PDA

Pogledaj cijelu verziju : Grozno ponašanje na serverima...

Korpse
23-03-2008, 22:35
Jel vam to smeta? evo naprimjer igram ja sada cod2 i jedan lik napravi jako uber kill, skočio sa kuće u tojuane i sa scoped karom napravio ovom headshoot, lik 100% nije bio cheater, i ovaj umjesto da kaže "nice" "vgg" "dobro" on kaže "OMG, Maty cheater, ima cheat!!!!" i onda binda "n00b" "n00b" "n00b", i poslije toga ja upalih cod4, i ovaj neki EvaBraun igra, igrao je jako loše i ja ga ubio on meni kaže "napuši se mojega kurca, pederčino jedna!", i poslije opet tko GOD da ga ubije on uvijek isto...
ja mislim da takvoj derladi koja su nadrkana kako su oni najbolji i da svatko tko ih ubije je cheater, treba prvo dobro namlatiti i nikada u životu im ne dati igru u ruke, pa da se nauče kako se ponašati na serveru.

Jerry
23-03-2008, 22:37
naravno,nadrkana balavurdija ( ^^ ) wajna po publicu...nešto najgore na serveru..i ti bindovi me živciraju,n00b,lucker i takve spike,postoji zajebancija,al kad lik sto puta binda luck & n00b & low onda znas da je debz...
al to samo ima na dragom bihnetu & logosofot kolko tolko al tamo se kika odma :)

Korpse
23-03-2008, 22:43
ja sam ovoga EvuBrauna sreo na Bosnian 5th Corpes... ako ikada odem tamo...

la50
24-03-2008, 00:07
e ja sam isto tamo neko vrijeme igro sve dok nisu srbi zajebavali i puštali cajke,onda sam ih poslo u (kako bi reko jedan svećenik) u 3 smokve,i od tada nisam nit namjeravam više tamo igrat

RIPtheREAPER
24-03-2008, 00:34
ja sam ovoga EvuBrauna sreo na Bosnian 5th Corpes... ako ikada odem tamo...

to je carski server, mene nikad nisu vrijedali tamo :D

Marcellius09
24-03-2008, 00:46
ja niti nepratim chat niti sta pisem :wink:

Jerry
24-03-2008, 01:08
cg_chattime 0 i mirno kosovo

B4j4
24-03-2008, 01:17
oh... najzesce mi je kad pwnam sve zivo i onda pocnu srati da sa chiter i onda ak je vote dozvolljen kick -.-'
mislim, nubovi madrfaker...
ili kad pocne vikat b4j4 WHs, b4j4 WHs -.-'
mislim njube, cucni si kad hodas oko kuce i ne suskaj po grmlju...

streetrace777
24-03-2008, 09:18
Najace mi ju7cer igram Tojuane u cod4, i neki lik se poceo ljutit jer lik stalno pokusava nozev a ovi ga puskom ubiju. I onda sere kako se to nesmije :D

MTF*
24-03-2008, 10:28
1. di skines fkin mape iz cod2 za cod4 i reci server na kojima se primjenjuju...
2. covjek kad cita ovaj podfroum ima dojam da su svi pcplayer pGevi u codu, imaju par k sati coda, pwnaju sve zivo i nezivo, imaju zivotno iskustvo i bar preko 20 godina... -.-"
3. vezano za temu, ne pratim taj fkin chat pa mi ne smeta, osim ako netko zaspamma chat pa poludim jer ne vidim pola lijeve strane... -.-

Korpse
24-03-2008, 10:55
za sada imaš iz cod2 u cod4 2 mape za koje ja znam matamata i tojuane.

Jerry
24-03-2008, 11:06
i harbor iz cod1

streetrace777
24-03-2008, 11:12
Evo ti Ip di se ira toujena 213.149.249.79:28970 . Server je Sniper and rifle only ali je zakon :D

Nitro3d
24-03-2008, 11:20
Mene nisu baš nešto optuživali da sam cheater,a uvijek igram pošteno,jer igra sa cheatevima je kukavička,inače pamtim da sam samo jedanput u svojih 1400 sati bio optužen da sam cheater i to na [CRO]Clan CTF Serveru,igrala se mapa Decoy(El Alamein),bio sam German i Koristio prvo MP44,a poslje kar98k kao main Weapon i M1897 Trench Gun kao second Weapon(Kojeg sam uvijek morao pokupit od mrtvog Britisha Ili Germana),i imao score 126-11,a optužen sam bio zato što sam donio najmanje zastava u bazu,a obično svi imaju preko 100 killova kad donesu pun vrag flagova.
@Mr.Ante:Moraš znati da neka iskompleksirana djeca koja su tek počela igrat polude kad dobiju metak u bulju zbog SVOJE nepažnje,i onda su im svi drugi krivi za to,a oni sami neče priznat vlastitu krivnju.Kad im god napraviš neki Lucky kill,zadaš im Brzi HS ili ih skundačih prije nego što oni stignu reagirat odmah ispadaš da si kukavica,n00b,Lucker,Pizda,cheater,lagger i šta ti ja znam šta ne,i takvoj djeci koja se ne znaju ponašat na serverima treba ukinut pristup na bilo koji server dok se ne opamete.

dead_eagle
24-03-2008, 11:20
Jel vam to smeta? evo naprimjer igram ja sada cod2 i jedan lik napravi jako uber kill, skočio sa kuće u tojuane i sa scoped karom napravio ovom headshoot, lik 100% nije bio cheater, i ovaj umjesto da kaže "nice" "vgg" "dobro" on kaže "OMG, Maty cheater, ima cheat!!!!" i onda binda "n00b" "n00b" "n00b", i poslije toga ja upalih cod4, i ovaj neki EvaBraun igra, igrao je jako loše i ja ga ubio on meni kaže "napuši se mojega kurca, pederčino jedna!", i poslije opet tko GOD da ga ubije on uvijek isto...
ja mislim da takvoj derladi koja su nadrkana kako su oni najbolji i da svatko tko ih ubije je cheater, treba prvo dobro namlatiti i nikada u životu im ne dati igru u ruke, pa da se nauče kako se ponašati na serveru.
-takvo ponasanje govori samo da tog lika kojeg si ti ubio je noob...jer igra je igra...ima puno specijalaca koji su takvi... :twisted:

Hamti Damti
24-03-2008, 11:31
po meni se na serverima vrijeđaju i svađaju najviše, tj. samo mi hrvati i bosanci.

Danas na koji god jebeni server dođem, uvijek se nađe neka jebena "hrvatina" s "cool" CRO imenom, koji se pritom pravi važan svojim frendovima na serveru s njegovim uber opakim killovima, a sljedeću sec kad ga neko od ljudi(stranaca) s servera ubije, onda govori svojima kakav je ovaj koji ga je ubio lucker i noob(ovaj naravno neće znati što ovaj govori kad nezna hrv).

Takvih sranja sam se nagledao previše, dojadilo mi je, i lagao bi kad bi rekao da uživam igrati s hrvatima, kad ne uživam, i draže mi je čak vidjeti na serverima srbe, jer ih ima manje i nisu toliko iskompleksirani ko mi.

Pa makar i da su četnici, radije ću ostati i klati njih, pa se odlično zabaviti, nego da gledam "svoje" debile kak se svađaju, i osim toga nemaju pojma igrati.

Jerry
24-03-2008, 11:40
bihnet i ostali bosanski cro serveri (osim rabbitsa :> ) da vidiš kad na #srs,dignitasu ili takvim serverima sretneš hrvata bude ti drago jer su stvarno oke a ne ova debilna cracked ekipa

Korpse
24-03-2008, 11:48
meni najviše smeta kada ga netko lijepo ubije, umjesto da kaže čovjeku "nice man" ili "keep it going" on odmah "n00b" "OMG lucker"

pimp
24-03-2008, 12:16
ili iskljucite chat ili odite na nek istrani server di nista ne razumijete.

debeli1975
24-03-2008, 12:25
ili iskljucite chat ili odite na nek istrani server di nista ne razumijete.tak je wiking u onome kad je pisal kak igra wolfenstein. ''hvala bogu na norveskim serverima'' :)

Apacer
24-03-2008, 17:57
bihnet i ostali bosanski cro serveri (osim rabbitsa :> ) da vidiš kad na #srs,dignitasu ili takvim serverima sretneš hrvata bude ti drago jer su stvarno oke a ne ova debilna cracked ekipa

Da...bas to..zbog toga i igram na Dignitasovom serveru i jos par stranim sa pam modom,jer kud i kamo je ekipa uigranija i slicno..a i nitko nista ne pise,nego se samo lijepo igra i meni super :P

Jerry
24-03-2008, 19:31
takodjer,al je na dignitas tesko upast :(

Haki
24-03-2008, 19:46
ja sam odavno poceo igrati na stranim serverima gdje nema puno djece i gdje se mozes dobro zabaviti,a na nasim i bh serverima to je nemoguce,svaka druga rijec je noob a svaka treca citer tako da nema smisla igrati na nasim i bh serverima.

Apacer
24-03-2008, 19:48
takodjer,al je na dignitas tesko upast :(

Imas pravo..znam kad ocu igrati i pogledam na taj server..full..i tako zna biti par sati full bez beda..da ima jos bar 6 slotova bilo bi super :)

Jerry
24-03-2008, 19:52
opet bi bio pun,al ima jedna alternativa dignitasu - h2k gaming tdm :P

Nitro3d
25-03-2008, 12:04
ja sam odavno poceo igrati na stranim serverima gdje nema puno djece i gdje se mozes dobro zabaviti,a na nasim i bh serverima to je nemoguce,svaka druga rijec je noob a svaka treca citer tako da nema smisla igrati na nasim i bh serverima.
Pa i ja isto,ja sam samo CTF igrao na našem [CRO]clan serveru,ali sve odtalo...mađarski,španjolski i slični serveri.Nitko ti tamo neče ni slova reči.

Nodakim
25-03-2008, 12:50
po meni se na serverima vrijeđaju i svađaju najviše, tj. samo mi hrvati i bosanci.

Danas na koji god jebeni server dođem, uvijek se nađe neka jebena "hrvatina" s "cool" CRO imenom, koji se pritom pravi važan svojim frendovima na serveru s njegovim uber opakim killovima, a sljedeću sec kad ga neko od ljudi(stranaca) s servera ubije, onda govori svojima kakav je ovaj koji ga je ubio lucker i noob(ovaj naravno neće znati što ovaj govori kad nezna hrv).

Takvih sranja sam se nagledao previše, dojadilo mi je, i lagao bi kad bi rekao da uživam igrati s hrvatima, kad ne uživam, i draže mi je čak vidjeti na serverima srbe, jer ih ima manje i nisu toliko iskompleksirani ko mi.

Pa makar i da su četnici, radije ću ostati i klati njih, pa se odlično zabaviti, nego da gledam "svoje" debile kak se svađaju, i osim toga nemaju pojma igrati.

oko ovoga zadnjega dijela primjetio sam da "hrvatine" uvijek prvi počnu vrijeđati srbine,srbi rijetko kaže prvi neku uvredu i ako kažu,to je onda ono "umjereno",istina ne mogu prestati ni jedni ni drugi kasnije,sve dok ne bude /kick /ban

B4j4
25-03-2008, 22:16
ma ja samo kod madara igram... jos malo pa bum i pocel pricat madarski :rotfl:

The Godfather
25-03-2008, 22:50
neki noob mi je počeo psovat mater jer sam mu rekao da se smiri ili će biti kickan.Ono fakat ima iskompleksiranih ljudi.Onda sam ga još kickao sat vremena jer se stalno konekto(ban forma mi nije reagirala :? )

Carp
26-03-2008, 10:02
moze neka naredba u cod4 da maknem chat?

Jerry
26-03-2008, 10:24
/cg_chattime 0

Carp
26-03-2008, 10:35
danke

Jerry
26-03-2008, 10:39
you welcom

Korpse
26-03-2008, 17:25
nekako sam usamljen kada to stavim... :(

Crash0
26-03-2008, 17:25
ne desava mi se previse da neko psuje, ali ima i takvih...

Ali desilo mi se da me admin kickal zato jer sam ga dvaput skinuo sa snajpom... :)

Carp
26-03-2008, 19:27
ne desava mi se previse da neko psuje, ali ima i takvih...

Ali desilo mi se da me admin kickal zato jer sam ga dvaput skinuo sa snajpom... :)

ajmee to mi nest najgore! dodjem na server ubim admina 5-6 puta a na chatu samo vidis: cheater! bb
pa da ga :kill:

Korpse
26-03-2008, 20:02
za admine treba postavljati visoko školovane ljude, nešto poput mene (:D) mene admin na logosoftovom serveru živcira.

King tiger
26-03-2008, 20:09
koji?

B4j4
27-03-2008, 11:46
ma ima tih admina koji mile da su boga za kurac uhvatili a nemaju pojma... takvima treba servere rusit :rotfl: :rotfl:

Korpse
27-03-2008, 12:10
koji?
ma onaj n00b, imao sam dobar score i odmah taj kreten aimbot, ima autoshoot i ta sranja, onda mu kaže aje me spec, i opet on isto.

Nodakim
27-03-2008, 13:11
uf,jučer sa frendom bio u igraoni i ono nas dvojca i još dvojca igramo,na početku sve ok i ja polako skupljam fragove,a on se tamo nešto žali da mu popustim, :o ,fof-aj,onda sam ga par puta granatama,a kako je on kreten,switco je team i počeo team killati i vrijedati,xD ja ugasim server čim esklalira(a on ne zna napraviti xD noob),na putu doma se opravdavao ovo i ono i najbolja mi je spika:x-men je jedan dio warcrafta

:rotfl:

žalim ga,ali to mi je nagore to namjerno tk-anje(duh,rider mrs,prvio ste poceli)

Sterpo
29-03-2008, 11:34
uglavnom se ne obazirem na vrijeđanja :wink:
to su napaljeni klinci koji igraju 0-24 :)

NiGHTSEEkER
29-03-2008, 12:07
uglavnom se ne obazirem na vrijeđanja :wink:
to su napaljeni klinci koji igraju 0-24 :)
pametan covjek...
Ja najvise od svojih zeceka visim na serveru, ali i zato najvise kickam, skoro svakih par rundi nekog..
Razlog : Dodju mi djecurlija od 9 godina, prave se da su uhvatili Boga za jaja kad se mogu kurcit preko interneta, psovat svim zivima i radit sranja...
Lijepo upozorim prvi put ako on nepristojno odgovori ili se njegovo ponasanje nastavi, slijedi kick...

Ako je fkt tvrdoglav pustim ga da se reconecta, i nista ne kazem na to, a cesto i upali, jer se smire dok sam ja tamo. Ako opet pocnu vrijedjat mene/suigrace ili bilo sto govorit sto se kosi s etickim nacelima, slijedi ban, pa nek ode nekom na drugi server solit pamet.

Server je 32 slotni, zapravo 28, 4 private slota. Makar 10 postenih ljudi igralo na njemu, meni dosta.. Balavurdija se moze preselit na servere poput BIHNETA iz cod2 i njima slicne...

btw , malo reklame : 85.114.38.26:28960 RABBITS <3 COD4
igra se po pub modu, znaci svi perkovi, sve dozvoljeno...
connect & enjoy :D

Korpse
29-03-2008, 12:57
riješ cracked nije dozvoljena EDITaj post brzo. :D