PDA

Pogledaj cijelu verziju : NAJGORA IGRA SVIH VREMENA

Stranica : 1 [2] 3

Outmind
11-04-2007, 17:37
Max Payne sranje. :rotfl:
Ovakvi momci su mi najbolji. :rotfl: :rotfl:

sramoto jedna, vrijedjati Red Alert2, kako se moze naziavti gamerom, jasno mi je kada netko vrijedja Generals ili Tiberium Warz, te igre jesu full jako isprane, ali Red Alertovi, sramoto !!!

Znao sam da će biti ovakvih djetinjastih reakcija, pa da malo pojasnim zašto su mi te 2 igre bez veze

Red alert 2 - Ta igra mi je glupa jer ama baš po ničemu nije posebna. Ne sviđa mi se priča, gameplay je na razini bilo kojeg drugog rts-a, i općenito mogu reć da je igra sivilo prosječnosti. Kad igram ra2 nemam onaj "joj još samo ovaj klik i napokon ću vidjeti što će Staljin napraviti sljedeće" efekt. Ra2 je možda solidan rts, ali red alert je po mom mišljenju mnogo bolja igra. Da, istina, rusi su imba do jaja i grafika je očajna, a tank rush ti je najbolji prijatelj, ali rijetko koji rts je ikada mogao dostići tu razinu ugođaja.

Max payne. Jedino sa čime bih se složio da je u ovoj igri koliko toliko probavljivo je priča, ali ostalo je bez veze. Prije svega tu mislim na paletu boja naspram koje quake 2 bez 3dfx-a izgleda šareno, kao i kontrole koje su nespretne i nefunkcionalne. O linearnosti i "ubi sve što vidiš pred sobom "principu da i ne govorimo

I na kraju, zapamtite za sva vremena, to što većina nešto smatra dobrim ne znači da se to mora odnositi na sve. Vama se sviđa, meni ne. I sada bih ja treao bit "manji" gamer od nekog drugog jer mrzim dotu, smatram da je cod mp jadan i da se sportske simulacije za pc više ne bi trebale proizvoditi. Ma dajte molim vas...

Pilip
11-04-2007, 19:19
Molim ljepo, nemoj ti meni pricat o djetinjastim komentarima jer ti nisi naveo niti jedan jedini argument prije nego sam ja postao. Zato okani se pokusaja shvacanja nase dobi i ljepo razmisli o tome ko si ti...
Pa da me se nebi osudivalo, navest cu ja tebi par argumenata iza kojih stojim i drzim da je Max Payne jedna od boljih igara ikad.
Prvo. Eto naveo si pricu. U ovome se slazem sa tobom. Adrenalinska, tragicna prica drzi igraca u neizvjesnosti. Ubacujuci Maxove snove otkrili su nam kakvu u stvari psihu ima on. Tako on nije covjek koji se nikoga i nicega ne boji vec je obican policajac kojemu su smjestili i koji oplakuje za obitelji. Ja bi shvatio krvo po kojoj hoda kao put prema njegovoj smrti. Mozda sam u pravu mozda ne, no uglavnom nisam tu da rjesavam simboliku igre. Uglavnom, ovim dodatkom, tim bizarnim snovima zakomplicirali su igru te ju daleko pomakli od onoga "rambo-style" igre. U prilog tome rekao bi kako je labirint hodnika kroz kojeg ga moram voditi bio najtezi dio u igri, a i opcenitu u igrama za mene. Cak sam i biljezio na papiric koji je pravi put.
Imo, Max je vec trebao u prvom dijelu poginuti te postati legenda te tako osigurati da drugi nastavak nece upropastiti ukupni dojam. Nemoj me krivo shvatiti, drugi nastavak je bio uistinu odlican, rame uz rame sa originalom, ali takvo misljenje me drzalo kad je dvojka bila u nastanku.
Naci eto, prica je maestralno odradena, nije dosadna, a prepricavanje iste u obliku stripa je pravi pogodak. Za potpuni ugodaj u igri preporucao bih da ugasite boje u igri te da odigrate crno-bijelo... poput pravog stripa. Cak mislim da je to Wedran napravio (jeli Wedrane?).
Pricao si o nekakvoj paleti boja. Neznam sta si pod time mislio obuhvatit ali shvatit cu to kao kritika na racun izgleda igre.
Grafika je u to vrijeme bila odlicna, jedna od najboljih. Ugodni modeli, sad vec legendarna faca Maxa bili su glavni aduti spomenute. Usporedivao si Q2 sa Max Payneom. Tu smo opet na djetinjastim komentarima. Bunio si se kako je MP "rambo-like" igra. Pa daj mi reci sta je onda Q2. U MP ubaceni su neki djelovi (djelčići) avanture, TPS je, ima interaktivnu i neizvjesnu pricu. Pa di si tu naso usporedivat MP s Q2 koji je klasicna tabacina do iznemoglosti?? Naravno da ce boje u Q2 biti tamnije i mracnije, ali ubacujuci rijec "šareno" u kontekst s May Payneom je klasicni idiotizam, nhf. Vecina igre dogada se po noci, prevladava interijer, pada snijeg... Klasicni primjer mracne atmosfere koja je naglasavana kontrastnim bojama. Da dotaknem i atmosferu. Moje misljenje jest da je atmosfera originala MP-a svakako jedna od najinteresantnijih i najkvalitetnijih ikad. Pogotovo kad upalimo bullet-time i izrokamo 4 neprijatelja iz dva pistolja. Ili jos bolje iz dva uzi-a. Sta se tu ima za prigovorit?
Spominjujuci pistolje i uzi-e, palo mi je na pamet da kazem nesto i o genijalnosti oruzja u igri. Na izboru imamo jako jako puno pljuca. Kolicina istih seze do 20-tak komada, a to je brojka koju nismo bas mogli koristiti uz broj oruzja do tada. Ima od Berreta, Desert Eagla pa sve do svakojakih SMG-a, teskih mitraljeza, bacaca granata itd... Za svaciji ukus ponesto. Ali najinteresantnija i najzabavnija je kombinacija dual Desert Eagle u bullet-timeu koja se jos i danas kopira.
Izlaskom dvojke, prica je produbljena. Jos uvijek imamo jednakog Maxa (sad doduse vec postarijeg) koji se polako vraca u normalan zivot, no... bum! Eto sranja. Upoznaje Monu Sax, zaljubljuje se u nju te krsi zakletvu danu svojoj bivsoj zeni. Igrac cak i pomalo pocinje mrziti Maxa zbog tog cina, zbog toga jer je izdao zenu te se okrenuo Moni koja je cista suprotnost od njegove bivse, ali idealan Maxov par. Zgodna, ubojita, duhovita... Sta ces vise od zene?
U dvojci imali smo po prvi puta iskusiti kako je odigrati igru sa vise karaktera, u ovom slucaju s Maxom i Monom koja je napravljena bas onako kako treba. Nosi Dragunov, ubija specijalce itd itd itd... Prica je predvidljiva, Maxovi snovi opet bizarni. Grafika brutalna, krvi na sve strane, likovi maestralno odradeni. Sve od nacelnika policije pa do Vlada (Have no fear Vlad is here) koji na kraju postaje enemy nb.1 iako je na pocetku igra gajio nekakve simpatije prema njemu. Simpaticni Rus, dal bi sta reko... Nelinearni i zanimljivi leveli. Sve od bezrazloznog napucavanja pa sve do cuvanja lika obucenog u maskotu-bombu. Cista petica!
Ali eto, da nebi rekli kako samo dizem Max Paynea u nebesa te kako nisam naveo nikakve primjedbe na igru, reci cu par stvari i u prilog tome.
Glavni nedostatak igre je duljina te jedan dio price. Prvi dio je odraden sta se duljine tice uredu. Niti predugo niti prekratko. Moze proci. Ali dvojka je imo prekratka. Moglo se jos mnogo toga reci, produljiti prica i tako dalje. Kraj dvojke je sramota. Umjesto da Max pogine, pogine Mona. Max ostaje na zivotu te nam prakticki nagovjestava da ce izaci treci nastavak. Potpuno nepotrebno. Ovime, Remedy riskira kvarenjem serijala sto im nikako netreba jer su kvalitetna firma koja izdaje vrlo malo igara ali su sve po redu odlicne. Mozda se stvar spasi izlaskom Alana Wakea ali fanovi MP biti ce razocarani ako se dogodi bas to.
Mislim da ti neki pretjerani zakljucak netrebam pisati. Vjerujem da si shhvatio moj stav o ovoj igri/ma te se nadam da ces barem malo promjeniti misljenje o igri. Jer nazivajuci je Najgorom igrom je svakako nepravedno kako prema Remedyu tako i prema Max Payneu i njegovim fanovima.

Arbiter of Change
11-04-2007, 19:34
............ ima foto-realistične teksture do bola.

I jesi morao spoilati na kraju? :P

NITROS
11-04-2007, 19:39
............ ima foto-realistične teksture do bola.

I jesi morao spoilati na kraju? :P
Da moram je, jer tko nije do sada bar vidio tu igru puno je propustio. Pogotovo radi odlicne price. Iako mi se igra nije previse svidjela, jer nije moj stil igre, odigrao sam je. Pilip je sve dobro napisao. I napravio je malu recenziju.

dugi
11-04-2007, 19:47
KREED je vjerojatno najgora igra koju sam odigrao .Na kraju sam bio glup sam sebi.

http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=107617 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=107617)

mravojed20
11-04-2007, 20:00
Evo pročito sam ovo čudo od posta iznad,mogu reć da se skroz slazem.

@Outmind-

Da si rekao da ti nevalja,ajde,u redu ne sviđa ti se, ali reći da je NAJGORA....ićeš u pakao kazem ti :D

Outmind
11-04-2007, 20:25
@ pilip - si ti ikad razmišljao da se baviš PR-om?

A usporedba maxa paynea iquake 2 je bila JEDINO što se tiče kolorita, tj rekao sam kako su obje igre sive i do bola nemaštovite što se tiče boja. Svaka druga sličnost je slučajna.

Pilip
11-04-2007, 21:31
Cime?
Ne razumijem te... Kako bi ti stavio sarene boje u igru tipa Max Payne?
Potpuno neprikladna atmosfera i ugodaj za npr. zutu boju. Ili plavu. Glavna karakteristika MP-a je ta da igrac nakon sta je odigra ode u krevet i razmislja o igri pola sata. Koliko jednom obicnom covjeku znaci obitelj. Nazalost, danas ljudi ubijaju brata zbog 20kn ali svijet je u kurcu. Max Payne tu cinjenicu pokazuje ubacivanjem droge, ubojstava, podmicivanja i ostalih sranja sta zadesi glavnog lika.

Rope
11-04-2007, 21:54
Cime?
Ne razumijem te... Kako bi ti stavio sarene boje u igru tipa Max Payne?
Potpuno neprikladna atmosfera i ugodaj za npr. zutu boju. Ili plavu. Glavna karakteristika MP-a je ta da igrac nakon sta je odigra ode u krevet i razmislja o igri pola sata. Koliko jednom obicnom covjeku znaci obitelj. Nazalost, danas ljudi ubijaju brata zbog 20kn ali svijet je u kurcu. Max Payne tu cinjenicu pokazuje ubacivanjem droge, ubojstava, podmicivanja i ostalih sranja sta zadesi glavnog lika.

Nemoj me pogresno shvatiti, ali meni se cini da si ti to preozbiljno shvatio :) ... mislim to je samo igra, ono ... razonoda,ubijanje vremena...

Pilip
11-04-2007, 22:12
Razonoda nije kad tim vrunhskih strucnjaka napravi genijalnu igru, pa da ju se kasnije naziva najgorom ikad.

Blaster32
11-04-2007, 22:21
Sad se sjetih one igre Breed il kak se veczvala..
ojebote koje sranjee :shock:

W3DR4N
12-04-2007, 09:18
Cak mislim da je to Wedran napravio (jeli Wedrane?).

http://img178.imageshack.us/img178/9290/maxpaynecf6.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=maxpaynecf6.jpg)

Stylize Black and White, Sin City style.

Dreadlock
12-04-2007, 10:10
Razonoda nije kad tim vrunhskih strucnjaka napravi genijalnu igru, pa da ju se kasnije naziva najgorom ikad.

daj ohladi stari...nije kao da je ta igra remek-dijelo tisucljeca i da bi joj se trebalo ustupiti mjesto u Louvru...Odmah pokraj Mona Lise.
Slazem se...Igra je dosta dobra (uglavnom pricom i detektivskim pripovjedanjem u prvom licu),sjecam se da sam je imao instaliranu dosta dugo....
Ono sto je najblesavije jest napucavanje...tj. glavni dio igre....
ja neznam jeste li vi primjetili(ja mislim da jeste),ali glavni lik (nas svemoguci Max) je u igri pobio pola stanovnistva New Yorka...Ja neznam koliko je to realno,al mislim da bas i nije...
To mi se jednino bas i ne svida....to nonsalantno ubijanje...kao da smo u srednjem vijeku.

Đeri
12-04-2007, 10:11
inače no comment da je max payne najgora igra :o
što se tiče RA2,tu se nekak slažem.. :|

Dreadlock
12-04-2007, 10:14
inače no comment da je max payne najgora igra :o
što se tiče RA2,tu se nekak slažem.. :|

Sto se tice M.P-a;ja to nisam rekao...rekao sam samo da je glupo napucavanje u kojem umre (kao sto sam vec prije naveo) pola stanovnistva New Yorka

mravojed20
12-04-2007, 10:22

daj ohladi stari...nije kao da je ta igra remek-dijelo tisucljeca i da bi joj se trebalo ustupiti mjesto u Louvru...Odmah pokraj Mona Lise.
Slazem se...Igra je dosta dobra (uglavnom pricom i detektivskim pripovjedanjem u prvom licu),sjecam se da sam je imao instaliranu dosta dugo....
Ono sto je najblesavije jest napucavanje...tj. glavni dio igre....
ja neznam jeste li vi primjetili(ja mislim da jeste),ali glavni lik (nas svemoguci Max) je u igri pobio pola stanovnistva New Yorka...Ja neznam koliko je to realno,al mislim da bas i nije...
To mi se jednino bas i ne svida....to nonsalantno ubijanje...kao da smo u srednjem vijeku.

A je bi ti bilo zanimljivo igrati da ubiješ recimo četvero ljudi tijekom cijele igre,recimo ona dva brata na početku,iritantnog Talijana,i na kraju onu glupaču koja je kriva za sve i to je to. a ostalih 8 sati igre hodaš od lokacije do lokacije.

Da se Max Payne prenese u stvarnost nebi mogao koristit bullet time,i ubio bi najviše 20 ljudi. Igra mora imati nekakav gemplej,u max payneu je najvazniji element tog gempleja bullet time. Probaj ne koristit bullet time pa ćeš vidjeti da nećeš izdrzati ni 10 minuta.

Ne kuzim zašto tako ozbiljno shvaćate ovakvu vrstu nerealnosti u igrama,i to joj stavljate kao minus. a kad nema dovoljno protivnika onda opet ne valja.

Pilip
12-04-2007, 10:42
@Dreadlock - osoba kojoj su najbolje igre NFS i COD-ovi nije mjerodavna pricati o najgoroj

Outmind
12-04-2007, 11:17
Ispravak netočnog navoda: Ja niti jednom nisam tvrdio da je MP najgora igra ikada. Zapravo je sve ovo zakuhao (ne namjerno naravno) blaster 32 koji je u svom postu pogrešno napisao da su ra2 i mp bez veze, a što je kasnije editirao. Ja sam se sa tim njegovim needitiranim stavom složio, ali nisam nikad rekao da je MP najgora igra ikad, ali naravno stojim iza svega što jesam napisao.

Pilip
12-04-2007, 11:22
driver3

Apsolutno nevjerojatno!!! Dakle nisam jedini koji misli da su mp i ra2 sranje. Respect :pray:

WTF zakaj si promijenio post??? :shock: :? :shock:

Ovo nije bas ko "bez veze"... ali ok...
Zivi i dalje u snovima.

Outmind
12-04-2007, 11:23
driver3

Apsolutno nevjerojatno!!! Dakle nisam jedini koji misli da su mp i ra2 sranje. Respect :pray:

WTF zakaj si promijenio post??? :shock: :? :shock:

Ovo nije bas ko "bez veze"... ali ok...
Zivi i dalje u snovima.

E ajde ti meni objasni koji qurac ti hoćeš od mene? Da rekao sam da su sranje jer smatram da su SRANJE!!! A da sam igrao gorih igara, igrao sam...

Pilip
12-04-2007, 11:34
Nista, samo te prcam u mozak.

Outmind
12-04-2007, 11:35
Ok, vratimo se na temu. Što mislite o hot pursuit-u 2?

Dreadlock
12-04-2007, 11:42
@Dreadlock - osoba kojoj su najbolje igre NFS i COD-ovi nije mjerodavna pricati o najgoroj

A osoba koja kaze da je ekipa koja je napravila Max Payna "ekipa strucnjaka" stvarno zna procijeniti koja je dobra,a koja je losa igra...jedino dobro sto su oni napravili je GTA...i max payne im je ok.Neznam zasto toliko dizes tog Max Payna u nebesa.

@mravojed20- znaci ti zelis reci da je isti onaj "tim strucnjaka" zapravo osmislio igru u kojoj ce pokazati covjekovu borbu sa silom tezom,sa fizikom opcenito,stavivsi bullet time u igru....Pricas kao da je bullet time u sredistu zbivanja

e jos nesto...sto se tice ovog sto si rekao da su mi ovo najdraze igre; pa sto i da jesu?? Mozes i zakljuciti da se i drugima dosta svidaju te igre, one cak imaju svoje podforume na ovom forumu(a to vjerojatno znas),a max bas i nema svoj podforum...

Pilip
12-04-2007, 11:57

A osoba koja kaze da je ekipa koja je napravila Max Payna "ekipa strucnjaka" stvarno zna procijeniti koja je dobra,a koja je losa igra...jedino dobro sto su oni napravili je GTA...i max payne im je ok.Neznam zasto toliko dizes tog Max Payna u nebesa.

@mravojed20- znaci ti zelis reci da je isti onaj "tim strucnjaka" zapravo osmislio igru u kojoj ce pokazati covjekovu borbu sa silom tezom,sa fizikom opcenito,stavivsi bullet time u igru....Pricas kao da je bullet time u sredistu zbivanja

e jos nesto...sto se tice ovog sto si rekao da su mi ovo najdraze igre; pa sto i da jesu?? Mozes i zakljuciti da se i drugima dosta svidaju te igre, one cak imaju svoje podforume na ovom forumu(a to vjerojatno znas),a max bas i nema svoj podforum...

Da smijem ili placem? :rotfl:

Dreadlock
12-04-2007, 11:59

Da smijem ili placem? :rotfl:

meni je svejedno...ali istina je sto sam napisao...samo nemoj reci da nije jer cu se ja smijati.

Pilip
12-04-2007, 12:04
Remedy je radio GTA?
Ajde nemoj molim te me zajebavat.

Dreadlock
12-04-2007, 12:07
Remedy je radio GTA?
Ajde nemoj molim te me zajebavat.

Ako dobro pogledas link i poledinu igre,primjetiti ces jedno specificno slovo R koje oznacava ni manje ni vise nego Rockstar games.

http://www.rockstargames.com/maxpayne/

Pilip
12-04-2007, 12:10
Objasni mi zasto si onda pisao Remedy a ne Rockstar games?

Dreadlock
12-04-2007, 12:11
Objasni mi zasto si onda pisao Remedy a ne Rockstar games?

a gdje sam ja spomenuo remedy????

mravojed20
12-04-2007, 12:12
to je samo izdavač.

U Max Payneu bullet time je u središtu gempleja.

Najbitnije 3 stvari u igri su:

- priča,murjak nema šta izgubit,osvećuje zenu i dijete,otkriva veliku tajnu itd.
-atmosfera-noir setting,savršeno preneseno s filmova.
-gameplay- inovacija bullet time,viđena u matrixu,najcool element
u igri.

I bullet time nemoj shvaćati kao kršenje fizike,on samo uspori odvijanje scene da bude cool, da bi se mi mogli diviti prštanju metaka i particle efektima.

Pilip
12-04-2007, 12:21
@Dred - boldao sam ti gore. Remedy je radio MP-a tako da si ti GTA spomenuo u kontekstu s njima.

Dreadlock
12-04-2007, 12:25
to je samo izdavač.

- priča,murjak nema šta izgubit,osvećuje zenu i dijete,otkriva veliku tajnu itd.
u igri.

I bullet time nemoj shvaćati kao kršenje fizike,on samo uspori odvijanje scene da bude cool, da bi se mi mogli diviti prštanju metaka i particle efektima.

Znaci ti zelis reci da krsenje fizike nije usporavanje metka,a ubrzavanje ljudi.Da je bullet time samo usporavanje scene da bi se mogli diviti metcima,nista drugo se nebi trebalo micati osim tog metka jer je metak puuuno brzi od micanja covjeka.A u igrama gdje se koristi bullet time definitivno se krsi fizika jer u stvarnom zivotu covijek nebi imao nikakve sanse izmaknuti se metku koji mu je namjenjen.A kamoli letiti kroz zrak za vrijeme ubijanja desetak ljudi.

Sto se tice ovog sa rockstarom...tj. da je on izdavac....to samo potvrduje
da payna nije radio tim tako velikih strucnjaka.Remedy je izbacio samo 4 igre...jos neznam jeli izbacio onog alana wakea,a ako nije,onda je izbacio samo 3 igre.
e da...i hoces iskreno?? Bas me briga za remedy,kad sam igrao max payne-a uopce nisam obracao paznju na njih.Samo sam ti sad iznjeo cinjenice o "velikom timu strucnjaka" sa 3 igre na trzistu

Pilip
12-04-2007, 12:28
Nikako nemozemo nac zajednicki jezi, jeli momče...
Pa da pojasnim... Spomenuo si kao da je Remedy napravio GTA pa sam reagirao na to. A sad se ili pravis glup ili fakat jesi glup.
Ono, odi igraj COD2 sa Jerryem.

Dreadlock
12-04-2007, 12:29
Pa da pojasnim... Spomenuo si kao da je Remedy napravio GTA pa sam reagirao na to. A sad se ili pravis glup ili fakat jesi glup.

a ti odigraj sve igre remedya...ako budes brz,prec ces sve njihove igre u roku od 2 mjeseca, a ako ne i manje

Arbiter of Change
12-04-2007, 12:30
Znate vi da bi se Bullet Time mogao također protumačiti i kao hiper-brzo stanje svijesti u koje je Max sposoban ući kad je pun adrenalina, a ono mu daje prednost nad protivnicima?

medusa
e da...i hoces iskreno?? Bas me briga za remedy,kad sam igrao max payne-a uopce nisam obracao paznju na njih.Samo sam ti sad iznjeo cinjenice o "velikom timu strucnjaka" sa 3 igre na trzistu

kvantitea nije kvaliteta :wink:

Đeri
erm,što sam ja napravio da me spominješ sad??
NE kužim zašto ti smeta što igram CoD2,i meni CoD2 nije NAJBOLJA igra,nego ju igram u MP-u zato što mi je ok igra,i već ju dugfo igram,pozanm više manje cijelu ekipu...al da npr danas dobijem original RO,odma bi ostravio CoD 2 i igro RO...tak da me se otkači
eda,što fali CoD2 MP-u!?
SP sucksa, i to teže,po mom smjestio bi ga u vrh najgorih igara po SP-u....

Pilip
12-04-2007, 12:31

a ti odigraj sve igre remedya...ako budes brz,prec ces sve njihove igre u roku od 2 mjeseca, a ako ne i manje

Tocno to.
Jer Remedy je tim koji je izdao vrlo malo igara. Ali jako jako kvalitetnih.

Dreadlock
12-04-2007, 12:35

Tocno to.
Jer Remedy je tim koji je izdao vrlo malo igara. Ali jako jako kvalitetnih.

bas su kvalitetne.... cast izuzecima kao MP 1,2....dakle pola njihovih igara :rotfl:
onaj death rally mi nije nesto,a za alana wakea ni neznam dali je izasao,a i nije me previse briga

Pilip
12-04-2007, 12:36
Uzivaj ti u COD2 i NFS i okani se ostalih igara.

Dreadlock
12-04-2007, 12:37

eto sto ljudi pisu kad im ponestane argumenata
bravo care :rotfl:

mravojed20
12-04-2007, 12:41
to je samo izdavač.

u igri.

Znaci ti zelis reci da krsenje fizike nije usporavanje metka,a ubrzavanje ljudi.Da je bullet time samo usporavanje scene da bi se mogli diviti metcima,nista drugo se nebi trebalo micati osim tog metka jer je metak puuuno brzi od micanja covjeka.A u igrama gdje se koristi bullet time definitivno se krsi fizika jer u stvarnom zivotu covijek nebi imao nikakve sanse izmaknuti se metku koji mu je namjenjen.A kamoli letiti kroz zrak za vrijeme ubijanja desetak ljudi.

da payna nije radio tim tako velikih strucnjaka.Remedy je izbacio samo 4 igre...jos neznam jeli izbacio onog alana wakea,a ako nije,onda je izbacio samo 3 igre.

A ma nije poanta u tome dali krši zakone fizike(normalno da u stvarnosti to nitko ne moze),nego u tome što izgleda cool,dočarava brzinu refleksa nekog pojedinca,u ovom slučaju max paynea ili npr. onog tipa iz FEARA.

I ne leti kroz zrak nego skoči u stranu ili naprijed nazad kako već, i padne metar i pol dalje.

Remedy je dobar developer,sve što su napravili valja,bolje to nego napravit 20 naslova u 3 godine a sve jadno.

Dreadlock
12-04-2007, 12:44
to je samo izdavač.

u igri.

A ma nije poanta u tome dali krši zakone fizike(normalno da u stvarnosti to nitko ne moze),nego u tome što izgleda cool,dočarava brzinu refleksa nekog pojedinca,u ovom slučaju max paynea ili npr. onog tipa iz FEARA.

I ne leti kroz zrak nego skoči u stranu ili naprijed nazad kako već, i padne metar i pol dalje.

Remedy je dobar developer,sve što su napravili valja,bolje to nego napravit 20 naslova u 3 godine a sve jadno.

al se i dalje ne slazem da je bullet time u sredistu akcije kod napucavanja.
Pola ljudi,a i ja osobno, koji su igrali max payna su igrali bez bullet timea.Preglupav je...spasi te u nekim situacijama i to je sve.

dugi
12-04-2007, 12:50
Napisati da je Max Payn bilo koji prosjecna igra je glupavo ali to bi jos i tolerirao ali napisati da je najlosija je cisto preseravanje.Ako ti Max nije igriv onda neznam koja igra je.Maxovi su jednastavno prejebeni i traziti im mane bilo bi jednako reci da hrdjavom k...u i dlake smetaju.
Da ukusi su razliciti ali uz minimalnu dozu objektivnosti i minimalnu dozu iskustva u igranju jednostavno nesto tako izjaviti po meni jedino se moze objasniti potrebom za pametovanjem.

mravojed20
12-04-2007, 12:57
to je samo izdavač.

u igri.

al se i dalje ne slazem da je bullet time u sredistu akcije kod napucavanja.
Pola ljudi,a i ja osobno, koji su igrali max payna su igrali bez bullet timea.Preglupav je...spasi te u nekim situacijama i to je sve.

Dobro to je stvar ukusa hoće li ga netko koristiti ili ne,ali bez njega igra ima malo tupav gemplej,jer se ne mozeš sakriti,nemozeš se šuljati,ne mozeš taktizirati,abnormalno teško bude,pogotovo max payne 2,i veće tezine u max payneu...igra ne daje nikakve druge gemplej opcije osim bullet timea,i to funkcionira savršeno ako ga koristiš..ako ne..jebga

Dreadlock
12-04-2007, 13:27
daj ajde,sakrivanje suljanje,kakve to veze ima sa bullet timeom???
On usporava igru protiveci se zakonima fizike i svim zakonima postavljenim uopce.bez njega je puno realnije.
tupav gameplay???? Zasto bi imala tupav gameplay??
A i da...nemres se suljat u max paynu :D
i iz ovog sam zakljucio da covijek koji ne koristi bullet time nije pravi igrac.ha dobro....

mravojed20
12-04-2007, 13:43
Max Payne bez bullet timea ne nudi nikakvu drugu opciju za dobar gemplej,ne mozeš se šuljati,ne mozeš radit stealth kill,nemaš ništa što bi moglo nadomjestit bullet time. kad ne igraš s njim ostaje ti samo deranje protivnika ko muha bez glave. i nemoj mi stavljati riječi u usta jer ja nisam rekao da nisi pravi igrač ako ne koristiš bullet time.

Dreadlock
12-04-2007, 13:44
Max Payne bez bullet timea ne nudi nikakvu drugu opciju za dobar gemplej,ne mozeš se šuljati,ne mozeš radit stealth kill,nemaš ništa što bi moglo nadomjestit bullet time. kad ne igraš s njim ostaje ti samo deranje protivnika ko muha bez glave. i nemoj mi stavljati riječi u usta jer ja nisam rekao da nisi pravi igrač ako ne koristiš bullet time.

e,al neznam tocno kako se suljas sa bullet timeom??
sam mi to objasni.

Dreadlock
12-04-2007, 13:51
vidim da ova rasprava nikuda ne vodi...nema veze...svatko ima svoje misljenje i ukusi su razliciti

Dreadlock
12-04-2007, 13:51
vidim da ova rasprava nikuda ne vodi...nema veze...svatko ima svoje misljenje i ukusi su razliciti

Pilip
12-04-2007, 17:21

eto sto ljudi pisu kad im ponestane argumenata
bravo care :rotfl:

Mislim da sam ti sve izargumentirao u onom postu, pa sam odlucio da te jebem jer su glup.

Outmind
12-04-2007, 17:36
E ljudi dajte me nemojte siliti da koristim svoje polubožanske moći brisanja i lockanja. Vratite se raspravi o groznim igrama i prestanite vrijeđat jedni druge. Last chance...

DrunkyDuck
12-04-2007, 18:38
Jako zanimljiv rasplet.

mravojed20
12-04-2007, 19:56

sam mi to objasni.

Ma ne kuziš me šta hoću reći. Da je nekim slučajem Max Payne napravljen posve isto samoSBEZ bullet timea,mi bi danas imali igru koja ima loš gemplej.

Probaj se šuljati u igri. Probaj napravit stealth kill. Probaj taktizirati. NE MOZEŠ. Uopće nema takvih elemenata.

Jedino što mozeš, je koristiti bullet time.A kad njega nebi bilo Max Payne bi bio igra sa lošim gemplejom.

A ja to sve govorim zato jer si ti rekao da se gemplej u toj igri ne vrti oko bullet timea.

mrs.croft
12-04-2007, 21:24

sam mi to objasni.

Ma ne kuziš me šta hoću reći. Da je nekim slučajem Max Payne napravljen posve isto samoSBEZ bullet timea,mi bi danas imali igru koja ima loš gemplej.

Probaj se šuljati u igri. Probaj napravit stealth kill. Probaj taktizirati. NE MOZEŠ. Uopće nema takvih elemenata.

Jedino što mozeš, je koristiti bullet time.A kad njega nebi bilo Max Payne bi bio igra sa lošim gemplejom.

A ja to sve govorim zato jer si ti rekao da se gemplej u toj igri ne vrti oko bullet timea.

MP ima sasvim ok gameplay...i čini mi se da si ti jedini koji misli da Mp-u treba neki silni stealth..odi lijepo igraj Splinter Cell il tak nešt. MP se odvija isto kao i svaka druga pucačina,samo u trećem licu.

omfgnoob1
12-04-2007, 21:26
Matrix Path of Neo - jedna od katastrofalnijih igara koja ja zauzela oko 5 je***ih GB na mom HDD-u, mogla je ispast sasvim ok , ali kad je tu losa grafika, katastrofalna optimizacija i nekako sugavi zvuk sve ode u ku**c :killyou:

mravojed20
12-04-2007, 21:36
Evo po posljednji put ću napisati jer mi nije jasno kako ne mozete skuziti šta zelim reći.

Nisam rekao da mu treba stealth,ni taktika. rekao sam da ih nema. nema nikakve druge gemplej elemente OSIM bullet timea.

Kad igraš tu igru i koristiš obilno bullet time,igrivost je stvarno dobra,gledaš one metke,ciljaš ih u glavu,pa po njih 3-4 središ u par sekundi u jednom skoku itd..

E sad zamisli si da su kompletno izbacili bullet time iz igre kakva bi igra imala gemplej. Mahnito klikanje mišem u nadi da imaš više healtha od protivnika koji te ubije jednim šutem iz sačmarice.ne mozeš se nigdje sakriti jer je AI takav da te nađe u roku 4-5 sekundi gdje god ti bio. ne mozeš tiho nekog ubit,sakrit tijelo,nema šanse,sve čuju sve vide.

samo ravno na njih i deri. a sa bullet time elementom se sve mjenja.potpuno zakon i cool igra. dakle,u Max Payneu gemplej se vrti oko bullet timea.

I dajte malo čitajte pomnije šta se piše,nekad imam osjećaj ko da pričam zidu.

Necto
12-04-2007, 23:07
evo da opet neki nece shvatit :rotfl:

Dreadlock
13-04-2007, 07:46
Evo po posljednji put ću napisati jer mi nije jasno kako ne mozete skuziti šta zelim reći.

Nisam rekao da mu treba stealth,ni taktika. rekao sam da ih nema. nema nikakve druge gemplej elemente OSIM bullet timea.

Kad igraš tu igru i koristiš obilno bullet time,igrivost je stvarno dobra,gledaš one metke,ciljaš ih u glavu,pa po njih 3-4 središ u par sekundi u jednom skoku itd..

E sad zamisli si da su kompletno izbacili bullet time iz igre kakva bi igra imala gemplej. Mahnito klikanje mišem u nadi da imaš više healtha od protivnika koji te ubije jednim šutem iz sačmarice.ne mozeš se nigdje sakriti jer je AI takav da te nađe u roku 4-5 sekundi gdje god ti bio. ne mozeš tiho nekog ubit,sakrit tijelo,nema šanse,sve čuju sve vide.

samo ravno na njih i deri. a sa bullet time elementom se sve mjenja.potpuno zakon i cool igra. dakle,u Max Payneu gemplej se vrti oko bullet timea.

I dajte malo čitajte pomnije šta se piše,nekad imam osjećaj ko da pričam zidu.

evo...ja sam procitao i vise-manje razumijem sto zelis reci.al se i dalje ne slazem da se sve vrti oko bullet timea,no dobro....
probaj objasniti zidu...mozda ce te razumjeti(sala :D )

W3DR4N
13-04-2007, 08:02
Maxu fali kretanje u čučnju. Dodalo bi neku taktičku mogućnost. Kad stojiš iza nekog šanka ili kontrolne ploče, jedino šta možeš je ustati i pucati. Ne možeš se odšuljati do ruba i napasti s boka.

Nightyx
13-04-2007, 08:06
Simsi :twisted: su najgora igra svih vremena, bolesna igra moraš voditi srat čovjeka da ti se ne bi posrao u kući ili popišao i još bolsesnih stvari koje nikada ne bi stavio u neku igru, znam da je to simulacija života ali......

dugi
13-04-2007, 08:15
Simsi :twisted: su najgora igra svih vremena, bolesna igra moraš voditi srat čovjeka da ti se ne bi posrao u kući ili popišao i još bolsesnih stvari koje nikada ne bi stavio u neku igru, znam da je to simulacija života ali......

Krivo,to je jedna od najinovativnijih i najboljih igara uopce.Prodano ih je u rekrdnom broju.Ni ja ih ne volim,probao sam jednu zaigrati i nakon 2 sata isao je unnistall ali reci da je to najgora igra samo zato jer ti se nije svidio koncept igre je .....

Arbiter of Change
13-04-2007, 08:44

Krivo,to je jedna od najinovativnijih i najboljih igara uopce.Prodano ih je u rekrdnom broju.Ni ja ih ne volim,probao sam jednu zaigrati i nakon 2 sata isao je unnistall ali reci da je to najgora igra samo zato jer ti se nije svidio koncept igre je .....

Istina, iako su po meni loše uskladili zahtjeve likova i brzinu kojom vrijeme prolazi tako da ti na kraju ostane jako malo vremena za slobodne aktivnosti ako uvijek želiš biti u top formi.

Da, igrao sa Simse. :wink:

omfgnoob1
13-04-2007, 22:05
Ne znam jel ova igra vec bila ali pogledajte. Strašno :o
uXYctUnCcOI&mode=related&search=

DIABLO
13-04-2007, 22:12
SIMS :twisted: :-x

emoutofthevee
16-04-2007, 14:05
E jeste zapeli za Max Payne. To što se nekom ne sviđa koncept igre, ne znaći da je ona automatski zato loša. Ja ne volim baš FPS pa zato ne mogu reći da mi je Quake ili neka druga igra najgora ikad zato što mi se nije svidila. Definitivno najveće razočaranje mi je bila Heroes 4, a ToEE nije bio baš nešto po mom ukusu. Za najveće razočaranje lako je naći odgovor, ali za baš najgoru igru... teško!!
Što se tiće SIMSA mislim da ne mogu baš biti najgora igra kad ih toliko igraju. Mislim, naravno da ppularnost nije pravo mjerilo kvalitete, ali opet...
8)

Kostolomac
16-04-2007, 21:28
Matrix Path of Neo - jedna od katastrofalnijih igara koja ja zauzela oko 5 je***ih GB na mom HDD-u, mogla je ispast sasvim ok , ali kad je tu losa grafika, katastrofalna optimizacija i nekako sugavi zvuk sve ode u ku**c :killyou:

e slažem se. ali ipak sam ju prešao jer sam matrix fan :)

a vi što pljujete po maxu payneu, molim vas nemojte... to je jedna od legendarnijih igara, i jedinica i dvica. kladim se da će se mnogi samnom složit koji znaju dobru ingame atmosferu prepoznat

TheWannabe
16-04-2007, 22:43
gothic 3

† zlo †
17-04-2007, 01:25
Svi delovi Ford Racing :twisted:

FearLess
17-04-2007, 07:38
Vidim ja ljudi govore nevalja RA2, to su sigurno ljudi koji u to doba nisu mogli igrati multiplay na RA2.
RA2 je nesto posebno

ali opet nenadjebivi takticki potez je kada sa yuri em zarobis kravu miniras je sa ivanom i posljaes u neciju bazu

mehekek
17-04-2007, 08:52
Sve Fife

Dreamer Deceiver
02-06-2007, 17:47
85% današnjih igra su smeće

v4MP1r3
02-06-2007, 18:00

signed...

npr. tycoon ima dobre anstavke ali nekada pretjerao, kao npr sa hospital ili sa railroad...

Mafioz0r
02-06-2007, 19:11
Svi delovi Ford Racing :twisted:
Ford racing je smeće, ali taxi 3 : eXtreme rush je najveće smeće od trkaće igre ikada - neki dan sam čitao recenziju te igre u Pc Playu 75... ocjena 28

1van
02-06-2007, 21:38
gothic 3

ajde molim te objasni zasto?

usput najgora igra sto sam ikada vidio/igro je PES5 po mome misljenju zbog toga sto mi se nesvida gameplay, nekako mi je cudan navikao sam na FIFU. 8)

M@T3J
02-06-2007, 21:55
Eragon. :twisted:

SH4D0W
02-06-2007, 22:26
gothic 3
Teski shit :D barem meni ...

dugi
03-06-2007, 08:32

pogresno,igre su sve bolje i bolje.

Arbiter of Change
03-06-2007, 08:35

Meni se sve više čini, ma šta siguran sam, da se današnje igre oslanjaju na to da moderna tehnologija čini sve za njih, a svježe ideje i novi koncepti su praktički nepostojeći.

dugi
03-06-2007, 08:46

Meni se sve više čini, ma šta siguran sam, da se današnje igre oslanjaju na to da moderna tehnologija čini sve za njih, a svježe ideje i novi koncepti su praktički nepostojeći.

Vrijeme originalnost je iza nas,to je istina.Vecina novih igara su recikliranje starih ideja.Ali upravo zbog novih tehnologija stare ideje se mogu realizirati na sve bolji i bolji nacin.E sad sto to nekom iskusnijem gameru postaje nezanimljivo je sasvim prirodan tjek stvari.Malo je ostarjelih gamera koji se igraju duzi niz godina.Gaming industrija ni ne ovisi o njima vec se oslanja na nadolazece potencijalne gamere.
Ali bilo bi nepravedno reci da su nove igre lisene nekih inovacija makar i na starom konceptu.Uostalom od istoga sindroma pati i filmska industrija.

Ipak ponavljam nove igre su sve bolje i bolje upravo zbog novih tehnologija.Biti originalan u ovoj hiper produkciji je gotovo nemoguce.

v4MP1r3
03-06-2007, 08:59
Vrijeme originalnost je iza nas,to je istina.Vecina novih igara su recikliranje starih ideja.Ali upravo zbog novih tehnologija stare ideje se mogu realizirati na sve bolji i bolji nacin.E sad sto to nekom iskusnijem gameru postaje nezanimljivo je sasvim prirodan tjek stvari.Malo je ostarjelih gamera koji se igraju duzi niz godina.Gaming industrija ni ne ovisi o njima vec se oslanja na nadolazece potencijalne gamere.
Ali bilo bi nepravedno reci da su nove igre lisene nekih inovacija makar i na starom konceptu.Uostalom od istoga sindroma pati i filmska industrija.

Ipak ponavljam nove igre su sve bolje i bolje upravo zbog novih tehnologija.Biti originalan u ovoj hiper produkciji je gotovo nemoguce.

s ovime se slazem
svi se mi dobro sjecamo starig igra lose grafike no igrivosti do krova. mislim da nije potrebno navoditi da su medju njima bile avanture i razne strategije s grafikom žblj. svi se mi sjecamo i diabla 1 koji nije imao bas neku ultra super grafiku al je opet bio igran i igran. da sada izadje diablo 1, kao pocetnik toga serijala, mislim da bi ga igraci odbili iz toga razloga jer grafika ne bi zadovoljavala njihove potrebe, sto je sasvim neshvatljivo...

zasto odbiti igru zbog lose grafike ako joj je prica i radnja dobra?

ja se sjecam one ankete sto je vazno u igri, bilo je grafika, igrivosti, zvuk --- igrivost je na kraju pobijedila

1van
03-06-2007, 09:09
Evo ja sad cekam da izade SPORE, ako to nije originalna ideja onda neznam sta bi vam se svidjelo.
Bilo bi dobro kada bi se neki ugledali na njih.

Arbiter of Change
03-06-2007, 09:12
Istina, ali mislim da tehnologija ima veća ograničenja od ljudske mašte i onog što je ona sposobna smisliti (evo, sad odem na dramatiku). Kad tad će tehnologija zakazati i to će biti doista mračan dan za graphic whores. :D

DrunkyDuck
03-06-2007, 09:29
Kad tad će tehnologija zakazati i to će biti doista mračan dan za graphic whores.
Cini mi se da bi to moglo biti uskoro, velik je pomak izmedju Quake I i Crysis-a, ali sto dalje smisliti?

Real-time raytracing u igrama? I sto dalje?

Ipak ponavljam nove igre su sve bolje i bolje upravo zbog novih tehnologija.
S tehnicke strane definitivno.

ja se sjecam one ankete sto je vazno u igri, bilo je grafika, igrivosti, zvuk --- igrivost je na kraju pobijedila
...sto na kraju opet nista ne znaci jer ce opet ona vecina koja je glasala za igrivost odbaciti igru zbog grafike, uglavnom.

Upitni
03-06-2007, 09:33
ma da se napravit igra koja ima i igrivost i grafiku ali nikad ne uspiju jer vecinu vremena kod izrade igra se potrosi na grafiku,animacije,itd. a ne na osmišljavanje priče.prije se nisu uopce morali brinut za grafiku,stave 2D i ostalo vrijeme se bave igrivoscu igre lol :)

Black Hawk Down
03-06-2007, 09:38

novi gameri=razmaženi i glupi klinci koji ne mogu preći GTA SA(jedan od razloga zašto mrzim GTA,igraju ga takvi i još je frend me ucijenio da mu ga pređem da se hvali-a on ne može ni misiju sa svim mogućim šiframa preći)
Možda sam ja isto još klinjo,ali za kompom sam proveo jako puno vremena.(možda nisam to "kvalitetno" iskoristio,ali)

1van
03-06-2007, 09:48
GTA je vrlo popularan klincima iz jednog razloga...
koju god misiju da dobijes ti nesto moras unistiti, nema razmisljanja, logike nicega, samo unistavaj pa poslje postavljaj pitanja...
a uz te sifre, autice i fancy sitnice "igra" im je jos bolja.

Mafioz0r
03-06-2007, 10:03
koju god misiju da dobijes ti nesto moras unistiti, nema razmisljanja, logike nicega, samo unistavaj pa poslje postavljaj pitanja...
a uz te sifre, autice i fancy sitnice "igra" im je jos bolja.Ma oni žele nelinearnost u kojoj može radit što god žele... naravno, ne pada im na pamet da zaigraju RPG jer tamo najčešće moraš razmišljat. Zato pola mojih frendova koji su povremeni gameri kažu da im je najbolja igra ikad GTA i mene i kolege gamere čudno gledaju kad kažemo drukčije...

1van
03-06-2007, 10:07
a uz te sifre, autice i fancy sitnice "igra" im je jos bolja.Ma oni žele nelinearnost u kojoj može radit što god žele... naravno, ne pada im na pamet da zaigraju RPG jer tamo najčešće moraš razmišljat. Zato pola mojih frendova koji su povremeni gameri kažu da im je najbolja igra ikad GTA i mene i kolege gamere čudno gledaju kad kažemo drukčije...

Tako je valjda sudeno da bude...sta ces sa takvima se nereba ni svadati...

revenion
03-06-2007, 10:35
Stvar je ukusa,ali ako te cudno gledaju tu je fakat nest cudno.Reci im da ti se GTA ne svida il nest.Da ima previse nasilja( :rotfl: )pa biras nest drugo.Ili su stvarno debili i nikad nisu igrali nikakav drugi serijal od GTA.

Black Hawk Down
03-06-2007, 10:37
e sada slušajte ovotajfrend koj sam rekao,je svoj komp kupio prije 5 godina i za to vrijeme solidan je bio,i sada on umjesto da ga unaprijedi da doda rama ili kupi novu grafičku on si kupuje nove lcd monitore,i to ono kao najbolje,mislim onda mu ja kažem da je kreten,a on pa šta mislim i onda se čudi zakaj mu šteka SA.

And to conclude GTA:SA SHITS BIG TIME!

Mafioz0r
03-06-2007, 10:39
Stvar je ukusa,ali ako te cudno gledaju tu je fakat nest cudno.Reci im da ti se GTA ne svida il nest.Da ima previse nasilja( :rotfl: )pa biras nest drugo.Ili su stvarno debili i nikad nisu igrali nikakav drugi serijal od GTA.SMa svi su oni igrali jedino GTA, NFS i PES. U mojoj gimnaziji nema baš gamera - u mom razredu smo jedini gameri ja, moja 2 frenda i jedna cura.

LD
10-06-2007, 19:09
Meni najgora CS: Coundition Zero. Nado se bit ce dobro kad ono k***c, cista kopija CS 1.6. Ali zato Source rula!

Jopax
10-06-2007, 19:30
Danas ima jako malo inovativnih i zanimljivih igara iz jednog razloga
Programeri su lijeni ne da im se novo smisljat kad vide da neko necim zgrce pare samo kopiraju i profit je garantiran(u vecini slucajeva)
svaka cast izuzetcima(Peter Molynoux i Will Wright :pray: )

Hamti Damti
10-06-2007, 20:45
Meni je jako glupa igra Medal Of Honor Allied Assault

toliko ogranicenog prostora u igri nisam nikad dozivio a i Serious Sam mi je glupa igra

Hadunn
10-06-2007, 22:19
Dame i gospodo! Predstavljam vam najgoru igru IKAD! TRRRRRRRRRR-(dramaticni bubnjevi)

I to je:

ARTHUR'S QUEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nevjerovatno glupa priča, grafika, muzika, oružija, zahtjevi, likovi, teren, mape, cover slika i tako u beskonačnost!

Radije bi si izvadia zub sa ruzinavim žiletom nego igra ovu pljesnivu nakupinu smeća!

Proizvođači ove igre imaju zagarantirano mjesto u najdubljem dijelu PAKLA!!!!!!!!

Valtiel
11-06-2007, 00:56
Ma ima ih tona, ali iskreno receno ne bih se znao odluciti izmedu svih EA sports proizvoda i Resident Evil.

cmeljo22
11-06-2007, 01:14
ja npr. nikad nebi mogo igrati TES:Oblivion, instaliro sam ga igro 30 min i dopizdila mi ^^ neznam nekako me uopce njezin koncept ne uspijeva zainteresirati...

Mafioz0r
12-06-2007, 14:45
Oblivion je odlična igra koju Bethesda na 526 načina pokušava upropastiti. Prvo naplaćuju modove, onda dođe Knights of the Nine (ponovno naplaćivanje istih modova).....
Ja igram Oblivion i super mi je, barem znam da koliko god se idioti iz Bethesde trudili, nikad neće uspjet upropastit Oblivion :D

Skymaster
18-07-2007, 21:26
Halo Single player ,jebene teletabise napucavam i kad se pojavi onaj homo ljubićasti Tinky winky :yuck:
Došo frend poćeo igrat od 2 do 12 navećer i presao 2 lv :rotfl:
I fell asleep.

Ukratko Dosada

Sickmanno1
18-07-2007, 21:41
Halo Single player ,jebene teletabise napucavam i kad se pojavi onaj homo ljubićasti Tinky winky :yuck:
I fell asleep.

Ukratko Dosada

lol najgora igra ti je jedna od najpopularnijih igri na svijetu, prvi nastavak najocekivanije igre 2007 godine, igra koja je prodala xbox?

Savijet....

http://www.please-give-me-one-life.net

Quiet Riot
18-07-2007, 21:48
I fell asleep.

Ukratko Dosada

lol najgora igra ti je jedna od najpopularnijih igri na svijetu, prvi nastavak najocekivanije igre 2007 godine, igra koja je prodala xbox?

Savijet....

Halo 2 najočekivanija igra 2007 ??? :shock:

Prince-Artas
18-07-2007, 22:23
I fell asleep.

Ukratko Dosada

Savijet....

a neš ti haloa i njegove priče i sveg ostalog
postoje pc fpsi miljama bolji od razvikanog haloa

Arbiter of Change
18-07-2007, 22:34
Ali ovaj je na...[dramatična glazba]... XBox-u. :o

Prince-Artas
18-07-2007, 22:42
nope
halo 1
http://www.gamerankings.com/itemranking ... mid=291594 (http://www.gamerankings.com/itemrankings/searchresult.asp?term=halo&itemid=291594)
halo 2 http://www.gamerankings.com/itemranking ... mid=932095 (http://www.gamerankings.com/itemrankings/searchresult.asp?term=halo&itemid=932095)

da se razumjemo halo 1 je ok igra, al ništa spektakuarno, ima bugova i neoptimizirana je
halo 2 je smeće koje na moj komp neće

Sickmanno1
18-07-2007, 22:43
I fell asleep.

Ukratko Dosada

Savijet....

halo 2 je izasao prije 2 godine, govorim za halo 3...

MasaKrisT
18-07-2007, 22:43
halo je smece nevidjeno.amen.

Sickmanno1
18-07-2007, 22:54
halo je smece nevidjeno.amen.

jesi li ga igrao na xboxu ili na ultra crap verziji za pc?

Black Hawk Down
18-07-2007, 23:04
Tortuga

Black Hawk Down
18-07-2007, 23:05
I fell asleep.

Ukratko Dosada

Savijet....

halo 2 je izasao prije 2 godine, govorim za halo 3...

i prije par tjedana

MasaKrisT
19-07-2007, 09:13
igrao sam ga na ultracrap verziji za pc,konzole me ne zanimaju

Outmind
19-07-2007, 09:16
E o kojoj je igri riječ u tvom sigu masakrist?

Quiet Riot
19-07-2007, 09:56
E o kojoj je igri riječ u tvom sigu masakrist?
Operation Flashpoint

Sickmanno1
19-07-2007, 10:48
onda mi je jasno zasto mrzis halo, i ja bi ga mrzio da nisam posjedovao xbox, dok se samo sjetim da vozilo okreces sa misom, jao, katastrofa...

Nemesis
19-07-2007, 13:40
meni su najgore igre sims(svi nastavci i ekspanzije).

CaDzA
19-07-2007, 15:37
sims :rotfl: pretstavljam vas the sims : osvojila nagradu za najgoru igru zbog silnih dosadnih expanzija :rotfl: :rotfl: :rotfl:

revenion
19-07-2007, 16:30
onda mi je jasno zasto mrzis halo, i ja bi ga mrzio da nisam posjedovao xbox, dok se samo sjetim da vozilo okreces sa misom, jao, katastrofa...

nesto me na Pariah to vuce :?

Skymaster
19-07-2007, 23:07
Halo = Hype stvorili M$ fanboyi

Igra koja je spasila Xbox od totalne propasti.
Da nju M$ i fanboyi nisu dizali u nebesa danas xbox nebi ni bio :nonono: .
Ovaj put xbox če bit zadnji.
A ps3 prvi makar vi mislili da that aint gonna happen.
Eh i Mission Impossible za PS1 nedao bog da ju zaigrate, misije su stvarno impossible. :yuck:

Arbiter of Change
19-07-2007, 23:13
Eh i Mission Impossible za PS1 nedao bog da ju zaigrate, misije su stvarno impossible. :yuck:

Ali meni su zauvijek ostale u sjećanju, posebno 3. misija u onoj ambasadi tijekom partya. :)

Sickmanno1
19-07-2007, 23:26

ajd uzmi ubi pa se puska, stvari su ovakve:

Halo, Halo 2 su fenomenalno dobre igre, ako ih nisi igrao na xboxu mozes zip, ako nisi igrao xbox360, ili barem malo pratio njegovu prodaju i njegovu ponudu igara, koja je btw najjaca isto tako mozes zip...kupi slobodno playku i pici po orginalima, ili jednostavnije za te pare kupi xbox360 i wii i mazi po piratima, svako imalo pametan ce odabrati ovu drugu soliciju makar imao poster u stvarnoj velicini od Solid Snake...

Skymaster
19-07-2007, 23:39

Halo, Halo 2 su fenomenalno dobre igre, ako ih nisi igrao na xboxu mozes zip, ako nisi igrao xbox360, ili barem malo pratio njegovu prodaju i njegovu ponudu igara, koja je btw najjaca isto tako mozes zip...kupi slobodno playku i pici po orginalima, ili jednostavnije za te pare kupi xbox360 i wii i mazi po piratima, svako imalo pametan ce odabrati ovu drugu soliciju makar imao poster u stvarnoj velicini od Solid Snake...

Lol naravno da ima najveću ponudu igara kad je vani skoro 2 godine a ps3 od 11 mj.
Zašto bi neko uzeo drugu soluciju ako ga uopče ne zanimaju igre koje su na tim mackinama(FF10 :pray: ).
Ja kupujem u 10 il 11mj. Ps3 I sony braviju 82cm.
Lista mi je GTA4 , MGS GT 5 proulogue, Ratchet 4, Heavenly sword itd.
To što nema pirates za ps3 me nezanima sad radim i mogu si priuštit to.

BTW jesi igrao onu Ratchet and Clank - UP YOURS ARSENAL
:rotfl:

Sickmanno1
19-07-2007, 23:55

Lol naravno da ima najveću ponudu igara kad je vani skoro 2 godine a ps3 od 11 mj.
Zašto bi neko uzeo drugu soluciju ako ga uopče ne zanimaju igre koje su na tim mackinama(FF10 :pray: ).
Ja kupujem u 10 il 11mj. Ps3 I sony braviju 82cm.
Lista mi je GTA4 , MGS GT 5 proulogue, Ratchet 4, Heavenly sword itd.
To što nema pirates za ps3 me nezanima sad radim i mogu si priuštit to.

BTW jesi igrao onu Ratchet and Clank - UP YOURS ARSENAL
:rotfl:

dobro, onda pogledaj kakve je naslove xbox imao u prvih 8 mjeseci, koliko je sad vani ps3, xbox360 je izasao kao prava konzola, sa 20 (ili 30) naslova, a ne ps3 sa 10 i to jad i bljeda...

btw nadam se da ti je placa dobra i da ti treba 2 mjeseca da predes jednu igru ^^

EDIT: Igrao R&C, dobra igra :P

EDIT2: Evo pljujem ti po ps3 na pljuvacnici :yuck:

Prince-Artas
20-07-2007, 00:22
oke ne raspravljamo koja je konzola bolja već o najgorim igrama
ja neznam koja je to drastična razlika između haloa 1 i 2 na xbox i haloa 1 i 2 na pc pa te molim da mi objasniš
šta su oni toliko zasrali da je razlika tako velika

Skymaster
20-07-2007, 00:30
Više od pola novca imam :yuck: .
Kao prava konzola? :nonono:
Nijedna nije imala dobar izlazak dobar pa ni xbox.
Zbog xboxova koji su krepali il nešto slićno m$ gubi 1,8milijardi dolara.
Sad si misli kolko je M$ na Xšrotu zaradio.
Plus kolko če još izgubit s obzirom da je garancija produžena na 3 god. plus da je svi prodani dosad ima 33% da se pokvari.
PS3 ima 0,5% to jest 1 pokvarena na njih 200 pa si misli zašto košta više.

M$ je spreman za Holiday 07 poslje samo Fable iviše neznam Mass Efekt, dok ps3 ima hrpu exkluziva do kraja 2008 8)
I da plaća mi je premala da ih sve kupim :cry:

Jednostavno ne kužim to pljuvanje po ps3, prije je bila grafika ,sony pokazao Killzone ,sad je cijena ,pa kad vise nebu visoka če bit nešto drugo, na kraju bude pljuvanje po njemu jer troši elektrićnu energiju , neznam .

Hm Teletabies na ps1 , al ne usuđujem se probat.

SERENETY NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Demon Hunter
20-07-2007, 00:51
Ma najgore igre svih vremena su one igre koje vas odvlace od kompa i od igranja istih jer ih naravno nevolite :pray:

Skymaster
20-07-2007, 00:55
Ma najgore igre svih vremena su one igre koje vas odvlace od kompa i od igranja istih jer ih naravno nevolite :pray:

Ne čačkaj mečku :nonono:

Sickmanno1
20-07-2007, 00:58
oke ne raspravljamo koja je konzola bolja već o najgorim igrama
ja neznam koja je to drastična razlika između haloa 1 i 2 na xbox i haloa 1 i 2 na pc pa te molim da mi objasniš
šta su oni toliko zasrali da je razlika tako velika

jako je velika razlika, jer je converzija, niti jedna converzija nije dobro ispala(cast izuzecima), a cim je converzija znaci da je optimizirana boli glava, da su kontrole totalno shebane itd. Hebiga Halo je za gamepad, ne za key+mouse...

@Skymaster

Pricam o launch naslovima, a ne o kvaliteti konzole. Nemoj da se podsjecam koliko je suxxao prvi ps2...

druga stvar microsoft nije izgubio toliko novaca zbog konzola koje su krepali, vec zbog konzola koje su povukli s trzista, jer se desio problem u proizvodnji, koji se mogao desiti svima >_>

btw kupi bolje xbox360, ako nista drugo placa ce ti biti dovoljna, a ne za ovaj $ony, koji previse cijene svoje smece ^^

Prince-Artas
20-07-2007, 01:11
ma nije to do kontrola ni do ičega drugog
jednostavno vi konzolaši nemate prave fps-ove na konzolama,a i konzole nisu plodno tlo za taj žanr ko pc. i onda vam jedan halo postane hit na konzolama a ispadne prosječan na kompu

isto tako sam siguran da igra koja prodaje xbox2-Gears of War-na pcu neće zabilježit velik uspjeh ko na xboxu

Skymaster
20-07-2007, 01:14
prvo ne sječam se da je PS2 imao 33% defektnih konzola i btw nije se moglo dogodit svima nego se dogodilo M$.

da istina na launchu nije imao niš posebno osim resistance.
Al pogledaj za ovaj kraj godine i cijelu drugu 2008.
M$ za 2008 ima kurac na batini.

Štogod mislili PS3 će bit prvi kadtad.

Skymaster
20-07-2007, 01:19
jednostavno vi konzolaši nemate prave fps-ove na konzolama,a i konzole nisu plodno tlo za taj žanr ko pc. i onda vam jedan halo postane hit na konzolama a ispadne prosječan na kompu

isto tako sam siguran da igra koja prodaje xbox2-Gears of War-na pcu neće zabilježit velik uspjeh ko na xboxu

True...
kao što pisijaši nemaju tabaćine/DOA, VF,TEKKEN) ni platformere(RATCHET) GOW il Heavenly sword ,Ninja Gaiden
hm .....neznam što da kažem više

SERENETY NOW!!!!!! :pray: :pray: :? :o :killyou: :twisted: :kill:

CaDzA
20-07-2007, 12:44
Meni je i Halo sranje zato sta kasne par godina Halo je samo bila reklama na PC-u :-x

Nemesis
20-07-2007, 12:49
Meni je i Halo sranje zato sta kasne par godina Halo je samo bila reklama na PC-u :-x

ma meni je halo oduvijek bio govno...ionako ne volim SF pucačine kao što je halo.

Toxic
20-07-2007, 14:09
Tortuga, SWARM:Rampage, Driv3r...

revenion
20-07-2007, 17:36

True...
kao što pisijaši nemaju tabaćine/DOA, VF,TEKKEN) ni platformere(RATCHET) GOW il Heavenly sword ,Ninja Gaiden
hm .....neznam što da kažem više

SERENETY NOW!!!!!! :pray: :pray: :? :o :killyou: :twisted: :kill:

upozorenje na double post i pazi na smajlije...(citaj pravila)

DrunkyDuck
20-07-2007, 17:39
Dobro da si sve to citirao i na taj nacin napravio 3ple post - all smilies included.

CaDzA
20-07-2007, 20:09
Imao je srece :rotfl: :rotfl:

ZeGamer
20-07-2007, 21:57

jarane ubij se, Halo je premocna igra, jos kad dode 2. dio

Skymaster
21-07-2007, 17:39

wow igra stara 3 god wow negdje če bit opaka, izgleda da je tek sad pc dovoljno moćan da pokrena ga :wink:

Black Hawk Down
21-07-2007, 17:42

wow igra stara 3 god wow negdje če bit opaka, izgleda da je tek sad pc dovoljno moćan da pokrena ga :wink:

:rotfl: :rotfl:

PS.morao sam čovjek mi je došao do grla

EDIT: :rotfl:
edit by revenion

pstrebs
21-07-2007, 18:12
worms 4. i tamo neki kauboji, ne sjećam se imena

Demon Hunter
22-07-2007, 02:51
Definitivno onaj Deus Ex,Simsi,Brothers in Arms mislim ono svi djelovi igra je :yuck:

Clutch
22-07-2007, 17:15
Ne varas se Ovaj Skymaster me nasmijava :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Prince-Artas
22-07-2007, 19:18
još samo jedan post od dežurnih spamera i svi dobivate opomene

Clutch
22-07-2007, 19:28
Opomenu dobio sam grčeve u trbuhu od ovog Skymastera
al covjek zna nasmijat :rotfl: :rotfl:

Skymaster
22-07-2007, 19:33

Najgora igra je ova od Spojke. :kill:

Clutch
22-07-2007, 19:34

:rotfl: :rotfl: Legendo

Skymaster
22-07-2007, 19:37

:rotfl: :rotfl: Legendo

Nuff sed :kill:

Clutch
22-07-2007, 19:44
Daj vise prestani nemoj vise stavljat te gluposti kao nuff sed

Black Hawk Down
22-07-2007, 19:57
još samo jedan post od dežurnih spamera i svi dobivate opomene

0FL3dJTc ... ed&search= (0FL3dJTcMBk&mode=related&search=)

Skymaster
22-07-2007, 20:00
Daj vise prestani nemoj vise stavljat te gluposti kao nuff sed

Thats VERY APE of you :rotfl: :rotfl:

Clutch
22-07-2007, 20:00
E jeste budale Eto sad cemo svi dobit opomene :)

Skymaster
22-07-2007, 20:02

Ma neče se princ artur usudit :killyou:

zXoXSyU1M-c
hehe u will get the picture

ROB ZOMBIE -FTW

Black Hawk Down
22-07-2007, 21:42
skymaster mislim da te poznam,barem prema tvom ponašanju,me špodsjećaš na nekoga

neznam otkud ja samo wow igram.
al aj reci. :roll:

1 hit,gdje živiš?(grad,naselje)

buzybizyboz8
23-07-2007, 17:44
NAJGORA IGRA SVIH VREMENA VREMENA JE DEUS EX2

Lord Ragnarok
23-07-2007, 19:18
ti si iz španskog?

djubrex
23-07-2007, 19:47
back to the topic:
bidne igre:pucačine
najbidnija:The suffering

Clutch
23-07-2007, 21:39

clutch,mjenjaj sig.

Zasto? pa ima 12kb!!! :o

Clutch
23-07-2007, 21:42
Fixed jel sad ovaj dobar??

djubrex
23-07-2007, 22:14
super mario
nikak nemrem preč 14 razinu

Black Hawk Down
23-07-2007, 22:45
ti si iz španskog?

a ti?

Dreadlord
29-07-2007, 00:24
DAIKATANA :D

Skymaster
29-07-2007, 00:26

Man of few words ,i dont like u Deadboy :yuck:

Dreadlord
29-07-2007, 00:27

:cry:

Skymaster
29-07-2007, 00:30

:boohoo:

Dreadlord
29-07-2007, 00:33

LOL offtopic :D

Skymaster
29-07-2007, 00:42

LOL offtopic :D

je lol

igra je postal :kill:

Prince-Artas
05-08-2007, 15:09
[quote="Lord Ragnarok":tidsj2ak]ti si iz španskog?

a ti?[/quote:tidsj2ak]

i on je iz španskog, jebeni kraj grada

crowie
11-08-2007, 11:12
simsi valjaju kad ti je dosadno a nemas sta jest pa zapalis kucu i pobijes ljude...moj glas driveru :boohoo:

RIPtheREAPER
11-08-2007, 12:01
i on je iz španskog, jebeni kraj grada

Spansko, Precko, Vrbani, Jarun...
Sve je to u zabiti.

:D

revenion
11-08-2007, 14:29
back on topic odma...

Dreadlord
11-08-2007, 16:50
circus menager

Rang€r
11-08-2007, 17:07
PES 5 Zbog losih animacija i zbog lose realizacije i zbog lose realnosti i zbog svega...

Demon Hunter
11-08-2007, 22:43
House of the dead 3
Marine sharp shooter
Najgluplje igre koje sam igrao u zivotu.

Prince of Persia freak
12-08-2007, 00:19
Hereos Of M And M 5
Black and Bruised
Dark Angel
Worms 3D

BlackDCRO
12-08-2007, 09:43
Worms 3D

A nisu ipak tolko losi da bi nosili titulu najgore igre...
Naravno s 2d wormsima se nemogu mjeriti, jest da me igra razocarala al ipak sam joj pruzio priliku i uvjerio se da nije tolko losa kolko govore...

goki06
12-08-2007, 16:50
25 TO LIFE :yuck:

Sickmanno1
12-08-2007, 17:13
Will Rock :|

Waylon
12-08-2007, 17:28
Will Rock :|

držala me punih 140 sekundi

:pray:

Demon Hunter
12-08-2007, 21:25
Ovako ima jedna voznja....Juiced.Toliko me izivcirala.Jer cim sam je vidio skonto sam da su 90% iskopirali NFS.
A jos ime :?

Brothers in Arms...nekako igra mi nepase ali bas ono nepase!

DA ima i ona stara igra The Great Escape koja glupost!

MasaKrisT
12-08-2007, 21:39
sims.

RayDX
12-08-2007, 23:35
SpaceForce Rogue nešta... Stvarno crappy product... Domaći jesu ali jebiga... Meni je i Serious Sam suxao. Jednostavno naši nemaju pojma ništa drugo napraviti osim fine grafike.

Dweller
13-08-2007, 13:11
SpaceForce Rogue nešta... Stvarno crappy product... Domaći jesu ali jebiga... Meni je i Serious Sam suxao. Jednostavno naši nemaju pojma ništa drugo napraviti osim fine grafike.

Serious Sam je po gamespotu 7.najbolji shooter ikada

Ro3y
13-08-2007, 20:41
šampinjon menađer-cijeli serijal :yuck:

koji smisao od pol sata klikanja i gledanja točkica :?

Dreadlord
13-08-2007, 20:43
simsi

Joneleth_Irenicus
14-08-2007, 01:36
desperados 2 - jedina igra koju sam instalirao i deinstalirao gotovo istodobno.

14-08-2007, 01:37
Jel se sjeća tko iz nekog starog pcplay-a igru:

"Ubij Drva"!

To je najbluplja igra svih vremena! XD

Dreadlord
14-08-2007, 10:39
Ubij drva je zakon, to ja zovem igrom. Stisni space i ubi drva... :rotfl:

RayDX
14-08-2007, 12:08
Naši nemaju pojma o game developmentu, posebice CroTeam koji je toliko netalentiran kod izmišljanja kvalitetne priče da jedino može proizvoditi shoot'em up igre bez ikakvog smisla koje leže na malo naprednijem engineu i dubokim džepovima pomahnitalih Amera koji bi i mamu svoju prodali za malo besmislenog nasilja... Provox još nekako lebdi iznad CroTeama...

Dweller
14-08-2007, 12:51
Naši nemaju pojma o game developmentu, posebice CroTeam koji je toliko netalentiran kod izmišljanja kvalitetne priče da jedino može proizvoditi shoot'em up igre bez ikakvog smisla koje leže na malo naprednijem engineu i dubokim džepovima pomahnitalih Amera koji bi i mamu svoju prodali za malo besmislenog nasilja... Provox još nekako lebdi iznad CroTeama...

aj suti

Dreadlord
14-08-2007, 13:19

aj suti

ti šuti, čovjek ima pravo, sve hrvatske igre su više-manje sranje...

Mithras
14-08-2007, 13:22
Evo tek sam zajaho na forum i mislim da bi Croteam - u trebali odati malo priznanja jer jedini u ovoj zemlji imaju muda napraviti su nešto nalik igri!!!

:bravo:

RayDX
14-08-2007, 13:47
Tu si možda u pravu... Ali ipak... jedva liči nešto kvalitetnoj igri... I to 99% je game engine koji je u znanstvenom smislu gurao prilično daleko... Eto SS2E je među prvima omogućio realno outdoor iscrtavanje bez da se konfa ne prevrne od napora

Mithras
14-08-2007, 15:15
Dobro, i meni je igra malo glupa i svi ti retardirani neprijatelji, ali sada se stvar počinje popravljat, SS3 će sada imat nešto realnija oružja kao SCAR, AK-47, a bit će i ratne mašinerije za vozit i sve to uz pristojnu grafiku. Sve to na uz pomoć serious engina 3 vozit će na slabijem kompu. Nakon toga igra neće bit kritičarima za 10, ali će se postepeno popravljat, a CROTEAM je još mlad.

Dweller
14-08-2007, 15:21
gledajte croteam kada je igru radio nije mislio na to da je igra malo glupkasta,sarena,bla,bla,bla oni su to igru napravili da bi zabavili ljude,dobili malo slave zbog svoje odkacenosti,i naravno zbog love(iako je igra kostala duplo manje nego bilo koja druga igra)
a sada rade igru koja je ozbiljna,bla,bla,bla

14-08-2007, 15:29
CroTeam je napravio igru koja je difinirala gaming svog vremena...

I pokaži mi prstom još 5 igri koje dobro izgledaju, ne taže previše HW-a i još pri tome imaju ono "nešto" a to se SSam serijalu zove HUMOR!

Inače, ljudi pljuju po The Ward-u, ili po naški Poslanik.

Nemojte pljuvati ono što ne pojedete...

Ja sam prešao poslanika, i mogu sa pravom reći da ima kurac grafiku, ali dobru priču i bolesno dobre i teške zagonetke!

Dreadlord
14-08-2007, 16:07
MANHUNT

Teon
14-08-2007, 17:34
Topic pitanje: Postal

A sto se tice SSama, ma on pwna sve shootere :pray: Jednostavno, linearno, mozak na pasu, stotine (pa i vise) neprijatelja za sredit (ili jednog ali ogromnog ko ...), humor --> to je Igra, zabava a nasi znaju sto rade :pray:

Poslanik mi je bila prva avantura, prica i setting su jako dobri.

SF:RU sam samo demo igrao, no to je pristojan space-sim, sta tolko pljuju po tome

Pharun
14-08-2007, 18:32
Najvece razocaranje za mene su bili heroji 4.

Outmind
14-08-2007, 20:33
Joj oko toga su se lomila koplja... Meni su bili bez veze, ali nisu opet tako strašni. Znam da mi je ona kampanja sa onim ljubavnicima bila super.

downforce3d
14-08-2007, 23:19
Naši nemaju pojma o game developmentu, posebice CroTeam koji je toliko netalentiran kod izmišljanja kvalitetne priče da jedino može proizvoditi shoot'em up igre bez ikakvog smisla koje leže na malo naprednijem engineu

Ako slijedimo tvoju logiku onda dolazimo do zaključka da su id software noobovi koji nemaju pojma o game developmentu, Crytek da su noobovi koji nemaju pojma od game developmentu, Epic games da su noobovi koji nemaju pojma o gaming developmentu...

RayDX
14-08-2007, 23:23
Naši nemaju pojma o game developmentu, posebice CroTeam koji je toliko netalentiran kod izmišljanja kvalitetne priče da jedino može proizvoditi shoot'em up igre bez ikakvog smisla koje leže na malo naprednijem engineu

Ako slijedimo tvoju logiku onda dolazimo do zaključka da su id software noobovi koji nemaju pojma o game developmentu, Crytek da su noobovi koji nemaju pojma od game developmentu, Epic games da su noobovi koji nemaju pojma o gaming developmentu...

TOČNO! Ali nije još kasno da se poprave... Quake je vratio ID software nakon crappy Dooma, Crytek će se vratiti sa Crysisom, epic se vratio sa Gears of Warom

HalF-DeaD
15-08-2007, 00:20
... i Splash Damage/id Software sve zajedno pwnali sa Enemy Territory: Quake Warsom

Mithras
15-08-2007, 07:44
TOČNO! Ali nije još kasno da se poprave... Quake je vratio ID software nakon crappy Dooma, Crytek će se vratiti sa Crysisom, epic se vratio sa Gears of Warom

Sada ovo ne kužim ˇ Crytek će se vratiti sa Crysisom ˇ što se CRYTEK nije dokazao sa odličnim Far CRY - em, zašto bi se sada trebao dokazivat sa CRYsis - om

RayDX
15-08-2007, 08:47

Sada ovo ne kužim ˇ Crytek će se vratiti sa Crysisom ˇ što se CRYTEK nije dokazao sa odličnim Far CRY - em, zašto bi se sada trebao dokazivat sa CRYsis - om

Doom 3 i Far Cry bile su bezlične pucačine i reklame za engine, a ne kažem da možda i Crysis neće biti... No treba vjerovati

Dreadlord
15-08-2007, 10:00
Glupost :rotfl: , Far Cry je jedna od najboljih pucačina za PC, kako sad odjednom može biti bezlična pucačina i reklama za engine? Jesi li ti uopće igrao Far Cry?

Mithras
15-08-2007, 10:08
Istina Far cry je svakako u top 5 najboljih PC igra, nago sada baš igram na realistic i mogu reć da tek tada vidiš svu ljepotu Far cry - a!!!! :pray: :pray: :pray: :pray:

RayDX
15-08-2007, 10:27
Glupost :rotfl: , Far Cry je jedna od najboljih pucačina za PC, kako sad odjednom može biti bezlična pucačina i reklama za engine? Jesi li ti uopće igrao Far Cry?

Nažalost, gubio sam vrijeme s njom... Igra je zabavna kada dođeš do mutanata koji retardirani meni osobno... Ma ne sviđa mi se jdnostavno niti jedna takva igra s tom tematikom, samo pucaš bezveze... Na drugu stranu jedva čekam BioShock

MILF hunter
15-08-2007, 20:48
Doom 3 i Far Cry bile su bezlične pucačine i reklame za engine...

Mislim da je vrijeme da razmisliš o samoubojstvu 8)

RayDX
15-08-2007, 21:05
Doom 3 i Far Cry bile su bezlične pucačine i reklame za engine...

Mislim da je vrijeme da razmisliš o samoubojstvu 8)

Ne, nego mislim da je vrijeme da netko pogazi Crytek i ID software...

MILF hunter
15-08-2007, 23:13
Jadni mi ako su Doom i Far Cry postale isprazne igre...

Dreadlord
15-08-2007, 23:34
Jadni mi ako su Doom i Far Cry postale isprazne igre...

Nemaju oni pojama sta pricaju

Dweller
16-08-2007, 00:49
najgora igra svih vremena je ryl!

MasaKrisT
16-08-2007, 01:20
TOČNO! Ali nije još kasno da se poprave... Quake je vratio ID software nakon crappy Dooma, Crytek će se vratiti sa Crysisom, epic se vratio sa Gears of Warom[/quote]

care quake je takvo smeche ,najgori od svih quakeova,far cry je bilo nesto predobro i opce nije bilo pompe prije njega,tocno se jsecam najave u pcplay kad su ovi najvili sta ce bit u far cry coment receznenta je bio:''zivi bili pa vidjeli''...IGRA RULA!

HalF-DeaD
16-08-2007, 06:03
care quake je takvo smeche

nemaš pojma...

Raoul Duke
16-08-2007, 07:59
Lool!

Najgora igra svih vremena, pa BILO IH JE DOSTA, ALI EVO OVAJ NEDAVNO IZIŠLI 25 TO LIFE, je NAJVEĆE SMEĆE SVIH VREMENA! :rotfl:

Neznam, ima ih puno!Nije istina.Mislim SP je smece,ali multiplayer je vladao,dok nisu chiteri dosli :(.To je igra za rappere.!!!

RayDX
16-08-2007, 08:50

care quake je takvo smeche ,najgori od svih quakeova,far cry je bilo nesto predobro i opce nije bilo pompe prije njega,tocno se jsecam najave u pcplay kad su ovi najvili sta ce bit u far cry coment receznenta je bio:''zivi bili pa vidjeli''...IGRA RULA!

Ja govorim o Quake Warsu... On je vratio id software... Far Cry nije loša igra kao pucačina... Ali meni je nekako bez priča dosadna i monotona... Serious Sam je bio kul, donekle no Serious Sam 2 je samo reciklaža na novom engineu, nimalo zanimljivo... Sada rade SS3 i neki tajni projekt koji mi se pak i sviđa

Dreadlord
16-08-2007, 10:15
Lool!

Najgora igra svih vremena, pa BILO IH JE DOSTA, ALI EVO OVAJ NEDAVNO IZIŠLI 25 TO LIFE, je NAJVEĆE SMEĆE SVIH VREMENA! :rotfl:

Neznam, ima ih puno!Nije istina.Mislim SP je smece,ali multiplayer je vladao,dok nisu chiteri dosli :(.To je igra za rappere.!!!

Niti jedna igra nije namjenjena rapperima, 25 to life je stvarno katastrofa

Dweller
16-08-2007, 10:37
nije to sto si ti n00b(newbie) ne znaci da je igra katastrofa,igra je solidna,nista posebno,za utuc vrijeme,ali niposto najgora,ako je tebi najgora,samo to govori vise o tebi jer to i znaci da ti igras samo ove stupidne fpsove sa hypom iznad neba

Dreadlord
16-08-2007, 12:09
nije to sto si ti n00b(newbie) ne znaci da je igra katastrofa,igra je solidna,nista posebno,za utuc vrijeme,ali niposto najgora,ako je tebi najgora,samo to govori vise o tebi jer to i znaci da ti igras samo ove stupidne fpsove sa hypom iznad neba

joj nemoj se ti dwelleru javljat, ti si popljuvo sve dobre strategije, a onda si rekao da si ih igrao pet minuta :rotfl: a jednom si rekao da su ti simsi najbolja igra :rotfl:
samo da ti kažem ako igraš neku igru pet minuta kao ti ne možeš prosuditi da li je loša, sad ti tu meni govoriš da ja igram fpsove (a nemaš pojama o meni, ja nikada nisam rekao da igram fpsove, ikao ih igram)...
i najbolje mi je to što prvo pljuješ po svim pravim igrama, a onda kad netko popljuje neku igru koja je stvarno sranje ti govoriš: možda tebi je, ne znaci da je drugima, dobra igra za utuc vrijeme... :rotfl:
po dobrim igrama pljuješ, a loše braniš, to goviri da si ti n00b
btw n00b i newbie nisu isto kao što ti misliš :rotfl:

MasaKrisT
16-08-2007, 12:10
@half-dead ajde reci mi sta je dobro u q4 ,po cemu je bolji od q1 i q2?

RayDX
16-08-2007, 12:46
Quake je zabavna igra... Meni se općenito sve na SF tematiku, tehnologiju i hrpu mesnatih cyborga koji žele uništiti svijet, sviđa :rotfl:

MILF hunter
16-08-2007, 13:22
Za Far Cry veliš da je isprazna igra jer je priča monotona i dosadna,a onda kažeš da voliš igre gdje hrpa cyborga želi uništiti svijet,mmmda to je stvarno originalno i inovativno...

Far Cry nije loša igra kao pucačina...
A kako ju ti to gledaš?
Nije ni Serious Sam loša kao pucačina,ali...

Mislim da ovdje problem nisu igre 8)

Dweller
16-08-2007, 13:33

joj nemoj se ti dwelleru javljat, ti si popljuvo sve dobre strategije, a onda si rekao da si ih igrao pet minuta :rotfl: a jednom si rekao da su ti simsi najbolja igra :rotfl:
samo da ti kažem ako igraš neku igru pet minuta kao ti ne možeš prosuditi da li je loša, sad ti tu meni govoriš da ja igram fpsove (a nemaš pojama o meni, ja nikada nisam rekao da igram fpsove, ikao ih igram)...
i najbolje mi je to što prvo pljuješ po svim pravim igrama, a onda kad netko popljuje neku igru koja je stvarno sranje ti govoriš: možda tebi je, ne znaci da je drugima, dobra igra za utuc vrijeme... :rotfl:

to nisu dobre igre,to su igre nahajpane do boga

RayDX
16-08-2007, 13:43
Za Far Cry veliš da je isprazna igra jer je priča monotona i dosadna,a onda kažeš da voliš igre gdje hrpa cyborga želi uništiti svijet,mmmda to je stvarno originalno i inovativno...

Far Cry nije loša igra kao pucačina...
A kako ju ti to gledaš?
Nije ni Serious Sam loša kao pucačina,ali...

Mislim da ovdje problem nisu igre 8)

Ma dečki sorry, sav sam zbunjen danas... Uglavnom nisam veoma u tim pucačinama, ne volim ih... Više volim avanture, simulacije i RPGove. Jedino ako je SF sa hi-tech tehnologijom... Na to odmah padam...

MILF hunter
16-08-2007, 13:50
...ali ipak ne možeš reći da je Far Cry loša igra :wink:

No nešto slično je i kod mene,i ja više preferiram ostale žanrove nego FPS-ove...

Dreadlord
16-08-2007, 14:58

nemaš ti pojma, igro si ih pet minuta (to si i sam napiso)
igro si igru 5 minuta i kažeš da je smeće? da bi mogao reći da je neka igra smece trebaš ju igrat barem 8 sati...
ja sam 25 to life prešo i kažem da je smece, nemoguce je steci dojam u 5 minuta, to rade samo n00bovi kao ti

Dweller
16-08-2007, 15:01

igro si igru 5 minuta i kažeš da je smeće? da bi mogao reći da je neka igra smece trebaš ju igrat barem 8 sati...
ja sam 25 to life prešo i kažem da je smece, nemoguce je steci dojam u 5 minuta, to rade samo n00bovi kao ti

igrao sam supremme commander 5 minuta,ostalo sam dobro izigrao,ajde idem opet igrati supremme commander pa se javim
moyes lako u 5 minuta zakljuciti kakva je igra,suti SA fanboyu

Dreadlord
16-08-2007, 15:03

igrao sam supremme commander 5 minuta,ostalo sam dobro izigrao,ajde idem opet igrati supremme commander pa se javim

evo sad si sam dokazao da si n00b
igrao si igru pet minuta :rotfl:
sigurno nisi znao kako pokrenuti igru, pa u pet minuta ne mozes nista :rotfl: :rotfl:
ja sam fanboy gaminga i svih dobrih igara, a ti si n00b lord

Dweller
16-08-2007, 15:13
[quote="Dweller":1xsbcoya]nije to sto si ti n00b(newbie) ne znaci da je igra katastrofa,igra je solidna,nista posebno,za utuc vrijeme,ali niposto najgora,ako je tebi najgora,samo to govori vise o tebi jer to i znaci da ti igras samo ove stupidne fpsove sa hypom iznad neba

sigurno nisi znao kako pokrenuti igru, pa u pet minuta ne mozes nista :rotfl: :rotfl:
ja sam fanboy gaminga i svih dobrih igara, a ti si n00b lord[/quote:1xsbcoya]

fuck yourself ti gejmas vec par mjeseci,ja gejmam jedno desetljece,stfu you are the n00b,mos si yajebati,aj molim te da mi das listu svih igrra koje si igraju,moyda ja na forum sam totalni kreten,ali nece meni neko reci da sam n00b,a posebno ne neki n00b
Screw your mother

Dweller
16-08-2007, 15:14
[quote="Dweller":3fuewseb]nije to sto si ti n00b(newbie) ne znaci da je igra katastrofa,igra je solidna,nista posebno,za utuc vrijeme,ali niposto najgora,ako je tebi najgora,samo to govori vise o tebi jer to i znaci da ti igras samo ove stupidne fpsove sa hypom iznad neba

ja sam fanboy gaminga i svih dobrih igara, a ti si n00b lord[/quote:3fuewseb]

fuck yourself ti gejmas vec par mjeseci,ja gejmam jedno desetljece,stfu you are the n00b,mos si yajebati,aj molim te da mi das listu svih igrra koje si igraju,moyda ja na forum sam totalni kreten,ali nece meni neko reci da sam n00b,a posebno ne neki n00b
Screw your mother
:)

edit>fucking server,it is destroying my rep

Dreadlord
16-08-2007, 15:19
gejmas vec godinama, a imaš manje postova od mene?ali to nije bitno

vidiš da nemaš pravo, da si u krivu, pa me vrijeđaš, sad si dokazao da si n00b, a i pretpostavljam da si odigrao možda 4 igre, zato šuti i idi igrat simse (sjecas se, tvoja omiljena igra, taj post necu nikad zaboravit) :rotfl:
n00be :rotfl:
trebaš još puno papat da bi mogao screw my mother, znaš to?

Dweller
16-08-2007, 15:25
gejmas vec godinama, a imaš manje postova od mene?ali to nije bitno

vidiš da nemaš pravo, da si u krivu, pa me vrijeđaš, sad si dokazao da si n00b, a i pretpostavljam da si odigrao možda 4 igre, zato šuti i idi igrat simse (sjecas se, tvoja omiljena igra, taj post necu nikad zaboravit) :rotfl:
n00be :rotfl:
trebaš još puno papat da bi mogao screw my mother, znaš to?

Jedna rijec za broj postova
BAN
odigrao sam ajde od 97 godine 100 do 150 igra,ovako mogu ici brojati,ali ne da mi se
Simsi volim,sta da ti kazem,volim ih,upravo zato,akj nemaju cilja,volim ih ubijati,i tako,da ponovim,sims sami bez ekspanzija su sranje,sa njima, su super,ODJEBI,i nisam rekao da ja screw your mother,rekao sam,ma znas zaboravi,n00be,nisi dovoljan

Dreadlord
16-08-2007, 15:27
ti ces dobit ban zbog vrijeđanja, a ne ja
ovaj tvoj zadnji post nisam baš najbolje razumio, panika vjerovatno :rotfl:

Dweller
16-08-2007, 15:32
vec sam banan jedanput ovdje,lowlife

revenion
16-08-2007, 15:41
upozorenja obadvojici...smirite se ili...

r.kO?
16-08-2007, 15:52
lowbiesi

Dreadlord
16-08-2007, 15:52
r.ko ti si također

revenion
16-08-2007, 15:55
@r.k0e -e,r.K0 vec sam ti briso jedan post...upozorenje imas

r.kO?
16-08-2007, 16:10
pa sto sad ja imam upozorenje lol.......oni se svadjaju ovdje od 19 stranice i onda ja dobijem upozorenje :S

revenion
16-08-2007, 16:13
imaju i oni...al kolko vidis dao sam upozorenja obadvojici i prestali su...imas sta protiv toga?

r.kO?
16-08-2007, 16:15
imaju i oni...al kolko vidis dao sam upozorenja obadvojici i prestali su...imas sta protiv toga?
IMAM :P,naravno da nemam !

MasaKrisT
16-08-2007, 16:16
Nije bitno opce tko je veci n00b,zasto bi bila sramota biti noob?ja starcraft na netu igram 3 godine i za njih sve sam noob(je da padnu svremena na vrijeme ali nvm:) ehehe).Sad tu kvarit ljudske odnose zato sto ovaj voli simse ili ovaj mrzi 25 to life.Igrao sam obje igre i obje su smeche meni.Sims je pičkasta igra,a 25 to life nedovrsen proizvod(znam da cu zbog ovog ban dobit) i amen.Daj budite ljudi,dajte argumente zas vam je igra smece i idemo dalje

Dreadlord
16-08-2007, 16:22
Nije bitno opce tko je veci n00b,zasto bi bila sramota biti noob?ja starcraft na netu igram 3 godine i za njih sve sam noob(je da padnu svremena na vrijeme ali nvm:) ehehe).Sad tu kvarit ljudske odnose zato sto ovaj voli simse ili ovaj mrzi 25 to life..

Imaš pravo, glupo se svađat jer svatko ima svoje mišljenje...
Sorry Dwelleru

a ti r.kO? malo previše pametuješ, nemoj sad mislit da te vrijeđam, ali primjeti sam da svakom loncu moraš biti poklopac :D

revenion
16-08-2007, 16:25
aj sada natrag na topic...

Dreadlord
16-08-2007, 16:28
meni manhunt, razočarao sam se

r.kO?
16-08-2007, 17:03
najgora (e)igra(e) su definitivno FiFa seriali(sama pomisao na njih i zgadi mi se gejmanje) i neko pecanje, ne znam tocan naziv igre (nesto kao) Pro fishing Baas???

edit by, revenion
upozorenje x2

Dweller
16-08-2007, 17:05
sry dreadlord
da li je tko igrao onaj pompolic wars,totalno smece

Dreadlord
16-08-2007, 23:54
sjecam se jedne igre history chanel total war (tako nekako se zove), loša kopija total wara

Prince-Artas
19-08-2007, 00:15
od igara koje imam najviše mi je žao šta sam pare pirate s kariba 2
dobio sam potpuno drugačiju igru od one koju sam očekivao
jebiga glup sam jer nisam vidio prije recenzije na netu već sam kupovao na pamet :(

BLOODdemon
30-09-2007, 18:21
guilty gear reloaded(pc play mu dao igrivost 90 :shock: ),quake 4.