Pogledaj cijelu verziju : Deus Ex: Human Revolution
Konačno počeo igrat ovo čudo, nisam mogao dočekat više. I možete reć kaj hoćete ali na DX11, 1920x1080 te sve na high, igra izgleda stvarno lijepo.
Ja nemam dx11 grafu. :(
Svejedno sumnjam da s tim likovi ne izgledaju ko lutke.
Zasad mi je gg. Ležerno igram na hard ko nevidljivi hax0r. Ubio sam samo ona prva dva neprijatelja na samom početku igre, ostalo sam sve prosneakao bez alarma i ičeg. Je, neću dobit ačivment, al kog boli kurac, nije ko da neću igrat više puta. Igrao sam 4 i pol sata u komadu i još nisam ni prismrdio policijskoj stanici jer tolko tog moš istražit u Detroitu.
Chupacabra
26-08-2011, 18:39
http://i.imgur.com/ZOjeD.jpg
E al sto je najgore, ja bih mogao igrati skoro sve novije igre na medium kvaliteti da imamdobru graficku.
Ova graficka mi upropastava inace odlican komp, ffuuuu
SharpDressedChevap
26-08-2011, 18:47
Gledam malo gameplay video klipove, i tako. Zašto je jebeno sve narančastooooo? Crno i narančasto izgleda sterilno i isprano, istina. Nešto mi govori da je to i bio cilj da se postigne ta atmosfera. Ali jebeš me ako meni nije lijepša jedinica, jest da i ona izgleda sterilno i ružno ali bar to daje atmosferu. Ovako imam osjećaj kao da gledam u zidove izrađene od polutekućeg urina. Možda grafika i jest dobra, efekti, osvijetljenje itd. itd. ali i dalje je IMHO ružno :(
Ne mogu dočekati :(
Išla sam i ja probati requirements, prošla na minimum, a za recommended mi treba quad processor :|
http://img831.imageshack.us/img831/713/csaa.jpg
Chupacabra
26-08-2011, 19:10
Koga briga, radi ti:D
Ne mogu dočekati :(
Išla sam i ja probati requirements, prošla na minimum, a za recommended mi treba quad processor :|
http://img831.imageshack.us/img831/713/csaa.jpg
Di si kupila igru?
bezimeni
26-08-2011, 21:34
Nisam još probao a nekako mi se ni ne žuri ali čitam na BUG forumu dosta razočaravajućih komentara.Ljudi su razočarani lošom grafikom i lošim napucavanjem .
croat1gamer
26-08-2011, 21:42
Nek odu igrati DX.
Gledam Boza na stimu. Sinoc od ~2 ujutro do sada mu stalno pise da igra DX:HR. Mogao bih procjenit da je igra vgg.
Chupacabra
26-08-2011, 21:56
Nek odu igrati DX.
Gledam Boza na stimu. Sinoc od ~2 ujutro do sada mu stalno pise da igra DX:HR. Mogao bih procjenit da je igra vgg.
Da, ovo. Svakih 5 minuta je iskakalo sa strane The Boz is now playing Deus Ex: Human revolution, ja sam pomislio da mu stalno crasha :D
Premalo municije. Moram uspavljivat komandose u power armoru. Nije baš zabavno.
Nadam se da ne igrate na težini lakšoj od hard.
Isto je i na normal i hard 2 metka i mrtav si. Najbolje je bilo kad je "gusar" ubio i taoca i mene jednim metkom jer Adam nije htio izvest takedown.
The Fury
26-08-2011, 22:44
Nek odu igrati DX.
To i ja kažem.
Kada ga pitam kakva je .... pa dobra, još je rano da komentiram :D
Smetas mu dok igra ali je ljubazan pa nece da ti kaze :)
Chupacabra
26-08-2011, 22:53
Lijepo od njega, za razliku od Wikinga koji pošizi kad ga kontaktiraš usred partije TFa :D
The Fury
26-08-2011, 22:56
Tada nije bio ingame .... I don't even ....
Nek odu igrati DX.
Da, ovo. Svakih 5 minuta je iskakalo sa strane The Boz is now playing Deus Ex: Human revolution, ja sam pomislio da mu stalno crasha :D
Da, zbog postprocessinga mi se nakon nekih loadova samo pokazivao crni ekran, tako da sam morao ugasiti proces 3 puta dok nisam skužio u kojem grmu...
Inače, sve osim postprocesiranja radi glatko. Igra je odlična.
To bi bilo to od mene. Odo nazad u Kinu.
SharpDressedChevap
26-08-2011, 23:18
http://i56.tinypic.com/28c0qzb.jpg
Ajde da i ja mogu nešto pokrenut. Ali majke mi ako ne bih pogasio sve što je narančasto samo da ubrzam ostatak igre, jaaaako me odbija od igre a inače mi grafika uopće ne igra važnu ulogu.
croat1gamer
26-08-2011, 23:43
Al opet. Bolje orenđ nego realism brown.
Di si kupila igru?
Nisam kupila, da jesam već bih igrala od 0-24 :) Štedim novce još
Igrao jučer nekih tri sata a još nisam ušao u policiju lol. Igram ovaj puta na normal, guns blazing sa malo stealtha. Art u igri je predivan, stojim u sobi i gledam one holo screenove i sl, predobro. U svakom slučaju, igra drobi samo tako i sjela mi je ko budali šamar.
Koje finte, ako zatvorite vrata, zvuk putuje kraće i prigušeniji je, stoga ste tiši ako radite neke gluposti po sobi :) Također, ono sa feromonima je fora stvar.
The Fury
27-08-2011, 09:13
vs_crdrDDdM
Jako zanimljiv polu-dokumentarac o tehnološkom napretku implatanata i umjetnih udova, danas.
Chupacabra
27-08-2011, 12:37
Do you know why DX:HR gave us so much orange?
Ten years ago, it gave us lemon-lime.
http://i.imgur.com/YCAiD.png
http://cloud.steampowered.com/ugc/55866 ... 2E41C4578/ (http://cloud.steampowered.com/ugc/558666021201331012/2CE1493DBF0916A5523AFC9C71A70902E41C4578/)
http://cloud.steampowered.com/ugc/55866 ... D12E4F761/ (http://cloud.steampowered.com/ugc/558666021196450150/8103226774557702767D3FA2572E6F3D12E4F761/)
Da da :)
Nenadjebiv je osjećaj kad prvi put uđete u svoj stan, ženski glas dobrodošlice, dizanje roleta, lagano prodiranje sunca, ona muzika u pozadini, čestice prašine u zraku, sjena ptica koje lete pored prozora...ko da si tamo, nevjerojatno.
Jednostavno ne mogu vjerovat da je Square Enix napravio dobru igru. Icarus landing stun + double takedown=jizz in pants.
Chupacabra
27-08-2011, 16:31
E da, u meniju u igri, dolje vam pise da se pripremite za special announcement 29 augusta. Da mozda ne objavljuju novi DLC? :D
Nisi valjda gledo screenshote menija?
Chupacabra
27-08-2011, 16:53
A sta i ako jesam? Sta ako sam toliko ocajan da zaigram ovo da sam voljan opljackat ducan? Ha?
E da jeste skužili da teroristi ubiju taoce na prvoj misiji, ako se predugo smucate po uredima?
Da, piše to, baš me zanima kaj će bit.
Istražujem svaki kutak igre, kolko stvari, ludo.
@Xero: A ne :D Još je bilo zanimljivije deaktivirat bombu a vrijeme brzo otkucava.
Ja sam ušao kroz ventilaciju pa nije otkucavalo. Baš me zanima jel moguće spasit taoca i uhvatit pedera bez stun guna.
EDIT:
dsI4P0INYoU&feature=related
zYpuzHyEY8Q&feature=related
Ovo mi apsolutno nikad neće dosadit.
Jednostavno ne mogu vjerovat da je Square Enix napravio dobru igru. Icarus landing stun + double takedown=jizz in pants.
SE je izdavač, Eidos Montreal je developer.
I da, skužio sam da će taoci krepat ak se smucaš previše. Doduše, možda su krepali i jer ih nisam niš tražio jer sam vrlo brzo prešo kraj svih stražara pa sve do bossa.
edit
Kako je ogroman ovaj šugavi Shanghai. :(
Dobro je Jensen opsovo pri ulasku.
Jel samo mene taj grad podsjeća na onaj grad u FF7?
Nije ogroman samo je "visok". ili ideš prema gore ili dolje.
Taoci umru, ako se smucaš prije misije u Sarifu.
Jesi išao na WC tamo na početku?
U Sarifu? Da u ženski skakao sam ispred kabina. Ima neki side quest sa otkrivanjem kradljivca u tvrtki pa sam istraživao po uredima.
bezimeni
27-08-2011, 18:48
Nakon što sam malo probao na priče o lošoj grafici i lošem napucavanju se mogu samo nasmijati .Igra izgleda odlično na DX11 i radi brzo na sasvim prosječnom kompu .Znači što se tehnikalaija tiče palac :thumbs2: .Napucavanje je vrlo dobro .Skrivanje je solidno , jedino fali naginjanje lijevo/desno iza zaklona...danak multiplatforizma tj. konzolitisa ali to je minimalna zamjerka.Atmosfera je ludilo .Igra ima okus i miris .Pozadinska muzika je odlična .Konačno odličan FPS/RPG nakon Stalkera :pray: :pray: .
Brijem da je igra čisti šrot opet bi je igrao, i to samo zbog odličnog settina. Nemojte mi spoilat, još nisam prošao ni 20% igre :)
Arbiter of Change
27-08-2011, 19:46
Normalno kad i nisu već su samo izdavač. :)
Boss fightovi su fora, ali u igri se fakat osjeti nestašica municije.
Posebno se osjeti u dijelovima gdje bađ želite ubiti ljude. Nasilno. Jako.
Primjerice, spuštam se u Highland Park, vadim Stun Gun, krenem istraživat. Dođem do jednog prozora, pogledam van, i vidim iste one likove koji su napali Sarif prije 6 mjeseci. One likove koji su ubili ljubav mog života. Mirno sam spremio Stun Gun i izvadio nabrijan 10mm pištolj. U glavi mi se vrtila "not without incident" scena iz Equilibriuma.
I left none alive.
I onda dođem u Kinu svjež i lagan, sa praznom jurišnom puškom, 4 metka u pištolju, 12 u SMGu i jednim u snajperu. FML.
Misliš na prvu? Jer u Kini dobiješ dosta municije pa nije toliko problem. Još kad se inventory upgrejda.
ScorpiuS
27-08-2011, 20:15
Pa morao je biti neki razlog zašto me nema na forumucjeli dan, jel? Dobio igru! :D
Nije ogroman samo je "visok". ili ideš prema gore ili dolje.
Neznam koliko vi ovo već igrate, ali ja se nako 11 sati igre još smucam po Detroitu. :D
SharpDressedChevap
27-08-2011, 20:16
Što se žalite na nedostatak municije, idite onda na melee combat.
ah da zaboravio sam, ne možete jer nema melee combata HA :(
Update:
Upravo sam završio Montreal. 16 metaka u pištolju, prazni SMG i CR, 20ak metaka u snajperu (koji je loš) i pet (slovima: pet) metaka u minigunu. Čak mi je i Stun Gun na samo 5 ostao, jer sam se smilovao ljudima na nižim nivoima.
Ima video na You Tubeu od nekog lika koji je prvog bossa ubio bez ispaljenog metka. Izgledalo je prilično bolno.
Daj ti Killing Floor.
hVe2Jlq4FiE&feature=related
E da spojleri.
Marvin OCX
27-08-2011, 20:38
Bio sam max sumnjicav kad je ova igra u pitanju,ono,konzolitis,svijetle objekti sa kim mozes imati interakciju itd... Al sad dok citam ovih zadnjih 20-ak postova... Valja ovo nabaviti, igra mi se nesto sto trazi od tebe koji klikercic i malo soli u glavi.
Ne kužim, kada sam ja probao bacat bačve na njega, ubio me jer je puknuo u bačvu i detonirao ju...
Treba prvo one s plinom bacit jer ga to stuna.
SharpDressedChevap
27-08-2011, 21:56
Čitam ja ovo i mislim si, jel vi igrate Spyra ili Deus Ex? Kakve divlje taktike, ono bačve s plinom bacaj da bi stunnao bossa. Jel igra stvarno spala na to? :(
Moram zapitkivat jer nisam još zaigrao, download mi traje nekih 2 sata a tek je na 1.6%
Čekaj da zaigraš pa onda pametuj. Istina boss fightovi su vjerovatno najslabiji dio igre, ali svejedno nisu loši.
SharpDressedChevap
27-08-2011, 21:58
Kako ide, i načekat ću se bome :(
Ima video na You Tubeu od nekog lika koji je prvog bossa ubio bez ispaljenog metka. Izgledalo je prilično bolno.
Ja sam ga dokrajčio s dva - tri metka iz pištolja. Ostalo su napravile bačve.
Boss fightovi baš dobro dođu u biti, definitivno mi nisu slabiji dio igre. Ono, obavljaš zadatke i znaš da ćeš kad tad morat doć do nekog bad guya kojeg ćeš ipak morat ubit na malo teži način. Trenutno igram na normal, municije imam toliko da neznam kud s njom, moram je bacat van. Istina, gun + laser sight te head shot = puuuno municije. Al ipak, stvar djeluje. Vidjet ćemo kak to izgleda na hard.
http://cloud.steampowered.com/ugc/55866 ... 464F1C413/ (http://cloud.steampowered.com/ugc/558666021225082053/33F617079360F2DDCB811C0F2C73873464F1C413/)
lol
Došao u Shanghai, kako dobro izgleda. Onaj ured od Tonga :pray:
senad_986
28-08-2011, 14:26
Da li je imao neko ovaj problem i zna li kako ga rijesiti:
Deus Ex Human Revolution Graphics Error: “A problem has occurred with your display driver. Your system may not have enough resources to run the game at the selected settings. You can retry using the same settings, or adjust them to lower settings. Make sure you have the latest drivers for your video hardware, and try rebooting your system to clear up any issues.
Ovo mi izbaci na prvoj cut-sceni.
Spustim sve na low/off i opet nista, mada nekad ne izbaci na desktop, ali to je rijetko.
Moja konfiguracija je Athlon II X4 640, Sapphire 4850 1GB, 4GB DDR3, Windows 7 64-bit
Praetorian
28-08-2011, 15:28
Nisam nikad igrao ni jedan DEUS EX (sramim se i zaslužujem bičevanje)dali bi ja sada mogao odma krenut igrat ovu igru, jer mi se čini super igra i volim taj setting?
Ubio sam Namira sa tri metka iz pištolja.
da i mene zanima je li bi trebalo prvo odigrat prvi dio pa tek onda krenuti na ovaj?
To je onaj lik koji Adamu razbije pičku na početku igre?
Inače negdje sam pročito da se sve Bosseve može sredit sa dva brza pogotka iz stun guna. Što donekle ima smisla pošto su tolko augmentirani.
EDIT: Ne trebate prvo odigrat prvi dio jer ovo je prequel, ali više toga će te razumjet, ako jeste.
Nisam igrao ni jedan...počeo ovaj..pretty good game moram priznati, sviđa mi se setting i sve ostalo.
Tek sam na početku ali ne mogu prestat igrat....koliko ima 25 sati igra jel=?
tigerija
28-08-2011, 18:30
Nisam igrao ni jedan...počeo ovaj..pretty good game moram priznati, sviđa mi se setting i sve ostalo.
lol
Deus Ex Human Revolution Graphics Error: “A problem has occurred with your display driver. Your system may not have enough resources to run the game at the selected settings. You can retry using the same settings, or adjust them to lower settings. Make sure you have the latest drivers for your video hardware, and try rebooting your system to clear up any issues.
Spustim sve na low/off i opet nista, mada nekad ne izbaci na desktop, ali to je rijetko.
Moja konfiguracija je Athlon II X4 640, Sapphire 4850 1GB, 4GB DDR3, Windows 7 64-bit
E vidiš, sjebano je to. I meni tak ide. Probaj stavit difoltne settinge. Meni recimo isto to izbacuje ako mi je AA na ičem osim na najvišem.
http://www.easilysharing.com/images/41227787114331433258.png
bezimeni
28-08-2011, 20:31
Fenomenalno...
g9AfunLQfAc&feature=player_embedded#!
http://www.gametrailers.com/video/pax-2 ... -ex/719895 (http://www.gametrailers.com/video/pax-2011-deus-ex/719895)
Fenomenalno...
g9AfunLQfAc&feature=player_embedded#!
A ne, predobro!
također i meni, ali ne na cut sceni nego kad sam se igral malo po tim postavkama, jel kad popalim sve te pizdarije malo trza, tako da sam pogasio AA i maknuo prve dve kvačice i sad dela normalno, malo se poigraj sa tim pizdarijama dok ne nađeš dobru "konfiguraciju"
Mega spojleri!
Templari su iza svega!
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Praetorian
29-08-2011, 11:34
Zaigro i ja, ma preodlična igra, atmosfera je super i obožavam taj setting. I ono što moram posebno pohvalit, a to je glavni lik, ima "ono nešto".
lol
Hvala na ismijavanju seljo.
Deus Ex: Human Revolution will take you roughly 25 hours to complete, developer Eidos Montreal has said.
i na informaciji. :thumbs2:
Zaigro i ja, ma preodlična igra, atmosfera je super i obožavam taj setting. I ono što moram posebno pohvalit, a to je glavni lik, ima "ono nešto".
meni lik predobro izgleda :D naočale su pre super, fora dizajn ^^
Prođoh igru.
Kao i očekivano, srednji dio igre je najzabavniji. Dio igre u kojm još nismo bogovi i gdje nemamo pojma što radit s Praxisom, a gdje već jesmo malo napredniji da pokušavamo izsilit svoje prednosti. Isto je bilo u prvom Deusu, tako da je ovo za očekivat.
Ono što nije bilo za očekivat je kraj igre.
Cijeli kraj je sakato napravljen, potpuno je drugačiji od ostatka igre, horde-style protivnici u melee borbi, fali svega ostalog što Deus čini Deusom. Sam boss-fight na kraju je isto loš jer onemogućuje sve playstyleove osim run&gun, prostorija je pre mala, a odabir krajeva je loš. Ubijete bossa. Dobijete praktički dijalog sa 4 opcije i odabirete koji kraj želite. To su mi minus bodovi u igri.
I da, još jedan minus bod. Zadnja dva nivoa kao da posve zaborave činjenicu da postoje oružja koja nisu Combat, Heavy i Plasma Rifle. 10mm municije jednostavno NEMA, Machine Pistol ima malo više, ali se i brže troši, a Sniper je na zadnjem nivou gotovo posve beskoristan. Samostrel, s druge strane, je kroz cijelu igru ~beskoristan. PEPS bi bio koristan da mu je municija manja i da je ima više.
Jel itko shvatio poantu onog crossbow/tranq rifle tracking kita? Neprijatelj hoda u desno i taj prediktivni crosshair je iza njega, nema mi smisla. A onaj smg/combat rifle guided flechette weapon mod? Pokušavao poredavati sve križeve, pokušavao "skretati" metke iza zida, samo bacam metke u vjetar. Isključim upgrade, puknem dva metka i lik padne.
Kazu ljudi da su zombiji malo veliki klise al ok
EDIT
i da, svi po netu pisu kako imaju utisak da je kraj igre sklepan u roku od dva sata kad su pravili igru
Pa normalno da zadnji neprijatelji koji su poslani baš da te ubiju neće trčat okolo s pištoljima već s najjačim mogućim oružijima.
Chupacabra
29-08-2011, 13:16
http://i.imgur.com/HqYwF.jpg
Ja sam sad u Hengshi opet.
Maliiiiiiiiiiik :((((
edit
Lol čupakabra.
sad mi kažeš. al očekivao sam tak nešto. ah, drugi playthrough.
Meni su trebala tri pokušaja. Snajperiraj sve što vidiš, i to SAVRŠENO, EMPaj bota čim dođe.
ILI trči okolo sa cloakom, speedom i pucaj u ljude pištoljem ili stun gunom.
Važno je samo da napadneš bota čim dođe, tako da bot napada teme, a ne nju.
ma u drugom playthrough ću to. trenutno sam ionako combat retardiran jer sam sve prodavao nauštrb stealtha
edit
Drugi boss me nerviro. Onda sam skužio da je lagan ko kurac.
Bossovi, redom:
Barrett - Lagan. granete i pucanje ili bacanje bačvi, puno je stupova iza kojih se može sakrit, i ne treba previše metaka. Samo treba ne stajat na otvorenom.
Yelena - Teža od Barretta, ali i dalje jako lagana. Dva auga puno pomažu: Vision i anti-electricity (100% imunost na electrical damage, ne samo EMP učinke, krivo piše u igri).
Namir - Good god, ovaj lik je TEŽAK. Vision aug. Pucajte u njega kada se cloaka, nedajte mu da se regenerira. Pomaže ako dofurate vlastiti hakirani turret, i samo pucate u lika da se ne cloaka, pustite da ga turret ubije. Tako sam ga ja sa tri metka.
Zhao - Lagana. Anti-electricity Aug. Utrčite u središnji krug, između turreta. Hakirajte konzolu. Trčite u krug. Nemojte ni pokušavati hakirati vanjske kompove, nemoguće je.
Spasio sam Malik!Sve sam pedere poubijo iako sam inače pacifist Jenson koji samo lomi kosti bez ubijanja, ali ne dam da mi uzmu i drugu pičku! Vražiji masoni.
Chupacabra
29-08-2011, 14:36
Kako mi ide na zivce to sto tona ljudi koji igraju igru pisu Jenson umjesto Jensen. :(
Ja sam to slučajno napravio jer sam brzo pisao. Zašto uopće čitaš spojlere?
kad sam tek poceo igrati igra mi je bila onak...meh, a nakon nekoliko misija postala mi je najbolji FPS/RPG il sta vec je :D :D
SharpDressedChevap
29-08-2011, 15:36
Nema oduševljenih igrača... znači šanse da mi bude super su 1 : 9001 :(
Čitam komentare, svi odreda isti "A ono, sviđa mi se..." i to je to. E jebiga.
Nema oduševljenih igrača... znači šanse da mi bude super su 1 : 9001 :(
Čitam komentare, svi odreda isti "A ono, sviđa mi se..." i to je to. E jebiga.
Kako ne, ja sam preoduševljen.
Y414Q7vVgYU
:rotfl:
bezimeni
29-08-2011, 15:57
Ja dok igram ovaj naslov imam osjećaj kao da sam u filmu Blade Runner .Inače dok gledam taj film svaki puta sam u ta dva sata u ekstazi ...e sad si možete misliti kako mi je u igri koja traje dvadesetak sati :D .
SharpDressedChevap
29-08-2011, 16:02
Prođoh igru.
Kao i očekivano, srednji dio igre je najzabavniji. Dio igre u kojm još nismo bogovi i gdje nemamo pojma što radit s Praxisom, a gdje već jesmo malo napredniji da pokušavamo izsilit svoje prednosti. Isto je bilo u prvom Deusu, tako da je ovo za očekivat.
Ono što nije bilo za očekivat je kraj igre.
[SPOILER=]Cijeli kraj je sakato napravljen, potpuno je drugačiji od ostatka igre, horde-style protivnici u melee borbi, fali svega ostalog što Deus čini Deusom. Sam boss-fight na kraju je isto loš jer onemogućuje sve playstyleove osim run&gun, prostorija je pre mala, a odabir krajeva je loš. Ubijete bossa. Dobijete praktički dijalog sa 4 opcije i odabirete koji kraj želite. To su mi minus bodovi u igri.
I da, još jedan minus bod. Zadnja dva nivoa kao da posve zaborave činjenicu da postoje oružja koja nisu Combat, Heavy i Plasma Rifle. 10mm municije jednostavno NEMA, Machine Pistol ima malo više, ali se i brže troši, a Sniper je na zadnjem nivou gotovo posve beskoristan. Samostrel, s druge strane, je kroz cijelu igru ~beskoristan. PEPS bi bio koristan da mu je municija manja i da je ima više.
Jel itko shvatio poantu onog crossbow/tranq rifle tracking kita? Neprijatelj hoda u desno i taj prediktivni crosshair je iza njega, nema mi smisla. A onaj smg/combat rifle guided flechette weapon mod? Pokušavao poredavati sve križeve, pokušavao "skretati" metke iza zida, samo bacam metke u vjetar. Isključim upgrade, puknem dva metka i lik padne.
Pa neznam, nisi baš nešto oduševljeno komentirao.
Ali budem komentirao i ja kad se jebeni download završi, dva dana i 56%... sigh
Ja dok igram ovaj naslov imam osjećaj kao da sam u filmu Blade Runner .Inače dok gledam taj film svaki puta sam u ta dva sata u ekstazi ...e sad si možete misliti kako mi je u igri koja traje dvadesetak sati :D .
To sam baš htio reć, najviše mi je to došlo do izražaja kad sam prvi put ušao u stan, odma mi je palo na pamet da bih mogao instalirat Blade Runner.
Joe_Strummer
29-08-2011, 16:31
Evo, ja sam oduševljen, a prvi nastavak mi je u top 5 igara ikako.
To sam baš htio reć, najviše mi je to došlo do izražaja kad sam prvi put ušao u stan, odma mi je palo na pamet da bih mogao instalirat Blade Runner.
Mislim da je stan najbolji prikaz briljantne igrine prezentacije. U tom stanu doznaš mnogo tog kakav je Adam bez da ti itko progovori riječ; samo obratiš pažnju na okoliš. RIP Kubrick. :( :( :(
@Aral
Prejebena montaža. Umro sam na 1:20 tamo kad Jensen pleše, a ovaj lik iza se guši u plinu. :D
Ako ikad na ulici vidim ženu koja se zove Diana penetrirat ću je(ne u seksualnom smislu).
A Maggie?
E da, u meniju u igri, dolje vam pise da se pripremite za special announcement 29 augusta. Da mozda ne objavljuju novi DLC? :D
wtf je s tim
29. će najaviti patch koji čini igru dobrom.
Zašto bi itko nerfao igru patchem!?
kvakomekiki
29-08-2011, 22:55
Nesviđa mi se da za non-leathal pristup igri dobijaš više xp-a. Ono ako nekoga ubijem dobijem 10 xp (head shot 20) a dok se za bilo kakvo onesposobljavanje neprijatelje non-leathal mjerom dobije 30 xp-a. To mi je malo nepravedno
SharpDressedChevap
29-08-2011, 23:00
Jel teže nekoga upucat s raketom i raznijeti ga ili se šuljati kroz čitavi level bez da te itko vidi + nekoga onesvijestiti pazeći na, pa, sve?
29. 08. @ 22:00 GMT je sada.
Kome se da dekodirat? Vjerojatno je neki subcypher.
okM8-+Ds4Dui?IMh$Mzvm14SBQe7;G.I6=u74b?mkh-45Ki60d+98XBpCku7
Chupacabra
29-08-2011, 23:04
Daj im jos maksimalno pola sata
senad_986
29-08-2011, 23:09
E vidiš, sjebano je to. I meni tak ide. Probaj stavit difoltne settinge. Meni recimo isto to izbacuje ako mi je AA na ičem osim na najvišem.
http://www.easilysharing.com/images/41227787114331433258.png
Fazon je u tome da AA stavim na najvisu postavku i onda radi bez obzira na ostale parametre. Hvala na savjetima!
OK, meni je dosta. Pokušao nekoliko abeceda. Teško je zbog znakova. Pokušao sam na raznim sajtovima, youtubeu itd. Čak sam pokušavao i string čitat haxoršpraktom.
I failed :(
odi na /v/ garantiram ti da je tamo netko vec rijesio u prvih 5 minuta
Chupacabra
30-08-2011, 00:00
Nije, pratim ja
kvakomekiki
30-08-2011, 01:31
Jel teže nekoga upucat s raketom i raznijeti ga ili se šuljati kroz čitavi level bez da te itko vidi + nekoga onesvijestiti pazeći na, pa, sve?
Combat je puno teži od steltha.
Chupacabra
30-08-2011, 01:52
Ovisi kako razvijas lika.
Combat je puno teži od steltha.
u ovoj igri bome je, isti klinac ko i u svakom stealh naslovu, očeš AC, SC pa cak i ovaj DEus Ex, ima situacija di liku mogu na centimetar proć a da me ne skuži, ali na 200 metara me vidi ono ko sokol
Njabovi ste. Borba je lagana. Svaki put kad su me otkrili tjekom šuljanja mogao sam sam ih sve pobit s malo truda, ali nisam htio pošto sam pacifista.
Relevantno.
Y414Q7vVgYU
ScorpiuS
30-08-2011, 12:23
Bez ikakvih problema možeš skinut 3 lika na point-blank dosegu sa non-lethal oružjem u bilo kojem trenutku. Tranquilizer gun + stun gun + take down (Q)
BTW, onaj boss fight me je totalno izbacio iz štiha igre. Osoba koja želi proći kroz igru šuljekanjem uokolo to može napraviti kada god zaželi što je odlična stvar, ali onda ti u facu bace boss fight i sve pada u vodu. Seriously, what were they thinking?
Prešo upravo. Zadnji nivo je loš. =\
Resident Evil: Human Revolution
Tko se toga sjetio? ;_;
Chupacabra
30-08-2011, 12:40
E da, gamerski community se jos uvijek sjeca kulnih citata iz igre i gro caka za prelazenje levela, kao i price i nekih dubokoumnih rasprava. A hoce li se tako prisjecati Human Revolutiona? Mislim da ne.
What a shame
a) vrijeme će reći. Kad smo kod kulnih citata, još prije nego je igra izašla imali smo "I never asked for this."
b) jesi igrao HR?
c) očekivao si da će dosegnuti originalov nivo? Odličan je i sve to; naravno da nije na nivou prvog, al vrijeme će reći hoće li postati klasik. U svakom slučaju, među današnjim je igrama pravo osvježenje.
ScorpiuS
30-08-2011, 13:21
a) vrijeme će reći. Kad smo kod kulnih citata, još prije nego je igra izašla imali smo "I never asked for this."
b) jesi igrao HR?
c) očekivao si da će dosegnuti originalov nivo? Odličan je i sve to; naravno da nije na nivou prvog, al vrijeme će reći hoće li postati klasik. U svakom slučaju, među današnjim je igrama pravo osvježenje.
Slažem se sa navedenim. Originalni Deus Ex je imao problema kao što ima i ovaj, ali trenutno nemožeš ocjeniti šta je bolje, jer je nostagia factor još prevelik za prvi Deus Ex.
Je tko dekodirao onu glupost?
Serete po kraju previše. Mislim šta su sad svi koji u grupama napadju ljude i prave čudne zvukove zombiji? Onda bolje da bježim od Torcide jer će mi pojest mozak.
29. 08. @ 22:00 GMT je sada.
Kome se da dekodirat? Vjerojatno je neki subcypher.
okM8-+Ds4Dui?IMh$Mzvm14SBQe7;G.I6=u74b?mkh-45Ki60d+98XBpCku7
kaj to opce je ?
bezimeni
30-08-2011, 17:46
b) jesi igrao HR?
a) Istina , iako nije fer usporedba jer danas je daleko teže biti originalan .
c) Bolji je od prvog dijela .Prvi dio je u trenutku izlaska bio jako loše optimiziran .I najjači kompovi su lomili zube.Tek nakon par godina je bio igriv na normalnom stroju koji je tada koštao suho zlato .Ovaj dio nema takvih problema .Normalno da neće postići efekt originala s obzirom na današnju hiperprodukciju .
Pridruzio sam se igri bar malo iako imam ispite, al citajuci sve ovo bas sam se navuko pravo.
Odigro jedno pola sata, cisto da mi sidje sa uma pa cu kasnije da se uzivim :)
Na prvi pogled, igra ima lijepu pricu, "cudnu grafiku" jer ne znam kako da nazovem, ne mogu reci da je losa al vidim da ona nije bila cilj izdavaca, ne zamjeram to. Oruzja jos nisam koristio jer volim tip sunjalice, a ova me bas podsjeca na splinter cell. Jedina mana, bar za mene je losa optimizacija, jer bas treba jaka masina da ovo vrti kako stoji, ja sa svojom kantom se nekako patim :)
Ali mislim da cu je sa uzitkom preigrat...
ScorpiuS
30-08-2011, 20:58
Optimizacija je zapravo jako dobra, ja sa mojom 4 godine starom konfom derem sa AA na medium, Antisropic na 8, Post Procesing... i ide na 6 sličica u sekundi, po meni je to jako dobro. A grafički stil je malo drugačiji, paleta boja seže od svijetlo narančaste do tamno narančaste.
Imam pitanje.
Tek sam počeo igrati ovo, prvo na normal, pa nakon što mi se činilo prelako, na hard.
E sad, dok sam igrao na normal, igra je pravila autosaveove i vidio sam vrata i usable objecte posebno označene, dok ih pod hard nema.
Da li je to do promjene težine, ili sam ja nešto sjebao u opcijama?
EDIT; nvm, našao sam.
koliko imam do kraja: sad sam pričao sa onom ženskom što je hologram u montrealu i sad je došla ekipa da se koljemo
Imaš još Detroit opet pa Kinu pa Singapur pa kraj.
Optimizacija je zapravo jako dobra, ja sa mojom 4 godine starom konfom derem sa AA na medium, Antisropic na 8, Post Procesing... i ide na 6 sličica u sekundi, po meni je to jako dobro. A grafički stil je malo drugačiji, paleta boja seže od svijetlo narančaste do tamno narančaste.
Pokusavo sam malo da optimizujem sebi, bas sa time AA sam stavljo na medium al onda ne mogu da udjem u igru, izbacuje me na desktop, nesto govori o grafickim driverima da ne podrzaju sta ti ja znam, kad stavim na default sve mi zvekne na high i igra se ubi od trzanja. Eh sad sam skroz iskljucio AA i ide fino, trzne tu i tamo al ide.
c) Bolji je od prvog dijela .Prvi dio je u trenutku izlaska bio jako loše optimiziran .I najjači kompovi su lomili zube.Tek nakon par godina je bio igriv na normalnom stroju koji je tada koštao suho zlato .Ovaj dio nema takvih problema .Normalno da neće postići efekt originala s obzirom na današnju hiperprodukciju .
Zašto je bolji? Naveo si samo optimizaciju.
Dablpost. jupiiiii
http://www.vg247.com/2011/08/31/more-de ... ion-clues/ (http://www.vg247.com/2011/08/31/more-deus-ex-human-revolution-clues/)
bezimeni
31-08-2011, 10:14
Zašto je bolji? Naveo si samo optimizaciju.
Upravo po tome je bolji .Svo ostalo mi je na potpuno jednakom nivou tj. po ničemu nije lošiji .Atmosfera mi je jednako hebena , priča odlična , napucavnje čak i bolje , nadogradnje isti vrag ...jednako je ozbiljan u pristupu te jednako igriv tj. i igriviji s obzirom na spomenutu optimizaciju odmah po trenutku izlaska.
Pa iskreno, po pitanju optimizacije se šarolik. Meni, i mnogima drugima, radi samo ako staviš Edge AA ili Max AA, inače kreša i neš sere oko drajvera. Framerate nije baš konstantan, meni je išao od 15 do 50. Možda se to sad popravilo s nekim patchevima, ne znam.
Slažem se za atmosferu, priču i naraciju da su jednako dobri kao prije, mada ih nekako ne bih uspoređivao jer imaju drukčiji osjećaj. Napucavanje je u oba vrhunsko, samo je ovdje teže i drukčije. Nadogradnje nisu iste. Ovdje su augovi kao skill + augovi u originalu, s tim da je JC bio znatno, znatno jači, no meni je to savršeno izvedeno jer je JC ipak naprednija verzija. Jedino po čemu meni gubi HR naspram originala jesu smanjena interakcija s okolišem i nevidljivi zidovi. I užasan zadnji nivo koji je još smješten danju. U DEUS EXU NE POSTOJI DAN. :((( Dobro, zanemari ovo zadnje s danom.
Glupo mi je kaj ako ideš igrat ko powergamer, morat ćeš ić na 100% stealth i hakirat sve ikad jer ako dobiješ šifru negdje i iskoristiš je, ne dobiješ XP koji bi inače dobio hakiranjem.
Glazba je vrh, al originalova mi se više sviđa. Smatram original nešto boljim i kompletnijim, no to ne umanjuje vrijednost ove igre i što se mene tiče, mogu mu odma sad dati GOTY.
Btw, onaj kod za dekodirat i to navodno upućuje na novi DLC.
Navodno je smješten u ona dva dana kad u kapsuli putuješ brodom.
Nisam nikad odigra prvi Deus ex, ali nekako ste me navukli pricajuci o HR, pa jel mi bolje odigrat prvo 1. pa 2. ili obrnuto?
EDIT: Jel ovi Invisible War valja sta?
Don't get me wrong, igra je super ali...zar sam ja jedini koji ima izuzetno oštar osjećaj konzolitisa dok igra - od grafike, nepostojećih facijalnih ekspresija i loših tekstura do dosadnih zatvorenih gradskih prostora koji pokušavaju imitirati otvorenost i slobodu, kontrole kao stvorene za gamepad itd. Osjećam se kao klinac kada sam igrao PS One - igra me vratila u prošlost.
Upravo me ljuti što je igra tako dobra ali su PCjaši opet ograničeni zbog konzola. Grafika je u nekim stvarima starija 2 - 3 godine. :(
EDIT: da svemu dodam i patroliranje čuvara koji su potpuno skriptirani i dosadni, pa time i smiješni - ne bi se nikad sjetili proviriti iza nekakve kante ili otvoriti vrata ureda da vide je li sve u redu.
Naime, to ima smisla, jer konzole ne mogu bolje od ovoga.
L. A. Noire smo samo sanjali. Heavy Rain smo samo sanjali. Unchartede smo sanjali. Nastavi niz.
Ako i postoji osjećaj konzolitisa, nisu krive konzole jer su ograničene. Krivi su developeri jer su nesposobni.
Deadwalker
31-08-2011, 11:47
Što se tiče kontrola, igra je odlično prilagođena PC-u. Što se tiče grafike, da, likovima fali malo više poligona, a ni teksture nisu bogzna što detaljne. Framerate zna pasti sa 50 na 20 fps-ova, ali srećom to je uglavnom jako rijetka pojava.
Marvin OCX
31-08-2011, 11:48
Iskreno,ja se ne sjecam kada sam zadnji puta igrao nesto sto nema osjecaj konzolitisa,il se naviknes il kukas i nerviras se poput mene :) Al ovde su prica i atmosfera najbitnije tad da mi konzolitis nece toliko smetati kad nabavim igru konacno :(
Vajnanje zbog grafike... Djeca.
Meni je draže da netko uloži resurse u sve ostalo pa tek onda u grafiku nego obrnuto.
A kod ove se igre ne osjeti tolko konzolitis, pogotovo ne u usporedbi s IW. Na koncu, igra najbolje funkcionira na PC-u.
@Falus
Najbolje prvi, drugi opcionalno jer je dosta loš nastavak, al inače neloša igra, zatim HR. HR će ti bit bogatije iskustvo radi raznih sitnih i većih referenci na original.
Deadwalker
31-08-2011, 11:57
Mene boli briga za grafiku, samo primjećujem :)
Igra odlično funkcionira u drugim segmentima te sam se zapravo dosta iznenadio sa kvalitetom svega ostalog u igri pošto sam mislio da će Eidos zajebati stvar. Nemam baš neko povjerenje u taj razvojni studio.
Kaj nije Eidos Montrealu ovo prvijenac il nešto?
Eidos je inače bio izdavač kolko ja znam. Dok ih nije Square kupio.
Deadwalker
31-08-2011, 12:15
Čudno.
Onda sam ih valjda zamijenio sa nekim drugim devom.
Kaj nije Eidos Montrealu ovo prvijenac il nešto?
Eidos je inače bio izdavač kolko ja znam. Dok ih nije Square kupio.
Je, ovo im je prva igra.
Mogu rec svaka im cast na trudu iako ne zelim bit party breaker moram se slozit sa Wedranom - kad ce taj patch koj igru cini dobrom.
Grafika, atmosfera sve je to ok. Ali level dizajn mi totalno ubija gameplay. Mislim da nisam smio igrat prvi DX taman prije HR...
Ali pohvalno je za EM sto je igra puna raznih referenci i pozadinskih detalja.
Chupacabra
31-08-2011, 12:21
0451. :D
E da Sarif je Majestic 12.
Ukoliko stvarno to misliš, onda nisi obratio pažnju na igru UOPĆE.
Nije u Human Revolutionu, ali na kraju igre Megan ima onaj razgovor s Pageom i ona reklama je skoro ista kao i logo od Majestic 12. Vjerovatno ga je Page preuzeo ili tako nešta.
evo završio igru
igra je ok, solidan šuter sa kakvim takvim rpg elemntima....mada me dosta toga zasmetalo
-inventory koji je zaista nepotreban, potpuno me ograničavalo da nosim maks 2-3 oružja, plus municija koja se ne skuplja na jednu hrpu nego na hrpice, kaj je tak teško bilo napravit da se meci za pištolj skupljaju samo na jednu hrpu, a ne da moram nosit 5 hrpica po 20 metaka te mi to zauzme pola mjesta u inventoriju, a da ne spominjem municiju za heavy machine gun...po meni inventory zaista nepotreban, u igrama kao Dead Space ili Resident Evil to nije slučaj kad municije ima jedva za ljek, dok je u DE bilo stvarno nabacanje, a uvijek prisiljen da skupim...mada oružja zauzimaju i previše inventorija, pogotovo sniper...
-skok sa malo vece visine rezultira smrt, doskočio sam sa ograde koja je cca bila visoka pa ni 2 metra, mrtav...mislim da ima perk za to ali stvarno nepotrebno u trošit skill, to je trebalo bit custom...
-perk koji ti daje recharge baterije za 75% također nepotreban kad se automatski puni samo prva baterija, ostale se mogu obnovit samo sa onim paketićima, koji ih nema ni za ljek, a zauzimaju 1,2 ili 4 mjesta u inventoriju, di da pobogu i to stavim uz svu tu silnu municiju i oružje, vecinu perkova sam potrpal u to za bateriju na max(5) i recharge ali nikakve koristi, kroz ciju igru koristio sam tu jednu bateriju i bilo sasvim dovoljno
-ima još perkova koji su nepotrebni, još jedan koji mi sad ovako pada napamet je onaj kaj dozvoljava da možeš dva lika odjednom ubit, to sam stavio i došao u situaciju da to iskoristim jednom, ne zato što nisam htio nego nisam imao prilku, poštoo je vecina neprijatelja ili sami ili ako su dva onda ih kamera snima i opet 0 bodova od tog perka
-nepotrebno loudanje kad se ulazi/izlazi iz neke zone, stvarno ne kužim zak su to tako napravili ? npr. u DS2 je to super napravljeno...
- ne toliko negativna stvar ali igra bi možda bila zanimljivija da je iz 3. lica...
-cut scene kad ubijaš lika sa leđa nepotrebna, fora je i sve to ali nepotrebno, ali pošto je igra iz prvog lica onda još može proć...
-frustriranje kod headshotova, likovi koji su imali heavy machine gun a bili su bez kacige otporni na HS, bar su na pištolj, sa kojim sam prešal bar 90% igre, volim igrat sa pištoljima u takvim igrama, simple as that...
-bossovi nezanimljivi i lagani, prvog ubiš sa 3 metka, drugog spržiš sa strujom, trećeg sam sa granade luncherom, i zadnji na žmirečke...
-side questovi nisu bog zna kaj, gomila šetuckanja vamo tamo, mogli su bar napravit neki indikator tko mi daje side quest, a ne da moram sa svakim civilom prozborit...
-nepotrebno interaktivno razgovaranje, ne igram sa diplomatom, nego za bišim SWATovcem....tak mi svejedno dal netko laže ili ce moj odgovor imat drukčiji završetak na situaciju...i još k tome stave perk za bolje procijnivanje odluka, a u cjeloj igri opet nedovoljno interaktivno razgovaram da bi taj perk došao do izražaja, dok u ME to nebi bio slučaj, ili Dragons Age...
-novac potpuno ignoriran, skupio sam 20k credita a da ga nisam opce imao volje trošit, jer sam svega imal previše, ako mi i je nešto falilo traženje po neoznačenoj mapi mi je bila muka...
-mapa nepotpuno označena sa mjestima za šoping...
-nedostatak "mini trgovina" tokom misija....
-tupav AI neprijatelja, sad me vidi sad me nevidi....prođem tik uz rame lik ne trza, pretrčim 10 metara od njega zvoni uzbuna....
eto, mada možda bio se još dalo nadodat koji minus, nekima ce sad to bit tupavi razlozi zbog koji igra meni nevalja, al eto, to su stvari koje su me zasmetale i zbog kojih nisam mogao se prepustit uživanju...grafika je solidna, ništa pretjerano, dizajn oružja mi je super, posebice onaj plasma gun sa "škrgama" hehe, revolver je pre epic oružje, šteta kaj nema prigušivać za njega ^^
Chupacabra
31-08-2011, 20:20
http://youtubedoubler.com/?video1=ZCk8B ... ame=Beyond (http://youtubedoubler.com/?video1=ZCk8ByyCsks&start1=44&video2=wZAhqEiq4cA&start2=8&authorName=Beyond)
tigerija
01-09-2011, 01:52
Flander, da, igra je jako velika. I ako su je htjeli releasat onda su je morali releasat takvu. Sve kvalitetnije bi bio gubitak novca. Na žalost.
/cut
http://i.imgur.com/3Wxnx.jpg
Dok se slažem u nekim stvarima s Flanderom, većina njegovih problema je što ga igra ne drži za ruku.
Njegov je problem to što je ovo igrao kao FPS. Double Takedown ti je među pet najvažnijih upgradeova i icarus landing isto. On se ustvari žali što je ovo RPG.
Double takedown baš i nije došao do izražaja, barem ne kod mene. Icarus landing je odličan. Također, boss fajtovi uopće nisu loši, samo sam se s prvim bossom napucavao par minuta, jedva ga skinuo. Poanta je zajebavat se, a ne ga skinut odmah...valjda ovisi kak igraš. Razgovori su jedan od najvažnijih detalja ove igre, pogotovo onaj aug vezan uz feromone i slično, da nema razgovara bog zna da bi morao drugačije rješavat stvari. Ono za recharge baterija je bogomdano, iako puni jedan cell, i taj jedan cell je najbitniji jer možeš ponavljat puno brže killove i specijalne poteze. Ako hoćeš replenish svih cellova, popaja čokoladicu il se nakljukaj tableticama.
Naravno, ima i negativnih strana al svatko ima svoj stil igranja i prema tome minuse i pluseve. Po meni, daleko najveći plus je atmosfera te sam setting, uz to zaboravim na sve ostalo u igri.
fora mi je dok kolješ jednog drugi se zmrzne i čeka te, i onda kad nastaviš naravno da se okrene i vidi te...pola igre samo idem na merciful soul, ali mi fale animacije klanja sada pa ćemo početi i klati, epična mi je ruka ona i one šipke iz lakta
Ukratko, Flander, argumentirano su pobili sve što si rekao.
Oh ne, čekaj...
Ti očekuješ dekonstrukciju na njegove briljantne argumente kao "ne želim razgovore u ovoj igri, bolje bi social aug došao u igri kao mass effect gdje ionako ne moš zajebat", "inventory je nepotreban jer nisam sposoban za menadžment svoje opreme", "novac nisam trošio jer ne znam da mogu kupit praxise" i slično?
Ne, očekujem da postate smiješne slike. Kao xarabas, recimo. Još uvijek se smijem.
evo da i ja nesto kazem za igru,nije savrsena ali bogami valja,napokon jedna igra u kojoj mi se probudio onaj metal gear solid osjecaj jos prije par godina,jednostavno je igra fenomenalna,fakat me zaljepila za stolac,igra ima mana,naravno,kao i svaka druga igra,ali kod ove imas osjecaj kao da su ih namjerno tako ostavili da bi igra dobila na atmosferi itd...
no jedno drugo pitanje,kako napredujem kroz igru zanima me samo jedno,jeli moguce igru preci bez nevidljivosti?
Bez nevidljivosti proći neviđen ili kak misliš? Vjerojatno možeš, al je znatno teže.
Ako misliš napucavanjem umjesto nevidljivosti, također možeš.
jeli moguce igru preci bez nevidljivosti?
je, ako si strpljiv i imaš dobar tajming...
A ne, već mi se potragala tipka.
Još da loading ne traje pola minute na mom kompu.
Sirotinjo.
edit
Koja je uopće tipka za quickload? Il sam ja retardan il ne piše u ingame meniju.
To sam se i ja pitao. F1-12 nije možda je tako bolje da ne bi slučajno loadao save i opet moro čekat 30 sekundi da se učita.
Klasicni F5 i F8.
Trenutno sam u nekakvom Singapore Hangaru... Ne da mi se vise igrat :(
Nikad nisam vidio igru u kojoj je F8 quick load :(
Ili je F8 ili F9, klasika.
ScorpiuS
01-09-2011, 20:48
Klasika je F5 i F6 tako da možeš slučajno kliknut na krivu tikpu pa saveaš umjesto da loadaš :D to je klasika, ili lupiš obje odjednom pa ti skoči BSOD :D
Haha da :D Mislio sam da je F8 i F9 za load, ne za save. F5 je već odavno prirodni quicksave.
He he. Anyways, igrao sam jos malo. Cini mi se da je ovaj Singapore Facility najbolji level mi u igri zasad. Podsjeca me na nivo u prvom Deus Exu Area 51Ssto se tice otvorenosti i (skoro) kvalitete dizajna.
Jesi pohaxo sve kompove tamo? Imaš jedan easter egg, tj. jedno ime.
Jel se isplati uzimati cloak, il cu dobiti istu kurcinu kao kad se normalno sneakam.
Ne mogu te vidit da im na glavu skočiš s cloakom. I fora je za uteknut kad sjebeš stealth ili za jednostavno zaobić sve neprijatelje.
Yep, cloak je i dalje overpoweran. Pogotovo jer sad te ni roboti, ni kamere ni laseri ne vide. Doduse nije lako trcat sa silent runom i cloakom upaljenim jer pojede energiju, no tako je svejedno jer mozes komotno prosprintat sa cloakom bez silent runa. Neprijatelji te cuju ali brzo odustanu ako po isteku cloaka se cucnes i sakrijes iza ugla jer te onda ne cuju gdje si se sakrio pa dodju na mjesto prije tvog cucnja otkud te ne vide.
http://u.cubeupload.com/Weltenfeind/dxhr2011082402084479.jpg
Chupacabra
02-09-2011, 14:29
Ima i trollface i rage guy i svakakvih drugih.
Nego Babic koje je ono easter egg ime?
Morgan Everett. Neću ti reć kontekst.
Htio stavi screenove od forever alone al odustao, znao sam da će netko drugi stavit :)
ScorpiuS
02-09-2011, 18:43
Eto, progmizao sam i ja kroz igru. Sviđa mi se to što ima bugova u boss fightovima koje možeš iskoristit ako želiš samo proletit kroz njih ili ako si stealth pa ti je jako otežano. Sveukupno sam izvuko pohvalnih 40 sati iz igre, možda malo manje.
whtNHRYJnrU&feature=player_embedded
Ima i nastavak gdje stavi ženskoj odreže ruke i noge tak da spusti tv. Rula video.
Al inače, jesti primjetili da u igri nema ni jednog jedinog ogledala?
ScorpiuS
02-09-2011, 19:41
Ima i nastavak gdje stavi ženskoj odreže ruke i noge tak da spusti tv. Rula video.
Al inače, jesti primjetili da u igri nema ni jednog jedinog ogledala?
Primijetio sam to, vjerojatno je to tehnički problem ie. teško optimizirati kada odjednom uduplaš aktivni FOV gledajući u ogledalo. Također sam primjetio da Adamove naočale koriste neki stoti skybox pa dok razgovaraš sa nekim likom u kanalizaciji u naočalama mu se vidi odsjaj nekakvih nebodera :|
bezimeni
03-09-2011, 22:42
Odigrao .
Plusevi ;
Atmosfera , priča, karizma glavnog lika , dizajn i paleta boja , nadogradnje koje daju osjećaj nagrade , mogućnost prelaska igre na različite načine
Minusi ;
Borbe sa šefovima koji imaju skroz konzolaški osjećaj , pre kratko i zbrzan završetak
Taman kada sam se ugfurao u igru došao je kraj :( . Sve u svemu jako dobra igraSali ipak ne baš toliko dobra kako sam mislio negdje na 50% igre .
89/100
Jako zadovoljan igrom. Iša sam stealh pristupom i u slucaju nesrece pri ruci ima arsenal oružja omanje vojske. Pun inventorij unaprijeđenih ganova i pun prozor metaka. Zamjerka šta su tek na kraju igre postali dostupni plazma gun, grenade launcher i onaj masivni laser. Ali bez ikakve dvojbe najbolje oružje je magnum sa eksplozivnim rundama. Exploit augova daje totalni osjecaj moci. Skok sa 50m pa nevidljivi sprint do vrata za exit ali ponekad se manijak u meni želi vratit i pobit sve one kojima sam maloprije uteka :)
Ocjena 91/100
Pocea i ja danas i taman presta nakon sta san Sandersa odgovorija od ubijanja taoca. Za sad mi je odlicna igra. Igram stealth osim pri pocetku kad se nisam jos snasa pa san ubija mozda 2-3 tipa. Osjecaj napucavanja je skroz pristojan samo mi je cudno kako se pomice puska dok vrtim misem, baca mi na nisanjenje gljivama na joysticku. I grafika mi se cak svidja, osim sta su im lica umrtvljena nekako dok pricaju. Sokiran sam kako mi za sad glatko ide na max detaljima, avg 45-50 fpsa. Vidit cu jos oce se to odrzat kad dodjem na neki veci prostor.
Ja sam u Detroitu, za sada upgradeam samo pistolj i na njemu cu ostati (eventualno sniper). Igram non leathal stealth dok ne dobijem prigusivac, nakon toga ide lethal stealth :D
Za sada sam upgradeao samo Hack augmente, drugi mi trenutno nisu toliko zanimljivi.
Svidja mi se igra, ima dubine iako sam tek na pocetku.
Meni je hakiranje postalo naporno nakon što sam vidio nekoliko ljudi na you tubeu koji hakiraju sve makar imali šifru. Meni se to nije dalo, a i ovako sam imao dosta praxisa.
ScorpiuS
05-09-2011, 15:45
Hackaju zbog powergaminga, ali nije potrebno ni u tom slučaju, jer ionako dobiješ kodove za samo nekoliko stvari. No hack mini igra je meni odlična, samo ne ako se previše nabildaš u hackanju, jer onda postaje prelako.
Evo novi Deus Ex:
QoFe8hRy42o
Kraj mi je bezveze kao i svima naravno.
Samo se jedan uklapa sa prvim dijelom :(
kvakomekiki
05-09-2011, 17:22
Kraj mi je bezveze kao i svima naravno.
Samo se jedan uklapa sa prvim dijelom :(
Koji?
Sarifov i self destruct ending, ionako su endinzi, maltene isti kao i u prvom dijelu.
No ipak, igra me uspjela izuzetno ocarati i zainteresirati.
Iako mislim da ima par rupa u prici.
Marvin OCX
05-09-2011, 19:25
Ja jos nisam nabavio ovu igru a svi je hvalite :(
crnisokol
05-09-2011, 20:02
heh...nisam ni ja, a ni neću još neko vrijeme...trenutno muku mučim s faksom, a i imam neke druge igre koje su na listi čekanja prije novog Deus Exa, a misli i jedinicu i dvicu preći prije Human Revolutiona...tako da teško da će doći na red ove god. :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Fe8hRy42o# (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QoFe8hRy42o#)!
haha
Lol 5 postova iznad isti link i ovaj opet linka. lolness :pray:
Evo novi Deus Ex:
QoFe8hRy42o
Najbolji video u svemiru. :pray: :pray:
Inače sam nabasao na taj kanal još davno. Čekautajte druge stvari koje ima. Frajer sprda Bioshock, Crysis i Dragon Age 2.
Lol 5 postova iznad isti link i ovaj opet linka. lolness :pray:
Ah, ne visim na temi cijeli dan da bi pratio svaki post...valjda mi je nekak promaklo, svima se dogodi :yuck:
http://i.imgur.com/alIiB.jpg
+10000000000000 respect zbog ovog :)
IGoR_2803
06-09-2011, 08:50
a u kurac kako ovaj orange frame oko vrata ubija atmosferu... koji falus im je to trebalo?!
bezimeni
06-09-2011, 08:59
I ja sam tak mislio...i pljuvao po tome prije izlaska igre .Kada sam probao ispalo mi odlično ...čak nisam to ni isključio jer imaš tu mogućnost .
Deadwalker
06-09-2011, 09:30
Odigrao dobar dio igre.
Sve u svemu, zadovoljan sam. Pozitivne stvari su svakako atmosfera, relativno lijepa grafika te gameplay mehanika tj. pristup samoj borbi. Otključavanje augmentacija fakat ti daje dojam da napreduješ i da imaš više mogućnosti na raspolaganju.
Ono što me smeta je sljedeće:
- sidequestovi su prejednostavni i većinom svi na isti kalup - otiđi ovdje, hakni nešto, malo istraži, završi quest (iako me kraj onoga sidequesta gdje pomažeš Malik malo i nasmijao).
- AI je previše skriptiran - kreću se doslovno po pravocrtnim linija i vrlo jednostavno ih je izbjegavati. Igra je prelagana btw. Igram na zadnjoj težini i jedino kada sam imao nekih malih problema je prvi boss fight pošto sam došao samo sa pištoljem kod njega pa mi je trebalo vremena da skužim da ima bombi i streljiva naokolo razbacanih. I sam koncept boss borbi je totalno reterdirano odrađen.
- radnja igre je, barem meni, užasno predvidljiva. Kraj će vjerojatno, kao što kaže Babic, biti glup.
Neću previše duljiti, sve u svemu, kvalitetna igra iz redova Eidosa. True, ima svojih manjkavosti, ali vjerujem da većini ljudi neće baš smetati.
Vjeruj mi, kad cuješ koji je rasplet ostat ces :o
Totalno je nepredvidljiv.
MasaKrisT
06-09-2011, 10:38
http://i.imgur.com/alIiB.jpg
+10000000000000 respect zbog ovog :)
:)))))))) So much win.
Jos dva dana pa krecem igrati....
Deadwalker
06-09-2011, 10:49
Vjeruj mi, kad cuješ koji je rasplet ostat ces :o
Totalno je nepredvidljiv.
:)
Znam da na ovome forumu to nije toliko bitno, no da spomenem. Achievementi su totalna lošost - otključavaju se većinom kako se misije prolaze te su ih zapravo tako mogli slobodno izostaviti. Jedini vrijedan spomena mi je onaj gdje je potrebno završiti igru bez ijednog ubojstva (ne računajući boss borbe).
Kad su ačivmenti bili išta drugo?
Deadwalker
06-09-2011, 11:34
Na konzolama (barem na PS3-u kojeg posjedujem) kod pojedinih igara su poprilično dobro odrađeni. Treba se čovjek stvarno pomučiti da ih skupi.
Pomučit na konzolama :wink: Ali ajde dobro valjda ti znaš bolje pošto ja nemam PS3.
Igra mi je svakim trenom sve bolja i bolja. Jensen je totalni badass, koliko god VA bio klišejan, toliko mi je u drugu ruku savršen. Baš mi je intrigantna radnja za sada, konstantno mozgam i radim teorije zavjere u glavi dok čitam mailove i napredujem kroz igru :D Sviđa mi se koliko su unijeli detalja u igru i kako su dizajnirali slojeviti svijet. Napokon igra sa čvrsto definiranim level dizajnom, a ne generičko linearnim ulicama obogaćenim nevidljivim zidovima.
Sad pečem pizzu i jedva čekam da ponovno zaigram. PS: Da, hvalim se da mi je pizza za ručak 8)
Deadwalker
06-09-2011, 14:02
Da, level dizajn je fakat odličan, iako mi na momente djeluje nekako konzolaški skučeno, no ok, neću cijepidlačit.
Čitao sam jedan članak gdje je dev tim rekao kako je trebalo prvotno u igri biti čak 5 gradova, no na kraju su odustali od toga jer dok su vidjeli koliko im vremena i resursa uzme kreiranje jednog grada, financijski bi projekt bio jednostavno neodrživ.
Ili Square Enix nije htio dati više para, tko bi ga znao.
dobro:
-deus ex svijet
-optimatizacija, lijepo izgleda na odredjenim mjestima, atmosfera
-Bob
-stealth i cover iz treceg lica su solidno izvedeni, hakiranje zabavno, i generalno ne tako linearan level dizajn
-neke augmentacije su korisne i zabavne
-ok voice acting, mislim da sam cuo lamberta iz sc-a negdje
-minimalno 20ak sati igranja
ne tako dobro:
-previse na kalup originala, valjda su se bojali malo eksperimentisati da ih ne bi popljuvali,
-ai blago retardiran, ako si "iza" covera ne mogu te vidjeti sa metar udaljenosti, imaju istu putanju kretanja, a ako dodje do pucnjave prelaze u aimbot mod
-samo 2 grada, sa malo side questova, steta. s tim da te vracaju na iste lokacije da bi malo dobili na vremenu igranja,
-"igraj kako hoces", ma da... i onda ubijaj prvog bossa sa dzepnim nozicem (namucio sam se samo oko njega i oko spasavanja pilota, jer nisam imao snajper (asociralo me na prvi dio i spasavanje brata
-takedown iz treceg lica mi je jako brzo poceo piciti po zivcima
-zadnji level i odluke su mi meh, 4 odluke sa 4 klika, ides... drago mi je da je na kraju ispala opcija da ih sve posaljem u 3 pm-e, izbor bez puno razmisljanja
-ventilacije su bolje osvijetljene od nekih dijelova grada
-neki likovi u igri su detaljni, dok su neki katastrofa. niko se ne smije i svi imaju nekakve cudne tikove prilikom razgovora
-nisam nasao gdje se moze kupiti droga
svojevremeno sam presao deus ex 10ak puta, iw mozda 2 puta i obe su mi igre bolje od hr-a kojeg za sad ne mislim prelaziti opet, a mozda se i stari.
To na kraju. Teško da cu i ja ponovo prilazit..
meni je voice acting katastrofa, svaki put kad bi Adama slušal u glavi bi imal sliku Christian Balea aka Batman, a ona prostitutka u onom apartmanu kad joj frendicu moraš spasit, iseee....da Lambart je na početku igre onaj general kad dođe u posjetu da vidi kolko su daleko dogurali sa istraživanjem nekog oružja bla bla bla
Baš sam malo prije išao isprobati Social Enhancer augment... Prvo sam 3x odvrtio isti dijalog sa Davidom (bez auga) i ne znam jel ste skužili, ali linije dijaloga se mijenjaju :shock: Kontekst dijaloga je uvijek isti, ali lik valjda ima nekoliko verzija dijaloga koje vrti (valjda random). Ono najbolje od svega, sa Social Enhancerom mi je dijalog otišao u sasvim novom smjeru (opet iste grane korištene) i pomoću feromona sam dobio što želim.
Znači birao sam uvijek iste odgovore (defence) i kroz 5 reloada (3x bez auga, i 2x sa SE augom) sam dobio 3 različita dijaloga :pray: Ne znam da li je to fora sa svim važnijim likovima, ali vjerujem da je. Svaka čast na tom potezu, fino me iznenadilo.
To već pričam pol teme. Social aug je tako dobra stvar da je to nevjerojatno. Još najviše volim pričat u ovoj igri :)
Jesam dobro svatija da se hakiranje svodi na to da od plave kugle preko onih monitora malih dodjem do zelene? I sta je veci broj tog monitora sporije se pune postoci oni? Ugrubo jel :D
Deadwalker
07-09-2011, 13:31
Iluminati
:(
http://2.bp.blogspot.com/_2-7AdSkZA7I/R36D0XkESiI/AAAAAAAAKe0/ufGRNq3QrVI/s400/david-icke-2.jpg
SharpDressedChevap
07-09-2011, 13:39
Evo instalirao sam sinoć. Morao sam debelo srezati postavke da uopće mičem mišem kako bog zapovijeda. Neću ništa komentirati dok ne prijeđem.
Iluminati
A jebiga, tako je i bilo u prvom :(
croat1gamer
07-09-2011, 15:56
Iluminati
Ti nisi igrao prethodna dva? :(
Deadwalker
07-09-2011, 16:10
Nisam.
Planiram sada poslije ovoga dok odigram.
Svejedno, te fore sa "redovima" su mi bile zanimljive dok sam imao ne znam, 14 godina.
croat1gamer
07-09-2011, 16:15
Neznam kako je u ovome, ali original i IW su imali sasvim pristojne price u kontekstu tih zavjera.
bezimeni
07-09-2011, 16:15
Meni te torije zavjere nisu nikada mrske .Znam da je izlizano ali meni drži vodu .Kvragu , ako izbacimo svaku realnu mistiku ili zavjeru ostaje nam čista dosada :( .Meni priča drži vodu ...čak u toj mjeri da bi mogla postati solidan film uz dobru produkciju .
Deadwalker
07-09-2011, 16:17
Neznam kako je u ovome, ali original i IW su imali sasvim pristojne price u kontekstu tih zavjera.
Nisam još odigrao do kraja, nemam još puno, ali ono, imam totalnu odbojnost prema tim teorijama zavjere. Hrpa besmislica.
Kad odigraš prvi Deus Ex onda neces tako razmišljati :D
Enivejz ono što je force Star Warsu, to su zavjere Deus Exu.
Dosta sporo napredujem jer ne igram cesto, sad sam taman haxa antenu onu di su bande. Jensenov stan mi je stvarno odlican, bas mi pase za njega. E da za sad iman stvarno malo municije i pusaka opcenito, u stilu, 20 metaka svega ukupno. Nadam se da ce mi igra dopustit da svojin nacinon je zavrsin, a ne da zapnen na pola jer mi je Jensen pickica koja samo zna hakirat i bizat od drugih
Igram stealth, ali imam filing da municija nije problem u igri. Prepun sam svega, a dovoljno je uglavnom 1 metak u glavu (bar do Kine, ne znam kak je kasnije)!?
PS: Pištolj je mega awesome :D
kvakomekiki
07-09-2011, 21:04
Igram stealth, ali imam filing da municija nije problem u igri. Prepun sam svega, a dovoljno je uglavnom 1 metak u glavu (bar do Kine, ne znam kak je kasnije)!?
PS: Pištolj je mega awesome :D
Ja san isto tako igra stealthy, takedown ili metak u glavu i imao sam municije na bacanje. :D
Kroz vrata. Imaš par policajaca ispred zgrade da se ne bi zabunio i označeno ti je na mapi.
:o
Nije da nemaš ulaz na krovu, ulaz iz kanalizacije, ulaz na glavna vrata i brijem ulaz kroz prozor!? xD
Ulazak u muriju je prvi filter za retardirano sklopljene likove. Ako nemaš jump/heavylift/hack3/spiku jednostavno moraš pobit sve unutra.
Ako ideš na Foxiest, nemoj na glavna vrata. Predlažem ulaz kroz vrata na drugom katu. Ulaz kroz kanalizaciju je isto OK ako samo želiš obaviti jednu glavnu misiju, i ne diraju te sidequestovi/armory.
Čini mi se da ima previše praxisa kroz igru. Tek sam u kini, a već imam Hack L4, Stealth Hack L3, Icarus Landing, Jump, Break Wall i Social Enhancement :shock: Za sljedećih 10-ak praxisa imam ultimativnog lika, a to ću ziher dobiti u Kini pošto sam ih do sada dobio cca 14-15 komada!?
Ima ih jako puno, ako ideš non lethal i stealth i još hakiraš sve, ali ipak ne dosta da sve augmente pokupiš.
Da, nije dosta za one beskorisne ko stealth addone ili hack analyze addone.
Niti ne trebaju svi. Recimo, meni osobno potpuno beskorisno zvuče:
1) Extra baterije - recharga se samo prva, tako da moraš imati u inventaru akumulator
2) Cloack - AI je teško skriptiran, a tih par sekundi mi zvuči pre malo
3) Dulje trčanje - wtf, fatigue se osvježi taj čas, gotovo konstantno možeš sprintati
4) Dual takedown - sexy, ali koliko puta možeš to iskoristiti u igri!?
5) Čitava stealth grana - koga zanima tagiranje neprijatelja, domet zvuka i cone of vision :(
6) Cooldown timer - wtf :|
7) Analize kod hakiranja - lol xD
8) Rebreather grana - hahaha xD
9) Bešumno trčanje - :(
Ima puno augmenta koji su loši. Možda Cloacku nije mjesto na listi, ali za sada nisam osjetio potrebu za njime!?
Prva stvar u rebreather grani (imunitet na plin) je dost korisna stvar.
Cloak nije nužan, al olakšava stvari.
Don't pick swimming, it's fairly useless.
Trebat ce ti minimalno 3 baterije ako hoces da budeš siguran da ces proci par levela bez puno muke.
Ostavi se pištolja i uzmi shotgun. To je jedino oruzje koje se isplati nositi pored stun guna.
Trebat ce ti rebreather, dual takedown dobro posluzi, bez cloaka ne ide ništa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.