Pogledaj cijelu verziju : Guild Wars 2
Stranica :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Hoće. Barem tako trenutno govore.
Utoplytanian
26-01-2008, 13:48
pa ako stave pretplatu izgubit ce milijune igraca koji igraju GW samo zato jer je besplatan, tesko da ce stavit jer onda slobodno mozes nabavit wow i igrat :yuck:
Commander Shadow
11-02-2008, 10:57
Pa arenanetu je "no gaming fees" prakticki vec logo.
ZorgTheBorg
11-02-2008, 20:11
Nadam se da će uvesti mnogo novih stvari, jer GW1 ima opaki manjak featurea. Pvp, Pve misije, armor, nešto malo opreme i to je to...?
Nadam se da će uvesti mnogo novih stvari, jer GW1 ima opaki manjak featurea. Pvp, Pve misije, armor, nešto malo opreme i to je to...?
Ja se nadam da ce i svega bit kod merchanta a ne da za svaku drugu sitnicu moram pola sata vilat WTB ... :-x
Commander Shadow
12-02-2008, 12:01
Ili ti nisi doso do advanced merchanta?
Tricerotaps
20-02-2008, 14:22
Samo da ne naprave WoW od GW-a...... ak se ne varam rekli su da ce maknuti areas, super... vec vidim kako hrpetina ljudi ceka grawlove da se spawnaju kako bi ih zatukli.... realizam ftw...
ZorgTheBorg
21-02-2008, 18:40
[quote="Zorg_The_Borg":m68fdu7q]Nadam se da će uvesti mnogo novih stvari, jer GW1 ima opaki manjak featurea. Pvp, Pve misije, armor, nešto malo opreme i to je to...?
Ili ti nisi doso do advanced merchanta?[/quote:m68fdu7q]
Ne, kaj je to i kaj radi?
Commander Shadow
21-02-2008, 20:35
[quote="Commander Shadow":167ip79n][quote="Zorg_The_Borg":167ip79n]Nadam se da će uvesti mnogo novih stvari, jer GW1 ima opaki manjak featurea. Pvp, Pve misije, armor, nešto malo opreme i to je to...?
Ili ti nisi doso do advanced merchanta?[/quote:167ip79n]
Ne, kaj je to i kaj radi?[/quote:167ip79n]
Do kuda si doso sa kampanjom smijem li pitat?
nadam se da u GW 2 necemo morat ic capat svaki skill posebno..
Tricerotaps
28-02-2008, 16:00
Hmm, meni to cappanje ne smeta
Hmm, meni to cappanje ne smeta
meni isto ne smeta ali me uzasno zivcira ... :-x
lol
zamislite capanje elite skilova po prophu i canthi bez heroja
samo ti + 3-7 hencheva
old school stuff
Tricerotaps
29-02-2008, 21:48
Paradoksalno :D
dugis_warrior
31-03-2008, 09:59
neznam ste vidili ovaj muvicek al oni koji nisu nek pogledaju
8)
iMsQhI089Qk
stvari kao nova prijetnja dolazi sa zapada.... ima onaj zmajcek kameni s kraja EoTN ali nisam siguran da je za GW2 jer je muvij dosta star
To je intro od prvog GWa...
dugis_warrior
31-03-2008, 10:21
uhm ok srry nisam znao... pomislio sam da bi to moglo biti to ali su me assa i onaj zmaj razuvjerili
bttw dali itko zna kada ce gw2 na police??
to sam ja pronasao:
Guild Wars 2 is a MMORPG under development by the Bellevue, Washington-based ArenaNet studio, a subsidiary of NCSoft corporation. Announced in late March 2007,[1][2]Sit is the sequel to the original Guild Wars series. ArenaNet have not announced a release date, but have said that public beta-testing will begin in 2008.[1]
Onaj "assassin" nije assassin nego warrior (http://gw.gamewikis.org/wiki/Devona), zmajevi (http://gw.gamewikis.org/wiki/Bone_Dragon)Ssu uvijek postojali kao neprijatelji u Guild Wars, a "nova" prijetnja sa zapada bi bili undeadovi od Lich Lorda.
bttw dali itko zna kada ce gw2 na police??
beta GW 2 izlazi krajem 2008
za gw 2 je receno da ce izaci krajem 2009/pocetkom 2010
Windwalker
31-03-2008, 14:05
Taman dok se zasitim prvoga i svih kampanja i ekspanzija.
Tricerotaps
31-03-2008, 14:17
meni se ne zuri, bojim se da igra nece nastaviti tradiciju GW1...
Nekako mi smeta sto vise nece biti area kao sto su sada, ili sam ja to krivo razumio...
meni se ne zuri, bojim se da igra nece nastaviti tradiciju GW1...
Nekako mi smeta sto vise nece biti area kao sto su sada, ili sam ja to krivo razumio...
nece bas GW 2 biti kao Gw 1
nece vishe biti ono kada izadjesh u area da je samo tvoj "svijet" kreiran
bit ce ko i u vecini MMO da mozesh i tmao sresti ljude a ne samo u outpostu
ali daleko je josh GW 2, tak da je bolje da pricekamo betu
Tricerotaps
31-03-2008, 15:06
Ipak sam dobro shvatio. Meni je to sto se area kreira samo za tvoj party jedan od najboljih elemenata GWa. Ovo mi je malo lame, ali vidjet cu kako ce to izgledat...
a koji je kriterij da dobis beta-invitation?
nemam pojma, to i mene zanima
za GW1 su djelili preko weba, trebalo je samo skinut client i regat se
Blade Runner
09-04-2008, 10:16
Gw 2 se jako slici wow-u, sto mi se nikako ne svida, a kada smo vec kod pvp diskriminacije to je cista istina gotovo je nemoguce uci u HA party ako nisi r3 ili vise
Ne sliči jako WoW-u,jer Gw2 će imat i lore i priču i PvP,a za ovaj dio o diskriminaciji se slažem.
joj e, svima je tak bilo na pocetku. Skupite se s guildom i igrajte
"making unranked team" i deri
ja sam tako zaradio 2 fejma u ajmo reci uru ipo :D
dugis_warrior
09-04-2008, 23:48
Gw 2 se jako slici wow-u, sto mi se nikako ne svida
uhm si to negdje vidio ssove ili neki video??
a ti fakat nista ne kuzis?nema veze ono na što je on mislio sa grafikom,animacijama i cijelim tžim cartoon shit stvari,on mislis opcenito na gameplay izmjene koje ce napraviti,a ako te zanima koje,potraži sam
ps.guild wars da se zna prvo trebaju imati "wowish" grafiku
nemam pojma, to i mene zanima
sign
ali ti se ne moras brinutio,xD idem novu crm zezati za to
dugis_warrior
12-04-2008, 09:26
a ti fakat nista ne kuzis?nema veze ono na što je on mislio sa grafikom,animacijama i cijelim tžim cartoon sladoled stvari,on mislis opcenito na gameplay izmjene koje ce napraviti,a ako te zanima koje,potraži sam
ps.guild wars da se zna prvo trebaju imati "wowish" grafiku
ne ja sam samo htio da kazem da nemozes da pricas o onome sto nevidis svojim ocima... ono sto citas po forumima je samo rekla kazala....
ne po forumima,prema izjavam proizvođaća..ali opet je isto zar,ne?
ali kako imamo malo infoa šta mi drugo ostaje osim vjerovati tome
Melandru sorry, ali pričaš gluposti.
Samo zato što se Guild Wars 2 prebacuje sa "instanced world" na "persistent world" neznači da GW postaje WoW već da GW postaje punokrvni MMORPG što ja smatram pozitivnim potezom.
WoW je PvE based igra s primjesom PvP-a u kojoj uspješnost u PvE igri često znači i superiornost u PvP igri (zbog opreme), dok za GW 2 još uvijek nije ni odlučeno hoće li se više oslanjati na PvP ili PvE igru te kakav će uopće biti PvP tako da tvrdnje da će GW 2 biti "WoW-like" nemaju nikakve osnove.
dugis_warrior
12-04-2008, 18:34
ok ako si nesto procitao o tome kako GW2 treba da IZGLEDA GRAFICKI (ito da su proizvodjaci rekli) pls posalji mi link da se i ja uvjerim....
ali OSOBNO mislim da GW nikad nece imati wowish grafiku... MOZDA bude wowlike u pve smislu ali to je i dalje veliko mozda...
zivi bili pa vidili...
Neće nikada imati takvu grafiku,imati će još bolju nego sada,puno detaljniju i ljepšu(to su rekli jooooš davnoo), a glupo je spominjat WoW i GW u istoj rečenici(evo sad sam i ja),jedino što im je zajedičko je to da su to dvije MMORPG igre i to je to.
ok ako si nesto procitao o tome kako GW2 treba da IZGLEDA GRAFICKI (ito da su proizvodjaci rekli) pls posalji mi link da se i ja uvjerim....
ali OSOBNO mislim da GW nikad nece imati wowish grafiku... MOZDA bude wowlike u pve smislu ali to je i dalje veliko mozda...
zivi bili pa vidili...
ne gw,je prije nego što je izašao imao wowish grafiku
Ima možda tko kakvih novih informacija??Npr što je s betom??
za sad jos nista, nadam se da ce biti open beta
captain gamer
17-06-2008, 13:10
Jer se ova igra plaća mjesečno da bi ju mogao igrat?
captain gamer
17-06-2008, 13:50
kratko i jasno :)))
hvala nodakim
ja ne vidim EDIT tipku, zato moram postat za redom..
da.. sve je prodano osim mesmer tomea, kojeg dam besplatno ak netko zeli
Vidio sam tek sad da će GW 2 imati puno veći level cap,mislim da je to sranje,ne želim igru u kojoj ću dane provodit samo kako bi što brže levelao lika..
me 2......izgleda da ja jedino podnosim mmo slične guild warsu....
gw nije mmo, nego corpg, a i ovak i onak GW2 ce bit vise pvp orijentiran ko i sadasnji, tak da level cap nije bitan
pa 128 američkih districta se ne slaže s tobom :D
dobro, nigjde ne vidim novcane nagrade za pve igru, a i uostalom GW pve je singleplay
urgoz i deep se ne slažu s tobom
koliko se govori max lvl ce biti 100
Žele radit PvE previše sličan WoW-u...Level cap 100????????? Znači,PvE ne igram...
kaj znas mozda ce levelanje bit brze pa ces do lvl 100 doc ko do lvl 20 sada
Sumnjam...Mogli su stavit level cap 30,ak veće hoće nešto,ali sad 100...Ali još ništa nije potvrđeno...
Windwalker
07-07-2008, 18:29
Mogli su, ajde, max. 50.
Ali 100 :shock: :hangin: :toilet:
Niti u jednoj igri, pa čak ni u Morrowindu koji mi je naj RPG, nisam bio ni blizu levela 100. Maximalni mi je 66 u Gothic3.
Ako bude 100, sve će upropastit.
gw nije mmo, nego corpg, a i ovak i onak GW2 ce bit vise pvp orijentiran ko i sadasnji, tak da level cap nije bitan
glasina ili potvrdjeno?
pa potvrdeno je da ce GW2 bit pvp-orijentiraniji, o tom pricaju jos od kad je najavljen da se radi
captain gamer
26-08-2008, 14:15
Kad bi trebao izaći ?
Ja sam čuo glasinu kako oni uopće ne rade a njemu.
Kad bi trebao izaći ?
Ja sam čuo glasinu kako oni uopće ne rade a njemu.
izaci ce negdje krajem 2009/pocetkom 2010
krivo si cuo, naravno da se radi naveliko na GW2
phantom_fuxor
19-10-2008, 10:11
nisam igro gw 1, al nadam se da ću gw2 zaigrat, tj. sigurno ću zaigrat,jedva čekam.
evo čitam malo o čem se radi, piše da će bit plivanja O_o
http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild_Wars_2
ja sam cuo da su oni planirali kao neku ekspanziju ali su7 odustali te sav materijal iskoistili za gw2
tako sam cuo....
Eotn je ta ekspanzija....
ma mislio sam na neki novi dio koji se pretvorio u gw 2....
Yeah, that never happened. Sve što je trebala biti Guild Wars: Utopia je sada Guild Wars: Eye of the North.
Anyway...Boz ti planiraš igrati GW2?
Vidim da si još aktivan tu i da si pri lockanu teme koristio Alas... :rotfl:
Naravno da planiram igrat nastavak najboljeg onlajn er pe gea ikad.
nadam se da nce bit previshe zahtjevna........
pa, kako izlazi tek 2010., ne računaj na to :p
BTW, Sig. Smanji.
:shock: 2010 ??????
ustvari to je dobro jer cu dotad imat novi comp .....i vjerovatno vech nekoliko puta nadograden.....:D
:shock: 2010 ??????
ne zna se josh tocan datum izlaska, ali se govori da ce biti krajem 2009/pocetkom 2010.
ali prije full (konacne) verzije GW 2 treba izaci beta GW 2 (cca mjesec-dva prije GW 2)
Samo dva mjeseca za betu?! Odakle ti to? Znam da je još davno, davno, kad je Gaile bila, pričala o "extensive beta with multiple stages"...
Samo dva mjeseca za betu?! Odakle ti to? Znam da je još davno, davno, kad je Gaile bila, pričala o "extensive beta with multiple stages"...
nije niti to toliko sigurno, ali bilo je receno da ce beta izaci neposredno prije full releasa GWa 2, sto po mojoj procjeni znaci mjesec-dva
To je open beta, closed beta počinje puno prije izlaska igre.
Nadams se da Marabus upasti...malo ljudi je kobd 6
:)
Nadams se da Marabus upasti...malo ljudi je kobd 6
mislim da bi to bio fer kriterij za upad
Da stvarno bi bilo fer da upad u betu PvP orijentirane igre bude farmanje PvE titula :roll:
Da stvarno bi bilo fer da upad u betu PvP orijentirane igre bude farmanje PvE titula :roll:
mozesh ti i maxati PvP titule
Blacky_123
25-10-2008, 13:55
Prekjucer sam si piknuo GW na nagovor frenda i mogu reci da je 1000 * bolji od WoW-a
Sto se tice grafike,prepaida,igrivosti,PvP-a
Preeodlicni RPG, jedva cekam GW 2
ah, nostalgija :(
izgleda da cu opet nabaviti gw, nije bilo dosta onih 2400 sati sta mi je uzeo.
2400...ti mora da si onda neki pocetnik bio^^
evo linka: http://www.guildwars.com/products/guildwars2/gw2faq/
uzivajte :)
To ti je prilično staro.Nove informacije smo dobili samo od Regine i to par redaka,makar ti redci su iznimno informativni.
2400...ti mora da si onda neki pocetnik bio^^
bio sam ti u guildu, neznam dal se sjecas igrali smo dosta skupa.. The Magic Cookie.
marabuse.
znam ti cak i pravo ime :D
enivej, kolko ti imas sada sati ?
bio sam ti u guildu, neznam dal se sjecas igrali smo dosta skupa.. The Magic Cookie.
marabuse.
znam ti cak i pravo ime :D
enivej, kolko ti imas sada sati ?
ja u zadnje vrijeme skoro pa i ne igram
a ATM sam na nekih (ako se ne varam) 5000 sati (mozda i vishe) na main akauntu, ali igram i s ostalim akauntima
Da ali,od tih 5000 sati si oduzeo ono što su igrali ljudi na tim accevima prije tebe?
Da ali,od tih 5000 sati si oduzeo ono što su igrali ljudi na tim accevima prije tebe?
5000 je sati na mom main accountu
kada bi se zbrojili svi moji akaunti (racunajuci sate i od prijashnjih vlasnika) brojka bi presla 10000
serijski samoubojica
07-02-2009, 15:21
5000 je sati na mom main accountu
kada bi se zbrojili svi moji akaunti (racunajuci sate i od prijashnjih vlasnika) brojka bi presla 10000
I onda meni frendovi kažu da sam ja ovisan o GW....
...10 000 sati je oko godinu i dva mjeseca života...
Prije sam te žalio, ali sada te iskreno smatram posebnim.
Boz opet pročitaj
On ti ima 5 acceva,većina od njih su imali drugi ljudi,tek se nedavno aktivirao na tim ostalim accevima pa vjerujem da je zapravo brojka oko 6500 sati njegova
Oduzmimo od tog afk-caranje u nine rings i podijelimo s 3 godine....
Uostalom sada ne igra tolko
Boz opet pročitaj
na nine rings mozesh max 150 sati oduzeti...tak da ostaje preko 5000 sati igranja u manje od 3 godine
i btw. imam 4 akaunta, 2 moja i 2 posudjena od frendova koji su odustali ali se mozda jednog dana vrate
serijski samoubojica
07-02-2009, 18:01
Boz opet pročitaj
na nine rings mozesh max 150 sati oduzeti...tak da ostaje preko 5000 sati igranja u manje od 3 godine
i btw. imam 4 akaunta, 2 moja i 2 posudjena od frendova koji su odustali ali se mozda jednog dana vrate
A mogao si imat ženu i djecu...
A mogao si imat ženu i djecu...
josh je rano za to
i btw. osli smo predaleko u off topic, tak da dosta oko ovoga, drzimo se teme
Što mislite što ce se dobiti u GW2 za ispunjavanjem onih 5 Monument u Hall of Monuments,neku titulu ili šta?
serijski samoubojica
07-02-2009, 20:02
Što mislite što ce se dobiti u GW2 za ispunjavanjem onih 5 Monument u Hall of Monuments,neku titulu ili šta?
Narafski. Pa neće ljudi ko budale za ništa to ispunjavat.
Za destroyer oružja je bilo govora da će se moći koristiti u GW 2.
receno je da ce se dobiti za SVE sto se stavi u HoM po jednu stvar (za svaki destroyer cesh dobiti po 1 stvar, za svaki minipet, za svaki hero, za svaku titulu, za svaki torm item, za svaki armor itd)
bilo to neki title, unique weapon, buff ili nesto slicno...nebitno...dobite cesh sigurno
sto vishe stvari stavish, vishe dobijash
dakle, moze se toga puno dobiti u GW2 na temelju GW 1 HoMa
josh nisu tocno potvrdili niti sta ce se dobivati, niti sta ce koj item u HoMu donositi u GW 2
kat
samo da pitam, imam informaciju da si ti prodao moj acc nekom liku, pa ako je istina da pitam kako si doso do tog acca ?
kat
samo da pitam, imam informaciju da si ti prodao moj acc nekom liku, pa ako je istina da pitam kako si doso do tog acca ?
tko si ti uopce?
IDEŠ! SLUŽBENI GW2 GAMEPLAY TRAILER! (j8c33DdmIdA&NR=1)
gori gamplay trailer nisam vidio....
*šmrc
Damn, rickrolled :D
Ovo je pravi GW2 trajler a ne onaj gay mix koji je Boz postao.
M9mOiQ9D ... re=related (M9mOiQ9DGUQ&feature=related)
Ne, nije, to je to drugi trailer za prvi guild wars.
http://www.guildwars2.com/
http://wiki.guildwars.com/wiki/User_talk:Mike_O'Brien
Ugušiti ću se od sreće.
Worthaur
19-08-2009, 13:53
"Children of Tyria - make sure to gather tomorrow (Thursday) at 12:00 MESZ at the NCsoft booth hall 9 A011! ~MK"
jej sutra cemo napokon nes saznat
Worthaur
20-08-2009, 11:07
Ahaha upravo sam gledao live stream sa Gemscona, taman pocinju prikazivat GW2 trailer i budale rotiraju kameru na publiku kako gleda trailer umjesto da mi mozemo vidjet xD
Edit
GW2 stranica ce proradit danas i tamo ce biti HD trailer
Edit again
It's alive!1!1!1
http://www.guildwars2.com/en/
Arbiter of Change
20-08-2009, 11:55
Grafički baš i nisam impresioniran, ali dizajn i izgled lokacija je fenomenalan. Apsolutno fenomenalan.
I da, mislim da je ovo najljepši broj 2 koji sam ikad vidio. :)
Pogledao trailer.
<-moist.
Trailer me poprilično iznenadio, nisam mislio da su došli tako daleko u razvoju igre.
Worthaur
23-08-2009, 02:10
http://www.amazon.com/gp/product/B001TO ... B001TOQ8X4 (http://www.amazon.com/gp/product/B001TOQ8X4?ie=UTF8&tag=astrprojguid-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B001TOQ8X4)
Hmmm December 31, 2010
Igra bi trebala izaći 2010-2011, pa si je Amazon našao sredinu.
Igra bi trebala izaći 2010-2011, pa si je Amazon našao sredinu.
Aww cr*p. Neću tolko čekat.
Weeeeeee, trailer! Kad sam čuo remixanu main theme iz EoTN prođoše me trnci :D
Super je! Jedva čekam. Počinjem polako sa skupljanjem titlova :)
Ogg The Dogg
24-08-2009, 17:11
hah ima više rasa al opet nema klanja među rasama(jeld, pvp uvak na otvorenom, rasa protiv rase)
Worthaur
24-08-2009, 17:16
And? Ovak je bolje, a sto se tice open pvp valjda ce bit nest tipa Luxon/Kurzick
The Future of Tyria: An Exclusive Guild Wars 2 Interview (http://www.tentonhammer.com/node/74119)
Posebno bih izdvojio ovaj dio:
Guild Wars 2, because it has a persistent world now you’ll be on a server, and servers will compete against different servers. So you and all your friends can just go to the front lines and fight against other servers and try to take control of different resources that benefit your entire world. And that kind of PvP I think is really easy to get into because it’s not like you have to try to get onto a team and then if you’re not doing a good job your teammates aren’t saying, “Hey, you’re using up a slot in our team that someone else could be using.” It’s just the more the merrier – you can just walk out there and start fighting. If your world can get 300 people instead of 200 people then that’s all the better for your world, so let’s all get out there and fight, right?
Arbiter of Change
04-12-2009, 18:44
Novi trailer je stigao na službenu stranicu:
http://www.guildwars2.com/en/
Worthaur
04-12-2009, 18:59
gief : (
Arbiter of Change
04-12-2009, 19:13
Sve izgleda odlično, samo što malo modeli likova klipsaju za inače odličnim krajolicima i arhitekturom.
Jedino me strah kako će to sve izgleda kad igra izađe, vizualno mislim, i grafika još naprednija bude tada.
I da:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... 800/page/1 (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/feature/3800/page/1)
serijski samoubojica
04-12-2009, 20:49
Gradovi izgledaju pregenijalno, al jedini nedostatak su i dalje slabe animacije borbi.
Kako je dizajn orgazmičan, damn.
Jel to na kraju nekakvo podbadanje WoW-a sa "What's your story?" (nasuprot "What's your game?") :P
Arbiter of Change
09-12-2009, 12:21
Novi intervju:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... rview.html (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/feature/3812/Guild-Wars-2-Update-Interview.html)
Aha!
Q: Give us a short history of the new races in the game. What will players be able to choose?
A: There are five races available to play in GW2--the humans, charr, norn, asura and sylvari.
When a player creates a character in Guild Wars 2, they will be able to answer many questions about their personal character history. These answers will help determine your personal story in the game. As many fans have theorized, one of the first things you choose is a 'subdivision' of your race, which provides a more personal feel to your character's history. For the humans, that means their ancestry--Elonan, Krytan, Ascalonian and Canthan--and also their social status as gentry or commoners of the city of Divinity's Reach. For charr, it primarily means their legion, whether Blood, Ash, or Iron. The asura choose between the three most respected colleges of learning; Synergetics, Dynamics, and Statics. The sylvari follow the path of their seasonal cycle, or the time of day in which they awakened, being Dawn, Day, Twilight or Night. The norn choose their personal totem, and may choose to walk in the path of bear, snow leopard, raven or wolf. From these and other initial determinations, a wealth of personalized storylines develop, so that each player in the game experiences a story that is individually tailored to their character.
vidio novi trailer. nemogu vjerovati kako zapravo dobro izgleda. sada idu vise u detalje i moguce je stvarno odigrati svaki dio price. iskreno, jedva cekam.
FaTaL_mRkvA
31-01-2010, 20:04
Nemojte me krivo shvatiti, ali trailer mi izgleda jadno :(
Jesam propustio neki detalj, ili tako nešto?
Arbiter of Change
10-02-2010, 20:02
Igra stiže i na konzole? Zanimljivo ili zabrinjavajuće?
http://news.mmosite.com/content/2010-02 ... 10,2.shtml (http://news.mmosite.com/content/2010-02-08/blade_and_soul_closed_beta_in_the_first_half_of_20 10,2.shtml)
Meanwhile, NCsoft confirmed that the console versions of Blade and Soul and Guild Wars 2 are also under stable development. "Blade and Soul and Guild Wars 2 in the console version are under development. The console market is deemed suitable for release and will allow parallel development." Kim Taejin said.
Worthaur
10-02-2010, 20:17
Well, ak ce bit posebno napravljena za konzole, da nece bit interakcije sa PC igracima ok, al ak bude povezano... fail
Hey, all. We saw this come up on the investor call, and wanted to respond.
I just want to reiterate that the development team is fully focused on making GW2 the best PC MMO ever released. We have a very small team exploring the possibility of console, but there are no definite plansSfor a console version at this time. The core of Guild Wars 2 development is fully focusedSon delivering a fantastic PC MMORPG experience.
iskreno, hoce li ova igra konacno donijet nekakvu pravu konkurenciju WoW-u, jer da budem iskren dosta mi WoW-a, zato sam ga i presto igrat, ali volio bi odigrat neki kvalitetan MMORPG-
Worthaur
11-02-2010, 22:28
Igraj GW do GW2
nezelim igrat GW zbog niza stvari, prva je sto ima hiljadu ekspanzija, druga cuo sam da nevidis nikoga u svijetu ako nisu s tobom u party-u/gildu ili sto vec? to mi je preglupo, jednostavno to nebih mogao podnijeti.
Upravo suprotno,ovdje možeš igrati s bilokime bilokada jer tu nema uopće pravih servera već samo districti koje mjenjaš u roku keks.
Jedino što postoji uočljiviji sustav instanci kao i kod raidowa u WoWu.
ok i kada ce ocekuje GW2? i oce li biti bez mjesecne pretplate isto kao i GW?
FaTaL_mRkvA
13-02-2010, 22:38
Hoće.
Worthaur
14-02-2010, 01:18
2011 kazu
rudeboy95
14-02-2010, 01:46
2011 kazu
Taman da stignem doć do endgame-a i smak svijeta. :(
Worthaur
24-02-2010, 11:59
http://www.incgamers.com/Interviews/250 ... -interview (http://www.incgamers.com/Interviews/250/guild-wars-2-developer-interview)
serijski samoubojica
24-02-2010, 19:51
Prva GW knjiga (http://www.guildwars2.com/en/world/ghosts-of-ascalon/)
Worthaur
17-03-2010, 07:47
Malo o artu
http://www.massively.com/2010/03/16/gdc ... ld-wars-2/ (http://www.massively.com/2010/03/16/gdc10-arenanets-daniel-dociu-discusses-the-art-of-guild-wars-2/)
n8KdzIvz ... r_embedded (n8KdzIvzY1I&feature=player_embedded)
Asuran Armor @ 1:20 - gg
Worthaur
24-03-2010, 09:55
Part 2 & 3
ORRilzOu ... re=related (ORRilzOugyc&feature=related)
61H5yzj0 ... r_embedded (61H5yzj0jyQ&feature=player_embedded)
Arbiter of Change
27-04-2010, 21:10
Poduži tekst koji služi kao svojevrsni manifest developerskog tima i njihovih ideja o GW2. Savjetujem čitanje.
http://www.arena.net/blog/guild-wars-2-design-manifesto
Primjeri nekih promjena su genijalni (posebno kod borbe), ali ova 3. opcija se čini kao neka blaža varijanta Public Questova iz WAR-a... što je odlično.
Arbiter of Change
28-04-2010, 10:38
I izgleda da ArenaNet otkriva klase preko Facebooka. Za sada je potvrđen ElementalistSdok su ostale klase skrivene na ovoj slici.
http://img135.imageshack.us/img135/5804/img4un.jpg
---
Pogledajte videje njegovih spellova:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... ideos.html (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/473/view/news/read/16839/Guild-Wars-2-Elementalist-Spell-Videos.html)
I SLUŽBENA STRANICA (http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/elementalist/)Sza Elementalistu.
Elementalists have a number of special spell types:
* Glyphs—These arcane spells enhance or modify the natural power of the Elementalist. She uses the Glyph of Elemental Power to increase the damage, range, and duration of her spells.
* Signets—Signets provide an ongoing benefit to the Elementalist, but can also be activated for a greater effect. An Elementalist equipped with the Signet of Earth has increased damage resistance, but activating the Signet sends out a wave of stone, stunning nearby enemies.
* Conjure Spells—The Elementalist uses Conjure spells to summon useful items and potent weapons that she or other party members can use. For instance, she uses Conjure Flame to create a fiery rock to hurl at the enemy.
* Area Spells—Using Area spells, the Elementalist creates hazards and mayhem all over the field of battle. The Elementalist fires lava arrows in a cone-shaped blast or creates walls of fire that scorch any enemies passing through.
Worthaur
29-04-2010, 07:35
Animacije su awesome
Combat info
http://www.guildwars2.com/en/the-game/combat/part-one/
Dragi OK, jedna igra je pustila par filmića i ja sam doživio igrazam. Jel sve u redu s menom?
Worthaur
29-04-2010, 19:26
http://www.guildwars2.com/en/the-game/combat/part-two/
"A warrior and an Elementalist playing together could combine their abilities in several different ways. The Elementalist could drop down Static Field, which is an area-targeted lightning effect. A warrior who fires a rifle bullet through the static field would cause his shot to be charged up with electricity, inflicting additional damage. If that didn't suit their style, then the Elementalist might drop a Wall of Fire in front of a group of enemies. The warrior could enter the firewall and use Cyclone Axe, an attack which causes him to spin rapidly, sending the firewall outward and hitting his foes. There are literally hundreds of combinations for players to discover."
Awesome.
yassuqee
04-05-2010, 08:58
Guild Wars 2 : Combat Mechanics Detailed; Elementalist Revealed
http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm/read ... aled.html/ (http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm/read/16836/Guild-Wars-2-Combat-Mechanics-Detailed-Elementalist-Revealed.html/)
Worthaur
06-05-2010, 14:14
http://www.arena.net/blog/nine-gw2-foll ... ic-flannum (http://www.arena.net/blog/nine-gw2-follow-up-questions-with-eric-flannum)
Neznam, ovo "solo friendly" mi se nesviđa baš... But we will see
Arbiter of Change
06-05-2010, 14:30
Meni se ne sviđa to što je vješto izbjegao odgovor o craftingu.
več zaboravio na ovu igru i sad pregledo sve ovo s prošle stranice... :pray:
igra izgleda prebolesno, gw1 sam samo trialiro, igru nisam htjeo kupovat jer je več 5 godina vani te to nebi bilo to :/
što se tiče grafike gw1 mi super izgleda, al ovaj gw2, ono prebolesno, animacije također.
što se tiče elementalista.. onaj static field, kolko sam skužio kog god uhvati taj aoe, "paralizira" ga, da to nije malo preimba? onak več sad vidim da će pol servera igrat tu klasu..
Worthaur
11-05-2010, 11:42
Ak ce bit kao prvi dio nemoras se tog bojat lol
I da
http://www.imagesforme.com/show.php/1121872_xXp4a.jpg
onaj archer gore ljevo je gejast :(
Worthaur
12-05-2010, 18:33
Jok, samo je Sylvari
Worthaur
12-05-2010, 19:55
http://www.guildwars2.com/en/the-game/d ... -overview/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/dynamic-events/dynamic-events-overview/)
taj dynamic event sistem totalno na PQe podsječa, što je super stvar:)
jedva čekam igru, preorderam ju definitivno
Worthaur
14-05-2010, 18:43
Nah, PQ je isti k kao i obicni questovi, napravis ga i resetira se, ovo je potpuno drugacije, tvoji postupci ce znacit nesto
nisam rekao da je isto, ali da podsječa podsječa, samom idejom, sad me zanima kako će realizirat, osim toga i ovo se jednom mora resetirat, šta se dogodi kad npr. ona vojska dredgova totalno faila i niko ne ostane od njih? mora sljedit neki event koji će vjerojatno bit restart tog eventa, jer ak nebi bio restart onda bi neki igrači bili u lošijem položaju od ostalih, pogotovo ako oni koji bi poslje došli nebi imali šta radit, il bi dobili lošije rewardse za određeni event...
ono što bi ja najviše volio vidjet, je taj sistem implentiran u pvp, u WARu je to napravljeno samo površno, ako bi ncsoft u gw2 to mogo napravit kak spada, ko sa pve što govore da će bit, onda če to bit brutala...
kolko kužim u gwu se pvp vodi oko ratova guildi, tako da bi neke guilde prestale postojat ako ih neprijatelji zgaze, pa više nebi bilo 100 guilda na 500 igrača ko što se inače događa u ostalim mmoima
Worthaur
15-05-2010, 08:30
Ma lol, GvG ti je 8v8, bar je tak u GW1, nekuzim kak bi prestale postojat guilde...
A sto ce tice ORvR "Guild Wars 2 will introduce large scale world vs. world matches in the in-game setting called the Mists. Players will be able to join this worldwide PvP battle in a variety of roles, with rewards commensurate with their success."
Worthaur
26-05-2010, 20:09
http://www.guildwars2.com/en/the-game/p ... -overview/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/personal-stories/personal-story-overview/)
Arbiter of Change
26-05-2010, 20:19
Ovo je mega dobar detalj.
Each character is given a home instance, personalized to their biography choices, located in their racial capital - Hoelbrak for the norn, the Grove for the sylvari, and so forth. Within this home area, things are more personalized to your character. Your home instance never stops updating; as your character becomes more involved in their story, it will alter accordingly. Two norn will quickly differentiate their personal area through choices in the storyline. They will encounter different adventures, make different decisions, and their home will change to match their story.
došo sam do pola neda mi se dalje čitat, kužim da će bit prebrutalno :D
nego sad me ovako više liči na RPG koji ti omogučuje i igranje s drugim igračima, nego na mmo kakav sam mislio da će bit.
jer govore da je cilj doč do te zadnje epic bitke protiv dragon of orra, šta onda kad se to završi?(sad imam osječaj da sam trebo nastavit čitat:))
Worthaur
26-05-2010, 21:35
Onda ides PvPat
a oče i taj pvp bit ukomponiran u neku priču?
Worthaur
27-05-2010, 11:26
Yup
toTheCore
27-05-2010, 12:05
Nadam se da ce biti i neceg osim PvP-a :P
Worthaur
27-05-2010, 12:18
Iskreno nadam se da nece :p
ja se samo nadam da ga prejebeno naprave :)
serijski samoubojica
31-05-2010, 10:31
Ne znam jeste li vidjeli, al evo:
http://uk.pc.ign.com/dor/objects/896298 ... 19821.html (http://uk.pc.ign.com/dor/objects/896298/guild-wars-2/images/guild-wars-2-creating-your-story-20100526102119821.html)
Malo SSova iz igre.
Worthaur
03-06-2010, 18:56
http://www.arena.net/blog/arenanet-hits ... on-circuit (http://www.arena.net/blog/arenanet-hits-the-convention-circuit)
gamescom (August 19-22) – This is the big one folks! I’m happy to announce that we will unveil the first public hands-on demo of Guild Wars 2 at gamescom in Cologne, Germany! If you want to be the first in your guild to play GW2 (and you’re in Europe), this is the show to attend. Naturally, we’ll have tons of ArenaNet staff on-hand, including studio head Mike O’Brien and German community manager Martin Kerstein, plus lots of cool activities. But let’s face it; we know it’s all about the game. We’ll have more details about the GW2 demo in the near future.
mene više niš nezanima o igri osim točan datum izlaska... i da zanima me na koji bi način bilo najbolje preorderat igru, tj. iz koje trgovine/s kojeg sitea..
Worthaur
09-06-2010, 22:31
I said wut!
http://www.guildwars2.com/en/the-game/p ... s/warrior/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/warrior/)
http://www.guildwars2.com/en/the-game/c ... -overview/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/combat/traits-overview/)
Arbiter of Change
09-06-2010, 22:35
Koliko stvari ima samo u toj jednoj klasi sa strane mehanika. :)
HrcaPrca
09-06-2010, 23:00
Eto vec se vidim kak radim Charr warriora.
Worthaur
09-06-2010, 23:30
Jok pa necu rollat Asura Warriora <3
HrcaPrca
10-06-2010, 09:07
Da se moze ti bi ga sigurno uzeo. Al ti si bestija iznutra al i izvana. :D :D :D
sad još samo oču ranger klasu i točan datum izlaska :D
inače animacije su prejebene
Worthaur
10-06-2010, 10:57
Kao oni koji su na amazonu preorderali pise da igra dolazi u Novemberu... Al sumnjam da je tak brzo, mada su rekli da demo/beta nece bit dok igra nebude jako blizu izlaska, a demo je u osmom mjesecu...
krasno opet ču si školu ujebat :>
Arbiter of Change
10-06-2010, 11:43
Chains work as follow (using the existing example):
- I use Sever Artery.
- Skill icon gets replaced with icon for Gash (so they share the same slot on the bar).
- I can now either use Gash (and continuing the chain) or do something else, thereby "resetting" the chain.
- If I opt to use Gash, skill icon gets replaced by Final Thrust.
- I can now either use Final Thrust to complete the chain, or do something else (which "resets" the chain to the initial stage (Sever Artery).
Može. :)
Worthaur
10-06-2010, 12:15
Tak funkcioniraju i chainovi u Aionu, sto nije lose. Znaci prema ovom Warrior moze koristit 12 skillova, ne 10
Arbiter of Change
10-06-2010, 12:17
Budući da neki skillovi ovise o tome koje oružje trenutno koristiš... ne znam.
takav sistem ima SM/BO iz WARa :/
HrcaPrca
10-06-2010, 22:47
Da slicni je,skoro isti. Samo kaj ce ovdje sva 3 skilla zauzimat 1 jedan hotkey, dok si u War morao imat 3 hotkeya da bi izveo 3 chain skilla.
ovdje kolko kužim imaš 8 il 10 skillova na izbor, dok si u WARu moš riktat kak oš tak da to nije neki problem...
Worthaur
11-06-2010, 08:19
takav sistem ima SM/BO iz WARa :/
Slicno, napravis prvi skill, onda imas na izbor nekoliko skillova koje ces napravit, dok ovdje nemos to radit, imas 3 skilla koji su u chainu i to je to
jesu chainovi več izrađeni sami po sebi il igrači mogu experimentirat?:)
Worthaur
11-06-2010, 18:29
To nisam skuzio, mislim da dobijes premade chainove
Worthaur
17-06-2010, 08:55
http://www.arena.net/blog/eric-and-ben- ... and-traits (http://www.arena.net/blog/eric-and-ben-answer-your-questions-about-warrior-and-traits)
Arbiter of Change
01-07-2010, 07:17
Društvene aktivnosti otkrivene.
Guild Wars 2: Killing Time Without Killing (http://pc.ign.com/articles/110/1102939p1.html)
Izgleda odlično za sada, čini mi se da će se na ovo raditi preorder. :)
Worthaur
08-07-2010, 18:08
http://www.guildwars2.com/en/the-game/c ... ing-death/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/combat/healing-death/)
Arbiter of Change
08-07-2010, 20:02
Sve bolje i bolje, posebno konačno odavanje počasti healingu.
Second Wind iz Borderlands mi je jedna od najzabavnijih mehanika ikada, i drago mi je da se mnogi slažu sa mnom.
Arbiter of Change
08-07-2010, 21:10
Pročitajte i ovo, malo više u detalje ulaze.
Exclusive interview: Lead Designer Eric Falnnum talks death and healing in GW2 (http://www.gamona.de/games/guild-wars-2,interview-pc:article,1770674.html)
When a player reaches zero health they enter a state that we refer to as “downed”. When a player is down they are unable to move and their health bar is replaced by a meter which displays how much time they have until they are defeated. While downed a player has access to 4 skills, if they manage to finish off an enemy while they are down then they will “rally” (i.e. stand back up). While down a player can still be attacked and will be defeated more quickly as they take damage.
Stvarno, baš second wind.
gamona:SThere is no dedicated healing class in Guild Wars 2 which makes combat unlike other MMORPGs where you have a tank, a healer and damage dealer. Maybe you can tell us how a combat situation will/can work out in Guild Wars 2?
Eric Falnnum:SI can give you an example of an epic boss battle we had just a few nights ago. We were testing a dungeon which is normally supposed to be challenging for a full party of five. Well, we had an odd number of people testing and were left with only three people. Two warriors and an as yet unnamed ranged profession. I was one of the warriors and was specced out for ranged damage and was carrying a longbow and rifle. The other warrior was more of a traditional warrior with lots of health and specced for mace and shield. Our ranged companion was specced for ranged damage with a little bit of control.
We fought our way into the dungeon fairly well until we got into a fight with 5 boss golems each of whom uses a different type of elemental beam weapon. We were clearly overmatched but pressed on, determined to take some of them with us. Our more tankish warrior would call out targets and our ranged friend would immobilize them while I inflicted as much aoe damage as possible. If one of the warrior went down we’d use the downed skill “Retreat!” to give a speed buff to the others which would further enable them to kite the golems away so we could revive our fallen companion. A few times during the fight the other warrior would also use a downed skill called Vengeance which allows the warrior to get up and act normally for a short period of time before going straight to “defeated.” He’d use this skill to rez a friend or lead the golems away for a short period of time while the others healed. We defeated this encounter with no healer and nobody even playing one of the more support oriented professions in the game. We subsisted solely on self heals, solid tactics, and a little bit of luck.
So much win.
Worthaur
10-07-2010, 08:48
http://www.arena.net/blog/john-and-ben- ... ies-travel (http://www.arena.net/blog/john-and-ben-answer-your-questions-about-activities-travel)
ah tolko stvari za čitat, a neda mi se :(
kad če više neki video interview
Worthaur
13-07-2010, 09:14
Revealat ce novu klasu ovaj tjedan, ovo malo stvorenje desno od warriora i elea
http://yfrog.com/5aqc8j
očito da je to onaj mali smrad, vjerojatno neka squishy klasa
Worthaur
14-07-2010, 06:23
http://www.arena.net/blog/jon-peters-an ... -questions (http://www.arena.net/blog/jon-peters-answers-your-first-batch-of-healing-and-death-questions)
Worthaur
14-07-2010, 17:59
I treca klasa je...
http://www.guildwars2.com/en/the-game/p ... ns/ranger/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/ranger/)
Bah, copy paste iz prvog dijela, al animacije su prebrutalne
Arbiter of Change
14-07-2010, 18:05
OK, rangeri potvrđeni za badass klasu (Whirling Defense se čini fenomenalnim). Nevjerojatno je koliko glasovi dodaju akciji. :)
ne ovo uopče nije najkul klasa poslje shadow warriora :D
I treca klasa je...
http://www.guildwars2.com/en/the-game/p ... ns/ranger/ (http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/ranger/)
Bah, copy paste iz prvog dijela, al animacije su prebrutalne
Ne bih baš bio presiguran,moguće je da će zamjeniti Assassina jer ima daggere,oslanja se na brzinu i neke skillove koje baš ne spadaju u klasičnog rangera.
Worthaur
15-07-2010, 16:27
Ma znam, al vise manje je isto...
I ne, nece zamijenit assassina, jer ce i on bit u igri, isto kao mesmer od starih klasa
Kako znam? Usporedi ovo (http://huntersinsight.files.wordpress.com/2010/06/gw2classeswithele.jpg)Ssa ovim (http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/), potpuno iste slike ^^
Znaci assassin, mesmer i unknown soldier classa, vjerojatno vise support jer je sa stitom
Ja mislim da to neće biti klasični Assassin jer on za razliku od ostalih klasa iz GW1 ima drukčiju boju.
Što indicira da će ga dosta promjeniti.
Worthaur
15-07-2010, 20:41
http://www.guildwars2.com/en/news/free- ... apers.html (http://www.guildwars2.com/en/news/free-ghosts-of-ascalon-preview-and-wallpapers.html)
Kakve su sanse da ovo dodje u algoritam?
Worthaur
16-07-2010, 08:22
http://www.guildwars2.com/global/includes/images/map-of-tyria.gif
D:
Arbiter of Change
16-07-2010, 10:41
Ako se pojavi na Amazonu, a hoće, možeš naručiti kroz Algoritam. Na Engleskom, naravno.
Worthaur
16-07-2010, 10:48
Da, kontaktirao sam ih, rekli su da ce dobit pa sam si odma i rezervirao
http://www.guildwars2.com/global/includes/images/map-of-tyria.gif
D:
pola 3.. jedva gledam, onda otvorim taj spojelr, skoro poginuo :(
jel to mapa koja prikazuje što če sve bit u igri, il jednostavno taj svijet gw-a?
Worthaur
17-07-2010, 15:33
U GW1 to je mapa iz GW Prophecies i Eye of the North, ovo je vjerojatno kak to sad izgleda u GW2, vide se neke promjene
serijski samoubojica
20-07-2010, 12:24
Ja sam knjigu već preorderao sa amazona tako da.. :D
Arbiter of Change
22-07-2010, 16:50
Q&A o Rangerima.
http://www.arena.net/blog/eric-flannum- ... -questions (http://www.arena.net/blog/eric-flannum-fields-your-ranger-questions)
Worthaur
23-07-2010, 12:39
http://www.guildwars2guru.com/forum/exc ... 5b0c3& (http://www.guildwars2guru.com/forum/exclusive-interview-with-creators-guild-t5690.html?s=7a7cc897c0739dbf19ea39df7935b0c3&)
"World versus world matches will be long battles between 3 sides. During a match, players on both sides will be able to change, increase or decrease, their force. If one side dominates another, we expect that eventually the other side will mobilize itself to attack it's rival. For this reason we decided that battles won't depend on the domination of 2 sides, but rather 3."
Omg, napokon da netko opet to uvede
Worthaur
28-07-2010, 08:13
http://www.arena.net/blog/after-con-rep ... c-con-2010 (http://www.arena.net/blog/after-con-report-arenanet-at-comic-con-2010)
kvragu svaki put kad tu postate pomislim da su objavili release date :(
Worthaur
30-07-2010, 12:01
http://www.arena.net/blog/progression-a ... ild-wars-2 (http://www.arena.net/blog/progression-and-leveling-in-guild-wars-2)
lvl cap 80
ova igra nemože fejlat, devovi <3
Worthaur
04-08-2010, 15:18
http://www.arena.net/blog/personality-in-guild-wars-2
Worthaur
05-08-2010, 20:55
Moar info
http://gw2.univers-virtuels.net/article ... tuels.html (http://gw2.univers-virtuels.net/article/2307/Interview-GW2-Univers-Virtuels.html)
Worthaur
07-08-2010, 15:00
0_RxPXsO ... r_embedded (0_RxPXsOSNA&feature=player_embedded)
Predivno =/
predivno idd, ali nek daju neš konkretno, release date il gameplay filmić :)
Ja želim da predstave Necromancera.
Arbiter of Change
08-08-2010, 20:59
Hintovi, hintovi... neka gun-based klasa?
http://yfrog.com/bgbirj
Hintovi, hintovi... neka gun-based klasa?
http://yfrog.com/bgbirj
Već su to opovrgnuli(klasa temeljena samo na gunsima),ali su otkrili da će biti 3 ranged klase.
1 samo sa bowom(rang),1 samo sa gunom( SANDWICHMANCER!) i 1 sa obadvoje.(war)
Ja želim da predstave Necromancera.
:oops:
Worthaur
09-08-2010, 11:14
Citam knjigu, gg je, upravo naiso na ovu recenicu
"Necromancers among the humans have been considered rather unsettling for centuries, even though they work in magic like elementalists, mesmers, and other practitioners"
Hint?
Worthaur
09-08-2010, 16:54
Evo procitao sam, dobar uvod u GW2, objasnjen savez svih rasa, prisjecanje nekih vaznih trenutaka iz GW1 itd
Worthaur
09-08-2010, 22:41
Volim radit xx postova za redom >.>
Znaci nece revealat novu klasu
"Tomorrow, we're unveiling a new video, and to give you a taste of things to things to come, here's a screen shot!"
http://www.flickr.com/photos/arenanet/4876831542/
Worthaur
10-08-2010, 18:18
And here it is
http://www.guildwars2.com/en/media/vide ... -manifesto (http://www.guildwars2.com/en/media/videos/#gw2-video-manifesto)
Evo procitao sam, dobar uvod u GW2, objasnjen savez svih rasa, prisjecanje nekih vaznih trenutaka iz GW1 itd
Ima li knjige u Hrvatskoj ili "si naručio izvana?"
Worthaur
10-08-2010, 18:27
Sa ebooks, knjiga u digitalnom izdanju, 8 dolara
Btw Kralkatorrik izgleda prefakin mocno o.O
Baah,glupo mi je takvo nešto plaćati.
Da je u pitanju papir i korica,to je već nešto drugo.
:D
Čujem da navodno nije dobra gledana po tehnici pisanja,ali da je ok za fanboyeve?
Worthaur
10-08-2010, 18:31
Za fanboyeve odlicna =D
Worthaur
10-08-2010, 19:28
http://www.arena.net/blog/walking-the-walk
Arbiter of Change
10-08-2010, 19:59
And here it is
http://www.guildwars2.com/en/media/vide ... -manifesto (http://www.guildwars2.com/en/media/videos/#gw2-video-manifesto)
O da. :)
Ja samo još čekam jedan nerežirani gameplay video da vidim UI i tako to.
And here it is
jebote :pray:
neznam, sad sve razmišljam da si kupim gw1 dok ovo čudo ne izađe, jel igra još ko gw1 uopče?
Arbiter of Change
10-08-2010, 20:43
Sreća pa GW1 Complete nije samo 200kn u Algoritma. :)
http://www.arena.net/blog/walking-the-walk
:pray:
Sreća pa GW1 Complete nije samo 200kn u Algoritma. :)
ma na amazonu je i jeftinije kladim se ^^
al me zanima jel igra još itko igru, zato što je igra vani več pun racku godina, a kolko znam end game se bazira na pvp, pa je možd ljudima več dojadilo.
osim toga malo dolje ima tema, gw1 zamro...
[quote="Arbiter of Change":3e0c7qiy]Sreća pa GW1 Complete nije samo 200kn u Algoritma. :)
ma na amazonu je i jeftinije kladim se ^^
al me zanima jel igra još itko igru, zato što je igra vani več pun racku godina, a kolko znam end game se bazira na pvp, pa je možd ljudima več dojadilo.
osim toga malo dolje ima tema, gw1 zamro...[/quote:3e0c7qiy]
Endgame ne postoji,ali ako već tjeraš da postoji on čini 199%sadržaja.
Ne igra se baš toliko,posebno ne hrvatske guilde,ali ima dovoljno ljudi i dalje,samo se trebaš snaći u nekoj alijanci.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.