dal imaju neke veze sa nekim vertikalama ili nesto???XD...ne fakat...znam kaj su pixel shaderi ali vertex shaderi neznam OMG...
dal imaju neke veze sa nekim vertikalama ili nesto???XD...ne fakat...znam kaj su pixel shaderi ali vertex shaderi neznam OMG...
Pa čemu onda hrpa glupih smajlija?
Burek_fr0m_SPACE
09-04-2007, 15:01
Kladim se da ne znaš ni šta su zapravo pixel shaderi, pošto za vertex shadere nisi čuo. Neke vertikale? Ponoviću se : "majko mila..." Znaš li bar šta je vertex? Ako ne to, znaš bar šta je poligon?
revenion
09-04-2007, 15:01
zato jer mi je post glup i retardiran a jos uvijek za zahtjevam odgovor...
Lord Jambrek
09-04-2007, 15:26
Kladim se da ne znaš ni šta su zapravo pixel shaderi, pošto za vertex shadere nisi čuo. Neke vertikale? Ponoviću se : "majko mila..." Znaš li bar šta je vertex? Ako ne to, znaš bar šta je poligon?
Aj burek, opizdi jedan detaljan tehnički pregled :D
revenion
09-04-2007, 16:22
znam ja sta je poligon...poligon je ona najmanja "plocica" od kojih su svi objekti u nekoj igri napravljeni...vidis da znam...
Rocchiro
09-04-2007, 16:31
znam ja sta je poligon...to ti je ono nesto kad se sve mice na ekranu jel?
ehm...ne bas,kolko je znam...mozda se varam,ali mene su ucili da je poligon ona najmanja "plocica" od kojih su svi objekti u nekoj igri napravljeni
revenion
09-04-2007, 16:33
pa to sam ja reko...ajd dosta sale i offtopica...ne zelim postat spammer...anyways...dal bi mogo pokrenut na medium sa 128bitnom grafom sa SM 2.0 i 768 mb rama...uz 3.0 ghz itd...
DrunkyDuck
09-04-2007, 16:43
Ne. Poligoni su trokuti od kojih su 3D modeli "sastavljeni".
Verteksi su tocke vrhova tih trokuta.
Primjer, 3D teren u "wireframe" modu:
http://herakles.zcu.cz/research/projects/25/images/wireframe.jpg
U svakom vrhu trokuta se nalazi vertex. Dakle, manipulacija terena (editiranje 3D modela) se postize pomicanjem tih vertexa.
Vertex shaderi djeluju na vertexe. Pixel shaderi na pixele (ocito).
Uzmi vodu, za primjer. Pixel shader ce djelovati na sam materijal (prozirnost, lom svijetla, reflekcija, itd) dok ce vertex shader djelovati na kretanje vode (valovi). Eto, pojednostavljeno koliko god je to moguce.
...mozda se varam,ali mene su ucili da je poligon ona najmanja "plocica" od kojih su svi objekti u nekoj igri napravljeni
Tocno, a ta "plocica" je trokut jer je potrebno najmanje 3 tocke da bi se definirao dio ravnine u prostoru.
Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
pa to sam ja reko...ajd dosta sale i offtopica...ne zelim postat spammer...anyways...dal bi mogo pokrenut na medium sa 128bitnom grafom sa SM 2.0 i 768 mb rama...uz 3.0 ghz itd...
Bez problema. BTW, ovo 128 se odnosi na video memoriju graficke?
revenion
09-04-2007, 16:45
ajd dosta sale i offtopica...ne zelim postat spammer
OMG...sta si slijep...[/quote]
DrunkyDuck
09-04-2007, 16:45
Procitaj dno posta.
revenion
09-04-2007, 16:58
ma znam ja sta su vertex shaderi...neg se u pocetku nisam sjecao sto su pa sam iso pregledavat graficku pa se sjetio...
Burek_fr0m_SPACE
09-04-2007, 16:59
GG, Drunky, biće nešto od tebe :D A najjače mi je pričati o "128-bitnoj grafičkoj", a ne znati šta je poligon...
revenion
09-04-2007, 17:03
so wil aj bi ejbl tu ran d gejm et midium wit det konfigurejšn?
GreenDevil
09-04-2007, 17:10
Naravno da hoceš, strašno... ja imam neku kantu od kompa pa igram na medium... :wink:
DrunkyDuck
09-04-2007, 17:21
so wil aj bi ejbl tu ran d gejm et midium wit det konfigurejšn?
Procitaj dno posta.
Bez problema. BTW, ovo 128 se odnosi na video memoriju graficke?
GreenDevil
09-04-2007, 17:23
Neigram igru puno, al sam vec prešo pola mape. Može li mi netko rec dal je igra dugačka i koliko ste sati proveli uz nju ak ste ju prešli.
Može li tko odgovoriti, AKO je prešo igricu???!!!???!!!
Rocchiro
09-04-2007, 17:26
Neigram igru puno, al sam vec prešo pola mape. Može li mi netko rec dal je igra dugačka i koliko ste sati proveli uz nju ak ste ju prešli.
Može li tko odgovoriti, AKO je prešo igru???!!!???!!!
igra nije duga.brijem nekih 8 sati igranja (mozda se varam).mapa izgleda veliko,a zapravo je pola mape nedostupno zbog razno raznih ograda,radijacija bla bla.uglavnom mapa se satoji od gradova i puteva koji ih povezuju-nema nekog velikog lutanja okolo naokolo
GreenDevil
09-04-2007, 17:32
Može li tko odgovoriti, AKO je prešo igru???!!!???!!!
igra nije duga.brijem nekih 8 sati igranja (mozda se varam).mapa izgleda veliko,a zapravo je pola mape nedostupno zbog razno raznih ograda,radijacija bla bla.uglavnom mapa se satoji od gradova i puteva koji ih povezuju-nema nekog velikog lutanja okolo naokolo
Thx na odgovoru. Ja igram oko 2 h , siguran sam da sam prešo barem trecinu mape. Odlicna igra, a bome me šokira šta se sve može nac ispod zemlje u onim tunelima. Jucer sam igro oko 22h i kad mi je onaj neki mutant iskocio ispred mene , mogu samo rec da nije lijep osjecaj. Morate to doživjet... Sve u svemu STALKER :pray: :pray: :pray:
Rocchiro
09-04-2007, 17:35
stalker u podrumima je fakat skeri igra.pogotovo dok se cuje ono lupanje po instalacijama :|
downforce3d
09-04-2007, 17:49
Ako se mogu malo nadovezati na zanimljivi dio teme...
Ne. Poligoni su trokuti od kojih su 3D modeli "sastavljeni".
Verteksi su tocke vrhova tih trokuta.
Poligon nije nužno trokut. Poligon je matematička figura koja može bit sastavljena od jedne ili više rubnih točki. Triangle(dakle s 3 vertexa) je struktura koja je se u 99% slučajeva upotrebljava u današnjim igrama. Napominjem da struktura s manje od 3 vertexa nije upotrebljiva u izradi igara, i koliko znam samo je još jedna pokušana i to ona s 4(quad).
Primjer, 3D teren u "wireframe" modu:
http://herakles.zcu.cz/research/projects/25/images/wireframe.jpg
U svakom vrhu trokuta se nalazi vertex. Dakle, manipulacija terena (editiranje 3D modela) se postize pomicanjem tih vertexa.
Uf, dosta nepotrebnih poligona na tom primjeru. :) Samo da još napomenem da manipulacija modela ne mora bit samo s pomicanjem izravno vertexa.
MasaKrisT
09-04-2007, 17:53
ne zelim u podrume:))) btw mapa rulz ignore radijacija..votka u djepu i gg:)
Arbiter of Change
09-04-2007, 18:08
Šteta, mod radi samo na patchu 1.0001. Skino sam taj patch al ga nemogu snimit, neki mi je error. Imam original igru i neznam u cem je problem...
Hehe, kretenske verzije imaju određene probleme sa patchevima osim ako nemaš dodatnu aparaturu. :D
Black Hawk Down
09-04-2007, 18:25
1.Kako da uđem u freedom(s njima sam prijatelj,ali kako ući,neki ljudi su to dokazali).
2.Gdje je onaj tajni labos od monolitha(u onom gradu kod černobilske NPP,na P(prypitayhi))(što mi je doctor nešto rekao(dekorder-lockpick))
3.Gdje nabavim exo-skeleton suit(armor)
4.Gdje da nabavim od gaus guna municiju
5.Recite nešto zanimljivo.
Dakle big problem! U zatvorenom na pocetku igre ide skroz glatko, kad izađen vani postane totalno neigrivo od trzanja, lowest detalji! Driveri novi i sve to. 2.4 pentium , radeon 9600, Gb rama.... Nije mi jasno. Kod prijatelja ista graficka i manje rama ide ka ludo.
downforce3d
09-04-2007, 21:00
Dakle big problem! U zatvorenom na pocetku igre ide skroz glatko, kad izađen vani postane totalno neigrivo od trzanja, lowest detalji! Driveri novi i sve to. 2.4 pentium , radeon 9600, Gb rama.... Nije mi jasno. Kod prijatelja ista graficka i manje rama ide ka ludo.
Jesi probao stavit onaj file koji drastično ubrzava igru? Postan je negdje u ovom topicu.
MasaKrisT
09-04-2007, 21:37
ja nisam vidio taj file??men bas obrnuto...vani radi ko avion unutra steka.... :-x
Black Hawk Down
09-04-2007, 22:25
Ljudi ima netko unlock kodove za bonus sadržaj neki,tek sada to primijetio.Usput nisam piratluk(u ovom slučaju),nego nemam kutiju i ostatak.
Bishop_45_(2)
10-04-2007, 00:57
ej, nekoliko me stvari buni::>
bug, valjda-> kod freedom, ex military baze, NPC-evi se boje anomalija koje su ubile 2 DUTY soldiera (sa exoskeletonom), tako da svakih 5 min AI kreće u akcije taktiziranja, kada se anomalije smire, ovi sjednu uz vtru, za 5 min opet isto !!!
-ovo mi jednostavno nije jasno-> vojska, koji je njima kurac, jasno mi je da napadaju Freedom fightere i experienced stalkere i mene, jer su svi navedeni napravili nesto protiv vojske (u mom slucaju, poklo ih pun kurac, ali ne vjerujem da je s ostalima previshe razlicito); ALI zasto napadaju rookie stalkere-> njih samo ne vole?, i jos bolje, ZASTO VOJSKA NAPADA DUTY, koliko ja kuzim oni su na istoj strani, oboje trebaju stititi gradjane i drzavu (sad stalkeri jesu gradjani tehnicki, i zato duty vecinu stiti), ali koji je kurac vojsci; usetam se ja jednog dana u Dark Valley (isao sam ubiti nekog tipa, Vampira), udjem ja unutra, maknem fireball sa pojasa (jer zdere endurance), kad ono cujem pucnjeve, suljam se par metera iza grmlja i vidim kako se duty kolje sa vojnicima, WTF ??,m izletim i ubijem dva preostala vojnika i ostanu cca 3 dutiyevca ziva, ali zasto vojska na duty ???
executioner28
10-04-2007, 09:00
neznam dal sam nevidljiv ili sto, ali dajte pomozite... posalo sam post u kojem pitam kako sloziti taj novi kod za ubrzavanje igre da mi radi na 15" LCDu....
hvala puno
downforce3d
10-04-2007, 10:26
neznam dal sam nevidljiv ili sto, ali dajte pomozite... posalo sam post u kojem pitam kako sloziti taj novi kod za ubrzavanje igre da mi radi na 15" LCDu....
hvala puno
Taj kod nema nikakve veze s tipom monitora. :roll:
executioner28
10-04-2007, 12:12
znam da nema, ali sam pitao sto trebam promijeniti da mi ne pise no signal input. Probao sam sa rezom na kraju koda ali nista. Crn mi je ekran. S defaultnim kodom nemam problema u prikazu, osim da je sporije...
bozzomfeeder
10-04-2007, 12:59
pr1mus-e, šta to zapravo mijenja? Iz kopiranog se ne vide neke velike promjene (a dosta je slično Oblivion-ovom ini).
ne mjenja ništa već samo manualno postaviš postavke na dx 8.1 mod,a to možeš i "optimizirat" u igri, nije nikakav kod,normalno da igra poleti kad je uključen static lightning..lol ,a onda po meni gubi veliki dio čari grafika... :rotfl:
Black Hawk Down
10-04-2007, 15:40
ej, nekoliko me stvari buni::>
bug, valjda-> kod freedom, ex military baze, NPC-evi se boje anomalija koje su ubile 2 DUTY soldiera (sa exoskeletonom), tako da svakih 5 min AI kreće u akcije taktiziranja, kada se anomalije smire, ovi sjednu uz vtru, za 5 min opet isto !!!
-ovo mi jednostavno nije jasno-> vojska, koji je njima *****, jasno mi je da napadaju Freedom fightere i experienced stalkere i mene, jer su svi navedeni napravili nesto protiv vojske (u mom slucaju, poklo ih pun *****, ali ne vjerujem da je s ostalima previshe razlicito); ALI zasto napadaju rookie stalkere-> njih samo ne vole?, i jos bolje, ZASTO VOJSKA NAPADA DUTY, koliko ja kuzim oni su na istoj strani, oboje trebaju stititi gradjane i drzavu (sad stalkeri jesu gradjani tehnicki, i zato duty vecinu stiti), ali koji je ***** vojsci; usetam se ja jednog dana u Dark Valley (isao sam ubiti nekog tipa, Vampira), udjem ja unutra, maknem fireball sa pojasa (jer zdere endurance), kad ono cujem pucnjeve, suljam se par metera iza grmlja i vidim kako se duty kolje sa vojnicima, WTF ??,m izletim i ubijem dva preostala vojnika i ostanu cca 3 dutiyevca ziva, ali zasto vojska na duty ???
Duty ima samo potporu vlada,a vojska je zapravo korumpirana i želi zaraditi,a oni su iz rusije,a duty ima potporu stranih vlada.I svijet ne zna za černobilske zone,a duty ne želi da se to otkrije,a vojsku je onda vjerovatno briga za to.Možda su dutyevci napadali military stalkere.Nisam siguran u ovo,ali uglavnom vojska je jako čudna.
Sje zapravo korumpirana i želi zaraditi,a oni su iz rusije,a duty ima potporu stranih vlada.I svijet ne zna za černobilske zone,a duty ne želi da se to otkrije,a vojsku je onda vjerovatno briga za to.Možda su dutyevci napadali military stalkere.Nisam siguran u ovo,ali uglavnom vojska je jako čudna.
tko je točno iz rusije? s obzirom da je černobil u ukrajini??
Zanimljiva igra, kad rješiš bugove... :D Anomalije, mutanti, exoskeleton armori... Makes the juices flowin... :D
Black Hawk Down
10-04-2007, 18:10
Sje zapravo korumpirana i želi zaraditi,a oni su iz rusije,a duty ima potporu stranih vlada.I svijet ne zna za černobilske zone,a duty ne želi da se to otkrije,a vojsku je onda vjerovatno briga za to.Možda su dutyevci napadali military stalkere.Nisam siguran u ovo,ali uglavnom vojska je jako čudna.
Zaboravio sam na vrijeme radnje(1986-eksplozija(tada bi definitivno došli rusi zbog sssr)Ali inače ja smatram ukrajince,kazahstance,tađzikistance,uzbekistance, turmekistance,bjeloruse+još 9-rusima(isti kufer za mene,iako znam za vjerske razlike).Oprosti,ali boli me glava kao da sam s 10 kata skočio na asfaltiranu cestu i pao na glavu.
isuse još nisam nabavio,a baš me zanima igra :|
GreenDevil
10-04-2007, 20:36
Što više igram, sve se više bojim. HAHA :rotfl: :rotfl: :rotfl:
nabavio ali slabo ide ništa bez 1 gb rama :(
Rocchiro
10-04-2007, 21:25
u hebote...onaj zadnji dio unutar sarkofaga nije bas lagan
ke ono si ti otisao do wish grantera?
Rocchiro
10-04-2007, 21:34
da,valjda...hrpa onih mamlaza na koje treba potrositi pol municije da odapnu
SPOILER WARNING !!!111oneoneone!
neces imati pravi ending igre ako odes do wish mastera ima prije njega neke ljestve zastekane u kutu sa njima dodjes do sobe u kojem imaju vrata na kojim iskoristis dekoder.Nakon toga koljes ljude dok se vrat ane otvore.Onda ces biti teleportiran u cernobil i tamo ces nastaviti igru za nekih sat vremena dok ne dobijes pravi kraj.
Rocchiro
10-04-2007, 21:43
ok,thnx,budem ja sejval prije za svaki slucaj
Bishop_45_(2)
10-04-2007, 22:03
[quote="Black Hawk Down":26517e4t]Sje zapravo korumpirana i želi zaraditi,a oni su iz rusije,a duty ima potporu stranih vlada.I svijet ne zna za černobilske zone,a duty ne želi da se to otkrije,a vojsku je onda vjerovatno briga za to.Možda su dutyevci napadali military stalkere.Nisam siguran u ovo,ali uglavnom vojska je jako čudna.
Zaboravio sam na vrijeme radnje(1986-eksplozija(tada bi definitivno došli rusi zbog sssr)Ali inače ja smatram ukrajince,kazahstance,tađzikistance,uzbekistance, turmekistance,bjeloruse+još 9-rusima(isti kufer za mene,iako znam za vjerske razlike).Oprosti,ali boli me glava kao da sam s 10 kata skočio na asfaltiranu cestu i pao na glavu.[/quote:26517e4t]
WTF, vrijeme radnje nije 86-a vec buducnost, pa cijelo vrijeme pricaju o 'drugoj' exploziji, u kojoj je nastala ta 'zona'
i postoji razlika izmedju military stalkera i military (obicne vojske), military stalkeri su zapravo skilled stalkeri koji kolju svih, dok je vojska organizacija glupih ljudi s kakvim, takvim oruzjem (ko i u stvarnosti), koji takodjer kolju svih;
koliko sam skuzio Duty je paramilitary i koliko ja znam paramilitary su rekrutirani gradjani koji sluze kao trenutna, low-grade vojska, samo sto nasi ukrajinci ocito imaju malo drugaciji koncept shvcanja tog pojma !!!
Black Hawk Down
10-04-2007, 22:12
[quote=Gwin][quote="Black Hawk Down":plzbp6yr]Sje zapravo korumpirana i želi zaraditi,a oni su iz rusije,a duty ima potporu stranih vlada.I svijet ne zna za černobilske zone,a duty ne želi da se to otkrije,a vojsku je onda vjerovatno briga za to.Možda su dutyevci napadali military stalkere.Nisam siguran u ovo,ali uglavnom vojska je jako čudna.
Zaboravio sam na vrijeme radnje(1986-eksplozija(tada bi definitivno došli rusi zbog sssr)Ali inače ja smatram ukrajince,kazahstance,tađzikistance,uzbekistance, turmekistance,bjeloruse+još 9-rusima(isti kufer za mene,iako znam za vjerske razlike).Oprosti,ali boli me glava kao da sam s 10 kata skočio na asfaltiranu cestu i pao na glavu.[/quote:plzbp6yr]
WTF, vrijeme radnje nije 86-a vec buducnost, pa cijelo vrijeme pricaju o 'drugoj' exploziji, u kojoj je nastala ta 'zona'
i postoji razlika izmedju military stalkera i military (obicne vojske), military stalkeri su zapravo skilled stalkeri koji kolju svih, dok je vojska organizacija glupih ljudi s kakvim, takvim oruzjem (ko i u stvarnosti), koji takodjer kolju svih;
koliko sam skuzio Duty je paramilitary i koliko ja znam paramilitary su rekrutirani gradjani koji sluze kao trenutna, low-grade vojska, samo sto nasi ukrajinci ocito imaju malo drugaciji koncept shvcanja tog pojma !!![/quote:plzbp6yr]
Malo bolje čitaj,znam da je radnja u budućnosti (2012).A duty ja ne smatram paramilitary jer oni jednostavno nisu to,u zoni nema ni neke vlade(vojska,molim vas),a oni još pomažu znanstvenicima,te uopče nisu gerilci(ne trebaju biti za paravojsku,ali).Ovo ne znači da sam duty,jer ih mrzim.
Bishop_45_(2)
10-04-2007, 22:14
ok, i dalje mamo fenomen, zasto vojska napada ono sto bi trebala biti malo bolje naoruzana policija ???
RIPtheREAPER
10-04-2007, 22:21
cek, cek, cek, cek....
tu radnja u 2012??
uuu...
sada vec malo bolje kuzim igru...
MasaKrisT
10-04-2007, 22:56
cek, cek, cek, cek....
tu radnja u 2012??
uuu...
sada vec malo bolje kuzim igru...S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: slomit cu se od smijeha...jesi car
RIPtheREAPER
10-04-2007, 23:01
Sta sam napravio?
Bishop_45_(2)
11-04-2007, 00:18
Sta sam napravio?
nista, samo si bio glup, ko i uvijek !!!
RIPtheREAPER
11-04-2007, 08:35
Sta sam napravio?
nista, samo si bio glup, ko i uvijek !!!
mama ti glupa...
GreenDevil
11-04-2007, 08:47
Aj se smirite, neidite u offtopic i pišite o temi... :killyou:
McPingvin_v2.0
11-04-2007, 08:48
pustite dečka, vidite da je s vrbana :>
bozzomfeeder
11-04-2007, 09:23
evo nešto korisno,za razliku od igre...
http://chernobyl.users.cg.yu/index.htm
GreenDevil
11-04-2007, 10:07
evo nešto korisno,za razliku od igre...
http://chernobyl.users.cg.yu/index.htm
Uh, ovo je pravo... Bome sam se nacito. Dijelovi iz stvarnosti su se lijepo prenjeli u igru, još jednom moram napomenut....
S.T.A.L.K.E.R. RULZZZ :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Rocchiro
11-04-2007, 12:27
gledal sam neki dokumentarac o prypyat-u (onaj grad u kojem se probijate prema tvornici i sarkofagu)...prenesen je fenomenalno
edit:dobil sam onaj lame ending u kojemu mi oci pobijele :| di su tocno te famozne ljestve?
Bishop_45_(2)
11-04-2007, 17:05
gledal sam neki dokumentarac o prypyat-u (onaj grad u kojem se probijate prema tvornici i sarkofagu)...prenesen je fenomenalno
edit:dobil sam onaj lame ending u kojemu mi oci pobijele :| di su tocno te famozne ljestve?
polako, postoji drugi topic za spoilere !!!
Black Hawk Down
11-04-2007, 18:08
polako, postoji drugi topic za spoilere !!!
Ne postoji više zahvaljujući adminu. :thumbs1:
Bishop_45_(2)
11-04-2007, 22:59
a jebi ga onda, samo se vi pridrzavajte tog pravila, meni to odgovara s obzirom da nisam odigrao !!!
ajde, ljudi, sutra il preksutra ga idem opet igrat, pa mi dajte neke savjete za pocetak, di da najdem dobra oruzja i korisne stvarcice (ak ih ima)...
i da vas pitam, dal su i vama (skoro) sve skrinjice na koje naletite prazne????
Rocchiro
11-04-2007, 23:37
ajde, ljudi, sutra il preksutra ga idem opet igrat, pa mi dajte neke savjete za pocetak, di da najdem dobra oruzja i korisne stvarcice (ak ih ima)...
meni su bile vecinom prazne,da...
Bishop_45_(2)
12-04-2007, 00:58
kolko sam skuzio, igra ti u te kutijice stavlja stvari tek nakon sto dobijes info o stashu sa PDA-a mrtvog tipa, tako da juris kroz superradioaktivno podrucje do sefa nece uroditi nikakvom nagradom ako nisi dobio stash info. !!!
Rocchiro
12-04-2007, 01:05
kolko sam skuzio, igra ti u te kutijice stavlja stvari tek nakon sto dobijes info o stashu sa PDA-a mrtvog tipa, tako da juris kroz superradioaktivno podrucje do sefa nece uroditi nikakvom nagradom ako nisi dobio stash info. !!!
neznam,al ak je istina ovo kaj velis,onda je to bzvz totalno
Bishop_45_(2)
12-04-2007, 01:08
neznam,al ak je istina ovo kaj velis,onda je to bzvz totalno
jbg, ali mi je to, u nekoj mjeri bolje od Oblivionovih random skripti;
trebali su staviti random gluposti u te kutije (ko i u Oblivionu, kada sam sad vec njega uzeo za primjer); pa onda dodati kewl stvari kada dobijes stash info.; kako stvari stoje, dok ne ubijes par tisuca NPC-eva, kutije ce biti prazne !!!
Igrao sam je nešto i mogu reći da je dobra ali samo dobra, sviđa mi se to kako ljudi razgovaraju na ulici, pa onaj njihov jezik, govor i nagalsak pre dobro ko neka mafija. Grafika je odlična nema šta i zvuk također, atmosfera je super napravljena, iako je to za moj ukus pre monotono. Tak da na kraju ispadne da je igra čak i više nego prosječna, sve u svemu dobra pucačina. :wink:
Eh da moram još spomenuti one dosadne misije na početku, odi do tamo i tamo, ubit tog i tog, razgovaraj s njim i snjim, uzmi to i to i donesi mi, lol samo držim W i gledam kako se metri smanjuju to ubija igru, bolje da ih nisu ni stavili. :yuck:
Ali da ne zaboravite igru se isplati odigrati s guštom.
Bishop_45_(2)
12-04-2007, 10:18
Igrao sam je nešto i mogu reći da je dobra ali samo dobra, sviđa mi se to kako ljudi razgovaraju na ulici, pa onaj njihov jezik, govor i nagalsak pre dobro ko neka mafija. Grafika je odlična nema šta i zvuk također, atmosfera je super napravljena, iako je to za moj ukus pre monotono. Tak da na kraju ispadne da je igra čak i više nego prosječna, sve u svemu dobra pucačina. :wink:
Eh da moram još spomenuti one dosadne misije na početku, odi do tamo i tamo, ubit tog i tog, razgovaraj s njim i snjim, uzmi to i to i donesi mi, lol samo držim W i gledam kako se metri smanjuju to ubija igru, bolje da ih nisu ni stavili. :yuck:
1) pricaju ruski; to nije nikakva mafija, full blesava izjava; tipovi pricaju svoj materinji jezik, jer pogodi sto, NISU U J. AMERICI !!!
2) 'pucacina' je tako neodredjena i ruzna rijec, to je rijec koju mozes dodijeliti npr. Doom-u, ako si klinac kojeg igre ne znimaju
3) misije u kojima moras ubiti kojeg STALKERA koji je u MP3-ju, one su izborne !!!
4) tko je rekao da je igra prosjecna; igra je daleko iznad prosjeka, uvodi novi sustav u FPS sto je definitivno dobrodoslo !!!
Black Hawk Down
12-04-2007, 11:11
1) pricaju ruski; to nije nikakva mafija, full blesava izjava; tipovi pricaju svoj materinji jezik, jer pogodi sto, NISU U J. AMERICI !!!
2) 'pucacina' je tako neodredjena i ruzna rijec, to je rijec koju mozes dodijeliti npr. Doom-u, ako si klinac kojeg igre ne znimaju
3) misije u kojima moras ubiti kojeg STALKERA koji je u MP3-ju, one su izborne !!!
4) tko je rekao da je igra prosjecna; igra je daleko iznad prosjeka, uvodi novi sustav u FPS sto je definitivno dobrodoslo !!!
Igra je dobra,iznad prosjeka,bila bi fenomenalna da nema bugova i da je priča duža,a mogli su srediti i da "misije"(sporedne)budu bolje.
Bi mi se ko smilovao i poslao mi tu igru putm pošte jer ja nikako da dođem do te j... igre...a baš bi je igrao...šmrc... :cry: :cry: :cry:
Bishop_45_(2)
12-04-2007, 12:08
Bi mi se ko smilovao i poslao mi tu igru putm pošte jer ja nikako da dođem do te j... igre...a baš bi je igrao...šmrc... :cry: :cry: :cry:
fulao si forum, ovdje nedaju dogovaranje takvih stvari; ali probaj s mojim sigom (naravno nista ne obecajem, samo reklamiram) !!!
Rocchiro
12-04-2007, 12:56
vec sam jednom prije par stranica spomenuo da sam ovu igru odigral prvenstveno zbog atmosfere koja je po meni glavni adut ove igre
vec sam jednom prije par stranica spomenuo da sam ovu igru odigral prvenstveno zbog atmosfere koja je po meni glavni adut ove igre
Meni je dobro pogodjena atmosfera prva po redu kod bilo koje igre.bez toga tesko da ce bilo koja igra privuci.Eto samo jedan banalan primjer .Pes bilo koji kad cujem huk sa tribina odma dobije volju za igrom.Sad zamisli tu istu igru bez komentatora i navijaca .
STALKER ima bas to ,dobro pogodjenu atmosferu.Kada odigras igru pa kada nakon toga pogledas fotografije iz prave zone koje se nalaze par postova iznad ,imas osjecaj kao da si stvarno bio na tom mjestu.
Ti baš moraš biti svakom loncu poklopac, jbt ideš mi na kurac kada ti dodjem tamo gdje jesi ostat ćeš bez glave :twisted:
Bishop_45_(2)
12-04-2007, 15:28
Ti baš moraš biti svakom loncu poklopac, jbt ideš mi na ***** kada ti dodjem tamo gdje jesi ostat ćeš bez glave :twisted:
aha, dok citam tu i tamo se idem malo odmoriti pa dodjem na koji forum; nazalost forum je prepun ljudi poput tebe, tako da se jednostavno prestanes truditi i pishes ono sto ti prvo padne na pamet; da sam sekundu razmislio nazavo bih te debilom i otishao s topica, ovako, ovako se samo mogu smijati tvojim prosvijetljenim komentarima !!!
Sto sam ja ono govorio o 'amerikanizaciji' !!!
...ko neka mafija...pucačina...
imas 11 godina???? gledas previse filmova s mafijom... :rotfl: :rotfl:
...ako si klinac...S
mislim da je...
onda je to mogle negde biti napomenuto, god damit... nego, meni na mapi pise da je neko nest tu ostavil, a tam nema nicega... od 3 kutije koje sam pogledal, u jednoj je bilo nes kaj sprijecava radioaktivnos, al je bleed veliki...
i jos jedno pitanje, posto mi se neda citati svih 44 strane ovog topica, dal je bug, kad bacas srafe na onaj plavi elektricitet, da onda na neko vrijeme prestane???
a moze sad neki savjeti di naci neko bolje oruzje, korisne stvari, koji questovi se isplate radit, koji ne... da se malo uzivim u igru, pa onda sve obavim...
Black Hawk Down
12-04-2007, 18:17
[quote=Nightyx]...ko neka mafija...pucačina...
imas 11 godina???? gledas previse filmova s mafijom... :rotfl: :rotfl:
...ako si klinac...S
mislim da je...
onda je to mogle negde biti napomenuto, god damit... nego, meni na mapi pise da je neko nest tu ostavil, a tam nema nicega... od 3 kutije koje sam pogledal, u jednoj je bilo nes kaj sprijecava radioaktivnos, al je bleed veliki...
i jos jedno pitanje, posto mi se neda citati svih 44 strane ovog topica, dal je bug, kad bacas srafe na onaj plavi elektricitet, da onda na neko vrijeme prestane???
a moze sad neki savjeti di naci neko bolje oruzje, korisne stvari, koji questovi se isplate radit, koji ne... da se malo uzivim u igru, pa onda sve obavim...[/quote:199qhcm6]
Boltovi (šarafi) služe da tijekom noći(može i dana)ih bacaš ispred sebe da vidiš da li na nekom mjestu ima anomalija.
a moze sad neki savjeti di naci neko bolje oruzje, korisne stvari, koji questovi se isplate radit, koji ne... da se malo uzivim u igru, pa onda sve obavim...
procitaj prvi dio...
ajde, odgovor za drugi dio??? jer bez toga mi se bas neda igrati... a htel bi...
Black Hawk Down
12-04-2007, 18:52
Vidio sam i pročito,počeo pisati nije mi se dalo.
ajde, daj, bar di mogu naci neku bolju puskicu za dalje mete???
Ti baš moraš biti svakom loncu poklopac, jbt ideš mi na ***** kada ti dodjem tamo gdje jesi ostat ćeš bez glave :twisted:
aha, dok citam tu i tamo se idem malo odmoriti pa dodjem na koji forum; nazalost forum je prepun ljudi poput tebe, tako da se jednostavno prestanes truditi i pishes ono sto ti prvo padne na pamet; da sam sekundu razmislio nazavo bih te debilom i otishao s topica, ovako, ovako se samo mogu smijati tvojim prosvijetljenim komentarima !!!
nemoj onda ni dolaziti na forum :yuck: nikome nećeš faliti jer si ku*ac od čovjeka to se vidi iz aviona.
Black Hawk Down
12-04-2007, 21:00
procitaj prvi dio...
ajde, odgovor za drugi dio??? jer bez toga mi se bas neda igrati... a htel bi...
IMI desert eagle(stvarno ime-pištolj naravno) u wild teritory pokraj bara(gradsko industrijsko okruženje)kod mrtvog Gordona Fremena(onaj kaj je iz half life(ako se ne varam))u tunelu u koj češ ući kod onog helića(zapaljenog).Ako ne razumiješ uzmi iz 100 radsa misiju da pronađeš family rifle,pokazat će ti mjesto gdje je pištolj(nisu family rifle i taj gun isto,nego su blizu).(ali zapamti u "podzemlju" je,to jest ispod mjesta gdje vjerujem da češ otići to jest kod vlakova,znaći dolje)
Bishop_45_(2)
12-04-2007, 21:35
nemoj onda ni dolaziti na forum :yuck: nikome nećeš faliti jer si ku*ac od čovjeka to se vidi iz aviona.
forumi imaju jednu funkciju, ovakva rasprava to definitivno nije; pozz !!!
__________________________________________________ _____________
doshao sam do kraja; imam pitanja, ali nwm; glavna stvar koja me zeznula jesto sto mi je ostao onaj quest sa otvaranjem vrata, nekakvih vrata, 'doktor' mi je dao lokaciju dekodera ali nista ne govori o lokaciji vrata (osim, koliko sam skuzio, ta vrata imaju vezu s bazom Monolitha); u svakom slucaju, ja sam se zaletio prema Elektrani i zavrsio; sad mi je zao :( ; morat cu ponovo ispocetka !!!
gadno
Bishop_45_(2)
13-04-2007, 21:05
gadno
to malo znaci kada dolazi od covjeka poput njega
postoji li Gauss rifle, prije nego sto udjedete u elektranu, jer onda nema vishe izlaska; cisto da malo sisam Freedom sa kewl oruzjem !!??!?
[quote=Nightyx]
gadno
postoji li Gauss rifle, prije nego sto udjedete u elektranu, jer onda nema vishe izlaska; cisto da malo sisam Freedom sa kewl oruzjem !!??!?[/quote:4viduv4k]
Lol de dobro je :rotfl:
Inace šta je logicno glavna svrha exoskeleton armora je da pojacava snagu korisnika i još logicnije je da može nosit vecu kilažu, međutim u ovoj igri to nije slucaj, apsolutno beskorisna stvar u podrucjima visoke radijacije i anomalija. Ogromni propust po meni...
Black Hawk Down
14-04-2007, 00:09
[quote=Nightyx]
gadno
postoji li Gauss rifle, prije nego sto udjedete u elektranu, jer onda nema vishe izlaska; cisto da malo sisam Freedom sa kewl oruzjem !!??!?[/quote:2nnuffwp]
Ja sam pronašao u prypyatu gaus rifle,ali šteta bez municije.
http://www.ggmania.com/?smsid=23525
I posle 6 godina razvoja nisu uspeli napraviti svoju igru, nego su krali :? Bezveze
Evo link na objašnjenje tko je koga krao
http://www.oblivion-lost.de/index.php?z ... n2&lang=en (http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en)
I da, treba pročitati vlastite riječi i shvatiti ih, posebno TVRDNJU "nego su krali" , ali što se može, svakakvih nas ima inače bi bilo dosadno živjeti.
dobra je igra ono ko neki oblivion fps meni je ok
danas počo igrat mogao sam nabavit prije ali tko će preći 29km za jednu igru!Nije mi se dalo ali sad vidim da sam trebao
e ajd mi pliz recite vidio sam da je tu negdje buio neki code koji pejstaš u igru i onda ti ide bolje ali sad ga nemogu nać!Ako ga neko zna nek mi ga da hvala
iako sam vec postao u pomagaj brate vidim da se ovdje navise komentira... pa par pitanja
kak se uclanit u duty frakciji? (procitao sam na netu da je u baru neki lik al ne mogu ga nac, a kad odem do duty dijela tog grada ne pustaju me unutra)
dalje... kako utjecati na reputaciju, u jednom trenu mi je na vrhuncu a onda mi je terible
di su na kraju tajna vrata (btw ima 7 zavrsetaka.. jedva cekam)
te negdje sam procitao na forumu da postoji mod sa vozilima, ima li ko link ili zna li bar netko naziv moda...
tnx na pomoci
Black Hawk Down
17-04-2007, 20:15
iako sam vec postao u pomagaj brate vidim da se ovdje navise komentira... pa par pitanja
kak se uclanit u duty frakciji? (procitao sam na netu da je u baru neki lik al ne mogu ga nac, a kad odem do duty dijela tog grada ne pustaju me unutra)
dalje... kako utjecati na reputaciju, u jednom trenu mi je na vrhuncu a onda mi je terible
di su na kraju tajna vrata (btw ima 7 zavrsetaka.. jedva cekam)
te negdje sam procitao na forumu da postoji mod sa vozilima, ima li ko link ili zna li bar netko naziv moda...
Ovo je možda SPOILER(ako ste skroz na početku,i niste došli od bara,znam za pravilo,ali potrebna mu je pomoć)
Za frakcije,u duty možeš ući,ali prvo moraš napraviti x-16 lab misiju.Tada će ti bareman preporučiti njihovom generalu i moš ući(nisam probao,ali takve su glasine).Za reputaciju ne znam.Za modove tu je neko posto post sa linkom,poslije 35 stranice jedino znam da je.Na kraju malo prije nego što si kod wish grantera,skreni i vidjet ćeš ljestve,spusti se otvori ona velika vrata s decorderom,zatim trebaš ubit nekih 40 monolith vojnika,doći češ do neke kontrolne sobe(računala) tamo su vrata,uđi uništi sve one svjetleće "štapove",i dobit češ kraj s objašnjenjem svega.A ostale krajeve češ dobiti ovisno o tvom tipu kaj će reći kad dođe do wish grantera.
tnx na pomoci
ne brini vec sam jednom prosao igru i bio sam "bogat"
meni je igra pre monotona za moj ukus :)
Black Hawk Down
20-04-2007, 13:27
meni je igra pre monotona za moj ukus :)
Teni je onda monoton i doom 3.
Gaming Monk
21-04-2007, 19:09
Šta vam je najbolje u igri?
Gaming Monk
21-04-2007, 21:15
STALKER nije igri*ca
Rocchiro
22-04-2007, 00:02
atmosfera
Lord of Darkness
22-04-2007, 10:40
atmosfera
Sigurno. I još realnost pucanja. :pray:
realnost,svijet,priča,atmosfera ma sve.
Black Hawk Down
22-04-2007, 11:09
Sve osim bugova. :D
Animacija likova
sve kaj ste rekli te kraj
Prince-Artas
03-05-2007, 21:16
novi patch je vani
ajd nek netko posta bugfixeve
Black Hawk Down
03-05-2007, 23:10
Da li je itko primjetio kako je lijepo kada nekoga upucaš!Ono sada se ja napucavam s neovisnim stalkerom i tref ga u rame,i obuzme ME nekakav osjećaj ispunjenosti,baš kao da sam ga upucao.Jako teško za opisati,vjerovatno će te krivo shvatiti ispunjenost,ali nema druge rijeći.
sexy peace
04-05-2007, 08:18
Dosadila mi je vec igra. :?
Meni je---čudan, privlači me koncept, igrivost, ali em moram hodat puno i em je zejbano dost :?
Stalker je neobicno lagana igra. Pocetak je malo teži zbog slabih oružja. Posli kad se uhodaš sve ide glatko hicevima u glavice. :D
Black Hawk Down
05-05-2007, 20:06
Stalker je neobicno lagana igra. Pocetak je malo teži zbog slabih oružja. Posli kad se uhodaš sve ide glatko hicevima u glavice. :D
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Na najtežem ne može ti ni pomoći ni raketobacač,(da,ima ga)500 scientist med kitova,desert eagle,exo skeleton,thunder assallt rifle+municije u 3 ***** ********.Vjerujte mi kada se sakobite sa nekih 100 monolith soldiera na kraju,jedva ćete preći na novicu.Zato quick sejvate stalno,iako neki imaju s tim problemima.(zapravo jedna osoba u cijelom svijetu,a sa ovog foruma je).
Da nema bugova ovo igra bi bila :pray: :pray: :pray: :pray: .A sada je :D .Iako izlaze hrpa patcheva,tako da.
Ej ljudi, molim vas dajte mi recite s koliko je PCPLAY ocjenio STALKER-a. Molim vas jako me zanima, a nemam para da si kupim pcplay a ni da ga sada trenutno čitam. Znam samo da su oni najavjivali ovu igru i da im se jako dopala i prije nnjezinog izlaska, kao i meni.
Kao šro vidite baš nemam vremena pa ako vam nije teško neka mi netko pošalje mailom, jer me jako zanima.
Grafika 91%
Animacija 87%
Zvuk 84%
Glazba 82%
Igrivost 93%
KONAČNA OCIJENA 90%
THUNDER_DINIX
07-05-2007, 10:18
90% (ili samo 90?)... BTW, jako dobra recenzija. da imam jaci komp, vjerovatno bih odma nabavio igru, zakon izgleda
EDIT: LOL, 3 posta u minuti
Čitao sam u pc playu za s.t.a.l.k.e.r. Shadow of chernoblyl i radi se o eksploziji drugog reaktora 2012 godine, ali igra mi se ne čini kao neka dobra i zanimljiva.. :)
mravojed20
07-05-2007, 12:51
Čitao sam u pc playu za s.t.a.l.k.e.r. Shadow of chernoblyl i radi se o eksploziji drugog reaktora 2012 godine, ali igra mi se ne čini kao neka dobra i zanimljiva.. :)
a ti je onda propusti i igraj nešto drugo dok mi uzivamo. :yuck:
Black Hawk Down
07-05-2007, 13:07
"Da se spustim na tvoju razinu."
STALKER je sranje, glupa priča itd.,a GTA:SA je super,odlična priča i sranja.
Probaj i onda ocijeni,istina IgGy joj je dao malo previše,ali nije ju precijenio,jer ti bugovi su ono :kill: :twisted: :yuck: :cry: .Iako se tebi može dogoditi da nemaš nijedan bug,a meni "sve".
Nije IgGy ni malo precjenio,cak ju je i podcjenio.95/100 bez pol frke ako zbog niceg drugog onda zbog toga jer slicnog fps-a nema cak ni u najavama.
Nije IgGy ni malo precjenio,cak ju je i podcjenio.95/100 bez pol frke ako zbog niceg drugog onda zbog toga jer slicnog fps-a nema cak ni u najavama.
yap grafiku nahvalio na sve strane...a stavio 91%...što nikako ne ide zajedno al ajd....neke igre su dobile puno veću ocjenu što se tiće grafike, a nije ni približno dobra kao u stalkeru. :wink:
Black Hawk Down
07-05-2007, 20:05
Krivo si pročito,tebi očito nema puno bugova,koji su usput nasumični,ja ih imam sve probably.
Krivo si pročito,tebi očito nema puno bugova,koji su usput nasumični,ja ih imam sve probably.
S obzirom na opseg igre i nelinearnost gotovo da i nema bugova.S druge strane dugo su je radili pa je mogla ispasti i doradjenija.Igra nije bez mana,uostalom ne postoji savrsena igra ,ali kada prislonim ak47 onako na oko i to bez optickog ciljnika i kada okinem nekoga 400-500 metara racunajuci potrebnu putanju sobzirom da lik trci prodju me trnci kolko su dobro napravili balistiku u ovoj igri.O atmosferi,grafici i ostalim forama je vec izlizano pisati.Zato ja kazem jebes bugove i kamo srece da i ostali fps-ovi krenu ovim putem i donesu baren jos koju nijansu inovativnosti.
Black Hawk Down
07-05-2007, 21:58
dugi ja ne pljujem po STALKERU,samo kažem da ima dosta bugova,naravno to je velika igra
master of bullshit
13-05-2007, 13:09
eto neki dan ju dobio, meni je zakon, nisam vidio takih igara dugo :)
Bishop_45_(2)
13-05-2007, 16:09
ok, ja neznam zasto ste zapeli za te bugove, tebi se nesto pricinja; meni ih skoro pa uopce nije bilo !!!
King tiger
13-05-2007, 17:17
kolku je ocjenu dobila ?
revenion
13-05-2007, 17:20
90%
Bishop_45_(2)
14-05-2007, 08:21
90%
premalo; ruzno je pomisliti da rafinirane igre poput C&C ili Total Commander dobivaju istu ocjenu, iako su potpuno razliciti zanr; ljudi svejedno gledaju u tu ocjenu; bah zar ima uopce smisla da gubim vrijeme na pisanje protiv toga kada cete me samo zaspamati i nista se nece promijeniti !!!
Definitivno premalo,jedan od najbolji fps-ova ikad.
Definitivno premalo,jedan od najbolji fps-ova ikad.
Ja ga još nit vidio nisam (u živo) :cry:
Tek ga krajem ovog tjedna MOŽDA dobijem :cry: Fakat jedva čekam da isprobam tu igru, pogotovo kad je svi tak hvalite!
Sorry zbog revajvanja teme.
Zanima me hoću li moći igrati STALKER na ovoj konfiguraciji, barem na 800-600 i low detaljima i teksurama i šta ja znam već čime?
AMD ATHLON 1.1 ghz
ATI RADEON 9600, 128 MB
512 RAM
I molim nemojte mi se smijati na konfiguraciji, nisam ja kriv što mi roditelji nisu snobovi.
Black Hawk Down
08-06-2007, 20:19
1.NE :rotfl: -dal je to zeka,mislim 1.1 ghz
2.DA-isto imam ja,skoro(asus radeon 9550)
3.DA-isto imam ja
dobra je igra,potencijal je bio bolesno dobar,a na kraju smo dobili samo 90% igru
vrijedi love
multiplayer je totalno po osobnom uskusu,gamer.hr kaže :thumbs1:
a pcplay :friends:
1.NE :rotfl: -dal je to zeka,mislim 1.1 ghz
3.DA-isto imam ja
ništa ne kužim. jel mogu igrat ili ne mogu?
nema sanse da ces igrat.ovo 1.1 ti je procesor i za 0.9 ghz je slabiji od min. zahtjeva
grafa u redu
rami...na low detaljima nebi stekalo
Black Hawk Down
08-06-2007, 20:40
[quote="Black Hawk Down":3ilkrsbo]1.NE :rotfl: -dal je to zeka,mislim 1.1 ghz
3.DA-isto imam ja
ništa ne kužim. jel mogu igrat ili ne mogu?[/quote:3ilkrsbo]
ne možeš zbog procesora koji ti je fakat ono :rotfl:
meni je 2.8 ghz
snowblind
08-06-2007, 21:04
dobra je igra, sviđa mi se atmosfera i dizajn, jedino na što sam se morao naviknuti je pucanje, sve u svemu ispaliti se odigrati
Samo je dobro imt modove za igru.
ja nabavljam igru uskoro, pa mozete rec par dobrih modova, di ih nabavim i kako ih stavim u igru?
/cut
Gle, ajd plz ne budi tard, znam da zvuči nemoguće, al potrudi se, kk?
Ti si oduvijek imao 2.8 Ghz, jelda, ne?, to sam i mislio, svi smo imali i puno slabije kompove, bar većina, zato nemoj se liku rugat.
@ M@TEJ Brijem da su ti proc i rami usko grlo konfe, sumnjam da ćeš ga moći igrati :wink:
Zanima me hoću li moći igrati STALKER na ovoj konfiguraciji, barem na 800-600 i low detaljima i teksurama i šta ja znam već čime?
AMD ATHLON 1.1 ghz
ATI RADEON 9600, 128 MB
512 RAM
I molim nemojte mi se smijati na konfiguraciji, nisam ja kriv što mi roditelji nisu snobovi.
Teško... Rami bi još mogli proć, ali grafička i proc. nikako.
revenion
09-06-2007, 11:29
Ja mislim da su decki ispred tvog posta napisali vec da se moze sa tom grafom.A i frend mi je igro stalker na low sa 9600.Ali procesor ti je :yuck: nabavi novi.
AMD ATHLON 1.1 ghz
ATI RADEON 9600, 128 MB
512 RAM
Teško... Rami bi još mogli proć, ali grafička i proc. nikako.
Ja imam tu grafu i vrtio sam bez problema na low detaljima, a sto se tice procesora za k.. je
Ja mislim da su decki ispred tvog posta napisali vec da se moze sa tom grafom.A i frend mi je igro stalker na low sa 9600.Ali procesor ti je :yuck: nabavi novi.
Grafa možda, ali ostalo... :roll: Procesor mu treba novi, da, i to pod hitno, ako misli igrat sve nove igre...
Inače, šta se samog stalkera tiče, igra mi se dopala, jako. Ali od igre koja se čekala, koliko, 5 (?) godina, sam ipak očekivala možda nešto više. Ne znam, igra je super i sve to skupa, ali opet mi nešto... fali.
revenion
09-06-2007, 11:36
Meni je jedino malo prica smetala i atmosfera no onak dobro mi je igra ispala,odigro sa uzitkom :)
Sad baš gledam minimum kofiguraciju za stalker i piše za pricesor 2.0 ghz, a znam da sam igro call of juarez sa minimalnim procesorskim zahtjevima od 2.2. jest da je loadiranje trajalo duže od reklama nove teve, ali mogo sam igrat.
Ha, ništa onda ću ja nabavit STALKER to mi je samo 20 kuna više-manje. :D
Okej, sad me zanima kako si uspio pokrenut Call of Juarez na tom procu? :o Btw, smanji slova još malo. :D Da ne bi bilo nismo znali...
Nemam pojma kako sam uspio, ali kao što rekoh loadiranje je trajalo ko reklame NoveTV.
I ne mogu se slova više smanjit.
Nema veze, pusti slova...
Ako je trajalo ko reklama nove tv, onda si mogu misliti. :rotfl:
Prince-Artas
09-06-2007, 18:27
Okej, sad me zanima kako si uspio pokrenut Call of Juarez na tom procu? :o Btw, smanji slova još malo. :D Da ne bi bilo nismo znali...
igrao sam ja CoJ na ovom svom pentiumu 2.0, low-medium detalji 1024 reza
nego meni stalker dosta trza i očajno izgleda sa 2.0 pentiumom
nema šanse da zaigra na tom 1.1
Ja imam Athlon 300+ 1.8 GHz, Radeon X800 GTO, gigu rama, pokrećem stalkera na high detaljima, i ne trza. Zna jedino zatrzat jednom-dvaput na početku, kad tek uđe u igru, ali inače, radi ko po špagici. Ali CoJ mi je znao zatrzati dosta puta, morala sam neke detalje smanjivati na medium.
goGAMERo
10-06-2007, 13:28
Al sigurno igraš u DX8 modu tj. static osvijetljenje?
Objects dinamic lightning. Zašto?
Objects dinamic lightning. Zašto?
zato sto kad stavis u taj dx8 i povecas sve na high imas 80fps.tako je sa mojom 6600GT.
D.E.M.O.
10-06-2007, 18:51
jeli ovo lock post? :D
Black Hawk Down
10-06-2007, 19:18
jeli ovo lock post? :D
ako si pijan i napušen te igraš roolercoster tajcun onda da
Svinjoguz
10-06-2007, 19:33
ehh,igra mi izgleda PREJEBO,i vjerujem da je odličan FPS,samo me zanima jel bum ga mogo igrat :cry:
dakle:X300,Pentium 4 na 3 gige,giga rama?
Black Hawk Down
10-06-2007, 19:37
ehh,igra mi izgleda PREJEBO,i vjerujem da je odličan FPS,samo me zanima jel bum ga mogo igrat :cry:
ako sam ovo dobro shvatio(iako vidim da si nešto zezno) možeš bez frke(iako ne znam da li misliš na ATI RADEON ili Sapphire,ali u jednom i drugom slučaju možeš igrati,jer to je granica 128 mb memorije)
Svinjoguz
10-06-2007, 19:45
ako sam ovo dobro shvatio(iako vidim da si nešto zezno) možeš bez frke(iako ne znam da li misliš na ATI RADEON ili Sapphire,ali u jednom i drugom slučaju možeš igrati,jer to je granica 128 mb memorije)
Ako te ovo pentium 4 na 3 gige zbunilo,mislio sam na gigaherze :D ajde fala,uskoro mi dolazi igra.
Kostolomac
10-06-2007, 20:03
vuć će ti se. vjeruj mi. i to ako imaš x1300, a ako imaš x300 zaboravi :wink:
goGAMERo
11-06-2007, 10:27
vuć će ti se. vjeruj mi. i to ako imaš x1300, a ako imaš x300 zaboravi :wink:
x1300 pro vuče igru samo tako kao i nvidia 6600
Kostolomac
11-06-2007, 11:16
a, ja imam 1900xt na pci-e x4 pa mi se igra vuče. a kad joj snizim detalje izgleda ko obično smeće
revenion
11-06-2007, 19:58
a, ja imam 1900xt na pci-e x4 pa mi se igra vuče. a kad joj snizim detalje izgleda ko obično smeće
Probaj si malo uredit komp :D
a, ja imam 1900xt na pci-e x4 pa mi se igra vuče. a kad joj snizim detalje izgleda ko obično smećeGlupost ja je igra na 1900 GT na full.
Prince-Artas
11-06-2007, 20:14
ti vjerojatno imaš pci x16 a on iz nekog razloga samo pci x4
mravojed20
11-06-2007, 20:40
Meni igra u 800x600 radi na 30fps,svi detalji na max u directx 8.1 modu.
Komp: Barton 2600+, 1GB Ram, Gecube 9550GT s 256Mb
omfgnoob1
11-06-2007, 21:56
Znaci da bi i ja to mogao kako tako vrtit sa
Pentium 4 2.4 Ghz 1 gig rama i 9600 pro 256 mb
da
Shadowhell
12-06-2007, 00:14
da
na minimum/low postavkama i 800x600 ako ne umireš od želje za masovnim trzanjem ..
Meni se igra čini odličnom.Na kojim postavkama bi radila na ovoj konfiguraciji?Intel Pentium 4E, 2800 MHz (3.5 x 800),X1600 pro 256MB,1 giga rama
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.