Pogledaj cijelu verziju : Crysis
Stranica :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
GameSpot kaže treći kvartal 2007., GameTrailers kaže 4. septembar.
Ma sve je to zmotano.Ovi vele da izlazi u svibnju.
http://www.crysis-online.com/Informatio ... formation/ (http://www.crysis-online.com/Information/General%20Information/)
ma bice to kao stalker na kraju.
goGAMERo
10-01-2007, 12:41
http://www.gametrailers.com/player.php? ... 9&type=wmv (http://www.gametrailers.com/player.php?id=16149&type=wmv)
Pogledajte onu baraku kako se sporo diže u zrak, kladim se da će ovdje trebati jedan proc sa punoooo cache memorije! :)
Upravo sam igro igru na kojoj su ljudi radili 2 godine a zove se kkriger.Njemačka igra koja radi na crysis enginu.Jedino za sada te 2 igre rade na novom enginu.Igra po sebi sama nije niš posebna samo okoliš kako je napravljen :shock: .Sve sjene na svom mjestu,oruzje reflektira sve kak treba,voda Fenomen kad gaziš po njoj baš se vide mali valčići koje napraviš i oni idu do kraja lokve,i kad npr ispališ metak neki čudni metak svjetleči po prostoriji sve se reflektira ono nikad viđeno.Igra mi šteka vrti se na oko 15 do 20 fps-ova,kada dodjem u veču prostoriju onda padne čak na 5.Uglavnom ta igra ima samo par prostorija ali prikaz :pray:
Upravo sam igro igru na kojoj su ljudi radili 2 godine a zove se kkriger.Njemačka igra koja radi na crysis enginu.Jedino za sada te 2 igre rade na novom enginu.Igra po sebi sama nije niš posebna samo okoliš kako je napravljen :shock: .Sve sjene na svom mjestu,oruzje reflektira sve kak treba,voda Fenomen kad gaziš po njoj baš se vide mali valčići koje napraviš i oni idu do kraja lokve,i kad npr ispališ metak neki čudni metak svjetleči po prostoriji sve se reflektira ono nikad viđeno.Igra mi šteka vrti se na oko 15 do 20 fps-ova,kada dodjem u veču prostoriju onda padne čak na 5.Uglavnom ta igra ima samo par prostorija ali prikaz :pray:
a na cemu to igras ak nije tajna(proc,memorija,grafa).
Burek_fr0m_SPACE
10-01-2007, 14:27
Rofl, rofl :rotfl: :rotfl: Misliš na .kkrieger koji je napravljen na Farb-rauschovom werkkzeug1 demomakeru? Kakav crni Crysis engine... To je igra sa demoscene rađena da se testiraju mogućnosti njihovog demomakera, i u svakom pogledu je vrlo impresivno parče softvera - ima grafički engine i izgled uporediv s Doomom 3, a velika je 96 kB (?!). Ako se pitate kako, u pitanju su proceduralno generisane teksture i modeli i još neke cake o kojima mi se ne da sada. Ako neko još nije vidio, nek obavezno pogleda. Možete ga downloadovati ovdje (http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip). Uglavnom, igra veze nema sa Crysis engineom, jer je nastala prije nego je Crysis uopšte objavljen javnosti (možda griješim), a kamoli da je engine bio spreman za licenciranje (u ovo sam siguran). Sam kod Crysisovog engine je vjerovatno znatno veći od 96 kB, a u .kkriegeru u tih 96 kB stane i kod, i grafika, i zvuk i leveli... U svakom slučaju, ako niste odigrali ovo, odigrajte i divite se programerskom umijeću.
Arbiter of Change
10-01-2007, 14:34
Hebo majku.... niiice. :o
Stvarno malo. ne kužim kako su to uspjeli toliko iskomprimirati :shock:
goGAMERo
10-01-2007, 16:03
Nevjerovatno...
Igra je napravljena u kodu zato i je tako mala
Arbiter of Change
10-01-2007, 18:42
Da, isto kao što će to koristit i Infinity: the Quest for Earth.
Bishop_45_(2)
10-01-2007, 19:30
Hey burek znas li nesto vishe o .kkrieger ???
npr kako to radi ???
pardon na pitanju, u readme fileu sam pronasao stranicu http://www.theprodukkt.comStamo bi trebalo nesto pisati o tome
Now bck to crysis !!!
Igra je napravljena u kodu zato i je tako malaigra je stvarno cudnovata al ne kuzim kak si ti to uspio povezat sa Crysisom :?
Igra je napravljena u kodu zato i je tako malaigra je stvarno cudnovata al ne kuzim kak si ti to uspio povezat sa Crysisom :?
Frend mi je to rekao i ja sam napisao sry ak sam neš krivo naveo a očito jesam :) ,a moj frend očito nema pojma.Btw kad izlazi crysis?
Burek_fr0m_SPACE
10-01-2007, 20:09
Stvarno malo. ne kužim kako su to uspjeli toliko iskomprimirati :shock:
Igra nije komprimirana.
Izjava ti prilično glupo zvuči.
Hey burek znas li nesto vishe o .kkrieger ???
npr kako to radi ???
Da, znam. Radi se o proceduralnoj generaciji tekstura. Naime, tradicionalno, u igrama se koristile gotove slike i modeli, napravljeni ranije, te kao takvi zauzimaju mnogo mjesta. Npr, za jednu nekompresovanu teksturu veličine 512x512 (32 bita) je potreban čitav jedan MB memorije da se smjesti. Međutim, tajna je u pisanju koda koji će pri izvršavanju nacrtati teksturu. Za jednostavnije uniformne teksture poput drveta, metala i sl. je dovoljno par stotina bytea koda. I taj kod je opet moguće upotrijebiti za generaciju praktički beskonačnog broja sličnih tekstura. Za generisanje tekstura u takvim demoima, developeri se uglavnom oslanjaju na Perlin noise (http://en.wikipedia.org/wiki/Perlin_noise)Si njegove varijacije. Kao što možete primijetiti, svi ti mali programi u 64 kB i sl. imaju osjetan period loadinga na početku. E, upravo za to vrijeme se nacrta i po par desetina MB tekstura koje se kasnije koriste u demou. Dakle, suština je u činjenici da je ekonomičnije zapisati uputstvo za crtanje teksture, umjesto zapisivanja cijele teksture. Naravno, sistem nije "magičan", pa se upotrebom ovoga znatno ograničava umjetnička sloboda, ali opet sve to radi savršeno za ovakve stvari. Ako koga interesuje, može otići na ovaj (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=8366)Stopic i downloadovati moj paketić programa, među kojima se nalazi i ProjNoyz - 36 kB velik program (zbog overheeda OCX kontrola, kod je zapravo znatno manji) koji uz pomoć Perlin noise algoritma može generisati bezbroj tekstura oblaka, plazme, lave i još koječega uz izmjenu par parametara. E, upravo se takve stvari koriste u tim popularnim 64k demoima.
pogledajte ovdje:http://www.vr-zone.com/?i=4555
cudo od konpa i malo fpsova i to bez AA/AF,rijetki ce ovo igrati nazalost.Mislim da ja sigurno necu.
Crysis (HQ, no AA/AF, Phys On)
1024x768 1280x1024 2560x1600
Max FPS 68.5 51.2 4.8
Min FPS 33.4 17.3 0.2
Avg FPS 43.9 36.8 1.7
The first DX10 Crysis benchmarks has appeared and it seems that a pair GeForce 8800GTX in SLI is just doing average here. The system hardware to run a Crysis demo benchmarks are pretty top notch and just the demo is huge at 2.88GB. Powered by Intel Core 2 Quad QX6700 on ASUS Striker Extreme with 4GB DDR2-800 memories, 2 x 150GB WD Raptor in RAID 0, BFG PhysX card and running on Windows Vista w/ Forceware 100.30 drivers. Using FRAPs and a full 5 mins run inside the game with High Quality settings, Phys on, noAA/AF, the max, min and average FPS are recorded. These benchmarks provide just a glimpse of what's coming and we shall wait for the actual game and more finalized drivers to paint a more accurate picture.
goGAMERo
30-01-2007, 16:39
haha, neka neka, baš me zanima dokle će dogurati s tom politikom, ali ima još optimizma jer se radi od demo verziji, možda će se full verzija na kraju i kvalitetnije optimizirati...
Neka ovo bude info svima onima koji se spremaju pljunuti 4000-5000 kn za novu grafu i ocekivaju cuda.Iskreno pomalo mi i drago jer sam umoran od nadogradnji makar ih ja pametno odigram sa prodajom pa kupovinom .Igrat cu "stare" igre ponovno dok se situacija ne kristalizira kroz jedno dve godine jer ovo je porez na budale.
mravojed20
30-01-2007, 17:15
ne uznemirujem se nešto,ionako necu kupit novi komp još bar godinu dana.
edit:uf da,fraps je pojeo svojih 15 fpsa.
goGAMERo
30-01-2007, 17:48
Neka ovo bude info svima onima koji se spremaju pljunuti 4000-5000 kn za novu grafu i ocekivaju cuda.Iskreno pomalo mi i drago jer sam umoran od nadogradnji makar ih ja pametno odigram sa prodajom pa kupovinom .Igrat cu "stare" igre ponovno dok se situacija ne kristalizira kroz jedno dve godine jer ovo je porez na budale.
Apsolutno se slažem, treba čekati dok dx 10 uđe u debeli mainstream i dotad se zadovoljiti sa solidnim konfama. Ovo je gotovo nevjerovatno...
NPR. netko je s prosječnom konfom jako lijepo igrao graw, vegas praktički i nemože, a zamisli kako bi tek bilo da instalira Crysis :rotfl:
gray_fox
30-01-2007, 18:05
jel to istina da ce se igra morat igrat na visti??? :?
kulamasta
30-01-2007, 18:05
Sve ce se to lijepo optimizirat prije nego izadje van... Bez panike...
Alan Ford
30-01-2007, 18:27
Sve ce se to lijepo optimizirat prije nego izadje van... Bez panike...
mislim isto,a negdje sam pročitao da će bit dovoljne grafičke nvidia serija 6 i 7
goGAMERo
30-01-2007, 18:30
Evo upravo sam pogledao najnovji Crysis DX 10 video u HD kvaliteti, i moram reći da me fizika, a tek grafike, nenormalno uzbuđuju, pa to izgleda kao da igram film (James bond u budućnosti) :) :)
mravojed20
30-01-2007, 18:39
mene igra počinje podsjećati na hl2.gledo neki video isto:
uključiš strength mod na svom odijelu/oklopu, i mozes gađat ljude bačvama,kontenjerima,ma svašta mozeš bacat,čak i ljude. :o
onda uključiš "maximum speed" i imaš osjećaj ko da si predator...skočiš s krova na krov,razvali krov skladišta vlastitom snagom i uletiš odozgora.
legneš u travu,derneš neko stablo,stablo pukne i padne na tipa i ubije ga.
:pray:
bušiš gume vozilima,gađaš ljude strelicama za uspavljivanje,muzika pravi uzitak,grafika oči ispadaju a gemplej zakon..
a to je sve u običnoj okolini,bez izvanzemaljaca...a tek kad se cijeli otok zaledi...brr..toliko sam se nagledao filmića iz ove igre,i to jednostavno ne moze podbaciti. NE SMIJE!
Daj mi link za taj video. Samo sam vidio kad lik skace po 3-4 metra u zrak. Dobro uradjeno :) I izgleda da moram kupit novu grafu :D
i ja gledao trajler uzme strojnicu i pokosi šumu lol
i ja gledao trajler uzme strojnicu i pokosi šumuSlol
A šta je tu smiješno ? Čudiš se da se to stvarno može dogoditi ?
prvi put vidim u igri da se može toliko stvari razbiti ili šta god
ispričavam se ako sam te uvrijedio s tim LOL :yuck:
mravojed20
30-01-2007, 19:29
i ja gledao trajler uzme strojnicu i pokosi šumuSlol
A šta je tu smiješno ? Čudiš se da se to stvarno može dogoditi ?
Ono, igre napreduju, mogao bi i ti..
totalno nepotrebno.
@Regret sorry nemam direktan link,to sam vidio NEGDJE na youtubeu,mislim,a tamo ima stvarno brdo crysis filmića. probaj i na http://www.gametrailers.com
neki dan sam gledao neke trailere ma ono prebolesno!Grafička će za to trebat ona od 4k kuna zar ne....
prvi put vidim u igri da se može toliko stvari razbiti ili šta god
ispričavam se ako sam te uvrijedio s tim LOL :yuck:
Nisi me uvrijedio, ali ono.. Mal mi je čudno, ajde, ajde.. cheers m8.
Kakvo ce cudo trebat za tu igru?
Igra ce biti slicna Preyu.
Visoka ocekivanja, prelos proivod.
mravojed20
31-01-2007, 11:11
Igra ce biti slicna Preyu.
Visoka ocekivanja, prelos proivod.
a da? to si zaključio po čemu? šta fali preyu?
po mom mišljenju igra je u rangu s hl2.
a šta se crysisa tiče,opet ponavljam,nakon 1h odgledanog čistog gempleja bar 1o puta,mogu slobodno reć da šta sa akcije,atmosfere,stealtha,općenito igrivosti neće podbaciti. priča je već diskutabilna.
mravojed20
31-01-2007, 12:57
evo copy paste sa jednog sajta.tip je odigrao demo,njegove impresije.
As amazing as it looked, what really convinced me was the way the world reacted to the player. Individual leaves moved when hit by bullets, bushes shook as I brushed past, and everything reacted just as you'd expect in real life. The developer doing my tour told me that everything in the game has AI scripting, not just the enemies. That means when you shoot a tree, the tree has to figure out what to do in response to it. Remember that scene in Predator when Jesse the Body gets killed and Bill Duke empties the minigun into the tree line with the whole team in tow and the forest is devastated? You can do that in Crysis.
I found an emplaced machine gun and proceeded to deforest the jungle. Not only will the trees fall down when they take damage, but pieces of them will fall down when they take partial damage, and they don't all fall the same way. Lob a grenade into a pack of trees and watch some of them shatter, some lay away from the blast, and some shudder a bit before finally succumbing to the damage and falling. It is breathtaking to watch an environment react so believably to jungle combat. The environments are not the only part of the graphics that impress. There is a depth of field effect when you sight down your gun, there is a blur effect when you spin your view around quickly, and the animations on the soldiers were some of the best I have seen to date.
Deformable terrain is not a new feature, and when it has been used in the past, it has always been a bit of a gimmick. In Crysis, the terrain is as much a weapon as any of your guns. Falling trees will block roads, kill enemies, and provide much needed cover, but not always for you. The enemy AI will also use the terrain to their advantage, and will employ real world military tactics to find and kill you. The game's AI is scary intelligent, and really made me feel like I was up against trained soldiers with an agenda and not just a computer script that knows where I am.
The main character wears a suit that allows him to enhance certain abilities one at a time. If an ally is pinned under something heavy, you can bump up your strength and free him. Is there a hallway that you need to get through engulfed in flames? Bump up your speed and blow through without less burn. These abilities can also aid in combat. With increased strength you can batter your enemies into submission and save your ammo for later. Crysis will also feature vehicles, however, I was not able to drive or fly any in the demo. Needless to say, Crysis will not only be available in single-player, but also as a multi-player version.
The demo I played ran on DirectX 9, but the developers at Crytek promise that the game will look even better Vista and DirectX 10. We are finally approaching a level of photo-realism that will be indistinguishable from reality, and Crysis is leading the charge, at least for now.
Alan Ford
31-01-2007, 17:40
Daj mi link za taj video. Samo sam vidio kad lik skace po 3-4 metra u zrak. Dobro uradjeno :) I izgleda da moram kupit novu grafu :D
Skače po tri četiri metra u zrak,i šta je onda tu realno,totalno bezveze
To će bit glupost a neka realna ratna borba tu izgleda izostaje,to više sliči onda GTA :yuck:
A nije ni Far Cry bio realan :P
mravojed20
31-01-2007, 18:47
To će bit glupost a neka realna ratna borba tu izgleda izostaje,to više sliči onda GTA :yuck:
skače po 3 metra samo onda kad uključi tu sposobnost,jer ne trči okolo u tenisicama i majici nego u najmodernijem egzoskeleton oklopu.
igra se u budućnosti događa...
to što je sve ostalo realnije nego u svim ostalim igrama,to je nevazno,lik skace 3 metra,ajme majko neću kupit tako nerealnu igru. :toilet:
neda mi se čitat ono dajte ukratko jel igra dobra ili će razočarat po svemu dosad mislit da će rulat ali morat ću je kod frenda igrat
Quiet Riot
31-01-2007, 22:17
CRYSIS BETA?
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=156456 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=156456)
mravojed20
31-01-2007, 23:28
neda mi se čitat ono dajte ukratko jel igra dobra ili će razočarat po svemu dosad mislit da će rulat ali morat ću je kod frenda igrat
sazetak teksta: rulat će.
KR1ST1J@N
01-02-2007, 07:15
to u tvom sigu...
i to je tek minimalna konfa 8)
A čuj ako vam je prioritet pokretanje na high.. Ono, ja nikada baš ne volim namještat detalje. Osim, u Oblivionu. :wink:
Zahtjevi za Crysis
Minimum Requirements:
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
Recommended Requirements:
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5Gb
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Software: DX10 with Windows Vista
Alan Ford
01-02-2007, 12:05
skače po 3 metra samo onda kad uključi tu sposobnost,jer ne trči okolo u tenisicama i majici nego u najmodernijem egzoskeleton oklopu.
igra se u budućnosti događa...
to što je sve ostalo realnije nego u svim ostalim igrama,to je nevazno,lik skace 3 metra,ajme majko neću kupit tako nerealnu igru. :toilet:
to sam čuo za to odijelo i slično,ima onaj filmić na b.u.g dvd-u, a pazi koja budućnost,skače tri metra u zrak i igra će se odvijat u šumetinama koliko sam vidio na filmiću, osobno više volim zatvoren prostor i slično nego neko prostransvo ali istina je da ima super grafiku a sad vidjet ćemo ima li super i priču
Lord Myrkul
01-02-2007, 16:18
više voliš zatvoreni prostor???
mene je samo strah da to necu moć pokrenit pa ću morat visit kod frenda i njega gledat kako igra :cry:
meni je far cry bio najbolji na otvorenom zbog ljepe grafike :wink:
Zahtjevi za Crysis
Minimum Requirements:
De odakle ti ovo?
Nema smisla!
Kako mozes staviti za minimalnu konfiguraciju dvije kartice sa razlicitim API karakterom?
A u preporucenoj konfi ima previse gresaka:
kao prvo, Athloni 64 X2 su debelo bolji od Pentium D procesora, tak da nisu isti rang. A GF7800GTX i RX1800XT ne mogu biti preporucene graficke kartice kad se radi o DX10 igri, a te kartice nemaju te karakteristike!
Netko se tjesio ovim podacima...
goGAMERo
01-02-2007, 17:23
Zahtjevi za Crysis
Minimum Requirements:
De odakle ti ovo?
Nema smisla!
Kako mozes staviti za minimalnu konfiguraciju dvije kartice sa razlicitim API karakterom?
kao prvo, Athloni 64 X2 su debelo bolji od Pentium D procesora, tak da nisu isti rang. A GF7800GTX i RX1800XT ne mogu biti preporucene graficke kartice kad se radi o DX10 igri, a te kartice nemaju te karakteristike!
Pazi ovo, Admin službenog Crysis foruma kaže ovo
Here are the current speculated specs which can be found in the Information Center on this site. The listed information below is fact, however the requirements are estimations based off those facts as well as the other information posted in this thread.
* Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP and Windows Vista.
* A graphics card that supports Shader Model 2 or higher is required.
* CryEngine2 is estimated to scale back 2 years, and scale ahead 1.5 years.
* A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
* Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized ).
* Crysis will dynamically utilize all processing threads available. Meaning quad-core processors will be supported.
Minimum Requirements
Graphics: Nvidia 6200 or ATI X1300 - Shader Model 2.0
RAM: 768MB on Windows XP or 1GB on Windows Vista
Recommended Requirements
Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 ProS(SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5GB+
I am once again fielding questions about the crysis system requirements. Not much information was available when the previous system requirements thread was made, therefore most of the information contained in that thread is not accurate. The previous thread was more to give people an idea of how there system stacked up against others.
If you want a rough estimation on how your rig will handle Crysis, please post your specs below. However, please read through some of the other responses before posting as you should get a rough idea of how your system stacks up against the rest.
The below information is based off the confirmed information listed above. Please do not think that these are official responses.
Alan Ford
01-02-2007, 17:40
Zahtjevi za Crysis
Minimum Requirements:
De odakle ti ovo?
Nema smisla!
Pazi ovo, Admin službenog Crysis foruma kaže ovo
Here are the current speculated specs which can be found in the Information Center on this site. The listed information below is fact, however the requirements are estimations based off those facts as well as the other information posted in this thread.
* Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP and Windows Vista.
* A graphics card that supports Shader Model 2 or higher is required.
* CryEngine2 is estimated to scale back 2 years, and scale ahead 1.5 years.
* A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
* Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized ).
* Crysis will dynamically utilize all processing threads available. Meaning quad-core processors will be supported.
Minimum Requirements
Recommended Requirements
Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 ProS(SM 3.0) or DX10 equivalent
I am once again fielding questions about the crysis system requirements. Not much information was available when the previous system requirements thread was made, therefore most of the information contained in that thread is not accurate. The previous thread was more to give people an idea of how there system stacked up against others.
If you want a rough estimation on how your rig will handle Crysis, please post your specs below. However, please read through some of the other responses before posting as you should get a rough idea of how your system stacks up against the rest.
The below information is based off the confirmed information listed above. Please do not think that these are official responses.
ma to je to da,vjerojatno će bit dovoljna i ati 9600 ako je 6200 ali normalno je da se neće sad moć sa tim grafama igrat na high postavkama ali na nekim manjim rezama da :)
Lord Myrkul
01-02-2007, 18:16
ko će to pokrenit :cry: :cry: :cry:
BlackDCRO
01-02-2007, 20:49
Gledao sam screenove i fakat je igra odlicna...
Posebno me fasciniralo to sto kad pogodis recimo drvo, ono ce se srusiti...
ma igrat ću je kad tad nije bitno gdje i kako ali zaigrat je oću...
goGAMERo
02-02-2007, 13:31
Vjerujem da ćemo sa solidnim konfama (gore navedene) svi moći uživati u nekim prosječnim detaljima i bez "silnih" efekata i fizike :) :)
MA4A1 aka. Wicked Weasel
04-02-2007, 11:40
Dobro mi je sto mozes upgrejdat oruzje, stavit scope, silencer, mijenjat tip metaka... :D
ak j eova preporucena konfiguracija tocna ja cu ga moc igrat na med-low samo zbog proc
ak j eova preporucena konfiguracija tocna ja cu ga moc igrat na med-low samo zbog procja neznam hoće li mi pokrenuti DVD od igre :rotfl:
mislim da bi moj dvd trebao :?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
MindReader
04-02-2007, 14:21
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
20 razloga za bann :D
p.s. ista priča ko sa UT2k7.. neće mi DVD pokrenit (bwahaha :rotfl: )
CROGAMERR
04-02-2007, 23:14
Nisam siguran pa zato vas pitam! Oce li meni crysis raditi na laptopu asus lamborghini vx 1????? javite mi sto prije!!!
jesu li nuzni dx10 i Vista za Crysis?
BTW. konfa mi je u sigu, daj recite na kakvim bi postavkama mogo igrat?
Quiet Riot
05-02-2007, 09:34
Možeš ga igrati na XP i na DX 9
$p1tf1r3
05-02-2007, 10:05
da....ali nemoj računati na full ugođaj kao na dx 10 :wink:
Lord Myrkul
05-02-2007, 10:17
da....ali nemoj računati na full ugođaj kao na dx 10 :wink:
a ne mora ni bit, ali vidit cemo
zna li netko kada crysis izlazi ?
bilo je vjesti da kasne
jeli izasao demo ?
Quiet Riot
07-02-2007, 18:48
http://www.crysis-online.com
Trenutno je u fazi pre-alpha.
$p1tf1r3
07-02-2007, 21:39
samo radi ove igre kupujme novu grafulju... :D
Nadam se da ce radit na 6600GT
PS.Blizi se pestoti :)
Burek_fr0m_SPACE
08-02-2007, 00:08
Nadam se da ce radit na 6600GT
I ja imam 6600GT i, da, radiće i na njoj. A datum izlaska je za sada Q3 2007, dok se ponegdje spominje i 4. septembar.
goGAMERo
08-02-2007, 15:37
Šef Cryteka, Cevat Yerli, očekuje da će njihov budući hit Crysis bez problema raditi na računarima starim do dve-tri godine uprkos podršci za DirectX10 i skupocenim grafičkim karticama. On dalje napominje da su svi efekti, zahvaljući hardware shaderima, razvijeni tako da se mogu podesiti spram hardverske moći PC-a na kojem igra bude pokrenuta a sve u cilju da što šira igračka populacija uživa u Crysisu.
Crysis je najavljen za sada samo za PC a izaći će na jesen.
ja imam(uskoro) Gainward BLISS 7950GT pa mislim da ću je moći pokrenuti :D
Prince-Artas
08-02-2007, 19:09
ajde ne preseraji se :)
Ajd ne laži..
R4v3n_g4m3r
08-02-2007, 19:58
Crysis će sigurno biti hit-igra godine. Prelijepa grafika, odlično isprogramirani fizički engine, sjene k'o u priče,... Ma sve je oodlično. Jednostavno moram nabavit (kad izađe, naravno), a kako vidim, vrtit će se i na 6600GT. :)
Lord Myrkul
09-02-2007, 10:08
Crysis će sigurno biti hit-igra godine. Prelijepa grafika, odlično isprogramirani fizički engine, sjene k'o u priče,... Ma sve je oodlično. Jednostavno moram nabavit (kad izađe, naravno), a kako vidim, vrtit će se i na 6600GT. :)
i bolje im je
[quote="R4v3n_g4m3r":112b391e]Crysis će sigurno biti hit-igra godine. Prelijepa grafika, odlično isprogramirani fizički engine, sjene k'o u priče,... Ma sve je oodlično. Jednostavno moram nabavit (kad izađe, naravno), a kako vidim, vrtit će se i na 6600GT. :)
i bolje im je[/quote:112b391e]
... inace cu ih pendrekom po pisi!
:D
[quote="Lord Myrkul":3aql7wty][quote="R4v3n_g4m3r":3aql7wty]Crysis će sigurno biti hit-igra godine. Prelijepa grafika, odlično isprogramirani fizički engine, sjene k'o u priče,... Ma sve je oodlično. Jednostavno moram nabavit (kad izađe, naravno), a kako vidim, vrtit će se i na 6600GT. :)
i bolje im je[/quote:3aql7wty]
... inace cu ih pendrekom po pisi!
:D[/quote:3aql7wty]
i hard-diskom u glavu :D
vozit će naše 6600GT još dost dugo... barem na low :)
King tiger
09-02-2007, 13:35
6600 GT- dosla je tiho i usla u legendu :D
6600 GT- dosla je tiho i usla u legendu :D
Novi GeForce 4 Ti4200 i Radeon 9500 Pro...
Evo nesto novo, decki iz Tom's Hardwarea i Twitch Gurua ekskluzivno igraju demo Crysisa na Visti:
http://www.twitchguru.com/2007/02/07/cr ... o-preview/ (http://www.twitchguru.com/2007/02/07/crysis-video-preview/)
mravojed20
09-02-2007, 17:33
dobar filmić, čišćenje šume minigunom mi nikad nece dosaditi. evo igre koja čistom tehnologijom unapređuje gemplej. :pray:
dobar filmić, čišćenje šume minigunom mi nikad nece dosaditi. evo igre koja čistom tehnologijom unapređuje gemplej. :pray:
Istog sam misljenja.
R4v3n_g4m3r
09-02-2007, 19:41
Istog sam misljenja.
Također
ja sumnjam da ce mi to bit igrivo ako mi je s konfom u potpisu far cry na high se vrti na 40-20fps a kak ce se tek ovo onda vrtit
ja mislim da ce crysis biti igra godine po gameplayu i grafici.Nema se sta reci osi ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fof:
DA U PRAVU SI :twisted: :twisted: :kill:
:roll:
ja mislim da ce crysis biti igra godine po gameplayu i grafici.Nema se sta reci osi ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fof:
Slazem se. :fof: :twisted:
daj koji kur4c spammate ocete da lockaju topic fakat ste djeca
MA ŠTA TI JE :twisted:
ja sprdam lika...
al ti očito ne kuiš :roll:
mravojed20
09-02-2007, 23:46
stvarno treba maknut ovog smajlića koji pokazuje srednje prste jer 90% ljudi brije da su to palčevi gore :toilet:
pa taj smajlić je svojevrsni filtar za tardove...
mravojed20
10-02-2007, 13:49
imam gripu ali ova izjava me natjerala da se smijem :rotfl:
Burek_fr0m_SPACE
10-02-2007, 18:21
kad to izlazi ?
Bojim se i pokušati prebrojati koliko je puta ponovljeno to pitanje na ovom topicu... okreni hebenu prethodnu stranicu i pogledaj 1. post. Zapravo, možeš i bilo koju drugu, vjerovatno na svakoj ima bar po jedno takvo pitanje i bar jedan odgovor.
Vec mi je zbilja zlo od ekipe sto pljuje po ovoj igri i uzdize HL2. Kao prvo HL2 mi je odlicna igra ali prica koja ju prati je naprosto smijesna... Zemlju je kroz neki portal napala hrpa vanzemaljaca kojima je plan porobiti ljudsku rasu te zauzeti svijet :rotfl: But fear not, tu upada nas heroj koji ce sa svojom one man vojskom poraziti nadolazecu invaziju. u svakom slucaju, prica je zesce smece. Bas kao i sto je prica u crysisu i npr morrowindu. Ali stvar koja je morrowind ucinila jebenim je grafika i igrivost.
Takodjer, HL2 je dosadan i repetativan, prolazis igru u jednolikim podzemnim kompleksima ubijajuci marince i zombije s par otvorenih levela ( bas kao i dobre stare legendarne igre s usranom grafikom tipa HL, đuka, doom itd) gdje se vozikas u auticima/gliseru, a da ne govorimo kako je episode 1 cista kradja jer sam ga odigrao u jedno 4-5 sati.
I HL2 i Crysis sadrze odlicnu fiziku, grafiku (hocu reci, HL2 u svoje vrijeme jel) i igrivost. Jedina razlika izmedju te dvije igre je sto vecina vas zajedljive i ljubomorne ekipe Crysis nece moci pokrenuti u dx10 na svojim inferiornim racunalima te nece imati prilike ni primirisati onome sto su vidjeli u traileru te na screenovima.
Tu upadaju spike kako je igra smece itd. Tehnologija evoluira, a ako nemate novca da ju pratite u stopu - jebiga. Sve sto mozete je gledati druge kako uzivaju u carima dx10. Okrutna istina. :boohoo:
Nemam nista protiv vas decki, um ima tendenciju da se opravdava i iskrivljuje istinu u situacijama koje mu ne pasu. To je potpuno prirodno i da toga nema svi bi vec popizdili. Ali eto tek toliko da znate, zbilja ispadate jadni sa takvim komentarima u ocima drugih.
Spenki stvar ti je u tome sto neki misle da ce biti popularni na ovome forumu ako napisu nesto tipa jebes grafiku to je za klince mi "iskusni" znamo zasto je igra dobra ili nije dobra.Ljudi nemaju para pa postanu ogorceni na nove igre koje nemogu pokrenuti pa automatski igra ne valja.Slicno sam i sam popljuvao Gothic 3 jer sam bio razocaran kako je igra radila.Ali kupio sam dve gige rama i gle cuda igra mi postala odlicna tako da mogu razumjeti gamere koji pljuju nesto sto nemogu pokrenuti normalno.
Spenki, prvo napišeš da je priča u hl2 smeće, da je igra dosadna i repetativna, da bi kasnije nahvalio igrivost. Znači, u istom si postu nahvalio i nakudio isti element iste igre. Ukoliko je igra dosadna, kako može imati visoku igrivost? Odluči se..
P.S. S obzirom na početnu cijenu od 120 kuna, dužina hl2ep1 je sasvim zadovoljavajuća.
Spenki, prvo napišeš da je priča u hl2 smeće, da je igra dosadna i repetativna, da bi kasnije nahvalio igrivost. Znači, u istom si postu nahvalio i nakudio isti element iste igre. Ukoliko je igra dosadna, kako može imati visoku igrivost? Odluči se..
P.S. S obzirom na početnu cijenu od 120 kuna, dužina hl2ep1 je sasvim zadovoljavajuća.
Ah, krivo sam se izrazio a vjerovatno ni ne razumijem u potpunosti znacenje rijeci igrivost, sto sam htio reci je da HL2 jest repetativan te da je prica dosadna i ne inventivna ali mi je ipak gust opaliti po zombijima jer je sama akcija u igri ( dakle borba ) dobro izvedena...
moj bed.
zbilja ispadate jadni sa takvim komentarima u ocima drugih.
Jebiga, i ti si sa svojim komentarima ispo jadan u ocima drugih :roll: Dodje nam svima na isto
Lol jeste smješni, ako ovoj igri samo grafika bude na razini kakvu svi očekuju biti će preavi megahit izuzet priče i svih ostalih stvari koje će nuditi, čak ni ne moraju biti svjetski, ali ako grafika samo bude vrhunska i igra će biti vrhunska i odlično će se prodavati ma šta vi rekli, to je jednostavno tako.
Lol jeste smješni, ako ovoj igri samo grafika bude na razini kakvu svi očekuju biti će preavi megahit izuzet priče i svih ostalih stvari koje će nuditi, čak ni ne moraju biti svjetski, ali ako grafika samo bude vrhunska i igra će biti vrhunska i odlično će se prodavati ma šta vi rekli, to je jednostavno tako.
da, isto kao i grafičke
mravojed20
19-02-2007, 00:00
evo ne znam jel netko vidio ovaj filmić,meni je baš cool 8)
2bf_hV2YDac
grafika je prebolesna :shock:
mravojed20
19-02-2007, 19:23
evo još:
GYPGKgXZcqwS:o
THUNDER_DINIX
19-02-2007, 19:43
premocna grafika i mjuza :pray:
Reimmstein u pozadini, cool
evo još:
GYPGKgXZcqwS:oovaj filmic nema zvuka :?
primjetih
lo ja mislim da tu igru neću moći pokretat :cry:
mravojed20
19-02-2007, 20:31
da,malo glupo ali tip koji sa tenkom uleti u kucu je zakon. :D
i raketa koja napravi odron kamenja :pray:
gray_fox
19-02-2007, 21:43
ja igru ne mogu docekat a tek sto nosi directx 10(kolko ja znam) :wink:
imam osjecaj da cu ovu igru igrat tek za 2-3 god kad se zaposlim i kupim si neki maistream komp
EDIT: lol ogledajte kaj sam naso na sluzbenoj stranici
Apparently you'll be able to run Crysis on minimum if you can run Far Cry on high settings. Roughly, anyhow
Burek_fr0m_SPACE
19-02-2007, 22:13
EDIT: lol ogledajte kaj sam naso na sluzbenoj stranici
Apparently you'll be able to run Crysis on minimum if you can run Far Cry on high settings. Roughly, anyhow
Ne mogu ne primijetiti koliko se vrtimo u krug u ovom topicu. Ovo bi možda trebalo i lockati, pa kad igra izađe, nastavićemo, ili bar kada stignu neke bitnije vijesti. Ovako samo idu jedna te ista pitanja - "kad će izaći", "hoću li to ja moći vrtiti na svojoj kanti?" i, obavezno, "shmrc, ja to neću moći igrati".
DrunkyDuck
19-02-2007, 22:39
Sto se tice drugog postanog filmica:
Jebesh ti takvu naprednu fiziku u kojoj se kameni blokovi velicine automobila odbijaju kao da su od kartona. Zapravo, tako je sa vecinom objekata.
Grafika je sweetness, ali to smo vec znali.
omfgnoob1
19-02-2007, 22:51
Ja sve sta cu rec je da se bojim ove igre :cry:
evo ljudi ovdje mozete na sluzbenoj stranici procitati sve o zahtjevima u igri
http://incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=905
mravojed20
19-02-2007, 23:30
Jebesh ti takvu naprednu fiziku u kojoj se kameni blokovi velicine automobila odbijaju kao da su od kartona. Zapravo, tako je sa vecinom objekata.
ne odbijaju se ko da su od kartona,znam na šta misliš,takve stvari su se mogle vidjet u starijim filmovima kad nije bilo naprednih specijalnih efekata.
evo pogledao sam taj dio 10 puta zaredom, raketa saspe to kamenje s litice,najveći kamen samo rokne na zemlju bez kotrljanja,par malo manjih se lagano "zanese",malo kamenje se valja po asfaltu,nema kartonskog odbijanja,stvarno izgledaju ko da imaju tezinu.
pred par godina sam vidio pravi odron kamenja na cesti prema Senju,vjeruj mi da izgleda upravo tako,raspe se po cesti.
a šta se tiče limenih ploča na 0:48 malo mi prelako lete po zraku,tu se slazem,iako nisam uzivo nikad vidio tenk kako razbija baraku pa ne znam jeli tako treba bit. :D
ne odbijaju se ko da su od kartona,znam na šta misliš,takve stvari su se mogle vidjet u starijim filmovima kad nije bilo naprednih specijalnih efekata.
evo pogledao sam taj dio 10 puta zaredom, raketa saspe to kamenje s litice,najveći kamen samo rokne na zemlju bez kotrljanja,par malo manjih se lagano "zanese",malo kamenje se valja po asfaltu,nema kartonskog odbijanja,stvarno izgledaju ko da imaju tezinu.
pred par godina sam vidio pravi odron kamenja na cesti prema Senju,vjeruj mi da izgleda upravo tako,raspe se po cesti.
a šta se tiče limenih ploča na 0:48 malo mi prelako lete po zraku,tu se slazem,iako nisam uzivo nikad vidio tenk kako razbija baraku pa ne znam jeli tako treba bit. :D
Potpuno se slazem. Malo su napuhali neke dijelove fizike da bi sve izgledalo atraktivnije.
rofl danas sam u gameplayu procito da je ova igra PC ekskluziva :o
Vjerojatno zato sto je? :)
O tome je uostalom pcplay pisao jednom davno u jednoj ekskluzivnoj najavi :)
Vjerojatno zato sto je? :)
O tome je uostalom pcplay pisao jednom davno u jednoj ekskluzivnoj najavi :)lol onda sam ja valjda sanjo da sam na jubitubiju gledo filmice crysisa na x360 loool
Burek_fr0m_SPACE
26-02-2007, 15:53
Port za konzole će doći kada prodaja PC verzije lagano pođe padati, jer je danas mnogo važnije šta izdavač misli, nego developeri. Ljudi iz Cryteka su u više navrata objašnjavali zašto nije od početka planirana verzija za konzole, i jedan od razloga je tehnička nemoć konzola, specifično memorijska. Ali, kao što rekoh, kada izdavač pritisne, naće se neko ko će napraviti verziju i za konzole, samo što će ta verzija vjerovatno imati prečeste i preduge loadinge, a i opet će vjerovatno izgledati ružnije u odnosu na PC verziju... u svakom slučaju, ne sumnjam da će je biti, samo ne tako skoro.
EDIT :
madafaka, zanimljivo, uopće nisam razmišljao da su svi ti silni me drooling traileri zapravo DX9 kao što tamo na onom forumu piše, hoću DX10 vidjeti...
Da, odlično je to za one koji misle da je za grafiku igre važno samo koji je DirectX i koji je Shader Model. Kao što je onda onaj izjavio da "vidi" da Oblivion nema 3.0 shadere... Jednostavno, ne očekujte previše promjenom APIja i Shader Modela. Poboljšanja će biti, ali ništa revolucionarno, i ponajmanje nešto što do sada nije bilo izvodivo, bar što se subjektivno/perceptivnog segmenta tiče.
ne, majstore nisi shvatio, ovo dosad što sam vidio jako mi se svidjelo, ali me zanima što to DX10 nudi...ne očekujem ništa pompozno, nego me jednostavno muči zapravo što to bi DX10 trebao nuditi ako na DX9 izgleda onako...Pa ima i filmica na kojim Crysis ide na GF 8800 GTX i directx10 a znam da ce Directx10 biti manje zahtjevniji i imat ce nove vrste sjena.Ako oces dat cu ti link na jednu cesku stranicu na kojoj mos downloadat filmic mislim da ima 100 mb na kojem je directx10 a mogu ti rec da dok sam ga gleda nisam mogao disati.http://crysis.hotgames.cz/galerie/videa.htmlSimas tu i tu http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=11484S(ovo video ti preporucam kliknes tami di ti pise download link)uzivaj.
mravojed20
26-02-2007, 16:17
ne, majstore nisi shvatio, ovo dosad što sam vidio jako mi se svidjelo, ali me zanima što to DX10 nudi...ne očekujem ništa pompozno, nego me jednostavno muči zapravo što to bi DX10 trebao nuditi ako na DX9 izgleda onako...
ona dva kratka filmića koja sam stavio na prethodnoj stranici su directx 10.pa pogledaj to ako već nisi.
mravojed20
26-02-2007, 16:36
Ne znam što sve točno nosi direct x 10 u crysisu,jedino šta sam siguran je da sunčeve zrake obasjavaju svaki list stabla posebno,probijaju se između listova itd,to mi izgleda predivno.
i da,na ovakvoj kvaliteti filmića se ne mogu vidjeti nikakvi detalji.. zamisli sad sve to na 17-19 inčnom monitoru. onda bi vidio razliku.
Burek_fr0m_SPACE
26-02-2007, 16:49
sve je to ok (ya right, me want that very much), ali svejedno nije baš toliki napredak u odnosu na DX9.0c...
A to je ono što ja pokušavam reći. I sa DX9 su mogućnosti ogromne, i još možda neiskorištene do kraja, a sada dolazi još i DX10 sa svojim novinama, tako da su developeri bukvalno zatrpani featuresima i mogućnostima. To jednostavno znači da je bar u ovom periodu mnogo važnija kreativnost i vještina razvojnog tima, nego je li igra u DX9 ili DX10. Međutim, neupućeni su navalili na DX10 i Shader model 4.0, jer misle da je to sve što je važno, a zapravo vjerovatno ne znaju ni o čemu pričaju. Može se i 2.0 shaderima izvesti većina onoga što gledamo u Crysisovim trailerima, samo se treba potruditi.
Burek_fr0m_SPACE
26-02-2007, 16:52
eeee, ali kako bi se zgrnule pare...
A eto, ja se uporno trudim da im otežam bar taj način zgrtanja para svojom predanom borbom protiv neznanja :D
mravojed20
22-03-2007, 18:39
-VtSzGbkZSQ
pogledat film do kraja,znam da ste početak već vidjeli puno puta.
druga polovica prikazuje neke ful kul stvari :D
nešto ste mi zapustili crysis majku Vam :D
mravojed20
22-03-2007, 18:43
Sry,dupli post,pojavio se sad iako sam ovo iznad postao jucer.
krute nedo koja grafika! igra ce biti do jaja! samo koja je konfiguracija potrebna za igru?!
Evo ih:
Minimum Requirements
Recommended Requirements
Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 Pro (SM 3.0) or DX10 equivalent
Meni se po ovome čini da će Crysis biti jednako dobre grafike,ali što je i najbolje jednako dobro optimiziran kao i njegov prethodnik,Far Cry.
Djiha to ako jos dobijem na ljeto nesto na razini GF 8800 GTX cu uzivat u igri a izgleda da cu moc uzivat i ovako. :D
Evo ih:
Minimum Requirements
Recommended Requirements
Meni se po ovome čini da će Crysis biti jednako dobre grafike,ali što je i najbolje jednako dobro optimiziran kao i njegov prethodnik,Far Cry.
Te specifikacije neko sam pisao?
GF6200 i RX1300 su SM3.0 graficke!
Jesu shader model 3.0,ali ćeš moći igrati sa grafičkom koja je na razini tih dviju,ali sa Shader modelom 2.0,recimo 9600-9800Pro.I to ti je skinuto sa crysis-online.com.
GrannyKiller
25-03-2007, 15:57
fala bogu, moći ću zaigrat bez kupovanja nove mašine...
Bishop_45_(2)
26-03-2007, 09:42
meni je graficka preslaba :( !!!
:cry:
bozzomfeeder
27-03-2007, 09:02
odlični zahtjevi, svaka čast programerima...
:pray:
kad se govorilo da će trebat 2gb rama 8800gtx inđekšn bit turbo , c2d extreme tdh gti :yuck:
bozzomfeeder miči ti sliku iz siga.
Jesu shader model 3.0,ali ćeš moći igrati sa grafičkom koja je na razini tih dviju,ali sa Shader modelom 2.0,recimo 9600-9800Pro.I to ti je skinuto sa crysis-online.com.
Ali je smijesno napisano, kao da je pisao netko tko se ne razumije. A osim toga, tada bi se navele graficke kartice sa shader modelom 2.0 u minimum.
BTW, vec duze vrijeme se zna da ce za igranje igre biti potrebna graficka kartica sa SM2.0 podrskom.
Ali je smijesno napisano, kao da je pisao netko tko se ne razumije. A osim toga, tada bi se navele graficke kartice sa shader modelom 2.0 u minimum.
BTW, vec duze vrijeme se zna da ce za igranje igre biti potrebna graficka kartica sa SM2.0 podrskom.
U tvojim riječima vidim da sumnjaš u istinitost mojih tvrdni.Evo ti linka odakle sam skinuo informacije:
http://www.crysis-online.com/Informatio ... uirements/ (http://www.crysis-online.com/Information/System%20Requirements/)
These estimates are NOT official - but are based on official information.
bokte ja sam dao link sa sluzbenog foruma nekoliko stranica prije di kazu da ce ovu igru moc igrat na low svi koji su mogli igrat Far cry na high
Ja znam za te zahtjeve, kao sto sam i napisao, samo sam rekao da je zahtjeve pisao netko nestrucan - - navesti kao minimalac GF6200, a onda sa strane napisati Shader Model 2.0 ...
A ono sto je napisano kod Durina u postu da ce za sve detalje trebati GF7600 GT - - to je cisto sranje. I na samom webu pise da ce trebati ninja PC za igranje Crysisa na svim detaljima!
Ali gledaj. Moje mišljenje je da će igra na low izgleda ok. Ili, valda bude..
Ja pouzdano neznam ništa,samo navodim činjenice.Rekli su da će se igra vrtiti na svim detaljima veoma glatko na GF7950gtx.
a jel moze neki link di se mogu vidjet informacije o igri
Nevjerujem, da bu se tako lako vrtila kako vi mislite. Novi 8800 neće moći pokrenuti igru u svim detaljima, a da nepadne framerate ispod 24 fps-a.
Gledao sam neke filmiće (nesjećam se di) kako su vrtili na dx9 igru, sa 8800 te im je svako malo zaštekalo kada je bila fizika u pitanju, naravno, zaštekalo je pri brzim okretima, ali i zvuku čak, te kada je lik puknu pištoljem, no to bu se još ispravilo.
Igra podržava sve nove tehnologije, tako da za max detalje morate imati sve nove tehnologije. Čak i QuadCore procesor iskorištava, ima li ga tko?
mravojed20
27-03-2007, 21:54
Neće na njoj jer nije directx 10.
Svi detalji- 8800 GTX 768mb i GTS 640mb
Tako se sada vrti zato jer još nije optimizirana i ispolirana do kraja.A uostalom,tako su i za Far Cry govorili,da su screensi malo dotjerani,da to nitko neće moći pokrenuti,a na kraju je ispalo da je grafika stvarno predobra kao i na screenshootovima i da jedan GeForce 4Ti može pokretati igru na medium-high i vrtjeti igru na 30fps-a.
goGAMERo
28-03-2007, 13:29
Ali gledaj. Moje mišljenje je da će igra na low izgleda ok. Ili, valda bude..
Vjerujem da će na low izgledati kao far cry na high :)
Tako se sada vrti zato jer još nije optimizirana i ispolirana do kraja.A uostalom,tako su i za Far Cry govorili,da su screensi malo dotjerani,da to nitko neće moći pokrenuti,a na kraju je ispalo da je grafika stvarno predobra kao i na screenshootovima i da jedan GeForce 4Ti može pokretati igru na medium-high i vrtjeti igru na 30fps-a.Sdaj lol j as konfom u sigu nemogu igrat na tim postavkama s tim fpsom a kamoli gf4
Tako se sada vrti zato jer još nije optimizirana i ispolirana do kraja.A uostalom,tako su i za Far Cry govorili,da su screensi malo dotjerani,da to nitko neće moći pokrenuti,a na kraju je ispalo da je grafika stvarno predobra kao i na screenshootovima i da jedan GeForce 4Ti može pokretati igru na medium-high i vrtjeti igru na 30fps-a.
Da, razumijem što hoćeš reči ali ja mislim na max detalje, jer kada sam ja kupio konfu prije skoro tri godine, plati sam je 10000 kuna, nisam mogao igrati FarCray na max detaljima (sve uključeno!)
BattleSoldier
31-03-2007, 19:46
Crysis će biti stvarno preluda igra
pogledo sam trailer i dobio srčani
prerealna je
Morat ću si novu grafulju kupit da bolje doživim to čudo
evo vam trailer z6-e1Ze_ATg
CANT WAIT
Igra će vjerovatno biti dobra, ali će imati jednu "malu" manu, morat ćeš prodat oba bubrega za igrat to.
hahahhaha...so true...ostajem bez bubrega...;)
ak kupim 8800gtx, budem igrao...prawo je sramota ono igrati ak ne dozivis cijelu car igre...;)
ono je fenomenalac...talk-about supersoliders, traileri su extra...i ono pumpanje na brzinu, snagu i sl..wow...kombinovanje spospnosti za skakanje visoko isl....kao i modificiranje oruzja;)
jednostavno woooow...;)
Ljudi ne kupute nvidie ostanite uz Ati koji u 5 misecu dolazi sa X2xxx serijom a ja cu kupit 2900 XTX.
Arbiter of Change
01-04-2007, 08:20
Ljudi ne kupute nvidie ostanite uz Ati koji u 5 misecu dolazi sa X2xxx serijom a ja cu kupit 2900 XTX.
Mmmm.... a koga ćeš od rodbine prodati u roblje za pare?
rofl u igri budem mogo biti "drvosječa" haha :rotfl:
Ja neznam zašte sada vlada takav rush za dx10 grafičke.Igra će izgledati gotovo isto na dx9 kao i na dx10.GOTOVO isto,malo drugačije.Kako developeri kažu,onaj tko bude prešao sa dx9 na dx10 neće primjetiti nikakvu razliku,ali onaj tko se bude vraćao na dx9,primjetiti će razliku i htjeti će ostati na dx10. :rotfl: Kako dubokoumno,ali mislim da svi malo iskusniji lisci znaju što ovo znači.
Mmmm.... a koga ćeš od rodbine prodati u roblje za pare?Nikoga.
Lord Jambrek
01-04-2007, 13:39
Je da, kad sam gledao kak će izgledat te ATi-jeve DX10 kartice, ostao sam paf, kartica će bit dugačka POLA METRA. daj molim te, ostajem uz nvidiu. Imao jednom ATi i nikad više.
[quote=Sova]Ljudi ne kupute nvidie ostanite uz Ati koji u 5 misecu dolazi sa X2xxx serijom a ja cu kupit 2900 XTX.
Je da, kad sam gledao kak će izgledat te ATi-jeve DX10 kartice, ostao sam paf, kartica će bit dugačka POLA METRA. daj molim te, ostajem uz nvidiu. Imao jednom ATi i nikad više.[/quote:k4gun7zl]Ati je sad malo spvao ali sad se probudio i j..at ce nvdiji mater.
MasaKrisT
01-04-2007, 16:32
[quote=Sova]Ljudi ne kupute nvidie ostanite uz Ati koji u 5 misecu dolazi sa X2xxx serijom a ja cu kupit 2900 XTX.
Je da, kad sam gledao kak će izgledat te ATi-jeve DX10 kartice, ostao sam paf, kartica će bit dugačka POLA METRA. daj molim te, ostajem uz nvidiu. Imao jednom ATi i nikad više.[/quote:wdyg437r]
rofl? :rotfl: :rotfl: neces uzet grafu samo zato sto je dugacka pola metra?? :rotfl: :rotfl: u tih pola metra je moc!
mravojed20
01-04-2007, 16:37
Nece bit duga pola metra,ni ovaj prototip nije toliki,a rekli su da će gotova grafa bit dosta manja.
Jedino što cucla puno struje.jako puno.
Lord Jambrek
01-04-2007, 18:06
rofl? :rotfl: :rotfl: neces uzet grafu samo zato sto je dugacka pola metra?? :rotfl: :rotfl: u tih pola metra je moc!
A gdje ću ju strpat jebote? Još ždere struje ko luda.
Nemojte se čudit ak dobijete dvoje para klješta, jedne crvene i jedne crne koje idu iz grafičke, a u manualu da piše "spojite na obližnju trafostanicu"
Izasao je i novi video(demonstriran na CeBit-u) na kojem je Crysis teran na jednoj 8800GTX,2gb i Intel 6800 dual-core-om i naravno sve na max sa rez. 1920x1200.Fps se kretao negde oko 25fps/20fps sto je prilicno optimizovano :eyebrows: Receno je da ce se na optimizaciji jos raditi dok ne budu zadovoljni!! VIDEO (http://www.ggmania.com/?smsid=23399)
Izasao je i novi video(demonstriran na CeBit-u) na kojem je Crysis teran na jednoj 8800GTX,2gb i Intel 6800 dual-core-omSi naravno sve na max sa rez. 1920x1200.Fps se kretao negde oko 25fps/20fps sto je prilicno optimizovanoS :eyebrows: Receno je da ce se na optimizaciji jos raditi dok ne budu zadovoljni!! VIDEO (http://www.ggmania.com/?smsid=23399)
Imaš krvav smisao za humor.
:rotfl:
str33t6l0w
05-04-2007, 11:20
Izasao je i novi video(demonstriran na CeBit-u) na kojem je Crysis teran na jednoj 8800GTX,2gb i Intel 6800 dual-core-omSi naravno sve na max sa rez. 1920x1200.Fps se kretao negde oko 25fps/20fps sto je prilicno optimizovanoS :eyebrows: Receno je da ce se na optimizaciji jos raditi dok ne budu zadovoljni!! VIDEO (http://www.ggmania.com/?smsid=23399)
Imaš krvav smisao za humor.
Samo radi ovoga cu kupit novu grafu.Zakon izgleda.
Evo 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 novih screen-ova :D
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 207070.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/4/4/f_Explosive01m_e207070.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... e401b2.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/4/4/f_SniperatDusm_2e401b2.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 8a4044.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img03&img=/7/4/4/f_VillageLevem_98a4044.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... e7e41a.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img02&img=/7/4/4/f_VillageLevem_ee7e41a.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 11a550.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/4/4/f_VillageLevem_611a550.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 3f2ddc.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img03&img=/7/4/4/f_VillageLevem_63f2ddc.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 623532.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img03&img=/7/4/4/f_VillageLevem_f623532.jpg)
mrak izgleda ali za ovo bu trebalo povezati dva pc-a u sli
Nemojte se čudit ak dobijete dvoje para klješta, jedne crvene i jedne crne koje idu iz grafičke, a u manualu da piše "spojite na obližnju trafostanicu"
Osim sto ce trebat puno mjesta u kucistu uz graficku ce doci dijelovi nuklearnog reaktora i upute kako sastaviti svoj reaktor u 5284 koraka i kilogram plutonija :rotfl: :rotfl:
Lord Jambrek
05-04-2007, 16:07
Osim sto ce trebat puno mjesta u kucistu uz graficku ce doci dijelovi nuklearnog reaktora i upute kako sastaviti svoj reaktor u 5284 koraka i kilogram plutonija :rotfl: :rotfl:
Zato ću nazvat Homer Simpsona da mi složi nuklearni reaktor :D
MasaKrisT
05-04-2007, 17:11
je.da.te nove grafe nece se moc napajat nicim osim drito iz elektrane krsko.cilj proizdvodjacu je da ne proda niti jednu.mos mislit.
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 207070.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/4/4/f_Explosive01m_e207070.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... e401b2.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/4/4/f_SniperatDusm_2e401b2.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 8a4044.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img03&img=/7/4/4/f_VillageLevem_98a4044.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... e7e41a.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img02&img=/7/4/4/f_VillageLevem_ee7e41a.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 11a550.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/4/4/f_VillageLevem_611a550.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 3f2ddc.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img03&img=/7/4/4/f_VillageLevem_63f2ddc.jpg)
http://www.picoodle.com/view.php?srv=im ... 623532.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?srv=img03&img=/7/4/4/f_VillageLevem_f623532.jpg)
Kupujem novi komp radi ovoga.
Kupujem novi komp radi ovoga.
meni ovo vise lici na trailer nego na ingame scenu
Uvijek sam se čudio ljudima koji kupuju novi kompjuter radi igre, a nakon toga se žale kako su im originalne igre skupe.
Crysis Nano-Suit Demonstration movie (HD quality) :
http://www.crysis-online.com/file_downl ... sis-Online (http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online))%20Crysis%20Nano-Suit%20Demonstration.avi
revenion
07-04-2007, 19:12
post izbrisan...
"Im Back!!!"
Uvijek sam se čudio ljudima koji kupuju novi kompjuter radi igre, a nakon toga se žale kako su im originalne igre skupe.
A ko kupije je jos orginal igre??
A ko kupije je jos orginal igre??
A tko još lupa ljudima glavom od zid......?
oh...oh..its me!!!!!!!!!!!!!!!!
gray_fox
09-04-2007, 23:18
jel igra izasla
jel igra izasla
Jeste evo igram je u najvece :rotfl: :rotfl:
ja bi vjerovatno mogao na glavnoj konf(potpis)
bili ga mogao na ovome starome
P4 2.8 ghz,1gb ddr 400,ati radeon 9600 se 128
goGAMERo
10-04-2007, 12:17
Ma ne, na ovoj glavnoj konfi, nema šanse, imaš preslabu grafu, malo ram-a i zastarjeli proc. Moja sućut :o
Trebao bi dual core procesor i 8800 GTX ili GTS da igraš kako spada, a i 2 GB memorije.
Uglavnom treba ti novi komp za Crysis.
ja imam 2.4 ghz radeon 9600 (128mb) i 1536 gb rama.
nadam se da će ići bar na low postavkama :roll:
ja imam 2.4 ghz radeon 9600 (128mb) i 1536 gbSrama.
Intel C2D e6300 , Gigabyte 965P-DS3 , 1536mb ddr2 (667mhz)kingmax , Leadtek GF 8800GTS 320MB , Chieftec power supply 450W
na ovoj moze i sa najboljim detaljima
ali na ovome nemoze
bozzomfeeder
10-04-2007, 17:14
tvoja nada se zove bar 7900GS :D
ako hoce igrati na low detaljima dovoljno mu je x1300
Oce ic na ovome?
A64 3000+, 1GB RAM, điForce 6600
Oce ic na ovome?
nope
upravo sam pogledao neki filmić u kojemu neki lik iz cryteka govori da crysis izlazi u rujnu ovo godine
GreenDevil
10-04-2007, 18:15
Manufacturer: ASUSTek Computer Inc.
Processor: AMD Sempron(tm) Processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz
Memory: 1024MB RAM
Hard Drive: 82 GB Total
Video Card: HIGHTECH RADEON 9600XT 256MB
Ima li ikakve šanse da ja zaigram Crysis???
STALKER radi odlicno na high pa me zanima za Crysis!!!
mravojed20
10-04-2007, 18:18
Oce ic na ovome?
nope
Hoće.
gray_fox
10-04-2007, 19:18
dali ce meni uspit igru da igram bez stekanja?
amd athlom 3000+ 1.81 ghz,1 gb ram
x1650xp 256 mb ?
da smiješno je šta sam stavio gb haha
maj bed
Oce ic na ovome?
nope
Hoće.
Hoće
o ovome se vec razgovaralo ali dok neobjave official requirements ovo moze koristiti za "orjentaciju"
Minimum Requirements
Graphics: Nvidia 6200 or ATI X1300 - Shader Model 2.0 ja bi rekao 3
Recommended Requirements
onda cu ja igrat na svojoj kompi bez problema na medium detaljima.nadam se da uskoro kupujem 8600GT/ili GTS.
da i ja nadam se da cu skupit nesto para i srediti stari komp pa da zabacim MP
Oce ic na ovome?
Prema zahtjevima koje je postao radeoN Crysis će ti ići na tvoj komp.
Bishop_45_(2)
10-04-2007, 22:18
Oce ic na ovome?
Prema zahtjevima koje je postao radeoN Crysis će ti ići na tvoj komp.
da, da, sada ce jos reci da ces ga moci pokrenuti na laptopu s 700 MHz;
'Ovoga, naravno da cete moci pokrenuti Crysis na svom laptopu, bez problema; naravno mozda ce biti, huum, 1/2345 FPS-a , ali nwm, igrati cete Crysis'
BS !!!
bozzomfeeder
11-04-2007, 09:46
Manufacturer: ASUSTek Computer Inc.
Processor: AMD Sempron(tm) Processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz
Memory: 1024MB RAM
Hard Drive: 82 GB Total
Video Card: HIGHTECH RADEON 9600XT 256MB
Ima li ikakve šanse da ja zaigram Crysis???
STALKER radi odlicno na high pa me zanima za Crysis!!!
da,radi ti u dx8.1 modu :)
nema
gray_fox
11-04-2007, 17:43
moci cu i ja barem igrat normalno na low detaljima a mozda i na medium
evo malo usporedbi
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-18.jpg
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-07.jpg
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-04.jpg
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-16.jpg
Bishop_45_(2)
13-04-2007, 12:06
evo malo usporedbi
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-18.jpg
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-07.jpg
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-04.jpg
http://www.incrysis.net/images/comparison/070411-16.jpg
slazem se, i ja mislim da igre izgledaju bolje od stvarnosti, npr. pogledaj ovu prvu sliku, ona trgovina i auti su nekako, cijeli, imaju stakla i zive boje, neugodno !!!
ovo ljevo je igra :)
baš suprotno =)
ova auta u igri uoce nemaju stakla
Bishop_45_(2)
13-04-2007, 15:28
ova auta u igri uoce nemaju stakla
ne, ne, samo su dobro ociscena stakla !!!
po izgledu tog shota sa shebanim autima, mozemo zakljuciti da ce otok biti, onako malo, post apokaliptican, mislim, sa razbjenim autima i to !!!
Evo jos malo do 7 miseca pa nam sti Cry Cry Cry Crysis. 8)
Svinjoguz
05-05-2007, 20:48
a igra će biti ko svaki drugi FPS,sa poboljšanom grafikom i fizikom...vidjet ćemo :wink:
goGAMERo
05-05-2007, 21:16
Zanima me, zna li se više datum izlaska ove igre? :)
lol sad suz izasle ove jeftine Dx 10 grafe bas me zanima na kojim detaljima bi iso Crysis sa onim modelom za 1600kn
lol sad suz izasle ove jeftine Dx 10 grafe bas me zanima na kojim detaljima bi iso Crysis sa onim modelom za 1600knLose radje dodaj jos 400 kuna za GTS.
na moj rođendan :)
hoće li upet bit glupih čudovišta ili samo ljudi i roboti?
u far cry-u čim sam naišao na čudovišta, želja za igrom mi se upola smanjila... :(
lol sad suz izasle ove jeftine Dx 10 grafe bas me zanima na kojim detaljima bi iso Crysis sa onim modelom za 1600knLose radje dodaj jos 400 kuna za GTS.
mislim da će na 8600GTS ić sasvim pristojno. sjeti se far cry-a koji se uredno u max detaljima vrtio na 6600GT
na moj rođendan :)
hoće li upet bit glupih čudovišta ili samo ljudi i roboti?
u far cry-u čim sam naišao na čudovišta, želja za igrom mi se upola smanjila... :(Ono nisu roboti nego izvanzemaljci a u Far Cry-u su ta cudovista dosla bas u tren kad je postajalo dosadno i uljepsalo je pricu.Al ipak je bolje jos malo ustedit pa kupit GTS.
roboti ili izvanzemaljci... svejedno je. glavno da se demolira, jel tak? :D
a kaj se tiče grafe: ma najbolje pričekat recenziju igre pa vidit kak se sve to skupa vrti. a i cijene grafa će vjerojatno past.
Svinjoguz
06-05-2007, 09:08
lol sad suz izasle ove jeftine Dx 10 grafe bas me zanima na kojim detaljima bi iso Crysis sa onim modelom za 1600kn
1024x768,bez štekanja,uključeni fičeri,bez AF i AA
Oprostite oficialni datum je mislim 3.6.2007.
Lord Bazooka
06-05-2007, 15:37
Oprostite oficialni datum je mislim 3.6.2007.
kul kul kul jedva ćekam :)
Stvarno sry ali greska bit ce to bice izmedju 7 i 10 miseca.
oficialni datum ne postoji jer još uvjek optimiziraju igru
samo se zna da će izaći 3Q ove godine
Burek_fr0m_SPACE
11-06-2007, 15:27
Noup... ali si me zainteresovao. Odoh potražiti. A nije ni da nisi mogao staviti link kad si već tu, ali nvm :D
:pray: CRYSIS :pray:
:pray: za post :pray:
mravojed20
11-06-2007, 15:41
A je vidio ko video sa 16 minuta gempleja? ta igra samom grafičkom kvalitetom podize igrivost za dva stupnja gore.
Noup... ali si me zainteresovao. Odoh potražiti. A nije ni da nisi mogao staviti link kad si već tu, ali nvm :D
:pray: CRYSIS :pray:
:pray: za post :pray:
također :pray: post owna sve na ovom topicu i da nema njega ovaj topic se ne bi zvao Crysis :rotfl:
goGAMERo
11-06-2007, 17:00
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1724&id=11082 trenutno jedini link koji sam našao...nema streamanja...
ZffsaIPgopE
Ziher (sigurno) ga je odavdije skinuo...Klikay (http://www.fullreleases.com/NewMembers/pre_download-Crysis-DX10-HD-Alien-Movie-full-3667664-TPB.php?id=727597&aid=&files=c2VsZWN0ICogZnJvbSBMaW5rcyB3aGVyZSAobWF0Y2go RGVzY3JpcHRpb24pIGFnYWluc3QoJytDcnlzaXMqJyBJTiBCT0 9MRUFOIE1PREUpKSAgYW5kIChDYXRlZ29yeSBsaWtlICclJScp IGFuZCBTaXplID49IDUgb3JkZXIgYnkgQWRkZWREYXRlIGRlc2 M%3D&z=). :D
a igra će biti ko svaki drugi FPS,sa poboljšanom grafikom i fizikom...vidjet ćemo :wink:
Da i ja ču imati istog onakvog glofa plave boje samo fiata žute :pray:
e kojeg datuma izlazi igra i koja mi konfiguracija treba za to? :shock:
omfgnoob1
21-06-2007, 17:05
Pa valjda ce izac do zime , a treba ti dx10 grafa i oko 2 GB rama i tako :)
mravojed20
21-06-2007, 17:12
Izaći će za par mjeseci, za minimum ti treba komp koji moze vrtiti Far Cry na najvišim detaljima znači neka slabašna grafička sa podrškom za directx 9(9800pro,9550GT,9600pro,9600XT,6600GT) giga rama i procesor oko 2,5GHZ.
omfgnoob1
21-06-2007, 19:56
Cekaj nije obavezna dx10 grafa?
pa naravno da nije...ali puna ljepota je u dx10...
Ma, puna ljepota može biti i s DX9. :roll:
http://www3.incrysis.com/images/Crysis_Boxart_Final.jpg
KR1ST1J@N
22-06-2007, 10:53
http://www3.incrysis.com/images/Crysis_Boxart_Final.jpg
vidio sam to vec na njihovoj stranici solidan cover
ZC_Someone
22-06-2007, 17:03
meni to sve vise lici na FarCry s novom grafikom
ali zbog fizike :pray: (samo zato cu ju nabaviti)
KR1ST1J@N
22-06-2007, 17:58
meni to sve vise lici na FarCry s novom grafikom
ali zbog fizike :pray: (samo zato cu ju nabaviti)
ja je ni necu nabavljat jer je necu moc igrat a i neznaimaju me igre previse
gLwh9S0jtak&NR=1
vidi ovo
btw ocekujem da cu igru moc igrat na med detaljima s 8600GTS
Kako igra fenomenalno izgleda!
Ako treba OC-al bum proc i grafu za 200% sam da to mogu igrati :D
Jedva čekam da izađe!
Izaći će za par mjeseci, za minimum ti treba komp koji moze vrtiti Far Cry na najvišim detaljima znači neka slabašna grafička sa podrškom za directx 9(9800pro,9550GT,9600pro,9600XT,6600GT) giga rama i procesor oko 2,5GHZ.
thx god :pray: :pray: :pray: ja vrtim Far Cry na high grafici dakle kupujem Crysis!!!!! :D
omfgnoob1
22-06-2007, 19:46
Oce ova grafa moc vrtit Crysis
ECS GF 7900GS, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI
Burek_fr0m_SPACE
22-06-2007, 20:01
Dolazim u iskušenje da bannam svakog slijedećeg koji pita za zahtjeve Crysisa i "hoće to moj komp moć vrtit"... Htio sam vam pokupiti sva takva pitanja i odgovore s topica, ali mi se nije dalo. Siguran sam da bih našao bar 20 parova. Čitajte prokleti thread i oficijelne stranice. Teško? Hoće neko drugi trebati i igrati za vas?
Oce ova grafa moc vrtit Crysis
ECS GF 7900GS, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVIda med-high
Dolazim u iskušenje da bannam svakog slijedećeg koji pita za zahtjeve Crysisa i "hoće to moj komp moć vrtit"... Htio sam vam pokupiti sva takva pitanja i odgovore s topica, ali mi se nije dalo. Siguran sam da bih našao bar 20 parova. Čitajte prokleti thread i oficijelne stranice. Teško? Hoće neko drugi trebati i igrati za vas?
ok burek sorry :( , dosta o grafici i tim stvarima sad... cim kupim Crysis odmah cu malo istrazivat otoke, sto mislite kakav ce biti gameplay?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.