Pogledaj cijelu verziju : CoD4:Modern Warfare
LordNofak
28-08-2008, 13:10
Ja osobno sam razočaran dužinom odnosno kratkoćom igre(SP).Noviteti u MP-u su dosta ubrzali igru i učinili ju zabavnijom.
Najviše od svega mi se sviđa CD cover koj sam ja svojim bolesnim smislom za humor morao promjeniti.
[attachment=0:9066gf4l]partizani u šumama.jpg[/attachment:9066gf4l]
Kad je tito bio mlad.
:rotfl:
E svaka ti cast care.
Već odavno nisam igrao Call of Duty 4, nemam vremena (zbog AoC-a) :)
P.S. Imam još 19 originalnih CD-keyeva za CoD4 pa ako nekome treba...
Pa vec si marked. Tise malo :wink:
Constantine
31-08-2008, 23:28
igra je bolseno dobra al je malo prekratka
Meni nije prekratka,taman je,a tek sam prekjuče otkrio MP,tome zbilja nema kraja.
neox99buleseye
12-09-2008, 12:35
No shit, Shelok, a da vidis koji ce ti biti sjaj u ocima kada dodjes do lvl55 ili kada ces zavrsiti sve chalenge u oruzjima( kada ces imat sva zlatna)!!!!!
No shit, Shelok, a da vidis koji ce ti biti sjaj u ocima kada dodjes do lvl55 ili kada ces zavrsiti sve chalenge u oruzjima( kada ces imat sva zlatna)!!!!!
Ako si poništiš score i opet ispočetka dobiješ još bonusa :D
El Klinjo
14-09-2008, 11:03
Dovoljno reći da sam umjesto izlaska odabrao kupit org key :)
Igram je kolko god mogu, a ako mi dosadi odem malo na cod2 :)
neox99buleseye
17-09-2008, 06:52
LoL, da sa CoD2 i CoD4 nece biti dosadno.....NEVER!! :nonono:
Constantine
05-12-2008, 20:00
Dižem ovu temu zato što me nesto jako zanima.Postoji li iti jedan nacin da na overkillu imam mogucnost izbora kamuflaže za oba oružja a ne samo primary weapon.Izluđuje me to sto na jednom oruzju imam red tiger a na drugom nista.jednostavno ne igram dobro ako camo nije dobar.
croat1gamer
05-12-2008, 20:14
da, oba moraju biti bez camo -.-'
isti su odna
ma uzmes si sniper sa nekom kamuflažom i da imas kamuflazu na tielu da te ne vide a za drugi weap kalaš, to ionak dobro izgleda i bez kamuflaže
al to sam za hardcore ofc na normalnim serverima overkill nie dobar :S bar meni
Constantine
06-12-2008, 14:27
Na HC samo i igram,primarno oružje mi je R700 a sekundarno mp5.
mislim da ti je bolje uzet onaj prvi snajper neg r700, ja sam prie koristio r700 al onaj prvi je super brzo reloada i s jednim metkom je kill
Meni je mnogo zabavnije snajpat u CoD2, u CoD4 mi nije nešto, jer me ne ide tako dobro.
Constantine
06-12-2008, 17:54
Ja sam sad svoj sniperski skil doveo skoro do savršenstva,sam jos moram uvjezbat pucanje na velike udaljenosti.
@TvRc,nikada necu prijeci na neki drugi,sad am lijepo dobio red tiger na r700 i ostajem pri njemu.jedno vrijeme sam igrao sa Dragunovom ali mi se ne sviđa,nekako je slab,nemam neki osjecaj da sam pogodio neprijatelja dok ga upucam.
Jučer sam počeo pomalo vježbat snipanje... loš sam u tome,jako
Constantine
06-12-2008, 18:19
Maloprije sam napravio najgluplju stvar na svijetu,bio sam na nekom serveru,prvi put sam se ubio granatom.Par minuta nakon toga sam dobio airstrike i lijepo odabrao poziciju uvjeren da su bas tamo nepriajtelji,naravno pogrijesio sam i pozvao airstrike tocno na svoju poziciju,nakon toga me kickalo zbog friendly fire(prema sebi) :rotfl:
Inace u 60% airstrike-a koje dobim ubijem i sebe.
to ti je tak u 99% slucajeva, ista stvar i s arty u cod5... jednostavno su prespori... a ekipa uvjek ide napred, pa se spawn promjeni, i onda pokoljes svoje, naravno, ak je ff on...
Ja sam sad svoj sniperski skil doveo skoro do savršenstva,sam jos moram uvjezbat pucanje na velike udaljenosti.
@TvRc,nikada necu prijeci na neki drugi,sad am lijepo dobio red tiger na r700 i ostajem pri njemu.jedno vrijeme sam igrao sa Dragunovom ali mi se ne sviđa,nekako je slab,nemam neki osjecaj da sam pogodio neprijatelja dok ga upucam.
istina, meni su najbolji bolt-action sniperi, neko kratko vrieme sam halo cod 2 pa sam dosto pokusavo bildat taj sniper skill sada mi je u cod 4 cist ok ne treba mi puno da naciljam metu stalno sam u pokretu samo mi malo vise treba da ubiem metu u pokretu a kada sam prsa u prsa sa jos jednim sniperistom onda ga il nozem il dobim srece pa ga ubim bez scopea :D
dok sam jos cod2 igral uvjek sam sa snajperom isel... bio sam teh l33t...
a cod4 igram sa desert eaglom ( bandolier, sleigh of hand, LS ) a kad mi dopizdi onda uzmem automat + g3 ( GL x 4, overkill, marty )...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.