Log in

Pogledaj cijelu verziju : Battlefield: Bad Company 2

Stranica : 1 2 3 4 5 6 [7]

IGoR_2803
22-04-2011, 16:06
upravo igram ovo i nije mi jasno da li su svi developeri ratnih pucačina danas nafiksani ili su jednostavno priglupi? mislio sam da će ovo biti inteligentnije od jebenog CODa, ali neeeee: frajeri me sa 100 m bez problema pogode sa sačmom koju btw vidim kao roj krijesnica... jebeni NPC suborci mi stoje kao mile gere i ne miču se dok ja ginem na fronti i onda se od nekud pojave?!

a ono u avionu neću ni komentirati... frajeri bacaju ručne bombe na mene, u jebenom avionu u faking letu... :cry:

edit: evo, tek sad vidim da je to kraj igre... thank God for the small favors...

*Fila*
22-04-2011, 20:19
Do sinoć sve 5 sad svakih 5 min, losig key packets 9003 neki error baca me van iz igre stalno...prokleti punkbuster omogućen je i updejtan i ke kurac...zna netko? hvala.

fear
22-04-2011, 20:59
Do sinoć sve 5 sad svakih 5 min, losig key packets 9003 neki error baca me van iz igre stalno...prokleti punkbuster omogućen je i updejtan i ke kurac...zna netko? hvala.
upravo proživljavam istu agoniju

*Fila*
22-04-2011, 22:23
Do sinoć sve 5 sad svakih 5 min, losig key packets 9003 neki error baca me van iz igre stalno...prokleti punkbuster omogućen je i updejtan i ke prozor...zna netko? hvala.
upravo proživljavam istu agoniju
SInoć je neki update bio na pb i sad je sjebalo sve kru im ranim. :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: :yuck: :yuck:
i to kad sam najjači naravno kika :(

*Fila*
23-04-2011, 14:22
Ne, neigrivo, svakih 5 minuta losing key packets nekad 9003 nekad 9005. Reinstalirao sam pb, updateao i sve otpočetka stavio i opet ne vrijedi...netko zna do čega je to? hvala.

fear
23-04-2011, 17:52
Jebalo majku, krenem kao rambo, neprijatelji padaju kao muhe i BOOM "loosing key packets 9003"
un ti sumpora :twisted:

*Fila*
23-04-2011, 19:37
Jebalo majku, krenem kao rambo, neprijatelji padaju kao muhe i BOOM "loosing key packets 9003"
un ti sumpora :twisted:
E pa da, ne znam zašto baš kad pwnam dobro :(

Tsaя
08-06-2011, 19:43
Planiram kupit Vietnam DLC, pa vas hocu pitat, dal se to isplati i dal igraju ljudi to?

DJ Not Nice
10-06-2011, 00:25
Ak imaš novca i fan si BF serijala, uzimaj!

v9PALCGjxsE

Tsaя
10-06-2011, 18:30
Kako bolesno! :)))
Znači, jučer sam poslo mail ovim na Originu, support odjel...
Poslao sam im mail da ih pitam jel mogu od tamo kupit DLCe ako igra nije na Originu, da sam iz Hrvatske...
Dođem danas na komp, vidim dobio sam mail, i pazi sad, frajer mi je u accaunt ubacio i Vietnam i Specact DLC besplatno!
Koji kralj, puno mu hvala! :))))

Evo njegov mail:

Response Via Email (Samuel)09/06/2011 04.04 PM Hello,

Thank you for contacting Electronic Arts.

I apologize for any inconvenience. You can try to purchase the items through our online store at http://store.origin.com/S. I am not sure whether due to the region issue you would be able to purchase it in your region Croatia.

Thus, As a one time courtesy, I have manually entitled the "Battlefield Bad Company 2 Specact" and "Vietnam" to your EA account "mojmail@hotmail.com". To find the specified weapon please go to the in-game weapon section of your game after logging in to your game. Please do remember you must be on online playing mode to get the weapon.

To use both the items, I suggest you to please patch your game first, if Battlefield: Bad Company 2 will not auto-patch, you can try to start the patch before manually launching the game.

To do this, navigate to the directory where you installed BFBC2 (by default it should be: C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2). Once you are in the BFBC2 folder double click the BFBC2UPDATER.EXE file. This will update the game manually.

Then launch your game to find the specified weapon in the in-game weapon section and the Vietnam in your game.

I hope this helps. If there is anything else please let us know.

Regards,

Samuel
EA Support Centre, UK and Ireland

DJ Not Nice
10-06-2011, 18:40
Haha, naletio si na kulnog.

Tsaя
10-06-2011, 18:44
Baš sam hepi!
Super mi je ovaj Vietnam, samo se moram malo naviknut na tu dinamiku, izgleda mi dosta dinamičniji od BC2, a i ima puno mjesta za snajpanje...

Lucky.Strike
13-06-2011, 18:25
alo ima ko problema sa "connection to the game server has been lost" errorom.meni baci to nakon otprilike 20 minuta igranja.uzasno zivcira i dodje mi da uinstaliram igru :-x
za ovo sam platio 300 kuna??? :twisted:
ako neko zna kako to rijesit nek slobodno kaze,bio bih zahvalan

croat1gamer
13-06-2011, 20:20
Skuzio sam da odnedavno vise-manje svi main BF serveri imaju nekakvih problema sa konekcijom. Nije jedino BC2 u pitanju.

Lucky.Strike
13-06-2011, 22:29
ma proguglao sam ,vidim da dosta ljudi ima isti problem.a živcira maksimalno,nemogu jedan meč normalni odigrat od početka do kraja bez da me kika van :cry:

Tsaя
16-06-2011, 10:48
Bad Company 2 R32 patch

Dear client,

On the 8th of June the Bad Company 2 R32 patch has been released by DICE. As this is a mandatory patch all servers will be upgraded at 4 PM CEST on June 8th to the R32 patch. Clients may experience a short interruption while the servers are being patched.

For any questions about this patch please contact i3D.net support.

Webhosting met domeinnaam, 48 euro voor 3 jaar!

Bij bestelling van een webhosting pakket voor 2 jaar ontvangt u het 3e jaar geheel gratis! Wij bieden zeven webhosting pakketten aan. Elk pakket bevat één domeinnaam, waarbij u de keuze heeft uit .nl, .be, .com, .net, .org en .eu extensies.

Zowel Linux als Windows zijn gelijk in bandbreedte en schijfruimte, het belangrijkste verschil zit in de ondersteunde database en script talen.

De vo ordelen:
• Volledige applicatie store met meer dan 150 software pakketten; van CMS en foto album tot blog in één muisklik
• SSL beveiliging mogelijk
• Email adressen, POP, IMAP, kalender
• Site builder om snel een website te maken
• Realtime statistieken van uw website bezoekers
• Bij een 2 jarig contract het 3e jaar gratis. Vanaf 48 euro, 3 jaar uw website met domeinnaam, zonder bijkomende kosten en inclusief BTW!

Voordeel functies bij Linux:
• Optimale PHP en MySQL ondersteuning
• Python ondersteuning
• .htaccess ondersteuning

Voordeel functies bij Windows:
• Microsoft SQL Server database ondersteuning (express editie)
• Microsoft ASP .NET serverside scripting
• Hotlink bescherming via PLESK

Linux en Windows aanbiedingen:
• Bij een 2 jarig contract het 3e jaar gratis.

U kunt hier een webhosting plan en/of domein naam bestellen: http://www.i3d.net/webhosting-linux.php

Vacature: technisch datacenter medewerkers

INTERACTIVE 3D, i3D.net, is per direct op zoek naar twee technische support medewerkers voor werkzaamheden vanaf ons datacenter te Rotterdam. Werkzaamheden zijn fulltime, dwz 40 uur per week, en zullen be staan uit het leveren van tweede lijns support aan onze klanten en het opbouwen van de server infrastructuur van triple A game titels wereldwijd.

Goede communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Er is veel overleg met klanten in de VS en leveranciers in Europa en Azië. Alle externe communicatie zal in het Engels plaatsvinden, je zult hierin in zowel spraak als geschrift vloeiend moeten zijn.

Onze eigen software speelt een grote rol in deployment van nieuwe games en is gelicenseerd aan vrijwel alle grote game publishers. Op basis van onze technologie zal je klanten adviseren en deelnemen aan wereldwijde deployments van Xbox360 en PS3 games. Je zult veel samen werken met de project managers van de klant en onze leveranciers wereldwijd. Van belang is dat alle processen nauwkeurig worden opgezet en gedocumenteerd.

Flexibiliteit in werkuren is gewenst gezien het 24/7 karakter van onze dienstverlening.

De werkzaamheden besta an uit:
- Installatie en beheer hardware: in totaal duizenden HP en Dell Intel Xeon servers
- Installatie en beheer software: Linux Red Hat/CentOS, Windows 2008 R2
- Installatie en beheer netwerk: Layer 2/3 networking
- Beheer wereldwijde server clusters, gebouwd op onze software technologie
- Aanspreekpunt voor het supportteam: wijzigingen in software (Windows, Linux), beheer van managed applicaties en expert systemen
- Directe contact en advies uitbrengen aan klanten en collega's
- Schrijven van documentatie en plannen voor onze klanten

Wij hebben de volgende eisen en zoeken in jou de volgende eigenschappen:
- Ervaring met Linux Red Hat/CentOS én Windows 2008 R2
- Zelfstandige werker
- Eigen inbreng
- Enthousiast medewerker
- Teamplayer
- Je staat je mannetje en weet ook de lastige problemen op te lossen
- Vloeiend in geschrift en spreken van Nederlands &e acute;n Engels. Het is zeer belangrijk in foutloos Engels te kunnen communiceren met onze grotere klanten.

Vergoeding:
- Inkomensindicatie: In overleg en op basis van ervaring en opleiding
- Reiskosten vergoeding
- All inclusive kantoor drank en snacks
- Vergoeding telefoonkosten
- Mogelijkheid tot Laptop van de zaak
- Spaarloonregeling
- Pensioenregeling

Over INTERACTIVE 3D:
Interactive 3D is marktleider in de gamehosting branche. Wij zijn gevestigd in Rotterdam: onze helpdesk en administratie bevinden zich in hartje centrum in een gezellig en ruim kantoor. Onze techniek in ons datacenter in het monumentale Van Nelle gebouw te Rotterdam. Onze server clusters staan in Rotterdam, Frankfurt, London, Parijs, Tokyo, Sydney en de VS. Wij hebben strategische samenwerkingen met alle grote game uitgevers. Tevens hebben wij een unieke positie in de console gaming met PC, XBOX360 en Playstat ion 3 gameservers op eigen soft- en hardware in diverse lokaties. Ons bedrijf is gelicenseerd Microsoft Xbox Developer.

Interactive 3D groeit sterk: De afgelopen jaren 844% groei, goed voor plek 24 in de Deloitte Fast 50 ranking van snelst groeiende technologie bedrijven. Ook in 2010 is Interactive 3D hard gegroeid, met een verdrievoudiging zijn alle doelstellingen meer dan gehaald.

Reageren:
Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar mirjamsloot@i3d.nlSovv 'Vacature technisch datacenter medewerker' of neem telefonisch contact op met Mirjam Sloot via telefoonnummer 010-8900070.

Bartuc
01-10-2011, 15:22
Baš je igram, trenutno mi je bolja od svih CoD-ova zajedno. Ne znam kak nikad prije nisam probao taj Battlefield :o Napucavanje je odlično, atmosfera super, grafika prelijepa, jedino vjerujem da će priča biti za qurac baš kao i u 99,99% FPS-a, ali to je manje bitno u tom žanru.

Aral
01-10-2011, 16:25
I ja je baš igram. Onaj hipi u heliću je lutt!

Marvin OCX
01-10-2011, 16:34
Ma samo stani gdje ustranu gdje nema buke i slusaj komentare i caskanje one trojice debila sa tobom,ja sam par puta oplakao. Komentari tipa : "Nema nista bolje za cirkulaciju od dobre zasjede" :D

Aral
01-10-2011, 17:31
Da da, komentari su mi legendari :rotfl:

Bartuc
02-10-2011, 10:55
Prešao je, jedan od definitivno boljih čistokrvnih FPS-ova. CoD se jednostavno može pokriti preko glave i sakriti u neki mračni kutak pokraj nje (SP naravno, za MP ne znam). Uživao sam od početka do kraja. Jedine zamjerke su mlaka priča (lol, kao svaki FPS), i tek prosječan AI kod neprijatelja.

Jel ima kakav nastavak na priču, expanzija ili nešto? Aljaska?

PS: Vozač helikoptera je ISTI ISTI asistent na bivšem faxu :pray: Nađem sliku njegovu na stranici pa okinem :D

EDIT: Evo ga :rotfl: :pray:

http://i.imgur.com/LTAb6.jpgShttp://i.imgur.com/4jWWG.jpg

*Fila*
02-10-2011, 11:17
A gle bc2 vam je sd za 10-15 eura, sića a igra je bogovska i dobijete vietnam :)

Bartuc
02-10-2011, 11:21
I opet totalno neisplativa kupnja kad će svi pokupovati BF3, a BC2 MP serveri ostati prazni :D MP igru baš moraš kupiti dok je aktualna, inače brijem da si popušio :(

U drugu ruku, i da nisu prazni serveri, svi su već pwnz0ri u toj igri pošto su do sada uložili stotine sati u nju...

PS: Pogle sebe, 135h BC2, 500h CoD :pray: Kakve ja šanse imam protiv tebe :D

Marvin OCX
02-10-2011, 11:27
Prešao je, jedan od definitivno boljih čistokrvnih FPS-ova. CoD se jednostavno može pokriti preko glave i sakriti u neki mračni kutak pokraj nje (SP naravno, za MP ne znam). Uživao sam od početka do kraja. Jedine zamjerke su mlaka priča (lol, kao svaki FPS), i tek prosječan AI kod neprijatelja.

Jel ima kakav nastavak na priču, expanzija ili nešto? Aljaska?

PS: Vozač helikoptera je ISTI ISTI asistent na bivšem faxu :pray: Nađem sliku njegovu na stranici pa okinem :D

EDIT: Evo ga :rotfl: :pray:

http://i.imgur.com/LTAb6.jpgShttp://i.imgur.com/4jWWG.jpg

Fakat isti :D :D

*Fila*
02-10-2011, 13:19
I opet totalno neisplativa kupnja kad će svi pokupovati BF3, a BC2 MP serveri ostati prazni :D MP igru baš moraš kupiti dok je aktualna, inače brijem da si popušio :(

U drugu ruku, i da nisu prazni serveri, svi su već pwnz0ri u toj igri pošto su do sada uložili stotine sati u nju...

PS: Pogle sebe, 135h BC2, 500h CoD :pray: Kakve ja šanse imam protiv tebe :D

A lol, tako sam i ja mislio, ali uz malo muke, možeš svakom parirati :) A i nije istina, bc2 će se igrati stalno, zbilja je igra awsome, ali da će bit manje ljudi bit će :)
A dobro, ostaje ti bf3, ni on nije preskup, da se key naći po 200kn :)

Bartuc
02-10-2011, 13:26
Bome nije puno, jel to steam ili origin igra!? Ako je origin, ne dolazi u obzir :(

Constantine
02-10-2011, 13:27
origin.

Razzarach
02-10-2011, 14:00
BC2 nije ni Origin ni Steam, a BF3 je Origin.

Constantine
02-10-2011, 15:08
ups zajeb,mislio sam da je ovo bf3 tema :)

Aral
02-10-2011, 15:56
Evo prešao, miješaju mi se mišljenja, u nekim stvarim je bolji BC2, u nekim MW2. Neka tako i ostane, uživao sam i u jednoj i u drugoj igri.

Bartuc
02-10-2011, 17:31
MW1 i MW2 mi imaju bolja oružja i bolju prezentaciju, imaju onih par epic scena što ih izvlače iz apsolutnog prosjeka. Dok mi BC2 ima bolju atmosferu, bolji level dizajn, zanimljivije lokacije, bolje likove (nisu roboti kao u CoD-u), uništiv okoliš, asistenta iz 3 ili 4 predmeta kojega svi normalni ljudi mrze itd. Nekako mi je kvalitetnija igra, zabavnija.

Aral
02-10-2011, 18:18
Da, slažem se s time kaj si napisao, takvo je i moje mišljenje.

Ipak, jako me zanima situacija sa BF3 i MW3, s jedne strane MW3 se drži prokušanog recepta, samo to sve zahuktava sa još većim i boljim epic scenama, dok je pak BF3 jako dobro pokazao putem filmića kaj možemo očekivat, s jednim naglaskom da više nema otvorenih prostora, destrukcija okoline postoji ali je uvelike ograničena i sl., jednom riječju - približio se MW3.

No, ne zamaram se previše time, MP tak i tak neću, polažem sve na SP, koji će, bez imalo sumnje, rulat u jednoj i drugoj igri.

*Fila*
02-10-2011, 21:11
coop kampanja ?

Bartuc
02-10-2011, 21:19
Kaj ima toga :O Daj nek netko potvrdi da toga ima, budem sa starim rasturo ak će mu raditi :D

Constantine
02-10-2011, 21:27
bf3 ima co-op

*Fila*
03-10-2011, 00:23
Kaj ima toga :O Daj nek netko potvrdi da toga ima, budem sa starim rasturo ak će mu raditi :D
Imaš coop kampanju da, i single kampanju :)

Doggy
03-10-2011, 09:14
pa nije bas co-op kampanja, prije je to par mp mapa za 4 igraca protiv botova, prelako i prekratko... jedanput prodjes i zaboravis na to...

The Fury
08-10-2011, 11:07
Dobra vremena na TS-u

gTCcshPM ... 0PU#t=103s (gTCcshPM0PU&feature=player_detailpage&list=ULgTCcshPM0PU#t=103s)

xman
12-12-2011, 23:41
igra li ko jos mulitca ? :)

Kistra
07-04-2013, 12:41
Da li zna neko,kako rijesiti ovaj problem: Connection to game server lost? Ili su serveri trenutno down,jer vidim da se i drugi ljudi isto zale na taj problem,ali i da ima igraca koji normalno igraju...

Kid A
07-04-2013, 12:54
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php

i nakon tog ovo
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

meni radi, igram mp od jutros

Hexfire
07-04-2013, 12:59
Yep, meni je to riješilo problem.

Kistra
07-04-2013, 13:17
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php

i nakon tog ovo
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

meni radi, igram mp od jutros

Ne radi...

Hexfire
07-04-2013, 13:25
Si sve napravio? Install sa linka 1 i 2 i onda add game u PB. Probaj portove otvoriti za svaki slučaj.

Evo odigrao sam sad jednu mapu, dobro je. Mislio sam da su i tu mape nešto zatvorenije ko u COD-u ali nisi prevelike. Očekivao sam više modova, ali ajd. Možda si ugrabim i Vietnam expanziju ako će biti na nekom popustu.

Kistra
07-04-2013, 13:28
Si sve napravio? Install sa linka 1 i 2 i onda add game u PB. Probaj portove otvoriti za svaki slučaj.

Evo odigrao sam sad jednu mapu, dobro je. Mislio sam da su i tu mape nešto zatvorenije ko u COD-u ali nisi prevelike. Očekivao sam više modova, ali ajd. Možda si ugrabim i Vietnam expanziju ako će biti na nekom popustu.

Da,za punkbuster jesam,ali za portove nisam,znas mozda kako se to radi? Ja sam ugrabio Vietnam ekspanziju,a sto je najgore prije par tjedana,mogao sam igrati BC2...

Hexfire
07-04-2013, 13:30
U postavkama routera otvoriš portove, ali ako ti je i dosad radilo onda ne bi smjelo biti problema. EA-ovi serveri su trenutno pod maintenance ali ovi drugi rade.

Kistra
07-04-2013, 13:32
U postavkama routera otvoriš portove, ali ako ti je i dosad radilo onda ne bi smjelo biti problema. EA-ovi serveri su trenutno pod maintenance ali ovi drugi rade.

Zato mi i nije nista jasno.Prije par tjedana sve normalno radilo,a sad nece ni BC2 ni Vietnam,a nisu odabrani EA serveri...

Edit: Evo radi :) Samo odjednom proradilo,thx na pomoci! :D

Hexfire
11-04-2013, 22:30
Ima nas 4-oro za squad rush ili DM?

Evo nakon par sati igre moram priznati da je dosta zabavno iako meni više paše COD koncept sa malim mapama. Al stvarno ima odličnih trenutaka zahvaljujući mogućnosti uništavanja okoliša. Uglavnom igram rush, niš drugo mi nije zanimljivo. Šteta što nema još modova. Našao sam si neki server gdje je ograničen broj snajperista, mrzim ih.

Kid A
11-04-2013, 22:35
Ja sam uvijek snajperist sa impresivnim 10/90% kill death ratio

Al nema nista ljepse kad skines nekog s drugog kraja mape racunajuci i bullet drop

Hexfire
11-04-2013, 22:44
Igram medica trenutno najviše, otključavam polako oružja i gadgete. Još malo pa ću dobit defibrilator.

Kadamon-sama
12-04-2013, 11:46
Meni je jos uvijek najdraza klasa recon sa shotgunom, spreadin mah balls all over the place.
Mislim da sam proslu godinu ocistil na faxu cijelu usprkos svim drugim obavezama samo zbog kolicine hejta koju sam pobral i koja me napajala.

Kid A
12-04-2013, 11:54
Problem je sto su svi aktivni igraci sad lvl 50 sa preko 300 sati, znaju sve mape u milimetar pa im ti dodjes kao target practice

cham3leon
12-04-2013, 12:13
Ja sam uvijek snajperist sa impresivnim 10/90% kill death ratio

Al nema nista ljepse kad skines nekog s drugog kraja mape racunajuci i bullet drop

Jesu proračuni kompleksni?

Hexfire
12-04-2013, 12:17
Da, ali imaš na bfbc2.com forumu formulu koju si ubaciš u excel pa je onda dosta lakše.

Kid A
12-04-2013, 12:17
Pa nije sad da moras uracunati i vjetar, cisto dignes malo iznad zavisi koliko je meta udaljena. Normalno nikad ne skuzis iz prve a ako nije na otvorenom dotad ti moze pobjeci na sto mjesta

Ne vjerujem da su kalkulacije na nivou ARMAe

Xero
12-04-2013, 12:26
Recon pussy.