Pogledaj cijelu verziju : Quests...
Prince-Artas
07-05-2006, 22:02
evo ti pa traži
http://www.gamefaqs.com/console/xbox360 ... 27345.html (http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/game/927345.html)
nemam vremena + još što je na engleskom...
a hebiga onda :)
Vako sacekas 2 navece i onda provalis unutra i tamo ces vidjet jedan poecat onaj staromodni i space na to i to je to dalje nastavi sam.
Vako sacekas 2 navece i onda provalis unutra i tamo ces vidjet jedan poecat onaj staromodni i space na to i to je to dalje nastavi sam.
hvala rijesi sam :wink:
Jel netko bio ovdje?
http://img460.imageshack.us/img460/7830 ... ot92ja.jpg (http://img460.imageshack.us/img460/7830/screenshot92ja.jpg)
Tu sam neke duhove ubijao, zajebani su... Jel trebam s onim likovima doci ili mogu sam? Dodem do tog zida, stisnem space i kaže mi "stairs are relased" tako nešto :-s
Jel to quest kad trebaš neku kacigu uzet?
Ne znam tocno, nisam sve slusao... Uglavnom, trebao sam otvoriti jedan prolaz... Na neki stup u sredini prostorije sam morao baciti 4 magije - prvo vatrenu, pra frost, pa za damage magije, pa onda za podizanje magije... I onda mi se taj stup maknio i ja ušao dolje u prolaz... To je tamo
Prince-Artas
08-05-2006, 19:44
Ne znam tocno, nisam sve slusao... Uglavnom, trebao sam otvoriti jedan prolaz... Na neki stup u sredini prostorije sam morao baciti 4 magije - prvo vatrenu, pra frost, pa za damage magije, pa onda za podizanje magije... I onda mi se taj stup maknio i ja ušao dolje u prolaz... To je tamo
sijećam se toga. to je ono kad tribaš pogodit onaj kip nekakvom strijelom. pa gdje si zapeo
sijećam se toga. to je ono kad tribaš pogodit onaj kip nekakvom strijelom. pa gdje si zapeo
Koji kip? Hmm... Mislim da tamo nisam vidio nikakav kip :(
EDIT - zapeo sam, ne znam šta trebam napraviti
Ne to što ti misliš ti je za thievs guild, a ovo je za Mages Guild, to ti je ono sa pillarom, mislim da trebaš nekakvu kacigu uzet ili nešto slično, pa rebale bi ti se spustit stepenice da dokučiš taj kovčeg...
Prince-Artas
08-05-2006, 19:54
Koji kip? Hmm... Mislim da tamo nisam vidio nikakav kip :(
EDIT - zapeo sam, ne znam šta trebam napraviti
ma to je u tom questu, valjda nisi još došao do njega
Ovak, kolko ja znam, jedini stup kojeg trebaš pogodit sa strijelom je zadnja misija za Thieves Guild, a ovo sa pillarom je sasvim nešto drugo, al ne kužim di je zapeo?
Ma evo uspio sam... Negdje sastrane morao sam nesto pritisnuti i stepenice su se digle... Tamo gore je neka kaciga sto sam morao nekom liku u Arcane univercity odnesti...
Razocarao sam se, u ovom questu sam najvise gemova potrosio, najvise potionsa, a nisam dobio ni 1 gold :(
Dosao sam nepripremljen, imao sam samo jedan mac koji moce naskoditi duhovima, pa sam ga morao stalno puniti :(
Rocchiro
08-05-2006, 21:01
Ma evo uspio sam... Negdje sastrane morao sam nesto pritisnuti i stepenice su se digle... Tamo gore je neka kaciga sto sam morao nekom liku u Arcane univercity odnesti...
Razocarao sam se, u ovom questu sam najvise gemova potrosio, najvise potionsa, a nisam dobio ni 1 gold :(
Dosao sam nepripremljen, imao sam samo jedan mac koji moce naskoditi duhovima, pa sam ga morao stalno puniti :(
lol,ja sam bas danas zavrsil s mage guild questovima koji su pre pre lagani dok zavrsis questove s ostalim guildovima :wink:
sad idem da deadric questove :roll:
E jel zna neko jel ims kski quest vezan za slijedeće lokalitete: Blanken March, Cadlew Chapel, Cropsford i Drakelowe?
Zanima me jel sam prešo skoro sve a još mi se igra, jel zna netko?
ja idem kako mi se da... Malo dark brotherhood, pa malo thief pa mage... Fighters guilt još nisam probao :?
questions
1.when you finis final quest,can you play any more??
2.where can you learn new spells?
3.ak si recimo redguard warrior warrior,dal se magija može dovest do savršenstva ko i da si mage?
1.Kad završiš glavni quest možeš igrat dalje, čak možeš igrat dalje ako si prešao SVE questove u igri
2.Spwllove možeš kupit od mnogo ljudi u Mages Guildu i od onih koji rade u Chapelsima
3.Možeš, ali češ imati JAKO malo Magicke...
2.Spwllove možeš kupit od mnogo ljudi u Mages Guildu i od onih koji rade u Chapelsima
da,one ko papire koje moš sam jedanput,al kak da naucim neki spel da bude dugotrajan???thanks
Gle, kad kupuješ iteme (kad razgovaraš s ljudima) imaš znak, krug sa strelicama, e da kupiš spell mora ti se pokazat isti takav ali ima nešt u sredini, razgovaraj s ljudima u Mages Guildu...
Ako hoćeš punit oružja imaš i posebnu ikonu za to (kad razgovaraš s ljudima)...
Ajd meni pomozite plizz..
dakle onaj lik sto me u zadnjem questu u zatvor stavi pogine sta sad???!! :o
KAD SKUPLJAM ALIES FOR BRUMA..JEDAN DVORAC,TAM DI TREBA UC ONO NA KAT MI ZABRANJUJE ULAZ UNUTRA...
vec sam izvan tog grada maknuo oblivion gate i dalje mi nece dat da uđem,isto mi tak nece dat u imperial city-u,sam tam još nisam uništio vrata(ak ih ima)...helpp....
Ajd meni pomozite plizz..
dakle onaj lik sto me u zadnjem questu u zatvor stavi pogine sta sad???!! :o
Samo idi do kraja dungeona i ispred vrata bi ti se trebo opet pojavit, već sam prije reko ja sam ga ubio 3x zaredom dok nisam skužio da mi treba... :D
KAD SKUPLJAM ALIES FOR BRUMA..JEDAN DVORAC,TAM DI TREBA UC ONO NA KAT MI ZABRANJUJE ULAZ UNUTRA...
vec sam izvan tog grada maknuo oblivion gate i dalje mi nece dat da uđem,isto mi tak nece dat u imperial city-u,sam tam još nisam uništio vrata(ak ih ima)...helpp....
Gle, nisi mi baš jasan, al evo, vjerojatno si došo u dvorac po noći, a to znači da kralj spava pa ti je zabranjen ulaz u privatne odaje, pričekaj do jutra kada sjedi tam za tronom...
opet sam zapeo - radi se o duhu... Neki mi covjek rekao da hoda od 8 navecer pa do ujutro na nekom mjestu... I ja ga pratio i na kraju zavrsim na nekom brodu starom nasukanom... Udem unutra ubijem dosta nekih duhove i na kraju oslobodim nekog kostura s lanaca, a na kraju se ispostavilo da je to kostur od tog duha kojeg sam na pocetku pratio... I on mi da mapu sa nekim blagom... Sad se ja ne mogu snaci...... Ima neki X na mapi, jel to moram iskopati i kako da nadem to mjesto?
Znam koji je to quest samo pogledaj mapu i trebala bi ti se pojaviti oznaka na mapi gdje ti je blago(nalazi ti se pod vodom).
*SPOILER*
Nagrada i nije nešt posebno...
[quote="dabl eM":25m7x9hn]KAD SKUPLJAM ALIES FOR BRUMA..JEDAN DVORAC,TAM DI TREBA UC ONO NA KAT MI ZABRANJUJE ULAZ UNUTRA...
Gle, nisi mi baš jasan, al evo, vjerojatno si došo u dvorac po noći, a to znači da kralj spava pa ti je zabranjen ulaz u privatne odaje, pričekaj do jutra kada sjedi tam za tronom...[/quote:25m7x9hn]
ma sam mi kažite kak u skingradu i imperial city-u doč do kralja...
u skingradu mi po meapi treba ic na kat,a tam me nikad ne pusti...ni po danu...help??
Pa moraš pričekat da ti kralj bude na tronu...
Imperial City nema kralja, on je ubijen, remember.... :?
Pa moraš pričekat da ti kralj bude na tronu...
Imperial City nema kralja, on je ubijen, remember.... :?
da,da, al di da onda tražim??
i u skingradu kak se dođe do throna???
Pa reko si gore u Brumi, Skingrad je potpuno druga stvar....
Ovak u main hall-u u Skingrad Castleu razgovaraj sa likovima i jedan od njih ti je glasnogovornik counta (Count je vampir) i on bi ti trebo otić po Counta...
Pa reko si gore u Brumi, Skingrad je potpuno druga stvar....
Ovak u main hall-u u Skingrad Castleu razgovaraj sa likovima i jedan od njih ti je glasnogovornik counta (Count je vampir) i on bi ti trebo otić po Counta...
yo thanks prešo,vec sam našo i oklop od starog od uriel septima,tamriel il kak se zove
i sad sam na questu poklje toga....
kolko do kraja po main questu??
jel mi moze netko reci o main questu... Ja sam sad skupio one 4 knjige... Sad trebam naci njihovo znacenje. Neki mi lik rekao da pocetna slova nesto kriju :?
Početno slovo od svakog poglavlja ti krije poruku, ali ako ti se neda s tim razbijat glavu pričekaj par dan a i ona će ti sve reći...
Početno slovo od svakog poglavlja ti krije poruku, ali ako ti se neda s tim razbijat glavu pričekaj par dan a i ona će ti sve reći...
Problem je sto je vise ne mogu naci...
e,ovak,našo sam oklop tiber septima i sad sam na questu poklje..opet tražim neš...
ušo sam vec u podzemlje,došo do jedne velike dvorane(valjd vec blizu objekta) i kad dođem do vrata ne piše mi da se otvaraju drugdje,neg neš slicni,cek idem pogledat sta piše...
e,piše: this gate is opened remotly,a quest je:miscarcand..
anyone help??
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests
e,dal ko oce da mu dam save game,pa da mi pomogne oko jednog questa u brumi....nema veze sa guildovima....
brw-prešo sam main quest :) na medium sa 11levelom :D
kakav quest odradio sam sve ingame questove.
1brotherhood betrayed u brumi došo sam do vlasnika one krcme i on mi nece rec i ne mogu ga podmitit.....
2 thieves guild,kad sam ukro neku glavu/kipic iz neke grobnice i podmetnuo nekoj babi,trebam rec to šefu cuvara,a on mi ne verova...
još na pošetku thieves questova...
1brotherhood betrayed u brumi došo sam do vlasnika one krcme i on mi nece rec i ne mogu ga podmitit.....
2 thieves guild,kad sam ukro neku glavu/kipic iz neke grobnice i podmetnuo nekoj babi,trebam rec to šefu cuvara,a on mi ne verova...
Mora mu disposition biti veći.
probaj charm imas u Bravilu spell charm 12 i moze ga svako kastat i odradi dalje.
[quote=Kenyi]kakav quest odradio sam sve ingame questove.
Mora mu disposition biti veći.[/quote:1dismp0p]
a prvo???
e,i nisam baš najbolji charmer...ima koji better way,i warrior sam,tak da carolije..
Rocchiro
12-05-2006, 21:52
ima ko da je full opremil onu House in Skingrad?Dobiva se kakva nagrada ako je ful opremljena?Priznaje se to ko zavrseni quest ako ju full opremim?ha?ha?aaaaaa
imas jedan quest za tu kucicu.Vidjeces gore na bedroom spratu jedan zid sa jelenima i na njemu ima jedna porukica i nadji je i procitaj je.u basementu imas na gredama ustekan Hourglass pokupi ga i dobices nagradu.
Rocchiro
13-05-2006, 10:19
imas jedan quest za tu kucicu.Vidjeces gore na bedroom spratu jedan zid sa jelenima i na njemu ima jedna porukica i nadji je i procitaj je.u basementu imas na gredama ustekan Hourglass pokupi ga i dobices nagradu.
znam,to sam rjesil,al zanima me dal se isplati kupiti sav namjestaj,dal dobim neki quest ili nekaj
ne dobijes
al si zavrsio quest house in skingrad
Rocchiro
13-05-2006, 22:33
ne dobijes
al si zavrsio quest house in skingrad
ok,probal sam i kuzim.da,priznaje se ko zavrseni quest
znam da j3 vec neko pito,al:
1.ona kuca u anvilu koju kupiš i u kojoj je u podrumu portal,kak ga otvorit???
2.koja je najbolja rasa za cistog mage-a
Rocchiro
14-05-2006, 08:54
1.odi van iz podruma i potrazi po kuci kostursku ruku i neki papir na podu,pokupi ih.onda ides do onog tipa koji ti je prodal kucu i on bu otvoril portal
2.za cistog magea...breton?
Cisti mag je Bretonac i jos nadjes mundane ring i resistas MAGICKU 100% prava sminka!
super,jer sad cu prec sve questove osim shrinea i mages guilda jer sam warrior,a sad cu uskoro bit mage,ispocetka.....jooj....
do sad se opće nisam služil magijom,osim onim stapovima...
Ima jedan quest.. (čuda li)
Nalazi se u Brumeu (tako nekako), i moram naći vampire huntera u tom gradu, obišao sam sve nikako da ga nađem, svi govore da je ubio prvog vampira u gradu, upute me u jednu kuću i tamo nađem Burmeusku stražu, koji govore da se nemogu približiti tom tijelu jer nisam član te "gilde"...
Da li netko možda zna kako naći tog vampira i kako postati član te gilde?
Hvala
Evo main quest sam preso...
DI da nadjem onaj Dragon armor*
Ima jedan quest.. (čuda li)
Nalazi se u Brumeu (tako nekako), i moram naći vampire huntera u tom gradu, obišao sam sve nikako da ga nađem, svi govore da je ubio prvog vampira u gradu, upute me u jednu kuću i tamo nađem Burmeusku stražu, koji govore da se nemogu približiti tom tijelu jer nisam član te "gilde"...
Da li netko možda zna kako naći tog vampira i kako postati član te gilde?
Hvala
Razgovaraj sa ženom unutra
Evo main quest sam preso...
DI da nadjem onaj Dragon armor*
Čekaj 2 tjedna i pojavit će ti se u Imperial Armory-u, to ti je zgrada u Imperial City Prisonu.
jer valja sta tja okloP :)
Pa baš i ne, izgleda cool, al je zapravo jako slab i ima neke shity enchanments
no, imaš mod na http://www.planetelderscrolls.comSkoji dodaje armor koji izgleda poput ovoga (ali ima karakteristike Deadric armora) + štit + mač...
1. za cistog magea je bolji breton ili high elf,jer mi ovaj prvi nema destruction
2.ona kuca s portalom u anvilu,na koje tocno katu nac te kosti i spis.???
Rocchiro
14-05-2006, 17:17
imam prob.ko mi da quest Vampire cure?razgovaral sam za Raminus Polusom u Arcane university i countom Skingradom i nijedan nema topic Vampire cure!help!!!
Prince-Artas
14-05-2006, 17:27
imam prob.ko mi da quest Vampire cure?razgovaral sam za Raminus Polusom u Arcane university i countom Skingradom i nijedan nema topic Vampire cure!help!!!
ja sam prvo razgovarao s svećenikom
Rocchiro
14-05-2006, 17:32
mislis Raminus Polus?
Prince-Artas
14-05-2006, 17:33
mislis Raminus Polus?
nesjećam se. mislim da može bilo koji fratar
Rocchiro
14-05-2006, 22:10
[quote=hanzaplast]imam prob.ko mi da quest Vampire cure?razgovaral sam za Raminus Polusom u Arcane university i countom Skingradom i nijedan nema topic Vampire cure!help!!!
mislis Raminus Polus?
nesjećam se. mislim da može bilo koji fratar[/quote:1it4ivax]
skuzil sam u cemu je bil prob...i sam sam trebal postati vamp...ja sam mislil da se moze bez toga
skuzil sam u cemu je bil prob...i sam sam trebal postati vamp...ja sam mislil da se moze bez toga
lol :rotfl:
1. za cistog magea je bolji breton ili high elf,jer mi ovaj prvi nema destruction
2.ona kuca s portalom u anvilu,na koje tocno katu nac te kosti i spis.???
3.jel neko zna kak nac vampirske misije i pit krv??? ili kak se liječi,probo sam u crkvi,al mi je reko da sam pre zlocest,kak da se popravim??
anyone??
ima ti negdje tema o tome(na ovom forumu) zove se vampirizam ja mislim,i nema nikakvih vampire misija,a trebas platiti bounty guardu jer ti 100 posto zbog toga nedaju da se izlijecis.
ima ti negdje tema o tome(na ovom forumu) zove se vampirizam ja mislim,i nema nikakvih vampire misija,a trebas platiti bounty guardu jer ti 100 posto zbog toga nedaju da se izlijecis.
a 1 i 2??
i di na vampire misije onda???
Rocchiro
15-05-2006, 17:35
a 1 i 2??
i di na vampire misije onda???
vampir misija ti je samo jedna,dok si vampir razgovaraj s nekim svecenikom (imas ih u svakoj crkvi) o "Vampire cure" and so it beginns...
daj molim nek neko pogleda gor i kaže m 1 i 2?pljizzzzzzz
1. Pojma nemam, nikad nisam bio mage
2. Pa gle, cijela kuča ti je u mraku uzmi nighteye item, spell i traži po kući jedan ormam, s tog ormara ti je pala ta kandža, btw. ormar svijetli ko betlehem!
1. Pojma nemam, nikad nisam bio mage
2. Pa gle, cijela kuča ti je u mraku uzmi nighteye item, spell i traži po kući jedan ormam, s tog ormara ti je pala ta kandža, btw. ormar svijetli ko betlehem!
valjd ce tu korisitit ili je to to-onaj vampite spell za po mraku.....fala
e,zadnja misija za thieves guild.....save-o sam kad padam iz nekog ognjišta....jel ko zna DI NAC ELDER SCROLSE????
Gle, pa trebo si, kad si došo tam do onih sljepih likova, sjest u stolicu i pričekat da ti oni donesu jedan. NIPOŠTO NE RAZGOVARAJ S NJIMA JEL TI INAČE SVE PADA U VODU!
Rocchiro
16-05-2006, 22:11
[quote="Lunatic_777":24s1ih83]1. Pojma nemam, nikad nisam bio mage
e,zadnja misija za thieves guild.....save-o sam kad padam iz nekog ognjišta....jel ko zna DI NAC ELDER SCROLSE????[/quote:24s1ih83]
ima jedna super stvar zvana journal :)
1.bolji Breton
2.na prvom pored kostura.
[quote="Lunatic_777":2k2wjk1r]1. Pojma nemam, nikad nisam bio mage
e,zadnja misija za thieves guild.....save-o sam kad padam iz nekog ognjišta....jel ko zna DI NAC ELDER SCROLSE????
ima jedna super stvar zvana journal :)[/quote:2k2wjk1r]
Da, da čuo sam za to navodno ti i iskoči svaki put kada se nešto zapiše u njega :rotfl:
[quote="dabl eM":3dh90q0h][quote="Lunatic_777":3dh90q0h]1. Pojma nemam, nikad nisam bio mage
ima jedna super stvar zvana journal :)[/quote:3dh90q0h]
Da, da čuo sam za to navodno ti i iskoči svaki put kada se nešto zapiše u njega :rotfl:[/quote:3dh90q0h]
ma,ja sam udario onog sljepog priesta i journal mi je reko da nađem put van!!!!
ja pobjego i došo do fox-a i on me otpili,jer ih nisam donio...
sad sam ja gray fox... :D
vec je neko pito,al di nac soul gemove???
ta misiju vampire cure...
revenion
20-05-2006, 08:58
kupi velike pa kad se isprazne nabavi spell soul trap i onda automatski soulove stavlja u soul gemove tak da su ti uvijek puni ili samo trazi po fortovima i dungeonima ducane nemoj jer su uvijek skoro prazni al ti je onaj spell najbolji samo pronadi nesto bolju verziju
Rocchiro
20-05-2006, 10:57
vec je neko pito,al di nac soul gemove???
ta misiju vampire cure...
imas u svagom mages guildu,i skoro u svim ducanima u market districtu
revenion
20-05-2006, 12:33
da al je vecina prazna u arcane universityu sam pronaso u zdjeli nekih desetak gemova 2 su bila grand,3common,1lesser,4 petty ali svi su bili prazni pa ti je glupo slusaj moj savjet nabavi taj spell kojim punis gemove samo dodi do nekog(naravno protivnika)i dotakni ga spellom i njegov soul ulazi u neki soul gem zato ti je spell bolji i dovoljna su ti 2 do 4 gemova za enchantana oruzja!!!!!!!!!!!!! 8)
Pa vi nikako da mu date pravi savjet. Slušaj, obavi quest za Azura's Shrine i dobiješ Azuras Star - punjivi soul gem, puniš ga i prazniš do mile volje. Za punit soul gem ili kupi spell ili uzmi Umbra Sword, on ti baci soultrap spell na 120 sekundi kad nekog udariš. Da dobiješ Umbru obavi quest za Clavicus Vile's Shrine.
revenion
20-05-2006, 19:01
da ali se to moze i sa drugim normalnim gemovima meni radi
Pa može al ti stalno trebaju novi soulgemovi...
revenion
21-05-2006, 11:36
ne meni radi sa samo 3 gema
Jebivjetar
22-05-2006, 16:29
imam misiju di samo morao naci one 4 knjige i dao nekoj zeni da procita dala mi je natrag i rekla da svaka knjiga daje neki trag. ne da mi se citat help pls
Rocchiro
22-05-2006, 16:36
imam misiju di samo morao naci one 4 knjige i dao nekoj zeni da procita dala mi je natrag i rekla da svaka knjiga daje neki trag. ne da mi se citat help pls
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Quests/The_Path_of_Dawn
Jebivjetar
22-05-2006, 16:42
thx dude
revenion
22-05-2006, 18:09
jebote posjeti ju nakon 2 do 3 dana i ona ce ti dati rjesenje to znaci da si malo gluplji pa ne cias dialogse nego ih samo preskaces(kompliment)onda u podne dodi do nekog manjeg hramica u imperial cityu i klikni na tomb i nastavi sa questom
Jebivjetar
22-05-2006, 20:15
kaj ti to smeta kaj ne slusam?????
Mene boli briga slušaš li ti dialoge ili ne ali ovdje se nećete svađati kome se što sviđa.
P.S.: Stavi kakav sig za BF2 umjesto samo slova
revenion
22-05-2006, 21:32
gle ukljuci subtitlse i gledaj i slusaj sto drugi likovi govore i nemoj preskakati razgovore
Jebivjetar
23-05-2006, 13:06
to pre dugo traje i samo pricaju lovacke
revenion
23-05-2006, 15:58
e oda si gl*p :-x
Demon Hunter
23-05-2006, 16:02
Gameri trebam pomoć.Evo upravo igram Oblivion i našo sam neko oružje:ROCKSHATTER.I automatski mi je uključio Quest.Kaže da moram vidit sa nekom MAEVA valda se tako zove ako zna nešto o maču.
Pa kad kliknem da mi pokaže strelicu na mapi nema je.
Našo sam taj mač u Fort Strand pećini kod nekog Norda pokraj grada Anvil.
Nevolim kad mi Questovi budu otvereni,i nevolim kad ih nemogu ili neznam rješit.
Pa zato pomozite.
To ti je mace, a ne mač. Razgovaraj sa ženskom koja drži farmu izvan Anvila.
E jer ima ko slika onog dragon armora :boohoo:
Armor je po izgledu ZAKON, ali u performancama suxa, ja ti preporučam da si skineš ovaj mod: http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... ail&id=495 (http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=495)
Demon Hunter
23-05-2006, 20:56
Evo ljudi opet sam zapeo.Imam Quest za Guild kada moram ubiti one lavove za onu zensku ubijem ih obadva.Zatim me pošalje da pričam sa nekom ženskom Quil-Weawe tako nešto zato sto misli da je ona umjesana u to sve.Ali zenska neće nista da priča iso sam na bribe do maximuma i opet nista.
Demon Hunter
24-05-2006, 11:33
Evo opet trebam pomoć!
1.Quest za Azura Shrine kada moram naći Deadra artefact,dođem do ti likova ali neće ništa da mi kazu.Jel mozda imam manji personality?
2.Ovo nije bitno.Ali kupio sam kuću u Chorollu mislim da je tamo,ili u okolici.Nekako se zove Benerus Manor tako nešto.Kupi sam je za 5000 zlata,od njegovog unuka.
Jel se moze nekako preimenovat da se zove na moje ime.Jel dao mi je i neko pismo,u kojem piše da idem u Imperijal City u neku Arhivu za neke paprire :D .Uostalom to mi je i Quest.
Ovak, za shrine, trebaš se ušuljat u kuću i pustit da dva lika da pričaju (NESMIJU TE SKUŽIT!) i onda će ti reći lokaciju.
I počni čitat journal ili slušat likove šta ti pričaju.
Demon Hunter
25-05-2006, 22:52
E Gameri kako je,evo skonto sam sve Questove i polako prelazim.Samo me zanima da mi kazete gdje ima onih likova koji ti prodaju opremu za kucu i u kojim gradovima.Da kupio sam kuću u Anvilu.
Jel mi mozete odgovorit dali se moze preimenovat ime kuce.
Thanks.Braćo po igrama nije bitno sta nam kazu keva i stari sto sjedimo pred monitorom i neizlazimo na sunce.Takvi smo kakvi smo.Jer nama je uzivanje igrat igre.A oni koji kazu da su igredosadne i nema koristi od njih neka se ...... :D
THE GAMES WILL LIVE,UNTIL WE LIVES. :wink: :wink: :wink:
Da i PcPlay rules. :ekipa:
Rocchiro
25-05-2006, 23:17
E Gameri kako je,evo skonto sam sve Questove i polako prelazim.Samo me zanima da mi kazete gdje ima onih likova koji ti prodaju opremu za kucu i u kojim gradovima.Da kupio sam kuću u Anvilu.
Jel mi mozete odgovorit dali se moze preimenovat ime kuce.
Thanks.Braćo po igrama nije bitno sta nam kazu keva i stari sto sjedimo pred monitorom i neizlazimo na sunce.Takvi smo kakvi smo.Jer nama je uzivanje igrat igre.A oni koji kazu da su igredosadne i nema koristi od njih neka se ...... :D
THE GAMES WILL LIVE,UNTIL WE LIVES. :wink: :wink: :wink:
Da i PcPlay rules. :ekipa:
kad kupis kucu,pise ti u journalu kod koga mozes kupiti namjestaj.ko si kupil onu kucu u Anvilu s duhovima,za nju ti nema namjestaj onaj tu radi questa.kolko ja znam,ime kuce nemozes mijenjati
ime kuće se nemože promijenit, kuća u Anvilu već ima sav namještaj, kad kupiš svaku kuću u journalu ti piše gdje možeš kupiti namještaj.
Meni kaze na file planetu da se trebam regat i ja se regam i trazi novce :rotfl:
Demon Hunter
27-05-2006, 23:02
Da zanm da ti odma u Questu kaze di moras kupit opremu.Ali je problem sto to ne pise.Nema da mi kaze di da kupim opremu za kucu u anvilu.Evo ovo pise:
"I ve arrived in my new hous in Anvil,Benirus Manor.Looks like the place may need some work,but it was great deal i jus could t pass up.I can now make myself at home."
I nema nista vise iza toga a Quest mi jos otvoren.Pomozite treba mi ta kuca kako bih skupljao oruzje i ostale stvari. :cry: :cry: :cry:
Odspavaj jednu noć u toj kući i napadnu te duhovi (zato ti je tak jeftino prodana), dalje slijedi quest sam, nakraju ti netrebaju stvari za tu kuću jer ih automatski dobiješ, a za ostale ti treba...
Demon Hunter
29-05-2006, 18:59
E Lunatic.Hvala ti na pomoći u rešavanju Questa za Benirus Manor.Pozdrav.
ma nema na čemu, uvijek mi je drago pomoći :wink:
kako kupit kucu u Anvilu? onu s duhovima? razgovarao sam s mnogo ljudi,ali nista,pliz help!!
pa moraš se raspitat u Anvilu i onda ti oni kažu da jedan lik prodaje kuću...
Rocchiro
30-05-2006, 11:20
kako kupit kucu u Anvilu? onu s duhovima? razgovarao sam s mnogo ljudi,ali nista,pliz help!!
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Where_Spirits_Have_Lease
Ok, HVALA SWIMA!!!!!! :pray: :D
Kako preci onaj quest u Charolu sa slikom,htio sam kupiti kucu a ona kaze da moram naci lopova koji je ukrao sliku.Ispitao sam ih sve a mislim da je mage kriva.A nikako da dokazem. :pray: :pray: :pray:
Prince-Artas
30-05-2006, 19:08
Kako preci onaj quest u Charolu sa slikom,htio sam kupiti kucu a ona kaze da moram naci lopova koji je ukrao sliku.Ispitao sam ih sve a mislim da je mage kriva.A nikako da dokazem. :pray: :pray: :pray:
imaš mrlju na podu blagavaonice (dolje desno u prostoriji di se nalazi countless)
Nastavak
Tema "nasel sam neki NOTE"
Note
"Go to the end of the street
Turn left
Take the next right
If you see the house with the fallen roof you've gone too far
Knick dwice, pause, knock again
They'll let you in
Be sure to have the money"
note se nalazi južno od Anvila, u luci Gold Coast, na brodu imena Serpent's wake
za uzeti note treba prihvatiti quest (The ghost ship of Anvil) koji daje high elfica Varulae (pronaći njenu kristalnu kuglu) jer inaće ne možete u brod (zaključana vrata, baš trebaju ključ)
lako ćete ga sada naći
pitanje za one koji dobro znaju tj bolje od mene engleski
što znaći "fallen roof"
znam prijevod "pali krov", ali kakav je to krov, srušeni možda?
Ja mislim da ti taj note nije nikakav quest, obavio sam taj quest sa tim brodom, ali pismo je, ja bar takko mislim, tamo čisto iz razloga da se nađe tamo...
...ali jučer sam nabasao na jednu odličnu poveznicu između Bloodmoona i Obliviona, naime NW od Aerian's campa u planinama ima jedan vidikovac (ime mu je Dive Rock)odakle se vidi cijeli Tamriel i kad tamo stanete izbaci vam se prozor kako vam pogled jako seže i u kartu vam se ucrta par lokacija. Ali da se vratim na poveznicu, znate li onaj qust da postanete poglavica Thirska i kad ubijete ono čudovište, e pa ona ženska je postala opsjednuta tim čudovištem i čula je priče o majci od tog čudovišta i uglavnom ako malo slijedite put od tog vidikovca prema W, SW, naći će ćete to čudovište i to vam čudovište ima par stvari od te ženske koja vam je dala quest da postanete poglavica u Thirsku, ma prejebeno :pray:
vjerojatno nije jer bi se otvorio novi quest, a našao sam već barem 10 notes, recepti, što koji lik kupuje u dućanu itd (to sigurno nisu questovi)
disconnect, play oblivion, going to dive rock
Rocchiro
02-06-2006, 12:38
Ja mislim da ti taj note nije nikakav quest, obavio sam taj quest sa tim brodom, ali pismo je, ja bar takko mislim, tamo čisto iz razloga da se nađe tamo...
...ali jučer sam nabasao na jednu odličnu poveznicu između Bloodmoona i Obliviona, naime NW od Aerian's campa u planinama ima jedan vidikovac (ime mu je Dive Rock)odakle se vidi cijeli Tamriel i kad tamo stanete izbaci vam se prozor kako vam pogled jako seže i u kartu vam se ucrta par lokacija. Ali da se vratim na poveznicu, znate li onaj qust da postanete poglavica Thirska i kad ubijete ono čudovište, e pa ona ženska je postala opsjednuta tim čudovištem i čula je priče o majci od tog čudovišta i uglavnom ako malo slijedite put od tog vidikovca prema W, SW, naći će ćete to čudovište i to vam čudovište ima par stvari od te ženske koja vam je dala quest da postanete poglavica u Thirsku, ma prejebeno :pray:
presel sam to...steta kaj monster nema nikakav item :(
Prince-Artas
02-06-2006, 18:57
jel itko igrao onaj quest s onim dvorcem šta se dobije u službenom plunginu. tribam namještaj kupit za njega u nekog trgovca i kad kupim quest mi je i daje aktivan. šta sada. jel možda i ovo hebeni b:u:g :?
Kaki dvorac, jel misliš na onaj Wizards Tower?
Prince-Artas
02-06-2006, 20:35
Kaki dvorac, jel misliš na onaj Wizards Tower?
da, kupim sve za taj dvorac ali mi je quest i dalje aktivan
Nemogu ti pomoći, nisam si instaliro taj mod, ja sam Warrior a to je za Mageve,
mene zanima di je to (dive rock)? budite malo konkretniji, jer nisam nasel taj kamp...
a je ko nasel pale pass??? iznad brume je a quest vam da glavna baba u brumi...
ok, pale pass nije uopce problem, samo jako puno skeletona...
zanima me quest "armorer trening"... gin-wulm me pita kaj mi znaci ime HAZADIR i dal mi je hint da bi mi knjiga u first edition mogla dati odgovor... kupil sam sve knjige i sve sam ih procital s polica, al nista... uopce mu nemogu ponuditi nijedan odgovor osim "nothing"...
Ja mislim da trebaš pročitat knjigu Armorer Challange...
jesam, i povecal mi se armorer, al kod tipa je jos uvjek samo odgovor nothing i nist drugo... pum opet pogledal, hvala...
evo mene s još jednim questom koji nema bas nikakvih tragova, a u svekom razrusenom dvorcu najdem po dvije te flase, naime, rijec je o questu "a venerable vintage" a flaša se zove "shadowbanish wine" (mislim da je 3 minute night eye i pozdere nest sitno neceg dvojeg), ak ko kaj zna nek sve napise...
Taj quest ti da ženska u onom Inn-u odmah na izlazu iz Imperial City-a kod mjesta Weye. prvo ti da, ja mislim, 500 golda kad joj doneseš prve četiri boce, a zatim za svaku posebno 150 ili 250 golda, nesjećam se...
no, jer meni niko nije dal taj quest nego sam nasel vec 8 flaša...
Pa, dobro, onda ti je još lakše, sam razgovarš sa ženskom i odmah joj daš flaše ako želiš preći quest...
oblivion B U G???
igram i nađem neki dnevnik (nisam ni skužio da je to quest item), igram dalje i odem u fighters guild po novi zadatak i kaže ženska da razgovaram sa nekim tipom dolje, i tada mi se pojavi quest (jer sam našao dnevnik) i dođem dolje pitam tipa a on meni što čekam, zašto ne riješm zadatak, a kamo trebam ići???
pogledao sm quest je "Unfinished business"
postoji neko rješenje osim loadanja prije toga?
a zna ko di najti "high fane" al se drugacije zove, to je onaj neki ruin...
i, da, procital sam armorer challange i nije mi pomoglo oko questa armorer trening...
jos jedno pitanje (nasel sam par vrata obliviona, pa me zanim dal se isto zatvaraju kad maknes onaj stone i dal je taj stone uvjek isti il je svaki put drugaciji (jer prva ima samo neki shit za magicku)???
Demon Hunter
04-06-2006, 22:53
E pomozite.Učlanjujem se u Mages Guild.Napravio sam sve za Recomendation.Osim u Chorrolu.Dođem kod onog lika Gušter i obavim sve Questove za njega i ništa?
A imam i Quest isto u Chorrolu kada moram onoj ženskoj Bretonki donjet knjigu "Fingers of the Mountain".Našo sam knjigu i prvi put je odnio tom gušteru.Ali sad mi je sumnjivo,ženska je uporno tražila da dobije tu knjigu.Tako da sam je ponovo ukro i donjeo njoj.I dobio Quest da moram ići na neki "Clod Top",i da moram uzet neki power tako nešto.Ali kad dođem tamo nema ništa ima neka ruševina i u sredini kamen.
Pa me zanima jesu li ta dva Questa povezani kako bi dobio Recomendation za Chorrol.Pomozite.
Postao sam Knight of the Thorne :D :D :D
Rocchiro
05-06-2006, 06:16
E pomozite.Učlanjujem se u Mages Guild.Napravio sam sve za Recomendation.Osim u Chorrolu.Dođem kod onog lika Gušter i obavim sve Questove za njega i ništa?
A imam i Quest isto u Chorrolu kada moram onoj ženskoj Bretonki donjet knjigu "Fingers of the Mountain".Našo sam knjigu i prvi put je odnio tom gušteru.Ali sad mi je sumnjivo,ženska je uporno tražila da dobije tu knjigu.Tako da sam je ponovo ukro i donjeo njoj.I dobio Quest da moram ići na neki "Clod Top",i da moram uzet neki power tako nešto.Ali kad dođem tamo nema ništa ima neka ruševina i u sredini kamen.
Pa me zanima jesu li ta dva Questa povezani kako bi dobio Recomendation za Chorrol.Pomozite.
mozes ju odbiti i reci joj da joj nedas knjigu... 8)
Demon Hunter
05-06-2006, 10:47
Da to sam prvi put napravio.A ona uporno trazi knjigu.A i sad sam sacuva taman kad sam počeo obavljat Quest.A i onaj gušter me j... u zdrav mozak.Retardirani idiot neće da mi da recomendation za mages guild.
Demon Hunter
05-06-2006, 10:47
:killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou:
ja sam tu knjigu prvo dal toj zenski, pa mi je sljedeci dan dala prijevod knjige, a poslje sam ju njoj ukral i vratil onom u mages guildu...
u taj kamen na sredini trebas ispaliti shock magiju, al se potrudi da ti je health pun jer ti puno oduzme kad te baci otraga... a kao nagrada ti je magija sa 100 shock damage on target, al treba nekih 1400 magicke da bi se ispucala, tak da...
Demon Hunter
05-06-2006, 12:06
Problem je što ja nisam Mage i nemam tolko Magicka.Ali nešto ću smisliti.Zanima me kako da dobijem Recomendation za Chorrol.Ovo drugo nije bitno.Pomozite oko Guilda!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry:
Rocchiro
05-06-2006, 15:02
Problem je što ja nisam Mage i nemam tolko Magicka.Ali nešto ću smisliti.Zanima me kako da dobijem Recomendation za Chorrol.Ovo drugo nije bitno.Pomozite oko Guilda!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry:
ni ja nisam bil mage,al sam nabavil scroll 8)
Demon Hunter
05-06-2006, 18:31
Dobro rešio sam ovaj Quest sa knjigom.A kako za Recomendation za Chorrol! :cry: :cry: :cry:
Poludit ću ako to nedobijem Recomendation a nevolim Cheatat! :rambo:
Demon Hunter
05-06-2006, 21:04
Evo rješio sam Quest za Mages Guild.Bio neki bug pa nije teo da prebaci na sledeći Guilda Recomendation.Ali sad sam ušo.
ja imam pitanje u vezi onog tipa koji skuplja one neke statue iz onih ruina (jedan kosta 250, a lik daje 500), donesel sam mu ih 4, onda mi je vec dal neki drugi quest da miu treba neki panel iz high fane-a, i to sam mu donesel, onda je trazil neku krunu (postojale su dvije, a ja sam mu dal bas onu koju on trazi) i onda u nekom onom ruinu se pretvoril u zlog kralja iz davnina, ubil sam i njega i sve one nemani, pa me zanima dal je ko tom liku donesel svih 10 statua i kaj bi se dogodilo da sam mu dal krivu krunu (jer me zenska kojoj sam ukral tu krunu upozorila da bi moglo biti svega ak ta kruna dospije u krive ruke)...
Tih 10 statua mu nisam dao pretpostavljam da bi diobio 5000 golda...Ako mu daš krivu krunu on umre i krenu te gađat oni kristali...
Jel zna neko jel ima kaki quest vezan za Blankenmarch?
Evo ovako danas sam poćeo igrat glavni quest do sad sam obavljo sporedne i otkrivo cjelu mapu.
E sad imam problem s ovom misijom:THE PATH OF DAWN: kaže mi da
moram ići u gren emperior way where tower touches delaj sun to find whatt can be found.
E i ja dođem tamo na groblje gdje je ta kupola i klikam na nju i ništa se nedogađa malo sam zujo po groblju i ništa.Molim pomoć.
Iam još jedana stvar koja mi nije jasna dobio sam Recomendations u svim gradovima i još uvjek nemogu uć u Arcane Unvrstiy.
Prićam s tipom i on mi kaže u hawent earnd recomendations fromm all indiwiduals.Sve gradove sam prolazio ponovo ulazio u svaki mages guild i provjeravao da slućajno neki grad nisam zaboravio al ništa zaradio sam recomendation u svim gradovima.Jedino nisam u iperial cityu tu ni nema mages guild.
Moraš u podne bit kod te kripte i onda će onaj znak na njoj zasvijetlit i dobit ćeš označeno mjesto na mapi di trebaš ić.
A kaj se mage guilda tiče,il je bug,il ti nekaj fali. jer,kad dobiješ zadnju preporuku,onaj ko ti ju da kaže da sad imaš sve i da se javiš u IC
Demon Hunter
09-06-2006, 21:05
Da znam rešio sam taj Quest.Bio neki bug to sam htio napisat ali mi to izbacilo i meni je bilo čudno.
Moraš u podne bit kod te kripte i onda će onaj znak na njoj zasvijetlit i dobit ćeš označeno mjesto na mapi di trebaš ić.
A kaj se mage guilda tiče,il je Modru Lastu,il ti nekaj fali. jer,kad dobiješ zadnju preporuku,onaj ko ti ju da kaže da sad imaš sve i da se javiš u IC
Kaj je to Modru Lastu o ćem vi prićate ili šta trošite dajte i meni malo.
Kakva Modra Lasta.
A što se tiće misije Path of Dawn skužio sam ono s onom kupolom na grobljiu moro sam biti tamo točno u 12 i onda se mapa zacrveni.
E sad glavni problem su mi recomendations za Arcane Univrsty.
Iz svih gradova sam zaradio recomendations i neznam kaj mi fali.
Kada pokušaš napisati riječ b u g uleti cenzura s foruma i umjesto b u g ti napiše Modru Lastu(jer je B U G ime časopisa)
Kada pokušaš napisati riječ b u g uleti cenzura s foruma i umjesto b u g ti napiše Modru Lastu(jer je B U G ime časopisa)
Aha LOL.
Ja gledam koj K...C kakve veze ima Modra Lasta sa OBLIVIONOM.
Koja cimalica stari moj.
Tih 10 statua mu nisam dao pretpostavljam da bi diobio 5000 golda...Ako mu daš krivu krunu on umre i krenu te gađat oni kristali...
e, a ako mu das pravu (jer je kriva vrednija, al na kraju opet imas oba dvije) onda on postane bad kralj i pocnu te gadjati oni lebdeci mage-i s svakakvim staff-ovima (a ima ih puno dobrih) i summon-aju ti svakakve monstere... a staff-ova ko u prici...
i da, naravno da je 10 statue-a po 500 golda = 5000 golda
10*500=5000, ne??? cista logika, ak doma nemas akvarij, onda si p.d.r (ak neznate vic di mujo cita knjigu LOGIKA)
e, a ako mu das pravu (jer je kriva vrednija, al na kraju opet imas oba dvije) onda on postane bad kralj i pocnu te gadjati oni lebdeci mage-i s svakakvim staff-ovima (a ima ih puno dobrih) i summon-aju ti svakakve monstere... a staff-ova ko u prici...
i da, naravno da je 10 statue-a po 500 golda = 5000 golda
10*500=5000, ne??? cista logika, ak doma nemas akvarij, onda si p.d.r (ak neznate vic di mujo cita knjigu LOGIKA)
znam ja šta se dogodi i kad mu daš pravu i kad mu daš krivu jer sam sačuvo prije toga pa sam baš isprobo sa obadvije, znam taj vic, lol :rotfl:
heeelp!!! obavljam quest za Sanguine-a i trebam spellat neku žensku sa Stark Reality.... a ne mogu uci u sobu gdje je "party" jer uvijek jedan guard stoji na vratima...heeelp!!! unaprijed hvala :wink:
heeelp!!! obavljam quest za Sanguine-a i trebam spellat neku žensku sa Stark Reality.... a ne mogu uci u sobu gdje je "party" jer uvijek jedan guard stoji na vratima...heeelp!!! unaprijed hvala :wink:
Meni je muka isto taj quest bio,izgleda da je pokvaren. Jer-treba izgleda pogodit pravo vrijeme kad doć tom tipu,treba imat neku finu obleku-Deceiver's Finery jako dobro dođe,a onda samo treba pokušavat... Na kraju kaže nekaj tipa nisi na popisu,al si odgovarajuće obučen pa valjda možeš unutra.
Heh,onda je tek pravi problem nastupio,grofica mi je ostala gola i ostatak igre... :rotfl:
e ovak za taj quest...Ili vam disposition kod tog guarda mora biti visok ili dođite u pic-pic ojeći/armoru (čitaj skupoj/om). Npr. Glass, Ebony, Deadric armor, ili neku skupu odjeću, najjednostavnije vam je obuć se kak spada i podmitit guarda...
zast svi pisu da podmitis guarda, ak je to nemoguce... samo treba najti odgovarajucu kombinaciju odjece... i po mogucnosti ne zavrsit u zatvoru jer vam se nest smanji...
E ovak, evo imam i ja problem, prelazim ponovo igru i sad obavljam quest za Umbacana, trebam mu donest one Ayelied Statues, al ja mu ih želim sve donest, ostale mi još trei i neznam gdje su ostale, bio sam u svim ruinsima koje mi on da i još sam bio u Vilverinu i Wendiru, koje su još ostale?
znam da je jedan sjever-sjeveroistok od imperial city-a, si tam pgledal??? toga sam ja nasel prvoga i prodal ga za nest sitnog......
to ti je Vilverin, prvi ruin kojeg vidiš kad izađeš iz kanalizacije, odmah napočetku igre...meni trebaju ostali...inače idem poredu od Anvila pa proć cijeli Cirodiil dok ih nenađem... 8)
to ti je Vilverin, prvi ruin kojeg vidiš kad izađeš iz kanalizacije, odmah napočetku igre...meni trebaju ostali...inače idem poredu od Anvila pa proć cijeli Cirodiil dok ih nenađem... 8)
Statues can be found in the following ruins: Culotte, Fanacas, Mackamentain, Moranda, Ninendava, Sardavar Leed, Vilverin, Welke, Wendelbek, Wendir, Wenyandawik.
bilo bi ljepo da si ti sam to napisal, al nema veze...
i na koju foru ih je tu 11???
bilo bi ljepo da si ti sam to napisal, al nema veze...
i na koju foru ih je tu 11???
Da sam ih sam napisao? MA za koji vrag bi sam to pisat kad mogu copy-pasteat sa jednog od siteova? Ionako ima za prevest nekih 5 riječi,why bother?
Sardavar Leed - sam da se zna, u ovoj nema statue...
http://guides.gamepressure.com/theelder ... asp?ID=959 (http://guides.gamepressure.com/theelderscrolls4oblivion/guide.asp?ID=959)
Baci pogled pa pročitaj. Možda samo nisi najbolje pretražio. Il fulao kakav detalj.
pa znam da je tak lakse, i ja bi tak napravil...
mislil sam da si ti obavil taj quest...
http://guides.gamepressure.com/theelder ... asp?ID=959 (http://guides.gamepressure.com/theelderscrolls4oblivion/guide.asp?ID=959)
Baci pogled pa pročitaj. Možda samo nisi najbolje pretražio. Il fulao kakav detalj.
Ne, našao sam svih 10 statua, a u toj ruševini nema statue, ta je ruševina višak... :wink:
kolko guardian tearsa moram pokupit?!?!?!?!?!?! za sad ih imam sam cetiri... kolko jos... nisam ih vise naso... sve sam pretrazio...
ima ih ukupno 5, potraži zadnji na kamenju koje okružuje one likove koji su zamrznuti...
E ljudi de pomozite kak da nađem one oči za onaj quest nocturnal shrine. Na karti mi nije ništa označeno a to želim riješit da dobijem onaj lockpick koji se nee može polomit.
kolko guardian tearsa moram pokupit?!?!?!?!?!?! za sad ih imam sam cetiri... kolko jos... nisam ih vise naso... sve sam pretrazio...
4 su ti baš na tlu,a jedna je na onoj zaleđenoj statui. pa eto,traži...
E ljudi de pomozite kak da nađem one oči za onaj quest nocturnal shrine. Na karti mi nije ništa označeno a to želim riješit da dobijem onaj lockpick koji se nee može polomit.
Trebaš se ušuljat u kuću onih aragoniansa u nisam sasvim siguran kojem grdu i čut kako pričaju o pećini s trollovima di je oko,otić u nju i nećeš imat problema nikakvih za nać,sve je lijepo na karti označeno.
fala... znaci jos jedna mi je na podu...
GreenDevil_CRO
24-06-2006, 11:03
Imam problema sa questom kojeg mi je dao kraljev sin Martin. Trebam nać neki Tiber Septim armor il tak nešt. Ušo sam u katakombe i došo do mjesta gdje se nalazi. Tiber Septim Shrine. Ali tu je i problem. Ispred mene je neki zid tj neki "vjetar" koji me oštecuje. Piše mi u questu da treban nac nacin da prekinem tu magiju. Pa vas zato i pitam kak da to rješim.
Imam problema sa questom kojeg mi je dao kraljev sin Martin. Trebam nać neki Tiber Septim armor il tak nešt. Ušo sam u katakombe i došo do mjesta gdje se nalazi. Tiber Septim Shrine. Ali tu je i problem. Ispred mene je neki zid tj neki "vjetar" koji me oštecuje. Piše mi u questu da treban nac nacin da prekinem tu magiju. Pa vas zato i pitam kak da to rješim.
Trebaš pronaći 4 kostura od Bladesa i kada ih pobjediš njihovi zarobljeni duhovi će ti pomoći zaustaviti vjetar.
GreenDevil_CRO
24-06-2006, 11:22
kak cu znat da su to kosturi od bladesa mislim da sam sreo neka 4 plava kostura. Da nisu to možda oni?
E to su ti oni, kad ih ubiješ iz njih izađe duh, btw. provjeri tijela od kostura jer imaš posebne iteme, dakle, kad duh izaže ode u prostoriju gdje je taj armor, kad oslobodiš sva 4 duha oni ti maknu taj ''vjetar'' i slobodno moš uzet Armor...
Kako ne postati vampir?
Healaj se! Tj baci na sebe il popij napitak Cure Disease i nećeš postat vampir. otkad dobiješ onu bolest,koju dobiješ kad te vampir UDARI,imaš 3 dana,zapravo 3 SPAVANJA prije nego postaneš. Dotad se možeš liječit. Dakle ne spavaj i izliječi bolest.
ja sam vec bil vampir i obavil sam quest za onog lika u skingradu, i sad sam u dark brotherhood dobil quest za lijek za vampirizam, al kad opet ocu pricati o tome s onim likom u arcane university- nema razgovra o tome...
Kako si mogao dobiti dvaput isti quest? Brijem da se i meni to moglo,al ja nisam htio iskušavat sreću dal će mi nekakav problem nastat. bilo mi je glupo opće vidjet ponuđen odgovor pa ga nisam ni iskušavao...
kak ste ubili ledenog koji čuva tgarridans tearse
Kakvo ti je to pitanje? Pa najnormalnije,nema nikakve fore za ubit ga... Tuci,bacaj magije,strijeljaj,kaj da ti velim?
kak se učlanit u knights of the thorn :? :? :?
kak se učlanit u knights of the thorn :? :? :?
Odradiš quest koji te učini njihovim članom. Ima u ovom topicu več priče o tome,potraži malo
Kako ne postati vampir?
Healaj se! Tj baci na sebe il popij napitak Cure Disease i nećeš postat vampir. otkad dobiješ onu bolest,koju dobiješ kad te vampir UDARI,imaš 3 dana,zapravo 3 SPAVANJA prije nego postaneš. Dotad se možeš liječit. Dakle ne spavaj i izliječi bolest.
jesam... popio sam cure disease al mi je samo maknulo sve disease koje sam imal... a vampirism je ability... tak da nista od tog potiona... sad rijesavam quest da se izljecim od vampirizma... ... ... e kad smo kod tog questa... di nadem nekog Argoniana za ubit??
Kako ne postati vampir?
jesam... popio sam cure disease al mi je samo maknulo sve disease koje sam imal... a vampirism je ability... tak da nista od tog potiona... sad rijesavam quest da se izljecim od vampirizma... ... ... e kad smo kod tog questa... di nadem nekog Argoniana za ubit??
Onda već jesi vampir... i onda trebaš taj quest. Aragonian? jel traži nekog posebnog il bilokojeg,na sjećam se? pa,imaš jednog u brodu u anvilu koji je gusarski pa nije bed ako ga ubiješ.
argoniani su oni likovi koji su gusteri... ???
Nefarnius
26-06-2006, 07:53
Kako ne postati vampir?
Onda već jesi vampir... i onda trebaš taj quest. Aragonian? jel traži nekog posebnog il bilokojeg,na sjećam se? pa,imaš jednog u brodu u anvilu koji je gusarski pa nije bed ako ga ubiješ.
Srećnon da ti zahfalim!
argoniana netrebas ubiti nego samo jedanput udariti s onim macem koji ti je dala vjestica da bi dobil njegovu krv... mozes bilo kojeg...
e, fora je kaj je meni taj quest sad tam, a nemogu ga rijesiti...
argoniana netrebas ubiti nego samo jedanput udariti s onim macem koji ti je dala vjestica da bi dobil njegovu krv... mozes bilo kojeg...
e, fora je kaj je meni taj quest sad tam, a nemogu ga rijesiti...
Kako ne možeš? Ubodeš Argoniana (bilokojeg),sakupiš Bloodgrass iz Obliviona, sakupiš Nightshade,kupiš 2-3 kg češnjaka,ubiješ onoga "moćnoga" vampira (pi*kica) za pepeo,i kupiš/ukradeš 5 grand soul gemova,i presto...dobiješ dva komada potionsa...jedan za tebe,jedan za grofa u Skingradu...
halo, ej???
taj quest sam davno obavil... al sad u dark brotherhood opet dobim quest za vampire cure, al nemogu pricat s onim u aracane university o lijeku (opet)
E možete mi helpat?Imam dva pitanja:
1.Što da donesem onoj ženskoj traži me 5 ectoplazmi pa će onda zaposliti neke moje borce iz fighters guilda?Quest se zove nekeko drunk a disorirerty i moram naći posao svojim frendovima.Help!! :(
2.Kako da pristupim guildi lopova?Dobio sam neke upute i otišao tamo pitao nekog lika a on mi veli da treba čekat neke druge likove i tako nemogu nać više gdje da se prijavim?
Oprostite što niasm baš dobro objasnio ali ako neko išt zna o tome molim vas pomozite!!!! :roll: :)
1. doneses joj 5 ektoplazmi... ... ne kuzim ti pitanje...
2. najvjerojatnije kad si se naso sa onim likom bilo vas je samo tri... mora vas biti cetiri... cekaj cetvrtog lika... i onda ce te se natjecati tko ce prije ukrasti jednu knjigu...
si se prijavio u mages guild... nema veze ako nemas ikakve veze sa magijama...(kao npr ja ;) ) daju ti dobre questove...
King tiger
28-06-2006, 12:01
Mozetel mi pomoc oko thieves guild questa?Lik kaze da moram nac knjiga i da pitam beggarse, ali u waterfrontu uopste nema nijednog beggara.Mozetel mi rec gdje se nalazi njegova kuca?
erm... kak pricas sa likom.. lik je ispred tebe... (onaj sastanak) e odmah iza tebe je logorska vatra i lezaj i te brije... i tamo ti je beggar...
i mali savjet... nemoras se suljati...
King tiger
28-06-2006, 13:30
:rotfl: sry nisam to vidio.
E možete mi helpat?Imam dva pitanja:
1.Što da donesem onoj ženskoj traži me 5 ectoplazmi pa će onda zaposliti neke moje borce iz fighters guilda?Quest se zove nekeko drunk a disorirerty i moram naći posao svojim frendovima.Help!! :(
2.Kako da pristupim guildi lopova?Dobio sam neke upute i otišao tamo pitao nekog lika a on mi veli da treba čekat neke druge likove i tako nemogu nać više gdje da se prijavim?
Oprostite što niasm baš dobro objasnio ali ako neko išt zna o tome molim vas pomozite!!!! :roll: :)
Za ectoplazmu hajde u crkvu u tom gradu i siđi u njihov podrum i tamo će ti biti pet duhova koji ti ostavljaju ectoplazmu kada umru.
al ulaz u taj dio crkve je zakonom zabranjen!!!!
il kupi kaj ti treba...
il obavi onaj quest s duhom s nekog broda u onom gradu koji je na uscu i najdes neki brod ima nutra 5 il 6 duhova al bolje ti je da si jak...
King tiger
29-06-2006, 12:11
Kako cu znat da li sam se zarazio vampirizmom?Obavio sam onaj quest za Seridura, pricao sa Rolandom i otkrio da je seridur zapravo vampir i isao sam u onaj dungeon i ubio ga.Problem je sto je prije smrti on bacio neki spell i meni je pisalo nesto tipa"you contrapted P*** haemophilia(neznam pun naziv ali znam da je to vampirizam)
e, vidis da vec znas?
a meni niko nije odgovoril, kak drugi put naci lijek za vampirizam???
onaj cheat (il patch) kaj se vampa odma rjesis dolazi u obliku bocice, magije ili automatskog izljecenja??? (neda mi se sad citat na http://www.gamespot.com)
Nefarnius
29-06-2006, 15:35
e, kakav je onaj konj shadowmere???
Shadowmere je najbolji konj u igri. Točka.
A argumenti su jednostavni-jedini je essential i jedini je leveliran prema tvom levelu.
di nabavim tog konja... ja imam najbrzeg konja... (onaj crni)
Prince-Artas
29-06-2006, 20:35
A argumenti su jednostavni-jedini je essential i jedini je leveliran prema tvom levelu.
još kad mu stviš armor :pray:
di nabavim tog konja... ja imam najbrzeg konja... (onaj crni)
Trebaš proć više od pola Dark Brotherhood questline-a i dobit ćeš ga od Luciena. I nije kao ostali bonusi koji se mogu dobit u DB,ovog dobiješ samo tako.
Prince-Artas
29-06-2006, 20:49
dobar je i zato jer ga se ne može ubiti
:bravo:
Ok,da te sad popljujem,potapšam po glavici,proglasim noobom il imaš neku originalniju ideju? :hangin:
ESSENTIAL znači da ga se nemre ubiti! Nema više poruke da si ubio važnog npc-ja ko u Morrowindu NAKON što ga ubiješ,sad se važni likovi uopće ne mogu ubiti nego se onesvijeste (i oporave nakon nekog vremena)
1. doneses joj 5 ektoplazmi... ... ne kuzim ti pitanje...
2. najvjerojatnije kad si se naso sa onim likom bilo vas je samo tri... mora vas biti cetiri... cekaj cetvrtog lika... i onda ce te se natjecati tko ce prije ukrasti jednu knjigu...
si se prijavio u mages guild... nema veze ako nemas ikakve veze sa magijama...(kao npr ja ;) ) daju ti dobre questove...
Ja sam početnik u toj igri!!Kakvih ektoplazmi ne kužim gdje da to nađem,kužiš!?Ja igru igram samo pet dana tako da se nemojte čudit :wink:
nea beda... neznam ja dal ti znas... (moras klat duhove) ^^
Fila, ektoplazma je item kojeg ostavljaju duhovi. Svaka beštija u igri ostavlja nekaj drugo,sebi svojstveno. Nađi duhove negdje (obično ih ima po raznoraznim kriptama) ili gdje su ti drugi predložili,pobij duhove i imat ćeš ektoplazmu. Al pazi,za duhove trebaš oružja kvalitete jednake ili bolje od srebra-dakle-srebro,ebony,daedric,bilokakvi magični itemi i slično,"obična" oružja im ne rade štetu.
Fila, ektoplazma je item kojeg ostavljaju duhovi. Svaka beštija u igri ostavlja nekaj drugo,sebi svojstveno. Nađi duhove negdje (obično ih ima po raznoraznim kriptama) ili gdje su ti drugi predložili,pobij duhove i imat ćeš ektoplazmu. Al pazi,za duhove trebaš oružja kvalitete jednake ili bolje od srebra-dakle-srebro,ebony,daedric,bilokakvi magični itemi i slično,"obična" oružja im ne rade štetu.
da znam imam srebrne sjekire za te prigode ali nemogu nać te duhove da ih
stučem!! :twisted:
Hmm... Vjerujem da ti je broken mirror napisao jedan malo manje legalan način za nać ih na prethodnoj stranici. Al ak to nećeš,kupi kuću u Anvilu. Samo 5000 zlatnika,al ima quest uza sebe. Naime,puna je duhova,a logično je da ju želiš očistit... Pa eto-dvostruko zadovoljstvo.
Prince-Artas
29-06-2006, 21:55
:bravo:
Ok,da te sad popljujem,potapšam po glavici,proglasim noobom il imaš neku originalniju ideju? :hangin:
ESSENTIAL znači da ga se nemre ubiti! Nema više poruke da si ubio važnog npc-ja ko u Morrowindu NAKON što ga ubiješ,sad se važni likovi uopće ne mogu ubiti nego se onesvijeste (i oporave nakon nekog vremena)
mislio sam na to da je on jedini konj u igri kojeg se ne može ubit za razliko od drugih :-x :kill: :twisted:
Ovo nije dovoljno jasno ili moram napisat cjelovitu proširenu rečenicu? Sa subjektom,predikatom i hrpom ostalih vrsta riječi,čak i zavisim rečenicama koja bi išla ovako: "Shadowmere je najbolji konj u igri koji je jedini od svih konja essential i koji je jedini od svih konja leveliran prema tvom levelu."
:fof:
Hmm... Vjerujem da ti je broken mirror napisao jedan malo manje legalan način za nać ih na prethodnoj stranici. Al ak to nećeš,kupi kuću u Anvilu. Samo 5000 zlatnika,al ima quest uza sebe. Naime,puna je duhova,a logično je da ju želiš očistit... Pa eto-dvostruko zadovoljstvo.
e da kaj sa tom kucom... ja nigdje ne vidim duhove... i onaj znak dolje u podrumu... uglavnom KOJI KURAC TREBAM NAPRAVIT!!!!!!!!
Ajoj... To ti se dešava kad sve oćeš nabrzaka. Čemu služe kuće? Za spavanje...
Kad ju kupiš od lika u onom bircu,odi spavaj u njoj. probudit će te duhovi i morat ćeš se borit za život,a onda počinje quest za čišćenje te kuće...
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... fala... inace spavam u guildovima... ^^ ili nadem negdje krevet...
Nefarnius
30-06-2006, 08:17
crko komp, ošlo sve u .......
i sad me zanima, jel mogu pokrenuti oblivion na bratovom kompu(vjerovatno neću moći)!!!
Barton 2500
Nvidia 5600
1 giga rama
zanima me bi li je mogao pokrenuti, pa makar na najmanjim detaljima???
i sad me zanima, jel mogu pokrenuti oblivion na bratovom kompu(vjerovatno neću moći)!!!
Barton 2500
Nvidia 5600
1 giga rama
Ne znam sa sigurnošću,al bojim se da ti grafička nije podržana...
moći ćeš pokrenuti ali ćeš prvo morati malo proučiti neke tweakove za smanjenje opterećenja grafičke (u setings-ima)
pogledaj temu "Obavijest: Problemi, tweakanje, performanse"
tamo ti sve piše (malo će potrajati ali ćeš nešto već naći)
King tiger
30-06-2006, 12:02
Imas mod zvan:Oldblivion koji omogucava da pokrenes oblivijonu i na gf3 kartusama.Googlaj.
E thx svima nabavio sam ektoplazmu!! :pray:
Prince-Artas
30-06-2006, 21:51
Barton 2500
Nvidia 5600
1 giga rama
Ne znam sa sigurnošću,al bojim se da ti grafička nije podržana...
sve grafe sa PS 2.0 su podržane a to znači od FX5200 pa nadalje
Stormcrow
02-07-2006, 18:48
e ljudi ne znam ima li slicno pitanje u prijasnjim postovima(ne mogu ih sad gledat:)), treba mi pomoc oko jednog questa. sad ce ovo bit malo dugo al molim vas da se potrudite:)
pri kraju igre, treba naci 4 knjige u kojima se nalazi skrivena poruka, i kada mi ona magicarka pomogne rijesit zagonetku, dobijem recenicu koja me salje na neko groblje u imperial cityju. tamo mi pointer pokazuje na neki grob, ali ne znam sta treba raditi. kursor mi se pretvori u ikonu kao da se moze nesto uraditi sa tim grobom ali kad pritisnem action button, ne desi se nista :o molim vas da mi pomognete i da napisete kako zavrsiti taj quest :wink:
King tiger
02-07-2006, 18:57
Pa nije ti to pred kraj igre :o :o to je na samom pocetku.
Ovako, moras biti pred grobom tacno u podne i tad ce se pojaviti....
Stormcrow
02-07-2006, 19:01
ma ja to sam i ja skontao tek kad sam napisao post:) e ja stavim rest do 12 00, al nista. jel se mora biti bas u sekundu tacno ili samo oko 12??
King tiger
02-07-2006, 19:08
Pa vidjeces bice ti kao ona karta crvene boje i addat ce ti se marker na mapi.
Stormcrow
02-07-2006, 21:39
hvala uspio sam!!
King tiger
03-07-2006, 09:32
Imam kvescn:Jel onog lika Glarthira(paranoika)fakat neko prati ili sve umislja, da znam da ne pogrijesim kad mu dam report
u tome je i baza, ja sam likove pratija tjedan dana i cili se izludija...
Stormcrow
03-07-2006, 18:19
e jos imam pitanja. sad sam dosao do onog questa kad treba zatvarati vrata obliviona. hocu li morati do kraja igre to raditi, jer je to stvarno postalo dosadno, svaka vrata se isto zatvaraju!! je li to tek pocetak igre ili pred kraj?????
nemoras ti ic okolo i zatvarat vrata...
Stormcrow
03-07-2006, 18:58
moram, zato sto svi gradovi trebaju poslati pojacanje u onaj grad Bruma, a da bi poslali pojacanje ja im trebam pomoc da uniste sva vrata, da bi imali trupa da pomognu!
huh?????? o cem ti to... ako moras zake onda pitas... ^^
ti mislis na onaj Kvatch ili??
Stormcrow
03-07-2006, 19:24
quest kada se treba naci kradljivac slike u onom dvorcu (ne znam sad kako se zove quest). ispitao sam sve ljude, nasao nekih malo dokaza kod one zene( kistovi i ono za boje). sta dalje. u questu mi pise da trebam jos istrazivati ali gdje vise???
e jos imam pitanja. sad sam dosao do onog questa kad treba zatvarati vrata obliviona. hocu li morati do kraja igre to raditi, jer je to stvarno postalo dosadno, svaka vrata se isto zatvaraju!! je li to tek pocetak igre ili pred kraj?????
To i mene zanima neda mi se dosađivat i to zatvarat!!Poludio sam kod kvatcha sa onim scampovima i ostalim!!
Imam kvescn:Jel onog lika Glarthira(paranoika)fakat neko prati ili sve umislja, da znam da ne pogrijesim kad mu dam report
Nko ga ne prati umišlja.Ja sam prešao tako da sam mu za prvo dvoje ljudi rekao da ga ne prate a za trećeg da ga prati,on je tražio da ga ubijem i dao mi je papirić a ja to dao onom nekom ćelavcu i on je našao glathrira mrtvog quest completed!Kasnije sam mu uzeo ključ od kuće sve pokrao i prodao! :wink:
Stormcrow
03-07-2006, 20:46
mislim da cemo ipak morati zatvarazi ona vrata ispred svakog grada, jer se ne moze zavrsiti main quest bez toga!!!!
Stormcrow
04-07-2006, 15:50
e ja malo malo pa dodjem ovdje da vas nesto pitam, al sta cu kad ste dobri ljudi pa mi uvijek pomognete. :D uzeo sam quest u fighters guildu, ne znam sad u kojem gradu, ali trebao sam pomoci nekoj teti oko cega drugog nego- miseva. kasnije se ispostavi da ustvari mountain-lioni napadaju njene miseve i ubijaju ih. kaze ona da pratim neku susjedu koja joj je sumnjicava! i ja pratim po cijelom gradu i van njega, ali ona nista ne radi! nasao sam neko meso kojim valjda privlaci lione, ali ne mogu je uhvatit na djelu! kako to da predjem????????
da i ja imam isto problem s tim questom... skuzil sam da je to ona... jer sam vidil kak je meso pred tom rupom a ona se cijelo vrijeme muva pred tom rupom... nego kako dokazat da je ona kriva???
e ja malo malo pa dodjem ovdje da vas nesto pitam, al sta cu kad ste dobri ljudi pa mi uvijek pomognete. :D uzeo sam quest u fighters guildu, ne znam sad u kojem gradu, ali trebao sam pomoci nekoj teti oko cega drugog nego- miseva. kasnije se ispostavi da ustvari mountain-lioni napadaju njene miseve i ubijaju ih. kaze ona da pratim neku susjedu koja joj je sumnjicava! i ja pratim po cijelom gradu i van njega, ali ona nista ne radi! nasao sam neko meso kojim valjda privlaci lione, ali ne mogu je uhvatit na djelu! kako to da predjem????????
po noći je prati otići će iza njezine kuće i metnuti meso.To prijavi onoj ženi i quest riješen,mislim da bi to bilo to! :)
Stormcrow
04-07-2006, 20:05
tnx :D
po noći je prati otići će iza njezine kuće i metnuti meso.To prijavi onoj ženi i quest riješen,mislim da bi to bilo to! :)
al probo sam to vec i kod one zene nije bilo nista novog za pricat... ^^
King tiger
04-07-2006, 22:59
Mozeli mi kako neko objasnit kako zatvorit veliki oblivion gate kod brume(ono kad se zajedno sa martinom boris)Imaju ona cetiri tornja ali oni su svi medjusobno povezani?
Stormcrow
05-07-2006, 12:50
ni meni se nema sta pricati sa onom zenom. imam i jedan quest u mages guildu, treba naci neki valjda stone za onu glavnu, to je guild u kojem je ona Agata, ja donesem to i kaze mi Agata da pricam s tom glavnom, ali kada pricam sa njom, u ponudjenim recenicama mi nema nista oko toga stonea???? je li to neki b ug ili ja nisam nesto dobro????
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.