Pogledaj cijelu verziju : Gold farming
RIPtheREAPER
14-09-2008, 22:05
Koji je, po vama, najbolji nacin farmanje golda?
u ovo dansnje vrime s milijun dailya mislim da su dailyi :D
daily definitivno, 10 questova 200 golda, di ćeš bolje
imo si 5 it matiše a?
dailyiji da ... a uz dailye jos odvojis vremena da nafarmas 10 primala ili vise i epic mount je tu za cas .
Daily na Isle cca 120g, Daily Hc 23g+BoJ i još ako želiš odraditi one skyguards q i ostale to ti je cc 100-120g.
Tako sam ja radio. I onda samo išao u istance i bg.
jos netherwing i ogrila daily...bg, pvp mozda ne toliko osim bg, daily cooking i fishing ako imas te profesije, ima i za mining, herb...mos ih 25 rijesit bez problema
ja radim samo na otoku pa mi je dobro, kad moram skupiti za neki gem/ench rijesim ih stogod vise i odma sve imam
jos za one koji su digli 70 i prestali questat, ima brdo questova koji ti donesu na 70 jos vece brdo love, ja sam tako farma u pocetu, jedno questanje od 2h mi je donijelo preko 500g :D
imo si 5 it matiše a?
mislio sam na sav još dodatni zarađen gold sastrane, dropovi i te pizdarije, ispadne blizu 200 golda
Jel neki daily questovi na Isle of Quel'Danas traže flying mount (kao što ih dobar dio traži u Outlandu)?
ne, flying mount je samo za outland, nigdi u azerothu se nemoze koristit
Valjda je mislio na one SSO q izvan Isle-a. Oni Arnamentski, Discovering your roots...
A da, lol, vidiš, zaboravio sam da je Sunwell tehnički u Azerothu :D
RIPtheREAPER
16-09-2008, 09:36
Dakle, najisplativije profesije su mining i herbalizam?
Ja imam mining i rekao bi da nije los :D Mithril ore se prodaje ko lud.
ali i opet profesije kao ench najbolje dojdu na 70, imas ring enchantove, onda alchemy preimba trinketi..., uvik je dobro imat bar jednu crafting profesiju
azuregos
18-09-2008, 20:04
solo stratholme, DE sve sta padne, 1 run = 15ak minuta, uz malo srice bude 500-750g po satu
ako ti se da izlevelovat inscription kada dođe u novom patchu, samo s time ćeš si zaraditi za 2 epic mounta.....tako je to barem ekipa napravila preTBC...odbace jednu profesiju i uzeli su jewelcrafting i zaradili masne pare
jok....enchanting,tj disenchanting
ja nisam nagrindo,jednostavno sam pokupio 20k..kako pitate se?
easy,halaa..dobio sam pare,dobio sam free pvp mount
DISENCHANTING...kad vaša frakcija ima kontrolu nad halaa,imate za kupit 6 weapona
3 weapona su throw i dođu 3 golda(u invu se najviše može imat JEDAN primjerak navedenog oružja)...kad se DE-aju dobije se 6 gpe,kad sam je to radio bilo je 20g komad...nekad se čak desilo da procca shard
3 weapona su swordovi(možete svo troje odma kupit i imat u torbi)..ista fora..kad se deaju donose do 6gpe i nekd shard
Respawn time je od 45min do 1.5h...ako pvpate dok ste tamo dobivate halaa battle tokene kojima kupite mount...znači radeći ništa dobijete gold,tj matse za enchanting koji se prodaju u roku 2-3 sata na ah(ah ne uzima deposit za ench matse),i free mount...
Naime ovo je radilo do prije 3-4 mjeseca...sada je komad gpe 6g,a sharda 4-7g,tako da se to više ne isplati:)
Jest da sam u ench uložio masne pare,al od svih profesija na svim tunovima ova mi je donijela masne pare,a tek da ne spominjem kolko se para zaradilo na enchantanju s skoro free matsima..onda naplatim fee(koji je 10% od avg (nači 100% cijene matsa na ah) cijene matsa,i naplatim same matse ak ih lik ne donese,a onda mogu zaradit i po 30-40g po gpe),no košto rekoh ovo više ne radi:)
Sam se nadam da će u ekspanziji bet neš ko halaa...brzo i jeftino:)
Kak je Ljubo reko u Latinici:''Ko je jamio,jamio je''
lycancro
19-10-2008, 14:45
ako ti se da izlevelovat inscription kada dođe u novom patchu, samo s time ćeš si zaraditi za 2 epic mounta.....tako je to barem ekipa napravila preTBC...odbace jednu profesiju i uzeli su jewelcrafting i zaradili masne pare
nebih toliko bio siguran :rotfl:
u prosjeku dnevno se moze zaraditi nesto oko 1k golda... tako ako si slabije kompatibilan za tako nesto prepusti to strucnjacima... komsiji, prijatelju a ti glumis fino noja :rotfl:
nego mene zanima nesto vise o tzv novim serverima koji bi trebali predstavljati "zlatnu groznicu" za sve igrace koji obaraju rekorde u tjednom grindanju.
koji ce to biti serveri ako tko zna?
slanted_truth
19-10-2008, 16:51
Mene inscription sad na pocetku sasvim dobro sluzi. Zaradila 1k golda u zadnja dva dana sa inscription skillom 130. Vjerojatno nece potrajati, sve ce na kraju doc na svoje, al za sad je sasvim dobro :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.