Log in

Pogledaj cijelu verziju : GW1 - F.A.Q i ostala pitanja

Stranica : 1 2 [3] 4 5

Kron
09-08-2007, 21:10
3.8 trenutno

Berax0r
09-08-2007, 21:17
4.16 ovdje :roll:

Pro n00b
09-08-2007, 22:25
Hm meni je samo 3.2. Ne kužim zašto tak velika razlika,imam sve istraženo i sve skillove unlockane?! :oops:

The Boz
09-08-2007, 22:29
Možda radi smeća, file sustava, korumpiranosti itd...

Berax0r
09-08-2007, 23:36
ja radim image uvijek :wink:

Kron
10-08-2007, 09:03
expl areas

@black
jel mi mozes ponovno napisati kako se radi img, zadnji put nisam uspio

The Boz
10-08-2007, 12:19
Desni klik na shortcut za GW na desktopu, properties, na target liniju na kraju dodaj -image tako da izgleda ovako:
"M:\Nj\Guild Wars\Gw.exe" -image

Upitni
10-08-2007, 12:48
Ima gdje da mogu skinut GW demo, ne bih volio kupovat bez da isprobam,a vecina MMORPG-ovaca oko mene igra ili WoW ili neki free MMORPG,a cuo sam dosta o GW... koliko dnevno vremena ode na njega?koliko MB-a? siguran sam da je neko vec rekao,ali mi se ne da sad citat svih 30 stranica FAQ-a...

The Boz
10-08-2007, 13:20
GW ne generira mnogo prometa zahvaljujući genijalnom net codeu, ali sama brzina dobro dođe za neke skillove koji zahtjevaju reflekse. Vremeno igraš koliko oćeš, a igra nije grind fest koji ti postavlja umjetne barikade kao u većini MMOova. Isto tako, bit igre je više okrenut balansu i fajtu, i tako da nema craftanja, kuhanja, oštrenja mačeva ili guljenja lubenica, nego je svaki skill i atribut koristan u borbi. Maximalni level je 20, brzo se postigne, tjedan dana max. Sve prije 20og nivoa je više manje tutorial, a prava zabava počinje tek iza. Demoa nema, ali ima trial keyeva. Moji nažalost nisu slobodni, pa pitaj okolo, ili skoči do Algoritma i kupi si Nightfall prerelease bonuspack koji ti nudi maksimalno 10 sati kroz maksimalno 14 dana igranja, a ako kasnije kupiš Nightfall, cijena je umanjena za cijenu bonus packa, tako da je efektivno besplatan.
Ali češ morati skidat igru, a do sada je velika oko 3 i po gigabajta. Najbolja ti je varijanta nać nekog frenda koji ima GW, pa da ti on sprži.

Upitni
10-08-2007, 14:48
a koliko kosta taj prelease bonus pack? i ako ja njega kupim,onda poslije moram opet kupovat za igru obican GW,pa night fall, factions eye of the north i platinum edition(ako to nije sam F i NF zajedno) :shock:

The Boz
10-08-2007, 14:54
20ak kn dođe, a Guild Wars Prophecies, Factions i Nightfall su igrive zasebno, bez drugih dijelova.

Upitni
10-08-2007, 15:22
aha,thx,znaci te expanzije nisu potrebne za igrat?mogu samo obican GW,pa poslije ako kupim nadogradim? bilo bi malo nezgodno da se sad mora kupit svih 4 odjednom :roll:

Thrall
10-08-2007, 15:39
Zato Factions i Nightfall nisu EXPANZIJE!!!Snego nastavci, a Eye of the North je expanzija.

tmarosi
10-08-2007, 15:42
a koliko kosta taj prelease bonus pack? i ako ja njega kupim,onda poslije moram opet kupovat za igru obican GW,pa night fall, factions eye of the north i platinum edition(ako to nije sam F i NF zajedno) :shock:

pre-release je 19kn (bilo NF ili bilo GWEN)

Upitni
10-08-2007, 15:52
aha,koje npr. vi imate GW? imate vise nickova,1 za factions, 1 za night fall i 1 za GW+ Eye of the north?ili samo GW i EotN ( platinum edition )? sad ste me potpuno zbunili :? obican GW svijet je onda potpuno nezavisan od ostalih nastvaka,druge igre...all I need is obican GW i EotN? i ovaj prelease bonus pack za isprobat,ako poslije budem htio igrat i nightfall. i van kveschn: nightfall se instalira NA gw,ili mi ne treba GW za nightfall ??? :lost in the vast space of universe:

edit: sad sam pogledao na crovortexu http://www.crovortex.com/pretrazivanje. ... e=webshopi (http://www.crovortex.com/pretrazivanje.php?query=guild%20wars&type=webshopi)S ima guild wars + guild wars faction, 350 kuna,je to dobra cijena,se isplati uzet?necu odmah uzimat ofc ali me cisto zanima...

Pro n00b
10-08-2007, 16:08
Vidim da si izgubljen,pa ti evo odgovori: Sva 3 dosadašnja GW-a mogu biti igre za sebe ,a ak ih imaš sva 3, možeš ih spojit u jednu igru što ti daje potpuno novi doživljaj igranja. EOTN koji izlazi za 20-ak dana nije kao ova sva 3 ostala dijela nego je baš ekspanzija koju da bi igrao moraš imati BAREM jedan od ova 3 dijela (factions,prophecies ili nighfall),i ona je napravljena za veterane tak da se ne moraš previše brinut za to.

Najviše ti se isplati kupit Factions+ prophecies za 350 kn u Crovortexu ili se strpi još 20-ak dana,izaći će tzv. platinum edition Prophecies+ eotn zajedno; ja se nadam da će ga se moć kupit u Hrvatskoj.

Nadam se da ti je sad malo jasnije.

Upitni
10-08-2007, 16:13
aha,hvala puno! :pray:
cu pokusat nac kod nekog kakva je igra,malo kopat po forumu, traileri itd. pa vidjet za taj platinum edition...zainteresirala me igra prije tjedan dana kad sam vidio neki ytube filmic,pa se sad raspitujem okolo, jer se cini zakon,i jos bez pretplate :roll: thx...

Thrall
10-08-2007, 16:58
I ja sam bio baš takav, mislim da sam rekorder po postavljenim pitanjima.Kupi ti Prophecis+Factions za 350kn i uživaj, a ne moraš ti na svakom novom nastavku radit novog lika, lika iz Pophecisa možeš prebacit u Factions i obrnuto.

Upitni
24-08-2007, 13:12
evo ga danas sam narucio GW+factions paket iz crovortexa za 350 kn pa kad dodje bit ce slavlja :friends: ako je samo upola dobra toliko koliko svi pricaju bit ce dobro :)
sad samo moram odlucit koja cu klasa bit, se mogu buildovi pogledat na gwiki? ja sam nasao samo za onog invincible monka,koji mi je antipatican, koju profession predlazete?ne da mi se otvarat novi topic za pitanje o ostalo bi sve bila nekromantija zbog ozivljavanja mrtvih tema :nonono:

Kron
24-08-2007, 13:33
evo ga danas sam narucio GW+factions paket iz crovortexa za 350 kn pa kad dodje bit ce slavlja :friends: ako je samo upola dobra toliko koliko svi pricaju bit ce dobro :)
sad samo moram odlucit koja cu klasa bit, se mogu buildovi pogledat na gwiki? ja sam nasao samo za onog invincible monka,koji mi je antipatican, koju profession predlazete?ne da mi se otvarat novi topic za pitanje o ostalo bi sve bila nekromantija zbog ozivljavanja mrtvih tema :nonono:
uzmes eleta.

daj mi molim te reci kad si narucio to, ja sam u subotu narucio gwp+f za frenda i NF coll za sebe, i nikom nista nego tek u sridu javljaju da nema gwp+f i da ce mi poslati samo NF. i tako ja pizdim vec tjedan dana, jos nije doslo.

Upitni
24-08-2007, 17:37
danas malo prije sam poslao narudjbu

Kron
24-08-2007, 17:57
jel ti poslalo da su primili narudžbu i da je šalju?

Upitni
24-08-2007, 18:00
nisu jos,ali tek sam poslao tako rec jer nisam stigao popodne

Thrall
24-08-2007, 18:06
Eh,eleta.....Uzmi ono što ti najviše odgovara...

tmarosi
24-08-2007, 18:44
monka ili elementalistu...moj prijedlog

necro i ranger i warr su takodjer dobar odabir

Thrall
24-08-2007, 19:19
Ako voliš close combat warr,ako voliš magijice elementalist, ako voliš kontrolirat kosturiće ili bacit kletve necro,a suprotno monk itd...

Upitni
24-08-2007, 19:31
ma znam ja to,igram ja RPG :) ali me zanima za PvE vise koja je klasa trazenija,shvatio sam da assasini nisu za gilde,da su monkovi uvijek najciljaniji od neprijatelja itd. pa me zanima koja je klasa jednostavna za pocetak,poslije cu onda ja pocet najvjerovatnije sa nekim novim buildom

Pimp3k
24-08-2007, 19:36
Moji najdraži charevi su monk i necro. Pa da su monkovi najciljaniji to je normalno... najprije ubiješ onoga ko heala ekipu... Ali pa možeš i sebe healat btw...

Al moram priznat da me mm jako živcira u AB-u...

Thrall
24-08-2007, 19:44
Najjednostavnije profe su za igrat ele,warr,rt i dervish..,ako imaš NF.. A u PvE-u neće monka prvo ciljat,nisu toliko pametni...

Pimp3k
24-08-2007, 19:46
A u PvE-u neće monka prvo ciljat,nisu toliko pametni...

Ali zato u PVP-u ga ciljaju... Samo nisam ja kriv kaj šetam uvijek sa PSom na sebi po mapi^^

Thrall
24-08-2007, 19:49
A dobro ne mora igrat s monkom u PvP-u.....

Upitni
24-08-2007, 20:02
a sto u PvPu se mogu tuc i grupe medjusobno? ja sam uvijek mislio da je to samo 1vs1 fight...najvjerovatnije cu napravit elementalista,jer uvijek je dobar netko tko radi damage,...valjda...ne bih htio monka jer bih onda morao radit onog invincible monka a vise volim neku " normalnu" igru :)

^B4$t4rD^
24-08-2007, 20:12
imas raznih borbi u Pvp-u...meni osobno najdraza je AB ( alliance battle ) 12 vs 12 :kill: :D

Tsumetai Ryujin
24-08-2007, 20:38
a za GW2 je najavljen jos jedan tip PvP-a... interkontinentalne borbe... ameri protiv europljana i sl. ... i to su rekli da ce bit hrpetina ljudi u jednoj borbi...

(te informacije nisu provjerene)

ssalG
25-08-2007, 00:00
a sto u PvPu se mogu tuc i grupe medjusobno? ja sam uvijek mislio da je to samo 1vs1 fight...najvjerovatnije cu napravit elementalista,jer uvijek je dobar netko tko radi damage,...valjda...ne bih htio monka jer bih onda morao radit onog invincible monka a vise volim neku " normalnu" igru :)

Odakle ti ta ideja, u grupama koje su ipak osnova igre nitko ti neće tražit 55 monka već običnog normalnog monka.
A u PvP-u ti ne postoji 1vs1 fight već samo grupe.

Upitni
25-08-2007, 00:09
aha,jer kud god pogledam samo se o tom monku prica,pa sam mislio da je to neki uber build :yuck:

^B4$t4rD^
25-08-2007, 00:11
nije uber, samo se s njim farma.... imas 100 monk buildova 8) kao i za sve ostalo, mali milion kombinacija :wink:

ssalG
25-08-2007, 00:36
aha,jer kud god pogledam samo se o tom monku prica,pa sam mislio da je to neki uber build :yuck:

Taj "build" zapravo više spada u exploit mehanike igre nego li u build, a nikad nije upravo nerfan zato jer je njegov glavni skill odličan i izvan tog builda, pa bi ga nerfat samo zbog tog builda bilo nepošteno prema ostalim igračima.
Inače u Guild Warsu buildove ti klase ti se mijenjaju vrlo često, ovisno što je potrebno za određeni dio igre.

Upitni
25-08-2007, 14:28
koliko je vama otprilike trebalo da dodje igra?ja sad citam na crovortex stranici i pise:
- Igre po narudžbi se naručuju periodično i ISKLJUČIVO po narudžbi. Prosječno vrijeme dolaska tih igara je 30-60 dana po cijenama istaknutim na stranici

sta cu ja sad morat cekat jos mjesec dana dok mi to dodje??? :shock:

Thrall
25-08-2007, 15:43
Ne,sada ćeš čekati malo duže jer im se nakupilo narudžbi poslije godišnjeg odmora.Inače mail čekaš recimo 2 dana,a dok ti stigne 2-7 dana,ovisi di živiš.

Upitni
26-08-2007, 17:24
jos cekam mail,a da utazim sad nestrpljivost dok dodje sam malo trazio po wikipediama itd. i nasao sam ovaj build, E/Me ,pa me sad zanima sto mislite o tome,da li je preporucljiv za njubinu? http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Me_Echo_Nuker

Thrall
26-08-2007, 17:49
U PvE-u uvijek sam složim build,a fireball možeš odmah izbacit i dok ti capaš Echo stavi tamo npr. fire storm..

Pimp3k
26-08-2007, 18:01
Pa baš i nije... A ako misliš da startaš s elite skillovima (Echo)...

Upitni
26-08-2007, 18:04
a nisam gledao ako je elite skill, sry,pokusat cu nesto iskombinirat kad dodje igra,da ne kompliciram previse,ajd javim se kad dodje igra,valjda ce prije zimskih praznika 8)

Thrall
26-08-2007, 18:28
Da i meni isto..već dugo čekam....Najbolje sastavi sam build,samo nemoj stavit fireball :rotfl:

Pimp3k
26-08-2007, 19:43
Da i meni isto..već dugo čekam....Najbolje sastavi sam build,samo nemoj stavit fireball :rotfl:

Ne voliš baš fireball^^

Ja sam se full nabrijal na Thunderclap :pray: ... Cijeli dan igram AB s njim. Mogu reči samo LOL... :rotfl:

^B4$t4rD^
26-08-2007, 19:53
lol ab... nest je dugo granica na luxon strani... jutros oko 7 h smo imali samo cavalon i arene :shock:

Upitni
26-08-2007, 20:34
a zasto si tako anti-fireballisticki nastrojen? :o :)

tmarosi
26-08-2007, 20:40
jos cekam mail,a da utazim sad nestrpljivost dok dodje sam malo trazio po wikipediama itd. i nasao sam ovaj build, E/Me ,pa me sad zanima sto mislite o tome,da li je preporucljiv za njubinu? http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Me_Echo_Nuker

ma zajebi echo

stavi SF i glyph of lesser energy i gg

Upitni
26-08-2007, 20:44

ma zajebi echo

stavi SF i glyph of lesser energy i gg

sto je SF ? searing flames?

Pimp3k
26-08-2007, 21:10
sto je SF ? searing flames?

Da.

Thrall
26-08-2007, 21:14
Pa fireball je bacanje energije eto zašto ga ne volim..

Kron
26-08-2007, 21:23
dobro dođe za "Finish Him" situacije

Upitni
26-08-2007, 22:48
ah,ali searing flames je elite skill,i jos gore,iz nightfalla je,a ja sam uzeo onaj paket P+F :( nastavit cu gledat,a ako netko ima ideju nek kaze,ne bih volio zapocinjat lika potpuno bezveze pa da poslije moram sve isponova radit jer sam uzimao bedaste skillove

Pimp3k
26-08-2007, 23:21
ah,ali searing flames je elite skill,i jos gore,iz nightfalla je,a ja sam uzeo onaj paket P+F :( nastavit cu gledat,a ako netko ima ideju nek kaze,ne bih volio zapocinjat lika potpuno bezveze pa da poslije moram sve isponova radit jer sam uzimao bedaste skillove

LOL Vidim da ti treba to malo podrobnije objasniti.

Kad započneš igru dobiješ par skilova, a ostale "sakupljaš" riješavajući kvestove. Kak napreduješ kroz igu i povećavaš levelove dobijaš skill pointove koje možeš uz nofce zamijeniti za skill kod skill trainera. Njih ima više manje u svakome outpostu i gradu.

Skill koji s jednim likom otključaš ostaje na njemu i ti ga možeš koristiti kad god poželiš ili ti zatreba. Build (grupa od 8 skillova) možeš mjenjati samo u gradovima i outpostima.
Elite skill možeš dobiti tak da ubiješ Bossa koji ga ima i uz pomoć signeta Of Capture ga "zaključaš".

Sad postoje i Tomes uz pomoć kojih možeš utključavati skillove kolko normalne tolko i elite (elite tomes), ali su ove elite poprilično skupe.

The Boz
26-08-2007, 23:36
Tomeima nemožeš otključati skill, samo ga naučiti. Recimo, Warrior Skill Tome može tvog lika naučiti skill Endure Pain ako ga Warrior taj još nezna, a taj skill je otključan na tvom accountu. Isto je i sa Elite Tomeovima. Ali je fora što Tomeovi ne koriste skill pointe.

Pimp3k
26-08-2007, 23:53
Tomeima nemožeš otključati skill, samo ga naučiti. Recimo, Warrior Skill Tome može tvog lika naučiti skill Endure Pain ako ga Warrior taj još nezna, a taj skill je otključan na tvom accountu. Isto je i sa Elite Tomeovima. Ali je fora što Tomeovi ne koriste skill pointe.

My bad. Sad kužim.

Upitni
23-09-2007, 21:05
omg,samo da vas pitam nesto... cekam svoj gw vec mjesec dana iz crovortexa :cry: slao sam im mail,i rekli su da ce doc uskoro,i sad mene zanima ako imaju oni telefon pa da ih nazovem,jer ako mi ne mogu poslat P+F cu radije narucit iz algoritma P i EN,a pod kontakt im samo mogu poslat porukicu,na koju nisam dobio nikakav odgovor! volio bih vidit zasto im toliko treba,jer znam da iz algoritma uvijek posalju tako da dodje u roku od tjedan dana,a godisnji je vec odavno prosao :cry: :?

Pimp3k
23-09-2007, 21:26
http://www.crovortex.com/webshop.php

Tu imaš broj tela i moba. Probaj njih nazvat. Možda te mogu barem dalje uputiti ako ne i konkretno odgovoriti.

Thrall
24-09-2007, 14:00
Crovortex zadnja 3 mjeseca jako sporo isporučuje jer su bili na godišnjem i trebat će vremena dok se oporave,ja sam čeko "samo" 3 tjedna i to za to što sam član foruma i već sam više puta se žalio i naručivo igre.

Upitni
24-09-2007, 14:46
ma znam da je bio godisnji ali me ljuti da im je tako tesko poslat postom igru,naplatit 400 kn i bok,jer je u trgovini sigurno imaju,ali ne mogu jer cekaju novu narudjbu :-x i sad sam dobio odgovor na mail od prije tjedan dana,da na kraju,oni ipak ne znaju kad ce stic igra,nikakvih informacija.

:killyou:

Thrall
24-09-2007, 16:42
Da, željno iščekuješ,pregledavaš mail svakih 5 sekundi a ništa...Raspizdi čovjeka.

^B4$t4rD^
26-09-2007, 08:39
moj kolega ceka vec mjesec dana F iz crovortexa :kill:

axe
26-09-2007, 11:31
namjeravam uzet u algoritmu

SGUILD WARS: EYE OF THE NORTH + PROPHECIES PACK DVD-ROM cijena 349,99 kn

pa me zanima sto sam propustio te dali mi treba 1 dio igre da bi mogao igrat ovo???

i ono najvaznije zanima me potrebna konfiguracija , te koji sve programi trebaju bit instalirani za bolji osjecaj igranja??

EDIT BY MODS: Ova tema je odsad sticky i u njoj postavljajte sva pitanja u vezi početka igranja GW-a, ili neka pitanja za koja mislite da su jednostavno njubovska. I zapamtite : ako mislite da je vaše pitanje njubovsko, prvo potražite odgovor naGuildWiki (http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page).

Pro n00b
26-09-2007, 11:36
Pa prophecies ti je prvi dio igre tako da možeš igrat sve ,bez brige.
Ovo ti je prejeben sajt za usporedbu tvoje konfiguracije sa potrebnom,samo izaberi GW tamo i pričekaš koji 15 sekundi da ti scanira komp.
http://www.srtest.com/referrer/srtest

Thrall
26-09-2007, 14:28
Super je sajt samo je u zadnje vrijeme krcat i serveri su prepuni pa te nekad ne puste.

Upitni
26-09-2007, 16:39
mozda ti se vise isplati uzet P + F za 350 kn,ako je vise skillova?

Pro n00b
26-09-2007, 17:04
Najviše ti se isplati uzet sve . :rambo:

tmarosi
26-09-2007, 19:22
ma sta se uopce zamarate s cro vortexom

algoritam i tocka

croo vortex znam odavno da je najsporiji

Berax0r
26-09-2007, 22:33
crovortex rluez!!!! 8)

axe
26-09-2007, 22:42
mozda ti se vise isplati uzet za 350 kn,ako je vise skillova?

ok kaj je P + F, te di to mogu nac za 350kn?? jer ovo sam nasao u algoritmu....kak to mislis mozda me nepuste unutra?? pa ako platim game ocu igrat...pod svaku cjenu

Berax0r
26-09-2007, 22:43
http://www.crovortex.comS :wink:

Upitni
27-09-2007, 13:25
algoritam odmah posalje,ali crovortex je jeftiniji!barem u webshopu algoritam nije imao P+F paket,pa su prodavali pojedinacno P i F svaki za 250 kn :?

Upitni
27-09-2007, 13:28
ma mislio je na taj sajt sa reqirementsima... a P i F su ti dijelovi igre,imas vise djelova sa kojima si povecavas svijet. ako se ne varam,P i F cu ti nekako pocetni,sa kojima dobijes vecinu igre,i skillova.samo pogledaj ako imas negdje drugdje za narucit osim u crovortexu,jer ti nece nikad poslat :? :-x

axe
28-09-2007, 00:14
mislio sam osobno skocit do algoritma da ga kupim sad cim placa sjedne.. samo neznam dali ga moram narucit il ga imaju...i onak skupljam informacije prije nego ih opce pokrenem da nebi ispo "noob na 1 pogled" :D

_Storm_
28-09-2007, 05:00
...samo pogledaj ako imas negdje drugdje za narucit osim u crovortexu,jer ti nece nikad poslat :? :-x

Uhh...ja naručio 6(ŠEST!) igara,poslao im mail još u nedjelju i do sad mi uopće nisu odgovorili!?! :-x :-x :-x

Svašta...možda im je premalaSnarudžba pa sam počeo razmišljati sad da li da je otkažem kad su neodgovorna 100ka? :?

BTW...ja sam prije par dana u Algoritmu uzeo onaj GW Platinum Edition sa Eye of the North(isto oko 350 kn) i super je igra,zarazio se totalno...
Lijepo pakovanje,sve na jednom DVD-u,samo ne kontam gdje je uopće taj Eye of the North,jel` se to otvara kad pređem ovaj prvi dio?

Ehehehe...igram je 3 dana ali non-stop i na 14.-om sam levelu,samo ima još dosta toga što ne kužim...npr...šta raditi sa onom početnom opremom jer se ne može prodati,za šta uopće služe one "vial`s of dye" fore,gdje naći jače oružje(dosad mi max. hammer DMG 12-18 i ne nađem jači) i sl...al zato je forum tu... :roll:

Kron
28-09-2007, 07:06
prebaci raspravu u sticky pls.
enivej, di igras? proph? kul. jesi izasao iz presearinga? pretpostavljam da jesi. s cim igras? koja sec prof? onaj armour nemozes nego bacit. inace svaki armour je customizan, znaci nemozes ga prodat drugom igracu. reci mi s cim igras jer pretpostavljam da si warrior. hammer koji je perfect (victos maul) mozes dobit za 2k. cjenkaj se. uči :)

Upitni
28-09-2007, 10:38
ja cekam vec vise od mjesec dana :cry: mi se isplati otkazat narudjbu u crovortexu i umjesto toga narucit u algoritmu GWEN? pls nek netko odgovori,jer ne znam sto da radim ! P i F mi nece poslat,pa nisam siguran ako se isplati uzet taj platinum edition sa gwenom.... :cry:

axe
28-09-2007, 11:15
ja cekam vec vise od mjesec dana :cry: mi se isplati otkazat narudjbu u crovortexu i umjesto toga narucit u algoritmu GWEN? pls nek netko odgovori,jer ne znam sto da radim ! P i F mi nece poslat,pa nisam siguran ako se isplati uzet taj platinum edition sa gwenom.... :cry:

cuj ja sam tek novi s tim al planiram ic osobno u algoritam....jedva cekam
i uzet si P + E platinum edition
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=269&id=117350
smatram da je jeftino naspram ostalih a i frend me navuko ......
a ako osobno dodjem bit ce brze u mojim rukama :D [/url]

Thrall
28-09-2007, 15:36
ma sta se uopce zamarate s cro vortexom

algoritam i tocka

croo vortex znam odavno da je najsporiji
Crovortex je samo sada sporiji(od 8. mjeseca) inače za 2-3 dana dođe ti igra plus dobivaš webshop bodove...

Pro n00b
28-09-2007, 17:54
Ja brzo dobijem iz Crovortexa,živim ulicu dalje i samo odem po GW. :D

Berax0r
28-09-2007, 20:24
nekuzim sta nevalja crovortexu?...meni je sve ok :roll:

Thrall
28-09-2007, 20:37
Od 8. mjeseca su jakoo spori.

tmarosi
29-09-2007, 22:44
crovortex je spor josh od davno

sjecam seod davno kada je frend narucio NF preko crovortexa preorder pa je dobio tjedan dana poslije mene a ja sam laganini otisao do algoritma kada je igra izasla i kupio si

frend je popizdio

kloni te se crovortexa osim ako nema nigdje dalje za kupiti ono sto trazite

inace bjezite sto dalje mozete jer je jebeno prespor corvotex

algoritam FTW

axe
29-09-2007, 22:58
daji mogu uzeti necromancera u prophecies??? te njegove prednosti i mane???

_Storm_
30-09-2007, 02:44
Ehehehe...igrao 3-4 dana bez prestanka i onda obrisao lik i kreirao novi jer samo skontao da uopće nisam istražio onaj prvi svijet..prije ulaska u akademiju...uhhh...još mi nijedna igra nije bila toliko zarazna kao ova... :)

Opet sam uzeo Warriora/Mesnera,samo sad igram laganije,prvo rješavam sve questove i istražujem...

Od onih panjeva iz Crovortex-a još nema odgovora! :shock:

Zbilja su debili...tc tc tc...

_Storm_
30-09-2007, 02:48
daji mogu uzeti necromancera u prophecies??? te njegove prednosti i mane???

Možeš ga uzeti i ima neke cool spellove zbilja...al` meni je bilo bolja Warrior/Necromancer kombinacija...sa onim necro spellovima sam počistio katakombe do temelja...hehehe...kad sam izlazio više nije bilo niti jedne crvene točkice na mapi... :)

Anyway,svatko nešto voli... :wink:

Thrall
30-09-2007, 07:17
Ja sam moro naručit Nf iz crovortexa jer ga nije bilo u Algoritmu,a prophecis mi je stigo za 4 dana sveukupno.

^B4$t4rD^
30-09-2007, 09:38
ja sam imao srece pa sam ceko samo 3 dana da dobijem gwen :D iz covortexa

The Boz
30-09-2007, 13:04
Nekrot Uber Alles.

Kron
30-09-2007, 13:13
za PvP je jednostavno precarski

axe
01-10-2007, 21:35
ingame nick Superfly Zg ........necromancer .........

kak znaci salveage???? i kako se to radi...? :rotfl: :D

Pimp3k
02-10-2007, 01:55
ingame nick Superfly Zg ........necromancer .........

kak znaci salveage???? i kako se to radi...? :rotfl: :D

Uzmi engleski riječnik pa pročitaj... A radi se sa jednim od tri salvage kita.

The Boz
02-10-2007, 09:31
4 su sad Salvage Kita BTW :P

Kron
02-10-2007, 12:37
meni nesto promaklo ili? znam da su nesto mijenjali, kako sad stvari stoje?

Berax0r
02-10-2007, 17:45
meni nesto promaklo ili? znam da su nesto mijenjali, kako sad stvari stoje?

o cemu mislis?salvage kitovima?
Dodan je i Pefrcet Salvage kit :wink:

Kron
02-10-2007, 17:56
sto on radi?

Edit: ma nes ti, uzicas nekog da ti salvaga, neko ko ima punk k chestova i unida i gg

axe
02-10-2007, 19:12
ovako ja fakat trebam neku ingame pomoc jer sam 7 level ......grad je pao...
i svaka 2 zivina me posteno stuce.......pls help

:cry:

Thrall
02-10-2007, 19:26
Level up+henchmani.

Berax0r
02-10-2007, 19:47
sto on radi?

Edit: ma nes ti, uzicas nekog da ti salvaga, neko ko ima punk k chestova i unida i gg

njega samo jednom mo upotrijebiti...kod njega nema ono koliko posto sanse imas da ti ostane item sa skojeg skidas nesta...kod njega ti je to ajmo reci 100% znaci dobijes to sto zelis salvagati i ostane ti ono od prije :roll:

Kron
02-10-2007, 19:47
kupi novi armour

axe
02-10-2007, 21:56
Ma snasao se ja... vise neidem sam u "divljinu" vec s drustvom.. :D

samo trebao bih malo pomoci u vezi oklopa imam skoro sve sastojke al nemam pojma kak se dobivaju oni najbolji... :-x
pa ako neko zna pls neka mi kaze......

hvala

Kron
03-10-2007, 12:55
a slusaj, sto vise ides dalje to ti dolaze bolji armouri

Commander Shadow
03-10-2007, 15:23
Pa iteme koji ti trebaju za armor ili kupis ili dobijes kao trofeje nakon ubijanja nekog neprijatelja. Tj. ako neprijatelju nesto ispadne ti to salvage kitom mozes pretvoriti u osnovni materijal.

axe
03-10-2007, 21:58
Pa iteme koji ti trebaju za armor ili kupis ili dobijes kao trofeje nakon ubijanja nekog neprijatelja. Tj. ako neprijatelju nesto ispadne ti to salvage kitom mozes pretvoriti u osnovni materijal.

da armor imam novi :D ......oruzje ok :) ono ekipa :cry: botovi

i sad sam zapeo na misiji gdje moram otjerat one cudne stvorove....

u onom gradu od rusevina kod velikoga zida.........

Ali posto sam uzeo u algoritmu platinum edition zanima me kad predjem P gdje je tu eye of the north....?????? :?

Kron
04-10-2007, 06:53
onaj gore dio

FaTaL_mRkvA
05-10-2007, 11:42
jel postoji neki nacin da idem u UW/FoW s likom koji nije ascendan, a da imam drugog lika koji je?

Commander Shadow
05-10-2007, 14:26
U to podrucje iz gw:en-a mozes uc iz lion's archa. Tam ima neki tip odmah kod centra grada koji ti preda quest ali moras biti lvl 20 i mozda imat jos neke requiremente.

tmarosi
05-10-2007, 17:24
jel postoji neki nacin da idem u UW/FoW s likom koji nije ascendan, a da imam drugog lika koji je?

moras biti ascenda da bi mogao u fow/uw s tim likom kojim oces ici

Kron
05-10-2007, 19:27
sto nije u canthi ona fora da samo trebas nabit lvl 20?

tmarosi
05-10-2007, 19:29
u cnathi ti ascend kada rijesis quest closer to the stars

The Boz
05-10-2007, 22:07
Ili Ascended, Weh No Su ili da si osigurao Sunspear Hideout, jedno od tih ti lik mora ispunit da ide u UW ili FoW.

_Storm_
07-10-2007, 12:37
Ja sam se isto pitao gdje je taj Eye of the North,ali Commander Shadow je u pravu što se toga tiče...

Btw...sad sam lvl. 20...nisam još odigrao sve questove i misije pa ću malo sačekati s ekspanzijom...

Nije mi jedino jasno šta ljudi tu igraju po 2-3 godine...daj mi malo to razjasnite jer mi se ne čini kao da ima toliko toga za igrati tako dugo vremena...?

Ili nešto propuštam? :roll:

E da,i još nešto...šta će mi oni silni itemi što se equipaju na mjesto shielda kad koristim two-handed hammer 17-32 pa ionako ne mogu koristiti nijedan...da ih sve rasprodam?

Nisu mi baš najjasniji ni svi oni silni materijali,rare or common crafting materials,kad za kupnju boljeg armora uglavnom trebaš samo daske i iron ingots?

I čemu i dalje skupljati exp. points kad ne možeš dalje od lvl. 20?

Ajd,ajd..dajte si malo truda pa rasvijetlite ove misterije... :bravo:

sysryn
07-10-2007, 13:36
ajd da ne otvaram topic drugdje...

Imam GW-P i EN onaj Platinum edition. Zanima me
s obzirom da je karta OGROMNA dali je cijali svijet onako pustinjast
ili ima različitog krajolika i naravno kako doć tamo?

Jeli običnom šetnjom kroz one horde spodoba ili kroz questove?

FaTaL_mRkvA
07-10-2007, 13:38
ajd da ne otvaram topic drugdje...

Imam GW-P i EN onaj Platinum edition. Zanima me
s obzirom da je karta OGROMNA dali je cijali svijet onako pustinjast
ili ima različitog krajolika i naravno kako doć tamo?

Jeli običnom šetnjom kroz one horde spodoba ili kroz questove?
mozes prolazit misije ili platit da te neko runna(tj. odvede do tamo)

Kron
07-10-2007, 13:51
NE plaćaj, NE runnaj se,. nece biti "pustinjast" puno, to je ko fol unisteno charr invazijom

sysryn
07-10-2007, 14:04
NE plaćaj, NE runnaj se,. nece biti "pustinjast" puno, to je ko fol unisteno charr invazijom

E super... Što moram napraviti da "sredim" tu pustinju? Sad sam na onom questu "ruins of nekigrad" i već 2x uletim u blentavi party i sataru nas pri kraju questa jer niko neće slušat i svi lete glavom bez obzira...

Žalosno je što sam oba puta ja bio n00b i s najmanjim levelom :)

axe
07-10-2007, 16:12
ja sam u (cm)
guildu
idem i ja... :)

(tio ce objasnit znacenje hexed???) :)

Kron
07-10-2007, 19:45
hex je ko spell koji ti nesto radi. ajmo reci uzmimo na primjer life siphon, to je hex spell. i neko na tebe baci life siphon i on tebi oduzima health (neki drugi hexovi ti rade nesto drugo, npr usporuju te itd) i ti si hexed.

Thrall
07-10-2007, 20:12
Hex je kletva..

axe
07-10-2007, 20:31
drugim rijecima npr stit koji ima na sebi +45% helta dok je hexed
znaci da te helte imam samo kada sam pod "utjecajem " necije kletve??
:?

Kron
07-10-2007, 20:52
da, kad te neko hexuje onda dobijes +45 heltha

axe
07-10-2007, 21:54
:( ima jos 1 stvar nisam shvatio one lockpike kupio sam ga 1,5K platio
otkljucao 1 skrinju i nema ga!!!! :cry:

zar nije onda jeftinije nakupovat cc 10 kljuceva???
ako su oboje jednokratni??

Kron
07-10-2007, 22:43
lo, ma ne kupuj lockpicke
uglavnom ,sto veci treasure hunter title i lucky title i wisdom title imas, to ti je sansa da ce se lockpick brejkat manja. ti ne kupuj zasad lockpicke, ne isplati ti se.

ssalG
08-10-2007, 00:23

Lockpicki su veći goldsink od FoW armora, a tim je gore što ljudi misle da će kupovanjem lockpicka zapravo nešto zaradit.

Pro n00b
08-10-2007, 00:30

Lockpicki su veći goldsing od FoW armora, a tim je gore što ljudi misle da će kupovanjem lockpicka zapravo nešto zaradit.

GoldsinK valjda,kakav sing?
Hehe ljudi stvarno misle da će se obogatit chestovima. Savjet onima koji runnaju chestove: nećete zaradit apsolutno ništa,chestove otvarat jedino ak hoćete titulu. Ja imam 1 700 000 golda a nisam nikad kupio nijedan lockpick ni key,da sam otvarao chestove sigurno bih imao duplo manje para.

Thrall
08-10-2007, 09:37
Da ja imam 9999 00000golda :roll:

A u chestovima možeš zaradit dobro,ako imaš sreće i dobiš pefect chaos axe npr..

Pro n00b
08-10-2007, 09:52
Da ja imam 9999 00000golda :roll:

A u chestovima možeš zaradit dobro,ako imaš sreće i dobiš pefect chaos axe npr..

Evo ,možda ćeš sad povjerovat. Nisam imao više mjesta za gold pa sam počeo kupovat ectoe.
Bilo bi žalosno da nakon toliko vremena kolko igram GW nemam pun storage golda.

http://www.imagesforme.com/images/6596untitled.JPG

I da ponovim,nisam nikad kupovao ključeve i otvarao chestove jer to je bacanje golda. Ako ćeš imat sreće,ni ne treba ti chest; meni je npr dropao ele sword req 9 dok je NF tek izašao i prodao sam ga za 800k.
I na duncanu se dalo zaradit dok je tek Eotn izašao 150 k u jednom danu bez ikakvih problema i to bez ikakvih chestova.

tmarosi
08-10-2007, 19:08
ja npr otvaram chestove jer idem na chest title, ali ne radim chest run (bar ne josh). prvo idem maxati wisodm title pa cu onda na chest title ici. obje titule su debeli gubitak love. ako mislis ici na chest run onda ides u NF ili eotn (fow/uw perfect itemi nisu na cijeni vishe i nemaju inskripcija tak da moras imati jaaaaaako puno srece da ti ismapdne max gold 15^50, dok to s inskripcijom rijesis jaaako lagano)

Thrall
08-10-2007, 19:35
I ja idem na chest title i na wisdom tak i tak nemam puno titlea...A usput ako mi se posreći......A moraš biti grnijalac dda daš 800k na neki mač koji će za 1-2 mjeseca biti 1-2-3-4 puta jeftiniji...

Kron
08-10-2007, 19:38
ja npr otvaram chestove jer idem na chest title, ali ne radim chest run (bar ne josh). prvo idem maxati wisodm title pa cu onda na chest title ici. obje titule su debeli gubitak love. ako mislis ici na chest run onda ides u NF ili eotn (fow/uw perfect itemi nisu na cijeni vishe i nemaju inskripcija tak da moras imati jaaaaaako puno srece da ti ismapdne max gold 15^50, dok to s inskripcijom rijesis jaaako lagano)

doh, pa spojis ugodno s korisnim i radis chest run. odes nahpui na HM i pichis

tmarosi
08-10-2007, 19:40

doh, pa spojis ugodno s korisnim i radis chest run. odes nahpui na HM i pichis

nema se para xD

inace sve pare koje zaradim trosim na unid iteme...ATM na 5200 (chest na 1500 - sve kroz igru, nula na chest run)

btw monk sam

Kron
08-10-2007, 19:43
pa reko sam ti vec kako runnat sa monkom.

ti mozes sebi farmat lockpicke, meni u gates padnu 1-2 lockpicka po runu. koji unid i to je to. a u nahpuiu mozes dobit celestial iteme, i ako ti padne nesto uber cool, onda to das meni...

tmarosi
08-10-2007, 19:47
pa reko sam ti vec kako runnat sa monkom.

ti mozes sebi farmat lockpicke, meni u gates padnu 1-2 lockpicka po runu. koji unid i to je to. a u nahpuiu mozes dobit celestial iteme, i ako ti padne nesto uber cool, onda to das meni...

ma iamma ja vec nekoliko dobrih lokacija za chest run s monkom, ali prvo idem wisdom title maxati pa cu onda tek ici na chest title. ali prije toga moram zaraditi josh nekih 2000k da maxam wisdom title

Kron
08-10-2007, 19:49
po koliko kupujes unide?

tmarosi
08-10-2007, 19:50
po koliko kupujes unide?

7kom=4.5-5k max unid gold

Kron
08-10-2007, 19:52
a slusaj, u chest runu ima sanse da ces nesto zaradit...

tmarosi
08-10-2007, 19:55

jaaaako male

chest run se ne radi radi profita, samo radi titule

vece su sanse da ces spusiti lovu (znam frenda koji je kupio 1000 lockpicka i iz 1000 chestova ispala mu 2 dobra itema 100k+xx ecto i kada se i ostali dobri itemi zbroje bio je i dalje u minusu)

ali ako ti nakon par chestova padne neki uber item onda ti se isplati ali na velike staze definitivno ne

Thrall
08-10-2007, 19:56
A u GWENU kad radiš ove dungeone kakvi se chestovi dropaju na kraju?

tmarosi
08-10-2007, 19:58
A u GWENU kad radiš ove dungeone kakvi se chestovi dropaju na kraju?

na kraju ti se stvori boss chest

mozes dobiti gold item (za sada sve smecha koja su mi dropala), ili green oruzje bossa ili rare item (saphire, ruby, diamond ili onyx gemstone)

Kron
08-10-2007, 19:59

jaaaako male

chest run se ne radi radi profita, samo radi titule

vece su sanse da ces spusiti lovu (znam frenda koji je kupio 1000 lockpicka i iz 1000 chestova ispala mu 2 dobra itema 100k+xx ecto i kada se i ostali dobri itemi zbroje bio je i dalje u minusu)

ali ako ti nakon par chestova padne neki uber item onda ti se isplati ali na velike staze definitivno ne
pa jbt, sad bi on i title i džabe... meni je chest run gušt. uz to buildam wisdom i reasure. nemoze bolje. build imam. i iskusan sam

tmarosi
08-10-2007, 20:01
samo mi nemoj reci da radis fow run

Kron
08-10-2007, 20:03
fow run sam prije radio. sada nema bas ljudi i moram preci NF. ali u njemu sam par puta ubrao dobre modove

Thrall
09-10-2007, 13:22
Koje chestove runnas u NF-u?

tmarosi
09-10-2007, 18:18
pa ovisi sta oces da ti dropa

ja sam planirao raditi chest run u podrucju gdje dropa elemental sword

vidis di pada koji rare item pa u tim pokrajinama probas

Kron
09-10-2007, 18:51
elemental perfect Q9 (znaci i moddan) ide za 150k

Thrall
09-10-2007, 20:41
Čovječe ovaj GWEN služi samo za lako zarađivanje para,sviđa mi se.... :D

Commander Shadow
11-10-2007, 10:42
Zna tko u kojim podrucjima ispada elemental sword?
Stvarno moram ic u nabavu :D :D :D , a trenutacno mi se neda kopat po wikipediji.

tmarosi
11-10-2007, 18:09
Zna tko u kojim podrucjima ispada elemental sword?
Stvarno moram ic u nabavu :D :D :D , a trenutacno mi se neda kopat po wikipediji.

guildwiki zna :rotfl:

Thrall
11-10-2007, 19:18
Negdje u desolationu koliko se ja sjećam ima neki locked chest koji zna čuvati elementala.

Kron
11-10-2007, 19:26
ma farma se sa assa/ele build slican solo greenu. a ovaj gore sto misli da ce uspijeti to sfarmati bez da ode na wiki se vara jebeno

axe
11-10-2007, 21:07
:-x kako zaspamase moju temu :yuck:
sad me zanima sto preporucujete za necromancera (mislim koje oruzje)??
te di da ga nadjem??? jer me tuku opet samo sto ih ima puuuno vise :(

tmarosi
11-10-2007, 21:10
za pocetak si kupi green woe spreader

pretpostavljam da igras kao MM

to je green weapon i mozes ga kupiti za nekih 5k

axe
11-10-2007, 21:11
za pocetak si kupi green woe spreader

pretpostavljam da igras kao MM

to je green weapon i mozes ga kupiti za nekih 5k

ok samo sto je MM i di mogu nac green woe spreader tj. kupit ??

tmarosi
11-10-2007, 21:15
pa kupiti ga najlakse ti je u glavnom gradu (ili nekom vecem gradu u svakom svijetu)

MM = minnion master (http://gw.gamewikis.org/wiki/Minion_master)

woe spreader (http://gw.gamewikis.org/wiki/Woe_Spreader)

Thrall
12-10-2007, 15:38
Ili nek si kupi Ghial staff.

SnowFlake
13-10-2007, 21:58
dal ima ikakve veze,ako sam napravio akunt i stavio krivu email adresu,mislim sam kliknem continue kod loganja,mogu to nekak promijeniti da ispravim tu pogrešku u pitanju je samo jedno r.!

Sgt. Bull
15-10-2007, 22:49
Ovaj moj frend je kupio si Properchies i sada mene zanima mogu li ja nekako i gdje mogu da igram sa njim u Factionsu tj. ja imam Factions pa me zanima gdje se možemo naći i igrati?

Pro n00b
15-10-2007, 22:54
Properchies :pray: !

Ne,neko od vas mora kupit Kampanju koju ima ovaj drugi da bi mogli igrat skupa.

Sgt. Bull
15-10-2007, 23:16
Properchies :pray: !

Ne,neko od vas mora kupit Kampanju koju ima ovaj drugi da bi mogli igrat skupa.
damn...btw pogresno sam napisao zar ne? :( znaci ništa od igranja zajedno...a kada bi uzeli eye of north? onda bi mogli zajedno igrati?

Pro n00b
15-10-2007, 23:48
Da,Ako kupite Gwen možete zajedno igrat.
Mislim da vam je najpametnije to sad kupit,iako nije baš lagan za nove igrače,a pogotovo Hard mode-na nekim mjestima me podsjeća na DOA-u po težini. Ali u svakom slučaju Gwen ti je puno bolji od factionsa,tako da bih ti preporučio svakako.

Commander Shadow
16-10-2007, 10:38
Uvijek se mozete naci u great temple of balthazar i otici radit pvp.

Commander Shadow
16-10-2007, 10:46
Lol kada god trazim oruzje nitko ne prodaje a inace prodaju tolko dobrih, odlicnih stvari da me brat treba udaljavat od kompa da vise ne kupujem.
Lol kao na top shopu...

Panzer Grenadier
16-10-2007, 16:47
Oružja iz pre release bonuspackova dobro dođu

Kron
17-10-2007, 20:41
daklem, dogodilo mi se nesta gadno.
reinstallao sam OS i da cu GW upalit-nema. odma me šokira, ali na kraju skuzim da mi je .dat file ostao ziv. e sad, kako da ja ponovno to ukombiniram da radi, a ne on mi siluje download 3.5gb

Kron
17-10-2007, 21:03
rijeseno, moja specijalnost ne poznaje granice :(

Thrall
17-10-2007, 21:20
Zašto onda zabrinuti izraz lica :)

The Boz
17-10-2007, 21:30
Tvoja genijalnost u dvoklikanju gw.dat da se sam instalira?

Kron
18-10-2007, 06:53
da,ali to sam ono, slucajno kliko na njega :P

Utoplytanian
18-10-2007, 20:13
ja sam sad 4 level N/E, gwen,i izasao sam sad iz novog (spaljenog) ascarona,i zanimaju me vasi savjeti,sto da sad radim? nasao sam gildu, ali dok jos malo ojacam cu pricekat na vece misije,pa ako imate neki savjet sto i GDJE kupit,za koliko novca... sad se gubim po pustinji,uzivam u krajoliku i ubijam neke earth elementale :killyou: suggestions? 8)

s1lj0
18-10-2007, 20:42
ja sam sad 4 level N/E, gwen,i izasao sam sad iz novog (spaljenog) ascarona,i zanimaju me vasi savjeti,sto da sad radim? nasao sam gildu, ali dok jos malo ojacam cu pricekat na vece misije,pa ako imate neki savjet sto i GDJE kupit,za koliko novca... sad se gubim po pustinji,uzivam u krajoliku i ubijam neke earth elementale :killyou: suggestions? 8)
počni sa misijama...
prva je Great Northern Wall kolko se sjećam

sysryn
19-10-2007, 22:41

i taman kad je meni pun kufer te pustinje bio otvorio sam onaj dio u planinama... milina... i sad sam došo do gates of kryta... taj dio svijeta i grafiku ne želim uopće komentirati...

I da, počni s misijama... ako nemoš sam (a nemožeš sigurno) nađi nekog s višim levelom da ti pomogne. Ja sam naša nekog warriora lvl20 koji me spašavao kroz par misija od početka do kraja

Utoplytanian
20-10-2007, 11:13
da,igrao sam sam sa henchmanima i dosao do -45 death penalty :oops: ali lose sam professione iskobinirao,sad pocinjem igru sa svim mogucim kombinacijama da upoznam malo klase i to...

s1lj0
20-10-2007, 11:29
pa radije odi probavat sa PvP likovima...ak imas bar par skillov otkljucano,ak ne odi random arene igrart i skupljaj factione...nemreš isprobat punu mogućnost klase na lvl 1 charu još k tome u pre searu

Thrall
20-10-2007, 20:19
Evo ja sam sredio sve što trebam u PvE djelu,dervishu nabavio primewal ,warru kupio IDS i sada (dok mi ne stigne GWEN) ću igrat malo HA,evo sad radim paraspikera.Dugo nisam bio u HA-u koji su sada teamovi ovako malo češći,zadnji put kad sam radio HA,toje bilo još onda kad su icy veins bili jako "popularni"...?

tmarosi
21-10-2007, 00:13
Evo ja sam sredio sve što trebam u PvE djelu,dervishu nabavio primewal ,warru kupio IDS i sada (dok mi ne stigne GWEN) ću igrat malo HA,evo sad radim paraspikera.Dugo nisam bio u HA-u koji su sada teamovi ovako malo češći,zadnji put kad sam radio HA,toje bilo još onda kad su icy veins bili jako "popularni"...?

healing breeze + healing hanfds + vigorous spirit + frenzy + healing signet = gg

pricam gluposti (ali vidio sam tako nesto na nekima wannabe slafko igracima) jer sam pijan

p.s. di je onaj gumb da postam post ? xD

Thrall
21-10-2007, 09:53
Evo kako alkohol utječe na gamerima gg :rotfl: :pray:

Kron
21-10-2007, 09:55
a nisi ni ti jutros nešto pismen :P

Utoplytanian
21-10-2007, 18:53
zna li netko kako radit one poruke in game,ja znam: "Im attacking <insert name of creature>" ili "Im using...." sa Ctrl + Space ,ali kako radit ono my health is 150/200 , death penalty is 15 % itd ?

Utoplytanian
21-10-2007, 18:56
ok,nasao sam si klasu,i sad volim monka :D jaki smiting, i healing s kojim tesko umres, koristan za ekipu i u kombinaciji sa elemetalistom jak damage dealer :pray: jedino sto mi sad nedostaje su neki dobri itemi, imam purple water staff i purple neki shield / ankh za armor i energy,ali staff je za water,i ne znam gdje kupit ressurection skill,pa sam monk sa signet ringom za ozivljavanje :oops:

tmarosi
21-10-2007, 19:03
zna li netko kako radit one poruke in game,ja znam: "Im attacking <insert name of creature>" ili "Im using...." sa Ctrl + Space ,ali kako radit ono my health is 150/200 , death penalty is 15 % itd ?

CTRL + lijevi klik sta oces reci (build, health, energy, DP, morale boost...)

health i energy mozes dobiti i naredbom /health i /energy

tmarosi
21-10-2007, 19:06
ok,nasao sam si klasu,i sad volim monka :D jaki smiting, i healing s kojim tesko umres, koristan za ekipu i u kombinaciji sa elemetalistom jak damage dealer :pray: jedino sto mi sad nedostaje su neki dobri itemi, imam purple water staff i purple neki shield / ankh za armor i energy,ali staff je za water,i ne znam gdje kupit ressurection skill,pa sam monk sa signet ringom za ozivljavanje :oops:

za nabavku monk skilova evo ti link: http://gw.gamewikis.org/wiki/Monk_skills

a sto se tice oruzja, moja preporuka ti je nabaviti si Divine favor staff (jer je divine favor glavni monk atribut koji uvijek koristis, ono dodatno hilanje ovisno o tome koliko imash pointova na DF) s time da na staffu imash: inskripcija energy +5 while Hp is above 50%, energy +5 upgrade i enchatments last 20% longer

kada bi kupovao gold item, max dmg, req 9 s gore navedenim upgrejdima (znaci perfect req 9) to bi te izaslo nekih 20-25k

Thrall
21-10-2007, 19:09
a nisi ni ti jutros nešto pismen :P
Navikavam se na novu tipkovnicu,brzo pišem,a tipke su male.

Kron
21-10-2007, 19:19
ili kupis scar eatera/ kepkheta

s1lj0
21-10-2007, 19:42
ok,nasao sam si klasu,i sad volim monkaS :D jaki smiting, i healing s kojim tesko umres, koristan za ekipu i u kombinaciji sa elemetalistom jak damage dealerS
monk i dmg nejdu zajedno...osim ak ne farmaš solo undeadove ili radiš misiju krcatu undeadovima....

SnowFlake
21-10-2007, 21:35
sign,aerial me više uoće nrazumije

Utoplytanian
21-10-2007, 22:12
ok,nasao sam si klasu,i sad volim monkaS :D jaki smiting, i healing s kojim tesko umres, koristan za ekipu i u kombinaciji sa elemetalistom jak damage dealerS
monk i dmg nejdu zajedno...osim ak ne farmaš solo undeadove ili radiš misiju krcatu undeadovima....

smite sam mu smanjio i stavio na fire,i sad imam neke spellove kao fire rain, flare i phoenix za damage,i divine favor i healing koji idu na mending,healing breeze i orison of healing,i restore life

a sto se tice itema,za sad raspolazem svotom od 3 platinum coina i 500 golda tako da cu za gold item morat jos stedit :oops:
imam preko 5 purple itema,i ne znam sto sa njima,jer value im je oko 20 golda,a trgovcima necu dat sa tako sitan gold :yuck:

s1lj0
21-10-2007, 22:32
jedini skill od elea koji bi ti smio imat u heal/prot buildu je glyph of lesser energy...

tmarosi
21-10-2007, 22:36
evo ti 2 heal builda dobra za PvE

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/an ... nce_Hybrid (http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/any_Light_of_Deliverance_Hybrid)

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/an ... aling_Monk (http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:Mo/any_Word_of_Healing_Monk)

probaj to sloziti (vjerojatno nemash vecinu skilova jer si tek na pocetku

ali probaj dogurati do toga

Utoplytanian
21-10-2007, 22:44
ty,nemam ni jedan skill od tih,osim orisona :) ,a za 2. nemam N i F,pokusat cu iskoristit nesto od toga...
nego gdje se mogu dobit elite skillovi? citao sam o tom signet of capture,ali ima li uopce toga u new ascalonu? (tu mislim i na bossove),jer jedini skillovi koje vidim su da obicni charr shamani bacaju area heal,flare,ignite arrows i to,ali oni nisu bossovi :o

Aerial
22-10-2007, 21:22
sign,aerial me više uoće nrazumije

:) suosjećam, i ja sam nabavio novu prije nekih mjesec dana... prvih tjedan dana sam se doimao ko neki disleksičar, sad je već bolje...

DJ Not Nice
23-10-2007, 22:52
Možete li mi reći koju da si ekspanziju kupim uz orginalan GW?
Neki mi govore Nightfall, a neki Factions. Možete li mi ukratko opisati što koja ekspanzija dodaje.

Znam da će svatko napisati drukčije.

Zahvaljujem se.

s1lj0
23-10-2007, 23:17
jedina ekspanzija je Eye of the North...
Nightfall i Factions su zasebne kampanje ko Prophecies...

tmarosi
24-10-2007, 05:37
kupi ili Nf ili Eotn

ali moja preporuka je da kupis sve

DJ Not Nice
24-10-2007, 13:40
Aha, znaći to nisu ekspanzije.
Dobro, koju da onda od Nightfall i Factions kupim, mogao bih sve nastavke kupiti za 800kn s dobrim acc. Al trenutno vlada besparica, tj. treba mi za novu konfiguraciju.

Aerial
24-10-2007, 14:17
Svi "nastavci" će te doći oko 1000 kuna, tako da ti to ne preporučam :)

DJ Not Nice
24-10-2007, 14:27
Zato sad ja vas tu pitam koji bi si nastavak mogao kupiti uz GW.

Pro n00b
24-10-2007, 14:46
Svi će reć NF da ti je bolji,iako je meni Factions odličan zbog skillova dobrih a i ritualista. Tak da je svejedno u biti,nećeš pogriješit šta god uzmeš.

Thrall
24-10-2007, 16:25
Factions-Asassin, Ritualist,nema baš neke skillove.
Nightfall-Paragon,Dervish,Heroji i hero battles,dobri skillovi.

SnowFlake
24-10-2007, 21:13
ja bi factions zbog assasina,a nightfall zbog dervsiha
e assasini su tako moćni isto kao i dervishi
prestrašno nešto...

Mafioz0r
24-10-2007, 21:15
ja bi factions zbog assasina,a nightfall zbog dervsiha
e assasini su tako moćni isto kao i dervishi
prestrašno nešto...Ne podcjenjuj ni moć paragona, sine.

SnowFlake
24-10-2007, 21:17
nikad ih nisam vidio u akciji,pa tako...

Mafioz0r
24-10-2007, 21:20
Rajt, rijetko ih se viđa, ali svejedno su jaki. Ma u GW-u svako može pobjedit svakoga, zato GW rula....

Kron
24-10-2007, 21:25
paragonu je nerfan. case closed
gadzori :(

Utoplytanian
24-10-2007, 21:27
nasao sam u preascalonu "Survivor Ash Fiend Trappings of Vitae" ima neki ench da daje na skoro svaki dio armora po nesto hpa,i to je salvage item. sto bih ja trebao s tim? ne mogu ga stavit na neki dio oklopa,ne ide u stit slot,a za prodat merchantu vrijedi 20-tak g :yuck:

Kron
24-10-2007, 21:28
trebas to salvagati, ali neznam jel ima u presearingu nesto za salvagati rune

Utoplytanian
24-10-2007, 21:37
ima neki salvage kit,ali kad sam nesto slicno tome salvageao,isto sa enchantmentom, onda sam od toga dobio samo 3 cloth materiala i izgubio item :o

Pro n00b
24-10-2007, 23:03
šta da kažem,morate još puno špinata jest ^^.

Aerial
25-10-2007, 11:44
Ako dobiješ neki item "of nešto" ili "nekakav item of nešto" onda uzmeš superior ili expert (ne onaj obični od 40g!) salvage kit i izvučeš taj "of" atribut iz itema .. dobiješ runu koju onda mošež staviti na odgovarajući item.

Ista stvar s oružjem...

A što se tiče assassina, čuo sam da baš i nije nešto jer za melee lika ima malo sjeban armor. Uletiš u fajt i nadaš se da ćeš zakucati crit dovoljno brzo da ubiješ beštiju prije nego te rascjepi sjekirom... Ne znam, nemam Factions, pa eto...

Kron
25-10-2007, 18:42
gledaj, assasin shadowstepa na tebe i ti si mrtav za 5 sekundi doslovno, sve ispuca na tebe i onda bjezi kud ga noge nose. ili recimo ako nisi bas iskusan/nemas skillova, uzmes shadow walk i opališ njega, bacis augury of death, malo ga ponapadas, deaktiviras shadow walk i kad njegow health dođe do pola augury te shadow stepa i diokrajcis ga. a pritom moliš boga da im je monk njubzor, ili bar da nije prot :)

Mafioz0r
26-10-2007, 08:43
gledaj, assasin shadowstepa na tebe i ti si mrtav za 5 sekundi doslovno, sve ispuca na tebe i onda bjezi kud ga noge nose. ili recimo ako nisi bas iskusan/nemas skillova, uzmes shadow walk i opališ njega, bacis augury of death, malo ga ponapadas, deaktiviras shadow walk i kad njegow health dođe do pola augury te shadow stepa i diokrajcis ga. a pritom moliš boga da im je monk njubzor, ili bar da nije prot :)Šta se tiče assasina, ja im u PvP sa svojom PvE rejnđericom dam Throw Dirt, onda ih dokrajčim kombinacijom Poison(preparation) + Strike as one(shout) + Heket's rampage (stance). Kad im završi blind, onda whirling defense, pa onda opet throw dirt, itd.

noda
26-10-2007, 13:01
jebote vama je pvp jednak RA ili čak eventualno TA..

Mafioz0r
27-10-2007, 10:05
Gle, pošto sam se tek probudio i malo mi mozak šteka, dal mi možeš malo pojasnit svoj post?

Kron
27-10-2007, 10:52
oće reći da je HA i GvG jedini pravi PvP

Thrall
27-10-2007, 11:28
HA su uništili s tim rankovima :yuck:

noda
27-10-2007, 12:23
daj stfu ajde, HA su uništili sa konstantnim odbijanjem nerfanja iwaya još tamo u 9 mjesecu 2005. godine, onda su uveli 6 vs 6 koji je bio još veće sranje, pa su uveli killcount i takve gluposti da bi na kraju većina pvp igrača prestala igrat GW
gvg je pak druga priča koja ima nešto blistaviju budućnost kaj se tiče competative igre, dok je meni svejedno, jer sam GW prestao igrat davnih dana

Thrall
27-10-2007, 14:10
Nemoj ti meni stfu,mrš u 3.. :yuck: :-x :rotfl: Mislio sam radit HA,ali nemam rank,a i neda mi se čekat 2 sata dok se svi spoje na vent,dok se nađu igraču itd.

s1lj0
27-10-2007, 16:54
r3>nemaju vent...
:roll:

Thrall
27-10-2007, 19:56
Ali onda nemaš šanse kad naiđeš na paraspikere ili sad su popularni SWAY,gotov si odmah,makar bio s thumperima ili s tvojim SWAY teamom kad uvijek se nađe jedan noob koji "zaluta malo."

noda
28-10-2007, 10:20
zato fino nađeš pvp guild i igraš balanced

dobar balanced > sve

Thrall
28-10-2007, 12:46
E,trebam naću neki PvP build,ali sad sam u PvE guildu,pozvao me Lord Pimpek,sad ću preći GWEN,maxat neke titule za Kind of a Big Deal(ne znam zašto) i onda možda opet počnem Prophecis sa monkom.

Kron
28-10-2007, 15:13
maxat za KOABD to ti je ono, pucnut prstima

Thrall
28-10-2007, 15:37
Imam tek jedan od 5.Imam protector of tyria,a planiram još legendary delver,canthan i tyrian vanquisher i ne znam šta još.

Kron
28-10-2007, 15:38
sto nije guardian max?

tmarosi
28-10-2007, 15:41
da bi maxao guardiana moras imati sva 3 prot i sva 3 guardiana i onda imash 7 max titula

Kron
28-10-2007, 17:00
aha, lol, ja sam mislio da je protector (1) a guardian (2). znaci to su dva zasebna ranka...

Thrall
28-10-2007, 17:23
Protector kad pređeš sve misije tako da pređeš i misiju i bonus(master reward),a guardian sve to na HM.

s1lj0
28-10-2007, 20:05
zato fino nađeš pvp guild i igraš balanced

dobar balanced > sve
r3 balanced<sve xD

Utoplytanian
17-11-2007, 15:51
sto mislite o ovom buildu: immolation, fireball,meteor,meteor shower,lesser glyph of energy,fire attunement,searing flames i signet of capture (ako nema elitea onda mind burn), za pve ofc :)

tmarosi
17-11-2007, 15:54
sto mislite o ovom buildu: immolation, fireball,meteor,meteor shower,lesser glyph of energy,fire attunement,searing flames i signet of capture (ako nema elitea onda mind burn), za pve ofc :)

evo ti PvE build dobar

http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Mo_ ... ergy_Nuker (http://www.pvxwiki.com/wiki/Build:E/Mo_Glyph_of_Energy_Nuker)

s1lj0
18-11-2007, 12:41
hm... bolje bi bio glyph of renewal...ak ce bas bit nuker jel....

jebes to...
searing flames,glow. gaze,liquid flame,glyph of lesser,shower,mark of rodgort,fire att,rez...

tmarosi
18-11-2007, 12:59
hm... bolje bi bio glyph of renewal...ak ce bas bit nuker jel....

jebes to...
searing flames,glow. gaze,liquid flame,glyph of lesser,shower,mark of rodgort,fire att,rez...

s ovim mojim buildom tesko da ces ostati bez energije

a ako ides kao SF, onda ti treba bar josh 1 SF nuker u partiju da bi SF bio ucinkovit

Utoplytanian
18-11-2007, 13:48
iskusao sam ovaj E/Mo Glyph of Energy Nuker build i veoma je dobar,uvijek imam dosta energije i brzi recharge rodgorts invocationa i glypha je super kombinacija,jedino sam umjesto rebirtha uzeo aura of restoration,da imam ipak nekakvo lijecenje ili barem cover enchantment.
a sto se tice ovog drugog builda cini se dobar,ali ja nemam sve te kampanje,jos...

Utoplytanian
18-11-2007, 14:00
ide li netko uskoro u underworld? meni se droppao jedan scroll u HMu,i sad necu ic sa hencheovima da bacim 1k golda u zrak,ali ako je netko sa foruma zainteresiran da me provede kroz questove,rewardove,sto je vec tamo dolje nek se javi pa ako ima dobra ekipa se mozete besplatno prosvercati dolje :D

tmarosi
18-11-2007, 14:16
iskusao sam ovaj E/Mo Glyph of Energy Nuker build i veoma je dobar,uvijek imam dosta energije i brzi recharge rodgorts invocationa i glypha je super kombinacija,jedino sam umjesto rebirtha uzeo aura of restoration,da imam ipak nekakvo lijecenje ili barem cover enchantment.
a sto se tice ovog drugog builda cini se dobar,ali ja nemam sve te kampanje,jos...

ma rebirth je optional

taj build je zakon za PvE

tmarosi
18-11-2007, 14:18
ide li netko uskoro u underworld? meni se droppao jedan scroll u HMu,i sad necu ic sa hencheovima da bacim 1k golda u zrak,ali ako je netko sa foruma zainteresiran da me provede kroz questove,rewardove,sto je vec tamo dolje nek se javi pa ako ima dobra ekipa se mozete besplatno prosvercati dolje :D

ja vishe ne idem u uw

otkako sam preso sve questove u uw (dobio statue u HoM) ne idem vishe tamo

ista svar s fow, deep, urgoz i SF

osto mi josh mallyx za preci od elite missiona za statue

Aerial
19-11-2007, 22:28
Đe nestade tema o armorima?...

leetard alert?

Mafioz0r
19-11-2007, 22:35
Pa možeš pitat šta god želiš u Gw FAQ.

Aerial
19-11-2007, 22:35
Pa možeš pitat šta god želiš u Gw FAQ.

Bogati, oćemo sve teme strpati u FAQ? :)

Mafioz0r
19-11-2007, 22:38
Ne, ali GW FAQ postoji s razlogom - za postavljanje pitanja u vezi GW-a. Ionako si dobio odgovor...

tmarosi
19-11-2007, 22:39
Ne, ali GW FAQ postoji s razlogom - za postavljanje pitanja u vezi GW-a. Ionako si dobio odgovor...

kick, ban, delete :rotfl:

Aerial
19-11-2007, 22:43

Je, pa se onda tema briše, jel? To piše u svakom pravilniku :roll:

Uostalom, armori su dovoljno "stand-alone" tema da se mogu strpati u vlastiti thread... mislim, ako može postojati thread "koji je ovo mač?" onda ...

Da ne bi bilo zabune, ne flejmam ja nikoga, samo konstruktivno kritiziram :wink:

Mafioz0r
20-11-2007, 08:46
Znam da ne flejmaš, ali ja stojim iza svoje odluke. To sa armorima je pitanje koje ljudi dosta često postavljaju i GW FAQ mi se čini kao prikladnija tema.
EDIT : Sig ti je predobar :rotfl:

FaTaL_mRkvA
20-11-2007, 18:33
da, odličan sig :bravo:

Utoplytanian
20-11-2007, 20:22
jesu li destroyer gauntlets customized itemi kad ih uzmem za destroyer cores ili ih se moze prodavat i mjenjat izmedju charactera?

s1lj0
21-11-2007, 19:51
da,ko i svaki drugi piece armora koji craftas.

axe
15-12-2007, 12:14
super sig :)

nego moj warior treba run do droxa.. :(

placam max 6k za run od yak"s benda do droxa

ps....molim dobrovoljca da mi se javi na forumu..:)

EDIT: by axe
THX

nisam upoznat s cjenama runanja...pa nisam znao...:)

Kron
15-12-2007, 12:38
6k je ripoff. kosta manje. ajmoi reći 4k. mozda i manje

Aerial
15-12-2007, 14:10
Droks run je obično oko 2k, ali zna se neki put i užicati 1.5k ...

1k na snakeu i 1k na rankoru/droksu - mislim da je to nekakav standard... fkorz, ako zbilja zbilja zbilja zbilja želiš tamo što brže doći, onda slobodno daj tih 6k i black dye ... ali nemoj :)

SnowFlake
15-12-2007, 15:11
ovisi od kuda se kreće,od beacons percha je 1.5k,od ascalona ne znam koliko je ali teškoćeš naći,ali 4k max