PDA

Pogledaj cijelu verziju : Call Of Duty 5

Stranica : 1 [2] 3 4

Kron
13-09-2008, 09:34
disi to vidio?

la50
13-09-2008, 10:07
http://www.destructoid.com/cod-world-at ... 1121.phtml (http://www.destructoid.com/cod-world-at-war-perks-and-weapons-revealed-101121.phtml)
pogledaj dolje na kraju su perkovi
ipak bolje penjanje,kako će tek bit ovaj Play Dead

eggzy1
13-09-2008, 13:50
GAMETYPES

CTF
CTF is back. A big hit in the original CoD and in CoD2, it was absent in CoD4 and was highly missed by gamers. Treyarch must have noticed that CTF was one of the first gametypes modded into CoD4 by the community. While CTF never did catch on, even on proven CTF maps, hopefully it will fare better in CoD:WW.

WAR
A new gametype that will allow you to drive vehicles in Multiplayer.

REWARDING SUCCESS

Did I mention how much we hated the Helo and Airstrikes in CoD4? Sadly, non-player controlled MP elements are back in WW: a fact that was foretold to us by Josh when we interviewed him in BASH 77 last week. Note that CoD:WW has kept a lot of this type of commonality in CoD4, whose gaming engine it is using, so as not to unbalance gameplay.

Recon Plane
Frag three of the enemy without dying and you get to deploy the recon plane. It temporarily shows you the location of your foe on a RADAR box in the top left of your screen. This of course matches the UAV in CoD4.

Artillery Strike
Frag five enemy combatants and you get to select a strike zone on the map. A few seconds later...whammo! The artillery shells hit the target. This of course replaces CoD4's dreaded aimbot Helo.

Dogs of War
In a bizarre twist, if you frag seven enemy soldiers, you get to release Attack Dogs onto your foe. The dogs chase down and kill the enemy. They will also see out any camped units hiding in the weeds. DoW replaces the CoD4 Airstrike.

ATTACHMENTS

Scopes
Rifles and SMG's will get aperture sights, telescopic sights and sniper scopes

Bipod
A constant in just about any CoD mod ever developed, a Bipod will be available for snipers and MG'ers. You will be able to use it in the prone position to reduce recoil. This attachment makes us us ask the obvious question: is everything bi- these days?

Enlarging your Magazine
You can add a dual magazine or drum magazine onto your weapon for even more praying and spraying ability.

Suppressors
Suppressors hide muzzle flash and somewhat quiet your weapon - but this will undoubtedly come at a cost as the hit power will be marginally less.

Double-barreled Shotty
A double-barreled shotgun will be available. You can "saw-off" the barrel on these to make the gun an overpowered short distance killing machine. Enormous spread for a short distance. Let the "super-noober-toober" chants begin.

Bayonets
The bayonet allows you to extend the reach of the combat knife. This could be quite interesting as knife vs. bayonet only fights would be quite the spectacle.

Flak-Jacket
The new Juggernaut. A grenade-resistant flak jacket will allow you to survive more punishment - undoubtedly at a cost to movement.

THE PERKS

In CoD4, the more you played, the more stuff you unlocked in the game. These were called perks: better gun, attachment and ability unlocks. As you can imagine, "Perks" became an instant fave online in CoD4. There are fifteen new perks in CoD: WW...many are simply renamed CoD4 perks, but some are brand new and specific to WW.

M2 Flamethrower
High level unlock, the flamethrower has been featured as one of the must-see weapons in CoD: WW.

Pyromaniac
Extends the damage range of your grenades - the WWII version of Sonic Boom

Satchel Charge
WWII's C4. You can damage infantry and of course tanks if you place them on the treads.

Bouncing Betty
CoD4's Back-to-the-Future Claymore. These seriously dangerous devices were mines that would spring upward if triggered, spraying fragments at a height that would not just mame ...but kill.

Bazooka
Unhappy with your tiny weapon are you? Grab the bazooka. Size does matter and you can destroy tanks with it! Much more destructive than those silly CoD4 RPG's.

Flak Jacket
The new Juggernaut. Get added health benefits (or come to Canada - they're free here).

Shades
To counter the flare (the CoD: WW flash-bang, which lasts quite a lot longer), you can use "shades" which reduce the blinding effect.

Gas Mask
Reduces the effects of the Tabun nerve gas weapon.

Second Chance
Last-Stand with a twist. As in CoD4's Perk, when you get fragged, you drop to the ground for a few more seconds with only a pistol as a weapon. You lie there waiting for death...however, in CoD: WW, as reported here a few days ago, the new "Second Chance" perk lets you get resuscitated by a teammate who also has Second Chance. This is a nice idea, but I suspect that it will get both you and your teammate killed more frequently.

Fire Proof
A counter to the Molotov cocktail and the Flamethrower.

Dexterity
The new Sleight-of-Hand. This will allow faster reloads and allows you to throw Molotov's and set Bouncing Betty's faster.

Greased Bearings
Allows you to traverse faster with the main gun, and thus get to targets quicker, when you are fighting in a tank.

Ordinance Training
Boost the firing rate of the tank's main gun.

Water Cooler
The tank's machine gun can overheat unless you have this perk.

Lead Foot
Boost the speed of your tank.

PLAYER INTERFACE
You will be able to move from server to server *together* with your friends.

Yaaaaay

Jebeno

Kron
14-09-2008, 14:55
kulzor, jel to znaci da nema martija?

Kron
07-10-2008, 22:13
http://www.gametrailers.com/player/40662.html
http://www.gametrailers.com/player/40666.html

zvuk oruzja :pray:

zasto bože, zasto!?!?

Constantine
07-10-2008, 23:55
Što nevalja?

Kron
08-10-2008, 08:23
sve?

pa zračna puška se jače čuje nego kar

Constantine
08-10-2008, 10:03
To sam i mislio,samo nisam skužio smisao tvoje rečenice.ne sviđa mi se ono što sam vidio u traileru,puske su pretihe,gameplay je dosadan i AI izgleda glup.Podsjeća me igra na BiA:HH.

Jerry
08-10-2008, 11:09
za sve novosti i to pratite http://www.codhr.comS- hrvatsku zajednicu!

croat1gamer
08-10-2008, 12:00
hahah, psi ce biti najomrazeniji perk
nice, bajonete :D
i want my flamzorz, volim ovo oruzje
kupujem odma cim izade samo zbog ovoga :D

Sterpo
08-10-2008, 17:11
sve?

pa zračna puška se jače čuje nego kar

valjda će popraviti to, nadam se

Kron
08-10-2008, 19:44
hohoho, odavno nisam vidio tako velikog optimista :D :D :D :P

RIDER32
08-10-2008, 20:47
De pa ztaj trailer je snimam na xbox-u. Nije ni cudo sto nevalja :rotfl:

Sterpo
08-10-2008, 20:51
hohoho, odavno nisam vidio tako velikog optimista :D :D :D :P

uvijek... :)

šta planiraju napraviti kampanju na europskom bojištu i na pacifiku?

_Cox
09-10-2008, 07:30
http://www.gametrailers.com/player/41058.html
http://www.gametrailers.com/player/41046.html
Me like it! :D

W3DR4N
09-10-2008, 16:43
Multiplayer trailer, ili ti ono bitno.
http://www.gametrailers.com/player/41075.html

Puno više nalikuje četvrtom nastavku nego li drugom, što mi je drago jer je drugi bio katastrofa.
Pitanje samo hoćemo li ostati na četvorci ili kupujemo ovo.
U moju kolekciju bi mogao pasti, čim se pojavi na steamu.

Constantine
09-10-2008, 16:58
Ne sviđa mi se zvuk noža i nesviđaju mi se zvukovi općenito.

Kron
09-10-2008, 18:17
jel ovo thompson ima 20 metaka?

meni se nekako cini da cu se tjesiti sa BiA:HH multiplayerom (valjda ga nece unakazit)

pimp
09-10-2008, 18:21

Puno više nalikuje četvrtom nastavku nego li drugom, što mi je drago jer je drugi bio katastrofa.

vau , mnogo nice , jako lepo xDDD
cant wait

Jerry
09-10-2008, 19:21
hmm weky,cod2 bio katastrofa?cod2 je bio remek dijelo naspram četvorke

Kron
10-10-2008, 07:18
to i ja kazem, u četvorci od arkade pokusavaju izvuci neku realnost... i failali su

W3DR4N
10-10-2008, 08:34
CoD 4 je zabavan.
CoD 2 je sve samo ne zabavan. Neinspirativna, zamorna kopija multiplayera u jedinici.

Jerry
10-10-2008, 08:40
neznam,cod4 je zabavan ovim novim generacijama CoDera,koji igraju COD recimo od CoD3 ili CoD2 malo sitno,jer svaki klan koji je prešo s CoD2 -> CoD4 je napustio CoD4 uključujuči i moj klan...,cod4 nama opće nije bio zabavan,mape su sve na istu foru,par oblaka,na ovoj pijesak,na drugoj trava i takve fore,cod2 je imao ono nešto,zato se i dan danas još igra...,cod2 nije imo neku uber high grafiku ko cod4,ali opet je bio igriviji zbog boljih mapa,oružja,ja mislim da su u cod4 sjebali isto tako što su ubacili klase i to,rade od igre ono što CoD serijal jednostavno nije
nadam se da će cod5 biti što sličniji duji

pimp
10-10-2008, 09:12
neznam,cod4 je zabavan ovim novim generacijama CoDera,koji igraju COD recimo od CoD3 ili CoD2 malo sitno,jer svaki klan koji je prešo s CoD2 -> CoD4 je napustio CoD4 uključujuči i moj klan...,cod4 nama opće nije bio zabavan,mape su sve na istu foru,par oblaka,na ovoj pijesak,na drugoj trava i takve fore,cod2 je imao ono nešto,zato se i dan danas još igra...,cod2 nije imo neku uber high grafiku ko cod4,ali opet je bio igriviji zbog boljih mapa,oružja,ja mislim da su u cod4 sjebali isto tako što su ubacili klase i to,rade od igre ono što CoD serijal jednostavno nije

nije jerry svaki klan , nego samo oni koji su bili solidni klanovi u cod2 , kad je došao cod4 , svi ih guzili i onda su odustali jer ih je svatko mogao dobiti , cod4 je hebena igra pogotovo u mp jeri ma gro inovacija , i btw. cod2 je u svoje vrijeme imao uber grafiku.... i neznam zasto svi zelite opet hebeni cod2 s novom grafikom , meni se bljuje vec od onih 5 mapa iz cod2 i hrpom citera na publicima....

zato mnogi odustaju od cod4 i prelaze na dvicu , ali pošto su s ovim promodom doslovce od cod4 napravili cod2 , opet isti k*rac

Jerry
10-10-2008, 09:18
krivo sam se izrazio svaki,ali većina :D

neox99buleseye
10-10-2008, 20:10
Cod4 i cod 2 su uber dobre igre, - cod 2 mi je super sp, a cod4 je super mp!! ali ajde da prijedjem na temu-cod :WaW, bit ce zabavno prelaziti sp, sa svojim drugovima!! ( max 4)

El Klinjo
11-10-2008, 08:54
Cod4 i cod 2 su uber dobre igre, - cod 2 mi je super sp, a cod4 je super mp!! ali ajde da prijedjem na temu-cod :WaW, bit ce zabavno prelaziti sp, sa svojim drugovima!! ( max 4)

Da to je jedino zašto ću probat cod5:D

G4
12-10-2008, 17:43
Najbolja igra ikada!!!
Jedva cekam da demo poigram...

RIPtheREAPER
12-10-2008, 21:04
ne svida mi je ovo sto sam vidio
vidjet cemo kad izade igra

Vedro
12-10-2008, 21:13
ma meni je bolji cod2 od cod4,ne mogu se one puškice mjerit sa kar49,thompsonom,gewehrom...osim možda kalaš samo.

RIDER32
13-10-2008, 00:45

Pa ti kupi i malo je poigraj pa mi je onda daj kao give :P

Inace... psi u MP, vozila aka. tenkovi, kokteli... Ma to nemoze biti lose.
Jedino sto me bode u oci je grafika. Izgleda mi preplasticno i boje mi neizgledaju mastovito. Kao u fearu ilii tako nekoj slicnoj igri... Nadam se da to samo tako izgleda na videu ali da ce u "RL" biti ljepse.

Khorne
13-10-2008, 08:49

Slazem se

pimp
13-10-2008, 12:05
neznam,cod4 je zabavan ovim novim generacijamaSCoDera,koji igraju COD recimo od CoD3 ili CoD2 malo sitno,jer svaki klan koji je prešo s CoD2 -> CoD4 je napustio CoD4 uključujuči i moj klan...,cod4 nama opće nije bio zabavan,mape su sve na istu foru,par oblaka,na ovoj pijesak,na drugoj trava i takve fore,cod2 je imao ono nešto,zato se i dan danas još igra...,cod2 nije imo neku uber high grafiku ko cod4,ali opet je bio igriviji zbog boljih mapa,oružja,ja mislim da su u cod4 sjebali isto tako što su ubacili klase i to,rade od igre ono što CoD serijal jednostavno nije

gle đeri , nemoj generalizirati , evo samo par primjera , jesu tebi CW , ptsp , cos novije generacije ? nisu , tak da nemoj tako grubo generalizirati

MTF*
13-10-2008, 17:31
nisam ni ja nova generacija pa mi cod4>cod2 :P
cod2 u srcu, no 4 owna

Doggy
13-10-2008, 19:17
zast se tema jos zove cod5 potvrdjen??? izlazi za malo vise od mjesec dana, i zove se world at war, pa bi bil red da se promjeni naslov teme, ne???

pimp
13-10-2008, 21:35
ma ovi naši moderatori smao kujac djkaju , niš ne rade =)))

neox99buleseye
14-10-2008, 09:16
ma ovi naši moderatori smao kujac djkaju , niš ne rade =)))

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ne bis e slozio s tobom, aktivni su , samo ne na ovom podforumu

RIDER32
14-10-2008, 19:33
Na to i misli.
Eo jos niko nije reagirao na ove postove :(

Neven <R>
14-10-2008, 19:45
Hahaha, ja se sjećam kad je CoD2 izlazio i točno su za dvojku govorili ovo što ti govoriš za četvorku.

MTF*
14-10-2008, 19:52
bit ce uber, bez brige budite, ovaj sugavi zvuk je zbog xbox ver (nadam se ^^)...
mnogo mi se svidja izgled, a atmosfera mi malo vuce na UT3 xD

hrčak
14-10-2008, 20:03
Ja se jedino nadam da će CoD 5 imati mnogo neprijatelja kolko su najavljivali i da će biti mnogo prizora koje sliče pravom ratu (mučenje i strijeljanje zatvorenika,bacač plamena da ZAPALI protivnika te da se popravi spawnanje protivnika jer u dvojci nikom nije bilo zabavno kada si moral ići naprijed premda si brojčano nadjačan inače bi se svaki protivnik koga bi ubil u single playeru opet pojavil).Igrica je po meni jedna od boljih jer pruža kvalitetu svaka igrica iz CoD serijala pa će valjda i ova te premda neki pljuju po četvorci prava istina je da IM NIJE BILO PRUŽENO DOVOLJNO VREMENA DA POPRAVE SVE BUGOVE DOK SU ZA OVU IGRICU IMALI PUNO VIŠE VREMENA PA AKO (oprostite na izrazu) POŠALJU IGRICU U PIZDU MATERINU SVOJIM Gameplayom ONDA SU RETARDIRANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
:thumbs2: :bravo: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :thumbs2: :bravo:

RIDER32
14-10-2008, 20:13
Ko nije imo vremena :o
Pa radili su je, ako se nevaram 3 godine. Ali 7 patcheva bas i nije malo. Al dobili smo savrsenu igru :pray:

hrčak
14-10-2008, 20:20
Tebi se možda čini dugo vremena ali kad pogledaš jeli se ijedna veoma kvalitetna igra radila manje od 3 i pol godine recimo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl koja je rađena nešto više od 5 godina te je napravila ono što skoro nijedna druga igrica ako ne ijedna napravila savršen spoj FPS-a i RPG-a!!!!!!!!!!!!!!!!

:toilet: :toilet: :toilet: :toilet:

RIDER32
14-10-2008, 20:44
Tebi se možda čini dugo vremena ali kad pogledaš jeli se ijedna veoma kvalitetna igra radila manje od 3 i pol godine recimo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl koja je rađena nešto više od 5 godina te je napravila ono što skoro nijedna druga igra ako ne ijedna napravila savršen spoj FPS-a i RPG-a!!!!!!!!!!!!!!!!

COD4 je danas 2. najigranija MP igra.
Imao je veci buđet i sigurno vise ljudi na raspolaganju tako da 3g i nije malo...

hrčak
14-10-2008, 20:46
Tebi se možda čini dugo vremena ali kad pogledaš jeli se ijedna veoma kvalitetna igra radila manje od 3 i pol godine recimo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl koja je rađena nešto više od 5 godina te je napravila ono što skoro nijedna druga igra ako ne ijedna napravila savršen spoj FPS-a i RPG-a!!!!!!!!!!!!!!!!

Imao je veci buđet i sigurno vise ljudi na raspolaganju tako da 3g i nije malo...

Ajde reci ako si tako pametan od kud ti ta informacija te mi reci koja je prva,a koja druga najigranija mp igrica!!

:thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1:

_Cox
14-10-2008, 20:50
Ima li itko da ima x360 i da ga zanima beta key????

hrčak
14-10-2008, 20:52
Mislim da nema,ali govorim o sebi pa sada ako ima????

$p1tf1r3
14-10-2008, 20:54
CoD1 je klasika, nijednu igru nisam tako igrao, uz nijednu igru nisam presjedio cjelo ljeto u sobi samo da bi se sa ekipom napucavao na serverima i po 15 sati na dan...CoD 1 je imao ono nesto sto nijedan drugi nastavaka nema, odigrat cu ja i 2,4,5 to je CoD ali 1 mi je ostao u srcu, cesto me uhvati nostalgija pa odem i teskom mukom nadjem koji server gdje jos ima ekipe da se malo napucavam u ime starih dobrih dana, tu i tamo sretnem old school plejere koji se napucavaju sa klincima koji uopce neznaju za respekt, CoD 1 se ucio mjesecima igrati i to je trebalo znati igrati, nije bilo chitera kao sada gdje se na sve strane chita u cem je tu car igre?!...nista pozdrav old school CoD 1 igracima jer oni jedini znaju kakav je CoD MP prije i sada :wink:.....zivili :rambo:

:ekipa:

hrčak
14-10-2008, 21:00
CoD1 je klasika, nijednu igru nisam tako igrao, uz nijednu igru nisam presjedio cjelo ljeto u sobi samo da bi se sa ekipom napucavao na serverima i po 15 sati na dan...CoD 1 je imao ono nesto sto nijedan drugi nastavaka nema, odigrat cu ja i 2,4,5 to je CoD ali 1 mi je ostao u srcu, cesto me uhvati nostalgija pa odem i teskom mukom nadjem koji server gdje jos ima ekipe da se malo napucavam u ime starih dobrih dana, tu i tamo sretnem old school plejere koji se napucavaju sa klincima koji uopce neznaju za respekt, CoD 1 se ucio mjesecima igrati i to je trebalo znati igrati, nije bilo chitera kao sada gdje se na sve strane chita u cem je tu car igre?!...nista pozdrav old school CoD 1 igracima jer oni jedini znaju kakav je CoD MP prije i sada :wink:.....zivili :rambo:

:ekipa:

Slažem se u potpunosti.
:bravo: :bravo: :bravo:

pimp
14-10-2008, 21:05
tema je cod5 a ne o tome kako ste sad odjednom svi oldskul igraci...

na codhr-u ima ljudi sto dijele beta keyeve za xbox...

Jerry
14-10-2008, 21:10
becks

spitfire je oldskul igrač,znam ga ja...tj on mene nezna al ja ga znam^^ [DS]Smislimd a je igro,bio dobar s nurzovcima,demo car mene uveo u cod1 mp scenu

RIDER32
14-10-2008, 21:17
[quote="hrčak":1mofrsbj]Tebi se možda čini dugo vremena ali kad pogledaš jeli se ijedna veoma kvalitetna igra radila manje od 3 i pol godine recimo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl koja je rađena nešto više od 5 godina te je napravila ono što skoro nijedna druga igra ako ne ijedna napravila savršen spoj FPS-a i RPG-a!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajde reci ako si tako pametan od kud ti ta informacija te mi reci koja je prva,a koja druga najigranija mp igra!!

:thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1:[/quote:1mofrsbj]
Xfire wtf.
WoW je najigranija :thumbs1: Iza nje CoD4 pa onda CoD2 a ostale igre su ni 25%.

[nevezano za temu]
Gledam tvoje postove i u svakom je hrpetina smajlica.
Po tome se jaako dobro vidi da si nov na forumu :rotfl:

hrčak
14-10-2008, 21:21
Jesam!!!!!!!!!!! :kill: :kill: :kill:

pimp
14-10-2008, 21:21
jerry - govorim za hrčka....
i rider32 - xfire ne pokazuje koja je najigranija igra na svitu , nego pokazuje igru koju najviše igraju korisnici xfire.... ako te zanima pravo stanje najigranijih mp igri odi na game monitor

RIDER32
14-10-2008, 21:31
Vecina gamera koristi Xfire tako da...

$p1tf1r3
15-10-2008, 11:04
spitfire je oldskul igrač,znam ga ja...tj on mene nezna al ja ga znam^^ [DS]Smislimd a je igro,bio dobar s nurzovcima,demo car mene uveo u cod1 mp scenu

hehe tako je =DS= :wink:, kako ja tebe neznam?! :oops:

Jerry
15-10-2008, 12:34
ma neznaš me jer sam bio kampanjac više onako...uvijek s drukčijim nickovima i velikipingom jer sam bio na carnetu :D

pimp
15-10-2008, 15:34

krivo , to ti misliš zato što je xfire jeidni program koji ti koristiš i koriste ga svi oko tebe.... zato imaš osjecaj da ga svi koriste , koliko ljudi koristi xfire , još par puta više mp gamera ne koristi , ali dosta o tome , ajmo o cod5....

iskreno , ja jedva cekam da izađe bez obzira što svi seru po njemu....

Kron
15-10-2008, 19:03
ja cekam da opet mogu silovat Garand

RIDER32
15-10-2008, 22:40
Od kuda ti podaci...moze linky?
Eh vec bi ga dao da sam ga ponovo naso.

pimp@ Znam da nekoriste svi xfire ali on je bez obzira na konkurenciju najzastupljeniji. Barem 60%.

Vedro
15-10-2008, 22:45
Jedva čekam da opet počnem čistit kuće s thompsonom.

Jerry
16-10-2008, 09:11

krivo , to ti misliš zato što je xfire jeidni program koji ti koristiš i koriste ga svi oko tebe.... zato imaš osjecaj da ga svi koriste , koliko ljudi koristi xfire , još par puta više mp gamera ne koristi , ali dosta o tome , ajmo o cod5....

iskreno , ja jedva cekam da izađe bez obzira što svi seru po njemu....
ja recimo draži mi HLSW ili tako nešto,xfire koristim samo za komunikaciju s clan mateovima

Doggy
16-10-2008, 12:48
Od kuda ti podaci...moze linky?
Eh vec bi ga dao da sam ga ponovo naso.

pimp@ Znam da nekoriste svi xfire ali on je bez obzira na konkurenciju najzastupljeniji. Barem 60%.

lol

http://www.xfire.com/

imas malo dolje desno, today's top games, ako mislis na podatke da je cod4 2. po igranosti... a ako mislis na podatak da vecina gamera koristi x fire, to ti zdrav razum govori...

Kron
16-10-2008, 19:22
a j*bogabog, jeste li tako sakati da neznate sami prestati?

Constantine
17-10-2008, 19:28
http://www.gametrailers.com/player/41630.htmlS-novi trailer
Ovaj mi se više sviđa i povećao je moj interes za igru.I da,u traileru je prikazan flamethrower,znaci li to da bude dostupan u multiplayeru?

Sterpo
17-10-2008, 19:45
igra mi se čini super, jedva čekam...

croat1gamer
17-10-2008, 20:21
flamethrower
*fap* *fap* *fap*
bajuneta
*fap* *fap*
gas granata
*fap*

ReNo
18-10-2008, 00:29
http://www.gametrailers.com/player/41630.html -novi trailer
Ovaj mi se više sviđa i povećao je moj interes za igru.I da,u traileru je prikazan flamethrower,znaci li to da bude dostupan u multiplayeru?
pa na pocetku pise multyiplayer i perk je flamethrower...
najvise mi se svida 7 kill streak dogs :)
Jedva cekam!

MTF*
18-10-2008, 09:35
e ovo ne da je sexy, nego ovo je onak, uber, jedva cekam, vec sam vlazan ^^
u europu dolazi dan prije mog rodjendana, mislim da znam sto cu trazit ^^

Kron
18-10-2008, 14:16
croat1gamer, define: *fap*

btw, red dot= fail

rifle nade oujea

croat1gamer
18-10-2008, 15:34
croat1gamer, define: *fap*

btw, red dot= fail

rifle nade oujea
ooh rifle grenejd :D

defined: *fap*
http://media.ebaumsworld.com/picture/anubis5748/b20tard.jpg
predzanja, *fap*

lol, ima i red dot, phail

SkunK
21-10-2008, 09:49
Otvorena beta :
http://www.callofduty.com/

Kron
21-10-2008, 12:41
nije li to za Xbox?

pimp
21-10-2008, 13:04
nije li to za Xbox?

izašla i za pc , al itrebaš imati cdkey , ugl. sranje malo žešce... ja cu se radije strpiti da cijela igra izađe

Kron
21-10-2008, 19:02
istina, niti tri tjedna jos

Crash0
22-10-2008, 18:58
nije li to za Xbox?

izašla i za pc , al itrebaš imati cdkey , ugl. sranje malo žešce... ja cu se radije strpiti da cijela igra izađe

Jos nije izasla za pc. Izasla je samo za xbox.

http://www.callofduty.com/intel/155

cdkey ce trebat za pc betu, ali ce on biti dostupan svakome ko se registrira na http://www.callofduty.com.

You will be required to enter a CD Key for the BETA, much like you will when you get the full game this November. These PC keys will be available to all registered usersSof CallOfDuty.com, including any new users who sign up after the PC BETA releases. These keys aren't intended to limit the BETA to a certain number of players; they are here to allow you to create these unique profile names for our Friends and Invites features.

King tiger
22-10-2008, 19:49
da bog da betu mogu pokrenut sa amd 64 3500 6600 gt 128 i 1 gigom rama :(

MTF*
23-10-2008, 21:56
evo ja se regah na callofduty.com, ocel me oni obavjestit o beti?

Nodakim
24-10-2008, 21:09
Me 2....

Korpse
24-10-2008, 21:29
Ja nemam živaca za to :(

RIDER32
24-10-2008, 23:48
Ni ja. :(
A ako budem moro onda ocu.

Constantine
25-10-2008, 06:36
Attention CallofDuty.com Member!

Because of your commitment to be a part of our community, you've been selected to participate in the Call of Duty: World at War Xbox 360™ Multiplayer Beta*! Please click the link below to activate and receive your Xbox 360 MP Beta Token. You will have until October 19th to click the code below and claim your token before it expires!
Za xbox360 :( ,kojeg nemam,pise da ce za PC bit uskoro.

croat1gamer
25-10-2008, 08:29
hahah
fail
znao sam da ce biti neki zaheb

Doggy
25-10-2008, 10:05
i ja sam dobil za x box... jos ljepo stavim da imam ps3, za x box nije ni bilo da mogu stavit... al za ps3 nema bete...

Crash0
25-10-2008, 12:24
Za ps3 nema bete tak da nebute dobili token za ps3.
Za xbox sam i ja dobio...

A za pc stize uskoro, bar po onome sto kazu na stranici.

Nodakim
25-10-2008, 19:55
Meni piše na tome xbox tokenu...YOU HAVE UNTIL 19 OCTOBER TIME TO CLICK.
ROFL

Doggy
25-10-2008, 20:39
i meni je pisalo, al sam kliknul i dobil kod... koji sad mjenjam... lol

W3DR4N
26-10-2008, 19:04
http://www.gametrailers.com/player/42003.html?type=flv

Otkriven multiplayer mod.
Po slobodnom mišljenju, očajnički potez da se oduzme publika igri Left 4 Dead.

RIDER32
26-10-2008, 23:17
LoL

Mislim da sam ovako nesto vidio i za CoD4
Je's ti siguran da ce to bas biti u samoj igri jer nevjerujem bas da ce ovako nesto "neljucki" biti u igri kao sto je CoD.

Doggy
27-10-2008, 10:01
zombie mode se otkljuca kad zavrsis igru, i moze se igrat u coop-u u 4 igraca... nice... sad neznam dal to bude i na pc-u ili samo na konzolama... al trebalo bi biti...

Kron
27-10-2008, 10:22
ne znam bas kolko je ocajnicki, znam da se za cod2 i cod4 uvijek pravio custom zombie mod i da su serveri uvijek puni

Nodakim
27-10-2008, 12:34
Igra je mješavina COD2 i COD4...i ne mislim samo zbog perkova i tematike....puno toga je preuzeto iz tih igri...čak i onaj screen gdje pise tko je koga ubio...

W3DR4N
27-10-2008, 23:20
ne znam bas kolko je ocajnicki, znam da se za cod2 i cod4 uvijek pravio custom zombie mod i da su serveri uvijek puni

Naravno, kao i činjenica da je CoD te modove plagirao od CS komune. :wink:
Ali ovo je prvi puta da CoD uvodi ovo kao službeni mod, koji se eto, pukom slučajnošću poklapa s izlaskom L4D.

Crash0
28-10-2008, 08:48
Neznam zakaj svi odmah morate pomislit da je to neki napad na L4D il bilo koju drugu igru. Mozda su samo htjeli napravit zombie mod koji ce nesto valjat, i nece bit pun bugova ko ovi zombie modovi koje sad imamo, a koje nisu oni radili, pretpostavljam.

Budite sretni kaj ce u igri od pocetka bit ugradjena ta mogucnost, jer ko ne zeli igrat sa zombijima, nemora, a kome se to svidja on bar nece morat cekat da oni prvo izbace modding tools i onda jos da neko i napravi taj mod.

Meni se koncept zombija svidja iako nisam neki fan zombija, ali vjerujem da ce bit zabavno...

Khorne
28-10-2008, 18:55
Zanima kako se izgledati mod,cini mi se zanimljivim....

RIDER32
28-10-2008, 18:56
Pa jesi pogledo trailer

http://www.gametrailers.com/player/42003.html?type=flv

Jerry
28-10-2008, 22:12
Izašla je MultiPlayer BETA.
CDKey nabavite tako što se regate na http://callofduty.com/Si primiti ćete cdkey.

Mirrors

PC beta igre Call of Duty: World at War je na raspolaganju za download.

Mirrors:
http://www.fileshack.com/file.x/13144/C ... layer+Beta (http://www.fileshack.com/file.x/13144/Call+of+Duty:+World+at+War+Multiplayer+Beta)
http://files.filefront.com/Call+of+Duty ... einfo.html (http://files.filefront.com/Call+of+Duty+World+at+War+Beta+Client/;12186825;/fileinfo.html)
http://www.gamershell.com/download_34684.shtml
http://www.codhq.com/modules.php?name=D ... it&lid=118 (http://www.codhq.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=118)

have fun

Nodakim
28-10-2008, 22:23
Ja sam dobio vjerovatno key,ali me MSN jebe...idem pokušati nešto...ahh

MTF*
28-10-2008, 22:40
nisam dobio key na mail...nemrem vjerovat, a za xbox doma u roku odma, onak, pizde...
hvala spideyu na keyu, skidam igru :D

Nodakim
28-10-2008, 22:42
Ako netko ima bonus key...budite dobri i dajte mi ga...bilotko...jedino od Pseta ni njegove bande ne prihvaćam...imam standrarde jel...

Constantine
28-10-2008, 22:53
Nisam ni ja dobio key,a za xbox odma :(

RIDER32
29-10-2008, 01:55
Jedva cekam subotu, tj. 1.11 :)

Constantine
29-10-2008, 09:17
Evo dosao mi key.

Nodakim
29-10-2008, 09:34
Meni isto...idem zaigrati nekih 15 minuta

la50
29-10-2008, 09:35
Ja se registrirao i odmah mi došo key,al moram na neku foru skinut 845.97MB(a furam paket od 2 GB,lol).

Nodakim
29-10-2008, 10:47
Igra je awesome...ali kako se većina na serveru složila da je ovo mogao napraviti neki bolji modding team za isto to vrijeme...i za free..ovo je cod4 ww2 mod...

Constantine
29-10-2008, 11:17
Igra je super,vec sam negdje rank 15.Sviđa mi se to što ima onih pasa i vozila su dobra u igri.Samo imam jedan problem,ne ide mi knifanje nikako,grozan sam u tome u codu petici a u četvorki mi ide super.

RIDER32
29-10-2008, 11:22
Kolko je igra velika?

la50
29-10-2008, 11:24
845.97MB
edit:da sry krivo skužio,miliš kad se instalira,to i mene zanima

RIDER32
29-10-2008, 11:38
Nene. Mislim na MB kad se skida. Thx :wink:

A za hardware ce ti bidi zahtjevna otprilike kao i cetvorka jet je isti engine kao i na cetvorci. :thumbs2:

la50
29-10-2008, 11:41
Ma da to znam,eto nagovorio frenda koji ima flat da mi skine i školu donese cod5(betu naravno),ćemo se navečer nać na serveru(nekom šta ja znam kom,možda da ga netko podigne).

SkunK
29-10-2008, 12:01
Upravo igram betu...

Carp
29-10-2008, 12:17
kako rjesiti onaj prob kad se pokusavas spojit na server' zaigro jednom doso do lvla 3, izbacilo me i nikako se vise spojkit...

i da btw. key nemora doci na mail, pogledatje pod profile/account na http://www.callofduty.comSni meni nije doso pa sam ga tam naso

King tiger
29-10-2008, 12:38
daj mici taj avatar plz ima pola megabajta .

Constantine
29-10-2008, 12:53
Sad sam bas oslucio jos malo igrat,pokrenem igru,kad ono,samo crni ekran i nista,sad moram ponovno skinut i instalirat.

_Cox
29-10-2008, 15:48
Pa sto brises setup :D Igra je ok, mogli su zvukovi oruzja bit malo bolji al ok.
Koji su vam nickovi u igri da se dodamo pod friends.
Moj je _Cox

King tiger
29-10-2008, 16:00
jel ko probao pokrenuti sa 6600 gt 128 mb rama . da ne skidam bezveze u protivnom ?

Blaster32
29-10-2008, 16:37
evo ja skidam, imam tu grafu i stari komp pa skidam tek tolko da vidim kak ce se vrtit
ako uopce uspijem pokrenuti jer mi je prvi put neki jebeni error (don't send) :-x

MTF*
29-10-2008, 16:48
ja cu popizdit, ja neznam kako cu igrat ovo...
ZVUKOVI, SU, PRE, ODURNI!
stvarno mi unisti svaki dozivljaj u igri kad cujem te prdilice, ko da otvaram konzervu tune i pukne mi onaj cep, tak se cuje, prelose...fkt se nemrem uzivit u igru s ovim smecem od zvuka...nabijem ih ja na sve...
inace je dobro, igro sam 5 min i cudan mi malo osjecaj, no bit ce fino ovo igrat...cucki, po obicaju, bojim ih se, mrzio sam ih i u sp, kamoli tu, odurni su, zivotinje ruzne...

Jerry
29-10-2008, 16:51
ja sam na Geforce 6150SE 256 mb integruša šteka mi malo igra...a mislim da bi na 6600 gt radilo na nekih 30 fpsa...ako vam je cod4 radio radiće i ovo..isti engine

King tiger
29-10-2008, 17:24
evo ja skidam, imam tu grafu i stari komp pa skidam tek tolko da vidim kak ce se vrtit
ako uopce uspijem pokrenuti jer mi je prvi put neki jebeni error (don't send) :-x
i jel radi ?

Kenyi
29-10-2008, 18:10
zvukovi :(

Crash0
29-10-2008, 18:35
Evo ja odigrao koji sat-sat i pol i mogu rec da nisam bas odusevljen igrom.

Kao prvo, grafika mi ima nekakav konzolaski izgled. Ocito nisu isli smjerom cetvorke u grafici jer cetvorka meni izgleda puno bolje nego ovo. K tome, na cetvroci nisam iskusio zastajkivanje pri igri dok ovdje jesam na istim postavkama, doduse rijetko, ali dovoljno da pomalo unisti osjecaj igranja. Najvise je problema, ocekivano, bilo kad neki seljak opici dimnu. Za usporedbu svima vama koji jos niste igrali i pitate se hoce li vam raditi ja imam X1650PRO, athlon 4800+, 2 gb rama.

Drugo, oruzja nemaju bas neki dobar osjecaj, najvise zbog zvuka. Jedino thompson ima otprilike ok zvuk, ostalo sve je cudno. Cak je i izgled oruzja je cudan

Oruzja su slicna dvojci, ustvari vecina je ista. Thompson je standardno dobar, ali ovaj put samo do nekih 20-ak metara, dalje je totalno beskoristan. Zbog toga najvise sam ipak koristio poluautomatske puske - SVT-40 i Gewehr. Za bolt action puske treba malo vise skilla, jer nema vise one shot killova ako nisu hs-ovi.

Da nebi sve bilo crno, svidjaju mi se tenkovi jer su napravljeni tak da nije bas lako ubit nekog iz tenka sa topom, ali zato postoji strojnica za drugog igraca koji ce pjesake s lakocom okinut.
Takodjer je zabavan i plin koji vas, ako nemate gas masku, dobrano osamuti.

Sve u svemu, igra je dobra, ali niposto nije bolja od cetvorke. Po mojem misljenju, bilo bi bolje da su samo napravili mod za cetvorku sa oruzjima i skinovima iz cetvorke. Ova igra mi i po grafici, i po zvuku, i po izgledu oruzja previse izgleda ko Medal Of Honor Airborne.

Ovo je samo moje misljenje i mozda je malo na strani cetvorke jer je meni cetvorka, otkad je izasla, sinonim za FPS. CoD4 je za mene bio i ostao najbolji i najzabavniji FPS.

Kenyi
29-10-2008, 18:38
Nego dodajte me u frendove Kenyi je nick.

King tiger
29-10-2008, 18:45
izgleda da ne moze na 6600 gt 128.
prilikom pokretanja se minimiza.to normalno ?

MTF*
29-10-2008, 18:58
crash je ovo odlicno opisao...najvise ovo konzola i MoHA ^^
osobno sam ocekivo uber puno vise, nadam se drasticnim promjenama, jer kako gledam i po njihovim forumima, ljudi se zale...
nadajmo se da ce poslusat nes, a ako ne, nek se bar potrude oko sljedeceg nastvaka...

@crash, imas za cod4 mod sa oruzjima iz WW2, i mogu ti rec da je uber, fkt je odlican osjecaj s garandicom igrat, odlicno je napravljen mod ^^

El Klinjo
29-10-2008, 19:21
izgleda da ne moze na 6600 gt 128.
prilikom pokretanja se minimiza.to normalno ?

Vidi engine je isti kao i u cod4. Ako si uspio cod4 pokrenut kao što je đeri napisao moći ćeš i ovo. :wink:

Nego ja imam fensi "black screen" problem.

Pa ćemo vidit...

Kenyi
29-10-2008, 19:59
Nakon 2 sata igre onako izbaci me i kaze bink32 dll was not found.Nikako ne mogu pokrenuti igru sada, grejt.

King tiger
29-10-2008, 20:00
ah.
nakon 4 sata cekanja mi udje u igru.
i na kraju imam vise fpsova nego u cod 4.
i kikalo me zbog free entitisa.

Constantine
29-10-2008, 20:03
Evo ja sad ponovno skidam zbog onog problema.Zvukove ja uopce nisam primjetio zato što me boli briga za to.I da,dodajte me za friend-a,nick je Constantin3

Koliko ima rankova u igri,cuo sam nesto da ih ima 650?

Jerry
29-10-2008, 20:31
igra je u beti smeće
zvukovi,bugovi,oružja thompson je overpowered

Kenyi
29-10-2008, 20:42
Mozda i bude sa cb modom.

King tiger
29-10-2008, 21:44
gewehr 43 owna boga.
retajni zvukovi.
nebalansirana oruzja malo.
nadam se da ce popraviti to.
i da
TABUN

Nodakim
29-10-2008, 21:46
Wepovi su prilično balansirani...čak i ten...roundhouse tenkić je solidan....slabo pokretljiv,uglavnom je sitting duck i lagano je ga zaobići ne poginuti od njega...
Zvukovi su mi dobri..zanovijetate

King tiger
29-10-2008, 21:48
zvukove kao da je radio pijani lars ulrich bubnjajuci od kante za smece.
nisu dobri.

Kron
29-10-2008, 22:03
koji sajt ne treba reganje za skidanje? a da ima pristojnu brzinu?

la50
29-10-2008, 22:07
moj frend je skidao sa http://www.gamershell.com/download_34684.shtmlSi brzina mu je bila 190-200 Kb/s

Crash0
29-10-2008, 22:09
Ja sam skinuo sa big download na faksu za 3 min. bez reganja, a brzina 4.5Mb/s

str33t6l0w
29-10-2008, 22:46
ovako... igra je bezveze ako se uspoređuje sa modern warfare-om....

spawn je bezveze.... jednom se spawnaš kod sebe u timu.. drugi puta kod njih...
zvukovi su očajni.. kao da netko kamenje baca od zid dok pucaš...
igra je puno sporija od MW-a....
oružja su neizbalansirana.... teško je nekoga pogoditi ili ga barem ozljediti... lega je stojao ispred mene ja pucak ko kreten i nijednom ga nisam pogodio u 30 metaka.... ni ranio ga nisam...
i zasad su mi premale mape... nekako.. hmm.. preotvorene.... (al to je zbog spawna, tj. tako se čini zbog toga...)

ugl.. vraćam se MW-u

la50
29-10-2008, 22:56
Jao sad odigrao,ok je stvar.Al zvuk pucnjeva a posebno zvuk eksplozije granate me razočarao,jebote ko da je neki eror bum prrrrrrr.

pimp
30-10-2008, 07:33
ako niste znali , zvuk pucnjave je 100% identican onome zvuku pravih puški....

Grim
30-10-2008, 08:30
Nisam igro namjeravam nabavit......jedva cekam......samo me zanima je se može penjat po drvima ko što su rekli?

El Klinjo
30-10-2008, 10:14

Nekad realizam nije dobar :)

la50
30-10-2008, 10:21
Ma da,uf onda ništa ako je tako,onda nek i ostane,samo mi se bum bombe nimalo ne sviđa

Kron
30-10-2008, 15:38

huh, nadam se da je tako, iako sumnjam u to jako mnogo puno

King tiger
30-10-2008, 16:31
saka mi garand.
prevelik rekoil :( .

Kron
30-10-2008, 18:49
ogroman recoil = me happy

MTF*
30-10-2008, 18:54
mah...evo nakon duzeg igranja (hint, lvl7), dopizdilo mi i boli me glava i ne zelim vise...
cim nije IW nije dobro...vracam se ja na cod4 i 2 ^^

King tiger
30-10-2008, 20:17
meni je ok.
pimp se tebi svidja ?

Kostolomac
30-10-2008, 20:22
o čovječe, promakla mi ova beta, sad stavio skidat. i regao se za key, čekam i njega. jedva čekam zaigrat :D

Kenyi
30-10-2008, 20:40
Nego, ko igra nek me adda u frendove Kenyi je nick.

Kron
30-10-2008, 21:11
mnei je unhandled exception ili tako nesto.

kenane, vec si nam to rekao, shvati da te nitko ne voli i idi dalje :P

King tiger
30-10-2008, 21:16
moj nick Rohypnol addajte me, prihvatam sve :(

Constantine
30-10-2008, 22:03
gewehr 43 owna boga.

Da.
I mape boguju,odavno mi se neka mapa nije tako dopala kao Roundhouse...
A psi su nekako bolji od chopera,jer je lakse savladat 2 psa nego jebeni aimbot koji ti je iznad glave...
Ne slažem se,psi su puno,puno gori od helica zato sto helic je od nist koristi,uvijek kada ga dobijem u cetvorci od njega dobijem maksimalno 2 killa,a psi su puno korisniji.

Meni se igra cod5 beta,a nemogu.Moram cekat dok izađe:(

Nodakim
30-10-2008, 23:24
Koji je maksimalni nivo koji mos dostic u beti?

max sto sam vidio je 30....ali sto sam vidio...kazu ljudi da je opcenito max 100...a za betu ne znam...30 min

la50
30-10-2008, 23:31
ja sam vidio ljude na 34lvl,najveći lvl koji sam primjetio dok sam igrao

RIDER32
31-10-2008, 00:14
Sad sam se rego a frend mi skida igru :roll:

str33t6l0w
31-10-2008, 00:32
ima par perkova koji se otključavaju sa rankom 65.. tako da vjerujem da je to najveći rank.... i mislim da ga možeš dostići na beti...

btw... jedina dobra stvar u novom cod-u je SD... ništ više.. ti CtF ni TDM... nego SD je odličan.. na razini MW-a...

Crash0
31-10-2008, 07:27
Najveci rank u cijeloj igri ce bit 65. U beti se moze postic najvise 40.

I da. izaso je novi trailer za Zombie mod za CoD5.
MOd ce se otkljucavat nakon predjene igre, valjda ko arcade mod u cetvorci. Ubijanjem zombija dobit ce se bodovi koji onda trosite na kupnju puski, municije, cak i otvaranje novih djelova mape na koje cete se moc povlacit...

neox99buleseye
31-10-2008, 09:14
Najveci rank u cijeloj igri ce bit 65. U beti se moze postic najvise 40.

I da. izaso je novi trailer za Zombie mod za CoD5.
MOd ce se otkljucavat nakon predjene igre, valjda ko arcade mod u cetvorci. Ubijanjem zombija dobit ce se bodovi koji onda trosite na kupnju puski, municije, cak i otvaranje novih djelova mape na koje cete se moc povlacit...

Kul.... malo ,previše dobrih igra izlazi zadnje vrijeme!!!

Kenyi
31-10-2008, 14:35
level cap na beti je 44.

RIDER32
31-10-2008, 16:45
KOlko ste vi morali cekat da bi dobili key i jel ga dobijete na PM ili e-mail.
Ja sam se rego sinoc i jos ga nisam dobio. :(

RIDER32
31-10-2008, 18:59
Nema. Ni na emailu ni na PMu. :(
Mozda mi stigne kad instaliram igru.

MTF*
31-10-2008, 19:03
nemoguce, mora ti bit u profilu...
odes na my profile, i onda opet na onu skeciju account/profile...
pri vrhu okvira, tj tam di upisujes info bi trebalo bit, Oo

Lenkota
31-10-2008, 19:05
cod5 je najzesca ali cod2 bolji :ekipa:

ReNo
31-10-2008, 23:26
cod5 je najzesca ali cod2 bolji :ekipa:
cod2 puno hackera....

Kostolomac
01-11-2008, 01:45
evo odigrao ja malo multiplayer i moram reć da je simpatično, ali ne može se uopće mjerit s cod2. barem meni. ima puno stvari koje mi ne pašu, perkovi, đukele, tenkovi, lvlanje... i retardirano je izvedeno prepoznavanje ko je tvoj a ko je protivnik. izgleda da ostajem na cod2, a od ovog novog ću samo sp preć :(

King tiger
01-11-2008, 01:56
tenkovi su gg.

RIDER32
01-11-2008, 02:06
gg je sto ja jos uvjek nemam glupi key :-x

neox99buleseye
01-11-2008, 07:59
Bilo bi super da objave betu u PCP-u !! Kasno am se javio!

Kenyi
01-11-2008, 10:04
izaci ce i demo prije bete, izaci ce i cijela igra prije novog pisipleja.

la50
01-11-2008, 10:12
Ja sam rider32 istog trena dobio key.

OMFGMaro
01-11-2008, 11:28
jeli cod 5 manje zahtjevnije od cod 4 ,jer mi za cod 4 treba bolja graficka steka mi...

ber0
01-11-2008, 13:42
jeli cod 5 manje zahtjevnije od cod 4 ,jer mi za cod 4 treba bolja graficka steka mi...

petica je nešto sitno zahtjevnija...

Constantine
01-11-2008, 13:47
Jel bude izašao demo igre,ne beta nego bas demo?

neox99buleseye
01-11-2008, 14:07
Sutra moram kupitiPCP novi... mozda su stavili nesto!

Nodakim
01-11-2008, 15:05
Nisu

MTF*
01-11-2008, 15:16
dao sam igri jos jednu sansu, i sto vise igram to je bolje...cak se prilagodjavam na zvuk i cak mi score nije negativan :D
oruzja su mi malo u banani, no aj, bit ce u full ver bolje...thompson owna, sad samo cekam garandicu, to mi je uber ^^

RIDER32
01-11-2008, 15:23
Idem se ponovo regat. Mozda mi ovaj put pedercine CAK i posalju glupi key.

Nodakim
01-11-2008, 15:41
Ja se nadam da neće...jer nisi zaslužio biti u ovako awesome igri...
:P

RIPtheREAPER
01-11-2008, 17:56
moze mi netko pojasnit kako ce funkcionirat psi u igri?
meni je ta ideja totalno glupa

RIPtheREAPER
01-11-2008, 18:18
trebali su izbacit airstrike
sigurno ce bit malih mapa gdje ce airstrike bit imba...

Kron
01-11-2008, 18:59

jes provjerio spam inbox?

Doggy
01-11-2008, 19:19
meni se igra uopce ne svidja... hc i non hc su isti drek, samo bez HUD-a... o roundhouse s glupim tenkovima da ni ne govorim, debilana teska...

onaj oldschool red dot je debilana jos teza... prigusivac na thompsonu, wtf? ma daj...

jedino kaj mi se svidja su psi, lol...

a bar-om snipe-am ko veliki... uzasno debilno...

MTF*
01-11-2008, 19:28
oruzja sa red dotom su prejaka...mnogo...ko da gube recoil i dobivaju na preciznosi za 100%...
mp40 i thompson sa red dotom su bogovska oruzja...
makar ne kuzim zas su stavili red dot i silencere...pa ke je tog opce bilo tad? Oo

RIDER32
01-11-2008, 19:31
Red dot u WW2 :o

jes provjerio spam inbox?
Zacudo nakon kiše spama proteklih mjeseci vec mi 2-3 mjeseca nije stigo amabas nijedan spam.

Ja se nadam da neće...jer nisi zaslužio biti u ovako awesome igri...
:P
Samo se ti smij. Bolje pogledaj OVO (http://www.xfire.com/profile/vegas32/)S:P

Da stiko i je key istog trena nakon sto sam se ponovo rego.
BIla je jedna kvaka kod prosle registracije. Vi ste svi prvo kliknili na onom flashu da skinete igru. Tamo ste se i regali ali ja sam pritisnuo ono pri vrhu di se logiras. Tamo sam isao registrier i kurvini sinovi onda nisu mogli spoznat da ja ocu i key.

Jos ga nisam stigo igrat. Sestra...

MTF*
01-11-2008, 21:00
ma kog ti lazes, i jasam iso tamo gore, a ne na neki flash ili sta vec...normalno sam iso na registration :D

RIDER32
01-11-2008, 22:11
E blago ti se :)

Imam par problema.
U igru mi ulazi skoro 10 minuta. jej. super. I onda kad uđem sve mi je na default postavkama. Ja onda odem i stavim 1024, AA off, 85Hz, other off... i pritisnem mrihvacam i yes. Nakon toga mi se sve samo spusti (sto je normalno kod proslih nastavaka) ali mi se nedize. Nnkako. Na upravitelju zadataka mi nije aktivan a stoji mi u ramu i zauzima prostor. I xfire mi ocitava kao da ju igram a ja je opce nevidim.
Pomoc :(

King tiger
01-11-2008, 22:19
ne diraj postavke.
i doggy ono nije pravi hc.
ono samo neki admini iskljuce hud.
i da bili su supressori tad.

RIDER32
01-11-2008, 22:40
ne diraj postavke.

A sta da igram na onako debilnim postavkama.
Jel vi imate takih problema?

Kenyi
01-11-2008, 23:33
Rideru budi sretan sto uopce mozes pokrenuti igru.
I da supressori su bili i prije toga, red dot je u biti staklo sa crnom tackom na sredini.Nikakva svemirska tehnologija.

neox99buleseye
02-11-2008, 07:21
Evo ga , konacno i ja instaliro betu!!! jey!! :D :D

HalF-DeaD
02-11-2008, 12:08
Nek oni budu sretni što se uopće zanimam za kupnju njihove igre. Taj problem imam od demoa cod4 i ako ga do sada nisu sredili neznam ko tu koga jebe. Srećom pa znam promijenit postavke iz configa koji su inače sakrili na predebilno mjesto (C:\Documents and Settings\Mark\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaWbeta).

Kenyi
02-11-2008, 12:10
Zalim ali Treyarch je napravio cod5 tako da njih lincuj dok IW nema prste u ovome, nimalo.

Khorne
02-11-2008, 13:59
Hmm instaliram najnoviji directx,instaliram betu i kad pokrenem igru javlja se error-ono codwaw encountered a problem and needs to close,send ili dont send,ima ko da ima ili je imao istih problema?

RIDER32
02-11-2008, 14:00
Nek oni budu sretni što se uopće zanimam za kupnju njihove igre. Taj problem imam od demoa cod4 i ako ga do sada nisu sredili neznam ko tu koga draga. Srećom pa znam promijenit postavke iz configaSkoji su inače sakrili na predebilno mjesto (C:\Documents and Settings\Mark\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaWbeta).
De reci kako :roll:

pimp
02-11-2008, 17:00
pa otvoriš config i menjaš kako želiš....

RIDER32
02-11-2008, 17:38
Da ali sa cim ga otvoris?

King tiger
02-11-2008, 19:10
s notepadom bogo sveti.

RIDER32
02-11-2008, 19:52
Aha. thx.

Crash0
02-11-2008, 20:28
I da supressori su bili i prije toga, red dot je u biti staklo sa crnom tackom na sredini.Nikakva svemirska tehnologija.

Da supressori su bili, ali se nisu koristili u WW2, barem ne na thompsonima!
A red dot SIGURNO nije staklo s crnom tackom, jer RED = CRVENO! I nije bas tolko jednostavan kolko ti kazes, upravo zbog toga sto to nije samo tocka na staklu, je tocka na staklu nebi imala nikakve svrhe na oruzju! I nije postojao u WW2, nego je izmisljen 1973.

RIDER32
02-11-2008, 20:45
AAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRR
MRZIM IGRU.
Prvo se ko kreten namucim da dobijem klupi key, onda se namucim da povecam rezu i sad mi vjecno sere da se moj key vec koristi.
Kurvini sinovi :-x

Cro Luger
02-11-2008, 21:06
nisam isprobao, ali mislim da će veliki fail biti to kaj neće biti afričkih mapa, kao što je imao cod2, jer ipak afričke mape kao toujane i matmata su mape koje su obilježile i odvojile cod2 od cod1.
Također, možda će i smetat to kaj je igra preslična cod4, što se neće svidjeti nama cod2 fanovima, bez obzira što se opet radi o ww2 :)

King tiger
02-11-2008, 21:09

A red dot SIGURNO nije staklo s crnom tackom, jer RED = CRVENO! I nije bas tolko jednostavan kolko ti kazes, upravo zbog toga sto to nije samo tocka na staklu, je tocka na staklu nebi imala nikakve svrhe na oruzju! I nije postojao u WW2, nego je izmisljen 1973.
e e .
al to se u igri zove aperture sight.

grizli
02-11-2008, 21:23
ovako a imam sljedeci problem. Skinuo sam igru sa 3 razlicita hosta i događa se sljedece (tj nedogađa). Pokrenem igru i nista se nedogodi, nepojavi mi se onaj splash screen niti ista, proc malo skoci u radu na malo i to je to, nista vise -_-, jedan korisnik mi je u drugoj temi rekao da je on isto imao takav problem i da je rijesio tako da je ostavio komp i otisao na kavu a kad se vratio da je radilo , ja tako ostavio komp na miru 2 sata i nista. jel zna netko neko rijesenje ?

Crash0
02-11-2008, 21:32

e e .
al to se u igri zove aperture sight.

aperture sight opet nije ono sto je u igri... Barem po onome kaj sam ja uspio iskopat na internetu. http://en.wikipedia.org/wiki/Peep_sight
I nigdje dosad u zivotu nisam vidio na WW2 oruzjima nesto slicno tom aperture sightu u CoD5. Ovo u petici izgleda bas ko sto je reko Kenyi - staklo s crnom tockom.

Khorne
02-11-2008, 22:22
nisam isprobao, ali mislim da će veliki fail biti to kaj neće biti afričkih mapa, kao što je imao cod2, jer ipak afričke mape kao toujane i matmata su mape koje su obilježile i odvojile cod2 od cod1.
Također, možda će i smetat to kaj je igra preslična cod4, što se neće svidjeti nama cod2 fanovima, bez obzira što se opet radi o ww2 :)

Slazem se,izostaviti najigraniju mapu u cod2 Toujane je promasaj,sad samo neznam dal bude Caena,jos ako mi to izostave onda super :roll:

Nodakim
02-11-2008, 23:19

Slazem se,izostaviti najigraniju mapu u cod2 Toujane je promasaj,sad samo neznam dal bude Caena,jos ako mi to izostave onda super :roll:

E JA MISLIM DA JE ZLO STA NISU STAVILI MISIJU " IRAQI FREEDOM" JER JE TO PRECOOL MAKAR NEMA NIKAKVE VEZE S SP-OM IZ KOJEG DOLAZE MAPE!!!

:(
Eto tako vi zvučite....i vjerujte doći se te mape od modding grupa...

@crash
ja se smatram army entuzijastom i ti možda ne shvaćaš ali wikipedija je veliki fail oko tih stvari...pola tema je u kontradikciji s drugima ajde da ti dokazem...

http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_sights

Pod prvo jasno se vidi da postoje vise vrsta aperture sighta...
evo slika od par..

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Aper ... _field.jpg (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Aperture_depth_of_field.jpg)
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Fron ... _sight.jpg (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Front_globe_sight.jpg)

S ovih slika vidis da aperture zapravo se i može nazvati ono u cod5...

Uostalom sumnjam da bi takva tvrtka(tvrtke zapravo) napravila/e takav propust...

Khorne
02-11-2008, 23:30

E JA MISLIM DA JE ZLO STA NISU STAVILI MISIJU " IRAQI FREEDOM" JER JE TO PRECOOL MAKAR NEMA NIKAKVE VEZE S SP-OM IZ KOJEG DOLAZE MAPE!!!

Eto tako vi zvučite....i vjerujte doći se te mape od modding grupa...

Ti zvucis panicno :roll:

MTF*
02-11-2008, 23:43
vi zucite retardirano...
fail ne staviti mape koje nemaju veze s pacifikom samo zato jer su imale veliku popularnost u cod2?
sta ce mi toujane na pacifiku?
zelim cod5, ne redizajn cod2...pogotovo ne istu pricu i radnju, te iste mape...

Khorne
02-11-2008, 23:46
vi zucite retardirano...
fail ne staviti mape koje nemaju veze s pacifikom samo zato jer su imale veliku popularnost u cod2?
sta ce mi toujane na pacifiku?
zelim cod5, ne redizajn cod2...pogotovo ne istu pricu i radnju, te iste mape...

Istu pricu ces dobiti sigurno,ww2 ti je to :wink:

King tiger
02-11-2008, 23:51
ja sam za to da stave i de_dust i aztec.
pa poboge te mape ownaju u CS-u

King tiger
03-11-2008, 00:52
ne vrijeđaj scourge.
izbrisan post.

HalF-DeaD
03-11-2008, 08:09
Zalim ali Treyarch je napravio cod5 tako da njih lincuj dok IW nema prste u ovome, nimalo.
To je ustvari ista igra (engine) sa novim (starim) oružjima, skinovima, mapama i perkovima. Nisu uopće dodali neke bitne novosti (osim coopa, ali i to je otkrivanje tople vode).
Linčuj oboje jer se nitko nije potrudio popravit neke bugove.

Ali anyway, cod1>cod2>cod5>cod4.

Roundhouse saksa (tenkovi saksaju, a i prevelika je). Castle owna boga :)

Cro Luger
03-11-2008, 10:49
kad sam rekao da je šteta što neće biti afričkih mapa, nisam mislio na originalan toujane i matmatu iz coda2, već na bilo kaj samo da se vidi da je u africi, pustinjsko,(uz to se naravno računa da budu i misije s britancima u africi, što naravno neće bit)...
ovak su mape samo japanske, njemačke, i ruske. Onak, meni je to fuj jer su te sve mape tamne(osim nekih japanskih), i totalno time što su tamne podsjećaju na cod1, i cod4 :)

i da, silencera, red dotova i sl. sranja je bilo tada, raspitah se malo :)

Nodakim
03-11-2008, 13:31
Ključna riječ " samo " ....uostalom predstavljene su samo 3 mape...treyarch ocito je popularity whore pa ce ih i mozda staviti...

MTF*
03-11-2008, 18:48
po onome sto sam cito na njihovom forumu imaju 2 ogromna updejta i pun k malih, lik je odgovorio na 50 pitanja korisnika...od zvuka, pa boltova, smga, mapa, bugova, etc etc... ako je sudeci po njemu igra ce ownat :D

Cro Luger
03-11-2008, 20:09
These dev. responses are mainly from David "Vahn" Vonderhaar, one of the game designers/developers.

Regard all "Vahn's Responses" as summations of the point David Vonderhaar was trying to get across. While some may be direct quotes, many are my interpretation of what he was trying to say.

PLEASE NOTE: A majority of the fixes that will be addressed will NOT be applied to the beta. They will be applied to the game during the first title update. Here is Vahn's explanation:

"To make a long story short, it's very expensive and time consuming to "patch" a time-limited beta. We use the beta to get the feedback and then we apply all of that energy into the update (or updates, as neccessary) for the retail game."

Here we go:

============================

Question 1: The Molotov #$%@tails are weak, will this be fixed?

Vahn's Response: I increased the damage radius of the Molotov.

Question 2: When will the Roundhouse glitch be fixed?

Vahn's Response: We have fixed that glitch for the first title update to the retail game.

Question 3: Will there be any maps larger than Makin, Roundhouse, and Castle?

Vahn's Response: We have some bigger maps in the retail game. Downfall and Seelow in particular.

Question 4: Bolt-action rifles suck, Tommy gun rocks. Any plans on fixing that?

Vahn's Response: Yes. I tweaked the bolt actions already. I have not tweaked the SMGs.

I am not convinced the SMGs are over powered. Yes, it is true they are high-damage, but only if the fire rate is slow (like the MP40).

After the update, if you want a one-shot kill with bolt-action rifles then it's going to have to be a precision shot (neck and above). A shot in the foot will NOT be a one-hit kill.

So everyone knows where I am with this:

(1)
I did a tuning pass LAST week that significantly increases the range and damage of the bolt action rifles.

(2)
I posted my opinion about how the gun should be. I said I don't like it as a 1-shot kill weapon unless it was a precision shot. I said I have concerns about making it too powerful. These concerns are reasonable, because I've seen what happens to the game when it is a 1-shot kill weapon.

I cited the head and neck as an example of a precision shot.

(3)
The community has argued that a precision shot should include the upper torso.

Some of you have also argued very intelligently and politely other considerations for why it should include the upper torso. Thank you to those of you who cited your considerations without the drama. You know who you are.

(4)
I said that I would consider a 1-shot kill to the upper torso if you have Stopping Power and/or are at close range. I called for feedback on that idea.

(5)
Many, but not all, users responded favorably that they would be just fine with it being a 1-shot kill to the chest with Stopping Power.

Others, of course, expect the gun to all but kill someone if you even remotely point it in someone's general direction.

(6)
I said that I would re-look at this gun on Friday (this coming Friday) and figure out where we left it.

That should now bring everyone up to speed, I think.

Question 5: Will there be a higher level cap/new playlists in the Beta?

Vahn's Response: We will most certainly increase the level cap again. Probably as early as next Friday. I won't know if we will put HQ in the beta, but it's not out of the realm of possibility

Question 6: Will there be anything like Old-School from CoD4?

Vahn's Response: I won't promise you that we will do that; but it is feasible and very likely that will do lots of playlist experimentation (double XP, no XP, Longer game timers, No Perks, etc., all) based on community input.

Question 7: The bipod is useless, will we be able to deploy it while prone?

Vahn's Response: We are trying very hard to put the feature where you go prone it deploys a gun with a bipod back in the game. It's very difficult to make work right and it was not ready for the beta or the retail game. I have seen it working and if we can make it fun, we will bring that feature back.

Question 8: Are the "Monkey" and "Play Dead" perks just 'hidden' in the Beta?

Vahn's Response: When you guys read about rumors like climbing trees and playing dead, many (but not all) of those things we talked about doing (some we even prototyped) and (some) turned out not to be fun. For example: Playing dead was not much fun. The game is too fast paces and deadly. What ended up happening was people just walking around shooting bodies. That is not the game we wanted to make.

Question 9: Will there be rewards for head-shots other than XP?

Vahn's Response: No. XP only, it took a lot of memory to add weapon camos and in most cases didn't look good on WWII guns. The memory was used to add/upgrade other gameplay features. We will never update the game to include weapon skins and it is unlikely we will do anything other than give XP for completing those Challenges.

Question 10: Will Beta stats/XP carry over to the retail game?

Vahn's Response: No.

Question 11: Will the PC version be as 'moddable' as CoD4?

Vahn's Response: Yes. Indeed. The PC team would probably just flat out murder me if I told you what sorts of mods have already been made. (The did some simple moding to make sure it was working ok, it is).

Consider that we have some AI path finding in the MP executable because of the dogs, I am pretty sure we are going to see some real insanity from the mod community!

Question 12: The tanks are overpowered!

Vahn's Response: We didn't want a tank to be able to be taken out with just 1 player by himself.

That didn't feel right at all. We tried it.

However, if 2 players work together and concentrate on the armor weak spot, destroying a tank is not difficult at all.

Question 13: Juggernaut-Overpowered, Stopping Power-Underpowered, Flak Jacket-Worthless.

Vahn's Response: I wanted to reply to this specific point because it's a common misconception. Whenever we see something like the above post, we are baffled by it.

Stopping Power is ignored when it's runs into someone with Juggernaught. In that situation, it's like neither of you have the perk.

To be super clear about this, I am not saying that Juggernaught does +10 and Stopping Power does -10. It's not balanced that way. At all.

But, I am saying that in-game logic the "benefit" of having the Perk is completely and totally ignored.

As to your complaint about the grenades and flak jacket?

We will have to agree to disagree here. Many community members complained that COD4's grenades were too powerful and spammy.

In a game mode like War and HQ, you will be thinking about that Flak Jacket.

If you are very used to the grenade splash damage (really the range because the damage is very similar) in COD4, this will feel a bit different.

Question 14: Will there be a swear filter?

Vahn's Response: We don't currently have any plans to implement a swear filter. The game is rated 'M' for Mature and is very violent. Swearing and gibs are a part of the game.

Question 15: Will there be in-game host migration?

Vahn's Response: No. COD3 had host migration because COD3 was a peer to peer game, where COD:WaW is a client-server game. We have always said that this game was built on the COD4 engine. This is one of the trade-offs you make.

Question 16: I'm worried everyone will use the flamethrower and it will be VERY overpowered.

Vahn's Response: The Flamethrower unlocks at a very high level. So, people will have to decide if they want the Flamethrower or they want to Prestige and unlock more Create a Class slots.

I don't think you will see large numbers of games with large numbers of people camping out at level 64 with the Flamethrower.

It's a short range weapon that also says, "Shoot me, I have a Flamethrower."

It's DEADLY. Don't get me wrong. It's BRUTAL. But, it's not worse than any other weapon in the game.

Until we have enough data that says we botched up the Flamethrower and it's over powered and the entire community has leveled up to 64 and does not want to Prestige so they can keep their flamethrower – I’ll take a wait and see attitude.

We almost made it a kill streak item, which would allow us to limit the number in the world. However, in the end we didn’t need to. It’s just like any other Perk weapon. It has advantages and disadvantages. It will work for some play styles and not work for others. I’ve wracked up huge kill streaks with it and I’ve been knifed in the face by the guy I was trying to kill.

Question 17: Why can't my gun turn any farther when mounted on a bipod? Is this supposed to happen?

Vahn's Response: It depends on what you are mounting against.

All COD games normally take a lot of creative liberty with what happens in first person vs third person.

Some examples:

-notice how you always have to look up at everyone even though you are the same height (camera placement for the guns).

-notice how you can walk up right to the wall and you don't have to lower your gun?

With the bipod mounting feature, it was a lot tougher.

While it feels to you that you should be able to move around in 1st person, if you looked at yourself in 3rd person, something is in your way. It could be something small, it could be something large.

We had it the way you suggested for about a week, but then guys would "float" in air or their legs would be inside a wall, etc., all. We had to change it.

Unfortuantly, it meant restricting the player movements which is never an easy decision for us.

Am I 100% happy with the bipod attachment right now? No. It would be a lie to tell you that I think this feature is perfect, because I don't. We are working on feature enhancements.

Please don't ask me for a timeline, because I'd be making it up.

Question 18: Will prestige icons be the same as CoD4?

Vahn's Response: No.

Question 19: Will the fire on the ground from #$%@tails/flamethrowers cause any damage?

Vahn's Response: Not in MP.

The fires on the ground will burn out very quickly. This was by design. Their were tuning and performance issues any other way.

Question 20: Bouncing Betties are hard to avoid, any tips?

Vahn's Response: Their are two defenses against them. Bomb Squad and Flak Jacket, one for the careful or sneaky player and one for the run and gun player.

Question 21: Will there be a Team Tactical?

Vahn's Response: Can, and probably will, be done. In general, I think we want to do a lot of playlist variations.

Question 22: Will we be able to turn off the auto-aim?

Vahn's Response: Yes.

Question 23: What will I get for prestige-ing?

Vahn's Response: Create-a-Class slots, Achievements, and Gamerpics.

Question 24: The spawn system sucks.

Vahn's Response: We made A LOT of changes to the spawning system.

The system itself is actually really powerful, however what we have noticed happens a lot is that spawns will get marked as "bad" (artillery strike, dog nearby, enemy player close by) so the spawn system ran out of spawn points to pick that would be better.

It's uber cool and very powerful. Now it just needs to be dialed in.

Question 25: I've noticed some hit-detection problems, what's going on?

Vahn's Response: I am personally not aware of any known, substantiated, issue with the hit detection.

Question 26: Would it be possible to make it so satchel charges can't be thrown and have to be placed on surfaces?

Vahn's Response: Yes. It is possible to do this. However, I imagine that this would upset a lot of Satchel Charge users who think that it might make them ... "worthless if we can't toss them?"

Question 27: If I have two of the same gun, when I shoot, it drains ammo from the CLIP of the other gun. Will this be fixed?

Vahn's Response: We fixed the "same gun, same ammo" problem. It was a bug.

Question 28: Why are the dogs so hard to kill?

Vahn's Response: We had the health higher, and we had the health lower. It felt best with the numbers you see in the demo in play testing.

Question 29: What will the level cap be increased to?

Vahn's Response: I don't know yet for sure. I haven't discussed it with the team. We usually make the decision Thursday or Friday morning and I've been out of the office. Probably somewhere in the high 30's or low 40's.

Question 30: Will there be playlists with more than 12 players?

Vahn's Response: Yes. Absolutely.

Question 31: Will there be more hardcore playlists?

Vahn's Response: Yes. We will see how these work out (and we need need to make adjustments) but you can play War in Hardcore on Day 1.

A lot of the MP developers are huge "hardcore" fans.

Question 32: Will there be a hardcore CTF

Vahn's Response: We were discussing the option of a Hardcore CTF. No promises, but if it's fun we will do it. I need to spend more time playing Hardcore CTF to see how well it works (or doesn't).

Question 33: Will we get an option to kick players in hardcore modes, rather than the game auto-kicking them? Sometimes it's not actually the teamkillers fault. (Friendly Bouncing Betty set off)

Vahn's Response: I think we already changed the fact that death by a friendly Bouncing Betty was counting against the kick limit.

I don't like a "Vote to Kick" system on the 360 and PS3. It interferes with the game pacing and requires people to come out of the moment in order to make a vote, head into a menu... press some buttons. I've done that system on COD3 and regretted it.

I feel differently about it on the PC, because you can bind keys (F1- Yes; F2- No) and that action is a lot quicker and you don't have to leave the screen.

What we need is feedback on the system, so adjustments can be made. Thanks.

Question 34: Will there be more maps added to the Beta?

Vahn's Response: We don't currently have any plans to release any new maps for the beta.

Question 35: Why is there no respawn timer in Hardcore TDM? Are you guys aware of this and is it being fixed?

Vahn's Response: Yes. I finally had a chance to look into it. It was a mistake. It was my mistake. I fixed it locally. It will go into QA tomorrow for testing and if it checks out, it will be in the next update.

Question 36: Will an unscoped Springfield be as effective as an unscoped bolt-action of a higher unlock level?

Vahn's Response: Yes, for sure.

The guns are not tuned in some way that something like the Springfield is somehow way better than the Kar98k, for example.

One, or the other, might be better for your play style and that is all.

Question 37: Why is the grease gun, or any other gun for that matter, not in the game?

Vahn's Response: o easy answer to this question. Simply, it didn't make the cut.

Here is the abbreviated inside story:

When I got involved with COD multiplayer, more than a few of the guns you will have were not even planned at that time.

The MP team aggressively lobbied for them. (Dare I say sold our proverbial souls?)

The art department and the animation department really came through for us (the collective us, MP game developers and MP players) even though something like the PTRS-41 and Double Barreled Shotgun wasn't even scheduled to be made.

Those guns turned out great so the designers of the SP/COOP ended up putting them in as well.

I am thankful every day that we were able to make as many guns and attachments as have. Could you make more guns and attachments? Sure, but we'd most certainly have to give something up for it.

Life is a little easier on the single-player/co-op designers when it comes to weapons. They only have to load a half dozen or so different guns depending on the level. They will never have to load the Arisaka, for example, in the German campaign part of the game.

In MP, we have to load EVERY SINGLE GUN because any player can have any gun (and any attachment variation) at any point.

Deciding which guns get made, and which go into the game, is never an easy thing.

Question 38: World at War has been in development for 2 years, why are there still glitches and bugs?

Vahn's Response: The game was made in a (not over a) 2 year time frame. That is true. Different parts of the game were made at different times. Most of the early work on the game was getting COOP up and running.

This doesn't mean some huge team of MP people did nothing but make MP for 2 years. I wish that was true, but it's not.

More importantly, this is a BETA. I would encourage you to look at the definition of a beta and don't confuse it for a demo.

Even the final game may have bugs, but it will certainly have fewer bugs than it would of had if we had not created a beta. The real consideration is if you believe that we will continue to work with the community to fix issues in the game, or not.

Question 39: Do you have any updates planned for the retail game?

Vahn's Response: We have at least 2 major, and unlimited minor, updates planned to retail game.

Question 40: Will there be any modding tools to work with the fast file format?

Vahn's Response: I don't know for sure, but given that the developers don't directly work with the fast files (other than generating them) it seems unlikely.

Question 41: The guns sound weak, is this how the game will sound when it comes out?

Vahn's Response: Yes, the audio largely reflects the retail version.

Brian and the entire award-winning sound department at Treyarch have done things with this videogame that have never been done before. For example, the sound occlusion.

It's easy to make the guns LOUD. It's not easy to mix an MP game.

We'll have to agree to disagree on the direction that we took and offer apologizes that you are disappointed.

Ova pitanja :)

ber0
03-11-2008, 20:50
mogao si samo linkat -.-

RIDER32
03-11-2008, 21:07

Pa beta i je izasla a bi se ispravili bugovi.

King tiger
03-11-2008, 21:24
i prema njemu.
sta je s boltovima.
pogodak u prsa ubija odmah ?
ne da mi se citat :(

Crash0
03-11-2008, 22:25
@crash
ja se smatram army entuzijastom i ti možda ne shvaćaš ali wikipedija je veliki fail oko tih stvari...pola tema je u kontradikciji s drugima ajde da ti dokazem...

evo slika od par..

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Aper ... _field.jpg (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Aperture_depth_of_field.jpg)
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Fron ... _sight.jpg (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Front_globe_sight.jpg)

Uostalom sumnjam da bi takva tvrtka(tvrtke zapravo) napravila/e takav propust...

Ako malo pogledas ono sto je u CoD5 nazvano Aperture Sightom je samo komad stakla sa crnom tockom:
http://www.imagesforme.com/out.php/t211061_aoerturecod5.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/211061_aoerturecod5.JPG)

Ja priznajem da se ja ne razumijem previse u oruzja ali ovakva stvar je definitivno beskorisna na oruzju jer ima samo to staklo. Ko sto se vidi na ss-u, cilja se samo pomocu tog jednog stakla sa crnom tockom, AS u CoD-u ne koristi nikakve dijelove na cijevi puske. Sto je po meni totalno nelogicno.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Rear_aperture_sight.jpg
Na ovoj slici je AS upravo suprotno od onoga u CoD-u. Ovdje u sredini ima rupicu, a sve ostalo je tamno i ne vidi se kroz ostatak sighta, dok u codu se vidi sve okolo, jedino je na sredini crna tockica.

Ovo na CoD-u izgleda bas kao Red Dot, samo crno bijeli...

Kron
03-11-2008, 22:46
one koji vole ww2 i njegovu autentičnost, npr ja. Mislim da cu pozdraviti ovaj nastavak i otici na drugu frontu, na Market Garden

daramar212
03-11-2008, 23:06
nekuzim intslam igru na svoj komp ima manje neg trazi igra.....to znam medjutim upalim cuijem zvuk al neradi slika...kak to?
ak je minimalna konfiguracija veca od mog kompa onda ne bi trebalo nista radit cak ni zvuk....?

Khorne
03-11-2008, 23:38
one koji vole ww2 i njegovu autentičnost, npr ja. Mislim da cu pozdraviti ovaj nastavak i otici na drugu frontu, na Market Garden

Ljudi ce se sad inatit i odustajat od coda5 zbog nekakvog glupog ciljnika :rotfl:

Kron
04-11-2008, 00:10
nece, jer oni koji igraju cod igraju zbog napucavanja, a ne zbog guštanja u autentičnosti i realnosti

Constantine
04-11-2008, 00:15
Eto napokon mi proradila beta,budem suta igro,ali mi se već ne sviđa.mrzim WW2,oružja su grozna,neprecizna,treba milijun metaka da nekog ubijes,knifeanje je loše.

King tiger
04-11-2008, 00:18
ti si neprecizan a ne oruzja.
mislim.
kad dobijes gewer i jos budes pricao o nepreciznosti- do tebe je

RIDER32
04-11-2008, 00:27
Meni opte kurvin sin sere i sa novim keyem (thx ante).
Na svakom serveru izbaciva neka sranja :-x

marko1997
04-11-2008, 09:00
Ljudi ja upalim CoD5 i sve mi je crno i onda mi izbaci ono Sorry CoD WAW bla bla bla need to close onda stisnem dont send i onda mi izbaci ovo

Error during initialization:
Unhandled exception caught

molim pomoc :pray:

marko1997
04-11-2008, 09:35
ma jesam reinstaliro sve opet sere j**** ti cod

HalF-DeaD
04-11-2008, 09:43

Ako se zna za neki bug preko godinu dana, bio bi red da se ispravio i prije nego što je beta izašla. Ajde da je bug pronađen otkad je beta izašla, ali već godinu dana... :thumbs1:

Cro Luger
04-11-2008, 11:32
Ako malo pogledas ono sto je u CoD5 nazvano Aperture Sightom je samo komad stakla sa crnom tockom:
http://www.imagesforme.com/out.php/t211061_aoerturecod5.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/211061_aoerturecod5.JPG)

e, kaj znači ova slika svijeta u sredini dole u igri?

Nodakim
04-11-2008, 14:09
@crash

evo slika od par..

Ja priznajem da se ja ne razumijem previse u oruzja ali ovakva stvar je definitivno beskorisna na oruzju jer ima samo to staklo. Ko sto se vidi na ss-u, cilja se samo pomocu tog jednog stakla sa crnom tockom, AS u CoD-u ne koristi nikakve dijelove na cijevi puske. Sto je po meni totalno nelogicno.

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Rear_aperture_sight.jpg
Na ovoj slici je AS upravo suprotno od onoga u CoD-u. Ovdje u sredini ima rupicu, a sve ostalo je tamno i ne vidi se kroz ostatak sighta, dok u codu se vidi sve okolo, jedino je na sredini crna tockica.

Ovo na CoD-u izgleda bas kao Red Dot, samo crno bijeli...

I zracala od naočala su staklo...ali gle koliko meni pomažu....
-_-

Khorne
04-11-2008, 16:08
nece, jer oni koji igraju cod igraju zbog napucavanja, a ne zbog guštanja u autentičnosti i realnosti

Nije istina,ja igram cod i bitna mi je autenticnost sa ww2,mislim ono,nemogu staviti igru u doba ww2 zajedno sa modernim oruzjima kakva bi to igra bila :? .A sto se tice realnosti,niti jedna igra nije 100% realna pa je to manje vazno,da je sve realno dobio bi metak i gotovo,a za napucavanje mogu igrati unreal,quake i takve igre su za napucavanje,cod je malo vise od toga.....

RIDER32
04-11-2008, 18:07
[quote="HalF-DeaD":2kx51wk3]

Ako se zna za neki bug preko godinu dana, bio bi red da se ispravio i prije nego što je beta izašla. Ajde da je bug pronađen otkad je beta izašla, ali već godinu dana... :thumbs1:[/quote:2kx51wk3]
A za koji se to bug zna godinu dana.

Crash0
04-11-2008, 19:07
I zracala od naočala su staklo...ali gle koliko meni pomažu....
-_-

LOL...

Al nisu zrcala, nego leće...Da su zrcala vidio bi si u glavu...hhe

Nodakim
04-11-2008, 19:47
Vućeš me za jezik...staklo jel je tema?

King tiger
04-11-2008, 23:52
svejedno trebas imat 2 tacke da bi line upao nisan kako treba.
red dot je druga stvar.

HalF-DeaD
05-11-2008, 00:28
A za koji se to bug zna godinu dana.
Taj da se igra ruši na promjeni rezolucije i nekih grafičkih postavki (ne svima).

marko1997
06-11-2008, 09:41
ja kad idem promjenit rezoluciju izbaci me van i ništa,a na XF pise da sam u igri
a najgore je kad me spawna kod protivnika njih 20ja sam bože katastrofa inače igra je dobra

MTF*
06-11-2008, 18:10
to spaqnanje su ispravili u final ver...kazu da ce biti mnogo dobro ^^

HalF-DeaD
06-11-2008, 20:25
jebli jeza ako lazu :D

ber0
06-11-2008, 22:21
gewehr je prejeben,
a sad neznam jel se meni čini ili sa supressorom trebam više metaka za ubit nekog?

Nodakim
06-11-2008, 23:39
Springfield s bayonetom je savrsenstvo...

$p1tf1r3
07-11-2008, 09:48
meni se nakon 2-3 mape redovito pojavi plavi ekran smrti :twisted:

MTF*
07-11-2008, 17:48
Springfield s bayonetom je savrsenstvo...

bajuneta onda koristi ko noz ili kako je koristis?

Constantine
07-11-2008, 18:17
ono oružje nešto 43 sa black dotom je super i stalno ga koristim,na kojem se levelu otkljucava flamethrower?

pimp
07-11-2008, 18:42
ono oružje nešto 43 sa black dotom je super i stalno ga koristim,na kojem se levelu otkljucava flamethrower?

gevera?

marko1997
07-11-2008, 19:49
flamethrower je na 65lvl to je zapravo perk
a BETA ima samo 40lvl-a
kad dolazi cijeli