Pogledaj cijelu verziju : Starcraft 2
Stranica :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
MasaKrisT
19-03-2010, 12:09
Vidiš, pravi "progejmeri" igraju kao ja u 4:26, imaju death stare i pwnaju. Nikad progamer od tebe masa.
Hwaiting! ;)
ne seri ninja,nisam igrao 2 godine sc:)))samo cekaj:)
Vidiš, pravi "progejmeri" igraju kao ja u 4:26, imaju death stare i pwnaju. Nikad progamer od tebe masa.
Hwaiting! ;)
ne seri ninja,nisam igrao 2 godine sc:)))samo cekaj:)
OK, heroj Protossa te čeka. OSL i MSL su moji... samo moram čekati Jesen da se "Legend of the fall" ponovo dogodi. Još jednom ću potvrditi svoj status ubojice Terrana. Nadam se da ćeš mi pomoći u tom questu.
Sretno krećemo u sljedećih 12 godina sreće i zabave. :)
Systematic Reverse
19-03-2010, 15:59
@materijal za newbie
lol, sta si prepro da bi igrao sp?
qq
@materijal za newbie
qq
Oduzima previše vremena. Bolje uložiti u kompetativan gejming :P ;)
Karlo_from_Bjelovar
21-03-2010, 16:36
ima netko invite viska?
pliz? :oops:
Systematic Reverse
21-03-2010, 17:17
@materijal za newbie
qq
Oduzima previše vremena. Bolje uložiti u kompetativan gejming :P ;)
SP owna..
Uvijek se nadje vremena za njega..
MasaKrisT
22-03-2010, 01:43
odigrao s frendom veceras 14komada 2v2 13-1 za nas, stim da smo jednu spusili jer je isao fast mute xD
osvetnik_sch3l3
22-03-2010, 08:40
ima netko invite viska?
pliz? :oops:
cisto sumnja, no eto, nadajmo se :D
eto vam uvoda u sp
http://starcraft2.com/features/story/brokenwide.xml
killercake84
22-03-2010, 10:50
Svoj invite sam dao, a dajte decki napisite svoje nickove da mozemo igrat preko battleneta
MasaKrisT
22-03-2010, 17:01
masakrist.wco
Karlo_from_Bjelovar
22-03-2010, 18:19
masakrist.wco
alo masa, imas invite? :D
MasaKrisT
22-03-2010, 19:41
nope i ja bijah invitean:(
Mirogamemasta
22-03-2010, 22:59
Ima nade za Starcraft Ghost. :pray:
Svaka cast deckima koji su napravili ovo, a SC2 Editor ce biti super.
Kad fanovi pocnu raditi mape SC2 cemo igrati jos 20 godina.
joNPrnY4 ... r_embedded (joNPrnY4K_4&feature=player_embedded)
MasaKrisT
23-03-2010, 01:10
frend i ja 2v2 platinum(trenutno najveci moguci rank:P)
Karlo_from_Bjelovar
23-03-2010, 09:04
nigdje faking invite ne mogu nabavit... strasno...
Lord Ragnarok
23-03-2010, 10:01
no shit sherlock. sp mi je tak dosadan vec da sam ga prestal igrati
Znam kako ti je... :cry:
Doduse znam kako se moze nabavit invite, no zahtjevalo bi davanje para a to je glupo! :thumbs1:
Karlo_from_Bjelovar
27-03-2010, 09:36
e, a ako neko ima invite, i ne zna da ga je dobio... kako da mu objasnim da provjeri?
e, a ako neko ima invite, i ne zna da ga je dobio... kako da mu objasnim da provjeri?
Daj kupi više taj key nemoj molit da te netko invajta :D
Inace friend invite ti se dobiva putem maila.
Karlo_from_Bjelovar
27-03-2010, 13:01
kako to da jos nisi prodao?
MasaKrisT
27-03-2010, 13:10
Tko dobije beta key, a proda ga, ne zasluzuje igrati sc. ikad vise.
Tko dobije beta key, a proda ga, ne zasluzuje igrati sc. ikad vise.
Bilo bi fora da Blizzard koji sluzbeno gleda mrsko na prodavanje keyeva banna acounte ovima sta prodaju
Arbiter of Change
27-03-2010, 13:23
Šta nije beta vezana uz BNet account?
Beta jest, al neiskoristeni keyevi (ili friend inviteovi) nisu striktno vezani za account
Arbiter of Change
28-03-2010, 23:14
Ah. :)
Inače, ovo je bilo zanimljivo.
Ncb7lHNWbnU&feature=sub
MasaKrisT
28-03-2010, 23:16
ra bog:)
Ementaler
30-03-2010, 18:15
Momcovi, svi vi koji niste upali u betu a trebate informacije, gud njuz! Erm, na HCL-u imate beta test tekst, pa nabacit oko. Objašnjeno je par bitnih stvari koje dvojka donosi i to od strane čovjeka koja već 10 godina igra Starcraft. :friends:
HCL:SStarcraft 2 beta (http://www.hcl.hr/najave-starcraft-2-wings-of-liberty-beta-test-176-19.html)
MasaKrisT
30-03-2010, 18:17
Nick igraca koji je to testirao?Dado?
Igrao sam i nisam impersioniran. Nimalo. Ima ugodan gameplay, na balansu se mora još puno raditi, ali ocekivao sam puno više.
Mirogamemasta
01-04-2010, 19:29
Ti bi jos nesto? :? A to je....
MasaKrisT
01-04-2010, 23:46
200eura uz igru,valjda.
200eura uz igru,valjda.
Shvatiti ćeš jednom, mladi učeniku da najveća čast u StarCraftu nisu niti slava niti novci - to predstavlja put nesretnosti i patnje. Boli me srce kada vidim ovako mladog Protosa da deviira od puteva Khalae. Moraš osjetiti psihičku povezanost svih Protossa i sljediti naše puteve moralnosti, discipline i djeljenja sve za povratak našeg izgubljenog homeworlda Aiura.
Novce i slavu prepusti Zergovima i Terranima. Već i sami znamo kako je Khas predvio njihovu budućnost.
Entaro Adun. Entaro Tassadar. Neka Khala bude tvoj vodič.
J'tokoh Zohl!
Systematic Reverse
02-04-2010, 08:50
200eura uz igru,valjda.
Shvatiti ćeš jednom, mladi učeniku da najveća čast u StarCraftu nisu niti slava niti novci - to predstavlja put nesretnosti i patnje. Boli me srce kada vidim ovako mladog Protosa da deviira od puteva Khalae. Moraš osjetiti psihičku povezanost svih Protossa i sljediti naše puteve moralnosti, discipline i djeljenja sve za povratak našeg izgubljenog homeworlda Aiura.
Novce i slavu prepusti Zergovima i Terranima. Već i sami znamo kako je Khas predvio njihovu budućnost.
Ti si onaj koji prodaje SC2 beta acc?
:)
200eura uz igru,valjda.
Ti si onaj koji prodaje SC2 beta acc?
http://www.gosugamers.net/starcraft2/members/Smoochy
A to je da su razmak od 13 godina iskoristili za nešto doli cistog unaprijeđenja grafike (cak ni to nije spektakularno) i dodavanja par novih jedinica.
Multiplayer ce se igrat, no po meni to je vise zbog neke navike nego do toga da je najbolji rts na trzistu.
Mozda singleplayer spasi igru, prica, animacije i to. Tu barem Blizzard nije nikad podbacio.
Mirogamemasta
03-04-2010, 13:23
Ajde, ajde... nemoj se zaletavati. Moze blizzard ubaciti sve nove unite, ali na sta bi onda igra licila? Nostalgija, fanovi itd. jednostavno ne mozes izmjeniti sve stvari inace to vise nije starcraft.
Mozda singleplayer spasi igru, prica, animacije i to. Tu barem Blizzard nije nikad podbacio.
Slazem se, a koliko Blizz govori trebalo bi nas docekati nesto spektakularno.
A to je da su razmak od 13 godina iskoristili za nešto doli cistog unaprijeđenja grafike (cak ni to nije spektakularno) i dodavanja par novih jedinica.
Multiplayer ce se igrat, no po meni to je vise zbog neke navike nego do toga da je najbolji rts na trzistu.
Teško je biti bolji od najbolje igre u galaktici.
MasaKrisT
03-04-2010, 16:57
A dvojka to jest.
A dvojka to jest.
Vidjeti ćemo to moj mali prijatelju. Vidjeti ćemo. Nadajmo se.
Systematic Reverse
03-04-2010, 18:15
Vidi ih sto su uzviseni
SC > Norris
A dvojka to jest.
A da se udaljiš sa fanboy stajališta i pogledaš racionalno igru?
Reci mi koji je RTS trenutno na tržištu kvalitetniji od StarCrafta 2? Koja RTS franšiza ima veću zajednicu, sljedbenike i pro/amature scenu? Supreme Commander? C&C?
Koliko "dugo" si isprobavao SC2?
IGoR_2803
04-04-2010, 09:37
starcraft nije igra... starcraft je filozofija :)
Spletom okolnosti je ispalo da je SC stekao takvu popularnost kakvu je. Igra koja je u produkciji bila dobre tri godine, te izašla davno a rađena je od strane blizza...teško a da nemože uspjet, jer da nije, Blizz teško da bi danas bio na sceni s takvom snagom kakvu ima. Da nije SC uspio, netko drugi bi. Npr. meni je Total Annihilation uvijek bio bolji, koji je došao dobrih pola godine prije. Meni je setting u SC-u samo po sebi fascinantan, te naravno priča i likovi. MP me uopće ne zanima, tako da igru gledam sa gledišta SP-a te onoga kaj je čini i zbog čega se u biti na prvu ruku zainteresiraš na igru. I zbog čega se SC i počeo igrat, kaj su ljudi tad znali kaj je mp. Blizz je imao viziju koja je ispala i bolje nego su i oni sami očekivali.
Teško je više napravit neki rts a da ima takvu popularnost kao sc, da je takva strategija postojala u vrijeme sc-a onda bi to možda bilo to. SC2 sam igrao i jako mi je drago što su zadržali izvorni koncept same igre a ne mijenjali ga u neprepoznatljivost. Znam da ću uživat u priči, kampanji, likovima, atmosferi i svemu tome kad izađe; to mi je jedino bitno.
A ostatak ekipe će se ovako i onako palit na grafiku te zanemariti dublji balans ove igre. Zato će dvojka u današnje vrijeme sasvim drugačije proći nego jedinica.
Spletom okolnosti je ispalo da je SC stekao takvu popularnost kakvu je.SIgra koja je u produkciji bila dobre tri godine, te izašla davno a rađena je od strane blizza...teško a da nemože uspijet, jer da nije, Blizz teško da bi danas bio na sceni s takvom snagom kakvu ima. Da nije SC uspio, netko drugi bi. Npr. meni je Total Annihilation uvijek bio bolji, koji je došao dobrih pola godine prije. Meni je setting u SC-u samo po sebi fascinantan, te naravno priča i likovi. MP me uopće ne zanima, tako da igru gledam sa gledišta SP-a te onoga kaj je čini i zbog čega se u biti na prvu ruku zainteresiraš na igru. I zbog čega se SC i počeo igrat, kaj su ljudi tad znali kaj je mp.
Teško je više napravit neki rts a da ima takvu popularnost kao sc, da je takva strategija postojala u vrijeme sc-a onda bi to možda bilo to. SC2 sam igrao i jako mi je drago što su zadržali izvorni koncept same igre a ne mijenjali ga u neprepoznatljivost. Znam da ću uživat u priči, kampanji, likovima, atmosferi i svemu tome kad izađe; to mi je jedino bitno.
A ostatak ekipe će se ovako i onako palit na grafiku te zanemariti dublji balans ove igre. Zato će dvojka u današnje vrijeme sasvim drugačije proći nego jedinica.
Sorry no boldano je tako daleko od istine... StarCraft je jednostavno bio po pitanju gameplaya poprilično perfektan RTS. U to vrijeme je izlazilo više RTS igara koje su imale i bolje "prilike" i "spletove okolnosti" nego StarCraft koji je mjenjao i cijeli engine i morao okupljati novu ekipu za snjimanje cijelokupnog soundtracka. Do danas nema RTS-a koji ima takav balans rasa. SC nije poznat zbog ubitačnog singleplayera, savršene priče i slično - već zbog svojeg kompetativnog multiplayera.
Znači igra je došla, večina ljudi nije ni znala kakva će bit, i odmah se počeo mp španat? Ok, zašto onda nisu napravili igru sa "Dora među cvijećem" koncpetom, isto bi se valjda igrala. Kome su ikad setting, rase i atmosfera bile bitne. U to doba su svi bili okorjeli mp haleri. Kao što rekoh, igra se radila dobre tri godine i teško bi bilo da je zajebala u nečem, pogotovo kad ju je radio Blizz te polagao velike nade u nju. U to doba smo svi bili kreten do kretena jer su se igre igrale na kapaljku, a ovakvih igara baš i nije bilo. Barem ja sa svojih 25 godina danas tako gledam na situaciju tada.
Shvaćam tvoje glorificiranje igre, i ja je volim al je ne volim pretežito zbog gameplaya nego zbog svih drugih stavki koje čine ovu igru igrom za pamćenje. I to ne u samo ovom žanru, nego i općenito, kod kojeg je opet gameplay najvažniji ali ne i presudni element. Kasnije se ispostavilo da je u SC-u baš taj element najvažniji, i zbog toga je uspjela. Puno će mi bit zanimljivije kako će SC2 proći kod sadašnje publike. I to ne mislim da one luđake koji bi igrali SC2 da ima daš praznu kutiju, nego mislim i na ostale igraće. Ako dvojkom uspiju privuć nove igraće to bi bio veliki uspjeh. O da, to će biti zanimljivo. U svakom slučaju, jedva čekam da zaigram i vidim tu pomanu i doživljaj koji će se stvorit oko igre.
Znači igra je došla, večina ljudi nije ni znala kakva će bit, i odmah se počeo mp španat? Ok, zašto onda nisu napravili igru sa "Dora među cvijećem" koncpetom, isto bi se valjda igrala. Kome su ikad setting, rase i atmosfera bile bitne. U to doba su svi bili okorjeli mp haleri. Kao što rekoh, igra se radila dobre tri godine i teško bi bilo da je zajebala u nečem, pogotovo kad ju je radio Blizz te polagao velike nade u nju. U to doba smo svi bili kreten do kretena jer su se igre igrale na kapaljku, a ovakvih igara baš i nije bilo. Barem ja sa svojih 25 godina danas tako gledam na situaciju tada.
Shvaćam tvoje glorificiranje igre, i ja je volim al je ne volim pretežito zbog gameplaya nego zbog svih drugih stavki koje čine ovu igru igrom za pamćenje. I to ne u samo ovom žanru, nego i općenito, kod kojeg je opet gameplay najvažniji ali ne i presudni element. Kasnije se ispostavilo da je u SC-u baš taj element najvažniji, i zbog toga je uspjela. Puno će mi bit zanimljivije kako će SC2 proći kod sadašnje publike. I to ne mislim da one luđake koji bi igrali SC2 da ima daš praznu kutiju, nego mislim i na ostale igraće. Ako dvojkom uspiju privuć nove igraće to bi bio veliki uspjeh. O da, to će biti zanimljivo. U svakom slučaju, jedva čekam da zaigram i vidim tu pomanu i doživljaj koja će se stvorit oko igre.
Nije SC bio odmah hit, igra se usavršavala godinama korz patcheve. Što zbog Blizzarda što zbog hvalevrijednog communitya. Mnoge se igre danas rade više od 3 godine pa su smeće. Koliko se radi na igri ne treba značiti odmah dda je i igra kvalitetna. Atmosfera, setting, priča ... ima puno ljudi kojima je to bitno kako ne... samo što je to u ovom slučaju trivijalno. Glupo je ponižavati industriju koja teži više love nego cijelo Hrvatsko gospodarstvo, i to sve u 12 godinam, a Republika Hrvatska je starija od 12 godina jel tako?
Ne glorificiram igru, samo ti kazem realnost koju sam prozivio u svih 12 godina igranja StarCraft. Objektivnost mi je ipak prioritet a ne fanboyizam. Nisam skužio ovo u vezi "prazne kutije", no ja se pitam - ako sam ja jučer potršio 8 sati na SC2 i sad idem spavati tek - dali me to čini luđakom ili mi je igra, kao i njezin prethodnik jednostavno predobra da moram uzeti "fix" i igrati?
Naravno, slažem se ja sa svime kaj ti veliš. Ja igru ne gledam nit s lijeva nit se desna, nego iz sredine. Da SC u startu nije imao ono nešto ne bi se danas ni igrao. Kroz godine se samo usavršio i to primarno zahvaljujući igračima. Neminovno je da je SC utabao put glavnoj stvari ove priče, Starcraftu2. Dao bog da za 10 godina doživimo nešto što bi se zvalo SC3 :)
MasaKrisT
04-04-2010, 10:49
A dvojka to jest.
Trebas report visegodisnjeg iskustva jedinice, i visetjednog dvojke?Kakav fanboyizam,jednostavno igram najbolje sto trziste nudi , a to su u ovom trenu SC2 i Just Cause 2. I sto nevalja u novoj igri?Onako racionalno gledajuc?
A dvojka to jest.
Trebas report visegodisnjeg iskustva jedinice, i visetjednog dvojke?Kakav fanboyizam,jednostavno igram najbolje sto trziste nudi , a to su u ovom trenu SC2 i Just Cause 2. I sto nevalja u novoj igri?Onako racionalno gledajuc?
Nisam rekao da nešto ne valja. Jednostavno da sam ocekivao vise.
Mozda mi to sp ponudi.
Daleko od toga da MP nije zanimljiv ni zabavan za igranje, ali ne donosi mi nikakve novitete.
E da, moram pohvaliti muziku :D
Iskreno, meni je u SC:BW muzika puno bolja. Kao i svi zvučni efekti. A nisam niti sam po ovom pitanju, mnogo ih je ovo prigovorilo Blizzardu. Ljudi su napravili čak patch koji dodaje stare zvukove iz SC:BW u StarCraft 2.
@Aral It's all cool man, we are havin' a discussion :)
Da, zvukovi su dosta diskutabilni. Kao i sama muzika. U biti nemam neka posebno protiv toga ali nakon godina SC1 zvukova ovo je čudno :) Vjerujem da će nešto promijeniti do izlaska Wings of Liberty-a, ako i ne promjene neka bude kako bude. Uostalom, beta je dobar način da saznate kakve su želje publike i po tom pitanju.
Systematic Reverse
04-04-2010, 14:06
macan i ja smo se dogovorili da cemo rejpat reika i masu u 2on2.
cekajte taj dan.
MasaKrisT
04-04-2010, 14:37
Challenge accepted. Tko izgubi placa put,pivu i porciju cevapa protivnicima u Sarajevu.
Systematic Reverse
04-04-2010, 14:55
Moze.
Sa tim da onda igramo i WC3 + neku neutralnu igru po dogovoru :D
Ko pobjedi u 2 igre to je to. :)
Kada igramo?
Može i Warcraft 3, samo mi daj 2-3 dana da se uigram i imat ću više gejmova nego ti kroz cijeli svoj ciklus igranja Warcrafta :)
Ali svakako mi se čini da bi okladu trebalo malo začiniti više ovako je preblaga i samo se drži financijskog djela.
MasaKrisT
04-04-2010, 15:59
Ja prihvacam kako god da bilo:)
Lord Ragnarok
04-04-2010, 19:35
igra se na petak 13, tocnije 31.2.2011
:D
Dugo nisam popio besplatnu pivu i smrsio besplate ćevape. Ali uskoro će to jel tako Masa :)
Lord Ragnarok
04-04-2010, 20:47
zavrsit ce te ko sabbatovci.
pitajte pingivna st oje to sabbat, KIA i FEAR combat.
ili blek_stenu. on je vise popizdil. strgal mis ak se dobro sjecam
il Wikinga. on je isto bio u sabbatovcima.
jup, bilo je fun.
hf :D
e, jel mozemo umjesto wc3 igrat dotu nekak sys? neda mi se sad bas 2 strategije praksati xD
Ne brinu nas ta dječija posla. StarCraft means business mate.
Mi smo nezaustavljiva nevera još od 1998. Pojesti ćemo vas, prožvakati i ispljuti te pustiti onim jadnim životinjama sa ostalih planeta da se zadovolje kostima.
Cheers :)
Možemo mi i ping-pong igrati, za StarCraftaša jedino postoji red rad i stega. Nema tu puno filozofije,neovisno o kojoj se igri radilo - gogo 12 sati gogo !! msg me! :D
We must brake you.
If you die, you die.
Vidimo se.
WAR-ELEMENT
04-04-2010, 21:35
Evo starcraft 2 samo sto nije izašo,zapravo ostali su dani a ne mjecesi,beta verzija je presla na 0,9 i još malo mislim da če čitav svijet esplodirat.
Lord Ragnarok
04-04-2010, 21:43
Mi smo nezaustavljiva nevera još od 1998. Pojesti ćemo vas, prožvakati i ispljuti te pustiti onim jadnim životinjama sa ostalih planeta da se zadovolje kostima.
Možemo mi i ping-pong igrati, za StarCraftaša jedino postoji red rad i stega. Nema tu puno filozofije,neovisno o kojoj se igri radilo - gogo 12 sati gogo !! msg me! :D
We must brake you.
If you die, you die.
Vidimo se.
<--prvak hrvatske u FEAR Combatu (tj KIA je bila, no tamo sam bio od stvaranja :P)
blek je razbio mis kada su spusili match za prvaka hrv na cb-u protiv nas.
podjebavali smo ih tolko da su popizdili xD
e i ps1ho je isto spusil zajedno s njima x)
nemoj mene i sysa smatrati za nikoga, mi smo ti elita. :D
IGoR_2803
04-04-2010, 22:33
Evo starcraft 2 samo sto nije izašo,zapravo ostali su dani a ne mjecesi,beta verzija je presla na 0,9 i još malo mislim da če čitav svijet esplodirat.
pretjeruješ, mislim... :)
heh :)
Manje priče - više igranja :)
Mirogamemasta
04-04-2010, 23:16
We must brake you.
If you die, you die.
Vidimo se.
Mislim da sam upravo shvatio koliko je Reiko zaluđen sa SC2. :o :D
Systematic Reverse
04-04-2010, 23:16
a gle ako uzmemo dotu poniziti cemo ih vise nego oni nas u SCu, ali moze ae. :P
Može i Warcraft 3, samo mi daj 2-3 dana da se uigram i imat ću više gejmova nego ti kroz cijeli svoj ciklus igranja Warcrafta :)
sure :)
MasaKrisT
04-04-2010, 23:22
Dota nije igra:P Moze i fear, igrao sam ja u KIA-i, a stena je istu vecer dobio pjesmicu na forumu:)))
Dakle SC, WC3 na vas prijedlog i sta je treca?
Systematic Reverse
04-04-2010, 23:33
Officially nije igra, ali ona je igra :wink:
SC, DotA i treca po dogovoru, meni svejedno. :)
MasaKrisT
04-04-2010, 23:34
Kk,onda je treca lurkers defense u starcraftu:)))
Lord Ragnarok
04-04-2010, 23:40
bokte, mozemo staviti element tower defense iz warcrafta onda isto...
1. SC
2. Wc3
3. neka bude neki fps, css/cs1.6/w:et/bilosta osim cod2/4/5/6 jer mi je muka od tog spray n pray smeca. Glasam za Fear Combat XD
lurkers defense je neka vrsta TD-a ili?
MasaKrisT
04-04-2010, 23:42
da kao td, ma htio sam se referirat na dotu,koja je mod, ako cemo wc3 onda cemo wc3,sto se pucacina tice glasam za fear/cs 1.6
Lord Ragnarok
05-04-2010, 00:30
doduse, dota je isto tolko igra kao i sc, cak su i cjelu igru (heroes of newerth) napravili na istu fintu kao i dota tak da ju nemoj bas tolko podcjenjivati.
doduse cs1.6 nisam rpevise igro, no moze sta se mene tice.
1v1 kad se ostane je knife? :D
Ej samo da se razumijemo, ovo je sve trash-talk...ne shvaćajte ozbiljno :)
Stavite kao treću W:Enemy Territory. Da vam pokažem kako u praksi izgleda često korišteni pojam "leteći švabo". :D
Ali ipak ćemo vas slomiti.
MasaKrisT
05-04-2010, 11:45
Nije da kurim frku, al' da je meni to rek'o..:)
Lord Ragnarok
05-04-2010, 12:09
on je starkrafstas, sta on zna o fps-ovima. pih....
Ej samo da se razumijemo, ovo je sve trash-talk...ne shvaćajte ozbiljno :)
Stavite kao treću W:Enemy Territory. Da vam pokažem kako u praksi izgleda često korišteni pojam "leteći švabo". :D
Ali ipak ćemo vas slomiti.
neko se obme stisnuo :D
Više volim ingame pokazati što znam nego tu filozofirati ;)
Ma nije da sam se stisnuo nego znaš, mi Starkraftaši smo ti veoma skromna sorta, šutimo i igramo pa eto tako :)
Lord Ragnarok
05-04-2010, 14:17
thats what they all say :D
Systematic Reverse
05-04-2010, 15:15
^^
treca igra mora biti neka di svi suxamo ;d
to ce biti najepic match :)
No easy way out dečki, no shortcut home...
Vrijeme je da iskusite svu bol koja se nakupila u nama što su nas Korejci ubijali dan i noć.
Systematic Reverse
05-04-2010, 15:35
haha :)
Vi cete iskusit bol koju sam ja drugima donosio u doti dan i noc ^^
btw fino smo ga ispamali, uzorni smo :)
Lord Ragnarok
05-04-2010, 15:55
mod, global mod i 2 smrtnika. dis bolje :D
znaci ovak,
1 sc2
2. igra sa naseg terena (reci cemo dota, radje bi to neg wc3) [ak masa sad uleti sa mapom, budemo igrali Heroes of newerth, isti kurac je ko dota.]
3. nesto sto nitko nije igrao, di sakamo. moglo bi biti epic to.
glasam za ovo viewtopic.php?f=104&t=38565 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=104&t=38565)S:D
Ja glasam za Enemy Territory.
Ja i Masa smo već spremili ceremony za naš win:
_QfGST4JBiM
a ako baš popizdim mislim da cu morati ici "neandertalac way" : UhPbohc6 ... re=related (UhPbohc6Ltk&feature=related)
;)
Živi bili pa igrali.
MasaKrisT
05-04-2010, 23:22
Posto igramo strategiju na koju ste nas vi izazvali, predlazem da druga bude pucacina, a treca neka utrka ili sportska simulacija:)
Systematic Reverse
06-04-2010, 00:00
Ok, ali mora biti balansa posto ste vi SC pro. :)
Druga igra CS 1.6 treca PES? :d
I onda me pitaju zašto pušiš?
Ja im odgovorim: "Igram SC 12 godina brate. Što si očekivao? Normalan čovjek bi se već ubio":D
Nemojte mi Masu izazivati, čovjek je jedno vrijeme igrao do ujutro. Čak bi i ja, s odlaskom, suza već pada - ali ne Masa stoji na WEST serveru i dere... i dere... i dere... nema prestanka samo čuješ zvuk miša i tipkovnice.
Tada sam znao, Masa, biti ćeš moj mali Protoss zauvijek. Biti ćeš zauvijek Protosski apprentice kakvog je Mantoss želio.
Od danas ide poredak Mantoss Reach, Mantoss jr. ReiKo i Mantoss jr. second - MasaKrist.
StarCraft je sadistička igra - što više gubiš to ga više voliš.
Ne samo da igramo Protossa, već i dižemo utege. Dođite na WCG!! :D
Može, može CS - iako ga nisam igrao ima 3-4 godine imam jednu partnericu koja će mi istesati skill jedino ako bude spremna igrati do jutra.
Starcraft = hardcore gamer. No pussys man, no pussys.
U gonna get sliced mf's. U gonna get sliced!! :) Gonna slice your throats!
1CtRUbZzoak
Lord Ragnarok
06-04-2010, 01:34
isuse, pes. to nikada nisam znao igrati, totalni hendikep sam za taj zanr. cak i gre nego za utrke. tako da moze, pes it is. s moje strane barem
A mogli smo i PES, prije sam to sa ekipom igrao stalno lokalno ovak :) Al neznam kako stoji sa Hamachijem to itd.
Ali ne 2x1v1 nego baš 1x2v2 ili best of 3. Svejedno :)
EDIT: Morao sam :)
Asmo says:
Lik si tu?
Asmo says:
Aloooo znam da si tu...
Asmo says:
Daj se skini s te bete jer ću te ja skinut.
ReiKo says:
Ej sup?
Asmo says:
Koji ti je lik ej tri sata su ti sutra radiš jel?
Asmo says:
Alooo... odgovori.
ReiKo says:
Ma igrao sam sorry... da radim.
Asmo says:
Pa koju pičku milu materinu radiš ovako kasno budan
ReiKo says:
Pa šta ti radiš do kasno ovako budan???
Asmo says:
Pa ja sam drugo ja ne radim :P
ReiKo says:
Pohvali se frende! :)
Asmo says:
Sutra kava 100%
ReiKo says:
Možerica.
Asmo says:
Aj odi u krpe jbt kad te sutra vidim kako teturaš po gradu onak izgubljen
ReiKo says:
Mda pa idem još ubacit par gejmova sad je 3:15 i taman do 6 onak netrebam niti spat..
Asmo says:
Ti si debil.
ReiKo says:
Ne. Imam neku okladu pa moram rasturat al nije samo SC2 pa je bed.
Asmo says:
Pa koje igre, sta se kladiš? Budeš završio kao Maxi :P
ReiKo says:
Ma igramo SC2, CS 1.6 i još jednu igru (PES2010 valjda)
Asmo says:
Za što?
ReiKo says:
A zašto, zašto, zašto..:D puno pitaš, neki ćevapi i piva ali i ponos je tu znaš
Asmo says:
Ma ti si kurac. Daj odi spat.
ReiKo says:
SC2 se mogu šaltat i mas gejmat nije bed ali me CS 1.6 muči još uvijek sam izgubljen ko ovčica... moram probat malo bolje to...
Asmo says:
Pa kad si to igrao ono... to se još igra? hahahah:D
ReiKo says:
A tako je da...
Asmo says:
Odi spat. Ako ne ideš - glup si majke mi.
ReiKo says:
Ovo ide copy-paste 100%
Asmo says:
Copy-pastam te ja po tikvi toj glupoj...
Asmo says:
Pa znaš kako je onaj s Kozale završio?
ReiKo says:
Koji? Puno ih ima tamo :D
Asmo:
Alenković, od dugija brat.
ReiKo says:
Da šta sad s njim. Više si tu priču prepričao 2000 puta.
Asmo says:
Pa da lik je tako igrao pun k, prvo je postao peder a zatim prolupao jer ni spal niš.
ReiKo says:
Niš ti je grad kraj Beograda!
Asmo says:
Ti si kreten.
Nastavljao je laprdati pa moram okinuti još jeda copy-paste ovo je presmješno :D
Asmo says:
Ti kužiš da evo juče ti je bio primjer, tj. prekjučer - ti si spal na stojeći...
Asmo says:
jbmt zoru.
ReiKo says:
Nije istina uopće. Šta haluciniraš? Okani se motanja :P
Asmo says:
Istina je i pitaj si Valentinicu dragu, da sam ja na njezinom mjestu dobio bi takvu nogu e nebi se digao 10 dana
ReiKo says:
Šta ćemo se sada vrijeđati
Asmo says:
Da. Hoćemo frende. Jer mi to već ide nakurac.
ReiKo says:
Prvi si počeo.
Asmo says:
Nisam. Ti si počeo sa time prvi.
ReiKo says:
Daj pogledaj si gore postove, nismo u vrtiću.
Asmo says:
bit će da ti jesi jerbo se samo igraš hahah :P Mali Toni je još dite šta ćeš...
Asmo says:
sad kao ignoriraš jel...
ReiKo says:
Ma ne nego ne kuzim sta si sad zapeo ono daj me pusti sve je OK
ReiKo says:
Nemaš kog davit pa mene malo sad a :)
Asmo says:
alalal ja sam pekar ti si burek lalal
ReiKo says:
Evo sad će ti pekara otvoriti još malo, sad će dobit friški kruh. Odi mi po malo za doručak, čovjek ogladni od gejmanja.
Asmo says:
Goni se.
Asmo says:
Idem vidijamo se.
ReiKo says:
A šta'š, neki osjećaji nikad ne padaju u zaborav hahahahah
ReiKo says:
Ej Asmo kad si već tu reći ću ti ono šta je meni Dendra rekao: "Imam prijatelje koji su u globalu gluplji od tebe ali ih više poštujem"
Asmo says:
ha ha smješno do bola i ti i Dendra ste smješna dva klauna. Dvorske lude.
Mda, poslje sam mu napisao kao "Šta si mi ti stara da mi kazes kada da idem spavati" onda me još opsovao ali nije zaboravio napomenuti da donesem cd-e neke sutra i slične usluge :D a lol.
A gle, brine se za tebe :)
Daj Aral odi spat šta radiš tu u 3:40...
EDIT:
Stavio sam blagi update jer je nastavio serkati :)
MasaKrisT
06-04-2010, 10:28
Ugl sc,cs 1.6,i pes it is.
BO3 svaka,luzer bira mapu, pes se igra 2v2:)
Systematic Reverse
06-04-2010, 10:32
Moze.
BO3 suits me perfectly :) [+ mr15 cs, mozemo i manje, dogovorit cemo se]
PES se igra zadnji ofc, to ce biti epic, pogotovo 2on2 :D
Lord Ragnarok
06-04-2010, 11:28
s obzirom da nisam NIKAD igrao pes (ni ne namjeravam vjezbati) biti ce bas fun :D
Systematic Reverse
06-04-2010, 12:22
Ja sam ga igrao sa frendovima na plejci, i ovak redovito igram master ligu svake godine, ali nisam nista extra.
s obzirom da nisam NIKAD igrao pes (ni ne namjeravam vjezbati) biti ce bas fun :D
Ne brini, imam korejanosa na Skypeu koji ga redovito igra. Samo 10tak gejmova da mi osvježi skill i pukne koji savjet i to je to :)
Shin-Tae-Jin fighting! :P
MasaKrisT
06-04-2010, 13:40
ja se ne brinem,samo hocu na cevape:)
ja se ne brinem,samo hocu na cevape:)
Nek te Khala' vodi do obližnje čevapdženice :D Budem ti slao psioničkim linkom smjernice kako i gdje... a ako želiš badava, onda se bolje spremi da završimo ovu farsu u roku sat vremena, ne više - ne manje :)
Systematic Reverse
06-04-2010, 14:18
a di cemo pes igrat?
nisam nikad online igrao, neznam jel hamachi podrzava?
a di cemo pes igrat?
nisam nikad online igrao, neznam jel hamachi podrzava?
Bili su neki launcheri za kvazi-LAN, treba to malo vidjeti. Znam da su se stariji PES-ovi mogli igrati preko Hamachija.
btw.
Quirinus.cry says:
al sta nije bio odustao
ReiKo says:
ne
pa on je protoss...
Arbiter of Change
08-04-2010, 18:44
Wow wow wow, que es esto? Reiko, očekujemo jedan unboxing video od tebe. :)
StarCraft II - Collector's Edition revealed (http://www.videogamer.com/news/starcraft_ii_collectors_edition_revealed.html)
The special Collector's Edition package will include the following bonus items in addition to the game disc:
- The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
- An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War(R) expansion set
- A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
- The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
- StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series
- A World of Warcraft(R) mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
- Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit
http://www.imagesforme.com/upload/9f36323c.jpg
Arbiter of Change
08-04-2010, 18:50
Zapravo, naveli su cijene. Propustio sam. (http://www.cinemablend.com/games/StarCraft-II-Wings-of-Liberty-Collector-s-Edition-Announced-Standard-Edition-Is-60-23857.html)
SC2's Standard Edition will be $60, ten bucks more than standard PC releases. If you recall, Activision priced the PC version of Modern Warfare 2 similarly. It's a tactic that won't endear them to PC gamers but honestly, it's not like they're going to boycott this game over it. PS3 and Xbox 360 owners have had to shell out $60 per game for years now so it was only a matter of time before that price bump spread to the PC market as well.
The Collector's Edition, meanwhile, is $100...
------
Wow wow wow, que es esto? Reiko, očekujemo jedan unboxing video od tebe. :)
StarCraft II - Collector's Edition revealed (http://www.videogamer.com/news/starcraft_ii_collectors_edition_revealed.html)
The special Collector's Edition package will include the following bonus items in addition to the game disc:
- The Art of StarCraft II: Wings of Liberty, a 176-page book featuring artwork from the game
- An exclusive 2GB USB flash drive replica of Jim Raynor's dog tag, which comes preloaded with the original StarCraft and the StarCraft: Brood War(R) expansion set
- A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, cinematics with director's commentary, and more
- The official StarCraft II: Wings of Liberty soundtrack CD, containing 14 epic tracks from the game along with exclusive bonus tracks
- StarCraft comic book issue #0, a prequel to the comic series
- A World of Warcraft(R) mini Thor in-game pet that can be applied to all World of Warcraft characters on a single Battle.net account
- Exclusive Battle.net downloadable content, including special portraits for your Battle.net profile, decals to customize your units in-game, and a visually unique version of the terran Thor unit
http://www.imagesforme.com/upload/9f36323c.jpg
MasaKrisT
08-04-2010, 18:59
uzima se.
Arbiter of Change
08-04-2010, 19:02
Meni je samo prejako kako izgleda pakiranje... ono, sve se bojiš taknuti ga. :)
Ja neću uopće uzimati SC2 ovako dio po dio, nego na kraju potpuni paket. Hebiga, načekati ću se.
MasaKrisT
08-04-2010, 19:03
ja cu uzimat dio po dio i na kraju kompletan paket u koji cu staviti i ovaj dio po dio:)
Arbiter of Change
08-04-2010, 20:53
Trebati će ti velika kutija za to sve. :)
IGoR_2803
08-04-2010, 21:34
a ne, uopće ovo neću kupiti...
biti ću sretan ko malo dijete kad dobije omiljenu igračku... :)
Mirogamemasta
09-04-2010, 00:19
Ne mogu docekati da se docepam ovoga.
Malo je paprena cijena, ali mene zabrinjava gdje cu tu kutiju staviti.
Brijem da ide na sred boravka da svi vide. :D
Odoh napraviti jos jednu sobu samo za SC2.
Pa 100$ za sve što dobiješ tu i nije baš previše, zar ne? :)
Pa 100$ za sve što dobiješ tu i nije baš previše, zar ne? :)
Da igra nije podjenljena na 3 djela ne bi bilo previše. Ovako je uber previše.
Mirogamemasta
10-04-2010, 01:02
Prekini bitchat.
Meni je samo prejako kako izgleda pakiranje... ono, sve se bojiš taknuti ga. :)
Ja neću uopće uzimati SC2 ovako dio po dio, nego na kraju potpuni paket. Hebiga, načekati ću se.
To sam i ja mislio napraviti, ali mi se ne da cekati. (Nakon sto izade SC2: WOL Brijem da ces se nacekat bar godinu dana da izadu svi ostali nastavci.)
To je ujedno i jedina mana igre - moramo cekati da izadu ostali nastavci.
Ne brini se...uskoro će osjetiti... the wrath... :)
Arbiter of Change
13-04-2010, 09:25
Reiko, reci da nisi. :(
http://kotaku.com/5515798/south-korea-r ... ng-scandal (http://kotaku.com/5515798/south-korea-rocked-by-starcraft-betting-scandal)
Već oštrim noževe za izdajice.
Dodaj mi to uže, molim te.
Baš mi drago za Saviora, tako je to kad si Zerg. Neće to Protoss napraviti.
A niš strašno, toga ima u svakom sportu.
Arbiter of Change
13-04-2010, 10:07
Navodni popis:
“Blacklists” of players have been posted and taken down from the internet – we found a reportedly translated version which names most of the current major StarCraft pro gamers in Korea as being currently under investigation.
Myung Soo (Yarnc), Chan Soo (Luxury), Sang Ho (SangHo), Jung Woo (EffOrt), Yong Hwa (Movie), Jae Yoon (sAviOr), Taek Yong (Bisu), Byong Goo (Stork), Jae Wook (BeSt), il Jang (hero), Myung Hoon (fantasy), Heui Seung (UpMaGiC), Jae Dong (Jaedong), Sang Moon (Leta), Jong Seo (Justin), Chang Hee (go.go)
Yarnc, Luxury i Savior su od već prije poznati kao gameri podležni takvim stvarima pošto su trenutno u "slumpu". Tim više što su Yarnc i Luxury braća pa mogu skupa krasti eSports. SangHo je noob. Za Moviea ne vjerujem, mlad je i želi se dokazati. Effortu je dobro krenulo isto nema motiva baš. Bisu... mooožda jer je *bio* u slumpu no sada je OK, ne vidim motiva baš previše i već ima dovoljno love i žene ga vole.
Stork - možda, stalno srebro osvaja :) Za Besta ne vjerujem. Fantasy isto. Jaedong je superstar mislim da nema motiva, trenutno jedan od najačih progamera. Leta, Justin i go.go bi mogli vjerovatno jer nisu ništa posebno. UpMagic ista priča samo što je malo "poznatiji".
Normalno, nema nikog na popisu sa AIRFORCE ACE tima, pa tako ni Reacha :) Nema na popisu niti oldskool gamera :P Ovo sve mulci ovi novi :)
Arbiter of Change
14-04-2010, 18:52
Khm. :)
KIzWt7wTp7Q
Korean StarCraft II Commercials With a DATE (http://starcraft.incgamers.com/blog/comments/korean-starcraft-ii-commercials-with-a-date/)
dobil sam invajt za betu, kaj da radim kad skinem igru?
Lord Ragnarok
20-04-2010, 19:06
pmas meni svoj bnet account username i password. nakon toa sliejdi daljnje upute
Sgt. Bull
20-04-2010, 20:00
Meni onaj invite drugi. Slobodno. Ne ustručavaj se.
Tražim SC2 Beta frendove za gameanje i ugodan razgovor.
Nick: Ciko
ID: kukulele
Ja cu ti biti friend za gameanje samo molim te pošalji friend invite :)
Na žalost to je samo mit.
Ne daju svakome 2 key-a pa da možeš invite frenda.
Ne ako te netko pozvao, ali ako ga imas od samog pocetka imas key
tigerija
23-04-2010, 12:56
Ima ko tu koi mapper ? Editor je izašao.
Konačno nešto u sp kampanji,
Protoss Relic Mission Gameplay (http://www.gametrailers.com/video/protoss-relic-starcraft-ii/64800)
Drakken Laser Drill Mission Gameplay (http://www.gametrailers.com/video/drakken-laser-starcraft-ii/64796)
Wings of Liberty Campaign Interview (http://www.gametrailers.com/video/wings-of-starcraft-ii/64742)
Unexpected Encounter Cutscene (http://www.gametrailers.com/video/unexpected-encounter-starcraft-ii/64681)S :pray:
Faking epic!
Sickmanno1
23-04-2010, 16:11
Konačno nešto u sp kampanji,
Unexpected Encounter Cutscene (http://www.gametrailers.com/video/unexpected-encounter-starcraft-ii/64681)S :pray:
Faking epic!
SVRS!!!
Mi Protossi dođemo iznenada i odemo iznenada. Bez puno objašnjena :)
Jedna od stvari koja me u SC2 dodatno nabrijava je prepredobar VA, Zeratul predobro zvuči. A tek ostali koje se budu razvlačili po sve tri kampanje...epic.
Arbiter of Change
23-04-2010, 16:19
Zeratulova gluma je malo... hammy. :)
I btw, šta nije ovaj video već odavno vani? Znam da sam ga ja prvi put vidio prije više mjeseci.
Karlo_from_Bjelovar
23-04-2010, 16:59
jos uvijek primam sve inviteove... :D
MasaKrisT
24-04-2010, 16:52
Ok,dosao je maaaaasni patch, map editor,achievmenti....afk.:)
VOJSKA NAJAČA!
Vidimo se na WCG-u 8)
Da još jednom osjetim taj miris cigareta i jeftinog parfema... :D
Sickmanno1
24-04-2010, 17:16
Jel se zna kad izlazi?
MasaKrisT
24-04-2010, 17:45
cim bude gotovo:)
IGoR_2803
25-04-2010, 01:34
cim bude gotovo:)
počet ću se samoozlijeđivati zbog ovakvih odgovora i još više zbog ovakvih bumpova teme... :)
StarCraft 2 Mac Client Now Available (http://www.incgamers.com/News/22291/starcraft-2-mac-client-now-available)
Rekao bih dobro za Vedrana, al on bi popljuvao SC2 pa stoga...
Mirogamemasta
30-04-2010, 14:04
MAC? Kaj nas boli briga... :D Tko to uopce ima?.... aha sad sam vidio, zao mi ga je.... :P
e ljudi di se moze lako nabavit sc2 beta key??? pokusavao sam na gosugamers.net ali nisam imao srece jel ima neko prijedloga? reiko di si ti dobio svoj ako smijem pitat?
Deda mraz dao odmah prvi dan.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_506f0455.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1108527_HereticThanks.jpg)
hahaha,al daj stvarno nemoj bit takav di si ga nabavio?
Sickmanno1
02-05-2010, 22:01
Deda mraz dao odmah prvi dan.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_506f0455.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1108527_HereticThanks.jpg)
:cry: :cry: :cry: :cry:
Lord Ragnarok
02-05-2010, 22:17
e ja sam bio dobar decko cjel godine. kad cu ja dobiti dar?
Nisi. Dao si mi -1 bod kod onog rušenja global moderatora.
The Fury
03-05-2010, 10:07
Evo i ja sam nabavio SC2 beta key.
Koji ti je nick Reiko, da te dodam?
Gdje bih mogao vidjet početnike savjete i tutorijale?
Ocemo otvorit topic sa IDima u beti?
ReiKo.reiko
popis ID-a igrača imate na sc-gamer.net.
Dobra fora za natjerat me da se regam :D
Anyways moj je:
TheOn.theon
Sve dok opet ne resetaju b.net :rotfl:
mozete bar preporucit di da nabavim key? reiko ti si kao neki propovjedac i siritelj starcrafta ovdje a neces mi pomoc... :(
Već sam ti rekao kako sam ja dobio.
@ Teon
Dobra, dobra... :D ekipa na sc-gameru samo ČEKA da im otkriješ sve svoje gosu strategije! :) plz dođi.
Ah gosu strategije...
Poceo sam tek jucer (betu dobio u subotu, skidalo se do ponoci)
Odigro sam jucer preko 20 matcheva, ovaj tjedan ne stignem puno.
Igram random, sve rase su mi zanimljivije. Mogu rec cak da su Zergovi najdosadniji u dvojci iako s njima najvise ownam.
Placemente sam se lose odigrao (em neiskustvo em nisam iso po build orderima koje vidjam u replayu... npr sa teranima sam iso mass viking xD)
Jucer sam doso do 3 mjesta u Copperu (e tolko sam se naigrao ko nikad u zivotu, ujutro kad sam se probudio danas sav sam bio u starcraftu). Skoro pa cu u bolju ligu
prijedlozi za sc2 beta key? pls.... pretty pls.... :D
Sgt. Bull
03-05-2010, 18:26
Kupi ga. Ne budi naporan. Igraj sp preko ilegale. Igraj prvi dio.
Ah gosu strategije...
Poceo sam tek jucer (betu dobio u subotu, skidalo se do ponoci)
Odigro sam jucer preko 20 matcheva, ovaj tjedan ne stignem puno.
Igram random, sve rase su mi zanimljivije. Mogu rec cak da su Zergovi najdosadniji u dvojci iako s njima najvise ownam.
Placemente sam se lose odigrao (em neiskustvo em nisam iso po build orderima koje vidjam u replayu... npr sa teranima sam iso mass viking xD)
Jucer sam doso do 3 mjesta u Copperu (e tolko sam se naigrao ko nikad u zivotu, ujutro kad sam se probudio danas sav sam bio u starcraftu). Skoro pa cu u bolju ligu
20 gejma puno :) daj bokte do do rucka stigneš ako počmeš u 9:00. Pogotovo jer su u SC2 gejmovi kraći.
di se moze kupit? samo ovako na crno kod nekih ko ima ili ima i legalna prodavaonica?
20 gejma puno :) daj bokte do do rucka stigneš ako počmeš u 9:00. Pogotovo jer su u SC2 gejmovi kraći.
Nisam reko da je 20 gejma puno, vec da ne stignem punoS(odigrat) ovaj tjedan
P.S. Nemrem pocet od 9.00 (eventualno subotom)
Sgt. Bull
03-05-2010, 23:09
27. srpanj (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=83&p=1253823#p1253823)
MasaKrisT
03-05-2010, 23:14
gg no re.
Mirogamemasta
04-05-2010, 08:39
Znaci ispred Algoritma idem 17. i kempam :D
The Fury
04-05-2010, 08:57
Znaci ispred Algoritma idem 17. i kempam :D
Ili lijepo napraviš tank rush tako da ne moraš čekat.
MasaKrisT
04-05-2010, 10:13
Nema toga u sc.nisu ovo generalsi.
The Fury
04-05-2010, 10:49
Oprosti, mislio sam Zerg rush.
Tank Rush: Ancient term that had it's hay-day during the C & C era. Zerg Rush has replaced it entirely.
Nakon sto sam jucer zaredao poraze (fakat mi nije bio dan, ne samo u StarCraftu...) danas sam dozivio nesto sto sam inace dozivio samo u Brood Waru.
Startao sam random onu inferno mapu kak se vec zove i dobio Protossa. Protivnik je bio Zerg.
Kako non stop randomam neznam jos build ordere i tako, jos uvjek upoznajem igru mislio sam ovo ce takodjer bit auto loss (pogotovo PvZ).
Krenuo sam sa standardnim chrono boostanim Zealot harassom, i stekao laganu prednost. Kako je gejm tekao dalje, Zerg je krenuo na mene. Mojih 10 Zealota je epski branilo bazu od preko 60 Zerglinga. Par forcefielda je pretvorilo dio mape u Termopilski klanac a moji Zealoti su Spartanski odradili svoje.
Naravno uz Zerglinge tu su bili Hydralisci no par dobro namjestenih Psi Storma ih je pomelo. Nakon praznjenja energije High Templari se transformiraju u Archone i pocinju one hitat hrpe Lingova (imo sam +1 upgrade jos k tome)
Preepski match je bio! :pray:
Mislim da sam se zaljubio :D
Cini mi se da StarCraft ][ ima itekakve sanse preuzeti mjesto svog prethodnika
P.S. Dobio sam ^^ (templari i sentry ftw)
P.P.S. Uzmite u obzir da smo oboje pocetnici...
Ma prebolesna igra, jedva čekam da dođe.
Arbiter of Change
05-05-2010, 17:07
Ma prebolesna igra, jedva čekam da dođe.
Pa ćemo se svi družiti na Battle.netu, jel'? :eyebrows:
Vec patim od ptsp-a uzrokovanih dow dujom. Taman cu to zalicit do pojave starcraft dvice pa se vec vidim u udruzi ljecenih stacraftoholicara za godinu dana... pa diablo 3 a tribalo bi se ženit :D
eo ja sam poceo igrat brood war opet,igro sam i prije al sam odusto zato jel mi se nije dalo zbog lose grafike i stalno sam gubio,pa mozete zakljucit da sam noobara,moze neko preporucit neki site gdje ima neakvih guidova npr kolko radilica treba izgradit za resurse onda build orderi itd itd...
The Fury
05-05-2010, 21:44
A da ti Teon staviš link da si pogledam match?
Dodaj me pod friendsove.
Nemojte se previše hypat, da ne bi bilo nismo znali :P
Jel' se mogu ja hypati?:)
The Fury
05-05-2010, 21:59
Ah, ti si nahpyan više od 10 godina... Hehe
Mirogamemasta
05-05-2010, 23:09
Wings of Liberty has been cooking away in Blizzard's labs for some time now, and is just about ready to crystallize.
http://www.gametrailers.com/video/previ ... t-ii/65255 (http://www.gametrailers.com/video/preview-starcraft-ii/65255)
Odbrojavanje pocinje... ma koga ja zezam, odbrojavanje je pocelo prije 10 godina! :D
Hell it´s about time Blizzard releases this shit.
The Fury
06-05-2010, 12:23
http://www.gamereplays.org/starcraft2/
Na ovoj stranici možete vidjeti najnovije vijesti vezane uz SC2, forum i sekcija replaya gdje možete skinuti i gledati zakon replayeve.
Preporučujem svima. Ja sam osobno stavljo svoje replayeve, ali za dow2.
Skupimo cijeli Hrvatski community na SC-Gamer.net. Šta će vam ti sajtovi osim da popratite što radi progaming/euro scena... najbolji način za napredovati je igrati sa "svojima" i pričati o strategijama unutar zajednice (domaće).
Koj ti je nick Fury?
Sumnjam da ce ti replay bit nesto gledljiv ... 2 pocetnika kako igraju :thumbs1:
The Fury
06-05-2010, 16:29
Ja sam ti TheFury.fury
Podržavam SC-Gamer.net i hrv community. Želio sam ukazat na to da gamereplays nudi odlična replay community. Naši igrači bi mogli stavljati svoje replaye tamo i onda staviti ih na SC-Gamer.net zbog same jednostavnosti. Tamo se isto mogu naći odlični replayi koji nam mogu pomoću u osmišljavanju i unapređenju vlastite taktike/builda.
Osobno sam radio sam igrom dow2, a ne bi bilo loše i sa SC2.
SC-Gamer.net će uskoro imati potpuni website sa indexom HRV igrača i repaly bazom.
The Fury
06-05-2010, 23:10
Došo novi patch !!!!!
Ima nekih izmjena u balansu, obavezno pogledajte.
imam jedan problem:instalirao sam beta progam i ljepo udjem upisem podatke za login i onda mi kaze da na tom racunu neam starcraft 2 dodanu igru a imam...jel zna ko rjesenje?
Starcraft 2 Preview (http://www.gametrailers.com/video/preview-hd-starcraft-ii/65256)
imam jedan problem:instalirao sam beta progam i ljepo udjem upisem podatke za login i onda mi kaze da na tom racunu neam starcraft 2 dodanu igru a imam...jel zna ko rjesenje?
Taj problem se obicno javlja ako skines beta program sa nekog torrenta a ne preko blizzard downloadera
-.-...skinuo sam sa torrent zato jel je ovako uber sporo...jel znas mozda kako da se poveca download speed?
Piratija je zabranjena Luka, ajde samo ću ovako, usmeno upozoriti zasad :)
Arbiter of Change
07-05-2010, 19:59
Znam da će možda glupo zvučati, ali imaš li uopće upad u SC2 betu?
reiko: sry mislio sam da je legalno preko torrenta,al izgleda da sam u krivu,al neke stvari jesu legalne jel'da? bar tako mislim...
arbiter: da imam,dobio sam key na gosugamers.net
btw jel zna ko kako ubrzat download speed?
nebi tolko gnjavio da mogu ostavit preko noci al' svakih pola sata dobivam neki error pa moram ponovo skinut program koji skida client,nesto kao (neznam sad tocno) da nemogu vise skidat ovo ono da moram ponovo skinut program za skidanje clienta,edit cu napravit kad se ponovo pojavi...
Ako si dobio key, zašto ne skineš pravu betu sa Blizzardovog servera?? :O
Da, bolje nego s torrenta u svakom slučaju.
Lord Ragnarok
07-05-2010, 20:50
jer, ako sto je naveo, presporo?
btw jel zna ko kako ubrzat download speed?
nebi tolko gnjavio da mogu ostavit preko noci al' svakih pola sata dobivam neki error pa moram ponovo skinut program koji skida client,nesto kao (neznam sad tocno) da nemogu vise skidat ovo ono da moram ponovo skinut program za skidanje clienta,edit cu napravit kad se ponovo pojavi...
EDIT: dobivam nekih slabasnih od 20 kbs-100kbs mozda 150,a preko torrneta(jel se smiju uopce spominjat torrenti? ako ne recite pa ih necu vise spominjat,nisam siguran jel su u svim situacijama legalni...)dobivam i do 500kbs...
2. EDIT: ma kakvih 150 kbs sretan sam ako dodje do 80kbs,fakat je presporo...
jer, ako sto je naveo, presporo?
Meni je 400kbps išlo preko Blizzardovog servera. To su dedicirani poslužitelji kojeg će malokoji Torrent nadmašiti.
Vidiš da on uopće izbjegava pričati o baš pravom serveru (Blizzardovom jel), dakle - ako imaš serial - utipkaj ga na Blizzardovoj Battle.Net stranici, skini downloadera i to je to.
reiko da ti pojasnim....prvo sam poceo skidati s blizzardovog servera: ukucao sam beta key dodao sc2 betu pod igre i skinuo downloader...eh sad,stalno sam dobivao taj error zbog kojeg sam morao ponovo skinuti downloader i tako nastaviti...i uz to jos je bio uzasno spor dl...pogledaj prosle postove da vdis koliki je speed,i kad sam skinuo s torrenta(ispricavam se opet,al da ti pojasnim)imo sam oko 500 kbs dl speed i instalirao i nisam se mogao loggat zato jel moram bas s njihobog servera skinut...i sad sam nastavio skidat s njihovog servera ali kao sto sam vec 5 puta rekao trazim rjesenje na sljedeci problem: dl speed je uzasno spor kad pokrenem program za skidanje installera ide oko 300kbs i za 30 sec se spusti na 40 kbs(otprilike) i ja se nebi uopce zalio na to jel bi samo pustio preko noci da se skine ali imam jos jedan problem: svakih pola sata moram skinut (kao sto sam prije naveo,sad 6. put navodnjavam il sta vec) ponovo da bi mogao nastavit,a meni se iskreno neda dizat svakih pola sata u noci da bi nastavio dl...
eh sad mene zanima jel neko zna kako maknut taj error ili jel netko zna kako ubrzat dl...
jel sam sad pojasnio?
i btw mislim da nisi dovoljno pazljivo proitao moje postove,nije da namjerno ocu pisat o torrentima nego samo navodim da mi nije mreza sjeb*** sto se moze zakljucit po tome da sam napisao da preko torrenta dobim oko 500kbs dok preko blizz servera il cega vec(legalnog) oko 40kbs...
Arbiter of Change
07-05-2010, 21:21
Prolazi li ti downloader kroz firewall kako spada?
Iako tehnički, ako ne ide, onda ne bi ni mogao pokrenuti uopće. Vidi.
jel mislis da trebam podesti one portove? cito sam nesto na blizz help nesto nesto,jel to to?
Dok sam ja skidao s blizzardovim downloaderom neki dan takodjer sam uzasno sporu vezu imao (trajalo je oko 4h dl) i jos k tome sam takodjer dobivao errore. No meni bi se prikazao fatal error i cuo bi se onaj zvuk winsa no sam bi se ugasio i nastavio download i tako unedogled. Mislim da za vrijeme downloada od 50kb/s sam dozivio preko 100 errora koji su sami nestajali
4h dl? to je super u usporedi s mojim eta 8 hours,ali eo sve je doslo na svoje,digao se dl speed na 300kbs,za pola sata je gotov dl,onda ono silno patchiranje :? ,al ipak decki hvala sto ste barem pokusali pomoc i reiko reg cu se na onaj forum i onda nakon sto se malo spraksam nadam se da cu dobit priliku zaigrat protiv tebe :D
Jes. Teon je pravi Gosu gamer :)
Teon이 세상에서 최고의 스타 크래프트 플레이어이다. :)
Polako, hvala na komplimentu al jos je rano :)
Tek sam u Copperu :cry: (stalno u top 3 nikako dalje)
da i ja sam imao problema sa skidanje s blizz servera
po 20-40 mi je skidali ali nisam errore imo samo sam prek noci ostavio da mi se skine :thumbs2:
Karlo_from_Bjelovar
09-05-2010, 16:22
ocu keyyy... :(
mislim, krenem igrat WoW i onda mi ovako rekla bude mislim stvarnooooo
kave veze ima SC2 sa WOW-om :P
http://www.imagesforme.com/show.php/112 ... titled.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1124621_Untitled.jpg)
Lord Ragnarok
12-05-2010, 14:44
maju jednu malu vezicu, mislim da se zove Blizzard ali nisam siguran. googlaj :p
Doctor Freak
13-05-2010, 11:46
Surfam ja danas...onak dodem na njuskalo...gledam hardveraj...reko ajd da baš vidim kakve igre prodaju...ono reko sam sebi idem da vidim kaj ima pod igre...
I vidim prvi oglas...Starcraft 2X KEy...otvorim tu prodaju i piše...dajem 2 starcraft 2 beta keya...za prva dva covjeka koji mi se jave...
Gledam datum i vrijeme izdavanja oglasa....danas u 9.33...gledam na sat...9.34...
Šaljem poruku...za 5 min evo odgovora sa keyem...
Aktiviram key...radi...upravo se skida betica xD
LUDOOO...
Systematic Reverse
13-05-2010, 14:47
bullshit?! :)
Doctor Freak
13-05-2010, 21:54
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/starcraf ... as-1252124 (http://www.njuskalo.hr/pc-igre/starcraft-2-cdkey-oglas-1252124)
Eto to je taj..pošto je oglas još gore...probajte mozde je ostao jos taj jedan.
Arbiter of Change
13-05-2010, 21:57
Dajem 2 cdkey.a prvoj dvojici koja se jave!
cijena: 200 kn
I'm perplexed. :)
The Fury
13-05-2010, 22:28
Ček, malo, ti si kupio key ili???
Cijena je 100 kn sada ''kako povoljno''.
Smeagoul
14-05-2010, 12:13
evo malo onako, vadit mast, jel ;)
http://img9.imageshack.us/img9/6366/imbaaaaa.jpg
Doctor Freak
14-05-2010, 14:27
Ček, malo, ti si kupio key ili???
Cijena je 100 kn sada ''kako povoljno''.
Pa jeste mutavi pa ne znate citat...pise "DAJEM"...da javio sam mu se i lik mi poslao key...DAKLE NE PRODAJE!
Systematic Reverse
14-05-2010, 14:54
a jesi lucker prokleti :)
Lord Ragnarok
16-05-2010, 17:44
dohdohdohdohdohdohdoh got in got in got in got in got in got in got in dohdohdohdohdohdoh
wooohoo wooohoo wooohoo wooohoo wooohoo
Bravo! Dodaj me da odigramo koju sto prije
TheOn.theon
Ja bi molio ako ko ima slućajno beta key za SC2 da mi ga pošalje, jer ja sam već lud od gleanja videa, čitanja postova, lud,lud. Ako treba dajem krv (0+), samo MOLM DAJTE MI KEYYYYYYY!!!!!
Tako ćeš ga 100% dobiti :)
Vidi mail.
Mirogamemasta
17-05-2010, 21:53
Ja bi molio ako ko ima slućajno beta key za SC2 da mi ga pošalje, jer ja sam već lud od gleanja videa, čitanja postova, lud,lud. Ako treba dajem krv (0+), samo MOLM DAJTE MI KEYYYYYYY!!!!!
Ma tko jos igra SC2. Pogledaj ovaj 8-bit starcraft. To je prava stvar. Jel ima netko beta key za taj starcraft. :D
Ja dajem ljevo jaje za key, jel ima zainteresiranih???
Mirogamemasta
17-05-2010, 22:59
U kakvom je stanju to jaje. Jel prosao rok trajanja? :D
Ak' imaš pravih dobrih bombona za techno/rave onda se javi :)
Sgt. Bull
18-05-2010, 02:26
SWe’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.
We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)
A dobiš .... ljudi su ludi da dajeju-poklanjaju!!!! Ja još uvijek tražim taj šugavi beta key, pa ko ima neka...!!! Krv ovako i onako dajem!!
Mirogamemasta
18-05-2010, 08:48
Obozavam kad vidim ovak nestrpljivu ekipu.O nastavku SC-a se nista nije culo 10 godina. Sad kad je igra pred izlaskom cupate si kosu i rezete vene jer zeliti igrati igru prije nego je izasla.
Igraj kad izade, ako si cekao 10 godina strpi se jos 2 mjeseca. Sta... igraces samo sp kad izade? Daj dodi na B-net da nabacimo 2v2. Ne mozes se loginati? Aha...sad mi je sve jasno... :wink: .
Sickmanno1
18-05-2010, 08:50
8B16eAS1dwA
isusa ti jebem
:pray: :pray: :pray:
Tek sad vidio, kako rula :pray:
Koliko dugo nisam igrao SC1...o di su bili dani, ta stara vremena kad se tresla stara Lostempluša... :D
btw. nabili smo mađare 5-1 u SC2.
Systematic Reverse
18-05-2010, 14:56
Ak' imaš pravih dobrih bombona za techno/rave onda se javi :)
:(
TeraBajt
21-05-2010, 14:12
[quote="B.net (http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000)":2isc0kib]SWe’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.
We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)[/quote:2isc0kib]
a jebo te, sad sam tek dobio key.
Arbiter of Change
22-05-2010, 10:43
Otvoriti će je opet za par tjedana, to je samo down sada za tweakanje i dodavanje ovog fičra da znaš što ti friend list radi.
[quote="B.net (http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000)":3taq4eqz]SWe’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)
a jebo te, sad sam tek dobio key.[/quote:3taq4eqz]
Rekao si nam to već jedno 500 puta. Već si mogao barem 2 gejma do tada odigrati.
TeraBajt
22-05-2010, 23:54
wat, 2 puta, i ne stignem odigrat skoro ista, krizma i ta sranja.
Doctor Freak
23-05-2010, 00:27
Skinem sa privatnih torrenta igru jer mi se neda cekat preko downloadera...pa cekam par jebenih sati da mi se petcha...i ona mi na kraju veli da imam US verziju a ne EU verziju...jer moj key nije validan za US verziju :(
Daj idem se ubit....kolko to mogu zakomplicirati pa to je strasno...
I jebem ti usrani blizzard...kad s tolko para nemre potegnut servera da se skida kak spada...ovak ide 30kb/s....a ono nije da nemaju para.... :(
MasaKrisT
23-05-2010, 00:53
Neznam ,ja sam ju uredno skinuo i instalirao sve patcheve,evo danas ovaj zadnji je trajao manje od tri minute.
Da, kaj se tiče toga normalno radi. A đabe ti sve pare svijeta, ak ekipa nahrupi nema ti tu pomoći ^^
Btw. sad sam skužio da imamo dvije teme o SC2, ovu i Arbiterovu. Kako lejm.
Doctor Freak
23-05-2010, 10:43
Skuzio sam zakaj mi je jako sporo skidalo...zato jer je automatski ukljuceno peer-to-peer...dakle torrent sistem...a posto je na nasem t-comu upload katastrofalno nizak ni download nije nesto...
Sad kad sam iskljucio ide vise od 350kb/s... jeeeeeeeeej
The Fury
23-05-2010, 13:22
Sad će biti mahnitog igranja ljudova do 27.
A ja nisam ni igro baš previše. Jednostavno mi se ne da. Ah well...
Meni su se patchevi skidali jako dugo, jer su svi odjedamput išli, a za onaj od 500 mb mi je trebalo dosta.
Lord Ragnarok
23-05-2010, 15:25
za onaj od 500Mb trebalo mi je 4 sata bokte. uzasan dl, ali pustio sam prek noci da se skine u miru.
ugl teon me pogazio. vise puta sa razlicitim taktikama. doslovno pogazio :(
jos mnogo trebam uciti xD
MasaKrisT
23-05-2010, 17:23
1v1?:P
za onaj od 500Mb trebalo mi je 4 sata bokte. uzasan dl, ali pustio sam prek noci da se skine u miru.
ugl teon me pogazio. vise puta sa razlicitim taktikama. doslovno pogazio :(
jos mnogo trebam uciti xD
A nadam se da nije bed... :)
Kad god si za gejm samo pitaj, takodjer i pitaj neke stvari ak treba objasnit, pomoc itd.
Jos k tome, ja sam bronze liga bio prije reseta (iako sam ownao gold i silver ekipu bez beda)
Uglavnom fali ti scouta, i moras poradit na produkciji unita.
Preporucam ako to ne radis, stavi zgrade na hotkey i stalno kontroliraj dal' ti se nesto gradi.
Uvjek moras imat nesto u produkciji! (i naravno, nemoj nikad prestat radit Probe)
Uvjek moras imat nesto u produkciji! (i naravno, nemoj nikad prestat radit Probe)
Ne.
Što ako radi timing attack u određeno vrijeme koje je izkalkulirao u glavi da zna da je ta rasa u tom timing windowu dosta osjetljiva na napad (jer npr. Zerg ulaže u Drone a ne u vojsku)? Što će onda imati u produkciji nešto što mu netreba, ili neće "rezati" probe za taj timing attack kako bi postotak njegovog uspjeha bio što veći?:O
Lord Ragnarok
23-05-2010, 23:14
kaj? xD
ugl teon, pokusat cu ali uvijek mi usfali populationa da bi mogo nastaviti produkciju, to me uglavnom sjebe.
sad samo da upitam jos, idu 3 probe/plinari. kolko po 1 kristalu?
Sgt. Bull
23-05-2010, 23:43
Neke rase se brže granaju od drugih. Npr. ako si igrao w3 onda znaš da elfovima treba posebno dugo da se razviju pošto moraju duplo više wispova (osnovnih radnika, kod blizzovih igara sve je to na isti kalup) napraviti da bi mogli kasnije da idu na nešto razvijenije od tier 1 unita. Drugim riječima, u datom trenutnku neka je rasa posebno slaba iz samo njoj svojstvenog razloga.
Booya 1k postova.
MasaKrisT
24-05-2010, 00:35
kaj? xD
ugl teon, pokusat cu ali uvijek mi usfali populationa da bi mogo nastaviti produkciju, to me uglavnom sjebe.
sad samo da upitam jos, idu 3 probe/plinari. kolko po 1 kristalu?
3 seljaka po kristalu takodjer ti je optimum.Kad expas,pola preselis na exp te ponovno gradis na obje baze do tri seljaka po mineralu,pa exp itd...Zanemari Reikov post,kasnije ti je ionako svejedno jer dobivas 100minsa u sekundi pa ti proba vise manje u izgradnji prilikom napada nije bitna.Dok nisi A+.
Lord Ragnarok
24-05-2010, 01:01
isto 3? uvijek mi se cinilo da su 2 max da se ne stvara guzva :s ovo otvara mnoge druge taktike za mene xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.