PDA

Pogledaj cijelu verziju : Crysis 2

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6

Tsaя
01-03-2011, 19:39
A ima malu rezu, bude radilo. Probaj demo pa provjeri, ništ te nekošta.

Marvin OCX
01-03-2011, 19:46
Radit ce ono al slabo :) Jedino reza sto je manja,na nekim medium detaljima.

ScorpiuS
01-03-2011, 20:32
S obzirom na to da je moja konfa skoro pa na minimumu, a mogu igru pokrenut na Hardcore, njegova će konfa to bez problema moći pogonit.

Nightyx
01-03-2011, 21:48
Evo odigrao jedan posteni dio, mislim da sam lvl 7 i to skoro u komadu, ugl dost mi dobro ide :P
Odlican je MP, igrivo do jaja, nemos prestat kad pocnes...stavio sam na 1440x960 hardcore, dobijem 40-45 fpsa sto je vrlo ugodno i prihvatljivo, odlicno je optimizirana igra...ali ako ce te iskreno, izmedju gamer, advanced i hardcore gotovo ni nema razlike koliko sam ja uspio usnajpat svojim okom....

Uglavnom, jako mi se svidja MP i razmisljam o kupnji igre, iako treba i te pare skupit....xD

Sgt. Bull
01-03-2011, 21:55
Jel treba kakav access key ili nešto za mp ili je samo skineš i rokaš?

Nightyx
01-03-2011, 21:57
skineš, instaliraš, napraviš acc (u igri) i rokaš :D

Sgt. Bull
01-03-2011, 21:58
A, divota. Zavaljivam.

BigBongman
01-03-2011, 22:04
probao MP. nevjerovatno stekanje. pljujem po svoj komp. cekam sp :(

Tsaя
01-03-2011, 22:06
Ja sutra probavam, jedva čekam.
Evo došo i na steam:
http://store.steampowered.com/app/99830/

blood4me
01-03-2011, 22:14
Mutav MP, preusrane su im mape, gomila smeca nabacano nigdje veze... Preneuredjene su mape, neznam kak da objasnim..
Onda ono odijelo i to, najs fičr ali osim toga previse slici na CoD4, onda puske; neznam el se opce da sta pogodit bez aimanja?
Nie igra losa, dapace, dobra je, ali nije u rangu jednog CoD2/4 nikako..
Jos da napomenem da ta divna bajna i krasna grafika samo smeta u MP, bar je meni smetala, previse svega, sve bljesti, pojma nemas di si..
Sad se sjetih i zvukova oruzja usranih jos...
Inace s tehnicke strane nikakvo stekanje, ni trzanje, niti lagganje na 4870, Q6600 i 40mbitnoj vezi...

KiwiCRO
01-03-2011, 22:19
UYSMXWPpgsY&feature=feedu

*Fila*
01-03-2011, 22:48
Mislim da je jede cod u većini stvari. Ali cod je cod i i neće ukrast puno igrača. Postoje ljudi koji igraju ozbiljne igre popout bfbc2. Onda oni koji igraju cod. A svi će ovo odigrati i zasitit se i ode u zaborav. Meni je odličan ali vidjet ćemo kako će biti.

bezimeni
01-03-2011, 22:48
Bah ...baš razočaran . Još nisu izmislili multi ( osim PES ili tekken u dvoje ) koji bi se meni svidio .Ovo je isti drek ko i COD .Male mape i tko koga prvi spazi taj i pobjedi pa Jovo nanovo .Skupljaš glupave bodovi i tako dalje :( .Čeka se SP .I da , grafika nije ništa posebno ali barem brzo radi i dobro je optimizirana .

Nightyx
01-03-2011, 23:01
HAHAHAHAHHAHAHAH KiwiCRO UMRO SAM od smijeha XD kralj :D

Arbiter of Change
01-03-2011, 23:58
Dobar video options izbor, nema šta. Issa ti.

croat1gamer
02-03-2011, 00:02
Valjda ce biti nekakav settings.ini fajl.
Also, noge.

Izgleda fajn, grafika i sve to je najs, mp bi mogao biti interesantan po onome sto sam do sada vidio.

GODSKILLER
02-03-2011, 00:36
evo završih 8 satno druženje sa MP,u početku je bilo malo zafrkano ali sad nakon 8 uri sam zadovoljan,nisam zadnji dapače među tri uvik,grafika na hardcoru mi ne izgleda nešto,čak s obzirom da nočas igrao bulletstorm nekako mi je grafa kod bulleta bolja,inače mnogi če se razočarati ali s obzirom da sam isprobao sve što nudi crysis 2 ,jedinica je bolja,pa i u grafici,ma vjerojatno nisu tili ponavljati pogrešku sa prvim crysisom,tako da imam osječaj da je enđin pojednostavljena verzija od prvog crysisa.

W3DR4N
02-03-2011, 00:41
Crytek je objavio da puna verzija Crysisa 2 po izlasku dolazi kao DirectX 9 naslov. DirectX 11 patch će biti objavljen kasnije u godini.

GODSKILLER
02-03-2011, 01:39
Crytek je objavio da puna verzija Crysisa 2 po izlasku dolazi kao DirectX 9 naslov. DirectX 11 patch će biti objavljen kasnije u godini.

žele biti sigurni da ako su nešto zasrali sa optimizacijom,znaju da večina sad ima grafe koje vrtu stari krajsis bez problema,tako da nitko nemože prigovarati da mu igra se vrti u malom broju fps,odnosno očekujem da ipak po pitanju grafe ovaj novi neče postavljati neke standarde kao prethodni koji i nakon 3 godine od izlaska izgleda odlično pa čak i bolje od ovog novog,znači ove godine ipak krajsis neče imati najbolju grafiku,bit če to neke druge igre.

Marvin OCX
02-03-2011, 02:01
Najavljivali su ponovnu revoluciju u grafici i iz straha da igra nije optimizovana ce idati igru sa losijom grafikom i to popravljati patchom??? :shock:

W3DR4N
02-03-2011, 02:34
Igrao demo. Igra je fantastična.

Deadwalker
02-03-2011, 02:45
Čak sam uspio upasti u igru. :)
Slažem se s Weky-em, odlična MP zabava. S grafičke strane, igra mi izgleda jako dobro.

Sgt. Bull
02-03-2011, 03:21
Prešareno. Bljak.

pat
02-03-2011, 03:46
Neznam jel to samo meni smeta ali kad se okrecem nevidim ništa i užasno me to živcira dok igram, totalno nepotrebno. Također field of view je užas, a opcenito dojam o igri je ok, solidna zabava i napucavanje, nešto ko MW2. Igrat ce se i zaboravit za par mjeseci.

Tsaя
02-03-2011, 08:47
Što da odabere pod system spec? Hardcore, advanced ili gamer? Što je najbolje, konfa mi je jaka.

Shaka
02-03-2011, 09:10
hardcore ke najjaca postavka

Morph_OS
02-03-2011, 10:29
Igra mi se zamrzava,na kraju se srusi i statsi ne updejtaju :fof:

Tsaя
02-03-2011, 10:30
Probao igru, nisam nesto previse zadovoljan. Grafika i nije nešt posebno, a MP mi se baš i nesviđa. Očekivao sam više. Nadam se da će SP biti super.

Gothmog
02-03-2011, 11:35
Errr, jesu login serveri down?

Meni se nista ne dogadja kad se logiram, samo me vraca na main menu...

Morph_OS
02-03-2011, 12:26
Demo je uzasan. Ko da igram closed betu gdje mi se bugovi cine ko normalna pojava.

*Fila*
02-03-2011, 12:31
Moćno mi je kad si unutar zgrade pa izletiš van kako ti se ono oči privikavaju na svjetlost. Ne vidiš odmah dobro. Ludo.

fear
02-03-2011, 12:49
Sve je vredu samo mi je FOV nekako malen, hvatanje za rubove je awsome.

Srle
02-03-2011, 13:03
Ne znam kakva su druga oružija ali assault rifle je preslab, za headshot je potrebna dva ili tri metka...al s onim "no recoil" perkom je malo stvar ispravljena...
Nije loše sve u svemu...

Gothmog
02-03-2011, 13:12
Nekako sam ostao mlak na MP demo...
Nanosuit je premalo izrazen, a oko njega se vrti cijela igra...

The Fury
02-03-2011, 13:57
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1776333 (http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1776333)

A quick little program written by me, creates a .bat file that you can launch Crysis 2 demo with certain variables.......

Can currently adjust:
Crouch Toggle
Zoom / Iron sights toggle
Mouse Acceleration
Skip Intro
Motion Blur
FOV
Mouse Sensitivity

Isprobajte u svakom slučaju :D

tigerija
02-03-2011, 17:19
Neznam jel to samo meni smeta ali kad se okrecem nevidim ništa i užasno me to živcira dok igram, totalno nepotrebno. Također field of view je užas, a opcenito dojam o igri je ok, solidna zabava i napucavanje, nešto ko MW2. Igrat ce se i zaboravit za par mjeseci.

Tako je slićčno i u reallifet, samo možda ne tako izrađeno. Kad okrečeš glavu onda se blura ne vidiš skoro ništa od točke do točke. Osim ako se sporo okrečeš.

GODSKILLER
02-03-2011, 17:47
ovaj mp je baš idealan za casual mp gamere(mene)tako da povlačim sve što sam eventualno rekao negativno o crysis2 mp-u evo skoro s jučerašnjim danom utukao 12 sati,sad ide malo na dosadu jer bodovi više neigraju nikoju ulogu ,dosegnuo sve max.Dobro je što kad te netko pogađa ti niti nemaš pojma tako da nije kao kod drugih znaš da te pogađaju pa se makneš,igra je odlična samo poradi svjetonazora :rotfl: nemogu dati za bilo koju igru više od 150 kuna,tako da to je to

Marvin OCX
02-03-2011, 17:51
"Press start to begin". "Aim assist"... Ova bezvezarija oko directx9...
Jesam jedini kome ovo smrdi na najgore?
Inace nisam MP igrac,al sam probao,grafika prosjek,male mape,oruzje onak... Cekam SP.

GDra
02-03-2011, 17:54
Jesam li jedini koji se nemože ulogirati?

Marvin OCX
02-03-2011, 17:55
Nisi,ni ja ne mogu vec par sati.

Srle
02-03-2011, 18:13
Ja nisam mogao juče par sati, danas sve OK

bezimeni
02-03-2011, 18:18
Igrao malo više ...dojam se popravio .Čak bi se mogao i navući na ovo .Još jednom moram pohvaliti brzinu izvođenja .Na advanced pri 1680x1050 igra konstantno leti .Više detalje nisam ni probavao.Za MP su ovi i više nego dovoljni .

Tsaя
02-03-2011, 18:30
Jesu hardcore najvisi detalji?

D.O.M.I.
02-03-2011, 18:30
da

Srle
02-03-2011, 19:27
"Press start to begin". "Aim assist"... Ova bezvezarija oko directx9...
Jesam jedini kome ovo smrdi na najgore?

Pa rekli su da će Crysis 2 na PC-u biti jedinstveno iskustvo...Očigledno će biti jedinstveno iskustvo igranja konzole na PC-u :D

playyy
02-03-2011, 19:40
skinio sam sa 2 razlicita mjesta i nece mi instalirat neko izbaci error : file corrupted! :S

jel imo itko problema?!

Nightyx
02-03-2011, 19:53
Sto vise igram to vise vidim nedostatke, pocinje me zivcirat ta "wau" šarena grafika i jebeno sunce, nervira me to sto se osjeti konzolitis, a tek loading od sto godina (mislim za razliku od npr. coda i ostalih MP igara), zavrsi mapa, mora proc barem 2-3 minute (ak ne i vise) dok se krene isponova igrat sljedeca ili ista...da ne pricam graficke postavke, koje su toliko škrte i sažete ko da ih je židov pravio...mislim ok je igra, dosta je zabavna i nanosuit 2 je odlican, ali brate mi smo PC gameri i svakako ce tu fejlat...

Kistra
02-03-2011, 20:24
Sto vise igram to vise vidim nedostatke, pocinje me zivcirat ta "wau" šarena grafika i jebeno sunce, nervira me to sto se osjeti konzolitis, a tek loading od sto godina (mislim za razliku od npr. coda i ostalih MP igara), zavrsi mapa, mora proc barem 2-3 minute (ak ne i vise) dok se krene isponova igrat sljedeca ili ista...da ne pricam graficke postavke, koje su toliko škrte i sažete ko da ih je židov pravio...mislim ok je igra, dosta je zabavna i nanosuit 2 je odlican, ali brate mi smo PC gameri i svakako ce tu fejlat...

Slazem se sa tobom Nightyx...Igra mi je toliko zasad glupa (znam da je demo ali...) zato sto se odmah na pocetku primjeti da je za pc i konzole(aim assist,postavke)ali stalno imam dojam kao da je igram na xbox-u a ne na pc-u...grafika je toliko gadna(sunce,neke texture,a tek voda da ne pricam) i jos mi dosta smeta cinjenica da ce full verzija igre biti DX9 a tek ce onda izbaciti patch za DX11,sramota za Crytek koji su svasta obecavali i na kraju stavili konzole ispred pc-a...Crysis prvi dio je po meni mnogo bolji jer nema taj osjecaj konzole i grafika je puno ljepsa... :(

Aral
02-03-2011, 20:35
Jedina negativnost zasad bi bila konzolitis al ne smeta mi toliko, drago mi je za super optimizaciju i sl, bitnija mi je mehanika, oružja, sama priča i sp kampanja, futuristički look itd...

Marvin OCX
02-03-2011, 20:35
A tog patcha za directx 11 vjerovatno nece ni biti. Directx10 se i ne spominje...
Nije ovo losa igra al kad uzmemo u obzir sta je obecavano i sta smo svi ocekivali,bar ja,koji imam prijatelja konzolasa,sanjao sam dan da mu uz kaficu pokazem kako stvarno izgleda Crysis 2 i svu tu fiziku bla bla... Zavrsni udarac i pocetak kraja za PC gaming je ovo dosad(ev malo dramaturgije) :)
Al cu se sloziti sa Aralom,optimizacija je na nivou,imam stvarno velik broj frejmova sa max postavkama.

bezimeni
02-03-2011, 20:42
Ma donijele su konzole i nešto dobroga.Igram se već dvije godine na istom procesoru i ne pomišljam na zamjenu .Evo tjeram i ovaj Crysis bez ikakvih problema .Sa te strane , živjele konzole i samo neka potraje .

Marvin OCX
02-03-2011, 20:44
Ujeo se za jezik (tastaturu) dabogda :)

whiskey
02-03-2011, 20:49
Zašto ovo demo smece nece da starta? Jel kod vas ide normalno trenutno?

Kistra
02-03-2011, 20:52
Ide ali ne odmah iz prve,moras malo cekati :(

playyy
02-03-2011, 21:04
odakle ste skidali, meni nece ijnstalirat opce :/

Kistra
02-03-2011, 21:07
http://www.mycrysis.com/

GODSKILLER
02-03-2011, 21:54
odakle ste skidali, meni nece ijnstalirat opce :/

http://www.geforce.com/#/GamesandApps/g ... 2/overview (http://www.geforce.com/#/GamesandApps/games/crysis-2/overview)

*Fila*
02-03-2011, 22:16
Lagano Pc gubi mjesto prvoga što se tiče fps-multija i preuzimaju aimassist konzole. Očito da je bolje igrat fps na joysticku nego na piceku.
Šteta.

Maloki
02-03-2011, 22:18
Bolje je ležat ko prase i tovit se u killzone nego skakat po stolici sa mišem i tastaturom očito..
Glupost ove rečenice se ne može riječima opisati.

Duke of Earl
02-03-2011, 22:28
Bolje je ležat ko prase i tovit se u killzone nego skakat po stolici sa mišem i tastaturom očito..
Glupost ove rečenice se ne može riječima opisati.
Ane, ovo je stvarno jebeno neopisivo :D

Kid A
02-03-2011, 22:37
Blago vama, ja jos citam i ne kuzim strukturu nit sta je htio reci

*Fila*
02-03-2011, 22:51
Epic mindfuck ostvaren. A pišem i pričam sa čovjekom pa pišem ko retardirano dijete.
Ugl. ne sviđa mi se što konzolitis preuzima i što je fps na joysticku preuzeo onaj na mišu i tastaturi.

buffaloboky
02-03-2011, 23:11
evo kako crysis 2 radi na konfi od 1400 kn ... hc gameri eat your hearth out ! :rotfl:
bez frapsa vrti oko 50-60 sa njim oko 25 fps-a ... neznalice !

BDONRNWdJvQ

konfa da se prisjetimo: intel 2.6ghz e5300 clock na 3.6ghz , ati 4650 1gddr2 , 2 gb ddr2 , IDE hard disk
Toliko o minimal rekvirementsima

Gwin
02-03-2011, 23:29
kaj je to? na 800x600??

buffaloboky
02-03-2011, 23:34
e nije komsija .. 1024

*Fila*
02-03-2011, 23:34
kaj je to? na 800x600??
Pazi da oči ne pokvariš srećo. Ne razumijem ljude kojima toliko smeta igra na maloj rezi i na low. Igra izgleda fantastično i igriva je na takvom stroju, svaka čast.

buffaloboky
02-03-2011, 23:39
fila, nije ta , 1024 je reza.. A i monitor mi je 17'' CRT , i vjeruj mi, na toj rezi na crt-u ne vidim ni p od pixela, kao sto bi na LCD-u

Nightyx
02-03-2011, 23:40
E da, vidim da se cesto spominje directx 11 i te fore...alo ljudi, igra je definitivno za konzole, sta bi jos na PCu i DX11, pa to bi bila diskriminacija...konzole tak sta ne mogu :/ ...budimo svi sretni sto je igra i na pcu!

Falus
02-03-2011, 23:56
evo kako crysis 2 radi na konfi od 1400 kn ... hc gameri eat your hearth out ! :rotfl:
bez frapsa vrti oko 50-60 sa njim oko 25 fps-a ... neznalice !

BDONRNWdJvQ

konfa da se prisjetimo: intel 2.6ghz e5300 clock na 3.6ghz , ati 4650 1gddr2 , 2 gb ddr2 , IDE hard disk
Toliko o minimal rekvirementsima

Jos najbolje da nece na tome radit...

buffaloboky
02-03-2011, 23:58
po crytekovim procjenama, meni nebi trebalo raditi , that's the point here

Edi Sm187
03-03-2011, 00:05
Mislim da aim assist puno pomogne hendikepiranim gamerima (ovo nije uvreda, Dead Space 2 tema za više detalja), no da igra pati od konzolitisa, to je očito. Aim assist mogu pustiti u SP-u, ali ne i u MP-u gdje će biti doživljavan kao neka vrsta cheata od strane MP zajednice.

Motion blura na tone, okrljaštene opcije koje nemaju smisla (Hardcore, Gamer, Advanced, srsly?), sve je nepotrebno shiny i prokleto nizak FOV koji mi kvari svaki mogući užitak u igri su samo osnovni primjeri konzolitisa. Ali to su, gledano s druge strane, sitnice koje se daju popraviti do izlaska igre i nadam se da će Crytek to i napraviti.

*Fila*
03-03-2011, 00:30
Držat će 2-3 mjeseca kasnije pasti u zaborav. Dobro smo i prošli da smo i dobili Pc verziju...trojka bi kako stvari stoje mogla biti samo za konzole a onda će biti super :(

Marvin OCX
03-03-2011, 00:46
Mislim da aim assist puno pomogne hendikepiranim gamerima (ovo nije uvreda, Dead Space 2 tema za više detalja), no da igra pati od konzolitisa, to je očito. Aim assist mogu pustiti u SP-u, ali ne i u MP-u gdje će biti doživljavan kao neka vrsta cheata od strane MP zajednice.

Motion blura na tone, okrljaštene opcije koje nemaju smisla (Hardcore, Gamer, Advanced, srsly?), sve je nepotrebno shiny i prokleto nizak FOV koji mi kvari svaki mogući užitak u igri su samo osnovni primjeri konzolitisa. Ali to su, gledano s druge strane, sitnice koje se daju popraviti do izlaska igre i nadam se da će Crytek to i napraviti.
Cisto sumnjam da ce napraviti :( A FOV i aim assist su sramota. Kako onaj u onom videu od prije par stranica rece IM AM PC GAMER,I HAVE MOUSE... Maloprije sam liku sasipao faral u vugla,tip se okrenu i bum, headshoot,i to u slow motionu,ono bas da vidim to sranje na djelu :)
A kako Fila rece,trojka ce sigurno bit samo za konzole...

*Fila*
03-03-2011, 01:08
[quote="Edi Sm187":35dpzpab]Mislim da aim assist puno pomogne hendikepiranim gamerima (ovo nije uvreda, Dead Space 2 tema za više detalja), no da igra pati od konzolitisa, to je očito. Aim assist mogu pustiti u SP-u, ali ne i u MP-u gdje će biti doživljavan kao neka vrsta cheata od strane MP zajednice.

Cisto sumnjam da ce napraviti :( A FOV i aim assist su sramota. Kako onaj u onom videu od prije par stranica rece IM AM PC GAMER,I HAVE MOUSE... Maloprije sam liku sasipao faral u vugla,tip se okrenu i bum, headshoot,i to u slow motionu,ono bas da vidim to sranje na djelu :)
A kako Fila rece,trojka ce sigurno bit samo za konzole...[/quote:35dpzpab]
U tom se smjeru sve kreće, fps do neki dan si na konzolama mogao nabrojati na killzone i još par jadnim aim asisst naslova. Pc je uvijek bio glavni po tome, no očito su svi vidjeli kako je lako ako si imalo vješt u mw2 sa barretom dobiti nuke pa sad svi hoće igrat fps na konzolama. Žalosno, za koju godinu će i startegije otići, a godinu nakon toga sve ostalo, čak i jebeni šah će se igrat na konzolama.
Ne vajnam, samo kažem da je smješno ubit PC koji sve to može i vrti bolje nego će ikad knozola moći.

ScorpiuS
03-03-2011, 08:19
Pretjeruješ. Sigurno je da je puno igara danas ekskluziva za konzole, ali Crysis 3 će izić za PC kao i za konzole. I PC se neće napustit, upravo naprotiv, u zadnjih nekoliko mjeseci FPS developeri prelaze i na PC (Homefront, BF3), a strategija će zasigurno ostat na PC-u, jer svi znamo kako to spetljano izgleda na konzolama.
BTW, siguran sam da već imaš nekakvi šah na konzolama

buffaloboky
03-03-2011, 11:22
Amerikanci su krivi za sve ... lijena debela djubrad kojima se neda ustajat iz fotelja pa se moralo za njih izmisliti konzole i igrice, tako da mogu prdit, srat i igrat istovremeno sa istog mjesta ...

playyy
03-03-2011, 11:27
jao skinio i sa nvidiine stranice i opet file corrupted :/ pa koja p.cka materina

buffaloboky
03-03-2011, 11:36
sta si skido ?

playyy
03-03-2011, 12:33
pa demo, skinio sa 3 razlicita mjesta i nece ga inmstalirat neg paca "file is corrupt" error

Duke of Earl
03-03-2011, 12:40
Amerikanci su krivi za sve ... lijena debela djubrad kojima se neda ustajat iz fotelja pa se moralo za njih izmisliti konzole i igrice, tako da mogu prdit, srat i igrat istovremeno sa istog mjesta ...
A inače dok igraš igre na kompu istovremeno trčiš maraton i napraviš 100 sklekova.

*Fila*
03-03-2011, 13:10
A inače dok igraš igre na kompu istovremeno trčiš maraton i napraviš 100 sklekova.
Ne, ali sa onim yostickom leže ko lijeni prasci na kauču i igraju. Nekako kad si u stolici i obje ruke lomiš po tipkovnici, trošiš više kalorija i više se umaraš. Odi guglaj ergonomiju ako misliš da nije tako.

Duke of Earl
03-03-2011, 13:27
Ne, ali sa onim yostickom leže ko lijeni prasci na kauču i igraju. Nekako kad si u stolici i obje ruke lomiš po tipkovnici, trošiš više kalorija i više se umaraš. Odi guglaj ergonomiju ako misliš da nije tako.
Daj ne mlati jebene gluposti, majketi :( Apsolutno je jednako štetno fizički i psihički provedeš li svakodnevno 10 sati sjedeći u fotelji s gamepadom, ili sjedeći na stolici pred računalom stiskajući tipkovnicu. Ja nemogu vjerovat što ja čitam ovdje :(

buffaloboky
03-03-2011, 13:27
pa demo, skinio sa 3 razlicita mjesta i nece ga inmstalirat neg paca "file is corrupt" error

aaa, to ti ne skine do kraja, al svejedno kaze da je done ... ja sma nekoliko puta skido jer vsaki put bi mi tako bilo , i onda kad krenem instalirat kaze corupted .. opet probaj i gledaj dal ce skinuti do 100 %

Raz
03-03-2011, 13:29
Strašno kakvih bisera ovdje ima. :pray:

buffaloboky
03-03-2011, 13:30
lol, duke, bas si falš ... cinjenica je da sa konzolom se mozes zavaliti u fotelju, jer, kao prvo dovoljno ti je micati oba palca i upravljas sa svime i drugo, imas hebenu ogromnu telku ispred sebe, za razliku od monitora i stolice i mousa i tipkovnice... A i kad se jednom zavalis za konzolom, ne dizes se neko vrijeme ... A to je ono sto amerikancima upravo treba.. oni su preljeni za komputer ! i predebeli za stolice

Forengner
03-03-2011, 13:32
Pa da,Duke ti neznalice!!!
PC je superioran u svakom aspektu!!Na pc-u ti razvijas misice ruke!!Ipak,kao sto Marijanovic kaze,E sport's nije zezanje.To je bog svih sportova.

Raz
03-03-2011, 13:33
U potpunosti se slažem. Mogu reći da sam smršavio 10 kg-a nakon što sam se prebacio sa playstationa na PC, strašno nešto. PC rullz!! :thumbs2: :thumbs2: :D

Forengner
03-03-2011, 13:35
Fizicko vaspitanje?
BAH!
Dajte Esports!!
Ipak,nema sporta do Esporta.
Kako se ja samo oznojim kad igram CoD,uf.Kalorije samo lete.

cham3leon
03-03-2011, 13:56
Ljudi misle da ja imam tolke bicepse od teretane, a to od igranja RBR-a s volanom.

str1k3r
03-03-2011, 13:57

This made my day. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Totoro
03-03-2011, 14:01
Za zdravlje je barem dvostruko zdravije igrati konzole na kauču od igranja na računalu.

Deadwalker
03-03-2011, 14:18
Koliko doktora znanosti ovdje, šta ne idete raditi za savjetnike o zdravlju?

Aj dosta spamanja topica, natrag na Crysis 2

Nightyx
03-03-2011, 15:29
Za zdravlje je barem dvostruko zdravije igrati konzole na kauču od igranja na računalu.

problem je samo sto oglupljuju više nego računalo.

Raz
03-03-2011, 16:32
Pa da, konzole sux, PC je najbolji!!! Pc verzija ipak ima strašno duboku i imerzivnu priču u kojoj su zločesti alieni putovali sa drugog kraja galaksije samo sa namjerom da unište ljude. ALI (pazite ovaj genijalan preokret u radnji)... ljudi su izumili ograničen broj super odjela sa kojima mogu kick some alien ass, čovječe! :shock:

http://forums.watchuseek.com/attachments/f2/387270d1297496140-incoming-yes-its-huge-fail-watch-facepalm-gif

Ajde, prestanite više.

ot: Vidim da većina slini za igrom, no ja još uvijek ne vidim što je kod nje toliko posebno. Jedinica je bila (i još sada je) impresivna najviše zbog grafike i dosta velike slobode kretanja. Koliko vidim, dvojka ne nudi ništa posebno novo osim izmjenjenoga settinga (kakvoga ionako ima previše u drugim FPS igrama).

W3DR4N
03-03-2011, 16:33
Level 7. Guštam ko mala beba i ne kužim o čemu meljete.

*Fila*
03-03-2011, 16:56
Retardirani i neuki ljudi mi kvare zbilja dan. Ali dobro, ne zamaram se idiotima više.
btw do kojeg lvla se može upat?

Srle
03-03-2011, 17:47
Deinstalirao demo....bio zanimljiv, ali ne toliko zanimljiv...
Demo je odradio ono što je trebao...pokazao da mogu da vrtim na high postavkama bez ikakvih problema...

Totoro
03-03-2011, 18:00

O čemu ti, ne oglupljuje nijedno ni drugo :/

Maloki
03-03-2011, 18:50
Da, jer dok se igraš na računalu u isto vrijeme učiš određivanje polarnih koordinata neke točke u odnosu na neki nepomični pravac, a konzole emitiraju raznorazne subliminalne poruke kojima nas masoni žele poglupiti kako bi nas porobili.
To je to.

TheThoR
03-03-2011, 20:14
UUU jebote,moram brzo reci nekim svojim debelim prijateljima da ce smrsaviti brutalno igrajuci 10 sati dnevno komp hahahah :rotfl:

Marvin OCX
03-03-2011, 21:09
Dajte ljudi,otislo se predaleko u offtopic...
Ne bi trebali na ovaj nacin porediti potencijale PC I neke konzolaske platforme,to bar svi znamo. Ne bi da uvrijedim nekoga al ne vidim kako se PC gamer ne bi prilicno razocarao svime sto se desava oko ove igre pa i samog dema koji odise maltene portom sa konzole. Nadam se da ce finalna verzija i SP bit ono sto su obecavali iz Cryteka.

playyy
03-03-2011, 22:26
aj konacno mi proradilo :pray:

igra ce bit dobra ko i prijasnja 2 (eksplozivno, dinamicno - dobro osim ak ides stelt)
grafika nije bolja od jedinice ali koda je to i vazno, opet je super.

Grim
03-03-2011, 23:02
Svi off topic postovi od sada će biti brisani. Natrag na temu molim.

GODSKILLER
04-03-2011, 00:14
ne mogu više u ova tri dana utukao 20 sati gameplaja,došao do maksimalnog 10 levela,imam sve dodatke za oružja,ISCRPLJEN SAM,odustajem od igranja, u stvari sad i nije nejki gušt kad sam otključao sve što je dostupno u demo-u.

tigerija
04-03-2011, 00:38
Šta grafika nije bolja ? Pa trebala bi biti.

Ok texture i modeli su lošiji možda. Ali animacije, i engine(efekti, sjene, osvjetljenje...) bi trebalo biti bolje ?

Maloki
04-03-2011, 01:23
Proveo sam sada ingame par minuta, rezolucija 1920*1200 sa Hardcore detaljima (Q9400, HD4870 512MB, 4GB RAM na 1000MHz) i radilo je... bez trzanja?

Marvin OCX
04-03-2011, 03:32
Igra fino radi i na slabijim konfama,to me prijatno iznenadilo.

Constantine
04-03-2011, 16:17
Šta grafika nije bolja ? Pa trebala bi biti.

Ok texture i modeli su lošiji možda. Ali animacije, i engine(efekti, sjene, osvjetljenje...) bi trebalo biti bolje ?
grafika je dosta bolja,a engine optimiziraniji.

IGoR_2803
04-03-2011, 22:02
jel igra tko ovaj mp demo? moram priznati da me nije baš nešto posebno impresionirao multi... pomalo je nezačinjeno... :(

Nightyx
05-03-2011, 03:48
zadnjih par stranica teme se prica o MP...tak da igra i vise od netko :D

*Fila*
05-03-2011, 17:32
Ne mogu samo shvatiti koji je idiot smislio ono hardcore gamer i advanced...pa dal ne može bit normalno low med i high nego iritirat...
Inače nakon bf ovo mi teško pada nekako. No recoil je zanimljiv ali čudan, ali neću ni igrat previše da se navikavam, dobro je za malo vrijeme ubit ali samo to...

Marvin OCX
05-03-2011, 18:59
Da ti nisi nick "Morska dzukela" i u ovom Crysis 2 multiplayer demu? :)

*Fila*
05-03-2011, 19:56
Da ti nisi nick "Morska dzukela" i u ovom Crysis 2 multiplayer demu? :)
A da mislim da sam tebe vidio. :)

tigerija
05-03-2011, 20:17
http://www.destructoid.com/new-crysis-2 ... 5748.phtml (http://www.destructoid.com/new-crysis-2-multiplayer-trailer-brings-the-gun-porn-195748.phtml)

Haha
Is it fair ? Who cares.

Marvin OCX
05-03-2011, 20:35
[quote="Marvin OCX":1fzvqw55]Da ti nisi nick "Morska dzukela" i u ovom Crysis 2 multiplayer demu? :)
A da mislim da sam tebe vidio. :)[/quote:1fzvqw55]
Jesi al nakratko :P

bezimeni
06-03-2011, 21:00
Došao do max nadogradnji i deinstalirao.Dosadilo mi.Naigrao sam se multija valjda do dolaska Battlefielda 3 .Crysis 2 je ispao bolji nego sam se nadao .Izvrsno je optimaliziran i radi apsolutno savršeno na high detaljima. Napucavanje je dobro izvedeno a odjelo je dobar taktički element .Poteza ima hrpu .Ipak nije za mene jer mi je svaki multi jednoličan pa čak i ovaj .Čeka se SP .

Morph_OS
07-03-2011, 09:28
Takodjer obrisao igru. Demo je na kraju ispao vrlo dobar iako nisam ocekivao da ce biti nesto posebno.

*Fila*
07-03-2011, 12:56
Iritantno koliko je nekad nekog nemoguće ubit, vidim ga i žanjem po njemu,nejmu niš. A ja iako imam štit umrem ko pička. Ne znam do čega je to tako, očito suxam big time :) :rotfl:

Totoro
07-03-2011, 12:58
To ko ja u Kanter Strajku :D
:(

Morph_OS
07-03-2011, 13:23
Iritantno koliko je nekad nekog nemoguće ubit, vidim ga i žanjem po njemu,nejmu niš. A ja iako imam štit umrem ko kugla. Ne znam do čega je to tako, očito suxam big time :) :rotfl:

Hitbox. Moj hitbox je zaglavio na tlu dok sam bio u zraku i naravno lik koji je pucao po praznom me ubio.

Kostolomac
07-03-2011, 13:55
I ja sam imao problema dok nisam uzeo sačmaricu u ruke. Cloak + sačma = win! :D

*Fila*
07-03-2011, 18:08
Ma nije hitbox, baš ga vidim da leti debil i tučem po njemu ali nikako da umre. Ali dobro velim nisam navikao. Pozitivan mi je score ali loš sam :(

GODSKILLER
08-03-2011, 00:55
u startu je malo teško ali kasnije nemaš problema,najača stvar u demo-u je automatska puška ali ne ona koju imaš na početku,ona koju dobiješ kad biraš več postavljene klase,nego kad radiš sam castum klasu,plus hologramski ciljnik kad ga otključaš i to je najača stvar,sačmarica je samo za vrlo blisku borbu,a snajper teško je pogoditi kad se svi kreču,za snajper možeš koristiti i obični hologramski ciljnik ali je problem spor reload.

nisam neki MP FPS gamer ali upravo je crysis dobar jer svi imaju šanse i oni koji rasturaju i oni koji ne rasturaju,kad bi igra bila makar 200kn bi uzeo poradi multia ali kad cijena dođe na tu razinu neče više biti mp gamera poradi napuvane konkurencije

*Fila*
08-03-2011, 13:49
Ma ok je igra, ali velim, neću kupit nešto što će svima dosadit za mjesec dana.

Kostolomac
08-03-2011, 14:10
Jučer sam odigrao još 2-3 partije. Sve u svemu, simpatična eye-candy arkadica :)

*Fila*
08-03-2011, 14:15
Yebo ih patch, sve mi šteka sada i svako malo gubim konekciju.

tigerija
11-03-2011, 20:06
x7QtAke7i_I

Marvin OCX
11-03-2011, 22:05
Poceo sam ostajati hladan na ove trailere... :(

*Fila*
11-03-2011, 23:07
Poceo sam ostajati hladan na ove trailere... :(
I ja, previše hypa, previše.
Jel ima koja fora da swe grafika porikta malo. Da to sredim da mi igra leti....isključit shadowse i to'?

Marvin OCX
11-03-2011, 23:23
Ne znam,igrao sam samo onaj konzolaski multi,tu nema nis osim reze i kao glavih postavki gamer,advanced i hardcore koje izgledaju maltene isto. Gledam sad video na You tube u kom osnivac cryteka kaze da ce pc i ps3 verzija izgledat isto i bit iste a xbox kao malo slabije jer je hardverski slabiji...bla bla

*Fila*
11-03-2011, 23:53
Ne znam,igrao sam samo onaj konzolaski multi,tu nema nis osim reze i kao glavih postavki gamer,advanced i hardcore koje izgledaju maltene isto. Gledam sad video na You tube u kom osnivac cryteka kaze da ce pc i ps3 verzija izgledat isto i bit iste a xbox kao malo slabije jer je hardverski slabiji...bla bla
A mislim bezobrazluka...dal nemogu bar te opcie poriktat da mogu multi na preko 40 tjerat...sad mi ide 30-40 pa se živciram bezveze-

Constantine
22-03-2011, 19:59
http://www.gametrailers.com/video/revie ... 5?type=flv (http://www.gametrailers.com/video/review-crysis-2/712015?type=flv)

kikl0p
22-03-2011, 20:04
Lik u revjuu kaze da na PC nema advanced graphics setting... tolko o Crytekovom ostajanju vjernom pc gamingu, gamad.

GDra
22-03-2011, 20:32
f_0C_7hAiEo

Aral
22-03-2011, 21:09
Ok recenzija, još par dana pa će se igrat.

anatom
22-03-2011, 22:00
Evo citam malo kritike ljudi koji su igrali, e sad ne znam da li su ocekivali prvise ali daju cak i nule. Kazu da je jedan veliki promasaj, al opet to je stvar ukusa. Nadam se da je tako :)

Marvin OCX
22-03-2011, 22:22
Jedna od najusranijih recenzija koje sam cuo u zivotu!!! Koliko ju je naplatio zanima me. Tip nekoliko puta spominje kako je prvi dio bio los u ovome ili onome kao da prvi dio niko nikad nije probao... Probao sam danas veziju za PS3 i mogu rec samo da je ovo svjetlosnu godinu iza prvog dijela. Fizikalni elementi o kojima su pricali jednostavno ne postoje(ko bude igrao neka probusi gumu na automobilu i vidjece sta pricam),a dva sata igre koliko sam odigrao je toliko linearno da doslovno ides ulicom i na kraju ulice skrenes desno i nastavis... Setanja naokolo i experimentisanja u pristupu gameplayu nema. Puske su smijesne. Od dodataka na pusci sam imao laser kog protivnici vide tako da je beskoristan,al realno laser jeste vidljiv tako da je to plus. Grafika je puput one u "pc multi demu",samo losija :),konzola jel. Killzone3 mi se nije dopao al je superioran Crysisu 2 kad su grafika i akcija u pitanju. Razocaran sam prilicno a kad se sjetim kako je receno da ce ova i PC verzija biti identicne po svemu ne ocekujem od PC verzije nista drugo do porta ovoga sto sam igrao danas.

tigerija
22-03-2011, 23:45
Odigraj prvi i drugi pa usporedi. Neznam... nebi trebao biti gori... Nije li to hype ?

Hidraulicar Kreso
22-03-2011, 23:58
Nije loš ali nije niti ono što se najavljivalo. Uglavnom, poslužit će kao bench još jednom i to je to.

Marvin OCX
23-03-2011, 00:11
Odigraj prvi i drugi pa usporedi. Neznam... nebi trebao biti gori... Nije li to hype ?
Prvi znam napamet,vise puta sam ga pekucao,na vise razlicith nacina i sa par modova. A u dva sata ovoga dijela vrlo mali dio toga mi se svidio :( Npr alieni su jeziviji i agresivniji,nije losa ni atmosfera na momente... Ipak ovo je znatno losija igra od prvog dijela i ako su ovo uradili radi konzola i para onda svaka im cast,dabogda se ugusili u dolarima.

Nightyx
23-03-2011, 00:57
nekako mi fali akcije u crysis 2 koliko sam imao prilike vidjeti, tako da neznam kako ce mi sjesti, jer sam upravo presao warhead...ali vidicemo :)

GODSKILLER
23-03-2011, 06:23
ovaj novi crysis je miljama daleko od prva dva,u prvom ima ono epic momenata,pogledaš u nebo a ono nebo puno liganja koje se spremaju na osvajanje,fight sa sjeverno korejcima odličan,u jedinici pristup je polu linearan,ma jedno veliko razočarenje i s obzirom na koji način su mnogi na pc-u isprobali igru,prognoziram gore prodajne rezultate na pc-u nego prvi nastavak,tako da je ovo ujedno i zadnje pojavljivanje na pc-u.

Očekivao sam ipak puno epic momenata,jednostavno ovaj novi je limunada,dok je prvi bio čisti sok od limuna ovo je limunada

Aral
23-03-2011, 08:27
Nije loš ali nije niti ono što se najavljivalo. Uglavnom, poslužit će kao bench još jednom i to je to.
Nema svrhe da služi kao bench, više nije ni zahtjevan kao neke igre, grafika je oku ugodna al nikako turbo predivna.

tigerija
23-03-2011, 10:45
Šta imaju veze konzole ? xD Posebno rade za PC posebno za konzole... Jedino što konzle utječu jest da ti daju više opcija u manje kontrola. To je ok kod arkadnih igara ali smrt za taktičke i simulacije.

IGoR_2803
23-03-2011, 12:30
kaj, jel ovo izašlo?! nije me bilo tjedan dana pa nisam u toku... morat ću ga nabaviti da malo kampanju odigram...

*Fila*
23-03-2011, 17:40
Jebo vas krajzis gle vrijeme vani, odite van i uživajte u najboljoj grafici :)

anatom
23-03-2011, 22:04

Jest vala, samo kod mene nekako podsjeca na stalker :rambo:

*Fila*
23-03-2011, 23:05

Jest vala, samo kod mene nekako podsjeca na stalker :rambo:
A kraljčino, svejedno bolje nego krayzis. Samo da pitam jesu popravili što što se tiče demoa, jel mogu barem grafu riktat ko gospodin a ne ko konzolaš?

GODSKILLER
24-03-2011, 00:23
nemre,znači ostaje predefinirane postavke,ma daleko od toga da je nastavak loš,igra kao igra je odlična i za razliku od recimo bulletstorma budem je igrao više puta(svaki put na najtežem) ali ipak sam očekivao puno s obziro na prvi.........inače je igra puno više linearnija nego prethodnici,ustvari totalno nema se puno izbora........s tim da je i ilakša nego prethodnici,na istim postavkama very hard je lakša nego prethodnici,jer je odijelo unapređeno

P.S inače ovo je igra koja najbolje se ponaša kod igranja sa gamepadom(na PC-u),ono igrate na pc-u sa gamepadom nema osječaja da je igra teža,za razliku kod nekoh di ta podrška nije prilagođena u samoj igri tako da protivnici reagiraju kao da se igra sa mišem a ne sa gamepadom

*Fila*
24-03-2011, 01:37
nemre,znači ostaje predefinirane postavke,ma daleko od toga da je nastavak loš,igra kao igra je odlična i za razliku od recimo bulletstorma budem je igrao više puta(svaki put na najtežem) ali ipak sam očekivao puno s obziro na prvi.........inače je igra puno više linearnija nego prethodnici,ustvari totalno nema se puno izbora........s tim da je i ilakša nego prethodnici,na istim postavkama very hard je lakša nego prethodnici,jer je odijelo unapređeno

P.S inače ovo je igra koja najbolje se ponaša kod igranja sa gamepadom(na PC-u),ono igrate na pc-u sa gamepadom nema osječaja da je igra teža,za razliku kod nekoh di ta podrška nije prilagođena u samoj igri tako da protivnici reagiraju kao da se igra sa mišem a ne sa gamepadom
Zato jer je pičkasti port pušten sa konzole pa je nekako valjda prirodno :)

Nightyx
24-03-2011, 10:16
grči mi se u stomaku zbog konzolitisa

Aral
24-03-2011, 11:41
Meni ne, ne primjećujem ga i pravim se blesav te želim samo napucavati male elijene i uživat u igri.

=PcP=F@N
24-03-2011, 13:56
kažu(možda lažu) jos jedan obicni port za glupavu i nezahtjevnu konzolasku publiku sa starim i nemoćnim hardverom!-cekam igru za sud

Constantine
24-03-2011, 21:28
http://www.dasreviews.com/das-latest-gr ... c-version/ (http://www.dasreviews.com/das-latest-greatest/crytek-doomed-crysis-2s-pc-version/)

Maloki
24-03-2011, 22:14
Još jedna EA-ova igra ispala fijasko.
Potpuno neočekivano!

Aral
24-03-2011, 23:22
Igra je vani na Steamu, odigrao prvih pola sata, čista perverzija od igre. Savršena optimizacija, atmosfera, gameplay mehanika, sve ono o čemu je jedinica mogla sanjati. EA je ponovno uspio, ovo je trenutno najbolji FPS na tržištu.

cham3leon
24-03-2011, 23:49
Toliko o tome. Nije me interesiralo ni kad je najavljen, a kamoli sada. Ovo će se komotno zaobići.

kikl0p
25-03-2011, 01:08
Još od prvog trailera se vidlo da ce igra patit od konzolitisa tako da nisam razocaran jer nisam nista bolje ni ocekivao.

Kid A
25-03-2011, 01:13
Kak se ovaj Aral trudi :D

Kill Frenzy
25-03-2011, 02:31
Igra je vani na Steamu, odigrao prvih pola sata, čista perverzija od igre. Savršena optimizacija, atmosfera, gameplay mehanika, sve ono o čemu je jedinica mogla sanjati. EA je ponovno uspio, ovo je trenutno najbolji FPS na tržištu.

Ima li neka igra koja tebi nije uber? 8)

Aral
25-03-2011, 04:50
Pa nisam rekao da je uber, rekao sam da je dobra. I nis se ja ne trudim, igram igru zbog sebe a ne zbog vas :-) Samo pisem ovdje svoje misljenje o igri te kakva je u odnosu na jedinicu, iako je ja ni ne bi usporedjivao sa jedinicom. Igri bas nis specijalno ne fali, zasto bi si zbog par glupih predrsuda o igri uskratio igranje, tu sam da se igram a ne da pisem teorije zavjere o svakoj igri koja izadje :-)

Kid A
25-03-2011, 05:28
Pa normalno kad te boli briga, neki klinci su ovdje daleko odgovorniji u odnosu na tebe pa si cak i kupuju igre, zamisli. A uostalom dobro i kazes, zasto bi si ti uskracivao igranje kad mozes skinuti svaku za 0 kuna

Aral
25-03-2011, 07:37
A ni ti nisi iznimka. Igre su još najmanje bitne, uz sve ostalo kaj možeš nabavit za 0 kuna. No dobro, da sad ne pričamo o moralnosti pošto je niti nemamo.

Zanimljivo je da igra ide jednako dobro i kad stavim na gamer i kad stavim na advanced postavke, jedino nisam skužio pretjranu razliku u grafici. Šibnut ću na hardcore pa ćemo vidjet.

Crysis 2 PC Gamer Review (http://www.pcgamer.com/2011/03/22/crysis-2-review-2/)
Crysis 2 IGN Review (http://xbox360.ign.com/articles/115/1156446p1.html)
Crysis 2 Eurogamer Review (http://www.eurogamer.net/articles/2011-03-22-crysis-2-review)

tigerija
25-03-2011, 09:09
Meni ovaj Crysis izgleda bolje od večine igara... Ja neznam šta vi očekujete. Možd previše.

Ali dobor, nisam je još probao :D. Vidjet ću.

Gothmog
25-03-2011, 10:17
Zanimljivo je da igra ide jednako dobro i kad stavim na gamer i kad stavim na advanced postavke, jedino nisam skužio pretjranu razliku u grafici. Šibnut ću na hardcore pa ćemo vidjet.

Whoa... Zelis reci, da su zbilja zadrzali iste graficke postavke od Bete? Samo ono gdje biras izmedju cetiri preseta? :thumbs1:

Nightyx
25-03-2011, 11:45

razlike između gamer, advanced i hardcore skoro pa ni nema, sto dodatno jebe u mozak...

CAK_CROchef
25-03-2011, 13:49
5dj58OmVtbY&feature=feedu

Kid A
25-03-2011, 14:43
http://img199.imageshack.us/img199/253/crysis2advancedgraphics.png
Jel treba nekom?

*Fila*
25-03-2011, 15:13
http://img199.imageshack.us/img199/253/crysis2advancedgraphics.png
Jel treba nekom?
A ne ne, daj link ili nešto u pm....ili šalji mi na mail.

IGoR_2803
25-03-2011, 15:43
a da staviš ovdje link... mislim da će više ljudi biti zainteresirano... :)

Kid A
25-03-2011, 15:48
Pa ne znam jel legalno :/

Maloki
25-03-2011, 16:37
Pa nisam rekao da je uber, rekao sam da je dobra. I nis se ja ne trudim, igram igru zbog sebe a ne zbog vas :-) Samo pisem ovdje svoje misljenje o igri te kakva je u odnosu na jedinicu, iako je ja ni ne bi usporedjivao sa jedinicom. Igri bas nis specijalno ne fali, zasto bi si zbog par glupih predrsuda o igri uskratio igranje, tu sam da se igram a ne da pisem teorije zavjere o svakoj igri koja izadje :-)
Meni je zanimljivo kako si ti uvjek prvi kad treba srati po konzolama, ali svejedno najviše uživaš u konzolaškim igrama.

IGoR_2803
25-03-2011, 16:49
Pa ne znam jel legalno :/

zakaj ne bi bilo legalno... shvati to kao mod... kao custom made mapu... :P

GODSKILLER
25-03-2011, 17:00
Ako gledamo ovu igru kao fps,onda je medju top 5 u protekle dvi godine.
Ali problem je jer ova igra ima svoje prethodnike pa je normalno da se usporedjuje sa njima.dok je prvi crysis mozemo slobodno reci donio (r)evoluciju u grafici pa smo i od ovoga isto to ocekivali,recimo BF:BC2 na dx9 izgleda jednako dobro ako ne i bolje od ovog crysisa.

Recimo ja sam razocaran poradi price koja uopce ne objasnjava sto se desilo nakon onoga korejskog otoka,na kraju warhead-a pogledam u nebo koje je ispunjeno lignjolikim tudjincima koji su zapoceli invaziju.
Znaci ocekivao sam na pocetku ovoga video koji objasnjava sto se desavalo sa svijetom prije ove epizode u new yorku,a ovako ispada da su se direkt uputili na new york i cilim tim putem ih nitko na zemlji nije vidio.
Jos su se hvalili kako su angazirali sf pisca na ovoj prici pa imam osjecaj da on prije pisanja scenarija nije uopce zaigrao prva dva nastavka.Da ne gnjavim igra kao fps je odlicna ali kao igra u svijetu koji nosi ime crysis je losina od svojih prethodnica,znaci ova igra bi se slobodno mogla zvati totalno drugacije jer jedino sto ima veze sa prethodnim je nano suit.
Ista stvar kao sa Far Cry 1 u odnosu na Far Cry 2 koji ima veze sa prvim samo u imenu i u nicem drugom.

Sorry ako fali koje slovo ili ako je tekst ovako nepregledan jer saljem sa Iphon-a3GS

Kid A
25-03-2011, 17:35
[quote="Kid A":29h520gm]Pa ne znam jel legalno :/

zakaj ne bi bilo legalno... shvati to kao mod... kao custom made mapu... :P[/quote:29h520gm]
Ok evo onda :D
http://www.megaupload.com/?d=B79TKI5C

GODSKILLER
25-03-2011, 17:42
Recimo ovaj crysis je po gustu igranja daleko zanimljiviji nego recimo bulletstorm,moh2010 i sl odnosno bit ce dosta ponavljanja chaptera cist iz gusta jos narocito jer se svaki chapter moze nakon prilaska igre posebno odigrati.s tim da ja igram na pc-u sa x360 gamepadu zavaljen na kauch jer je pc spojen na panasonoc lcd znaci u startu sebi otezavam igranje i jos igram na very hard bez auto aim i sl pomagala i sve to jer mi je stvarno gust.

Ali da je bolja od prethodnih nije,i to po ni po cemu prethodnici mi imaju nekako vise organsku grafiku i isto se dobro vrte s obzirom na jaci hardware nego 2007 kad je prvi izasao.from iphon3gs

kikl0p
25-03-2011, 17:55
Neznam koji si ti Bf bc2 igro ali ja sam nedavno instaliro igru i stavio sve max dx9 i igra je izgledala koda je stara 5 godina

Aral
25-03-2011, 18:57
Meni je zanimljivo kako si ti uvjek prvi kad treba srati po konzolama, ali svejedno najviše uživaš u konzolaškim igrama.
Ovo nije konzolaška igra. A i ne opterećujem se time, na ovom svijetu ne postoji ništa što je konzolaško ili pc-iaško, samo dobro i loše, zabavno i nezabavno. Crysis2 je dobar i zabavan. Rasprave o minornim glupostima ću ostavit ljudima koji se hrane time i misle da su popili svu pamet svijeta kad onako ponosno i sretno izjave da je nešto konzolaško...ili nije.

Došao do Goulda, sad me poslao nekam dalje, rokam okolo ko lud, action fps kakav samo možeš sanjat.

Deadwalker
25-03-2011, 19:19
Ja ne znam što vi trabunjate, igra je odlična.
Evo, danas mi je Crysis 2 stigao poštom, prvi dojmovi su i više nego obećavajući. Pa ajmo redom...
Grafika - stavio na hardcore postavke, framerate stabilan izmedu 25-30 fpsa (1080p rezolucija). Nepotrebno sakaćenje manualnog podešavanja postavki je uistino bilo nepotrebno, ali ok, vidim da su se već igrači brzo snašli :) DX9 je bolji od prvog Crysisa, zanima me samo kako će izgledati u DX11 kada jednom dođe patch. Fizika je odlična - zidovi se kidaju pod mecima, a gume se i dalje mogu bušiti te stakla razbijati. Efekti vatre i vode su dorađeniji kao i izražaji lica. Ne znam, igra mi djeluje ljepše od prethodnika. Barem meni :)

Gameplay - igra je malo više linearnija, bez daljenjeg, ali svejedno kao i prethodnik nudi različite pristupe gameplayu. Možete se i dalje šuljati te proći kroz mapu bez da protivnici skuže što im se desilo ili možete izazvati totalnu destrukciju. Uveden je odličan cover sustav koji funkcionira na principu da dođete blizu nekog zida te Alcatraz automatski ulazi u cover mod. Zatim pritisnete desnu tipku miša te polagano ga povlačite prema nazad a vi onda provirujete lijevo, desno ili gore. Radi savršeno fluidno te onda aiming dolazi do izražaja.
Kada je u pitanju odijelo, strentgh i speed se automatski troše kada skačete ili trčite (što svakako pozdravljam), a steath se uključuje pritiskom tipke E. Uvedeni su određeni RPG elementi te si otključavate pojedine nadogradnje oružja i sl. Igram na zadnjoj težini te AI solidno obavlja zadaću. Na razini delte iz prvog Crysisa.

Radnja - tu trenutno nemam što previše komentirati jer nisam stigao još puno odigrati, ali ono, koliko sam vidio recenzije i dalje je ostala velika boljka Crytekovih igara. Prevelika je rupa između Warheada i dvojke i to je mislim najveći problem.

Multiplayer - miljama bolji od onog u prethodniku te dorađeniji. Šest modova ako se ne varam, RPG elementi kakve ima CoD te ostale divote.

Uglavnom, barem za sada, iznenađujuće dosta pozitivan dojam. :thumbs2:

Aral
25-03-2011, 19:31
Kaj se tiče AI-a, cloakan sam, pucam na njih iz puškice, kilnem dvojicu i onda sam malo zastao iza covera da nekaj vidim, dignem se a kad ono druga dvojica se šuljaju i govore o tome kak su čuli da pucanje dolazi odavde, kul.

Deadwalker
26-03-2011, 11:47
Igrao još malo jučer, igra je stvarno na razini prethodnika.
Mislim da će i ovaj put priča fejlati, ali ako je usporedim sa onom u prvom Crysisu ili Far Cry-u, teško može biti lošija.

tigerija
26-03-2011, 13:35
Igrao eto nekih 2 sata. Igra mi je odlična. Gerafika, optimizacija, gameplay i priča mi je ok. Ne znam zašto nebi priča valjala...

Alieni napali grad, infekcija, ti si tu sada da to zaustaviš ili šta ja znam.

Prvi dio mi bio super ali na sredini mi je dojadio.
Vidjet ćemo kako će se ovaj držat.

Čak sam mislio da nema lean left/right, ali onda vidio da je to automatski, super.

The Boz
26-03-2011, 13:37
Ni meni SP prvog Crysisa nije bio veleban, ali je Warhead bio odličan. Kakvo je u odnosu na Warhead?

Deadwalker
26-03-2011, 13:42
Ne znam kakav je ovaj lik Alcatraz, nisam stigao još puno igrati. Ali definitivno sumnjam da može biti beživotniji od Nomada :D
Za sada je radnja ok, iako sam mišljenja da fali ona još jedna ekspanzija koja je trebala izaći da popuni rupu između Warheada i drugog nastavka.

Aral
26-03-2011, 14:30
Kako dobro,
u jednom dijelu igre vam skeniraju nanosuit, i onda saznate da ste puno ozljeda, napuknuća i sl, i da nanosuit ustvari zarasta u te rane i popunjava ih, isn't that awesome or what.

Kid A
26-03-2011, 14:33
Pa ne moze ih stalno popunjavati, hoce ti napravit trovanje organizma :/

Nightyx
26-03-2011, 16:07
Ni meni SP prvog Crysisa nije bio veleban, ali je Warhead bio odličan. Kakvo je u odnosu na Warhead?
+1 prvi crysis mi bio premonoton, a od warheada se nisam mogo odljepit dok nisam prešo =)

Aral
26-03-2011, 16:30
Omg, igra se tek pošteno otvori nakon jedno dva sata igranja, koje fakin scene :pray:

tigerija
26-03-2011, 16:38
Warhead mi se nije grafika sviđala, nekako mi bila pre loša naspran Crysis. A Crysis mi bio monoton. Šta Warhead je dobar ?
Glupo mi kad u Crysis kasnije sve ono vojska samo, ubijaš... dosadno.

Kako u Warhead ?

Ok je ovo za sada, dosta sam prošao.

Shaka
26-03-2011, 16:49
Warhead mi se nije grafika sviđala, nekako mi bila pre loša naspran Crysis. A Crysis mi bio monoton. Šta Warhead je dobar ?

Kako u Warhead ?

o cemu ti pricas? graifka u warheadu je ista ako ne i mrvicu bolja od crysisa....lol

Aral
26-03-2011, 16:55
Lol, trčim i odjenom mi se zabljesne ekran i piše mi "speeding ticket received" :rotfl:

Totoro
26-03-2011, 16:56
Hahah prezakon :D

Nightyx
26-03-2011, 17:14

Kako u Warhead ?

warhead je za razliku od originalnog crysisa nabrijan akcijom i drzi te da igraš, nisam mogo vjerovat da ce biti toliko drugačiji...puno je bolji od originalnog i ako ti se prvi nije svidio svakako trebaš probati warhead, a ukoliko ti se svidio crysis, onda je warhead must play =)

The Boz
26-03-2011, 17:19
Ukratko: Ako ti je Crysis bila genijalna pucačina, Warhead će ti biti nirvana.

tigerija
26-03-2011, 22:05
Meni su u Warhead izgledale texture gore. I i crytek je rekao da su gore texture tamo. Baš ću ih pitat... :D

W3DR4N
27-03-2011, 00:27
Igra. Je. Presavršena.

Igrao sam kojih par sati. Grafika je vrhunska, vrhunski optimizirana, odličnih efekata i fantastičnih skriptiranih sekvenci.
Igrivost je još bolja od prethodnika, gradska gužva pruža više mogućnosti skrivanja i taktike od džungle. Sve oko tebe je življe i imaš osjećaj kako s bilo koje visine može doći zalutali metak.
Dorađeniji je suit i ima znatno više opcija za nadogradnju.

Uglavnom, Crytek je nakon Crysisa opet napravio najbolji FPS za sljedećih nekoliko godina. Najbolja PC igra dosad ove godine i veliki kandidat za PC GOTY.

Aral
27-03-2011, 08:41
Uglavnom, Crytek je nakon Crysisa opet napravio najbolji FPS za sljedećih nekoliko godina. Najbolja PC igra dosad ove godine i veliki kandidat za PC GOTY.
+1

Graphics Comparison (http://www.gametrailers.com/video/graphics-comparison-crysis-2/712179)

Nightyx
27-03-2011, 10:11
Meni ce za pola sata doc igra, pa cu je isprobati, iako sam igro Beta verziju i MP verziju, tako da ne ocekujem nista posebno novo, iako se ona beta jedva da moze nazvat igrom....pa bumo vidli iako vidim ovdje stvarno podjeljenja mišljenja, nekom je to FPS godine, a neko ce ju zaobić jer je konzolaško sranje...:S (da budem iskren, ja sam u MP skonto da pati od konzolitisa i to žešće...)

tigerija
27-03-2011, 10:31
MP me ne zanima. Eto jedan lik koji je obožavao Crysis 1 sere po Crysis 2.

Znači onaj tko očekuje sandbox. Vjerojatno bude razočaran jer je igra linearna. Nema otvorenih prostora. Odnosno enam free roam po gradu.
Meni je to ok.

Igra mi je ko film više manje.

GODSKILLER
27-03-2011, 10:48
Prava istina je da je ovo odličan fps u svakom pogedu(grafa,zvuk,igrivost) ALI da se drukčije zove,a ovako ima teret prošlosti jer su svi očekivali nešto bolje što se i očekuje od nastavaka,da pomiču granice,barijere,itd.

Iskreno grafa je stvarno top među dx9 igrama,ionako imam dx10 grafu tako da nepatim za dx11(ionako sam na xp-u) ali ipak model destrukcije je ipak slabiji nego u prethodnih
i onaj koji kaže da nije ili laže ili je slip,jer ovog crysisa sam več prišao prošli misec,ali navečer u petak ponovno započeo i igrao nako iz gušta na najtežem jedno 3 ure

Za razliku od recimo od bulletstorma,znam da ću se dosta dugo zabavljati uz ovog crysisa upravo poradi napucavanja koje mi je po guštu,znači namjerna ponavljanja levela budem radio iz gušta a ne po igrinoj zapovjedi.

ALI ono što im nemogu oprostiti je priča koja ne rješava ništa iz prethodnih,dapaće jedino odjelo i ime igre imaju veze sa prethodnim,čak imam osječaj da su i mrski vanzemaljsi okupatori neki drugi a ne oni isti.

ono u prošlima započinje invazija na zemlju,a u ovom na početku komentatori u ono uvodnom videu komentiraju o lipom vrimenu u los angeles,new york,pa ispada kao da su se lignje teleportom poslale odma sa onog otoka na new york,ono u prošlim nastavcima usarmy imala okršaj sa korejcima i kasnije sa sipama,a ovi top secret specijalci na početku gejmanja o tome nemaju pojma s obzirom koji razgovor vode.

Imama osječaj da pisac scenarija nije ni primirisao prethodnim igrama,odnosno sam tata od crysisa nije htio praviti nastavak priče da konzolaši nebi bili zakinuti ,nego su jednostavno odlučili napraviti neki drugi crysis koji će imati neke svoje elijene,koji nemaju veze sa onim prethodnim.

I one prošle sipe by lignje su mi bile puno ozbiljnije i strašnije nego ove nove OCJENA 4/5(da se priča nastavlja dobila bi 0,5 više)

Kid A
27-03-2011, 10:50
Prava istina je da je ovo odličan fps u svakom pogedu(grafa,zvuk,igrivost) ALI da se drukčije zove,a ovako ima teret prošlosti jer su svi očekivali nešto bolje što se i očekuje od nastavaka,da pomiču granice,barijere,itd
Ista stvar kao i sa Dragon Age 2

Xero
27-03-2011, 10:52
Ja sam mislio da ti mrziš Dragon Age 2.

Nightyx
27-03-2011, 10:54
Prava istina je da je ovo odličan fps u svakom pogedu(grafa,zvuk,igrivost) ALI da se drukčije zove,a ovako ima teret prošlosti jer su svi očekivali nešto bolje što se i očekuje od nastavaka,da pomiču granice,barijere,itd
Ista stvar kao i sa Dragon Age 2
samo sto DA2 nema veze sa grafikom...

Kid A
27-03-2011, 10:55
Ja sam mislio da ti mrziš Dragon Age 2.
Ispravio sam quote valjda sad kuzis sta sam htio naglasit :D

Windwalker
27-03-2011, 10:56
Moram priznati da fenomenalno izgleda, kako na PC-u, tako i na konzolama.

No ne privlači me ni najmanje, jer mi je jedinica bila sranje.

Ali Killzone3, naprotiv...

GODSKILLER
27-03-2011, 10:59
ali ja se ni ne bunim upravo poradi te hardware ne zahtjevnosti,i uopće me nije briga je grafa ovakova ili onakova,eto jedino mi malo nedostaje uništavanje stabala,ALI stvarno im nemogu oprostiti što nisu nastavii priču,to je isto kao gospodar prstenova recimo da su izdali prvi film i odma išli na treći,pa ćak i kod njega ta rupa nebi toliko zasmetala koliko ode.

Aral
27-03-2011, 11:42
Pa nastavili su priču, imaš flashbackove kroz igru, ipak mišljenja sam da fali još jedna expanzija između warheada i dvojke. Fascinantna mi je optimiziranost, nemogu vjerovat da igra toliko dobro ide a tako dobro izgleda. Ipak, grafika ovdje čini nekih 30% ukupne igre.

Deadwalker
27-03-2011, 11:47
Znači onaj tko očekuje sandbox. Vjerojatno bude razočaran jer je igra linearna. Nema otvorenih prostora. Odnosno enam free roam po gradu.

O čemu ti pričaš? Originalni Crysis nije bio nikakav sandbox, nego full linearna igra. Ono što vi smatrate sandboxom je samo prelaženje levela na drugačije način (stealth ili akcijski). Crysis 2 to također nudi, štoviše, bolje je izvedeno nego li u prethodniku. Umjesto gibanja po jednoj razini, u Crysisu 2 postoje čak tri. Kanalizacija, krovovi zgrada te normalni osnovni dio levela. Prostori su dovoljno otvoreni da im možete pristupiti na različite načine. Prije stupanja akciju upališ onaj vizor, analiziraš okolinu, uočiš taktičke prednosti i kreneš.
Recimo, stealth način igranja je daleko bolje izveden. Dok smo u prethodniku imali samo stealth mod igranja u obliku "upali nevidljivost i koristi prigušivač na oružju", Crysis 2 je uveo nož (te korištenje lomljenje vratova) te koristi grab iz jedinice. Plus, kada pucate iz prigušenog oružja i opalite headshot, Alcatraz i dalje ostaje u stealth modu. Isto vrijedi i za ubijanje nožom.

S druge strane, AI me na kraju nije oduševio. Solidno je odrađen, ali me bodu u oči stvari kao što je da tri lika stoje u čistini, ubijem dvojice te treći i dalje stoji na mjestu umjesto da potraži zaklon od moje paljbe (što bi trebali učiniti već nakon što ubijem prvog). Mislio sam da će igranje na zadnjoj težini rezultirati neki naprednijim taktičkim elementima AI-a, ali od toga ništa.
Alieni su odlično napravljeni. Pametno koriste okolinu te se definitivno veći izazov od onih lignji iz prvog Crysisa.

Sviđa mi se uvođenje RPG elemenata te ovisno na koji način igrate (stealth ili akcijski), tako si boostate sposobnosti.

Ako izuzmem ne briljirajući AI, Crytek je napravio ponovno fenomenalnu pucačinu. Grafički jedna od najljepših igara današnjice (iako se još dvoumim da li je Killzone 3 bio upečatljiviji) sa gameplayom gdje se tamo nekakav CoD čini apsolutni zijev od igre.

Multiplayer nisam još ni igrao kako treba, malo isprobao.

Sve u svemu, 9/10. Prezadovoljan

Aral
27-03-2011, 12:29
Da, Stealth je fakat dobro napravljen. AI je diskutabilan, u nekim slučajevima briljira dok u nekim baš i ne, al to je bilo za očekivat.

Nightyx
27-03-2011, 12:40
Eo igram nekih sat vremena otprilike, zasad je igra predosadna, nadam se da ce poslije biti vise akcije, manje mi se svidja nego warhead, ali je ok, da se odigrati sigurno, grafiku ne moram ni spominjati, tesko je zamislit da je to stvarno in game, a sto se tice samog gameplaya, dosta je linearan, a bome narav igre je čisto konzolaški jbga...ocekujem više akcije poslije :)

BigBongman
27-03-2011, 12:49
Igra. Je. Presavršena.

Igrao sam kojih pa...

This. Ono. Wow. Na kompu iz 2008 igru bez problema vrtim na medium.
A igra sama po sebi je savršena. Od osjećaja napucavanja, grafike, AI-a..

Nightyx
27-03-2011, 13:08
Ev doso do misije road rage...sve sto duze igram, vise mi se sviđa...jedino nikako ne mogu skontat da tak dobro izgleda, samo sto je malo previše zamućeno to sve zajedno...

GODSKILLER
27-03-2011, 13:23
ma AI je u dosta stvari stvarno debilana,igram na najtežem PLUS igram sa gamepadom sa isključenim pomagalima i igra je stvarno,zna biti hebeno teška,hebiga gamepad je oteža za minimalno 50% ali nije me brige,jer ipak kad poginem mi je gušt igrati iz početka,mada je malo debilno poradi check pointova(nema sejva) ali opet upravo poradi gušta napucavanja se ne žalim kad igram 4,5,6 puta iz početka ALI AI je stvarno ono njih 5 stoji na jednoj kutiji i opće ne trzaju,ili lik za onom strojnicom na onom terencu pucam okolo njega a on se pravi blesav a nalazim se 2 metra od njega bez cloak-a

Deadwalker
27-03-2011, 13:30
Znaš, postoji u hrvatskom pravopisu nešto što se zove točkaS(.)

GODSKILLER
27-03-2011, 14:07
Znaš, postoji u hrvatskom pravopisu nešto se zove točkaS(.)

cuj ja nisam od ove nove generacije koja se rodi sa tipkovnicom(po rvatski=SLOVIŠTE) nego je vjerojatno prošlo više od 20 godina meni od rođenja da sam osjetio slovište pd rukama.

S tim da moja nastava iz hrvatskog u srednjoj nije mogla biti ozbiljna jer sve godine srednje su mi bile ratne pod općom,a nikad nisam bio baš nadaren za pisanje tekstova,tako da prigovaranje nema smisla

a kad več ste toliko ludi za hrvatskim,nitko nema hrvatski jezik u svojim nick name,ono igram multi crysis i jedino ja po hrvatski nadimak,tako da nemojte mi mudrovati o hrvatskom,a ta tvoja generacija lektiru iz škole sa interneta,a moja je čitala i jer nije bilo interneta a da je i bilo nebi pomoglo jer profesoricu nije bilo brige što je u bilježnici nego što je u glavi,znači ako nisi pročitao JEDAN.(TOČKA)

Kid A
27-03-2011, 14:09
jebo me svak ako ja ovo uspijem desifrirat do sutra

croat1gamer
27-03-2011, 14:19
/crapcut
Covjek ti je htio reci da koristis jebenu tocnu da bude citko i pregledno kada nesto napises. :(

GODSKILLER
27-03-2011, 14:23
jebo me svak ako ja ovo uspijem desifrirat do sutra

hebiga moja generacija nije bila kontaminirana raznim budalaštinama sa interneta,tv-a,
u kinima su bili bolji filmovi,filmovi u video klubu nisu bili na dvd nego vhs
tako da nam mozak nije zatrovan,ustvari kao i sa sadašnjim igrama izađe proizvod pun bug-ova,tako i mentalni sklop nove generacije je bugovit,triba ga patchirat,

GODSKILLER
27-03-2011, 14:25
/crapcut
Covjek ti je htio reci da koristis jebenu tocnu da bude citko i pregledno kada nesto napises. :(

znači gušite moje umjetničke slobode izražavanja,pa zar nismo prije nekih 20 godina izašli iz tunela jednoumlja i mraka.

cham3leon
27-03-2011, 15:19
Kako kad ti nemaš više od 16 godina?

Shaka
27-03-2011, 15:23
wtf ti pricas i s kim se svadas,koi car...koriisti tocku kompa niko ti nista nije prigovovrio osim toga.

Deadwalker
27-03-2011, 15:41
Aj dosta spama. Kolegu sam upozorio samo da koristi točku tj. napravi barem 2-3 rečenice kako bi ga ljudi (uključujući moju malenkost) lakše razumjeli.

Natrag na Krizu 2

Nightyx
27-03-2011, 15:44
AI ima fejlova, znao sam zapucat na lika, promašit ga i on se nastavi ponašat ko da se ništa nije dogodilo...al ovak inace je ok, što se tiće sakrivanja itd..

Aral
27-03-2011, 15:47
No dobro, mora bit glitcheva, niš čudno :) Došao do onog dijela gdje se ona zgrada sruši skoro na vas, iz onog trailera.

tigerija
27-03-2011, 16:07
Može li netko ukratko opisat šta se radi u prvome djelu i warheadu ? Obična Crysis sam prošao nekih 70%. Warhead nisam igro.
A zanima me sad :D. Samo šta mi je prvi Crysis postao totalno naporan i dosadan.

Šta se radi, o čemu se radi i kaok završavaju (može pod spoiler ako treba).

Jer ovaj Propet je tu, kojg su na prvome oteli oni alieni i sad ne mogu ništa povezat...

xman
27-03-2011, 16:52
Primjer : Nosorog se najeo otrovnih bobica i tom prilikom zabolio ga stomak i pokenja metar i po govana i u njemu ČUDO CRYSIS 2.
Bezze , sranje ,linearno smece, ruka s pistoljem pola monitora, ako je ovo savrsenstvo FPSa ( sto se i ocekivalo) i zasluzujete ga !
Prvi dio je bolji duplo i sto se tice grafike i puca i radnje ma sve je bolje !

Marvin OCX
27-03-2011, 17:23
Probao "PC verziju". Prva stvar koja mi je pala u oci je MAXIMUM PORT ENGAGED. Ovo nije vrijedno imena Crysis. Blago onome kome se svidja,lijepo je imati igru koja ti pase,ali meni se ovo konzolasko smece koje je ocito pravljeno iskljucivo za konzole i djecu-gadi! Mozda jesam previse ocekivao al ovo stvarno necu igrati,nije trebalo biti pc verzije. Uninstal.

Aral
27-03-2011, 17:32
Il je multi acc il ste u kombi :)

bezimeni
27-03-2011, 19:51
Ja nisam oduševljen.Vrlo sam zadovoljan ali nisam oduševljen. Multi je odličan.Mape su dobre , modovi također ali meni brzo dosadi .Max pola sata i postane mi monotono .Ali dobro je što mi se već drugi dan vrati volja :D . Uzmite u obzir da ja baš i nisam neki ljubitelj mrežnog napucavnja .
Ono što me najviše zanima je SP a on je meni lošiji od prvog Crysisa .Ima taktiziranja i ovdje ali nije ova igra ono što je bio prvi Crysis kada je izašao .Sve pohvale fenomenalnoj optimalizaciji ali grafika je korak unazad isto kao i fizika.Nije sad to tako veliki koraka nazad , ali ako uzmemo u obzir godine koje su prošle a grafika lošija...Ali OK , ne možeš imati ovce i novce.Teško je očekivati ovako dobru optimalizaciju i ponovno grafiku koja će pomicati granice .Četiri godine stari Crysis i dalje ostaje kao najljepša igra .
SP je vrlo dobar i zabavan ...miljama ispred nekog random COD-a ali i previše linearan .Ne vidim nikakvoga motiva da ovo odigram barem još jednom kada završim a to je zbilja tužno .Kažu da traje oko 12 sati i ako je stvarno tako prilično će mi porasti u očima .Uglavnom igra za jedan prohod i zaborav .Ono što će se igrati je vrlo dobar multi .Pitanje je koliko dugo .Vjerojatno do dolaska Battlefielda 3 .Ja ću mu dati šansu , možda me zarazi na duže staze.Ako negdje vidite predatora sa imenom bezimenixy bježite glavom bez obzira :D .

Aral
28-03-2011, 18:58
Scena u parku, pred kraj igre :pray: :pray: Igram jedno 2h u komadu sad, igra je toliko predivna, toliko nabijena akcijom da ovo šiša Crysis i bilo koji drugi action fps samo tako. Pretendent za igru godine u žanru.

Deadwalker
28-03-2011, 19:08
Ja ne znam zašto svi govorite da je jedinica nije bila linearna, a dvojka je. Obje su igre linearne. I obje igre omogućuju različiti pristup gameplayu

Constantine
28-03-2011, 19:13
Ja sam presao.nisam nimalo razocaran,grafika je fantasticna i engine je odlicno optimiziran,sviđa mi se sto su pojednostavili kontrole nanosuita.Gameplay je odlican,trajnost dosta dobra,a linearnost mi ne smeta previse.Nedostaci su nepostojeci karakter glavnog lika,nema podrske za DX11,smijesne postavke i na momente katastrofalan AI.
Sad sam poceo ponovno prolazit warhead,ali mi izgleda nekako mlako u usporedbi sa dvojkom.
@deadwalker,upravo to,u jedinici je samo podrucje kojim se kreces malo otvoreniji i ima par dodatnih objectivesa ako se dobro sjecam

Aral
28-03-2011, 19:14
Pa i jedinica i dvojka su bile linearne, jedinica je ko Mafia2, imaš grad/otok, a sve vodi ka jednom cilju. Dvojka je u tom pogledu ipak improvizirala, imaš par načina kako doći do neprijatelja, borba na više razina itd...Igra je pravi bombon!

W3DR4N
28-03-2011, 19:18
Rofl. Čitam sad komentare zadnjih par stranica. Došli su lokalni Crysis pljuvači, vjerojatno isti oni koji su prije tri-četiri godine govorili kako je Crysis samo grafika bez gameplaya, a sad im je najednom kad mogu normalno igrati odlična igra, a Crysis 2 novo smeće u koje treba upirati prstom. Samo ovaj je put izlika konzolitis. :rotfl:

Početak Crysisa 2 je dosta usporen. Ganjaš Ghoula, odijelo i oružja su osnovna bez nadogradnji i cijelo vrijeme ideš zacrtanom stazom. No otprilike na pola igre, kad uzme zalet, igra je prebrutalna adrenalinska injekcija koja se igra dok oči ne ispadnu.

Nakon vrhunskog upečatljivog dojma, Crysis 2 je možda najbolji FPS ikad. IKAD!

Vedro
28-03-2011, 20:09
Odigrao sam prvih sat vremena.Napucavanje je perfektno.Procitao sam negdje da igra traje oko 12 sati i mnogo sam sretan zbog toga s obzirom da neke igre traju po 6 sati. :D

bezimeni
28-03-2011, 20:16
Što idem dalje igra je sve veće ludilo ...fino sam se naigrao a tek sam na nekih 16% :thumbs2: .Multi me uspio zaraziti .Na kraju ću se još i složiti sa Vedranom.Ovo bi mogao biti najbolji FPS ikada .Definitivno ga ne treba suditi po pravih par sati .Igra je ludilo .

Aral
28-03-2011, 20:17
Rofl. Čitam sad komentare zadnjih par stranica. Došli su lokalni Crysis pljuvači, vjerojatno isti oni koji su prije tri-četiri godine govorili kako je Crysis samo grafika bez gameplaya, a sad im je najednom kad mogu normalno igrati odlična igra, a Crysis 2 novo smeće u koje treba upirati prstom. Samo ovaj je put izlika konzolitis. :rotfl:

Početak Crysisa 2 je dosta usporen. Ganjaš Ghoula, odijelo i oružja su osnovna bez nadogradnji i cijelo vrijeme ideš zacrtanom stazom. No otprilike na pola igre, kad uzme zalet, igra je prebrutalna adrenalinska injekcija koja se igra dok oči ne ispadnu.

Nakon vrhunskog upečatljivog dojma, Crysis 2 je možda najbolji FPS ikad. IKAD!
Istina. Početak kreće dosta polagano, ali negdje na pola igre...isssss. Plus, igra nije kratka nego je imaš kaj igrat. Ne sjećam se kad me se neki fps u zadnje vrijeme toliko dojmio kao ovaj.

W3DR4N
28-03-2011, 20:25
Prvi vrhunski upečatljiv dojam je praktički na početku igre, kad...

Dođe onaj potres, most se polomi i digne ogromnu prašinu. Ti uključiš nanovision, otkineš rafal s gnijezda i kosiš marince da ne znaju što ih je uopće snašlo. EPIC. :pray:

Bartuc
28-03-2011, 20:31
@Aral, na kojim postavkama igraš? Koliko trza?

Assasin`s
28-03-2011, 20:34
Dosta je optimizirana igra. Sa svojom HD4890 igram na Very High bez trzanja.

kulamasta
28-03-2011, 20:34
Na Radeonki 6870 i Phenomu II na 3.45 Ghz radi ko podmazana na Extreme postavkama...

Fantasticna igra moram priznat

Bartuc
28-03-2011, 20:37
Pitam Arala pošto ima nešto slabiji komp od mene. Da imam takve svemirske kompove poput vas, nebi niti pitao :D

kulamasta
28-03-2011, 20:42
Pitam Arala pošto ima nešto slabiji komp od mene. Da imam takve svemirske kompove poput vas, nebi niti pitao :D

Cuj, mp demo sam igrao na Athlonu 6000+ i Radeonki 5770 i isto igra radila bez problema...

Lijepo je optimizirana a jos ljepse izgleda, neovisno o postavkama na kojima igras

Aral
28-03-2011, 21:06
@Aral, na kojim postavkama igraš? Koliko trza?

1680x1050, Advanced (onaj najjaći još nisam probao), i tako bolesno brzo ide da je tokom cijele igre možda dva-tri puta zakašljucao, jednostavno nemogu vjerovat da je igra tako dobro optimizirana a izgleda dvadeset puta bolje od jedinice...ili bilo kojeg drugog fps-a.

Inače, prešao igru :pray: S obzirom na kraj, bit će još nastavaka nadam se :) Igra je fakat fenomen, koji je gušt ubijat aliene, balansirat između cloaka i armor moda, onda kad pokupite onaj turret, hodate okolo i sijete takvu smrt da je to za popizdit. Krećem sutra ispočetka, na najtežem nivou težine. Najviše su me se dojmile ingame cutscene, lakoća kojom je to sve izvedeno, doslovno se pred vašim očima svijet ruši, kamenje pada, željezo savija, kao da ništa nije nemoguće.

Constantine
28-03-2011, 21:12
ja sam tek na samom kraju igre skuzio da je visor koristan za planiranje napada.
cim izađe DX11 patch krecem sa drugim prelaskom.

IGoR_2803
29-03-2011, 08:06
majku vam, a ja nemam vremena da igram... jedva čekam vikend... :)

tigerija
29-03-2011, 11:18
Igra je super. Mislim da sam pri kraju. Igram na najteže tako da neću više kad jednom prođem.

Igra mi je prva liga. Još dok nabiješ sluške :D. Ko da si u odjelu.

Bartuc
29-03-2011, 11:25
Eto, nisam niti sumnjao, opet jebeni, prokleti, kurčevi, smrdljivi, usrani XFX jebe mačku mater. Tek sam zaronio u podmornici i već blokada. Idem je underclockati, nadam se da će i u ovoj igri pomoći.

Jesam li spomenuo koliko mrzim to govno od grafičke? Jesam, valjda već 200x, i opet ću... MRZIM JEBENI XFX :(

kulamasta
29-03-2011, 11:50
Eto, nisam niti sumnjao, opet jebeni, prokleti, kurčevi, smrdljivi, usrani XFX draga mačku mater. Tek sam zaronio u podmornici i već blokada. Idem je underclockati, nadam se da će i u ovoj igri pomoći.

Jesam li spomenuo koliko mrzim to govno od grafičke? Jesam, valjda već 200x, i opet ću... MRZIM JEBENI XFX :(

Zasto ne prodas to smece?

Aral
29-03-2011, 12:05
XFX je predobar, ja ga imam, samo kaj imam nvidiu, radi ko podmazan :) Počeo ispočetka danas, onaj nivo ispod najtežeg.