Pogledaj cijelu verziju : Hellgate: London
slayervedran
06-11-2007, 10:30
i ja ,meni je igra zakon
naslov koji slobodno možete nazvati diablo 3
igram samo singlplayer ,ali razmišljam o kupnji originala da bi mogao zaigrati online,jer znam čari multyplayera ( igrao wow 3 godine skoro )
trenutno lvl 14,nekako mi je igra prebrza ,ono kao da je nekako kratka,mislim da sam sad act 3 ,na onoj oxford stanici sam
i ja ,meni je igra zakon
naslov koji slobodno možete nazvati diablo 3
igram samo singlplayer ,ali razmišljam o kupnji originalaSda bi mogao zaigrati online,jer znam čari multyplayera ( igrao wow 3 godine skoro )
znači igraš piratsku verziju ?? ADMIIIIINNN!!!!!
slayervedran
06-11-2007, 12:14
kontam da cu danas otic kupit original verziju,nekih 350 kunica je u algoritmu
slayervedran
06-11-2007, 14:34
kupio sam sad original igru,puno je bolje igrat online ,sad moram ispocetka sa blademasterom
koji si ti čarobnjak....i začaraj svoj sig i ukloni nešto iz njega, jer je prevelik...
Sybelius
06-11-2007, 16:38
Počeo sam igrati,napokon,jako dobra igra,nisam sumljao da neće ispasti dobro.Diablo 3D u apokaliptičnom Londonu.Samo malo mi previše vuće na FPS,ali nije bitno ja sam zadovoljan.Kao što sam rekao h&s rpg,zabavan i igriv do .... :D
Igra mi je smece zalim sto sam ju instaliro fuj glupost totalna, grafika jadna stavis sve na ultra high antialising i antistrophic ma sve grafika ocajna. Ma smece od igre.
EDIT: Malo sam dosao i dalje u igri pa i nije tako losa moze se igrat barem su oruzja nabrijana. ALi svejednoi stojim iza toga da je grafika ocajna mislim to je kao dx 10 generacija igre a vidi grafiku.
Umm, najmanje bitan segment igre je podbacio, so what?
Dyslexia
06-11-2007, 18:54
Igra mi je smece zalim sto sam ju instaliro fuj glupost totalna, grafika jadna stavis sve na ultra high antialising i antistrophic ma sve grafika ocajna. Ma smece od igre.
EDIT: Malo sam dosao i dalje u igri pa i nije tako losa moze se igrat barem su oruzja nabrijana. ALi svejednoi stojim iza toga da je grafika ocajna mislim to je kao dx 10 generacija igre a vidi grafiku.
Umm, najmanje bitan segment igre je podbacio, so what?
Pa nije bas tako ako su vec najvljivali igru ovo ono hvale na sve strane i grafika podbaci a jos je dx 10 generacija pogledaj samo ove nove igre dx 10. Ali dobro to me nece sprijecit da ju ne igram . Mislim dobro je grafika nije sad ruzna, neznam ali ono razocarao sam se kako sam mislio da ce biti.
mda.. grafika je toliko jaka i šarena da moja grafa nemre izdržat.. dešavaju mi se frejmdropovi od čak 1fps
Dyslexia
06-11-2007, 21:49
mda.. grafika je toliko jaka i šarena da moja grafa nemre izdržat.. dešavaju mi se frejmdropovi od čak 1fps
Molim imas 7900 gtx nesmije ti trzat, daj meni radi 1024 i sve na high bez beda 40 fpsa. Neznam zasto ti pada fps.
Ti ipak imaš c2d za razliku od nekih modova :P :D
@Gwin, isključi sjene, tak i onak su ružne i makni AA i AF pošto nisu bitni ako igraš na nativnoj rezi monitora!
Molim imas 7900 gtx nesmije ti trzat, daj meni radi 1024 i sve na high bez beda 40 fpsa. Neznam zasto ti pada fps.
nisam rekao da imam frejmdrop NA 1fps nego da imam frejmdrop OD 1fps :D sa 47 na 46 :D
a za ekipu koja sere oko grafike.. kaj je ovdje ružno ??
http://img161.imagevenue.com/loc1111/th_83531_Hellgate_sp_dx9_x86_2007-11-06_21-58-54-29_122_1111lo.jpg (http://img161.imagevenue.com/img.php?image=83531_Hellgate_sp_dx9_x86_2007-11-06_21-58-54-29_122_1111lo.jpg)
s time da je ovo 1024x768x32 na high postavkama, na very high ipak nejdem
bezimeni
06-11-2007, 22:14
dobro grafika ko grafika ali kakva je igra da li se isplati kupiti punu igru ili ne..
Zakaj svi igrate sa blademasterima i marksmanima, ja cu bas sa onim summonermo probat....
Dyslexia
06-11-2007, 22:18
Meni je marksman sranje blademaster je zbavniji nabrijani skilovi i ludi mačevi jao kad se sjetim Diabla 2. :D
Ma perfektna je grafika!!!
PS: Kaj ima Mage klasa?
Meni su magije FTW u igrama, obožavam ih zbog lijepih efektiča koje stvaraju, a i uvjek su na početku kržljave ali kasnije nema mača koji može protiv magije :pray:
outmind.. zato kaj sam u diablu2 odradio lev.98 necromancera.. dosta mi je spellova za cijeli život :D
bezimeni.. definitivno se isplati kupit original. singleplay je dovoljno zabavan, ali multiplayer je još luđi.
bartuc.. o da.. ima wizarda.. :D
Da, kabalisti ti imaju 2 klase - nešto kao sorc i nešto kao necro, dojmove javljam prek vikenda jer cu tek onda dobit igru... /drool
Arbiter of Change
06-11-2007, 22:22
O, jedino na što mene asocira magija u današanjim igrama je 0-5 FPS-ova kad se svi oni efekte nabace na ekran.
O, jedino na što mene asocira magija u današanjim igrama je 0-5 FPS-ova kad se svi oni efekte nabace na ekran.
Pričaj za sebe :P Vidio si post u kojemu spominjem FPS-e u Oblivionu :rambo:
Ajde ako netko ima Mage-a neka uhvati kakav spell sa ScreenShotom! Zanima me kako izgledaju!
A moze mi ko reci razliku izmedju pojedinih klasa...recimo izmedju blademastera i onog guardiana (ili kako vec)? Ta me najvise i zanima.
-Sa marksmanom (to je onaj s pistoljima/puskama jelda? :D) ne mislim igrati jer kada sam gledao trailere u kojima je gameplay sa njim Hellgate london mi se zgadio dok sada kada sam skontao da je to samo jedan od nacina onda mi se igra opet svidjela...jer mi je to cista debilana (djeluje mi kao Serious Sam :D)
Nego na ovom screenshotu koji je Gwin postao...primjetite sta pise dole...Vanity-cam...lol...sad ce nekome pasti na pamet da osnuje ZbariTim u Hellgate-u =).
Evo ti paralela sa likovima iz d2, pa sam odluci:
Blademaster - barb
Guardian - pally
Marksman - amazon
engineer - asassin (trap asassin)
evoker - sorc
summoner (ne znam kak se zove tocno) - necro (a mozda i druid?)
Sybelius
06-11-2007, 22:54
svaka od klasa ima svoje cool trenutke,razlike nisu samo kozmetičke očita je razlika u gameplayu što ipak daje vrijednost igri.Uporedo igram sa Marksmanom,blademasterom i evokerom.
Da li ste primjetili da su neki demoni poprilično intelegentni za razliku od ljudskih npc u nekim igrama.( oni Sniperi su stvarno dobro organizirani u nekim trenutcima,nisu baš glupi kao što izgledaju).
Znači igra ima zapravo ogroman replayabiliti... Svaki put možeš igrati sa novom klasom i ima random generator mape koliko sam skužio! Ista stvar kao i Diablo 2 :pray:
hvala puno :pray:
Blademaster mi djeluje super...ali vidjet cu kad nabavim igru
ili mozda evoker :P...hehe
IGoR_2803
06-11-2007, 23:56
Znači igra ima zapravo ogroman replayabiliti... Svaki put možeš igrati sa novom klasom i ima random generator mape koliko sam skužio! Ista stvar kao i Diablo 2 :pray:
ako je to fakat tak-> :pray: :pray: :pray: :pray:
Benti šta je guardian dosadan, trenutno sam lvl 12. Dosadne aure, dosadni štit, dosadni sword of judgement :D Naviknut sam na castere sa blesavim magijama pa sam za promjenu izabra ovog dosadnjakovica al sad cu ponovo poceti sa evokerom i sljedit svoj pravi put :)
svaka od klasa ima svoje cool trenutke,razlike nisu samo kozmetičke očita je razlika u gameplayu što ipak daje vrijednost igri.Uporedo igram sa Marksmanom,blademasterom i evokerom.
Da li ste primjetili da su neki demoni poprilično intelegentni za razliku od ljudskih npc u nekim igrama.( oni Sniperi su stvarno dobro organizirani u nekim trenutcima,nisu baš glupi kao što izgledaju).
Istina, Doduše igrah samo demo, ali gameplay sa blademasterom i onaj sa marksmanom je ko dan i noć. Prvi ide na close combat i prima puno štete, dok ovaj drugi igri daje sasvim nocvu perspektivu i strategiju.
Simon the Dreamer
07-11-2007, 14:28
A jel neko igro MMO, da malo čujemo i o tom dijelu igre, ja sam već sada zagrijan na kupovanje...
slayervedran
07-11-2007, 16:46
ja igram online,neznam nekako je čudno ,imam par primjedbi:
-nema baš nikakve mogućnosti trade-a itema ,osim ako vam se da vijat ljude okolo i otvarat trade window stalno( znači nema nekog trade kanala,niti aukcijske kuce)
-ponekad se nevide svi igraći,ali možete sa njima komunicirat
-chat window je PRESTRAŠAN,al ono stvarno kao da su ga napravili u 5 minuta,velik je i nezgrapan,uvijek ali baš uvijl smeta te se gasi kad prelazite u novu zonu
-hrpa mali ono hrpa bugova
-vrlo malo vrsta oružja,od hladni oružja samo mačevi
-pucanje iz oružja je očajno izvedeno,znači možete samo pucati ako ste u range za to određeno oružje,ako niste nemožete uopče pogodit monstera,a mislim domet im je ono smješan,nekih cc 20 metara
ma ima toga još hrpa,ali sve u svemu ja sam kupio original igru i pretplatio sam se te prestao igrat wow
meni je igra dobra i planiram ju igrat jer znam da če sve to popravit te dodat hrpu novog sadržaja
tolko od mene
Sybelius
07-11-2007, 17:09
Od tri klase koje igram Evoker mi je za sada najinteresantniji,morao sam smanjiti detalje na medijum(radeon x1600 je preslab za Evokera).Blademaster mi djeluje najopakiji,Marksman cool za FPS(nisam ljubitelj ovog žanra ali ponekad zaželim pucačinu,pa sam nabavio HalfLife2,sada za tu svrhu imam Marksmana,a HL2 odlazi iz moje kolekcije)
Imam predosječaj da će me ova igra duuugooo držati! :pray:
Windwalker
07-11-2007, 18:25
Bio sam prije par dana u Algoritmu, tražio Witchera. Nije ga bilo. Skoro sam uzeo Hellgate, ali sam u zadnji tren odustao i potrošio lovu na stripove.
A sad po vašim komentarima vidim da sam vjerojatno pogriješio.
Kad skupim lovu, idem u Zagreb i kupujem.
Sybelius
08-11-2007, 01:23
Najbolje,ako je moguće probaj demo,vjerovatno će ga objaviti u pc playu.Komentari o igri su proturiječni.Neki igru smatraju lošom a drugi je hvale( ja spadam u ovu grupu).Igra ima svojih mana,što neki vjerovatno neće tolerirati.Mislim na one koji traže perfekciju u grafici i interakciji sa npc i okolinom.
Dyslexia
08-11-2007, 03:06
Ma igra je dobra, zanimljiva, ima adrenalina i oklopi i oruzja su dobro napravljena super je. Ali je jako lose optimizirana i ima bugova mislim da bi to trebo patch popravit.
Arbiter of Change
08-11-2007, 08:45
Loše optimizirana?
512Mb RAM-a, Radeon 9600 sa 128Mb i 3Ghz proc vrti sve na medium uz minimalno štekavanje.
Hidraulicar Kreso
08-11-2007, 08:46
Loše optimizirana?
512Mb RAM-a, Radeon 9600 sa 128Mb i 3Ghz proc vrti sve na medium uz minimalno štekavanje.
opa dobro, znači da bi ga ja mogao igrati
Nemojte suditi o igri dok ne dodjete do British Museuma.Osjecaj kad se iz poda stvori 20-etak Fellbore-a je ....neopisiv...
I taman kad se naviknete na njih i kad vas vise ne mogu iznenaditi iz poda iskoci Fellbore lasher.
Nakon sta sve pokoljete, kamene statue ozive i pocnu vas klat...Nikad toliko adrenalina nisam osjetio ni u jednom (mmo)rpgu...Kad pobijete statue padnu prvi legendary itemi :kill: i dodje truth(npc napravljen po oracle iz matrixa ocito)
Za vas koji ste bili skepticni jer je npr.gamespy dao ocjenu 60/100 sudite nakon sta zaigrate a ne po ocjenama.
Ovakad gust igranja nisam dozivio od diabla 1,steta da nemam vremena za online da se negdje nadjemo...
10/10
upravo odradio Tower Of London i umlatio Beast of Abaddon
mrcina je ogromna.. demon od cca 25-30 metara :D, ali pozitivna stvar je da nisam uspio sve iteme odjednom potrpat u inventory :D
Level 18 guardian dobiva redovno po picki iz tog razloga šta se bori protiv level 25 demona. Cuvajte se kad dođete do mob bossa. Opak je :D
upravo odradio Tower Of London i umlatio Beast of Abaddon
mrcina je ogromna.. demon od cca 25-30 metara :D, ali pozitivna stvar je da nisam uspio sve iteme odjednom potrpat u inventory :D
Cek cek kaj se fakat zove tak ?????
Uh hebote vec 4 primjer kopiranja Wh40k svijeta ... ja sam naletil na ostala 3 ...
Nazalost nisam stigel previse igrati ali sam 9lvl Marksmena i polagano se igra .... Pucas , bacis invisibiliti , udaljis se , snajp stance , pucas , bacis inivs ...
Igram totalno suljanje :) do jaja ima elementa fakat svega ... 10 igri u jednoj ...
Jedino kaj je na pocetku fakat spora ali to je ok da se covjek privikne :)
Ovo ću samo još jednom reč i onda nebum više spammao...
Pa da krenem:
http://www.thelegacy.de/pics/smilies/sabber.gifhttp://forums.clubrsx.com/images/smilies/drool.gif
Arbiter of Change
08-11-2007, 20:49
Tehnički gledano, Abaddon je demon ne povezan sa GW franšizom (židovski, ili tako nešto), tako da ćemo oprostiti. :)
Nemojte mi spoilat sada.
Evo ti jedan "spoiler" - znaš kaj je bolje od marksmana? - marksman sa grenade launcherom koji radi splash dmg:-)
Cemu :)
na F1 drzis puskicu koja radi 86 fizickog dmg (400 metaka min) plus preko upgrejdova radi nova dmg (34%) i splash fire dmg (50-60) u radijusu 2 metra :)
a na F2 se drzi rocket loncher koji je za vece bestije isto je upgrejdan do boli
(gorivo koje daje 115% na fire dmg, i rocket upgrade koji povecavaju domet za 10% i povecava splash range za 1 metar) ...
To je bolesna kombinacija ...
I pobogu sta ce ti granejd loncer za marksmena kada ima skill za granate !!!!!!!
MasaKrisT
08-11-2007, 22:43
Kolko nofcica je igra u algoritmu?ak ima diablo 2 stih uzimam,...
upravo odradio Tower Of London i umlatio Beast of AbaddonCek cek kaj se fakat zove tak ?????
Uh hebote vec 4 primjer kopiranja Wh40k svijeta ... ispljuskat ću te.. sjeti me da ponesem na slijedeći session "Book of Vile Darkness" pa ćeš vidjet koliko demonskog materijala se prenosi iz igre u igru.
a abaddon je izvorno hebrejska riječ (doslovno "uništenje"), ali kontekstualno se prevodi kao kraljevstvno mrtvih, sastavni dio Gehenne, tj. pakao.
wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Abaddon)Sis your friend.
@masakrist 349.99kn
inastalirao, igrao 5 minuta i unistalirao. nemojte trošiti svoje vrijeme na ovu igru
MasaKrisT
09-11-2007, 10:04
Ma bravo,a za pet minuta si uspio vidjet sto iz ove igre?menu i interface....
@gwin: thx...
Ako netko moze reci kako je online princip rjesen tj malo ga opisati..thx
Bishop_45_(2)
09-11-2007, 10:07
inastalirao, igrao 5 minuta i unistalirao. nemojte trošiti svoje vrijeme na ovu igru
imam frenda koji isto isprobava igre na taj nacin (ono u 5 min), lik mi je neki dan govorio kakvo je sranje Morrowind....., ja ga samo gledam :shock: , smireno se okrećem i hodam......
a sto ces, ukusi....
A kolko sam skuzio svi koji su igrali demo, ili 5min kazu da je igra bezveze a ostali kazu kako je odlicna.
Tako imam frenda koji ju ne bi instalirao
(isto je imao 5min review) ni da je dobije besplatno a drugi je vec dao 350kn :?
NortonCommander
09-11-2007, 11:42
Ja san je igra dok nisan dosa do 14. levela i nikako da mi se svidi. Svi dungeoni mi isto izgledaju, totalna monotonija.
Ja san je igra dok nisan dosa do 14. levela i nikako da mi se svidi. Svi dungeoni mi isto izgledaju, totalna monotonija.
A kao diablo nije bio totalna monotonija?
@ teon - ja sam igrao samo demo, pa mi se svidio, cijelu cu valjda dobiti sutra. U 5 minuta definitivno ne možeš ocijeniti naslov. Ako je netko igru igrao i otpisao nakon 5 minuta vjerojatnije je da dotična osoba ne voli cijeli taj žanr nego da je ta igra bez veze. Vjerojatno bih se ja tako odnosio prema fifi i pes-u jer nogomet ne mogu smislit...
Sybelius
09-11-2007, 12:54
Ja sam probao demo Bioshocka,znam to je odlična igra ali nikad ne bi potrošio novac i vrijeme na nju .Za mene je bljak!
Ja sam probao demo Bioshocka,znam to je odlična igra ali nikad ne bi potrošio novac i vrijeme na nju .Za mene je bljak!
ajd sva sreća pa nisi fulao topic :D
upravo odradio Tower Of London i umlatio Beast of AbaddonCek cek kaj se fakat zove tak ?????
Uh hebote vec 4 primjer kopiranja Wh40k svijeta ... ispljuskat ću te.. sjeti me da ponesem na slijedeći session "Book of Vile Darkness" pa ćeš vidjet koliko demonskog materijala se prenosi iz igre u igru.
a abaddon je izvorno hebrejska riječ (doslovno "uništenje"), ali kontekstualno se prevodi kao kraljevstvno mrtvih, sastavni dio Gehenne, tj. pakao.
wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Abaddon)Sis your friend.
@masakrist 349.99kn
Znam znam tuko (imam tu knjigu i dodatak :D ) ...
Ali onak svi lordovi iz 40Kelj svjeta ... ma bla bila mi je ugodna i zabavna cinjenica ... znam da svi ubiti vuku imena iz istih izvora :)
STRAVA!!!!!
I to ne u pozitivnom smislu, igrao sam ovaj nusproizvod industrije igara oko 20 minuta i to mi bilo sasvim dovoljno da zaključim kako ovo nije igra ovo je jebena beta Blooda 2.
I stvarno neznam kako se bilo tko imalo poštuje Diablo 2 može usudit nazvati ovaj izrod njegovim "spiritualnim" nastavkom.
Da rezimiramo:
Ideš uokolo, ubijaš horde jedno te istih neprijatelja kroz neinovativan landscape koristeći 6 različitih likova od kojih svaki ima različite sposobnosti... Ak to nije spiritualni nastavak diabla onda ne znam kaj je...
NortonCommander
09-11-2007, 20:45
Je al Diablo je ima fenomenalnu atmosferu(ne znam zasto ,ali je), a ovdje toga nema. Sve mi djeluje "plastično" i nikako se ne mogu uzivit u igru.
Napominjem, to je samo moje mišljenje, ocito je masu ljudi prezadovoljno igrom.
Je al Diablo je ima fenomenalnu atmosferu(ne znam zasto ,ali je), a ovdje toga nema. Sve mi djeluje "plastično" i nikako se ne mogu uzivit u igru.
Napominjem, to je samo moje mišljenje, ocito je masu ljudi prezadovoljno igrom.
Pa i meni je diablo (pogotovo jedinica koja je u tom segmentu 10 puta bolja od dvojke) bio attmosferičan, ali u dvojci mi je super bio onaj dio do andariel, lut gholein tak-tak, khurast je bio čisti užas, totalno dosadno, hell još nekako i prolazi da bi ekspanzija bila skoro kao onaj dio do andariel.
Dyslexia
09-11-2007, 21:15
Pa ja sam prvo isto rekao da sam razocaran igrom. Ali igrajuci sve vise pocela mi se sviđati i sada mogu rec da sam zadovoljan sa igrom. Inace igra bas i nema neke veze sa DIABLOM 2. Daleko je to od stiha DIABLA 2 prica nema veze sa njim opcenito igra nema veze s njim. To su neki poceli usporedivat likove iz ove igre sa diablom 2. Pa to je normalno da je vamo Blademaster=Barbarian u diablu 2. Mislim mozemo tako uspoređivat bilo koju rpg igru sa diablom 2. Warior,barbarian,swordsamn,blademaster sve su to isti likovi samo se drugacije zovu u svakom rpgu. Ja inace igram vec 4 godine diablo 2 i znam svako drvo u igri. Tako da mislim da Hellgate:London nema ama bas nikave veze sa diablom 2.
Pa sama igra i nema, ali feel je tu.
Dyslexia
09-11-2007, 21:23
Ma kakav feel, navedi mi i jedan detalj koji te podsjeca na Diablo.
socketani itemi, sučelje, skill tree, wart :) , random dungeon generator, mapa, personal relocation device i analyzer...
Dyslexia
09-11-2007, 21:42
socketani itemi, sučelje, skill tree, wart :) , random dungeon generator, mapa, personal relocation device i analyzer...
Eto vidis o tome pricam pa nema samo ova igra to tako recimo mozemo usporedivat Dungeon Sige sa dibalom 2. Neznam bilo koju rpg igru. Skil tree je jedino mozda slicno malo.
daj molim te.. kompletna igra je DOSLOVNA kopija diabla2
u svim, ali doslovno svim aspektima.
osim toga, nitko te ne tjera.. ako se tebi ne sviđa, nemoj NAS gnjavit onda.
Meni je igra super po meni odličan RPG.
Nije me ni u jednom aspektu razočarao.
Malo ima BUGOVA ali ispravit će se i to.
Dyslexia
10-11-2007, 01:07
daj molim te.. kompletna igra je DOSLOVNA kopija diabla2
u svim, ali doslovno svim aspektima.
osim toga, nitko te ne tjera.. ako se tebi ne sviđa, nemoj NAS gnjavit onda.
Igra je super i igram ju. Ali svi ste si zacrtali u glavu da je to kopija Diabla. Isuse boze gdje je tu prica diabla. Dobro nema veze. Bas me briga vi igrajte Diablo ja cu Hellgate.
Ma kakav feel, navedi mi i jedan detalj koji te podsjeca na Diablo.
1.Djecak bez noge imenom Wirt,prodavao iteme u D1, u D2 se njegova noga koristila kao komponenta za secret cow level,u W3 dropao "Wirt's other leg", u WOW-u od questa dobijes "Wirt's third leg"...U Hellgateu imas djecaka isto bez noge ali je nazva Wart.Lik koji se koristi u gotovo svim blizzardovim igrama.
2.Atmosfera
3.Gothic feeling
4.Klaustrofobija
5.Analyzer(identify)
6.PRD(town portal)
7.Enchantani itemi
8.Socket itemi
9.Brz gameplay kao u D2(odlicno napravljen hack and slash u 3D okruzenju)
10.Hrpa monstera,rare i epix(championi/ghostly itd... i minioni u D2)
11.Random dungeon generator
12.Nacin stavljanja skill pointa i attribute pointa
13.% za toxic novu/forst novu itd
14...of thorns/spikes
15.Respawn monstera
16.Nema loada vec je save&exit
17.Murmur-Deckard Cain
18.Mana regen rate,dok je hp fixan(osim ako nemas healing/lifestealing etc)
...
Igra je super i igram ju. Ali svi ste si zacrtali u glavu da je to kopija Diabla. Isuse boze gdje je tu prica diabla. Dobro nema veze. Bas me briga vi igrajte Diablo ja cu Hellgate.
Kopija diabla!-Ne nastavak!Da su imali licencu napravili bi diablo 3 ali nemaju,tako da su dodali fps elemente+gladak 3D engine i dodali nekih 1000 godina u buducnost(original ime igre Hellgate:London 2038).
Sta si drugo mogao ocekivat od kreatora jedinice i dvojke?Auto simulaciju?
Dyslexia
10-11-2007, 03:27
Da dobro igramo Diablo 3. Nice :rotfl:
Sybelius
10-11-2007, 12:25
Opa! Pojavio se komplex Diabla!
Autori i koncept su samo veza.Srećom Hellgate nije smješten u fantasy setting e onda bi se moglo govoriti o klonu kakvih ima na tisuće.A što se tiće jednoličnosti ovo je ipak h&s, i to odličan,ne treba očekivadi dubinu serijala TES.
Probao sam multiplayer,namam vremena ,ali nije mi baš naj jasniji znam srediće oni to ali meni djeluje onoliko koliko sam probao kao singleplayer.Mislim ,druge igrače vidim samo u postajama.Ako netko igra duže i češće moželi mi malo objasniti situaciju u tom segmentu... plz!
Crusad3r
10-11-2007, 15:31
Kopija diabla!-Ne nastavak!Da su imali licencu napravili bi diablo 3 ali nemaju,tako da su dodali fps elemente+gladak 3D engine i dodali nekih 1000 godina u buducnost(original ime igre Hellgate:London 2038).
Sta si drugo mogao ocekivat od kreatora jedinice i dvojke?Auto simulaciju?Da, potpuno si u pravu igra je čisti nastavak diabla...
...a plagijatom se sigurno nemože nazvati zato što su neki ljudi koji su radili diablo2 radili i ovu igru!
@Sybelius-ako si igro guild wars onda ces znat.ako nisi mislim da se u zonama skupljaju playeri a onda idi u party i ciste dungeone i skupa rejsavaju questove itd...To je napravljeno da bi vise igraca stalo na jedan server.Kad krenem mmoat vam javim,cekam par mjeseci da se jos popravi mulitplayer i onda mozda idem na elite :wink:
Simon the Dreamer
11-11-2007, 11:26
Nisam siguran, al mislim da sam vidio da je i HG bilo na pcpareni. Nisam imo priliku igrat. Nakon što sam čuo šta sam čuo ovdje, kupujem ju...
Dobih i ja cijelu. Igram sa evokerom i fora je jedino se grafa muči sa svjetlosnim efektima. Stvari se stvarno zahuktavaju nakon covent garden stationa...
Sybelius
11-11-2007, 13:12
Izašao je patch za singlplayer,oko 50MB ne znam precizno jer se downloaduje preko njihovog quick launchera.
Igra bez bugova danas je čudo,u ovoj igri do sada ja sam naletio samo na jedan iritirajučiS(usere se u gameplay);u jednoj od hiden lokacija nisam mogao preći most popriječio mi se mrtvi demončić.
MasaKrisT
11-11-2007, 21:23
Moze li sada netko tko igra orginal reci kakva je multiplayer strana.Zbog toga bi je kupio.Hvala
Prince-Artas
11-11-2007, 21:30
Moze li sada netko tko igra orginal reci kakva je multiplayer strana.Zbog toga bi je kupio.Hvala
mislim da se plaća pretplata za MP
Vele ljudi da je prilično konfuzan i nestabilan, za mjesec dva bi mogao bit super.
MasaKrisT
11-11-2007, 22:51
Pretplata:(? damn it:(
Sybelius
12-11-2007, 04:05
Može se igrati i bez pretplate,samo postoje ograničenja.Primjetio sam na marketu da pojedinu opremu mogu kupiti samo pretplatnici.Vjerovatno samo pretplatnici mogu osnivati gilde i slično.Ekspanzije će takođe za njih biti besplatne dok će ostali morati platiti,to pretpostavljam.Ma moraju imati neko pokriće za multiplayer;održavanje,zarada...
Ja navratim ponekad i leveliram Summonera po koji sat.Za sada baš nisam zagrijan za preptplatu,a kasnije tko zna!
MasaKrisT
12-11-2007, 09:35
Ah onda ok.znaci premium,gold sistem.do bozica je igra moja...edit:Dolazi danas yayayaya:)
Game finished with guardian level 29. Next level od dificulty "nightmare". Da buden iskren zasicen sam malo od ove igre i boli me kicma. :)
Prince-Artas
12-11-2007, 21:22
Može se igrati i bez pretplate,samo postoje ograničenja.Primjetio sam na marketu da pojedinu opremu mogu kupiti samo pretplatnici.Vjerovatno samo pretplatnici mogu osnivati gilde i slično.Ekspanzije će takođe za njih biti besplatne dok će ostali morati platiti,to pretpostavljam.Ma moraju imati neko pokriće za multiplayer;održavanje,zarada...
Ja navratim ponekad i leveliram Summonera po koji sat.Za sada baš nisam zagrijan za preptplatu,a kasnije tko zna!
ukratko ako hoćeš pristojan MP plati pretplatu
još da igra nije poluproizvod šta se MP dijela tiče
MasaKrisT
13-11-2007, 02:06
imam problem u instalaciji pa ako netko moze pomoci bio bi zahvlan.thx
http://s45.photobucket.com/albums/f72/m ... veliki.jpg (http://s45.photobucket.com/albums/f72/masakrist/?action=view¤t=problemveliki.jpg)
scorpion667
13-11-2007, 08:15
imam problem u instalaciji pa ako netko moze pomoci bio bi zahvlan.thx
http://s45.photobucket.com/albums/f72/m ... veliki.jpg (http://s45.photobucket.com/albums/f72/masakrist/?action=view¤t=problemveliki.jpg)
Jeli ti cd original? u slucaju da jest probaj reinstalirati directx
scorpion667
13-11-2007, 08:16
a u slucaju i da nije svejedno probaj s reinstalacijom ili instalacijom najnovije verzije. :D
MasaKrisT
13-11-2007, 16:48
thx...l all jos da nadjem manual skidanje patcha..
Game finished with guardian level 29. Next level od dificulty "nightmare". Da buden iskren zasicen sam malo od ove igre i boli me kicma. :)završio sa blademasterom l.37 (morao sam hrpu stvari prolazit ispočetka.. svako malo me klinci prekinu pa moram gasit quest na pola :D )
moram priznat da mi je zadnji fight bio pljuga..zgazio sam tipa u nekih 20-ak sekundi :D
Meni su više problema zadavali ovi sporedni u hellu od big bosa. 8)
Lord Myrkul
13-11-2007, 22:22
dobro jel istina da su range heroji slabi i da imaju stvarno velikih problema sa direktorima?
dobro jel istina da su range heroji slabi i da imaju stvarno velikih problema sa direktorima?
Samo moraš znat igrat. Ja sam evoker, i istina je da imam manje healtha, ali zato kad raspalim deamonspike krepavaju relativno brzo.
Lord Myrkul
13-11-2007, 22:33
mislia san na marksmena, friend mi je igra sa njin i poludia je, ka da jednostavno nema dovoljno vatrene moci da se nosi sa njima
Problem je u tome kaj mora ostat stacionaran dok koristi skillove za veći dmg. Ne preostaje mu drugo doli da upgrade - a oružja što je češće moguće. Ja recimo sve stvari koje za evokera ne trebam rastavim, a jedino prodajem stvari za druge klase, tako da uvijek na lageru imam 20-30 rare i basic materijala, a naravno i powerupi dobro dodju.
MasaKrisT
13-11-2007, 23:34
5 lvl sa marksmanom...fino fino,svidja mi se igra mnogo zasada...
mislia san na marksmena, friend mi je igra sa njin i poludia je, ka da jednostavno nema dovoljno vatrene moci da se nosi sa njima
Sere ... eto upravo sam ocistio sve direktore u B.M-u i bila mi je pljuga ...
Marksmen lvl. 9 ... potrosil sam tocno jedna potion :rotfl:
Jednostavno moras koristiti onaj skil za hajdanje ...
Kod takvih fajtova se jednostavno odmaknes.. u stanes u fire stance ...
kada se priblize lepo hide na 8 sec (3 lvl skila) i za to vrijeme se udaljis i iz pocetka :)
Pljuga je ta kaj svi bossovi na koje sam do sada naletil imaju jake melee napade ... i sa tim mi nemogu nis :D
I naravno kak je kolega rekel ... ne prodavati stvari nego ih rastaviti i raditi upgrade svoje puskice ... joj jedva cekam da mi padne jedan zeus rajfel ....
@ezav, koliko damage radi ta tvoja puška :D ?
moji mačevi su bezobrazni :
legendary scythe of death, damage 170
skillful meteoric blade, damage 192, oba su splash damage, tako da određeni postotak lupa i ekipu oko primarne mete :D
78 dmg (5% elektric, 10%fire splash) ....
S tim da je brza (masinka)...
Ali racunaj da je to obican zeleni item koji ima upgrade od 2 baterije plus malo igre s nano forge ...
Pravi Zeus rajfel (plavi) radi u prosjeku 140-180dmg bez upgrejda ...
S tim da sam ja tek zavrsil act 1 jedan i da me tek cekaju bombon itemi :)
MasaKrisT
14-11-2007, 09:36
Upravo sam se ustao,procitao komentare,slina mi curi idem dalje igrat:)
slayervedran
14-11-2007, 09:56
Game finished with guardian level 29. Next level od dificulty "nightmare". Da buden iskren zasicen sam malo od ove igre i boli me kicma. :)završio sa blademasterom l.37 (morao sam hrpu stvari prolazit ispočetka.. svako malo me klinci prekinu pa moram gasit quest na pola :D )
moram priznat da mi je zadnji fight bio pljuga..zgazio sam tipa u nekih 20-ak sekundi :D
zato sto si zavrsio igru kao velik lvl ,inace se HGL zavsi oko lvl 29-30
moguće.. ali mi se čini da bih i sa lev.30 bilo jednako lagano
Sybelius
14-11-2007, 12:52
Sa ovom klasom treba strpljenja u taktiziranju.Upočetku najveći problem mi je bila gomila pred portalom i nestrpljenje.Kasnije sam naučio biti strpljiv i strateški brzo procjeniti situaciju,šta i kako.
Ali nestrpljenje nije nestalo da vidim druge klase u akciji ovo je moj osobni top klasa; 1.Engineer-ima baš sci fic feeling sa dron-ovima lvl9
2.Evoker--sa njim mi je nekako najteže lvl10
3.Summoner,veliki dio posla odrade osobni demoni,cool lvl8
4.Marksman,sa njim počeo i prvo ću završti singl... lvl24
5.Blademaster,ova mi je klasa nekako najopakija lvl10
?Guardian nisam još probao.
MasaKrisT
14-11-2007, 17:50
lvl9 u muzeju u portalu nemogu bestiju ubit skroz se regenerira...prvi put pokrenuo ono samounistenje nism izaso i svi poginuli,a drugi put to sad nemogu kliknut.sit:(
Sybelius
14-11-2007, 21:12
Eh...ima čudnih dešavanja provjeri quest žurnal da igra možda nije shvatila da je posao obavljen.Slično se meni desilo trebao sam istražiti jedno područje poginuo sam na polovini kad ono quest obavljen .
MasaKrisT
14-11-2007, 23:17
Istina...obavljeno..razneo njega i sebe...al nisam pokupio iteme..probat cu ga ic rjesit ponovo..uvijek se heala nemog ga ubit
no idea. ja sam se prošetao kroz to..
MasaKrisT
15-11-2007, 00:03
bug probabli uglavnom recimo da je heal bar velik njegov 10 cm...kad dodje na jedan cm heala se...pa iznova i tak 8-9 puta...al ajde idem dalje,.,,bitno da sam raznio i njega i sebe:D
definitivno bug.. ne smije se nitko healat na taj način
Sybelius
15-11-2007, 00:20
Ne bih rekao da je bug,sa Marksmanom nisam ga uspjeo riješiti,imao oružje bez upgradea,nizak lvl.ALI Blademaster ga je sj...o bez problema.Engineer također uz pomoć drona!!!
Rijesio bez pol beda ... 4-5 puta mu se regeneriral ... ali sam se odmaknul nekih 20 metara od njega bacil u fire stenc i raspali ... pa nek se on ljeci koliko zeli ali ce i dalje gutati vruce olovo :)
MasaKrisT
15-11-2007, 07:43
to mi je i frend rekao da je sa bladeom samo prosao kroz njega...nema veze vratit cu se poslije jaci,mozd budem mogao,al sam pomislio da je bug...vidjet cemo hoce li patch fixati sta:D
Taj level sam prosao, poginuo sam 5 puta ali pobrao sve iteme i pobio sva cudovista, sa evokerom igram, i imam jebacki slozena oruzje, jer evoker sam po sebi je sranje dok ne dodes na odredeni lvl, tipa lvl 10 kada vec imas dobre carolije.
Btw. bio sam beta tester i sjebalo mi sve drivere tak da vise ne igram to cudo.
zanima me da li je igra free world ili samo vas teleportira dalje kroz misije?
isto kao i diablo.. glavna priča je linearna. ali se uvijek možeš vratit i ispunjavat side questove i skupljat iteme na već počišćenim nivoima
MasaKrisT
16-11-2007, 00:57
bio bug..stavio sam patch i kilno ga ko od sale...mada je sad sve puno teze...sad sam na liechesteru
slayervedran
16-11-2007, 14:21
lvl 26 liverpool station
normal
Sybelius
16-11-2007, 23:11
lvl 26 liverpool station
normal
I ja isto tako,pozicija i lvl. :D
Autorima igre jedino ozbiljno zamjeram sinkronizaciju npc-ija i događanja.Stekao sam dojam kao da su neki u isto vrijeme na dva mjesta :yuck:
patch 0.0 rješava taj glupi voiceover. sad su puno ozbiljniji i realniji glasovi
MasaKrisT
17-11-2007, 11:17
jel samo ja imam dojam da je sa patchem 1.43 igr postala dosta teza?:)
naravno da je postala teža.. izbalansirali su hrpu skillova i malo pojačali monstere..
sve ti piše u patch releasu
Mahadeva
17-11-2007, 13:07
naravno da je postala teža.. izbalansirali su hrpu skillova i malo pojačali monstere..
sve ti piše u patch releasu
onda necu skidat patch :rotfl:
glupo.. osim što mrvicu izbalansira igru, dobiješ stabilniji engine, bez bugova i bolji framerate
MasaKrisT
17-11-2007, 16:49
tocno.mnogo bolje sad.igra vgg
Yep, framerate je osjetno porastao, jedino mi nije jasno gdje je minigame sada???
Prince-Artas
17-11-2007, 22:43
glupo.. osim što mrvicu izbalansira igru, dobiješ stabilniji engine, bez bugova i bolji framerate
neznam baš, ostalo je njih još za par patcheva
btw koliko je patch velik
MasaKrisT
18-11-2007, 10:22
auto update sa instalacijom traje 3-4 minute...
Arbiter of Change
18-11-2007, 13:06
Damn youz, jel' se daju patchevi još negdje skinuti osim preko auto-patchera? Koji je najnoviji patch i ima li neki posebni redosljed kojim ih moram staviti? Googlao sam pa ništa nisam našao.
N00b time for meh. :D
Arbiter of Change
18-11-2007, 14:10
Thanks, evo sredio sam sve (neki problemi sa launcherom). :wink:
Sybelius
19-11-2007, 13:06
koliko Broker u Mark Lane St. ima questova?Vratio se do njega da sumiram 5.quest kad ono ponudio još jedan a stanje sa njim je na 0/500.Opet ću ga staviti na čekanje nastavljam dalje sa storyline-om.
Kod Brokera je ona glupa situacija,uvijek pored njega gomila demona a on samo mirno stoji kao da je u dogovoru sa njima 8)
Arbiter of Change
23-11-2007, 09:11
Je li moguća ikakva manipulacija igrom kad je u pitanju kojim redom/koliko često svira neku određenu pjesmu? Odlična je ona akciona (znate... ona), ali mi ide na živce što se rijetko pali i to često u krivom trenutku (počistim sobu sa 2 elita i onda se upali).
Sybelius
28-11-2007, 15:20
Zajeban onaj Sydonai,moj Marksman kao da skikne od straha kad mu se počne približavati,nije bio prije takav.
Najgore u svemu što sam se vratio u St.Paul,nestalo healta i svega ostalog,kad ono u Hell-u opet moram ubiti onih pet beštija.Moj Bože! :twisted: onaj spectralni balon me je ispizdio a sada ponovno... :-x
29.11. 0h 51min: ...ebote onaj Murmur nas je levatio cijelo vrijeme!
slayervedran
29-11-2007, 10:25
haha,a jesi car
Lord Myrkul
29-11-2007, 20:31
aj momci preporuka
jel se ispali kupovat hg london????
Sybelius
29-11-2007, 22:43
Nakon prvog završetka nisam izašao iz igre,opet sam kliknuo play.To nisam uradio još od Bloodlinesa,ima sigurno više od 2 godine nisam imao ovako pozitivan feeling o nekoj igri.A vidim i comunity je brzo razvijen!
Ja je preporučujem ne samo odigrati nego i posjedovati.
Naravno ima bugova,nema onih davno najavljenih naprednih combo-a ali svedno igra je :pray:
BlackDCRO
30-11-2007, 09:04
Evo uskoro cu je nabavit.
Ako je imalo slicna Diablu ili Titan Questu odigrat cu je sigurno...
slayervedran
30-11-2007, 12:09
ja ju igram i nije mi žao tih 350 kn
nemislim placat mjesecnu pretplatu
dovoljno mi je sto placam za wow
Windwalker
30-11-2007, 22:51
oke...probao demo (prije nisam imao volje skidati istog) igra je predobra i obavezno ju kupujem...
Također.
Instalirao sam danas demo i navuko sam se. Nabavljam!
oke...probao demo (prije nisam imao volje skidati istog) igra je predobra i obavezno ju kupujem...
nisi jedini ^^
Chieftain
03-12-2007, 17:28
nekuzim, da bi igrao na netu trebas placat? i kolika je cijena?
Lord Myrkul
03-12-2007, 17:45
placas 10 dolara(bar mislim) i igras ga ka obisni mmo, samo nisu bas dobro to odradili
NIGHT FOX
03-12-2007, 18:18
pre bolsno
Arbiter of Change
03-12-2007, 18:39
Navodno zbog nadolazećeg sadržaja koji će biti ekskluzivan pretplatnicima (nova klasa, Druid ako je vjerovati glasinama, uz druge stvari).
Sybelius
03-12-2007, 22:33
U ovom tjednu izlazi famozni patch koji će produbiti jaz između pretplatnika i onih koji igraju free. Ne trebaju mi ekskluzivni itemi i ne mislim osnivat guild-u,može se i bez hardcore i elite moda,pa razlika nije bila nešto bolno.Samo sada dolaze novi questovi,pa i nova klasa kako je netko rekao...
Eh kako mi fali malo novca! :rotfl:
Rockatansky
03-12-2007, 23:08
Nek mi netko pomogne ako zna.
Gdje treba aktivirati jebeni "Oracle"?
Izludio sam više, a slutim da je nešto jednostavno, što me još više izluđuje :D
Sybelius
04-12-2007, 00:43
On ti je u inventaru,kursorom na njega , desni click pa use!
Rockatansky
04-12-2007, 10:38
Znam da mi je u inventaru.
Pitanje je gdje da ga aktiviram. Neko konkretno mjesto ili...?
Sybelius
04-12-2007, 11:22
Kod onog Lucious Aldina u Green Park Station-u.
Lord Myrkul
04-12-2007, 19:13
ma za sad mi je igra odlicna, samo karta mi je problem-razmazia me bioshock
Kao što sam rekao u jednom preko vikenda izbrisanom postu, stao sam na nekom battleroundu jer igra na mom stroju postaje slideshow, sad čekam novikomp i baš me zanima kako hgl izgleda sa svime na high
Lord Myrkul
04-12-2007, 19:20
Kao što sam rekao u jednom preko vikenda izbrisanom postu, stao sam na nekom battleroundu jer igra na mom stroju postaje slideshow, sad čekam novikomp i baš me zanima kako hgl izgleda sa svime na high
lipo, iman bas shitty konfu, ali sve ide na high osim shadowa, to san tweaka.
Sybelius
04-12-2007, 21:12
Evo samo da sam sebe demantiram;Rekao sam kako nema onih davno najavljenih combo-a.Sad igram sa Blademasterom koji posjeduje skilove za napredne combo-e.Igra je stvarno za :pray:
Meni jedino nije jasno zakaj su sa 0.1 revizijom izbacili minigame. Ako možda niste primjetili, verzija 1.00 je iznad mana bar-a imala 3 male ikonice koje su predstavljale ili određeni broj monstera koje treba killnut ili određen tip štete koji treba radit etc. Uglavnom kada su sva 3 uvjeta bila ispunjena igrač bi instantno dobio vrlo kvalitetne ieme, a nerijetko i epic - tako sam ja sa svojom evokericom dobijo epic verziju najslabijeg chest armora za možda 15 min igre. Ili sam ja slijep (ćorav jesam, ali slijep ne) ili je to nestalo...
Je dobra šta ta igra,je vrijedi novce koje bi ja dao za nju?
Sybelius
04-12-2007, 21:49
Meni jedino nije jasno zakaj su sa 0.1 revizijom izbacili minigame. Ako možda niste primjetili, verzija 1.00 je iznad mana bar-a imala 3 male ikonice koje su predstavljale ili određeni broj monstera koje treba killnut ili određen tip štete koji treba radit etc. Uglavnom kada su sva 3 uvjeta bila ispunjena igrač bi instantno dobio vrlo kvalitetne ieme, a nerijetko i epic - tako sam ja sa svojom evokericom dobijo epic verziju najslabijeg chest armora za možda 15 min igre. Ili sam ja slijep (ćorav jesam, ali slijep ne) ili je to nestalo...
Mini igre su prisutne ali ne kod charactera napravljenih prije patcha.Ja imam dva takva.To je neki bug koji je nastao ispravljanjem bugova. :twisted: Kreiraj novi i imaćeš mini igre.I meni nedostaju!
Arbiter of Change
04-12-2007, 22:10
Ne dao Bog da su oni objasnili nekih 50% stvari u tutorialu - ja nisam nekoliko sati pojma imao šta su te ikone, niti da L (ili J, nisam dugo igrao) otvara onaj achievements (ili kako već) popis. :?
Tsumetai Ryujin
04-12-2007, 22:41
ljudi jel zna netko zake su meni svi likovi prozirni :\ ... poluprozirni... slabo se vide obrisi... i itemi isto :O ...
Ne dao Bog da su oni objasnili nekih 50% stvari u tutorialu - ja nisam nekoliko sati pojma imao šta su te ikone, niti da L (ili J, nisam dugo igrao) otvara onaj achievements (ili kako već) popis. :?
Achievments? Jel to ono u questlogu ili onaj status sa frakcijama?
Lord Myrkul
05-12-2007, 14:53
cekaj cekaj, kako te miniigre ispunit, vidint e male ikonice iznad mana bara, ali neam pojma sta je to i kako to ispunit
Tsumetai Ryujin
05-12-2007, 15:08
@hellboy... da radil sam u panelu.. al mi je to prvi put da mi neke ne radi zbog tog ke sam mjenjal postavke... a i nisam nista forsiral... sam sam stavio na najoptimalnije... aj probam, vidim pa kazem...
btw ne valja ti link na sliku :\
Tsumetai Ryujin
05-12-2007, 15:12
upravo tak mi se vide likovi... ... stavil sam tamo na global > application controled... al nist se nije popravilo...
Tsumetai Ryujin
05-12-2007, 15:57
k sad radi...
nego... koju profesiju bi mi preporucili?? troumim se izmedu blademastera, guardiana i marksmana... kakva je razlika izmedu blademastera i guardiana??
Sybelius
05-12-2007, 16:53
Nakon mjesec dana igranja saznam za kraticu JS,znao sam slučajno pritisnuti svakakvu tipku ali ovu nisam! :rotfl:
http://hellgate.incgamers.com/
Ima slikice i informacije i sve :pray:
Da_killah
05-12-2007, 17:22
hm, jel neki bug to što mi se učita demo nakon što napravim lika i onda sruši u windowse, ili mi je kanta preslaba?
athlon xp 2600+, 512mb memorije, r9600xt
Da_killah
05-12-2007, 17:30
nisam, stavio demo sa pcp dvd-a.možda je meni do kompa, uvijek nešto zajebava, probat ću kasnije instalirat na komp od starog...
Da_killah
06-12-2007, 10:32
nije pomogo, još ne radi, ali na drugom kompu(sempron 2800, 512mb memorije i mislim radeon x300, ili 1300, nemam pojma :) ) radi bez problema...opet moj komp zajebava :(
=PcP=F@N
16-12-2007, 20:26
jel preso tko igru trebam pomoc zapeo sam na jednom q
Postaj problem sa questom, neporebno je prvo pitati da li je netko prešao igru? XD
ak netko zna odgovorit će ti...
=PcP=F@N
16-12-2007, 21:24
doso sam tamo kad lucius aldin daje questove i sad problemi sa onim techsmith 314..uhvatim ga i dovezem do aldina i on samo stoji kraj njega i kaze vrati se u garden station ja se vratim i nista odem tamo di je njegova postoja(neznam kako se zove ta mala postoja) i oopet on tamo i nista..pa nazad u chocholate park i nista opet samo stoje..sta jel ovo bug neki ili..
Možda je glupo pitanje, ali jesi li primjenio najnoviji patch? Ja sam igrao sa 0.1 patchem i sve je bilo ok
Lord Myrkul
16-12-2007, 21:47
ajme tu san ija sta i ne mogu se vise prisilit da igran, premonotono mi je
=PcP=F@N
16-12-2007, 22:00
idem probat patch pa javim kako je proslo
a bas mi je simpa igra steta da sad stanem..preci cu je opet sa svim klasama sad igram sa baldemaster
=PcP=F@N
16-12-2007, 22:10
omg vidite ovo
Content patches
Patch 0 - Patch 0 was released on launch day and includes an extensive recalibration of content from beta.
Patch 0.1 - Patch 0.1 was released on November 5th, 2007, and included improved memory management code for stability as well as the first themed event for subscribers.
Patch 0.5 - Patch 0.5 was released on November 20th, 2007, and included more fixes to the game as well as an increased number of character slots for non-subscribers.
Patch 0.6 - Patch 0.6 was released on November 29th, 2007, and included more fixes to the game and more improvements.
Patch 0.7 - Patch 0.7 is slated for release in December, 2007 and includes a completely revamped party system that is similar to Diablo 2's method of finding games, a "transmogrifier" (essentially a Horadric Cube), 12 new unique items, 8 new dye kits, revamped drop system, and multiple class and game changes/tweaks. Patch 0.7 is currently on the test server as is expected to be released in 1-2 weeks as of December 4, 2007.
Patch 1.0 - Patch 1.0 is slated for release in December, 2007 and will include a new hub and multiple new quests in a unique tileset that includes specific locations such as Stonehenge. This patch is expected to be 200mb-300mb in size.
koji sad da skinem i gdje?
Sybelius
16-12-2007, 22:48
Prioritet im je multiplayer,noviteti dolaze za singl nakon mjesec dana od izlaska patcha ili ekspanzije.Ima mnogo najavljenih noviteta i stalno nešto testiraju na test serveru.Oni sretnici koji mogu plaćati pretplatu imaju dobru online zabavu,novi questovi,itemi...
http://www.hellgatelondon.com/underground/hgl-developer-chat-transcript
=PcP=F@N
16-12-2007, 23:04
ovo je sramotno da na cijelom netu nemos naci patch za eng verziju
Sybelius
17-12-2007, 12:38
ovo je sramotno da na cijelom netu nemos naci patch za eng verziju
Patchiranje ide preko autopatchera,skini ga kad pokreneš igru(internet veza mora biti aktivirana)Da ga skineš sa njihove stranice moraš imati acount,ja ga imam ali ne mogu se logirati,ne mogu ni na forum...Svom acountu imam pristup samo kad pokrenem multiplayer.
Patch 1.0 - Patch 1.0 is slated for release in December, 2007 and will include a new hub and multiple new quests in a unique tileset that includes specific locations such as Stonehenge. This patch is expected to be 200mb-300mb in size.
WOOT! NEW TILESET :bravo: Svakome je već dosta urbanog tileseta.
Bishop_45_(2)
18-12-2007, 09:18
doso sam tamo kad lucius aldin daje questove i sad problemi sa onim techsmith 314..uhvatim ga i dovezem do aldina i on samo stoji kraj njega i kaze vrati se u garden station ja se vratim i nista odem tamo di je njegova postoja(neznam kako se zove ta mala postoja) i oopet on tamo i nista..pa nazad u chocholate park i nista opet samo stoje..sta jel ovo bug neki ili..
ma ne kaze tida se vratis u garden nego u Cahrring cross, i tamo ih nadjes na mjestu na kojem si ih prvi puta nasao, pored bacve u postaji od podzemne; siguran sam oko toga jer sam u subotu preshao tu misiju, i sve je odlicno funkcioniralo, a nemam nikakav patch !!!
Igra je LUDILO. Ima svega, ali je dosta zahtjevna (muči hardver), velika igra puno mapa,puno oružja,puno "gremlina",..........uglavnom igra je OK!!!!!!! :kill:
Master_of_Soup
18-12-2007, 12:27
Meni je igra dopizdila nakon 4. stanice.
pa da monotonost je veliki problem u igri, ali ja pokušavam prijeći preko toga, pa mi je igra dost zabavna....inače igram sa guardianom i marksmanom odjedanput
Sybelius
19-12-2007, 02:07
Izašao je patch 0.6 za singl player;
http://www.hellgatelondon.com/support/patches
Usput je li netko pronašao blood moon,skriveni level?Prema skupljenim informacijama a oskudne su; oni koji su ga pronašli ne znaju kako im je to uspjelo.Taj portal može biti bilo gdje a radi se o templaru kojem pomažemo da stigne na svoj cilj.Ako preživi dobivamo pda i možemo tog npc-ija pozvati tijekom igre da nam pomogne.
http://www.gamersglobal.com/media/special/hellgate/hellgate_mission_03.jpg
pa bolje išta nego ništa, barem više neće biti toliko bugova
Bishop_45_(2)
19-12-2007, 09:41
ma kakvih bugova, vi vidite sranja u svemu....
90% vasih bugova cini nesposobnost pravilnog citanja .....
=PcP=F@N
19-12-2007, 12:08
bishop evo pogledaj screen..kad dodem vamo nema nista..kad odem u chocholate park isto samo stoje i tako u krug...nema onog uskličnika iznda glave za razgovor
http://img149.imageshack.us/img149/5868/75513072mz3.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=75513072mz3.jpg)
o čem ti to?
bishop evo pogledaj screen..kad dodem vamo nema nista..kad odem u chocholate park isto samo stoje i tako u krug...nema onog uskličnika iznda glave za razgovor
http://img149.imageshack.us/img149/5868/75513072mz3.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=75513072mz3.jpg)
inače se trebaš vratiti u crossing station?
EDIT : sry što nisam spojio ova 2 posta u jedan
Sybelius
19-12-2007, 12:30
Kod mene nema nikakvih takve vrste,prošao sam sa Marksmanom i Blademasterom sada igram sa Summonerom.Samo ponekad se desilo da zaglavim i ne mogu mrdnuti,i to rijetko.Zar nema uskličnika na karti?,nakon chocholatea novi quest se dobiva u Charing Cross st.
Opet imam mini game kod likova kreiranih prije prvog patcha.(0.6 patch je to popravio)
=PcP=F@N
19-12-2007, 19:42
koja sam ja glupa njubara
http://img505.imageshack.us/img505/7107/17103655xq2.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=17103655xq2.jpg)
al svejedno su malo lose ovo napravili..ako stoji u charring cross st. onda nebi smio biti u čokoladnom parku nego samo tamo al eto..sta je tu je..igram dalje i sryy svima nije ovo nikakv bug imao je bishop pravo..bug je meni u glavi
Bishop_45_(2)
19-12-2007, 21:00
:D u prvom sam ti odgovoru rekao da se vratis u Charring cross ...
i da, putovanje npc charactera je prilicno lame izvedeno, ali najlakse, barem ih ne moras escortati, u takvim se situacijama mozes nagledati bugova ...
Prince-Artas
19-12-2007, 23:19
da slušam tebe il masu ljudi po drugim forumima?
mislim ovo drugo, igru ću nabavit al čekam neki masivni sp patch prije
=PcP=F@N
20-12-2007, 00:09
pa nema tolikih bugova da ti onemoguci igranje igre..
ja sam se vamo zajebo jer bio sam u charringu ali nisam pogledao dolje di su vlakovi i nisam vidio tog aldina..jebiga..
al igra je dosta zahtjevna
i jos nesto sam skuzio kad stavim sve na low vise mi trza nego na high :D
tuzno ali istinito..
sad sam odigrao level milenium battle..moram reci da je super i akcija i grafika i dizajn ma sve
Evo tri slike novog tileseta:
http://hellgate.incgamers.com/gallery/d ... ens_11.gif (http://hellgate.incgamers.com/gallery/data/2/medium/patch1_screens_11.gif)
http://hellgate.incgamers.com/gallery/d ... ens_07.gif (http://hellgate.incgamers.com/gallery/data/2/medium/patch1_screens_07.gif)
http://hellgate.incgamers.com/gallery/d ... ens_04.gif (http://hellgate.incgamers.com/gallery/data/2/medium/patch1_screens_04.gif)
=PcP=F@N
21-12-2007, 23:36
sta je to?kako mogu doci do toga?
Dolazi u patchu 1.0
Sybelius
22-12-2007, 11:47
Dolazi u patchu 1.0
Samo za pretplatnike na multiplayeru,ekspanzija.Oni već mogu to vidjeti na test serveru.Izlazi sljedeći mjesec.
http://www.hellgatelondon.com/subscriber-chart
Dolazi u patchu 1.0
Samo za pretplatnike na multiplayeru,ekspanzija.Oni već mogu to vidjeti na test serveru.Izlazi sljedeći mjesec.
http://www.hellgatelondon.com/subscriber-chart
BOO :thumbs1: dajte to običnim smrtnicima!!
Bishop_45_(2)
22-12-2007, 23:58
ma gdje ova igra drzi save fileove ???
Tsumetai Ryujin
23-12-2007, 00:10
my documents > my games > hellgate
Bishop_45_(2)
23-12-2007, 00:20
my documents > my games > hellgate
rofl thx, ja ih trazio u sys folderu igre, ...
nego, kada ona sejva uopce?
Tsumetai Ryujin
23-12-2007, 00:57
kada udes u grad...
MasaKrisT
23-12-2007, 02:11
[quote="Tsumetai Ryujin":13j0qk9r]my documents > my games > hellgate
rofl thx, ja ih trazio u sys folderu igre, ...
nego, kada ona sejva uopce?[/quote:13j0qk9r]
kad se vratis na stanicu podzemnu,istam shema kao u diablu:)
Ja sam sada zapeo malo u igri. Došao sam do dijela gdje moraš proći one testove. Jel netko zna gdje se točno nalazi London Wall?
Sybelius
24-12-2007, 10:50
Sve testove startuješ iz Finsbury Squara,gdje dobiješ po par sporednih usputnih questova.
Liverpool St.-Finsbury Sq.-Finsbury Circus-London Wall
Pomoč molim: Ja lipo onak pokrenem instalaciju, ljepo upišem CD-key i sve, ali kad se pokrene instakacija kaže mi da još jedan setup radi, ali ne radi!
igra je zakon, napokon neka igra u kojoj mogu imati vise epic legendary uber equipmenta :P
jel se treba u onoj misiji kad napise SURVIVE! pobit sve??? kad se oni kameni kipovi pokrenu, ekipa je malo prejaka ima tisuce hp-a...
MasaKrisT
28-12-2007, 23:23
ta misija je super...samo killaj:)
ubio sam ja sve i dobio dosta toga to je bilo vec davno sada sam oko 3 postaje
cemu sluze oni odnosi sa stanovnicima postaje?
ubio sam ja sve i dobio dosta toga to je bilo vec davno sada sam oko 3 postaje
cemu sluze oni odnosi sa stanovnicima postaje?
možda jeftinije cijene predmeta, nisam siguran
THERE IS A COW LEVEL :pray: :pray: :pray: ALLELUJA,ALLELUJA,AAALLELUJA,ALELUJA,ALLELUJA
igra je zakon, napokon neka igra u kojoj mogu imati vise epic legendary uber equipmenta :P
jel se treba u onoj misiji kad napise SURVIVE! pobit sve??? kad se oni kameni kipovi pokrenu, ekipa je malo prejaka ima tisuce hp-a...
To je ona misija u muzeju? Meni je to bilo dosta izazovno, ali ne i nemoguće.. Igrao sam sa evokericom i uspio ne krepat:-)
a da kazes kako
Nemoj bacati joeyevu nogu
Lord Myrkul
29-12-2007, 11:35
ti likovi su stvarno pretjerali sa kopiranjem diabla. prakticko sve sta su napraili bilo je prebacivanje diabla u buducnost, al to su napravili tako ocajno da igru nemos nazvat nili polu-proizvodom
ma o cemo ti pricat,kako mozes kopirat samog sebe? kakav niti polu proizvod...?!?!
Sybelius
29-12-2007, 12:47
ti likovi su stvarno pretjerali sa kopiranjem diabla. prakticko sve sta su napraili bilo je prebacivanje diabla u buducnost, al to su napravili tako ocajno da igru nemos nazvat nili polu-proizvodomS
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=18566
Završavam igru sa četvrtom klasom,i ne bi se složio sa gore napisanim.
Za negativan stav prema igri veliku odgovornost ima propaganda EA,koji su najavljivali nešto neviđeno.Blah,propaganda!Da su flagship ekipa imali novca da neovisno rade na igri bez buke dojam o igri bio bi drugačiji.Meni osobno igra je odlična.
a da kazes kako
ja sam je vec prodo :P
Lord Myrkul
29-12-2007, 14:55
ma o cemo ti pricat,kako mozes kopirat samog sebe? kakav niti polu proizvod...?!?!
meni se igra nije svidila iz vise razloga, a najosnovnije je sta san od flagshipa ocekiva puno bolju igru nego ovo sta je izaslo. smatram da je ea tu puno pogorsala situaciju.
i kako to mislis-kako mozes kopirat samog sebe. sta to bi po tebi znacilo da su samo ljudi koji su sada u flagshipu napravili diabla????
MasaKrisT
29-12-2007, 16:10
meni se igra nije svidila iz vise razloga, a najosnovnije je sta san od flagshipa ocekiva puno bolju igru nego ovo sta je izaslo. smatram da je ea tu puno pogorsala situaciju.
i kako to mislis-kako mozes kopirat samog sebe. sta to bi po tebi znacilo da su samo ljudi koji su sada u flagshipu napravili diabla????
upravo to.to je taj tim+neki ljudi...
danas slucajno prolazim pored shopa vidim hellgate london 69 maraka na snizenju, posto sam prije bio zagrijan za igru totalno, planiram da je uzmem eh sad da li je vrijedna tih para, i kakav je multiplayer i da li ga ima uopce?
Sybelius
29-12-2007, 17:43
a da kazes kako
ja sam je vec prodo :P
Ako mislite na fellborove u Britsh Museum-u može i bez noge.U stvari to i nije cow level.Istina fellborovi se nenormalno pojavljivaju i ako ih ne ubijate muzej će se napuniti.Ako pratite fan scenu,taj famozni lvl je još uvijek spekulacija.Flagship u intervjuima igrača uvijek postavi pitanje;vjerujete li u cow lvl?
Da li kupiti igru?Eh...mišljenja o ovoj igri su toliko kontradiktorna...pa se ne bih usudio jednostavno je preporučiti.Multiplayer ima mnogo igrača i zavidim pretplatnicima.Za sada ne mislim plačati pretplatu jer jednostavno nemam novca za to,da je drugačija moja financijska situacija ne bih se mislio.A i nije loša free opcija za malo brze zabave.
pretplata pretplata?
zelim objasnjenje odmah.
Arbiter of Change
29-12-2007, 18:32
Ako želiš multiplayer, i sav multiplayeru eksluzivan sadržaj, onda mjesečno keširaj. Nema LAN-a.
:o odustajem od kupovine igre.
Lord Myrkul
29-12-2007, 19:10
masakrist krivo si me razumia. pod tin pitanjem ja san mislia da su iskljucivo ljudi koji su sada u fs napravili diabla, a zapravo ti u fs su samo mali dio tima koji je radia diabla.
al nije bitno, po meni igra je samo jos jedan los diablo klon, vi se ne morate slozit..
Ako želiš multiplayer, i sav multiplayeru eksluzivan sadržaj, onda mjesečno keširaj. Nema LAN-a.
Ima free play, i pretplata.Tako da se može igrati na online bez placanja. :)
Bishop_45_(2)
01-01-2008, 04:19
da pogodim, free play je puno kvalitatniji, prepun sadrzaja i redovno updjetiran za razliku od ovog drugog, ne?
da pogodim, free play je puno kvalitatniji, prepun sadrzaja i redovno updjetiran za razliku od ovog drugog, ne?
Nije,ali čuj ako očeš igrati bez plačanja onda je ok. :D
E ljudi tko zna gdje se može skinuti patch za sp 1.0 ?Ja ga nigdje nemogu nači.Please help. :)
MasaKrisT
03-01-2008, 22:21
cim kliknes na ikonu nudi ti automatic update,klikni to i gg
Sybelius
04-01-2008, 00:15
E ljudi tko zna gdje se može skinuti patch za sp 1.0 ?Ja ga nigdje nemogu nači.Please help. :)
Za singl zadnji je 0.6. http://www.hellgatelondon.com/underground/single-player-patch-0-6-released
Nije ja imam 0.7 za sp več instalirani. :)
Zna li netko čemu služe oni achievement pointsi? Već sam ih dobio negdje 30 zbog obavljanja questova i razbijanja kutija.
Iz znatiželje, Koji su vaši nickovi u multiplayeru?
Sybelius
04-01-2008, 13:24
Iz znatiželje, Koji su vaši nickovi u multiplayeru?S
Hysterica-evoker
Daxy-engineer
Bleskica-summoner
evecitizen-marksman
Nisam baš nešto često na mp...nije da mi se nesviđa , samo nemam vremena.
Svinjoguz
05-01-2008, 16:25
ja sam odigro demo i igra je jebena, nabavit cu je i igrat cu sa marksmenom
Windwalker
05-01-2008, 16:37
Hm, i meni je demo bio OK, ali poslje slijedi sve isto, jednostavno nekak :yuck:
Odustao sam od te igre, jer stvarno nije vrijedna igranja.
Svaka čast za ideju, ali mogli su radije napravit dvosatni CGI film kao onaj uvodni filmić, jer je to jedino vrijedno spomena u igri.
Svinjoguz
05-01-2008, 16:41
Hm, i meni je demo bio OK, ali poslje slijedi sve isto, jednostavno nekak :yuck:
Odustao sam od te igre, jer stvarno nije vrijedna igranja.
Svaka čast za ideju, ali mogli su radije napravit dvosatni CGI film kao onaj uvodni filmić, jer je to jedino vrijedno spomena u igri.
igro sam wow godinu dana, naviknut sam na dosadu i monotoniju :yuck:
Windwalker
05-01-2008, 16:49
Da, ali Hellgate ima i očajnu priču (skoro da ju ni nema), očajne likove, zvuk, zastarjelu grafiku (ali barem radi na slabijim konfiguracijama. Valjda.)...
Jedino kolko-tolko OK je atmosfera, ali ona sama nije dovoljna da podigne igrivost.
Radije igraj Witchera ili neki 'pametniji' RPG.
Svinjoguz
05-01-2008, 18:07
a nis onda bum sve odigro pa cu vidjet...
Sybelius
06-01-2008, 12:26
Da, ali Hellgate ima i očajnu priču (skoro da ju ni nema), očajne likove, zvuk, zastarjelu grafiku (ali barem radi na slabijim konfiguracijama. Valjda.)...
Jedino kolko-tolko OK je atmosfera, ali ona sama nije dovoljna da podigne igrivost.
Radije igraj Witchera ili neki 'pametniji' RPG.
Je Witcher je puno bolji rpg ali ipak Hellgate nije za odbaciti.Meni je jako zabavan i kao što sam ranije napisao kontroverzan kad su pitanju utisci o igri.Nije da ga obožavam ali volim tu igru :pray: I igraću je još dugo vremena! Meni je nekako legla,brza akcija bez pametovanja kao što treba da bude h&s.Vjerovatno zato jer nisam očekivao nešto revolucionarno u gamingu,pratio sam razvoj ,usredočio se na gameplay i ignorirao propagandu EA.Naravno moglo je i bolje ali dobro je i ovako.
Windwalker
06-01-2008, 12:52
I ja sam mislio da će to biti brza akcija bez puno pametovanja, taman onak da se opustim nakon neke naporne igre. Ali nešto joj ipak fali.
Radije ću se opustit uz Serious Sama ili Sacred ili nešto slično.
a nis onda bum sve odigro pa cu vidjet...
Preporučam ti da zaigraš multiplayer, mnogo je zabavniji.
I sad jedno pitanje:Koji je vama najgori neprijatelj u hellgateu?
Najgori su mi svi iznad koji piše rare. :-x :killyou:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.