Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Dreamer Deceiver
15-11-2012, 14:32
a nisi mogo iz prve skužit da je smeće, nego tek kasnije?
Sgt. Bull
15-11-2012, 14:38
Malo sam spor
:D
Wolfwrath
15-11-2012, 15:04
Ništ čudno, neki filmovi jednostavno ostave neki efekt od prve, a tek kad ih opet prožvaćeš skužiš da i nisu toliko dobri.
Sad vidite da sam bio u pravu kada sam kasnije bacao hejt na TDKR jer sam skontao kakvo je smeće.
Smradovi.
Šta je xara mjerilo ukusa? :D
Windwalker
15-11-2012, 18:45
Neukusa.
Sgt. Bull
15-11-2012, 18:49
@LD: Prema onome što vidim, njegovo se mišljenje cijeni. Moje, not so much. :)
šcer od SAVE BAĆIĆA
15-11-2012, 18:50
Savrsen primjer kako nesto sto je obecavalo mozes zaribati u zadnjem trenutku. Film koji je trebao biti fin zavrsetak trilogije je na kraju ispao debakl od amaterske glume Marion Cotillard (fakat mi bilo neugodno gledat u gledat u ekran tijekom one scene s kamionom i kad Talia umre kao u nekoj slapstick komediji), cheesy one linera koje kao da je pisalo petogodisnje dijete ("dosao si da umres u svom gradu?" -"ne, dosao sam da te zaustavim".....wtf ;_; ) i razvucene radnje na tri sata jer Nolan ocito nije imao pojma sta uopce zeli napraviti s filmom. Stovise zadnjih 15 minuta filma mi se cini uzasno zbrzano i isforsano kao da su dobro prekoracili vrijeme predvidjeno za snimanje pa ajde samo da to zavrsimo sto prije
5/10Ss tim da sam krajnje velikodusan
Katie Holmes je u Beginsu bila daleko veći debakl. Ona kao jedna od glavnih javnih tužitelja :rotfl:. Što se razvučene radnje tiče The Dark Knight je bio jednako razvučen, gotovo naporan.Ne vidim ikakav pad kvalitete. Možeš smatrati serijal dosljedno loš ili jednako tako dosljedno odličan zavisno od kuta gledanja. Svaka od epizoda ima plusove i minuse, nebulozne i fenomenalne scene. Ako ih idemo secirati scenu po scenu ovaj serijal može ispasti jednako govno kao i Star Wars saga.
Meni je serijal zaokružen i odličan. Definitivno najbolja strip adaptacija ikada i teško da će se bilo tko približiti. Benchmark za takav tip filma :thumbs2:.
po mom misljenju the dark knight je izvukao Heath Ledger jer je fakat odlicno napravio svoj posao, dok su ostali bili ispod svake razine i film vridi gledat samo zbog njega, ostalo se more preskocit, prvi dio je odlican iako je premalo zaradio u kinima , a treci sad ce se nekom svidjet nekom nece, meni recimo smeta sto se je osta ziv a onom njubari preda palicu (apsolutno neprihvatljivo) triba je crknitSali sve u svemu jedna dobra trilogija smejstena u nekakav kvazirealan ambijent
Dreamer Deceiver
15-11-2012, 19:46
u svoj batman trilogiji nitko nije bio ispod razine... osim holmesice i cottilardice.
Šta se tiče da film prvo ustavi utisak pa da onda skužiš da je smeće, nah. Film odmah mora ostavit učinak da je smeće ili da je dobar :D barem je kod mene tako ^^
StormCr0w
15-11-2012, 19:59
Kakvo razmišljanje majketi. Po tome bi mi onda Komandos bio najbolji film ikad jer mi je Švarceneger bio heroj kad sam imao 5 godina.
Windwalker
15-11-2012, 20:26
Pa Komandos je klasik. Još si dobro i prošo.
Meni su Batman i Robin bili vrhunac kad sam bio klinac. :(
samo batman & robin valja kao film svi drugi su smeće.
beba nema zvečku
15-11-2012, 21:12
švarci ubio u tom filmu. (YkTHtWX7CCY)
Ma KidA nema pojma :P DKR je MOTY :P
Meni je serijal zaokružen i odličan. Definitivno najbolja strip adaptacija ikada i teško da će se bilo tko približiti. Benchmark za takav tip filma :thumbs2:.
To bi bila prva dva Xmena. Nolanov Batman je do bola forsan serijal.
šcer od SAVE BAĆIĆA
15-11-2012, 21:40
To bi bila prva dva Xmena. Nolanov Batman je do bola forsan serijal.
Skoro pa si u pravu da je serijal stao na ta dva dijela.Treći dio je sve uništio.Batman ima definitvnu prednost u grandioznosti, soundtrack je nedostižan te neke od glumačkih izvedbi, koje su puno veće od samog žanra .
šcer od SAVE BAĆIĆA
15-11-2012, 21:42
Da.
Ti nemaš potrebnu karizmu promijeniti mišljenje cijelog foruma uz pomoć dva slova i točke.
Ahahahaha!
On misli da može!
Awww!
Windwalker
15-11-2012, 22:23
Čak se slažem s Weksterom.
To da su X-Men najbolji.
šcer od SAVE BAĆIĆA
15-11-2012, 22:45
Ti nemaš potrebnu karizmu promijeniti mišljenje cijelog foruma uz pomoć dva slova i točke.
Mišljenje je poput šupka, svatko ga ima. Brojke govore same za sebe sa tvojom "karizmom" ili bez nje :fof: .
$1,013,114,000 + $1,004,558,444 + $374,218,673 = cc 2.4 milijarde zelembaća
Xmen
$157,299,717 + $214,948,780 + $234,360,014 = :rotfl:
Hoćemo nabrajati nagrade koje nešto znače u svijetu filma ?
Wolfwrath
15-11-2012, 22:57
x men bi bio ok s mrvicu mračnijom atmosferom. Osobno mišljenje.
edit:
Treći dio je sve uništio
Koliko god bio u pravu po ovom pitanju, ovo je i dalje najgluplja logika od kad je svijeta. Dobar film je dobar film, i niti jedan nastavak ne može retrogradno uništiti spomenuti dobar film.
Mišljenje je poput šupka, svatko ga ima. Brojke govore same za sebe sa tvojom "karizmom" ili bez nje :fof: .
$1,013,114,000 + $1,004,558,444 + $374,218,673 = cc 2.4 milijarde zelembaća
Xmen
$157,299,717 + $214,948,780 + $234,360,014 = :rotfl:
Hoćemo nabrajati nagrade koje nešto znače u svijetu filma ?
znaci po brojkama transformeri su onda bolji od nolanove batman trilogije jer su zaradili vise? to sto je nesto zaradilo vise novaca ne znaci nuzno da je i bolje
McPingvin_v2.0
15-11-2012, 23:22
Call of Duty serijal su, onda, najbolje igre u svemiru. Najs.
šcer od SAVE BAĆIĆA
15-11-2012, 23:24
Koliko god bio u pravu po ovom pitanju, ovo je i dalje najgluplja logika od kad je svijeta. Dobar film je dobar film, i niti jedan nastavak ne može retrogradno uništiti spomenuti dobar film.
Može ako ih gledamo kao cjelinu, zaokruženu priču.Naravno da prva dva dijela imaju svoju bezvremensku kvalitetu. Isto kao sa npr.Terminator serijalom gdje je treći dio uništio puno toga.Jebiga, sjebe se ukupni dojam.I Kum 3 je smanjio ukupni dojam iako su prva dva dijela savršeni filmovi.Ali zato imaš trilologija sa ujednačenom kvalitetom kao npr. Lord of the Rings , Batmani i možda još poneki.
znaci po brojkama transformeri su onda bolji od nolanove batman trilogije jer su zaradili vise? to sto je nesto zaradilo vise novaca ne znaci nuzno da je i bolje
Prvi Transformeri su odličan film.Drugi je gledljiv dok je treći užas.Ne kažem da je zarada pravilo i da nema izuzetaka. Svugdje ima izuzetaka. Ali ovdje raspravljamo o komercijalnom film a ne o art ili umjetničkom filmu.
Call of Duty serijal su, onda, najbolje igre u svemiru. Najs.
Taj serijal igara je najmanji problem. Problem su svi oni koji ih pokušavaju kopirati.
McPingvin_v2.0
15-11-2012, 23:52
Wait, wut?
Windwalker
16-11-2012, 00:07
TDKR je u rangu X-Men: The Last Stand. Oba su dobri filmovi.
X1 i X: First Class su nešto bolji od BB i TDK.
X2 ih sve šiša.
Wolverine je najlošiji, ali i dalje dobar.
šcer od SAVE BAĆIĆA
16-11-2012, 00:09
Wait, wut?
Misliš na COD ?
Malo smo zastranili.Da li je to trenutno najbolja igra s obzirom da i najviše zarađuje? Definitivno najbolji arkadni FPS multi što mu je i glavna namjena.Ono što je nekada bio UT ili Quacke danas je to COD. SP je s druge strane poput cajki. Dobra zabava ako si pijan ali drugi dan se sramiš samog sebe. Zašto je loš za ukupni gaming? Zato jer bi svi dio kolača, kopiraju ga pa igre sliče ko jaje jajetu.
IMO, Modern Warfare 1 je imao najbolji SP u bilo kojem shooteru, ikad. Nakon njega je MoH AA i CoD 1. Ostalo je kurac.
Tako da, djelomično se slažem s tobom.
modern warfare je imao najbolji mp, također
Windwalker
16-11-2012, 00:50
Ma najbolja igra, e.
Wolfwrath
16-11-2012, 01:42
Totalno svi kradu od njih. Samo gledaj, npr. Angry birds. Plagijat!
Sgt. Bull
16-11-2012, 01:54
Ted
http://themoviemash.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/ted-movie.jpg
4\5 Prestanite kakiti po topicu :D
Th Dark Knight Rises
http://www.whogottherole.com/wp-content/uploads/2012/07/The-Dark-Knight-Rises.jpg
-\5 Odustajem od davanja ikakve ocjene. Jednostavno ne mogu da ocjenim film koji ima toliko stvari koje volim i cijenim a sa druge strane toliko elemenata ne funkcioniše...
Ted 4/5, znači TDKR najmanje 5/5 :P
McPingvin_v2.0
16-11-2012, 03:07
Expendables 3 - 7/5
MILF hunter
16-11-2012, 09:18
Bull je još i dobar. Deadwalker je Tedu dao devetku :) Nisam gledao (budem), ali medvjedić, Mark Wahlberg, godina u kojoj je dobra komedija izumrla i onda ta ocjena na kraju, kakvu ja dajem jednoj Casablanci, primjerice... Ne znam. Malo je reći da sam skeptičan.
Svi kažu da film rula, meni je na listi čekanja pa da vidim od kuda takva buka...
Ali da, ocjenjuje se kao predstavnik žanra, a ne kao globalna ocjena. Glupo je usporediti Casablancu sa TED ili bilo kojom drugom komedijom, zar ne?
MILF hunter
16-11-2012, 10:36
Ma jasno, ali i u tom slučaju mi tih 9 izgleda pretjerano. Inače bih ga obišao u širokom luku jer sam nekako izgubio vjeru u smiješan film, ali samo zbog tih pohvala sam ga metnuo na popis, pa jednog dana...
Dreamer Deceiver
16-11-2012, 10:40
film je čisto ok. Lagao bi kad bi reko da film ne valja, jer sam se više puta nasmijao tokom njega :D pogotovo kad se pojavi Flash :D
Šteta što više nema dobrih komedija, uglavnom sve na što bi se dalo nasmijati stave u trailer i onda izađeš posran iz kina. Na kapaljku izlaze OK komedije :(
MILF hunter
16-11-2012, 10:46
Zbog toga i jesam skeptičan. I one dobre koje izađu, više su simpatične nego što su istinski smiješne, u biti, kao da je prošlo vrijeme filmova za vrijeme kojih si umirao od smijeha, a toga sam se baš zaželio. A moguće je i da sam samo otupio s godinama. U svakom slučaju, dat ću mu šansu.
TED je simpa, ali potpuno predvidljiv, od scene do scene :( Radnja je, eto izuzev činjenice da je u njoj animirani medo, prilično stereotipna (ok ok, govno na podu i ubitačni prdac u restoranu su ipak nepredvidljivi highlight :D ).
Sgt. Bull
16-11-2012, 12:08
Pingvinu postao si pegla. Al' ona prava, dosadna, nimalo smiješna pegla.
Kostolomac
16-11-2012, 12:13
Reprizirao The Avengers. 10/10Sbecause fuck you.
Slučajno si napisao prvu nulu. Ispravi post prije nego se osramotiš.
mortician
16-11-2012, 13:15
Ted >>>>>>>>>>> The Avengers
Fish Tank (http://www.imdb.com/title/tt1232776/)
http://i.imgur.com/4hd6M.jpg
8
McPingvin_v2.0
16-11-2012, 13:27
TED - 8/10
Umiranje od smijeha. Glumačka postava me naprosto oborila s nogu. Odlična komedija.
Mean Girls - 8/10
Nakon što sam predugo odgađao gledanje ovog filma, bio sam osupnut. Odlična teen komedija zbog koje mi je još više žao što je Lindsay Lohan počela vući 100 metara s preponama :(
Kostolomac
16-11-2012, 13:32
@W3DR4N, baš si mona.
@mortician, nisam još pogledao Teda, pa mi nema smisla komentirati.
MILF hunter
16-11-2012, 13:40
Više se ni ne sjećam šta je sve izašlo ove godine, ali The Avengers je uz novog Batmana vrlo vjerojatno najbolji ovogodišnji film kojeg sam gledao. Ne znam govori li to više o kvaliteti navedenih filmova ili ovogodišnjoj ponudi, ali tako stoje stvari... Skyfall nisam gledao, dok me Looper i nije toliko impresionirao, mada je dobar. Ne znam šta sam još propustio...
Nedodirljivi su definitivno film godine
a Avengersi su samo eye candy, ostalo 0 bodova
MILF hunter
16-11-2012, 14:17
Koji Nedodirljivi? Intouchables? Taj je iz 2011.
avangeri su zabavan film, ali sada da su nesto extra e to nisu
MILF hunter
16-11-2012, 14:30
Pa nisu, ja bih im dao sedmicu, ali govorim o ovoj filmskoj godini. Avengers i novi Batman su mi bili najzabavniji. Prometheus me je razočarao, Expendablesi standardni... Šta još ima uopće?
Koji Nedodirljivi? Intouchables? Taj je iz 2011.
aha, nisam skužio xD jebiga gledal sam ga neki dan :D
imaš Lawless, nisam gledal pa neznam, samo spominjem, novi Tvajlajt xD
Deadwalker
16-11-2012, 16:13
Ma jasno, ali i u tom slučaju mi tih 9 izgleda pretjerano. Inače bih ga obišao u širokom luku jer sam nekako izgubio vjeru u smiješan film, ali samo zbog tih pohvala sam ga metnuo na popis, pa jednog dana...
Ocjena je kao predstavnik žanra, a i ne znam, film mi je baš legao tak da je ocjena više subjektivna, nego li objektivna. Da, radnja je skroz predvidljiva (što sam odmah rekao), no fino služi svrsi. Baš sam se u par navrata nasmijao od srca, a i klasična romantika tipična za takve filmove nije nešto nepotrebno forsirana i sladunjava. Humor je zbilja gg, ima u par navrata zgodnih referenci :)
Windwalker
16-11-2012, 16:25
Pa nemoj im se opravdavat.
Ja sam recimo Deathstalkeru 2 dao 10/10, a Godfatheru 7/10 i stojim iza toga.
Deadwalker
16-11-2012, 16:27
Ne opravdavam, samo pojašnjavam :)
Windwalker
16-11-2012, 16:41
Nisam gledao tog Teda, ali podsjetio me na ovo.
gQWAxgPR0yU
Čini se boljim od novog Hitmana.
Ma dobar je Ted, ima par vrhunskih scena, al gleda san ga pijan u kinu i umira od smija gotovo cilo vrime, a to je lipo iako bi film u normalnim okolnostima možda ostavia lošiji dojam.
A od filmova šta su dosad izašli ove godine mislim da ih Moonrise Kingdom sve šiša i to poprilično, al ima još do kraja godine par potencijalno zanimljivih naslova pa ne znam, al Avengersi, Batmani, Spidermani, pa čak ni James Bondovi nisu u toj kategoriji.
Windwalker
16-11-2012, 17:04
Far over the misty mountains cold...
ne ocekujem nist od tog hobbita, nek me ugodno iznenadi
Karlo_from_Bjelovar
16-11-2012, 22:48
kuma sam ugasio nakon 15-20 minuta.. 2 put.
pročitao sam knjigu i knjiga mi je prezanimljiva bila.
Duke of Earl
17-11-2012, 14:48
The Watch (http://www.imdb.com/title/tt1298649/)
http://heyuguys.co.uk/images/2012/06/The-Watch-poster.jpg
Komedijica za pogledat s društvom, ima par dobrih fora i dosta neiskorištenog potencijala. + zabavan soundtrack.
6/10
Povraća mi se od glumačke postave.
Duke of Earl
17-11-2012, 19:14
Postava je savršena.
Jona Hill je najodbojnija abomalija od čovjeka na planeti.
šcer od SAVE BAĆIĆA
17-11-2012, 21:49
Ben Stiller ima odličnih uloga ali čovjek se očito potrošio.
Kostolomac
18-11-2012, 00:13
Jona Hill je najodbojnija abomalija od čovjeka na planeti.
Slažem se. Ali nije ni ljigavi Vaughn daleko.
crnisokol
18-11-2012, 11:07
Contagion
http://mediafirecaptain.files.wordpress.com/2012/06/contagion-movie.jpg
Solidan film o širenju smrtonosnog virusa...puno poznatih glumaca koji i nisu nešto došli do izražaja..no tok radnje je lijepo pogođen, a i scenarij nije prepun besmislica kao što zna biti kod ovakvih filmova...
7/10
Crimen Ferpecto
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/83/Crimenferpecto.jpg/220px-Crimenferpecto.jpg
ok satira s odličnom glavnom ulogom...
6,5/10
The Great Duck
18-11-2012, 11:52
Povraća mi se od glumačke postave.
+1, iako mi je Stiller ok i ne znam za ovog zadnjeg lika...
A što tek reći na ove:
http://www.imdb.com/title/tt1045778/
http://www.imdb.com/title/tt1790886/
StormCr0w
18-11-2012, 11:54
Jack Black je dobar samo dobiva retardirane uloge.
The Great Duck
18-11-2012, 12:28
Jedina dobra scena u kojoj se ikad pojavio:
pyXdB_AYiDs&feature=related
šcer od SAVE BAĆIĆA
18-11-2012, 12:46
Meni je on u The School of Rock bio odličan.
Windwalker
18-11-2012, 13:25
Ovo?
Zxnho1yTjRo
šcer od SAVE BAĆIĆA
18-11-2012, 13:33
Zajabavaš.
LqEszt5wG9I
Windwalker
18-11-2012, 13:35
Nisam pod 'Ovo?' mislio na taj film, nego na moguću 'dobru' ulogu.
A film je bezveze.
Ummm, cello? School of Rock ftw
McPingvin_v2.0
18-11-2012, 14:27
Sinister (Zla kob)
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjI5MTg1Njg0Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNzg2Mjc4Nw@@._ V1._SY317_.jpg
Skroz OK hororac, jedino mi je žao što se većina strašnih scena temelji na "BU!" efektu di ti nešto izleti na ekran što, iako je učinkovito, nije nimalo maštovito.
7/10
Horny Devil
18-11-2012, 15:16
Beyond the Black Rainbow
http://i.imgur.com/vYsG5.jpg
Odličan film - 6/10.
Kako sad odličan, a takva ocjena? Objašnjenje će potrajati.
Za film sam čuo nedavno. Kanadski psihodelični low budget sci-fi. Dakle - a must see.
Film započinje s reklamom za komunu zvanu Arboria. Ako je tko gledao Lost, taj uvod podsjeća na orjentacijske filmove Dharma Initiativea. Neobično, atmosferično, zlokobno. A odmah nakon toga kreće audio-vizualna perfekcija. Setovi koji izgledaju kao da bi se lako uklopili u Odiseju u svemiru ili Loganov bijeg. Scene obojane jarkom monokromatskom rasvjetom podsjećaju na Argentove giallo ekstravagance. Soundtrack koji evocira najbolje uratke Johna Carpentera. Prekrasni ejtizSretro ugođaj all-around.
Gluma je i više nego solidna. Pogotovo se ističe bad guy koji mimikom i gestama ponekad podsjeća na Baleovog Patricka Batemana, a speech patternom na Shatnerovog Kirka što u konačnici donosi vrlo pamtljivu interpretaciju. Glavna junakinja mu odlično parira i s nula govora vrlo efektno prenosi emocije svog lika na ekran. Glumci u sporednim ulogama također rade svoj posao dobro.
Radnja je poprilično tanka i sporo se razvija, ali to baš kao u primjerice Driveu, ni najmanje ne smeta.
Doživljaj je prekrasan sve do 90-te minute filma, ali nažalost film ne traje toliko, već gotovo jedan sat i pedeset minuta. I tih posljednjih 20 minuta su veliko razočaranje. Film gubi 90 posto stylishnessa, nasilno su ugurane scene koja djeluju kao da su iz nekog drugog filma, a sam kraj je poprilični antiklimaks, što ne bi toliko smetalo da nije nevjerojatno traljavo odrađen.
I to je to. Odličan film, ali je ponestalo para, volje, imaginacije da tako i završi.
Stoga - 6/10.
Trailer:
sByNAgpzoc0
Jack Black je dobar dok god nije vodeća uloga. Zato npr. rula u High Fidelityu ili Tropic Thunderu.
S druge strane, The Pick of Destiny je najgori film kojeg sam pogledao u životu.
Jack Black je dobar dok god nije vodeća uloga. Zato npr. rula u High Fidelityu ili Tropic Thunderu.
S druge strane, The Pick of Destiny je najgori film kojeg sam pogledao u životu.
Meni je recimo bio totalno zakurac u Tropic Thunderu, a rulao u The Pick of Destiny.
McPingvin_v2.0
18-11-2012, 18:54
Pričaš s Vedranom.
StormCr0w
18-11-2012, 19:13
Pričaš s McPingvinom
TED
Zadovoljan sam, ima dosta smijeha, ali i dosta praznog hoda na žalost. Scena "finally" na kraju spoja, e, toliko se nisam nasmijao ne sjećam se od kada :pray: :pray: Drito sam prepoznao sebe nakon svakog društvenog okupljanja :D :D Mark kao i uvijek, kriminalno loš, lik mi je zbilja jedan od najlošijih glumaca ikada :D
7,5/10
Drito sam prepoznao sebe nakon svakog društvenog okupljanja :D :D
E pa zato se ide nakon pića ode van u neki klub/diskač, tamo se ne čuje od muzike, a od hrpe dima cigara se ne osjeti da onih 200 ljudi unutra zapravo konstatno prdi :D
Kostolomac
18-11-2012, 20:57
Resident Evil: Damnation - Svetlana vs Ada very nice. 7/10
Total Recall - Jessica i Kate su melem za oči. Ali ipak mi je bolji prethodni film sa Švarcijem. 7/10
Amélie
http://www.signis.net/malone/img/wiki_up/amelie-film-poster.jpg
Nisam očekivao puno, no na kraju sam ostao oduševljen svime što ovaj film ima za ponuditi.
Od načina na koji je ispričana radnja (kroz mnogo manjih subplotova), mnoštva simpatičnih likova, vizualnog stila i glazbe koji stvaraju unikatnu atmosferu... ma sve je savršeno.
Ultimativni feel good film. 10/10
The Big Lebowski
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/35/Biglebowskiposter.jpg
Fora komedija sa relativno zanimljivom radnjom i zabavnim dijalozima. 8/10
Moonrise Kingdom
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4f/Moonrise_Kingdom_FilmPoster.jpeg
Sviđa mi se što se ne trudi biti previše dramatičan, a i likovi su ispali dosta simpatični tako da stvarno navijaš za njih da uspiju u svom naumu.
Vjerojatno jedan od boljih ovogodišnjih filmova. 9/10
MasaKrisT
18-11-2012, 23:28
Ted - par klišeja, ali ništa čudno i zabrinjavajuće za ovaj žanr. Nasmijao me dobrano.
I da
Mila Kunis je prelijepa:)
http://nadinejolie.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/mila-kunis-ted-premiere2.jpg
Izabrala je vrlo lošu ulogu u Tedu, glumi genericnu curu bez osobnosti koja služi samo da te iritira u filmu. Greška za Milu, a tako je dobra.
Death By Sexy
19-11-2012, 14:26
Kak je grda na ovoj sliki, bokte ;(((((((((
That's my boy
Tipičan Adam Sandler, ima smijeha, ima i pre glupih scena, praznog hoda, forsiranog humora i forsirane glume... ali jebiga, volim ga sve jedno :D Trebali su uzeti drugog glumca za sina, ovaj ima smisao za glumiti u komedijama isto kao i Steve Carell :(
6/10
MILF hunter
19-11-2012, 14:39
Izabrala je vrlo lošu ulogu u Tedu, glumi genericnu curu bez osobnosti koja služi samo da te iritira u filmu.
Izuzev ovog s iritacijom, to i jest čitava poanta Mile i dobrog dijela 'današnjih' mladih glumica. Nije ona nikad ni bila nešto više od toga. Izgled i samo izgled.
Ted
A onak, mlako dosta. Family guy nije nešto posebno, ali funkcionira jer ima taj random humor koji uspijeva zabaviti čisto zato jer je random. To postići u igranom filmu nije baš lako. Ima par prolaznih fora, ali nije više od filma za ubit sat i pol i zaboraviti.
Apocalypse now
Prvi put sam sad gledao i iskreno očekivao sam drugačiji film. Po samoj premisi izgledalo mi je da će biti s puno više akcije, krvi, rata općenito. Ali bez obzira na to, svidio mi se. Jedina zamjerka je što mi neki dijelovi izgledaju malo predugi, a dijelova s Brandom ima, po meni, premalo. Dosta fora one linera, zanimljivih likova i ono, savršena glumačka postava. Martina Sheena sam dosad praktički znao samo po Zapadnom krilu.
Ljudožder vegetarijanac i Metastaze
Rijetko kad gledam naše filmove, pa sam malo za promjenu nedavno pogledao ova dva. Meni su oba odlična iako su mi Metastaze draže kao kazališna predstava. Bitorajac je odličan u oba, posebno u Ljudožderu. Koliko znam, po istinitim je događajima. Da sam žensko, slijedeći odlazak ginekologu bi bio malo stresniji nego obično.
Braveheart
Pogleda sinoć na tv i poprilično se razočara. Neobično je to kako ti filmovi šta su mi nekad odlični bili sad postadoše odjednom loši, posli ovog mislim da bih moga izbjegavati gledati iopet takve filmove jer šteta da izgube dojam iz mladosti.
Uglavnom film je dosadan, ima tu užasno glupu priču, koja je na trenutke tako glupa da mi je došlo da izgasim film i odustanem. O likovima je suvišno išta govoriti, tako isprazni, dosadni, crno-bijeli bez ikakve posebnosti, išta, a tri sata film traje i oko 4 lika se vrti. Kad vidim ocjenu na imdb pretpostavih da je to radi tih kao ja koji su to u mladosti pogledali i ostalo im u odličnom sjećanju pa dali 9-10 ocjenu. Mislim tada su ti savršeni heroji koje sudbina nije mazila bili zanimljivi valjda. Al ono ipak je to film solidne produkcije, mislim epski je, ogromne borbe koje se doimaju dosta nasilne i prepune gubitaka kakve i tribaju biti, soundtrack je bia dobar, iako ne uvik pogođen, i to je valjda to. Možda i najveći minus je izostanak osjećaj toga nekog prošlog doba, kao da su to samo moderni ljudi koji glume da su u tome dobu, al ono loše, priko volje, ka na nekom srednjevjekovnom sajmu, možda i lošije. Nema onog ugođaj toga doba, načina života, srednjovjekovne politike, te odnosa plemstva i običnih ljudi. Al zato imamo samo super hrabrog super junaka koji to ne želi biti al jebiga taki je život pa sve ide, al onda ne ide, pa iopet ide, pa iopet ne, pa na kraju se normalno žrtvuje za sve i napokon sve bude dobro, al on normalno to ne doživi. A nekako mi to nije ni izbliza dovoljno, i ispričavam se na spoileru.
2/5
Ne uvažavam tvoju ispriku.
The Great Duck
19-11-2012, 20:07
+1
StormCr0w
19-11-2012, 20:10
Pogledao Prometheus
Zanimljiv i zabavan SF, pogledat ću još jednom jer mislim da nisam pohvatao sve detalje, nekako se prebrzo sve odvija. Also, onaj doktor koji umre od onog goo sranja (ne pamtim imena :( )Sloše glumi, a i priča ima nekih wut momenata.
Windwalker
19-11-2012, 21:07
+1
And my axe!
Jedan od rijetkih filmova za 10/10.
+1
And my axe!
Jedan od rijetkih filmova za 10/10.
^^, meni je isto film za desetku i uvijek ga rado pogledam, mada nemam neke prevelike kriterije sto se kinematografije tice.
Windwalker
19-11-2012, 23:30
Imaš NFS u sigu.
Brave 2/10
http://www.wired.com/geekdad/wp-content/uploads/2011/06/PIXAR-BRAVE-e1309199697104.jpg
Lijepo nacrtan i još ljepši setting, ali je priča toliko banalna da boli glava.
Windwalker
19-11-2012, 23:39
Kad smo kod toga, dajte mi neke bolje dugometražne crtiće (ne anime).
Hint
Bolji su mi Rango, Corpse Bride, How to train your Dragon, Sove (kak god da se zovu), a lošiji Wall-e, Shrek.
Tangled, Mary and Max, Ratatouille, Up, The Princess and the Frog
A ono Despicable Me, Tintin, možda Monsters, Kung Fu Panda, čak i Mačak u čizmama, iako je on nešto lošiji s obzirom na to koji ti se sviđaju, al ono Toy Story trilogija je vrh, Up, Ratatouille, Mary and Max i tako ti su svakako pod must.
Windwalker
19-11-2012, 23:51
Prva dva Toy Storya sam gledao davno, al sam ih zaboravio.
Ok, naći će se nešto.
Dreamer Deceiver
20-11-2012, 10:52
Mary and Max definitivno
McPingvin_v2.0
20-11-2012, 12:58
Šrek.
The Great Duck
20-11-2012, 15:46
Nitko Heavy Metal da spomene?
StormCr0w
20-11-2012, 15:47
Heavy Metal nije "crtić".
The Great Duck
20-11-2012, 17:07
Ne, nego dokumentarac. :roll:
McPingvin_v2.0
20-11-2012, 18:42
Heavy metal je malo teži od crtića.
Wolfwrath
21-11-2012, 15:46
http://www.imdb.com/title/tt1345836/
5/10
Na prvu polovicu filma bih komotno mogao dati 7/10, čak i 8 ako bih zanemario osobnu nemogućnost uživljavanja u Bane-a. Taj naglasak,koliko god zanimljiv bio, i sam Bane koliko god bio efektivan kao villain, jednostavno ne mogu smjestiti u ulogu originalnog Bane-a. Čak mi ni Hathawayica ne štima baš, iako je posao obavila sasvim okej. Također, vidljiv nedostatak vremenskih odrednica čini radnju lagano konfuznom. Svejedno, uspjelo me je zaintrigirati.
Skinuo sam ocjenu na 5/10 čisto zbog druge polovice filma, koja izgleda kao da su se sjetili da imaju ograničenu dužinu pa su samo kaotično natrpali cijelu radnju, umjesto da se lagano dizala atmosfera pa makar film trajao i 3 naviše sati, za što sam uvjeren da je originalno i bila ideja. Likovi su više manje iritantni i naporni, izuzev Freemana i Levitta, koji su mi se i najviše dopali, no sve u svemu mislim da je tako i bilo namijenjeno.
Izašao je na "home media" jel? Kul, vrijeme da ga po trećim put pogledam.
Al srsly, na prvo gledanje ti se ništa neće "posložiti".
Wolfwrath
21-11-2012, 19:45
Nije stvar slaganja priče, dovoljno sam istreniran u kompleksnostima da mogu podosta odmah uhvatiti, nego čist nedostatak vremenskih odrednica plus nabacanost uništava sav dojam. Jedan tren je ovako, drugi tren je prošlo 3 mjeseca. To se moglo puno bolje napraviti.
Pa nema se tu šta "posložiti", nije neki mindfuck film, kao npr. Shutter Island ili šta ti ja znam.
jup to sto su skocili 5 mjeseci je usralo film, ali posto je iso s tim da ga oni nako sjebe nije mogo nikako drugacije to napravit, osim eventualno da je odmah ubacio onog sto je na kraju da ga zamini :P
Wolfwrath
22-11-2012, 09:10
Kao što sam rekao,moglo se to isto napraviti,samo bolje. Uzmi dodatnih pol sata, sat, pa lagano diži atmosferu dok svi rade šta već rade.
šcer od SAVE BAĆIĆA
22-11-2012, 09:34
Sve se to tako i događa. Imamo upečatljivi uvod, razvoj radnje te orgazmični kraj filma ali i serijala. Sve je na mjestu.
Pa nema se tu šta "posložiti", nije neki mindfuck film, kao npr. Shutter Island ili šta ti ja znam.
Mislio sam na neke detalje koji ti promaknu u filmu na prvo gledanje. Tipa koji avion je Bane koristio da preveze Brucea, zašto Pavlovu vade krv dok ga izvlače, pa, ako želiš, i svaku onu (prilično minimalnističku) mimiku (hvwTx1UWswQ)Skoju Hardy napravi.
Ne mora film biti "mindfuck" da bi imao intrigantan podtekst. Ovdje ima materijala i bez twista na kraju. Naravno, ima nekakvih propusta, ali ništa kriminalno.
Zašto Bane ostavi Brucea "u zatvoru sa doktorom, TV-om i otvorenim izlazom"? Zašto ne detonira bombu odmah? Što je trebalo ispasti od one demonstracije anarhije, a što je zbilja ispalo? Jel Batman republikanac ili demokrat? Otkud (blesave?) usporedbe s Occupy Wall Streetom? yadda yadda yadda (G3IVgiUxuMU)...
Sgt. Bull
22-11-2012, 10:43
Your argument is invalid.
Sve te stvari su prelagane za shvatiti, mislim ono...
Krv vadi jer želi da svi pomisle da je doktor mrtav kada nađu neko xy tijelo. Koju mimiku? You have my permission to die...? I više nego jasno - želi da ga natjera kako Gotham pati i da gleda kako grad gori. Onda, kako i kasnije saznaš, ovi koji su plaćeni da ga održavaju u životu će vjerojatno biti plaćeni da ga... well, prestanu održavati u životu. Izlaz je tu u smislu provokacije. Batmanu je tijelo slomljeno, a slomljen čovjek može samo gledati prema izlazu i želiti da se nađe na drugoj strani. No istina je da je ona (druga strana jel') nedostižna.
Što je trebalo ispasti od demonstracije anarhije? Ništa. Gotham je trebao biti "očišćen", onako kako ga je ~10 godina prije toga pokušao očistiti Ra's Al ghul. Ne od ološa već od svih ljudi koji su, parafraziram "nesposobni preuzeti kontrolu u svoje ruke i dopuštaju bogatima (manjini) da im diktira slobode" ili nešto tako. Samo dodaj bilo kakvu hurr durr anarhističku ideju and it'll fit right in. Što je ispalo? Ništa. Baš kao i u prijašnjim dijelovima, Batman je spasio stvar i to je to. Nema dalje.
Koga briga da li je Batman rep ili dem? Pitaš besmislena pitanja koja nikada nisu ni trebala biti odgovorena. Odakle usporedbe sa OWS? Ja nigdje ne vidjeh to...
istina sve se to pohvati u prvom gledanju
Da li Bane želi Brucea natrag? "You have my permission to die" ne znači da će ga ubiti, nego da, kad jednom prođe kroz tu "indoktrinaciju" može raditi što hoće, pa ako želi umrijeti, slobodno.
Što se tiče republikanaca, demokrata i OWS, naravno da je bitno. Nema recenzije koja se na to nije osvrnula. Batman je desničarske pizdarije već u TDK počeo raditi kad je mobitele stavio pod nadzor, a u TDKR se prilično jasno ispolji i to da ni ne može biti heroj bez hrpe novaca, kamata i burze.
OWS je valjda ljudima upao u oko jer je radnja filma naizgled o onom "99%" koji se pobuni protiv kapitalizma, ali paralele su logičnije s nekakvim ekstremnim islamistima nego s hrpom nezaposlenih studenata O_o
Opet je krenuo masseffectirati proste filmove
Sgt. Bull
22-11-2012, 13:54
Da li Bane želi Brucea natrag? "You have my permission to die" ne znači da će ga ubiti, nego da, kad jednom prođe kroz tu "indoktrinaciju" može raditi što hoće, pa ako želi umrijeti, slobodno.
Što se tiče republikanaca, demokrata i OWS, naravno da je bitno. Nema recenzije koja se na to nije osvrnula. Batman je desničarske pizdarije već u TDK počeo raditi kad je mobitele stavio pod nadzor, a u TDKR se prilično jasno ispolji i to da ni ne može biti heroj bez hrpe novaca, kamata i burze.
OWS je valjda ljudima upao u oko jer je radnja filma naizgled o onom "99%" koji se pobuni protiv kapitalizma, ali paralele su logičnije s nekakvim ekstremnim islamistima nego s hrpom nezaposlenih studenata O_o
Bane želi Brucea natrag. Znaš zašto? Zato što na onom mock-trialu izvodi sve i jednog bogataša i šalje ga u smrt na ovaj ili onaj način. Tako da želi da ga vidi ne kao Batmana, ne kao potomka čovjeka koji je izgradio Gotham već kao bogataša. Aristokratu.
Već sam ti objasnio za indoktrinaciju. Sloboda je za one zatvorenike na dohvat ruke no ne mogu je dostići. Samo je jedno uspjelo i to samo zato što je bila u stanju da odbaci sve što je držalo za zatvor i što je moglo da je ostavi na životu - uže koje veže za sebe kada skače. Da si pažljivije gledao, možda bi i vidio detalj u kojem Bruce u prvom i drugom skoku ima uže oko struka, pa faila. Dok u trećem nema i zato i uspije. Upravo zato što je u stanju da se ne samo psihički već i fizički odvoji od zatvora. Jedini bjeg iz rupe jeste ili skok preko ruba bez užeta ili sigurna smrt. Sve dok imaš uže na sebi ne možeš uspjeti jer je ono prekratko. Idemo dalje.
Mislim da je negdje i Nolan rekao kako ovo i OWS nemaju nikakve veze. Hipsterštine. Glupost je tražiti ikakve poveznice između ovog.
Ne, nije bitno što se tiče demokrata i republikanaca. U Gothamu ne postoje demokrate i republikanci. Ne postoje ni u tom univerzumu jer da bi isti postojali morala bi biti neka razumnija podjela na klase. Jedina klasna raslojenost u Batman univerzumu je ona između extra-super-duper bogatog Brusa i njegovog mu Wayne Enterprise odbora i onih drugih, policajaca, falafel prodavača i svih ostalih koji se dijele na patetične (veoma siromašne i zavisne od Batmana i njegovog spašavanja) i one loše (falafel policajac i svi oni u Arkhamu koji su odlučili da se obogate na brzi način). Gledaš sve kroz neku prizmu teoretičara umjesto da na to jednostavno gledaš kao na film, što i jeste. Bane napada burzu da bi srušio WE. Zašto? Zato da bi Miranda mogla da postane dio odbora i preuzme kontrolu i dovede Banea i da bi dva sata kasnije (filma jel) Batman uradio šta več i uradi. Nema tu nekih skrivenih poruka niti nekih spešl mindfuckova. Imaš jednostavan plot i to je to. Komplikuješ gdje ne trebaš. :)
Lijepo je raspravljati sa nekim ko te ne vrijeđa. Imaš od mene jedan veliki :thumbs2:
TL;DR: You're wrong. Again. :D
...ja mislim da Aerial nije gledao istog betmena kao ja...
ic analizirat film paralelno sa politikom je van mozga lol
dakle Batman je HDZovac xD
Horny Devil
22-11-2012, 15:40
Je li Bane onda Čačić?
Ne znam baš, po tome bi Miranda bila Vesna Pusić.
McPingvin_v2.0
22-11-2012, 15:48
Dosta, počet ću shvaćati što se dešava u filmu bez da sam ga gledao!
Bane želi Brucea natrag. Znaš zašto? Zato što na onom mock-trialu izvodi sve i jednog bogataša i šalje ga u smrt na ovaj ili onaj način. Tako da želi da ga vidi ne kao Batmana, ne kao potomka čovjeka koji je izgradio Gotham već kao bogataša. Aristokratu.
Već sam ti objasnio za indoktrinaciju. Sloboda je za one zatvorenike na dohvat ruke no ne mogu je dostići. Samo je jedno uspjelo i to samo zato što je bila u stanju da odbaci sve što je držalo za zatvor i što je moglo da je ostavi na životu - uže koje veže za sebe kada skače. Da si pažljivije gledao, možda bi i vidio detalj u kojem Bruce u prvom i drugom skoku ima uže oko struka, pa faila. Dok u trećem nema i zato i uspije. Upravo zato što je u stanju da se ne samo psihički već i fizički odvoji od zatvora. Jedini bjeg iz rupe jeste ili skok preko ruba bez užeta ili sigurna smrt. Sve dok imaš uže na sebi ne možeš uspjeti jer je ono prekratko. Idemo dalje.
Mislim da je negdje i Nolan rekao kako ovo i OWS nemaju nikakve veze. Hipsterštine. Glupost je tražiti ikakve poveznice između ovog.
Ne, nije bitno što se tiče demokrata i republikanaca. U Gothamu ne postoje demokrate i republikanci. Ne postoje ni u tom univerzumu jer da bi isti postojali morala bi biti neka razumnija podjela na klase. Jedina klasna raslojenost u Batman univerzumu je ona između extra-super-duper bogatog Brusa i njegovog mu Wayne Enterprise odbora i onih drugih, policajaca, falafel prodavača i svih ostalih koji se dijele na patetične (veoma siromašne i zavisne od Batmana i njegovog spašavanja) i one loše (falafel policajac i svi oni u Arkhamu koji su odlučili da se obogate na brzi način). Gledaš sve kroz neku prizmu teoretičara umjesto da na to jednostavno gledaš kao na film, što i jeste. Bane napada burzu da bi srušio WE. Zašto? Zato da bi Miranda mogla da postane dio odbora i preuzme kontrolu i dovede Banea i da bi dva sata kasnije (filma jel) Batman uradio šta več i uradi. Nema tu nekih skrivenih poruka niti nekih spešl mindfuckova. Imaš jednostavan plot i to je to. Komplikuješ gdje ne trebaš. :)
Lijepo je raspravljati sa nekim ko te ne vrijeđa. Imaš od mene jedan veliki :thumbs2:
TL;DR: You're wrong. Again. :D
Napokon neka pametnija analiza za razliku od ovih komentara nakon :D
Sad sam počeo opet nešt' pisati pa sam select-deletao, nemam volje ovdje. Pokušavam se sjetiti časopisa u kojem sam ovo ljeto čitao analizu TDKR s nekakve socio-političke perspektive, u kojoj je lik odlično objasnio kapitalistički karakter Nolanovog Batmana (pa i to da je zapravo desničar), ali da me ubiješ se ne mogu sjetiti... jel bio Forum ili Globus ili nešto drugo, ne znam, ali odličan tekst.
Naravno, s druge strane ima i onih koji su potpuno zaglibili (http://www.businessinsider.com/rush-limbaugh-bain-capital-batman-bane-obama-romney2012-7)Su nekakvoj političkoj sapunici koja nema neke veze sa zdravim razumom.
Windwalker
22-11-2012, 18:29
Vi ste još na tome???
Ne da mi se ni čitat kakve gluposti pišete.
To je Batman!!!
Imaš good guy Batmana i bad guy Banea i oni se tuču.
I ak je film cool i zabavan onda je vrlo dobar i dobije 8/10 neovisno o rupama i kraj priče.
Ja ozbiljno mislim da bi vi svi morali početi gledati filmove radi zabave i razbibrige, a ne da tražite iglu u sijenu samo da bi ih mogli popljuvati na forumu :D
A čuj, postoji kurva i postoji djevojka.
Zato Pilgrim ima 81% :friends:
Obje su za zabavu i razbibrigu, a jedna može biti drugo ako ne tražiš iglu u sijenu xD
šcer od SAVE BAĆIĆA
22-11-2012, 19:59
Politička pozadina Nolanovog Batman serijala koju je Aerial natuknuo je pošteno obrađana na xy forumskih rasprava i secirajućih recenzija, tako da ne vidim što se neki tome iščuđuju ili podsmjehuju. Nije ovo Burton i vojska pingvina koja teroriziram grad :rotfl: .
Wolfwrath
22-11-2012, 23:31
Kako se ja nasmijem svaki put kad se Vedran pojavi :D
Uglavnom, slažem se sa Bullom vezano za betmena. Nema tu takve podradnje koju bi se dalo istraživati. Filmove i gledam zbog zabave, no to ne znaci da mi imerzija ne moze biti unistena nekim dijelovima i aspektima na koje ja jače polažem. Ovaj puta, to je konfuzno odvijanje radnje s obzirom na vrijeme. Da to želim, otišao bih gledati Dr. Who ili čitati nešto od Clarkea. Tako da ostajem pri prvoj tvrdnji: cijela druga polovica filma mi izgleda nepotrebno natrpana i nabacana. Dobro je,ali moglo je i bolje.
A ako cemo bas sitnicariti,vezano za kraj:
svjetski poznati milijarder koji je navodno umro (a zapravo je lažirao smrt kako bi se sakrio) za vrijeme najveće terorističke situacije u povijesti koja je uzrokovana time da su dotični teroristi došli u posjed nuklearnog naoružanja napravljenog od strane dotičnog bogataša sjedi usred Francuske u kafiću. Right.
Dreamer Deceiver
22-11-2012, 23:48
zašto ne? možda misle da je on samo look-alike :D
šcer od SAVE BAĆIĆA
22-11-2012, 23:51
A ako cemo bas sitnicariti,vezano za kraj:
svjetski poznati milijarder koji je navodno umro (a zapravo je lažirao smrt kako bi se sakrio) za vrijeme najveće terorističke situacije u povijesti koja je uzrokovana time da su dotični teroristi došli u posjed nuklearnog naoružanja napravljenog od strane dotičnog bogataša sjedi usred Francuske u kafiću. Right.
:rotfl:
Pa nije umro kao milijarder s obzirom da je djelovao maskirano."Umro" je Batman a ne Bruce Wayne. Tak da ne vidim zašto ne bi sjedio mirno u kafiću. Nije on napravio bombu. To bi bilo isto kao da bi optužili Teslu jer je izmislio izmjeničnu struju koju koriste za ubijanje optuženika na električnoj stolici.
Mislim da bi ipak trebao još jednom pogledati film :D .
wat
Wolfwrath
23-11-2012, 00:11
*sigh* Onaj pogreb? Piše Bruce Wayne na grobu. Ovi koji su znali da je on Batman, a mislili su da je umro, onda su izmislili priču da opravdaju nestanak Brucea tako da ne moraju otkriti svijetu da je on bio Batman. A ovo drugo ti je čista glupost. Fala bogu da je tvrtka odgovorna ako napravi potencijalno oružje masovnog uništenja, nikome ništa ne otkriju, dapače slažu svima da je visoko-profilni projekt besplatne energije neuspješan, da bi onda teroristi svijetu otkrili kako su ovi slagali i to iskoristili da bi držali nekoliko milijuna ljudi taocima. Uopće nisu odgovorni, zašto bi bili? /sarkazam
Aerial: tl;dr, nije pitanje hoće li ga netko skužiti, pitanje je kad će ga netko skužiti.
Mene zanima odakle taj zaključak "nam tu nikakve podradnje". Jel to od producenata? Nolan reko? Na seminarima iz teorije filma su vam to rekli?
Wolfwrath
23-11-2012, 00:20
Mene zanima odakle taj zaključak "nam tu nikakve podradnje". Jel to od producenata? Nolan reko? Na seminarima iz teorije filma su vam to rekli?
Ne mislim na to. Naravno da imaju podradnje, nema dobrog filma koji ne vrti neku sekundarnu priču. Mislio sam na granica-teorije-zavjere skrivena podradnja pa da moraš gledati 5 puta da bi skužio tko je šta kako kada i zašto napravio. S osobnog stajališta, to jest, ne nalazim ga toliko kompleksnim. Ne mogu to garantirati za druge.
Ako može Gotovina, može i Batman.
Wolfwrath
23-11-2012, 00:38
Da,al čisto sumnjam da batsy ima poljake da ga izvuku iz zatvora :D
Imo je Selinu.
Ja gledo Teda jučer, dobar mi je film, tulum sa Flash Gordonom je supač. DESTROY MING.
Najbolja stvar u tom filmu je Mila Kunis.
Wolfwrath
23-11-2012, 01:13
Upravo samo pogledao Teda.
8.5/10
Dobar film, jako mi se sviđa glumačka postava. Predvidljiva i jednostavna radnja, ali humor je na mjestu i cijela atmosfera je vrlo simpatična. Dodatni bodovi na doticanju problema neodgovornosti za vlastiti život, tako da smatram da bi film mogao komotno biti okarakteriziran kao edukativan, pošto bi se mnoštvo ljudi tu moglo naći. Patrick Warburton mi je i dalje car, a kratka pojava Reynoldsa mi je čisti smijeh. Retrogradno mi se film još i više dopao kad sam skužio da je pripovjedač Patrick Stewart :D
Edit: Zna netko kako se zove plavojka s Tedova posla? Poznata mi je ženska, ali ne mogu je smjestiti.
Ona ti je glumira u Smallvilleu sestru od Supermana - Laura Vandervoort. Pre pre pre sexy je cura.
EDIT: Ako misliš na nju, a ne na onu blagajnicu!?
http://img.devotedpics.com/l/laura-vandervoort/miscellaneous/laura-vandervoort-pictures-1cfed4e53a390832bfe1fef75752ff95.jpg
Worthaur
23-11-2012, 11:29
Glumila je i u "V" remakeu
Kaj nije ova Johnnyjevog posla? On misli na onu bolesnu blagajnicu :)
Zato i pitam, nadam se da se zabunio pošto blagajnica nije ništa posebno, pogotovo pokraj Laure :D
PS: Od Teda cura je Jessica Barth (blagajnica).
http://images.starpulse.com/pictures/2012/06/22/previews/Jessica%20Barth-DGG-036848.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/96/Brave_Poster.jpg
Simpa priča, na momente ultra detaljne scene i likovi... i kosa. Kosa. :pray:
4/5
da, znam, mene je kosa isto oduševila :D poželiš da imaš takvu xD
MILF hunter
23-11-2012, 16:04
Lawless 7/10
End of Watch 7/10
Windwalker
23-11-2012, 16:10
Kad smo već kod kose...
Tangled
http://www.movieposterdb.com/posters/10_10/2010/398286/l_398286_00c9fcef.jpg
bmrndc2i2aE
5/10
Mary and Max
http://www.movieposterdb.com/posters/09_12/2009/978762/l_978762_6926eea1.jpg
nLm6zu__rZ8
9/10
Dreamer Deceiver
23-11-2012, 16:14
ne slažem se s ocjenom za tangled, barem 2 boda više treba imat :D Ali za Mary and Max se slažem ^^
Wolfwrath
23-11-2012, 16:14
Ona ti je glumira u Smallvilleu sestru od Supermana - Laura Vandervoort. Pre pre pre sexy je cura.
EDIT: Ako misliš na nju, a ne na onu blagajnicu!?
http://img.devotedpics.com/l/laura-vandervoort/miscellaneous/laura-vandervoort-pictures-1cfed4e53a390832bfe1fef75752ff95.jpg
To je ta. Smallville, fakat :D
@Windwalker: poniji mi sve kažu što trebam znati. :bravo:
Windwalker
23-11-2012, 16:20
ne slažem se s ocjenom za tangled, barem 2 boda više treba imat :D Ali za Mary and Max se slažem ^^
A kaj da kažem?
Tipična klišejizirana Disney princess romantična komedija s usiljenim humorom.
Animacija je lijepa i shvaćam da bi se nekome mogao film više svidjeti, no meni nije.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/04/Bernie_film_poster.jpg
Meeeeh.
Linklater je pokušao nešto što je Cohenima mačji kašalj i... a ne znam, režirano uredno, ali ispalo prilično nezanimljivo.
Taj kvazi-reality format je ovaj put potpuno lišen slobode. Sve je već unaprijed poznato, što može biti ok, ali nijedan lik, izuzev Bernija na par minuta, ne prođe nikakvu promjenu u sat ipo vremena, a dijalozi tak-tak.
Zapravo su najjači dio filma one dvije žene koje na trijemu kuće komentiraju, gdje se ona krnjava samo smije (scena koju ne moš' fulati da je Linklaterova :D ).
2.5/5
Ted - 6/10
Nasmijao sam se možda 2 puta kroz cijeli film. Radnja je nezanimljiva i blesava, a baze često isforsirane i lošaste. A i oni dijelovi kad je film kao "dramatičan" su soooo baaad :D Ona blagajnica je hut ez fugg, pa pola ocjene više.
Blagajnica je meh, pogotovo ono kad odlaze iz one uličice i ima preloše dupe.
Mila Kunis najbolja. I ova sa Johnnyjevog posla.
Mila Kunis mi je puno sexnija bila u Forgetting Sarah Marshall, ovde su joj oči prevelike :D
Nisu joj toliko oči pre velike koliko joj obrve felšaju, stoje pre daleko od očiju pa izgleda smiješno ako se zagledaš.
Duke of Earl
23-11-2012, 23:20
The Expendables 2 (http://www.imdb.com/title/tt1764651/)
http://www.comingsoon.net/gallery/75070/The_Expendables_2_17.jpg
Ovo mi je valjda naugodnije filmsko iznenađenje ove godine, baš nisam očekivao ništa nakon prvog koji mi je bio poprilično dosadan i forsan, ali s ovim su stvarno probili neke nove granice...nečega. Valjda naj samosvjesniji fim koji sam ikad gledao.
8/10
Ovo od tebe nebi očekivao niti u milijun godina :D Mislio sam da uopće niti ne gledaš takve filmove, reskepta.
Inače, u zadnja 3 dana sam pogledao...
Brave
Fora animirani film, vjerojatno najljepša animacija do danas, ok radnja, super atmosfera, nešto smijeha. Zadovoljan sam, no nije mi među boljima...
6,5/10
The Lookout
Film mi je bio odličan, mali Gordon me opet ugodno iznenadio, fino je odglumio lika sa mentalnim poremećajem, ima potencijala u njemu. Radnja je zanimljiva, gluma na nivou, ugodno me iznenadio.
7,5/10
Exam
Film mi je do samog kraja bio zanimljiv, fini mindfuck. Ima očitih detalja zbog kojih misliš da si skužio pitanje/odgovor, ali eto, na kraju je odgovor po meni bio iznenađenje, možda zbog pada koncentracije u ključnom trenutku :D Najveća zamjerka mi je loš i nedorečen kraj.
6,5/10S- da je kraj drugačiji, bila bi veća ocjena.
Windwalker
23-11-2012, 23:52
Slažem se za Exam. Kraj je malo podbacio. Od mene 7/10.
Inače, ženska je iz SW Force Unleashed.
Wolfwrath
24-11-2012, 00:33
Mind fuck? Sad ste me zaintrigirali.
Fora mi je kako mogu biti zanimljivi ti filmovi koji se čitavi odvijaju u jednoj prostoriji :D
Yep, 12 angry men i the man from earth su mi među dražim filmovima uopće.
Dreamer Deceiver
24-11-2012, 00:56
Ovo mi je valjda naugodnije filmsko iznenađenje ove godine, baš nisam očekivao ništa nakon prvog koji mi je bio poprilično dosadan i forsan, ali s ovim su stvarno probili neke nove granice...nečega. Valjda naj samosvjesniji fim koji sam ikad gledao.
8/10
šta očekivat od filma u kojem se glavni negativac zove Villain :D
Kostolomac
24-11-2012, 01:11
Pogledao Teda. Fora mi je film. Možda i nije nešto kvalitetan, ali
plišani medo koji šmrče kokain sa Flashom Gordonom i ševi žene, dumb-face Waflberg, i prehawt Mila
su mi dovoljni da mu dam 7/10.
Windwalker
24-11-2012, 02:19
Ratatouille
http://www.mybigfatcubanfamily.com/.a/6a00d8341c89e653ef010536f4912a970c-320wi
-D3HmeFcgS4
8/10
Ček, oni ozbiljno snimaju nastavak od Snjeguljice i lovca :pray: Pa što će sad!? Loviti vampire!?
Duke of Earl
24-11-2012, 11:13
Ovo od tebe nebi očekivao niti u milijun godina :D Mislio sam da uopće niti ne gledaš takve filmove, reskepta.
Ma daj, Commando od Švarcija mi je u top 5 filmova uopće :D Općenito su mi ti stari akcijski klasici genijalni, jedino kaj mi je 90 % svih novih akcića užasno pa ih uopće ne spominjem ili ne gledam.
Sgt. Bull
24-11-2012, 11:33
8/10
Sad će te pingu rejpat zbog ovog.
Duke of Earl
24-11-2012, 11:58
Misliš onaj koji je napisao esej o astrofizičkim nepravilnostima u filmu temeljenom na društvenoj igri kao neka loša trećerazredna forumska kopija Neil deGrasse Tysona ? Shvatit ću ga ozbiljno, da.
McPingvin_v2.0
24-11-2012, 12:14
OK.
The Great Duck
24-11-2012, 12:19
Ma daj, Commando od Švarcija mi je u top 5 filmova uopće :D Općenito su mi ti stari akcijski klasici genijalni, jedino kaj mi je 90 % svih novih akcića užasno pa ih uopće ne spominjem ili ne gledam.
Slažem se u potpunosti. Od 2000-e nadalje, Taken je jedini akcić koji me impresionirao - premda, ima još ok naslova, poput Transportera ili Shoot 'Em Up, i valjda bi se moglo i one superherojske filmove tu uvrstiti. Ostalo je uglavnom neko bezvezno CGI preseravanje. Slična stvar je i s hororima.
Al da, ovo iz 70-ih, 80-ih, 90-ih...
Death Wish
Dirty Harry
Enter the Dragon
Escape from New York & LA
Terminator 1 i 2
Die Hard 1 i 2 (treći još nisam gledao)
The Rock
Enemy of the State
The Last Boy Scout
Last Man Standing
Delta Force
Robocop
Under Siege 1 i 2
American Ninja
Hard Target
Aliens
Total Recall
Red Heat
Raw Deal
Lone Wolf McQuade
Missing in Action
Avenging Force
Marked for Death
Showdown in Little Tokyo
Stone Cold
The Jackal
Roadhouse
Cliffhanger
Point Break
The Killer
A Better Tomorrow
Lethal Weapon serijal
BHC trilogija
Air Force One
Jack Ryan trilogija
The Fugitive
In the Line of Fire
The Hitcher
They Live!
No Escape
Blade
itd., itd.
Naravno, neki od ovih su ipak par stepenica iza ostalih, koji ipak ostaju ugodna zabava za ubit kojih sat i pol vremena.
Zamjetite izostanak Ramba s liste. :( Ne, još ga nisam pogledao. :(
Sgt. Bull
24-11-2012, 12:19
WHY U NO RAEP HIM?! WHY?!
Ontopic:
Adventureland
http://cdn-7.nflximg.com/images/1520/1291520.jpg
3,5\5
Ono savršeno ljeto... film ima fenomenalnu (na momente i previše iritantnu) muzičku podlogu. :D
Also, ovo je već nti film u kojem mi Reyonolds owna svojom pojavom. U Tedu mi je bilo fenomenalno. Ovde je već standardnija uloga, ali je opet dobra.
mortician
24-11-2012, 12:37
Jep, ost je jedan od boljih... btw, šteta kaj se Motola ne odluči za još neki film tog kalibra, Superbad je isto rulao.
The Grapes of Wrath (http://www.imdb.com/title/tt0032551/)
http://i.imgur.com/3pYes.jpg
Ulazi u top 5 klasika starog holivuda koje sam imao prilike pogledati.
9/10
Ujedno gledao i TDKR, i nisam siguran, u usporedbi s Avengersima, koji je ove godine uspio više podbaciti.
The Watch
2-3 dobre fore tokom čitavog filma, Ben loš kao i uvijek, Vaughn dno dna, bezveze :(
2/10
Windwalker
24-11-2012, 15:35
Ja to mogu zaključit i po posteru.
Kud bi još sat i pol trošio na nešto takvo?
Horny Devil
24-11-2012, 19:36
Sinister
http://i.imgur.com/yN8jT.jpg
Dobra priča, solidna gluma, predvidljiv kraj, manjak scareova. Eto mu šestica.
Niko Bellic
24-11-2012, 20:10
LomUmAONUpo
8/10
Karlo_from_Bjelovar
24-11-2012, 20:53
pogledao rock of ages. potratio sam 2h života.
Wolfwrath
25-11-2012, 00:15
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDg2NzM2NzIwNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODE2ODc1Mg@@._ V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
7/10
Sasvim dobar film, natjera te da se i sam zamisliš.
Windwalker
25-11-2012, 00:24
Ne vidi se slika. Stavite uvijek i naslov ako stavljate sliku.
Sonic_Moronic
25-11-2012, 00:25
+1 to uvijek govorim
Windwalker
25-11-2012, 02:49
Zagorski specijalitetSi Šuma Summarum
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2011-07-26/Kultura/DavidKapac01.jpgShttp://www.havc.hr/userfiles/image/goran/suma_summarum_plakat.jpg
Ok, domaći horrorci i to dva.
Oba su na sličnu foru. Skupina ljudi na teambuildingu u šumi (točnije, paintball). I onda naiđu na pomahnitale domoroce.
Prvi, Zagorski specijalitet, više se trudi biti ozbiljan. Manje je likova, kratko traje i više je na tragu prvog Texas Chainsaw Massacrea. Ima dosta dobru atmosferu, fotografiju, malo krvi i bolesnoća te par ludih i smiješnih likova. Gluma je sasvim ok za naš film. Problem filma je što stvarno prekratko traje (svega 45 minuta). Svejedno, solidnih 7/10.
A sad drugi, Šuma Summarum. E da mi je netko rekao da Hrvati mogu snimiti nešto ovako ludo, uvrnuto, bolesno, i na kraju, genijalno. Ovaj je više tipa Wrong Turn, ali zabavniji. Više je likova, od kojih su svi odlično okarakterizirani. Gluma mi je također ok. Većina glumaca mogu se prepoznati iz raznoraznih 'humorističnih' serija koje su znale biti po televiziji. Film je mješavina horrora i komedije, sa stvarno uvrnutim likovima i ludim scenama. Traje gotovo puna 2 sata i niti na trenutak mi nije bio dosadan. Jedino kraj malo razočara. No, kad razmislim, možda je tako i bolje. Čistih 8/10.
Gledao sam raznih američkih i britanskih horroraca na sličnu foru i bome im ovi naši mogu konkurirati, a neke i premašuju. Treba nam više takvih filmova.
Wrong Turn je smeće od filma. Nadam se da ovi naši nisu takvi.
mhm, Šuma Summarum je odličan ^^
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a5/TotalRecall2012Poster.jpg
Original sam gledao tako davno da se skoro ni ne sjećam filma, što je možda i ok, s obzirom da tako ovaj novi mogu gledati kao clean slate.
Također, gledao sam extended version. Koja je razlika u odnosu na theatric pojma nemam (osim očigledno da traje duže) jer ga u kinu nisam glrdao.
Enivej, vizualno jedan od najimpresivnijih filmova u zadnje vrijeme, a ima i par odlično snimljenih akcijskih scena. Par kul scena s gravitacijskim trikovima i odlično animirani androidi. Tamo negdje na pola puta se dobar dio scena pretvori u poziranje, nažalost, pa u 80% slučajeva gledaš Kate Beckinsale kako se guzi kraj neke eksplozije dok joj ona savršena kosa vijori na povjetarcu.
Za razliku od oriđiđija, ovdje nema neke misterije izvan činjenice da se čovjek ne sjeća tko je, Mars je potpuno izbačen, a politički ton je možda prenaglašen i simplificiran.
Sve u svemu dobra akcija, al ništa posebno.
3/5
Karlo_from_Bjelovar
25-11-2012, 13:56
pogledao teda. jedan od boljih što sam u zadnje vrijeme pogledao.
Skul scena s gravitacijskim trikovima
još da im fizika u filmu ima smisla sve bi bilo oke..
Deadwalker
25-11-2012, 15:45
Monster
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/c/c4/Monster_movie.jpg
Koji film, majke ti. Ironičan pristup definiciji morala i normalnog kroz jedno veliko životno sranje cure koja je na ulici od 13-te godine života. Charlize je bogovski odglumila tu ulogu, definitivno njezino najbolje filmsko izdanje kojem sam svjedočio do sada. Ne znam, riječi su suvišne. Citirat ću Eberta...
This is one of the greatest performances in the history of the cinema.
Kako mi je to remek-djelo promaklo do sada? :(
9
Wolfwrath
25-11-2012, 16:57
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNDg2NzM2NzIwNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODE2ODc1Mg@@._ V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
7/10
Sasvim dobar film, natjera te da se i sam zamisliš.
jebga, slika je s imdb-a, nisam skužio.
Film je Exam.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/97/Inbred_FilmPoster.jpeg
Francuski extremity u League of Gentlemen stilu?
Pa da, nešto takvo. Neka horor komedija valjda.
Malo usporen za obični torture porn i potpuno besmislen, ali ajd... tu i tamo uleti neka čudno-neugodno-smiješna-blesava smrt, a i lokalni degenerici s umjetnim "bwittif" zubima su kul.
2/5
crnisokol
25-11-2012, 18:23
Secretariat
http://wordonfire.org/getmedia/d15b5cb2-e934-429d-b32c-0069d94223b0/secretariat-sm.aspx
Solidan film koji pati od glavne boljke većine Disneyevih produkcija - predvidljivosti.
7/10
Sonic_Moronic
26-11-2012, 09:16
Up
http://4.bp.blogspot.com/-YLUqucE3-xY/TyQ0_sgOrfI/AAAAAAAAC1k/dHdecOlfaH4/s1600/up1.jpg
Priča o dvojici luđaka koji zaustave genija istraživača da uhvati rijetku pticu :)
Vrlo dobro, makar je vrhunac (i početak) filma jedna od najbolje ispričanih ljubavnih priča, u nekoliko minuta.
The Jacket (2005)
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUyMjEwNjE4M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ5MDgyMQ@@._ V1._SY317_.jpg
8/10
crnisokol
26-11-2012, 14:51
Casablanca
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Ih%2Bl%2BGY5L._SL500_AA300_.jpg
Dobar, no očekivao sam više..kao jedan od najboljih filmova ikad i sl., no meni zasigurno ne ulazi ni blizu naj filmova..
8/10
MILF hunter
26-11-2012, 14:57
Ako išta, jedan je od najromantičnijih. Čista divota od filma, savršena gluma i magija koju gotovo više i ne možeš naći u današnjem Hollywoodu.
Death By Sexy
26-11-2012, 15:57
Up
Priča o dvojici luđaka koji zaustave genija istraživača da uhvati rijetku pticu :)
Najgori opis ovog filma u svemirima :pray:
Windwalker
26-11-2012, 20:40
A možda i najbolji.
Sad to sigurno moram pogledat.
Sonic_Moronic
26-11-2012, 21:19
[quote="Sonic_Moronic":3hjojl4f]Up
Najgori opis ovog filma u svemirima :pray:[/quote:3hjojl4f]
Pa na to se svodi, zar ne? Glavni "negativac" ima potpuno razumljivu motivaciju, i onda mu dođu ovi i spriječe da ga uhvati dosad znanosti nepoznatu vrstu koju je lovio cijeli život :D
Molimo bih par filmova slicnih Warrior-u.
Pridružujem se željama, pošto mi na pamet padaju samo "hitovi" Segala i Van Dammea.
The Wrestler (http://www.imdb.com/title/tt1125849/)Smožda?
Horny Devil
26-11-2012, 22:58
The Fighter? (http://www.imdb.com/title/tt0964517/)
Raging Bull? (http://www.imdb.com/title/tt0081398/)
Horny Devil
26-11-2012, 23:08
Ali (http://www.imdb.com/title/tt0248667/), The Hurricane (http://www.imdb.com/title/tt0174856/), Million Dollar Baby? (http://www.imdb.com/title/tt0405159/)
Jedino Wrestler mi je tu koliko toliko sličan tome. Al tu sad ovisi od osobe do osobe. Meni bi slično Warrioru bio tako neki UFC like tournament sa solidnom pričom i zanimljivim likovima.
Ovi boksački koje ste naveli, a gledao sam većinu, mi baš ne idu u isti koš sa Warriorom.
Windwalker
26-11-2012, 23:30
Wrestler je za zaspat. Ali i Raging Bull su smeća.
Cinderella Man je vrlo dobar. Rockyji su odlični (no ne znam jel ima netko tko ih nije gledao).
I od navedenih je Fighter dosta dobar.
A koliko su slični s Warriorom... hmm. No, isti su žanr.
Sgt. Bull
26-11-2012, 23:33
Ti nisi normalan.
šcer od SAVE BAĆIĆA
26-11-2012, 23:47
Warrior je dobar ali i precijenjen film.Kao drama funkcionira ali mana mu je neuvjerljivost.Čak je i prvi Rocky uvjerljiviji te se lakše povezati sa glavnim likom.
Wrestler je remek djelo, Raging Bull je klasik, Cinderella Man je vrlo dobar a Fighter je odličan.Million Dollar Baby je također odličan ali svi ti filmovi su prilično različiti po stilovima.
Ono u što sam siguran je The Wrestler i jedna od najjačih glumačkih izvedbi ikada.Rastura mi čak Robert De Nira iz Raging Bulla.
Ma ok je film samo previse holivudski kraj, a i malo mi je neuvjerljivo da ga je ovaj mogao izmlatiti. Nema sanse
The Great Duck
27-11-2012, 00:36
Pridružujem se željama, pošto mi na pamet padaju samo "hitovi" Segala i Van Dammea.
Seagal je snimio boksački/hrvački film?
You yi tian
Odličan film, iznenađujuće, još bolji time šta nikakva očekivanja nisam ima kad san ga krenia čekati. Jedan od romantičnijih filmova koje sam pogleda u posljedne vrime, i što je najbolje nije naporno sranje već je to pozitivno. Scenarij je odličan i konstantno tjera na pitanje koji se tu kurac zapravo događa, a istovremeno vuče sve jače i dublje da se zagledaš. Sve to stvora izvrsnu atmosferu i održava napetost s vrlo malo radnje. Rješavanje zapleta i kraj filma su ono što je tu još i najimpresivnije i di se krije ponajviše ta moja oduševljenost, stvarno film za pogledat i više puta. Neobično je s obzirom na sve to kako film ima nisu ocjenu na imdb i kako je zapravo više-manje posve nezapažen, al lipo je znati da se znaju kriti ti dragulji koji te neočekivano oduševe.
4/5
MasaKrisT
27-11-2012, 01:07
50/50
http://www.imdb.com/title/tt1306980/
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNjg3ODQyNTIyN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjUzNzM5NQ@@._ V1._SY317_.jpg
Vrlo dobar film, zanimljiv pristup temi, dobar odabir glumaca. Doktorica je sva nji nji ali takav lik i treba biti(iako me u početku raspizdila kao i ona mlada kod Housea zadnja što je bila). Humor jebeno uklopljen, poslagani svi "klasični" problemi kod ovakve situacije, možda malo prebrzo. Predvidljiv kraj radnje ali drugog ishoda nisam vidio.
8/10
Seagal je snimio boksački/hrvački film?
Ne.
You yi tian
Odličan film, iznenađujuće, još bolji time šta nikakva očekivanja nisam ima kad san ga krenia čekati. Jedan od romantičnijih filmova koje sam pogleda u posljedne vrime, i što je najbolje nije naporno sranje već je to pozitivno. Scenarij je odličan i konstantno tjera na pitanje koji se tu kurac zapravo događa, a istovremeno vuče sve jače i dublje da se zagledaš. Sve to stvora izvrsnu atmosferu i održava napetost s vrlo malo radnje. Rješavanje zapleta i kraj filma su ono što je tu još i najimpresivnije i di se krije ponajviše ta moja oduševljenost, stvarno film za pogledat i više puta. Neobično je s obzirom na sve to kako film ima nisu ocjenu na imdb i kako je zapravo više-manje posve nezapažen, al lipo je znati da se znaju kriti ti dragulji koji te neočekivano oduševe.
4/5
obavezno pogledat My sassy girl (korejski original iz 2001) i A moment to remember, ako vec nisi
Wolfwrath
27-11-2012, 11:14
50/50
http://www.imdb.com/title/tt1306980/
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNjg3ODQyNTIyN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjUzNzM5NQ@@._ V1._SY317_.jpg
Vrlo dobar film, zanimljiv pristup temi, dobar odabir glumaca. Doktorica je sva nji nji ali takav lik i treba biti(iako me u početku raspizdila kao i ona mlada kod Housea zadnja što je bila). Humor jebeno uklopljen, poslagani svi "klasični" problemi kod ovakve situacije, možda malo prebrzo. Predvidljiv kraj radnje ali drugog ishoda nisam vidio.
8/10
Levitt mi se u zadnje vrijeme popeo jako visoko na ljestvici omiljenih glumaca. Morat cu onda i ovo pogledati.
Da, mene je lik ugodno iznenadio. Glumi u dosta kvalitetnim filmovima i uvijek odlično odglumi svoju ulogu. Ima dosta potencijala u njemu.
Sgt. Bull
28-11-2012, 01:51
Millionaire: A Major Fraud
http://www.totallytop10.com/wp-content/uploads/2012/06/charles-ingram.jpg
4\5 Sjajan, iako malo dug, dokumentarac o čovjeku koji je uspio osvojiti miljun funti na Who wants to be a millionare? varajući! Holy crap! Pokazuje samo dokle ide ljudska pohlepa. Smiješno je što u par navrata ekipa kaže da nije išao na 1 miljun, da je odustao na 64 ili 125, izvukao bi se bez posljedica. Ne mogu fakat vjerovati da je neko imao muda da ovo pokuša izvesti. Nije mi jasno koliko glup moraš biti da povjeruješ da će ljudi fakat progutati ovo? Malo mi je žao ovog voditelja koji je očito jedina osoba koja nije shvatila što se događa. Šteta, obzirom da je lik fakat cijelo vrijeme navijao za Ingrama i podržavao ga. I na kraju se nekako i iskreno i radovao :(
A kako je varao? Zapravo daj link na pm da pogledam
Sgt. Bull
28-11-2012, 01:59
Zove se Millionaire: A Major Fraud a ne WWTBM. Greška. A imaš na jutjubu (bQoNWw0G2AY), tu sam i gledao, samo je dug (8x10 minuta) i loše kvalitete. No meni nije smetalo. Varao je tako što je lik iz hot-seata (oni što čekaju da dođu na red tj. pogađaju ono sranje kad se bira takmičar) kašljao kada bi Ingram (odabrani takmičar) pročitao odgovor koji je tačan.
Ovo Googol pitanje fakat bilo za milijun?
Ništa čudno. Pitanja su sigurno prilagođena dobi/školovanju/mjestu življenja/poslu/religiji, i tko zna čemu sve ne, natjecatelja. Takvo pitanje sigurno ne bi bilo da je došao neki IT-jevac od 30ak godina, ali za 40-ogodišnjeg umirevljenog vojnika koji nije ni vidio kompjuter je sasvim primjereno.
Death By Sexy
28-11-2012, 11:35
[quote="Death By Sexy":3pmnx13g][quote="Sonic_Moronic":3pmnx13g]Up
Najgori opis ovog filma u svemirima :pray:[/quote:3pmnx13g]
Pa na to se svodi, zar ne? Glavni "negativac" ima potpuno razumljivu motivaciju, i onda mu dođu ovi i spriječe da ga uhvati dosad znanosti nepoznatu vrstu koju je lovio cijeli život :D[/quote:3pmnx13g]
Ma da sve ok, ali kak si ti to napisao/opisao, nasmijelo me :D
baldrick_
28-11-2012, 12:13
a kolika je kazna za to sto je ucinio?
Natjecatelj i njegova žena su dobili 18 mjeseci, a profesor koji je pomagao 12 mjeseci zatvora.
McPingvin_v2.0
28-11-2012, 14:14
I polit će ih katranom i zasut perjem.
I onda će hodat po dasci.
Wolfwrath
28-11-2012, 15:32
I pjevat lepu brenu.
Uvatila me ogromna želja za repriziranje Watchmena. Soundtrack milina.
Hahahaha :pray: Joseph Gordon-Levitt bit će novi Batman? (http://mojtv.hr/magazin/8398/joseph-gordonlevitt-bit-ce-novi-batman.aspx)
Sonic_Moronic
28-11-2012, 22:13
Komentari :rotfl:
http://www.gregtherobot.com/images/stor ... alloon.jpg (http://www.gregtherobot.com/images/stories/greatest_hot_air_balloon.jpg)
Lawless
Dobar je film, na trenutke je čak i Shia bio OK, no na trenutke je pak bio pre loš :D Tom Hardy u sceni gdje ispituje ženu što se desilo nakon što se vratila u bar, drito glas Banea u jednom trenutku :D
8/10
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.