Pogledaj cijelu verziju : Tražim igru
croat1gamer
20-05-2011, 05:43
Koliko vidim, ti si prvi povukao starost igre u pricu, ne vidim da ju itko drugi spominje.
mravojed20
20-05-2011, 09:01
Bolji RPG je Planescape.
Ne, bolji RPG je DS.
Ne vidim razlog kakve veze starost igre ima s kvalitetom.
Gdje je uopće spomenuta starost igre??
Navedi mi neki argument zbog kojeg misliš da je DS bolja rpg igra od Planescapea, jer ovako možemo do zauvijek ili jednostavno sad tu odmah stati i ne spominjati ih više.
Nego tražim neki online FPS, dosadno je meni i Tajgeru pa hocemo nešto da igramo. Dajte vamo preporuke.
Samo bez Battlefielda, CoD-ova i CS-a.
Chupacabra
20-05-2011, 12:24
Kenane, Team Fortress 2.
trazim neku igru, bilo koji žanr, da se mogu malo zajebavat kad ono imam 15-20 min vremena viska, bilo bi super kad bi se moglo igrati u windowed mode-u i kad bi to mogao vrtit kak se spada.
Peggle, Plants vs Zombies, N, World of Goo. To mi prvo pada napamet.
Sonic_Moronic
20-05-2011, 16:34
N definitivno, ludilo igra.
igrao i n i plants vs zombies.
jos pokoja preporuka?
Puzzle Quest, Hector - Badge of Carnage, Braid, Angry Birds, Captain Claw, Chicken Invaders, Puzzle Bots
Nego tražim neki online FPS, dosadno je meni i Tajgeru pa hocemo nešto da igramo. Dajte vamo preporuke.
Enemy teritory:Quake wars, iako mislim da je poprilično zamrla što se tiče multija.
Serious Samovi, imate ih puno na izbor pa koji vam se svidi, Bulletstorm, iako je on dosta čudan što se tiče multija, Brink, ali čujem da je dosta zahtjevan.
Stari Quake 3 je još uvijek donekle popularan, također imate i starije UT-ove.
Igraj ut2k4. Imaš key, a ja imam i svoj server na kojem nam ping rula.
_baldrick
21-05-2011, 14:30
ne ide baš da se u avanturama zajebavaš 15-20 minuta. eventualno ako se zaglaviš, pa tražiš rešenje dvaes minuta dnevno
Dali valja šta igra Dreamfall: The longest journey po pitanju priče, atmosfere itd.? Mislim uzet The longest journey preko steama pa me zanima dali se isplati kupit Dreamfall, pa da ih uzmem u paketu pošto je onda malo jeftinije.
jedna od najboljih avantura koje sma odigrao, preporuka svakako
Bah, sad tek vidio da nije point and click :(
Bah, sad tek vidio da nije point and click :(
Druga nije, ali prva je. Ali gle nakon sto odigras prvu toliko ce te znaimat nastavak radnje da ce ti biti svejedno sto druga nije Pn'C, tako da kupi obje ipak....
daklem, igra je za ps2, navodno je rpg, u ulozi dječaka si sam na cijelom svijetu, najbolji prijatelj ti je pokvareni radio. anyone?
btw, jel mi možete preporučit nekakav rpg za PC, s obzirom da su mi Morrowind i Gothic najdraže igre evar? po mogućnosti da nije nešto pretjerano konfiguracijski zahtjevno (2ghz procesor, ostalo je ok, mogu pokrenit recimo Oblivion i Risen, koje su također odlične igre, pao sam na dupe). može i za ps2 isto neki rpg?
daklem, igra je za ps2, navodno je rpg, u ulozi dječaka si sam na cijelom svijetu, najbolji prijatelj ti je pokvareni radio. anyone?
silent hill rofl
btw, jel mi možete preporučit nekakav rpg za PC
Witcher
Witcher, Witcher 2, Oblivion, Fable, Fable 3, Dungeon Siege neki....
Fable je rpg. :rotfl:
PC RGP za igrat - kotor 1 i 2, baldur's gate 1 i 2, planescape torment, vampire the masquerade: bloodlines, alpha protocol
@kid a - zbilja? smola, ja sam mislio da je neki fantasy rpg.
enivejs, hvala na preporukama. Fable, Oblivion i Dungeon Siege neki sam igrao i svidjeli su mi se. Witcher i Fable 3 vjerojatno ne bi mogao na ovoj konfiguraciji igrat. što se tiče starijih RPGova tipa Baldur's Gate, nisu mi sjeli zbog D&D sustava i settinga - preferiram 3rd person fantasy rpg-ove sa hladnim oružjima i magijom 'n' stuff.
ma zezam se, nemam pojma :D
daj napisi jos nesto o njoj cega se mozes sjetit pa cu naci
Fable je rpg. :rotfl:
Šta, I Diablo nije RPG, a?
Diablo pogotovo nije RPG.
Diablo je stress test za miševe.
Šta nije akcijska avantura?
_baldrick
24-05-2011, 14:17
diablo je rolplej hack & slash. podgrana h&s-a, ne rpg-a, mind you. tako bi se recimo god of war mogao etiketirati kao akcioni hack and slash, a i gow i diablo smestiti u isti žanr
A hack & slash nije podgrana rpg-a?
sickpetey
24-05-2011, 19:10
@Hrcak- klanjam ti sve namjerno si ovo napravio.Znao si da ce poceti ponovo sa filozofijama zar ne ti mali glodavce :D?
Ne. Jer je recimo Devil May Cry čisti hack n slash.
@Hrcak- klanjam ti sve namjerno si ovo napravio.Znao si da ce poceti ponovo sa filozofijama zar ne ti mali glodavce :D?
Dosadno mi je. :D
Ne. Jer je recimo Devil May Cry čisti hack n slash.
A role-playing game (RPG) is a game in which players assume the roles of characters in a fictional setting
DMC je isto RPG po tom kriteriju, samo što je naglasak na hek i sleš
Dreaming Jinx
24-05-2011, 21:31
Taj "kriterij" ništa ne znači. Glupost. Po tome, svaka igra je RPG.
Arbiter of Change
24-05-2011, 22:24
A role-playing game (RPG) is a game in which players assume the roles of characters in a fictional setting
Definicija koja se odnosi na Pen and Paper RPG. P&P i video igre nisu ista stvar kad je RPG u pitanju.
_baldrick
25-05-2011, 12:19
exactly. hack & slash nije podgrana rpg-a, već je hack & slash rpg podgrana hack & slasha.
recimo to slikovito:
hack & slash - h&s rpg (diablo) i "akcioni" h&s (god of war)
rpg ima dve osnovne podele - zapadnjački i istočnjački. zapadnjački se dalje deli na:
1. open world ili ne
2. cinematic ili gameplay centric
Sonic_Moronic
25-05-2011, 12:22
EDIT: Oh rajt, krivo pročitao. :|
Idete mi svi na kurac sa tim svojim sranjima oko podjele žanrova, serete više nego ljudi u saboru.
Chupacabra
25-05-2011, 15:17
Pa ti si započeo raspravu :D
Nope, ja sam samo odgovorio na pitanje za prijedlog igri. :D
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 10:50
Evo ovako tražim neki rpg u stilu obliviona. Hvala unaprijed
Chupacabra
27-05-2011, 10:54
Morrowind, Gothic 4, Gothic 3, Gothic 2, Risen
Inače, još jedan iz Velike Gorice, živio :D
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 11:12
Morrowind i Gothic 3 sam igrao... mogao bi Gothic 4 probat. Hvala
Gothic 4 uopće nije open world.
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 17:56
Istina, nije ni iz 1. lica. Više mi sliči na dragon age
Gothic 4 nema ama baš nikakve veze s Dragon Ageom. Posebno zato što je Dragon Age dobra igra.
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 18:03
Htio sam reći da je sličan na prvi pogled jer je isto iz trečeg lica poput dragon age-a.
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 18:16
Budem isprobao Witcher 2... To mi je samo onak da imam šta za igrat dok ne izađe Skyrim.
Bilo bi super da ove godine izađe bolja RPG igra od Witchera, ali to je malo vjerojatno.
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 18:25
Ako nekim čudom izađe diablo 3 ove godine onda da.
Windwalker
27-05-2011, 18:35
Ako nekim čudom izađe diablo 3 ove godine onda da.
http://img690.imageshack.us/img690/9020/facepalm1.jpg
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 18:37
Zkj? po čemu je witcher puno bolji od diabla?
Po tome što su puno drukčije igre?
_baldrick
27-05-2011, 18:43
diablo nije rpg
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 18:43
Dobro Hack & Slash
Windwalker
27-05-2011, 18:48
Ne želim vrijeđat ničije mišljenje, možda si zaražen blizzardom, pa ti je Diablo najbolja igra.
No trojka zasad izgleda užasno, ne vidim niti jednu pozitivnu stranu te igre.
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 18:50
Nisam zaražen blizzardom niti mi je diablo najdraža igra. Istina je da sad ne izgleda baš dobro ali budemo vidjeli kasnije.
Mene Diablo nije nimalo ocarao niti mi je toliko fenomenalan.
Clickfest.
Cr4zyN4z1
27-05-2011, 19:09
Pa ionak zasad nisu prikazali previše gameplaya o Diablu pa nemožete reći da vas je razočarao
Chupacabra
28-05-2011, 11:13
Mene Diablo nije nimalo ocarao niti mi je toliko fenomenalan.
Clickfest.
This.
mravojed20
28-05-2011, 11:26
Ne želim vrijeđat ničije mišljenje, možda si zaražen blizzardom, pa ti je Diablo najbolja igra.
Što to točno izgleda 'užasno'?
Koje su to negativne strane koje igra ima?
Ili još bolje, što bi ti napravio da ti Diablo 3 dobije neku pozitivnu stranu? :?
Sonic_Moronic
28-05-2011, 11:40
Ja ne znam za drugi dark fantasy H&S RPG od Diabla. Eventualno Divine Divinity.
Što to točno izgleda 'užasno'?
Koje su to negativne strane koje igra ima?
Ili još bolje, što bi ti napravio da ti Diablo 3 dobije neku pozitivnu stranu? :?
jedino što je zasad užasno je atmosfera, doduše neke preinake u gameplayu, characteru developmentu i svemu tome bi mogle učiniti igru igrivom.
Windwalker
28-05-2011, 14:36
Pa, da, zapravo je atmosfera užasna. I dosta loš i nemaštovit dizajn likova.
Grafika nije također ništ posebno, no ajde, to nije velik problem, kad bi ostalo valjalo.
Sve u svemu, izgleda kao obični random hack&slash, pa neznam zašto tolika strka oko toga.
Prvi dio možda je bio jedan od boljih i atmosferičnijih h&s-a, no ovaj mu neide u korist po viđenome.
Previše je običan i nemaštovit u današnje vrijeme, kad ima hrpa drugih (i boljih) h&s-a.
Sonic_Moronic
28-05-2011, 14:41
A koji su to :?
Windwalker
28-05-2011, 14:56
Titan Quest, Dungeon Siege (i novi izgleda zanimljivije od D3), Sacred, Guild Wars, Witcher2, čak mi i Dragon Age2 izgleda zanimljivije od D3.
A o Borderlands da ne govorim: hack&fps.
I brojni konzolaški naslovi koji spadaju u sličnu kategoriju.
_baldrick
28-05-2011, 16:21
prvo poglavlje the witchera je prilično dark
Sonic_Moronic
28-05-2011, 16:36
Titan Quest mi je bio zanimljiv prvih sat i po, onda sam ga deinstalirao. Sacred je za prozor, ne valja ništ. Guild Wars je MMO pobogu. Ostalo nisam igrao, a i nije isti žanr.
mravojed20
28-05-2011, 17:33
Titan Quest, Dungeon Siege (i novi izgleda zanimljivije od D3), Sacred, Guild Wars, Witcher2, čak mi i Dragon Age2 izgleda zanimljivije od D3.
Isuse...Titan Quest je kao što Sonic reče, jao. Bezlično smeće bez duše, nastao na temeljima Diabla. Dungeon Siege valja, mada nije zarazio ekipu ko Diablo, treći DS NEMA veze s Dungeon Siegeom UOPĆE, ma nema veze sa stilom igre kakvi su mu prethodnici a kamoli Diablo. Sacred- isto ko i TQ, pogotovo dvojka. Guild Wars je MMO. Borderlands je FPS a jedinu mehaniku koju 'dijeli' s Diablom jest loot.
Što se tiče atmosfere,
Diablo - horror, vrlo 'sirova' atmosfera
Diablo 2 - mračno i depresivno, no odmaknuto od horror štiha.
DIablo 3 - 47dViOdhixc
Ovo je jedini video di niko ne smeta s pričanjem, meni se čini zaista ok za jedno obično stajanje u gradu, alpha verzija btw. Zvukovi su perfektni.
Loš i nemaštovit dizajn likova? Seriously? Nemaštovita su imena, to priznam, ali dizajn.. što bi trebao imat lika s nogom na glavi i tri uha na čelu koji lebdi zrakom i ubija pjevanjem da bi mi bilo zanimljivo. Jao.
Od kad je i po čemu je Guild Wars h&s?
Sonic_Moronic
28-05-2011, 17:57
Isuse...Titan Quest je kao što Sonic reče, jao. Bezlično smeće bez duše, nastao na temeljima Diabla. Dungeon Siege valja, mada nije zarazio ekipu ko Diablo, treći DS NEMA veze s Dungeon Siegeom UOPĆE, ma nema veze sa stilom igre kakvi su mu prethodnici a kamoli Diablo. Sacred- isto ko i TQ, pogotovo dvojka. Guild Wars je MMO. Borderlands je FPS a jedinu mehaniku koju 'dijeli' s Diablom jest loot.
Što se tiče atmosfere,
Diablo - horror, vrlo 'sirova' atmosfera
Diablo 2 - mračno i depresivno, no odmaknuto od horror štiha.
DIablo 3 - 47dViOdhixc
Dobro rečeno :thumbs2:
Ma i ja sumnjam da će D3 imati takvu atmosferu, ali preko svega ću moći prijeći ako bude zarazan kao prethodnici. To se ne može definirati i objektivno suditi, kad te igra zarazi sve kritike padaju u vodu, a baš je to Diablo.
Windwalker
28-05-2011, 17:59
Od kad je i po čemu je Guild Wars h&s?
Pa zapravo je. Taktički h&s, no ipak h&s.
U težim dungeonsima treba uzet pravi build i malo razmišljat, no inače u većini područja, jednu ruku na miša, u drugu neko piće i opušteno ciljaš neprijatelje i klik, klik, klik.
Arbiter of Change
28-05-2011, 20:22
Đe je Throne of Darkness, bagro? Istovremeno igranje sa 4 lika i sav taj loot. :)
Igra je varljivo H&S na prvi pogled, a zapravo je punokrvni RPG.
blood4me
29-05-2011, 20:26
Znaci 'vako.. Trazim neku igru, zahtjevi su sljedeci:
1. Mora bit s autima (NFS, GRID i tako..)
2. Moraju se auti dat tunirat/nabrijavat (Da, znam, NFS je u tome najbolji, ali koji nfs?)
3. Mora se dat igrat u LANu
I to je uglavnom to :)
Any ideas?
Stips222
29-05-2011, 22:54
Ova tema mi se čini prigodna pa ću tu pitat.
Naime tražim ime igre u kojoj se igra u ulozi crnca koji ima psihičke moći i radi za vladu or somethin'... znam da je malo informacija, ali davno sam to igrao i stvarno se ne sjećam više detalja. Znam da se igra iz ptičje perspektive kao u nekom H&S-u..
Sonic_Moronic
30-05-2011, 06:30
Sanity: Aiken's Artifact :D
Vrhunska igra. Mislim, Ice-T daje glas Cainu.
Stips222
30-05-2011, 07:49
E Bog te blagoslovio :D
Sonic_Moronic
30-05-2011, 07:54
Nema na čemu, Detektiv Vjeverica i Maroko Krt na usluzi 8)
http://www.fpsmagazine.com/uploaded_images/super-secret-secret-squirre-783360.jpg
beba nema zvečku
30-05-2011, 10:22
2. Moraju se auti dat tunirat/nabrijavat (Da, znam, NFS je u tome najbolji, ali koji nfs?)
Any ideas?
uzmi underground 2. možete se napelavat u po gradu kak vas volja, di ćeš bolje
Par coop igara za sušno doba dok neodem radit.
Fps-
Rpg-
Cars n shit-
nešto treće-
Cr4zyN4z1
01-06-2011, 15:55
Fps: Left4dead (1,2)
Rpg: Neverwinter Nights 1, 2
Diablo 1,2
Sacred 1, 2
Titan quest
Thks ako imate jos sta samo pucajte
Devil Dog
01-06-2011, 19:47
Lotr: Return of the King... jadan sp, vrhunski coop :D
Sonic_Moronic
01-06-2011, 19:49
Lotr: Return of the King... jadan sp, vrhunski coop :D
Bome, koja je to makljaža, predobro nešto.
Cr4zyN4z1
01-06-2011, 19:57
Zaboravio sam spomenut, Hunted: The demon's forge (3.6)
Devil Dog
01-06-2011, 19:58
Street fighter 4, guilty gear x2 reloaded za tabacine
blood4me
04-06-2011, 14:59
Any ideas?
uzmi underground 2. možete se napelavat u po gradu kak vas volja, di ćeš bolje
Mah, dvoumio sam se izmedju Underground 2 i Most wanteda1
Ali underground sam valjda 20 puta otpocetka igrao, tak da sam na kraju opet uzeo Most Wanted kojeg nisam bas toliko puno puta igrao (mislim da mi je sad ovo 4. put da igram otpocetka), Carbon sam isto mislio al on nema lan..
Hvala svejedno :)
Wolfwrath
08-06-2011, 12:18
Treba mi dobar FPS ili TPS, ni slučajno ne vojni u stilu Battlefielda ili Op. Flashpointa, više mi na prozor ide američko napucavanje terorista. Po mogućnosti futuristički.
Arbiter of Change
08-06-2011, 12:55
Probaj Project Snowblind ako nisi već.
Chieftain
08-06-2011, 13:55
Dajte mi neku odličnu igru koja je portana sa konzola na pc tj. da se može igrat sa joystickom... imam xbox kontroler i igra mi se nešto s njim. Prešao sam Assasina, al bi htio nešto drugo.
BigBongman
08-06-2011, 14:03
Batman Arkham Asylum
@Wolfwrath
Republic commando?
Chieftain
08-06-2011, 14:06
Batman Arkham Asylum
To sam prošao :/
Cr4zyN4z1
08-06-2011, 18:29
Treba mi dobar FPS ili TPS, ni slučajno ne vojni u stilu Battlefielda ili Op. Flashpointa, više mi na prozor ide američko napucavanje terorista. Po mogućnosti futuristički.
Quake 4 i Doom 3
Edit: I Enemy Territory: Quake Wars
Wolfwrath
08-06-2011, 19:11
Uh,nemam volje za Star Wars sada, a ne leže mi doom i quake baš. Ima još nešto?
EDIT:po mogućnosti noviji naslov
Cr4zyN4z1
08-06-2011, 19:45
U petak izlazi duke nukem forever, pa to probaj.
Wolfwrath
09-06-2011, 13:26
Borderlands prešo, Duke nukem cu isprobat ako se domognem primjerka :P
Borderlands prešo.
A DLCove?
Wolfwrath
09-06-2011, 14:13
Sve :D
E da, ako nisi, provaj Tribes: Vengneance. Odličan FPS
Wolfwrath
09-06-2011, 16:36
Hmmm,evo gledam videjčeke na jubitou, izgleda zanimljivo,ali nikako da shvatim kako dovraga fizika radi u toj igri? :P
Haha, da, kad pogledaš ovako bez da zaigraš izgleda baš wtf :D
Jetpack je jako bitan element igre, pa se koristi naveliko :D... A pošto je igra stara ovi što igraju multiplayer su već toliko pro da ti gameplay clipovi izgledaju skroz suludo
Ali stvarno, za jedan naslov koji se bazira više na multiplayer igranju, iznenadio me sa odličnom singleplayer kampanjom. Na početku izgleda kao da će u SP-u samo prikazivat MP modove i da će bit jako kratka (dio početka se odvija u nekoj areni di se redaju capture the flag, deatmach itd), ali onda krene priča sa stvarno velikim open-world mapama i građevnim kompleksima, i dobrom radnjom koja stalno shifta iz proslosti u buducnost te sadasnjost, tako da nakon svakog chaptera pise npr. Victoria- The Past, tako da znaš di si i tko si ... Uglavnom, iskrena preporuka.
Pošto sad imam nekakav netbook, tražim igre koje pašu za njega. Podijelit ću igre za u 4 skupine:
1) Neki stariji RPG, kao Fallout, Baldurs Gate ili planescape Torment ili slično
2) Nešto kao Democracy 2, ili Capitalism
3) malo laganije avanture kasnih 90tih
4) kakva strategija kao AoE II ili RoN ili AoM, malo starija i sve
Chupacabra
12-06-2011, 13:02
Avanture: Sam and Max hit the road, Full Throttle, Broken Sword 1 i 2, Discworld 1 i 2 (za sve ovo ti je potreban programčić koji se zove ScummVM, besplatan je.)
RPG: Fallout 1 i 2, Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura (sam naziv igre je uber, a igra je must play)
dobro da si mi za Arcanum rekao, to ću da nabavim.
ove avanture sam više-manje igrao, osim što mi je promakla sam & max.
Devil Dog
12-06-2011, 13:14
Warcraft 1 i 2
Svi stari Command and Conquer
Blitzkrieg, Sudden strike
Desperados
Fifa 98 jer ćeš umirat od smijeha
Abe's Odysee i The Neverhood :pray:
jaoj, kako sam zaoravio sve one Komandose i Desperadose, i Roibina Huda i sve. moram pod hitno to nabaviti
Devil Dog
12-06-2011, 13:28
Zajebi Robina i Commandose, Klaymen: The Neverhood je božanstvena igra :pray:
The Great Duck
12-06-2011, 13:46
Treba mi neki platformer ili tako nešto za ubit vrijeme...Stvari tipa Super Mario,Claw,Jazz Jackrabbit i sl.
Devil Dog
12-06-2011, 13:57
Kirby's Adventures, Megaman X
Wolfwrath
12-06-2011, 20:46
Jagged Alliance,ako ti sve sviđa taj stil. Stara legenda.
Wolfwrath
15-06-2011, 10:36
Praznici su počeli,tražim bilo koji RPG,FPS i TPS od 2007. nadalje vrijedan igranja. Brejnstormajte što više ideja.
Cr4zyN4z1
15-06-2011, 14:31
Fps: stalker shadow of chernobyl
Rpg: Oblivion: shivering isles
Tps: Gears of war
Wolfwrath
15-06-2011, 14:55
Stalker bi mogo zaigrat,dobra ideja, oblivion davno pređen, gears of wars mi se baš i ne igra. Daljni prijedlozi? :D
Cr4zyN4z1
15-06-2011, 18:31
Left4Dead
Dragon age
Wolfwrath
15-06-2011, 21:21
Witcher 2 je naporan ko sam vrag, izgubilo mi je čari jedinice. Dragon age i left4dead prešao.
Sonic_Moronic
16-06-2011, 07:25
Dajte mi neki akcijski RPG iz trećeg lica. Osim Witchera jel.
Risen. Lijepa a nezahtijevna grafika, atmosferičan, lijepo dizajnirana mapa, solidna pričica. Malo konfuzna borba, zbrckane animacije (pogotovo skakanja) i pokoja loša tekstura su negativne strane., ali igra je must have za jedan prelazak...
_baldrick
16-06-2011, 11:28
priča je crap
Forengner
16-06-2011, 11:29
Dragon Age?
(A ako ti odgovaraju i starije igre,onda Icewind Dale I,II )
Cr4zyN4z1
16-06-2011, 11:38
Dajte mi neki akcijski RPG iz trećeg lica. Osim Witchera jel.
Fable III
Sonic_Moronic
16-06-2011, 12:09
Risen. Lijepa a nezahtijevna grafika, atmosferičan, lijepo dizajnirana mapa, solidna pričica. Malo konfuzna borba, zbrckane animacije (pogotovo skakanja) i pokoja loša tekstura su negativne strane., ali igra je must have za jedan prelazak...
Probat ću, baš izgleda lijepo igra.
E i kakav je prvi Gothic?
Cr4zyN4z1
16-06-2011, 13:56
Čuo sam da je igra dobra čak je bila advanturer igra godine. Ali mislim da ti se više isplati igrati gothic 3
Forengner
16-06-2011, 13:59
Ali mislim da ti se više isplati igrati gothic 3
NE NE!! NE!!!
_baldrick
16-06-2011, 15:01
dositeja mi obradovića, šta li je to advanturer
Sonic_Moronic
16-06-2011, 15:03
Odlučio sam ipak zaigrat Prince of Persia: Sands of Time, za roleplaying ionako imam Planescape.
Izgleda kul, ak mi se jako svidi možda i cijeli serijal odigram.
Windwalker
16-06-2011, 15:56
Nisi igrao PoP: Sands of Time trilogiju?!?
Najbolje PC akcijske avanturističke platformere u zadnjih 10 godina?!?
Odma nabavi sva 3 i prolazi ih. Isplati se.
Sonic_Moronic
16-06-2011, 16:45
Igrao sam originalni PoP!
Cr4zyN4z1
16-06-2011, 17:13
Ali mislim da ti se više isplati igrati gothic 3
NE NE!! NE!!!
Oke, oke xD
Witcher 2 je naporan ko sam vrag, izgubilo mi je čari jedinice. Dragon age i left4dead prešao.
Kako L4D prođeš?
Pa pređeš story mode, tupane.
Sve ti moram crtat.
Ali frende nisi mi ništa nacrto ROFL
Wolfwrath
18-06-2011, 08:59
Prešao as in odigrao pecto puta pa dosadilo.
BigBongman
21-06-2011, 16:38
Dajte mi neku igru kao Star Wars Battlefront 2.
Nemora bit SW univerzum. Samo da je na tom principu borba.
Battlefield rofl. Ionako je taj Battlefront čisti ripoff.
BigBongman
21-06-2011, 17:15
Igrao sam battlefield :D
Još nešto?
beba nema zvečku
21-06-2011, 19:16
e ajde dojte jedan dobar RPG . Mislil sam si Morrowind, kolko je to pogodno za erpege njuba
edit
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_ ... _Morrowind (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_III:_Morrowind)
tha fuck, pogledajte žanrove
Witcher 2, ako si stvarno njub onda Oblivion.
beba nema zvečku
21-06-2011, 19:26
a Kaj netrebam prvo prvog Wičera,radi priče i to
Pa nisu baš previše povezani, ali neke stvari nećeš kužit, ako ne odigraš prvi dio.
sickpetey
21-06-2011, 20:20
Odigraj prvi dio prvo. Meni se dosta svidio al nemoj kao ja u 2 dana proci :P
Cr4zyN4z1
21-06-2011, 22:50
ako si stvarno njub onda Oblivion.
samo kad je difficulty meter na početku ali kad ga pomakneš na sredinu može biti teški izazov.
majstoro
22-06-2011, 12:17
Tražim western igru neku slicnu Call of Juarez ali da nije strategija,znaci da se dogadja na divljem zapadu,moze i sa indijancima :D...
Tražim western igru neku slicnu Call of Juarez ali da nije strategija,znaci da se dogadja na divljem zapadu,moze i sa indijancima :D...
GUN
Cr4zyN4z1
22-06-2011, 12:32
Outlaws :)
trazin neku igru na kojoj upravljas brodom, srednji vjek pirati ovo ono....
ne cini mi se bas nesto ekstra... :/
trazin nesto di ima dosta dizajniranja broda, i da je grafika "malo" bolja od te :D
a vidio san na empire total war kakve su te borbe pomorske pa nesto u tom stilu ako postoji nesto takvo :S
Age of Pirates, Pirates of the Caribbean
Tražim igru kao Star Wolves, znači da upravljaš mothershipom, trguješ, imaš svoje fightere, upgrejdaš što više stvari na mothershipu i brodovima fightera. Uglavnom tko je igrao Star Wolves zna što tražim. Igrao sam keca a vi koji ste igrali nastavke recite mi, is it worthy?
Nexus: The Jupiter Incident
jnzK9DiM7po
Devil Dog
25-06-2011, 18:05
Meni su star wolvesi 2 bili oke.
Trazin igru (opet :) ) neku simulaciju/strategiju za !!PS2!! u kojoj mozes sredit svoje vozilo, neku igru slicnu Front mission 4/5 i warship gunner 2 koje san prisa..nebitno o kakvom se vozilu radi, samo da je neka ratna igra...
Karlo_from_Bjelovar
26-06-2011, 11:45
nisam ništa novog igrao vec jedno godinu dana... cak ni GTA4... najdraze igre su mi diablo 2, fable, vampire the masqurade 1, prince of persia skoro pa cijeli serijal etc....
pa eto, koju bi mi igru preporučili da mi je se definitivno isplati odigrat? konfa je u sigu...
(osim AC2, to cu obavezno odigrat :D )
Ako nisi, definitivno Cijeli Half Life serijal. Jedinicu duju i 2 epizode
Duke of Earl
26-06-2011, 12:24
GTA 4.
Karlo_from_Bjelovar
26-06-2011, 14:19
cini se za sad da cu odigrat dragon age origins, AC2 i witcher 2 (iako me jedinica nije privukla)...
Tražim neki dobar RPG, dosada sam igrao Oblivion, vidio nešto Morrowinda, Diablo i Fallout mi također nisu nepoznanica pa bih htio proširiti horizonte i zaigrati neki drugi RPG (može i Sandbox).
Savjeti?
Cr4zyN4z1
29-06-2011, 09:48
Witcher 1 i Witcher 2, Gothic serijal, Kotor (Knights of the old republic)(Makar je igra sci-fi ali mislim da će ti se svidjeti), Titan quest, sacred, baldurs gate, Dragon age 1 i 2, Mass effect 1 i 2. (ista situacija kao i sa kotorom)
Besplatni MMORPG: Aoc (age of conan) lotro (lord of the rings online), Allods online.
BigBongman
01-07-2011, 10:07
Dajte mi bilokakve (osim TBS i RTS-a) igre koje mogu pokrenut na ovome:
Intel Celeron 1.3
256MB RAM
NVIDIA GeForce2 64MB
DX9
Windows XP
Cr4zyN4z1
01-07-2011, 10:16
Diablo i Diablo II, Return to castle wolfenstein, Call of duty 1 i 2, Morrowind, Counter strike, Doom 3, Wolfenstein Enemy terriorty.
BigBongman
01-07-2011, 10:18
Sumnjam da bi ova kutija pokrenula COD i WET.
Diablo budem. I Planescape. Tnx :thumbs2:
Jel' se sjeća netko nekih dobrih PS1 igara? Ajd može par preporuka? :)
Chupacabra
01-07-2011, 17:10
Gran Turismo, ako tražiš trkaće.
I Quake, ali nisam siguran jel bio za PS
Eh, da, Quake, ima za ps, može ^^
Diablo i Diablo II, Return to castle wolfenstein, Call of duty 1 i 2, Morrowind, Counter strike, Doom 3, Wolfenstein Enemy terriorty.
Call of duty 2 sigurno nebu radio na tome a doom 3 ce lagat i na low-u, ostalo bu radilo. Znam iz osobnog iskustva.
Castlevania: Symphony of the Night
Parasite Eve 1 i 2
Red Siren
lol
kakav zanr trazis, ja ih znan puno...
EDIT: ustvari ovako:
strateske: KKND(kill krush 'n' destroy,strategija vridna igranja), cnc red alert, warzone 2100 (strategija u buducnosti, daje mogucjnost dizajna vlastitih jedinica)
akcijske: quake, medal of honor....
takticke: Front mission 3 (po meni igra sa najboljim gameplayom/storylineom ikad, 40 sati igranja za pric kampanju, a imaju 2)
utrke i sl: gran turismo,gta2,driver 2,destruction derby,crash team racing...
avanture: crash bandicot 1,2,3, crash bash,tarzan,dino crisis 2...
znan ih jos puno al mi trenutno e padaju na pamet ^^
wargames ako nisi igral, napravljena prema filmu, odlican co-op...
eee da kako san zaboravio, wargames defcon stvarno dobra igra...al kknd mi je ipak bolji za multiplayer,to brzo dosadi :P
kakav zanr trazis, ja ih znan puno...
EDIT: ustvari ovako:
strateske: KKND(kill krush 'n' destroy,strategija vridna igranja), cnc red alert, warzone 2100 (strategija u buducnosti, daje mogucjnost dizajna vlastitih jedinica)
akcijske: quake, medal of honor....
takticke: Front mission 3 (po meni igra sa najboljim gameplayom/storylineom ikad, 40 sati igranja za pric kampanju, a imaju 2)
utrke i sl: gran turismo,gta2,driver 2,destruction derby,crash team racing...
avanture: crash bandicot 1,2,3, crash bash,tarzan,dino crisis 2...
znan ih jos puno al mi trenutno e padaju na pamet ^^
Parasite Eve 1 i 2
Red Siren
Hvalaaa ^^
Tražim neku vrlo igrivu MP igru a da nije CoD. Može biti Old School igra, ali bitno mi je da je MP i da je je popularna. (samo ne WoW, DotA i LoL)
Chupacabra
03-07-2011, 22:36
Killing Floor
Cr4zyN4z1
04-07-2011, 01:04
Može biti Old School igra
Quake 3 arena i wolfenstein enemy territor.
Dobar mp RTS je Coh (company of heroes)
Team Fortress 2. Besplatan je, ako nisi znao.
Team Fortress 2. Besplatan je, ako nisi znao.
Znao sam i imam ga, zasitio sam ga se, igrao sam ga još dok nije bio besplatan.
majstoro
04-07-2011, 22:11
Neki RPG iz ove ili 2010 godine
imam 1 gb ram,probao sam witcher 2 i stopa mi,dragon age mi se uopce nije svidio
Fable 3, Dungeon Siege 3, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas
Cr4zyN4z1
04-07-2011, 22:36
to nije rpg
majstoro
05-07-2011, 12:12
Fable 3 bi mogao probati,za ds 3 se ne bih prikovo
Fable 3 je RPG kolko sam ja lubenica.
The Great Duck
06-07-2011, 19:56
Upravo završio prvi Monkey Island, pa mi treba nešto u istom stilu...Znači avantura s dosta humora.
Sad se bacam na ostale LucasArtsove avanture iz 90-ih (ostatak MI serijala,Sam & Max,Full Throttle i Grim Fandango),što osim njih još valja zaigrati?
P.S. Bilo bi dobro da je grafika rukom crtana, mada nije uvijet.
_baldrick
07-07-2011, 01:20
ak ti odgovara britanski humor, onda svakako treba zaigrat serijale discworld i simon the sorcerer. što se amera tiče, čekiraj i sierru - leisure suit larry i space quest, pogotovo. dok sve to privedeš kraju, proteći će dosta vode ispod mosta, tak da si obezbeđen dosta dugo.
i da, čisto da napomenem, listi lucasarsta fali ti day of the tentacle, avantura sa najboljim zagonetkama u povijesti žanra
Sierra je naporna.
Odigraj još Dig, Blade Runner, The Longest Journey, In Cold Blood, prva dva Broken Sworda, Nightlong i najbolju Lucasovu avanturu, Indiana Jonesa and the Fate of Atlantis. Probaj naći verziju sa snimljenim govorom.
_baldrick
07-07-2011, 13:52
ti znaš da ništa od toga što si naveo nije avantura u stilu monkey islanda, sa mnogo humora?
Devil Dog
07-07-2011, 14:04
Indiana Jones je loš -.-
Chupacabra
07-07-2011, 16:56
Odigraj preko ScummVMa jednu igru pa mi javi kakva je (treba mi pokusni kunić). Zove se "I have no mouth and I must scream".
Jeben naziv :D
Devil Dog
07-07-2011, 17:43
Nemoj mi još reć da je po knjizi.
Chupacabra
07-07-2011, 17:48
ma čini mi se interesantno. Vrlo. :)
Devil Dog
07-07-2011, 17:53
Ah, tek sad vidjeh da je avantura :(
majstoro
08-07-2011, 16:46
Kako se zove ona simulacija lova na životinje?
Chupacabra
08-07-2011, 16:54
Deer Hunter
Sonic_Moronic
08-07-2011, 17:47
Baš si nam dao detalje da odredimo na koju točno igru misliš.
majstoro
08-07-2011, 17:53
Deer Hunter
Hvala
@sonic,zar ima vise takvih igara?
Sonic_Moronic
08-07-2011, 18:23
Ne, samo cijeli žanr -.-'
Ajmo nešto starije (a da nije derutno opet), da ne zahtijeva 3D karticu, a da je lagano ljetno za igrat. Neda mi se znojit još i na igrama kad se vratim s job-a... :D
Cr4zyN4z1
10-07-2011, 01:31
Tražim neku igru koja je coop fps. Može biti starija i novija igra.
edit
Nvm, nisam dobro pročito. :o
Probaj RE5 ili Portal 2.
_baldrick
10-07-2011, 14:17
portal nije šuter
Cr4zyN4z1
10-07-2011, 15:34
Nisam siguran jeli si meni govorio. Re5 sam već prošao (makar to nije fps) a portal 2 nije shooter.
Ima li ko još kakvih prijedloga?
trazin igre koje mogu pokrenit na laptopu HP Pavilion dv9000 win 7
neke bolje igre...zanr: sve osim rpg/mmorpg
Cr4zyN4z1
11-07-2011, 11:23
Call Of Juarez 2
Ako misliš na bound in blood to sam već odavno prešao.
posto vidin da je ono propalo, onda bi molio nekoliko fps-a koje mogu pokrenit na laptopu....na laptopu mi c&c 3 radi bez lagga...
daj nesto bolje :P
nije za mene nego za brata, moran ga maknit sa kompjutera, uzivia se u cod 4 :(
a to san mu v3ec ponudia nece, nego san nekako naletia na star wars battlefront 2 i svidilo mu se :o
Nema boljeg čistog šutera. :(
Probaj Star Wars: Battle Commando.
ofc da nema, al moj brat ipak ima 12 :)
Devil Dog
12-07-2011, 16:00
Ne daj mu da to igra. Poubijat će vas.
Ima li sta slicno PoP trilogiji. Znaci red skakutnja, red borbe, ali da je <2005 da je mogu zavrtit :wink:
Devil Dog
13-07-2011, 15:43
Tomb Raider :D
Onako neka igra od 2004. pa nadalje da je baš baš baš valjala. Treba mi nešto da igram u popodnevnim satima kad je pakleno vruce i nema se šta za raditi.
Bilo koji žanr a da nije rts.
Onako neka igra od 2004. pa nadalje da je baš baš baš valjala. Treba mi nešto da igram u popodnevnim satima kad je pakleno vruce i nema se šta za raditi.
Psychonauts 8)
Sonic_Moronic
13-07-2011, 23:01
Žestoko kaska u gameplayu unatoč genijalnom settingu i maštovitosti. Izbriso sam ga.
Next :(
Nije da je sam gameplay nešto neviđeno, ali toliko loš da odustaneš od igre definitivno nije. :(
NO DOBRO!
Evo vam nešto originalnije.
l_nnl5JS0cI
Eda, Puzzle Agent!
XtbMF5pHOEs
Tomb Raider :D
Koji od njih 17
Batman: Arkham Asylum, Dragon Age: Origins, Hitman: Blood Money, Beyond Good & Evil, Half Life 2 epizode, Magicka, The Witcher.
Devil Dog
14-07-2011, 08:45
I Silent Hunter 3 GWX... Ako već nisi na moru bar se ovako izguštaj :D
Onako neka igra od 2004. pa nadalje da je baš baš baš valjala.
Sonic_Moronic
16-07-2011, 00:38
Dajte nešto kratko i slatko. Imam previše sandbox igara tu, trebam nešto završiti da se osjećam produktivno. :(
Chupacabra
16-07-2011, 01:06
Machinarium
Devil Dog
16-07-2011, 07:57
The Whispered World
Puzzle Agent 1 i 2
Hector: Badge of Carnage
Recettear: An Item Shops Tale
Braid
Portal
Super Meat Boy
Postoji li igra, strategija, koja obuhvaca sve sadasnje tipove vozila, znaci sve postojece avione, sve brodove, sve vrste tenkova, vojnika....ili bar nesto slicno....naravno ratna igra..? :D
Tsumetai Ryujin
16-07-2011, 16:00
World in Conflict?
iman je vec, al mi se zasad ne cini da je bas sve obuhvaceno(avioni,brodovi) i zaboravio san spomenit da je pozeljno da se mogu gradit baze :)
Devil Dog
16-07-2011, 16:07
ne postoji takva igra na PC.
da, zasto napravit igru prema necemu iz stvarnosti, bolje izmislit nesto livo i nadat se uspjehu...
EDIT: al opet, nisan ni ocekiva da postoji nesto takvo...
Tsumetai Ryujin
16-07-2011, 16:47
ArmA 2: Operation Arrowhead i pikni si British forces (tak nekak se zove)
Postoji li igra,Sstrategija, koja obuhvaca sve sadasnje tipove vozila, znaci sve postojece avione, sve brodove, sve vrste tenkova, vojnika....ili bar nesto slicno....naravno ratna igra..? :D
mada nije ni arma losa igra, al nisan basraspolozen za tave :/
sad instaliran empire total war...
Devil Dog
16-07-2011, 16:52
Ima jedna za NDS, turn based.
nesto novije... :P
prezahtjevan san ^^
Devil Dog
16-07-2011, 16:56
Velim ti, ovo je jedino kaj znam.
pIv-paVxi18&feature=related
Grafika je sranje, al ide se na gameplay. I vrlo je dobra. I zarazna.
sad kad san kupio novi komp vise mi se ne igraju takve igre nego novije neke, al sitia san se jedne malo starije igre koja i nije toliko losa,cini mi se da se zove.....frontline attack....izasla je prije 2007....
Devil Dog
16-07-2011, 17:03
http://andreaurbanfox.files.wordpress.com/2010/01/i-laugh-at-your-ignorance.jpg
A ne znam onda, ne postoji takva novija igra. Probaj Supreme Commandera iako je u budućnosti.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.