PDA

Pogledaj cijelu verziju : Crysis

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

revenion
10-08-2007, 15:34
* Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP and Windows Vista.
* A graphics card that supports Shader Model 2 or higher is required.
* CryEngine2 is estimated to scale back 2 years, and scale ahead 1.5 years.
* A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
* Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized ).
* Crysis will dynamically utilize all processing threads available. Meaning quad-core processors will be supported.

http://www.crysis-online.com/forum/inde ... opic=746.0 (http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=746.0)

trenutno placem za starim kompom :cry:

Rope
10-08-2007, 16:03
SM 2.0 minimum - to znaci da bi R9600 PRO i AMD 2500+ i 1 GB Rama mozda i mogli pokrenuti igru. Drug mi je vec bio odustao od Crysisa, ali ako je ovo tacno ...

omfgnoob1
10-08-2007, 16:30
nisam siguran da 9600 pro podrzava sm 2.0, jer meni lost planet nije htio bas zbog sm-a

radeoN
10-08-2007, 18:28
9600 podrzava SM 2.0
i ja sam prijatelju pokusao instalirati lost planet ali nece

mravojed20
10-08-2007, 18:28
9600 stoposto podržava 2.0,možda lost planet treba 3.0 za pokretanje.

omfgnoob1
10-08-2007, 20:53
ali sjecam se da mi je javilo error da mi graficka ne podrzava shadere 2.0, ali nvm

Rex Regis.cro
10-08-2007, 21:00
ali sjecam se da mi je javilo error da mi graficka ne podrzava shadere 2.0, ali nvm
Ma je, ATi Radeon 9600 100% podržava 2.0 jer su meni radili u Splinter Cell-u Chaos Theory.

Rang€r
10-08-2007, 22:39
* Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP :) :P and Windows Vista.
* A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
* Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized ).
* Crysis will dynamically utilize all processing threads available. Meaning quad-core processors will be supported.

http://www.crysis-online.com/forum/inde ... opic=746.0 (http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=746.0)

BTW Moj stari komp je dovoljno jak da podrzi igru(bar tako izgleda) :-x :twisted: :kill: :killyou: :cry: :(

11-08-2007, 01:03
* Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP and Windows Vista.

trenutno placem za starim kompom :cry:

pa zasto.vjerojatno sad imas jaci komp??

radeoN
11-08-2007, 10:50
ali vjerovatno to nece biti minimum za pokrenuti igru
vec nekoliko puta u ovoj temi kazem nemojmo se bezveze prepucavat kad ce mo uskoro dobiti betu ili demo pa ce mo znati kakva je igra i sto nam treba

Durin
11-08-2007, 11:08
ali vjerovatno to nece biti minimum za pokrenuti igru
vec nekoliko puta u ovoj temi kazem nemojmo se bezveze prepucavat kad ce mo uskoro dobiti betu ili demo pa ce mo znati kakva je igra i sto nam treba
Ne bih baš računao na to.Iako na ponekim mjestima piše da demo izlazi 30. ovog mjeseca,kada je dev bio upitan hoće li biti demoa on je rekao da će možda biti nakon izlaska Cryisa.A i malo je prerano za izlazak demoa dva i pol mjeseca prije izlaska same igre.

Carp
11-08-2007, 11:25
jedva cekam da izadje...samo sam u dilemi da li da ga igram na dx10 ili da ostanem na 9???na 9 ce mi raditi dobro ali ne znam za 10...moram naci neki filmic na youtube-u!

Fireblade
11-08-2007, 11:55
podrzava li geforce 7600gs

11-08-2007, 12:19
da

radeoN
11-08-2007, 12:21
CroCarp pa ako imas grafu koja podrzava dx 10 igrat ces ga na dx 10
7600 podrzava SM 3.0 ali ne podrzava dx 10

d0mba
11-08-2007, 13:54
HAHAHAHAH
e čitam i smijem vam se...
bez proca sa 4 jezgre 4 gige memorije i 2900xt jer[gledajte prave razultate igra šteka na 8800gtx]S nemojte ni pokušavati ovu igru.
Govorim sve na high jer igrati igru na medium ili low je ubijanje igre.

Arbiter of Change
11-08-2007, 14:01

Hmm... da, to mi govori sve što sam trebao znati. Jedino što se ja bojim da će ovo vrijediti za sve nove igre.

Nightyx
11-08-2007, 14:01
HAHAHAHAH
bez proca sa 4 jezgre 4 gige memorije i 2900xt jer[gledajte prave razultate igra šteka na 8800gtx]S nemojte ni pokušavati ovu igru.

.....ne nisi n00b :?

.....ali ipak pokušaj ubiti sebe..... :roll:

Dweller
11-08-2007, 14:03
HAHAHAHAH

stfu
go to hell you fucking kindergarden n00b

mravojed20
11-08-2007, 14:08
HAHAHAHAH

Kakvo ubijanje igre o čemu ti pričaš? isuse..

Sova
11-08-2007, 14:14
HAHAHAHAH
Govorim sve na high jer igrati igru na medium ili low je ubijanje igre.Igra je stekala na 8800 GTX jer jos nije bila optimizirana.

Rex Regis.cro
11-08-2007, 14:19
HAHAHAHAH

LoooL pogledaj moju konfu i meni S.T.A.L.K.E.R. radi na najjače, od rezolucije do svih efekata. Dobro, Crysis ima bolju grafiku od S.T.A.L.K.E.R.-a ali svi znamo koliko je S.T.A.L.K.E.R. neoptimiziran.
Jebote pa Crysis će raditi na strojevima koji su 2 godine stari.

radeoN
11-08-2007, 14:37
4 jezgre nisu potrebne dobar OC core 2 duo moze zavrtit igru na high ,a sto se tice grafe igra jos nije optimizirana
gtx moze zavrtit igru na max detaljima(aa i af) sa dobrim frame rate-om (na rezi od 1024*768 45+ mozda na nekim djelovima malo trzne ali je ok)
dokaz: pogledaj bilo koji video sa ovogodisnjeg E3-a svi su igrani single 8800gtx
crysis na medium high detaljima izgleda bolje nego vecina igara koje sada imamo priliku zaigrat

Dweller
11-08-2007, 14:41
ja ću malo trebati kloknuti svoju grafz za max
leadtek gf 8800 gts,640 mb

Rang€r
11-08-2007, 15:52
jao zas bi igrao na high, ja bi bio sretan kad bi pokretao na low a ne nesto vise...

d0mba
11-08-2007, 15:56
djeco sa sam noob a na kompu sam 8 godine a imam godina dam tata mogu biti jer kolikovidim sve klinci i djeca koja ni neznaju ništa.Kroz ruke su mi prošle sve moguće konfe i hardwer i radio sam takve stvari sa kompovima koje ni sami neznate šta znači...nadalje imao sam ekipu svoju koju smo 1 godinu imali najače kompove i samo testirali sve najnovije igre a posebno samose bazirali na cryengine tako da kad kažem da će štekati štekati će vam
a to što vi mali picani idete meni srati da sam noob a jedinu picu koju ste vidjeli je iz igre VIRTUAL SEX GAMES...nemam riječi..

živite u zabludi i uživajte u svojim glupostima.

pozz

Rang€r
11-08-2007, 16:08
nisi noob po znanju nego ponasanju, vrati se malo nazad pa pogledaj sta si napiso...

d0mba
11-08-2007, 16:13
znam jako dobro šta sam napiso samo vi niste shvatili šta sam htjeo reći...

Rang€r
11-08-2007, 16:22
votever ne zelim dobit opomenu

da ne bude OT: Jel zna neko sta ti alieni koji kasnije dodu namjeravaju napraviti?

mravojed20
11-08-2007, 16:42
Zamrznuti planet da bi im bilo ugodnije živjeti.

Rang€r
11-08-2007, 17:05
Zamrznuti planet da bi im bilo ugodnije živjeti.

Šta je kod njih globalno zatopljenje? :rotfl:

d0mba
11-08-2007, 17:12
ma mene iživciralo sam to što mi ljudi koji su imali eventualno 3 kompa koji su im kupili mama i tata rekli da sam noob ROFLOL :killyou:
pola njih nezna ni na 4.8.6 staviti windows ali ajde nek im bude :D

uglavnom za igru:
mene muči ovo:Pošto sam testirao igru dirt sa 8800gtx C2s e6400 i 2X1 gb memorija corcais na 800Mhz na 1280X1024 sa sve uključenim mi je štekala :cry: a to je igra Dx9 dakle slabija i lošija grafika nego crysis.

Moje sljedeće pitanje glasi ovako.Ako na najačim konfama šteka dx9 još neki mali broj igara kako očekivati da na tim konfama vrtjeti DX10 igre?
Eventualno ako bude dx10 opzimiziran do jaja ali koliko sam gledao karakteristike i uspoređenja nevidim da će biti jako dobro optimiziran,iako je crytek poznat po optimiziaciji ali pošto svi znamo da će se u igru umiješati EAGAMES a svi znamo kako eagames optimizira igre[presjeci me motornom pilom ako dobro :twisted: ]S,....ja molim boga da se što dalje makne EA od crysis jer ako oni budu dirali igru neće nam ni 2 u sli2900xt pomoći da pokrenemo na high :D ROFL

ali opet ako bude uopće imalo podršku za sli....ma.....uglavnom to mogu biti nagađanja,...ali igri samoj je pomaknut rok izlaska jer kad su je trebali izbaciti shvatili su da je...nitko nemože pokrenuti :D :yuck:

a valjda će nakraju biti sve ok....iako to će biti revolucija u igri,kao što je bio i farcry,...

Dweller
11-08-2007, 17:43
DIRT je po meni(demo igra) na gf 8800gts,2 gige od 800 mhz,i e6420 sve na high(ili ultra high,kaj već) i sa svim diđža miđžama uključenima(ne do kraj,jer nije mi se dalo isprobavati)

radeoN
11-08-2007, 18:32
dirt je jednom rijecju NEOPTIMIZIRANA igra

dugi
11-08-2007, 18:39
Sada mi je nekako lakse pri srcu kad netko sa uber pilom prizna da mu trza Dirt.Ja sam ga sa gustom odigrao a sa jos vecim gustom deinstalirao.

Sto se Crysis tice mislim da je ovaj moj komp u potpisu minimum,minimuma za kakavo,takvo ugodno igranje.Barem se nadam.

Durin
11-08-2007, 19:03
Sada mi je nekako lakse pri srcu kad netko sa uber pilom prizna da mu trza Dirt.Ja sam ga sa gustom odigrao a sa jos vecim gustom deinstalirao.

:pray: :rotfl:
Signed.
d0mba,pomalo me čudiš...toliko znanja i iskustva u gaming industriji i kompjuterskoj tehnologiji a ovakve postove pišeš.EA games je samo izdavač,Crytek radi igru.A i da Ea games radi igru-pogledaj malo C&C3.Naravno da su pomaknuli release date,ima tu još puno optimizacije i rješavanja bugova.A pošto ti imaš toliko iskustva malo se vrati u natrag i prisjeti se što su govorili za MOHAA,pa poslije za Far Cry prije nego je izašla.Screenshotovi uljepšani,ovo nitko neće moći pokrenuti,igra će biti razočarenje.A na kraju ju je jedan GeForce4Ti mogao pokrenuti na high detaljima.Uostalom,igru radi Crytek,nemaš razloga za brigu.A ako jedan admin sa official stranice,koji je u dobrim vezama sa developerima prenese zahtjeve poput onih koje sam postao,uživaj u trailerima i čekaj.

HalF-DeaD
11-08-2007, 19:03
ja se nadam da ću moć sa athlon64 3200 (1 jezgra), ostalo zadovoljava.

Arbiter of Change
11-08-2007, 19:07
Ne shvaćaju neki izgleda što je d0mba mislio reći onim postom - da, krasna je to igra, ali pitanje je hoće li biti ičega iza te graphic-whores-pleasing grafike ili ćemo ako izgubimo grafiku, zbog slabih konfi npr, ostati na samo jednom hypanom poluproizvodu?

d0mba
11-08-2007, 19:12
napokon da netko čita između redova...hvala Arbiter of Change.

ma meni jednostavno neshvatljivo.Ako se hoćete igrati na kompu godišnje za komp 20000Kn da vam sve radi kako spada.
A kupite konzolu za 5000kn i sve vam vrti i ide bar 3 godine;)

dugi
11-08-2007, 19:17
Ma kakav poluproizvod.Svatko sa i malo gaming iskustva je po prikazanim in game filmovima mogao vidjeti da ce igra biti nabrijana akcija puna zabave.Dugo ce se jos pricati o ovoj igri i dugo ce se jos nakon izlaska usporedjivati naslovi sa ovom igrom.Slicno kao i sa Far Cry kojeg smatram jednom od naj fpsova uopce.

Sto se konzole tice bas i nebudes naigrao kad jedna igra kosta 500 kuna dok se za 500 kuna igram dvije godine na pc-u :D .

d0mba
11-08-2007, 19:31
nikad čuo za piratstvo i čipove?
očigledno znaš da se na playstation 3 i xbox 360 izali već linux ? :)

Rex Regis.cro
11-08-2007, 20:15
dirt je jednom rijecju NEOPTIMIZIRANA igra
Istina, meni tek sada kad sam kupio drugu gigu RAM-a radi dobro.

dugi
11-08-2007, 20:26

Idemo skroz izvan teme ali ti ocito znas nesto sto ja neznam.X360 ima modani firmeware koji omogucava igranje sigurnosnih kopija.Ali takva te kopija kosta oko 80 kuna jer su sve igre na DL DVDima.Konzola zna cesto crknuti,pun tio je net nezadovoljnih korisnika.

PS3 korist blu-ray medije koji kostaju extremno puno pa cak i da izbace chip kojega uzgled receno nema ni na vidiku sami mediji i same prze ce jos dugo biti preskupe da bi se isplatilo raditi sigurnosnu kopiju.

Sve u svemu teza o jeftinom i kvalitetnom igranju na konzoli ti ne drzi vodu osim ako ne mislis na ps2 ali to je onda u odnosu na pc proslo stoljece.

Da ne pricam o kupovimi lcd televizora samo za tebe jer sumnjam da bu netko tolerirao dugosatno igranje na lcd-u u dnevnoj sobi koji bi i ostali ukucani barem ponekad pogledali.

Ako zelis kvalitetno igranje onda ces to morati i platiti ovako ili onako ali idealne solucije nema.

Uostalom kaj toliko svi brijete na taj Crysis.Pa odigrate ga kroz godinu-dvije kada ce cetverojezgreni procesor i dx10.1 grafa postati standard.

Strpljen-spasen.

mravojed20
11-08-2007, 20:26

Nikad čuo za bananu?

Je ti znaš koliko dođe prazan blu ray medij?

Rex Regis.cro
11-08-2007, 20:31
Idemo skroz izvan teme ali ti ocito znas nesto sto ja neznam.X360 ima modani firmeware koji omogucava igranje sigurnosnih kopija.Ali takva te kopija kosta oko 80 kuna jer su sve igre na DL DVDima.Konzola zna cesto crknuti,pun tio je net nezadovoljnih korisnika.

PS3 korist blu-ray medije koji kostaju extremno puno pa cak i da izbace chip kojega uzgled receno nema ni na vidiku sami mediji i same prze ce jos dugo biti preskupe da bi se isplatilo raditi sigurnosnu kopiju.

Sve u svemu teza o jeftinom i kvalitetnom igranju na konzoli ti ne drzi vodu osim ako ne mislis na ps2 ali to je onda u odnosu na pc proslo stoljece.

Da ne privam o kupovimi lcd televizora samo za tebe jer sumnjam da bu netko tolerirao dugosatno igranje na lcd-u u dnevnoj sobi koji bi i ostali ukucani barem ponekad pogledali.

Ako zelis kvalitetno igranje onda ces to morati i platiti ovako ili onako ali idealne solucije nema.

Uostalom kaj toliko svi brijete na taj Crysis.Pa odigrate ga kroz godinu-dvije kada ce cetverojezgreni procesor i dx10.1 grafa postati standard.

Strpljen-spasen.

:pray:

d0mba
11-08-2007, 21:07
jebo te led koji idioti na forumu :pray: :pray:

DrunkyDuck
11-08-2007, 21:19
jebo te led koji idioti na forumu

:D

This made my day.

d0mba
11-08-2007, 21:36
odustajem od ove teme čitanjajer pametniji popuštaju :D
HAHAH
e ne da debila ima ovdje nego to je strašno,....

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ma pričajte šta hoćete..odo ja od ove teme...pa vi niste normalni na kvadrat HAHAHAH sa kim se ja prepucavam sa djecom ROFL

mravojed20
11-08-2007, 22:09
Ovo "pametniji popušta" ti ne pali baš na internetskim forumima,to je samo znak da taj koji "popušta" nema argumente kojima bi dokazao ono što napiše.

P.S. Čovjek koji te malo iznad posrao ima preko 30 godina,toliko o "djeci na forumu".

sudac pederski
11-08-2007, 22:11
tako je volim to gledat i citat!poriječkali ste se!!!

Kiklop
11-08-2007, 23:15
odustajem od ove teme čitanjajer pametniji popuštaju :D
HAHAH
e ne da debila ima ovdje nego to je strašno,....

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ma pričajte šta hoćete..odo ja od ove teme...pa vi niste normalni na kvadrat HAHAHAH sa kim se ja prepucavam sa djecom ROFLti mozda imas para i 25+ al neznas slozit 2 postene

Burek_fr0m_SPACE
12-08-2007, 08:25
Ja još nikoga sa dugogodišnjim iskustvom nisam vidio da je napisao "4.8.6". Pogotovo ne shvatam tvoj primjer kako "pola njih nezna ni na 4.8.6 staviti windows" - kakva je razlika "staviti" Windows na 486 i na Core 2 Duo? I jedan i drugi su X86 kompatibilni, tako da je stvar ista (podrazumijevajući da "stavljamo" Windows koji 486-ica može pokrenuti). Takođe, ponovo osjećam neznanje i neshvatanje vezano uz DX9 i DX10. Sve u svemu, čist' je ok s vremena na vrijeme pokušati reći koju pametu - to je čak i pohvalno, štaviše; ali preseravati se i govoriti svima ostalima kako su glupi je uvijek loše, jer će se uvijek naći neko ko će i tebe popljuvati (posebno bolno ako još zna više od tebe). Uglavnom, nastavimo o Crysisu, ali bez "debila", Linuxa na PS3 i backup kopija, ok? Hvala.

Sova
12-08-2007, 12:36
napokon da netko čita između redova...hvala Arbiter of Change.

ma meni jednostavno neshvatljivo.Ako se hoćete igrati na kompu godišnje za komp 20000Kn da vam sve radi kako spada.
A kupite konzolu za 5000kn i sve vam vrti i ide bar 3 godine;)Jes di vidia da Crysis izlazi za konzole?Ne.Zasto?Zato jer su konzole preslabe za njega.Toliko o next gen konzolama.Ali istina je da tko nema para za jak pc bolje mu je da kupi konzolu.
Edit:Sto se Crysisa tice jeste vi onaj crnac ili onaj drugi lik?

DrunkyDuck
12-08-2007, 13:01
Hehe, tek sam sad vidio ovo.

A kupite konzolu za 5000kn i sve vam vrti i ide bar 3 godine;)

"sve vam vrti", kakav lol. Kako sveSkad se konzole obicno i prodaju zbog 2-3 igre, to je nista. Kupis 3 uredjaja da bi uzivao u 5 igri. Uostalom, sa te 2-3 igre otplatis 1/4 (preskupe) konzole.

Platio sam nedavno komp 5000kn. Mogu igrati sve sto je do sad izaslo (i ne trebam plasma HD zaslon da bi izgledalo onako kako bi trebalo) iako to nije bitno, uzimao sam jer sam morao zbog programa s kojima radim, a PS3 ih nikad nece vidjeti.

20 000kn je pretjerivanje isto kao i godina dana koliko predvidjas da ce trajati.

Nego da te pitam, s koje konzole posjecujes ovaj forum?

BTW, od Crysisa ne ocekujem nista osim kvalitetne grafike.

mravojed20
12-08-2007, 14:01
A zašto ne i kvalitetan gemplej?

DrunkyDuck
12-08-2007, 14:04
Budimo realni.

mravojed20
12-08-2007, 14:07
Ne,pa ozbiljno pitam,Far Cry je bio odličan,zašto misliš da će Crysis sakati?

radeoN
12-08-2007, 14:38
ponovno se nastavlja prepucavanje bez ikakvih dokaza
koliko ja znam CRYSIS izlazi samo na pc ali CRYENGINE 2 ce biti prilagođen za nex-gen kozole ,to je razlika

DrunkyDuck
12-08-2007, 14:38
Ah, mora da je ukus u pitanju. Nadam se samo da ce biti vise borbe sa inteligentnim AI-em (ljudski protivnici) nego sa respawnajucim cudovistima, ako ih izvedu kao i u FC-u, to jest.

dugi
12-08-2007, 14:46
Mora da su ukusi u pitanju jer je Far Cry sjajno prihvacena igra od starne gamera i kriticara.

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/ ... =Far%20Cry (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/371314.asp?q=Far%20Cry)

Amen.

Om3G@
12-08-2007, 14:50
Ma ni ja ne ocekujem od Crysisa odlican gameplay. Gameplay ce u Crysisu ciniti tehnologija - - u biti, kombinacija fizike i grafike.

dugi
12-08-2007, 15:02
Ma ni ja ne ocekujem od Crysisa odlican gameplay. Gameplay ce u Crysisu ciniti tehnologija - - u biti, kombinacija fizike i grafike.

i sve skupa popraceno odlicnom zabavom :wink: .

mravojed20
12-08-2007, 15:11
Upravo to,gemplej podignut na višu razinu zbog same tehnologije.

Znam da mnogi vole i dobru priču u igrama,možda nas crytek iznenadi,iako sumnjam,neću im uzeti to za minus ako napucavanje bude dobro kao što su nam dosad pokazivali.

Ostaje još atmosfera, ono malo glazbe što sam čuo je jako dobro,bit će gušt samo stati na vrh brda i gledati jata ptica kako lete u zalazk sunca,vizualno predivno,dok mi netko ne zdere headshot.

RayDX
12-08-2007, 15:36
Upravo to,gemplej podignut na višu razinu zbog same tehnologije.

Znam da mnogi vole i dobru priču u igrama,možda nas crytek iznenadi,iako sumnjam,neću im uzeti to za minus ako napucavanje bude dobro kao što su nam dosad pokazivali.

Ostaje još atmosfera, ono malo glazbe što sam čuo je jako dobro,bit će gušt samo stati na vrh brda i gledati jata ptica kako lete u zalazk sunca,vizualno predivno,dok mi netko ne zdere headshot.

ili... dok ti ovo ne izleti iz grmlja :D

http://www.hwupgrade.it/immagini/crysis_61206_2.jpg

mravojed20
12-08-2007, 15:44
Iznenadit će me jedino ako se bude šuljao :D

Hunteri su prave mrcine,razbije helikopter u par sekundi.

:shock:

Rex Regis.cro
12-08-2007, 18:41
ili... dok ti ovo ne izleti iz grmlja :D

http://www.hwupgrade.it/immagini/crysis_61206_2.jpg

Fluffy, što tu radiš? Dečki, ovo je Fluffy, moj kućni ljubimac.

radeoN
12-08-2007, 18:46
cime ga hraniš :D

mravojed20
12-08-2007, 18:48
Ljudima vjerojatno. Ako se lijepo ponaša kad je u šetnji onda zna dobit i helikopter kao desert. :D

Rex Regis.cro
12-08-2007, 18:54
Ne ljudima! Nebi on nikome naudio! Starim olupinama. Uff, najviše voli tenkove jer su jako tvrdi pa ih voli grickati ^^

d0mba
14-08-2007, 10:33
Evo vam crysis demo pa skinite :D

Evo vam,..ovo je legano samo što je stavljeno na deposit tako da nemorate zaključavati.

paсk-01: http://depositfiles.com/files/1454998
paсk-02: http://depositfiles.com/files/1455026
paсk-03: http://depositfiles.com/files/1455030
paсk-04: http://depositfiles.com/files/1455011
paсk-05: http://depositfiles.com/files/1455315
paсk-06: http://depositfiles.com/files/1455294
paсk-07: http://depositfiles.com/files/1455302
paсk-08: http://depositfiles.com/files/1455335
paсk-09: http://depositfiles.com/files/1455328
paсk-10: http://depositfiles.com/files/1455350
paсk-11: http://depositfiles.com/files/1457498
paсk-12: http://depositfiles.com/files/1457602
paсk-13: http://depositfiles.com/files/1457611
paсk-14: http://depositfiles.com/files/1457617
paсk-15: http://depositfiles.com/files/1457419
Вес игры: 1,3 Gb

ili

pack-01: http://depositfiles.com/files/1453273
pack-02: http://depositfiles.com/files/1453259
pack-03: http://depositfiles.com/files/1453170
pack-04: http://depositfiles.com/files/1453263
pack-05: http://depositfiles.com/files/1453584
pack-06: http://depositfiles.com/files/1453597
pack-07: http://depositfiles.com/files/1453612
pack-08: http://depositfiles.com/files/1454755
pack-09: http://depositfiles.com/files/1453606
pack-10: http://depositfiles.com/files/1454615
pack-11: http://depositfiles.com/files/1453673
Вес игры: 973 Mb

E da vidimo tko će pokrenuti ovo uopće :D

MasaKrisT
14-08-2007, 10:35
ako nes ne bude valjalo kad skinem uf....

Burek_fr0m_SPACE
14-08-2007, 10:46
Ti ćeš to skinuti?

d0mba
14-08-2007, 10:51
Ti ćeš to skinuti?

TI kitu oćeš? :) :pray: :pray: :pray: :pray:

nisam našao nikoga tko je to skinuo jer je ovo friško na netu...

Durin
14-08-2007, 10:55
Daj nam na kraju javi što si skinuo,jer ne vjerujem da je Crysis beta. :rotfl:

Ementaler
14-08-2007, 10:56
Šta ne mislite da bi bile velike novosti posvuda po netu po raznim gamerskim portalima da je stvarni Crysis demo izašao?

I mogli bi ga skinut sa raznih mirrora itd.. :roll:

MasaKrisT
14-08-2007, 10:57
meni svedno imam flat tak da ono -.-v

Durin
14-08-2007, 11:00
I meni je svejedno jer ne skidam ja.Ali javi što je na kraju ispalo. :D

d0mba
14-08-2007, 11:02
a možda je procurila ko windows vista beta verzija ;)

šta ja znam,..moguće da je procurila.

Rex Regis.cro
14-08-2007, 12:22
meni svedno imam flat tak da ono -.-v
Ajde ako imaš flat pa nam reci ali ja vam kažem da je 135.64% neka zajebancija.

d0mba
14-08-2007, 15:12
i ja mislim,...ali ajde da vidimo :)

Burek_fr0m_SPACE
14-08-2007, 15:16
Ti ćeš to skinuti?

TI kitu oćeš? :) :pray: :pray: :pray: :pray:

nisam našao nikoga tko je to skinuo jer je ovo friško na netu...
Ti ban oćeš?

Rex Regis.cro
14-08-2007, 16:57
Ti ban oćeš?
Isse :rotfl:

MasaKrisT
14-08-2007, 17:22
zajeb.ncija je:))

Dreadlord
14-08-2007, 17:24

oni ne kuže da je to iz kita u Billa :D :rotfl:

Durin
14-08-2007, 17:33
No,jesi skinuo?Što je ispalo na kraju?

Burek_fr0m_SPACE
14-08-2007, 18:08

oni ne kuže da je to iz kita u Billa :D :rotfl:
Shvatam ja šta je to, i kladim se da sam taj clip vidjeo prije tebe. Ono što on ne shvata je da ne treba adminu kite spominjati. Sad nastavite o fake demou...

Kiklop
15-08-2007, 01:02
ja mislim da je taj demo fake a ti?

Rex Regis.cro
15-08-2007, 01:19
ja mislim da je taj demo fake a ti?
Fake mu je napisano u kodu. Ali kada čovijek ima Flat Rate, zašto ne?

MasaKrisT
15-08-2007, 10:36
napisah da je zajeb.ncija:) dakle fake je:).jos ovaj mjesec imam flat,dalje ce netko drugi morat testirat ovakve brljotine:)

RayDX
15-08-2007, 14:59
Ma nema Crysisa, nisu smotani ovi u Cryteku... Šta vam je :D Dobit ćete ga kad ga platite, ne prije, ne poslije :)

Rex Regis.cro
15-08-2007, 15:29
Ma nema Crysisa, nisu smotani ovi u Cryteku... Šta vam je :D Dobit ćete ga kad ga platite, ne prije, ne poslije :)
Bolje im je da hraknu jedan ispolirani demo prije neg igra izađe!

radeoN
20-08-2007, 18:48
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=81649
http://www.eurogamer.de/article.php?article_id=81651
http://eurogamer.de/tv_video.php?playlist_id=4297&s=l
http://www.eurogamer.net/tv_video.php?p ... d=4296&s=l (http://www.eurogamer.net/tv_video.php?playlist_id=4296&s=l)

buzybizyboz8
21-08-2007, 17:35
Igra je prejaka.Kad sam vidio trailere odmah mi se svidjela :wink:

Nightyx
22-08-2007, 08:58
OMG 58 stranica postova :rotfl:
šta ce tek biti kad izadje hehe možda provale stoljeća prestane biti najpopularniji topic :pray:

Necto
22-08-2007, 21:37
Bez sumnje Crysis ce ubiti u pojam sve zivo :pray:

Jos kad sam prvi puta vidija ovu sliku, sve je bilo jasno :o
http://www.videogamesblogger.com/wp-con ... arison.jpg (http://www.videogamesblogger.com/wp-content/uploads/2006/06/crysis-comparison.jpg)

raven5
22-08-2007, 21:41
Meni su ipak nekako bolji ovi real-life ss-ovi... :o

MasaKrisT
22-08-2007, 22:15
:rotfl:

Blacky
22-08-2007, 23:08
Ma jeli ko to kaze, HL je najbolji FPS
slazhem se ali meni je iskreno 1 halflife 10 puta bolji hebesh ti grafiku

radeoN
26-08-2007, 10:12
evo jos malo novih videa
http://www.crysis-online.com/file_downl ... sis-Online (http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/SD/(Crysis-Online))%20GC%202007%20Cevat%20Yerli%20Interview.w mv
http://www.crysis-online.com/file_downl ... sis-Online (http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/SD/(Crysis-Online))%20GC%202007%20Gameplay%20and%20Cutscene.w mv
http://www.crysis-online.com/file_downl ... sis-Online (http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online))%20Super-Uber-Mega%20Crysis%20Trailer.wmv

27-08-2007, 15:32
jucer sam vidio u GIGA GAMES emisiji izvjesce sa Games Convention o Crysis-u i mogu reci da izgleda fenomenalno. Gotovo sve ce se mocu uzeti u ruke i bacati po zraku ili na protivnike (automat za kavu, stolovi, drvece, kokoshi, itd..). Istotako Nanosuite izgleda super, cloak mode me je odmah podsjetio na MGS, speed mode & craft mode su cool isto. Eksplozije su super, tako mozes naprimjer jednog Humvee-a izresetat ili raskomadat u sve dijelove. Prikazlivalu su igru u Direct X 9 i izgleda toliko fantasticno dobro, da mislim da mi DX 10 jos netreba neko vrijeme. Crytek je rekao da ce PC zahtjevi biti toliki da ce se moci igrati tecno i na 1-2 godine starim PC-ima, kao sto su tada napravili i sa Farcry. Inace ljudi... sorry malo za Offtopic, ali i Call of Duty 4 izgleda f-a-n-t-a-s-t-i-c-n-o dobro.

Durin
27-08-2007, 15:39
Nadam se da će se ostvariti ovaj dio koji se odnosi na hardverske zahtjeve.Pošto igru radi Crytek nema sumnje.Isto sam mislio da će MOH ili Bioshock biti divlje pa su ispale odlično optimizirane i pogodne PC korisnicima.

radeoN
27-08-2007, 16:10
za 2 tjedna dobivamo sluzbene hardverske zahtjeve

Sonic_Moronic
27-08-2007, 17:34
Far cry je ownao hardverskim zahtjevima, čak su i moji 2 godine stari windowsi koji već pate od reume lijepo to vrtili. Zanima me kakvi će biti ovdje...

Blacky
27-08-2007, 23:57
za 2 tjedna dobivamo sluzbene hardverske zahtjeve
doyaya samo da mi nesteka :(

radeoN
28-08-2007, 15:00
PC gamers now have a reason to mark a big circle around September 25th on their calendars as the single player demo for Crysis will be lighting up rigs worldwide in just 30 days.

:) :D :rotfl:

IgGy
30-08-2007, 11:43
PC gamers now have a reason to mark a big circle around September 25th on their calendars as the single player demo for Crysis will be lighting upSrigs worldwide in just 30 days.

:) :D :rotfl:

nekima mozda doslovce :)

Human m0nst3r
30-08-2007, 16:14
E kad ta igra stigne, zakljucavam vrata od sobe, spustam rolete, palim klimu da se ne pregrijem :rotfl: i deri po svemu sto ti se nade na putu. Osim ako EA ne zasere sve. :-x

Durin
30-08-2007, 16:32
E kad ta igra stigne, zakljucavam vrata od sobe, spustam rolete, palim klimu da se ne pregrijem :rotfl: i deri po svemu sto ti se nade na putu. Osim ako EA ne zasere sve. :-x
Kako EA može upropastiti igru ako je on samo izdavač?Samo Crytek može upropastiti jer je on dev,a to će se teško dogoditi.

Nightyx
30-08-2007, 16:36

ili ako ga ne uspiješ pokrenuti :rotfl:

RayDX
30-08-2007, 16:39

ili ako ga ne uspiješ pokrenuti :rotfl:

Ja ću ga baciti na koljena :D

mravojed20
30-08-2007, 17:40
Ih,koliko bi prodali primjeraka kad na njegovoj kanti nebi bila igriva? :D

Biće optimiziran Crysis,znaju Turci šta rade.

"Kao developer PC igara, moraš se pobrinuti da se igra pokreće na dvije ili tri godine starom PC-ju. Zapravo, trenutačna specifikacija koju planiramo je 4 (čitaj: četiri) godine star PC."

RayDX
30-08-2007, 19:10
Ih,koliko bi prodali primjeraka kad na njegovoj kanti nebi bila igriva? :D

Biće optimiziran Crysis,znaju Turci šta rade.

"Kao developer PC igara, moraš se pobrinuti da se igra pokreće na dvije ili tri godine starom PC-ju. Zapravo, trenutačna specifikacija koju planiramo je 4 (čitaj: četiri) godine star PC."

Vjerujem ja Yerliju :) Ja i on radili engine kada smo ovce čuvali zajedno :rotfl:

Samael
30-08-2007, 19:16
Svejedno, Turčin će nas natjerati da izvlačimo zadnje pare za bolju optimizaciju kompa

GrimReaper
30-08-2007, 19:16
možda baš na njegovoj neće radit, pisat će your video memory is too big for this game and it isn't supported :boohoo: :boohoo:

Samael
30-08-2007, 19:20
Jee, dobre su mi one fore u PCP na temu ugradnje šipki plutonija da bi Crysis radio kako Bog zapovijeda

ZorgTheBorg
30-08-2007, 23:53
Jee, dobre su mi one fore u PCP na temu ugradnje šipki plutonija da bi Crysis radio kako Bog zapovijeda
Ili se zamrznite na 20 godina i onda kupite komp za 500 kuna sa softverom za usporavanje proca i derite crysis. Iako ce do tada vec izaci devetka...

MasaKrisT
31-08-2007, 09:57
evo nas i na 60oj stranici...na 100toj neka obljetnica mora bit,festica a?:)

HalF-DeaD
31-08-2007, 10:04
neće bit stote stranice :D

Samael
31-08-2007, 10:06
Hah!
Do stote bi Crysis već mogao izaći

BattleSoldier
01-09-2007, 09:47
Imam jedno pitanjce
na koliko details (high, medium, low...) bi mogao u Crysisu sa ovom konfom.
Intel core2 duo e4400 (2.0),2 gb, Geforce 8600 gts 256 mgb, Windows Vista Ultimate
:pray: Crysis :pray:

Rang€r
01-09-2007, 09:55
medium najmanje, mozda high

HalF-DeaD
01-09-2007, 10:00
medium, za high i ugodno igranje treba dvije gtxice u sliju

Rang€r
01-09-2007, 10:21
nego zaboravio sam podrzava li Radeon 9600?

r9600 ima SM 2.0 zna ci da podrzava jel tak?

mravojed20
01-09-2007, 10:22
Da.

HalF-DeaD
01-09-2007, 10:25
Još nisu najavili minimum konfu (ali vjerovatno ne)

Ali ovo je lame:

There will be two types of multiplayer server, DirectX 10 servers and DirectX 9 servers. This makes online play fairer, due to features used in DirectX 10 which aren't supported in DirectX 9. You probably can play on a DX9 server even if you have a DX10 card and Windows Vista

Burek_fr0m_SPACE
01-09-2007, 10:29
0mfg... pa je li ikad iko do sada vidio igru koja ima različite servere zavisno od hardwarea?

HalF-DeaD
01-09-2007, 10:31
Ma ja vam kažem, Crysis će bit igra samo s dobrim grafikom i fizikom, a igrivost je za nulu.

mravojed20
01-09-2007, 10:35
Jooj,daj objasni molim te! onda ni half life 2 nema nikakvog gempleja. Što ti smatraš gemplejom?

r0pe
01-09-2007, 10:36
ma no...kontam si samo da ce multiplay biti jadan

MasaKrisT
01-09-2007, 10:37
ingame filmici su mi dovoljno sugerirali da ce bit sexy gameplay:)

Kiklop
01-09-2007, 14:35
ja sam procito da su igru na demonstraciji prije vrtili na jednoj X1900XT na high

HalF-DeaD
01-09-2007, 15:33
da bar :rotfl:

Nema šanse.

mravojed20
01-09-2007, 15:39
Vjerujem da je moguće u dx9 modu,ali to nije to.

Kiklop
01-09-2007, 16:09

Nema šanse.Kaj ne bokte ak vrti bioshock sve na high 1240x1024 na 60fps

HvArAnIn
01-09-2007, 16:28
imam li ja kakve sanse?

Graficka - Gigabyte GF 8800GTS, 320MB DDR3, TV-out, Dual DVI
Monitor - Monitor Samsung SM 205BW, 20" LCD, 6 ms, DVI, srebrno-crni -
Procesor - Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB
Memorija - 1GB (2X) PC6400 (800MHz), Kingmax
Matična ploča - MB Gigabyte P35C-DS3R, s775, iP35, DDR II + DDR III, SATA II, RAID, GLANy

MasaKrisT
01-09-2007, 16:55
ne uopce..:)igrat ces se trust me:)

HalF-DeaD
01-09-2007, 17:15

:nonono:
Grafika... Crysis>Bioshock

Kiklop
01-09-2007, 17:29
[quote="HalF-DeaD":ie6lxa9p]da bar :rotfl:

:nonono:
Grafika... Crysis>Bioshock[/quote:ie6lxa9p]Nemas pojma o cemu pricas znam da je zahtjevniji ali ako stavis 1024x768 rezu radit ce na min 25fps a to je dosta

HalF-DeaD
01-09-2007, 20:05
ja sam procito da su igru na demonstraciji prije vrtili na jednoj X1900XT na high

mravojed20
01-09-2007, 20:37
ajme gledam filmiće sta je radeon stavio na 58.strani..

ma ludilo od igre,grafika gemplej,zvuk,atmosfera,savršeno.
:D

Bishop_45_(2)
01-09-2007, 21:08
Bioshock je na Unrealu 2.5, tako da ce sto posto biti blje optimiziran od Crysisa, to im je tradicija, pogledajte UT2k4, on radi na svemu !!!

mravojed20
01-09-2007, 21:30
Bioshock je bio prebačen sa unreala 2.5 na 3.0!

I Far Cry je bio jako optimiziran,i Crysis će biti,moći će ga vrtjeti konfe stare čak 4 godine.

Durin
01-09-2007, 21:32
Bioshock je na Unreal 3.0 engineu,koji također dobro prolazi na PCju.Jedino što se mora imati je grafička sa SM3.0.Da je na verziji 2.5. onda bi prolazio i na SM 2.0.

Kiklop
01-09-2007, 22:45
Bioshock je na Unreal 3.0 engineu,koji također dobro prolazi na PCju.Jedino što se mora imati je grafička sa SM3.0.Da je na verziji 2.5. onda bi prolazio i na SM 2.0.nebi double agent je raden na unreal 2.5 engineu i totalno je neoptimiziran i moras imat SM 3.0

radeoN
02-09-2007, 12:05
malo off topic (tema je crysis i cry engine 2) nemojte da nam lockaju temu

radeoN
02-09-2007, 20:21
Cevat stated that GeForce 8800 GTS/Radeon 2900 will be good for running Crysis at 1280 resolutions on maximum settings but for 1600x1200 or higher you'll need faster hardware. (We'll see how his statement holds on September 25th when the demo arrives!)

ja sretan (imam gts a 1280*1024 je max rez na monitoru)

Kiklop
02-09-2007, 20:53
ma to su ove perverzarije kad lik igra igru na 21' monitoru

03-09-2007, 17:58
kao sto naslov kaze, dakle:

Minimalna Systemkonfiguracija:

* CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
* Graficka: nVidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
* RAM: 768 MB XP/1 GB Windows Vista
* HD: 6 GB
* Internet: 256k+
* DVD
* Software: DirectX 9.0c ako se ima Windows XP

Preporucena Systemkonfiguracija:

* CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2/Pentium D)
* Graficka: nVidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) tj. odgovarajuca DirectX 10-Graficka
* RAM: 1,5 GB
* Internet: 512k+ (128k+ Upload)
* DVD
* Software: DirectX 10 (Windows Vista)

izvor: nasao ovdje: http://www.hardware-infos.com/news.php?news=1347

Demo treba izaci 25/09/2007.
[/b]

radeoN
03-09-2007, 20:41
nije offical ali tako bi trebalo izgledati

ZorgTheBorg
03-09-2007, 20:53
o em ef ge !
Taman si kupim novi komp i idem igrat najnoviju igru na ultra super high settingsima, sutra kupim drugu najnoviju igru i pise mi "Sry, your video card is not supported!" i krenem skidat modove s kojima cu igrat na 320x240 na very very very low.

Ali ne idem konzolasima :killyou:

radeoN
03-09-2007, 21:08
meni ce raditi na high ali sam vec spremio novi upgeade(slijedeci mjesec
4 jezgreni procesor i novu maticnu

Sterpo
03-09-2007, 21:31
ma ja kupujem kompletno kućište novo
vrijeme me pregazilo :o

Kiklop
03-09-2007, 21:33
vrijeme me pregazilo :okaj ti znaci novo kuciste :o

Sterpo
03-09-2007, 21:37

oprostite mislio sam na sve šta se nalazi u kućištu :wink:

Nightyx
04-09-2007, 09:53

oprostite mislio sam na sve šta se nalazi u kućištu :wink:

novu konfiguraciju.... :wink:

Rang€r
04-09-2007, 10:05

* DVD

* Graficka: nVidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) tj. odgovarajuca DirectX 10-Graficka
* DVD

[/b]

svaka im cast, kak su ga dobro optimizirali :pray: :pray: , kapa do poda

Nightyx
04-09-2007, 10:26

* DVD

* DVD

[/b]

svaka im cast, kak su ga dobro optimizirali :pray: :pray: , kapa do poda

lol ja en vidim nikakve promjene

Rang€r
04-09-2007, 10:29
lol ja zato pojma nisam imao :D

radeoN
04-09-2007, 13:04
ali to jos nije offical jer imaju problema sa dx10 (driveri na atijevim i nvidjinim grafama slijedeci tjedan izlaze novi driveri za dx10 kartice)

GrimReaper
06-09-2007, 19:29
dal možda netko zna kolko će igra biti linearna i koliko bude dugotrajna u smislu trajanja kampanje itd.

također me zanima(makar sam 99% siguran) koliko bude velika ...ja mislim da bude dual layer dvd :D

Rang€r
06-09-2007, 19:32
dal možda netko zna kolko će igra biti linearna i koliko bude dugotrajna u smislu trajanja kampanje itd.

također me zanima(makar sam 99% siguran) koliko bude velika ...ja mislim da bude dual layer dvd :D

6GB velka, a linearna ce biti jer kazu da ce u MP biti mape, pa ce stoga vjerojatno i djelit na kampanju na neke "misije"

radeoN
11-09-2007, 09:05
http://www.fileplanet.com/promotions/cr ... losed.aspx (http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/temp_closed.aspx)

MP beta je izasla
14 dana do demo-a

HalF-DeaD
11-09-2007, 14:30
Don't miss out on another day of the red hot Crysis Beta. All four key batches are reserved for subscribers.

Vidit ćemo demo.

kikl0p
11-09-2007, 15:31
kaj onda sutra djele iduci wall keyeva'??

HalF-DeaD
15-09-2007, 15:29
A u pizdu...

Stavili su razlike DX9 i DX10 verzije... Osim što će serveri biti odvojeni, DX9 neće imat izmjenu dana i noći, i nećete moć onako uništavat okoliš u DX9, tj. interakcija s okoliinom će bit svedena samo na ulaz/izlaz iz vozila.

http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=81914

kikl0p
15-09-2007, 15:48
A u pizdu...

Stavili su razlike DX9 i DX10 verzije... Osim što će serveri biti odvojeni, DX9 neće imat izmjenu dana i noći, i nećete moć onako uništavat okoliš u DX9, tj. interakcija s okoliinom će bit svedena samo na ulaz/izlaz iz vozila.

http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=81914to se hvala bogu odnosi samo na mp :D

GrimReaper
15-09-2007, 15:52
sve je to čudno meni..
al važno da single player rula, za mp imamo cod2 i UT :D

HalF-DeaD
15-09-2007, 16:01
ETQW ftw :P

Dyslexia
20-09-2007, 10:50
Isuse igra ce bitit predobra. Mama ja bi to. Jedva cekam demo :cry:

Sterpo
20-09-2007, 10:58
za 5 dana izlazi demo?

Dyslexia
20-09-2007, 10:59
O yea, very nice

Rex Regis.cro
20-09-2007, 12:06
ETQW ftw :P
A smo rasturali jučer a? :wink:
Ful mi je žestoko kada uletiš u Bumblebee (prijevozni helikopter) I povedeš nekoga tko će biti na minigunu i zatim samo lebdiš iznad Stroggovske baze dok ih on roka 8)

kikl0p
20-09-2007, 14:59
Crysis System Requirements

MINIMUM
Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz or AMD equivalent
1GB RAM
nVidia GeForce 6800GT/256 or ATI Radeon 9800 Pro/256
Microsoft Windows DirectX 9.0c compatible sound card
HD free space 16GB
LOL
http://www.crysisdemo.com/
jos 5 dana :P

Dyslexia
20-09-2007, 15:05

MINIMUM
1GB RAM
HD free space 16GB
LOL

Dobro je imam gigu i pol rama grafa X1950 GT radit ce

Koliko ce demo mjesta zauzimat?

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:05

MINIMUM
1GB RAM
HD free space 16GB
LOL
Aaaa je*em mu miša! Ja imam paket od 5 GB a već sam potrošio negdje oko 11GB. Nema Crysis demoa za mene ovaj mjesec :(
Ali zato sljedeći mjesec imam flat rate :D

Dyslexia
20-09-2007, 15:09
Ja ovaj mjesec imam flat jao e cekam tu igru vec dugo i sad napokon izlazi. Bas sam pogodio kupit novu grafu, izlazi igra na kojoj cu da ju testiram ma strava. :D

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:09
Pa eto, piše ti 16 GB ^^
Mene više zanjima koliko će download biti velik.

Ja ovaj mjesec imam flat jao e cekam tu igru vec dugo i sad napokon bas sam pogodio kupio novu grafu izlazi igra na kojoj cu da ju testiram ma strava. :D
A smrade, možeš ju downloadati bez brige, a ja još ovaj mjesec moram paziti kolko downloadam ko' da hodam po jajima :rotfl:

Dyslexia
20-09-2007, 15:11
Bit ce ogroman download. Pa nece valjda demo kad se instalira zauzet 16 gb nego cijela igra. Demo je negdje blizu 2 gb download.

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:13
Bit ce ogroman download. Pa nece valjda demo kad se instalira zauzet 16 gb nego cijela igra. Demo je negdje blizu 2 gb download.
Uff, nadam se, jer igra je oooooooogromna pa se nebi začudio da demo kad se unpackira ima 16 GB!
BTW, koju grafu imaš?

Dyslexia
20-09-2007, 15:14
Powercolor X1950Gt

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:14
Powercolor X1950Gt
GG, šljakat će bez po' muke :D
Crysis je razlog zašto sam instalirao ovo ''smeće'' od Viste na moj PC. :)

Dyslexia
20-09-2007, 15:16
Powercolor X1950Gt
GG, šlakat će bez po' muke :D

Aha Imam pentium 4 2,6 ghz prescot, giga i pola kingmax rama, tu grafu ja mislim da ce radit. Jao necu da spavam 8)

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:18
Aha Imam pentium 4 2,6 ghz prescot, giga i pola kingmax rama, tu grafu ja mislim da ce radit. Jao necu da spavam 8)
Uff, i ja sam baš nabrijan. Jebo te, ko' da ću dobiti pi*ke a ne igricu :rotfl:

Dyslexia
20-09-2007, 15:19
Uff, i ja sam baš nabrijan. Jebo te, ko' da ću dobiti pi*ke a ne igru :rotfl:

:D :D :D :D Moja zenska treba sada doc kod mene :D :D :D :D :D

EDIT: Mozda smo malo off topic

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:21
:D :D :D :D Moja zenska treba sada doc kod mene :D :D :D :D :D
EDIT: Mozda smo malo off topic
:shock:
Srečkoviću, a ja doma sjedim bolestan.
Da, imaš pravo, ajmo pustit malo druge da postaju :rotfl:

MasaKrisT
20-09-2007, 15:22
ce to radit na xp-u?:(

Rex Regis.cro
20-09-2007, 15:24
ce to radit na xp-u?:(
Jasno, samo ako imaš DX 10 grafičku nećeš imati DX 10. To je to.

Dyslexia
20-09-2007, 15:24
Ma hoce a zasto ne bi radilo

kikl0p
20-09-2007, 15:32
brijem da demo nece imat prek 2gb,jer mp beta ima 1.3gb a isto je velka mapa
btw u demou bi trebo bit cjeli prvi level
i neko iznenadenje

Rex Regis.cro
20-09-2007, 16:04
Si neko iznenadenje
Znam što će to biti. Dati će ti minigun pa ćeš onda moći rušiti šumu s njime kao u traileru :rambo:

GrimReaper
20-09-2007, 17:52
ja sumnjam da cu ic na vistu, makar cu imat dx 10 grafu...

neda mi se mucit s vistom zbog toga fičra :D

Sterpo
20-09-2007, 18:11

MINIMUM
1GB RAM
HD free space 16GB
LOL

ja imam radeon 9600 pro :(

Rex Regis.cro
20-09-2007, 18:56
ja sumnjam da cu ic na vistu, makar cu imat dx 10 grafu...

neda mi se mucit s vistom zbog toga fičra :D
Pa napravi dual-boot kao ja :D

GrimReaper
20-09-2007, 19:08
nisam bas upoznat u funkcioniranje dual boota(teroetski da al praktično ne), al kad proucim i bude mi prihvatljivo vjerovatno cu stavit :)

al ne znam kak ce radit vista + zahtjevna igra + dx10 (u slucaju crysisa) posto je vista sama po sebi dost zahtjevna...radije cu igrat dx 9 na xp u 50fpsa,nego u visti dx 10 na 20..

Bartuc
20-09-2007, 19:14
Ma nije Vista toliko zahtjevna kak ljudi pričaju! To su gluposti! Čak neke igre rade bolje na Visti nego na XP-u, mada je uglavnom obrnuto, a i ta razlika je u svega par FPS-a... zanemarivo! Pogotovo na novoj dvojezgrenoj mašini i 2Gb rama, Vista doslovce prede na tom stroju! Ali ljude ne odbija zahtjevnost Viste toliko koliko bugovi i nedovršenost!

PS: Ja bum igral na XP-u i baš me briga :D (ko da imam drugu opciju :D) Baš me zanima da li bu ispunila očekivanja!

unknown
20-09-2007, 19:24
Ma nije Vista toliko zahtjevna kak ljudi pričaju! To su gluposti! Čak neke igre rade bolje na Visti nego na XP-u, mada je uglavnom obrnuto, a i ta razlika je u svega par FPS-a... zanemarivo! Pogotovo na novoj dvojezgrenoj mašini i 2Gb rama, Vista doslovce prede na tom stroju! Ali ljude ne odbija zahtjevnost Viste toliko koliko bugovi i nedovršenost!

PS: Ja bum igral na XP-u i baš me briga :D (ko da imam drugu opciju :D) Baš me zanima da li bu ispunila očekivanja!

vista basic je i više nego dovoljna

Rex Regis.cro
20-09-2007, 22:44
http://www.crysisdemo.com/S :killyou:

r3d3f1n30
21-09-2007, 23:09
crysis se igra i na ledenom terenu i bit ce to je... dobra igra

GrimReaper
21-09-2007, 23:15
kolko sam citao igra ce raditi na high na procevima 4000+ i boljima(o amd pricam) i na geforce 8800gts 320 te boljima, te sa 2 gige rama .. dakle nema brige.. ukoliko zelite vise o system requirements evo vam http://pcigre.wordpress.com/2007/09/16/crysis-system-requirements-and-vga-cards-comparison/

radeoN
22-09-2007, 07:56
demo je odgođen za 26.9 ali zato "The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor"

kikl0p
22-09-2007, 10:27
demo je odgođen za 26.9 ali zato "The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor"od kud ti to na ofišl sajtu pise za 2d i 21h
ovaj editor izgleda obecavajuce

Arbiter of Change
22-09-2007, 10:32
Hell yeah.
Obradovali su ogromnu modding scenu koja iščekuje taj editor. :wink:

kikl0p
22-09-2007, 16:54
evo nekoliko komentara s foruma kad su napisali da su odgodili demo

No key no demo...no life ;(

omfg i am going to go kill myself, the only thing that got me through that **** week was the hope of playing crysis finally

**** hell. This is so ****. I've been waiting for weeks for this demo. What a bunch of losers. Go kill yourself crytek

SnowFlake
22-09-2007, 16:57
demo je odgođen za 26.9 ali zato "The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor"

26.10!!!!!!!!!!!
mama im voli *****!
:yuck:

Rex Regis.cro
22-09-2007, 17:45
Ma kakva odgoda ćo?! Pa demo dolazi za 2 dana i 14 sati!

kikl0p
22-09-2007, 18:01
pa nije da ju imam an cemu pokrenut nit bandwitha da ju skinem lol al ipak iscekujem da vidim kak ce se vrtit na konfiguracijama i na dx10

SnowFlake
22-09-2007, 18:48
Ma kakva odgoda ćo?! Pa demo dolazi za 2 dana i 14 sati!

krivo

evo link

http://www.crysisdemo.com/news.htm

Rang€r
22-09-2007, 19:35
sta to stvarno minimum radeon 9800?

tak je isto bilo sa ETQW demo gdje je pisalo r9700

oce vrtit na 9600?

Rang€r
22-09-2007, 19:41
nece valjda tak lose :(

dobro kad je velka makljaza u dzungli al barem zatvoreni prostori ce sljakat

nvm, jedva cekam da dobijem novi komp, mada me starci hebu u zdrav mozak sa tim, sad cu do rodja skupit 1000 kn koje dam ko polog(il tak nes) i onda stari otplacuje na kredit ostalo :D

Rang€r
22-09-2007, 19:47
vidit c'mo...

kikl0p
22-09-2007, 20:19
ocekujem nekih 8fps pri borbi i oko 13fps u nekoj normalnoj sceni bez pucanja

GrimReaper
22-09-2007, 20:25
svi mi nes brijemo kak nece radit,kak ce stekat ovo ono...

jos cemo se iznenadit.. ja ocekujem u 1024x768 sve na high u barem 30fps
4400+ X2,2gige rama i 8800gts 320

22-09-2007, 21:09
ma vidit ces da ce se na dx9 moc vrtit sa 6600GT sve na med sa 30fps.kad su rekli da za bioshock treba zvjer od kompa ja sam mislio da mi nece komp moc pokrenit igur.kad ono high detalji 1024*786 i radi na 30fps.

dugi
22-09-2007, 21:10
minimum je SM2.0, r9600 je SM2.0 kartica...trebalo bi moći uz trzanje kakvo još nisi vidio... :D ono 1fph (frame per hour, for dummies)

krivo,minimum minimuma kako bi igra radila je 6800 gt ili 9800 pro .

Link (http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=82062)

GrimReaper
22-09-2007, 21:13
sve na high da, ali ne i na max...

za max je upitno, al niti demo nece moc dokazat ... finalna inacica ce bit najoptimiziranija, pa cemo na njoj vidjet..uglavnom ja mislim da ce i na max ici

kikl0p
22-09-2007, 21:27
mislim da je razlika izmedu max i high AAx4 i AF16 koje ti bas tolko nit ne znace

GrimReaper
22-09-2007, 21:41
pa bilo bi glupo napravit igru koju ce na maximumu maximuma moc poterat samo 2 grafičke na tržištu(gtx i ultra - o SLI ne pričam) i to znaci dat oko 3800 kn samo za grafičku...

bezveze..bice to dobro optimizirano, ne predobro,al dobro :wink:

radeoN
23-09-2007, 07:50
mislim da su zahtjevi vise nego ok (pa nemozete ocekivati da igrate igru na max sa karticom od 200kn,mislim da svi koje zanima pc imaju novca za X1950GT ili HD2600 sto je savim dostatno za ugodno igranje)

dugi
23-09-2007, 09:17
evo paste sa jesnog drugog foruma o tome kako ide beta koja se i nece puno razlikovati u odnosu na finalnu verziju,ustvari mozemo gotovo sigurno ocekivati sljedece

E6600 2.4ghz OC'd to 3.0ghz air w/zalman + arctic silver
EVGA 8800GTX No overclock
4GB PC800
Resolution 1680x1050
High Settings
4X AA
Frame Rate 15-35fps

------------------------

E6600 @ 3.11 Ghz
Asus EN 8800 GTX (no OC)
2GB DDR2 pc 8500 @ ~520 Mhz
AA: off
1024*768
Settings: Low

FPS inside 70-120
FPS outside 30-60

------------------------

QX6700 @ 3.2ghz
2GB PC8500DDR Ram @ 1066
8800GTX Stock.
1920x1200

5-25fps

------------------------

Intel Pentium 4 3.0 GHZ
1024mb ram
geforce 6800GS 512mb
resolution 1024X768
settings:low high
8-15fps 1-5fps

kao sto sam i rekao na hardver podforumu,bez 8800 gtx ova bu igra gotovo neigriva. :boohoo: .

23-09-2007, 10:27
E6600 @ 3.11 Ghz
Asus EN 8800 GTX (no OC)
2GB DDR2 pc 8500 @ ~520 Mhz
AA: off
1024*768
Settings: Low

FPS inside 70-120
FPS outside 30-60

Ček ak ja dobro vidim ovdje je reza 1024x768 i detalji na low....i na gtx-ici frame padne i do 30.....wtf????Ako če bit tako igra je neoptimizirano smeće!

dugi
23-09-2007, 10:29
ili je posteno ispred svog vremena slicno kao i dirt.Biti ce igrivo onak kak spada kroz nekih godinu dana ...

cesto se cuju kukanja raznih novinara kako softver kasni za hardverom,evo vam ga sad na :) .

kikl0p
23-09-2007, 10:30
uf ovo bas i ne izgleda dobro valjda nebu frame previse pado
tam su na onom sajtu napisali skoro kod svake graficke (very good fps )

23-09-2007, 10:30
ili je posteno ispred svog vremena slicno kao i dirt.Biti ce igrivo onak kak spada kroz nekih godinu dana ...

ne to tak nemre bit...jer ako na gtx-ici na hebenim low detaljima padne do 30 fps-a trebam li još što reĆ??

Nešto si ti krivo skopirao dugi....ako na gtx-ici radfi jedva na low kako če na slabijim :rotfl:

dugi
23-09-2007, 10:33
pa nemogu skopirati krivo :)

imas dole onu zadnju "slabu" konfiguraciju.Inace minum da bi se igra pokrenula je 6800 gt ili 9800 pr i to su sluzbeni podaci,uostalom pogledajte prethodnu stranu gdje sam to vec postao.

kikl0p
23-09-2007, 10:33
OMFG tek sad vidim da su demo odgodili za vise od mjesec dana ja sam brio samo 1 dan :yuck: - 32 d 21:26:01.813

23-09-2007, 10:41
Upravo sam razgovara s jednom osobom preko msn-a koja je sigurna u sljedeće:

Za igru če trebati minimalno Athlon 64 3000+ nadalje....alu računajte i 32 bitnu arhitekturu znači 3000+ nadalje.Za srednje postavke preporučeno je e4300,e4400 nadalje...Za high je rekao e4400 nakolkan na 3.0ghz nadalje,q6600 nadalje....

Kaj se tiče grafa kaže da ljudi previše govore unaprijed i imaju netočne informacije.Kad sam ga pitao za scorove i ove tabele koje je dugi dao rekao je da je to glupost.Da su se ljudi nagrabili beta verzije koja je jako loše optimizirana a rezultati su jako loši zbog neadekvatnih drivera za grafe kao i dx update.

Šta se tiče detalja ovako otprilike če iči:

low-7600gt i taj rang
medium-1950pro,7900gt i taj rang
medium/high-7900xt,8800 320mb
high-8800 640mb,2900xt,8800gtx,8800 ultra

Tako da ne brinite i držite se ovog! :wink:

MTF*
23-09-2007, 10:45
ako je tako igram se na medium...imam 7900GT i 4200...
iz tvoje tipkovnice u bozji LCD/plazmu/ili sta vec...

dugi
23-09-2007, 10:57

Za igru če trebati minimalno Athlon 64 3000+ nadalje....alu računajte i 32 bitnu arhitekturu znači 3000+ nadalje.Za srednje postavke preporučeno je e4300,e4400 nadalje...Za high je rekao e4400 nakolkan na 3.0ghz nadalje,q6600 nadalje....

Kaj se tiče grafa kaže da ljudi previše govore unaprijed i imaju netočne informacije.Kad sam ga pitao za scorove i ove tabele koje je dugi dao rekao je da je to glupost.Da su se ljudi nagrabili beta verzije koja je jako loše optimizirana a rezultati su jako loši zbog neadekvatnih drivera za grafe kao i dx update.

low-7600gt i taj rang

da,prvi sluzbeni zahtjevi za minimum isli su od cak 9600 pro pa su se eto danas popeli na 9800 pro ili 6800 gt,minimalni.Demo su odgodili zbog dodatnog poliranja,demo! Mozda ce ovako i raditi ako odgode i igru na nekih godinu dana i i dodazno je ispoliraju.Prije nekih 6 mj. su cak govorili, ako ste mogli igrati Far Cry moci cete i Crysis.A Far cry je bio odlicno igriv pri 1024x768 midium na mx 440 i amdu 2000 palomino sa 512 mb rama.

Nisam optimista.Previse odugovlace sa samom igrom da bi bio optimista.Neka je i odgode ,radije nego da izbace frustrirajuci poluproizvod.

Nightyx
23-09-2007, 10:58

low-7600gt i taj rang

da,prvi sluzbeni zahtjevi za minimum isli su od cak 9600 pro pa su se eto danas popeli na 9800 pro ili 6800 gt,minimalni.Demo su odgodili zbog dodatnog poliranja,demo! Mozda ce ovako i raditi ako odgode i igru na nekih godinu dana i i dodazno je ispoliraju.Prije nekih 6 mj. su cak govorili, ako ste mogli igrati Far Cry moci cete i Crysis.A Far cry je bio odlicno igriv pri 1024x768 midium na mx 440 i amdu 2000 palomino sa 512 mb rama.

Nisam optimista.Previse odugovlace sa samom igrom da bi bio optimista.Neka je i odgode ,radije nego da izbace frustrirajuci poluproizvod.

potpuno se slažem

23-09-2007, 11:00
Jučer je bilo 2 dana do dema...sad je več skoro mjesec dana do demo-a.

Ako nebude bilo ovako kak osam ja napisao ta igra če biti više 3dmark nego igra! :rotfl:

A ja nedam 4 soma kuna za za grafu i igru poput ove.To je sigurno!Pa da mi se još smiju kako mi na gtx neide kako treba...yeah right!

CaDzA
23-09-2007, 11:08
evo mene nije bilo dugo jel sam imao neke probleme sa acc :rotfl: vec se vratim i ono crysis samo sto je subscripter beta to suxxx :yuck:

jel ima viska beta key :D

Rex Regis.cro
23-09-2007, 13:10
A ja nedam 4 soma kuna za za grafu i igru poput ove.To je sigurno!Pa da mi se još smiju kako mi na gtx neide kako treba...yeah right!
E, hebat ću im m**er ako me zahebu!

radeoN
23-09-2007, 20:41
VIŠKA keyeva :pray: :rotfl: :rotfl:

CaDzA
02-10-2007, 16:56
Pograbite sada sve keyeve sada je crysis open beta :D

CaDzA
02-10-2007, 17:11
Mene boli briga sta ce trebati mora pokrenuti i sa 1 Gigom RAM-a :D :rotfl:

Arbiter of Change
02-10-2007, 17:16
O možeš ti pokrenuti... i onda gledati jedan krasni slideshow. A to pogotovo stoji kod igre koju velikim dijelom čini se sačinjava eye-candy.

kikl0p
02-10-2007, 17:39
FAIL: Sorry, your computer does not have enough Free Disk Space to meet this minimum requirement. Maybe it's time to buy another hard drive. Click 'We Recommend' to get all the disk space you needlol

CaDzA
02-10-2007, 17:45
Pa znam ali nema veze :rotfl:

CaDzA
02-10-2007, 18:06
Bishock sam naterao na high detalje :killyou: zasto onda nebih igrao crysis na low :rotfl:

DestructoCRO
02-10-2007, 18:12
Evo, pogledajte minimum system requirements (http://mp-games.blogspot.com/2007/10/crysis-system-requirements-and-vga.html)Sza Crysis.

Od danas mozete svi igrati Crysis Beta u multiplayeru, otvorena je beta za sve. Požurite jer možda neće još dugo!

Link - join beta:
http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta/

Here is a direct download link to the Beta:
http://www.fileplanet.com/144808/140000/fileinfo/Crysis-Beta-Client

Filename: Crysis_MP_Beta_Release_3.exe (dosad se igrao Release_2)
Size: 1,419.7 MB
Updated: 10/1/2007

Vidimo se online, moj ingame nick je DestructoCRO.

Pozdrav svima!

kikl0p
02-10-2007, 18:15
vise nije otvorena lol mogo si taj link prije dat

DestructoCRO
02-10-2007, 18:23
vise nije otvorena lol mogo si taj link prije dat

A stavio sam link i na newse čim mi je EA poslala e-mail sa pozivom za novu betu.
To je bilo prije 19h, jutros oko ponoći.
Izgleda da je velika navala na Crysis.. 8)

Freedom Station
02-10-2007, 19:32
ja dobio key, downloada i igra....evo nekih 3-4 sata proletila za tren..... igra predobra... jos ja igram na dx9...jer imam xp... ali zbog ove igre se isplati uzet vistu...(ili cekat da na xp dode dx10...al :wink: )...
jeli tko igra na dx10? jel se mogu rust kucice i stabla u mp-u na dx10?jel u beti ima samo jedna mapa il?

Freedom Station
02-10-2007, 19:58
Komp je kupljen ima 2 tjedna...
E6550 2x2.33ghz ;gf 8800 320ddr3 , 2gb pc6400 (800mhz).

neda mi se sad screenove radit i uploadat... igra ide na 1280x1024 na high, aa 4(nisan probava vise), bez ikakvog trzanja , nisam mjerio fps....
mp ima mali voice tutorial...tako da se za 5min ushemis...

jos kad sad prikljucim projektor.... :cry: od srece....

MTF*
02-10-2007, 20:17
daj koji scr pls pls... :(

DestructoCRO
02-10-2007, 20:20

Ima ih puno. Enjoy!
http://profile.imageshack.us/search.php?q=crysis+beta

Nightyx
02-10-2007, 20:39

Ima ih puno. Enjoy!
http://profile.imageshack.us/search.php?q=crysis+beta

lol i ovo (http://profile.imageshack.us/user/longe/images/detail/#213/80761653zs0zd0.jpg)Sspada pod crysis? :?

Freedom Station
02-10-2007, 20:57
evo malo da kazem samo dio svega sta me fasciniralo u mp-u:
uglavnom vidim lika, ja koreanac on amer malo se popucamo i oba se sakrijemo iza zida (istog zida koji je visok oko 3m). i sad u svi ostalim igrama ili odes ili malo po malo izljeces i pucas... a u crysisu na nano suit-u ukljucis dodatnu snagu, odes par metara uz zid, preskocis ga , dodes tipu sleda, jos ukljucis i nevidljivost (nije totalna, nesto ko predator ali na vecu udaljenost neprimjetis neprijatelja ako je on ima ukljucenu) i ubijes ga sa bes pardona :twisted:

vjerovatno ste to znali i prije kao i ja , ali je totalno drukciji osjecaj kad to napravis...i to pravom igracu a ne boot-u.

Arbiter of Change
02-10-2007, 20:59
Je vjerojatno ubija (hehe) dok se malo ne navikneš, ali bar promovira zapažanje, i taktiziranje, a obeshrabruje bezglavo jurišanje.

r0pe
02-10-2007, 21:16
:shock: :shock:

izgleda nevjerovatno :pray: