Pogledaj cijelu verziju : Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
MasaKrisT
30-01-2009, 22:48
to je ovaj mali iz karate kida?da moram to pogledat,poceo gledat pa na posao...blues rula
bezimeni
30-01-2009, 23:04
Je..ja ga prije par dana nabavio u dvd izdanju .Predobra muzika u filmu .
Arbiter of Change
30-01-2009, 23:41
Odgledao HomeworldSi mogu samo reći da je film preloš (od glume, efekata, svega), ali ima onu dobru foru da ti se igra sa umom (hehe, I makes a pun) i tjera te da misliš o tome što se zbiva u samom filmu. Grupa marinaca dolazi na planet za koji vjeruju da pripada Mentexima, vanzemaljcima koji ratuju sa Zemljanima u Skrivenom Ratu već više godina, i nose virus koji bi trebao pobiti vanzemaljce, ali se na putu sruše na taj isti planet i moraju se samo snaći. Stvar koja komplicira sve je ta što su Mentexi uberSna mentalnom području i sad marinci ne znaju što je stvarno, a što ne jer je moguće da su ih Mentexi uočili i da se samo igraju s njima. Dobar i neočekivan kraj mu ide u korist.
THUNDER_DINIX
30-01-2009, 23:45
P.S. I love you ...
gledao, odlican :pray:
znas jos koji?
Dreamer Deceiver
30-01-2009, 23:47
ja sam ponovno propustio taj film :(
The Man from Earth (http://www.imdb.com/title/tt0756683/)
9/10
Dobaaar! Ali, ja bi ga pitao malo drugčija pitanja! Pogotovo o WW2!
Outlander (http://www.imdb.com/title/tt0462465/)
7.4/10
Nevolim filmove u kojima je neko veliko čudovište koje napada (izuzev Aliena i Predatora) ljude jer, uglavnom, loše naprave to čudovište! Ovdje nije tako loše ispalo, ali opet, nesviđa mi se previše!
Ma, nije loš film, dobar je, ali me nerivira happy end gdje lik osvoji žemskinju i vladavinu! Klišej!
Arbiter of Change
31-01-2009, 12:13
Outlander (http://www.imdb.com/title/tt0462465/)
7.4/10
Nevolim filmove u kojima je neko veliko čudovište koje napada (izuzev Aliena i Predatora) ljude jer, uglavnom, loše naprave to čudovište! Ovdje nije tako loše ispalo, ali opet, nesviđa mi se previše!
Ma, nije loš film, dobar je, ali me nerivira happy end gdje lik osvoji žemskinju i vladavinu! Klišej!
Živina je po meni najbolji element filma... predobro izgleda sa onim "neonkama" po sebi.
Meni je malo bezeze!
Nesviđaju mi se takve (i slične) beštije po filmovima! Neznam zašto, ali eto, jbga!
###DK###
31-01-2009, 14:24
Pogledao Transformere.
Odličan film, ali volio bih da ima malo više slow motion scena. :)
THUNDER_DINIX
31-01-2009, 14:52
Moja djevojka 2. super film :bravo:
The Jackal
31-01-2009, 20:47
Gledam Catwoman.....
Preloše
###DK###
31-01-2009, 22:10
Pogledao Catwoman.
Dosadan film.
THUNDER_DINIX
31-01-2009, 22:47
^^ isto catwomen. a ono, gledivo je....
Pogledao Catwoman, ajme majko ona scena na krovu kada se prvi puta prošeće u svom Cat odjelu. Jebate riža kako je orgazmatično vidjeti takvu guzu preko čitavog 82cm ekrana kako mi maše, a cice na izvolte :pray: Ufff :cry:
Samo zbog te scene se isplatilo pogledati film, ako zbog ničega drugoga... :D
bezimeni
31-01-2009, 23:47
Catwoman je ćesme da nemože gore.Mogli ste kvalitetnije provesti vrijeme uz Pakleni val na drugom.
Ne znam kako može nekome uz onakvu guzu film biti smeće :D Ja sam bio u ekstazi dok sam ga gledao xD Halle je po meni preslika perfetne žemskinje, drito savršena i njena pojava je dovoljna da ubije sat i pol lošeg scenarija :D
Sgt. Bull
01-02-2009, 01:02
Ne znam kako može nekome uz onakvu guzu film biti smeće :D Ja sam bio u ekstazi dok sam ga gledao xD Halle je po meni preslika perfetne žemskinje, drito savršena i njena pojava je dovoljna da ubije sat i pol lošeg scenarija :D
Halle je mnogo lijepa i gledanje Catwoman se isplatilo čisto radi njene guze u kožnjaku, no i bez kožnjaka je jednako dobra ^^
Kada na početku filma počne bacati one nevine poglede... http://www.dgemu.com/forums/html/emoticons/drool.gif
MasaKrisT
01-02-2009, 01:20
Pogledao Hard Candy,drama-triler o curici koja se igra s pedofilom, te predator,cista uzivancija,mozak na pasu:)
Zapravo, Predator je jedno od najvećih dostignuća u povijesti kinematografije.
Electromaster
01-02-2009, 01:55
Zapravo, Predator je jedno od najvećih dostignuća u povijesti kinematografije.
Signed. :pray:
Upravo ga pogledao po xyz-ti put... :pray:
bezimeni
01-02-2009, 08:29
Ja ga gledao 1987 na popularnom fest-u ( tadašnje kino pretpemjere).Prošao je dosta nezapaženo.Kultni status je stekao tek nakandno.
Aerospark
01-02-2009, 08:54
Vanilla sky na rtl-u sinoć, vgg film, čekao sam duže vrijeme da ga pogledam napokon :)
Relax David, open your eyes. :pray:
odgledo sam hulk 2
predobar mi je film
samo što se treba dodat još malo zabave.Ko ga još nije pogledo neka ga pogleda jer je predobar
###DK###
01-02-2009, 10:44
Pogledao Predatora. :pray:
Pročitao sam na teletekstu da će se snimati remake.
Režirat će ga Robert Rodriguez.
Cemu remake ... Pa taj film rula, zasto ga unistavat :(
###DK###
01-02-2009, 11:02
A remakeovi su ti danas popularni.
Nego, govorilo se da će biti više od jednog predatora u filmu.
A redatelj je dobar. Nadam se da će i film biti takav.
The Jackal
01-02-2009, 11:03
Zar nije bilo dovoljno predatora u AvP filmovima? Koji su fejlali mnogo
Samo neka stave Švarcija u remake i biti će dobro :D
Predatora i Borata... oba remek dijelo..... jagšemaš :D
The Jackal
01-02-2009, 11:11
Samo neka stave Švarcija u remake i biti će dobro :D
http://hitdawall.files.wordpress.com/2008/04/arnold-schwarzenegger.jpg
Desna slika govori 1000000 riječi zašto ne
Hahahahha, jel to fakat on ili je to neka obrada u PS-u :rotfl: :pray:
The Jackal
01-02-2009, 11:17
To je on. Googlaj malo pa češ vidjet slike.
Mišiči kod starenja se pretvara u više manje neotklonjivo salo.
Fakat to je on... Sada sam pogledao i datum rođenja, lik ima 62 godine :( Jebiga, nisam mislio da je baš toliko star :D
PS: Mišići se ne pretvore u salo, čovjek ode u stanje katabolizma pošto više nije u stanju hraniti se kako spada, a bome niti vježbati kako spada te mu mišići propadnu... A salo dolazi baš iz tog razloga, nepravilna prehrana + manjak aktivnosti...
bezimeni
01-02-2009, 11:30
Ma dobro da je i živ koliko se steroida nagutao .Zato je i imao operaciju na srcu.
The Jackal
01-02-2009, 11:30
Fakat to je on... Sada sam pogledao i datum rođenja, lik ima 62 godine :( Jebiga, nisam mislio da je baš toliko star :D
PS: Mišići se ne pretvore u salo, čovjek ode u stanje katabolizma pošto više nije u stanju hraniti se kako spada, a bome niti vježbati kako spada te mu mišići propadnu... A salo dolazi baš iz tog razloga, nepravilna prehrana + manjak aktivnosti...
Isti prozor. Ko bu sa 62 uopće i vježbao?
bezimeni
01-02-2009, 11:41
Stallone je rođen 1946 i danas izgleda ovako
http://www.imagesforme.com/out.php/i333814_DF01273rv1wtm.jpg
slika iz zadnjeg rocky-a .
The Jackal
01-02-2009, 11:42
On je vježbao za Rocky i Rambo.
MasaKrisT
01-02-2009, 11:55
Da a staloneova faca od botoxa je unistena,a da ne pricamo koliko steroida pije:)
The Jackal
01-02-2009, 11:56
Jel iko gledao Catch Carter sa Stallone-om. Kako tamo gadno izgleda
bezimeni
01-02-2009, 11:57
ali i dale izgleda kao mrcina i nije trebao operaciju srca.
The Jackal
01-02-2009, 12:02
Što se tiče Arny-a i Sly-a.... SLY->Arny.
Da_killah
01-02-2009, 12:05
Stallone je rođen 1946 i danas izgleda ovako
http://www.imagesforme.com/out.php/i333814_DF01273rv1wtm.jpg
slika iz zadnjeg rocky-a .
a navodno i da će snimat i ramba 5, tako sam neš čitao na rtl teletextu...
bezimeni
01-02-2009, 12:25
Mislim da ništa od Ramba 5.Ono što snima je The Expendables .Film bi trebao doći 2010 godine.Navodno je okupio dosta starih zvijezda.
Dolph Lundgren
Jason Statham
Jet Li
Mickey Rourke
Randy Couture
Forest Whitake
Film će biti nabijen akcijom a ova je slika navodno sa priprema za taj film
http://www.imagesforme.com/out.php/i333888_l7a140662cb6845f3be1084d6200e338f.jpg
Stallone je napisao scenarij , naparviti će režiju i glumiti glavnu ulogu kao i u večini njegovih filmova. IMDB (http://www.imdb.com/title/tt1320253/)
Da vidim sada zajedljive komentare kako je Stallone za otpis.....
Da_killah
01-02-2009, 12:57
dobro, za expendablese se zna, ovo je nova vijest :)
baldrick_
01-02-2009, 20:32
bilo bi zanimljivo pogledati film u kome bi glumili švarceneger, stalone, van dam, sigal, lundgren i čak noris.
THUNDER_DINIX
01-02-2009, 22:46
i da se svi međusobno mlate jel?
OT: The Golen Compass
Lord Ragnarok
01-02-2009, 23:01
film bi bio prebrzo gotov, chuck bi ih sve sa 1 kruznim opalio i samo bi trebali napisati The End poslije 45sec filma (jel, 40 sec su one uvodne gluposti, 2sec za kruzni, te 3 za The End)
haha.ne.
ne forsajte te gluposti.
enivej gledo sam beerfest, film prerula, preporuka svakome :P
Arbiter of Change
02-02-2009, 15:54
Jučer pogledao Changeling... jako dobra drama sa Angelinom Jolie kojoj uloga očajne, a istovremeno i bolesno hrabre majke dosta dobro leži. Film istražuje moć i korupciju koje je policija imala za vrijeme '20 i '30 te kako zbog njihove nebrige, lijenosti te arogancije jedna majka ostaje bez svog djeteta. Svidio mi se film premda je na trenutke znao biti dosadan.
###DK###
02-02-2009, 21:50
Pogledao Bourneova Nadmoć.
Odličan.
Dreamer Deceiver
02-02-2009, 21:56
definitivno, bournova nadmoć mi je predobar film :pray:
pred par godina kad sam ga podignu iz videoteke sam očekivao sranje, ali jebemu dobio sam nešto odlično :pray:
Windwalker
02-02-2009, 22:47
Instinct
Odličan, prejak film.
Katkad poželim da i ja mogu jednostavno otići u divljinu, daleko od ljudi i civilizacije.
Ali, nažalost, nemam toliko jak duh.
BeHolder
02-02-2009, 23:03
danas sam gledao the fast and furios tokyio drift,Meet Dave - odlična komedija sa Eddy Murphy-em,Yes man - odlična komedija sa Jim Carrey-em nešto kao lažljivac ako ste gledali.
danas sam gledao the fast and furios tokyio drift,Meet Dave - odlična komedija sa Eddy Murphy-em,Yes man - odlična komedija sa Jim Carrey-em nešto kao lažljivac ako ste gledali.
Neznam kako ti je ovaj film odličan!?!? film je čisti rip off povelikog broja komedija što se tiče humora, i nekako je bezživotan!
Deadwalker
03-02-2009, 19:31
Deja Vu...predobar film, u potpunosti me odusevio :pray:
josip_kraš
03-02-2009, 20:12
halloween 2007, transporter 3.
Sex drive, komedija, a ono ok ima par dobrih scena
8/10
Da_killah
04-02-2009, 00:21
slumdog millionaire, fenomenalno...
###DK###
04-02-2009, 15:59
Pogledao The Incredible Hulk. :pray:
e je mi moš objasnit kakav je i o čemu se radi u halloween 2007
samo ime govori da je horor ako se ne varam
LPFireDog
04-02-2009, 18:57
u zadnje vrijeme pogledao sam film never back down i cist je solidan..
###DK###
04-02-2009, 19:02
znam .ali o čem se radi
O klincu koji ubije svoju obitelj (osim mlađe sestre i majke) i završi u nekakvoj mentalnoj ustanovi. Pobjegne nakon 17 godina iz te ustanove.
http://uk.imdb.com/title/tt0373883/
joj!
sad sam se sjetio taj film je bio za novu godinu na drugom programu.
City of Ember (mnogo kul film), Sex And The City, The Fifth Element <3, Bruce Almighty. A trebala sam učiti geografiju, biologiju i povijest :oops:
I da, zaboravih, Detroit Rock City :pray:
Rocknrolla. Prekul film. Guy Ritchie. <3
Arbiter of Change
05-02-2009, 01:49
City of Ember (mnogo kul film)
To mi je tako dobar film, uglavnom jer ima onaj Vault-like feeling iz Fallouta.
JohnnyMo
05-02-2009, 02:13
The Others po 123 put, film mi je jednostavno predobar ....
Bolt - animirani film :) ( dobro sta se smijete , zadesi se )
The Hottie And The Nottie - komedija
Duke of Earl
05-02-2009, 03:08
This Is England (http://www.imdb.com/title/tt0480025/)
Fantastičan film o problemima odrastanja, i naravno, skinhead kulturi u engleskoj. Film opisuje probleme 12-godišnjeg neprilagođenog klinca koji je izgubio oca, i tu prazninu u sebi popunjuje pridruživanjem lokalnoj skinhead grupi. Zanimljiv je i iz povijesnih razloga, s obzirom da vjerojatno većina vas, zbog zatupljujućih masovnih medija, percipira skinheadse kao bezumne rasiste, a ovdje je objašnjeno kako je do toga došlo. Još jedan detalj koji mi se svidio,je način snimanja i upotreba film grain tehnike, sve izgleda kao da je snimano 80.-tih, doba u kojem se odvija radnja. Sve u svemu, vrlo dobar film koji bi svakako trebali pogledati ako ste filmofil.
Da_killah
05-02-2009, 10:49
to mi je frend nedavno dao, rekao da moram pogledati, kao american history x na engleski način, samo bolje...
Niko Bellic
05-02-2009, 12:07
...gledao sam nedavno "betmen vitez tame" (di betmen koristi Nokia 5800 XpressMusic fon (iPhone 3G nula bodova) i zato je mnogo kulan heroj) i "henkok" (di je carliz teron predobra pica auuumilamajko)...
baldrick_
05-02-2009, 14:45
taj film je samo kul, i to je to. nit mu je radnja nešto posebno, nit likovi, nit je nešto smešan.. plus thandie newton ima onaj mladež.
THUNDER_DINIX
05-02-2009, 14:54
Silent Hill - nisam bas neki ljubitelj takvih filmova...
Beerfest - 7/10, nije los
The man from earth - dosadno
e a kakav je silent hill
vidim da si napiso da ti se ne sviđa
ali kakavbi film bio nekom ko voli horore
Windwalker
05-02-2009, 17:38
Meni je Silent Hill vjerojatno najbolja ekranizacija neke igre.
Ima svu atmosferu igre (glazbu, monstere, maglu, i naravno - grad) i vrlo sličnu priču prvom dijelu igre (iako su neke stvari obrnuli i neke likove zamijenili).
No kao horror film ti može biti odličan (pogotovo ako nisi igrao prvu igru, pa te neće ljutiti izmijenjene stvari).
A je li strašan?
Meni nije, iako ima dizajn monstera od kojih se nekima može želudac preokrenuti, a na koje sam se ja tijekom 4 igre navikao (a i vidio sam većih gadosti u Hostelu i sličnom).
Preporuka!
City of Ember (mnogo kul film)
To mi je tako dobar film, uglavnom jer ima onaj Vault-like feeling iz Fallouta.
:D
Samo ima jedna stvar, kraj mi je bio malo glup :(
taj film je samo kul, i to je to. nit mu je radnja nešto posebno, nit likovi, nit je nešto smešan.. plus thandie newton ima onaj mladež.
Pa kaj nisu takvi svi ričijevi filmovi? Nisu neš mega, al imaju neki ogroman faktor kulnesa zbog kojeg ti rulaju. :(
Windwalker
05-02-2009, 22:57
The LadykillersS(Gangsterska petorka)
Dugo nisam gledao ovako genijalnu i trknutu crnu komediju. :thumbs2:
Najluđa mi je mačka dok na kraju baci prst na brod koji prevozi smeće, gdje su i oni odlagali diskriminirajuće 'stvari'.
Najluđa mi je mačka dok na kraju baci prst na brod koji prevozi smeće, gdje su i oni odlagali diskriminirajuće 'stvari'.
dobar film
tom hanks je odličan i recitati
Arbiter of Change
05-02-2009, 23:03
Samo ima jedna stvar, kraj mi je bio malo glup :(
Moglo je i puno gore završiti... premda je ona čitava fora sa "prozorom u vanjski svijet" stvarno pomalo glupavo zamišljena, posebno jer nema nikakve zaštite do grada dolje... ono, "zaštitimo ih od post-nuklearnog užasa, ali ajmo ipak ostaviti jedan zrakonosni tunel do grada bez ikakvih filtera koji bi spriječili da radijacija ode dolje!"
Bar znamo zašto su moljci onoliki... da ne pričam o onom štakoru. :)
baldrick_
06-02-2009, 00:12
film je igrana verzija toma i džerija, i kao takav, skroz je dosadan. tom hanks je zanimljiv za posmatranje, i to je to. original je mnogo bolji, kao i gomila drugih filmova braće koen.
bezimeni
06-02-2009, 00:33
Slumdog Millionaire
Indijski , bolivudski film u režiji Danny Boyle.Oduševljen. link (http://www.imdb.com/title/tt1010048/)
Gledati .
Da_killah
06-02-2009, 00:44
nije bolivud :P samo se događa u indiji
###DK###
06-02-2009, 14:18
Pogledao Donnie Darko.
Film je legendaran. :pray:
Jedan od boljih koje sam gledao u zadnje vrijeme.
Ane, taj film je nešto posebno.
Inače, u zadnje vrijeme pogledah Resident Evil - Degeneration, koji je sasvim solidan animirani film, ali ništa posebno.
Zatim The Dark Knight, koji je valjda najbolji film o Batmanu ikad, makar je Ledger tj. Joker zasjenio sve druge likove u filmu, uključujući i Batmana.
Zatim Cloverfield, koji je također odličan, makar je kraj nedorečen, i makar je sam film po svemu osim po načinu na koji je sniman totalno neoriginalan.
Zatim Tropic Thunder, koji je sasvim solidan film, Jack Black je totalno lud, Stiller je standardno kvalitetno odradio svoju ulogu, i eto, isplati se pogledati.
Zatim Ladykillers, zabavan i bizaran film, sa također lošim krajem, ali ajde...
Windwalker
06-02-2009, 23:26
Fast and FuriousSpo ko zna koji put. Rastura.
3.4 izlazi Fast And Furious 4 :wink: Jedva cekam
Windwalker
07-02-2009, 00:03
3.4 izlazi Fast And Furious 4 :wink: Jedva cekam
Da. I kolko čujem, bit će stara ekipa iz prvog.
###DK###
07-02-2009, 09:05
Pogledao sinoć Fast And Furious. Odličan.
Također pogledao The Shawshank Redemption.
Jedan od najboljih filmova koje sam ikad pogledao. :pray:
The Curious Case of Benjamin ButtonS- fenomenalan film :pray: Jedina mana (barem meni) je gluma Cate Blanchett, al inace odlican film. Maske/sminka im je predobra, i jako mi se svidja kako ide film sto vidis po 'svijetu' kako vrijeme tece (bili to auti koji su sve moderniji, odjece), ma predobro. Preporuka!
Edit: A sto se tice Slumdog MillioneraScini mi se kao odlican film, eto upravo slusam: A-Ha The Sun Always Shines on TV (koja je u traileru istog filma, pretpostavljam i u filmu samom)
Dreamer Deceiver
07-02-2009, 11:04
Pogledao sinoć Fast And Furious. Odličan.
Također pogledao The Shawshank Redemption.
Jedan od najboljih filmova koje sam ikad pogledao. :pray:
Shawhshank mi je definitvno jedan od najboljih filmova svih vremena i djeli mjesto na mojoj top listi s Forrest Gumpom jer se nikako ne mogu odlučiti koji mi je film bolji :D
Danas se spremam pogledati Curios Case of Benjamin Button
MasaKrisT
07-02-2009, 12:23
pogledao f&f,opet preodlican ,odma me natjeralo da sk..pardon nabavim drugi i treci dio ponovno
Dreamer Deceiver
07-02-2009, 12:28
drugi mi je zakon, ali treći mi ne valja :(
Kostolomac
07-02-2009, 16:47
Pogledao danas Most na rijeci Kwai. Ovo mi je 3. put da sam ga gledao. Legendaran film :thumbs2:
istina,gledao sam posljednja bitka,odličan film po meni
Windwalker
08-02-2009, 13:58
istina,gledao sam posljednja bitka,odličan film po meni
Taj sam gledao više puta i odličan je.
No jučer sam ipak odlučio gledati The Last of the Mohicans.
Jako dobar film. Mjestimice malo prespor, no ne smeta.
Herr Schnitzel
08-02-2009, 14:06
Once upon a time in America. Remek djelo Sergia Leonea. I to idioti na Novoj stave u 1 ujutro. Gledao sam do 3, a onda sam morao odustati jer bi inace danas bio olupina. GG, Nova.
THUNDER_DINIX
08-02-2009, 14:12
The Curious Case of Benjamin Button-REMEK DJELO :pray:
The Haunting On Hill House (1963)
klasik :thumbs2:__ima i remake al je smeće naravno
Da_killah
08-02-2009, 14:52
Once upon a time in America. Remek djelo Sergia Leonea. I to idioti na Novoj stave u 1 ujutro. Gledao sam do 3, a onda sam morao odustati jer bi inace danas bio olupina. GG, Nova.
pa zato stvarno postoje kazete i dvd-i, meni to i posljednji mohikanac popunili cijeli dvd :)
Heh, a meni je predobro to kako je starca odglumio isto ko i C.Blanchett
- Sminka im je odlicna
odgledao sam mrak film 3 po drugi put.dobar je nasmiješ se kad ga gledaš
King tiger
08-02-2009, 17:40
Once upon a time in America.
epski film.
samo sto su ga stavili u 12 pa je ono od 12 do 4.
gg.
Miss Cast Away.
ovo pogledajte obavezno.Najgori film koji sam u zivotu vidio
bezimeni
08-02-2009, 18:39
U zadnje vrijeme sam pogledao stvarno hrpu odličnih filmova koje sam već spomenuo u ovoj temi...da remiziram;
The Wrestler ; apsolutno jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledao u životu a pogledao sam ih gro .Obavezno pogledati.
Slumdog Millionaire ; Odlično ...prava uživancija .Zaslužuje nominaciju za oskara.
Milk ; Odličan , svakako preporuka pod uvjetom da nemate predrasude prema gay ljudima .Meni je film bio na trenutke gadljiv ali definitivno je odličan.
Gran Torino ; Novo remek djelo Clinta...obavezno pogledati.
Changeling ; solidno , makar sam od Clinta u ovom filmu očekivao više.
The Curious Case of Benjamin Button ; odličan , obavezno gledati .Ipak , možda je dobio previše nominacija.
Vicky Cristina Barcelona ; Woody Allen ponovno dokazuje zašto je jedan od najcjenjenijih redatelja.Gledati.
Outlander ; solidno , čak je i bolji nego sam se nadao.
Revolutionary Road ; težak za gledanje ali brutalno iskren i snažan film. Odlična gluma.
Seven Pounds ; još jedan težak i depresivan film , ali odličan .Svakako pogledati.
Eto stvarno se ima što za gledati , i najzahtjevniji će doći na svoje. Uskoro gledam RocknRolla i The Reader pa javim dojmove.
Da_killah
08-02-2009, 18:57
s kim da remiziraš? :)
bezimeni
08-02-2009, 19:02
lol..mislil sam da rezimiram :) .
###DK###
08-02-2009, 19:18
Pogledao Changeling.
Odličan. :pray:
josip_kraš
08-02-2009, 20:26
remake svih filmova od 1- 5/6 (neznam ni ja koliko ih ima), dakle od svakog pomalo.
bezimeni
08-02-2009, 21:39
RocknRolla
Zabava do jaja .Guy Ritchie ponovno rastura .
THUNDER_DINIX
08-02-2009, 23:05
City of Ember-nije los, ali nista iznad toga
Sgt. Bull
08-02-2009, 23:53
Pogledao There Will Be BloodSi jednostavno sam bez riječi ostao. Daniel Day Lewis je probirljiv što se tiče uloga, no ono što odabere da odglumi, zaista predobro odradi. Svakako preporuka svim ljubiteljima kvalitetne drame. =) Netko odgledao In Bruges? Valja li ovo čemu?
Duke of Earl
09-02-2009, 00:15
Netko odgledao In Bruges? Valja li ovo čemu?
Itekako valja, po meni najbolja uloga Colin Farrella, vrlo dobra drama/triler s par izrazito smiješnih scena koje se pojave totalno neočekivano, obavezno ga pogledaj.
Madagascar 2 (http://www.imdb.com/title/tt0479952/)
8.5/10
Veliki sam ljuditelj ovakvih crtanih filmova (kung fu panda, nemo, shreck i taj đir), ali isto mi je prvi bolji!
Majmuni ownali pingvine :pray:
Monsters, Inc. (http://www.imdb.com/title/tt0198781/)
9.8/10
Meni najbolji crtić koji sam ikad pogledao!
Velika doza humora i emocija, pustio sam suzu u par trenutaka!
Resident Evil: Degeneration (http://www.imdb.com/title/tt1174954/)
7.4/10
Neloš, iako ima nekih nejasnoća!
Dobro, možda da sam igrao igru priča bi mi bila jasnija, ovako jbga!
Gran Torino (http://www.imdb.com/title/tt1205489/)
9/10
Odličan! Iako su mogli, po mom mišljenju, malo više i bolje prikazati distancu Walt-a i njegove obitelji!
Dreamer Deceiver
09-02-2009, 14:16
Zanimljiv slučaj benjamina buttona ... 9/10
moja recenzija na donjem linku :D
http://www.fantasy-hr.com/content/view/1050/35/
baldrick_
09-02-2009, 15:01
[quote="josip_kraš":wzdeq74e]halloween 2007, transporter 3.
remake svih filmova od 1- 5/6 (neznam ni ja koliko ih ima), dakle od svakog pomalo.[/quote:wzdeq74e]
u stvari, rimejk samo prvog.
bezimeni
09-02-2009, 16:55
The Reader
Apsolutno zaslužuje nominaciju za oskara , odličan film. 9/10.
POGLEDAO SVEMOGUĆI BRUCE
PREDOBRA KOMEDIJA
josip_kraš
09-02-2009, 21:24
u stvari, rimejk samo prvog.
ok, m-m-my mistake, m-m-my mistake :D
samo je dodan dio kad ženska ubije majkla majersa hicem u glavu.
Windwalker
09-02-2009, 22:26
Renesansni čovjek
Odličan film, jedan od najboljih u kojima novi učitelj mora dovest učenike u red.
Renesansni čovjek
Odličan film, jedan od najboljih u kojima novi učitelj mora dovest učenike u red.
da, zabavan film
mark wolberg u mlađim danima ^^
###DK###
10-02-2009, 08:52
Pogledao Operacija Swordfish.
Meni je odličan.
Sonic_Moronic
10-02-2009, 09:40
Renesansni čovjek
Također. Dobar film.
I ja gledao renesansi čovjek
Imam teoriju zavjere da otuda ide ono sranje s Leroy Jenkinsom
:(
the prestige, po 25. put... savrsen film... ni jedanput mi nije bil dosadan... 10/10
The Love Guru...
dajte molim vas neku komediju dobru :(
baldrick_
10-02-2009, 21:10
fish called wanda, the full monty, the blues brothers, quick change
The Love Guru...
Sex Drive
The Love Guru...
Sex Drive
hvala, budem pogledao pa javim dojam.
###DK###
11-02-2009, 09:56
Pogledao Con Air.
Odličan, premda mislim da su ga na kraju pokvarili.
Death By Sexy
11-02-2009, 11:26
Pogledao Con Air.
Odličan, premda mislim da su ga na kraju pokvarili.
HA HA
film je meni smeće koje se da pogledati jednom i to s pol mozga..
Put the bunny back in the box :rotfl:
Arbiter of Change
11-02-2009, 11:29
Underworld: Rise of the Lycans Sje zadnje što sam pogledao jučer. Onako, malo čudan tempo i sama radnja je klišej to da max (samo što ovdje Lycani igraju pozitivce, čak i oni "izvorni" što je malo smiješno), vampiri su i dalje hodajući klišeji... ono, svidjeti će se fanovima u to ne sumnjam. I da, dobija veću ocjenu odmah zbog činjenica jer se odvija u srednjem vijeku aka. imam kulne dizajne oklopa i jer konačno na ekranu vidimo 20+ Lycana što, istini za volju, izgleda malo čudno, ali dobro ispada na kraju. Jedan važan detalj; svi koji nešto vrijede i prežive, double wieldaju.
nema Kate u fimu = / = Underworld...jednostavno Kate mora biti u Underworldu da bi film imao ono nešto :D
http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/658/658296/underworld-evolution1s_1129239140.jpg
Zadnje pogledao Glasnike vjetra...nije loš film...neki put ima previše patetike, ali stvarno nije loš...
Arbiter of Change
11-02-2009, 19:38
Meh, imaš srednjovjekovnu inačicu u obliku Rhone Mitre aka. Sonye... ali ovo ionako nije tip filma kojeg nosi seksipil glavne glumice tako da nije previše bitna. Dobro ajde, neki mogu gledati crap film ako je glavna glumica fap materijal tako da ova teorija možda pada u vodu. :)
http://images.hollywood.com/cms/300x375/5282656.jpg
Meh, imaš srednjovjekovnu inačicu u obliku Rhone Mitre aka. Sonye... ali ovo ionako nije tip filma kojeg nosi seksipil glavne glumice tako da nije previše bitna. Dobro ajde, neki mogu gledati crap film ako je glavna glumica fap materijal tako da ova teorija možda pada u vodu. :)
http://images.hollywood.com/cms/300x375/5282656.jpg
Meni ta ženska samom svojom pojavom ide na živce. Da je zgodna i da dobro zgleda, je. Al jednostavno mi ima nekakav arogantan i bahati stav... Ne znam...
I da, underworld bez katice nije underworld. Ovaj treći dio mi je oke, al niš posebno.
Meni ta ženska samom svojom pojavom ide na živce. Da je zgodna i da dobro zgleda, je. Al jednostavno mi ima nekakav arogantan i bahati stav... Ne znam...
I da, underworld bez katice nije underworld. Ovaj treći dio mi je oke, al niš posebno.
Zamjeraš joj Spaceya iz Davida Galea? :(
Ufff, tamo je totalna kučka. :twisted:
The Guardian 8/10
preporuka svima http://www.imdb.com/title/tt0406816/S
Kevin Costner i Ashton Kutcher ftw :D
JohnnyMo
13-02-2009, 00:18
Evo nabavio sam Underworld 3 al posto sam odavno gledo ove ostale nastavke , pogledat cu ih sve ispocetka ...
Evo nabavio sam Underworld 3 al posto sam odavno gledo ove ostale nastavke , pogledat cu ih sve ispocetka ...
Nemoraš, jer kronološki (po radnji) 3. dio je ispred svih!
Quarantine - dostojan remake Rec-a
Splinter - iznenađujuće dobar hororac koji malo sliči na John Capetners The Thing
###DK###
13-02-2009, 21:57
Pogledao Prebrzi i prežestoki.
OK film.
Windwalker
13-02-2009, 22:07
2 Fast 2 Furious
Zakon film. Ima više utrke nego jedinica, bolje aute i THE HOT Evu Mendes.
Ali ima puno više nemogućih situacija.
I čudno mi je gledati Hausera kao glavnog badguya, dok je u K-Villeu glumio dobričinu.
THUNDER_DINIX
13-02-2009, 22:54
Samo preko nje mrtve
Vicky Cristina Barcelona
Nista posebno... ^^
RaptorFang
13-02-2009, 22:55
Fast and Furious 1 and 2
Fast and Furious 2
na tvu gledal
Anarion.Umarth
14-02-2009, 00:04
nedavno pogledah conane
1. je masu bolji u svakom pogledu, a i sidecick je manje iritantan
2. je očigledno bija inspiracija bethsedi za oblivion,
dungeon ima one kuke, vodoravne rune i šiljaste lukove
Dungeoni su u Conanu 2 zbog ultramalog budžeta izrađeni od stiropora. :(
Anarion.Umarth
14-02-2009, 02:09
možda su i oni u oblivionu?
eddie2142
14-02-2009, 02:24
neznam, nisam se jezio kad sam pwnao orke
Sgt. Bull
14-02-2009, 02:39
2 fast 2 furious... Film kao da je pisan prema dječijem domaćem "Ja i moj crni prijatelj". Niz nebuloza, loše glume (ali fakat loše glume) i one uber leet niggaH spike je jednostavno bio lolastičan tokom cijelog filma tako da sam poželio da ako ikada sretnem osobu koja je ovo se usudila staviti na papir, jednostavno lišim života. Ili barem ruku... 1/10
In BrugesS- Predobar film. Zanimljiva priča, dobra gluma, sve na svome mjestu. Na momente je film bio dosadan, ali kažem, na momente.
Odgledao još There will be blood, WallE i niz drugih pre*ebenih filmova =) jej =D
###DK###
14-02-2009, 19:08
Pogledao Never Back Down.
OK film. Inače volim ovakve borilačke.
The Curious Case Of Benjamin Button
Fenomenalan film, dođe ti nešto kao Forrest Gump.
Čista desetka.
Arbiter of Change
14-02-2009, 21:19
The Count of Monte Cristo, ovaj što je bio jučer na televiziji. Film mi je i dalje isto toliko dobar koliko je bio i kad sam ga prvi put pogledao. Općenito mi je drag film.
###DK###
14-02-2009, 21:37
Meni je to jedan od najboljih filmova koje sam gledao.
Uvijek ga mogu ponovo pogledati.
Stvarno fenomenalan.
j...no valentino pa j...ni romantični filmovi_ukratko nisam večeras ništa gledao__zadnje što sam gledo je original od Hills Have Eyes (1977)_nekako mi remake bolji
Da_killah
15-02-2009, 12:01
mogao si gledati miris žene :P
Jučer smo u kinu gledali Twilight. Mislio sam da mi se film neće svidjet, no nije bio toliko loš, uglavnom bolje nego što sam očekivao. Uglavnom u prvom planu je ljubavna priča, no meni se više svidjela priča o vampirima, njihovom životu i to sve. Jednom od mojih frendova se najviše svidjelo to što jedan od vampira liči na Jarija iz Wintersuna :D
7/10
Dreamer Deceiver
15-02-2009, 12:30
ma film je teško smeće, svi mitovi o vampirima i njihovim moćima su bačeni među govna kako bi se mogle zadovoljiti klinke...
dobro, to bi nekako mogao probaviti da film nije koma, ali neuvjerljivi citati, neuvjerljiva gluma je učinila svoje :roll:
Isto tako i za knjigu za koju je i sam Stephen King napisao da autorica nema pojma pisat :)
E da, zaboravio sam napisati još da je gluma loša, pogotovo ovaj lik koji glumi glavnog vampira, i općenito nema niti jednog poznatijeg glumca i sve djeluje dosta neprofesionalno.
Dreamer Deceiver
15-02-2009, 12:35
Istina, pogotovo glavni vampir je potpuno neuvjerljiv...
najbolje mi je ono kad je rekao nešto u stilu : Say what i am !, a klinka odgovori : A vempajr...
ajma, kako sam se popišao od smijeha na tu scenu xD
Arbiter of Change
15-02-2009, 12:45
Nemojte mi o tome, i ja sam ga pogledao ovih dana (ajde pogađajte tko me vodio, ajde ozbiljno, jer znate da nisam svojom voljom išao). Jednostavno, znaš da je nešto loše i krivo sa scenarijem kad se ne možeš suzdržati od cereka kad dođu, tzv. "ozbiljne i dramatične situacije". I da, cura sve uzdišu uokolo, a ja se bojim otići iz kina ranije jer bi me određena osoba linčevala kasnije. Fangirl movie, eto što je to (bez uvrede Helena).
Dreamer Deceiver
15-02-2009, 12:47
kad se ja sjetim kad sam mogao birati otić na Taken koji je počeo prije 20 minuta ili na Twilight....
pogodite šta sam odabrao ? :D
THUNDER_DINIX
15-02-2009, 15:04
My Bloody Valentine :bravo:
predobro
My Bloody Valentine :bravo:
predobro
nek je Bloody :thumbs2:
Sex Drive, dobar film rikno sam na par scena ^^ (thnx flander za preporuku)
V For Vendetta -> zao mi je sta sam ga tek sada pogledao, najbolji film koji sam u zivotu gledao.
a sada, dajte opet neku preporuku dobre komedije :D
Pogledao i ja Sex DriveSi mogu reći da mi je film smećast! Klišeizirana radnja gdje lik ide za nekom ženskom a ustvari je zaljubljen u frendicu koja je uvjek uz njega! Priznajem, nasmijao sam se par puta, ali film (kao cjelina) mi se nesviđa baš!
5/10
eddie2142
15-02-2009, 18:44
Sex Drive, dobar film rikno sam na par scena ^^ (thnx flander za preporuku)
V For Vendetta -> zao mi je sta sam ga tek sada pogledao, najbolji film koji sam u zivotu gledao.
a sada, dajte opet neku preporuku dobre komedije :D
Postal - t3h movie
8/10
Sad ce svi lolove bacati, sta ja gledam, a film mi je predobar! Gledao sam ga 3 puta i jos cu ga gledati!
+ likovi
+ radnja, i sve sto ima veze s radnjom
+ humor
+ glumci
- C produkcija
MORATE POGLEDATI, NAJBOLJI FILM KOJI SAM POGLEDAO U OVIH 2-3 GOD!
Sickmanno1
15-02-2009, 19:02
Sex Drive...
Par predobrih scena...uglavnom sve film ima sve sto mozes ocekivati od teen komedije...not bad..
8.5/10
bezimeni
15-02-2009, 19:15
The Heartbreak Kid
Dugo se nisam ovako dobro nasmijao uz neku komediju .Pogledati .
Step Brothers
Također , dobra zabava ali ne poput gornjeg filma.
###DK###
15-02-2009, 19:20
Pogledao Schindler's List.
Odličan film o Holokaustu.
MasaKrisT
15-02-2009, 21:44
Pogledao American Psycho blu ray konacno.Mrak film,jedan od boljih u zadnje vrijeme.Glavni lik je tako dobro odglumljen,mljac.
Takodjer iza toga Shaun of the dead sa curom,umirao sam od smjeha,obozavam taj tip humora,i jos se u pozadini skroz nesto dogadja,dok trash zombiji napadaju.:)
Duke of Earl
15-02-2009, 21:55
Takodjer iza toga Shaun of the dead sa curom,umirao sam od smjeha,obozavam taj tip humora,i jos se u pozadini skroz nesto dogadja,dok trash zombiji napadaju.:)
Jesi gledao Hot Fuzz (http://www.imdb.com/title/tt0425112/)S? Isti glumci, isti tip humora, samo kaj mi je ovo duplo bolje od Shauna, a Shaun mi je jedna od najboljih komedija koje sam gledao.
Dreamer Deceiver
15-02-2009, 22:03
Hot fuzz :pray:
do pola filma ima smisla, ali onda nema nekog prevelikog smisla već samo zajebancija :pray:
yarp :rotfl:
Duke of Earl
15-02-2009, 22:22
Da, al favorit su mi totalno neočekivani prizori bolesnog nasilja :)
MasaKrisT
15-02-2009, 22:32
@duke nabavio i to danas takodjer al nisam stigao pogledat,mozd budem nocas,neki su rekli da je Shaun duplo bolji neki da je Hot fuzz:)vidjet cemo:)
Dreamer Deceiver
15-02-2009, 22:56
Da, al favorit su mi totalno neočekivani prizori bolesnog nasilja :)
scena kad uđe u prodavaonicu i vidi dvd Bad Boya :pray:
nešto nezaboravno :D
Upravo pogledao Taken - vgg film, Neeson rastura, a Famke je preseksi.
###DK###
16-02-2009, 21:23
Pogledao The Day The Earth Stood Still.
Pa ono, OK je.
Ali moglo je to biti i bolje.
Pogledao Beerfest juče i moram priznati da me nije oduševio film, stoviše nasmijo sam se na maksimalno 4-5 skeča.
Windwalker
16-02-2009, 23:23
The One
Jako cool i prezabavan film s nekim elementima iz Matrixa.
No usudio bih se reći da je zabavniji od Matrixa.
Ne shvaćam zašto ga mnogi nevole. Treba samo prestat razmišljati i počet uživati u akciji.
The One
Ne shvaćam zašto ga mnogi nevole. Treba samo prestat razmišljati i počet uživati u akciji.također sam gledao ali ne mogu uživati u akciji jer nije ništa posebno
mda...onak, Jet Li se mlati sam protiv sebe u slow motionu...mora ownati :D
smartass
17-02-2009, 13:02
zadnji je bio Žerminal, koji smo gledali na satu hrvatskog umjesto da čitamo knjigu..navodno je knjiga dosta zamorna.....naš razred sigurno neće zaboravit prizor u kojem je jedna baba odrezala onu stvar jednom trgovcu koji nije želio davati kruh onima koji ga nisu imali platiti, a skapavali su od gladi....e naturalizma...malo pretjerano :(
prikazali su svaku manu , bjedu čovjeka...
odgledo sam jedan jedini
predobar mi je film
MasaKrisT
17-02-2009, 15:48
Nakon Shaun of the dead,pogledao i Hot Fuzz,sto reci,jednostavno obozavam ovaj glumacki par:)
Arbiter of Change
17-02-2009, 16:00
The One
Ne shvaćam zašto ga mnogi nevole. Treba samo prestat razmišljati i počet uživati u akciji.
Također.
Dobar film i konkretno jedina zamjerka koju imam je onako, općenito loša gluma. Ali slow-mo i Jet Li... kud ćeš bolje. :)
Mnogi ga ne vole kad je film blago rečeno katastrofalan.
Ownaž matrixu predstavlja Equalibrium, koji je totalni zakon, iako kopira sve i svakog.
Istina!
OT: Pogledao Underworld 3, na silu! Onako, nesviđa mi se baš! Ova nova žemskinja jednostavno suxa nasprem Kate, a i radnja je malo debilna! Jedino su mi se svidjele (donekle) akcijske scene i baliste! 5.6/10
THUNDER_DINIX
17-02-2009, 17:09
Zecica na faxu, Wolf Creek
###DK###
17-02-2009, 17:21
Pogledao Jedan jedini.
Pa onako. Nije nešto.
BeHolder
17-02-2009, 21:10
jeb... malo kasnite ja mislim da sam prije 20 stranica napiso ako je neko gledao Hot Fuzz
a gledo sam i Shaun of dead.
Ali Simon Pegg legenda bash mi se svidnja njegov smisao za komediju.
Se sjecate one scene iz shaun of dead kad ide preskakat onu ogradu pa ljosne dole :rotfl:
MasaKrisT
17-02-2009, 23:24
Da ima i u Hot Fuzzu slicna hehe:)precarski humor,imaju njih dva jos sta zajedno?
Pogledao Tenacious D po ko zna koji put,epski filmek Black Jacka,ako nista drugo zbog njegovih vokalnih sposobnosti;)
Da_killah
18-02-2009, 00:17
pogledao changeling, dosta dobar film, posebno druga polovica, no od dva ovogodišnja eastwoodova filma, gran torino mi je ipak bolji
THUNDER_DINIX
18-02-2009, 14:37
Sex Drive-prespaljen film :rotfl:
Da ima i u Hot Fuzzu slicna hehe:)precarski humor,imaju njih dva jos sta zajedno?
Pogledao Tenacious D po ko zna koji put,epski filmek Black Jacka,ako nista drugo zbog njegovih vokalnih sposobnosti;)
ah, ne razumijem cemu taj hype oko tenacoius d pick of destinija :(
ja sam citao toliko dobro o filmu, kada sam ga napokon pogledao sam se razocarao :(
inace, jack black mi je gg.
Ekipa dajte mi pliz preporučite par dobrih horora. Samo da nisu tipa Halloween, The Hills Have Eyes, Wrong Turn itd. bezveze su mi takvi horori.
Volio bi nešto tipa Darkness Falls (q9It5X5qtcA), predobar horor! Također preporuka svakome tko nije gledao.
Bio bi vam jako zahvalan :)
Izraz kvalitetan horror je oksimoron.
Ma ćuti bre i daj mi koj dobar horor!
bezimeni
18-02-2009, 17:30
The Shining ,The Thing ,Psycho ,The Exorcist, Halloween, Alien.... http://www.imagesforme.com/out.php/i360720_supak.gifS.
MasaKrisT
18-02-2009, 17:42
ah, ne razumijem cemu taj hype oko tenacoius d pick of destinija :(
ja sam citao toliko dobro o filmu, kada sam ga napokon pogledao sam se razocarao :(
inace, jack black mi je gg.
ja nisam citao nista pogledao jednom pa dvaput pa 50x...:)
The Shining ,The Thing ,Psycho ,The Exorcist, Halloween, Alien.... http://www.imagesforme.com/out.php/i360720_supak.gifS.
Hehe klasika a :)
Sve sam pogledao osim Psycho i The Shining. The Shining će bit dobar. Hvala bezimeni!
Oću još! :D
baldrick_
18-02-2009, 21:13
ne razbiram se mnogo u horore, tj. ne volim ih nešto, ali the others mi je odličan.. e sad, pitanje šta je uopšte horor... pa recimo, od novijih, 1408.. identity..
Uspio si nabrojati tako malo horrora u posljednjih 50 godina, s tim da su svi navedeni iz prvih dvadeset, a iz posljednih 30 ni žive duše.
Eto toliko su žalosni horrorci. :(
Meni je ItSbio zabavan svojevremeno, no pojelo ga je vrijeme i sve izgleda preumjetno.
CarrieSmi je isto super. Vjerujem da je tada bio iznimno popularan među teenagerima.
PoltergeistSmi je odlično snimljen i vrhunski napet.
Od novijih je Final DestinationSzabavan, Blair Witch ProjectSi Descent. RECSje odlično zamišljen, samo što je Holywood u potpunosti ubio i ono malo šarma što je imao orginal.
Zabavan mi je i Nightmare on Elm StreetS(ali samo prvi), Hellraiser, dok sam Djecu kukuruzaSmogao popušiti samo kao dijete.
Rosemarina beba slovi kao klasik, no meni nikad nije legao.
Slasheri su općenito najveće smeće u kompletnoj filmskoj industriji i treba ih zabraniti zakonom za zaštitu prava ljudi. Jednostavno ubijaju zdrave moždane stanice.
baldrick_
18-02-2009, 22:14
meni je carrie baš, baš shit, za današnje standarde, totalno dosadna priča, ali verujem da je u ono doba bio revolucija.. sad je shit.
ako računaš rozemarinu bebu u horore, možeš i the ninth gate, prilično dobar film, mada ima svojih mana.. eto, preporučujem ga.
Meni su Deveta vrata fantastičan film s odličnom pričom. Podcjenjena filmčina.
TeraBajt
18-02-2009, 22:18
rec je razočaravajuće loš, ono što je moglo biti uberstrašno, postala je melodrama na štengama. Svakih pet minuta se spuštaju i penju niz štenge.
Arbiter of Change
18-02-2009, 22:25
REC (original) mi je fenomenalan i stvarno me uspio dobro protresti kad sam gledao u kinu.
@W3DR4N;
Deveta vrata mi je dobar film, ali ima nekakav čudan tempo i općenito djeluje nekako... čudno. Ne mogu opisati, možda ima veze s tim da ne viđam baš puno filmova koji te uspiju baš tako zaintrigirati samom misterioznom radnjom i tematikom pa mi je čudan osjećaj nekakav.
Deveta vrata imaju osjećaj okultnosti koji filmovima slične tematike fali. Jednostavno se osjeti pristunost više sile bez da je popraćena specijalnim efektima.
Herr Schnitzel
18-02-2009, 22:35
Taj film je nepravedno potcijenjen i drago mi je da ima jos ljudi koji prepoznaju dobru stvar :)
Prije par mjeseci sam gledo onaj originalni japanski Krug. Kao, film bi trebo rulat, za razčiku od američkog smeća.
Film je katastrofa. Sat i pol spore i nikakve radnje i apsolutno ničega. Jebemu. :(
E, da. Deveta vrata je kul film. Al ne kužim kako se ubacio u raspravu o hororima.
Carrie? Ako je to film s onom ženskom što ju poliju bojom kad postane prom queen, onda sam to gledala :D Zanimljiv film.
Inače, gledah 'Sve njegove žene'. Mnogo slavnih, a film baš i nije nešto...
[Ovo je zvučalo kao offtopic.]
baldrick_
18-02-2009, 22:40
imaju odličnu atmosferu, ali me se ne sviđaju scene kad ona leti, te kad je se vidi onaj zlokoban sjaj u očima.. mislim da su to trebali skroz da izbace, a da ostave samo onu scenu seksa na kraju, pa samo iz nje da izvedemo zaključak da je ona natprirodno biće, i iz onog što vidi na slici u knjizi.. sem toga, odličan film, sjajna atmosfera, slično samo bolje mi je angel heart sa mikijem rurkom i robertom de nirom, a ima i đavolov advokat sa kijanuom i alom paćinom, koga sam odavno gledao, pa ne mogu da kažem koliko je dobar u poređenju sa pomenutim filmovima, ali sam prilično siguran da je dobar, bar za 7.
a ubacio se u raspravu o hororima tako što je pomenuta rozemarina beba, koji je takođe film romana polanskog.
Arbiter of Change
18-02-2009, 22:42
O da, Đavolji odvjetnik je isto dobar... malo intenzivniji i žešći po pitanju efekata, ali opet isto okultan (i ono, Stoneface Keanu glumi).
Dreamer Deceiver
18-02-2009, 23:24
burn after reading - glupo... jedini razlog zašto nisam zagasio film nakon pola sata je razlog šta su ga napravila coen braća... film mi ne valja... o bože zašto sam potrošio sat i pol :(
p.s. I love you - e ovo je prava romantična drama. Iako ih izbjegavam u širokom luku ovu sam pogledao zbog zanimljivog trailera ( i naravno jer Gerard Butler glumi :p ) te me stvarno oduševio svojom pričom.
bezimeni
18-02-2009, 23:29
burn after reading ...ja sam uživao u tom filmu .velika je nepravda što Brad Pitt nije dobio nominaciju za sporednu ulogu.Odglumio je fenomenalno .I kompletni splet okolnosti i tjek priče je na trenutke urnebesno smješan .Glumačka ekipa je bila fenomenalna .
baldrick_
18-02-2009, 23:33
burn after reading mi nije nešto mnogo dobro, ali mi je bio prilično smešan, jer mi je smešna ljudska glupost. najjače je kad idu u rusku ambasadu, jer misle da hladni rat i dalje traje, pa kad ih rusi ispale, e nema veze, idemo kod kineza..
bezimeni
18-02-2009, 23:35
nemoj spojlati ljudima koji još nisu gledali.....
Maestralna gluma koja je trebala spasiti bezveze napisan scenarij.
Čisto ga treba pogledati da se shvati važnost kvalitetnog glumca za film.
Da su nekakvi amateri to odradili, film ne bi bio dobar čak ni za popunjavanje jutarnjeg sadržaja lokalne TV kuće.
baldrick_
18-02-2009, 23:50
realno, gluma breda pita nije za oskara, ali ako može heath ledger, onda može i on.
inače, zanimljivo kod burn after readinga mi je ona paranoična muzika ko da je izašla iz špijunskih filmova, što je genijalno, s obzirom da likovi i misle da su upali u neku špijunsku igru. film je, kad se tako razmišlja o njemu, genijalan, vedrane, mislim da ga nisi shvatio.
Kako neki ljudi jednostavno ne shvaćaju da dobar glumac ne postoji!
Trebate shvatiti da glumce se treba birati kako pašu ulozi,a ne po popularnosti...FFS
Ne postoji dobar glumac,koji paše svim ulogama,nekada je stvar više u izgledu,reputaciji nego kvaliteti...
Joe Pesci...
Samo zamislite nekoga drugog u njegovim ulogama,nejde,jednostavno nejde,kako god netko bio dobar glumac jednostavno nejde...
Brad Pitt je najbolji glumac koji trenutno šeta planetom, u uskoj konkurenciji s Leonardom Di Capriem.
Osoba koja na bilo koji način ubija njihov kredibilitet je čisto spremna za lobotomiju.
@baldrick
Ne mislim da ga nisam skužio. Sve je to okej. No da ga ne potpisuju braća Coen. I da nemaju takav snažan naslovni trio s podupirištem u karizmatičnim glavešinama FBI-a, film bi bio debelo, debelo ispod prosjeka. Imena puno znače, a to ovaj film pokazuje bolje od ičega.
Sickmanno1
18-02-2009, 23:59
Brad Pitt je najbolji glumac koji trenutno šeta planetom, u uskoj konkurenciji s Leonardom Di Capriem.
Osoba koja na bilo koji način ubija njihov kredibilitet je čisto spremna za lobotomiju.
ahahahahahaha
bezimeni
19-02-2009, 00:04
Slažem se sa W3DR4N-om.U zadnje vrijeme me Leonardo oduševio u Revolutionary Road .
Ima Leo već combo strike.
Revolutionary Road (2008)
Body of Lies (2008)
Blood Diamond (2006)
The Departed (2006)
The Aviator (2004)
Catch Me If You Can (2002)
Gangs of New York (2002)
Bez oscilacija i lošeg projekta. Jednostavno zna znanje.
bezimeni
19-02-2009, 00:10
Body of Lies je dobro odglumljeno od strane Leonarad ali na žalost to je i jedina svijetla točka navedenog filma....koji je jednostavno dosadan .Ostalo sve potpisujem.
Prije par mjeseci sam gledo onaj originalni japanski Krug. Kao, film bi trebo rulat, za razčiku od američkog smeća.
Film je katastrofa. Sat i pol spore i nikakve radnje i apsolutno ničega. Jebemu. :(
E, da. Deveta vrata je kul film. Al ne kužim kako se ubacio u raspravu o hororima.
je,imaš pravo i ja sam ga odgledo i ne sviđa mi se
Dreamer Deceiver
19-02-2009, 08:06
u burn after reading je stvarno brad pitt jedina svijetla točka u cijelom filmu...
pogotovo benganje njegove glave i njegova face sekund prije :)
Inače slažem se s wekijem da je film jedino uspio zato što ga potpisuju braća Coen i da ima velika glumačka imena...
sve mi se čini da su narednih par mjeseci izbjegavati njihove filmove...
Pogledao i Zvijezdana prašina... par sam puta film prekinuo odmah na početku jer mi se činio kao smeće, sve do jučer kad sam ga u cijelosti pogledao i film je vrlo dobar za ubiti vrijeme kad imate temperaturu....
nav, ekskjuz mi, idem pogledat opet Iskupljenje u Shawshanku po stoti put.... e to je dobar film, kojeg možeš pogledati sto puta a da nikad ne dosadi :D
EDIT : i posebno mi je drago šta mi je taj film postao jedan od najboljih filmova na mojoj listi prije nego što sam vidio da je prvi na imdb-u...
BeHolder
19-02-2009, 08:22
Hehe klasika a :)
Sve sam pogledao osim Psycho i The Shining. The Shining će bit dobar. Hvala bezimeni!
Oću još! :D
Ovako pogleda The Reeker, omen666.
Ako se zelis malo nasmijat pogledaj The Ruins :rotfl:
EDit: e da sad sam se sjetio pogledaj za koji španjolski ili francuski horror (nemogu se sad sijetit imena) stvarno su dobri... e da sjetio sam se jednog španjolskog El orfanato
Brad Pitta bi jebo bilo gdje (u oba smisla), bilo kad. :(
baldrick_
19-02-2009, 13:51
Pogledao i Zvijezdana prašina... par sam puta film prekinuo odmah na početku jer mi se činio kao smeće, sve do jučer kad sam ga u cijelosti pogledao i film je vrlo dobar za ubiti vrijeme kad imate temperaturu....
ne znam što ga svi toliko hvale, najobičnija bajka, totalno ništa posebno.. jedino da se svi nešto ekstra lože ma bajke, ali to nije u pitanju, koliko znam.
sinoc pogledala Osmijeh Mona Lise i full ok filmic...
baldrick_
19-02-2009, 13:52
Trebate shvatiti da glumce se treba birati kako pašu ulozi,a ne po popularnosti...FFS
Ne postoji dobar glumac,koji paše svim ulogama,nekada je stvar više u izgledu,reputaciji nego kvaliteti...
Joe Pesci...
Samo zamislite nekoga drugog u njegovim ulogama,nejde,jednostavno nejde,kako god netko bio dobar glumac jednostavno nejde...
postoji samo jedan - robert de niro. pogledaj malo po njegovoj diskografiji, on je glumio sve i svašta, i to uspešno.. iako se čini nezamislivo, garantujem da bi mogao da odglumi potpuno isto kao joe pesci.
Dreamer Deceiver
19-02-2009, 14:00
[quote="Dreamer Deceiver":1wbg48az]
ne znam što ga svi toliko hvale, najobičnija bajka, totalno ništa posebno.. jedino da se svi nešto ekstra lože ma bajke, ali to nije u pitanju, koliko znam.[/quote:1wbg48az]
pročitaj boldano ;)
Zvjezdana prašina je savršen film, na tragu Legende, Beskrajne priče i Princeze nevjeste, u kakvima smo guštali prije 15-20 godina.
Bajki ima premalo u svijetu filma, i treba ih držati kao kap vode na dlanu.
###DK###
19-02-2009, 14:16
Pogledao Oceanovih 13.
Odličan. :pray:
Zvjezdana prašina je savršen film, na tragu Legende, Beskrajne priče i Princeze nevjeste, u kakvima smo guštali prije 15-20 godina.
eeeeeeeee...Beskrajna priča...kako volim taj film...to sam prije gledao na badnjak...svake godine...i nikad mi nije dosadio...dobro pa si me podsjetio...moram ga ponovno pogledati...
baldrick_
19-02-2009, 14:31
da, to sam i mislio.. ja ne volim tako nešto, ali kome prija.. film je kvalitetno snimljen, po svim pravilima žanra.
Stardust?
Da, jebote, taj film je čudno simpatičan... :o :D
Ovako pogleda The Reeker, omen666.
Ako se zelis malo nasmijat pogledaj The Ruins :rotfl:
EDit: e da sad sam se sjetio pogledaj za koji španjolski ili francuski horror (nemogu se sad sijetit imena) stvarno su dobri... e da sjetio sam se jednog španjolskog El orfanato
Omen 666 sam pogledao. The Reeker i The Orphanage (El Orfanato) izgledaju zanimljivo. Budem pogledao...
Hvala kolega! :)
Edit: Stardust je jedan VEOMA dobar film, yep!
Dreamer Deceiver
19-02-2009, 14:45
film nije toliko savršen, ali je stvarno okej i simpatičan...
bio bi mi perfektan da su neke scene napravili dramatičnijim :)
UnforgivenS
Odlican western, neznam sta da kazem 9/10
pogledao Harold and Kumar 2, puno bolji od jedinice koja mi je sakala :(
pogledo po kozna koji put, A Night At The Roxbury...remek djelo :D
ajd ljudi, ako moze preporuka neke komedije, i jednog trilera (ako je moguce, nesto slicno kao v for vendetta):P
Trenutno je na HRT-u Čudesna šuma. Uredak smatram najvećim hrvatskim dostignućem kinematografije na više razina.
Apsolutno remek djelo.
Trenutno je na HRT-u Čudesna šuma. Uredak smatram najvećim hrvatskim dostignućem kinematografije na više razina.
Apsolutno remek djelo.
Nisam ni trebao sumnjati u tebe...
Istina
Joe Pesci...
postoji samo jedan - robert de niro. pogledaj malo po njegovoj diskografiji, on je glumio sve i svašta, i to uspešno.. iako se čini nezamislivo, garantujem da bi mogao da odglumi potpuno isto kao joe pesci.
Imaš pravo,u nekim ulogama bih Rober De Niro pasao,ali u nekima nema šanse (npr.Gone Fishin)
Izgubljeni u prijevodu, ok film
Lost in Translation je very very good. Bill Murray s njegovim klasičnim tupim stilom (valjda jedini glumac koji i buljenje u zid čini zanimljivim) i mmmmmmm Scarlet :)
- You know Loja Moore?
- L.. Loja Moore?
:rotfl:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.