Pogledaj cijelu verziju : GW1 - F.A.Q i ostala pitanja
lol na kraju sam super prosao ..:)
runo me dervis i to free :rotfl:
taman mi je dovoljno love ostalo da si kupim oklop.. :D
s prvim characterom sam tražio runnera i dok su svi tražili oko 2k naletila slovenka neka i zašprintala mukte.
Sa drugim characterom sam tražio runnera i dok su svi tražili oko 2k naletio neki lik koji je šprintao frenda dole, a ja se prikrpao...
Oba puta prošo mukte hehe... može se nać bez problema
Empe Tri
21-12-2007, 14:33
Droks run je obično oko 2k, ali zna se neki put i užicati 1.5k ...
1k na snakeu i 1k na rankoru/droksu - ......
vi ste i dobro prosli jos prije nekih god. dana naplacivali su 4k a ja sam isao tamo sa 5 likova isao :| pa ti racunaj xD :D
nego sad planiram otic sa jos ova 3 lika do tamo pa sta bude ako vi kazete da je 2k onda nije problem =)
Što će ti toliko likova tamo?... Igraš sa svima njima paralelno? :o
Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 10:38
eo, buduci da sam i ja noob za gw, ^^ , iam pitanje jedno...
budući da uskoro planiram format diska itd (reinstall windowsa) dali ja na neki nacin mogu prenesti "one" silne updateove sto skida kada ude u igru+kada idem u neko mjesto?
eo, buduci da sam i ja noob za gw, ^^ , iam pitanje jedno...
budući da uskoro planiram format diska itd (reinstall windowsa) dali ja na neki nacin mogu prenesti "one" silne updateove sto skida kada ude u igru+kada idem u neko mjesto?
imash onaj file gw.dat
samo njega sacuvaj/prevaci i gg
Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 13:44
ok, ty... :wink:
sto znaci imba i fotm?
imba - http://gw.gamewikis.org/wiki/Imba
fotm - http://gw.gamewikis.org/wiki/FOTM
imba - imbalanced,znači treba nerfat,ili često korišten termin za uber igrače (poput mene) :D
fotm-flava of the month,nisam ziher al to možeš poistovjetit sa brzim širenjem spiritwaya u HA-u
edit:ovaj je bil brži :cry:
thx vm
spiritway, to je bio spirit spamming?
thx vm
spiritway, to je bio spirit spamming?
svi -way su ti team biuldovi koji se najcesce koriste u HA
znam to, samo pitam jel to ono kad su factionsi izasli pa su svi samo spirite spammali?
znam to, samo pitam jel to ono kad su factionsi izasli pa su svi samo spirite spammali?
cuj kod tog team builda se samo stvore odredjeni spiriti i ceka se da netko pridje
cim netko pridje ne pomaze mu nista, spike takav da si mrtav u sekundi
imo iskustva, dosli mi u HA (prvi guild fajt u HA) i ono spiritway...i mi cekamo a oni niti da trepnu, a kamoli da se pomaknu. i ja tako kao warrior (fajter u dusi) dopizdi mi da cekam, ocu da koljem. kazem prot monku da me izprota , ja dignem endure pain i zalet. ono healta je bilo preko 1000. kad ono cim sam dosao u spirit range, takav gadan spike, 0.001 milisekunda sam bio ziv.
cuj kod tog team builda se samo stvore odredjeni spiriti i ceka se da netko pridje
cim netko pridje ne pomaze mu nista, spike takav da si mrtav u sekundi
imo iskustva, dosli mi u HA (prvi guild fajt u HA) i ono spiritway...i mi cekamo a oni niti da trepnu, a kamoli da se pomaknu. i ja tako kao warrior (fajter u dusi) dopizdi mi da cekam, ocu da koljem. kazem prot monku da me izprota , ja dignem endure pain i zalet. ono healta je bilo preko 1000. kad ono cim sam dosao u spirit range, takav gadan spike, 0.001 milisekunda sam bio ziv.
Endure Pain in HA, nego koliko ti ono igraš GW?
A odakle ti bogati da je spiritway spike build, on nije ni spikea vidio, spiritway se oslanjao na rituale iz Beast Mastery i Wilderness Survival da bi usporio igru i onesposobio određene buildove, RaO Thumperi bi stavljali pressure na monkove, traperi bi branili healere i dodavali pressure, dok bi N/Rt healeri uz pomoći energije koji bi dobivali kada bi spirit umro sve ih održavali živima.
Ovo o čemu ti pričaš je vjerovatno bio Ritualist spike, no čak i on u svojim najboljim danima nebi mogao ubiti nekoga ako su monkovi znali da se na koga se točno sprema spike.
Endure Pain in HA, nego koliko ti ono igraš GW?
A odakle ti bogati da je spiritway spike build, on nije ni spikea vidio, spiritway se oslanjao na rituale iz Beast Mastery i Wilderness Survival da bi usporio igru i onesposobio određene buildove, RaO Thumperi bi stavljali pressure na monkove, traperi bi branili healere i dodavali pressure, dok bi N/Rt healeri uz pomoći energije koji bi dobivali kada bi spirit umro sve ih održavali živima.
Ovo o čemu ti pričaš je vjerovatno bio Ritualist spike, no čak i on u svojim najboljim danima nebi mogao ubiti nekoga ako su monkovi znali da se na koga se točno sprema spike.
malo da si bolje procitao "prviSguild fajt u HA" , znaci prvi put u HA (inace uopce ne igram PvP) i da, my mistake, ritualist spike je bio u pitanju, sorry once again. i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu. meni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE. mrzim Ha zbog svih tih team buildova (-way).
malo da si bolje procitao "prviSguild fajt u HA" , znaci prvi put u HA (inace uopce ne igram PvP) i da, my mistake, ritualist spike je bio u pitanju, sorry once again. i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu. meni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE. mrzim Ha zbog svih tih team buildova (-way).
U vrijeme kada se Rit spike tek počeo igrati ti si prema mojoj procjeni igrao oko 2 godine, e sad ako ti sa skoro dvije godine igranja nisu skužio da Endure Painu nije mjesto u HA (zapravo mu nije nigdje mjesto osim možda u runnera ili na tenku), onda neznam što si ti te dvije godine radio.
zasto ne endure pain? taman kad imas malo malo malo healtha, šikneš to i monk te onda izmonka i gg.
prije nego sto me izflejmate moram reci da imam 2 famea
Zato što:
1. Kada Endure Pain istekne vrlo je vjerovatno da ćeš umrijeti zbog naglog pada HP
2. Warrior ima puno bolje skillove za uzeti
3. Ako warrioru uistinu zatreba Endure Pain znači da su mu vrlo vjerovatno monkovi ili mrtvi ili da nemaju energije, a tada ti 15 Endure Painova neće pomoći.
aha...
a kad se igra spike, uglavnom oni sve naspajkaju nekog u manje od sekunde (8 ppl team). na koju foru ce monk to izhealat??
Windwalker
05-01-2008, 23:52
Novi sam u GW, prije par dana sam nabavio GW Prophecies.
Ne znam zašto mi piše Eye of the north u naslovu svaki put dok pokrećem igru, jer ja tu ekspanziju nemam.
ja kada sam taj prvi put igrao HA to je bilo prije oko godinu-godinu i pol (tako da se ne cudis endure painu).
i da, sada imam nekih 18 fame jer mi je ekipa iz guilda dopizdila zasto guild ne ide u Ha i onda smo osli par puta i reko nikada vishe (bar dok ne maxam sve PvE titule) xD
to bi se sada moglo oduziti jer mi je prije 2 dana akaunt bio provaljen od strane jednog guildasa (pogodio mi pass) i odnio 90% itema, sve pare i sve materijale i svu cugu (taman skupio cuge da maxam drunk) tako da sam izgubio 800-1000k.
racunam da kroz godinu dana cu imati sve max titule. najduze ce trajati luxon title. nije ni kurzick puno kraca, ali je dosta kraca od luxona
ja kada sam taj prvi put igrao HA to je bilo prije oko godinu-godinu i pol (tako da se ne cudis endure painu).
i da, sada imam nekih 18 fame jer mi je ekipa iz guilda dopizdila zasto guild ne ide u Ha i onda smo osli par puta i reko nikada vishe (bar dok ne maxam sve PvE titule) xD
to bi se sada moglo oduziti jer mi je prije 2 dana akaunt bio provaljen od strane jednog guildasa (pogodio mi pass) i odnio 90% itema, sve pare i sve materijale i svu cugu (taman skupio cuge da maxam drunk) tako da sam izgubio 800-1000k.
racunam da kroz godinu dana cu imati sve max titule. najduze ce trajati luxon title. nije ni kurzick puno kraca, ali je dosta kraca od luxona
lol, ko je to napravio???
IGN Doktor Boro (monk), Hrvatska Kraljica (ele)
sada je na skijanju do 12.01.
Ne znam zašto mi piše Eye of the north u naslovu svaki put dok pokrećem igru, jer ja tu ekspanziju nemam.
Da nisi kupio Platinum izdanje, ono ima Eye of The North već u sebi...?
Da nisi kupio Platinum izdanje, ono ima Eye of The North već u sebi...?
on misli na log in screenu
svima to pishe jer je to najnoviji "nastavak" guilda
IGN Doktor Boro (monk), Hrvatska Kraljica (ele)
sada je na skijanju do 12.01.
mali boro?
pa kak ti je mogao "pogoditi" pass? :?
jadan ti :(
aha...
a kad se igra spike, uglavnom oni sve naspajkaju nekog u manje od sekunde (8 ppl team). na koju foru ce monk to izhealat??
Valjda bi nakon skoro godinu i po dana trebao znati za ovaj skill (http://gw.gamewikis.org/wiki/Infuse_Health), osim toga warrior baš i nije primary targret u PvP igri.
imo iskustva, dosli mi u HA (prvi guild fajt u HA) i ono spiritway...i mi cekamo a oni niti da trepnu, a kamoli da se pomaknu. i ja tako kao warrior (fajter u dusi) dopizdi mi da cekam, ocu da koljem. kazem prot monku da me izprotaS, ja dignem endure pain i zalet.
i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu.Smeni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE.
Mora biti da si ti igrao s nekim poprilično retardiranim monkovima ako oni nisu skužili da ti ideš napasti kada si im rekao da te "izprotaju".
ja kada sam taj prvi put igrao HA to je bilo prije oko godinu-godinu i pol (tako da se ne cudis endure painu)
To nije moglo biti prije godinu-godinu i pol dana jer koliko je meni poznato tako jak Rit spike se pojavio tek nakon izlaska Nightfalla.
To nije moglo biti prije godinu-godinu i pol dana jer koliko je meni poznato tako jak Rit spike se pojavio tek nakon izlaska Nightfalla.
kako nije moglo biti prije godinu dana kada ima vec 14 i pol mjeseci kako je NF izasao? (da budem precizniji 26/27 10. 2006. je NF izasao
kao prvo spiritway je originalno bio korišten u samom početku GW-a, i strategija je bila cappat altar i onda zaspammat spirite kolko se dalo (tad su još uvijek mogla bit dva ili više spirita istog tipa) i kad bi se cappalo sa spiritima se radio bodyblock na stepkama u hallsima i gg je bilo
zašto warrior nebi smio imat endure pain? hallse sam većinu vremena igrao kao warrior i standardni build je bio: Eviscerate, exe strike, bull strike, distracting blow/chop, sprint/rush, shock, res, frenzy tak da za endure pain i nema baš mjesta, ai kak je neko već rekao, ako dođe do toga da treba iskoristit EP onda si ili mrtav ili infusean (čećše ovo drugo ako igraš s dobrom ekipom)
btw, FOTM - flavour of the month, gimmick buildovi tipa iway, rit spike itd. => no skill
Windwalker
12-01-2008, 19:28
Koja su vaša iskustva s Mesmerima?
Mislim, jel ko igra s njima, jer se od njih može stvorit super lik, i s čim su najbolji u kombinaciji?
Pitam to jer mi se čine zanimljivi, pa bi možda drugog lika složio Mesmera.
Koja su vaša iskustva s Mesmerima?
Mislim, jel ko igra s njima, jer se od njih može stvorit super lik, i s čim su najbolji u kombinaciji?
Pitam to jer mi se čine zanimljivi, pa bi možda drugog lika složio Mesmera.
mesmer moze biti jebacki igrac, smao sto to nitko nece prihvatiti
pogotovo protiv caster, castera moze sjebati u roku od par sekundi
takodjer moze i biti "fighter" , ali najveca svrha mu je anti caster, anti malee
Pro n00b
12-01-2008, 19:39
PO meni najbolja klasa,najdraža u svakom slučaju.
Kolko god bili dobri i u PVE-u ne proporučujem ti ga jer ćeš teško nalazit grupe za npr. Slavers ,deep,DoA i sl.
Mesmer moj prvi GW lik ikad,sad mi je žao što sam ga izbrisao još davnih dana.
sad mi je žao što sam ga izbrisao još davnih dana.
nije mi jasno zasto brisete likove?????
ja nijednog svog lika koji je bio veci od lvl 5 nisam nikada obrisao niti cu
sta, nek stoji i "stari" i ceka birthday present a ako ne igrate s njim nek sluzi kao storage
ali primjetio sam dosta da ekipa brise likove zato jer su lika glupo nazvali (e o tome ste trebali razmisljati kada ste pravili lika)
Utoplytanian
12-01-2008, 19:49
sta, nek stoji i "stari" i ceka birthday present a ako ne igrate s njim nek sluzi kao storage
ali primjetio sam dosta da ekipa brise likove zato jer su lika glupo nazvali (e o tome ste trebali razmisljati kada ste pravili lika)
mozda jer nema svatko 12 slotova :roll:
pa kupish dodatni slot
bolje dati 9€ nego obrisati lika na kojeg si utrosio 200+ sati
pa kupish dodatni slot
Jel ti shvaćaš da živimo u zemlji u kojoj roditelji ne razlikuju pojam gejmanja od super maria i misle da su kreditne kartice zlo poslano od samog Sotone ? :)
FaTaL_mRkvA
12-01-2008, 20:13
pa kupish dodatni slot
ako mi lik ima više od 5-6 sati, ne brišem ga....(to za mene znači da je već veliki lvl)
Utoplytanian
12-01-2008, 20:20
pa kupish dodatni slot
Jel ti shvaćaš da živimo u zemlji u kojoj roditelji ne razlikuju pojam gejmanja od super maria i misle da su kreditne kartice zlo poslano od samog Sotone ? :)
something like that :P moji su starci tako paranoicni da jos uvijek koriste samo gotovinu u placanju.. svega :cry:
Pro n00b
12-01-2008, 20:29
Imao sam mesmera od prvog dana kada je GW izašao dakle prije nekih 30 mjeseci,i vjeruj mi u to doba je bilo nemoguće naći grupu sa mesmerom,zato sam ga obrisao. Trebalo je proći kakvih godinu dana da ljudi shvate ustvari da mesmer može biti jako koristan;ista stvar je bila i s rangerima u početku.
Mafioz0r
12-01-2008, 20:29
ali primjetio sam dosta da ekipa brise likove zato jer su lika glupo nazvali (e o tome ste trebali razmisljati kada ste pravili lika)Ja sam to napravio samo jednom, kad sam mezmericu nazvao Iranna Thundersword (laaaame). Kasnije sam promijenio u Iranna Thunderstorm. Odsad ću sve ženske PvE likove zvat Iranna. :D
EDIT : Šta se tiče kupnje dodatnih slotova, sumnjam da će većini igrača starci to dopustit, uglavnom zbog ovog što je Aerial rekao.
FaTaL_mRkvA
12-01-2008, 20:34
da ja to mogu platit u gotovini, majke mi ak već nebi imao barem 15 slotova...(a kasnije i više)
Windwalker
12-01-2008, 20:44
Meni ih je 6 dosta. Svaki dio sa 2 lika i to je to.
ma cuj ako imate pare, mozete uvijek naci dobru dusu koja cem vam kupiti taj dodatni slot (vi nejmu pare uplatite na njegov racun)
bad je u tome sto morate dati svoj akaunt njemu (zato sam ja frendu dao pare na ruke, on dosao k meni i kupio 3 dodatna slota i gg)
ma cuj ako imate pare, mozete uvijek naci dobru dusu koja cem vam kupiti taj dodatni slot (vi nejmu pare uplatite na njegov racun)
bad je u tome sto morate dati svoj akaunt njemu (zato sam ja frendu dao pare na ruke, on dosao k meni i kupio 3 dodatna slota i gg)
Hmm moze objasnjenje zakaj mu moram dat acc??
btw jel moze to nekako drugachije nego preko kartice?
Hmm moze objasnjenje zakaj mu moram dat acc??
btw jel moze to nekako drugachije nego preko kartice?
pa ja sam to rekao jer su svi rekli kao da im starci ne bi dali pare (plus joh onda moras imati odredjenu karticu koju podrzava online shoping u GW)
zasto moras dati accaount? pa zato jer se ti moras logirati na accaount i onda u gw online shop i tamo odebires dodatne slotove (zato je najbolje imati nekog frenda koji ima karticu, dodje kod tebe, ti se logiras, odes u online shop, oznacis sve sta oces, das frendu toliko i toliko para, on ukuca svoje podatke od kartice i gg)
Windwalker
13-01-2008, 16:50
OK, još par noobovskih pitanja od mene:
-Jer mogu kak prebacivat lovu ili iteme s jednog lika na drugog, na istom accauntu?
-Kak se izvode one animacije (nakloni, mahanje, itd.)?
-Igram sa Warrior/Ranger. Zanima me jer mogu imati više od jednog peta?
Utoplytanian
13-01-2008, 16:52
-Jer mogu kak prebacivat lovu ili iteme s jednog lika na drugog, na istom accauntu?
- Use the Storage Luke,imas u svakom gradu Xunlai agent,platis 50 + 50 g da ti da storage account,to moras na svakom liku napravit
-to su ti emoteovi, imas "sifru" koju upises u chat,kao npr /wave , /bow, /dance
-mozes imat samo 1 peta ali ga mozes zamjenit poslije tako da ovog das tameru i samo nanovo charmas novu zivinu
1) Možeš, preko Xunlai Chest. Prvo moraš platiti 50 golda da bi mogao korisiti taj chest. Imaš ga u svakom gradu i itemi/gold ti vrijede za cijeli account.
2) Ako imaš oriđiđi, pogledaj u mini-manual od igre, Quick Reference. Ako ga nemaš, pogledajovdje (http://gw.gamewikis.org/wiki/Emote)
3) Jedan pet po liku. Doduše, možeš ga promjeniti...
*pretekao me Utoplytanian :D
imash storage (u bilo kojem gradu) pa tamo platis 50g (samo prvi put sa svakim likom) i tamo ostaljas are/iteme i slicno i to mozes pokupiti s drugim likovima na istom akauntu
http://gw.gamewikis.org/wiki/Emotes
prvo moras svog starog peta ostaviti kod pet tamera (http://gw.gamewikis.org/wiki/Pet_Tamer) pa s charm animal uloviti drugog peta
ne mozes imati 2 u isto vrijeme
sorry za double post, forum se nesto zblesirao
Utoplytanian
13-01-2008, 18:30
mislim da je do sad shvatio :)
samo ti preporucam da si u storageu odmah uzmes i material upgrade za jos 50 g i u njega si spremaj sve materijale koje salvageas ili nadjes,tako da ti bude poslije za armor za sve charactere,da ne moras kupovat :wink:
FaTaL_mRkvA
13-01-2008, 18:49
2) Ako imaš oriđiđi,Spogledaj u mini-manual od igre, Quick Reference.
pa naravno da ima oriđiđi, nemože imat kopiju xD
Utoplytanian
13-01-2008, 19:15
pa mozda nema originalno pakovanje nego je kupio cd key od nekog drugog :wink:
FaTaL_mRkvA
13-01-2008, 19:28
pa mozda nema originalno pakovanje nego je kupio cd key od nekog drugog :wink:
da, ali je onda mogao reći da ako nema kutiju ili tako nešto, a ne ako nema original, al nemojmo sad u offtopic i u gramatiku il šta već....
Windwalker
13-01-2008, 19:56
Hvala na pomoći.
Storage imam sa prvim likom, a sa drugim nisam ni počeo, samo me unaprijed zanimalo jer taj Storage vrijedi za sve moje likove.
Pošto vrijedi, odlično.
Naravno da imam originalnu igru, i to special edition, samo nisam baš proučavao manual, koji je, moram priznati, jedan od najljepših od svih koje imam.
Za peta znam da se može zamijeniti.
Ali jedan lik koji mi je pomagao imao je 2 peta (bio je Paragon/Ranger).
Ali, sad kad razmislim, imao je 3 heroja, pa me zanima jer moguće da je jedan pet bio od nekog njegovog heroja?
Ali, sad kad razmislim, imao je 3 heroja, pa me zanima jer moguće da je jedan pet bio od nekog njegovog heroja?
svaki heroj takodjer moze imati svog peta
Pro n00b
13-01-2008, 20:50
Paragon/ranger sa petom :pray: :pray: .
Petovi na herojima :pray: :pray:
Paragon/ranger sa petom :pray: :pray: .
A heroji uz to i minion masteri... lol
[quote="Pro n00b":2t0k23jz]Paragon/ranger sa petom :pray: :pray: .
A heroji uz to i minion masteri... lol[/quote:2t0k23jz]
Pet vise ne leava corpse
ok pod
1 Mozes...
2 ako si kupio u trgovini GW onda imas prirucnik s naredbama npr. /kneel /bow i slicno pa pogledaj tamo...
3 jedino ako si minipeta kupis... :wink:
surfam ja pornja*** i googlam po sumljivim stranicama te reko idem potrazit
kaj google sve baca za GW .....
nakon cc 2h banalnog pretrazivanja (oprostite na izrazu) smecha ...
naletim na ovo i wOot ...
mafioso zabranjuje takve linkove
kaj se to smije ?
i ako ne kako prijavit lika?
Windwalker
22-01-2008, 22:06
surfam ja pornja*** i googlam po sumljivim stranicama te reko idem potrazit
kaj google sve baca za GW .....
nakon cc 2h banalnog pretrazivanja (oprostite na izrazu) smecha ...
naletim na ovo i wOot ...
http://www.thecandycaneman.co.uk/
kaj se to smije ?
i ako ne kako prijavit lika?
A, čuj. Ak je neko dovoljno lud da kupi, sam si je kriv.
Nisam siguran, ali mislim da je ilegalno. To je NC-Softovo intelektualno vlasništvo i kao takvo se ne bi smjelo preprodavati... Jedino što možeš prodati je svoj account, a konkretni djelovi softvera (pa tako i armori i oružja) nisu tvoje vlasništvo.
Nisam siguran, ali mislim da je ilegalno. To je NC-Softovo intelektualno vlasništvo i kao takvo se ne bi smjelo preprodavati... Jedino što možeš prodati je svoj account, a konkretni djelovi softvera (pa tako i armori i oružja) nisu tvoje vlasništvo.
da al pogledaj tu str dobro nude i armore za koje trebas imat titulu ...
a i armori su custom... nije mi jasno kako ce ga 1 osoba kupit a 2 nosit?
btw za te cjene si radije kupim sve nastavke igre nego da riskiram banom.. :?
sto se tice armora, oni ti daju iteme (pare + materijale)
ali to je sve overpriced
i da, sve to je ilegalno (iz GW, jedino sto smijes prodavati za RL money je akaunt, sve ostalo je ilegala)
FaTaL_mRkvA
23-01-2008, 12:32
znaci, prodaja love iz GW na ebayu je ilegala?
:S
imho dati 40kn za 100k je stvarno malo. jest da sve to saka umnogo, al prepovoljno je.
imho dati 40kn za 100k je stvarno malo. jest da sve to saka umnogo, al prepovoljno je.
golde lako nafarmash vrlo brzo i sam... :D
ali to je sve overpriced
i da, sve to je ilegalno (iz GW, jedino sto smijes prodavati za RL money je akaunt, sve ostalo je ilegala)
kakva korist od toga kada ih nemas di potrosit :rotfl:
golde lako nafarmash vrlo brzo i sam... :D
ali to je sve overpriced
kakva korist od toga kada ih nemas di potrosit :rotfl:
kada bi isao na PvE titule, onda bi vidio kako pare nestaju (chest, wisdom, lucky, drunk, sweet itd...sve money sink titule)
ali to je sve overpriced
Tu si se prevario, account ti je ilegalo prodavat, bilo za normalan novac, bilo za in-game gold.
ali to je sve overpriced
Tu si se prevario, account ti je ilegalo prodavat, bilo za normalan novac, bilo za in-game gold.
nije istina
ti mozes svoj akaunt prodati nekome, nije uopce ilegalno
3. LICENSE TO USE
Subject to the terms of this Agreement, NC Interactive grants to you, for your personal use only, a non-exclusive, revocable, nontransferable (except as permitted in Section 4(a)) license to use the Service, and a non-exclusive, revocable, nontransferable (except as permitted in Section 4(a)) license to use the Software in connection with the Service, without charge except for new Campaigns and Additional Features which will be charged on a prepaid basis according to Section 5.
You may not (a) sublicense, rent, lease, loan or otherwise transfer the Software or the Service (or any part thereof), including without limitation access keys; (b) modify, adapt, reverse engineer or decompile the Software, or otherwise attempt to derive source code from the Software; (c) create any derivative works in respect of the Software or the Service; or (d) otherwise use the Software or the Service except as expressly provided in this Agreement. You should keep your access key in a safe place and not share it with anyone else. The access key can be used only once. Title to the Software, and all rights with respect to the Software and Service not specifically granted under this Agreement, including without limitation all rights of reproduction, modification, distribution, display, disassembly and decompilation and all copyright, patent, trademark, trade secret and other proprietary rights and interests are reserved to NC Interactive.
(c) Rights to Use Accounts. By agreeing to the User Agreement you agree that you do not ownSeither the Master Account or Game Account (collectively, the "Account") you use to access the service, the characters created on the Account and that NC Interactive stores on NC Interactive servers, the items stored on these servers, or any other data from which the servers and accounts are comprised. The Account you create is needed to login to the service as per section 4(b) and the fee that you pay is to access new Campaigns or acquire Additional Features.
You may not advertise the intent to or commit the act of buying, selling, trading, sharing, or transferring access to any Guild Wars account for real-world cash or for in-game gold or items.
Selling or buying a Guild Wars account, in-game item, or gold for real-world currency; selling a Guild Wars account for in-game currency; aiding others in such transactions, or advertising the intent to commit such acts.
prema tome:
npr. dopizditi di GW (zvuci nemoguce za moje usi :rotfl: ) i odlucis da vishe neces igrati. tebi dakle ce taj akaunt stajatai i neces ga igrati jer ga ne smijes nikome prodati niti posuditi
Mafioz0r
25-01-2008, 20:22
Affirmative. Account nije tvoj, on je vlasništvo NC Softa/ArenaNeta.
Mafioz0r
31-01-2008, 00:15
Editirao sam prvi post i ovu temu stavio na sticky da smanjm količinu nepotrebnih "ja sam n00b, help me!!!" i sličnih tema.
Editirao sam prvi post i ovu temu stavio na sticky da smanjm količinu nepotrebnih "ja sam n00b, help me!!!" i sličnih tema.
lol legendo .... :rotfl:
Editirao sam prvi post i ovu temu stavio na sticky
i ja bi uredio i stavio sticky da mogu :rotfl:
cudi me da tu ima tako malo postova....kmee :rotfl:
di ste zapeli ?
sto se prodaje ?
jel se otvara boardwalk veceras?
Mafioz0r
09-02-2008, 00:38
Affirmative.
moze objasnjenje za kronovo pitanje jer misilim da mnogi nemamo pojma o cemu se radi :( ?
Broadwalk.Specijalna igra u ShingYea Monastery.Ako imas Factions mozes i to igrati.
Izvolis link:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Canthan_New_Year_2008
upravo natukao 15k lucky poinsta, a izgubio negdje cca 150 ticketa :pray:
u kojim ringovima? :)
ja sam nocas preso 1 000 000 lucky pointova
2 500 000 je max
unlucky mi je oko 72 000 games lost (max je 500 000)
Commander Shadow
11-02-2008, 13:00
Sjeca li se tko mozda one utrke beetlova? Isto je bilo u shing jea monastery. To je bilo fora.
Sjeca li se tko mozda one utrke beetlova? Isto je bilo u shing jea monastery. To je bilo fora.
lol pa to jos uvjek traje (samo sada mozes tamo i iz LA-a)
Commander Shadow
11-02-2008, 13:04
Nisam se spajao pa onda...
cudi me da tu ima tako malo postova....kmee :rotfl:
di ste zapeli ?
sto se prodaje ?
Evo nooba, mene :-)
Na koji nachin je rjeshen PvP u GW-u?
Zhivcirao me PvP u WoW-u.
Dodje ko hoche do tebe i ubije te , a ja mirno rjeshaval quest.
Ima toga u GW-u jer ga mislim kupiti.
Mafioz0r
11-02-2008, 22:39
U GW-u imaš PvE likove, s kojima prelaziš questove i kampanju, i PvP likove, koji su max level (20) čim ih napraviš.
S PvP likovima ti se možeš boriti u različitim vrstama arena (Random Arenas, Team Arenas, protiv NPC-jeva, itd.). Balansiranost klasa je savršena i sve ovisi o odabiru skillova i taktici. Jedino mjesto gdje u PvE možeš naići na druge igrače su gradovi, a kad izađeš iz grada, na tom dijelu mape (Explorable Area) nema nikoga osim tebe i ljudi u tvojoj partiji/ekipi (ti ljudi u partiji mogu biti i NPC-jevi tj. Henchmeni - njih uzimaš ako ne možeš naći nikoga tko će ići s tobom).
Thanks Mafioso.
Sad znam kaj me zanimalo, sutra idem trazhiti po Koprivnici GW.
P.S.
Sorry zbog onakvog postanja...ipak sam ja noob :-)
Mafioz0r
11-02-2008, 22:49
SThanks Mafioso
SNema na čemu.
Utoplytanian
13-02-2008, 23:04
ja imam jedno njubovsko pitanje.. koja je prednost caster weapona (sworda) u odnosu na obican wand? cesto vidjam da casteri cesce imaju sword nego wand (monkovi najcesce)?
ja imam jedno njubovsko pitanje.. koja je prednost caster weapona (sworda) u odnosu na obican wand? cesto vidjam da casteri cesce imaju sword nego wand (monkovi najcesce)?
heh izgled (skin).....20% ench (nema prednosti isti ko totem axe)al
opet brijem da je skin...
prednost je u tome sto mozes staviti ench 20% i energy +5 i josh imati offhand
ili mozes staff nositi
Commander Shadow
14-02-2008, 12:17
Dali se isplati imati na eleu wand + off hand i oba imaju efekt halves casting time and recharge (20%). Jer svakom drugom skillu mi se halva casting a katkad se cak i npr. meteor shower casta bez delay-a.
Commander Shadow
14-02-2008, 12:28
E da, Mafiosi bi za vikend trebala pomoc u prelazenju predzadnje misije u Nightfallu. Ja sam se odazvao ali posto tu misiju mrzim zbog tog prokletog shira i svih njuboa s kojima sma prelazio (dok nisam preso) molio bih da nam se jos netko pridruzi. Dobro bi nam doso koji dobar monk i ako netko mozda ima onog anti-Shiro assasina.
Dali se isplati imati na eleu wand + off hand i oba imaju efekt halves casting time and recharge (20%). Jer svakom drugom skillu mi se halva casting a katkad se cak i npr. meteor shower casta bez delay-a.
za PvE je cist ok, ali npr. u PvP-u bi bolji bio wand + shield, no najbolje je i u PvE i u PvP imat vise weapon slotova popunjenih sa razlicitim kombinacijama, pa mjenjat ovisno o situaciji, posebice u PvP-u
Commander Shadow
14-02-2008, 12:40
I mislio sam na pve ali sam zaboravio napisat.
Tricerotaps
16-02-2008, 15:18
Da, set shieldova je must za PvP. A sto se tice zasto je bolje imati weapon umjesto wand/staff, djelomicno i zato jer bestije (ako su updateali to ispravite me) odredjene spellove castaju ovisno o oruzju.
Od 8. mjeseca su jakoo spori.
Hm...kolko spori?
Ja sam naruchil Prophecies+EotN 12-og...josh nishta, nadam se da bude u ponedjeljak.
Usput jedno pitanjce...planiram uzeti monk(definitivno)/elementalist(?)
Molim za vasha mishljenja i savjete.
Mafioz0r
17-02-2008, 10:32
1) Post kojeg si citirao je iz 9. mjeseca. Inače se toliko stari postovi ne citiraju, ali ok, novi si.
2) Ja nemam iskustva s Crovortexom i sve kupujem u Algoritmu.
3) Odabir primarne profesije je najvažniji, sekundarnu ćeš moć mijenjat. Monkovi su dobri za healing i zaštitu sebe i ekipe, a imaju i Smiting Prayers, dakle mogu biti i jaki u borbi (ali NE melee borci jer imaju slab armor).
Commander Shadow
17-02-2008, 13:05
Ak ti je sekundarna ele vecina ljudi (koji imaju monka) koristi skillove za manju potrosnju energije, ak ti je warrior onda vecinom skilove za obranu i defend ak si assasin također (shadowstep) itd. Dalje ovisi od igraca do igraca.
koliko dođe i jel ima paketa Guild Wars: Phophecies + Factions?
Mafioz0r
19-02-2008, 15:31
Ne bih znao, nisam vidio P+F u Algoritmu. Ako tek počinješ, preporučujem ti ili Nightfall ili GW EotN Platinum Edition (Prophecies + Eye of the North).
Ne bih znao, nisam vidio P+F u Algoritmu. Ako tek počinješ, preporučujem ti ili Nightfall ili GW EotN Platinum Edition (Prophecies + Eye of the North).
neznam, skupio sam novce, a želio bih jako igrati assassina. i što nije EOTN za lvl 20 ekipu, tako sam bar čuo?
Mafioz0r
19-02-2008, 15:46
Da. Dakle, kad dođeš do lvl 20 u Propheciesu, možeš igrati EotN. A šta se tiče Assassina, oni su klasa kao i svaka druga, nisu ništa jači ili slabiji, a ako baš želiš biti Assassin, šta da kažem, kupi Factions. Ne znam gdje ovih dana ima GW all-in-one editiona.
Ne. Eotn je spušten pristup za lvl 10 igrače.
Da. Dakle, kad dođeš do lvl 20 u Propheciesu, možeš igrati EotN. A šta se tiče Assassina, oni su klasa kao i svaka druga, nisu ništa jači ili slabiji, a ako baš želiš biti Assassin, šta da kažem, kupi Factions. Ne znam gdje ovih dana ima GW all-in-one editiona.
U PvP igri da, ali u PvE igri ljudi ih izbjegavaju kao kugu.
Assassini su ti ok za solo farmanje, ali ako misliš raditi high-end PvE područja nemoj uzeti Assassina.
Sa Assassinom nećeš nikad ući u PuG, a rijetko ćeš ih kada vidjeti i u guild grupama.
za misije u pug ce uvijek uci ipak su to misije,ali npr. za duncana kickati ce ga prije nego sto on shvati da je acceptan
Mafioz0r
19-02-2008, 20:04
U PvP igri da, ali u PvE igri ljudi ih izbjegavaju kao kugu.
Assassini su ti ok za solo farmanje, ali ako misliš raditi high-end PvE područja nemoj uzeti Assassina.
Sa Assassinom nećeš nikad ući u PuG, a rijetko ćeš ih kada vidjeti i u guild grupama.SNemam nijednog PvE Assassina, pa ne bih znao.
Uglavnom, FireSpirite, rađe uzmi Platinum Edition, jer koliko ja znam, nigdje ne možeš naći Factions + nešto drugo, a Assassinom ćeš u ozbiljnijem PvE-u loše proći.
Commander Shadow
19-02-2008, 20:16
Od assasina (u pve) se moze napraviti jedan od najboljih boss farming buildova.
ma jebesh greenove, nisu uopce na cijeni pa se ne isplati farmati
jedino za elite tomove na Hm, ali ako ti dropa jedna u sat vremena onda si sretan jer previshe ljudi farma SVE bossove bash zbog elite-a pa opada sansa da ti dropa elite
Ma možeš ti imati 1000k u storageu, 7 Obsidian armora i sva Tormented oružja pa te ljudi opet neće primiti u grupu.
prije ce wara primiti....
Ma možeš ti imati 1000k u storageu, 7 Obsidian armora i sva Tormented oružja pa te ljudi opet neće primiti u grupu.
ja bi primio bilo koga u grupu za 1000k
:)
Tricerotaps
20-02-2008, 14:20
Neee... ursan Assassin je dobar bas kao sto je Kron rekao zbog CS-a. Energy mangment ftw :P
A i zasto ljudi mrze assassine? Kad je factions izasao svi su napali na tu profesiju, i vecina ih je suxala. Sin henchies isto umiru prije neg sto uopce uspiju zadati stetu, sto dodatno pogorsava misljenje o sin`u.
Osobno, klasa ko klasa. Za PvP malo bolja nego u pvE, a sto se tice farmanja, zelene se ne isplati farmat. A kako je sada nerfan storm i flame djinns haste, vise nije ni za raptore farmat. :?
Mozhe pomoch?
Upal sam u Swedish guild...3 chlana :-(
Kak izlazim iz guilde?
Ja bi u CM...
Tricerotaps
20-02-2008, 18:15
Pritisni "G" (po defaultu ak nije odi u options, i pogledaj sto ti se nalazi tamo pod controls). Klikni na malu ikonicu covijeka kkoje se nalazi kraj tvog imena i odaberi opciju "Leave Guild".
Tricerotaps
21-02-2008, 14:01
Np.... samo sto svi idu u CM, tamo dijele pare sakom i kapom ili? :D
Np.... samo sto svi idu u CM, tamo dijele pare sakom i kapom ili? :D
nema drugdje?
hmmm naravno da ima ali CM je najvechi Hrvatski guild (i vec je poduze vrijeme medju vodecima na balkanu)
cuj u CM su dobrodosli si Hrvati (osim nekih koji su na ignore listama i slicno)
stvar je u tome sto drugi HR guildovi nece primiti svakoga (pogotovo ne pocetnike), a mi u CMu ih primamo i trudimo se pomoci im koliko mozemo (jer svi oficici i ja,lider, smo obicno zauzeti necime, tipa VQ ili slicno, ali nadje se vremena i za pomoc njima. drugima se neda zajebavati s njihovim pitanjima jer kada vide da ovaj postavi 2-3 njub pitanja kikaju ih iz guilda
kod nas imash samo nekoliko pravila: nema spamanja, flejmanja, vrijedanja, caps lock-a,psovanja ( malo moze, ali ne pretjerivati). to su uglavnom sva pravila
90% danasnjih dobrih igraca u PvE ti je poniklo bash iz CMa. dosli u CM kao pocetnici,tu se izvjezbali, saznali tonu savjeta i buildova i onda otisli u druge guildove. vec smo navikli da gubimo na taj nacin ljude, ali dodju uvijek novi
Windwalker
21-02-2008, 17:34
Još nikad nisam bio u Guildu, pa me zanima, ako uđem s jednim likom u neki Guild, jer su mi onda i ostali likovi automatski u tom Guildu?
Mafioz0r
21-02-2008, 17:38
Jesu.
Commander Shadow
21-02-2008, 20:37
Neee... ursan Assassin je dobar bas kao sto je Kron rekao zbog CS-a. Energy mangment ftw :P
A i zasto ljudi mrze assassine? Kad je factions izasao svi su napali na tu profesiju, i vecina ih je suxala. Sin henchies isto umiru prije neg sto uopce uspiju zadati stetu, sto dodatno pogorsava misljenje o sin`u.
Osobno, klasa ko klasa. Za PvP malo bolja nego u pvE, a sto se tice farmanja, zelene se ne isplati farmat. A kako je sada nerfan storm i flame djinns haste, vise nije ni za raptore farmat. :?
Ali zato moze soloat shiro-a.
A i ovo sa greenovima vrijedi samo ako ih znate dobro prodat (uvalit).
stvar je u tome sto drugi HR guildovi nece primiti svakoga (pogotovo ne pocetnike), a mi u CMu ih primamo i trudimo se pomoci im koliko mozemo (jer svi oficici i ja,lider, smo obicno zauzeti necime, tipa VQ ili slicno, ali nadje se vremena i za pomoc njima. drugima se neda zajebavati s njihovim pitanjima jer kada vide da ovaj postavi 2-3 njub pitanja kikaju ih iz guilda
CM jest dobar guild, ali molim te nemoj srati da se ima strpljenja početnike, najčešći odgovor na postavljeno pitanje u CM-u je "Pogledaj na GuildWiki".
90% danasnjih dobrih igraca u PvE ti je poniklo bash iz CMa. dosli u CM kao pocetnici,tu se izvjezbali, saznali tonu savjeta i buildova i onda otisli u druge guildove. vec smo navikli da gubimo na taj nacin ljude, ali dodju uvijek novi
Ni ovo baš nije istina.
pa cuj, kada se pita kako postati 55ica a ja usred VQa
dok ja njemu napishem sza sve treba napraviti i kako, brze i jednostavnije je otici na wiki jer tamo je svaki pojam objasnjen
Windwalker
22-02-2008, 19:12
OK, znam da je pitanje bezvezno, ali htio bih čuti vaša mišljenja.
Koju klasu da igram: Paragon ili Dervish?SObje su mi cool na svoj način, pa bih htio vaše savjete, mišljenja i preporuke, te koji second profession ide najbolje uz koju od tih klasa.
I nemojte me upućivati na wikipediu i slično, želim vaša mišljenja.
dervish
paragon je sprzen zbog pvpa
elementalista za sec prof, pa mozes uzeti stoneflesh aura i tako to
dervish, 99% ljudi ce ti to reci
Tricerotaps
22-02-2008, 19:29
Zato jer je to istina... paragon je fora ali konstant effect "Nerf Me!", ne mogu reci da je gotovo beskoristan u pve ali ima klasa koje bi u vecini situacija bolje popunili mjesto u partyu nego paragon.
FaTaL_mRkvA
22-02-2008, 20:32
dervish mi je kul i dervish definitivno....
Windwalker
22-02-2008, 20:38
Dervish it is, then.
A kasnije mogu isprobat i Paragona, u nekom drugom playu.
Što preporučate kao second, osim elementalista?
FaTaL_mRkvA
22-02-2008, 20:44
a svejedno ti je kad second mozes kasnije i mijenjati, ali ja mislim da je ele najbolji za dervisha-bas kao sto netko iznad mene rece; stoneflesh aura it is....
Windwalker
22-02-2008, 20:59
Ok, hvala na pomoći.
Paragon.Dervish svi imaju.Paragon je super.Samo trebas skuziti ;)
ja imam ga i super je.
Tricerotaps
24-02-2008, 00:36
Super je dok ne nerfaju i posljednji skill, tad se mores pokopat. Dervish definitivno, i to govori covijek koji je kad je dobio NF napravio (jednoj) paragona (ne znam joj ime).
Windwalker
25-02-2008, 09:11
Trebao bih savjet koji second proffession ide najbolje sa Assassinom.
hmm.... monk? uzmes si vigorous spirit
warrior...frenzy gogogogog
il tiger stance za fast combo
ili BoA, ili je nerfan taj skill?
nerfan odavno
nerfan odavno
Shvacam to nerfanje skillova (zbog ravnopravnosti klasa)
al zakaj vice nema dropa npr,,,req 7 ili 5
mislis max dmg req 6,7 i to?
mislim da hammer moze biti max dmg i req 7(jer ga nitko ne koristi su valdja to stavili)
mislim da hammer moze biti max dmg i req 7(jer ga nitko ne koristi su valdja to stavili)
ma nula bodova
max dmg je sada minimalan drop req 9 (8 i 7 ne dropaju vec dugo vremena)
req 6 max dmg nije nikada niti postojao
ma nula bodova
max dmg je sada minimalan drop req 9 (8 i 7 ne dropaju vec dugo vremena)
req 6 max dmg nije nikada niti postojao
Dropaju, ali su vrlo rijetki.
ali nisu gold, kolko znam
max dmg req 7 i 8 NE DROPAJU vishe nigdje
to je josh prije eotna uvedeno
Ajmo se ja i ti okladit da oni još uvijek dropaju.
Ajmo se ja i ti okladit da oni još uvijek dropaju.
ok ja ti vjerujem XD samo reci di to dropa?
na wiki pise da jos dropaju
req 8 inscribables itekako dropaju...od početka nfa...
a jesul gold??
i josh jesu li max dmg?
i jel moze link za to?
Mafioz0r
04-03-2008, 22:32
Offtopic detected.
Neću još splitat topic, ali se vratite natrag na temu.
Max. Req. 8 oružja padaju kao gold, dok za req. 7 znam da mogu pasti kao max. dmg., ali nisam siguran jesu li onda gold.
@ Mafioso
Neka početnici znaju koliko im vrijedi ako im ispadne req. 7 ili 8 max. item.
Mafioz0r
04-03-2008, 23:11
Ma znam to, ovo nije veliki offtopic - ako nije preko 2 strane, nema potrebe za splitanje topica/brisanje postova.
martin_k
12-03-2008, 21:53
a jel zna ko jel ima neka igra online???npr.prije par mjeseci sam s interneta skinuo pirates of caribbean...multiplayer..luda igra..igras s cjelim svjetom...jebeno..jel postoji koja takva igra..koju nemoram kupit???jer sam htio igrat Guild Wars, ali kad sam se malo raspitivao o njoj,cuo sam da to moram placat..tak isto i WoW..tak da nis od tih igrica...
jeben post... :D ...piratija ti je ovdje zabranjena...
Ako hoces besplatni MMO,pogledaj prigodni podforum
viewforum.php?f=21 (http://www.pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=21)
i,btw...GW nema pretplate....cheers!
Mafioz0r
12-03-2008, 22:02
GuildSWARsSNemASPretPLATuS!11!!1!!!!
prije par mjeseci sam s interneta skinuo pirates of caribbean...multiplayerNadam se da misliš na Voyage Century Online, jer PotC nije besplatna igra kolko ja znam.
martin_k
13-03-2008, 10:40
Evo ovdje sam skinuo: http://apps.pirates.go.com/pirates/v3/# ... tnews.html (http://apps.pirates.go.com/pirates/v3/#/news/currentnews.html)
FaTaL_mRkvA
13-03-2008, 13:38
Evo ovdje sam skinuo: http://apps.pirates.go.com/pirates/v3/# ... tnews.html (http://apps.pirates.go.com/pirates/v3/#/news/currentnews.html)
dobices tropsko voce iz mog avatara 100% ak to ima veze s piratijom...neda mi se gledat na link... :D
Free to download,free to play
:(
šteta
btw.Who Is Gail?
Tricerotaps
13-03-2008, 15:32
Gail Gray je glasogovornica GW. Ona ima zenskog R i ona i froggy (kojom ona najvjerojatnije upravlja) donose nove vijesti i pitaju igrace sto zele promijeniti u igri. Najcesce je u international districtu velikih gradova, mislim da sada u Kamadanu zna biti.
Uglavnom, froggy je jedan od legendi xD
nisam baš skužio ovo sa frogyem
nisam baš skužio ovo sa frogyem
u vecim gradovima se moze vidjeti "NPC" Frog koju kontrolira Gaile kada dodje u grad
aha
thx
vidio sam od prije kao neke intervjue sa njom na guru-u,ali nisam znao točno
Evo pošto sam dao WoW account nekom Jerryu,razmišljam da se prebacim na -- nikada to nisam očekivao [dramatična_glazba]SGuild Wars![/dramatična_glazba].
Stoga me zanima,
1.Zaraznost.Dali se GW da igrati kao WoW,koji igram 2 godine...?
2.Priča.Ima li ikakva priča?
3.Koliko sve ekspanzije i te čiče-miđe koštaju? Znam,ima Google ali nekako se osjećam lijenim.
4.PvP.Kakav je? Da naglasim,opsjednut sam PvP-om ^^
5.Izbalansiranost klasa? Koliko ih je? Najzabavnije klase?
6.Ima li tu,ahem,jedan server na kojemu svi igrate ili ih ima kao u WoWu,cca 40 +/-?
7.Community.Dobar,loš,zreo,...
8.Zadnje pitanje za milijun kuna - je li igra zabavna?
EDIT: Ako vam se neda ovak' preko foruma odgovarati na pitanja,može i preko MSN-a (pogled dolje).
FaTaL_mRkvA
15-03-2008, 16:54
za početak, gw je (po meni) dosta različit od wowa
imaš 6 klasa, nastavak košta oko 250kn(kolko ja znam), ekipa ti je raznolika, a pvp se isto razlikuje od wowa, većina stvari se kad si pr0 vrti oko titula, možeš nešto o igri saznati i na gw.gamewikis.org , jer ja baš nisam neki lumen za objašnjavanje... možeš i nekog pitat za buddy key, ja ga nemam...
Evo pošto sam dao WoW account nekom Jerryu,razmišljam da se prebacim na -- nikada to nisam očekivao [dramatična_glazba]SGuild Wars![/dramatična_glazba].
Stoga me zanima,
3.Koliko sve ekspanzije i te čiče-miđe koštaju? Znam,ima Google ali nekako se osjećam lijenim.
6.Ima li tu,ahem,jedan server na kojemu svi igrate ili ih ima kao u WoWu,cca 40 +/-?
EDIT: Ako vam se neda ovak' preko foruma odgovarati na pitanja,može i preko MSN-a (pogled dolje).
1. u mom slucaju ogromna zaraznost. cim dodjem s posla palim gw pa sve do spavanja. no real life FTW
2. naravno da ima prica i jebena je (nisam igro wow i ne znam kakva je prica tamo pa ti ne mogu reci di je bolja)
3. ako cesh kupovati sva 4 dijela u trgovini mozes kupiti za nekih 850 kn. ali mozes i od drugih ljudi kupiti sva 4 dijela. obicno ih prodaju po 300-400 kn
4. po meni ti je PvP (premda sam PvE igrac) jako dobar. postoje nekoliko turnira na godinu di pobjednici odnose 100 000 $
5. svaka klasa ima svoje prednosti i mane. imash 10 klasa ako posjedujes 3 osnovna dijela (4ti ne donosi nove klase)
6. u GW nema ono da birash servere. imash districte (europe/america/asia/international). u europi imash josh podjela po jezicima (english, german, french etc. nema hrvatskog)
7. po meni - dobar (zreo)
8. ja od kako sam poceo igrati GW ne zanima me ama bash nijedna druga igra sto ti govori sve
Blacky_123
15-03-2008, 17:08
Poco sam se nabrijavat na guild wars i mislim si uzet..
E sad...
Jer moram kupit sve dijelove GW-a ili najnoviji??
Molim jos da mi nabrojite kako idu nastavci GW!!(od prvog do zadnjeg)
Tricerotaps
15-03-2008, 17:11
1. Prophecies
2. Factions
3. Nightfall
4. Eye of the North (nije stand alone MORAS imati jednu od ove tri da bi mogao igrati)
Blacky_123
15-03-2008, 17:13
1. Prophecies
2. Factions
3. Nightfall
4. Eye of the North (nije stand alone MORAS imati jednu od ove tri da bi mogao igrati)
Znaci piknem si "Eye of The North" i jednu od ove 3,mogu uzet Factions ili Nightfall svejedno je ha??
Tricerotaps
15-03-2008, 17:15
mislim da se prodaje GW Platinum (Prophecies+EotN) za povoljnu cijenu.
Ali da svejedno je koju od 3 kampanje uzmes, uvijek mozes kasnije dodati druge.
Blacky_123
15-03-2008, 18:54
Ja sam nasao na GW offical stranici free trial ali pise mi da treba unijeti key, ali nisam dobil nikakav cd-key kad sam skinuo s njihove stranice GW??
Nije ovo nikakva piratija
Na njihovoj stranici ima za skinut GW 1
Stoga me zanima,
1. Ja je igram skoro već dvije godine tamo da mislim da je igra poprilično zarazna, a čak i ako je nebudeš igrao toliko opet će te igra koštati manje od WoW-a jer nema mjesečne pretplate.
2. Priča i lore postoje te ih ja smatram poprilično dobrima, no opet nemožeš očekivat lore kakav ima WoW, jer se ovdje ipak radi o jednoj igri, a ne o seriji igara.
3. Kada bi išao kupovati sve nastavke u trgovini došli bi te oko 950 kn, tako da ti je moj savjet da kupiš od nekoga tko prodava svoj account, jer oni uobičajeno traže oko 400 kn za sve dijelove.
4. PvP u Guild Warsu je jedan od najboljih u MMORPG igrama, da bi ti objasnio sve vrste i načine igranja PvP-a trebalo bi mi još sat vremena pisanja, no reći ću ti da svi "ozbiljniji" oblici PvP igre zahtjevaju odličnu kordinaciju između igrača (vent ili ts je obavezan) i dobro usklađene buildove (8 skillova koje igrač odluči koristiti)
5.Imaš 10 klasa to su: Warrior, Monk, Necromancer, Elementalist, Mesmer, Ranger (ovo su core (http://gw.gamewikis.org/wiki/Core)Sklase) , Ritualist, Assassin (Factions klase), Dervish i Paragon (Nightfall klase).
U PvP igri su sve klase jednako dobre tako da nema da je jedna klasa puno jača nego druge, iako se često zna dogoditi da se formira jedan ili više buildova ( takozvani Flavor of the Month (http://gw.gamewikis.org/wiki/FOTM)S) koji se smatraju trenutačno boljima od ostalih oni se vrlo brzo mijenjaju zbog čestih buffova i nerfova skillova koje A-net radi.
Warrior, Monk, Necromancer i Elementalist su ti klase koje se najčešće traže u PvE igri, u PuG-ove (barem što se tiče High-End PvE područja) ti je gotovo nemoguće upasti ako nisi jedan od ovih klasa.
Ovo nije rezultat toga da su ostale klase lošije u PvE igri već toga što ih dio igrača jednostavno nezna koristiti pa misle da su loše.
6. U Guild Warsu svi igrači igraju na jednom serveru s tim da se u outpostu taj server dijeli na districte tako da imaš Europski (koji se dijeli na Engleski, Njemački, Ruski, Poljski, Francuski...itd.), Američki i Azijski (koji se dijeli na Japanski, Korejski i Tajvanski) district.
No kada ti izađeš u "explorable area" (mjesto gdje se boriš protiv mobova i zarađuješ zlato) igra stvara "svijet" samo za tvoju grupu i ti više nećeš susretati druge ljude dok se nevratiš u outpost.
7. Općenito community je ok, naravno naletjeti ćeš s vremena na vrijeme na kompletne morone, no tako je svakoj igri.
8. Da.
ja sam prije shvatio da ima europe,america,asia,international serveri koji se onda dijele prema jeziku i onda tek prema districtu
ja sam prije shvatio da ima europe,america,asia,international serveri koji se onda dijele prema jeziku i onda tek prema districtu
american je samo english (nema sta drugo biti)
international nema podjele
i da, svaki district ima limit na 100 ljudi
@Glass,tmarosi ;
Hvala na odgovorima,isprobati ću GW čim mi sjedne neka lova (Uskrs here me come!).
Hvala još jednom na informativnim odgovorima :)
@Glass,tmarosi ;
Hvala na odgovorima,isprobati ću GW čim mi sjedne neka lova (Uskrs here me come!).
Hvala još jednom na informativnim odgovorima :)
moja preporuka, pogledaj malo na news grupama ili na nekom GW forumu dal netko prodaje polovni akaunt
za cca 400 kn(a i manje) mozes kupiti od nekoga prva 3 dijela vec spojena
samo pazi da akaunt nije banan,a ako nije pazi da te ne banaju
Blacky_123
16-03-2008, 15:16
Kako sam nabrijan na igricu isuseeee...
Hocu free triaaaaaal..
Glavu cu nekom razbit ak ne nadem free trial :D
Pomozitee
Commander Shadow
17-03-2008, 20:48
Ban u gw-u nije dobar. Katkad preskoce ban i automatski brisu acc.
Ban u gw-u nije dobar. Katkad preskoce ban i automatski brisu acc.
Pa acc je prema ebuli arenanetov......
dakle mogu s njim sto zele .....
al opet mi smo na balkanu :killyou:
Gail is gone
but we are having an party yay
Tricerotaps
31-03-2008, 22:12
Gail is gone?
Gail is gone?
http://www.guildwars.com/events/ingame/ ... efault.php (http://www.guildwars.com/events/ingame/farewellgaile/default.php)
Tricerotaps
02-04-2008, 13:21
Gdje ide? Negdje sam procitao da ostaje u Anetu, ali me zanima zasto ide i hoce li dobiti zamjenu?
Prodajemse
14-04-2008, 11:27
WTF ja vas nist ne kuzim
kakvi lucky pointovi ringovi i slicno ? :toilet:
ugl
prije otprilike pola godine sam prestao igrat wow a sad mi je dosadno
pa se rapitujem okolo koji MMORPG je dobar.
dvoumim se izmedju GWa, LOTRa i povratka WoWu.
iako mi se WoW zgadio, obozavam lvlati karaktera al kad dodjem na 70lvl samo raidanje i to mi je predosadno.
pa eto jel mozete preporuciti GW, LOTR ili nesto trece?
i samo jedna stvar jos, nacin placanja kod GWa i LOTRa ne znam, mozete pojasnit
i broj aktivnih igraca otprilike i sto je cilj igre uopce xD eto samo to
hvala
Gaile Gray is the former Community Relations Manager for ArenaNet and the current Support Liaison.
http://guildwars.wikia.com/wiki/Gaile
GWIkI TI JE PRIJATELJ :rotfl:
@ja ti nebih preporucio gw ako volis levelirat lika ....20 je max level na koji mozes doci ...ostalo su ti skillovi ...armori ...
itd itd ...
Mafioz0r
14-04-2008, 13:57
Ne da mi se opet pisat objašnjenja, pa ću samo kvouat par ljudi :
Nastavci : 1 (Prophecies), 2 (Faction) i 3 (Nightfall) su stand-alone campaign, dok je 4. (Eye of the North) "nastavak" zapravo expanzija.
Svaku od prve tri kampanje možeš igrati neovisno imaš li druge dvije, dok da bi četvrti "nastavak" mogao igrati moraš uz njega imati minimalno još jednu kampanju.
Stoga me zanima,
1. Ja je igram skoro već dvije godine tamo da mislim da je igra poprilično zarazna, a čak i ako je nebudeš igrao toliko opet će te igra koštati manje od WoW-a jer nema mjesečne pretplate.
2. Priča i lore postoje te ih ja smatram poprilično dobrima, no opet nemožeš očekivat lore kakav ima WoW, jer se ovdje ipak radi o jednoj igri, a ne o seriji igara.
3. Kada bi išao kupovati sve nastavke u trgovini došli bi te oko 950 kn, tako da ti je moj savjet da kupiš od nekoga tko prodava svoj account, jer oni uobičajeno traže oko 400 kn za sve dijelove.
4. PvP u Guild Warsu je jedan od najboljih u MMORPG igrama, da bi ti objasnio sve vrste i načine igranja PvP-a trebalo bi mi još sat vremena pisanja, no reći ću ti da svi "ozbiljniji" oblici PvP igre zahtjevaju odličnu kordinaciju između igrača (vent ili ts je obavezan) i dobro usklađene buildove (8 skillova koje igrač odluči koristiti)
5.Imaš 10 klasa to su: Warrior, Monk, Necromancer, Elementalist, Mesmer, Ranger (ovo su core (http://gw.gamewikis.org/wiki/Core)Sklase) , Ritualist, Assassin (Factions klase), Dervish i Paragon (Nightfall klase).
U PvP igri su sve klase jednako dobre tako da nema da je jedna klasa puno jača nego druge, iako se često zna dogoditi da se formira jedan ili više buildova ( takozvani Flavor of the Month (http://gw.gamewikis.org/wiki/FOTM)S) koji se smatraju trenutačno boljima od ostalih oni se vrlo brzo mijenjaju zbog čestih buffova i nerfova skillova koje A-net radi.
Warrior, Monk, Necromancer i Elementalist su ti klase koje se najčešće traže u PvE igri, u PuG-ove (barem što se tiče High-End PvE područja) ti je gotovo nemoguće upasti ako nisi jedan od ovih klasa.
Ovo nije rezultat toga da su ostale klase lošije u PvE igri već toga što ih dio igrača jednostavno nezna koristiti pa misle da su loše.
6. U Guild Warsu svi igrači igraju na jednom serveru s tim da se u outpostu taj server dijeli na districte tako da imaš Europski (koji se dijeli na Engleski, Njemački, Ruski, Poljski, Francuski...itd.), Američki i Azijski (koji se dijeli na Japanski, Korejski i Tajvanski) district.
No kada ti izađeš u "explorable area" (mjesto gdje se boriš protiv mobova i zarađuješ zlato) igra stvara "svijet" samo za tvoju grupu i ti više nećeš susretati druge ljude dok se nevratiš u outpost.
7. Općenito community je ok, naravno naletjeti ćeš s vremena na vrijeme na kompletne morone, no tako je svakoj igri.
8. Da.S
1. u mom slucaju ogromna zaraznost. cim dodjem s posla palim gw pa sve do spavanja. no real life FTW
2. naravno da ima prica i jebena je (nisam igro wow i ne znam kakva je prica tamo pa ti ne mogu reci di je bolja)
3. ako cesh kupovati sva 4 dijela u trgovini mozes kupiti za nekih 850 kn. ali mozes i od drugih ljudi kupiti sva 4 dijela. obicno ih prodaju po 300-400 kn
4. po meni ti je PvP (premda sam PvE igrac) jako dobar. postoje nekoliko turnira na godinu di pobjednici odnose 100 000 $
5. svaka klasa ima svoje prednosti i mane. imash 10 klasa ako posjedujes 3 osnovna dijela (4ti ne donosi nove klase)
6. u GW nema ono da birash servere. imash districte (europe/america/asia/international). u europi imash josh podjela po jezicima (english, german, french etc. nema hrvatskog)
7. po meni - dobar (zreo)
8. ja od kako sam poceo igrati GW ne zanima me ama bash nijedna druga igra sto ti govori sve
Prodajemse
14-04-2008, 23:41
imam pitanje i JAKO HITNO mi treba odgovor..
dakle odlucio sam da cu si kupiti GW i primjetio sam da jedan lik prodaje sve ove do sada izasle kampanje i ovu ekspanziju za 300kn i ima dosta golda na acc..
kao prvo, cini mi se malo premalo to novca?
da nije neka muljaza?
znam kad likovi prodaju wow acc onda prodaju za sitne pare i kasnije si pomocu tajnog pitanja vrate nazad sifru i account.
pa eto, ako kupim taj polovni account sta je PRVO sto trebam napraviti da se osiguram?
imam pitanje i JAKO HITNO mi treba odgovor..
dakle odlucio sam da cu si kupiti GW i primjetio sam da jedan lik prodaje sve ove do sada izasle kampanje i ovu ekspanziju za 300kn i ima dosta golda na acc..
kao prvo, cini mi se malo premalo to novca?
da nije neka muljaza?
znam kad likovi prodaju wow acc onda prodaju za sitne pare i kasnije si pomocu tajnog pitanja vrate nazad sifru i account.
pa eto, ako kupim taj polovni account sta je PRVO sto trebam napraviti da se osiguram?
prvo trebash otici kod lika i promijeniti username (email adresu). kada podneses zahtjev za promjenom na njegov mail stize mail od aneta u kojem on mora kliknuti da dopusta promjenu maila i onda ja akaunt tvoj. password onda kasnije lagano zamjenish
Pro n00b
15-04-2008, 10:51
Sve su ova dvojica već odgovorili dobro,i u potpunosti se slažem sa svim.
PVP je definitivno najbolji od svih MMORPG-ova,igrao sam pune 2 god samo PvP; Znam kakav je PVP u WoW-u,i u drugim MMO-vima tak da ne pišem napamet.
Jedna stvar koju moram samo napomenut je da ti je kao novom igraču jako teško pronaći dobre PVP guilde,pa će ti to u početku biti jako frustrirajuće - uvježbane PVP guilde pregaze nove timove u roku od minute (odnodno par minuta u GVG-u),tko da ćeš trebat igrat po mojoj procjeni barem oko godinu dana i to jako puno igranja svaki dan da bi došao do nekog ranka u pvp-u-tek tada ćeš nalaziti relativno pristojne timove za PVP.
Postoje ti još i Arene (slično kao u WoW-u) samo 4 na 4,ali tu se ne traži ni približno takav skill kao u HA ili GVG.
Još jedna ogromna prednost GW-a u odnosu na ostale je što možeš odmah čim kupiš igru napravit lika samo za PVP sa max lvl-om i opremom,a da ne moraš grindat ko debil -dakle u PVP-u pobjeđuje isključivo skill i to skill cijelog tima,za razliku od ostalih igara gdje je oprema najčešće presudna.
I hope it helped.
Prodajemse
15-04-2008, 15:14
kako mogu promjeniti email ?!?!?
jel ima na nekoj stranici ili moram imati instaliran GW ??
kako mogu promjeniti email ?!?!?
jel ima na nekoj stranici ili moram imati instaliran GW ??
kada ti on da username i password onda odesh na plaync stranicu (osim ako nema stari nacin promjene, koji je x puta jednostavniji) i tamo pod accaunts promijenish mail i akaunt je tvoj. ali kada ti promijenish prvi put mail, na njegov mail dolazi mail od aneta di ga pita da li on dopusta da se promijeni mail ili ne. ako kaze DA, onda si bez brige, akaunt je tvoj i nitko te ne moze sjebati. zato je najbolje da se nadjete ili kod tebe ili kod njega tako da ti vidish svojim ocima da ce on kliknuti DA, jer ako mu platish a on klikne Ne onda te je sjebao za pare i ostaje mu njegov akaunt
Ogg The Dogg
23-04-2008, 06:49
evo imam ja (možda) glupo pitanje, al se nadam mudrom odgovoru ^^
di se nalazi priest of balthazar???
svugdje na pvp otocima :)
Windwalker
23-04-2008, 08:26
evo imam ja (možda) glupo pitanje, al se nadam mudrom odgovoru ^^
di se nalazi priest of balthazar???
Odi u Ascalon arenu. Taj ti je najbliži ako si početnik.
Inače ih imaš u raznim arenama i battle islesima.
astralus
15-05-2008, 09:24
pozz ljudi sljedeci mjesec uzimam Gw:Prophecies + Eye of the north u jednom
zanima me koliki je patch koji cu morat skinit kad prvi put unidjem u igru?
jel preko 2gb? :yuck:
nije ovo wow....ni blizu toga....desetak mb pretpostavljam...
astralus
15-05-2008, 12:00
Super! :friends:
Guild Wars > WoW :rambo:
neka nabavi samo gw.dat od nekoga i nema nista za downloadati
a koliko bi moglo biti?svaki upadejt nije veci od 5 mb,uglavnom su onako 1,2 mb,zar ne?
nisam siguran
njemu ce u pocetku skinuti nesto malo, ali ce mu non stop raditi u backroundu u igri nekakav download, tako da mu je najbolje od nekoga frenda uzeti gw.dat file i sprziti ga na DVD i stvar gotova u sekundi i nemam nikakav download
da iritatno je kad si instaliras sve bez updejta i onda pri svakoj promjeni mape moras downloadat fajlove
nisam siguran
njemu ce u pocetku skinuti nesto malo, ali ce mu non stop raditi u backroundu u igri nekakav download, tako da mu je najbolje od nekoga frenda uzeti gw.dat file i sprziti ga na DVD i stvar gotova u sekundi i nemam nikakav download
aha...pa to nije mislim mu onda problem,zar ne?
pa je ako nema flat
jer ce mu skidati sveukupno mislim preko gigu u pozadini
hm to je dosta...ali sada pitanje je zasto je njemu to problem...da li je zato sto nema flat ili mu se ne da to skidati nego samo zeli igrati
astralus
18-05-2008, 16:07
zato sto zivim u sjebanoj BiH i flat je skup i spor
btw imam 6gb mjesecno prometa...
astralus
18-05-2008, 17:46
evo kupio sam gw i evo na jednom forumu sam postavio pitanja: (neda mi se prevodit)
i just bought GW prophecies + eye of the north!
i m lvl 2 elementalist!
now i can choose 2nd profession! whats best?
and when i select which game i wanna play i can choose prophecies, nightfall, factions, but where is eye of the north???
and when i play roleplaying, is there any way for pvp? or i must cr8 char on pvp?
2. profesiju ces dobiti,to jest izabrat ces je preko jednog questa(main) u pre searingu,nema najbolje profesije,i nije ti to toliko vazno jer ces ih kasnije moci mijenjati(kada ascendas,to jest predes nekoliko misija u pustinji),ovo proph,fact,nf..to su ti glavne kampanje u kojima napravis lika i onda mozes ici npr iz propha u fact itd,eotn nije kampanja i u njega mozes uci preko asura gate koji ti se nalazi u svakoj kampanji..(imas quest u la za ici u eotn),roleplaying likovi mogu igrati i pve i pvp,pvp charovi samo pvp
http://guildwars.wikia.com/wiki/Main_Page
astralus
19-05-2008, 22:10
jel ima hrvatski guild da se joinam?
jel ima hrvatski guild da se joinam?
kako da ne xD
najveci trenutno HR guild ti je CM (Croatian Maniacs)...95 Hrvata u guildu (oko 50% aktivno u 24 sata)
Kontaktiraj me u igri, moj nick ti je: M A R A B U S ili posalji mi na PM svoj nick u igri pa te pozovem
Evo ja dobio igru od frenda poceo igrati, sve izgleda tak cudno, jel možda ima koji guide za wow igrace xD?
http://guildwars.wikia.com/wiki/Main_Page
Taj link znam, ak neko oce pomoc mi in game nick mi je "Nez i"
Mafioz0r
04-06-2008, 20:07
Za početak, postaj imena svih svojih likova u ovu temu (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=37&t=3224&start=180), pa ćemo razgovarat.
E da, preporučujem ti da uđeš u jedan od guildova u [CM]Salijansi. Tmarosi je leader vodećeg guilda u alijansi, pa mu pošalji pp ili ga kontaktiraj ingame i on će ti poslati invitation za CM (ako imaju mjesta za još jednog člana).
vec je u CMu :D
nismo vishe leaderi alijance, raspustio sam ju (dojadilo mi da su neaktivni HR guildovi u aliajnci)
sada smo u nekoj stranoj alijanci
Mafioz0r
04-06-2008, 20:40
Damn, dosta toga sam propustio...
da....promijenili 3 alijance u mjesec dana
da....promijenili 3 alijance u mjesec dana
a kako mi se sve cini da cemo uskoro traziti novu alijancu (trenutna je mrtva)
kada je onaj guild leftao....ne sjecam se taga il imena ali su imali 3 milje factiona kada su leftali,a imali su i 6 prije
Prodajemse
10-06-2008, 10:47
pitanje
kad sam 20 lvl sta trebam radit da mogu malo PVP ??
rekli su mi da odem u guild hall i ja otisao tamo, pricao s nekim likom i on me portao ne neku mapu.
i tamo kad stisnem M vidim kao neke plave i crvene stitove.
rekao mi je jedan iz guilda da smo mi plavi klesk ili tako nest i da ratujemo protiv vorteksa il tako neceg i nije mi jasno gdje onda da se portam da mogu pvpat..
il sta su arene?
pitanje
rekli su mi da odem u guild hall i ja otisao tamo, pricao s nekim likom i on me portao ne neku mapu.
rekao mi je jedan iz guilda da smo mi plavi klesk ili tako nest i da ratujemo protiv vorteksa il tako neceg i nije mi jasno gdje onda da se portam da mogu pvpat..
il sta su arene?
odi i kreiraj PvP lika (ne PvE). on ce ti se automatski stvoriti u Great temple of balthazar (PvP "outpost")
onda stisni M i vidjet cesh sta mozesh igrati. neke "outposte" prvo moras otkljuacati da bi mogao igrati. Evo kako ih otkljuacati:
Random Arena
odete u Great Temple of Balthazar i pričate s Canthan Ferry Captain koji se nalazi u Isle of the Nameless
Team Arena
Da bi otključali Team Arena morate pobjediti u Random arena 5 za redom
Hereos Ascent (HoH)
Da bi otključali HA morate pobjeti 5 puta u Teamm Arena (ne mora biti za redom)
Hero Battles
Da bi ste otključali Hero Battles morate imati 3 heroja otključana na akauntu (morate posjedovati ili NF ili EotN). Da bi ste otključali heroje za PvP samo pređete Zaishen Basic Training (Trainig Arena). Jednostavno pričate s Master of Paths u Isle of the Nameless i završite to. Nakon što ste završili, možete map travel napraviti u Heroes Battles
Zaishen Challenge
pobjedite sva 4 team u Trainig arena i otključano vam je
Zaishen Elite
Morate pobjediti 5 različitih timova u Zaishien Challenge.
Prodajemse
10-06-2008, 11:05
ok probat cu to sad.
puno hvala, dosta mi je kompliciran GW
iako, kao ljeceni wowas mogu rec da je puno zabavniji, opusteniji, zanimljiviji od wowa
pitanje
il sta su arene?
plavi su kurzici(kurzdicks),a crveni su luxoni(suxons)
i to sto ti je guildi rekao se odnosi na alliance battle(za njega moras imati guild wars factions)
linkaž:
http://guildwars.wikia.com/wiki/Luxon
http://guildwars.wikia.com/wiki/Kurzick
http://guildwars.wikia.com/wiki/AB
sve ostalo ti je napisao marabus
Ummm... može li mi netko reći što je ovo?
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=269&id=111316#
Jel ovo cijeli Factions ili samo neki... neam pojma, nešto... demo or whatever?... 140 kuna mi je sumnjivo malo za igru. Pogotovo s obzirom da u istom dućanu prodaju Collector's Edition za 340 kn.
vjerovatno pogreska...kupi ti nf nemoj fact....www.sophoslab.hr
Ummm... može li mi netko reći što je ovo?
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=269&id=111316#
Jel ovo cijeli Factions ili samo neki... neam pojma, nešto... demo or whatever?... 140 kuna mi je sumnjivo malo za igru. Pogotovo s obzirom da u istom dućanu prodaju Collector's Edition za 340 kn.
to je cijela igra (bez brige budi). snizena je cijena
CE izdanja su obicno dosta skuplja tak da te ne cudi razlika (CE-u nisu snizili cijenu)
Aha, znači sve je u redu s tom verzijom. Ok, tnx
vjerovatno pogreska...kupi ti nf nemoj fact....www.sophoslab.hr
Hm, nice, u Sophosa je 4 kune jefitinije nego u Vortexa... uštedim još i za Orbit žvake :D
Karlo_from_Bjelovar
26-06-2008, 12:03
krenuo sam (opet) igrat gw (imam nightfall i fact.), napravio sam paragona (onog sa spearom) i ne znam koju klasu za sekundarnu da uzmem...
sta vi preporucate?
Karlo_from_Bjelovar
29-06-2008, 22:31
krenuo sam (opet) igrat gw (imam nightfall i fact.), napravio sam paragona (onog sa spearom) i ne znam koju klasu za sekundarnu da uzmem...
sta vi preporucate?
any1?
nebitno
second proffesion u PvE u 99% slucajeva je nebitna
ona je najcesce bitna za farm buildove
kada si vec napao, uzmi warr (on ima nekih dobrih skilova, za adrenalin, support i slicno)
Karlo_from_Bjelovar
03-07-2008, 19:09
ko kaze da ce char biti za pve... ^^
ko kaze da ce char biti za pve... ^^
ako ti je za pvP onda ti ovisi sta cesh igrati (koji build)
za build si provjeri na http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page
CrIsIs FuN
24-07-2008, 12:10
bok ljudi ja sam se odlucio za kupnju guiuld wars umjesto wow jer mi je draze usteditm lovu za komp,grafika me impresionirala kad sam pogledo par filmica sa youtuba.E sad imam jedno pitanje za vas.Uzesti cu guild wars(obicno izdanje iliti prophecies)i još jednu kampanju,e sad neznam dali mi je bolje uzest ekspanziju eotn ili nightfall kampanju prvo cu kupiti prophecies pa onda za 3-4 mjeseca ekspanziju ili tu kampanju pa mi vi preporucite šta mi je bolje uzest ako mozete
Windwalker
24-07-2008, 15:10
Prophecies pa EOTN.
Ali mogo bi umjesto Propha za početak uzeti Nightfall.
CrIsIs FuN
24-07-2008, 16:24
ja bi igrao PvE malo više nego PvP pa što mi onda preporucate i koju vi kampanju najviše igrate
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.