PDA

Pogledaj cijelu verziju : Gothic 3

Stranica : 1 [2] 3 4

ran6er
11-11-2006, 20:12
Slažem se.OBLIVION je nadaleko bolji od gothica. :twisted:

mravojed19
11-11-2006, 20:16
nego,ako i je podbacila po prodaji,za sto nemam nikakvih dokaza,to je zbog zahtjevnosti i bugova(ali ogroman broj ih je vec ispravljen u patchevima) definitivno ne jer je gothic 3 loš rpg ili tako nesto.

Istina, ali kad imaš ONOLIKE zahtjeve i bugove, onda i gameplay trpi.

Daleko je Oblivion od remek-djela za mene.

evo ja bi se sad sa dugim mogo svađat do beskonacnosti jer je reko da je oblivion remek djelo,ali znam da nema smisla,znam da su ukusi razliciti ali pobogu kad cijeli svijet izgleda jednako,svkaa spilja i rusevina sa istim teksturama,sva lica npcova slicna,svaki kaze 2 recenice,onakav level scaling,retardirani razgovori na ulicama,također bagovi,loša priča,nikakav lore za razliku od MWa,
prazne sume gdje trcis po 5 minuta da bi ubijo vuka,totalni nedostatak atmosfere..to mi jednostavno nije nesto sto bi nazvao remek djelo. i nemogucnost bilokakvog izbora i nikakav utjecaj na svijet.

invazija demona za koju nikog nije briga,tamo se ispred grada bore 3 strazara sa 4 scampa..ma jooj

Morrowind da,ali oblivion nikad. eto ispuho sam se..continue please :yuck:

dugi
11-11-2006, 20:34
nego,ako i je podbacila po prodaji,za sto nemam nikakvih dokaza,to je zbog zahtjevnosti i bugova(ali ogroman broj ih je vec ispravljen u patchevima) definitivno ne jer je gothic 3 loš rpg ili tako nesto.

Istina, ali kad imaš ONOLIKE zahtjeve i bugove, onda i gameplay trpi.

Daleko je Oblivion od remek-djela za mene.

evo ja bi se sad sa dugim mogo svađat do beskonacnosti jer je reko da je oblivion remek djelo,ali znam da nema smisla,znam da su ukusi razliciti ali pobogu kad cijeli svijet izgleda jednako,svkaa spilja i rusevina sa istim teksturama,sva lica npcova slicna,svaki kaze 2 recenice,onakav level scaling,retardirani razgovori na ulicama,također bagovi,loša priča,nikakav lore za razliku od MWa,
prazne sume gdje trcis po 5 minuta da bi ubijo vuka,totalni nedostatak atmosfere..to mi jednostavno nije nesto sto bi nazvao remek djelo. i nemogucnost bilokakvog izbora i nikakav utjecaj na svijet.

invazija demona za koju nikog nije briga,tamo se ispred grada bore 3 strazara sa 4 scampa..ma jooj

Morrowind da,ali oblivion nikad. eto ispuho sam se..continue please :yuck:

A vidis ja se volim igrati a kada to radim volim se i dobro zabavit a ne analizirati igre ,pa nisam recezent i ne zivi od toga.Kaj me briga kaj je svaka spilja ista i kaj prica bez veze kad je igra zabavna i tjera te sve dalje i dalje.Gotich 3 -pa to nemozes normalno igrati samo se zivciras zbog totalne i sveprisutne trzavosti.Steta mogla je ispasti daaaaaaleko bolja.

mravojed19
11-11-2006, 20:44
pa ko se ne voli zabaviti? stvar je u tome da su fanovi TESa očekivali Morrowind s boljom grafikom,a ne "ono".

kako da uzivam u igri(isvi ostali koji je nevole) kad te počne nervirati nakon prvih pol sata.

i stvarno nisam sjeo i trazio sta u igri ne valja nego sam jednostavno godinama igrao RPGove,a pogotovo Morrowind,i onda mi svi nedostaci obliviona vrlo lako i vrlo brzo upadaju u oci. gothic 3 nema nista od onoga sta mi je smetalo u oblivionu,jedino sto ga jebe je trenutna zahtjevnost ali za godinu dana ni to nece bit problem.

i nevjerojatno mi je da na mojoj kanti radi bolje i izgleda ljepše od obliviona,koji je bez skoro svega na low bio gotovo neigriv.da ne spominjem rusenje.

W3DR4N
11-11-2006, 20:55
Čak te u Gothicu ne smeta očajno očajan combat sistem, gdje je pobjednik manje više onaj koji je počeo prvi udarati? Ne smeta te ni to šta usred fighta uđeš u inventar i praktički cijeli svijet oko tebe stane?

Al dobro, i uz te gluposti, Gothic je daleko razrađeniji, maštovitiji, veći i ozbiljniji od Obliviona.

dugi
11-11-2006, 20:57
usporedi
1.http://www.gamerankings.com/htmlpages2/920920.asp

2.http://www.gamerankings.com/htmlpages2/ ... q=oblivion (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/924363.asp?q=oblivion)

Mislim da je razlika ocita nisu to igre iz iste lige. Ukupni gameranking ce sigurno po pitanju Gothica 3 ici jos prema dole jer ga jos nisu rcenzirali veliki ,koji ako drze do sebe ne mogu dati igri vise od 70 tj prije da ce dati izmedju 60-70.Toliko od mene.

W3DR4N
11-11-2006, 21:14
Kaj me briga kaj je svaka spilja ista i kaj prica bez veze kad je igra zabavna i tjera te sve dalje i dalje.

Da, zbilja je prezabavno zatvoriti dvadesetičetvrti oblivion gate koji je apsolutno identičan kao i prethodna dvadesetitri.
Npr. meni je Baldur bio prezabavan i prezanimljiv. Zašto? Zato jer je predobro napisan. Sjećam se dok sam to igrao, kad se onaj Edwin pretvorio u ženu, pa su ga svi prcali. Smiješ se, igraš, pamtiš dugo dugo.

dugi
11-11-2006, 21:19
Kaj me briga kaj je svaka spilja ista i kaj prica bez veze kad je igra zabavna i tjera te sve dalje i dalje.

Da, zbilja je prezabavno zatvoriti dvadesetičetvrti oblivion gate koji je apsolutno identičan kao i prethodna dvadesetitri.
Npr. meni je Baldur bio prezabavan i prezanimljiv. Zašto? Zato jer je predobro napisan. Sjećam se dok sam to igrao, kad se onaj Edwin pretvorio u ženu, pa su ga svi prcali. Smiješ se, igraš, pamtiš dugo dugo.

Hm,mozda si tada kada si bio nesto mladji igre dozivljavao nesto intezivnije nego danas.Mozda je kod tebe doslo do zasicenja igranjem.Ja sam par postova gore dao konkretne "dokaze" tj misljenje vecine a ti sad mozes tvrditi sto te volja.

Lord Coldwolf
11-11-2006, 21:28
ja mogu samo reci da je oblivion odlicna igra stvarno,.istina morrowind je i meni malo drazi i bolji al dokraja pokrpani gothic 3 je najbolji.

dugi
11-11-2006, 21:32
ja mogu samo reci da je oblivion odlicna igra stvarno,.istina morrowind je i meni malo drazi i bolji al dokraja pokrpani gothic 3 je najbolji.
Diplomatski post :)

m777
11-11-2006, 21:45

Baldur... :pray:

(DISCLAIMER - Neki će ovaj post smatrati spamom. On to ni u kom slučaju nije. Ovaj post je samo odavanje počasti najboljoj igri ikad. :pray: )

Durin
11-11-2006, 21:56

Ali je još zanimljivije u Gothicu obavit sličan quest u jednom rebel kampu kao i u drugom na suprotnom kraju svijeta.Također je zanimljivo slušati likove kako razgovaraju u gradovima,zar nisi primjetio?Gradovi su u Gothicu ogromni...Ma daj,molim te gradovi izgledaju kao prve nastambe ljudi-sela poput Jerihona.A oni nabijeni mrtvaci na kolce u gradovima od strane orka te natjeraju da se smiješ a ne užasneš.Biljke u prirodi izgledaju poput plastične igračke-vidiš ih na livadi dva kilometra od mjesta,dok su one u Oblivionu odlično "utopljene" u prirodu.Ne kažem da je loša igra,odlična je,ali nije niti ona bez mana.

W3DR4N
11-11-2006, 22:02
Hm,mozda si tada kada si bio nesto mladji igre dozivljavao nesto intezivnije nego danas.Mozda je kod tebe doslo do zasicenja igranjem.Ja sam par postova gore dao konkretne "dokaze" tj misljenje vecine a ti sad mozes tvrditi sto te volja.

prva rečenica: možda
druga rečenica: da, polako, kad vidim šta se servira
treća: Nije ni gothic zlato. Nisam ni ja slijep na masu gluposti koje su tamo. Ali na stranu gothic, poanta je da Oblivion nije zbilja nikako napisan. Svi razgovori su tako nezanimljivi, bezosjećajni i ozbiljni. Nema one zajebancije s kojom su black isle i bioware pisali igre. Sve je bez duše.

offtopic:

tko ti je na avatu?
ontopic - igra mi radi jako lijepo sad

Erwin Rommel

Lord Coldwolf
11-11-2006, 22:12
sto se tice toga da je oblivion nekako bez duse,. tu si u pravu,. i zna te ulovit dosada dok igras,. katkad se bas moram natjerat da ga igram (nisam mazohist), al dok se natjeram onda polako mi se sve vise svida igra.

daleko je i oblivion i gothic 3 i sve novije od najboljih rpgova,.

Arcanum, Planescape torment, diablo, baldur's gate, to su nezaboravne stvari.

( sorry nisam igrao fallout,. nije fantasy :P )

Durin
11-11-2006, 22:37
Pa što ako nema zezancije?Ono što vi smatrate zezancijom neki ne smatraju šalom.Npr. ja se smijem na svaku glupost,ali kada igram igre,npr. Serious Sam ozbiljan sam ko' infarkt.U Oblivionu imate osjećaj da ste stvarno u svijetu,ljudi po ulicama pričaju što se događa u Summerset Isleu,Morrowindu ili drugim provincijama,pa razmišljam kako je tamo.Cijeli taj Tamriel ima prezanimljivu povijest,strašno puno velikih ličnosti i događaja.Naprosto dođem u Arcane University i čitam knjige po sat vremena.To je samo jedan od tih zanimljivih stvari.A nisam vam ja kriv što vi samo kao stroj tutnjate po questovima.A u Gothicu tip sjedi kraj vatre ispeče pile i pojede ga,digne se razgovara sa drugim tipom glupim rečenicama ("what a drag","what am i supposed to do?","yeah,right" i sličnim),pa opet sjedne kraj vatre i to je to.

11-11-2006, 22:41
Ovo ništa nije rpg, to je sve SHITS, kak neznate, baldurs gate, icewind dale, neverwinter nights, e to su rpg-i :pray:

Lord Myrkul
11-11-2006, 22:41
Pa što ako nema zezancije?Ono što vi smatrate zezancijom neki ne smatraju šalom.Npr. ja se smijem na svaku glupost,ali kada igram igre,npr. Serious Sam ozbiljan sam ko' infarkt.U Oblivionu imate osjećaj da ste stvarno u svijetu,ljudi po ulicama pričaju što se događa u Summerset Isleu,Morrowindu ili drugim provincijama,pa razmišljam kako je tamo.Cijeli taj Tamriel ima prezanimljivu povijest,strašno puno velikih ličnosti i događaja.Naprosto dođem u Arcane University i čitam knjige po sat vremena.To je samo jedan od tih zanimljivih stvari.A nisam vam ja kriv što vi samo kao stroj tutnjate po questovima.A u Gothicu tip sjedi kraj vatre ispeče pile i pojede ga,digne se razgovara sa drugim tipom glupim rečenicama ("what a drag","what am i supposed to do?","yeah,right" i sličnim),pa opet sjedne kraj vatre i to je to.

istina, ali i u oblivionu imaš takvih gluposti, kad likovi počmu pričat o rakovima, a prije sekund gađa san ih iz sjene

Lord Coldwolf
11-11-2006, 22:59
Ovo ništa nije rpg, to je sve SHITS, kak neznate, baldurs gate, icewind dale, neverwinter nights, e to su rpg-i :pray:

ma ajde sad,. nemres tak
odjedanput se pojavit i srat :)

Znam ja da je Axl Rose reckless and crazy motherfucker,. al ipak ono :D:P

Arbiter of Change
11-11-2006, 23:04

Times change?? :?

12-11-2006, 12:08
Ali idioti ostaju isti, ja samo kazem da RPG nije što je nekad bio, ono su prije pravi rpg-i da je sve tako ostalo nitko se ne bi zalio na ovo.
Iako nisam zaigro Gothic 3, pa daj recite, jer vam trza na kakim postavkama=

Arbiter of Change
12-11-2006, 12:37
Ali idioti ostaju isti, ja samo kazem da RPG nije što je nekad bio, ono su prije pravi rpg-i da je sve tako ostalo nitko se ne bi zalio na ovo.

A šta ćeš, to su bili pioniri i nisi baš imao izbora kao danas.... dobro i nisu postojali klinci LOL!! generacije. :roll:

btw. igra se MOŽE pokrenuti na 3GHz, 512Mb RAM-a i Radeon 9600 128 mb, ali je UŽAS.

Lord Myrkul
12-11-2006, 12:54
[quote="Axl Rose":33qui4w0]Ali idioti ostaju isti, ja samo kazem da RPG nije što je nekad bio, ono su prije pravi rpg-i da je sve tako ostalo nitko se ne bi zalio na ovo.

A šta ćeš, to su bili pioniri i nisi baš imao izbora kao danas.... dobro i nisu postojali klinci LOL!! generacije. :roll:

btw. igra se MOŽE pokrenuti na 3GHz, 512Mb RAM-a i Radeon 9600 128 mb, ali je UŽAS.[/quote:33qui4w0]

pa ćemu igrat onda takvo nešto

mravojed19
12-11-2006, 13:26
512mb je premalo za dosta danasnjih igri tak da ono..

naravno da gothic ima svoje mane,ali kad usporedim mane iz gothica sa oblivionom,oblivion je daleko gori.

fallout2,arcanum,baldur...ti RPGovi imaju sve ali takvi se danas više jednostavno ne rade :(

Doggy
12-11-2006, 13:28
borba je fakat jadno i glupo napravljena, isto ko i inventory, istina kaj je neko rekel za biljke, zbilja glupo ... nadam se da me nwn2 nebu tolko razocaral ko gothic 3... :kill:

Gothmog
13-11-2006, 08:40
Ovako...izašao je demo,no mene muči,da li ima koji sajt koji ne zahtjeva premium ili gold account za vecu brzinu,jer me ovo skidanje na 16kbs izluđuje...

i zašto na worldofgothic imaj demo težak 8gb,a svi ostali od gigu?

skuki
13-11-2006, 09:00
Čak te u Gothicu ne smeta očajno očajan combat sistem, gdje je pobjednik manje više onaj koji je počeo prvi udarati? Ne smeta te ni to šta usred fighta uđeš u inventar i praktički cijeli svijet oko tebe stane?
.

sa prvim se slazem, ali kada udjes u inventar i dalje te svi mogu napasti, tj. igra se ne pauzira.

gothic stvarno ubija losa igrivost zbog loadanja, trzanja, i slicnih stvari. Ali igra ima, tj. imala je stvarno potencijala. Nekako mi je cijela atmosfera bolja nego u oblivionu. Bilo kako bilo, ja cu je odigrat, zabavna je unatoc tim problemima.

W3DR4N
13-11-2006, 11:38
ali kada udjes u inventar i dalje te svi mogu napasti, tj. igra se ne pauzira.

Meni se doslovno cijeli svijet pauzira. Možeš fino presložiti inventar i popiti kavu dok su pored tebe 4 bandita.

mravojed19
13-11-2006, 11:49
Ovako...izašao je demo,no mene muči,da li ima koji sajt koji ne zahtjeva premium ili gold account za vecu brzinu,jer me ovo skidanje na 16kbs izluđuje...

Ja sam ga skinuo sa fileshacka,obična registracija,skidam sa jednog od 3 public servera brzina mi je uvijek 106kb.

za ovo drugo ne znam,to ko da je cijela igra..

demo još nisam ni prešao,mislim da je ovo najveći demo za neku igru u zadnjih par godina.

igramga nekih 12 sati,level 10 :D

@ Wedran- meni inventar nekad pauzira cijeli svijet,nekad ne,točno se sjecam da prvi put kad sam ga otvorio da me bloodfly i dalje bockala.

je zna netko kako se makne sivi endurance bar? jer se tako ful sporo obnavlja i lud sam.

magggot
13-11-2006, 13:43
igrica je u kiti , previse zahtijeva a malo daje , totalne ne izbalansirano ogromne bugove (imam full verziju) ,ali kad bolje razmislite igrica je 400 puta bolja od obliviona oblivion je montona, glavan prica gotova za dva sata i ostanu glupi questiovi koji su isti odi u spilju nadi ovo ubi onog??? ali u gothicu 3 je drugacije nije tak questovi su bolji , ali naj jadniji bug koji sam procito na stranom forumu frajer nije mogo prec jedan quest jer nije mogo nac nekog frajer kojeg je moro ubit , a dogodilo mu se to da je NPC propao kroz mapu i frajer je moro u consoli ga spawnat
"spawn Ortega" nekakve commande lolaga, overall svega toga
mislim da je prica razradenija od obliviona , ali oblivion je daleko graficki gledano bolji a prica KATASTROFA

pozz, uzivajte

mravojed19
13-11-2006, 13:57
igra je u kiti , previse zahtijeva a malo daje , totalne ne izbalansirano ogromne bugove (imam full verziju) ,ali kad bolje razmislite igra je 400 puta bolja od obliviona oblivion je montona, glavan prica gotova za dva sata i ostanu glupi questiovi koji su isti odi u spilju nadi ovo ubi onog??? ali u gothicu 3 je drugacije nije tak questovi su bolji , ali naj jadniji bug koji sam procito na stranom forumu frajer nije mogo prec jedan quest jer nije mogo nac nekog frajer kojeg je moro ubit , a dogodilo mu se to da je NPC propao kroz mapu i frajer je moro u consoli ga spawnat
mislim da je prica razradenija od obliviona , ali oblivion je daleko graficki gledano boljiSa prica KATASTROFA

pozz, uzivajte

jedino što oblivion ima dobro je draw distance,i modele oklopa i oruzja.i fiziku,

teksture su bljak,voda je ljepše izgledala cak i u 5 godina starom Morrowindu,lica likova katastrofa,animacije kretanja katastrofa. u gothicu je hdr puno ljepši,teksture isto,čak i drveće,sjene isto.

udaljene teksture su sjebane isto ko i u oblivionu ali to je izgleda boljka takvih igara.

W3DR4N
13-11-2006, 14:13
jedino što oblivion ima dobro je draw distance,i modele oklopa i oruzja.i fiziku....

Oblivion nemaSdobru fiziku. Uz tolike najave i potencijal havoka, očekuješ da će veći udio okoline imati fizikalni model, a ne samo pick-up objekti i ljudi. Većina stvari poput namještaja, dekoracije, kutija i drugog su nepokretni.

skuki
13-11-2006, 14:21
igra je u kiti , previse zahtijeva a malo daje , totalne ne izbalansirano ogromne bugove (imam full verziju) ,ali kad bolje razmislite igra je 400 puta bolja od obliviona oblivion je montona, glavan prica gotova za dva sata i ostanu glupi questiovi koji su isti odi u spilju nadi ovo ubi onog??? ali u gothicu 3 je drugacije nije tak questovi su bolji , ali naj jadniji bug koji sam procito na stranom forumu frajer nije mogo prec jedan quest jer nije mogo nac nekog frajer kojeg je moro ubit , a dogodilo mu se to da je NPC propao kroz mapu i frajer je moro u consoli ga spawnat
mislim da je prica razradenija od obliviona , ali oblivion je daleko graficki gledano bolji a prica KATASTROFA

pozz, uzivajte

e slazem se sa tobom, pogotovo oko obliviona.

skuki
13-11-2006, 14:25
ali kada udjes u inventar i dalje te svi mogu napasti, tj. igra se ne pauzira.

Meni se doslovno cijeli svijet pauzira. Možeš fino presložiti inventar i popiti kavu dok su pored tebe 4 bandita.

Stvarno ne znam kak to, mozda je do verzije il sta. Inace ja bih radije da mi se pauzira, tak kada me ona divlja svinja krene napadati da se mogu helta najest sam da ne moram ponovno loadat. bolje da izgubim malo na realnosti nego na zivcima.

mravojed19
13-11-2006, 14:43
jedino što oblivion ima dobro je draw distance,i modele oklopa i oruzja.i fiziku....

Oblivion nemaSdobru fiziku. Uz tolike najave i potencijal havoka, očekuješ da će veći udio okoline imati fizikalni model, a ne samo pick-up objekti i ljudi. Većina stvari poput namještaja, dekoracije, kutija i drugog su nepokretni.

mislim da ono šta ima da je dobro,naravno da mi je glupo sta stlice klupe ne mogu pomaknut,al eto.

ipak je gust skinut nekog sa 50m u glavu sa strijelom i da se onda skotrlja niz padinu. ali da su mogli puno bolje,jesu.

u usporedbi s gothicom ovo je super jer u gothicu ne mozes nista micat.

Arbiter of Change
13-11-2006, 14:51
u usporedbi s gothicom ovo je super jer u gothicu ne mozes nista micat.

A to je jako važno. :roll:

mravojed19
13-11-2006, 14:54
nije,to sam htio dodat,rpg moze bez fizike,ako su mogli Morrowind i ostale legende mogu i ovi danasnji,fps je druga prica.

medusa
13-11-2006, 15:46
stvarno ovo o oblivionu je glupost. mislim, ja sam igro i morrowind i oblivion, i ako idem subjektivno gledam morowind mi je bolji. zašto? zato jer sam onda bio mlađi i ostao mi je "vau!" efekt u sjećanju. al kad gledam objektivno mislim da su te dvije igre različite ko nebo i zemlja i da nisu za uspoređivati. svaka je dobra na svoj način i svaka pripada svom vremenu. istina je da oblivion ima dozlaboga dosadnu priču, ali tko nema. a po meni je ovaj gothic 3 baš super igra, i vjerojatno ću je nabaviti kad vidim recenziju i ak bude dobila veliku ocjenu

Gothmog
13-11-2006, 17:12

Ja sam ga skinuo sa fileshacka,obična registracija,skidam sa jednog od 3 public servera brzina mi je uvijek 106kb.

za ovo drugo ne znam,to ko da je cijela igra...
quote]

Hvala na fileshacku...it works just fine and dandy...

A ovo sa 8GB jos uvijek nisam skuzio...

W3DR4N
13-11-2006, 17:14
A ovo sa 8GB jos uvijek nisam skuzio...

Toliko nema ni cijela igra.

Gothmog
13-11-2006, 17:25
Evo veki, http://www.worldofgothic.com/dl/S...dokuči ti ovu enigmu...

W3DR4N
13-11-2006, 17:39
Evo veki, http://www.worldofgothic.com/dl/S...dokuči ti ovu enigmu...

Typo
Klikni na download i krene ti file od 1.1GB.

Gothmog
13-11-2006, 17:48
Hm,a meni je preko flashgeta pisalo 8gb...nevemind,za cca. 2 sata cu uronit u svijet gotike...

magggot
13-11-2006, 18:17

pozz, uzivajte

e slazem se sa tobom, pogotovo oko obliviona.

pa fakat je tak nemres me batje frajeru pokrenuo frend na pili od 2gb CORSAIR-a dual core sranja neznam sta sve ne uglavnom pila sve mu trza u p.m. bugove i drugi frend pokrene na 256mb rama athlon 3500+ i pazi sad GEFORCE 4 MX 440(definitivno promasaj u svijetu grafike ak se kuzimo :) ) i njemu radi potpuno isto kao na onoj pili , s.t.r.a.š.n.o. igrica je bugovita ali igram je i preci cu je jer mi je zanimljiva nije kao obilivion koji igras 40 sati i onda ti dosadi kad shvatis da se vrtis u krug sa tim usranim questiovima

poza

magggot
13-11-2006, 23:46
stvarno ovo o oblivionu je glupost. mislim, ja sam igro i morrowind i oblivion, i ako idem subjektivno gledam morowind mi je bolji. zašto? zato jer sam onda bio mlađi i ostao mi je "vau!" efekt u sjećanju. al kad gledam objektivno mislim da su te dvije igre različite ko nebo i zemlja i da nisu za uspoređivati. svaka je dobra na svoj način i svaka pripada svom vremenu. istina je da oblivion ima dozlaboga dosadnu priču, ali tko nema. a po meni je ovaj gothic 3 baš super igra, i vjerojatno ću je nabaviti kad vidim recenziju i ak bude dobila veliku ocjenu

LOOOOL ! onda si fakat smijesan ti igras igrice kad netko drugi kaze da je dobra i kad dobi veliku ocjenu??? jesi blesav, to je fakat jadno to znaci da nemas nimalo ukusa i nemas pojma o cem pricas i ne zasluzujes pisat o gothicu pa ovo forumu ! ti si sa time reko da svaki put kad neka igra dobi u pcplay ili hacker ili gameplayu ili neznam cemu lošu ocjenu neces igrat onda fakat ZASTO SE UOPCE IGRAS???? ovaj post je URNEBESAN

pozz
like i say : IT's REALLY BAD THAT STUPIDITY ISNT PAINFUL!!

Nightyx
17-11-2006, 19:15
Jer se uopće isplati nabavljati ta igra?? Ili prelaziti oblivion drugi put?? :o

Prince-Artas
17-11-2006, 19:26

pa igra nije ispunila očekivanja, ali nije ni oblivion pa nađi negdje demo i probaj a onda donesi odluku

Arbiter of Change
17-11-2006, 19:27

pa igra nije ispunila očekivanja, ali nije ni oblivion pa nađi negdje demo i probaj a onda donesi odluku

Ja mu to ne preporučam jer je demo optimiziran još lošije od same igre, pa bi mogao dobiti još lošiju sliku o samoj igri.

dugi
17-11-2006, 20:53
Ukratko, ne kupuj.

Nightyx
17-11-2006, 21:13
Nisam ga ni mislio kupovati iako i nije tako skup (za razliku od ostalih igara hitova) u algoritmu 299 kn.

mravojed19
17-11-2006, 21:36
čudno,ljudi na forumu govore kako demo radi brze od igre..

ja ne znam jer sam samo demo igrao,demo ima sve patcheve,igra mi se nijednom nije srusila,nikakv leak il tako nesto nikakav corrupt save,igram oko 20 sati vec,demo je ogroman, jedina mana mu je kao i samoj igri zahtjevnost.

probaj ga jer te niš ne kosta ako imas adsl,ili jos bolje ako ga ovi stave na dvd.

opet cu rec da je oblivion u usporedbi s ovom igrom mala beba. ako cemo ih usporedjivat po rpg kvaliteti.

[_[_[Sk8man]_]_]
18-11-2006, 00:40
Jao boze.Ja sam jedva docekao da gothic 3 izadje kad ono!!!!
IGRA JE SHIT.Ne zamjeram ja gameplayu nego uzasnoj optimiziranosti engiena.Pa to je uzas.Igra se rusi, trza ko luda na kompu koji je oblivion pokrenuo sa skoro svim detaljima,smrzne se, puknu sejvovi......UZAS JEDAN

goGAMERo
18-11-2006, 13:06
Ma da, Lauš ju je na max zoni ocijenio sa -3... I kaže "bez barem 2 GB RAM-a, igru ne pokrećite" :shock:

Isto mi ide na jetra činjenica da 10 orcova bez problema središ, a ono zakolje te jedan vuk, lol!

mravojed19
18-11-2006, 13:32
Ma da, Lauš ju je na max zoni ocijenio sa -3... I kaže "bez barem 2 GB RAM-a, igru ne pokrećite" :shock:

Isto mi ide na jetra činjenica da 10 orcova bez problema središ, a ono zakolje te jedan vuk, lol!

je,slazem se,bilo bi fora da se igra moze modirat ko oblivion.

a nis,necu umrijet ako budem cekao da nabavim dobru kantu i da onda kupim igru,jos ce mi veci gust bit.

dugi
18-11-2006, 20:28

Dao joj je previse.Poluproizvod ne zasluzuje vise od -2.

Lord Bazooka
19-11-2006, 16:05
znaćži igra nije ispala ono što je trebala bit... šteta :( :( :(

mravojed19
19-11-2006, 16:15
cccc... jedina mana joj je zahtjevnost i bugovi,patchevi se rade,3 su vec izasla,ostalo je sve super,kupi je za 2-3mjeseca kad ju budu ispolirali do kraja.i sami su priznali da su je izbacili prerano zbog toga sto ih je prisilio izdavač,zato je krpaju ubrzano.

sama igra kao rpg je pravi biser.

goGAMERo
19-11-2006, 16:39
Jebeno konfuzne misije, neznaš što treba, sve nekako jadno, ne optimizirano, u bagovano, POSRANO!

mravojed19
19-11-2006, 17:25
a ti bi radije strelicu koja te vodi gdje god ides,i pop upove koji ti govore i najbanalnije stvari tipa quest ti je naci kucu nekog tipa,ti pratis strelicu i dodjes do kuce i pojavi ti se popup koji ti kaze da moras uc u kucu? zato mi se oblivon gadi jer nista ne moras sam skuzit.

gothic 3 kao rpg igra ima sve sto mu treba,i evo po sto prvi put kazem da ce patchevi ispravit zahtjevnost,memory leak i bugove koje ima svaka jebena igra.

fallout 2 ih ima preko 500 pa je legendaran.

Lord Bazooka
19-11-2006, 19:31
tako je samo što ga ja necu kupit jer mi je đep malo prazan :D :D :D

ran6er
20-11-2006, 18:35
a ti bi radije strelicu koja te vodi gdje god ides,i pop upove koji ti govore i najbanalnije stvari tipa quest ti je naci kucu nekog tipa,ti pratis strelicu i dodjes do kuce i pojavi ti se popup koji ti kaze da moras uc u kucu? zato mi se oblivon gadi jer nista ne moras sam skuzit.

gothic 3 kao rpg igra ima sve sto mu treba,i evo po sto prvi put kazem da ce patchevi ispravit zahtjevnost,memory leak i bugove koje ima svaka jebena igra.

fallout 2 ih ima preko 500 pa je legendaran.

Nitko te ne sili da to moraš koristiti.Meni je Gothic 3 stvarno užasan.Oblivion mi je puno bolji.

mravojed19
20-11-2006, 19:04
Da da nitko me ne sili ali mi drugi izbor nisu dali,ili ces ic za strelicom ili ces bauljat ko muha bez glave jer ti mi upute za neku lokaciju nedamo.

meni je oblivion stvarno uzasan gothic 3 mi je puno bolji.

Nightyx
20-11-2006, 19:13
E nećete vjerovati imam 256 MB RAM-a i sada ću si instalirati gothic 3 baš me zanima kako će mi raditi javit ću vam.

20-11-2006, 19:48
Javi, bas me zanima :rotfl:

Prince-Artas
20-11-2006, 19:51
nema šanse da pokrene

Nightyx
20-11-2006, 20:05
E igrao sam ga ali šteka mi da je skoro neigrivo, bacio sam uninstal i ostajem pri oblivionu, sorry gothicu3, ali nije oblivionu konkurencija. :roll:

mravojed19
20-11-2006, 20:17
a kako ti oblivion radi sa 256mb memorije?

Nightyx
20-11-2006, 20:21
a kako ti oblivion radi sa 256mb memorije?

Odlično!!!!!nekad zna zatrzati u vanjskom svijetu, ali sam zadovoljan.

ylem
21-11-2006, 14:21
ovako: ne moze bez Barem 1G rama
defragmentiraj particiju na kojem je instaliran
postavi cache na background service a ne na program
ne igraj bar bez patcha 1.08

Šteta !G3 je zarad svoje kilavosti uprpastio naslov NAJ RPG-a . Zar je moguce da nemaju BETA testera ??????? naime ova igra je izašla kao da nije niko igrao .
trenutno sam level 43 , bez cheatova i ipak mi se sviđa , samo ...

Prince-Artas
21-11-2006, 19:32
ne igraj bar bez patcha 1.08

ima i 1.09 patch ako se nevaram

Šteta !G3 je zarad svoje kilavosti uprpastio naslov NAJ RPG-a . Zar je moguce da nemaju BETA testera ??????? naime ova igra je izašla kao da nije niko igrao .

slažem se s ovim, beta testeri bi našli i prijavili veliku količinu bugova i igra vjerovano postigla bolji uspjeh

Arbiter of Change
21-11-2006, 19:43
Pa neznam koliko ste vi upućeni, ali navodno je bilo procurilo GOLD izdanje ranije koje su oni povukli da bi "još nešto popravili".... ali očito je da ih se požurivalo s ovim. Mislim, patch je izdan PRIJE same igre. :D

skuki
27-11-2006, 19:54
meni je ok, ima problema, ali zanimljivo mi je okolo ici po shumi i tako to.

nego jedna stvar mi nije jasna. ona pustinja. ne kuzima kada moram ici tamo, da li da prvo idem na sjever pa u pustinju ili kaj. Tu je igra nedefinirana i to mi ide na k. nisam dobio niti jedan jedini kvest koliko se sjecam koji bi me odveo u pustinju. moze pomoc?
tnx
poz

mravojed19
27-11-2006, 19:57
idi kamo ti zeliš,radi šta ti zeliš. to je i bit igre,da se ti zabaviš da sam istrazujes i lutas.

skuki
27-11-2006, 20:11
ma kuzim to, ali kada si bar vezan nekim kvestom il nesto pa odes tamo, ne zelim recimo otici tamo na sjever npr i zavrsit igru. Malo mi je nepovezano.

mravojed19
27-11-2006, 20:22
pa moras naci xardasa,naci sve one fire chalices,itd,ne mozes tek tako doc na sjever npr. i bam gotova igra.kuzis me?glavni quest ce te provest preko cijele mape.

slobodno idi di hoces,glavni quest rijesi na kraju kad vise jednosatvno ne budes mogo naci nikakav sporedni.

ylem
28-11-2006, 07:54
u pustinju ideš s ciljem kad riješiš prijašnje zadatke, tako ćeš od jednog orc commandera dobiti orcovsku mapu s upisanim iskopinama koje trebaš obići i one su u ...pustinji!

Najviše me nervira bug u kojem lik koji ide s mnom iznenada nestane , a onda drugog ne mogu pokupiti jer mi kaže da već imam nekoga sa sobom ..

skuki
28-11-2006, 10:33
hm, nisam dobio taj kvest, vjerojatno sam ga priklo, bas si nisam dobar sa orkovima. znas li mozda gdje je taj komander?

mravojed19
28-11-2006, 10:40
u pustinju ideš s ciljem kad riješiš prijašnje zadatke, tako ćeš od jednog orc commandera dobiti orcovsku mapu s upisanim iskopinama koje trebaš obići i one su u ...pustinji!

Najviše me nervira bug u kojem lik koji ide s mnom iznenada nestane , a onda drugog ne mogu pokupiti jer mi kaže da već imam nekoga sa sobom ..

Lol,meni to tako smješno ispalo,naletio na zmaja,vec skroz blizu dosao..okrenem se da vidim di mi je ovaj kreten sa samostrelom..nema ga,ajme popizdio sam,naravno zmaj me ubio. :D

skuki
28-11-2006, 13:26
da li znate koji smith me moze nauciti napraviti oruzje iz cistog magic ora?

dugi
29-11-2006, 07:26
http://pc.ign.com/articles/747/747903p3.html

Ocjena ispod 5 od mogucih 10.Po meni potpuno opradano.Jedan od vecih promasaja godine ako ne i najveci.Igra se trebala polirati jos barem godinu dana.

Letva
29-11-2006, 09:13
Definitivno ono sto je zasluzila to je i dobila.

Cekam S.T.A.L.K.E.R.:D

skuki
29-11-2006, 09:40
mene boli za neke on line ocjene,a i ove druge. meni je igra ok, unatoc svim teskocama. Bolja mi je od obliviona 10x, ak ih usporedjujemo sa kojim zanimanjem sam igrao jednu a sa kojim drugu.

mravojed19
29-11-2006, 12:46
nisam znao da ljudi još gledaju recenzije na IGNu,majko mila pa svaki tako veliki gaming site ne daje objektivne recenzije,zato je oblivion pobrao lovorike,jer je bethseda tvrtka par puta veća od PB-a. daš ljepo pare pa ti se napiše super recenzija.

i ovo što je skuki rekao,potpuno se slazem.

dugi
29-11-2006, 16:03
nisam znao da ljudi još gledaju recenzije na IGNu,majko mila pa svaki tako veliki gaming site ne daje objektivne recenzije,zato je oblivion pobrao lovorike,jer je bethseda tvrtka par puta veća od PB-a. daš ljepo pare pa ti se napiše super recenzija.

i ovo što je skuki rekao,potpuno se slazem.

je,je sigurno su i ovi korunpirani
http://pc.gamespy.com/pc/gothic-iii/747441p1.html
ocjena1.5/5 :rotfl:sve je to jedna velika urota :D

mravojed19
29-11-2006, 19:06
Pa napisah ti gore:svaki veliki gaming site.

iz obje recenzije su ljudi po forumima našli toliko glupih noobastih rečenica,totalno neshvaćanje igre,pretjerivanje u svemu itd.

meni ne smeta što borba nije ispolirana kako treba,što je zahtjevna,što su teleport stones dobro skriveni(a jadni mali recenzent navikao na strelicu iz obliviona ih nije mogo nać,ajme,odma je išo snizit ocjenu igri),što likovi imaju cartoonish feeling(još jedan "minus"igri)itd...jer igra ima jebenu grafiku,glazbu,priču DIZAJN svijeta,sustav skillova,atmosferu..

kako ne kuzite da takvi siteovi jednostavno me smiju bit mjerilo po kojem cete sudit o igri?

Pa IGN je dao igri Desperate Housewives: The Game ocjenu od 8.2!!!!! Di je logika tu? Gothic 3 ima mane,ali razlog zasto su ga popljuvali nije u tome što je toliko loš nego u tome što im niko nije platio da mu daju bolju ocjenu.

Pa jebote Oblivion se rušio ko blesav,bugova tona,sluzbeni forum je bio pun flejma da je to nešto neviđeno,svi su govorili koliko igra suxa,a ipak IGN je ocjenio igru sa preko 9.0. znači imamo forum na kojem ljudi rade temu za temom tako da ih ne mozes ni pročitat sve,jer se miču prebrzo(ne pretjerujem vjerujte mi),i u svakoj se pljuje po igri,a s druge strane ign,gamespy itd koji joj daju preko bolesno visoke ocjene!

zaključite si sami.

Bethseda daje pare da se pišu dobre recenzije,PB ne daje jer je višestruko manja tvrtka i plus to europska. I zato se svaka mana u njihovoj igri preuveličava preko svake normalne granice.amen.

dugi
29-11-2006, 19:39
Ti si puko :) pa pogle prodajne rezultate Obliviona i usporedi ih sa Gothic 3.Po ovom kaj ti pises su svi kojima se svidio Oblivion teske debilcine pale pod utjecaj raznih placenih reklama dok "remek djelo" Gothica mogu shvatiti samo vrhunsko inteligentne individue.Oblivion se rijetko rusi barem kod mene.Radi mi 10 puta bolje nego Gothic 3 a ktome i izgleda barem duplo bolje.Gothic 3 mi je zanimljiv ali daj molim te pa moras imati konjske zivce da igras duze od 20 minuta.Totalni poluproizvod.
Uostalom pogledaj ovdje:http://www.gamerankings.com/htmlpages2/920920.asp
A Oblivion ima 93% prosjecnu ocjenu
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/ ... q=oblivion (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/924363.asp?q=oblivion)

Pa zar su skoro svi korumpirani kada je prosjecna ocjena Gothica3 66%S:boohoo:
Ovu su ipak neki dokazi a sve ostalo su naklapanja.

mravojed19
29-11-2006, 20:10
Ma jesam malo puko :P

ali jebeš ga,ja ne mogu smislit Oblivion a čekao sam ga jako dugo. i radi mi ok i sve,ali jednostavno mi bude dosadan.ne mogu gledat te ljude,svi su mi isti,iritantne glasove imaju,i onaj level scaling,jednostavno mi se neda ic trazit skrivene tamnice kad je u svakoj isto..i izgledaju isto..kuzis izgubim volju čim odradim prvih par questova. morrowind mi je bio totalna suprotnost.gothic 3 mi zbog svog dizajna pruza taj osjećaj da cu naic na nesto,daje mi smisao da istrazujem.

kazem ti da recenzije nikad ne uzimama u obzir kad biram koju cu igru igrat,za to mi sluze forumi,pitam konkretna pitanja,ljudi mi kazu i eto!

jednostavno volim gothic 3 iako se nisam hajpao na njega,pročitao sam sve loše o njemu,i tek onda probao demo i vidio da to i nije TOLIKO loše koliko recenzije kazu.

nijednom mi se nije srusio,trza mi,jebiga na to sam naviko,stunlock sam naucio izbjec,patch 1.08 ga je popravio,i to je to,ja sretan,super priča je tu,skillovi tu,mjuza tu,grafika prekrasna,deri mile!!!

Mozda ja nisam osoba za sudit o gothicu 3 jer sam fan serijala,ali moje mišljenje je da je to jedan jako dobar rpg sa mnogo tehničkih zamjerki koje se ipak mogu preboliti.

Vjeruj mi da sam ja zaposlen lijepo ko recenzent na ignu igra bi dobila 8.8,oblivion bi dobio 5.5.

I te recenzije su isto samo mišljenja jednog čovjeka,dobio on para od nekog developera ili ne,da digne igri ocjenu,ili čovjek stvarno piše iskreno meni nije vazno jer ih ne citam.

I ne,oblivion se ne sviđa teškim debilima ali namjenjen je američkoj djeci koja se gubila po Morrowindu jer nije znala upute čitat,koja pada na grafiku,koja ima raspon paznje ko zlatna ribica pa ne moze citati tekst nego mora imati voiced dialogue,mora imat strelicu koja ih vodi i pop upove koji im govore kako da se poseru itd..

nastavit cemo kasnije,kasnim van sad...

Arbiter of Change
29-11-2006, 20:11
Čovječe, što si se ti uhvatio srati po Gothicu? :? Mislim na Dugog.

Dobro na tvome uber moćnom kompu (kao i na drugima dok ga ne srede) igra štekaje.... so what? Pomiri se više s tim i pusti druge da kažu svoje. Kao pokvarena ploča si; stalno jedno te isto ponavljaš.

dugi
29-11-2006, 20:43

Dobro na tvome uber moćnom kompu (kao i na drugima dok ga ne srede) igra štekaje.... so what? Pomiri se više s tim i pusti druge da kažu svoje. Kao pokvarena ploča si; stalno jedno te isto ponavljaš.

Dobro necu vise, a ti malo pripazi na izrazavanje ne razgovaras sa nekim klincem.Nemoj biti bezobrazan.I ja imam pravo na svoje misljenja a ovo je mjesto za argumentiranu raspravu.Nije ovo tvoj forum da naredjujes tko ce i sto pisati sve dok ne krsi pravila ovog foruma.A ako netko krsi pravila onda si to ti jer si bezobrazan i to samo zbog mog misljenja o tamo nekoj igri.

Arbiter of Change
29-11-2006, 20:47

Dobro necu vise, a ti malo pripazi na izrazavanje ne razgovaras sa nekim klincem.Nemoj biti bezobrazan.I ja imam pravo na svoje misljenja a ovo je mjesto za argumentiranu raspravu.Nije ovo tvoj forum da naredjujes tko ce i sto pisati sve dok ne krsi pravila ovog foruma.A ako netko krsi pravila onda si to ti jer si bezobrazan i to samo zbog mog misljenja o tamo nekoj igri.

Ne bi ja počeo, ali ti na baš SVAKI spomen Gothica opališ svoju tiradu o tome kako ti slabo ide... dobro ajde, bilo pa prošlo.

Prince-Artas
29-11-2006, 22:09
mislim da će mu pcp dati 85+ ocjenu

LeveL
29-11-2006, 23:35
singed

ylem
30-11-2006, 08:02
Prošao sam 70% glavne mape i wow ! Tek sad vidim kak je zaplet složen i interesantan !!
Osim mainstreama (humans vs orcs ) tu su druidi, nomadi, blackmages,bandits .....i treba pripazit koje će se questove izvršavati jer se na jednoj strani dobiva a na drugoj gubi . Mapa je zafrknuta u dijelu leda i zime (klanovi) ali mogla je biti preciznija (gdje li je neki lik kojem moram odnijeti to i to ..) no možda tako igra "sili" da se stvarno uvuče u svijet Gothica 3 koji je (iako katkada monoton) ipak predivan !!!

skuki
30-11-2006, 09:19
Ti si puko :) pa pogle prodajne rezultate Obliviona i usporedi ih sa Gothic 3..

sta bi mi trebali govoriti prodajni rezultati? Prodajni rezultat nije rezultat igre, nego nekih drugih faktora, onih on-line ocjena, imena TES, a PONAJVISHE MORROWINDA.

Evo, moj primjer. Morrowind sam prosao uzduz i popreko, najbolje igra koja je bila na mom kompu. tocka.
Naravno da cu cim prije moguce nabaviti novu igru iz TES serijala.
Sta ja radim? Na e-bayu bidam za igru tocno na dan izlaska da ju dobijem sto prije, i zbog postarine, slanja novca, dosla bi me 60% vise nego da pricekam da dodje do nas.
Al nema veze, dati cu vise para da ju igram dva mjeseca ranije.
Medjutim, u banci je doslo do odredjenih komplikacija sa slanjem novaca jer mi lik nije dao potpune podatke (tada jos nije bilo paypala u Hr).
U medjuvremenu, dolazim do informacije sa nekih domacih foruma da se igra pojavljuje uskoro, za svega tri tjedna a sutradan me frend zove da ima igru nije-bitno-odakle. ja kazem da mi ju da jer ne mogu cekati, ali cim igra dodje idem pred algoritam i kupujem ju, i to colecor edition po mogucnosti. Lika sa e-baya otkazujem, vadim se na nepotpune podatke da mi ne pukne negativni.
I sva ebena sreca da je bilo tako. Takodjer sva sreca da je igra dosla za tri tjedan kada sam mogao ustanoviti da je sranje. Naravno da ju nisam kupio. Kako bi samo popushio da je ono preko e-baya proslo.
Eto, toliko o prodajnim rezultatima. Sada zamisli da sam bio negdje gdje se igra pojavila prvi moguci dan u trgovinama. Kampiro bi ispred i moja kupnja bi se ubrojila u prodajne rezultate, koji, naravno govore kako je igra kvalitetna.

Gothic 3 je MENI pruzio sve ono sto oblivion nije. Samo za oblivion sam znao da ce izaci otprilike jos negdje gdje sam igrao morrowind, a za gothic 3 sam saznao negdje na ljeto. Evo ti jos jedan podatak koji dosta govori o prodajnim rezultatima.

Prince-Artas
30-11-2006, 19:28
imaš još jedan bolji primjer da dobri prodajni rezultati ne znače da je igra kvalitetna->enter the matrix

mravojed19
30-11-2006, 19:56
imaš još jedan bolji primjer da dobri prodajni rezultati ne znače da je igra kvalitetna->enter the matrixbaš sam to htio napisat. 4 000 000 pre-ordera....a igra je..ma jooj :cry:

[_[_[Sk8man]_]_]
30-11-2006, 23:55
E ovako.
Mogu reci da sam promjenio misljenje o gothicu.Otkako sam skinuo pach mogu igrat donekle normalno.Igra je stvarno dobra.Po mom misljenju odma uz rame sa Oblivionom(ali ne i morrowindom).Sto je vise igram vidim kako je prica i gameplay interesantan.Ma stvarno super.

ylem
01-12-2006, 07:56
Ako neko nadje web s mapama lokacija iz G3 pliz neka ih navede, trenutno mi je najveci problem potraga za likovima i lunjanje po terenu ..

medusa
02-12-2006, 19:49
jel igra vrijedi sad sa patchevima? da ne bacam novce u vjetar

mravojed19
03-12-2006, 13:21
vrijedi. a sad će izaci največi patch do sada.jako brzo.

ran6er
04-12-2006, 17:55
Imam patch 1.9 i trebam nešto o čemu tu ne smije biti spomena(može link)

ylem
05-12-2006, 14:57
nesmim napisat link :rotfl:

Nego ovako, kaže naš PCP da G3 prijeđemo za 100sati.. Kak ? , ak me neko vodi za rukicu i kaže tu i to učini ..mislim da traje dugo dugo (kao i G2+RAVEN)

Meni je fora dovući živalj do Orcova i onda gledat kak se mlate međusobno, te onda fino na kraju pokupim predmete.

I u pećinama je Super grafika kad uđem s bakljom.
Inače na Rx1600 PRO/256 skužio sam da mi nije ništa sporije na višim postavkama i rezoluciji .. naime dosad sam sve imao na LOW i rezu 800*600,
ali sad na nekoj srednjoj posavci sve mi je jednako brzo (sporo) ko i prije ali itekako ljepše. Naj textura do sad su mi OGres !

Ima li itko mape (linkove) ???

ran6er
05-12-2006, 18:08

Imaš privatne poruke.Please.Hoću ga igrat. :cry:

Prince-Artas
05-12-2006, 19:59

imaš pp od mene

ylem
06-12-2006, 08:23

Ej nisi li ti posta da je G3 šit negdje ???

06-12-2006, 09:00
Igrao sam ga, igra je ok. Ali ostaj pri Dark Messiah.

Nightyx
06-12-2006, 09:01

signed

ylem
06-12-2006, 11:03

Easy men! , ovo je topic o RPG igri a ne o FPS , što je dark mesiah!

08-12-2006, 08:56
First Person Shooter, malo se razlikuju, a i Dark Messiah ima elemente rpg-a. E možete mi reći kako bih igrao s ovim: 2 gb rama, amd athlon 3200+, gforce 7600gs

007 James Bond
08-12-2006, 15:19
letija bi

Prince-Artas
08-12-2006, 19:56
First Person Shooter, malo se razlikuju, a i Dark Messiah ima elemente rpg-a. E možete mi reći kako bih igrao s ovim: 2 gb rama, amd athlon 3200+, gforce 7600gs

solidno ali prije patchiraj igru

09-12-2006, 00:23
Hvala, inače čuo sam da preporučaju 4 gb rama :yuck:

dugi
09-12-2006, 06:19

Dobro si cuo.Na netu sam procitao da su igru probali na novom pentiumu sa 4 jezgre i 4 gb rama te igra i dalje nije isla potpuno glatko.

Letva
09-12-2006, 08:56

Dobro si cuo.Na netu sam procitao da su igru probali na novom pentiumu sa 4 jezgre i 4 gb rama te igra i dalje nije isla potpuno glatko.

Cisto preseravanje,kakve onda fajde ima da igra ode na trziste,ako ce toliko zahtijevati?

09-12-2006, 12:10
Da, pretjerali su, ali sam čuo od frenda da mu je O.K igra, ono da možeš napraviti svoj mač etc. sam da je borba jadna..

revenion
09-12-2006, 12:22
da...borba je ispala shit...mozda je nekima dobra...no oblivion style je bolji...i steta sto nema fps mode igranja u gothicu...bolje bi ispala borba...

Lord Coldwolf
09-12-2006, 16:25
da...borba je ispala shit...mozda je nekima dobra...no oblivion style je bolji...i steta sto nema fps mode igranja u gothicu...bolje bi ispala borba...

samo si ti igraj oblivion onda,.

netreba nam toga u gothicu.

thank you very much.

goGAMERo
09-12-2006, 16:39

Ako je ovo istina, zašto upće više raspravljamo o igri! :)

mravojed19
09-12-2006, 17:35
ja sam pročitao da je trzala na dvije 8800GTX u SLI modu,hlađene tekućim dušikom,sa pentiumom 4 quad core klokanim na nekih 6ghz sa 8GB DDR2 memorije a sve to hlađeno još sa dodatno ohlađenim tekućim dušikom.

goGAMERo
09-12-2006, 17:38
ja sam pročitao da je trzala na dvije 8800GTX u SLI modu,hlađene tekućim dušikom,sa pentiumom 4 quad core klokanim na nekih 6ghz sa 8GB DDR2 memorije a sve to hlađeno još sa dodatno ohlađenim tekućim dušikom.

Ma daj :rotfl: :rotfl:

Letva
09-12-2006, 17:39

Stavite ventilator

Lord Bazooka
09-12-2006, 17:57
hm.. ja sam probo igru... prića super, borba super, questovi su malo nejasni ali kad znaš eng lako skontaš... jedino me engine hebe do kraja, trza mi na medium detaljima na kompu koji je oblivion pokreno bez trzanja na najvišim detaljima... :yuck:
btw dje su nestali Milten, Diego i Lester... gorna sam našo... i dje su svi fire chalici

dugi
09-12-2006, 18:01

znam da zafrkavas ali nisi daleko od istine,pa pogledaj si filmove na
http://media.pc.ign.com/media/726/726093/vids_1.html
oni to ne igraju na nekakvom digitronu pa i njima troka posteno.

Lord Bazooka
09-12-2006, 18:06
aj šta brijete toliko na to da igra trza...meni to nije bed jer sam dugo vremena imo komp kršinu na kojoj mi je sve trzalo... :naughty:

dugi
09-12-2006, 18:11
aj šta brijete toliko na to da igra trza...meni to nije bed jer sam dugo vremena imo komp kršinu na kojoj mi je sve trzalo... :naughty:

A ti si onda cijepljeni,okorjeli gamer.

marijanovic
09-12-2006, 18:16
Ima dosta razloga da se za Gothic 3 kaže "Tresla se brda, rodio se miš.".
Uz sve najave i dužno poštovanje:

1.) Igra je potpuno linearna.
2.) Grafika je ukradena iz Obliviona.
3.) Priča iz igre je sjajna (za one s M011C40R473R M0N147N3M).
4.) Šteka na svim konfiguracijama (i na svim razlićitim postavkama detalja).
5.) Reklame na početku su DA GLAVA ZABOLI (C2De+nVidia????? na takvim konfiguracijama igra samo više šteka <ispitano-dokazano>).
6.) Inovativnost grafike, priče... (Cijela igre uglavnom) s desna teži u minus beskonačno.

Čim sam vidio da je igra PARODIJA na Oblivion, odustao sam. (Dokazivo i kratkoročnim igranjem i višednevnim...)
Inače, šteka i na CoreDuo 1.66 + 1GB DDR2 667 + Radeon x1600 512MB, neovisno o grafičkim postavkama. (Malo šteka na velikim detaljima, a na smanjenim štekanje ostaje...).
Ne želim nikoga uvrijediti, no smatram da bi autore Gothica 3 trebalo vidjeti iza rešetaka zbog kršenja autorskih prava i nanesene duševne boli, ipak su igre zaštićene zakonom i ne treba se s njima sprdati (Što su oni jasno vidljivo učinili s TES4: Oblivion).

Tust
09-12-2006, 19:58
Slazem se s tobom u svakom pogledu! Igra radi katastrofalno na najjacim konfama, uzalud bacen novac. Svaka cast vama kojima ne smeta to trzanje...iskreno vam se divim. Ja igru nisam igrao ni 5 min cim mi je frame sa 60 poceo bez razloga na trenutke padat na 12 pa zanala se kao i zaledit na sekundu dvije...Zao mi je jer sam puno ocekivao, uzasno mi je zao

Arbiter of Change
09-12-2006, 20:03
Imate temu u pljuvačnici.

Prince-Artas
09-12-2006, 20:39
@marijanovic-lol neznam odakle ti to da je ukradena grafika iz obliviona, a ako ti u gothicu priča sucksa šta je onda sa oblivionom gdje je puno gora

Lord Bazooka
09-12-2006, 21:00
daj nemoj mi prićat o oblivionu... ta je igra DOSADNA... prića je jadna, igra je prevelika i brzo dosadi, a moja baba bolje izgleda od likova... ružni su do bola... daj oblivion je krš

skuki
09-12-2006, 21:49
Linearna igra? po cemu tocno? ajde mi onda navedi jednu nelinearnu po tvojim pojmovima.

edit: oblivion je smeće

skuki
09-12-2006, 21:52
Slazem se s tobom u svakom pogledu! Igra radi katastrofalno na najjacim konfama, uzalud bacen novac. Svaka cast vama kojima ne smeta to trzanje...iskreno vam se divim. Ja igru nisam igrao ni 5 min cim mi je frame sa 60 poceo bez razloga na trenutke padat na 12 pa zanala se kao i zaledit na sekundu dvije...Zao mi je jer sam puno ocekivao, uzasno mi je zao

koju konfu imas?

Tust
10-12-2006, 12:21
AMD dual core 4200, lan party 2, 2 gb supertalent 800 mhz, wd 200gb, gf 8800 gtx

marijanovic
10-12-2006, 12:27
Linearna igra? po cemu tocno? ajde mi onda navedi jednu nelinearnu po tvojim pojmovima.

edit: oblivion je smeće

Oblivion;
Ima linearnih dijelova, no uglavnom se nemora raditi ama baš ništa što negdje piše.

The Suffering;
Za ovu igru ne moram ni pisati, ako nisi igrao - nemaš pojma šta je to nelinearnost.

Najviše mrzim igre u kojima ti točno pišu algoritmi koje moraš izvršiti.
Mislim, debilno je igrati nešto što ti govori kako i šta dalje - time nam samo ispiru mozak. Čovjek treba sam raditi što misli da je dobro, a ne dobijati servirano na pladnju šta i kako da uradi.

Igre bi trebale imati:
1.) Dobru grafiku
2.) Potpunu nelinearnost
3.) Priće koje se razvijaju kroz lika, a ne neovisno o njemu
4.) Nebi trebale imati reklame
5.) AI (što mnoge nemaju, iako tako kažu)

I što je najvažnije... Proizvođaći bi trebali praviti unikatna djela, a ne copy-paste drugih. Gadi mi se kad vidim vise igara koje su zapravo kao klonovi.

Arbiter of Change
10-12-2006, 12:40
Problem je što je praktički nemoguće napraviti freeform igre sa dobrom pričom, Oblivion je dokaz toga. Previše varijabli na koje igrač može utjecati, te s tim ograničava potencijalnu priču.

Inače, ja sam osobno za linearnu igru ako ima superiornu priču (FF FTW).

m777
10-12-2006, 12:46
ajde mi onda navedi jednu nelinearnu po tvojim pojmovima.
Arcanum. Doesn't get any better than that... 8)

10-12-2006, 13:20
Daggerfall, još uvijek najveća igra ikada...

mravojed19
10-12-2006, 14:10
Ima dosta razloga da se za Gothic 3 kaže "Tresla se brda, rodio se miš.".
Uz sve najave i dužno poštovanje:

1.) Igra je potpuno linearna.
2.) Grafika je ukradena iz Obliviona.
3.) Priča iz igre je sjajna (za one s M011C40R473R M0N147N3M).
4.) Šteka na svim konfiguracijama (i na svim razlićitim postavkama detalja).
5.) Reklame na početku su DA GLAVA ZABOLI (C2De+nVidia????? na takvim konfiguracijama igra samo više šteka <ispitano-dokazano>).
6.) Inovativnost grafike, priče... (Cijela igre uglavnom) s desna teži u minus beskonačno.

Čim sam vidio da je igra PARODIJA na Oblivion, odustao sam. (Dokazivo i kratkoročnim igranjem i višednevnim...)
Inače, šteka i na CoreDuo 1.66 + 1GB DDR2 667 + Radeon x1600 512MB, neovisno o grafičkim postavkama. (Malo šteka na velikim detaljima, a na smanjenim štekanje ostaje...).
Ne želim nikoga uvrijediti, no smatram da bi autore Gothica 3 trebalo vidjeti iza rešetaka zbog kršenja autorskih prava i nanesene duševne boli, ipak su igre zaštićene zakonom i ne treba se s njima sprdati (Što su oni jasno vidljivo učinili s TES4: Oblivion).

Je ovo neki post iz zajebancije ili?jer koliko se god trudio ne mogu te ozbiljno shvatiti.

Grafika ukradena iz Obliviona?da,imaju isti engine,ali reći da je grafika ukradena nema veze sa zdravim razumom.

Reklame?evo iskreno,ja ih nisam vidio,stisni ljepo eskejp kad uključiš igru pa nećeš vidjeti nikakve reklame nego ćeš vidjeti glavni izbornik.eto,ogromni minus ove igre je nestao.

Linearna? je vidiš ti koliki je to svijet,koliko questova ima,a mozeš ih radit kako god zeliš,od početka mozeš ići kojim god putem zeliš,mozeš igru završit s kojom god frakcijom zeliš i dobit različite završetke.

a suffering je neizmjerno manja igra,zato ti se čini da je ultra nelinearan.
Deus Ex je isto bolesno nelinearan,u obavljanju misiju,ali igra je podjeljenja na levele,u gothicu je sve jedan veliki svijet.

priča je dobra,štoviše zanimljiva.prati dostojno svoje prethodnike.

Gothic 3 je parodija na Oblivion? ovo je najzešća izjava ikad otkad postoji ovaj forum.

Stari,Oblivion je sramota RPG igara.Kad ja odigram Morrowind(i uzivam ) i onda čekam Oblivion pun kurac,i onda kad napokon dođe skuzim da igra ima manje skillova,manje vrsta oruzja,manje questova,manje guildova,manje NPCova,prazne i dosadne šume jer ih nitko nije rukom dizajniro,level scaling koji je neprirodan takvom tipu igre i odgovara diablu2 itd..mogu u beskonačnost nabrajat,onda je to sramota,kako za serijal tako i za RPG kao zanr.

I sad dođeš ti i kazeš da je gothic 3 parodija na ovo gore
:rotfl:

Gothic 3 ima majstorski dizajniran prostor,nešto što oblivion nema,i nikakvi modovi tu ne mogu ništa,ima oko 500 questova,skillovi su toj igri BITNI,za razliku od Obliviona gdje je vaznije znat baratat mišem.ima atmosferu,imerzivnost,občno lutanje šumom je gušt jer te jednostavno glazba i grafika totalno uvuku u taj svijet

Gothic 3 je sve ono što Oblivion nije.
I da,je zahtjevan je,zbog jebenog memory leaka,i copy protectiona,zato ti igra jednako trza na high i low.

ali ja imam dinosaura od kompjutera,takvo smeće da je za muzej,pa ipak igram,a ekipa kojoj trzne jednom u 30 sekundi a inače radi na 40 fpsova na max grafici pizdi kako je neigrivo.

Arbiter of Change
10-12-2006, 14:13
Gothic 3 is powered by a custom engine called the Genome engine....

Joše jedan minus manje. :D

pimp
10-12-2006, 14:49
AMD dual core 4200, lan party 2, 2 gb supertalent 800 mhz, wd 200gb, gf 8800 gtx

na toj komfi ide sasvim dobro

skuki
11-12-2006, 00:03

ja imam 3200+,x800xl, 15.gb rama neki bezveze, igram na 1280x1024, medium detalji, shaderi na 1.4 i od kada sam ih stavio na 1.4 nije se niti jednom srusila i radi puno gladje, toliko da sam prebacio sa 1024x768 na 1280x1024. Sa patchem na ovoj mojoj konfi radi solidno, trza tu i tamo, obicno kada se loada novi prostor, borba u gradu itd, ali sve u svemu mi je cisto prihvatljivo jer nudi puno zauzvrat. na ovom tvom bi letilo.

Tust
11-12-2006, 11:50
Mene nesto za*ebava graficka tako da mi i zbog toga valjda loseije radi. Koliko je uopce patcheva izaslo za Gothic? Ja imam nekakv ali nisam skuzio da su mi se performanse imalo promjenile

mravojed19
11-12-2006, 11:58
1.07 patch,1.08 patch i zadnji je 1.09patch- s tim da svaki novi ima ono što imaju prethodni. 1.09 je donio samo fix za "out of memory" bug koji je uništavao sejvove ljudima. nisam nikad ni imao taj problem,pa sam ostao na 1.08.

sljedeći patch se već odavno radi,kao treba poboljšat PUNO stvari..kad dođe stavit ću link.

e da,developeri su rekli da će svi veliki propusti bit skroz pokrpani kad dođe ekspanzija koju već rade.ista stvar je bila i sa prošlim gotikom.al koće to čekat.

Nightyx
11-12-2006, 13:24

Pazi da ti lik ne izleti kroz monitor ili da ti ne počme letiti u igri.

dugi
11-12-2006, 15:41
1.07 patch,1.08 patch i zadnji je 1.09patch- s tim da svaki novi ima ono što imaju prethodni. 1.09 je donio samo fix za "out of memory" bug koji je uništavao sejvove ljudima. nisam nikad ni imao taj problem,pa sam ostao na 1.08.

sljedeći patch se već odavno radi,kao treba poboljšat PUNO stvari..kad dođe stavit ću link.

e da,developeri su rekli da će svi veliki propusti bit skroz pokrpani kad dođe ekspanzija koju već rade.ista stvar je bila i sa prošlim gotikom.al koće to čekat.

ja,za sada sam ju pobrisao makar sam ju probao igrati sa1.08 patchom.

Prince-Artas
11-12-2006, 20:24

ja ću čekat, i updataj ti na 1.09 ipak

Rodman
12-12-2006, 14:22
Samo pitanje, jel potrebno sve patcheve instalirati posebno nekim redom ili mogu odmah 1.09 staviti i imam sve?

mravojed19
12-12-2006, 14:25
stavi samo 1.09 i imaš sve.

Bishop_45_(2)
12-12-2006, 18:51
Ce mi patch zahebat igru ako nije oriđiđi ???

Lord Bazooka
12-12-2006, 19:20
bokte dobro pitanje, ja imam 1.07 patch i radi mi s njim... ak stavim ovaj neznam oće mi radit :P.. aštaš kad imam gusarski proizvod :D

mravojed19
12-12-2006, 19:49
mislim da nece radit ako nije original.nisam siguran pa me nemoj uzet za riječ.

e da,nemojte o tome na forumu,jer ce vam wiking zabit sjekiru u glavu.metaforički naravno. :D

Shakes
12-12-2006, 20:54
lol, ovo je jako zahtjevna igra, lol... I ja sam sada mislio kupiti 8800 GTX ali pošto tek prvi pravi DX10 naslovi a i Vista dolaze tek poslije početka 2007 godine tako da mi se nigdje ne žuri... A svejedno moram vidjeti što nudi i R600 jer mi ne vrijedi brzati i kupiti DX10 high end koji će možda u manje od 4 mjeseca pušiti daleko od drugih dx10 kartica...

Lord Coldwolf
12-12-2006, 21:06
lol, ovo je jako zahtjevna igra, lol... I ja sam sada mislio kupiti 8800 GTX ali pošto tek prvi pravi DX10 naslovi a i Vista dolaze tek poslije početka 2007 godine tako da mi se nigdje ne žuri... A svejedno moram vidjeti što nudi i R600 jer mi ne vrijedi brzati i kupiti DX10 high end koji će možda u manje od 4 mjeseca pušiti daleko od drugih dx10 kartica...

.pametno zboris,..bhash sam i ja mislio ic vidjet sto dx10 nudi,.al ima vremena.

Prince-Artas
12-12-2006, 21:15

nije zahtjevna nego neoptimizirana

Gwin
12-12-2006, 21:28
mislim da nece radit ako nije original.nisam siguran pa me nemoj uzet za riječ.

e da,nemojte o tome na forumu,jer ce vam wiking zabit sjekiru u glavu.metaforički naravno. :D

Gothic 3 v1.09 (1.9.25825.0) [EURO/RUSSIAN]SFixed Files (http://www.gamecopyworld.com/)

naravno da se na forumu ne smije o ilegalnim igrama. ovo je link na legalni server za one koji imaju original doma, ali igraju sa svojih privatnih kopija jer su sukladno zakonu napravili jedan backup za svoje osobne potrebe. vi svi koji ste igru skinuli ilegalno s neta ni slučajno nemojte otić ovamo po modificirane .exe fajlove

Burek_fr0m_SPACE
12-12-2006, 21:32
naravno da se na forumu ne smije o ilegalnim igrama. ovo je link na legalni server za one koji imaju original doma, ali igraju sa svojih privatnih kopija jer su sukladno zakonu napravili jedan backup za svoje osobne potrebe. vi svi koji ste igru skinuli ilegalno s neta ni slučajno nemojte otić ovamo po modificirane .exe fajlove
Uh što volim kad su ovako pametni... :rotfl:

Gwin
12-12-2006, 22:06
a šta misliš zašto stranica nije ugašena?

zato kaj se već godinama pridržavaju tog disclaimera. sivo područje možda, kršenje zakona ne :)

kaj sam morao metnut smajlija na kraju? pa mislim da je sarkazam bio dovoljno očit :D

Shakes
12-12-2006, 23:38

Da, kada je igra neoptimizirana, sama po sebi je zahtjevna... :?

Prince-Artas
13-12-2006, 19:36

Da, kada je igra neoptimizirana, sama po sebi je zahtjevna... :?

to su 2 različita pojma, čuo sam da igra trza na 2x8800gtx

mravojed19
14-12-2006, 00:31
zbog copy protectiona..

Tust
18-12-2006, 01:00
Meni trza na 8800GTX a frendu koj ima 2x8800 GTX takodjer trza, ustvari radi isto na min i max detaljima...igra do daljnjega ide natrag u kutiju...kad izade deseti patch ako izade mozda si ju ponovo instaliram

goGAMERo
18-12-2006, 13:38
Meni trza na 8800GTX a frendu koj ima 2x8800 GTX takodjer trza, ustvari radi isto na min i max detaljima...igra do daljnjega ide natrag u kutiju...kad izade deseti patch ako izade mozda si ju ponovo instaliram

Ovo je kap koja je prelila čašu :) Ovo sve govori o optimizaciji koda, jebeš ovaj naslov do daljnjega :)

Lord Bazooka
18-12-2006, 14:16
mene uopće nije briga što trza... šta se toliko zapeli za to... mislim ja sam okorjeli gothic fan tak da nemojte se čudit... mislim meni je na igri najstvar priča... stvarno je ljepota od priče... volim politiku :D :D :D

dugi
18-12-2006, 15:27

Ovo je kap koja je prelila čašu :) Ovo sve govori o optimizaciji koda, jebeš ovaj naslov do daljnjega :)

To ja tvrdim od samog pocetka tj od 14 strane ove teme kada su mi se javli "majstori" sa uputama kako mi nesto nije uredu sa kompom te da igra radi ko curica.

skuki
18-12-2006, 21:42
Spoiler - npc-ovi u Nordmaru, ak nekog zanima:

http://www.acropolis-online.de/Bilder/N ... ordmar.jpg (http://www.acropolis-online.de/Bilder/NPCs_in_Nordmar.jpg)

Inace sta se zahtjevnosti tice, ne znam cemu tolika frka, meni cisto solidno radi na medium detaljima i rezi 1280x1024. Radila bi jos bolje da smanjim na manju rezu, al nema mi potrebe i ovako sam zadovoljan. Ako je to stvarno istina da igra jednako trza na dvije 8800GTX bez obzira na detalje , onda ne znam kaj da ti velim osim da meni na X800 radi normalno. koji je razlog tome - nemam pojma, ali tako je.

RA7R
22-12-2006, 14:47
ma dobro gdje je taj prokleti Reddock gdje moram nać nekog bolesnika xardasa i usput kad gainam level da li mogu sam upgradeat neka sranja ili moram ić platit nekom drugom da mi pobljša recimo magiju ili mačevanje

dugi
24-12-2006, 15:47
Evo ga opet:

http://www.gamershell.com/download_17012.shtml

malo po malo i bit ce nesto.

Prince-Artas
25-12-2006, 23:56
Fixevi

Build 1.12

Fixed ambient sound bug
Sound occlusion improved
Several physics and character movement bugs fixed
Inventory exploit fixed
Camera behaviour improved
Several mission logs fixed
Several small quest bugs fixed
NPCs don't die as quickly as before when fighting monsters. This helps party members to survive.
Build 1.09

fixes an issue where trying to save a game would crash/hang the program with a memory related error message
Build 1.08

POSSIBLE EXPLOIT

To avoid using the patches (same for 1.07) as an exploit:

unequip all items
save game
apply patch
load game
Otherwise equipment bonuses will be counted doubly after reequipping.

I. TECHNICAL BUGFIXES

Several crash bugs fixed
Performance increased
Combat AI for several monsters improved/simplified (e.g. boar)
Lots of AI Fixes ( Murderer Reaction from party member fixed, AI comments improved)
Sleeping NPC's AI reactions improved
Camera Control: Inverting the X-axis is now saved
Lensflare/Sun doesn't shine through mountains and buildings anymore
Rhobar and Zuben are dead after defeating them
Revolution mechanics improved
Lester does now talk even when not sitting at the campfire
Epilogue fixed
"No mission success after 2 times "not enough gold" fixed
II. CONTENT FIXES

Vak and Gonzales are now still there after a revolution
There are now more weapons at traders and in chests
Annoying NPCs from Faring arena removed
Story and Missions in Al shedim improved. (Lester,Saturas,Wutras,etc...)
Snorre's ancestor stone fixed
All problems of Hogar and the southern Orcs fixed
Ronar Trading fixed
Less monsters/Orcs in Nordmar
Vibald is now carrying explosive arrows
Bogir dialog fixed
Osmund dialog fixed
III. CHANGES/ADDITIONS

Crossbow handling improved

RA7R
26-12-2006, 16:27
pa dobro o'e ko odgovoriti gdje je reddock

dinix
26-12-2006, 18:20
pa dobro o'e ko odgovoriti gdje je reddock

u nekoj sumi... imo sam ga na mapi prije , al sam obriso igru. dosao sam dosta daleko...

dugi
26-12-2006, 18:32
Evo stavio patch 1.12 i nesto jos puno vaznije .Konkretno radi se o folderu naziva test koji sadrzi datoteke koje dodatno optimaliziraju igru a napravili su ih fanovi tj. programeri koji su ocito sposobniji od samih tvoraca ove igre.Uglavnom ovi tvikovi puno pomazu tako da ja sada mogu gotovo sasvim normalno igrati ovu igru na 1280x1024 sa detaljima na maximumu.Trzanja sada stvarno vise nema jedino jos uvijek svremena na vrijeme igra stane na sekundu dok ne ucita iduci dio mape u radnu memoriju ali nista frustrirajuce.Borbe su puno fluidnije i brze ,nema vise laga tj. osjecaja kao da vam se mis ljepi po ekranu.Eto konacno cu zaigrati ovu zanimljivu igru jedino sto sada nemam je dovoljno slobodnog vremena :D .Dao bi vam link za skidanje doticnog foldera ali nazalost se nalazi na zabranjenim stranicama iako on sam nije po nicemu nedopusten zato koga zanima morat ce se snaci sam.Uglavnom moje isprike svim fanovima ako su moji postovi nekome digli zivac.Igra je definitivno vrijedna igranja samo da su je izbacili na trziste u sadasnjem stanju ustedili bi mnogima hrpu zivaca.Ali da se ne ponadate previse 2 gige rama su i dalje obavezna.

Prince-Artas
26-12-2006, 23:05
imaš link, možda i meni proradi, neradi mi ni na najmanim detaljima i rezi a imam min. kofiguraciju

28-12-2006, 16:23
Ajd dajte patch..I da kupio sam ga original, fak yeah

Prince-Artas
29-12-2006, 00:58
imaš link, možda i meni proradi, neradi mi ni na najmanim detaljima i rezi a imam min. kofiguraciju

imaš li onda link za taj folder sa dodatnim optimizacijama

dugi
29-12-2006, 07:08
[quote="Prince-Artas":3e8gjryb]imaš link, možda i meni proradi, neradi mi ni na najmanim detaljima i rezi a imam min. kofiguraciju

imaš li onda link za taj folder sa dodatnim optimizacijama[/quote:3e8gjryb]

pa poslo sam ti pp ima vec dva dana :?

Evo poslo sam ti taj folder na mail,moras raditi copy/paste datoteku po datoteku a ne kopirati samo kompletni folder u igru.

ylem
29-12-2006, 10:42
Sa ovim zadnjim patchem je G3 konacno postala prava igretina. Nekako sam zapeo u questovima pa razmišljam krenuti ponovo... Izgleda da je najbolja taktika pomalo surađivati s svima narodima i ne se zamjeriti ikomu , dok se ne dođe do završnih misija kad se izabire između 3 moguća zavšetka.

30-12-2006, 10:56
Ajd sada, dajte link na patch. I na koje detalje da stavim igru;
2gb rama, amd 3200+ 64 bit, ati radeon x1950pro

30-12-2006, 21:48
OMG, kako igra ima bugova, i još mi se ruši :shock:

goGAMERo
30-12-2006, 22:11

S tom konfom bi trebao ici na maximumu...

BTW. Jesi li se raspitao za taj folder?

skuki
30-12-2006, 22:13
smanjite shadere, meni je to bio uzrok konstantnog rusenja. Nakon toga niti jedan jedini put.

dugi
30-12-2006, 22:19

stavi sve na max,i obavezno zadnji patch.

Prince-Artas
30-12-2006, 22:23

http://files.filefront.com/Gothic3+patc ... einfo.html (http://files.filefront.com/Gothic3+patch+112exe/;6395604;/fileinfo.html)

30-12-2006, 23:57
Neče, steka ko ludo. A original igra, ma srediti cu ja to.

dugi
31-12-2006, 08:18
Neče, steka ko ludo. A original igra, ma srediti cu ja to.
Pa nebi trebalo stekati na 2gb rama,barem meni vise ne steka ide cist fino nakon zadnjeg patcha.Mozda te zeza hard,defragmentiraj ga malo.

dinix
31-12-2006, 12:07
meni gothic 3 radi ko zmaj ( bez stekanja ) na
PROCESOR: 3.4 MHz
RAMI: giga
GRAFIČKA: 128 MB

UOPCE NE ZATRZAVA... ZAKON...

31-12-2006, 12:38
Mi govorimo o detaljima na max, a sigurno ne na low, kao kod tebe. Ja sam rješio, ide mi sve do kraja, samo što sam isključio travu, živcira me. Hvala Dugi, i Artas

dinix
31-12-2006, 15:47
Mi govorimo o detaljima na max, a sigurno ne na low, kao kod tebe. Ja sam rješio, ide mi sve do kraja, samo što sam isključio travu, živcira me. Hvala Dugi, i Artas

sta me briga jel low ili max, bitno mi je da mogu normalno igrat bez stekanja....

31-12-2006, 16:22
Yeah. Ti si kul. Macho. Inače, super mi je igra, radim za rebele 8)

04-01-2007, 14:11
Pitanje!

Ovako, sada sam u Gothi ubio demona, uzeo prsten rog, i našao jedan teleporter stone koji me kao vodi do kralja. I pričam s onim zarobljenim rebelom i oslobodim ga, on kaže da će pokušati obnoviti Gothu. Šta da radim s tim teleptorter stoneom? Oslobodio sam Cape Dun. Šta sada, koji grad iduće.

dinix
04-01-2007, 15:01
Pitanje!

Ovako, sada sam u Gothi ubio demona, uzeo prsten rog, i našao jedan teleporter stone koji me kao vodi do kralja. I pričam s onim zarobljenim rebelom i oslobodim ga, on kaže da će pokušati obnoviti Gothu. Šta da radim s tim teleptorter stoneom? Oslobodio sam Cape Dun. Šta sada, koji grad iduće.

poslije Cape duna trebas oslobodit Monteru... ja sam dosao dosta daleko , ali vise neigram igru...

04-01-2007, 15:24
A dobro to. Ali šta da radim sa ovim teleporter stoneom koji vodi do kralja?

ylem
04-01-2007, 15:29
a što misliš ? aktiviraj ga pa ćeš dobiti quest i saznati kaj je to sa zaštitnom kupolom ..

04-01-2007, 15:31
Znači, mene odvede do nekog grada, koji obavijen nekakom kupolom. Dalje? Sorry..

dinix
04-01-2007, 15:38
Znači, mene odvede do nekog grada, koji obavijen nekakom kupolom. Dalje? Sorry..

to ti je Vengard... to je glavni grad, unutra je kralj... nemoj jos ic tamo, prerano ti je... moras jos rijesit par gradova...

04-01-2007, 16:30
Znači da još rješim par gradova? Ajd ok.

007 James Bond
04-01-2007, 16:46
Zanima me može li se gothic 3 igrati na ovom kompiću.
-AMD Athlon 3000 mhz
-512 mb RAMA
-Nvidia Geforce 6200 turbo cache 256 mb.

Inače mi nemože uopće igrat na low grafiku ,je li to zbog ramova i grafeičke kartice

dinix
04-01-2007, 16:48
-AMD Athlon 3000 mhz
-512 mb RAMA

Inače mi nemože uopće igrat na low grafiku ,je li to zbog ramova i grafeičke kartice

teba ti min giga rama...

Arbiter of Change
04-01-2007, 17:05
-AMD Athlon 3000 mhz
-512 mb RAMA

teba ti min giga rama...

Ide i sa 512, probao sam. Ali kako ide.... :boohoo:

dinix
04-01-2007, 17:09
[quote="007 James Bond":1g6cgymz]Zanima me može li se gothic 3 igrati na ovom kompiću.
-AMD Athlon 3000 mhz
-512 mb RAMA

teba ti min giga rama...

Ide i sa 512, probao sam. Ali kako ide.... :boohoo:[/quote:1g6cgymz]

ide bolje da neide, ha???

BlackDCRO
05-01-2007, 08:01
Evo mene zanima dali ce moci vrtiti na ovoj kanti:

Amd Sempron 3200+
1 gb ram
NVIDIA GeForce 7900 GS 256mb

Hvala unaprijed!

POSA
05-01-2007, 10:16
instalirao sam sve patcheve i ovo i ono. ne šteka (previše). na low je postavkama. ali meni odgovara jer uvijek ću igru radije igrati nego gledati, no nešto me smeta. tu i tamo, pod nekim kutevima kamere ekran zna blještati bijelo. to iritira i bojim se da na dobijem napad epilepsije. jel tko zna kako to mogu ispraviti

ran6er
05-01-2007, 11:41
instalirao sam sve patcheve i ovo i ono. ne šteka (previše). na low je postavkama. ali meni odgovara jer uvijek ću igru radije igrati nego gledati, no nešto me smeta. tu i tamo, pod nekim kutevima kamere ekran zna blještati bijelo. to iritira i bojim se da na dobijem napad epilepsije. jel tko zna kako to mogu ispraviti

Imaš možda crack koji ima file koji se zove security(ikona je lokot mislim)?
Imal sam takav na Jedi knight JA i isto mi je tak bljeskalo ko i na Gothicu.

POSA
05-01-2007, 17:59
ne, ništa takvo

Lord Bazooka
07-01-2007, 19:19
hm jel ko prešo to na strani beliara i hashishina, prešo sam kao inossovac i rebel :D

Lord Coldwolf
21-02-2007, 22:51
covjece,..oblivion se jos komentira,.(kad ima svoj podforum),. a o ovoj igri nitko nist
Sad dok sam si ju nabavil,..i tek pocel igrati.

:) imam gigu rama,.300 mhz,. 256 graficku,. i sve ide,. nist prestrasno ne steka nit je nekak bugovito.
800*600(60)
medium detalji

igra je IMHO ,. za nijansu il dve bolja od obliviona

:) puno je zaraznija i razvijanje,ubijanje protivnika je mnogo zanimljivije.

:) skill system mi je mrvicu bolji nego u oblivionu ,.al neke stvari iz obliviona mi ovdje fale.

gray_fox
21-02-2007, 22:55
igra je dosta dobra.bolja je od obliviona (meni).nisam ju preso jer je dosta dugacaka i jos mi je kompjuter na promjeni graficke (vec 2 dana jer nije doso na red)meni igra samo nekad steka kad sam u goloj prirodi a konfiguracija komjutera mi je: 3.00 ghz,1 gb-ram 256 mb graficke -graficka x1600 xp (al cu je promjenit)

THUNDER_DINIX
22-02-2007, 13:27
meni je takodjer igra bolja od Obliviona, ima po meni bolju pricu, likove...

Nightyx
22-02-2007, 13:30
gothic 3 je zahtjevna igra koja mi se uopće ne sviđa upravo zbog hardw zahtjeva i postojanja kralja OBLIVONA

Arbiter of Change
22-02-2007, 14:07
gothic 3 je zahtjevna igra koja mi se uopće ne sviđa upravo zbog hardw zahtjeva i postojanja kralja OBLIVONA

Svakom svoje.

THUNDER_DINIX
22-02-2007, 14:28
svaka od tih igara dobra je na svoj nacin. meni nekako vise lezi Gothic

Maze
22-02-2007, 16:07
Morrowind je bolji i od Gothica i od Obliviona.
Morrowind i Gothic imam original. Ali, Gothic je previše, ma ne sviđa mi se. pathfinding loš, nisam ga igrao ni 5 sati.

THUNDER_DINIX
22-02-2007, 16:24
ja sam proveo dosta vremena igrajuci G3. i uzivao sam u igri, zakon je :pray:

mravojed20
22-02-2007, 16:28
Gothicov dizajn svijeta(sva tri nastavka) je daleko bolji od Morrowinda,Morrowind ima bolji feeling,kao da si u nekom svijetu koji ima bogatu povijest,Gothic više podsjeća igrača da je samo "igra".

Maze
22-02-2007, 16:28
Ima previse glupoca. Recimo, tesko se snadjes u questu, mos putovat di oces..ma

Arbiter of Change
22-02-2007, 17:19
Ima previse glupoca. Recimo, tesko se snadjes u questu, mos putovat di oces..ma

A to je ovaj... loše? :o
Bolje nego hand-holding kompas iz jedne druge igre koju sad neću imenovati.

Maze
22-02-2007, 17:24
Nije loše, ali eventualno mi dosadi. Upute nisu nikake, to je zapravo i dobro. Ali, najjača stvar mi je depth of field. E, grafika je stvarno.. :pray:

THUNDER_DINIX
22-02-2007, 17:27
ma glazba pwna u igri, najjaca mi je ona na pocetku, dok si u onom selu (Montera) ili vec kako se zove

BTW: ima link za nabavit glazbu iz igre?

Maze
22-02-2007, 17:30
Mislim da to možeš naručiti. Ili izvaditi iz igrinog file-a. :)

THUNDER_DINIX
22-02-2007, 17:31
pogledat cu u file. joj, da bar znam kako se zove. ma probat cu malo guglat (u, 1. put sam ovo rekao)

mravojed20
22-02-2007, 17:32
U trenutku kad uđem u Cape Dun,i počne ona melodija,mou samo stajati tamo i uzivati.prelijepo nešto.

THUNDER_DINIX
22-02-2007, 17:34
U trenutku kad uđem u Cape Dun,i počne ona melodija,mou samo stajati tamo i uzivati.prelijepo nešto.

mislim da na isto mislimo. ja mislim sto ti mislis da ja mislim.... LOL :rotfl:

glazba je predivna, ta melodija mi je u glavu usla, super stvar, moram je se docepat)

Maze
22-02-2007, 17:36
pogledat cu u file. joj, da bar znam kako se zove. ma probat cu malo guglat (u, 1. put sam ovo rekao)

Pa tamo di tije igra instalirana, odeš pod data ili nešto tako. Ili odeš pod search i nađeš. :)

POSA
22-02-2007, 17:55
uglavnom svi se slažemo da je gothic bolji od obliviona
barem dok shivering isles izađu (jer mi nekak izgledaju organsko s onim biljem i umnogome me podsjećaju na morrowind. što je dobro)

Maze
22-02-2007, 18:08
Da, bolji je. Iako, taj nastavak obecava! :pray:

gray_fox
22-02-2007, 19:11
Gothicov dizajn svijeta(sva tri nastavka) je daleko bolji od Morrowinda,Morrowind ima bolji feeling,kao da si u nekom svijetu koji ima bogatu povijest,Gothic više podsjeća igrača da je samo "igra".slazem se.
ja sam igru igro 5 sati al mi se rusio sistem pa jos nemam komp pa ju vise ne igram al kad se vrati onda cu ga ponovno igrat

Lord Coldwolf
22-02-2007, 22:06
Ja sam igrao jako puno Morrowind,. uzivao u toj igri,..stvarno je fenomenalna ima poseban ugodaj,.i dosao am do 67 levela bez ikakvih modova,sifri i bas mi je bil kul lik.

Gothic svijet nije toliko mastovit ni poseban,.al uvjek mi je u gothic 1,2,3 igrama prica igrala puno vazniju ulogu i sve u svemu zanimljivije leveliranje, ubijanje, dobivanje nagrada.

Oblivion,.graficki najaci te lijepa i zanimljiva igra
Centar imperija-lijepi su gradovi svi.
Al ne sviđa mi e previše igrivost,.leveliranje mi i nije nest uzbudljivo,.pogotovo sto nije vazno bit jak(jer prodes bez problema)a i svi ti modovi koje ljudi prave,.pa se uopce nemozes natjecati ko ima boljeg lika (npr,.ti igras 400 sati,.dodes do 90 blade skilla,a lik tam neki sa modom si u sekundi skillove digne iznad 100 :/ )
jer nije sve u solo igranju,..ipak je vazan i community i razgovor sa ostalim fanovima.
Sto se modiranja tice,. oblivion je definitvno igra za to,.i zbog toga ni ne gledam preozbiljno na nju (blame me)
Ma,.sve mi se cini da je oblivion jedna razglednica,.putujes seces,kud te strelica vodi,.pogledas sve questove,i main pricu,.sprobas oruzja,predmete sve i idemo dalje,.uzivat u drugoj igri.
UOPCE mi se ne svida sto je sve istrazivanje svedeno na foru,.. setas vanjskim svijetom,.naletis na shrine/cave/stogod i ualzis unutra,. i tak stalno.
U gothicu e skoro sve vani zbiva i ak ides nekam u spilju,.znas da je tamo nest zanimljivo,.a nesjecam se ni da je morrowind bio tolko dungeon-oriented,..

Inace nevolim mijenjati original igre modovima,.siframa,.. (patcheve naravno priznajem jer su official),..

jedino sam za oblivion se odlucio pleyat sa obscuron modom jer sam normalni oblivion vise-manje prosao i nije mi se svidalo to leveliranje svijeta po tvom levelu.

Sad cekam taj shivering isle,..
sam jedno glupo pitanje,. ocu to moci instalirat na obscuron-oblivion,.il ce se trebat maknut mod ?

trebali bi imati podoforum za ostale rpg-ove,.. ko sto postoji podforum samo za TES serijal i MMORPG igre.,.

neznam zast nisu napravili podforum i za normalne rpg te ujedno i hack&slash igre.

Lord Coldwolf
25-02-2007, 18:01
ljudi,.jedno n00bovsko pitanje,.

da bi imao posljednju verziju gothica III,
trebam li instalirati sve patcheve ili samo najnoviji ?

crnisokol
25-02-2007, 18:49
ljudi,.jedno n00bovsko pitanje,.

da bi imao posljednju verziju gothica III,
trebam li instalirati sve patcheve ili samo najnoviji ?

Samo najnoviji...

Zica
11-03-2007, 19:31
Dali postoje ili ce mozda izac Gothic 3 i Oblivion za Play station 2?

Lord Jambrek
11-03-2007, 19:47

Da PS2 to pokrene čuo bi(dobro ne bi ti, ali tvoji susjedi bi) jedan veliki KABOOOOM

mravojed20
11-03-2007, 22:21
Neće,preslab je PS2 za takvo nešto. Oblivion će izaći za PS3,a Gothic 3 ostaje na PCu.

Bartuc
11-06-2007, 23:02
Danas sam instalirao ovu zvjer... Odmah sam puknuo sve postavke na MAX i neugodno se iznenadio :D Radi super i igrivo je ali nije onak glatko kak bi htjeo! Mada mi je i komp trenutno ništa OC-an jerbo radi 0/24... možda OC pomogne kasnije! Ak nikaj drugo, maknul bum AF i te kerefeke!

Uglavnom, grafika je vrlo solidna, nikaj specijalno... što znaći da je igra loše optimizirana jerbo je pre zahtjevna za taj izgled!

Igrivost je tak, nikaj posebno za sada! Malo sam klao one Orkiće u prvom gradu i nekak je fight loše izveden, nije dovoljno dinamičan!

Animacije likova su totalno jadne :D Pogotovo kada sa nekime razgovaraš!

Zvukovi su OK.

Priča, neam još dojmova, ali nadam se da bu spasila sve ostale segmente koji su me lagano razočarali! Mada nit nemrem još sudit igru jerbo sam je igrao pol sata!

Sve u svemu, izgleda mi zanimljivo, i mislim da bum proveo dobar dio ljeta igrajući je :D

dugi
12-06-2007, 07:50
Kad sam instaliro ovu bestiju na svoj komp i kada sam tvrdio da mi trza svi su se javljali da je to nemoguce jer kao komp mi nije ispravan :) .
Stvarno sam igri dao sansu.stvijo zadnji patch,krenuo igrati cak se i prisiljavati kad nisam imao volje.U pocetku mi se cinila zanimljivom,ali uzasan sustav borbe gdje ko kreten moras tipkati i stiskati onak refleksno po misu je potpuno neprimjeren igri ovakvog tipa.I sve se svodi na isto,hodas od sela do sela.Jos bi to sve i oprostio jer me igra zainteresirala ali nerazumljivi ciljevi i konstantno lutanje po igri mi dopizdilo.na kraju sa zaljenjem moram reci da je ovo poluproizvod.Dajte vi meni radije linearnu igru nego ovako zbrkanu.jedini koji su u zadnje vrijeme uspjeli u kakvoj-takvoj nelinearnosti su Oblivion i STALKER.

Bartuc
12-06-2007, 10:00
Nema lijepše od ne linearne igre, ali na žalost rijetko tko uspije pogoditi taj štih kako spada!

Ja bum joj dao isto tak kao i ti šansu pa bum vidio dokle ide... možda mi se svidi, a možda i ne! U zadnje vrijeme sam jako kritičan prema svim novim igrama! Mora mi biti fakat do jaja igra da bi joj se posvetio!

mravojed20
12-06-2007, 10:11
što se tiče nelinearnosti Gothic 3 je nelinearniji od Obliviona. Stalker kakav danas imamo je sjena igre kakva je trebala biti i kakvu su najavljivali.

Meni Gothic 3 stoji na stolu. Čekam taj patch koji bi doveo igru u normalno stanje, Trenutno su developeri u puno problema jer su se razdvojili od izdavača Jowood koji je najavio da će raditi na Gothicu 4,sa nekim drugim developerom.

Nakon toga raskida jedan od developera nam je potvrdio da će patch stvarno izaći i da nisu odustali. I kad kazem patch onda ne mislim na 20-30MB nego na 1GB+ patch.

prije kad sam igrao demo uzivao sam u igri samo zbog glazbe i grafike,taj krajolik..ne ono generičko sranje iz Obliviona. Ovdje bar kad uđem u neku špilju ne znam šta ću očekivati,veliki plus kod mene.

no ostavio sam je po strani dok patch ne izađe,a onda ću je u jednom dahu preć.

Bartuc
12-06-2007, 10:30
Oho, ak bu takav Patch izašao onda bum i ja saćekao prije nego počnem sa igrom!

Tak i onak sam si sada nakupio brdo novijih naslova (meni novijih jerbo ih nisam igrao) -> C&C Tiberum Wars, R6 - Vegas, F.E.A.R., S.T.A.L.K.E.R, Dark Messiah of M&M... prvo bum to sve prešao, a do tada bu možda i taj Patch izašel za Gothic 3 :D

Jel ima kakav datum ili bilo kakva informacija kada bi mogao izaći?

mravojed20
12-06-2007, 10:41
Izgleda da si dao i oko 1600kn za sve te igre jelda? :P

Bartuc
12-06-2007, 10:45
Izgleda da si dao i oko 1600kn za sve te igre jelda? :P

Kako bi moja profa iz matiše rekla... "Ma ja!" :rotfl:

Tust
25-06-2007, 16:28
Treba li instalirat sve patcheve ili je dovoljan samo zadnji?

Prince-Artas
25-06-2007, 22:21
Treba li instalirat sve patcheve ili je dovoljan samo zadnji?

mislim samo zadnji

mravojed20
28-06-2007, 17:53
Izašao je community patch( Jowood plaća fanovima za fixove koje naprave),znači ovo nije onaj uber veliki sluzbeni patch.

Nova verzija je 1.3 i ispravlja pun kurac stvari i smanjuje trzanje u igri.

http://forum.jowood.de/showthread.php?t=144748

BINUX
28-06-2007, 18:47
LOL pach od 3mb LOL.
A di je taj pach sto su najavljivali na sva zvona od gige i vise.
Inace sam kupio igru orginal i dao 400kn i to za CE verziju radje da sam te pare bacio u SAVU nego potrosio na to bugovito smece.

mravojed20
28-06-2007, 18:54
Gle,za patch koji su napravili fanovi igre ovo je super,i ima stvarno puno fixeva,i ubrzava igru. Barem probaj pa onda pljuj. kakve veze ima što je 3MB?

Akul
28-06-2007, 20:08
Gle,za patch koji su napravili fanovi igre ovo je super,i ima stvarno puno fixeva,i ubrzava igru. Barem probaj pa onda pljuj. kakve veze ima što je 3MB?

:thumbs2:

BINUX
28-06-2007, 20:59

Je da svaka cast fanovima sto su napravili pach. Ali kao prvo to nije posao fanova nego ovih koji su napravili igru onih koji pobiru lovu od njene prodaje.A GOTHIC nece spastit ni 100 pacheva jel je igra ko poluproizvod poslana u distribuciju.
Sam koncept GHOTICA nije ni tako los ali je izvedba katastrofa.
Od problema sa sejvanjem nakon 4 puta kaj sejvas moras restartat komp i Pirai Bythu je trebalo 2 mjeseca da ispravi taj bug pa do toga da te najobicniji vepar ubije ko od sale pa nadalje.

1van
29-06-2007, 12:14
ja vrtim igru na min. detaljima i super mi grafika, igrivost i sve ostalo jedini minus je linearnost...

P.S. Pogotov treba imati zivaca sjecam se kad sam poceo, pa nikad saveao nisam... :-x

EDIT:Igram bez patcheva tj. igrao sam dok sam imao XP :(

mravojed20
29-06-2007, 13:12
Imam i ja igru,znam da ljudi imaju mnogo problema s njom.

Ali nakon ovih svih patcheva igra je u puno boljem stanju. Meni nije vazno tko radi patch za igru dok god ga netko radi i ispravi bugove.

Piranha Bytes i Jowood su se rastali,sljedeći nastavk je najavljen ali nece ga raditi PB,Jowood je sluzbeno potvrdio da će uber patch izaći bez obzira što fanovi rade community patcheve.

Lord Coldwolf
29-06-2007, 21:17
ja vrtim igru na min. detaljima i super mi grafika, igrivost i sve ostalo jedini minus je linearnost...

P.S. Pogotov treba imati zivaca sjecam se kad sam poceo, pa nikad saveao nisam... :-x

EDIT:Igram bez patcheva tj. igrao sam dok sam imao XP :(

linearnost u gothicu,. na cem si ti,. znas kaj pricas?

Gothic ima jedan drugi problem.

whiskey
26-08-2007, 15:54
Life Before and After X1950 PRO 512 8) Gotic 3 na ultimate detaljima. Sweet :D

dugi
26-08-2007, 16:20
Life Before and After X1950 PRO 512 8) Gotic 3 na ultimate detaljima. Sweet :D

http://www.xbitlabs.com/articles/video/ ... html#sect1 (http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/powercolor-x1950pro_13.html#sect1)

ha,ha 13-23 fps stvarno vrihunski igrivo,jednostavno leti....igre su igrive tak nakon 30 fps-a.

ova je igra igriva tek sa 8800 gtx

http://www.xbitlabs.com/articles/video/ ... es_16.html (http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf8800-games_16.html)

36-44 fps-a ,dolazim u napas da promjenim grafu kad vidim ovakve rezultate,jebo 7900 gs za ovu igru.Igro bi ali uporno trzucka bez obzira na 101 patch.Preskup je to sport.

whiskey
26-08-2007, 18:21
Buduci da san je ranije igra na low detaljima uz trzanje sa 9600, ovo danas je sasvim solidno. Inace u davnoj prapovijesti gaminga kad vecina vas nije samostalno znala špigete vezat, postojala je jedna igra zvana total anihilation:kingdoms koju san igra sa cca 3-4 fps-a na 266mhz(16rama) pa usporedbe radi ovih 20-ak je za mene igrivo do nebesa. 8) Uvik mogu smanjit koji detalj ako se zaželim brzine. But until then i am going to my very high detailed gothic woods to gather some very high detailed herbs and weeds for my very high detailed alchemy potions :wink: