Pogledaj cijelu verziju : Quests...
Stormcrow
05-07-2006, 17:21
poceo sam igru ispocetka i sada sa assasinom. imam quest da nadjem onog vampire slayera! kada sam igrao sa imperialom, imao sam magiju emperors voice, tako da mi je onaj inkeeper mogao odgovoriti, ali sada ga nemam cime podmititi. ne prima vise pare, a ono drugo je otislo do max. kako cu izvuci tu informaciju iz njega???
Sombody help postao sam vampir i sad moram nabavit 5 grand soul gemova praznih,dal netko slučajno zna gdje najlakše!!Please help!! :pray:
u bilo kojem Mages Guildu... ili imas u imperial cityu u nekom ducanu za kupiti... ^^ ili cak ukradi... makar nisam ziher da ce ti prihvatiti ukradene
e ja malo malo pa dodjem ovdje da vas nesto pitam, al sta cu kad ste dobri ljudi pa mi uvijek pomognete. :D uzeo sam quest u fighters guildu, ne znam sad u kojem gradu, ali trebao sam pomoci nekoj teti oko cega drugog nego- miseva. kasnije se ispostavi da ustvari mountain-lioni napadaju njene miseve i ubijaju ih. kaze ona da pratim neku susjedu koja joj je sumnjicava! i ja pratim po cijelom gradu i van njega, ali ona nista ne radi! nasao sam neko meso kojim valjda privlaci lione, ali ne mogu je uhvatit na djelu! kako to da predjem????????
po noći je prati otići će iza njezine kuće i metnuti meso.To prijavi onoj ženi i quest riješen,mislim da bi to bilo to! :)
al probo sam to vec i kod one zene nije bilo nista novog za pricat... ^^
kad je uhvatiš da meće meso pitaj je zašto je to napravila i kad prizna onda to prijavi onoj sa štakorima tako mora radit ako ne onda neznam!! :)
u bilo kojem Mages Guildu... ili imas u imperial cityu u nekom ducanu za kupiti... ^^ ili cak ukradi... makar nisam ziher da ce ti prihvatiti ukradene
Thx probat ću!!
:pray:
e da danas sam uzeo neki quest od fightersa da istražim nestanke u nekoj špilji ispred špilje sam zatukao neke wispove,ušao u špilju i našao neke kosti na njima je ona zelena strelica i ne kužim zašto mi ne napiše da su pojedeni i da to javim likovima koji su mi dali quest!!Mislim da je to fucking B U G!! :killyou: :twisted:(Sad mi neće pisat modra lasta,hehe)
Prince-Artas
05-07-2006, 18:37
e da danas sam uzeo neki quest od fightersa da istražim nestanke u nekoj špilji ispred špilje sam zatukao neke wispove,ušao u špilju i našao neke kosti na njima je ona zelena strelica i ne kužim zašto mi ne napiše da su pojedeni i da to javim likovima koji su mi dali quest!!Mislim da je to fucking B U G!! :killyou: :twisted:(Sad mi neće pisat modra lasta,hehe)
riba ti bit quest update da su svi pojedeni i da tribaš poubijat ostatak trolova u špilji
Prince-Artas
05-07-2006, 18:39
u onom službenom plunginu wizard tower sam našao jedan quest ali ga neznam riješit. u onom podrumu od towera našao sam na polici neko vino i sad mi se otvorio quest ali nema kompasa pa neznam šta dalje. help
Stormcrow
05-07-2006, 18:43
mozel mi ko pomoci oko onog questa u mages guildu. napisan je iznad ovog posta:)
di da nabavim neki spell koji heala magiku i koji ostecuje magiku... trazio sam po svuda... heeeeeeeelp :cry:
1.sorry ako je ovo negdje napisano,vjerojatno nisam vidio...
neka zenska mi je zadala quest da nadem mac i armor njenog muza...radi se o brusefu amelionu...usao sam u neku spilju,gdje mi je pokazivala strjelica na kompasu...nisam nista nasao...pa sam slucajno skonto da su ti itemi razacani po toj spilji...nasao sam sve osim cuirassa...mac sam negdje ranije nabavio...sad me samo zanima gdje je tocno taj cuirass???cijelu sam spilju obisao ali nigdje nisam nasao...unatoc se zahvaljujem onima koji ce mi pomoci.
Find the sword and cuirass in the Sarcophagus Chamber in the Northern room on top of the middle stone slab
di da nabavim neki spell koji heala magiku i koji ostecuje magiku... trazio sam po svuda... heeeeeeeelp :cry:
da,spel koji regenerira magicku :rotfl:
da,spel koji regenerira magicku :rotfl:
Pretpostavljam da ti je to za onaj quest s ayleid stupom koji blokira ulaz. Imaš scrollove svih spellova koji ti trebaju u bačvi kraj lika koji ti prevede značenja onih naziva tj kaže koje magije trebaš
Molim vas jel mi moze neko pomoci zapeo sam kod zatvaranja vrata zajedno s onim kapetanom burdom(kod burme),jednostavno nemogu naci gdje se zatvaraju,nasao sam onaj toranj ali u njemu se vrtim samo u krug,dali ima mozda jos koji toranj tamo ili je samo taj i jeli u njemu to s cim zatvaram,please presao sam sva pitanja u vezi s questovima na forumu ali nisam nasao odgovor na ovo.
Ne možeš vrata zatvorit? Nisi nekaj prošao,neka vrata u tornju otvorio. Cilj ti je ići tornjem gore,a trebaš biti u tornju iz kojeg na vrhu izlazi ona zraka (kako znat da je pravi toranj-čim uđeš,vidjet ćeš ispred sebe zraku koja ide prema gore). E pa, sigil stone je u prostoriji zvanoj Sigillum Sanguis (nisam siguran jel baš točno ime,al ak nije onda je neš vrlo slično) - imat ćeš ta vrata na karti sigurno. Doduše,karta baš i ne pomaže puno unutar takvog tornja pa,kao što rekoh,jednostavno idi prema gore.
Prince-Artas
07-09-2006, 20:52
neka zenska mi je zadala quest da nadem mac i armor njenog muza...radi se o brusefu amelionu...usao sam u neku spilju,gdje mi je pokazivala strjelica na kompasu...nisam nista nasao...pa sam slucajno skonto da su ti itemi razacani po toj spilji...nasao sam sve osim cuirassa...mac sam negdje ranije nabavio...sad me samo zanima gdje je tocno taj cuirass???cijelu sam spilju obisao ali nigdje nisam nasao...unatoc se zahvaljujem onima koji ce mi pomoci.
inače u toj misiji možeš skupit cijeli oklop od tog lika a ne samo omo što ti ženska kaže
inače u toj misiji možeš skupit cijeli oklop od tog lika a ne samo omo što ti ženska kaže
ako ti je light major skill onda si na konju (ne doslovno), jer taj ti armor izgleda ko heavy a ubiti je light armor...
E uspio sam ih zatvorit,ustvari nemos vjerovat kak covjek kad je vec umoran od igranja nevidi nista,a nemoze biti jednostavnije no svejedno hvala.
Đuro-Pero Blatobran
23-10-2006, 18:00
Pomagajte, našo neki Shadowbanish wine (dobiš nighteye kad ga gucneš), i otvoril mi se quest, probo sam razgovarat s Tamikom i ovim drugim vinardžijom al' ništ. Kak da to riješim (prije bi se reklo započnem)?
Tsumetai Ryujin
23-10-2006, 18:15
imas negdje topic o tom questu
Đuro-Pero Blatobran
23-10-2006, 18:30
nemre, nikak nać (il je č)
Prince-Artas
23-10-2006, 18:44
Pomagajte, našo neki Shadowbanish wine (dobiš nighteye kad ga gucneš), i otvoril mi se quest, probo sam razgovarat s Tamikom i ovim drugim vinardžijom al' ništ. Kak da to riješim (prije bi se reklo započnem)?
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:A_Venerable_Vintage
Helios Prime
23-10-2006, 19:22
Jel mozda netko zna postoji li mod za da se moze napadati s konja :?
Đuro-Pero Blatobran
31-10-2006, 23:35
thx za info
Kad kupim kuću u anvilu od onog elfa, što dalje? ima neki portal u podrumu pa me zanima dal tu ima neki quest
ima, ako se ne varam moraš prenoćiti u kući noć ili dvije... napast će te duhovi a dalje ti neću spoilat.
Prince-Artas
10-03-2007, 10:46
Kad kupim kuću u anvilu od onog elfa, što dalje? ima neki portal u podrumu pa me zanima dal tu ima neki quest
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Where ... Have_Lease (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Where_Spirits_Have_Lease)
FaTaL_mRkvA
15-03-2007, 14:32
meni su se otvorila great oblivion gate, koji je to quest do kraja main questa???
i kakav to portal martin hoće otvoriti????
meni su se otvorila great oblivion gate, koji je to quest do kraja main questa???
i kakav to portal martin hoće otvoriti????
Tebi su se otvorila vrata kod Brume?Iz tih vrata trebaš uzeti Sigil stone,kako bi dobio posljednji "sastojak" do Mankar Camoranova Paradisea (paradajza :rotfl:),kako bi ga tamo našao,uzeo od njega Amulet of Kings,sve to kako bi Martin zapalio vatre u hramu u Imperial Cityju,i zauvijek zatvorio vrata Obliviona.Evo,nije bilo spoilera.
FaTaL_mRkvA
15-03-2007, 18:21
jel ja moram zatvorit sva ostala vrata po cyrodiilu ili SAMO great gate???
SAMO great oblivion gate,i uzeti great sigil stone.
FaTaL_mRkvA
16-03-2007, 15:31
SAMO great oblivion gate,i uzeti great sigil stone.
a ona ostala vrata će se sama zatvorit kad martin zapali vatru u temple of the One ili??
FaTaL_mRkvA
22-03-2007, 08:41
ljudi pomozite: ja obavljam daedric quest za nekog kipa(mephala ili nešto slično) i quest kaže da odem u neko selo u blizini i da tamo žive dvije obitelji. Ja moram ubiti vođu od svake obitelji(clana) i podmetnuti nešto da se okrivi druga obitelj. EVO PROBLEMA: ja ubijem oboje vođa, i što da podmetnem u njihova tijela?? probao sam ključeve od onog drugog vođe ali ne radi. jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio
ne, nego trebaš simbol svake kuće podmetnuti kod ove druge, pa daj zaboga ČITAJ šta ti piše u quests!
Black Hawk Down
25-03-2007, 11:42
Ovo nije pitanje nego samo podsjetnik.Dobro ovaj quest mislim da je rijetko tko pronašao. :D.Uglavnom kupite kuću u SKINGRADU te otiđite na zadnji kat(tamo gdje je krevet) i iznad onog stola skočite na onaj prazan postor,iznad stepenica.Tamo ćete pronaći papir na kojem piše da se veliko blago skriva u toj kući.Zatim otiđite u podrum i na onoj drvenoj gredo koja drži krov/pod ćete pronaći hourglass ,a unutar njega je lijepa svotica u stvarima.
Prince-Artas
25-03-2007, 13:14
prošao no moram priznat da sam taj quest vidio u walku tj nisam ga sam našao
Demon Hunter
03-04-2007, 21:46
Ovako prijatelji moze mala pomoć.Obavljam Quest za Mages Guild di moram otić u neku pećinu.Vahtacen Cave.Quest je Vahtacen Secret i dao mi ga onaj mage u bijelom odjelu u Arcane University.
Moram ispucat magije na neko kamenje,znam da su dve magije Frost,Fire.I ima jos dve nesto za Magicku i Fortify pa me zanima kako ide Quest.Mislim da je neko na pocetku napisao o tome Questu.
Thanks.
McPingvin_v2.0
03-04-2007, 21:57
imaš u nekoj prostoriji par scrollova za to.
Moraš ako se ne varam baciti na sebe spell koji ti utjeće na magicku (Fortify) i onda mislim da samo moraš udariti mačem jedan od tih kamenčića!
Ja sam se isto namućio s tim questom :D
Demon Hunter
04-04-2007, 07:58
Da znači ima dve magije jedna za Damage Magicka i druga Fortify Magicka.Ali problem nemogu ih naći.A ove iz prostorije sam ispalio.....žebiga.Di da kupim?
Mages Guildovi
Imperial City - Discount Spells ili tako nesto, to ti je trgovina, mislim da je Marker District
Obavio sam quest kada moram prema onoj mapi ući u špilju i uzeti iz kosturske ruke neki papir il ša je već, izadjem van iz špilje i javi mi da moram nekoga pratiti, a tko je to i gdje je ja nemam pojma....pa ak se netko sjeća plz :o
Prince-Artas
09-04-2007, 18:50
Obavio sam quest kada moram prema onoj mapi ući u špilju i uzeti iz kosturske ruke neki papir il ša je već, izadjem van iz špilje i javi mi da moram nekoga pratiti, a tko je to i gdje je ja nemam pojma....pa ak se netko sjeća plz :o
jel to ovaj quest?
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Lifting_the_Vale
Demon Hunter
13-04-2007, 23:31
E ljudi jel ima ko da je naiso na neki Unique Quest.Ako je nek ga posta.
Evo upravo obavih zadnji Quest za Mages Guild i posto sam Arch_Mage.Jeste vi isto bili Arch_Mage.
Pozdrav!
Kak mislis Unique Quest?
Da, bijah Arch Mage :)
Prvi sam u svim guildovima, nemam sta vise za igrat, prosao sam i main i gildove :(
Ok sada sam uzeo iz špilje i vratio Madstone kod one ženske u Brumi koja mi je dala prsten za nagradu, i sada nemam više nikakav quest, neznam od koga da uzmem novi.....plz pomoć
Igram Mages guild upravo sad malo jer mi je ostao zadnji reccommendation za obavit , i to onaj u Bravilu.
Prvo sam dosao tamo i nisam uopce mogao pricati s onom Kud-Ei o reccommendationu ali sam nasao na netu da moram upisati setstage 0002D936 10 u konzolu. Ali opet kad idem do onog lika da mi vrati onaj stap nema uopce toga za pricat.
Help?
Demon Hunter
14-04-2007, 23:20
Gameri moze pomoc.Ovako zanima me kako da resim Quest sa onim Mace-om(oruzje) mislim da se zove Rokshater.Pokupio sam taj Mace i sad ga moram odnjet nekoj zenskoj a ja ne znam ko je to!
I ima jos nesto,nabavio sam si Umbra Sword i kad ocu da ga izbacim pise da ne mogu izbacit Quest Items.A Quest za umbru nemam?
Rockshatter odneses zenskoj koja zivi na farmi odma drito izvan Bravila, izadjes iz Bravila na glavna vrata i ravno odma ti je farma
Quest za Umbru dobijes od Clavicus Vile's Shrine-a
Može li plz netko postati scereen svih shirnova na mapi??
Prince-Artas
15-04-2007, 14:43
Prvi sam u svim guildovima, nemam sta vise za igrat, prosao sam i main i gildove :(
nema šanse da si ove sve prešao :)
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 4363/42463 (http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/924363/42463)
@Nightyx
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 4363/43326 (http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/924363/43326)
Nisam modove instalirao :)
A dosadi ti vise igra.
Jesi mozda presao ono kad trebas nes tamo kod nekog lika juzno od chorola nesjecam se sad al kad ga sad ponovno instaliram reci cu ti.
McPingvin_v2.0
21-04-2007, 17:34
sva sreća pa si 2 l33t 4 meh.
Jesi mozda presao ono kad trebas nes tamo kod nekog lika juzno od chorola nesjecam se sad al kad ga sad ponovno instaliram reci cu ti.
STA SI TI REKO :pray:
Black Hawk Down
21-04-2007, 18:29
A znaš nešto ovo mislim,samo da pogledam,a da to je možda :rotfl:
E do suza me ovo nasmijalo :rotfl: Ovo treba u "Provale stoljeća" :rotfl:
omg :rotfl: stvarno je car :D
aha pa da prešo sam ono nešt tamo kod onog lika gdje sam trebo nešt :rotfl:
omg :rotfl: stvarno je car :D
aha pa da prešo sam ono nešt tamo kod onog lika gdje sam trebo nešt :rotfl:
stvarno? :shock:
To je bio tezak quest.Sad sam se sjetio da si trebao poklati neke will-o-whispove te uzet neki mac koji su oni cuvali i vratiti ga tom liku :D :D :rotfl:
Znam da je ovo off topic ali poceo sam igrati prije 3 dana Oblivion jer sam do sada volio samo rpg ali hack n slash gdje leveli idu kada ubijas cudvista i nema toliko razmisljanja kao u Oblivinu no Oblivion je predobar a sada jer ima negdje na ovom forumu slike vasih likova iz obliviona volio bih ih vidjeti
Tsumetai Ryujin
05-05-2007, 22:12
permanent retirement... dark brotherhood quest... KAK DA MU UZMEM EBENI PRST A DA MOGU OTPLATITI BOUNTY!!! ili odsluziti...
Stormcrow
05-05-2007, 22:56
ja sam uzeo resist arrest, otrcao do njega, uzeo prst i poceo bjezat... u divljinu negdje, gdje sam mogao fast travel do onog stola u koji trebas ostaviti prst, i onda opet bjezao, sve dok me u nekom gradu nisu uhvatili i pitali da platim bounty, i ja sam platio, ili idi kod nekog iz thieves guilda i pitaj da ti oni maknu bounty
McPingvin_v2.0
05-05-2007, 23:17
odi u zatvor? :)
Tsumetai Ryujin
06-05-2007, 09:10
pa u tome je i stvar!!! ja njega ubijem i oni me NE pitaju dal se ocu fightat s njima il odsluzit il platit!!!
McPingvin_v2.0
06-05-2007, 10:30
aha, odma te napadnu?
desni klik + activate, iliga yeld. block, kad dođu do tebe stisni activate gumb (space po difoltu) i onda ćeš razgovarati s njima ;)
rijesavam kvest od db di onog high elfa narkomana moram umorit...i zena njegova mi kaze di je.ja malo razmislim, pa se sjetim kak ce tuzna bit.i zabijem joj u bok sufferthorn, 6x damage, i odleti 10 metara :D
narkoman je bio nesto tezi, jer se ufiksao skoomom pa ima 60+ snage, udaram ga katanom i nis mu nije, jedan flare mu zdimim i padne mrtav :?
000rjesavam od magova kvest da mogu uc unutra, neznam iz kojeg grada ugl znam da je neki lik sumonao cudovista pa ga je ova sterala, on je u spilji.pobijem sve zombije, dođem do njega a on sere da ih jos ima i da nece micat misice.help?
mravojed20
08-06-2007, 10:37
nisi ubio sve zombije.temeljito pregledaj špilju.i meni se dogodilo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.