Log in

Pogledaj cijelu verziju : Hellgate: London

Stranica : 1 2 [3]

Outmind
08-01-2008, 19:46
a nis onda bum sve odigro pa cu vidjet...

Preporučam ti da zaigraš multiplayer, mnogo je zabavniji.

I sad jedno pitanje:Koji je vama najgori neprijatelj u hellgateu?

Užasno mi na živce idu one vještice, oni mali koji skaču na tebe i oni koji se chargaju pa te napadnu...

Hrvoje
08-01-2008, 19:54
Da ti mali jako živciraju :-x

Jack
09-01-2008, 18:00
moze jedno pitanje.,kako se vi snalazite na mapi(M).,pogotovo kasnije,jer se nevide sva mjesta na karti.,kako znate gdje treba ici.,mene konkretno zanima.,gdje je aldgate(znam da sam to mjesto prosao prije,bar mislim,ali se vise nesjecam gdje je,a na mapi nevidim,jer ne pokazuje sva mjesta)taj zadatak mi da onaj lik u mark lane stationu.,opcenito mislim da je ta mapa katastrofalno napravljena.,mislio sam da ce patchovi to srediti ali nista.,jel svima tako

Hrvoje
09-01-2008, 18:47
Stisneš gumb za mapu držiš alt i clikneš na mapu(držiš kliknuto) i ideš po mapi sa mišom. :)

Sybelius
10-01-2008, 02:20
Da ti mali jako živciraju :-x
I meni su mali najiritirajući...pogotovo mini shock blade-ovi

Hrvoje
10-01-2008, 07:58
Da svi ti mali dosta su jaki i ne možeš ih pogoditi :-x

Kablam
10-01-2008, 08:38
Meni su najgori pain leech i njegova porodica,mislim ono se ja sakrijem da se izlječim i odjednom se oni pojave i izlemaju me :-x

Hrvoje
10-01-2008, 10:20
Meni su najgori pain leech i njegova porodica,mislim ono se ja sakrijem da se izlječim i odjednom se oni pojave i izlemaju me :-x
Da i te "pijavice" su gadne stvore se od nikuda.

Outmind
10-01-2008, 18:40
Imam pitanje za ljude koji igraju sa guardianima. Sada sam lvl 16 guardian i imam 3 neiskorištena skill pointsa. Jednostavno ne znam na kaj ih potrošiti. Sve one aure osim health regen aure su mi bez veze, i ostatak bodova sam utrošio u shield skillove i onaj jači napad, treba li mi taunt i njegov tree uopće, ili da se skroz koncentriram na uporabu štitova (što mi za sada dobro ide)

whiskey
10-01-2008, 19:46
Odabra si najsdosadnijeg lika za igrat. Ja san završija ka lvl. 30 guardian.:) Sve aure su dosadne osim aure za manu koja je dosadna al korisna, dakle samo štit skillovi, sword of judgement i anchor. Umreš 2 puta tijekom igre.

Demon Hunter
11-01-2008, 00:36
Nije mi losa Igra.

Ali ne svidja mi se sto su stavili maceve u igri.

Ako se nevaram!

A ovako je super!

Jack
13-01-2008, 15:01
Ako mi moze tko reci kako da prodjem test of beauty.,sta trebam napraviti.,thanks

Sybelius
14-01-2008, 12:19
Jednostavno očistiti od boil-ova sve prostorije.Monsteri nisu važni ali smetaju.

Hrvoje
15-01-2008, 08:16
Jednostavno očistiti od boil-ova sve prostorije.Monsteri nisu važni ali smetaju.
Da smetaju, očistiš jednog "govnića" i izađu ti oni mali smradovi. :-x

bezimeni
20-01-2008, 10:38
Loše.Dao sam šansu igri.Dva dana sam ju prelazio ali jednostavno mi dosadilo i izbrisao ju.9/10 igri koje započnem i završim ali ovo je jednastavno loše.Dosadno,loše optimalizirano,razočarenje.

nosferatu25
26-01-2008, 23:31
e ljudi dosada sam imao celeron 2.95ghz, 2gb ddr2667mhz i 7950gt grafičku i užasno mi je igra kočila u max detaljima i rezi 1280x1024 kad se napr nalazim na ulicama. Planiram nabavku intel pentium e2160 procesora pa moje pitanje je hoće li mi se performanse značajno povećati? (inače komp upgrejdujem samo zbog Hellgate :D ) stvarno bih cenio da mi neko odg.

Sybelius
26-01-2008, 23:49
Taj procesor radi 2x1.8GHz,jelda?
Ako je tako onda ništa od igre treba ti minimum2.2.Ghz Na High postavkama.To sam pročitao na nekom hellgate forumu(Tip radi za Dell)
A zašto nebi smanjio rezoluciju na 1024x768 i postavke na medium bezAA iAF.Tako ja igram(grafika je RadeonX1600Pro,procesor Athlon3500,2GBRam-a).
Možda se tu ta solucija spominjala;
http://www.hellgateguru.com/

Prince-Artas
27-01-2008, 15:59
e ljudi dosada sam imao celeron 2.95ghz, 2gb ddr2667mhz i 7950gt grafičku i užasno mi je igra kočila u max detaljima i rezi 1280x1024 kad se napr nalazim na ulicama. Planiram nabavku intel pentium e2160 procesora pa moje pitanje je hoće li mi se performanse značajno povećati? (inače komp upgrejdujem samo zbog Hellgate :D ) stvarno bih cenio da mi neko odg.

proc ti je preloš za ikakvo ozbiljno igranje
a ni taj pentium koji misliš kupit nije nešto :roll:

nosferatu25
27-01-2008, 17:18

proc ti je preloš za ikakvo ozbiljno igranje
a ni taj pentium koji misliš kupit nije nešto :roll:

ma znam ja za celeron da je s*anje nego pitam za pentium, znam da je dualcore i duplo bolji od ovog starog, pa mi sigurno performanse ne mogu biti iste zar ne? još pogotovo što mislim da su mi grafička i ram okej??

Prince-Artas
27-01-2008, 17:43
dobit češ nekakav boost, al ni ti pentiumi ne nude dovoljno za ugodno igranje novih igara

nosferatu25
27-01-2008, 18:17
dobit češ nekakav boost, al ni ti pentiumi ne nude dovoljno za ugodno igranje novih igara

znači kažeš da sa pentium e2160 2gb i 7950gt grafičkom neću moći pristojno da igram Hellgate na high detaljima u directx9??? :cry: aaaaaaaargh sad sam poludeo ima da kupim buđavi PlayStation 3 muka mi je više sa ovom je*enom nadogradnjom ! ! ! :-x

Outmind
27-01-2008, 18:55
Pa ak sam ga ja na starom kompu (p4 2ghz 512rama i radeon 9550) mogao igrat na medium sa malim trzanjem (jedino kad sam došao do milenium battle je postaloneigrivo) onda sa tom novom konfom možeš igrat sa svim postavkama na high bez aa u 1024x768 bez ikakvih poteškoća.

nosferatu25
27-01-2008, 19:53
hvala na prijateljskim rečima :D!samo se nadam da će biti moguđa reza 1280x1024 zbog 19"tft... :(

Outmind
27-01-2008, 20:54
Ma progutaj kockastiju grafiku i stavi sve na high, igra je gotovo dan i noć kada low/med uspoređuješ sa high.

Prince-Artas
27-01-2008, 22:16

znači kažeš da sa pentium e2160 dualcore 1.8Ghz 2gb ddr2 667mhz i 7950gt grafičkom neću moći pristojno da igram Hellgate na high detaljima u directx9??? :cry: :cry: :cry: aaaaaaaargh sad sam poludeo ima da kupim buđavi PlayStation 3 muka mi je više sa ovom je*enom nadogradnjom ! ! ! :-x :-x :-x

hellgate london nije toliko zahtjevna igra i trebala bi ić na high

nosferatu25
27-01-2008, 23:06
nadam se :scared:

Arbiter of Change
25-10-2008, 22:31
Namco Bandai je najavio da će od 2009. ipak pružati besplatni support serverima... hvale vrijedno.
http://www.hellgatelondon.com/

Sybelius
25-10-2008, 23:10
EU i USA serveri se gase 31.01.2009.
Do tada svi online igraci imaju pristup bivsem subscribers only sadrzaju;Stonehenge,novi questovi,item-i...

GODSKILLER
26-10-2008, 00:49
za ovu igru su govorili da će biti diablo killer,kad ono obrnuto igra koja je izašla prije desetljeće i nešto sitno pojela ovu igru za marendu :pray:

IGoR_2803
26-10-2008, 09:22
za ovu igru su govorili da će biti diablo killer,kad ono obrnuto igra koja je izašla prije desetljeće i nešto sitno pojela ovu igru za marendu :pray:

znam da ovo nije pljuvačnica i molim ljubitelje (ako takvih ima) da se ne uvrijede, ali ova igra je takvo govno da mi je opće muka čuti ili vidjeti njeno ime u istoj rečenici s Diablom... kakav potencijal je tu upropašten... od totalno monotonih i jednoličnih questova, do recikliranih/ponavljajućih lokacija, katastrofalnog voice actinga... ma užas... nabavio sam igru i mislio da je budem prošao ako ništa barem zato jer su na njoj radili dečki koji su prije bili u blizzardu ali jednostavno nisam mogao i uninstal je bio imminent... :(

whiskey
26-10-2008, 10:02
Igram hellgate još dan danas. Igranje s drugim likovima unosi novu dimenziju u igru. Primjerice, nisam nikad igra sa marksmanom i sad kad sam krenija igrat sa tim likom baš mi je zabavno , lvl 20 i igram dalje! Demona za marendu koliko oces:)

Cthulhu
26-10-2008, 10:17
hellgate nije ništa posebno,ljetos sam ga igrao par tjedana,i igra nije smeće,ali definitivno nije ni odlična.neki prosjek...

Sybelius
26-10-2008, 10:55
Meni je HG odlican,zabavan h&s, najvise mi se svidja setting, ali realno u gameplayu nije ni blizu Diablu ,samo prosjecan diablo klon.
Ipak igram ga online i zao mi je sto se serveri gase.

IGoR_2803
26-10-2008, 11:07
neznam, svatko ima pravo na svoje mišljenje ofc, ali ta igra mi se jednostavno gadi... već pred sam kraj prije uninstalla, mrak mi je padao na oči dok sam čuo one kreštavo-iritirajuće linije teksta koje izgovaraju NPCovi kad klikneš na njih... :)

Cthulhu
26-10-2008, 12:31
If i drink a lot of milk,will i grow up to be an awesome greek god like yourself?
definitivno najiritantnija rečenica u povjesti gaming industrije.

Gwin
26-10-2008, 14:13
da, to mi je popilo mozak.. voice acting koji nema veze s dijalogom na ekranu..

Hrvoje
05-01-2009, 15:32
ima kakvih naznaka nastavku???

Gwin
05-01-2009, 16:44
zadnje kaj sam ja čuo je da je flagship studio zatvoren..

tak da sumnjam..

Mirogamemasta
30-01-2009, 12:23
Nije mi jasno zasto je Hellgate London dobio lose kritike. Ekipa je valjda ocekivala da ce dobivat questove ko u Baldurs gate-u, da ce moci birati izmedu dobra i zla i sta ti ja znam sta sve ne... Ja sam ocekivao samo 3d diablo i to sam i dobio. Hellgate je 3d Diablo u apocalypse-futuristic okruzenju. Jos i ganove imas :pray:

Aral
30-01-2009, 13:26
Ma od trenutka kad je trailer prvi izasao tolko sam zagrizao za igru da je to nesto prestrasno. Odigrao sam je dosta, negdje do polovice ali moram priznat da to nije to. Nisam nista posebno ocekivao, ovak i onak nema veze sa diablom kao prvo, sama izvedba igre me je nekako ohladila, cudna grafika, cudno hodanje i pucanje, akcija...neznam, nije to to...ako je pak odlucite igrati vjerujem da cete se zabaviti do neke granice, to sigurno...meni je nakon nekog vremena dosadila.

IGoR_2803
30-01-2009, 13:29
zabavna je prvih 15ak minuta dok ne skuzis da je izrazito jednolična i da se sve ponavlja... a trenutak kad te pocne iritirati onaj idiotski voice acting i monolozi NPCeva je trenutak kad dodjes u napast da izbaciš komp kroz prozor...

Gothmog
30-01-2009, 13:45
Ja sam je odigrao do kraja...na kraju jedva cekas da je zavrsis,jer su pricu otegli za popizdit...nikad kraja...a jos da je i prica oke,eh :(

Arbiter of Change
30-01-2009, 15:41
Ja sam je odigrao do kraja...na kraju jedva cekas da je zavrsis,jer su pricu otegli za popizdit...nikad kraja...a jos da je i prica oke,eh :(
Također.

Glavni problem igre je vjerojatno nedostatak bilo kakvog toka i tempa; samo ideš i ideš i ideš, nema nikakvih vrhunaca, dramatičnosti, ničega. Samo kao radilica prolaziš kroz igrine jednolične i repetativne lokacije nadajući se kad će više kraj ovom paklu (no pun intended). MP je ipak nešto svijetlija strana, ali to je uglavnom zahvaljujući ljudskom faktoru (ako nađete nekoga tko je voljan igrati).

The Jackal
30-01-2009, 18:00
Najviše sam zamrzio duge i monotone hodnike kao i kanalizaciju. A i ulice su bile užasno dosadne (čitaj prazne). Diablo je imao protivnike na svakom koraku dok u Hellgate-u ih ima dosta rijeđe. Usporedi samo koliko je neprijatelja bilo u D2 u onim katakombama u pustinji (oni kosturi kojih je na stotinjak po levelu) i Hellgate sa nekom ulicom ili kanalizacijom ili hodnikom.. razlika velika.

Mirogamemasta
12-03-2009, 10:09
Dosao sam skoro do kraja i zapeo.Igram sa blademasterom. Trebam ubiti onih 5 demona a zadnji demon je neki leteci pa ga ne mogu dohvatiti sa macem,a pistolj ne radi dovoljno stete. Da mi je znat sta su oni mislili dok su radili igru... :yuck:

Sybelius
12-03-2009, 11:23
Blademaster ima specijalni skill za ubijanje letecih spodoba ,nisam odavno igrao pa ne znam tacno kako se zove.Provjeri u skill tree.
Sa blademasterom mi je bilo najlakse zavrsiti igru,nekako je bas krkanska klasa.

shane54
12-03-2009, 11:38
da i ja sam se s tim napatio.
Ta igra je stvarno čudna, koliko god je monotona i živcira te, nekako te tjera da ideš dalje :twisted:

IGoR_2803
12-03-2009, 11:50
nekako te tjera da ideš dalje :twisted:

ako si mazohist, vjerojatno da... osobno nisam takav tip... :)

Mirogamemasta
12-03-2009, 13:01
Blademaster ima specijalni skill za ubijanje letecih spodoba ,nisam odavno igrao pa ne znam tacno kako se zove.Provjeri u skill tree.
Sa blademasterom mi je bilo najlakse zavrsiti igru,nekako je bas krkanska klasa.
Ma evo bas sam uzeo trainer i pobjedio ga.(drukcije nisam mogao).A za taj skill je prekasno jer sam vec bio lvl 30, a neda mi se levelirat lika samo kako bi pojacao taj skill.
Sa Blademasterom se da sve sredit ali ti leteci demoni su bas pain in the ass za njega.(ali samo oni koji te sa strujom gadaju iz daljine jer se ti likovi rijetko spustaju a dilaju velik damage).

Sad sam uzeo summonera i peci cu nekih 30-50% tek tolko da ga vidim malo. (leveli su premonotoni i zbog toga mi se neda igrat).

shane54
12-03-2009, 14:07
nekako te tjera da ideš dalje :twisted:

ako si mazohist, vjerojatno da... osobno nisam takav tip... :)

e ja jesam, i ne samo u igrama :D

Deadwalker
12-03-2009, 14:40
ajme majko, ovu igru jos netko igra, jesus :shock: ...hm da, na trzistu nema nista pametnije za naci, kriza, I guess... :P

The Jackal
12-03-2009, 17:19
Igra se.. ;)

Arbiter of Change
04-12-2009, 13:05
Fear not, franšiza nije mrtva... samo se odselila u Tokio i postala MMO. :)
http://kotaku.com/5417638/hey-hellgate-is-back

Outmind
04-12-2009, 13:18
Ta igra je stvarno čudna, koliko god je monotona i živcira te, nekako te tjera da ideš dalje :twisted:

Pa to je spiritualni nastavak diabla 2, kaj si očekivao...

Znam da je post pun k**** star, ali morao sam.

IGoR_2803
04-12-2009, 17:14

Pa to je spiritualni nastavak diabla 2, kaj si očekivao...

Znam da je post pun k**** star, ali morao sam.

ne samo da si odgovorio na drevni post nego još bogohuliš... repent! :)

Mirogamemasta
05-12-2009, 09:51
Fear not, franšiza nije mrtva... samo se odselila u Tokio i postala MMO. :)
http://kotaku.com/5417638/hey-hellgate-is-back
Hoce li biti besplatan? :D
P0 meni najvaznije je da promjene level design, posto su leveli previse monotoni i ponavljaju se, i trebali bi maknuti one silne wow-type questove. (skupi 30 lubanja i 50 clawsa)

Sybelius
05-12-2009, 12:39
He,he bas je simpa sto netko jos uvijek igra HGL,e sad cu i ja opet poceti.

Ima li ikakvih informacija planiraju li ,,mali zuti,,reaktivirati EU MP servere.?

IGoR_2803
05-12-2009, 12:48
ja ne vjerujem da netko to još igra... i ne vjerujem da se netko raduje nastavku... objektivno, igra je totalni fail... subjektivno - riga mi se od nje...

Mirogamemasta
05-12-2009, 13:17
1. Mislim da nitko ovo vise ne igra.
2. Igra je fail (sad se sramim sto sam ovu igru uspoređivao sa Diablom. :oops: )
3. Greske se uvijek mogu ispraviti, sa novim nastavkom dolazi nova nada...

=PcP=F@N
05-12-2009, 22:13
meni je ova igra bila preodlicna i iako nije bas bila prihvacena...vjerovatno zbog settinga..volim london i te šeme :D

IGoR_2803
06-12-2009, 01:15
meni je ova igra bila preodlicna i iako nije bas bila prihvacena...vjerovatno zbog settinga..volim london i te šeme :D

ta igra ima veze s londonom jedino po nazivu valjda... doduše nisam došao do kraja tako da se mozda neki landmark kasnije i vidi, ali igra je... ma, nije vrijedna da opce pisem u ovoj temi... zbogom

tigerija
07-12-2009, 05:58
Hellgate Tokyo sam nešto vidio. Oo

Aral
07-12-2009, 06:02
Sjećam se kad su prve najave i traileri došli, igra je izgledala fakat obečavajuće al evo, ispalo je drugačije. Igrao je jesam, al sam nako nekog vremena odustao jer nije bilo apsolutno ničeg zanimljivog da bi me tjeralo dalje. Šteta.

v4MP1r3
09-12-2009, 15:20
tipican primjer igre koja je preko trailera obecavala puno, a dala je samo 10% ocekivanog.

Arbiter of Change
18-01-2010, 17:59
True evil never dies. :)
Hellgate To Reopen In The West, For Real This Time (http://kotaku.com/5450862/hellgate-to-reopen-in-the-west-for-real-this-time)

Mirogamemasta
18-01-2010, 18:37
They must resurrect the game from scratch then...
Btw Arbiter imas zakon sig. :thumbs2: :rotfl:

DJ Not Nice
19-05-2011, 18:54
[center:o9py3pe9]tJELsCz2DYk

http://hellgate.t3fun.com

T3 Entertainment, Redbana and HanbitSoft today announced the return of Hellgate to North America. The game will launch as a free-to-play MMO in closed beta from June 3rd to June 5th. A full launch is expected later this year.

Players are invited to return to Hellgate this June to fight for the survival of the human race. Join a party online to fight against evil with a team or play solo if you’re brave enough. Choose your character from six different unique class types and prepare for battle against creatures from hell. Arm yourself with a wide variety of weapons and armor and dismantle the ones you don’t need to obtain rare scrap metals. Enhance your weapons with upgrades and relics to have the best chance of survival.

When Hellgate returns, you better be ready. Information on beta access will be announced soon at: http://hellgate.t3fun.com[/center:o9py3pe9]

Mirogamemasta
19-05-2011, 18:59
Ma gotovo je to. Oni su imali svoju šansu i profučkali su je. Diablo 3 sad izlazi...

Sybelius
20-05-2011, 13:11
ja sam volio ovu igru,cak sam docekao shut down servera...jedva cekam da je zaigram opet.

Outmind
20-05-2011, 18:17
Sigurno ću opet isprobat ak će fkt bit f2p. Meni i nije bila TOLIKO loša na kraju krajeva.

Wolfwrath
05-06-2011, 09:32
Skinio,isprobao, dost mi sviđa igra. Mogo bih se zadržat neko vrijeme. Na stranu to, trebaju debelo poboljšat servere. Meni uglavnom ne laga,al to je zato što su texture kod svih igrača srozane da nema laga, pa zato grafika zna malo suxat na nekim mjestima. Nadam se da će to popravit, već su najavili poboljšanja.

sickpetey
07-06-2011, 18:28
Znači isplati se skidati?

LukA33
07-06-2011, 18:48
samo sto sad se nesta ne moze konektirati na neki njihov kao server
jel itko zna sto se desava?

Wolfwrath
07-06-2011, 18:59
Završila ti je closed beta,koja je zapravo bila open beta. Prosurfat ću pa vidjet kad kreće open,al trebala bi uskoro.

EDIT:

Greetings Hellgate Players!
The closing of the gates of hell doesn’t guarantee victory for humanity yet.
Sharpen your swords and restore your guns, the Gates are showing signs that it will open again anytime soon.

We are calling the attention of all the Guild Leaders (even those who plan/aim to be one).
Are you willing to rise to the challenge of Hell once more?
If yes, then prepare your troops to enter the Gates of Hell once again.
Make/establish a guild during the transition phase (End of CBT until the start of the next beta phase).
Make your own guild discussion/recruitment website, fan site or forum (can be a thread or a category).
Send us the following details to hellgatesupport@t3fun.com

· Guild Name
· Guild Master's T3Fun Account Name and Registered Email
· A link to the created guild discussion/recruitment website, fan site or forum
· What are your plans upon completing your Guild?
· What do you think would be the best contribution of your guild for Hellgate Global Community?

Prizes will be given to at least 10 successful Guilds (registered guild that was submitted to us before the start of the next beta phase) that will be established on the next beta phase. (Details about the prizes and criteria for winning will be announced the day before the start of the next beta phase.)
So start planning those guilds and be ready to enter Hell once again.
Thank you.

GM Vallafar
Hellgate GM Team
“Remember the Dead but Fight for the Living”

Ajmo momci, napravimo guild i osvojimo te nagrade. Zbilja ne bi trebao biti problem ovo osvojit :D. Ako ste zainteresirani, ja mogu u roku par minuta napravit forum, pa tamo možemo raspravit o idejama.

LukA33
07-06-2011, 19:09
ja sam za, svejedno mislim poceti igrati

Wolfwrath
08-06-2011, 10:42
Evo,napravio sam forum:

http://ninthgate.mmoguildsites.com/

Tko je zainteresiran,nek se registrira tamo.
Za sad sam nazvao site/guild The Ninth Gate. Stavio sam temu u forum o imenu pa tamo predložite svoje ideje ako bi željeli drukčije ime.

Čak i ako ne namjeravate puno igrat Hellgate, pridružite se forumu makar da dobijemo na broju, veće su šanse da ćemo osvojit nagrade. Vjerojatno ce i nekoliko mojih frendova se pridružit, pa ajte i vi :D

DJ Not Nice
09-06-2011, 01:43
yFQesFgTfyM

LukA33
09-06-2011, 11:47
jel se zna kada pocinje nova beta?

Wolfwrath
09-06-2011, 13:27
Ne, ali bi trebala brzo.

Arbiter of Change
15-07-2013, 12:05
Retrospektiva za singleplayer dio igre.
http://www.edge-online.com/features/the ... te-london/ (http://www.edge-online.com/features/the-making-of-hellgate-london/)

The game ended up selling just shy of a million copies – more than respectable for a first-time developer, but not nearly enough to recoup its development costs. “It did OK,” Schaefer judges. “But we really needed that last six months of polish, which is what Diablo had. It’s becoming rare in this industry, because everyone’s in a hurry to recoup investments.”

The game was patched in January 2008 to add a Stonehenge hub are and new missions, but the demise of Flagship saw Hellgate servers facing shutdown after January 2009.

Krasnoweko
07-08-2019, 14:43
Всем привет
у меня возникла такая проблема,сначала я установил немецкую версию игры потом удалил ее не понравилось потомучто не было поддержки русского языка и в локалке нашел русскую версию но при повторной установке через daemon tools возникают ошибки
c.programsfiles .flagship studios. hellgate london.и файл launcher exe
я его вставил как написано в ошибке потом появилась другаю за ней еще одна,потом я все таки избавился от ошибок и при установке уже не ошибки а черный экран
что делать?

Hexfire
15-08-2019, 08:40
A već se ponadao da dolazi nastavak