Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Deadwalker
03-07-2013, 00:20
Iako Bayu treba doživotno zabraniti snimanje filmova, prvi Transformersi su mu bili sasvim ok. Jest da je Shia zbljuv, a kod Megan jedina dobra stvar kada se fino naguzi kod automobila (za drugo niti nije), šore robota bile su sasvim fun. Dvojku sam gledao do pola i ugasio.
Duke of Earl
03-07-2013, 07:14
Iron Man 3 (http://www.imdb.com/title/tt1300854/)
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2013/02/iron-man-3-mandarin-poster-kingsley-610x919.jpg
Ovo mi je nekak bio najzabavniji Iron Man do sada, Mandarin je zakon :D
7.5/10
StormCr0w
03-07-2013, 07:17
Kakav je to mandarin lol
Izgleda ko seljačina.
Duke of Earl
03-07-2013, 07:23
Pa zapravo izgleda dosta zastrašujuće u pokretu i svojim govorima. Barem do najboljeg trenutka u filmu kad se funkcija lika malo promijeni, blago rečeno :D
Dreamer Deceiver
03-07-2013, 07:35
jedan od boljih wtf efekta ikad :D
meni je baš ok novi evil dead.
Gdje je onaj Bartuc kad ti treba...
#supportme
Transformeri rulaju, jedinica je fenomenalna, dvoja dosadnjikava ali OK, trojka opet do jaja :P
Pa zapravo izgleda dosta zastrašujuće u pokretu i svojim govorima.
Odlična je ona scena kad propuca nekog političara pred kamerom (zaboravio sam o kome se radilo), baš stekneš dojam da imaju jebeno opasnog posla s njim.
... i da, onda prokleti twist :D
A i Kingsley ga je savršeno odglumio :pray:
StormCr0w
03-07-2013, 09:52
Kakav tvist? Dajte yt link ili nešto.
Sgt. Bull
03-07-2013, 09:55
si fakat mislio da ću napisat?
StormCr0w
03-07-2013, 10:42
Bolje da ne znaš.
Vjerujem ti na riječ.
Sgt. Bull
03-07-2013, 18:47
Transformers Trilogy
http://b.vimeocdn.com/ts/221/657/221657829_640.jpg
4\5 Prvi i treći su odlični, drugi je nešto slabiji zbog jednostavne činjenice da je malo razvučena priča, no i dalje je dobar. Sad moram naći neku drugu trilogiju da odgledam.
The Great Duck
03-07-2013, 19:29
Delta Force i Missing in Action.
Now You See MeS(Majstori iluzije)
GG je film, dojam kvare SF elementi i bedasti, često dosadni dijalozi. Ali zabavan je za pogledati, ima par fora twistića.
7/10
Windwalker
04-07-2013, 00:22
Lost Highway
What the fucking fuck?
Nedavno sam pogledao Blue Velvet i bio iznenađen koliko je to bio smislen film.
Ali ovo je druga priča. Weird shit.
Tempo je prespor, pogotovo u početku, ali inače je ok film.
7/10
Death By Sexy
04-07-2013, 06:06
Now You See MeS(Majstori iluzije)
GG je film, dojam kvare SF elementi i bedasti, često dosadni dijalozi. Ali zabavan je za pogledati, ima par fora twistića.
7/10
Potpis.
Man of Steel - 7/10
Prvih 40 min, sat vremena je poprilično dosadnjikavo. Nekakva drama sa likovima koji su totalno bezvezni, dosadni i nesuosjećajni. Kasnije se pretvori u sat i nešto najglasnije akcije ikad i taj dio je dosta dobro snimljen i zabavan. Nije ni blizu Batmanima, ali je bolji od Iron Mana 3.
Windwalker
04-07-2013, 20:06
Idiocracy
Hehe!
Dobro je ovo. Čak štoviše.
8/10
Sgt. Bull
04-07-2013, 20:18
Fast five 6
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrFcZMavtWhz9BytIJM_hdXktNhFA9j s2S_4-WU5qkQHCx9DwG
4\5 Prijatno sam iznenađen kvalitetom filma.
Windwalker
04-07-2013, 22:01
Taj serijal, Rambo serijal i Die Hard serijal imaju najretardiranije naslove.
Sgt. Bull
04-07-2013, 22:03
Baš. Zato sam i lupao jer sam očekivao neki uber super naslov. Kad ono samo broj. A prošli put ga preimenovaše u fast five. Ono... nemere tako.
Windwalker
04-07-2013, 22:21
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Ili imenuj nešto s podnaslovima, počevši od prvog:
Uncharted: Drake's Fortune
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Ili jednostavno numeriraj, bez podnaslova i sličnih egzibicija:
Mass Effect
Mass Effect 2
Mass Effect 3
Sonic_Moronic
05-07-2013, 09:39
To filmovi i igre u zadnje vrijeme rade konstantno, živcira skroz.
Imaš 5 nastavaka fino sa brojevima a onda sjebu sve sa sljedećim kojeg nazovu po imenu glavnog lika il neki vrag. Najbolje od svega je RESURRECTION.
REVENGANCE,RETREBUTION, REDEMPTION.
Niko Bellic
05-07-2013, 10:51
http://www.zaslike.com/files/degxmyxt8rovsm46trr.jpg
Bullet to the Head
Ocjena: 3/5
Kostolomac
05-07-2013, 11:03
Death Race 3 - 6/10
Fast & Furious 6 - 9/10
crnisokol
06-07-2013, 09:53
The Social Network
http://faithandheritage.com/wp-content/uploads/2011/02/The-Social-Network-Movie.jpg
tehnički odlično odrađen film, jedini problem je što su skoro svi likovi seronje :D
8/10
Duke of Earl
06-07-2013, 14:52
The Amazing Spider-Man (http://www.imdb.com/title/tt0948470/)
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjMyOTM4MDMxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjIyNzExOA@@._ V1_SX214_.jpg
Najbolji Spidey dosada, čisto zato jer se nekako najviše uspio približiti stripovskom ugođaju. Jedino kaj sam film gledao u društvu, i frend je dosta rano primjetio da ovaj Andrew Garfield u nekim scenama dok radi tugaljive grimase stvarno previše sliči Walter Jr. iz BBa, tako da ga nisam mogao ozbiljno shvatiti do kraja filma i iz istog razloga sam umirao od smijeha na onoj sceni kad vrišti nad tijelom dede Bena, ali je definitivno bolji izbor od Tobeya.
7/10
Windwalker
06-07-2013, 16:54
Definitivno ne.
Najgori Spidey film.
Iako ne znam kakav je u usporedbi s onim turskim.
Duke of Earl
06-07-2013, 17:28
Imaš nešto za potkrijepit tu izjavu ili sereš bezveze kao i inače ?
Sgt. Bull
06-07-2013, 17:30
Rofl, najgori Spidey film je onaj bljuv treći dio od Raimijeve trilogije.
Izgubljeni
06-07-2013, 17:31
emo Spidey.
Sonic_Moronic
06-07-2013, 17:36
Meni je najveća zamjerka Amazingu što mi ne drži vodu da toga lika zajebavaju u školi. Zgodan je, vozi skejt i ponaša se ko faca.
Windwalker
06-07-2013, 17:38
Ništa ne serem.
Najgori Spidey film.
Najgori glumci, najgori likovi, nikakva priča, loši fightovi, ok efekti, ali ne baš dobro iskorišteni.
Čisti prosjek i dosada od filma.
Treći je uz sve svoje mane barem bio zabavan, smiješan i imao par dobrih fightova.
To što neki ne mogu smislit Tobya, pogotovo u emo stilu, druga je stvar.
Meni je i takav manje iritantan od Garfielda.
Ovdje je lista o kvaliteti superhero filmova i po tome se ravnajte. Ako sam kojeg zaboravio, recite.
1st tier: X-Men 1, 2, First Class, Dark Knight Trilogy, Spider-Man 1, 2, Iron Man 1, Avengers, Watchmen.
2nd tier: Iron Man 2, 3, Spider-Man 3, X-Men: The Last Stand, Hulk, Daredevil (Damn right!), Superman 1, 2 (njih bi morao opet pogledat, možda ipak zaslužuju klasu više), Blade 1, 2, Hellboy.
3rd tier: Thor, X-Men Origins: Wolverine, Batman, Batman Returns, Incredible Hulk, Amazing Spider-Man, Fantastic Four 1, 2, Punisher, Superman 3, Spawn, Blade: Trinity.
Shit tier: Captain America, Electra, Catwoman, Batman Forever, Batman&Robin, Punisher: War Zone, Superman 4, Ghost Rider 1 (a vrlo, vrlo vjerojatno i drugi), Hellboy 2: Golden Army.
Sonic_Moronic
06-07-2013, 17:39
Fantastic Four su smeća.
Sgt. Bull
06-07-2013, 17:40
Najgori glumci? Emma Stone, Martin Sheen i Sally fokin' Field! YOU NUTS!
1st tier TKDR :pray: to kvalitete vidjelo nije
Windwalker
06-07-2013, 17:44
Emma Stone je glupača i iritantna za popizdit. A izgled joj je 7/10. Nešto ljepša od Kirsten, ali iritantnija.
Martin Sheen je inače ok, ali ovdje je beživotan.
TDKR 9/10.
Fantastic Four su zabavna smeća.
Sgt. Bull
06-07-2013, 17:44
lol
No moar plox
Izgubljeni
06-07-2013, 17:45
Taj Dark Night serijal mi je užasan, forsanje realnosti u superhero movie. Još je Gotham City nepostojeći.
Ide X-Men 2 i onda svi ostali superhero filmovi.
Windwalker
06-07-2013, 17:48
Znam da je ovo previše kvalitetnog kategoriziranja za odjednom upit.
No, postepeno ćete uviđat da sam u pravu (što, naravno, jesam).
Tko je Kirsten?
Dunst.
IZ SM1,2,3.
Novi Spidey je doslovno neusporedivo bolji od svih prijašnjih Spideya zajedno, što nije teško kad je čitava trilogija smeće.
The Great Duck
06-07-2013, 18:01
Taj Dark Night serijal mi je užasan, forsanje realnosti u superhero movie. Još je Gotham City nepostojeći.
Ide X-Men 2 i onda svi ostali superhero filmovi.
Prva dva Nolanova su dobra, ovaj treći je dosada. Burtonovi su puno bolji od njega.
Thor i Cap su zabavni, meni, iskreno, i draži od samih Avengersa. Isto sam valjda i jedini kojem je drugi Iron Man iz nekog razloga bolji od jedinice.
Tu mi je negdje i treći Spidey (prva dva sam davno gledao). X-Meni isto valjaju, mada su Wolverine i Last Stand nešto slabiji.
Punisher: War Zone je zabavan trashasti akcić.
Green Lantern je jedan od gorih, ali ga neke akcijske scene donekle izvlače,
Nego, jedva čekam da Ameri više istroše te svoje junake pa da se netko dosjeti ekranizirati Zagora (mada, s obzirom kakav je ispao Dylan Dog film, sve me strah da bi i njega žešće zasrali).
Izgubljeni
06-07-2013, 18:14
Dobro Batman Begins mi je još i dobar. Ovaj drugi mi je bezveze skroz, da nije nosia kostim zaboravia bi da uopće gledam Batmana. A trećeg nisam gledao niti me privlači da ga gledam.
Meni je npr. Iron Man 2 bolji od 3 al ne od 1. A Avengers mi je da taman šta san očekiva.
MILF hunter
06-07-2013, 18:26
Meni su prva dva Spidermana bila sasvim solidna u ono vrijeme. Ništa što bih danas reprizirao, al' opet, tada praktički nije bilo sličnih filmova i bio sam zadovoljan. Novi mi je maksimalno za 5 ili 6. Definitivno mu ne pomaže to što je izašlo dosta tih superhero filmova koji su jednostavno kvalitetnije odrađeni pa ne može ostaviti trajniji dojam.
Sonic_Moronic
06-07-2013, 18:28
SIsto sam valjda i jedini kojem je drugi Iron Man iz nekog razloga bolji od jedinice.
Nisi, meni je odlična bila sva ta spika o njegovoj popularnosti i sukobu sa vladom.
Zapravo i nije superhero film većinu vremena, ali dobro je izvedeno.
Zašto bi ameri ekranizirali Zagora? Nepoznat heroj izvan ovih područja, sumnjam da ga imaju na engleskom uopće.
StormCr0w
06-07-2013, 18:31
Meni su prva dva Spidermana bila sasvim solidna u ono vrijeme. Ništa što bih danas reprizirao, al' opet, tada praktički nije bilo sličnih filmova i bio sam zadovoljan. Novi mi je maksimalno za 5 ili 6. Definitivno mu ne pomaže to što je izašlo dosta tih superhero filmova koji su jednostavno kvalitetnije odrađeni pa ne može ostaviti trajniji dojam.
Word.
Duke of Earl
06-07-2013, 18:45
Meni je Spider-Man najdraži super heroj iz djetinjstva, još uvijek negdje imam sve brojeve Amazing Spidermana koji je izlazio u izdanju Slobodne Dalmacije, tak da ja nemogu to objektivno sagledat, znam da je ovo skoro identično stripu i zato mi je zakon.
Windwalker
06-07-2013, 18:46
Green Lanterna sam zaboravio.
Ide u Shit tier.
Sonic_Moronic
06-07-2013, 18:48
Ne kužim po čemu je film bliži stripu od Reimievih, možeš obrazložit?
Duke of Earl
06-07-2013, 19:16
Pa jesi čitao Amazing Spider-Mana koji je izlazio kod nas ? Sve je skoro isto, Peter si sam mrežu radi, kao Spidey stalno baca fore i blago je bahat, bari Gwen Stacy, bori se protiv Lizarda, cijeli film ima neku opušteniju atmosferu itd.
Dreamer Deceiver
06-07-2013, 19:20
hellboy 2 nije shit :(
Sgt. Bull
06-07-2013, 19:22
Mega-ultra-uber shit.
Ne zna se jel' gori kec ili dvica.
Windwalker
06-07-2013, 19:33
Hellboy 2 je takvo razočaranje nakon jedinice da mi je došlo da plačem.
Prvi je 8/10, drugi poklonjenih 3/10.
Slično kao Pirati s Kariba.
G I Joe 2
Pomalo bezveze al za očekivat od takvog filma. 4/10
Man Of Steel
Nije loš film al nije ni za ić pogledat u kino 6,5/10
hellboy 2 nije shit :(
Mhm. Vizualno jedno od naoriginalnijih i najimpresivnijih ostvarenja u žanru, ali i šire. Tematski na trenutke neobično banalno i djetinjasto, ali nekako neodoljivo iskreno i melankolično (osjeti se malo Panovog Labirinta). Vjerujem da nije stil za svakoga, ali što jest jest, H2 je odličan :D
s-rl8q9jezU
The Great Duck
06-07-2013, 20:30
[quote="The Great Duck":o1lb8j9y]SIsto sam valjda i jedini kojem je drugi Iron Man iz nekog razloga bolji od jedinice.
Nisi, meni je odlična bila sva ta spika o njegovoj popularnosti i sukobu sa vladom.
Zapravo i nije superhero film većinu vremena, ali dobro je izvedeno.
Zašto bi ameri ekranizirali Zagora? Nepoznat heroj izvan ovih područja, sumnjam da ga imaju na engleskom uopće.[/quote:o1lb8j9y]
Ekranizirali su Dylana, a i to što nije poznat (znam da je bar Zagor priča prevedena na engleski, mada nisam siguran je li to izdanje službeno) ne znači da film ne bi mogao biti hit. Premda bi vjerojatno bilo bolje da bude europska ko-produkcija, s obzirom da je u Europi bilo nekih dobrih akcijskih filmova zadnjih godina.
Mada bih ja najviše volio da je neki kvalitetan film (ne računam one turske trasheve) napravljen tamo negdje 70-ih, s onim glumcem po kojem je Zagor i nacrtan (Robert Woods, ako se ne varam?) kao Zagorom i recimo da Donald Pleasance ili Lee Van Cleef bude Hellingen.I da režira Sergio Leone. :D
Dreamer Deceiver
06-07-2013, 22:10
ja bi napravio bonneli avengerse. Dylan Dog + Martin Mystere se vraćaju u prošlost na divlji zapad gdje pomoću Zagora i Texa uništavaju horde zombija od Xarabaxasa <3
Windwalker
06-07-2013, 22:55
Ali Zagor bi onda bio dedek.
Ili bi Tex bio novorođenče.
Ovisno u čije vrijeme se vrate.
Sonic_Moronic
07-07-2013, 00:57
Pa jesi čitao Amazing Spider-Mana koji je izlazio kod nas ? Sve je skoro isto, Peter si sam mrežu radi, kao Spidey stalno baca fore i blago je bahat, bari Gwen Stacy, bori se protiv Lizarda, cijeli film ima neku opušteniju atmosferu itd.
Ovo za mrežu je istina, ali mi obje inkarnacije nemaju neke veze sa Spideyem iz stripa, niti to očekujem baš.
Nisam čitao te brojeve, no jesi ti siguran da se radilo o Gwen, koja je umrla '73, a nisam čuo da je SD izdavala stripove iz toga doba. Ako je, rado bih nabavio :)
The Great Duck
07-07-2013, 02:29
ja bi napravio bonneli avengerse. Dylan Dog + Martin Mystere se vraćaju u prošlost na divlji zapad gdje pomoću Zagora i Texa uništavaju horde zombija od Xarabaxasa <3
Hehe, o tome sam i ja razmišljao. A dalo bi se još i ubaciti Nathana Nevera i možda Mister Noa (premda nisam siguran je li on ikad imao kakvih sci-fi/fantasy/horor elemenata pošto ga nisam nnikad čitao; sllično i s Texom, od kojeg sam pročitao nekoliko brojeva, ali koliko sam skužio glavni negativac je demon Mefisto pa se valjda da i njega ubaciti :D).
I naravno, usporedno s tim imamo i Blek i Mark filmove. <3
crnisokol
07-07-2013, 09:20
Trouble With The Curve
http://www.girlsngadgets.com/wp-content/uploads/2012/12/trouble-with-the-curve.jpg
Osrednji film koji malo izvlače Clint i Amy...mada je ovo jedna od slabijih Clintovih uloga, sama njegova karizma je dovoljna :D
6/10
Dreamer Deceiver
07-07-2013, 09:50
Ali Zagor bi onda bio dedek.
Ili bi Tex bio novorođenče.
Ovisno u čije vrijeme se vrate.
lako se promijeni setting ^^ (ili ih se sve vrati u vrijeme zagora)
SharpDressedChevap
07-07-2013, 10:18
Ma ne bih ništa od toga ekranizirao, ne bi bilo vjerodostojno ni 2% sve da ih radi Isus.
Okej, možda Blek može proći. Blek Stena - Black Rock, zvuči catchy, glumi ga koji-već-nabildani-lik-je-popularan-sad, ???, profit.
StormCr0w
07-07-2013, 10:21
Glumi ga The Rock lol
The Great Duck
07-07-2013, 11:42
U originalu je ako se ne varam Il grande Blek iliti Veliki Blek, pa bi bio The Great Blek.
Dušu dao za Bud Spencer & Terence Hill film. Samo šta bi Terence trebao biti nešto nabildaniji. A ni ne znam bi li Bud igdje prošao da mu fali pola brade. :D
Windwalker
07-07-2013, 12:20
[quote="Dreamer Deceiver":16ebfit1]ja bi napravio bonneli avengerse. Dylan Dog + Martin Mystere se vraćaju u prošlost na divlji zapad gdje pomoću Zagora i Texa uništavaju horde zombija od Xarabaxasa <3
Hehe, o tome sam i ja razmišljao. A dalo bi se još i ubaciti Nathana Nevera i možda Mister Noa (premda nisam siguran je li on ikad imao kakvih sci-fi/fantasy/horor elemenata pošto ga nisam nnikad čitao; sllično i s Texom, od kojeg sam pročitao nekoliko brojeva, ali koliko sam skužio glavni negativac je demon Mefisto pa se valjda da i njega ubaciti :D).
I naravno, usporedno s tim imamo i Blek i Mark filmove. <3[/quote:16ebfit1]
Mister No je imao Anangu i još neke demone iz džungle, možda i pokojeg zombija tu i tamo.
I ima jedan team-up s Martinom Mystereom gdje je on već starac.
Tex je isto imao zombije i pokojeg demona tu i tamo (iako mi kod njega nadnaravno nimalo ne odgovara).
Kostolomac
07-07-2013, 13:23
Imao je Mister No veselja sa vuduom i zombijima koliko se sjećam.
Dreamer Deceiver
07-07-2013, 16:06
svi su imali neke nadnaravna iskustva :D
Jucer sam bio prvi put u kinu nakon 13 godina, od izlaska Nemoguce misije 2.
Odgledo The Intership. Odlican film, fino sam se nasmijao. S tim da je u pola filma nestalo struje, pa su u pokusaju da vrate film na platno, pustili samo zvuk do zavrsetka. Al sve u svemu, lijepo sam se nasmijao.
10/10.
Harry Potter and the prisoner of Azkaban
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/8c/Harry_Potter_and_the_Prisoner_of_Azkaban_poster.pn g
6/10
Iako mi je treća knjiga možda i najbolja od prve tri, film je najslabiji. Novi Dumbledore mi nikako nije sjeo, a i odabir za Lupina je mogao biti bolji. Najveći problem je što je treća knjiga duža od ostalih, a film je po dužini ko i prethodni. Osjeti se jako. Ima dijelova kad se u 5 minuta dogodi 10 dosta važnih stvari, radnja se odvija ubrzano i moglo bi biti dosta zbunjujuće nekome tko nije čitao. Neki detalji su izostavljeni pa to dovodi do rupa u priči. Najveći twist(ovi), u filmu su odrađeni svjetlosnom brzinom i nemaju ni približno dobar osjećaj kao u knjizi. Nisu toliko napeti, šokantni, čak su možda i očitiji nego u knjizi.
Imam osjećaj da će iste zamjerke pratiti i ostale filmove, osim možda zadnjeg koji je podijeljen. Četvrta knjiga je skoro 2 puta duža od treće, a ne vjerujem da će film biti preko tih 2 i pol sata kao i ostali.
crnisokol
08-07-2013, 09:43
meni je treći Potter film najbolji...dok su mi najdražu knjigu (petu) doslovno masakrirali...
mortician
08-07-2013, 11:47
Jup, i meni je treći bio nekako najdraži (i još je valjda, nez, dugo nisam bio u doticaju s HP serijalom) te mi je baš bila pasala ta Cuaronova promjena fotografije.
The Fighter
http://www.impawards.com/2010/posters/fighter.jpg
Eto konačno došao na red. Jeben mi je film, možda i najbolji o boksu koji sam gledao - tamo negdje uz rame Raging Bullu il tako nešt. Bale kao crackhead rasturio, Amy i Markie nešto slabiji no bez neke ugledne zamjerke. Režija, scene fajtova, fotografija, ost - također na razini. Inače opčenito kaj se redatelja tiče, nakon Silver Liningsa, ovo je tek drugi O. Russelov film koji sam pogledao, tak da danas planiram to ispraviti pa ću baciti oko na Three Kings ili Flirting With Disaster.
8.5/10
Flipped
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3a/Flipped_poster.jpg
Likovi su simpatični, a priča je ispričana iz perspektive dvoje glavnih likova što je dosta zanimljivo za vidjeti budući da se POV svako malo mijenja. Definitivno jedno od boljih coming of age romantičnih komedija.
8.5/10
The Raid: Redemption
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6b/The_Raid_Redemption.jpg
Nešto kao Dredd, samo što mi ipak nije bio toliko zanimljiv budući da nije bilo nikakve konkretne radnje niti zanimljivih likova. Fajtovi jebeno izgledaju, mada mi je nekak neuvjerljivo da likovi mogu podnijeti toliko udaraca.
7/10
Karlo_from_Bjelovar
09-07-2013, 06:51
pogledao pitch perfect. iskreno smatram da sam potrošio 2h života.
McPingvin_v2.0
09-07-2013, 10:09
Horrible bosses
Odlican casting, urnebesne scene ("That's not my name" had me in stitches) i super kraj, bas mi je odlicno sjeo.
8/10
StormCr0w
09-07-2013, 10:16
Preporučite par odličnih ili barem solidnih horora izašlih u posljednjih ~5 godina.
Dobar je Pitch Perfect, a 2h života potrošiš bez obzira što radiš ^^
http://i.imgur.com/fk5dlzx.jpg
Film koji će se dopasti Pingvinu, pretpostavljam :D
Također, film kojeg je bilo jako čudno marketinški prezentirati pa je film u javnosti jednostavno ispao "ono ka' komedija di neke ženske idu na parti", a mislim da nije preciznije ni sad. Mada, koliko vidim na kino blagajnama je prošao kao suludo isplativ (30 milijuna zarade na 5 milijuna budžeta), ali pretpostavljam da su reakcije ljudi uglavnom bile "wtfkojikok sam gledao".
Valjda zato što je film prilčno čudan. Nije tipična komedija, ako bi se komedijom uopće dalo zvati. Priča o tri neodgojene i nedojebane glupače koje pokupe četvrtu, inače povučeniju, frendicu i odluče se otići na famozni "spring break". Postoje li takve stvari zbilja u SAD-u na tako ogromnoj i promiskuitetnoj razini pojma nemam, ali u svakom slučaju nakon enormnog partijanja cure zapnu u društvu "Aliena" (ossom James Franco (2k0L5MfJE7o)), lokalnog badass gangsta playa wannabe, nakon čega stvari krenu malo sumnjivo.
Film ima čudnu strukturu, daleko je to od tipičnih "trip" ili "party" ili kako "god se već to zove" komedija, dramedyja i whatnot. Ovo ima više veze s nekim tamo Blue VelvetomSnego s Hangoverom. Fotografija je često impresivna, simulira nekakvo stanje snova; montaža je naizgled zbrčkana, nemu tu neke prostorno-vremenske veze, stvari kao da se događaju zato što mogu; narativno, teško je tu skužiti o kome je riječ, fokus skače između likova, neki se pojave i nestanu samo tako, čak i ako su među glavnim likovima.
Tematski je retardirano "mainstream", što je zapravo i poanta filma. Riječ je o budalama koje se furaju na tipične fantazije današnje adolescencije; sise, guzice, pištolji, auta, alkohol, sise, alkohol, sise, pištolji. Sve žene su "radodajke", svi muškarci su kreteni, svi crnci su gangsta bad guysi, nitko ništa ne radi, glazba koja se vrti je ista ona koju čujete na MTV-u itd... Sve su to budale, sve što rade je glupost. Spring BreakersSje film koji nastane u glavi nekog maturanta ili maturantice kad zaspe nakon previše etanola.
Valjda 3.5/5S?
Pohvale na podbadanje Riff Raffa (O8O-epV-s50)Si na Ellie Goulding (0NKUpo_xKyQ)S:D
Horrible bosses
Odlican casting, urnebesne scene ("That's not my name" had me in stitches) i super kraj, bas mi je odlicno sjeo.
8/10
Ovo mi je legendarna scena :pray: :pray: :rotfl:
zI1gRqKysh4
Duke of Earl
09-07-2013, 11:25
Valjda zato što je film prilčno čudan.
Daj si pogledaj ko je redatelj, možda ti bude jasnije :D
HvXSDfC7PLc
Life is great, without it you'd be dead :D ae skida se
Dreamer Deceiver
09-07-2013, 12:26
gummo je možda najdepresivniji film koji sam gledao
Joj, koliko sam ja zivota unistio s tim filmom. Jedan drug nije htio da prica sa mnom jer sam mu pustio Gummo. Jos veci sjeb je kad zivis u Bosanskoj zabiti koja se ne razlikuje mnogo od Xenie.
Duke of Earl
09-07-2013, 13:09
Gummo je zajeban film, kao i Kids od istog redatelja. Al ima vrhunski soundtrack.
Ovakvi komentari me uvijek navuku da pogledam neki film. :D
jebeno moram pogledat ovaj film sad
mortician
09-07-2013, 13:44
2txgb76dVw4
Frend me silovao cijeli jedan razred srednje tom pjesmom ;(
Zajeban film da.
montaža je naizgled zbrčkana, nemu tu neke prostorno-vremenske veze, stvari kao da se događaju zato što mogu; narativno, teško je tu skužiti o kome je riječ, fokus skače između likova, neki se pojave i nestanu samo tako, čak i ako su među glavnim likovima.
Tematski je retardirano "mainstream", što je zapravo i poanta filma. Riječ je o budalama koje se furaju na tipične fantazije današnje adolescencije; sise, guzice, pištolji, auta, alkohol, sise, alkohol, sise, pištolji. Sve žene su "radodajke", svi muškarci su kreteni, svi crnci su gangsta bad guysi, nitko ništa ne radi, glazba koja se vrti je ista ona koju čujete na MTV-u itd
Ovo je mene ubilo dok sam gledao film, sad bas citam na netu kako je film kao kritika tog drustva i pun simbolike koja ti promakne na prvo gledanje al jebo to kad je montaza radjena od strane nekog ADHD klinca koji provede 10 sati dnevno drndajuci po iPhoneu/iPadu
2/10
Pogleda 2 filma prekjučer:
Fast 6
http://collider.com/wp-content/uploads/Fast-and-Furious-6-poster.jpg
Nesjećam se filma ali neki nabrijani automobili ratuju protiv tenka i aviona!
G.I. Joe: Retaliation
http://collider.com/wp-content/uploads/gi-joe-retaliation-final-poster.jpg
Nesjećam se filma ali neki nabrijani tenk-o-mobil ratuje protiv tenkova (??) i još nekih čuda!!!
I Rock je u oba filma! Isti!
Wolfwrath
09-07-2013, 22:36
Sasvim slučajno, i ja sam pogledao oba.
Fast 6 je relativno dobar, par povećih propusta, no generalno gledljiv film. Veliki plus je što su dosljedni prethodnicima, a ne kao većina hollywoodskih filmova da potpuno zanemaruju šta se prije dogodilo.
G I Joe retaliation je naprosto odvratan. Film sniman od strane petogodišnjaka za petogodišnjake. Izbjegavajte.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d7/Gummoposter.jpg
Mačke mrze ovo sranje.
But fo sho, jako čudan na momente, ali u cjelini mi se nekako dopao. Ima viška povremeno, ali neke scene (koje često nemaju nikakve veze s ostalima) su genijalne. Nisam siguran ima li tu neke poante ili ne, ali u svakom slučaju ima par odličnih scena svakodnevnog white trash delirija.
Među favoritima su mi ručak u kadi (mBvatwg47-0)Si albino cura (n54PhaA9IvY)S:D
3/5
Assault on Wall Street 6.5/10
Uwe Bollov gledljiv film. Ukratko radnja se svodi na jednog lika od mnogih koje je brokerska firma bacila u bankrot i ovaj pojedinac se odluci osvetit. Zadovoljavajuc kraj :)
Windwalker
10-07-2013, 21:42
Pogledaj onda Rampage. Zakon je.
Onaj momak koji pocne mahnito ubijat ljude po ulici. Dobar film da :P
Windwalker
10-07-2013, 22:51
Man of Steel
Prosječni akcijski blockbuster pun drvenih i nepotrebnih likova.
6.5/10
Kostolomac
11-07-2013, 00:27
The InternshipS- ne preferiram baš Vaughna i Wilsona ali dobra komedija.
MILF hunter
11-07-2013, 10:54
Bullet to the Head, 5/10
A Good Day to Die Hard, 4/10
Olympus Has Fallen, 5/10
The Last Stand, 4/10
crnisokol
11-07-2013, 11:51
ajd sad pogledaj jedan dobar :wink:
Windwalker
11-07-2013, 13:33
Meni je The Last Stand bolji od Bullet to the Head i A Good Day to Die Hard.
Odgledo i taj Pacific Rim. Solidan filmic sa dosta akcije.
7/10
Sgt. Bull
11-07-2013, 23:05
Broken
http://www.bfi.org.uk/sites/bfi.org.uk/files/styles/15_columns/public/image/broken-2012-005-poster.jpg?itok=IWpy5_XX
4\5 Odličan film.
MasaKrisT
12-07-2013, 01:04
Spring Breakers
http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img6/SpringBreakersWishHereFacemaskBig1.jpg
Odličan. Čini mi se da je cijeli crew bio na gadnim kombinacijama opijata:) Zanimljivo složeno, prekrasna fotografija(ne mislim na guzice i sise) i prva asocijacija je bio Drive, zatim zvučna kulisa(osim Skrillexa) prva asocijacija je bio Drive i sad vidim da je mjuzu radio isti lik. Dobar, drugačiji film. Preporuka.
:(
Bar nije najlosiji film godine
MasaKrisT
12-07-2013, 01:06
O okusima se ne raspravlja :)
Fast and Furious 6 aka. Fast 6 aka Furious 6 aka isto sranje ko i prošli
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/FastandFurious6-teaserposter.jpg
5/10
Čestitam, uspjeli ste me zeznuti sa komentarima te bacanjem devetki i osmica i uvjeriti da možda ovo i je bolje od prethodnih filmova. E pa nije. Čak je i lošije od prošlog. Mislio sam da ne može biti gluplje scene od one sa sefom u petici, ali uspjeli su. Ne znam da li je gluplja priča u cjelini, tijek radnje, glavni negativac koji odluči vojsci pobjeći jebenim tenkom na autoputu ili odluka da se resurrecta onu žensku i ubaci amneziju jer to objašnjava sve.
Ne treba ni spominjati urnebesno glup dio sa Walkerom u zatvoru, Diselovo hvatanje ženske u slobodnom letu, avionsku pistu od 100 kilometara, korištenje auta kao sidro da prevrnu tenk, odlučivanje o izdajici bacanjem novčića itd. Jedino što u filmu valja je dio nakon creditsa. Dabog da ih u FF7 Statham sve pobije. Zasad mu je dobro krenulo.
E to bi mogo danas pogledati :O
Tacno, i ja sam mogao. Posebno posle ovog Hexovog mini ranta. :D
Ali iskreno, vecina ekipe sa foruma ima ocajan filmski ukus.
The Great Duck
12-07-2013, 10:10
Po čemu?
Pa ne znam, ono summer block busteri su im vrhunac kinematografije. The next big thing je instant brutala. I taj hajp sto traje godinu dana, eto na primjer Pacific Rim, masa se nalozila isto da dolazi mesija, iako sam i ja konto da odem da ga pogledam nije mi jasno toliko iscekivanje filma. Ne znam, iako cu zvucati pretenciozno, za mene filmovi su nesto vise od jednokratne zabave.
StormCr0w
12-07-2013, 10:37
Stalker!
Kostolomac
12-07-2013, 11:57
Osobno volim svašta pogledati. Od toliko-loš-da-je-dobar treša, preko blockbustera, sve do filmskih remekdjela. Ovisi mi o raspoloženju.
G.I. Joe: RetaliationS- gledljiv zbog silnog sprdanja sa GI Joeom u Robot Chickenu. Ali stvarno ima debilnih trenutaka.
Windwalker
12-07-2013, 12:05
Assault on Wall Street
http://www.cinemablend.com/images/features/uwe2.jpg
7/10
Izgubljeni
12-07-2013, 13:57
Fast and Furious 6 aka. Fast 6 aka Furious 6 aka isto sranje ko i prošli
CUT
Najače kad čitam receznije: "napokon su se makli od dosadnih uličnih trka". Pa film se i radi o uličnim trkama jebem vas retardirane, ko da ovih akcića ionako nije dosta.
Al da, baš zavisi o raspoloženju, nekad mi baš sjeda neki plitki akcić, a nekad nešto teže. Al ovo izgleda jednostavno odvratno. Peticu sam pogledao jer ono, neznam zašto,
ovo izgleda još gore nego petica. Btw:
https://www.youtube.com/watch?v=UDKd5nrUjC4
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/FastandFurious6-teaserposter.jpg
Petica je bila odlična. Infantilna akcija s mačo zajebancijama i potpunim nemarom za bilo kakav moral; film koji, za razliku od prijašnjih nastavaka, shvaća da je ekplozivna glupost i zajebava se na svoj račun.
U šestome dijelu se malo pogubila ta autoironičnost. Prva polovica Fast 6Sje gotovo dosadna, ali srećom u drugom dijelu pređu na nizanje apsurada i zdravo zanemarivanje fizike. Nisam neki PhD, ali mislim da bi dvoje ljudi pri kontaktu od cca 160 km/h i onda još udaru u auto od nekih 120 km/h bili pretvoreni u zubnu pastu. Što bi bilo bitno da gledam neko ozbiljno preseravanje, ali u ovome filmu je bonus :D
Još jedan minus ide na činjenicu da je jedini simpatični lik u filmu izgubio žensku i još na kraju izgorio (valjda; možda je i on završio u amneziji).
2.5/5
Arbiter of Change
12-07-2013, 22:02
http://i.imgur.com/OMhe2PT.jpg
Uvijek me iznenadi kakav je Flash Gordon odličan film i koliko je zapravo vjeran stripovima, od kojih sam nažalost samo par imao priliku pročitati, prvenstveno tematski i duhom koji su oboje izvanredno preneseni na ekran u svoj svojoj campy slavi.
BRIAN BLESSEDSi Max von Sydow su apsolutno odlični u ulogama s tim da je potonji kao car Ming vjerojatno jedan od najupečatljivijih negativaca čisto zbog svoje pretjeranosti. Rekao bi da je vjerojatno jedna od najboljih filmskih adaptacija stripa i moram se pitati što bi bilo da je Flash Gordona režirao redatelj koji je na kraju odustao zbog svog vlastitog malog projekta - George Lucas. I naravno, Queen soundtrack koji je dio filma u istoj mjeri ako ne i više od drugih elemenata.
Jesi li gledao onog animiranog Flash Gordona. Prilicno je ok, slicna prica kao u filmu. Iako je izasao posle filma produkcija mu je krenula prije.
Arbiter, imao si grešku u postu, ispravio sam ju sada. Nemoj da se ponovi.
Horny Devil
13-07-2013, 07:45
Flash! AAAA-AAAAHHH!
crnisokol
13-07-2013, 09:10
The Tree of Life
http://rosswolfe.files.wordpress.com/2011/07/tree-of-life-movie-poster.jpg
khm...prvo vizualno prekrasan film, svaka čast ekipi zaduženoj za fotografiju, stvarno ima hrpa prekrasnih scena/kadrova, glazba je također dosta dobra iako bih ja izbacio zborno pjevanje i stavio samo instrumentale...
i da, nisam baš siguran da sam razumio što je ''pisac htio reći'' :D ...no čini mi se da je Mallick bio preambiciozan s ovim filmom...ima tu svačega - odnos oca i sina, tijek života, nasljednost osobina, previše filozofiranja, itd...bolje da se usredotočio na jedan i odradio ga kak spada, nego ovako sve ispada polovično odrađeno...likovi su ispali nedorečeni, unatoč dobrim glumcima...
početak filma me podsjetio na Odiseju u svemiru, o jednako uspavljujuće djelovao :D (znam da će me sad netko razapeti)
7/10
A tako je imeni ispalo; film koji je o svemu i ničemu. Kao da je čovjek počeo pričati s frendom i onda stao u sred razgovora jer je shvatio da se pogubio :D
Arbiter of Change
13-07-2013, 09:42
Jesi li gledao onog animiranog Flash Gordona. Prilicno je ok, slicna prica kao u filmu. Iako je izasao posle filma produkcija mu je krenula prije.
Mislim da sam samo prvu sezonu pogledao. Valja.
Arbiter, imao si grešku u postu, ispravio sam ju sada. Nemoj da se ponovi.
Neće se ponoviti. :) GORDON IS ALIVE?!?
Deadwalker
13-07-2013, 09:44
A tako je imeni ispalo; film koji je o svemu i ničemu. Kao da je čovjek počeo pričati s frendom i onda stao u sred razgovora jer je shvatio da se pogubio :D
Noobs.
Likovi su nebitni - cijeli film se vrti oko traženja životnog smisla. Presjecanje svih tih elemanata pokušava dati odgovor na to. Meni je film genijalan, unatoč određenoj vjerskoj retorici.
The Great Duck
13-07-2013, 10:54
Ubibože dosadan kvaziart film i definicija preseravanja i pretencioznosti u filmu. Ali bar nije toliko loš kao Melancholia.
crnisokol
13-07-2013, 11:34
Pokušava, da.
MILF hunter
13-07-2013, 11:41
Ubibože dosadan kvaziart film i definicija preseravanja i pretencioznosti u filmu. Ali bar nije toliko loš kao Melancholia.
Potpis na ovo.
:(
Melancholia je baš dobar film.
Assault on Wall Street
http://www.cinemablend.com/images/features/uwe2.jpg
7/10
Assault on Wall Street
Sat vremena uvoda, deset minuta zapleta, trideset minuta akcije. Uvod je naporan, zaplet je predvidiv, akcija je spora.
Uwe/10
mortician
13-07-2013, 15:56
Ubibože dosadan kvaziart film i definicija preseravanja i pretencioznosti u filmu.
Joj daj, lakše malo s tim epitetima. Po tome je svaki film i generalno svaka umjetnost kvazi i pretenciozna - sve su to subjektivni izbljuvci koji proizlaze iz kaosa pojedinca. Pozivanje na objektivnost u zapadnjačkoj umjetnosti je jako relativan pojam, ak me kužiš.
Isto tak, mislim da smo naučili več da je po definiciji film pokretna slika, gdje je u nekim slučajevima radnja potpuno nebitna, pa isti može služiti isključivo kao podloga za prikazivanje određenih emocija, stvaranje određene atmosfere, bez postavljenih logičkih smjernica i okvira vezanih uz mjesto, vrijeme radnje i tamo neke druge elemente. Stoga dobar je Mallick, redatelj s vizijom i mudima. Badlands, Days of Heaven, Thin Red Line - sve vrhunski filmovi. Tree of Life također nije izuzetak. Ako ništa, isplati ga se pogledati radi jedne od najlijepših fotografija unazad nekoliko decencija.
..
Rescue Dawn (http://www.imdb.com/title/tt0462504/)
http://s23.postimg.org/gx302d2bf/rescue_dawn_newposter_big.jpg
Vrlo dobar, zadovoljan sa utrošenim vremenom. Herzogov prikaz nemilosrdne prirode, na momente dokumentarna kamera i glazba, standardno predan Bale itd. Jedino mi je kraj ispao malo meh sa onim klišejiziranim povratkom, moglo se i bez toga. No ništa strašno, preporučio bih film svakome.
8/10
Duke of Earl
13-07-2013, 16:35
Sedamdeset i dva dana (http://www.imdb.com/title/tt1401672/)
http://www.filmski.net/sw4i/mediaFile/152/5177d.jpg
Nisam godinama pogledao neki noviji hrvatski film, tak da mi je ovo dosta dobro sjelo, usprkos predvidljivosti radnje i lošastoj glumi kćeri Šerbedžije. Klasična hrvatska drama s elementima komedije i poveznicama sa ratnim vremena, ali opet ima neki svoj štih koji ju izdvaja iz mase.
7/10
SharpDressedChevap
13-07-2013, 16:56
Ima li ikoji hrvatski film da nije povezan s ratom ili je neka socijalna drama :(
Sonja i bik... Svećenikova djeca... oba su smeće.
Ja gledam samo filmove u kojima glumi Ivo Gregurević, najbolji glumac u povijesti filmske industrije.
Da_killah
13-07-2013, 19:09
šuma summarum :D
Kosmićki rula, svaki put sam gladan kad gledam tu seriju :D
Ima li ikoji hrvatski film da nije povezan s ratom ili je neka socijalna drama :(
Vrijeme ratnika (navodno alegorija o početku rata ali ništa direktno)
Ljudožder vegetarijanac
Šuma Summarum
Pjevajte nešto ljubavno
Što je Iva snimila 21. listopada 2003.
Ovi su mi sad pali na pamet. Možda ima neke refrence na rat u njima tu i tamo (pola ih se više ne sjećam) ali nije ključan za radnju.
The Great Duck
14-07-2013, 01:39
Ovaj Vrijeme ratnika bi kao trebao biti nekakav hrvatski Southern Comfort koliko sam skužio? Baš bih ga mogao pogledati...
E da, ne znam, uvijek slušam o tim famoznim hrvatskim filmovima o Domovinskom ratu na koje kao otpada pola hrvatske produkcije, al jedini koji mi padaju na pamet su Kako je počeo rat na mom otoku i Kad mrtvi zapjevaju.
I naravno, morat ću ponovno skrenuti pažnju na ovaj dragulj:
F2UJvymljG0
Duke of Earl
14-07-2013, 02:40
Kako je počeo rat na mom otoku je apsolutni vrh takve produkcije.
crnisokol
14-07-2013, 09:10
Skyfall
http://www.impawards.com/2012/posters/skyfall.jpg
Dobar triler i najbolji Bond film s Craigom u glavnoj ulozi...Mendes se više fokusirao na likove, a ne samo na akciju i to je pun pogodak...
8/10
Sonic_Moronic
14-07-2013, 16:25
The Hobbit: An Unexpected Journey
Dobar je film, sa nekoliko odličnih scena. Sviđa mi se ubacivanje behind-the-scenes dijelova koji nisu bili u knjizi, jer se dobro nadovezuju na LOTR što je na kraju krajeva i poanta. I dalje su tu momenti koji bezobrazno izazivaju emocije, poput kraja kad mi je nešto upalo u oko. Nije baš sad na razini Fellowship of the Ring adaptacije, ali je što sam očekivao.
StormCr0w
14-07-2013, 16:32
Meni je film izvrstan. Čak i bolji od Trilogije, savršena bajkovita atmosfera.
Sonic_Moronic
14-07-2013, 16:38
Nisi li ti rekao da je lagano razočaravajuć ili sam ja to umislio? :/
StormCr0w
14-07-2013, 16:39
Umislio.
Ja sam pohvalio film, mislim da sam čak dao 10/10 il nešto.
Sonic_Moronic
14-07-2013, 16:41
Nvm onda.
Meni nije ništa više "bajkovit" od prošlih filmova, sniman je jednako te su i dalje tu akcijski dijelovi sa bježanjem od goblina što dosta podsjeća na istu stvar iz Morije itd.
The Great Duck
14-07-2013, 17:01
Bram Stoker's Dracula
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/df/Dracpos.jpg
Mada je po nekima ovdje početak prelaska vampira u Twilight i ine teen pizdarije, meni ipak dosta dobar.
Lijepo snimljen, s odličnim gotičkim ugođajem i atmosferom, te s odličnim efektima, koji su odrađeni po staroj školi, bez kompjutera (i meni, iskreno, izgledaju dosta bolje od mnogih današnjih CGI-jemm natrpanih filmova). Također ima i odličan cast s Oldmanom i Hopkinsom (no dobro, Keanu baš i nije nešto). Ako se tko može sjetiti još kakvog gotičkog horora sličnog ugođaja, do tell.
9/10
Duke of Earl
14-07-2013, 17:25
Stari Nosferatu i novi od Herzoga najbolji drakula filmovi.
StormCr0w
14-07-2013, 17:30
Ma je, Nosferatu je komedija. Herzogov nisam gledao.
Izgubljeni
14-07-2013, 19:33
CASINO
http://watchdownload.com/covers/51389.jpg
Nije mi dobar kao Goodfellas, al je isto dosta dobar, malo predug za moj ukus, 3 ure al ajde nije ni trenutka dosadan. Među boljim Scorseseovim filmovima,
poslije Departeda nije snimio dobar film, još uvijek mu je Goodfellas apsolutni vrhunac. Iako, bolje mi je sjeo Pessci u ovom filmu, lik mu je dosta bolje razrađen.
DeNiro je dobar, al jebote uvijek isti izraz lica, u svakom film ko da se usro u gaće pa mu smeta tokom cjelog filma. I uvijek savršeno ukomponira ovaj Gimme Shelter
u svaki svoj film (ili se to jednostavno nemože loše ukomponirat :D). Uglavnom dosta je dobar, neznam zašto ga nisam ranije pogledao.
8/10
Windwalker
14-07-2013, 19:43
Ma je, Nosferatu je komedija. Herzogov nisam gledao.
I to dosadna komedija.
Bez zvuka.
Nvm onda.
Meni nije ništa više "bajkovit" od prošlih filmova, sniman je jednakoSte su i dalje tu akcijski dijelovi sa bježanjem od goblina što dosta podsjeća na istu stvar iz Morije itd.
Ne znam, meni je upravo to i bio problem. Jednostavno je previše sličan prvome LOTR-u po atmosferi i svemu. Dobio sam dojam kao da sam pogledao lite verziju FotR-a, a ne sasvim novi film.
Harry Potter and the Goblet of Fire
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c9/Harry_Potter_and_the_Goblet_of_Fire_Poster.jpg
7/10
Bolji od trojke, osim po glazbi, ali ipak sitno slabiji od prva dva. Izostavljeno je i ovdje podosta toga, neke stvari promijenjene, ali izgleda mi da je ipak bolje odrađeno od trojke. Tih 20 minuta duljeg trajanja su dobro iskoristili. I nikako mi ne paše Dumbledore 2. Moody je ok odabran.
Pusti ga bolje to nego da 16 bitne igre kupuje na rasprodaji.
The Skeleton Key
Svidio mi se film. Odlična okultna atmosfera, fora misterij i twistovi, zadovoljan.
7/10
Evil Dead (novi)
GG film, gro krvi i mesa, odlična atmosfera, spooky, jedan od boljih horrora u zadnje vrijeme.
8/10
Red Dawn
LOL xD Grupa američkih tinejdžera pruža otpor korejskoj invaziji... prepun američke patetike, smeće priča, loša gluma, jedino što kolko tolko valja su akcija i efekti.
3/10
The Great Duck
15-07-2013, 01:50
Stari Nosferatu i novi od Herzoga najbolji drakula filmovi.
Gledao sam već Herzogovog, a i starog ću pogledati kad-tad.
Al ne tražim sad Drakulu, nego, onako... Nešto vizualno slično Coppolinom Draculi, a sad, da li su u pitanju duhovi, demoni, kosturi, vukodlaci, vampiri, mi i nije toliko bitno.
Red Dawn
LOL xD Grupa američkih tinejdžera pruža otpor korejskoj invaziji... prepun američke patetike, smeće priča, loša gluma, jedino što kolko tolko valja su akcija i efekti.
3/10
Kad je remake, mogao si odmah i pretpostaviti da neće valjati. Mada, vidim da ti je dobar ovaj Evil Dead, al dobro, uvijek ima iznimki.
Windwalker
15-07-2013, 02:27
Ima dosta dobrih remakeova od kojih neki nadmašuju originale.
crnisokol
15-07-2013, 08:47
The Big Lebowski
http://frocktalk.com/wp-content/uploads/2010/05/poster.jpg
ne volim nešto braću Coen, ali ovo je čist solidno...
7/10
The Great Duck
15-07-2013, 09:31
Ima dosta dobrih remakeova od kojih neki nadmašuju originale.
Da, ima dobrih uradaka kao što je True Grit, a čujem i da remake The Hills Have Eyes nije loš, al ono...Jedan Assault on Precinct 13 je još koliko-toliko solidan, mada je riječ o poprilično prosječnom akciću, al ovi horor remakeovi, tipa ANoES, The Wicker Man, The Fog, Halloween, Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th, My Bloody Valentine, Black Christmas...Uglavnom su, koliko čujem, dosta bezvezni i loši (za prva tri mogu i potvrditi iz osobnog iskustva)...Pa onda imamo Van Santov Psycho koji je potpuno bespotreban remake, mada nije puno mijenjao pa i nije toliko loš, al ono, jebeni Vince Vaughn je Norman Bates. :roll:
Pa onaj Hitcher s Seanom Beanom, pravo kasapljenje klasika s Hauerom...
Windwalker
15-07-2013, 12:13
Halloween je odličan, čak i zanimljiviji od originala (neću reći bolji, ali meni osobno zanimljiviji).
Texas Chainsaw Massacre je sasvim dobar, kao i prequel mu.
A da ne govorim o klasicima tipa Scarface, The Thing, The Fly, Cape Fear, A Fistful of Dollars, Departed, Magnificent Seven, 3:10 to Yuma, Casino Royale, Dawn of the Dead, Star Trek into Darkness (donekle remake).
Neki su više reimagining nego remake (čak i drukčije ime nose), ali svejedno se broje kao remakeovi.
Ne kažem da su svi bolji od originala (neki jesu), ali sigurno nisu nepotrebni filmovi i drago mi je da postoje.
Dreamer Deceiver
15-07-2013, 14:58
Harry Potter and the Goblet of Fire
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c9/Harry_Potter_and_the_Goblet_of_Fire_Poster.jpg
7/10
Bolji od trojke, osim po glazbi, ali ipak sitno slabiji od prva dva. Izostavljeno je i ovdje podosta toga, neke stvari promijenjene, ali izgleda mi da je ipak bolje odrađeno od trojke. Tih 20 minuta duljeg trajanja su dobro iskoristili. I nikako mi ne paše Dumbledore 2. Moody je ok odabran.
zbog ovog filma sam prestao gledat HP filmove (bar dok 7. dio nije izašao) koliko me razočarao.
Ja sam gledao do petog kojeg nisam pogledao cijelog jer je sav bio zbrzan i imao si osjećaj kao da su nanizali scene jednu za drugom, bez ikakvog logičnog prijelaza iz jedne scene u drugu.
StormCr0w
15-07-2013, 15:04
Četvrti mi je najgori. Gledao sam čini mi se do šestog.
Pogledat ću sve reda radi. Sad sam na pola pete knjige.
The Great Duck
15-07-2013, 19:36
Halloween je odličan, čak i zanimljiviji od originala (neću reći bolji, ali meni osobno zanimljiviji).
Texas Chainsaw Massacre je sasvim dobar, kao i prequel mu.
A da ne govorim o klasicima tipa Scarface, The Thing, The Fly, Cape Fear, A Fistful of Dollars, Departed, Magnificent Seven, 3:10 to Yuma, Casino Royale, Dawn of the Dead, Star Trek into Darkness (donekle remake).
Neki su više reimagining nego remake (čak i drukčije ime nose), ali svejedno se broje kao remakeovi.
Ne kažem da su svi bolji od originala (neki jesu), ali sigurno nisu nepotrebni filmovi i drago mi je da postoje.
Ma dobro, slažem se uglavnom za ove koje si naveo, al uglavnom mislim na ove iz zadnjih 15-ak godina, otkad su ih počeli masovno štancati.
Četvrti mi je najgori. Gledao sam čini mi se do šestog.
Meni dobar čisto zbog smrti Edwarda Cullena. :P
Pacific Rim
Brutalno silovanje ocnih jabucica, film koji se obavezno mora ic gledat u kino ili ga uopce ne gledat/10
Death By Sexy
15-07-2013, 21:39
Instinct
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuztrZU_bIsLUFpYCQDwPuUJaMzK0d1 OQT5xZFEQ4P3mVglNPTzA
najbolje od deset :'( :')
The Great Duck
16-07-2013, 10:25
The Three Musketeers & The Four Musketeers
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6b/Three_Musketeers_1974.jpgShttp://en.wikipedia.org/wiki/File:Four_Musketeers_1975.jpg
Pustolovni klasici s vrhunskim castom, 8/10 oba.
Mogao bih uskoro pogledat i onu verziju iz 1993. s Charliejem Sheenom i Kieferom Sutherlandom...
Windwalker
16-07-2013, 12:10
Meni su najbolji mušketiri The Man in the Iron Mask.
http://i.imgur.com/cYeGQaQ.jpg
Vidim bolesno visoke ocjene za film, pa reko daj da se pogleda. Stephen Chow, kung fu, apsurdi, standardno.
Odustao sam negdje nakon pola sata, ne mogu (cTMmQmSarTc)S:(
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/Pandorum-Poster.jpg
Ponovljeno gledanje; prvi put sam gledao nekog oštećenog DVD-a s kojeg se kraj jedva mogao odgledati.
Odlični setovi, lijepa fotografija, kostimi za pohvalu i zanimljiva prva trećina filma.
Ostatak je bleh. Glumci, izuzev Bena Fostera u glavnoj ulozi, su potpuno rutinski, a Antje Traue bi mogao slobodno zamjeniti neki CGI lik, imo bi veću sposobnost ekspresija.
Radnja je tako-tako sa par zanimljivh hintova na grčku i kršćansku mitologiju, ali u konačnici ispodprosječno. Režija i montaža čak dobri u onoj prvoj trećini kad se stvar vrti oko suspensa, a kasnije pređe u neki MTV spot. Sad tek vidim da je producent Paul Anderson. Well, that explains some shit.
2.5/5
http://500daysofnetflix.files.wordpress.com/2013/04/warriorposter.jpg
Warrior
8.5/10
Pogledao film kao pauzu od sve Man of Steel,Pacific Rim i općenito superhero fore koje pale i žare kinima u zadnje vrijeme. Film je definitivno odličan, glumci su svi na razini, osim Nick Noltea koji glumi "Popsa" u filmu, jednostavno je njegov lik imao više potencijala, ali to je manje bitno. Dobre scene svih borbi sa MMA turnira, dobar soundtrack i motivirajuć film za sve koji se žele maknuti sa stolice.
I pjesma na kraju "The National - About today" je sa zadnjom scenom u filmu cijelokupnom dojmu dala jedan veliki bod.
crnisokol
17-07-2013, 08:41
Coco Chanel & Igor Stravinsky
http://img189.imageshack.us/img189/2028/24770687.jpg
6/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3d/Pandorum-Poster.jpg
Ponovljeno gledanje; prvi put sam gledao nekog oštećenog DVD-a s kojeg se kraj jedva mogao odgledati.
Odlični setovi, lijepa fotografija, kostimi za pohvalu i zanimljiva prva trećina filma.
Ostatak je bleh. Glumci, izuzev Bena Fostera u glavnoj ulozi, su potpuno rutinski, a Antje Traue bi mogao slobodno zamjeniti neki CGI lik, imo bi veću sposobnost ekspresija.
Radnja je tako-tako sa par zanimljivh hintova na grčku i kršćansku mitologiju, ali u konačnici ispodprosječno. Režija i montaža čak dobri u onoj prvoj trećini kad se stvar vrti oko suspensa, a kasnije pređe u neki MTV spot. Sad tek vidim da je producent Paul Anderson. Well, that explains some shit.
2.5/5
A nemoj tako! Anderson-ov Event Horizon je bio oku zanimljiv film, pa bih rekao da to objašnjava odlične setove i lijepu fotografiju! A za radnju se slažem!
Pacific Rim
27/10
Vjerujem da bi bio i 34/10 da sam gledao u 2D dvorani umjesto u IMAXu.
Sonic_Moronic
17-07-2013, 20:19
Kako vam idu te ocjene preko desetke? Nije mi jasna tablica ocjenjivanja.
Windwalker
17-07-2013, 20:31
Mislim da mu fali jedna nula iza 10.
Teško je to shvatiti ako nisi Transformerima dao 10/10
Film je sve što sam očekivao. Makljaža mega awesome robota i čudovišta, nešto zajebancije, minimalno patetike, ja zadovoljan. Baš pravi film za pustiti mozak na pašu i uživati u audio vizualnom orgazmu na 330m2 velikom platnu.
Warrior
8.5/10
Tom filmu sam onomad kad je izašao zaboravio dati 1/10.
Random profesor fizike je isprebijao sve MMA životinje koje se tim profesionalno bave. Besmisleno i neuvjerljivo.
Čini mi se da ti pričaš o Here Comes the Boom, a ne o Warrioru :D
The Great Duck
17-07-2013, 21:40
Besmisleno i neuvjerljivo.
I da jest, što je tu loše?
To bi bio problem kad bi poanta filma bila put i proboj profesora fizike do naslova. Onda bi po tom kriteriju film bio SF žanra.
Besmisleno i neuvjerljivo.
I da jest, što je tu loše?
neuvjerljivost
The Great Duck
17-07-2013, 23:45
Koja je loša zbog (općenito mislim, ne na konkretan film)...?
Onaj predzadnji lik je bio div. Četiri puta veći ofd profesora. Da je film normalan, već od prve njegove pljuske, glavni lik bi pao u doživornu komu. Onda bi rekao, da, film rula.
Izgubljeni
18-07-2013, 07:33
Pacific Rim
http://scifimafia.com/wp-content/uploads/2012/07/pacific-rim-comic-con-poster-377x560.jpg
Baš gledao sinoć, skroz dobar film, dobio točno što sam očekivao. Ima puno glupih/retardiranih scena, priča je meh, svi likovi neznanimljivi i tipični u ovakvim filmovima, ali dobro to sam sve i očekivao tako da to ne uzimam kao veliki minus.
Sad druga strana filma, veliki plus na to da nisu (kao većina ovakvih filmova) oduljivali prikaz aliena, nego odma počne jebeno :D. U 2 sata filma su stavili stvarno dosta akcije, a akcija je stvarno dobra, dobri efekti a da se napokon pošteno vidi šta se dešava na ekranu, možda samo u jednoj kratkoj sceni nisam dobro vidio što se dešava.
Zvukovi aliena su tako jebeno dobro napravljeni, još su nafrljili zvuk ajme. Kad je bila neka glasnija scena, dobro me izmasiralo u stolcu. Al ono baš dobar filmić za otić jedanput pogledat u kino i amen, da sam gledao doma na TV, ocjena bi bila 5 puta manja. +GLaDOS :D
7.5/10
Doma bi i na BluRayu bio za qurac :D Eventualno kad bi imao TV sa 2m dijagonale u nekoj vukojebini gdje mogu pojačati zvuk na max i da me boli qurac za susjede. Baš film za kino.
Dead man down
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/02/Dead_Man_Down_Theatrical_Poster.jpg
6/10
Počne donekle zanimljivo, ali ispadne klasična priča o osveti. 100 put prežvakana tema. Da sam kraj nije klasično holivudsko sranje sa puno akcije bez ikakve logike, možda bi bila i ocjena više.
Olympus has fallen
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bf/Olympus_Has_Fallen_poster.jpg
5/10
Da je snimljen prije cca 20 godina, u glavnoj ulozi bi bio Segal/Švarci/Stallone ili netko treći, a glavni bad gujzi bi bili ili Rusi ili Švabe. I onda bi film i mogao proći, te bi vjerojatno bio i zabavan. Danas ipak očekujem nešto više.
Od samog početka je film toliko pun nelogičnosti da samo čekaš da vidiš šta će biti dalje. Cilj Sj. Koreanaca nema nikakvog smisla, plan koji imaju ima još manje smisla, način na koji zauzmu vajt haus ima još manje smisla, kraj nema smisla. Uglavnom, film i nema previše smisla.
Da je akcija nešto posebno dobra bilo bi lako pustiti mozak na pašu, pa zanemariti sve nebuloze, ali ovako teško.
Izgubljeni
18-07-2013, 14:44
Doma bi i na BluRayu bio za qurac :D Eventualno kad bi imao TV sa 2m dijagonale u nekoj vukojebini gdje mogu pojačati zvuk na max i da me boli qurac za susjede. Baš film za kino.
Da ono ako se ne pogleda u kino uopće nema smisla gledat, baš ima takvih filmova, kao i transformeri npr.
Olympus has fallen je "tribute" akcijskim filmovima devedesetih, zato je plot priče i sve tako kako je.
I kak ti nema smisla da žele detonirati sve nuklearke u americi i s time je izbrisati sa zemlje!? Plan je vgg :D
Koje pretenciozno ime za film.
Jel ovaj White House Down ikaj valja?
I kak ti nema smisla da žele detonirati sve nuklearke u americi i s time je izbrisati sa zemlje!? Plan je vgg :D
Iz ostalih treće razrednih akcića sam naučio da je poanta tog sustava da samo uništi pogon rakete, a nuklearna jezgra ostane nedirnuta. Ako već pošalješ nekamo nuklearku, koja je korist od sustava koji opet prouzroči nuklearnu katastrofu. Stoga, plan nema smisla.
Jel ovaj White House Down ikaj valja?
Isto kao Olympus samo što je plot gluplji, u Olympusu je Gerrard Butler donedavni zaštitar predsjednika, Tatum je u svojoj verziji wannabe agent koji slučajno taj dan sa svojom kćerkom ide na White House tour.
Bar se nadam da kod Tatuma nije dosta avion i 3 smetlarska kamiona da zauzmeš haus.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c6/Gran_Torino_poster.jpg
Odličan. Clint u gotovo autoironičnoj pojavi, zanimljivi dijalozi, komičan početak i knedlica u grlu za kraj.
Poneka uloga je odrađena bleh (mali vijetnamac npr), mjestimično je čudna montaža, a tematika je mogla biti malo suptilnija.. ali nisu neke ozbiljne zamjerke.
4/5
Harry Potter and the Order of Phoenix
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e7/Harry_Potter_and_the_Order_of_the_Phoenix_poster.j pg
5/10
Ne mogu reći da nisam očekivao da će biti tako. Knjiga je jednostavno preduga da stane u dva sata filma, a još se i stalno događa hrpa sitnih zanimljivosti i za sve jednostavno nema mjesta. Čudi me da ga nisu produžili za barem pola sata kao prethodni, a i ima scena koje su bile nepotrebne, a izbačene su puno važnije. Ništa, nadam se da šesti film bolje to odrađuje jer je knjiga 200 stranica kraća.
crnisokol
20-07-2013, 08:36
Apocalypse Now (Redux)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/ec/Apocalypse_Now_Redux.jpg/215px-Apocalypse_Now_Redux.jpg
9,5/10
EDIT:
nisam još gledao ''običnu'' verziju pa me zanima jel u njoj ima onih Francuza ili su oni samo u Redux?
Samo u reduxu. Obična verzija je mnogo bolja.
crnisokol
20-07-2013, 10:06
meni je Redux odlična osim tih Francuza koji su mi višak i ne uklapaju se najbolje
budem jednom pogledao i običnu verziju
Nisam znao da je tako velika razlika u verzijama. Gledao sam redux prije godinu dvije. Baš mi je bio čudan taj dio s Francuzima, nekako van svega, ne znam...
Dreamer Deceiver
20-07-2013, 11:39
treba coppola izdat još jednu verziju, bez tih francuza bi redux bila pun k bolja od obične verzije. Ovako je samo bolja :D
Alli svejedno, i dalje jedan od najdražih filmova ikad <3
Windwalker
20-07-2013, 11:52
Meni je redux verzija fenomenalna.
Kraću nisam gledao nit ne namjeravam.
mortician
20-07-2013, 12:30
Prošlo je dosta vremena od posljednjeg i jedinog gledanja (baš ću reprizirati) al ako me sječanje dobro služi, mislim da su mi ti francuzi baš fino sjeli kao nekakav kontrast, apsurd u filmu - uzaludno nastojanje za održavanjem nekih propalih ideala i tradicija, samozavaravanje u sveopčem kaosu.
http://www.circlecinema.com/wp-content/uploads/2011/06/The-Big-Lebowski-Movie-poster.jpeg
The Big Lebowski
8/10
Definitivno jedna od boljih komedija, a i filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, ovakvi filmovi iz devedesetih su fenomalni, fali nam takvih danas. Takav mrtav hladan pristup "The Dudea" kroz cijeli film je fantastičan, a njegov frend Walter je vgg.
127 Hours
http://1.bp.blogspot.com/_qNqxDdDgu6Q/TK4xnXXrHLI/AAAAAAAABPY/OHGGgoaQYSs/s400/127-hours-poster-xlarge.jpg
9/10
Odličan film, morat ću pogledati i njegov Slumdog Millionaire.
http://3.bp.blogspot.com/-rtWisgw5h1w/T5XvTzC8BRI/AAAAAAAABIU/fs-DhwhD9gI/s400/The-Shawshank-Redemption1.jpg
9.5/10
Neznam kako ovo nisam prije pogledao. Treba mi jos ovakvih filmova.
StormCr0w
20-07-2013, 15:36
Kakvih? Zatvorskih?
A neznam iskreno kako bih ih nazvao :D
Kvalitetno emocijalni?
Nema baš, to je otprilike vrh.
StormCr0w
20-07-2013, 15:42
Green Mile spada u istu kategoriju. I onaj s Hanksom na pustom otoku. Nezz.
Sonic_Moronic
20-07-2013, 15:42
Bijeg iz Alcatraza. Uglavnom mi rulaju zatvorski filmovi standardno, specifična imena mi ne padaju na pamet.
Green Mile definitivno, odličan film
MILF hunter
20-07-2013, 16:00
Big Fish i Seven Pounds.
Windwalker
20-07-2013, 16:24
The Last Castle je dobar zatvorski film.
StormCr0w
20-07-2013, 16:26
Mislio sam to napisat ali nisam se mogo sjetit imena.
Solidan film.
Papillon - najbolji zatvorski film ikad.
The Great Duck
21-07-2013, 02:29
Spliit Second
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c2/Split_second_poster.jpg
Sasvim solidan b sci-fi horor akcić s legendom Rutgerom Hauerom u glavnoj ulozi. Film recimo ima sličnosti s Predatorom ili Alienom. Mada je više za sedmicu, dat ću mu osmicu jer je ipak riječ o filmu slabijeg budžeta, mada je imao potencijala biti i dosta bolji.
8/10
Firestorm
http://cache.cinemanow.com/images/boxart/175/firestorm_1998_movie_175.jpg
Onako, solidan akcić iz 90-ih za ubiti sat i pol vremena. Jedina je zamjerka što nema baš neke akcije do sredine filma i što je Scott Glenn nedovoljno iskorišten. Al ipak, ima lijepe prizore požara, par opasnih stuntova, a i William Forsythe je odličan kao negativac, a ima i jednu od dražih mi scena smrti u filmovima.
7/10
crnisokol
21-07-2013, 08:33
Argo
http://bungalobooks.com/wp-content/uploads/2013/02/argo-poster.jpg
prilično dobar triler, no teško da je zaslužio Oscara...zadnjih pola sata je Affleck majstorski posložio...
8/10
http://i.imgur.com/McybAbj.jpg
VHS je pomalo čudan film; nije neki film koliko kolekcija prilično nepovezanih događaja u vidu found footagea.
Radi se o grupi debila koji imaju deal za neki underground reality video fetish pa provaljuju u tuđe kuće snimajući događaje, siluju žene i slično... jednom prilikom nalete na stan u kojem nađu TV i video pa odluče pogledati što se nalazi na tim vrpcama (dakle film je found footage o found footageu O_o)
Enivej, sveukupno ima 5 "događaja" - jedan koji prati tu skupinu koja provali u stan te 4 događaja koja gledaju na tim video vrpcama.
Od tih 5 jedan je genijalan, jedan je jako dobar, a ostali su više manje smećasti.
Genijalan je prvi video kojeg nađu u kojem je riječ o troje likova koji odu zbariti neke ženske, opaliti ih roofijem i obaviti stvar, sve to snimajući skrivenom kamericom u naočalama jednog od njih. Nađu jednu zgodnu trebu i njenu čudnu, čudnu frendicu (http://24.media.tumblr.com/tumblr_mboyvc3mSg1r0e4soo1_1280.jpg)Skoja odiše nekom poremećenom simpatičnošću. Turns out da ta frendica ZBILJA jest čudna. Kaos koji nastane pretvori se u odličan hand-held video bježanja, koji je začujuće koherentan - za razliku od ostatka filma koji je hrpa treskave kamere, "smetnji" i neshvatljivih pokreta.
Drugi footage koji mi se svidio je o curi koja po svemu sudeći ima duha u kući pa ga pokušava snimiti uz pomoć dečka s kojim razgovara preko nekakvog Skypea. Valjda u kući nema rasvjetu ili koji vrag pa mora duha tražiti baterijom? Uglavnom, ono što nastane je odlična igra skrivača.
Ostatak filma, dakle preostalih 80 minuta je de facto beskorisno ili nezanimljivo.
2.5/5
Meni je odlična i ona s parom na odmoru. Baš fino gradi suspense i ima kul twist na kraju. To je već 3/5 filma odlično, s tim da je ona na jezeru i više nego ok, a zadnja je jedina malo bezveznjikava jer se vidi twist sa kilometra. Plus, ona "okvirna" ili glavna kazeta ima također zanimljivih scena. Kad sve to zbrojiš i oduzmeš meni ispadne jedan od najboljih horora :D
"Directors:Matt Bettinelli-Olpin, David Bruckner, 8 more »"
That explains it.
Yep, svaki segment ima drugog redatelja (pa i čitave ekipe), što objašnjava i različite načine snimanja. Neki su kul, neki bleh.
Da, to je dvosjekli mač. Al dobro, dajem im bod što su napravili tako nešto, na kraju krajeva s toliko ljudi u produkciji film je mogao biti totalna katastrofa. Ovo je u rangu prosječnih horora danas.
Windwalker
22-07-2013, 16:10
Onaj novi Conjuring bere previsoke ocjene.
I'm intrigued.
Onaj novi Conjuring bere previsoke ocjene.
I'm intrigued.
Prije par mjeseci kad sam išao gledat Evil Dead u kinu su baš puštali trailer za Conjuring. Cijela dvorana se tresla, frend kraj mene me skoro primio za ruku. A ja mrtav 'ladan cijeli trailer. Ne vjerujem trailerima, svi su na istu foru. Jump scare, jump scare i jump scare.
Windwalker
22-07-2013, 16:34
Pa znam da nije strašan.
Ali možda bude dobar.
Vjerojatno i jest. Kažu da je sad pitanje - Sinister ili The Conjuring.
Windwalker
22-07-2013, 17:29
Sinister je sranje.
Ali je Insidious bio sasvim ok. Od redatelja Conjuringa.
I Dead Silence mu je bio dobar.
A o prvom Saw-u da ne govorim.
Tako da očekujem nešto.
Nisam još pogledao Sinister pa ne mogu suditi, ali da, s razlogom se očekuje nešto od Conjuringa.
Plan 9 from Outer Space. Ovo je bolje od bilo čega, van svih kategorija...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1dUe26lFFlM#at=245
crnisokol
23-07-2013, 08:47
The Object of Beauty
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/5c/The-Object-Of-Beauty-Poster.jpg/220px-The-Object-Of-Beauty-Poster.jpg
5,5/10
Death By Sexy
23-07-2013, 09:35
Sinister je sranje.
Čak ok počne, ono prvih 10 min, al onda, pa jebem ti govno... :toilet:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/94/V-H-S-2_Poster.jpg
Maaaalčice su se opametili ovaj put, pa su smanjili broj priča (sad ih je 4) i redatelja/ekipa. Rezultat je da je cijela stvar koherentnija i podnošljivija. Nije neki vrh, ali bolje je od prvog dijela.
Ovaj put priča prati dvoje privatnih istražitelja koji snimaju dokaze za klijente (npr. lika koji vara ženu). Kao i u prvom dijelu, nalete na praznu kuću s TV-om i hrpom kazeta, koje, eto odluče pogledati.
Pogledaju ukupno četiri kazete, a skoro sve imaju zajedničku temu - zombiji, zombiji, zombiji. I to oni spori zombiji koji ne rade ni ku*** osim ako im se ne uneseš u facu. Ne kužim zašto bi ljudi paničarili kod takvih situacija, ja bi uživao da imam hrpu oružja oko sebe i spore glupe mete.
No, dobro.
Prva priča prati lika koji ima usađeno prostetičko oko pa zbog njega vidi zombije (http://leviathyn.com/wp-content/uploads/2013/06/V-H-S-2_Naked_Chubby_Banner_6_3_13-726x248.jpg)S(meh), druga priča je o liku koji u parku vozi bicikl i sam postane zombi (http://collider.com/wp-content/uploads/vhs-2-ride-in-the-park.jpg)S(ta je genijalna), treća je o nekoj sekti (http://cdn.pastemagazine.com/www/articles/vhs-2-squared.jpg?1374162993)Skoja pokušava doseći "viši nivo postojanja" (definitivno najčudnija i jako dobro odrađena), a četvrta je o nečem što izgleda kao party kojeg prekine napad aliena (http://anythinghorror.files.wordpress.com/2013/06/vhs-2-slumber-party-alien-abduction2.jpg)S(meh).
Kamera je uglavnom POV, što je u nekim segmentima fakat impresivno (ona priča u parku recimo).
U drugim slučajevima, ni ekipa koja je radila film više nije znala kako snimati pa su jednostavno izmješali perspektive potpuno nebitno odakle, kako i zašto.
Enivej, ok je.
3/5
mravojed20
24-07-2013, 23:24
Iceman.
Da je trajao 45 minuta duže i da je imao znatno više ubojstava i sranja koje je Kuklinski radio, bio bi znatno bolji. Ovako je bilo previše obiteljskih stvari, premalo onog što ga čini posebnim kao čovjeka. Da su imali 50:50, bilo bi to znatno napetije za gledati, šteta.
General Zod je svakako bio odličan u okvirima onog što je trebao odglumiti.
Windwalker
25-07-2013, 01:46
Streets of Fire
Cool je.
Odlična atmosfera, scenografija, glazba, glavna ženska.
Gluma i dijalog su toliko loši da su dobri.
Warriorsi su mi nešto bolji, ali i ovo je tu negdje.
Zbog scene u vlaku ocjena više.
8/10
http://media2.firstshowing.net/firstshowing/img6/PacificRimCoyoteTangobigPosterMar1.jpg
Pacific Rim
8/10
Sve što sam očekivao od ovoga filma sam i dobio, akcija je bila odlična i zabavna, Jaegeri su bili dosta maštoviti pošto je svaki bio jedinstven, za svoju državu. Svi likovi su isto bili solidni, osim jednog znanstvenika ali on je napravljen da bude pomalo naporan pa to nije nikakva zamjerka.
Kineski Jaeger je bio odličan, šteta što je brzo otišao.
http://cf.badassdigest.com/_uploads/images/29632/the-wolverine-poster__span.jpeg
The Wolverine
8/10
Nemam nikakvih zamjerki, jedino mi se ona doktorica nije svidjela, jedva sam čekao da bude fight scena s njom da ju više ne moram gledat. Kao lik je ok, samo meni nije sjela. Ostalo je sve super, sviđa mi se kako su iskoristili Japan, toga sam se najviše bojao ali je ispalo dobro. Hugh Jackman je bio odličan Wolverine, a još bitnije je da je Wolverine bio odličan, i akcijskih scena nije falilo, niti u jednom trenu mi film nije usporio. Opet, očekivao sam dobru akciju i dobar Wolverine film, i to sam dobio.
Ocjene su naravno prilagođene žanru.
Ček, ček, ček...
Wolverine valja!?
Meni osobno je film bio skroz solidan, akcije nije falilo niti je bila loša, tak da nikako ne mogu reć da su to bila loša dva sata niti da je filmu išta previše falilo. A i na kraju su dva zgodna camea, pa eto, znate kako to ide s Marvelom i creditsima..
Čist dobar je Wolverine, jedino fali lokve krvi, ovako ispada PG13ish :D
Zašto ne bi valjao?
Zato jer je prošli bio govno.
I govno je još blag izraz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.