Pogledaj cijelu verziju : Crysis
Stranica :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
Freedom Station
02-10-2007, 21:17
bot-u i koreanci imaju nano suite?
cemu ovo bot-u?
U mp-u obje svi imaju nano suit.
Kako je optimizirana na kojoj masini igras ?
Napokon je došao i taj dan-objavljeni su službeni zahtjevi Crysisa. :friends:
Minimum System Requirements
OS – Windows XP or Windows Vista
Processor – 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista)
Memory – 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Video Card –256 MB**
Hard Drive – 12GB
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
* Supported Processors: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster.
** Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
Recommended System Requirements
OS – Windows XP / Vista
Processor – Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory – 2.0 GB RAM
GPU – NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar
Više na:
http://www.incrysis.com/index.php?optio ... iew&id=508 (http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=508)
nije lose, preporuceno je 4400+ a ja imam 4200+...
grafa 7900GT i uskoro 2gb rama...
moci cu ja to tjerat...
fakjeah... 8)
GrimReaper
09-10-2007, 19:28
4400 vidjeti kao recommender je odlično...
a ovo 8800gts ne kužim...šta samo 640 verzija je za recommended..:S
dobro je :boohoo:
čak ću ga moći pokrenut na minimumu :D
SnowFlake
09-10-2007, 20:33
bah,razlika između te 2 verzije je skoro pa ni zamjetna
GrimReaper
09-10-2007, 20:35
bah,razlika između te 2 verzije je skoro pa ni zamjetna
znam...ako ce sljakat crysis kak spada a nadam se da hoce na mojoj kanti onda nemam zamjerki...
hmmm...pa koliko sam gledo o crysis izgleda da bi ja to mogo igrat na medium ili cak na high detaljima :)
Imam:4.0 GHz, Nvidia-8800 ultra,3 GB memorije...
hmmm...pa koliko sam gledo o crysis izgleda da bi ja to mogo igrat na medium ili cak na high detaljima :)
Imam:4.0 GHz, Nvidia-8800 ultra,3 GB memorije...
Ma jesi li se pohvalio a?
Ljudi kad nadogradim komp, imat cu e4300 (clockan ce bit na barem 2.5 i vise) 2gb rama i x1950gt clockanu na pro, hoce li to raditi na 1280, ako izgasim neka sranja? (sjene aa i af nedolaze u obzir xD)
Rex Regis.cro
10-10-2007, 11:30
Imam:4.0 GHz, Nvidia-8800 ultra,3 GB memorije...đ
Da na high! :rotfl:
Pa skoro da češ moći pokrenuti dva Crysisa istoivremeno... ako ih pošteno optimiziraju.
ZorgTheBorg
10-10-2007, 12:14
Jaoo, pokrecem ga na minimumu minimuma, 2.8 GHz i 1GB rama, Radeon 9600XT... <-- zbog ovog mozda i ne... grr
ja se bojim hoću li sa 6600gt sli, 2gb ram-a i 3200+ moći igrati...
"** Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater" neznam šta da sada kažem...ak budeš imao sreće oćeš... :)
da...ali 6600gt je nešto slabija od 6800...obje imaju sm3.0...a 2 6600gt su jače od jedne 6800...ja se nadam nekim lowest of 'em all detaljima...uz tu i tamo trzuckanje...ili će mi zagorčati život i napraviti mi slideshow...
...nadaj se dobroj optimiziranosti...što se mene tiće ja sam ga otpisao otkad već... :(
GrimReaper
10-10-2007, 13:45
Nadam se da ce 8600 gt biti dovoljna :pray:
bude samo ovisi na kakve detalje računaš kad kažeš dovoljna :D
low mid bi trebala povuć
Nadam se da ce 8600 gt biti dovoljna :pray:
mid sigruno...
mravojed20
10-10-2007, 13:53
Ako moze Bioshock na max detaljima,onda moze i crysis na medium.
Burek_fr0m_SPACE
10-10-2007, 14:45
ja se bojim hoću li sa 6600gt sli, 2gb ram-a i 3200+ moći igrati...
I ja se bojim za svoju 6600GT, pogotovo za njenih 128 MB VRAMa. Vidio sam na netu video kako Crysis ide na low settingsima u solidnih 20-30 frameova (@1280x800, čini mi se), ali to je bilo na onoj rijetkoj varijanti 6600GT koja ima 256 MB VRAMa. Još nisam nigdje našao pouzdanu informaciju o tome da li ću ja sa svojom 128 MB-nom kartuljom moći to pokrenuti. Zapravo je samo pitanje da li će igra na početku odbiti da se pokrene ako detektuje 128 MB VRAMa. Nije da ona ne može raditi 128 MB - teoretski bi mogla i sa 16, samo bi performanse bile nerazumne. Uglavnom, ostaje pitanje da li će nas Crytek pustiti da bar probamo...
HalF-DeaD
10-10-2007, 14:45
Ako moze Bioshock na max detaljima,onda moze i crysis na medium.
Athlon64 3200+, 2.75GB rama, Radeon x1950 pro 512
lol mogu na medium igrat :rotfl:
Htio bih obratiti pozornost gamerima na ovaj intervju (pogotovo one koje zanima veličina razlike između minimuma i higha):
http://www.gamespot.com/news/6180628.ht ... ks;title;2 (http://www.gamespot.com/news/6180628.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;2)
Posebno ovaj dio:
GS: Crysis requires a minimum of 256MB of video card memory, which is pretty unprecedented for a PC game. Are you afraid that a lot of PC gamers won't have powerful-enough hardware to run the game? Is there no way around that?
CY: The 256 MB 6800 was [available]Sin 2004 as the high-end card, so hence we picked this. Further compromises were possible but quality and frame rate would have suffered more. We are not afraid, since we know by statistics from our partners like Nvidia and Intel and from PC manufactures the base to play our game is theoretically bigger than the consoles, plus we hope Crysis inspires people to play at very high configurations that--like in the past with top-tier titles--usually required you to upgrade your PC.
GS: What's more important to have for Crysis: A powerful CPU or a powerful video card?
CY: Actually they should be in sync. Low CPU and high GPU makes little sense, since the game might then become CPU-bound; likewise, if you have a strong CPU and low GPU, your game may not render fast enough. So you should align the generations of hardware when building your PC, in general. If you have a CPU and GPU both from the last 12 months, though, and you want to upgrade one of the components, then it should be the GPU.
GS: How important is system memory to the performance of the game? Are the load times a lot shorter if you have 2GB or more of memory? Does the game run smoother?
CY: More memory means usually less stalls, more stable frame rates, and loading times will speed up indeed. So yes, 2GB or more is better.
Burek_fr0m_SPACE
10-10-2007, 15:01
Prema onome što sam vidio, ti bi to mogao solidno zaigrati. Za mene je još upitno.
Izgleda da ovi ne bježe od velikih hardverskih zahtjeva :(
grafa koja je 2004. bila high end ovdje je za minimalne postavke...
MasaKrisT
10-10-2007, 15:48
dije 2001...uf ja sam tad gf2 furao:))) ma ja se sa svojom konfom u sigu ne bojim za medium,jos piknem 1gb rama i fiesta
Ima možda nekog tko ima beta key viška? :D
SnowFlake
10-10-2007, 17:14
lol,ja bi isto
DesertEagle
10-10-2007, 18:16
jedva cekam...
Prema onome što sam vidio, ti bi to mogao solidno zaigrati. Za mene je još upitno.
nalazim se u tvojoj kozi. jer i ja imam 6600GT 128MB. nadam se da ce radit. ako nebude na kupujem 8800seriju.
GrimReaper
10-10-2007, 22:50
nalazim se u tvojoj kozi. jer i ja imam 6600GT 128MB. nadam se da ce radit. ako nebude na kupujem 8800seriju.
smatram da ti se zbog krajzisa ne isplati kupovat novu grafu(zasad) barem dok ne izađe nova serija by nVIDIA...
nemoj podlijegati sranju poput krajzisa koje navodi labilne ljude da odma kupuju novi hardware
Nisam strucnjak za hardwer cak sto vise znam vrlo malo o njemu ali 8800 serija mislim da je odlicna i ne vidim nista lose u kupovanju te graficke sad,ne samo radi ove igre nego mnogih fenomenalnih igara koje izlaze ove godine.
GrimReaper
11-10-2007, 07:56
Nisam strucnjak za hardwer cak sto vise znam vrlo malo o njemu ali 8800 serija mislim da je odlicna i ne vidim nista lose u kupovanju te graficke sad,ne samo radi ove igre nego mnogih fenomenalnih igara koje izlaze ove godine.
slažem se...ja sam kupovao kompjutor prije 2 tj i uzeo sam 8800gts 320... al da imam npr grafu serije 6 i da nisam kupovao cijeli kompjuter pričekao bi seriju 9 i onda kupio grafu... ne isplati se samo zbog krajzisa upucavat 8800 dok ce za par mj izac serija 9
slažem se...ja sam kupovao kompjutor prije 2 tj i uzeo sam 8800gts 320... al da imam npr grafu serije 6 i da nisam kupovao cijeli kompjuter pričekao bi seriju 9 i onda kupio grafu... ne isplati se samo zbog krajzisa upucavat 8800 dok ce za par mj izac serija 9
stalno će nove serije izlaziti, to je nešto što trebate progutati i živjeti s time... Joj, neću 8. seriju, nego 9., a onda neću 9., sad će 10.... Takvim načinom razmišljanja, nećete igrati Crysis ali niti jednu drugu igru
GrimReaper
11-10-2007, 09:01
ja sam mu reko nek radije ceka 9 jer nece dugo cekat..a nakon nje ce opet trebat god dana cekat seriju 10 il sto vec...a sigurno mu necu rec e daj cekaj godinu i mj dva ako grafu treba u sad dogledno vrijeme..
Rex Regis.cro
11-10-2007, 09:13
smatram da ti se zbog krajzisa ne isplati kupovat novu grafu
Pa gledaj, prije ili kasnije moraš kupit' novu grafulju, bilo za ''Krizu'' ili nešto novije. I ja definitivno kao što vidite nisam čekao 9xxx seriju. Netko tko će imati 9xxx imati će bolju kantu od mene, a kasnije kada ja budem imao 10xxx seriju on će imati lošiju kantu od mene i tako dalje i tako dalje... to je zatvoreni krug :D
GrimReaper
11-10-2007, 09:21
smatram da ti se zbog krajzisa ne isplati kupovat novu grafu
Netko tko će imati 9xxx imati će bolju kantu od mene, a kasnije kada ja budem imao 10xxx seriju on će imati lošiju kantu od mene i tako dalje i tako dalje... to je zatvoreni krug :D
al ti ces potrositi duplo vise para :)
ti ces morati kupovati 2.put grafu da imas bolju od njega :)
Rex Regis.cro
11-10-2007, 09:30
al ti ces potrositi duplo vise para :)
ti ces morati kupovati 2.put grafu da imas bolju od njega :)
Ma jok. Igrati ću novije igre na mojoj staroj grafi dok ne dođe 10xxx. Možeš se strpiti.
GrimReaper
11-10-2007, 09:33
ja ne mislim mijenjat grafu 3 god(istek garancije) jer nema šanse da kupujem grafu svakih god dana zato jer netko lansira igru koja treba tu i tu grafičku....
za 3 god ce bit neka 11-12 serija(mijenjat ce nazive serija garant :D) pa cu onda piknut nesto :D
Rex Regis.cro
11-10-2007, 09:43
ja ne mislim mijenjat grafu 3 god(istek garancije) jer nema šanse da kupujem grafu svakih god dana zato jer netko lansira igru koja treba tu i tu grafičku....
za 3 god ce bit neka 11-12 serija(mijenjat ce nazive serija garant :D) pa cu onda piknut nesto :D
Tako treba! Isfuraš neš dok možeš i onda kupiš kolku-tolku mrcinu od kompa. Tako sam ja napravio. :)
GrimReaper
11-10-2007, 09:50
Tako treba! Isfuraš neš dok možeš i onda kupiš kolku-tolku mrcinu od kompa. Tako sam ja napravio. :)
pa ja sam prije ovog kompa koji ima 2 tj furao 6 god star komp..jest da se u zadnje 4 god nisam uopće igrao, al važno da sad mogu nadoknađivat, a usput i pikat nove naslove
jel zna ko oce vrtit i radeon 9600, jer tak je i za etqw bio system requirments pa sam mogo igrat...
72 stranice o igri koja jos nije ni izasla lol
jel zna ko oce vrtit i radeon 9600, jer tak je i za etqw bio system requirments pa sam mogo igrat...
u teoriji bi mogla...ipak je to sm2.0 grafa kao i r9800 koji je naveden za minimum...ali u praksi će vjerojatno doći do taljenja jezgre i nuklearne explozije prilikom EA filma na početku...
...barem će biti razloga za nabaviti novu grafu :yuck:
Arbiter of Change
12-10-2007, 13:32
u teoriji bi mogla...ipak je to sm2.0 grafa kao i r9800 koji je naveden za minimum...ali u praksi će vjerojatno doći do taljenja jezgre i nuklearne explozije prilikom EA filma na početku...
U teoriji, a i onda opet ne vidim zašto forsirati tako slabu grafu (i ja sam ponosan vlasnik iste) na igru kojoj je grafika očigledno jedna od jačih strana. Još treba čekati recenzije, ali to će vjerojatno biti ako izgubiš vrhunsku grafiku izgubiti ćeš više od pola zadovoljstva igranja (nažalost, ovo se širi na sve moderne igre).
Provjerio sam na YouGamers Can you handle it? u vezi Crysisa. Moći ću igrat yiiiihaaaa !!! :)
mogao si pitati mene ja bi ti odma reko.. :roll:
valjda ćemo moći igrati mi sa 9600 ?
valjda ćemo moći igrati mi sa 9600 ?ma moći ćemo :D
MasaKrisT
14-10-2007, 21:51
nada umire zadnja...
nada umire zadnja...
Nada je preminula 14.10.2007 u 23 sata i 44 minute. Uzrok smrti:
Minimalni zahtjevi: procesor sa 2.8 GHz-a na XP-u odnosno 3.2 GHz-a za Vistu, 1 GB RAM-a za XP odnosno 1.5 GB-a RAM-a za Vistu, 256 MB-a jaku grafičku karticu, konkretno – NVIDIA GeForce 6800 GT ili bolju, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro za Vistu) ili bolju, 12GB-a HD-a te DirectX 9.0c kompatibilnu zvučnu karticu.
Kopi pejst sa elenela...
Moja sućut.
ja dobivam dvojezgrenca u utorak i grafu za mj dana. i super. proc ce bit amd athlon x2 4200+ i 2GB rama i 8800GT
Rex Regis.cro
14-10-2007, 23:09
E kužiš, od rodbine uvijek dobijem brdo love za rođendan a Crysis izlazi dan prije mog rođendana tj. 16.11. :D
mislim da hoćete, ukoliko ima 256 MB...
[quote="=>ZoKy<=":hslsfa60]mogao si pitati mene ja bi ti odma reko.. :roll:
mislim da hoćete, ukoliko ima 256 MB...[/quote:hslsfa60]
heh ima 128...
a tako je bilo sa cod4
piše radeon 9800 a ja ga igram sa 9600
scorpion667
15-10-2007, 10:49
nadam se da cu i ja moći sa svojom 7300GT
[quote="=>ZoKy<=":r5tl5zlq]mogao si pitati mene ja bi ti odma reko.. :roll:
mislim da hoćete, ukoliko ima 256 MB...
heh ima 128...
a tako je bilo sa cod4
piše radeon 9800 a ja ga igram sa 9600[/quote:r5tl5zlq]
mislim da će crysis imati daleko veće hardverske zahtjeve od cod4 i da će biti daleko slabije optimiziran...
http://youtube.com/watch?v=7WlblMVVBLg
System:
AMD64 X2 4600+ Dual Core (~2,4Ghz)
Sapphire Radeon X1950PRO (512MB)
2GB DDR2-800 RAM
Resolution: 1280x1024
AA: 6x
Settings: Maximum (DirectX 9.0)
*Tip je snimao sa FRAPS-om tako da računajte bez njega +10 FPS.
callista
15-10-2007, 17:36
pa to je očekivano.. a konfa nije loša .joj jedva čekam. :killyou:
pa to je očekivano.. a konfa nije loša .joj jedva čekam. :killyou:
Kad bi se isključio AA performance bi bile odlične.
Onda mi reći zašto nemogu igrat DiRT i Spider-man 3 (Svi novi driveri instalirani)
P.S. Dali ću moći pokrenut Stranglehold ?
brothers
19-10-2007, 16:11
ima ko beta key tek sam sad skuzio da to treba a skino sam igru :shock: bezveze skido 4 sata neeeeeeeeeeeee :? ako neko ima pp
Ementaler
19-10-2007, 17:57
http://youtube.com/watch?v=7WlblMVVBLg
System:
AMD64 X2 4600+ Dual Core (~2,4Ghz)
Sapphire Radeon X1950PRO (512MB)
2GB DDR2-800 RAM
Resolution: 1280x1024
AA: 6x
Settings: Maximum (DirectX 9.0)
*Tip je snimao sa FRAPS-om tako da računajte bez njega +10 FPS.
Auuu, upravo naručio istu grafu i mislio da ću moć igrat Crysis možda na medium/high detaljima bez AA i na 10x7 rezi. A gledajući da je ovo snimamo frapsom, i da je to MP beta od koje su momci iz Crytek vjerojatno još dodatno optimizirali igru, ić će igra i na max detaljima sa 2xAA na 10x7 rezi... bar se nadam :D
Onda mi reći zašto nemogu igrat DiRT i Spider-man 3 (Svi novi driveri instalirani)
P.S. Dali ću moći pokrenut Stranglehold ?
lol naravno da hoćeš...stranglehold na medium high sigurno :wink:
FXZoCsaKDto&mode=related&search=<dx10S(look very nice)
Rex Regis.cro
19-10-2007, 22:35
Aaaaaaaaaah! Tko će još 7 dana do demoa čekati >_<
goGAMERo
20-10-2007, 20:58
E da i to više vidimo, tu famoznu grafiku!
Baš me zanima kako će ići na sc procu i 7900 gs grafi!
ma igra mi bezze izgleda, ima li jos nes dobro u igri osim grafike i fizike?
E da i to više vidimo, tu famoznu grafiku!
Baš me zanima kako će ići na sc procu i 7900 gs grafi!
Ma ići će, bez sumnje...
Bishop_45_(2)
24-10-2007, 10:40
ma igra mi bezze izgleda, ima li jos nes dobro u igri osim grafike i fizike?
tocno.
Likovi su se trebali drzati proizvodnje enginea i onda ga prodati nekome tko zna napraviti igru....
mravojed20
24-10-2007, 13:21
O čemu vas dvojica pričate? Jel ima igra šta dobro osim grafike i fizike.. da, ima, gemplej. Ne znam stvarno di vi gledate ali na netu imate par sati ingame filmića, ako vas to ne uvjeri da igra valja..onda stvarno..
Evo konkretno pitanje: Što vi ustvari želite od jednog FPSa?
Crysis po meni ima dobar gameplay,bez sumnje,ali prema onome kako neke igre imaju dobru igrivost on se ne može niti usporediti.Priča je (opet kao u Far Cryju) kao iz nekog akcijskog filma c kategorije,ali opet...
Također se slažem sa jednim čovjekom koji je rekao da se Crysis igra samo na high detaljima.To je igra koja se kupuje zbog grafike.Nema dobre grafike,nema dobre zabave.
al fascinantno igra nije izasla osim onih beta i svi vec znate kakva je...
ali ako cemo po filmicima, meni se cini jebeno...
meni je priča :yuck:
valjda će to popraviti igrivost i grafika (grafika sigurno)
Rex Regis.cro
24-10-2007, 18:38
Joooj lud sam ko šiba, ne mogu dočekati taj petak višeeeeeaaaa!!!! :D
MasaKrisT
24-10-2007, 22:23
kad ce taj petak...vlatka pokos ftw :rotfl:
Sry ljudi,ali nisam u tijeku sa Crysisom :) koji točno petak izlazi,tj. koji datum?
Bishop_45_(2)
25-10-2007, 08:17
Evo konkretno pitanje: Što vi ustvari želite od jednog FPSa?
pa pod broj 1) kewl pricu; u rts-u se jos mozes izvuci bez price ako si napravio bas dobru igru, ali FPS....., jednostavno mi je Crysisova prica blentava !!!
Mogli su biti maštoviti a ne kopirati priču iz jedinice i samo zamjenuti plaćenike sa vojskom i mutante sa alienima, Far Cry je bio nekako i probavljiv ali mogli su se više od 5 minuta trudit da osmisle priču, stavit u neku pustinju koja se zaledi ili neš slično, a ne ovako :nonono:
Zadnji FPS koji me ono bas odusevio sa pricom je bio Deus Ex,znaci ima dugoo dugoo vremena da se to dogodilo.Tako da se vise i ne nadam dobroj prici u FPSu.
mozete plx otvorit temu novu jer ovaj topix ima gro stranica takd a nebi mogao nac link i to.
rofl jedva cekam postove "ako ovo ne stave na pcp dvd ubiću se " :D
Freedom Station
25-10-2007, 12:22
Sry ljudi,ali nisam u tijeku sa Crysisom :) koji točno petak izlazi,tj. koji datum?
sutra tj. 26.10. izlazi demo +sandbox 2.0 ... tj za jedno 19h , vise me veseli sandbox nego sama igra....
Na stranici
http://www.systemrequirementslab.comSsu dodali Crysis tako da možete provjeriti hoće li vaš kompjuter moći pokrenuti ovu igru,i ako hoće,da li ćete moći igrati na reccomended.
Meni je sve ok,ram,procesor mi idu na reccomended a grafička otprilike između minumum i rec.
Priča me u igri ne zanima jel sve ameri uvijek moraju napraviti radnju po svome :yuck: ipak znam radnju igre naravno pao je UFO na zemlju i sve zaleđuje oko sebe :cry: i naravno meri sve moraju prvi vidjeti :yuck: ipak zakasnili su dosli su koreanci prije :rotfl: i ameri pobiju koreance i spase svijet i hapy END :cry: No boli me briga za priću kad igra ima najbolju grafiku i fiziku :D :bravo:
Na stranici
http://www.systemrequirementslab.comSsu dodali Crysis tako da možete provjeriti hoće li vaš kompjuter moći pokrenuti ovu igru,i ako hoće,da li ćete moći igrati na reccomended.
Meni je sve ok,ram,procesor mi idu na reccomended a grafička otprilike između minumum i rec.
Sry na off topicu, ali U PIČKU MATERINU MOGU DERAT BIOSHOCK, po tome testu... Nadao sam se i crysisu ali sam daleko ispod "crte".
OT: Nadam se vidjeti fiziku na djelu, koliko je hvaljena, ima da rula :)
Smiri malo sa rječnikom.Stranica zna biti pomalo nerealna,ali daje najbolji uvid u to kako ćeš tjerati Crysis na svome kompu.
Nema to veze mogu i ja Bishock a unreal 3.0 engine je kao i MOH : Airborene ali airbone nemogu zato sta se engine drukcije postavio :( tako je i sa crysisom samo crysis ima puno jaci engine :D
snowblind
25-10-2007, 15:03
meni je sve prošlo osim procesora, ja imam dual core 1.8, a tamo piše min 2.0
Evo link pa malo čekajte :rotfl: :rotfl: http://www.crysisdemo.com/
u fakjea taman kad dodem sutra doma vec ce bit RS linkovi i sve
snowblind o kojem se procesoru radi
Bartuc i Dugi ocekujem da napisete kak se igra vrti na 7900GS jer razmatram kupnju te grafe :D
Prince-Artas
25-10-2007, 19:17
Smiri malo sa rječnikom.Stranica zna biti pomalo nerealna,ali daje najbolji uvid u to kako ćeš tjerati Crysis na svome kompu.
stranica se ravna po readmeu igre što pomalo saka
ubi igre zahtjevi anyone?
snowblind
25-10-2007, 19:20
Intel Core 2 Duo E4300 na 1.8
Svinjoguz
25-10-2007, 19:28
Intel Core 2 Duo E4300 na 1.8
a onda nemaš frke...
stranica se ravna po readmeu igre što pomalo saka
ubi igre zahtjevi anyone?
Niti ne mogu drugačije kada igra još nije izašla.Veoma je lako moguće da nemaš minumum ili recommended ali ćeš moći igrati kao da imaš.A uostalom sutra ćemo sve saznati :D Nakon ovih dodatnih mjesec dana čekanja mislim da su imali dovoljno vremena da izglancaju igru.
Osim ako opet ne odgode.
Prince-Artas
25-10-2007, 19:42
ma nisam mislio konkretno na crysis
evo npr prema toj str ja nemogu igrat Call of Juarez i Spliter Cell 4, a igram ih bez problema
a prema njoj bih trebao moć igrat ArmA al nemogu ni na 640*480 bez trzanja
anyway you got my point :)
Rex Regis.cro
25-10-2007, 19:47
http://img180.imageshack.us/img180/4402/wootiw1.th.png (http://img180.imageshack.us/my.php?image=wootiw1.png)
Fakjea bičz! 8)
cek malo, meni moze runat crysis?
odjednom osjecam val srece :D
oću demo na pcp dvdu!!!!!!!!1111111111
A ono recomended jel to misli na moci ce igra na high/max ili ce "samo moci" normalno da se igra na neki medium.
mravojed20
25-10-2007, 21:35
Na high,na max ne vjerujem baš.
Moze i high ja zadovoljan.Cak sto vise procesor mi je duplo jaci od recomendeda ostalo je identicno,meni dosta high.
SnowFlake
26-10-2007, 09:09
still waiting for tuning...
Bartuc i Dugi ocekujem da napisete kak se igra vrti na 7900GS jer razmatram kupnju te grafe :D
OK, jedino se nadam da si svjestan da je to dx9 kartica! Misilm da bu mi OK radila u dx9 modu 8) Mislim, ako mi Heroes 3 ne trzaju, onda neće niti Crysis :killyou:
kulamasta
26-10-2007, 09:31
Meni i Heroes zna zatrzat ali samo kada su vise od 2 heroja na mapi
Freedom Station
26-10-2007, 12:01
gamad je odgodila demo do sutra... :twisted:
SnowFlake
26-10-2007, 12:22
GOVNARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o bokte :cry:
opet se vrti oko zarade nisu pustili demo jer neki koji su preplaceni na EA imaju exkluzivu na demo prvih 24h
Rex Regis.cro
26-10-2007, 12:34
Majku im poseksam :-x
NVM, demo izlazi danas u ponoć.
GrimReaper
26-10-2007, 12:38
sutra 14 h :yuck: :yuck:
to vam je zato kad se nadate... ja ništ ne očekujem pa nisam niti razočaran
dok je puste bude puštena i budem je piko :D
lol čil aut, svejdno ce vecina cekat da demo stave na pcp dvd za 11. mjesec...mislim, stavit ce, right?
right?!?! :)
Rex Regis.cro
26-10-2007, 12:46
Kako? Piše za 11 sati... :(
Ovo odgađanje me već polako počinje iritirati,a T-com mi još nije povećao brzinu. :?
Mogao sam i očekivati ovakav potez od EA-a.
GrimReaper
26-10-2007, 12:56
Kako? Piše za 11 sati... :(
sam ja lud il ne vidim :D
http://img502.imageshack.us/img502/2820/14754287wd9.jpg
Rex Regis.cro
26-10-2007, 13:01
sam ja lud il ne vidim :D
http://img502.imageshack.us/img502/2820/14754287wd9.jpg
A neeeeeeeeee... :(
Prije negdje... 15 minuta pisalo je 11 sati.
A eto jbg. Već se polako osiječa monopol EA-a.
E da! EA j***m vam m***r đ****d jedna.
Uf ovo mi je dobro došlo :D
Pisalo je 11 minuta,ne sati.Bilo bi dobro da mi povećaju da mi povećaju brzinu u tih 24 sata.
no jel ce to vec jednom izac
lol čil aut, svejdno ce vecina cekat da demo stave na pcp dvd za 11. mjesec...mislim, stavit ce, right?
right?!?! :)mislim da nece opce bit jer ga sad vise ne stignu stavit a do 12 mj ce igra vec izac pa nec ni stavljat
bezimeni
26-10-2007, 18:52
na donjem linku promotrite situaciju kod jednog korisnika koji igra službeni demo, ne betu ili nekaj slično več službeni demo na kompu
Intel Core 2 Extreme 3.4 4GB nvidia 8800 GTX 764MB
tip se zove CrazyLilBoy i postao je slike sa upaljenim frapsom pa se fino može vidjeti broj sličica na njegovoj konfiguraciji,uglavnom bez nindža mašine ni ne pokušavajte...
JAO NAMA !!!! (http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=10893&p=3)
ma ovom je liku nes u banni s kompom ima na youtubeu di likovi igraju s losijim konfama na ok fps
uostalom onaj jedan s x1950pro igra na 40fps na max dx9
Prvo je lik rekao da mu demo ide na 70-80 fpsa a kada je slikao sa frapsom onda je ispalo da je 23 zapravo.Ako on ima quad core,8800GTX i 4 gb rama onda sam ja papa Benedikt XVI.
Nije prvi put da netko laže da ima 10 terabajta rama,16-jezgreni procesor i 2gb vram dx12 grafičku.
Uostalom,strpimo se još malo do sutra...onda ćemo sve imati priliku vidjeti.
Oni ostali screenshotovi po danu izgledaju predobro...jedva čekam!!
Lako je moguće da ćemo dobiti neoptimizirani demo,ali ne vjerujem...ima ljudi koji su igrali BETU sa x1950Pro na 40 fps sa medium detaljima,a demo je puno optimiziraniji.Uf,ne smijem ovo više gledati,previše me uzbuđuje,sada ne mogu niti do sutra čekati.
ma ti likovi su idioti lik stavi AA na 8x onda igra igru na 8fps
SnowFlake
26-10-2007, 20:06
Prvo je lik rekao da mu demo ide na 70-80 fpsa a kada je slikao sa frapsom onda je ispalo da je 23 zapravo.Ako on ima quad core,8800GTX i 4 gb rama onda sam ja papa Benedikt XVI.
Nije prvi put da netko laže da ima 10 terabajta rama,16-jezgreni procesor i 2gb vram dx12 grafičku.
Uostalom,strpimo se još malo do sutra...onda ćemo sve imati priliku vidjeti.
Oni ostali screenshotovi po danu izgledaju predobro...jedva čekam!!
Lako je moguće da ćemo dobiti neoptimizirani demo,ali ne vjerujem...ima ljudi koji su igrali BETU sa x1950Pro na 40 fps sa medium detaljima,a demo je puno optimiziraniji.Uf,ne smijem ovo više gledati,previše me uzbuđuje,sada ne mogu niti do sutra čekati.
u dx 9,ali dobro,to nema previše veze,zapravo,barem sada
E ljudi šta bi ovo trebalo značit: http://www.crysisdemo.com/news.htmS
Ono gdje piše: Crysis Beta Multiplayer open to all
Probao a nigdje niš, daj recite ako neš znate o tome!
Kako šta šta pa šta.....!? :yuck:
HalF-DeaD
26-10-2007, 22:11
DEMO!!! Nisam siguran jel je fake, ali je na stranici od EA pa vjerovatno nije!
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe
bezimeni
26-10-2007, 22:54
demo (http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe)
GrimReaper
26-10-2007, 22:58
demo (http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe)
gigu i osamsto..bogte neda mi se tolko skidat :D
Ja upravo skidam! :D
E samo neka probaju da je fake e znaš šta!!! :twisted: :killyou:
Ali kako kazu u nekim forumima nije!
Bumo vidili ne!
GrimReaper
26-10-2007, 23:03
mislim da nije fejk, a makar imam flat neda mi ga se skidat...
pričekat cu ja dok navala stane, dok se napise kak radi i to ...
radije nek mi se koncerti skinu :D:D
skidam, speed je perfektan, ide 190kbps... :pray:
za 3h i gotovo... :D
bezimeni
26-10-2007, 23:06
javi dojmove i navedi na čemu igraš..
ujutro javim, a od konfe imam:
4200+
1GB rama
7900GT XFX 256mb
GrimReaper
26-10-2007, 23:23
blago tebi,meni još speed nisu digli :rotfl:
HalF-DeaD
26-10-2007, 23:52
ni meni :(
ali dobro je ne žalim se
Rex Regis.cro
27-10-2007, 00:01
Za pola sata će mi se downloadati. Ako nije fejk, instalrat ću demo na Vistu pa ću vam reći dojmove :D
Odakle skidate demo ne mogu da nadjem :S
HalF-DeaD
27-10-2007, 00:09
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe
Tnx uspio sam naci neki,DL speed 380kb jao valja na posao u 6...nista nema spavanja veceras ionako sad da legnem necu se naspavati.Red Bull time.Edit evo odigrao gg je igra nema sta,sve na high (wery high nisam mogao da ukljucim valjda sto je demo.)Rezolucija max ide ko podmazana nigdje nisam imao problema sto se tice FPSa.Fizika u igri je luda sve se moze unisiti,okolis je preljep evo 2 SSa koja sam brzinski uzeo.
http://img81.imageshack.us/img81/8578/faret6.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=faret6.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/2587/fear2mr5.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=fear2mr5.jpg)
Omfg baš sad čitam po raznim forumima,ljudi su jedva dočekali skinuti demo,zbog raznih odgoda itd.
Neki su javili svoje dojmove,uglavnom se svima sviđa igrivost,a FPS ne ide preko 30 (lik sa 4GB rama,4.-jezgrenim procom i 8800GTX).
@Who koliko FPS-a imaš?
@MTF-daj marš vamo na MSN. Odmah sad odmah.
na MSNu sam i instaliravam igru...ti nisi... :D
IGoR_2803
27-10-2007, 09:37
instaliral sam igru, na 1280*1024 na medium settingsima sa iskljucenim aa je neigriva (10-15 fps)... ali kad sam stavil sve na low na istoj rezi dobivam između 40 i 70 fps... evo, sad idem malo odigrati pa da vidimo...
kak se screenshotovi uzimaju btw?
konfa je: athlon 3600+ x2, 2 giga rama, 7900gs.
instaliral sam igru, na 1280*1024 na medium settingsima sa iskljucenim aa je neigriva (10-15 fps)... ali kad sam stavil sve na low na istoj rezi dobivam između 40 i 70 fps... evo, sad idem malo odigrati pa da vidimo...
nabavi FRAPS
GrimReaper
27-10-2007, 09:57
čista neoptimizacija
IGoR_2803
27-10-2007, 09:57
nabavi FRAPS
ma znam za to, ali mislil sam da ima i u igri opcija za screenshotove, valjda jer je demo nema...
daj malo snizi rezoluciju i nadi si optimalne postavke recimo barem si texture stavi na high a shadere i sjene na low
Po slikama koje vidim nisam baš nešto oduševljen.Je da je to next gen.Ali ako pogledate one dvije slike koje je postavi "who" vidjet čete grafu ona dva lika.Mali im pogledajte tijelo.Podsječa me na doom3 engine.Okolina je ok.Vidim puno blur motiona :D
instaliral sam igru, na 1280*1024 na medium settingsima sa iskljucenim aa je neigriva (10-15 fps)
Nemoj mi to raditi :cry: Nadam se da jednostavno ne znaš namjestiti postavke i optimizirati igru i sistem :cry:
[quote=IGoR_2803]konfa je: athlon 3600+ x2, 2 giga rama, 7900gs.
instaliral sam igru, na 1280*1024 na medium settingsima sa iskljucenim aa je neigriva (10-15 fps)
Nemoj mi to raditi :cry: Nadam se da jednostavno ne znaš namjestiti postavke i optimizirati igru i sistem :cry:[/quote:2wtgmic6]svi se nadamo
HalF-DeaD
27-10-2007, 10:26
:instaliram igru :D
mravojed20
27-10-2007, 10:29
Ajde nek neko staviSNORMALAN SCREENSHOT, znači da se vidi oružje, i po mogućnosti da je dan,a ne mrkli mrak di se vidi jedino crosshair.
Upravo me zvao prijatelj koji ima igraonicu i shop.
Dobre vijesti za vas!
7900gs vrti crysis bez beda na medium detaljima uz 2xaa i 2xaf. na 1024x768.
Poslije dolazim do njega pa čemo izvrtiti na 8800 640mb.
Kaže samo da je razlika između medium i high jako velika :cry:
+
ewo video sam našao
1v_ZVWehXKA
E jebemu :cry: Taman odoh vidit kolika je igra, vidim 1,3Gb i sav sretan si mislim idem ja to skinuti, kad pogledam iskon i vidim da mi je još ostalo samo 800Mb za potrošiti do kraja mjeseca :cry:
A ne želim prekoračiti paket :kill:
@AMD, ljubim te u oko :pray:
kulamasta
27-10-2007, 10:33
Athlon X2 3600+ klokan na 2.6 i 7900GS klokana na 610/1650 sa 2 gb rama vrti Krajsis na 1280x1024 na medium detaljima bez problema
Athlon X2 3600+ klokan na 2.6 i 7900GS klokana na 610/1650 sa 2 gb rama vrti Krajsis na 1280x1024 na medium detaljima bez problema
To si vidio, ili...?
Ja OC-am malo bolje od x2 pa me to veseli :D
kulamasta
27-10-2007, 10:39
Da vidio... Igro prije 5 minuta :)
Tak je na mome kompu....
Klokat proc nemogu vise zbog Gigabyte ploce i njenih famoznig 280 FSB... Danas na grafu stavljam Zalmana VF900 Cu pa ce potegnut ona i jace pa cu vidjet ima li razlike u perfomansama
@Kulamasta & @AMD Freak, ljubim vas obojcu u oko :bravo:
Znači da bum i ja mogel igrati igru bez po frkehttp://forum.gamestar.de/gspinboard/images/smilies/muhaha.gif
kulamasta
27-10-2007, 10:45
Budeš :D
IGoR_2803
27-10-2007, 10:47
imas identican komp mojemu, znaci ak klokam proc mogel bi i ja igrati na medium... samo kaj moja grafa nejde tak visoko, barem gpu ne, memorija mozda i da...
ja sam s onom konfom prije napisanom odigrocijeli demo na 1280x1024 i medium settings, bez AA...
nije zastekalo, samo na pocetku malo dok se ne zagrije valda, ali kad krene igra, sve 5...
nisam koristio fraps jer mislim da bi mi mozda s njim zastekalo, neznam koliko FPSa sam imao, ali je full igrivo i ne steka...
Super optmizirano, grafika, s DX9 i ovim settingsima gore je ono, :pray: , oruzja su super, najvise mi se svidja odjelo...
moze se clockat, speed, strenght, armor i modificirat oruzje...
na pocetku sam samo pucao, kasnije krenes eksperimentirat...
uzmes strenght, podignes kontejner i bacaj kak te volja...
drvece, ono pucanje, isto super, samo sto drvece se ne puca gdje god vi pucali, vec je "samo" 80 % drva ranjivo, znaci korijen i sami vrh ne pucaju, ostalo deri...
hmm, sta jos...
nalazite rakove i kokosi, unistivo, auti, gume, unistivo, ljudi, XD, unistivi...
hehe, ljubim igru, ovo se kupuje odma...
neznam sto rec, ja sam odusevljen, pun pogodak!!!
totalne preporuke!!!
PS. sad cu 2. put odigrat s frapsom i ulovit koji SS... ;)
PS2. dok sam igrao iskljucio sam MSN, alienware temu, widgete, Mozzilu i WMP za bolje rezultate... ;)
EDIT= od konfe imam:
4200+
1GB rama
7900GT XFX 256mb
kulamasta
27-10-2007, 10:57
imas identican komp mojemu, znaci ak klokam proc mogel bi i ja igrati na medium... samo kaj moja grafa nejde tak visoko, barem gpu ne, memorija mozda i da...
Ja sam odmah probo igrat na klokanim postavkama, al vjerujem da na defaultu ide iste, mozda koji fps manje al nebi smjelo biti predrasticno.
IGoR_2803
27-10-2007, 11:00
Ja sam odmah probo igrat na klokanim postavkama, al vjerujem da na defaultu ide iste, mozda koji fps manje al nebi smjelo biti predrasticno.
onda neznam kaj se kod mene dešava jer velim, na identicnoj konfi na medium detaljima, sa gašenim a, na 1280*1024 dobijam 10-15 fps, eventualno 20... a na low ide glatko...
kulamasta
27-10-2007, 11:03
Koliko memorije imas?
Freedom Station
27-10-2007, 11:08
jesu li stavili sandbox u demo?
IGoR_2803
27-10-2007, 11:10
Koliko memorije imas?
velim: athlon 3600+ x2, 2 giga rama, 7900gs... jedino kaj niš nije klokano...
kulamasta
27-10-2007, 11:12
Mogu probat spustit proc na defolt pa da vidim... Na koliko ti grafa radi po defoltu da svoju downclockam posto mi vec dolazi tvornicki klokana
Rex Regis.cro
27-10-2007, 11:29
čista neoptimizacija
Istina. Meni na 1280x960 sa svim settingsima na HIGH bez Anti-Aliasinga i A... neš' filtheringom za teksture radi OK ali zna usporit. A i ludi se žale da ima bugova a ja sam osobno jedan isporbao. Meni igra ne radi na Visti tako da ne mogu uživati u ćarima DX 10 grafike.
Eeeee... dečki moji to vam je Made in Electronic Arts, da je Ubiosft još uvijek radio s Crytecom...
mravojed20
27-10-2007, 11:32
Čovječe kakve veze to ima, EA je izdavač, Crytekov je engine, Crytek je radi i optimizira.
Koji bi hardver trebao imati za nekih 20+ fps na minimum postavkama?
Jel bi je 6600 uopce pokrenula ikako?
Jer bas mi se i neda igrati na 5-10 fps.
A i da ne skidam demo ako ce biti tako.
Rex Regis.cro
27-10-2007, 11:34
Čovječe kakve veze to ima, EA je izdavač, Crytekov je engine, Crytek je radi i optimizira.
Ma garant su ih oni neš forsirali da to ranije izbace i P*cke materine. Siječaš se Far Cry-a? Pa igru sam igrao na mojoj nVidia MX/MX 400 :rotfl:
mravojed20
27-10-2007, 11:42
Jesi,samo kako ti je radila?
Ja sam Far Cry igrao sa Pentium 3 na 733mhz, 256mb rama, i Radeonom 8500 64 MB i igra je trzala i zamrzavala se na 20 sekundi u komadu.
Crysis je dobro optimiziran za ono što nudi. Da imaš jači proc ne bi imao tog usporavanja.
Evo ovaj tip vrti demo na 8800GTX:
vNgHjtXCa3I
IGoR_2803
27-10-2007, 11:47
Mogu probat spustit proc na defolt pa da vidim... Na koliko ti grafa radi po defoltu da svoju downclockam posto mi vec dolazi tvornicki klokana
na 500/1380
mravojed20
27-10-2007, 11:56
Evo u šta se igra pretvori kad se otok zaledi.. meni se baš i nije dopalo. puno mi je žešći prvi "nezaleđeni" dio igre. :D
LPNOy7WRN6c
Rex Regis.cro
27-10-2007, 12:00
Ima li netko neku ideju kako da vidim koji mi je FPS dok igram?
Evo u šta se igra pretvori kad se otok zaledi.. meni se baš i nije dopalo. puno mi je žešći prvi "nezaleđeni" dio igre. :D
Meni isto.
Dobra vijest je da u Far Cry-u 2 nema čudovišta i ostalih takvih stvarčica nego samo ljudski neprijatelji.
callista
27-10-2007, 12:02
nisam baš u tijeku... kada dolazi full verzija? u kojoj trgovini će se moć nać kod nas?
bezimeni
27-10-2007, 12:04
LPNOy7WRN6c
za moje standarde,a nisam prezahtjevan,radi mu poprilično trzavo, od neke fluidnosti ni f..
edit: mislio sam na ovaj prvi link koji si dao ,krivo sam citirao
vNgHjtXCa3I
mravojed20
27-10-2007, 12:11
Misliš na onaj prvi filmić s 8800GTX?
Čovjek kaže da mu bez FRAPSa radi na 15fpsa više, uobičajeno je da fraps ždere resurse ko blesav.
I pogledaj još u kojoj rezoluciji igra. 1680x1050 i to sa 4XAA.
Rex Regis.cro
27-10-2007, 12:16
Možda se varam ali ipak mi se čini da ovoj igri treba patch da je malo optimizira. Evo koliko mi opterečuje procesor i RAM memoriju, a opet mi padaju FPS-ovi. Imam još cijelu gigu rama neiskorištenu dok igram!
http://img136.imageshack.us/img136/627/crysises6.th.png (http://img136.imageshack.us/my.php?image=crysises6.png)
Onda jel zna tko oce to ici na min. na 1 gb ram gf 6600 i 2800+ ili da se ne nadam?
btw imas 1111 post :)
bezimeni
27-10-2007, 12:18
Misliš na onaj prvi filmić s 8800GTX?
Čovjek kaže da mu bez FRAPSa radi na 15fpsa više, uobičajeno je da fraps ždere resurse ko blesav.
I pogledaj još u kojoj rezoluciji igra. 1680x1050 i to sa 4XAA.
Da na to sam mislio,istina visoka rezolucija ali i dalje smatram da su jadne perfomanse sobzirom na nindža pc.Grafika je fenomenalna ali opet ne toliko bolja od Far Cry-a.Poprilično sam ravnodušan prema ovoj grafici dok mi je Far cry izmamio sline na usta .Istina moram to probati kod sebe da mogu prosuditi .
Rex Regis.cro
27-10-2007, 12:19
Onda jel zna tko oce to ici na min. na 1 gb ram gf 6600 i 2800+ ili da se ne nadam?
Giga RAM-a kao što vidiš ti je dovoljna :)
A igrafa bi trebala biti dosta za low-medium.
Hvala na odgovoru,mediumu se ni ne nadam prismrditi ali ako bude islo na min. nitko sretniji od mene,barem dok ne nabavim novi pc.
onaj moj post pogledajte, opet sam igro, ali setting na low, reza 1280x1024, s frpasom, 40-60 FPSa imam...
sliko sam, puno puno, sad cu uploadat na rapis jer ima pun k slika...
btw. ispravak, drvo je 90% unisitivo, korijen je unistiiv, samo krosnja nije...
IGoR_2803
27-10-2007, 12:38
Ima li netko neku ideju kako da vidim koji mi je FPS dok igram?
tilda za konzolu i onda: r_displayinfo 1
Rex Regis.cro
27-10-2007, 12:40
[quote="Rex Regis.cro":2ziirj26]Ima li netko neku ideju kako da vidim koji mi je FPS dok igram?
tilda za konzolu i onda: r_displayinfo 1[/quote:2ziirj26]
Hvala ali evo skinuo sam FRAPS pa ću postati video zapise (:P) i screenove.
Hvala još jednom!
evo u rapidu 12 mb slika, 57 screenova...
slikano bez AA, low setting i 1280x1024 a opet je grafika fenomenalna...i da, DX9...
ko oce nek skida, na rapidu skida do 200kbps i ne bi trebo bit problem...
http://rapidshare.com/files/65529158/CRYSIS.zip.html
Rex Regis.cro
27-10-2007, 12:54
Evo, ništa od filmicha, preveliki su za upload :P
http://img138.imageshack.us/img138/6915/crysis2007102713272017yl4.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=crysis2007102713272017yl4.jpg)
http://img90.imageshack.us/img90/7933/crysis2007102713262110fa9.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=crysis2007102713262110fa9.jpg)
http://img180.imageshack.us/img180/5774/crysis2007102713263035yu6.th.jpg (http://img180.imageshack.us/my.php?image=crysis2007102713263035yu6.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/267/crysis2007102713255865yw1.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=crysis2007102713255865yw1.jpg)
BTW settingzi su mi sve na high i rezolucija 1280x960, radi na 35 FPS-a :? :yuck:
Barem se igra brzo loada s obzirom na to koliko je zahtijevna i velika.
slikano bez AA, low setting i 1280x1024 a opet je grafika fenomenalna...i da, DX9...
http://rapidshare.com/files/65529158/CRYSIS.zip.htmlnice...imas dobar fps mogo si jos nabrijat grafiku
callista
27-10-2007, 13:51
aaaaa sin te... pogledajte samo one kamenčiće po putu.. :P
ce radit na ovom
2.0 proc
1.2 gb rama
geforce 7600 GS 256 mb
btw ce bit na pcp dvd demo?
http://rapidshare.com/files/65529158/CRYSIS.zip.htmlnice...imas dobar fps mogo si jos nabrijat grafiku
ma bolje ovolko FPSa nego jos bolja grafika...
meni je i ovak fenomenalna...
HalF-DeaD
27-10-2007, 14:43
Igra je dobra, sviđa mi se :D idem preć još par puta :D
I ja sam skinuo demo.Prvo sam stavio sve na high i naravno ispalo je slideshow.Odigrao sam par minuta tog slideshowa i počeo smanjivati detalje.Odlično je što se igra ne treba restartati kada mijenjate detalje.Shvatio sam da se mi najviše snage uzima shader quality.Igra je sasvim igriva sa shaderima na medium.Ali razlika između medium i higha je zaprepašćujuća,više nego u drugim igrama između low i ultra high.
Freedom Station
27-10-2007, 19:36
igra je odlicna.... ali malo puno gladna... u visti (tj. dx10) na 1280*1024 bez aa , sve na high ide 7-8 fps... tek kad san smanjia sve na medium doslo je na nekih 30ak....a komp je recomended osim grafulje....
sandbox nije bas najjednostavniji ali nije ni kompliciran...
HalF-DeaD
27-10-2007, 19:37
Zanimljivo, imam 40-50 fpsa na low sve, a 20-25 sve na high.
A komp mi je: Athlon64 3200+, 3GB rama, Radeon x1950 pro 512.
Btw, grafika je prejebena na high a na low izgleda na kao Far Cry na high. :pray:
mravojed20
27-10-2007, 19:51
Alat za raditi levele.
koje su šanse da se demo pojavi na ovomjesečnom pcplay dvd-u
za sve nas sa 56k?
callista
27-10-2007, 20:03
velke, jebte. pa nisu oni tolki njubovi da tako velik hmm.. događaj propuste ne stavljajući najnoviji demo najiščekivanije igre... stavit će ga valjda
Alat za raditi levele.
ty, a di se to nalazi, ja sam skinuo s onog linka, jel to ingame ili jos neki dodatni file?
igra mi je priti mač neigriva na bilokojim postavkama i da na low izgleda crappy
NortonCommander
27-10-2007, 21:37
Q6600 (na 3.0Ghz), 4x1Crucial Ballistix, 8800GTX:
DX9, 1280x1024, sve na High, AA na 2x, min framerate 28. Prosjek oko 40.
Predivno, al zbilja neoptimizirano.
Mislis neoptimizirano ili zahtjevno?
Mislis neoptimizirano ili zahtjevno?
napiso je neoptimizirano...
NortonCommander
27-10-2007, 23:06
Grafika je zbilja odlična, al čini mi se da može ovo i brže radit, bar sto se tiče 8800GTS-ica(gtx manje-više radi ok). Vidit cemo kad izađe full igra i noviji driveri za grafičke.
daj stavite to na pcp dvd ...plizzzzz
GrimReaper
27-10-2007, 23:39
zanima me kak radi u dx 9 s konfom like majne?
a igra na kraju nije tolko lose nit optimizirana ako se ne pretjeruje s rezom i AA
meni recimo s sempronom 2600+ i 7600GS med/high postavke u ovakvoj sceni daje igriv fps cak ne pada ispod 15fps
http://img520.imageshack.us/img520/2039/crysis2007102723312595mj5.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=crysis2007102723312595mj5.jpg)
mravojed20
28-10-2007, 00:04
sve na high bez trzanja.
Enivej, čujem nešto na stranim forumima da JE I PRIČA DOBRA
omfgnoob1
28-10-2007, 00:06
a igra na kraju nije tolko lose nit optimizirana ako se ne pretjeruje s rezom i AA
meni recimo s sempronom 2600+ i 7600GS med/high postavke u ovakvoj sceni daje igriv fps cak ne pada ispod 15fps
http://img520.imageshack.us/img520/2039/crysis2007102723312595mj5.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=crysis2007102723312595mj5.jpg)
kako kul motion blur
GrimReaper
28-10-2007, 00:06
sve na high bez trzanja.
Enivej, čujem nešto na stranim forumima da JE I PRIČA DOBRA
dobro je,probat cu i na aa stavit..naranvo reza bi bila 1024X768 više od toga niti ne stavljam nikad....
al skidat cu tek kad mi dignu na 2 mbita,ovak mi se neda 8 h čekat
Sutra ujutro postam maximum slike :D ajte nightie night.
Burek_fr0m_SPACE
28-10-2007, 00:53
kako kul motion blur
Ja tu vidim samo depth-of-field blur.
Rex Regis.cro
28-10-2007, 01:36
Ma jok zahtijevna, neoptimizirana i bugovita. Ja sam u roku od 2 sata naletio na 3 do 4 buga. Kao što sam već postao, vidjeli se da mi Crysis na high settingsima jedva pojede pola RAM-a i oko 80% procesora, a opet se vrti na šugavih 35 FPS-a. Želim patch! :cry:
HalF-DeaD
28-10-2007, 01:39
Ma jok zahtijevna, neoptimizirana i bugovita. Ja sam u roku od 2 sata naletio na 3 do 4 buga. Kao što sam već postao, vidjeli se da mi Crysis na high settingsima jedva pojede pola RAM-a i oko 80% procesora, a opet se vrti na šugavih 35 FPS-a. Želim patch! :cry:
slaba ti je grafička!
Rex Regis.cro
28-10-2007, 01:41
slaba ti je grafička!
:rotfl:
Nadam se za se zafrkavaš, a u slučaju da to zbilja misliš, ljudi s dvije GTX-ice imaju 45 FPS-a.
HalF-DeaD
28-10-2007, 02:26
Kolko sam ja čuo (nemoj me držat za riječ) igra jede puno VRAMa. A malo je 320MB kolko ti imaš ;)
bezimeni
28-10-2007, 08:10
Igra treba 512 mb rama na grafičkoj kartici.
omfgnoob1
28-10-2007, 09:17
znaci recimo 1950 pro sa 512 vram ce bolje vrtit igru nego njegova 8800 GTS.... sumnjam
pa mene i koci kod 7900GT XFX sto je 256 vram, da je 512 bi islo way better...
bar mislim, zato jer oni preporucuju 640mb... :roll:
bezimeni
28-10-2007, 09:27
znaci recimo 1950 pro sa 512 vram ce bolje vrtit igru nego njegova 8800 GTS.... sumnjam
ne neg će na 8800 gts sa 640 mb rama ići bolje nego na 8800 gts sa 320 mb rama ili na 1950 pro sa 512 mb rama će ići bolje nego na 1950 pro sa 256 mb rama...1950 pro nema što tražiti pored 8800 gts 320,to su različite klase...
omfgnoob1
28-10-2007, 09:38
ok onda :wink:
GrimReaper
28-10-2007, 10:09
[quote="HalF-DeaD":3o20pc11]
slaba ti je grafička!
:rotfl:
Nadam se za se zafrkavaš, a u slučaju da to zbilja misliš, ljudi s dvije GTX-ice imaju 45 FPS-a.[/quote:3o20pc11]
ma gtsica je dosta u ovoj igri do 1280x 1024 dostatna... u v ram nije tolko bitan sve do vecih rezolucija(govorim o sadašnjim igrama)...
kako kul motion blur
Ja tu vidim samo depth-of-field blur.
Hahahah :D Burek, don't be mean! :D :rotfl:
kako samo kul djeluje motion blur na ona drveća (gore-lijevo), izgledaju čak kao nacrtana sa vodenim bojicama :rotfl:
Glavnu igru vodi shader quality.Mogu igrati igru sa sve na high,osim shadera koje stavim na low.Ako ih stavim na high onda postaje neigrivo.Ti shaderi utječu na sve-vegetaciju,svjetla,sjene itd.Tako npr. ne mogu dobiti kvalitetne sjene sa shadows na high a shaders na low,ili osvjetljenje...sa shaderima na low izgleda kao da je oblačno,a na high sunčano!Motion blura nema,to je u igri post-processing effect.
Aj pls postaj koje screenove...
mravojed20
28-10-2007, 11:12
E ajde stavi ako možeš, dva identična screena samo jedan sa high shaderima a drugi sa low. aj pliz :D Onako da se vidi voda,stabla,ali izbliza.
ružniji je od Far Cry-a ovako "realističan" :yuck: :boohoo:
Sam ne kužim ako neko stavi sve na high i da mu ide bez štekanja kako može igrati od onih silnih efekata, ja kad sam u Mw u frenda uključio sve na high nije se moglo igrat od overbrighta i lens flarea koji su pola ekrana zablještavali pa se nije vidjelo gdje voziš :yuck:
i ovaj kiklopov screen ne znam kako nekog oči ne zabole uz toliki blur, premutno je sve to :nonono:
mravojed20
28-10-2007, 11:26
A drukčije je to u Crysisu nego u MWu ili Undergroundu. Mene je živcirao onaj efekt ubrzanja kad se sve zblura, jer je blesav,i ne vidi se cesta. a vozim auto iz 3.lica. ajde da su stavili to samo dok je kamera "na autu", ali ovako je retardirano skroz.
Ovaj screen od Kiklopa je ok,jer simulira dubinu pogleda. Motion blur je nešto drugo. Npr.kad trčiš pa se naglo okreneš udesno ekran ti se lagano zblura.
To je ok ako se kvalitetno izvede.
1 hour and 30 minutes remaining to total devastation of this statement :)
RaDIAX is moving to DEFCON 2 :D :rotfl:
Ajme ja vec skidam demo.Jedva cekam. 8)
Ajme ja vec skidam demo.Jedva cekam. 8)
I ja isto, baš sam se napalija :rotfl: :rotfl:
A ja jos imam ucit i napisat domace. :cry:
mravojed20
28-10-2007, 12:00
Čujem da su najnoviji beta driveri od nvidie posebno optimizirani za crysis. ju majt vona traj dem.
Čujem da su najnoviji beta driveri od nvidie posebno optimizirani za crysis. ju majt vona traj dem.I ja sam to cua.Posli sta skinem Crysis demo onda cu i njih skinit.
Kolko sam ja čuo (nemoj me držat za riječ) igra jede puno VRAMa. A malo je 320MB kolko ti imaš ;)
Ima 640 a ne 320!!!
Nuclear missile launch in 30 minutes :rotfl:
8800-GTSquads ready to deploy. All hands to battlestations.
Nuclear missile launch in 30 minutes :rotfl:
8800-GTSquads ready to deploy. All hands to battlestations.30 minutes.8800 Ultra ready.
hehe igram crysis sa radeonkom 9600 :)
nisam baš oduševljen igrom ali ok je :wink:
Još samo 4 minute, OH I AM SO PROUD :D
Čujem da su najnoviji beta driveri od nvidie posebno optimizirani za crysis. ju majt vona traj dem.ju bet jor svit ess aj will
samo su velki 37Mb ufff
više razgovarate o grafiki nego o igrivosti.kakva je ona?
više razgovarate o grafiki nego o igrivosti.kakva je ona?po igrivosti mi je bolji cod4,fizika je u banani ubijes lika on se odvrti u zraku ko da ga je tornado odneso,jadno kaj u demou nema scoped oruzja
Ljudi ne rade mi ovi novi driveri od nvidie pise mi da ako ih instaliram da se moze nesto sjebat i dalje oce da klikne da ionako nastavim ili da zavrsim instalaciju.Sta sad?
Evo,na vaš zahtjev slijedi jedan grafički overview kako to izgleda na mom kontejneru (u donjem lijevom kutu FRAPS):
1.)Ovako su postavljeni settingsi u glavnom menuu,sve grafičke opcije su konstantne,samo mijenjam shadere između high-medium-low:
http://img518.imageshack.us/my.php?imag ... enuqh5.png (http://img518.imageshack.us/my.php?image=crysismenuqh5.png)
2.)Par screenova sa shaderima na low,ostalo sve na high osim shadowsa koji su na medium:
http://img88.imageshack.us/img88/8154/crysis1bz3.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/131/crysis2fz7.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/9543/crysis9ti6.png
http://img98.imageshack.us/img98/3250/crysis5np3.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/1873/crysis2hi5.jpg
3.)Ovo je sa shaderima na high:
http://img504.imageshack.us/img504/9969/crysis11rw3.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/338/crysis12cj6.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/1931/crysis13vm3.jpg
mravojed20
28-10-2007, 13:52
Stvarno je razlika velika,mogu misliti kako je tek u pokretu.
Je još nekome main menu izgleda "isprano i jeftino"? :D
i šta je kao sve deformabilno i uništivo?
Ljudi ne rade mi ovi novi driveri od nvidie pise mi da ako ih instaliram da se moze nesto sjebat i dalje oce da klikne da ionako nastavim ili da zavrsim instalaciju.Sta sad?to ti ej uvjek tako samo stisni yes nece nis bit
btw u editoru se daju spawnat sva oruzja samo upisite u konzolu i_giveitem LAW za bazuku i tako za bilo koje oruzje
stavite demo na DL DVD(nemamo svi FLAT!!!)
Ljudi ne rade mi ovi novi driveri od nvidie pise mi da ako ih instaliram da se moze nesto sjebat i dalje oce da klikne da ionako nastavim ili da zavrsim instalaciju.Sta sad?to ti ej uvjek tako samo stisni yes nece nis bit
btw u editoru se daju spawnat sva oruzja samo upisite u konzolu i_giveitem LAW za bazuku i tako za bilo koje oruzjeHvala na pomoci.Evo presa sam demo bez tih drivera.Igra sam sve na High u rezi 1680x1050 sa 2x AA.Grafika je odlicna a igrivost je isto odlicna.Jel vam se mozda cini da su u Cryteku bili inspirirani filmom Predator?Meni se cini da jesu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.