Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Distric 9 HD 1080p
poboljšal mi se dojam, zanimljivija mi je bila zadnja borba sa onim robotom koji je btw AWSOME !!!
inaće film nije sad neznam kaj ali ga je bilo zanimljivo pogledat u HD verziji ^^
Donnie Darko (http://www.imdb.com/title/tt0246578/)
http://www.thecinematheque.com/poster_donniedarko1.jpg
Jako zanimljiv film za koji ću trebat još koje gledanje da u potpunosti polovim priču.
bezimeni
28-02-2010, 22:16
Samo iz filma je nemoguće shvatiti priču...barem ne ono što je redatelj mislio.
Donnie Darko (http://www.imdb.com/title/tt0246578/)
Jako zanimljiv film za koji ću trebat još koje gledanje da u potpunosti polovim priču.
Bez brige. I drugi put je film jednako smeće.
bezimeni
28-02-2010, 23:01
U stvari film je odličan .Mene pale takvi filmovi koji ti se vrzmaju po glavi još neko vrijeme nakon što ga pogledaš .Istina , ako ga gledaš iz kuta suvislog dijela onda je smeće ali ako ga gledaš iz kuta intrigantno atmosferičnog djela onda je izvrstan.Za razumijevanje filma treba potražiti tumačenja po netu .Tek nakon toga dobija puni smisao .Navodno je trebao biti pilot film za uvod u seriju.Kultni status je dobio tek naknadno što je ipak neka vrijednost.
MasaKrisT
28-02-2010, 23:17
Pogledao The man who stare at goats., nemam pojma sta bi rekao o filmu,totalno nedefinirano misljenje imam, u svakom slucaju drugaciji nego sto sam ocekivao.
Meni je Donnie također odličan, bez obzira na to što je skoro pa neshvatljiv. Zapravo mi paše što je takav, jer svaka osoba priču može doživjet na svoj način. A da ne pričam o savršeno prirodnoj glumi i lijepom soundtracku.
Inače, baš pogledao ovo...
A Country Doctor (http://www.imdb.com/title/tt1118665/)
http://niizk.files.wordpress.com/2008/08/kafka_anidb.jpg
Kratka 20-minutna anime adaptacija Kafkine priče. Ovo mogu preporučit samo onima koji su čitali Kafkinog Country Doctora ili koji žele jedan surealni mindfuck... (da, ovaj art iz covera je zapravo identičan dizajnu, ako ne i screenshot)
Osobno me je bilo trta i morao sam svijetlo upalit koliko je sve abstraktno :| ... od art-a koji je napravljen jako ugrubo i izgleda kao skica sa olovkom, animacija koje se "vijaju" i izgleda kao da će likovi istog trenutka iskočit iz ekrana pa do soundtracka koji dodatno daje žešći osjećaj neugode.
tigerija
28-02-2010, 23:49
Ja sam Donnie Darka skužio nakon 1-3 puta gledanja, drugi dio je bzvz više manje, glupi Fox htio zaradit pare, Fox inače radi remake filmova i uništi seriale jer hoče zaradit pare lol, isto se desilo sa AvP igrom.... Pogledat ču od njega onaj.. Soutland Tales film mislim- čuo sam da je smeče, ali opet sma čuo da treba malo razmišljat, inače od kellia mislim da je on, svi filmovi su više manje za razmišljanje, to mi se svidja.
I Domino ču pogledat od njega.
Ip Man
Svaka čast Chanu i Bruceu na odličnim akcijskim filmovima, ali ovo je premoćno, ne mogu mu ni svijeću držati, što se tiče akcijskih scena čisto savršenstvo
10/10
Sgt. Bull
01-03-2010, 06:09
Upravo odgledao Star Trek (2009) (http://www.rottentomatoes.com/m/star_trek_11/)Si moram reći kako je film genijalan. All I want now is more. :D
The Kingdom
nisam ga prije gledala i film mi je zakon....
crnisokol
01-03-2010, 09:23
Inglorious Basterds - odličan film..onaj švabo je pregenijalan 8) 9,5/10
Wishmaster
01-03-2010, 09:53
Baš to jučer pogledal.
A ona scena s prstom i ranom od metka. E to je i mene zaboljelo.
Jedino kaj me malo u filmu smetalo je Pittov preforsirani naglasak.
Baš to jučer pogledal.
I meni je naglasak išo na živce...
Al' dijalozi u filmu su predobri. Nema baš puno filmova u kojima ljudi sjede za stolom po pola sata 3,4 puta u filmu i samo pričaju, a svedno je prenapeto i zanimljivo. Najbolji film do sada meni :D
Ninja Assassin (http://www.imdb.com/title/tt1186367/)
Brutalan, dosadan na momente, nelogičan na momente i najviše film pati zbog loših glumaca!
Ali kao akcijska zabava je vrlo solidan!
Baš to jučer pogledal.
I meni je naglasak išo na živce...
Al' dijalozi u filmu su predobri. Nema baš puno filmova u kojima ljudi sjede za stolom po pola sata 3,4 puta u filmu i samo pričaju, a svedno je prenapeto i zanimljivo. Najbolji film do sada meni :D
Kak vam to može ići na živce. Ja sam se lomio na "Arivederči" scenu. :rotfl:
Wishmaster
01-03-2010, 13:41
A dobro, bilo je smiješno ali opet previše malo je forsirani naglasak.
E ali jedno mi nije jasno: kak vragu su ovi govorili perfektni njemački bez ikoje gramatičke greške?
Da, znam, cjepidlaka sam ali mi je malo čudno bilo.
Ipak njemački slovi kao relativno težak jezik kaj se gramatike tiče.
Njemački glumci znaju njemački jezik, nerazumijem što ti je tu čudno!
Wishmaster
01-03-2010, 14:28
Njemački glumci znaju njemački jezik, nerazumijem što ti je tu čudno!
Ne mislim na glumca, nego na lik koji glumi.
Amer s čudnim naglaskom. Neznam, meni je možda kaj promaklo (događa se) ali tečno govoriti njemački bez ijedne gramatičke greške prema kojoj bi ga mogli skužiti je ipak malo čudno.
Dobro, znam da tražim dlaku u jajetu ali kad sam gledal film jednostavno mi se to cijelo vrijeme motalo po glavi.
McPingvin_v2.0
01-03-2010, 14:30
naravno nisam ni mislio da imaš argmenta :D
Imam jedan veliki: ne vjerujem svemu što čujem :)
Duke of Earl
01-03-2010, 16:51
Ane, prejak mu je naglasak, pogotovo na toj sceni :rotfl:
Da_killah
01-03-2010, 17:05
a tko sve priča njemački u filmu? ne mogu se više sjetiti, ali osim lande, još njemački priča archie hicox (rođeni nijemac) i ona njemačka špijunka koju glumi diane kruger, isto nijemica. pitt i roth mislim samo talijanski pričaju, ne sjećam se
Herr Schnitzel
01-03-2010, 18:27
A dobro, bilo je smiješno ali opet previše malo je forsirani naglasak.
E ali jedno mi nije jasno: kak vragu su ovi govorili perfektni njemački bez ikoje gramatičke greške?
Da, znam, cjepidlaka sam ali mi je malo čudno bilo.
Ipak njemački slovi kao relativno težak jezik kaj se gramatike tiče.
Wicki i Stiglitz su rođeni Nijemci, a Hicox govori tečno, ali s neobičnim naglaskom (kao što je SSovac i primijetio, jel). U čemu je problem?
Totalno se slažem. Prvo poglavlje je valjda najbolji dijalog ikad.
Just a tip, u četvrtak dolazi Alisa u zemlji čudesa ;)
Da_killah
01-03-2010, 21:45
just a tip, sinkronizirano je. nadam se da će imati i normalnu verziju
Gledao si Kavu i cigarete, gdje ekipa cijeli film visi u kafiću i priča o najobičnijim stvarima iz života?
Da je Molina udario onog tipa film bi rulao mnogo, ovako je samo dobar!
Gleda se:
The Avon Barksdale Story
http://i45.tinypic.com/10y1j54.jpg
http://i46.tinypic.com/2qjj0g8.jpg
The HBO series “The Wire” was based on the lives of real gangsters from Baltimore. LEGENDS OF THE UNWIRED is the first film to expose those real lives, the real people that the characters of The Wire is based upon. In this DVD, the real Avon “Bodie” Barksdale, tells all to his on screen character’s actor, Wood Harris. Bodie reveals the uncensored truth about drugs, sex, violence and death.
Wishmaster
01-03-2010, 23:23
Dobar je, CGI je super i tak to ali bilo bi još bolje da je kraj bil drugačiji. Ovak je ostavil dojam ko hiljadu pecto ostalih filmova s takvim raspletom/krajem.
A sad humor: scena di onaj momak pogleda u retrovizor je epik. jednostavno EPIK!
Da stvarno odličan (http://static.funnyjunk.com/pictures/avatar4.jpg)Sfilm. :(
The Boondock Saints (http://www.imdb.com/title/tt0144117/)
http://improbablefiction.files.wordpress.com/2009/05/the-boondock-saints-thumb.jpg
Jako dobar film, neznam kako sam ga prije propustio! Mnogo awesome scena i solidna akcija! Ofc. glavni adut filma je Willem Dafoe koji je prokleti car!!!
Duke of Earl
02-03-2010, 17:10
Gledao si Kavu i cigarete, gdje ekipa cijeli film visi u kafiću i priča o najobičnijim stvarima iz života?
To imam duže vrijeme želju pogledati, najviše zbog uloga Tom Waitsa, Bill Murraya, i GZA i RZA iz Wu-Tanga. Siguran sam da će rulat.
Pogledao sam Smokin' Aces 2, nije los akcic.
Kakav je prvi dio?
Dobar, jer ben affleck umre relativno brzo!
Ali stvarno, jel dobar film?
Jel kao drugi dio ili bolji/losiji?
Death By Sexy
02-03-2010, 19:03
Dobar je film, mene je iznenadio... Dvojku nisam gledao.
Da_killah
02-03-2010, 19:06
prvi je bolji
MasaKrisT
02-03-2010, 19:30
Meni isto prvi bolji.
Želim brzo neki dobar film sa ratnom tematikom, ww2, Vietnam, teroristi nije bitno, al po mogućnosti da ima sniper. :D
Želim brzo neki dobar film sa ratnom tematikom, ww2, Vietnam, teroristi nije bitno, al po mogućnosti da ima sniper. :D
Enemy At The Gates.
Ilitiga neprijatelj pred vratima.
tigerija
02-03-2010, 20:24
Jip Man ili IP Man kako več.
Predobar film. Remek djelo po meni.
GeraltofSmeg
02-03-2010, 21:13
Enemy At The Gates.
Ilitiga neprijatelj pred vratima.
Ilitiga enemi na gejtu, po modernom kroejšenskom.
Horny Devil
02-03-2010, 21:16
Imas ShooterSs Marky Markom pa Most WantedSs jednim od Wayansa, Enemy At The GatesSkoji su ljudi vec spomenuli, TV film o washingtonskim snajperistima-serijskim ubojicama D.C. Sniper: 23 Days of Fear. Ne mogu se sjetiti vise niceg.
Ali stvarno, jel dobar film?
Jel kao drugi dio ili bolji/losiji?
punooo bolji od drugog
The Boondock Saints II: All Saints Day (http://www.imdb.com/title/tt1300851/)
http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/boondock_saints_2_movie_poster9.jpg
Lošiji od prvog dijela jer je dobrim dijelom kopija prvog i uopće nije tako epic kao prvi! Ono, ima scena ali nisu toliko epic!
Ali, kad sve pogledamo, nije loš film! Eh da, malo mi kopiraju Kuma drugi dio, pomalo bezveze ali bilo je neizbježno!
tigerija
03-03-2010, 19:10
Southland Tales
Zanimljiv i dosta me nasmijao sa pregršt bezvesnosti i gluposti po filmu. Malo je teže za skužit film. I nisam siguran ali sam pohvatao sve xD. Jesu li ostale informacije u filmu bitne ili su tu samo da zasjene glavnu priču... Na kraju pokušavaš nač razlog za svaki postupak. Fora film ali ono...
Sad ču pogledat "Domino" .
Electromaster
03-03-2010, 22:24
Pogledao Transformers 2: Revenge of the Fallen
I dalje puno klišeja i svakakvih gluposti, ali u cjelini zabavnije nego prvi dio. Stari deda transformer i agent Simmons su totalno opičeni. :)
Jetfire: I have issues of my own, and it started with my mother! My ancestors have been here for centuries! My father, why, he was a wheel! The FIRST wheel! Do you know what he tranformed into?
Agent Simmons: No.
Leo: What?
Jetfire: NOTHING! But he did so with honour! DIGNITY, damn it!
Evo me iz kina, pogledao sam The Wolfman.
http://iconsoffright.com/news/The%20Wolfman%202009.jpg
- film nije loš, ali nije niti ništa specijalno. Atmosfera je odlična, ima dosta "blood & gore" efekata te dosta "boo" scena tako da je kao horror sasvim solidan no opet volio bi da je bio strašniji. Gluma je više manje odlična no karakterizacija likova jednostavno ne postoji tako da do kraja filma ostaneš potpuno ravnodušan prema likovima. Priča je potpuni klišej, totalno generička bez imalo intrige ili svježine. Romantični dio priče također ne dolazi do izražaja zbog navedenog problema - loša karakterizacija likova. Najveća mana u filmu je maska wolfmana. Nije bitno da li je to wolfman ili warezwolf, maska je strašno loša i likovi izgledaju kao majmuni, a ne kao vukodlaci. Kretnje wolfmana su vrlo dobre dok je na sve četiri, ali dok trči/hoda na dvije noge, to izgleda jednostavno loše.
- još uvijek čekam dobar film sa vukodlacima. Obožavam vampire i vukodlake, ali jednostavno nema dovoljno dobrih filmova sa tim "bićima" :(
6/10
Dead Man's Shoes
http://www.foopics.com/showfull/d6f0baf4ba30f34d2da2574561168199
"God will forgive them. He'll forgive them and allow them into Heaven. I can't live with that."
Dead Man's Shoes je low budget remek-djelo od redatelja Shane Meadows-a, u suradnji sa Paddy Considine-om (ujedno i glavni glumac). Film je vizualno prelijep, sa odličnom pričom, odličnim soundtrackom, gdje svaka pjesma savršeno odgovara pojedinoj sceni, te zaista odličnom glumom glavnih likova, Richard-a i Anthony-a, koje tumače Paddy Considine te Toby Kebbell.
Zaista mi nije jasno kako Toby Kebbell nije bio nominiran za nijednu nagradu, odglumio je osobu sa mentalnim poremećajem tako odlično da sam tek na imdb-u saznao da je to lik iz filma RocknRolla. Reko idem pogledat pošto sam stvarno mislio da su uzeli osobu sa poremećajem.
Uglavnom, najbolji film koji sam pogledao u zadnje vrijeme, definitivno spada u mojih top3.
Ocjena: 10/10
Preporuka!
Arbiter of Change
04-03-2010, 00:05
@Bartuc;
Maska je takva jer je ovo remake (uvjetno rečeno) originala gdje je bila ista maska, ova sa čovjekom sa vučjim odlikama, a ne obrnuto.
Meni ne smeta, bar je nešto drugačije od klasičnoga modernog dlakovuka.
Sgt. Bull
04-03-2010, 00:13
Jbt zar je film toliko loš da je od Bartuca dobio 6/10? A ja mislio ići u kino =(
Ali opet, volio bi vidjeti šiljate uši i dulju njušku te kvalitetno animiranu facu vukodlaka, bio to remake ili ne. Ovako lik ima stalno otvorena usta i to strašno naruši dojam filma, takve maske su se radile prije 10 godina :( OK, neka ima više ljudskog štiha, ali ovi vukodlaci izgledaju kao majmuni... MAJMUNI :(
The Apeman (2010) :(
EDIT:
@Bull, film se isplati pogledati, pogotovo ako voliš takvu tematiku. Ali nemoj očekivati neko orgazmatično iskustvo pošto nećeš doživjeti vrhunac :D I da, cura se stisla uz mene i nije htjela šetati parkićem nakon filma, a inače nije nimalo strašljiva što se horrora tiče :P
film 9/10 od mene dobiva, odličan je... sve preporuke moje dobiva
Vidio sam 2 potencijalno dobra filma, bar što se trailera tiče. To ću vjerojatno ići gledati sljedeće dvije srijede. Budemo vidjeli jel će kaj valjati...
Bolje ih je pogledati na youtubu u HD-u.
ikUWKi0W5_g
HYVrHkYoY80
Osim toga, u kina uskoro dolaze:
Iron Man 2 - 29.04
Prince of Persia - 10.06S- to idem gledati pa makar bio najveći trash u povijesti trasheva :D
The Twilight Saga: Eclipse - 01.07S- to ću gledati isto kao i New Moon, NE xD
Wishmaster
04-03-2010, 00:33
A Alisa?
Ona je već došla u kina ali nisam vidio najavu niti trailer, tako da nemam mišljenje. Morao bi pogledati trailer da vidim otprilike kako izgleda. Piše da je u 3D-u...
Wishmaster
04-03-2010, 00:40
Burton, Depp, nemaš kaj razmišljati. Film je hit očeš - nećeš :D
To je jedan od onih must see
Sgt. Bull
04-03-2010, 01:54
To je jedan od onih must see
Pa i ne baš. Iako je Depp dobar glumac u zadnje vrijeme su mu svi filmovi na isti fazon, pritome mislim uvijek neka tupa faca i glupe fraze, sa ili bez šminke.
P.S. Zar sam ja jedini koji planira ići na From Paris With Love (http://en.wikipedia.org/wiki/From_Paris_with_Love_%28film%29)?
Taj isto imam u planu pogledati, trailer izgleda odlicno.
A za Alice, pa mislim, nadam se da nece failat, inace izgleda da bi mogao biti odlican film.
Big 10/10
http://www.lovefilm.com/lovefilm/images/products/3/4713-large.jpg
S obzirom da mi je to bio najdraži film u djetinjstvu, potpuno sam subjektivan s objektivnom ocjenom.
Btw, Alice će failati jako. Čini se kao još jedna Willy Wonka iz Burtonove tvornice usiljene morbidnosti. Zanimljiv samo tinejdžericama koje briju na Nightwish i slične gluparije.
Delirium
04-03-2010, 07:44
Prince of Persia - 10.06S- to idem gledati pa makar bio najveći trash u povijesti trasheva :D
agreed :pray:
Death By Sexy
04-03-2010, 09:09
The Lovely Bones - 6,5/10
Mislio sam da će rulat. Ne rula. Uglavnom dobro zamišljeno (valjda), ali loše izvedeno. To na kaj se film fura uopće nije bitno ni povezano s glavnom radnjom previše... ovo je jedini film u zadnjih par godina za vrijeme kojeg sam zadremal :/
Men Who Stare At Goats - 6/10
Neke scene su predobre, glumci su predobri... Nešto fali filmu i to veliko nešto. Malo je dosadnjikav film. Ideja rula.
The Box - 5/10
Loše.
Wishmaster
04-03-2010, 12:07
Btw, Alice će failati jako. Čini se kao još jedna Willy Wonka iz Burtonove tvornice usiljene morbidnosti. Zanimljiv samo tinejdžericama koje briju na Nightwish i slične gluparije.
Baš smo buntovni, a? :D
Inače sad kad sam u zadnjih par tjedana pogledal većinu Burtonovih filmova izgubil sam volju za gledanjem ostalih. Demit!
Naravno da jesi, jer su svi na isti kalup i bez trunke mašte.
Big 10/10
http://www.lovefilm.com/lovefilm/images/products/3/4713-large.jpg
S obzirom da mi je to bio najdraži film u djetinjstvu, potpuno sam subjektivan s objektivnom ocjenom.
Ona scena posli sexa kad ide na posa mi je prelegendarna :).
Death By Sexy
04-03-2010, 12:41
Naj scena:
KosJK_ZMMu0&feature=related
Loša kvaliteta, al se čuje bar.
Wishmaster
04-03-2010, 12:44
Naravno da jesi, jer su svi na isti kalup i bez trunke mašte.
Ne, malo sam se krivo izrazil, izgubil sam volju za ostalim ne-Burtonovim filmovima jer mi fali ta mračna atmosfera i mašta koju imaju Burtonovi filmovi.
Windwalker
04-03-2010, 13:42
Kaj ti je?
Pa po traileru izgleda kao vrlo kvalitetna avantura u stilu PotC, a ne neka Bollova sprdačina.
Možda ne uspiju prenjeti priču, ali u efektima i borbama ćemo sigurno uživati (i u glavnoj glumici :) ).
Meni isto izgleda zabavno i razigrano, pravi ljetni kino hit.
Jedino što Jake izgleda izgubljeno u toj ulozi. Donnie Darko koji je obukao sandale i krenuo u pustinju. Preloš glumac.
Nije obukao sandale. Nije htio.
bezimeni
04-03-2010, 13:48
Zakaj ti je loš glumac.Pogledaj si ako nisi Brothers , Zodiac ,Jarhead ,Brokeback Mountain , The Day After Tomorrow...po meni sve odlično odglumljeno.
Meni se također ne čini kao trash ali dosta ljudi je komentiralo da očekuju trashast film. Zato takav komentar. Ja ga jedva čekam pošto jednostavno OBOŽAVAM PoP trilogiju. Baš me zanima kakav će biti film, efekti i parkour izgledaju fenomenalno, a ostalo ćemo da vidimo.
Death By Sexy
04-03-2010, 13:50
Jedino što Jake izgleda izgubljeno u toj ulozi. Donnie Darko koji je obukao sandale i krenuo u pustinju. Preloš glumac.
Wat? Kakve veze ima njegova uloga u Donnie Darku s ovom ulogom?
A za lošost.. Eto meni nije loš.
Zakaj ti je loš glumac.Pogledaj si ako nisi Brothers , Zodiac ,Jarhead ,Brokeback Mountain , The Day After Tomorrow...po meni sve odlično odglumljeno.
Sve gledao osim prvog.
Ima glupavu facu. Kao da nije tu, već u nekom svom svijetu.
Windwalker
04-03-2010, 13:56
Ja nisam tog glumca nigdje vidio, ali ovdje mi izgleda dosta uvjerljivo.
Mislim, pogledajte Hitmana, ili nešto.
Ovo će biti najkvalitetniji film prema igri.
Vjerojatno neće sadržavati mračne elemente iz Warrior Within (ipak je to Disney), no zabava je zagarantirana.
I sigurno se neće svidjeti onima koji gledaju ozbiljnije filmove, no njima se ne sviđa niti igra.
A mi ostali se ne moramo previše brinuti.
Hachiko: A Dog's Story
Jako dobar film prema istinitom događaju, priča o psu i njegovoj povezanosti sa vlasnikom. Odličan i emotivan film sa legendarnim psom. :)
http://www.imdb.com/title/tt1028532/
http://2.bp.blogspot.com/_z4PHzwTy93U/SoVpK8pH5UI/AAAAAAAAAEQ/ff_fy2t6VJY/s400/Zombieland+Poster+2.jpg
Pogledao opet.
Remek-djelo koje je trebalo potrajati još barem 10 min :D
10.5/10
mortician
04-03-2010, 17:43
Transformers 2 - Revenge Of The Fallen
Daj koji qratz je to? :(
Film sam mislio ugasiti nakon prvi par minuta, tj onih retardiranih scena eksplozija, unistavanja cega vec, popracenih sa scenama retardiranog "humora" al rekoh ajde, tek je poceo, mozda jos ima nade.
I onda scena sa Megan Fox na motoru i jbni Green Day svira u pozadini (onaj zadnji single :()
Rekoh gasi to, idem gledat nešt pametnije.
Cesto mislim da Hollywood zaposljava neke glumce po principu "ajd' daj i njemu/njoj nesto da radi, samo da ne stoji tu bezveze"
To bi objasnilo pojavu i bezrazloznu popularnost Steve Carella, Megan Fox, Gerald Butlera i njima slicnih...
Barem neće biti Megan u rećem dijelu :)
Hebo je onaj njen palac :D
Barem neće biti Megan u rećem dijelu :)
OH, NE! ZAŠTO!?
Hoće, veže je ugovor da mora odraditi čitavu trilogiju.
Transformers = megaepic. Jedva čekam treći nastavak, i hoćemo moar fajtova, robota i svega ostalog!
bezimeni
04-03-2010, 20:09
Vanishing Point (1971)
http://www.imagesforme.com/upload/2e28f032.jpg
Kultni film koji možda i ne zaslužuje taj status.Pogledao ga po prvi puta .Film o dobroćudnom manijaku ceste čiji motivi nisu jasni .Film o bijelom američkom smeću koje sreće na svom putu te film o ludim sedamdesetima .Na trenutke briljira i ima dobar kraj ali dobar dio filma izgleda amaterski slično kao i Mad Max 1 koji je za klasu siroviji i bolji .
8/10
Death By Sexy
04-03-2010, 21:19
The Road - 8,5/10
Super je film..
bezimeni
04-03-2010, 21:22
Transformers = megaepic. Jedva čekam treći nastavak, i hoćemo moar fajtova, robota i svega ostalog!
I ja se veselim nastavku.Samo neka se ograniče na dva sata trajanja.Preko toga je nepotrebno.Najbolji primjer je sapunica od filma 2012. Da su film napravili maksimalno dva sata dugačkim bio bi barem 20% bolji.
Kako svi gledaju The Road kada izlazi u kina tek krajem petog mjeseca xD
Kako svi gledaju The Road kada izlazi u kina tek krajem petog mjeseca xD
Meni je donila roda ;)
Kostolomac
04-03-2010, 23:28
Meni je donila road(a) ;)
Fix'd.
Dosadno mi :(
[quote="Aerial_51":23r3vhbb]Barem neće biti Megan u rećem dijelu :)
OH, NE! ZAŠTO!?[/quote:23r3vhbb]
Ah, fuck, nvm, čini se da su se opak pomirili :(
Eto je i u trećem...
Sgt. Bull
05-03-2010, 01:34
http://2.bp.blogspot.com/_z4PHzwTy93U/SoVpK8pH5UI/AAAAAAAAAEQ/ff_fy2t6VJY/s400/Zombieland+Poster+2.jpg
Pogledao opet.
Remek-djelo koje je trebalo potrajati još barem 10 min :D
10.5/10
Upravo odgledao po prvi put. Film je pregenijalan. :pray: Woody i Murray :D
Leaves of Grass
http://www.empiremovies.com/_word_press/wp-content/uploads/2010/01/leaves-of-grass-480x708.jpg
The lives of two identical twins, one an Ivy League philosophy professor, the other a small-time and brilliant marijuana grower, intertwine when the professor is lured back to his Oklahoma hometown for a doomed scheme against a local drug lord.
6.5/10
solidan film, ali nije ostavio neki veliki dojam
Vampire Assistant
Uglavnom,imam dojam da su htjeli snimiti nešto kao "horror za djecu".Zvuči smiješno,ali istinito je.Izbačene su brutalnije scene,čak i Vukodlak izgleda nekako "nježnije" xD
Vrijedi pogledati.
Alice in Wonderland Review (http://movies.ign.com/articles/107/1074026p1.html)
Prosjek...al pogledat ću kad dođe na dvd.
Sgt. Bull
05-03-2010, 08:03
Upravo završio 4+ satni maraton Harry Pottera. Prvo odgledao The Half-Blood Prince-a nakon toga i The Prisoner of Azkaban. Oba su odlična, mada mi je šestica za nijansu bolja od TPOA.
The Half-Blood Prince (http://www.rottentomatoes.com/m/harry_potter_and_the_half_blood_prince/)- 10/10
The Prisoner of Azkaban (http://www.rottentomatoes.com/m/harry_potter_and_the_prisoner_of_azkaban/)- 8/10
@Aral: Ocjena je slična i na Rotten Tomatoesu (http://www.rottentomatoes.com/m/10009599-alice_in_wonderland/), šteta, film na kraju ispade prosjek.
crnisokol
05-03-2010, 09:34
Ne bi se složio da je šestica najbolja...daleko od toga...po meni su treći i četvrti dio najbolji u serijalu...petica je najveći fail...ostali su dobri..ni loši ni odlični...
Pa koliko su god svi filmovi losi sestica se toliko istice da je to nevjerovatno, jedan od najgorih filmova ikad snimljenih bez ijedne svijetle tocke, jedna jedina scena u cilom filmu je dobro odradjena. Neznam na koji nacin moras gledati film i sta viditi u njemu da bi dao filmu ocjenu 10/10, bez obzira koliko neko moze biti napaljen na Emmu Watson to jednostavno nema nikakvog smisla. Taj film kad sam gledao nakon pola sata sam zaboravio da sam ga gledao, morao sam pretrazivat filmove da se sjetim koji je bio, jedino sto sam se sjecao da je bio uzasno glup. Ali stvarno sta si ti u tome filmu vidio za takvu pohvalu, da si nekom drugom Harry Potter filmu dao takvu ocjenu mozda bih mogao shvatiti, bio bi suludi fan, ali sestom filmu koji ubija sve ono dobro sto jedan film treba biti, to neshvacam.
Svaka rijec na svom mjestu.
Istina, nikakva gluma, loša radnja, loša akcija. Čitav film je ispao strašno površno. A da ne pričam koliko je film ljigav otkako su glumci odrasli :yuck: Prva 2 nastavka su imali šarma pošto si ih mogao svrstati u dječje filmove, ali iza toga kvaliteta eksponencijalno pada.
Potpis na Bartuca. Prvi mi je bio genijalan kao jedan obiteljski film, pun magije i istraživanja koje će i odraslu osobu bez problema držat prikovanu uz naslonjač. Kod drugog sam imao blagi deja vu osjećaj, no bio je gledljiv, iako u skoro svakom segmentu lošiji od predhodnika. Ovi ostali... :yuck: (s tim da zadnjeg nisam gledao, ni ne namjeravam).
Harry Potter...naježim se na samu pomisao da bi i trailer vidio od toga...brrrr :scared:
Arbiter of Change
05-03-2010, 13:37
Niste shvatili. Zadnji film je loš jer se fokusirao na nepotrebnu dramu između likova koja je svakom normalnom čeljadetu očita, čak i na štetu toga da su izbacili akcijske scene (nisam nikada mislio da ću navijati za njih) koje su bile kao stvorene za film. Jednostavno, kroz film se praktički ništa ne događa već gledaš naporan slice-of-life do zadnjih 30 minuta gdje se dogodi sva osakaćena akcija.
Fail scenarista, eto što je zadnji film.
Nešto sam čuo da je to tako pošto šesti nastavak predstavlja uvod u zadnja 2 nastavka :D
Windwalker
05-03-2010, 13:46
Samo prva 2 valjaju.
bezimeni
05-03-2010, 14:21
Ja nisam pogledao ni jedan.Pokušao u par navrata ali svaki puta odusatao nakon 20 minuta.Filmovi su teška dosada.
tigerija
05-03-2010, 14:46
The Fourth Kind
Dosta dobar film. Bilo bi mi draže da nisu mješali film sa "dokumentarcem".
Ali gluma je dobra, izvedba je dobra, užitak je ok. Vrijedi pogledat. Zanimljiv film.
gothic45
05-03-2010, 15:41
28 Weeks Later
Standard zombie priča ali ima bolju atmosferu nego Resident Evil.
Soundtrack je fenomenalan.
Prvi dio mi je ipak bio bolji.
28 Weeks Later
Standard zombie priča ali ima bolju atmosferu nego Resident Evil.
Soundtrack je fenomenalan.
Prvi dio mi je ipak bio bolji.
to nije zombi film...
Sgt. Bull
05-03-2010, 17:42
Pa koliko su god svi filmovi losi sestica se toliko istice da je to nevjerovatno, jedan od najgorih filmova ikad snimljenih bez ijedne svijetle tocke, jedna jedina scena u cilom filmu je dobro odradjena. Neznam na koji nacin moras gledati film i sta viditi u njemu da bi dao filmu ocjenu 10/10, bez obzira koliko neko moze biti napaljen na Emmu Watson to jednostavno nema nikakvog smisla. Taj film kad sam gledao nakon pola sata sam zaboravio da sam ga gledao, morao sam pretrazivat filmove da se sjetim koji je bio, jedino sto sam se sjecao da je bio uzasno glup. Ali stvarno sta si ti u tome filmu vidio za takvu pohvalu, da si nekom drugom Harry Potter filmu dao takvu ocjenu mozda bih mogao shvatiti, bio bi suludi fan, ali sestom filmu koji ubija sve ono dobro sto jedan film treba biti, to neshvacam.
Šesti je meni najbolji nakon prvog i drugog dijela. Imam drugačije kriterije od vas i samim time i drugačije gledam film. Prije svega Yates je odlično odradio film, njegov posao je vrhunski odrađen i za nijansu bolje od prethodnika (peti nisam gledao i ne mogu komentarisati, no ostale jesam pogledao). Po prvi put u tom aspektu, film je odlično urađen, par dijelova filma je tako odlično urađeno da je zasigurno utjecalo na ocjenu filma. Drugo, efekti su spektakularni, zaista i čine još jedan važan čimbenik za ocjenu filma. Gluma je sa druge strane, ok i Watson i Grint su standardno dobri dok je Radcliffe na momente izgledao nekako uštogljeno, kao da ne zna šta da uradi, i to mi je zasmetalo. Da je film definitivno vrijedan gledanja jeste, da je za desetku, pa i nije no ako gledamo ostale filmove u serijalu (osim jedinice i dvice), The Half-Blood Prince je zasigurno najbolje ispao i upravo zato mi je film za 10. Ističe se iznad prethodnika i konačno izgleda onako kako bi Harry Potter i trebao izgledati.
Ovaj dio o Watson neću ni komentirati, čisto da zaobiđem provociranje i sranje.
Pa to je film po knjizi relativno mracne atmosfere s podosta akcije, jednostavno nemoze biti bolje predispozicije za film, ali u filmu nema akcije, nesjecam se nijedne prave scene borbe, a ocekivala se velika, epic borba u dvorcu. Radcliff me iritira svojom samom pojavom, ali bez obzira na to koliko god mi je u prva 2 film odlicno pasao za ulogu ode je ocito slava mu u glavu udarila, a moguce da je i los scenarij i sl. problem, ali stvarno je slabo odglumljeno, druga 2 glavna glumca su bila relativno dobra, recimo nema ih potrebe previse kritizirati, ali zato Dumbledore, jednostavno je ono najgora moguca gluma Dumbledorea, nikakav dojam mocnog ekscentricnog starca s previse godina, vec nekog umisljenog debila, od prve scena u film s njime jedva cekas kad ce umrijeti, i nikako docekati, treba mnogo volje da se ne premotaju scene di se on pojavljuje, ocajan izbog glumca za tako vaznu ulogu. I onda specijali efekti, s obzirom na to da su skoro svu borbu izbacili iz filma moze se reci da je dobro, ali mnogi filmovi imaju dobre i bolje efekte, mislim uzmi Transformerse, ali to ih necini dobrim filmom, tako da to netreba biti razlog za vecu ocjenu, mozda za manju s obzirom kako su tolike tehnicke/tehnoloske mogucnosti slabo iskoristili. Ma ja pokusavam biti sto objektivniji, Harry Potter su knjige koje su me vise-manje privukle knjizevnosti kad sam bia dite, stoga kad vidim vako losu ekranizaciju tesko mi padne.
PS. Jedina svjetla tocka je kada Ron popije ljubavni otrov, odlicno odglumnjena i osmisljena scena, ostalno nista.
tigerija
05-03-2010, 18:33
haha
Koliko je boljie 28weeks later dok ne gledaš na to kao zombie film. Puno je originalniji. Još je zanimljiviji na činjenici da je takvo nešto postojalo. zaraza bijesnila preko zraka, ali je odma izolirana i istrijebljena (U nekom rudniku šišmiši prenjeli ja mislim, ne sječam se najbolje). Ali može se ponovit. Ovako bi to izgledalo da se masovno proširi.
bezimeni
05-03-2010, 18:36
Nisu prenijeli šišmiši nego aktivisti za prava životinja koji su oslobodili majmune iz laboratorija i pritom se zarazili .
Nije film o zombijima ali se može gledati kao zombi film.Po meni najbolji film takve vrste , mislim na prvi dio.
Je tko gledao onaj film o Johniju Cashu sinoć na HRTu,baš je dobar film.
Da_killah
05-03-2010, 20:31
najbolji. al išao sam van pa nisam gledao, a dvd mi trza :(
Horny Devil
05-03-2010, 23:48
Ponovno pogledao A History of Violence.
http://www.imagesforme.com/upload/c02d1c2b.jpg
Odlican film, odlican! 9/10. Stari majstor Cronenberg.
Sonic_Moronic
05-03-2010, 23:55
Mortal Kombat
Đizs. Bome sam pljuvao po ovom filmu, ali nakon ponovnog gledanja mogu reći da sam shvatio koncept "toliko loše da je dobro". :)
Strašan treš.
"To win your next match, use the element which brings life!"
*prosvjetljenje*
"Water!"
Ponovno pogledao A History of Violence.
[img]http://www.imagesforme.com/upload/c02d1c2b.jpg
Odlican film, odlican! 9/10. Stari majstor Cronenberg.
Meni taj film stvara toliku tjeskobu da je to strasno.......kao da mi je neka tezina u plucima.
Ne znam zasto je to tako, i u vecini Coronenbergovih filmova koje sam gledao.
Ovo mi je bas napad na zivce.
Mortal Kombat
Đizs. Bome sam pljuvao po ovom filmu, ali nakon ponovnog gledanja mogu reći da sam shvatio koncept "toliko loše da je dobro". :)
Strašan treš.
devedesete <3
Alice in Wonderland
meh, obožavam burtona, ali ovo je bezveze
5/10
croat1gamer
06-03-2010, 03:33
http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/article/921/921331/dead-space-downfall-20081017031735551_640w.jpg
Dead Space Downfall
Vgg, posebice sto sam ga maloprije pogledao.
tigerija
06-03-2010, 08:46
Ahaahah najbolja scena u mortal combat kad šu sang dojde do katana di je reptil onaj i počne pričat; katana je najopasnija protivnica, reptilu moj, pazi na nju. On se odkameni i odtrči. Kako glupo !!!! ahahahahaha
Windwalker
06-03-2010, 11:34
Bourne Supremacy
Dobar nastavak, sa malo predugim akcijskim scenama.
Priča mi se sviđa, ali minus ide završnoj automobilskoj potjeri s onim tipom...
...koji mu je ubio curu. Nadao sam se da će ga pronaći i mučiti ili nešto slično, a ne da će ovaj natjeravati njega. Toliko o nadmoći...
Nešto između sedam i osam, ali zasad 7/10, dok ne pogledam treći.
Inače, prvi mi je bolji.
A History of Violence
Što reći o ovome. Ima neku atmosferu, par dobrih scena, ideju, dobre glumce.
Bilo bi sedam, ali zbog onih glupih i nepotrebnih scena seksa, 6/10.
Sgt. Bull
06-03-2010, 11:43
http://www.filmgator.com/pictures/movies/08879120_the_hurt_locker_XL.jpg
The Hurt Locker (http://www.rottentomatoes.com/m/hurt_locker/)S- 9/10
New Moon
http://buffalosfire.com/wp-content/uploads/2009/12/new-moon1.jpg
Nikad više pijan neću birati i gledati filmove, nikad!!!!
Da_killah
06-03-2010, 13:32
da, bolji je kad si trijezan :D
Dreamer Deceiver
06-03-2010, 13:32
da, film je toliko glup da niti kad si mrtav pijan nije smiješan a kamoli zabavan :D
Samo mi je uništio raspoloženje!
crnisokol
06-03-2010, 13:55
Ice Age 3 - solidan crtić, ne znam što ga tolko hvale jer meni i nije nešto previše dobar... 7/10
Dreamer Deceiver
06-03-2010, 15:05
Big Fish :cry:
nemam riječi za taj film, jednostavno je predobar
bezimeni
06-03-2010, 15:41
Capitalism: A Love Story
:thumbs2:
Znao sam da kapitalizam propada ali nisam znao da je već propao :D . Američki piloti putničkih aviona svedeni na vozače autobusa...pilotkinje koje dodatno konobare kako bi preživjele , piloti koji su mjesecima umjesto plaće dobivali bonove za hranu , radnici koji zauzimaju tvornice kako bi dobili neisplaćenu plaću , masovno protjerivanje dužnika iz "njihovih" kuća...ode sve u :toilet: .
Pogledajte film...dobar je.
Ice Age 3 - solidan crtić, ne znam što ga tolko hvale jer meni i nije nešto previše dobar... 7/10
Meni je mozda i najbolji od sva 3, a tu je negdi na razni prvog, ali puno vise je vjeverice i njegova ljubavna prica su odlicni, pravo :rotfl:
Napoleon Dinamite
Odlična komedija - 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0374900/
Old School
Jedan od najboljih filmova što sam gledao - 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0302886/
Strange Wilderness
Ništa posebno, propali pokušaj da bude komedija - 5/10
http://www.imdb.com/title/tt0489282/
@solo strange willderness je jedna od najboljih komedija koje sam ikada gledao
Taman pogledao The Crazies
američka verzija 28 days later
Saving private Ryan 10/10
bio i ostao epic
Devil Dog
06-03-2010, 22:11
http://www.shocktillyoudrop.com/gallery/9673/Rec_2_4.jpg
Gledali ja i sestra... njoj se gace tresu a ja flegma cjeli film...
Inace, kraj jadan i bjedan ko i u prvom filmu, 6/10
Pogledao Gospodar prstenova: Prstenova družina ( tradicija gledanja LOTR filmova se nastavlja) 9/10
@solo strange willderness je jedna od najboljih komedija koje sam ikada gledao
Taman pogledao The Crazies
američka verzija 28 days later
Neznam ali Strange Wilderness meni i nije nešto, sličan je kao i vecina ovih novih "komedija". Ništa novo... Sve se svodi na istu foru vec prožvakanih filmova. Bez uvrede ali to je moje mišljenje.
OT: Pogledao Yip Man
Film sa savršenom kung fu tučnjavom, jednostavno epic! 9/10
http://www.imdb.com/title/tt1220719/
Devil Dog
06-03-2010, 22:19
JEl netko pogledao Phoonk? Dobio dvd pa ne znam jel se isplati gledat...
Došao je REC2, to moram pogledati. Nahypo me onaj trailer u FPS stilu i reko da ga moram pogledati pa kakav god bio. Jedinica je imala fenomenalnu atmosferu, samo je bio pre pre kratak.
Pogledao Hitchikers Guide to the Glaxy danas
Preodličan film, genijalna priča i ludi likovi, i od hrpe random scena dobije se dobar film, definitivno jedna od boljih komedija koje sam gledao
Strasan je film, odlicno docarana atmosfera knjige, i ja sam ga gledao nedavno ponovno na tv kad je bia. A i glumci su perfektno odabrani za uloge, a pocetak filma je jedan od najboljih ikad :) . Samo film je jos bolji ako poznajes knjigu.
bezimeni
07-03-2010, 17:21
Shutter Island
He , he koji mindfuck film.Inače volim takve filmove :thumbs2: .
8/10 .
Egzorcist: Početak 5/10 ništa posebno, da mi je samo znak koji je genijalac stavil to pod horor.
Strasan je film, odlicno docarana atmosfera knjige, i ja sam ga gledao nedavno ponovno na tv kad je bia. A i glumci su perfektno odabrani za uloge, a pocetak filma je jedan od najboljih ikad :) . Samo film je jos bolji ako poznajes knjigu.
To mi je jedino i krivo što nisam knjigu pročitao
Law Abiding Citizen
http://blogs.dailyrecord.co.uk/tvandfilm/2009/08/14/law-abiding-citizen.jpg
Ok film za ubiti večer sa curom, niti je loš niti je nešto pretjerano dobar.
Ništa više nisam niti očekivao.
6,5/10
The Boondock Saints
7/10
odličan film
dafoe je :pray:
Law Abiding Citizen
Ok film za ubiti večer sa curom, niti je loš niti je nešto pretjerano dobar.
Ništa više nisam niti očekivao.
6,5/10
To mi je jedino i krivo što nisam knjigu pročitao
Da neke fore su napravljene bas tako da ce je skuzit samo fanovi knjige, što meni nije smetalo jer sam tu trilogiju u pet nastavaka procitao minimalno 10 puta svaku knjigu... :D
Ali BBC-eva serija je jos bolja, tresh nad treshevima, zamislite niskobuđžetnu englesku seriju snimanu u osamdesetima, kad su plasticni pripijeni skafanderi i jastucici za ramena bili vrhunac mode, a robot (Marvin) je napravljen od kartona i linoleuma....
Pogledah Američku pitu 7 Book of love
a ono niš posebno, prva tri ipak ostaju epic, mislim koji je idiot dao idiotu da glumi Stiflera, katastrofa
Death By Sexy
08-03-2010, 08:58
Blindside - 7/10
Ok je film.. Ono standardna dirni mi srce priča.
The Collector - 6/10
Ovaj horor je na početku filma obećavao.. Na kraju je standardno loš ispao... Mrzim takve krajeve, koji su furka u zadnje vrijeme (ili mi se čini).
Fear and loathing in Las Vegas 10/10
Ufiksana ekipa radi kaos po Las Vegasu,treba li bolji scenarij
Bob Dylan
08-03-2010, 19:14
Blindside - 7/10
Ok je film.. Ono standardna dirni mi srce priča.
The Collector - 6/10
Ovaj horor je na početku filma obećavao.. Na kraju je standardno loš ispao... Mrzim takve krajeve, koji su furka u zadnje vrijeme (ili mi se čini).
ma collector mi se uopce ne sviđa volim horore al ovo je totano vec isfurano vec videno o kraju i da ne govorim...
3/10
Burtonova "Alisa" potukla otvaranje "Avatara" (http://mojtv.hr/magazin/3465/video-burtonova-alisa-potukla-otvaranje-avatara.aspx)
Hot Rod
ok komedija, ako se ništa drugo nema za gledat
ima genijalan soundtrack i ekipu iz lonely islanda :D
6/10
Evo Vedranov sindrom... Danas mi je plaćen Avatar 3D u kinu, tako da ću ga gledati po treći puta :D Besplatne stvari se ne odbijaju :D Idem sa 4 komada od čega je jedna velika za njih dvije, tako da ne znam da li da ih brojim kao 4 ili kao 5 komada :?
idem danas u 18 sati (najkasnije prikazivanje, samo ne kontam zašto) gledati alice in wonderland
Evo Vedranov sindrom... Danas mi je plaćen Avatar 3D u kinu, tako da ću ga gledati po treći puta :D Besplatne stvari se ne odbijaju :D Idem sa 4 komada od čega je jedna velika za njih dvije, tako da ne znam da li da ih brojim kao 4 ili kao 5 komada :?
Tri komada i četvrta gromada xD
tigerija
11-03-2010, 00:03
Nema veze, glavno da ideš sa komadima i besplatno xD .
Hellboy II: The Golden Army
Lone Wolf McQuade (Chuck Norris anyone ? :-))
The Spy Next Door
Tooth Fairy
Walking Tall
Psycho
May
The Descent
Cemetery Man
Jacob's Ladder
Videodrome
Pet Sematary
It
Upravo pogledo The Hurt LockerSi fakat nekuzim zas je film dobio 6 oskara...
No ipak s druge strane mi je sjeo jer sam bio raspolozen za spor film pa sam uživao.
7/10
Nije on dobio 6 oscara jer je dobar, već zato što su svi ostali u kategoriji bili smeće.
tigerija
11-03-2010, 08:53
Nije on dobio 6 oscara jer je dobar, već zato što su svi ostali u kategoriji bili smeće.
Valjda, ali film je sveejdno poprilično dobar. Mislim KVALITETAN je film baš.
Death By Sexy
11-03-2010, 08:53
Pogledao Avatar 3D. Ono. Ne znam. Priča je loša, podilazi, furka je, ustvari baš je onakva kakva je trebala biti da film uspije. Naravno glavni razlog uspijeha je izvedba koja je genijalna. Ono dok me pehal u oko s puškom i različitim štapovima je bilo super. 3D je super iskustvo, film je inače prosjek, nije za 9 nominacija i predug je. Ocjena je za 2 viša zbog 3Da...
9/10
Karlo_from_Bjelovar
11-03-2010, 15:37
pogledao iron mana... koliko awesome moze biti film koji pocinje sa ac/dc, a zavrsi sa black sabbathom... 9/10
Hm da, bas sam i ja neki dan razmisljao kako bi Dark Knight rulao da se pusta Mozart kroz cijeli film.
Devil Dog
11-03-2010, 16:25
http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/875/875163/tropic-thunder-20080519024741091_640w.jpg
Po drugi puit, opet me nasmijalo :D
9/10
Downey i Tom Cruise su genijalni u tom filmu, ostali kaskaju. Tek sam na kraju filma skužio da je ono bio Tom Cruise, a Downey je pre savršeno glumio crnca xD
King tiger
11-03-2010, 17:18
Possession
http://i114.photobucket.com/albums/n279/JimmiMc/pos.jpg
Režija : Andrzej Zulawski
Strašan film. Pogledao 2 puta i onda još čitao revjuove samo da skuzim sve detalje koji su promakli. Gluma je namjerno over the top i predobra. Adjani <3.
Velika preporuka za Dukea , mislim da štuje Lyncha pa bi mu se ovo moglo svidjeti.
10/10
Invictus
http://blog.onlinemoviesunlimited.com/wp-content/uploads/2009/11/Invictus-movie-2009.jpg
Kako ja volim ove sportske filmove <3, Freeman je genijalno odglumio Mandelu. Matt Damon ionako rula.
10/10
Mislio sam pogledati taj film pošto Freeman glumi, ali sam se predomislio pošto je povezan sa sportom (a ti obično saksaju).
Vidim da ti sve jako svidio, stoga ću ga ipak pogledati.
Valjda vrijedi nešto. :)
lol
ja isto tako,onda vidim da je o footballu :yuck:
Sgt. Bull
11-03-2010, 20:52
Barem na dresu Matta Damona na promocionalnom posteru nema ispisano RUGBY. Ne. Informiši se prije nego počneš lupetat k'o maksim po diviziji.
bezimeni
11-03-2010, 21:08
I film je odličan kao i svaki koji režira Clint .Ali ne očekujte nekakav sportski film u stilu Rocky-a.
serijski samoubojica
11-03-2010, 21:13
Knowing
http://garispang.files.wordpress.com/2009/06/knowing-movie-nicolascage.jpg
Film je odličan, pogotovo zbog toga što zemlje ne ostane čitava na kraju :)
Ono, rekao si kraj filma ljudima koji ga još nisu pogledali. Stavi spoiler tag.
Kraj filma (koji je jadan) je na vražjem plakatu :p
Duke of Earl
11-03-2010, 21:26
Possession
Gledat cu ovo obavezno, samo čekam da stari kupi LCD telku, pa se nabavlja filmografija Andrei Tarkovsky-a, Bergmana, Herzoga, Fellinia i Lyncha, i ja se onda selim u drugi svijet.
I film je odličan kao i svaki koji režira Clint .Ali ne očekujte nekakav sportski film u stilu Rocky-a.
To nisam znao, u tom slučaju obavezno gledam film. Ako režira Clint znači da je film odličan.
Barem na dresu Matta Damona na promocionalnom posteru nema ispisano RUGBY. Ne. Informiši se prije nego počneš lupetat k'o maksim po diviziji.
:rotfl: kad sam reko football mislio sam na americki nogomet aka RUGBY
al hvala na ispravci mr. smartass
Duke of Earl
11-03-2010, 22:11
http://en.wikipedia.org/wiki/Rugby_league
Ispadaš jako glup. Zbilja jako. Radi se o dva potpuno različita sporta.
[quote="Sgt. Bull":1yjfolfi]Barem na dresu Matta Damona na promocionalnom posteru nema ispisano RUGBY. Ne. Informiši se prije nego počneš lupetat k'o maksim po diviziji.
Ispadaš jako glup. Zbilja jako. Radi se o dva potpuno različita sporta.[/quote:1yjfolfi]
Yup. rugby je za prave muškarce, dok je američki football za pičkice
Horny Devil
11-03-2010, 22:43
Pogledao Frequently Asked Questions About Time Travel.
http://www.imagesforme.com/upload/4b835d7f.jpg
Parodija na racun dr. Who-a i slicnih serija i filmova. Ne znam koju bih ocjenu dao. Neke fore su jednostavno lose, neke opet odlicne. Ako nista drugo, nema puno filmova u kojima likovi skacu kroz vrijeme ulaskom u WC u lokalnom pub-u. Taj dio s tipovima koji besciljno vise u birtiji me malo podsjetio na Shaun of the Dead.
Fantastic Mr. Fox
dobar !
voice acting i animacija su odlični
sviđa mi se i humor
8/10
Wishmaster
12-03-2010, 00:33
Beetlejuice
Šteta kaj je tak kratki, ali sve u svemu odličan.
Edward Scissorhands
Neznam zakaj mi je tolko trebalo da ovo pogledam. možda zato jer se iz djetinjstva sjećam jedne scene pa mi je podsvijest govorila ka sam gledal taj film...
Film mi je nekak posebno tužan na kraju. Od svih filmova koje sam do sad gledal ovaj je nekak 'najjači' poooo toooom piiiitajnju.
Mislim da sam skoro gotov s Burtonovim filmovima, možda još dva - tri za pogledat. Zasad niti jedan nije niti mrvicu razočaral.
The Blind Side (7/10)S- A htio sam vidit za sto je Sandra Bullock dobila oskara, a i cuo sam da je film dobar i slozio bih se tu. Gluma je vrlo dobra, uvijek moze i bolje, al glavni glumci su posao odradili kako spada. Film je po istinitom dogadaju i lijepo se razvija, nije predosada, ali je predvidljiv i ima a naporne dijaloge, preforsirane, tu se malo gubi na realizmu. A na kraju film je bas ono sto se od njega ocekuje, americki film o americkom nogometu s happy endingom, ok je za pogledat i to je to.
[quote="Sgt. Bull":3qqazl95]Barem na dresu Matta Damona na promocionalnom posteru nema ispisano RUGBY. Ne. Informiši se prije nego počneš lupetat k'o maksim po diviziji.
Ispadaš jako glup. Zbilja jako. Radi se o dva potpuno različita sporta.[/quote:3qqazl95]
I da ja ispadam jako jako glup jer neznam detalje sporta kojeg u zivotu nisam ni pogledo utakmicu nit me boli kurac za njega, sa mojeg gledista s kojeg nisam bio u doticaju opce sa takvim sportom po cemu je onda logicno zakljucit da sam ja malouman jer neznam detalje niti razlike izmedu rugbya i americkog nogometa.Jer na prvi pogled oba sporta se cine ista.
a ti si napuhan debil koji misli da me moze vrijedat samo zato jer me ispravlja.
Pa s obzirom na tvoj komentar ranije dalo bi se pretpostaviti da znas, s obzirom da neznas zasto onda dajes tak glupe komentare, mislim da bi trebao znati da su americki nogomet i rugby razliciti sportovi, mislim nako usput, al bez obzira i da neznas nije razlog da tvrdis da jesu i omalovazavas onoga koji zna vise i kaze ti da nisu..., a i uvijek imas wikipediju kad treba ispasti neglup.
Duke of Earl
12-03-2010, 10:43
I da ja ispadam jako jako glup jer neznam detalje sporta kojeg u zivotu nisam ni pogledo utakmicu nit me boli kurac za njega, sa mojeg gledista s kojeg nisam bio u doticaju opce sa takvim sportom po cemu je onda logicno zakljucit da sam ja malouman jer neznam detalje niti razlike izmedu rugbya i americkog nogometa.Jer na prvi pogled oba sporta se cine ista.
a ti si napuhan debil koji misli da me moze vrijedat samo zato jer me ispravlja.
lol
ja isto tako,onda vidim da je o footballu :yuck:
S:rotfl: kad sam reko football mislio sam na americki nogomet aka RUGBY
Dvaput si tvrdio da si u pravu, pritom podcjenjujući Sgt. Bulla s izrazom mr. smartass, dok se sam nisi sjetio provjerit svoje znanje na google-u ili wikipediji (što je 2 sekunde posla) prije nego kreneš vrijeđat nekoga, usput nemajući pojma o čem se priča. Ne vidim kako sam ja tu onda ispao "napuhani debil".
ako ne znaš razliku nemoj komentirati
lol, moja prva navodna pogreska radi koje je ovo sve nastalo je bila da sam RUGBY oslovio football
Rugby football (usually just "rugby") may refer to two current sports, either rugby league or rugby union, as well as a number of sports through history descended from a common form of football developed in different areas of the United Kingdom.
na wikipediji pise da je rugby grana footballa te kao takva se moze oslovaljavat football
i takoder na linku koji je dao Duke of Earl ljepo pise:
Nickname(s) Football, Footy, League, Rugby
i sad pitam di sam ja pogrijesio kad sam oslovio RUGBY sa Football?
lol, moja prva navodna pogreska radi koje je ovo sve nastalo je bila da sam RUGBY oslovio football
Rugby football (usually just "rugby") may refer to two current sports, either rugby league or rugby union, as well as a number of sports through history descended from a common form of football developed in different areas of the United Kingdom.
na wikipediji pise da je rugby grana footballa te kao takva se moze oslovaljavat football
i takoder na linku koji je dao Duke of Earl ljepo pise:
Nickname(s) Football, Footy, League, Rugby
i sad pitam di sam ja pogrijesio kad sam oslovio RUGBY sa Football?
rugby je nastao prije američkog footballa i to su dva različita sporta...
Dreamer Deceiver
12-03-2010, 16:51
Hurt Locker
Smeće, smeće smeće... Totalno razočaran filmom. Koji k je film uopće dobio oskara ? koji k da je film uopće BIO nominiran za oskara. 2 sata čiste dosadne priče o wannabe super kul naredniku koji je toliko kul i faca da ga boli briga za sve druge. Likovi glupavi i plitki, radnja predvidljiva ( osim onog na kraju ajde ), a da ne spominjem napornu kameru. Ženama se treba zakonom zabranit da rade ratne filmove. Ženska je očito dobila oskara iz razloga šta je taj dan bio i dan žena.
4/10
Ženama se treba zakonom zabranit da rade ratne filmove. Ženska je očito dobila oskara iz razloga šta je taj dan bio i dan žena.
:(
Dreamer Deceiver
12-03-2010, 16:59
^^
Fali ti jos prakse u trolanju :)
Dreamer Deceiver
12-03-2010, 17:11
tko je rekao da ja želim trolat ? :D
Death By Sexy
12-03-2010, 21:48
Felon (2008)
http://imovies4you.com/wp-content/uploads/2008/07/felon.jpg
Kako Val Kilmer dobro izgleda u ovom filmu e. Film je ok, priča o zatvoru, ono. Malo je prediviv, al hej nema baš dobrih filmova u zadnje vrijeme pa prolazi.
6.5/10
Pulp Fiction
http://mymoviebanners.com/pics/pulp/pulp-fiction-2.jpg
Jebem ti sve, Tarantino je GENIJALAC!
:pray: :pray: :pray:
100/10
f6csp2fZt2E&feature=fvst
Does he look like a bitch? :D - još kada citira iz Biblije... :pray:
3f-AFAPUEMw
I shot Marvin in the face. :rotfl:
Windwalker
12-03-2010, 23:24
Once Upon a Time in the West
Mogu reći da je mjestimice bio prespor.
I da je mali dio radnje nekako nepovezan, čudan.
I da mi je The Good, the Bad and the Ugly bolji.
Ali sve ostalo je savršeno, čisti ep, i dajem mu 10/10.
PS
I šteta Cheyennea. Nisu ga trebali onako bezveze ubiti na kraju.
Odličan lik je bio. Neobrijani šef bandita, a mudriji od starih filozofa.
tigerija
12-03-2010, 23:54
Uh, pulp fiction owna.
The Hurt Locker
http://besidethequeue.files.wordpress.com/2009/07/hurt_locker_poster2.jpg
8/10
Za razliku od Dreamera, mislim da je prilično dobar :D
Nema politiziranja, ideologije, SAD-a, morala, nafte... Samo par ljudi koji rade jebeno gadan posao. Valjda prvi film smješten u Irak, a da nije o Iraku.
I nije ratni film :P
crnisokol
13-03-2010, 09:26
Doom - očekivao sam loš film budući da je rađen prema igri...ali film je sasvim solidan, pogotovo prva polovica dok prema kraju postanu previše predvidljivo..također FPS kamera mi se svidjela :D 6,5/10
Jučer sam imao maraton na rtl-u i gledao Konačnu odluku, Doom te Torque ^^ Prvi je dobar jer glumi Stiven Seagul, drugi jer je rađen po legendarnom Doom-u a treći jer sam frik za motore, tak da mi je sve dobro sjelo :)
tigerija
13-03-2010, 12:00
OMG OMG trailer za Predators !!!
http://www.predators-movie.com/
KOnačno nešto dobro nakon 2 jadna filma i 1 loše igre.
Nisam ni znao za to, Robert Rodriguez, Lawrence Fishburne, Adrienom Brodyjem, Topher Grace...i dolazi relativno brzo.
Jebenica, baš me zanima trailer.
najače mi je što je izjavio
"You can't compete with Arnold Schwarzenegger"
:rotfl: :rotfl:
Pa da, to mi se posebno sviđa.
Ne pokušava se nadmetati s kultom, već pružiti vlastitu, novu viziju. Tako će zaobići mnoge prepreke.
Dvojka je bila smeće, kao i AvP nastavci. Ovaj željno očekujem.
Arbiter of Change
13-03-2010, 15:06
Previše ljudi ima. Znam da trebaju likove s kojim se možemo poistovjetiti, ali pretjeruju bokte.
Nadam se samo da nas čeka još veći broj Predatora.
Nadam se da će ih Predatori sve poklati. :)
Ali sve, da nitko ne preživi.
Dreamer Deceiver
13-03-2010, 15:32
The Lovely Bones
nije mi jasno koji kok ljudi pljuvaju po filmu ? Gledam recenzije i ljudi mu davaju jedinicu zbog silovanja cgi efekta. Od kad efekti čine priču filma boljim ? Mogu se kladit da bi film bio izglasan instant remekdjelom da ga je radio netko drugi tko nije poznat po "abjuzanju" efekta ko Jackson.
8/10
Constantine
13-03-2010, 22:36
Sto sam pogledao proteklih tjedana:
Man On Fire
Uredu je,jedan od boljih na tu temu-8/10
Sunshine
Pogledao drugi put,jedan od najboljih SF-ova proteklog desetljeća,najbolji film od Boylea,jako mi se svidio-9/10
Full Metal Jacket
10/10
S2001: A Space Odyssey
Remek djelo,uzivao sam u svakom od onih sporijih trenutaka popracenih klasičnom glazbom,moram ga pogledat jos jedanput-10/10
A clockwork orange
:pray:
Od svega sto sam pogledao os Kubricka,ovaj mi je najdrazi,glavni likovi su nevjerovatno mastovito napravljeni,sviđa mi se futuristička britanija i dizajn interijera(također,one stolice u odiseji su prejebene),Alex izgleda skroz bolesno na pocetku filma.-10/10
Sto jos da pogledam od Kubricka,The Shining sam gledao prije par godina i odustao nakon sat i pol,mislim da mi je bio pomalo naporon i tjeskoban
Sad upravo gledam It's a mad mad mad mad world,zasada je super.
Od Kubricka pogledaj sve, sve što je njegovo, jer štogod da je radio, kojigod da je žanr... savršeno je. :)
Constantine
13-03-2010, 22:37
Super mi je to sto je svaki od njegovih filmova nesto posebno u svom žanru.
I da,najdrazi lik u FMJ mi je Animal Mother :D
Nisam imao pojma da je taj glumac glumio i u FMJ
Sto jos da pogledam od Kubricka
Još samo Dr. Strangelove. Ostalo je naporno mučenje, i ekipa ih gleda samo zato jer ih potpisuje Kubrick.
Constantine
14-03-2010, 01:18
ok.
Da_killah
14-03-2010, 04:02
The Bad Lieutenant Port of Call New Orleans
Nadrogirani Cage rula filmom.
King tiger
14-03-2010, 04:05
@Constantine
Pogledaj još Barry Lyndon
Shutter Island
uh
10/10
da
The Marine
http://img2.pict.com/61/ff/75/137f94a59a29a9c833bf1bf1bd/08IVa/themarineposter.jpg
Smiješni su Cenini pokušaji glume, jedine dobre scene su kada se on tuče, radnja mi je nekako štura. Sve su svemu solidan film, dobar ako volite akciće bez mozga, i ako imate vremena za ubiti.
6/10
čovječe kolko dugo nisam bio u kinu, idem srijedu poslije probne mature na 3 filma....
A zadnje što sam gledao je maestralno remek-djelo Clerks
Constantine
14-03-2010, 16:12
http://chasness.files.wordpress.com/2008/07/enemy_of_the_state.jpg
Neloše.7,5/10
Survival of the Dead 7.5/10
http://www.imdb.com/title/tt1134854/
novi romerov film.... zombiji opet se vratili na staro(yay!), ovog lika banali zato što išao uokolo i klao zombije.... Ostali rekli "ajmo ih držati zatvorene to je naša familija, možda će naći ljek" pogađajte kako je to završilo XD ja bi vlastitoj familiji odmah sprašio metak čim bi vidio da su zaraženi
Kostolomac
14-03-2010, 17:40
Pretpostavljam da si jako vesela osoba :scared:
Shutter Island
http://www.iwatchstuff.com/2009/07/22/shutter-island-poster.jpg
8/10S:thumbs2:
Jucer gledo u Cinestaru. Prejeben film. Koji mindfuck na kraju :o . DiCaprio solidno odglumio.
Nikad necu skuzit ljude koji na najnapetijim scenama idu na wc ili refill kokice ono -.-....
Pogledali ovu Paranoju (Disturbia) na telki. Nije bio loš, fino napet, blagi tempo, dobra jebačica. Dobro mi je sjeo.
7/10
I ja sam ga sad pogledao.
Cini mi se kao najbolja uloga Shie
Film je prilicno napet i odlicno su slozili atmosferu iz 'nicega'. No, kao i svaki takav film, samo za jednom pogledat.
Napet je kao treger. Ja nemam baš živaca za takve trilere. :(
Film je prilicno napet i odlicno su slozili atmosferu iz 'nicega'. No, kao i svaki takav film, samo za jednom pogledat.
Da, sviđa mi se atmosfera pošto su dobro ubacili "teen flick" u napeti triler. Tako da polako postaje napet, a u niti jednom trenutku nije dosadan. Ali da, samo za jednom pogledati...
Sunshine
Pogledao drugi put,jedan od najboljih SF-ova proteklog desetljeća,najbolji film od Boylea,jako mi se svidio-9/10
Gledam sad i zasrao sam se na onom dijelu kad ulaze u drugi brod zbog onih slika ljudi koje se pokazuju na milisekundu! Je*a mu pas mater bolesnu (redatelju)!
Sherlock Holmes (2009) - Volio bih da nije išao toliko po formuli tipične avanture i da ima više 'detectivskih' stvari, jer je ovako ispao samo još jedan akcijsko-avanturistički popcorn film za jedno gledanje... ah well. 6.5/10
The Hurt Locker - Komotno bi se moglo svrstat u slice of life žanr :) . Zanimljiv film, koji donosi nešto svježine u već toliko puta viđen setting. 9/10
Pandorum - Ugodno iznenađen... utjecaj Alien filma je znatno vidljiv, no ipak supjeva biti zanimljiv i napet na svoj način, prvenstveno zaslužujući elementu misterije i držanja gledaoca u neznanju te dajući hintove postepeno kako se priča razvija. Ništa već ne viđeno, no na neki način osvježavajuće. 8/10
Volio bih doduše da su dali i objašnjenje zašto je Zemlja uništena.
V for Vendetta
http://thecia.com.au/reviews/v/images/v-for-vendetta-poster-2.jpg
Nakon stripa sam odlučio pogledati film ponovo, da uvidim razlike i da ponovim gradivo sada kada imam drukčiju perspektivu. Mogu reći da su razlike između stripa i filma drastične, i više mi se sviđa verzija u stripu. U filmu je sve nekako pojednostavljeno, nije izražen V-ov ironično-sarkastični humor, a i fali podosta stvari za koje ne shvaćam zašto nisu stavili, kao npr. scena gdje V pjeva This Vicious Cabaret (6TIImrcAaJI), s time su mogli odlično okarakterizirati V-a, a i rula.
Kako god da je, film je svejedno odličan i jedan od boljih koje sam gledao. Hugo Weaving ima predobar glas i odlično mu stoji uloga, a Natalie Portman (hawt) je odigrala svoju ulogu fantastično, te je još nisam vidio u boljoj ulozi.
10/10
Pogledah Shelorca Holmesa, odličan film
može itko preporučiti slične filmove kao film Outbreak sa dustin hoffmanom(ne pričam o zombijima)
crnisokol
15-03-2010, 08:57
Paranoja - solidan film, prema kraju postaje sve bolji, napetiji.... 6,5/10
Pogledo i ja taj film posto se svi cude kak ga nisam gledo..
Solidan film. 6/10
SabaothII
15-03-2010, 19:58
SAW VI, Inglorius bastards, Miss march, Forgetting Sarah Marshall, Dance flick-jedan od boljih filmova-parodija....
Mali reminder, danas u 22h na rtl-u je, po meni, jedini dobar film Vina Diesela, Pitch Black.
Pa prvi dio Brzih i Žestokih je također prilično dobar za tu klasu i Vin "dungeonmaster" Diesela :)
tigerija
15-03-2010, 20:45
Mali reminder, danas u 22h na rtl-u je, po meni, jedini dobar film Vina Diesela, Pitch Black.
Da to ču gledat, baš sam ga htio pogledat, ali eto na TV če bit :D. To je super horror.
Nešto descenta, aliena, tako tipa.
Windwalker
15-03-2010, 20:48
Dobar je film, ali je i House u isto vrijeme.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.