Pogledaj cijelu verziju : Battlefield: Bad Company 2
Stranica :
1
2
3
4
5
[
6]
7
true, al opet, vietnam su ne samo jos 4 nove mape, nego i cijeli feeling, oruzja i vozila...
acog na m14 i red dot na g3 !!!!!!! :pray:
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :twisted:
Predugo se skida, bilo mi na pola, otiso spavat... vratim se za sat i pol, komp se bacio u sleep... nista ajmo wake up ... nesto internet connection broken i sad ponovo skidam :thumbs1:
vietnam bude imal 5 mapa, 5. treba otkljucat...
Today, we are happy to announce a fifth multiplayer bonus map in our upcoming expansion pack Battlefield: Bad Company 2 Vietnam!
http://blogs.battlefield.ea.com/resized-image.ashx/__size/450x0/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/battlefield_5F00_bad_5F00_company/Bloghastings1.jpgS
Concentrated awesomeness. You have to earn this map, though.
This bonus map joins the previously announced Hill 137, Vantage Point, Phu Bai Valley and Cao Son Temple for a total of five maps in Battlefield: Bad Company 2 Vietnam. Some of you might recognize the setting, as this is the classic Operation Hastings map made famous in our PC game Battlefield: Vietnam from 2004.
If you didn’t play it back then, it’s one of the favorites among our fans, featuring everything awesome in one fantastic arena: boats, helicopters, tanks, jeeps, temples, and the signature bridge dividing the map into two strategic areas. To make things a little more interesting, we’re giving you, the players, the power to unlock this fifth map!
So what do you need to do? Easy. You and all your friends playing on PS3, PC, or Xbox 360 need to perform 69 million team actions across Battlefield: Bad Company 2 and Battlefield: Bad Company 2 Vietnam. So what’s a team action? Well, it’s any and all of these: resupply, revive, heal, spot, and repair. We start counting on December 21st, so make sure you contribute from the start!
http://blogs.battlefield.ea.com/resized-image.ashx/__size/450x0/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/battlefield_5F00_bad_5F00_company/Bloghastings2.jpg
This is how we roll.
For an action packed preview of the map and this community challenge, just watch the video at the top of this post.
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam is out December 18 on EA Store and Steam (PC version). December 21 world-wide on Xbox 360. December 21 on PS3 in North America, and December 22 on PS3 in Europe.
mgikoOjvFoU
a kaj se tice ovih novih mapa, na ps3 vise niko ni ne igra one stare, svi izlaze iz servera i idu na nove mape...
oasis i harvest day su bolje nego u bc1, na heavy metal-u se svi kolju oko helica, zastave uglavnom kad se osvoje, niko ih vise ne osvaja, snipera po brdima kolko ti srce pozeli... a cold war je odlicna pjesadijska mapa, al opet ima previse snipera po brdima... super je kaj ima tolko kuca, pa nikad neznas di je ko (osim ak nisi pica i igras core s trokuticima)...
Na konzolama je vise igraca nego na pcu jel?
sumnjam, al ak pod konzole mislis x360 i ps3 skupa, onda bi ih moglo biti vise nego na pc-u...
Global PC Statistics
Players at bfbcs: 2 111 576
Players online: 12 299
Servers: 6 125
Global XBOX360 Statistics
Players at bfbcs: 2 407 505
Players online: ?
Servers: ?
Global PS3 Statistics
Players at bfbcs: 1 940 478
Players online: 9 122
Servers: 2 474
wait... What ?
69?S :evil:
Nego sto se tice mapa, sviđaju mi se danas ujutro sam probo...
Najbolja mi je Harvest day, onako full dobar setting, onaj mostic i sve, ownage!
Izašao Battlefield Bad Company 2 - SPECACT Kit UpgradeSza PC. Dostupan preko Steama za 6€.
Vietnam DLC Gameplay Part I: Hill 137 (http://www.gametrailers.com/video/vietnam-dlc-battlefield-bad/708084)
Vietnam DLC Gameplay Part II: Vantage Point (http://www.gametrailers.com/video/vietnam-dlc-battlefield-bad/708082)
Vietnam DLC Gameplay Part III: Phu Bail Valley (http://www.gametrailers.com/video/vietnam-dlc-battlefield-bad/708080)
Vietnam DLC Gameplay Part IV: Caoson Temple (http://www.gametrailers.com/video/vietnam-dlc-battlefield-bad/708078)
Vietnam DLC Gameplay Part V: Hastings (http://www.gametrailers.com/video/vietnam-dlc-battlefield-bad/708076)
Kako mi krv piju prokleti kemperi i baseraperi,tip me ubije u mojoj bazi na spawnu(!) i onda seru da mi snipamo samo iz baze i da se ne usuđujemo van a kad izađes zauzeti zastavu,il uopce kad izadjes iz baze docekaju te rafali iz svih mogucih i nemogucih pozicija.
Katastrofa je kad timovi nisu podjednake snage...
U Squad DM su spawnpointovi katastrofa opcenito -__-
zato se spawnaj na nekog iz svog squada...
Nije prvi puta, no danas mi se ovo dogodilo 2x za redom, u kojih 30 minuta... Naime, nakon nekog vremena, provedenog u igri (na serveru), mi se cijeli komp zbloka. Ne samo da se ekran zamrzne, nego nastane taj isti prepoznatljivi zvuk "zbloka" (duboki "bzzzzzzz"). Niti jedna komanda onda ne pali, jedino je riješenje ručno resetiranje računala. Dakle, nakon prvog ručnog restart-a se ponovila ista stvar. Nisam 100% siguran da je period prije ponovnog nastanka problema, drugog ručnog resetiranja, bio isti kao i kada sam igru prvi puta pokrenuo, odnosno prije prvog ručnog resetiranja.
Možda sve ovo ima veze sa novim patch-om, zadnji driver sam nedavno instalirao, a sve ostalo, nevezano uz ovu igru, se čini savršenim.
Možda ovaj zadnji patch baš i nije kompatibilan sa zadnjim nVidia-inim driver-om, a moža je kriva moja SLi konfa.
Ideas? :roll:
Worthaur
12-12-2010, 23:09
Nije prvi puta, no danas mi se ovo dogodilo 2x za redom, u kojih 30 minuta... Naime, nakon nekog vremena, provedenog u igri (na serveru), mi se cijeli komp zbloka. Ne samo da se ekran zamrzne, nego nastane taj isti prepoznatljivi zvuk "zbloka" (duboki "bzzzzzzz"). Niti jedna komanda onda ne pali, jedino je rješenje ručno resetiranje računala. Dakle, nakon prvog ručnog restart-a se ponovila ista stvar. Nisam 100% siguran da je period prije ponovnog nastanka problema, drugog ručnog resetiranja, bio isti kao i kada sam igru prvi puta pokrenuo, odnosno prije prvog ručnog resetiranja.
Možda sve ovo ima veze sa novim patch-om, zadnji driver sam nedavno instalirao, a sve ostalo, nevezano uz ovu igru, se čini savršenim.
Možda ovaj zadnji patch baš i nije kompatibilan sa zadnjim nVidia-inim driver-om, a moža je kriva moja SLi konfa.
Ideas? :roll:
Gz, to mi se pocelo dogadjat mjesec dana nakon izlaska igre. Igra nije kompatibilna sa realtek zvucnim karticama, il tak neka shema, uzeo sam neku random zvucnu za 50kn i taj problem se vise nije pojavio
Hvala!
Ali mi se fakat ne da kupovat novu zvučnu. Osim toga, ove mrge od grafičkih su mi okupirale sve slot-ove, jedino ako uzmem PCI-E 16x zvučnu karticu.
Zar je ovo stvarno jedino riješenje? Želim reći; nije mi uvijek ovako bilo... Uvijek sam imao Realtek na matičnoj i, od kad imam BC2, koristim 5.1 zvučnike (ako ovo zadnje uopće ima ikakve veze).
Worthaur
13-12-2010, 08:46
A neznam, i meni je sam odjednom pocelo to radit, dok sam skuzio u cem je bio problem potrajalo je... Cak sam i naisao na razne fixove al nist nije pomoglo, kad igram BC2 sam prebacim headset na novu zvucnu i gg =/
"This is not a game issue. It is a Realtek/Driver/OS issue."
Ljudi kakva je igra, jel valja taj vietnam, dal je šta bolji od prvog modernog dijela?
Jel ima neka stranica di mogu vidit koja sve oružja i vozila imaju u igri?
Di ima za kupit igru i kolko košta?
vietnam izlazi tek za tjedan dana...
za oruzja i vozila je postojal site, sad ga vise nema, tj, pretvoren je u moh site...
poglej na youtube-u...
evo video s gore spomenutog site-a koji vise ne radi...
1qCk3IfVWI4
ako netko zna server sa samo gradskim mapama neka mi posalje pm.
Unaprijed hvala :)
Hvala Doggy. :)
Di se sve može kupit igra i kolko košta? (Dal je moguće samo prek neta ili će doć u dućane?)
odigrao, nis posebno. singleplayer nije ni blizu mw2.U puno slucajeva bio mi je dosadan, nije imao napete događaje kao u cod-ovima. Multiplayer isto nije dobar kao u mw2 iako je to moje osobno mišljenje, nekima je možda odličan.Najgori je početak jer prva puška nije ni blizu VSS-u ili AUG-u kojeg mnogi igrači koriste.Također, ima i previse snajperista koji ne dopustaju da pretrcis hebenih 10 metara a da ne krepas.Prvi snajperi su ocaj, ubijaju tek kad 3. ili 4.put pogodis dok ostali sa M95 kampaju i kolju sve ostale.Timovi su cesto potpuno nebalansirani i puno puta mi se dogodilo da udjem u tim kada su ga ostali vec prikovali uz bazu i ne dopustaju da itko izadje iz nje(conquest-laguna alta :-x )Sad sam otkljucao AUG pa mozda bude bolje.
U svakom slucaju, ni blizu mw2 unatoc tome sto je to potpuna arkada.
Worthaur
16-12-2010, 10:22
Multiplayer isto nije dobar kao u mw2 iako je to moje osobno mišljenje, nekima je možda odličan.
Ahm... Hm da
odigrao, nis posebno. singleplayer nije ni blizu mw2.U puno slucajeva bio mi je dosadan, nije imao napete događaje kao u cod-ovima. Multiplayer isto nije dobar kao u mw2 iako je to moje osobno mišljenje, nekima je možda odličan.Najgori je početak jer prva puška nije ni blizu VSS-u ili AUG-u kojeg mnogi igrači koriste.Također, ima i previse snajperista koji ne dopustaju da pretrcis hebenih 10 metara a da ne krepas.Prvi snajperi su ocaj, ubijaju tek kad 3. ili 4.put pogodis dok ostali sa M95 kampaju i kolju sve ostale.Timovi su cesto potpuno nebalansirani i puno puta mi se dogodilo da udjem u tim kada su ga ostali vec prikovali uz bazu i ne dopustaju da itko izadje iz nje(conquest-laguna alta :-x )Sad sam otkljucao AUG pa mozda bude bolje.
Nije ni blizu,istina,bolje je od mw2,daleko.
Zanimljivo da jedino kome igra ne valja su wajneri...
Di se sve može kupit igra i kolko košta? (Dal je moguće samo prek neta ili će doć u dućane?)
pa trebalo bi je biti u algoritmu i ostalim slicnim ducanima... za konzole se najcesce narucuje izvana za duplo manju cijenu nego kod nas...
cod funboy... ko ti kriv kaj si kasno pocel igrat pa svi imaju jace i bolje puske od tvoje...
pa trebalo bi je biti u algoritmu i ostalim slicnim ducanima... za konzole se najcesce narucuje izvana za duplo manju cijenu nego kod nas...
Pitam samo za Vietnam nastavak, dal će se on moć kupit u dućanima? BBC2 već imam.
nope... pa koji se dlc moze kupit u ducanima??? znam da su odnedavno na netu neki ducani poceli prodavat dlc-e i igre sa store-a (ps3), al opet, kupis ju, i dobijes kod s kojim ju skines, tak da je to opet download...
@Doggy
cod funboy... ko ti kriv kaj si kasno pocel igrat pa svi imaju jace i bolje puske od tvoje...
@Ninja
e jeste moroni. kao prvo, nisam cod fanboy i sigurno ne mislim da je to izvrsna igra, nije mi niti medju 5 najboljih.... kao 2. rekao sam da je MOJE OSOBNO MIŠLJENJE da bf:bc2 nije dobar kao mw2, da je manje zabavan i da udaljava novije igrače od multia zbog "pro" gamera koji imaju 30x bolje puške nego mi koji smo tek počeli.ne kazem da je to istina i mozda se vecini igraca vise svidja bfbc2, no to nije razlog da me popljujete cim kazem da mi se igra nije dopala.hvala na razumijevanju
to ti mislis na su zadnje puske bolje od prvih... isto je meni bilo s mw2, dok svi imaju tam neke pljuce i perkove, a ja jos nist...
da je bc2 manje zabavan je totalna glupost, ovisi kaj neko smatra zabavom, al meni se natjeravanje po 2x2m mapi bas i ne svidja, dok u bc2 imas ogromne mape i vise nacina kud napasti, tak da je svaki pokusaj napada nest novo...
ja sam se salil s oni cod fanboy, nemoras odma pizdit...
To da su pocetne puske slabije od ostalih je teska glupost,svima koji pocnu igrati bc2 je tesko na pocetku samo iz razloga jer jos nemaju otkljucan red dot ili onaj 4x ciljnik.
Constantine
17-12-2010, 08:27
http://www.ign.com/videos/2010/12/17/ba ... 46&show=HD (http://www.ign.com/videos/2010/12/17/battlefield-bad-company-2-vietnam-video-review?objectid=77646&show=HD)
bome moram to preorderat sto prije.
e jeste moroni. kao prvo, nisam cod fanboy i sigurno ne mislim da je to izvrsna igra, nije mi niti medju 5 najboljih.... kao 2. rekao sam da je MOJE OSOBNO MIŠLJENJE da bf:bc2 nije dobar kao mw2, da je manje zabavan i da udaljava novije igrače od multia zbog "pro" gamera koji imaju 30x bolje puške nego mi koji smo tek počeli.ne kazem da je to istina i mozda se vecini igraca vise svidja bfbc2, no to nije razlog da me popljujete cim kazem da mi se igra nije dopala.hvala na razumijevanju
Ja se slažem s tobom, jer moraš gubiti barem deset sati prije nego dovedeš KD na jedinicu, i još deset da ideš iznad toga.
BC2 je katastrofalno balansirana igra, pa čak i kad imaš sve otključano, imaju 2-3 oružja koja su nerealno jaka.
Ali još si ga ti u dobro vrijeme počeo igrati. Prije zadnjih patcheva, igra je imala toliko propusta u ciljanju i pucanju da je bilo smiješno uopće igrati takav poluproizvod. Sad je igra u najbolju ruku tek nešto iznad prosjeka.
Dugo nisma igrao, bar 4-5 mjeseci, pa se vviše ni nesjećam kakva je prije bila.
Glupo je što u ovom vietnamu kako vidim niti jedno oružje nema recoil, niti jedno se ne trese dok se puca, to je loše, pre jednostavno.
Worthaur
17-12-2010, 10:20
Glupo je što u ovom vietnamu kako vidim niti jedno oružje nema recoil, niti jedno se ne trese dok se puca, to je loše, pre jednostavno.
A gdje ti to vidiš?
normalno da nema recoil-a kad se pucaju burst-ovi...
A gdje ti to vidiš?
Na ovim gameplay videima. Možda je to samo za PS3 i Xbox, da im bude lakše igrat.
Igra je supeer, nema šta, al neka bude ko u ovom modernom dijelu, da se tresu oružja dok se puca.
Worthaur
17-12-2010, 11:47
Post iznad tvog sve objasnjava
Zašt nema igra na hrvatskom. Baš je fora, ima i na poljskom i sve je prevedeno.
Zašt nema igra na hrvatskom. Baš je fora, ima i na poljskom i sve je prevedeno.
radje nebi, fala... na ps3 stalno igramo protiv poljaka, ima ih ko rusa, lol... a i puno drugih igri je prevedeno na poljski, heavy rain cak ima sinkronizaciju...
Constantine
17-12-2010, 20:50
preorderao sam vietnam,valjda cu imat vremena da igram sutra.
Nema dojmova? Ili svršavate na hitbox :D
Inače, ja sam ju dobio oko 8 sati navečer 18. Baš kad je izašla. Odlična je igra, dapače, mrzio sam BC2 jer mi je bio freprustrirajuć, ali ovo je savršenstvo.
EDIT: PHAIL, prefrustrirajuć sam htjeo reći.
Nema dojmova? Ili svršavate na hitbox :D
Inače, ja sam ju dobio oko 8 sati navečer 18. Baš kad je izašla. Odlična je igra, dapače, mrzio sam BC2 jer mi je bio freprustrirajuć, ali ovo je savršenstvo.
EDIT: PHAIL, prefrustrirajuć sam htjeo reći.
Po cemu?
Po cemu?
Prvenstveno atmosfera i oružja. Zatim su hitbox napravili odlično. Sve iz onog doba, pa nešto i dodano, zahrđane puške, olakšali su voziti heli (ja sam suxo, nitko nije htio sjesti sa mnom, sada sam real driver :D), izbalansirana su oružja, a slušati vietnamsku muziku iz '60 je totalno kewl.
je li se može kupiti samo preko interneta?
ups vec odgovoreno ne obazirite se :)
mogu li ovaj dlc instalirati na 2 kompa ko igru?
mogu li ovaj dlc instalirati na 2 kompa ko igru?
Da, ali moraš se sa istim emailom logirati.
Vec 2 puta u 2 dana im se ruse serveri,i sad na nekim serverima uopce nema specijalizacija za biranje i nekih unlocka,super :?
strpi se, tak je kod njih uvjek kad nest novo dodje, sad kad izadje na eu ps store-u, za jedan dan bi sve opet trebalo biti savrseno...
Danas je ja mislim izašao na konzole.
Jel jest?
jucer na xbl i us store-u, eu verzija se jos ceka, al sad bi negde trebal biti store update...
kgc1vGDtRpY
evo mali Vietnam jump tutorial koji sam ja napravil,jako je korisan u RUSH modu,
znam ja i vise od toga a ak ce biti trazeno mogu pokazat i ostale 2 mape..
UZIVAJTE
nice1, also soundtrack rula
Jos nisu sredjene statistike... Iako po mojem misljenju k/d ratio samo unistava igru,previse kempera kojima je stalo do toga da im ne padne kill death ratio,i onda se nekolicina ljudi bori za zastave,m-com itd. a ostali kempaju,da nema k/d ratia ljudi bi se bacali jedan ispred drugog da zauzmu zastavu ili uniste m-com station,bilo bi mozda 10-15 posto kempera,zanemarivo,puno bolje bi bilo igrati,a i manje zivciranja uostalom,moje misljenje...
Morph_OS
28-12-2010, 08:35
Ne vrijedi se ici ubijati ako ti je vecina ekipe takva.
Dodem na server
Svi "napadaju" B (cuce iza kamena i bacaju granate)
gg.
Ne vrijedi se ici ubijati ako ti je vecina ekipe takva.
Dodem na server
Svi "napadaju" B (cuce iza kamena i bacaju granate)
gg.
Pa da,cuvaju si k/d ratio,da toga nema,da vidis koji rushevi bi bili...
bloodyakafuzz10n
04-01-2011, 15:40
pozzz ljudi imam jedan neobican problem:
kupio sam key za BC2 i igru normalno skino preko EA Download Managera
instalacija prođe u redu i upalim updater, dodje do loader-00 i komp se samo iskljuci
Black Ops, Modern Warfare 2, Modern Warfare i Assassins Creed rade besprijekorno
također sam i ponovno instaliro windowse al se problem stalno ponavlja
konfiguracija:
4 GB RAM DDR2
nVidia GE FORCE 9800 GT 1 GB
4 X 2,8 GHz
Windows 7 64-bit
PLS HITNO HELP DA MI NE PROPADNU PRAZNICI! :D
A jbt :/
Čitam dosta njih ima isti problem. Samo njima samo zaglavi na loader-00, ne gasi se komp lol. Čudno zašto ti se gasi komp.
Ali nigdje ne vidim riješenje. Probaj googlat možda sam nađeš.
Usput :P
http://screenshot.xfire.com/s/109095832-2.jpg (http://www.xfire.com/profile/predatorl337/screenshots/?view#109095832)
bloodyakafuzz10n
04-01-2011, 22:59
uspio sam instalirat, normalno instaliro i punkbuster i sve, međutim sad kad udjem u multiplayer i idem na server browse, odaberem server i join, kaze mi da moram instalirat punkbuster i da taj isti mora bit pokrenut, takodjer sam i u sam punkbuster koji skinemo sa evenbalance.com updateo BC2 al svejedno nece... pls hitno help
Skini pbsvc (http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe)Si pokreni kao admin. Pokreni test, pa probaj uć u igru.
Arbiter of Change
05-01-2011, 12:04
Onaj sudar helikoptera... Issati. :)
croat1gamer
05-01-2011, 13:22
Onaj sudar helikoptera... Issati. :)
Najbolja scena koju sam dosada vidio u bilokojem mp gameplay videu. Ikada. :)
bloodyakafuzz10n
05-01-2011, 18:09
ok uspio sam instalirat, sve radi normlano 15 min, međutim nakon toga mi se komp sam od sebe ugasi ko kad idemo na "Shut down"... prvo sam mislio da je do graficke, medjutim testiro sam na istoj rezoluciji i ostalim stvarima i MW i MW2, WaW, Black Ops, GTA 4 i sve radi normalno sve te igre sam iodigro po par sati i ne steka, sve normalno a ovo nece :S :'(
bloodyakafuzz10n
05-01-2011, 18:39
malo si mi nejasan "Neće ti to nešto igra radi, kad ideš pokrenuti samo ti se komp ugasi." pls preformuliraj recenicu nisam shvatio sta si htio rec
nisam to reko, kazem da na svim drugim igrama radi, da radi i ovdje ali samo 15-tak min, kad ponovo upalim komp, sve normalno radi dok opet ne krenem igrat BC2
ok uspio sam instalirat, sve radi normlano 15 min, međutim nakon toga mi se komp sam od sebe ugasi ko kad idemo na "Shut down"... prvo sam mislio da je do graficke, medjutim testiro sam na istoj rezoluciji i ostalim stvarima i MW i MW2, WaW, Black Ops, GTA 4 i sve radi normalno sve te igre sam iodigro po par sati i ne steka, sve normalno a ovo nece :S :'(
Jesi li probao staviti nove drivere za grafu?
bloodyakafuzz10n
07-01-2011, 17:18
otiso sam na gt 9800 update i skino neki od 120 mb, instaliro al se problem ponavlja
Totalno mi je glup Vanilla BC2, hit detection je totalno loš, ne znam, Vietnam mi nekako bolje sjeda.
Iz nekog razloga gubim tipke od tipkovnice kad igram vanillu BC2 :?
Meni također Vietnam bolje sjeda.
Puno bolja atmosfera, zabavnije mape, oružja su zanimljivija i jača, vozila su puno bolja (Huey owna bogove). Definitivno vrijedno 13 €.
Constantine
10-01-2011, 22:42
meni bas suprotno,nikako mi ne odgovara i pretezak mi je,jedno 3 puta sam gori u vietnamu nego u bc2.
Pa kad znaš igrat samo sa snajpom. -.-
Točnije sa VSS-om. Zato i sakaš u Vietnamu. :P
Ti i taj tvoj VSS od kojeg se ne odvajaš + C4... ^^
ma vietnam suxs samo tak... hebo 5 mapa, svaka s 3 baze na rush-u, na svakoj mapi ima mjesta za jos bar jednu bazu, al ne...
oruzja banana, xm22 i tt33 (il kak se vec zove pistolj), ubijaju brze i preciznije na kilometre nego sniperi... brod pogodis 4-5 put bilo kud, neko u njemu bude umro pogodil ti njega il ne... svaka mapa ima mjesta na attacker strani od kud se moze ljepo snipe-at... da sam dal lovu za to, bilo bi mi zal, sreca kaj nisam...
Meni vietnam ide bolje od vanilije, češće sam najbolji u rundi, igranje bez optike rula.
Vratio sam se par dana na vailiju i sa optikom nisam mogao nikoga ubiti.
:D čru dat
Ali znate što je zabavno? Sa M95 ukampate se u neku zgradu, logor iza vas, mortar, magnum ammo i deri. Kada vidiš lika ne pucaš odmah, igraš se realnosti, spotaš ga i čekaš da se zaustavi. I kada se zaustavi malo iznad glave i BOOM MARKSMAN HEADSHOT +500 :D
Constantine
11-01-2011, 19:10
Meni vietnam ide bolje od vanilije, češće sam najbolji u rundi, igranje bez optike rula.
Vratio sam se par dana na vailiju i sa optikom nisam mogao nikoga ubiti.
:D čru dat
vss je najbolje oruzje ikad,i u stalkerima i u bc2.
Ali znate što je zabavno? Sa M95 ukampate se u neku zgradu, logor iza vas, mortar, magnum ammo i deri. Kada vidiš lika ne pucaš odmah, igraš se realnosti, spotaš ga i čekaš da se zaustavi. I kada se zaustavi malo iznad glave i BOOM MARKSMAN HEADSHOT +500S:D
mmmmda... jedino ak se skempas na kraju mape i skines lika na drugom kraju... za 500 bodova za hs, ti treba, recimo kak sam ja to napravil, attacker strana, arica, izlaz iz 1. baze defendera, onaj kamen kraj ceste (di je video kad attackeri pobjede), od tud, skinut lika u zadnjoj bazi iza novogradnje...
ULbZUoPN5BU
lyrics u commentu...
seahawk37
17-01-2011, 17:12
Evo skidam igru sa EA Download Managera, jedva cekam :)
http://oi55.tinypic.com/2i09kqo.jpg
Partija zivota :D
seahawk37
17-01-2011, 22:18
Moze mi netko pojasniti sto koja vrsta igre znaci, ono rush, conquest itd....
sve ti pise u "play now"... rush ti je par baza, svaka 2 m-com-a, napad il obrana, kad osvojite/izgubite jednu bazu, otvara se novi dio mape s novom bazom... conquest je cijela mapa, dvije baze, par zastava... squad rush je ko i rush samo 4v4, a squad dm je 4v4v4v4, obicno na conquest mapi, ili gradskom djelu mape, inace, samo napucavanje...
Seahawk, u početku će ti biti čudno što Bad Company 2 nema nikakav zabavan ili bar djelomično zanimljiv mod za igranje. Onda ćeš se priviknuti jer će ti biti žao love koju si potrošio za igru.
s pravom ekipom, svi modovi su zabavni (osim squad rush-a)... cak je i squad dm zabavan bez ekipe...
seahawk37
18-01-2011, 19:25
E koji je k s ovim helicem... Ne kuzim kog boga idu mjenjat kontrole, tj. kad ocu nagnut helic dolje onda mi ode gore i obrnuto. Pokusao sam u kontrolama promjeniti ali opet isto...... KOJI KURAC?!?!?
jbt ono prvi put udem u helic, sav nabrijan kak cu im sad pokazat svoga boga, i ono razbijem se iste sekunde kad sam poletio.... Navikao sam na Battlefield 2 i sada ova promjena mi je totalno zbunjujuca
Interceptor
18-01-2011, 19:45
Jel u ovoj igri moš kako kažu raznijet svaku građevinu na mapi? Jel to zabavno i jel izgleda realno?
je, moguce je, ne bas svaku, al obicne kuce se mogu srusit, dok ostale (s celicnim stupovima) ne... da je zabavno, naravno da je, pogotovo kad lik planta m-com u kuci i "sakrije se" ispred ili iza stepenica na katu, realno bas i ne izgleda, svaka strana kuce ima dva, tj 3 zida, koja se mogu unistiti...
Constantine
18-01-2011, 20:33
E koji je k s ovim helicem... Ne kuzim kog boga idu mjenjat kontrole, tj. kad ocu nagnut helic dolje onda mi ode gore i obrnuto. Pokusao sam u kontrolama promjeniti ali opet isto...... KOJI KURAC?!?!?
jbt ono prvi put udem u helic, sav nabrijan kak cu im sad pokazat svoga boga, i ono razbijem se iste sekunde kad sam poletio.... Navikao sam na Battlefield 2 i sada ova promjena mi je totalno zbunjujuca
naviknut ces se,ja nikako nebi mogao sa strelicom dolje ici dolje,totalno nelogicno.
E koji ti je nick ingame?
seahawk37
18-01-2011, 22:46
cro_dark91
btw u vezi kontrola, pa mora biti mogucnost da se promjeni? Budem guglao, mozda se nade nesto...
Morph_OS
19-01-2011, 08:26
Ako netko slucajno trazi clan...
Imamo stranicu,forum,ts,16slot diabolic server.
Trenutno brojimo 17 clanova od kojih je oko 10 aktivno. (bez muljanja)
Dobra zajebancija. Iskustvo i k/d su nevazni :)
Vise informacija preko pp.
Nemogu niti na jedan server,"connection is lost...",je imal ko ovakav problem,samo danas mi se to desava,kroz cijeli dan vec...
Kadamon-sama
22-01-2011, 22:30
Nemogu niti na jedan server,"connection is lost...",je imal ko ovakav problem,samo danas mi se to desava,kroz cijeli dan vec...
meni se to zadnjih 2 tjedna, otprilike, svaki koji dan dogodi, ma koliko puta ja refreshao nece se konektirati ni na jedan server, cak mi ih nece katkad sve u historyu/favoritima pokazati, jedini lijek koji sam nasao je ugasiti igru i pokrenuti ponovno, onda radi :? uzas
a da ne govorimo o tome da jos dan danas me redovito nakon jedno 10-15 minuta igranja izbaci sa servera na kojem igram sa obrazlozenjem "connection to the server was lost" :kill: nakon toga ponovno udem na neki server i mogu igrati koliko hocu bez da me baci van...netko u diceu ili ea teze nezna svoj posao raditi
Worthaur
23-01-2011, 09:14
Taj problem sam imao prije kojih tjedan dana, popodne se nije htio connectat ni na jedan server, navecer se vratilo u normalu i od tad nikakvih problema
Još jedan vrhunski video uradak Mrcina
i0AmSdM9cG0&feature=player_embedded
seahawk37
04-02-2011, 17:44
Svakih 5 do 10 minuta mi se igra zamrzne, negdje 10-ak sekundi. Jel netko ima isti problem i kako to rijesit?!
btw taj problem nisam imao prije...
seahawk37
17-02-2011, 14:11
najbolja runda do sad :roll:
http://img96.imageshack.us/img96/4317/bfbc2game20110214183003.png
prokleti usrani baseraperi,poserem im se u usta,gamad.
Oh boy oh boy...kako sam jebeni noob. Nakon nekih 2 godine cod iskustva došao sam na ovo i kao faca sam si. I onda me izrejapaju ko picu i skužim da sam njabina.
Ajmeeee, trebat će puno muke da se dođe do nauke...:)
Ima ko kakav savjet preporuku? Sad sam lvl 5 i to jedva :)
Furaj medica i bacaj med kitove da otkljucas sva oružja, zatim repairaj sa engom, bacaj ammo sa assaultom i snipaj sa sniper.
Sa medicom češ najbrže skupljati bodove.
Constantine
26-02-2011, 23:37
Oh boy oh boy...kako sam jebeni noob. Nakon nekih 2 godine cod iskustva došao sam na ovo i kao faca sam si. I onda me izrejapaju ko picu i skužim da sam njabina.
nauci koristit c4.
Do lvla 28 recimo, ces prilicno brzo napredovati, kasnije ti slijedi muka...
Za lvl 41 mi treba 240k bodova :scared:
Ok, hvala, budem po malo, pažljivo i lagano. Al što je da je, kakav cod, to je dječje igralište za ovo.
Meni se ovo više neda igrat, došao sam do lvl35 i neda mi se više. Predugo traje to napredovanje.
Da imam vietnam dlc, onda bi nastavio.
Meni se ovo više neda igrat, došao sam do lvl35 i neda mi se više. Predugo traje to napredovanje.
Da imam vietnam dlc, onda bi nastavio.
Pa budi uporan,uostalom,ne igraj bc2 zbog levelanja nego zato jer je zabavna igra,leveli ce kasnije dolaziti sami od sebe.
Ma vise mi nije zabavna, u tom je stvar. Bila bi mi super kad bi mogao kupit vietnam dlc, al nemam karticu. Ovak mi se više neda igrat.
Constantine
27-02-2011, 11:26
vietnam i nije nesto,pre linearan je
Ma dobro bi mi dosla promjena. Nove mape, oruzja... ovo mi je dosadilo.
Dosadio bi ti i Nam,
meni je isto bio bolji a sada sam i zaboravio na njega, sada ga zaigram tek da se odmorim od modernog oružja.
danas sam instalirao ali treba updati da bih mogao uci u igru ali vidim da je to sporo. zar update mora cekati satima?
danas sam instalirao ali treba updati da bih mogao uci u igru ali vidim da je to sporo. zar update mora cekati satima?
Da, ja sam odradio dvije kave dok se nije updatealo. Ali vrijedi vjeruj mi,
Imaš oko 3 gb zakrpe (u kojoj je i Vietnam), odi van i ostavi ga da skida,
da, je vietnam u patch-u, al ga je nemoguce igrati ak se ne kupi...
rijeseno je vec sinoc, gotova je spora patnja oko update
sad sam tek zaigrao i presao do one misije gdje ima snijega mozda u Aljasci protiv Ruse. malo sam se iznenadio kada sam igrao prvu misiju u kojoj je doba WW2 protiv Japance jer sam ocekivao samo moderno doba
igrica je super, mozes voziti svakakvim vozilom sto je odlicno. najvise od svega sto me odusevljava jest sto igrica odlicno radi na mom pc a bojao sam se da ce malo stekati
samo me brine da kad budem kasnije izbrisao i opet instalirao igricu kako da sprijecim ponovni update?
BigBongman
04-03-2011, 20:14
nisi ni trebo updejtat. nemoj ulazit preko launchera. odi u c:/program files/electronic arts/bf bc2 i otvori bfbc2.exe
ta-da :D
rijeseno je vec sinoc, gotova je spora patnja oko update
sad sam tek zaigrao i presao do one misije gdje ima snijega protiv Ruse. malo sam se iznenadio kada sam igrao prvu misiju u kojoj je doba WW2 protiv Japance jer sam ocekivao samo moderno doba
igra je super, mozes voziti svakakvim vozilom sto je odlicno. najvise od svega sto me odusevljava jest sto igra odlicno radi na mom pc a bojao sam se da ce malo stekati
samo me brine da kad budem kasnije izbrisao i opet instalirao igru kako da sprijecim ponovni update?
Imaš za skinuti patch zasebno, malo googlaj, dao bi ti link ali sam lijen.
samo me brine da kad budem kasnije izbrisao i opet instalirao igru kako da sprijecim ponovni update?
O isusati,tolka je muka pricekati da se updejta?
Otrkio aug i još neke fore. Svakom sekundom shvaćam koliko je cod smješan prema ovome.
Da barem to vise ljudi shvaca :thumbs2:
Koji ti je ingame nick?
Da barem to vise ljudi shvaca :thumbs2:
Koji ti je ingame nick?
MoRsKka_DZuKeLA. Ajde addaj da ne budem ''forever alone'' :)
Decki ak tražite klan za zajebanciju,warove i igranje javite mi se na pm.
Decki ak tražite klan za zajebanciju,warove i igranje javite mi se na pm.
Pa ja bi in ako može da naučim nešto od vas, računajte da ću se nabirat ali ono možda poberem koji trik. :)
Daj name clana pa se joinam na xfire ili gdje već, kako to ide na bf nekako ili?
Hvala. :wink:
kako napraviti da svatko igra svoj profil? jer i moj buraz igra
Tako da kupis dva keya
jel moguce 'nabaviti' na netu iako sumnjam...
Jedan primjerak igre se može registrirati na jedan account.
Ali zato možeš na istom accu raditi više soldiera, pa tako ako i tvoj buraz igra neka napravi svog soldiera i svako neka igra svoje.
Ali zato možeš na istom accu raditi više soldiera, pa tako ako i tvoj buraz igra neka napravi svog soldiera i svako neka igra svoje.
kako se to radi? plz
osim ako za to treba multiplayer onda necu
O isusati,tolka je muka pricekati da se updejta?
prava muka, vjeruj mislio sam da cu zaplakati
Preporuka assault puške molim. Hvala.
seahawk37
06-03-2011, 14:19
u pocetku dok nisam otkljucao sva oruzja za assualt, koristio sam F2000 :pray:
a sad AN-94
Morph_OS
06-03-2011, 14:26
Njubovske puske/najpreciznije
Abakan - Assault
MG36 - Medic
GOL - Recon
Abakan - Assault
MG36 - Medic
GOL - Recon
Volim careve ko ti, ako je puška precizna odma je za nabine. lol.
a sad AN-94
F-2000 ne volim još od coda...A an je abakan onaj 3 burst, jel?
ScorpiuS
06-03-2011, 14:39
Je, i mrzio sam tu pušku. Bila je stvarno premoćna.
Najdraže oružje mi je bio XM8
A tek m60 kod medica,ručni top jbt xD
Problemčić. Kad uđem u igru, login, odem na neki server imam samo početnu opremu, ak 971 i te spike ali sam 7 lvl i sve kao piše. Odem van u unlock i weapons ono, sve otključano, odem u igru, opet sve imam. Ono wtf?
thy
seahawk37
06-03-2011, 16:35
Je, i mrzio sam tu pušku. Bila je stvarno premoćna.
Najdraže oružje mi je bio XM8
daaa, sada igram sa engineerom i XM8 C koristim
http://i55.tinypic.com/qq1vs2.png
Morph_OS
06-03-2011, 17:07
A tek m60 kod medica,ručni top jbt xD
Zaboravio sam :D
Da dodam jos M2 CG kod enga.
[quote="Morph_OS":1j9thof6]Njubovske puske/najpreciznije
Abakan - Assault
MG36 - Medic
GOL - Recon
Volim careve ko ti, ako je puška precizna odma je za nabine. lol.[/quote:1j9thof6]
Oni ih koriste zar ne? Nabijaju po 8k+ killova s njima.
kako se to radi? plz
osim ako za to treba multiplayer onda necu
hoce li mi neko odgovoriti?
seahawk37
06-03-2011, 20:28
Kada se logiras u igri, moras odabrat sa kojim profilom ces igrat, i dolje desno ti je Create
Kada se logiras u igri, moras odabrat sa kojim profilom ces igrat, i dolje desno ti je Create
kako logirati? ja samo udjem u igru
Retardirani troll
[quote="Morph_OS":mpu3fq30]Njubovske puske/najpreciznije
Abakan - Assault
MG36 - Medic
GOL - Recon
a sad AN-94
F-2000 ne volim još od coda...A an je abakan onaj 3 burst, jel?[/quote:mpu3fq30]
Kaj nisi rekao da si tek počeo igrati, ergo ti si njubina ( odmilja newbe, n00b)
Abakan je ko stvoren za početnike, meni je to bila prva platina.
[quote="Morph_OS":acxwzcjh]Njubovske puske/najpreciznije
Abakan - Assault
MG36 - Medic
GOL - Recon
a sad AN-94
F-2000 ne volim još od coda...A an je abakan onaj 3 burst, jel?
Kaj nisi rekao da si tek počeo igrati, ergo ti si njubina ( odmilja newbe, n00b)
Abakan je ko stvoren za početnike, meni je to bila prva platina.[/quote:acxwzcjh]
Ma znam ali koja god puška da je malo preciznija odmah je noob, smješno. Ne smeta meni recoil, zasad igram sa augom, abakana kad dobiem budem vidio. Koliko levela ima i jel ima neki prestige ko u codu i što je ono veterans? se to dodatno plaća i kako dobit m1garand :)
hvala.
Abakan - Assault
MG36 - Medic
GOL - Recon
Meni su bolji M24, MG3, Ak-74u, a assault rijetko koristim posto igram HC, pa nemogu uciljat s GLom.
Zasto njubovske? To sto su precizne neznaci da su za nobove.
Retardirani troll
hvala. i ti si retardiran!
xVNcd-kX0sQ&feature=related
Ma znam ali koja god puška da je malo preciznija odmah je noob, smješno. Ne smeta meni recoil, zasad igram sa augom, abakana kad dobiem budem vidio. Koliko levela ima i jel ima neki prestige ko u codu i što je ono veterans? se to dodatno plaća i kako dobit m1garand :)
hvala.
50. rankova, nema prestige, veteran ti je vjernost bf-u, ne placa se, nego moras se na site-u logirat s podacima od ostalih bf igri, i tak se dobije garand...
hvala.
50. rankova, nema prestige, veteran ti je vjernost bf-u, ne placa se, nego moras se na site-u logirat s podacima od ostalih bf igri, i tak se dobije garand...
Very šit, ja bi garandera :)
A dobro, bit će i thompson dobar. Hvala.
Ja imam samo BC2 pa imam m1 garand.
Samo registriraj jos BF Heroes i bit ces veteran 1.
Hmm,prijatelj isto ima bc2 i registriran heroes ali nije dobio garand...
A nezz vise kak sam to napravio. Al nece ti se to automatskii aktivirat, mislim da je neka greska, nego im trebas mail poslat.
Pošalješ mail i oni če ti ljubazno staviti vet. status.
Mani su dali vet. status 3. a bc2 je prvi battlefield koji sam zaigrao.
vidim kakvi su forumasi ovdje, ne osjecam se dobro, odlazim iz foruma trajno
bye
vidim kakvi su forumasi ovdje, ne osjecam se dobro, odlazim iz foruma trajno
bye
Hell, it's about time.
Probao sam ga u single, a nije mi neš...budem kasnije probao otljučat.
Pozz lik.
Al nije ti taj garand nis posebno.
Meni je poslužio samo kako bi dobio onu insigniu za sve bronce.
MA skužio sam u singleu da :)
Ali fora klat sa time dok svi furaju moderno :)
Ja sam isto tako mislio, al nakon što sam skupio zlatnu zvjezdicu, više ga nisam koristio.
Morph_OS
07-03-2011, 22:04
Malo je zajebano s time igrat.
Na hardcoru je solidna puska u borbama na daljinu...izbliza cak i ako prvi pocnes pucat nemas velike sanse.
Na normalu je ipak puno teze igrat..2 headshota da crkne ili 3 u tijelo.
Super mi je bilo s time igrat jer sam obicno bio jedini na 32 slot serveru s tom puskom,a zvuk je epic :D
Glupo mi je sto s pistoljem trebas 3 metka da ubis nekog a sa strojom najmanje 10.
Ne kužim to sa dva ili tri puta u glavu i onda tek ubije. Veoma nerealno ali dobro.
Jel ima ono da sa svakom puškom skupljaš challenge ko u codu?
i Zaš mi svaki put reseta statse kad uđem u igru pa moram ić ono unlocked i to pa ih vrati.
Meni nekad kaze da izgubim konekciju, pa me izbaci u menu. To me strasno nervira.
Meni nekad kaze da izgubim konekciju, pa me izbaci u menu. To me strasno nervira.
A baš rasturaš? Znam i meni neki, dođe mi da livam odmah i unistal :(
hmm dakle bad company 2 podrzava DX11...kako znati da li je aktiviran/upaljen itd.? Igram sve na max, 1440x960, AA 32x.....jel to znaci da igram DX11? XD
Odkud ti to da podržava dx11? Ja mislim da je on na dx9.
Worthaur
08-03-2011, 09:47
Krivo mislis
Sto se tice mijenjanja dx, odes na documents/BFBC2 i otvoris settings.ini
Vjerojatno ce ti bit DxVersion=auto, promijenis u DxVersion=11
Oce bit onda bolja grafika?
Oce bit onda bolja grafika?
Ja ne vidim tu razliku nikakvu...mislim meni je na high dovoljno i predovoljno dobro :)))
A molo je izostreno, al nis puno bolje.
Kako prezirem ovu igru, a nikako prestat igrat. Nakon što sam otrkio abakana onog donekle skoro uspijevam imati pozitivan k/d.
Jedina stvar koja me ubija je da moram igrat godinama da dobijem armor i onaj ammo da bi mogao nekom nešto. Jer gubim 86% konflikata na blizinu iako sam siguran da sam sprašio u njega finu količinu metaka.
Sad sam medic pomalo.
Može li mi netko ukratko pojasniti kako se služiti tracer gunom? Kako da tražim squad ammo helath ili nešto, neki shortcut?
Hvala.
Treacer gunom obilježiš neprijateljsko vozili, zatim uzmeš rpg ili cg lockaš i kada ti kvadratić prestane blinkati opališ i projektil če pratiti metu.
Ammo i health tražiš stiskajući E (ili Q) dok gledaš suborca.
Treacer gunom obilježiš neprijateljsko vozili, zatim uzmeš rpg ili cg lockaš i kada ti kvadratić prestane blinkati opališ i projektil če pratiti metu.
Ammo i health tražiš stiskajući E (ili Q) dok gledaš suborca.
Zanimljiva stvarčica. Hvala lijepa.
nije bas da bude pratil vozilo, nego bude izletel iz lunchera i nakon 3 metra krenul ravno na metu... tak da, ak je izmedju tebe i vozila kuca il suma, gadjaj u stranu ili u zrak... trace-ani helic sigurno pada, osim ak u medjuvremenu ne izbaci smoke...
nije bas da bude pratil vozilo, nego bude izletel iz lunchera i nakon 3 metra krenul ravno na metu... tak da, ak je izmedju tebe i vozila kuca il suma, gadjaj u stranu ili u zrak... trace-ani helic sigurno pada, osim ak u medjuvremenu ne izbaci smoke...
Tracer isto ko i metak pada jel? Teško je helija pogodit:)
Ali vrijedi što je da je :)
Trace ti nema bullet drop efekt.
DarkOscillator1905
18-03-2011, 17:53
Jel igra to jos ko
taman sišo sa njega :D
odo uzet koju pivu sa užim krugom prijatelja,razglobit par tisuća tema,malo se posvađat...i natrag sam kuci da pucam i rušim :rambo:
Jel igra to jos ko
Kako da ne,..nemogu prestat.
Jel igra to jos ko
Još pitaš.
Nikako da dođem do 50. :twisted:
DarkOscillator1905
19-03-2011, 14:44
Jel igra to jos ko
Još pitaš.
jedan od razloga zasto igru postujem :pray:
Jel igra to jos ko
Još pitaš.
jedan od razloga zasto igru postujem :pray:
Slažem se...tek sam 20 lvl a ubi se od igranja.
Otključao one pičkaste automatske snipere..gotta love it when they call me noob.:)))
Fear,moram te obavjestiti da sam uspio nakupit 199 killova..I stime te skinuo s trona :P
ajde pobjedi to...nije fotoshopirano,sve je to skill,cak 2 gold stara na jednom gunu sam skupio...a mapa je izgledala ko staljingrad posto je bilo 2000 ticketa
http://img33.imageshack.us/img33/6649/htt.png
hebo te, blago vama na pc-u, s takvim serverima...
Morph_OS
19-03-2011, 20:50
Nice. Os kupit za pc ? :D (prodajem xD )
ni na ps3 ju vise ne igram ko prije... tak da nema smisla opet sve ispocetka na pc-u...
Pomoć u igri sa engom. Znam da ima na youtubeu ali neki savjet, koji gun, kako gdje što? hvala.
za kaj ti treba savjet? ak si tek pocel, znaci da nemas sva oruzja, pa idi redom, dok otkljcas sljedece, predji na njega... ump i pp2000 bez red dot-a il acog-a zaboravi, jer imaju ciljnik manji od su.ka... meni je prva platina bila na aks74u, al nije ni xm8c los... na velikim otvorenim mapama za vozila uzmi at4, mozes ljepo skrenut raketu ak mislis da bus fulal... u obrani obavezno s vremena na vrijeme postavi mine (moze ih biti max 6 koje ti postavis ak se ne varam i stoje tak dugo dok ih neko ne unisti), jer se jos uvjek zna naci ekipa s c4 i quadom... za mape s helicima, ak vec niko nema, uzmi si ti tracer i rpg i cg i skidaj helice, ovisi o pilotima, al za neke ti ni netreba tracer... ak ti je tenk blizu, radje ga osteti s repair tool-om, nego da otkrivas poziciju s rpg-om...
za kaj ti treba savjet? ak si tek pocel, znaci da nemas sva oruzja, pa idi redom, dok otkljcas sljedece, predji na njega... ump i pp2000 bez red dot-a il acog-a zaboravi, jer imaju ciljnik manji od su.ka... meni je prva platina bila na aks74u, al nije ni xm8c los... na velikim otvorenim mapama za vozila uzmi at4, mozes ljepo skrenut raketu ak mislis da bus fulal... u obrani obavezno s vremena na vrijeme postavi mine (moze ih biti max 6 koje ti postavis ak se ne varam i stoje tak dugo dok ih neko ne unisti), jer se jos uvjek zna naci ekipa s c4 i quadom... za mape s helicima, ak vec niko nema, uzmi si ti tracer i rpg i cg i skidaj helice, ovisi o pilotima, al za neke ti ni netreba tracer... ak ti je tenk blizu, radje ga osteti s repair tool-om, nego da otkrivas poziciju s rpg-om...
Još moram samo otključat ump i to je to.
Ma nikako tenka ubit, treba mu ohoho raketa iako ga trace-am. Scar mi je zasada odličan, dok mi je pp2000 prebrzo pojeo metke pa sam stalno bez metaka jer debili od frendova ne daju ammo boxove. :(
Ugl sve u svemu meni teška klasa, svaka čast ko snjome rastura.
Fear,moram te obavjestiti da sam uspio nakupit 199 killova..I stime te skinuo s trona :P
ajde pobjedi to...nije fotoshopirano,sve je to skill,cak 2 gold stara na jednom gunu sam skupio...a mapa je izgledala ko staljingrad posto je bilo 2000 ticketa
[imimiđ]
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4401462/Challenge-Accepted.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Challenge-Accepted-HD-1
Nego, trebalo ti je dugo da me pređeš.
U shall be notified :D
Krećem na pohod čim završim DA2 :wink:
ANTI INF ENG
UMP,GRACH,LV,GUSTAV,MAGNUM,WARHEAD
ili XM8 C,GRACH,X4,GUSTAV,MAGNUM,WARHEAD
ANTI CAR ENG
PP2000,GRACH,EX UPGR(za vise raketa),M141,MAGNUM,WARHEAD
Ajde prihvati poraz Fear :D
Prihvaćanje poraza je prejednostavno 8)
Još moram samo otključat ump i to je to.
Ma nikako tenka ubit, treba mu ohoho raketa iako ga trace-am. Scar mi je zasada odličan, dok mi je pp2000 prebrzo pojeo metke pa sam stalno bez metaka jer debili od frendova ne daju ammo boxove. :(
Ugl sve u svemu meni teška klasa, svaka čast ko snjome rastura.
tenk gadjaj od iza. di mu radis najvise stete... a jacim exploztivima bi mu 3 rakete trebale biti dosta, a tolko ih imas... naravno, ak ga niko ne popravlja s druge strane...
Svasta se moze desiti između te 3 rakete...
Solo je dosta tesko unistiti tenk,a narocito zato jer ga najcesce voze bas inzinjeri,i cim ga okrznes odma popravljaju.
Svasta se moze desiti između te 3 rakete...
Solo je dosta tesko unistiti tenk,a narocito zato jer ga najcesce voze bas inzinjeri,i cim ga okrznes odma popravljaju.
Da, ja ga i trace-am i sve, ali nitko niš, što je žalosno koliko ljudi i dalje igraju ''cod'' ovdje.
onda promjeni server/ekipu s kojom igras... kad se nas 4-8 domacih nadje na istom serveru (na ps3), nema te ekipe koju ne razvalimo...
i onda jos kvocemo kad neko nekome uzme vehicle destroy, lol
Napokon otključao sve od svih klasa, sad mogu igrat kako hoću :)
Ugl ima ko preporuku nekog dobrog servera di ima domaće ekipe i da se lijepo igrat?
Hvala.
Imaš malo dobrih servera di je ekipa uigrana, a još manje naših servera.
Ja gulavnom igram na HC i sniper free serverima, jedan od boljih servera mi je bio =OVER=
Jednom sam naletio na BUg-ov server i dobro se zabavio, ali sad ga više nemrem naći.
Ugl igram neke di su više noob serveri pa mi zato tako i je. svi lete kao da cod igraju, nitko ne arma mcom ili spama na njega granate jedino se ja budala trudim :)
DarkOscillator1905
21-03-2011, 00:37
koliko mi se puta desi....da nako izbusen mecima...trcim i ispred mene je moj medic...i nece da mi baci medic pack...pa ono pucam oko njega nece li se sjetit....nista!!!
promjenim team...nadem njega..i kad ga ubijem pogodim ga jos 3 puta rpg-om u ono bezivotno tijelo...i lakse mi bude
Ako mi nesto ide na zivce to su onda oni likovi koji kempaju u kuci u nekom usranom kutu a vani po ulicama borbe.
Imam kiling spree,uletim u kucu da mi se popravi health i doceka me takav pizdun iz najmracnijeg kutka :rotfl:
Ako mi nesto ide na zivce to su onda oni likovi koji kempaju u kuci u nekom usranom kutu a vani po ulicama borbe.
Imam kiling spree,uletim u kucu da mi se popravi health i doceka me takav pizdun iz najmracnijeg kutka :rotfl:
Da, obožavam frajerčine sa saigom jebenom u kutu sobe i ispod njih ammo box. Pičkice.
koliko mi se puta desi....da nako izbusen mecima...trcim i ispred mene je moj medic...i nece da mi baci medic pack...pa ono pucam oko njega nece li se sjetit....nista!!!
promjenim team...nadem njega..i kad ga ubijem pogodim ga jos 3 puta rpg-om u ono bezivotno tijelo...i lakse mi bude
This. E klikam liku, letim po njemu, guram se snjim i ne vrijedi, em medic em assault igrači su debilni i jebeni noobovi...čast izuzecima. Pa kao da je teško bacit medikt u pm a dobiješ exp. Svi igraju radi mg36 i radi m60 niš više.
I jedna stvar koja mi diže tlak na max. Medic sam, letim i oživljavam žrtvujem se, pogodi me zalutali metak. Lik kraj mene assualt čuči i plače. Umjesto da uzme moj medic i oživi me, pa ja dobijem assualt, pa zamjenimo mjesta pa on pogine pa mu vratim njegovo, ne on je retardiran i neće to da napravi. Ne shvaćam ljude koji ne razume da gubimo attack tickete i koje su sebične i bezobzirne pičketine.
Svu tu stoka treba vratit u cod jer tamo nema taktiziranja nego samo pucanja i kampanja.
DarkOscillator1905
22-03-2011, 00:27
Filu za presjednika :D
sve kako si naveo je istina...i slazem se sa tobom
Filu za presjednika :D
sve kako si naveo je istina...i slazem se sa tobom
Hehe hvala. Ma ono, ja sam isto Cod noob evo priznam, ali barem se trudim, prihvatio sam novi sistem igre, odgledoa hrpu videa, naučio nešto...ali kad gineš da pomogneš, a debil do tebe neće niš e onda stvarno. Ne znam jesam li ja lud no nekad imam osjećaj da sam u praovm ratu. Nabijem sluške na max, ono leti, kuća exploda, ja trčim, oko mene meci...ono predobra igra nemogu doć sebi. :)
Sto se sekiras tolko oko "Igre"? Nadji par ljudi i igraj snjima...
DarkOscillator1905
22-03-2011, 12:11
fila a nas sta je brate....
evo mi konfiguracije:
core 2 quad 2.5 ghz q8300
graficka:asus eah5770 cucore 1gb ddr5
500 gb HDD
2 gb RAM
i kad igram bad company i sve na low...ono mi malo stopka..a jebote trebo bi moc igru igrat skoro sve na high da mi nikako ne stopa...znas ti mozda u cemu je prob???
Može biti brdo toga, kolega iz klana je konstantno imao lag na dobroj mašini zato jer mu se hladnjak za proc malo odvojio i temperature su mu porasle.
U kojoj rezi igras? Inace ja jedva igru vrtim na high sa 4870x2 i i7 920 u 1920:1200 rezi bez AA i onih ostalih sranja. Igra je poprilicno zahtjevana u multiju te su jos shebali performanse nakon svakog patcha redovno.
Trebalo bi radit na medium ali neznam kak igra radi u dx11 koji bi trebao biti jos zahtjevniji ako ju tako igras. Probaj preinstalirat i neke starije drivere. Bio je hotfix tamo negdje 2-3 mjeseca nakon izlaska koji je davao do 30% vise performansi na atijevm grafama, ako ovo halas najvise isplati se skinut ga.
Inace ja sam odusto igrat ovu igu jer su je totalno shebali sa zadnjim server patchem koji je bio prije nove godine. Skoro svi serveri sa 32 playera lagiraju ako nisu iz hr i hitbox je totalna banana(udes u zaklon pa te ubije metak sa 1-2 sec zakasnjenja). Jednostavno mi vise nije gust igrat i sam se isfrustriram a fali mi jos samo 4 ranka do 50.
Nadam se da isto sranje nece napravit sa bf3 jer su od vrlo dobre igre (bc2) svojim "fixevima" napravili dubre, jos je najbolje radila u beti samo su trebali noz nerfat.
Sto se sekiras tolko oko "Igre"? Nadji par ljudi i igraj snjima...
Ok.
fila a nas sta je brate....
evo mi konfiguracije:
core 2 quad 2.5 ghz q8300
graficka:asus eah5770 cucore 1gb ddr5
500 gb HDD
2 gb RAM
i kad igram bad company i sve na low...ono mi malo stopka..a jebote trebo bi moc igru igrat skoro sve na high da mi nikako ne stopa...znas ti mozda u cemu je prob???
Odi u my docse i tamo u configu stavi dxversion na 9, isključi bloom i još neke opcije. Vidi temperature i drivere najnovije.
U kojoj rezi igras? Inace ja jedva igru vrtim na high sa 4870x2 i i7 920 u 1920:1200 rezi bez AA i onih ostalih sranja. Igra je poprilicno zahtjevana u multiju te su jos shebali performanse nakon svakog patcha redovno.
Trebalo bi radit na medium ali neznam kak igra radi u dx11 koji bi trebao biti jos zahtjevniji ako ju tako igras. Probaj preinstalirat i neke starije drivere. Bio je hotfix tamo negdje 2-3 mjeseca nakon izlaska koji je davao do 30% vise performansi na atijevm grafama, ako ovo halas najvise isplati se skinut ga.
Inace ja sam odusto igrat ovu igu jer su je totalno shebali sa zadnjim server patchem koji je bio prije nove godine. Skoro svi serveri sa 32 playera lagiraju ako nisu iz hr i hitbox je totalna banana(udes u zaklon pa te ubije metak sa 1-2 sec zakasnjenja). Jednostavno mi vise nije gust igrat i sam se isfrustriram a fali mi jos samo 4 ranka do 50.
Nadam se da isto sranje nece napravit sa bf3 jer su od vrlo dobre igre (bc2) svojim "fixevima" napravili dubre, jos je najbolje radila u beti samo su trebali noz nerfat.
E hitbox je smeće da, zbrišem u kuću i onda umrem nakon 5 sek i tako to, a nije me ubio kroz kuću nego kao prije..itd. A o lagu da ne pričam,nekada nepodnošljivoooo
Cuj kaj da ti velim stari zao mi je samo kaj si propustio strasnu igru jer si je pre kasno uzeo ja sam utuko 300 sati u multy dok mi nije puko film sa zadnjim patchem. Ovo sad kaj je ostalo je tuga i zalost kako je to sve radilo prije nego su oni poceli "popravljat" sve to, naravno bilo je problema uvijek al u ovom stanju je igra neigriva.
seahawk37
22-03-2011, 15:48
ljudi mogli bi se dogovorit za neki termin, pa igrat svi zajedno :wink:
i napisete ovdje svaki svoj nick, da se medusobno dodamo u igri
Slažem se, bilo bi dobro.
Nick: x7ensis
ljudi mogli bi se dogovorit za neki termin, pa igrat svi zajedno :wink:
i napisete ovdje svaki svoj nick, da se medusobno dodamo u igri
Moj imaš u potpisu, svakako dodajte pa se nađemo za skvad barem jedan ili dva :)
Cuj kaj da ti velim stari zao mi je samo kaj si propustio strasnu igru jer si je pre kasno uzeo ja sam utuko 300 sati u multy dok mi nije puko film sa zadnjim patchem. Ovo sad kaj je ostalo je tuga i zalost kako je to sve radilo prije nego su oni poceli "popravljat" sve to, naravno bilo je problema uvijek al u ovom stanju je igra neigriva.
A dobro je meni i ovako iako nekad digne tlak....a jebiga neki patchevi poprave neki pokvare...:/
Kak jedva, ja ju sa 4890, phenom2 x4 955 vrtim na 1920x1080 sve na high sa max AA i to na pristojnom fps-u ( ispod 35 ne ide)
okej, imam jedan cudan problem pomagajte kako znate plx!
Znaci ovako, vidjeh da vi tu dosta pišete o igri ovo ono pa mi se vratila želja da igram, i pokrenem ja prekjuce i uopce nešljaka, ko da nisam pokrenuo, kad pogledam u proccesima .exe ko da se sam od sebe zatvara, i kazem ja ajd valjda moram reinstall, i reinstallirah ja i patchao sam pomocu updatera što traje jebeno dugo i opet isti problem ... ? jel ima ko možda kakav sličan problem ili zna neko riješenje ? Igra je, naravno, orginal.
Dodao sam vas sve, prihvatite me, moj nick je Grim Teh Reaper.
Nego pitanjce.
Da li se vama dogodi da kada prihvaćete request jednostavno ne doda osobu na friend listu?
Neznam ko me je dodao ali nije mi sve dodalo na listu.
@fear, imo sam isti problem
moj nick: Specijalac CRO
ljudi aj nek mi neko posalje u inbox na g mail jedan key molim vas :pray:
lol
Morph_OS
23-03-2011, 14:51
220 kn..dobijes bc2 i vietnam :D
ma frend mie posudio igru instaliro i imam kjedan key al je on jos sebi napravio jedan acc za igrnje online pa meni treba jedan
ma frend mie posudio igru instaliro i imam kjedan key al je on jos sebi napravio jedan acc za igrnje online pa meni treba jedan
Evo poslao sam ti jedan.
obozavam igrat ovo na ps3-u quickscope i to sa snajperom preeeee
A da pičikice sa aim assistom na konzolama...klasika.:)
N00b alert :)
okej, imam jedan cudan problem pomagajte kako znate plx!
Znaci ovako, vidjeh da vi tu dosta pišete o igri ovo ono pa mi se vratila želja da igram, i pokrenem ja prekjuce i uopce nešljaka, ko da nisam pokrenuo, kad pogledam u proccesima .exe ko da se sam od sebe zatvara, i kazem ja ajd valjda moram reinstall, i reinstallirah ja i patchao sam pomocu updatera što traje jebeno dugo i opet isti problem ... ? jel ima ko možda kakav sličan problem ili zna neko riješenje ? Igra je, naravno, orginal.
Ima tko kakvo riješenjeee ? :(
probo s punkbusterom, system.ini deletat, novi driveri za graficku ali nist ne pomaze. :(
N00b alert :)
:PPPP zabavno je
Cpt.price ajde mi poaslji key u pp :pray:
Alo brale, jesam, ako hočeš i Vietnam key moraš napraviti 20 sklekova na trepavicama.
Pics or aint happening.
kaj si na gmail poslo?
kaj znaci ovo boyaka ak nemres ok
ima neko key viska za bc2
kaj si na gmail poslo?
kaj znaci ovo boyaka ak nemres ok
Pa kak ču ti poslat na đimejl ako nigdje nisi ostavio podatke.
Ako neznaš što znači booyaka možda jednostavno nisi još spreman za BC2.
ima neko key viska za bc2
to je kao da si pitao ima ko viška 200kn?
Imaš net, googlaj, brate kupi si key napravi acc i deri.
DarkOscillator1905
24-03-2011, 00:33
evo skino sam program za cpu temp.
i pokazuje mi sva 4 core da su na temp.on 40 c...a ukljucen mi je tuneup i disk mi se fragmentira,ukljucen mi je net i na forumu sam :D
jeli to previse temp.??
evo skino sam program za cpu temp.
i pokazuje mi sva 4 core da su na temp.on 40 c...a ukljucen mi je tuneup i disk mi se fragmentira,ukljucen mi je net i na forumu sam :D
jeli to previse temp.??
Ma nije...to je ok.
Za ovo nisam prije znao. Stvarno odlično.
L7h2VZKMxRY&feature=player_embedded
Za ovo nisam prije znao. Stvarno odlično.
L7h2VZKMxRY&feature=player_embedded
Šteta što jako malo ljudi trace-a i nitko se ne trudi uopće. Bar koliko ja igram. Ja traceam ali dok ja počnem pucat itd em se poprave em lik ispuca smoke i riješi se darta.
Kadamon-sama
25-03-2011, 16:05
Nemoj traceati, svaki respectable pilot ce imati smoke...M136 AT4 i skidaj helice s jednom raketom. Ne ovisis o tome dal ostatak tima derpa ili pokusavaju nesto napraviti, uzmi si extra rockets perk i extra explosive damage perk, imat ces 8, mislim, raketa pa vjezbaj, cak ako imas gluhe asasultove u timu dosta ce ti potrajat.
Namucit ces se u pocetku dok ne ti ne dode intuitivno kolko ispred helica ispucat raketu da bi ga pogodil ali jednom kad ovladas skidat ces ih preko cjele mape
plus there is the badass factor :D
pgiDRs7wDT0
Helići se skidaju tenkovskim granatama.
fak jea
Ja razmatram da krenem ponovno igrat s ekipom :P Koga trenutno ima najmanje? Medica Recona Assaulta ili Inzinjera?
Constantine
25-03-2011, 18:20
fak jea
ane,mene najvise s tim skinu,a ja druge helice skoro pa nikad.
fak jea
Muahahahaha! :D
Nema mi slađeg kad zveknem tenkovsku granatu u heli. Još kad si ti u protivničkom heliju! :P
Nakon par puta, samo čekam...
*[N7]SThe Constantine left the gameS-.- xD
Nemoj traceati, svaki respectable pilot ce imati smoke...M136 AT4 i skidaj helice s jednom raketom. Ne ovisis o tome dal ostatak tima derpa ili pokusavaju nesto napraviti, uzmi si extra rockets perk i extra explosive damage perk, imat ces 8, mislim, raketa pa vjezbaj, cak ako imas gluhe asasultove u timu dosta ce ti potrajat.
Namucit ces se u pocetku dok ne ti ne dode intuitivno kolko ispred helica ispucat raketu da bi ga pogodil ali jednom kad ovladas skidat ces ih preko cjele mape
plus there is the badass factor :D
pgiDRs7wDT0
:pray: :pray: :pray:
Kakav kralj!
fak jea
Daj me nemoj....anti tank granatom skinut helija?
fak jea
Daj me nemoj....anti tank granatom skinut helija?[/quote]
Ma ko je spominjao AT minu.
Nego vozić se u tenkiću, opaziš neprijateljski helić i BOOOM, odjednom double kill (moguće je i multiple kill ak opizdiš nakrcani blackhawk).
fak yea
Iako moguće je uništiti helić i at minom, ja sam jednom tako poginuo u vietnamu dok sam pokušao provući helić ispod mosta, izgleda sa sam letio pre nisko.
fak jea
Daj me nemoj....anti tank granatom skinut helija?
Ma ko je spominjao AT minu.
Nego vozić se u tenkiću, opaziš neprijateljski helić i BOOOM, odjednom double kill (moguće je i multiple kill ak opizdiš nakrcani blackhawk).
fak yea
Iako moguće je uništiti helić i at minom, ja sam jednom tako poginuo u vietnamu dok sam pokušao provući helić ispod mosta, izgleda sa sam letio pre nisko.
Ma pročitao sam dobro, ali budala bila mi mina na pameti.
Sa tenkom sredit heli bome gg.
Lol pa ja sam prije znao bacati mine u zrak da ubijem helica,jako rjetko to mozes,samo sam jednom uspio,najbolje u Vietnamu,ondje helici lete nisko...ali ja sam najvise naletao na mine,jer jako nisko letim s helicem u vannili i onda puno puta nagazin na minu..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.