Pogledaj cijelu verziju : CoD4:Modern Warfare
lol, do danas nisam skul 1.3 patch i skinem ga s gamespot-a, idem igrat i malo me konekcija zahebava, pogledam poslje x-fire, skinul je patch... reko, a u quratz...
RIPtheREAPER
12-12-2007, 23:15
Lol, mislim da je meni rekord bio 13 :P
EDIT: Najdraze oruzje m1 caribine sa red dotom ( silencer smrdi)
vjeroajtno misliš na M4 carabine
m1 ti je ona poluautmatska puška iz drugog svjetskog rata :wink:
Ma sve to puca :D
EDIT: ne zaboraviti aleksandra kalasha 47-icu :D
bez red dota ili scopea je neucinkovit na malo vece udaljenosti. no ako se stavi npr red dot, to je sasvim druga prica.
najbolja mapa za kalash je bog.
nitko ne zna oće li bit još mapa u nekoj ekspanziji ili ne????
pusti jerry ipak on zna upaliti PC!^^
ne drogiram se , zbog čega pitaš?! wtf
za cod4 nema ekspanzija
lol, valjda misli na dodatne mape za mp, a to i mene zanima, jer ovi nisu dosta... treba nest ko gob rats... :rotfl:
za cod4 nema ekspanzija
lol, valjda misli na dodatne mape za mp, a to i mene zanima, jer ovi nisu dosta... treba nest ko gob rats... :rotfl:to su custom mape koje rade igraci, a ne activision
Rex Regis.cro
13-12-2007, 16:00
Ne, čofjek je pitao da li ćemo dobiti nove mape u ekspanzijama AKO dođu. Ne morate ga odma vrijeđati.
za cod4 nema ekspanzija
lol, valjda misli na dodatne mape za mp, a to i mene zanima, jer ovi nisu dosta... treba nest ko gob rats... :rotfl:to su custom mape koje rade igraci, a ne activision
znam da to rade igraci, i mene zanima dal se bu nasel neko tak dobar da napravi nove mape...
za cod4 nema ekspanzija
znam da to rade igraci, i mene zanima dal se bu nasel neko tak dobar da napravi nove mape...normalno da oce, samo ne znam da li se to može sa istim programom kao za cod2, ako ne može onda se mora cekat da izađe nova verzija tog programa.
SnowFlake
13-12-2007, 20:14
ekspanzije za cod 4 nam ni će je biti jer već se radi cod 5,igraći su već počeli raditi mape,nadam se barem....
trcis, uzmes onaj LMG i samo sprejaš. nije tesko
ma samo trcis prema njemu, ne smis ga ubit, pa malo ubijes onu gamad koja je tamo, pa za njim
pa to sam i mislio, nove mape. kao da me briga za SP . bilo je fakat dobrih mapa za COD2. evo nedavno na lanu u mene doma bilo je 8 kompova , ja poskido svakakve mape s neta. najjača mi je bila VOK mapa, neke piramide i pustinja, u sredini rijeka preko koje jedva snajp dobaci. to je bila sprdačina!!!
e upravo igrao sa patchem 1.3 - snajperi rulaju :pray:
Lord AngelRI
13-12-2007, 22:19
vi već o CoD 5 a ja još nisam ni počeo igrat CoD 4... :?
@Sterpo slažem se 100%
SnowFlake
13-12-2007, 22:59
moram reći da ja sa snajperom u rukama,posebno boltom(specijalizacija s njim) sam "nepobjediv"
ako bi mi mogo neko na pp ili ovdje poslati komande za iskljucit password i upaliti killcam bio bih mu jako zahvalan! :D
ako bi mi mogo neko na pp ili ovdje poslati komande za iskljucit password i upaliti killcam bio bih mu jako zahvalan! :Dza maknut pass probaj /rcon sv_password 0, a za killcam /rcon scr_killcam 1 ako je kao u cod2 onda je to
moram reći da ja sa snajperom u rukama,posebno boltom(specijalizacija s njim) sam "nepobjediv"
ma da , najnolji si na svitu
ako bi mi mogo neko na pp ili ovdje poslati komande za iskljucit password i upaliti killcam bio bih mu jako zahvalan! :Dza maknut pass probaj /rcon sv_password 0, a za killcam /rcon scr_killcam 1 ako je kao u cod2 onda je to
nope... password nece... killcam nece...! radim preko rcon tool comandera a tamo nema da mos staviti ko u cod2... psmtr!
EDIT: rjeseno... naime u controla panelu je RAVEN aka NOOB zaboravio odabrati pam4 mode nego je ostavi na defoult pa nije nista htjelo primiti naravno rjesio sam to! :D sad je otkljucan and everybod is welcome! :D
SnowFlake
14-12-2007, 18:50
ma da , najnolji si na svitu
:)
zaboravio dodat
: p
ali mislim da je to bilo jasno
Lord AngelRI
14-12-2007, 20:52
opet istina nema do pravog snajpera...
Rula prvi s stopping powerom i steady aimom
i iron lungs :wink:
ali steady aim ne utječe baš na snajpove nego na druga oružja mislim
Rocchiro
15-12-2007, 11:33
Rula prvi s stopping powerom i steady aimom
i iron lungs :wink:
ali steady aim ne utječe baš na snajpove nego na druga oružja mislim
samo probaj uzeti najjaci sniper+steady aim.dok se neki lik zaleti na tebe,a ne stignes izvaditi pistolj,steady aim rastura.u 50% slucajeva napravi headshot (isprobano)
Rocchiro
15-12-2007, 12:21
Berret .50 ili r700?
Berret .50
nemam ja r700 ni berret
najviše igram sa M4 ili neki snajp :wink:
.50 cal je najzesci snajp, ali koristim iron lungs...
hanza, od steady aima ti onak ne skace jako?
Rulam sa M4 :P
koji je perk za povećanje municije i na kojem se lvl-u otvori?
bandolier , zaboravih lvl
ovako, pitanje edno za as... zanima me koji je najnoiji PAM? ja sam se totalno pogubio...!:S
Rocchiro
15-12-2007, 15:48
.50 cal je najzesci snajp, ali koristim iron lungs...
hanza, od steady aima ti onak ne skace jako?
nein
master of bullshit
15-12-2007, 15:53
eto poceo sam igrat
do yaya
1. dan već sam bio 2. na serveru
haha
Xfire: cybyc
ovako, pitanje edno za as... zanima me koji je najnoiji PAM? ja sam se totalno pogubio...!:S
stavi ovaj za sada
PAM4_Beta_3
cryptic i worm se nemogu dogovoriti ,
aha onda je on vec na serveru! i opet su maknuli red dot i deep impact!! a na beti2 na we work stisnes f i serwer pukne lol
aha onda je on vec na serveru! i opet su maknuli red dot i deep impact!! a na beti2 na we work stisnes f i serwer pukne lol
beta2 je od worma , tvoritelja PAM-a a betu 3 su modificirali ovi iz cba za svoju ligu , uglavnom bit ce jos mnogo promjeni
ma nabim im betu u supak vise! svaki dan moram mjenjati!
Lord AngelRI
15-12-2007, 21:01
dobar je M4 al isto mi je ova moderna zolja il bazuka genijalna!!!!
dobar je M4 al isto mi je ova moderna zolja il bazuka genijalna!!!!
RPG?
btw bi net je još uvijek na 1.2?
ne, prešao je na 1.3
i da, igram sa MP5 :pray: rulenzi :wink:
evo jucer slozili mi neki mix i igrali protiv xybrida
na overgrownu (njihovoj mapi) bilo 12-8 za njih a na crashu (našoj mapi) završilo 11-9 za nas. uglavnom dobar war ,ovaj mix koji sam slozio ima dobre pojedince ali nismo nikad zajedno igrali :) , jos sam kasnije igrao jedan fejk za xybrid protiv net. klana i likovi su vajnali sve u šesnajst a nisu imali razloga, uglavnom nemojte s njima igrati , meni je ping bio od 100 pa naviše i nisam vajnao koliko oni...
btw. jo se nisam navikao na ovaj novi pam gdje nema hitblipa kad pucas kroz zid pa me to malo prca
ne, prešao je na 1.3
i da, igram sa MP5 :pray: rulenzi :wink:
suuuuper :pray:
stavljam 1.3, valjd će mi se to htjet instalirati... :)
meni je jos uvjek na bihnet i hr serverima guid ban, a neznam zast, moral bum promjenit cd key...
meni je jos uvjek na bihnet i hr serverima guid ban, a neznam zast, moral bum promjenit cd key...
meni sa bih neta izbaci uvijek i piše server disconnected...vidjet ću kak će biti sada kad instaliram 1.3
meni sa bih neta izbaci uvijek i piše server disconnected...vidjet ću kak će biti sada kad instaliram 1.3
i mene je tako izbacivao, promjenio sam cd key i sad valja :wink:
i mene je tako izbacivao, promjenio sam cd key i sad valja :wink:
oki fala to ću i ja napraviti...
Lord AngelRI
16-12-2007, 20:33
ma ja samo singleplayer igram tako da...
na overgrownu (njihovoj mapi) bilo 12-8 za njih a na crashu (našoj mapi) završilo 11-9 za nas. uglavnom dobar war ,ovaj mix koji sam slozio ima dobre pojedince ali nismo nikad zajedno igrali :) , jos sam kasnije igrao jedan fejk za xybrid protiv net. klana i likovi su vajnali sve u šesnajst a nisu imali razloga, uglavnom nemojte s njima igrati , meni je ping bio od 100 pa naviše i nisam vajnao koliko oni...
btw. jo se nisam navikao na ovaj novi pam gdje nema hitblipa kad pucas kroz zid pa me to malo prca
hehe.. a jbg-a bili smo bolji! imamo potencijala biti bolji u hrv, samo da sardax dobi keyeve i da pocnemo vise CB igrati!
EDIT: http://uk.youtube.com/watch?v=QLnqJ1Yp5agSevo sta raven i klana radi
ono igrajte neke lige u kojim osvojite nesto, jebote cb jedan si prvi ne igras jedan dan trideseti si.-_-
btw. jo se nisam navikao na ovaj novi pam gdje nema hitblipa kad pucas kroz zid pa me to malo prcacek ko je nakraju vajno xybrid ili net ?!?
net. je vajnao bez razloga
a xybrid je trebao vajnati
onaj freeddy prvi put igra cod4 i owna ih i meni ping 100 pa na vise
Može li mi netko pojasnit pojmove PAM i vajnat!?!
ipak nisam toliki freak da znam te neke nazive.
Whine- stalno prigovarati i zaliti se na gluposti...
a PAM ti je mod u kojem su izbacene neke stvari
Jel to istina da ce maknut P 90?
da si procito postove malo prije skuzio bi da su VEC MAKNULI P90...
ajde da se malo vratimo na temu... kak ulovit sina od onog lika... kad ja stanem stane i on, kad ja trcim za njim, uvjek pobjegne... di je kvaka??? a naravno, neprijatelja ko u prici...
edit: done, samo treba citat i slusat kaj govore... lol
edit2: damn al je kratka igra... fakat steta...
jos jedan edit: kolko cod4 radi prometa po satu (u MP, naravno)???
nemoj me držati za riječ ali mislim da troši oko ne znam
100 mb po satu
mora da se salis... inace, frenda zanima, a on ima paket od 1GB i kad sam mu rekel kolko trosi bf2 (kak je meni receno 60-80MB po satu) veli da to nije puno...
ak zna ko tocno nek veli tj napise...
ajde da se malo vratimo na temu... kak ulovit sina od onog lika... kad ja stanem stane i on, kad ja trcim za njim, uvjek pobjegne... di je kvaka??? a naravno, neprijatelja ko u prici...
to tvoje nije tema... ako imas problema u pohodu sa igrom imas topic viewtopic.php?t=6775 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=6775)Sovdje pa pitaj.
MasaKrisT
20-12-2007, 15:36
jerry je car.
to tvoje nije tema... ako imas problema u pohodu sa igrom imas topic viewtopic.php?t=6775 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=6775)Sovdje pa pitaj.
wtf??? ovo je tema o cod4, ne??? i pital sam, al posto niko nije odgovoril, a do onda sam vec prosel igru, pa sam editiral...
a da nebi sad posebno stavljal post u tu temu, pa da mi onda neko pametan uleti da ima cijeli podforum o cod-u pa nek tam pitam... mislim, zbilja...
edit: hardcore rula, bas je zakon kad je ekran cisti, nema hud-a... i konacno sam unlockaj g3 sa silencerom... uf, al je dobar...
tj. patch 1.4?
šta još sadrži osim mape?
tj. patch 1.4?
šta još sadrži osim mape?
ispravljeni bugovi , koje vi jos ne kuzite ni primjecujete sto mi ne ide u glavu
Popravljeni su slijedeci BUGovi:
- lijepljenje metaka
- ucitavanje mapa
- texture
- dodana mapa mp_crash_snow
ptspov server je na 1.4 patchu , i to je server side patch pa kad ga instalirate moci cete igrati samo na 1.4 serverima
Jel su ubacili 1.4 u bih net?
kaj, fakat niko nezna kolko cod4 zdere u mp-u???
ne znam i ne briga me! imam FLET! :D
a imam i ja, al pitam za frenda koji nema...
Koju, dobijes je s patchem ili?
a dal se sa patchem 1.4 mogu igrati one mape(tj.serveri)na kojima je patch 1.3?
Grim Fandango
23-12-2007, 10:04
Ne
Scuderia
23-12-2007, 10:52
38.105.81.67:28960 samo mjenjajte zadnje brojovjeve od 0-4..to su 1.4 serveri
to si mogel stavit u temu serveri...
a vidi ovo
http://img401.imageshack.us/img401/1237/cod4lolsm9.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=cod4lolsm9.jpg)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
previše je pušio *khm* pa se primatelju uzdigo kao i vojnikov vrat ^^
e jel ima igra mozd 2 zavrsetka?
jel neko uspio skinit helić na kraju?
e kak vam se svida ova mapa winter crash
ehhhhh i meni je bolji obican crash.Usred rata tako nades okicene jelke :D
Dakle, jel zna neko?
Jese moze onaj helić što vas ganja pred kraj igre srušit, ja sam ga uspio jednom pogidit sa onom bazookom...
Dakle, jel zna neko?
Jese moze onaj helić što vas ganja pred kraj igre srušit, ja sam ga uspio jednom pogidit sa onom bazookom...
ja nisam ni pokušavao
avr freak
25-12-2007, 11:00
Dakle, jel zna neko?
ja nisam ni pokušavao
potpisujem..,nisam ni ja pokušavao..,ali se nebi ćudio da se može jer je igrica predobra... :boohoo:
ma nevjerujem. to bi vec onda odavno leakalo
hehe,izgleda da ne znate da ta misija nije kraj igre...
da,ali ne kužim da li je onda Soap mrtav ili šta?
možda nije
jer si još bio živ kad su te rusi pokupili :wink:
wait wait o cemu vi to???
(ko mi kaze ima pravo na jedan free spam post)
Edit: našao :P
kad prijeđeš sve misije , odgledas kreditse u izborniku za misije imas bonus misiju u avionu
sta to niste znali? :o
tu sa misiju na arcade prešao 500 puta, više ili manje...:P
ja nakon kaj sam zavrsil igru, ostavil sam credits-e da prodju i otisel na wc... vratim se, i vidim imam pol minute da zavrsim misiju, reko, LOL... i ta misija mi je najbolja u arcade modu...
Lord AngelRI
25-12-2007, 19:28
to si mogel stavit u temu serveri...
a vidi ovo
http://img401.imageshack.us/img401/1237/cod4lolsm9.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=cod4lolsm9.jpg)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
svaka čast...
jel zna mozda neko di mogu nac onu pjesmu kaj na creditsima roka?
PS:jel Cpt.Price umro i jel se to meni cini ili je on bio i prije u codu??
Ovo sa pjesmom sam nasao al jos uvek neznam jel Price umro jer na kraju mu onaj Rus daje umjetno disanje kaj ne?a ono u avionu kad ulazis s kim onda igras , jel Soap ili Price???
jel ono zapravo bilo ili je photoshop na djelu? :?
jel ono zapravo bilo ili je photoshop na djelu? :?
mislis na ovu moju sliku???
bilo je, i poslje kad sam uzel ss je granata explodirala kraj mene i ovog odbacilo sa zida...
cool je slika, ono kao da ti je lik na teškim drogama... :rotfl:
najjači cod4 player kojeg sam sreo na netu je lik po nicku UBICA, taj čovjek ima nenormalan broj killova!!! svi mu se dive nakon odigrane mape. a od stranih su dobri likovi koks i kokain na nekom ukrajinskom serveru. kad oni zajedno zaigraju nema ih dobit.
to je neki server gdje igraju naši sve. ne znam kako se zove , može bit taj. misterante pošalji screenshot pa ti vjerujem. ako jesi, koliko tjedno provedeš na codu?
to je neki server gdje igraju naši sve. ne znam kako se zove , može bit taj. misterante pošalji screenshot pa ti vjerujem. ako jesi, koliko tjedno provedeš na codu?
šala... :rotfl:
jel ko uspio proc onu zadnju misiju u avionu na najteze?
čoeče kako desert eagle dere :pray:
Blek_Stena
30-12-2007, 14:47
Evo i ja ga kupio preko Steama..
Vidimo se na serverima! :wink:
jel ko uspio proc onu zadnju misiju u avionu na najteze?
ja
ili na hardned nisam skroz siguran jer sam pobrisao save
na HC owna sve po redu. one shoot one kill.ja ko fol nosim snip a cijelo vrijeme Eagle ubija... onda mi vičeju :"Eno ga opet misli da je Clint Eastwood"
na HC owna sve po redu. one shoot one kill.ja ko fol nosim snip a cijelo vrijeme Eagle ubija... onda mi vičeju :"Eno ga opet misli da je Clint Eastwood"
rofl... sad sam sam sti stavio sve low,,, 1024x768 reza no AA sve sve low i imam 350 FPS-a derem iz G3 ko iz M4(skoro) tak sam i CB igro :P
EIDT: de pogledajte ovom decku SS_ove...: http://www.xfire.com/screenshots/lasma/Sdrugi mi je najjaci... 115 KILL STREAK!!!!!
da i wallhack je isto veoma ljep na sliki.
Blek_Stena
31-12-2007, 10:44
Da primjetih da ima chitera i to evo odma jucer kako sam ju kupio na jednom od domacih servera, neki Google lik.. Aimbot i svima glave skida.. Al najaca stvar od svega toga je sto kad je dosao admin on njega PITA da li hoce da ga bana ili ce otici.. ono WTF!? Naravno lik ode i eto za 10 min njega natrag! I opet dode admin i OPET ga pita istu stvar! Kao ovo mu je zadnji put.. Mislis stvarno.. Treba banat odma po kratkom postupku, kakva ispitivanja oces neces.. Odma ubit, zatrat, objesit, pojest!!
To isto kod da murjak kaze liku koji je upravo silovo zenu, ako jos jednom to napravis ides u zatvor.. Pa metak u celo buraz! Kakav razgovor.. :twisted:
edit: hehe sad se sjetih jos jednog primjera! Ne znam kolko vam poznato al kad smo zgubili u FEARu (Sabbat) od KIJE zbrisah podforum! Ista stvar.. oni poceli nas nesto zajebavat.. kakav razgovor brate, sve pobrises i mirna bosna! :)
Sljedeci petak, besplatno predavanje kod mene: Kako postati dobar admin! :P
ma na bihnetu su stavili bota (nadam se danetko nije dovoljno glup da ima takav cheat), uglavnom, kako god ti proviriš on automatski nacilja te i napravi headshot sa RPD. i onda cijelo vrijeme pichi killstreak od 30, 40 jbt...
ima cheatera pun k al staces, sve ih treba rejpat na glavnom gradskom trgu.
ma gade mi se,na rabbitsima,na tdmu svagdje ima bar jedan čiter jebo mu otac mate.r..
bio je na rabitsima DOTA GEY se lik zvao! uzeo lik neki i stao kod helica i MG samo skida, 70-3 mu scor bio cini mi se!
Blek_Stena
31-12-2007, 11:27
Ne pricam o botu nego o cheateru..
e di mogu naći helikopter ?
napraviš killstreak od 8 ili 9 i dobiš helić i iskoristiš ga s 6
killstreak ti je zaredom killeva a da nijednom ne rikneš
zapravo, helic je sa 7 kill strike, airstrike sa 5, a UAV sa 3...
zato igrajte na orginal serverima....
banali me sa logosofta na 10 000 minuta jer sam rekao jednom Silveru da si strba gl u guzici i povuce okidac
:(
nije to ucinio
zove se Sliver. zasluzio si.
da, i usput si uvrijedio klan membera mog klana.
zaslužio je to,mislim wtf imaš vrijeđat na serveru nekog jer te ubio glom?
5 puta zaredom popizdio sam...
zaslužio jesam...
5 puta zaredom popizdio sam...
zaslužio jesam...
ko ti je kriv sto si njub i od iste osobe 5 puta umres na isti nacin , i zas bi on bio njub ako vidi da to djeluje protiv vas njubica onda nek koristi do mile volje , dok god se ne opametite i ne naucite izbjegavati gl playere
dude nas 10 izade kroz jedna vraza on opali i goodbya,a gdje da drugdje izadem,izademo uvijek bi cekao na istom mjestu i pucao sa gl-om uvijek na istim mjestima i jednim mjestima gdje se moglo izaci
ti tesko sacekati 35 sec?
ja svakom ko me ubije s gl.om s pol metra il sa 200 metra velim da je noob, kad to i je...
onda već swarmaju na ta ista vrata sa flankova protivnici
meni na mozak idu one granate, svi ih bacaju ne možeš se pomaknuti ni 5 metara odmah dolete 3 granate
red tiger imam samo na M$ Carbine, a na drugima nni nemam kamuflazu! reko asm sam sebi, na puske mi idu samo blue i red tiger jer su mi ove prije bzvz! ste skuzili da G3 u SP puca rafal a u mp metak po metak? :S
eto, dobio M14 - nije loš :wink:
ja sad prešo CoD 4, kaj se još može tu?
p.s. tužan mi je kraj kad umre pola ekipe :cry: :cry:
ja sad prešo CoD 4, kaj se još može tu?
igrat MP
Moze li mi itko reci jeli postoji maximalni lvl ? :)
kada dobiješ desert eagle
streetrace777
03-01-2008, 22:07
Hmm lvl55, dobio sve sto se moze dobit :D
dobio po pič**? :shy
43 lev
zar nisi ti 55 lvl?
ah,sry to si rekao kada dobijes desert eagle
zlatni kalas uzi itd? svaka cast
Hmm lvl55, dobio sve sto se moze dobit :Dne dobiješ još gold mini uzi i to što možeš osvojit kad pređeš sve challenge na np. smg
Zna tko kakve dobre s&d org servere?
ups, kriva tema... za servere imas temu serveri...
kako se dobije zlatni desert eagle?
Scuderia
04-01-2008, 15:49
kako se dobije zlatni desert eagle?
55lvl
jebemti ja reset ranka :(
7 lvl -.-'
sta vas tolko muci reset ranka, meni je gore sto cu izgubit sve upgradeove koje sam skupio. a za rank, ja bi drage volje nosio uvijek rank 1. pa kad zajebes, onda ce reci, pusti ga, r1
više će ti reći marš njube nego to...
jel ko ima koje gold oružje osim gold eagle?ja se mučim sa skorpionom i headshotevima što mi fali za gold mini uzi
ja sam dosta blizu zlatnom snajpu.
jebemti ja reset ranka :(
7 lvl -.-'
meni se to dva puta desilo
sa 30 levela pao na nulu dva puta
sad sam 47 8)
ste vi svjesni da se za 4 dana moze maxat level?
da,ja sam jedan od takvih bio
ste vi svjesni da se za 4 dana moze maxat level?
nisam baš toliki no lifer...
u 2 sata 32. level sam bio, nije neki problem ako znas igrat.
u 2 sata 32. level sam bio, nije neki problem ako znas igrat.
ja sam za sat i pol bio 21
pa eto, kad shvatis da se za koji sat digne dosta levela u cemu je problem doci do 55 levela u 2-3 dana?
pitaj ridera šta ja radim dok igram...
pdo na neki free for all server i dizes levele samo tako
ja bio 45 level, moro sam rušit windowse, restartali mi se leveli i stats. e nećeš, reko ja, i downloado neku shemu da si odma 55level. btw nije zbog oružja jer ionako igram sa M16.
to je glupost za 55lvl
u dosta tih fajlova se krije neki key stealer :boohoo:
kaj, sva oruzja mogu biti gold??? ja bi gold g3...
kolko sam ja shvatio ne, imas samo specificna gold oruzja, gold kalash, gold mini uzi ...
Scuderia
05-01-2008, 12:38
kaj, sva oruzja mogu biti gold??? ja bi gold g3...
nmegou bitit sva,ionako gold sucks...blue tiger je najljepši 8)
evo igrali maloprije TDM, rider se nije baš iskazo.
ja sam bio dW@yN3##CRO , pozdravio ekipu sa foruma a neki počeli napadat s kojeg foruma.
ja sam bio dW@yN3##CRO , pozdravio ekipu sa foruma a neki počeli napadat s kojeg foruma.ja sam,i blek_stena
pa kad napišeš pozdrav ekipi s foruma,wtf koji forum?ima mali milijun cro foruma,onda se napiše pozdrav ekipi s pcp foruma,ktome nisam ti ni znao da si ti ivesha s foruma,btw ja sam ti bio Xybrid.Jerry
inače svugdje koristim dwayne, ali ovdje je već zauzeto. prepozno sam vas dvoje, ne znam stenu. znam da ima foruma i foruma, aj drugi put će biti puni naziv . jerry tebe imam u x-fireu.
Blek_Stena
05-01-2008, 17:54
Ma sam reci pcp forum pa nece biti zabune! :P
novi vindozi,treći ovaj tjedan -.-
ovi se neće formatirat još duže vrijeme
¸lol, malo prije igrali sabotage district mapa na o serveru i posto su njubare kempale kod svog targeta, nikak nismo mogli tam, a oni se nisu ni trudili postavit bombu, i sad javi ono no spawn i neko nas planta bombu, ovi defuseaju, mi opet plantamo i ubije ih jedan sve (zadnja dva, on ostal sam) i kao da bude switching sides, i boom, odleti bomba u zrak, i odma 2:0.... lol...
copy paste ftw. sta ne backupas profil đizs
backuapm,vratim i sere da nije ispravan
bmk
Moras napraviti bakup i foldera i cd key.a!
Nisam ja to niti dovodio u pitanje :D
Nego,stavis svoj stari profil..udjes u igri,u MP options upises cd key i odma se ides spojiti na neki server..znaci neizlazis iz igre,nego samo otvoris konzolu;/connect $#%&/%&T i to bi trebalo biti to :)
argh,baš sam glup :)
debilu jos me imas na xfire , i sam otrebas pitati , ali ne bi ti....
pa ono...opisao si me..."debilu"
dovoljno ti govori ^^
ak se ne varam ima vec u par postova objasnjeno isto to...
TAKVE GAY NJUBOVSKE STVARI NE DOPUŠTAM OVDJE.
Kron
ma bravo legendo. htio sam pomoć ljudima. meni je bilo muka ponovo dolazit do 55 levela pa eto. nisam noob ali nisam ni freak
ne pada mi napamet easy account koristiti...idem pošteno do 55 levela -.-'
ma bravo legendo. htio sam pomoć ljudima. meni je bilo muka ponovo dolazit do 55 levela pa eto. nisam noob ali nisam ni freak
đizs pa cilj je da svak odigra sa svojim likom i zaradi oružja i upgradeove da se moze posteno kurchit, a ne ove gay wannabe fore.
Pa mislim..meni je se acc naprimjer vec resetirao 3 puta i zaista mi se neda vise ici ispocetka svaki puta..!
A ko da je sad tu neznam ni ja koliko bitno tko je na kojem levelu..svatko tko je igrao vise od 12 sati je na 55. lvl.u i to je to!
Ajde..dopsuti momku da nam kaze kako da se dodje do 55 lvl.a prije :)
kron, imo sam najmanje 50 sati cod4 igranja. bilo je nekih problema sa virusom, ponovo winse instaliro i onda nije moglo loadat stari profile. zato sam to učinio. inače za svakoga ko je odma pri prvom igranju namjestio 55 level ---- smatram ga idiotom, jer osim što nije pošten način , takav ne uživa u igri kako treba.
Pa bas to..jer malo iritira kada moras reinstall windowsa raditi ili nesto slicno i ako ne uspije backup..pa da moras ici svaki puta ispocetka..ja neznam kako vas ali meni je toga malo dosta vec...
A bilo mi je fora...ja igram..a 55. lvl.u sam..i ubio jednog lika i padne mi za 20 lvl.a dolje....ja gledam koji ku***...ja na 35 lvlu a imam sva oruzja...i desert eagle i sve...i jos sam ja mislim bas sav challenge ispunio :D
ma jebeš to s lvlima,ja trenutno 20 lvl ba ownam ove profesionalce na 55 lvlu
nisu mi uopće bitna oružja i leveli , ionako igram sa M16 .
ja počeo sa kalašem igrati - rula :pray:
a sta se toliko forsirate oko lvla kad u waru ste svi isti level.........
al ima jak recoli :(
je,al trza gore dolje i ima jak metak. M4 trza u svim smjerovima.
IMHO Kalash>All
A nije ti onako nikako palo na pamet da ima likova koji ne igraju warove..
al ima jak recoli :(
je,al trza gore dolje i ima jak metak. M4 trza u svim smjerovima.
IMHO Kalash>All
m4 skoro pa ne trza :wink:
MP44 trza u svim smjerovima
Svinjoguz
13-01-2008, 00:15
evo ovak, igram CoD4 u SP-u i moram priznat da je igra odlicna, dobro su osmislili pucanje kroz zidove i akcija je filmski fenomenalna...
igra je odlicno optimizirana i kaj se tice hardverskih zahtjeva i grafike nemam primjedbi, na konfi u sigu uopce ne steka...
bas me zanima kak bi bilo odigrat ovu igru na nekom brutalnom 5.1 zvucnom sustavu... :D
Mafioz0r
18-01-2008, 20:05
Evo, počeo sam i ja igrat, prešao kampanju, nemam niš za reći osim pohvala, uskoro počinjem MP.
Nego, šta kažete na onu pjesmu s creditsa (pwZl4zcEmJo)?
dobra je
evo soundtrack V6vfrOp5 ... re=related (V6vfrOp5noA&feature=related)
NIGHT FOX
20-01-2008, 14:15
igra je dobra, samo sto iritira je to sto kada stavis scope na neko oruzje poveca se domet a smanji preciznost....
vidim da nitko ne komentira cod quick cup , sad je bio prijenos tek9 i trl i mislio sam da ce ih tek9 zguziti ali je bilo napeto
13-11 za tek9
evo izašo cod4 mod tools, nadam se nekim novim mapama . pravio bi ja da se razumijem u to ali....
:shock: ima 600 mb
samo da ne bude kompliciran
mali problem imam molim pomoć kako ovo riješiti
http://i31.tinypic.com/15fkqhv.jpg
reinstal PB-a ili cijele igre
ah neće ni jedno ni drugo isti error stalno.
mislim da sam i ja imal isti problem, kad sam ugasil pb u services, pa probaj ga nekak pokrenuti, il mu dozvolit da se spaja na net...
taj punkbuster je najvece smece
taj punkbuster je najvece smece
odmah poslije tebe , da nema pb cod nebi bio igriv...
ja ne kužim zašto taj punkbuster zapravo služi?samo smeta
aimbot je ono svugdje
ja ne kužim zašto taj punkbuster zapravo služi?samo smeta
aimbot je ono svugdje
kužiš pb nema koristi na piratski serverima , odi igraj na org server s punkbusterom i da je streaman
http://www.imagesforme.com/out.php/i21803_shot0118.jpg
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
??????????a lol,lol,lol,lol,lol
http://www.imagesforme.com/out.php/i21803_shot0118.jpg
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl:
DestructoCRO
07-02-2008, 10:58
Call of Duty 4 je ponovno stigao na Tajland pa se može nabaviti po nižoj cijeni nego u Algoritmu i uštedjeti 200kn..
Igru možete naručiti znate već gdje - "Online kupovina - risk free!" website.
A možete i nastaviti igrati na privatnim serverima bez punkbuster streaminga..
Pozdrav!
e ljudi kad će ove nove mape što se spominju?
imaš vec harbor iz cod1 i toujane iz cod2 napravljene za cod4 , i matmata isto ,
pimp, di ima tih mapa za skinut i servera di se vrte?
nemoj plz rec gugl, ajm not in di mud...
imaš vec harbor iz cod1 i toujane iz cod2 napravljene za cod4 , i matmata isto ,aj mi reci da su napravili carentan za cod 4 uz mala poboljšanja. :rotfl:
dajte ako ko ima link od onog programa za cuvanje ranka, frend mora reinstalirat igru pa da nejde od pocetka...
imaš vec harbor iz cod1 i toujane iz cod2 napravljene za cod4 , i matmata isto ,aj mi reci da su napravili carentan za cod 4 uz mala poboljšanja. :rotfl:
? o cemu ti?
sad imate i dawnville iz cod1 :)
cek, radit ce nove mape il ce sam editirat one iz proslih nastavaka? i di to ima za nabavit, tj. downloadat?
nes sam cito na stranici da rade za PS3 i Xbox 360 al da se datum za PC jos nezna =S
ljudovi koji su radili cod nemaju veze s tim
Izašao je novi patch v1.6
http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/CoD4MW-1.6-PatchSetup.exe
Još link
http://www.servercommand.org/cod4-v1-6-t1899.html
http://clanservers.multiplay.co.uk/ftpfiles.php?fid=17612
http://www.strategyinformer.com/pc/callofduty4modernwarfare/patch/24267.html
Enjoy :rambo:
streetrace777
05-06-2008, 10:40
Pa to je 15 minuta downloada. osim ako ne skidam na poslu di je ovo gotovo u 5 min :d
4 nove mape su u njemu :pray:
chinatown=carentan
odlicne su mape, igral sam ih na ps3, nego, to je tek danas dosel patch??? posto na x-fire-u nema ni p od tog patcha...
ima na xfire.....jos jucer....
igra je bolseno dobra al je malo prekratka
igra je bolseno dobra al je malo prekratka
igraj MP :wink:
Onda i nema kraja. :D Kad se jednom zarazis sa njom onnda si ovisan do kraja zivota :D
Nightmare
17-08-2008, 22:59
kako kome...nekim cudom, cod2 me proso, cod1 nikad nisam previse ni igro, a cod4 makar mi je perfektan imam samo 90h igre...neda mi se nekak...
neox99buleseye
28-08-2008, 07:52
Ma CoD4 je The Best, nema sta , ima grafiku, animaciju, zvuk... i najbitnije odlicam MP!!!! sa perkovima i modovima, jey!!!! :rambo: The best war game in 2008 :ekipa:
Ma CoD4 je The Best, nema sta , ima grafiku, animaciju, zvuk... i najbitnije odlicam MP!!!! sa perkovima i modovima, jey!!!! :rambo: The best war game in 2008 :ekipa:
misliš 2007?
DestructoCRO
28-08-2008, 10:55
Već odavno nisam igrao Call of Duty 4, nemam vremena (zbog AoC-a) :)
P.S. Imam još 19 originalnih CD-keyeva za CoD4 pa ako nekome treba...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.