PDA

Pogledaj cijelu verziju : World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Stranica : 1 2 [3]

lizard
17-11-2008, 18:44
Jel tko čuo nekakvu informaciju o tome da će Blizz sredinom 2009. izmjeniti engine igre?
Kao, bolje teksture, više poligona po modelima, novhi shaderi i slično...

Baš me zanima koliki će to patch biti :D

zasto to nisu odma s ekspanzijom strpali ....

Hellboy
17-11-2008, 18:48
da...čuo sam nešto o tome...negdje sam i vidio sshot belfice u novom engineu sa depth of field efektom...vgg je izgledalo...nije bilo u cartoony stilu...

Aerial
17-11-2008, 21:22
Neam pojma, reko neki lik u guild chatu jučer... spomenuo mmo champion, ali sad gledam tamo i ne vidim informacije...

RIPtheREAPER
17-11-2008, 22:40
cuo sam od frenda da je sljedeca klasa demon hunter

Demon Hunter
18-11-2008, 00:00
cuo sam od frenda da je sljedeca klasa demon hunter

Hehe ma da....bila bi fora ta klasa!

A sto se tice novog engine..bilo j i vrjeme jel ipak pazi kakvi su blizzovi uvodi i Traileri a kakva igra!

Aerial
18-11-2008, 11:00
Demon hunter?... Ke, onda bi trebali oduzeti warlocku metamorphosis i dati ga demon hunteru?
(za one koji nisu igrali WC 3, to je bio konkretni 6+ lv spell kojeg je mogao samo demon hunter koristiti)

lizard
18-11-2008, 14:53
zato ih oboje nebi imali ? mislim isti look ali razliciti buffovi...

bango
18-11-2008, 15:08
nevjerujem da ce to biti prije ce staviti novu rasu ili tak nes :p tipa pande :)

Petlare
18-11-2008, 15:17
ta ce klasa doc za godinu i po 2 tak da se sa tim ne morate zamarat još :p

Beaster
18-11-2008, 17:12
arch-druid

Lepro
18-11-2008, 17:35
Evo nesto da ne otvaram novu temu.. pa procitajte sta se desava od previše igranja wow-a,.. jadan 15-to godisnjak...

http://www.thelocal.se/15742/20081117/

Arbiter of Change
18-11-2008, 17:45
Yay... prvo pusti sina da igra 20 sati, a poslije bi solio pamet drugima... dajte ljudi.

Demon Hunter
18-11-2008, 19:02
Demon hunter?... Ke, onda bi trebali oduzeti warlocku metamorphosis i dati ga demon hunteru?
(za one koji nisu igrali WC 3, to je bio konkretni 6+ lv spell kojeg je mogao samo demon hunter koristiti)

Nisam ja reako da treba oduzet locku Metamorphosu samo zbog toga jel j ima illidan u WC3!

A i Blizz bi nesto smislio....u vezi toga,sve u svemu bilo bi ofra igrat s Demon Hunterom,onako sljep vjerojatno bi imao neku drugaciju viziju svjeta!

Aerial
18-11-2008, 19:07
Npr da vidi roguea i druju u stealthu, to bi bilo ok :D

flander
18-11-2008, 19:08
najvjerovatnije nebi bio slijep,a i ako bi bio DH, onda bi sigurno imao samo dodatan dmg na demone u igri, i ništa drugo

najbolje sad da sa igranjem DH-a sve ti sivo, onak ko kad umreš

@ Aerial_51 ja neznam po kojoj finti, imal sam dva itema koji su davali imp stealt za 1 i master deception mi je bio 5/5 i lik me vidi :pray:

Hellboy
18-11-2008, 20:43
Evo nesto da ne otvaram novu temu.. pa procitajte sta se desava od previše igranja wow-a,.. jadan 15-to godisnjak...

http://www.thelocal.se/15742/20081117/
cijelu familiju i novinare našamarati ko volove...
@Demon hunter klasa - Illidan je svoj new and improved oblik dobio nakon što je upotrijebio lubanju mrtvog orka, rimembr? The Skull of Gul'dan (http://www.wowwiki.com/The_Skull_of_Gul%27dan)

ballas
21-11-2008, 01:22
hheh evo da ja nesto pitam meni wow kao igra nije los ali me zivcira to da nekO moze 15 sati igrat pve mod cjelo vrime skupi se nas 20-50-100 nije bitno i tucemo po nekom bosu a uz to i grafika nije bog zna sta u danasnje vrijeme ja sam puno razmisljao izmedu wow-a i war-a ali po mom misljenju war je odlicna igra naprema wow-u pvp - rvr bolja grafika pq questovi pre odlicno a kad pogledam wow sve po staromod grafike itema svega osim sta expanzija popravi nes malo i to je to a sto me jos vise nervira kad igraci wow-a vrijedaju druge mmo-e kao da je wow svetinja ali po mom misljenju oni bi svi provali igrat nes drugo npr war ali kad vide koolko su novca potrosili i vremena a da ne govorim truda onda im se neda vise cut za druge igre pa dolazi do vrijeđanja sto bas nije pristojno svatko ima svoje misljenje ali nije li zabanije igrati pvp i rvr vise od pve-a ma dajte ono nemoguce da nije i ne kazem da u wow-u ima losih stvari npr sto se meni svida to su mountainsi pre odlicno ali kad bi wow postao nova igra mislim da se skroz promjeni grafika itemi abilitisi i kad bi postalo vise pvp i rvr igra sa ovakvim temeljom igrivosti uz odlicen likove mountainse i sve igra bi imala preko 11 miliuna igraca dosta vise npr mjesavina war i wow-a uz neke jos detalje kojih nema ni u jednoj od te dvije igre igra bi bila presavrsena to iskreno kazem privuko bi i rvr i pvp i pve igrace koji traze odlicnu zabavu uz odlicnu grafiku i cjelokupnu igru pa nek blizzard i ostale kompanije provaju razradit neki novi projekt koji ce imati sjajnu buducnost po mom misljenju.

flander
21-11-2008, 10:39
o jebem ti isusa koji post :pray:

Quiet Riot
21-11-2008, 10:48
Koja rečenica :pray:

Kenyi
21-11-2008, 11:06
nijedan znak interpunkcije :pray:

Stryder
21-11-2008, 11:28
može mi neko prevest taj post?
google translator baca error xD

Hellboy
21-11-2008, 11:30
/jeziv post
:scared:
oke, grafika u WoW-u je nadograđena cartoony grafika iz Warcrafta 3 i ako misliš da je gadna, vrati se svom WAR-u, jer grafika u WoW-u, bar po meni, nadmašuje i onu ubershiny glupost kakvu možemo vidjeti u krajsisu...
PVP u igri itekako postoji (world PVP > battlegroundsi)
što fali itemima i abilitiesima? dobar dio ih korijene vuče iz lorea (a lore je dubok...jako dubok)
igra već ima preko 11 milijuna igrača i bez WAR gadarija...
kaže se probaju...
točke, zarezi i ostali interpunkcjiski znakovi postoje s razlogom...

Aerial
21-11-2008, 11:34
nijedan znak interpunkcije :pray:

Ima točka na kraju! :P

Petlare
21-11-2008, 14:10
jedno cu ti rec war ima jadnu grafiku a izaso je juce a wow prije 5 godina

RIPtheREAPER
21-11-2008, 14:52
e ballas kladim se da si pao hrvatski

edit: ko bi rekao, wotlk ima 7 giga oO

Beaster
21-11-2008, 22:01
neznam kako al ja kad sa mskidao wotlk preko neta bio je 1,7gb (offical downloader) , ovo ostalo su vald pečevi (prijašnji)

Smeagoul
22-11-2008, 08:21
~1.6gb pa do 1.9gb = Ako imate instalirane sve patcheve do zadnjega, onda skida ovoliko
~8gb = Ako ste na 2.x

yvohr
26-11-2008, 16:33
hheh evo da ja nesto pitam meni wow kao igra nije los ali me zivcira to da nekO moze 15 sati igrat pve mod cjelo vrime skupi se nas 20-50-100 nije bitno i tucemo po nekom bosu a uz to i grafika nije bog zna sta u danasnje vrijeme ja sam puno razmisljao izmedu wow-a i war-a ali po mom misljenju war je odlicna igra naprema wow-u pvp - rvr bolja grafika pq questovi pre odlicno a kad pogledam wow sve po staromod grafike itema svega osim sta expanzija popravi nes malo i to je to a sto me jos vise nervira kad igraci wow-a vrijedaju druge mmo-e kao da je wow svetinja ali po mom misljenju oni bi svi provali igrat nes drugo npr war ali kad vide koolko su novca potrosili i vremena a da ne govorim truda onda im se neda vise cut za druge igre pa dolazi do vrijeđanja sto bas nije pristojno svatko ima svoje misljenje ali nije li zabanije igrati pvp i rvr vise od pve-a ma dajte ono nemoguce da nije i ne kazem da u wow-u ima losih stvari npr sto se meni svida to su mountainsi pre odlicno ali kad bi wow postao nova igra mislim da se skroz promjeni grafika itemi abilitisi i kad bi postalo vise pvp i rvr igra sa ovakvim temeljom igrivosti uz odlicen likove mountainse i sve igra bi imala preko 11 miliuna igraca dosta vise npr mjesavina war i wow-a uz neke jos detalje kojih nema ni u jednoj od te dvije igre igra bi bila presavrsena to iskreno kazem privuko bi i rvr i pvp i pve igrace koji traze odlicnu zabavu uz odlicnu grafiku i cjelokupnu igru pa nek blizzard i ostale kompanije provaju razradit neki novi projekt koji ce imati sjajnu buducnost po mom misljenju.

waru ce se dogoditi isto sto i AoCu.AoC su svi hvalili i sve je bilo super prvih par mjeseci, ali nakon pola godine sta se dogodilo?Opa, prodaja je pala za 50%, e pa sad ti reci da WoW nije najbolji MMORPG svih vremena ako se usudjujes

Hellboy
26-11-2008, 16:50
oke...kveščn, iz nekog meni nepoznatog razloga, morao sam reinstalirati WoW...(počeo sam dobijati WoW errore i nakon 2 prijave blizzu dopizdilo mi je...) te sam nakon nekog vremena pokrenuo instalaciju WotLK klijenta...međutim negdje na pola puta se instalacija skršila (nekakav runtime error) te sam ju ponovno pokrenuo...installer mi skida i instalira novi klijent...6,4GB međutim ne ide baš ujednačeno pa me zanima što će se dogoditi ako instalacija dođe do kraja skinutih fileova jer ide brže nego download...ovo je trenutno stanje:
http://i71.servimg.com/u/f71/11/71/19/94/th/wotlk10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=404&u=11711994)
i instalacija i dalje ide brže...hoće li stati i nastavljati kako se skidaju dijelovi ili će prijaviti grešku prilikom instalacije i natjerati me da sve instaliram od početka?
EDIT:
instalacija se opet skršila...
http://i71.servimg.com/u/f71/11/71/19/94/th/err110.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=405&u=11711994)

Sgt. Bull
26-11-2008, 19:22
Imaš negdje na blizzovom sajtu link za torrente (legalno je jer ih sam blizz postavlja da se lakše skine ako imate problema sa blizz downloaderom) pa skini preko njih pa tek onda instaliraj. Probaj tako =)

@yvohr:WoW je upravo proslavio 4 godine postojanja... /facepalm

Hellboy
26-11-2008, 19:43
Imaš negdje na blizzovom sajtu link za torrente (legalno je jer ih sam blizz postavlja da se lakše skine ako imate problema sa blizz downloaderom) pa skini preko njih pa tek onda instaliraj. Probaj tako =)

fala majstore ali je proradilo...dunno how or wai...96% instalacije i sad idu ujednačeno :?

prcko
27-11-2008, 19:32

waru ce se dogoditi isto sto i AoCu.AoC su svi hvalili i sve je bilo super prvih par mjeseci, ali nakon pola godine sta se dogodilo?Opa, prodaja je pala za 50%, e pa sad ti reci da WoW nije najbolji MMORPG svih vremena ako se usudjujes
Ja sam prešo s wow-a na war nakon 2 godine i mogu rec da sam dozivio preporod.Igra se uopce ne bazira tolko na predugom igranju i skupljanjem bezveznih itema,nego se bazira na orvr(otvoreni pvp)i necete nikad dozivit feeling kada 150 destruction playera ide u napad na keep protiv podjednako jakog ordera,toliko zabave,toliko smjeha zajebancije na jednom ventrilu gdje je oko 200 ljudi necete nikad cut.Kordinacija taktike ko ce gdje,gdje cemo im presrest put i wajpat ih sve do jednog,pa kad pokušavamo preuzet zonu da im se malo priblizimo gradu.Igra je duplo bolja od wow-a,al to ljudi ne priznaju zato što je wow kako da kazem vec tolko ušo u to vaše:''najbolji mmorpg svih vremena'' i ljudi jednostavno nemogu smislit mmorpg sa drugacijim tipom igre,grafike i ostalog.Npr coca cola company najjaca kompanija sa kolom i zaraduje najviše od svih ostalih slicnih proizvođača,zašto?? zato što je ona prva koja je smislila nešto takvo i jednostavno npr cola 21 ili sky cola nemogu konkurirat coca coli jer su ljudi toliko vec naviknuti na coca colu da ih opet večina kupuje coca colu nego sky colu.Wow je jednostavo postao pre dosadan za mene i jednostavno sam trazio nešto novo,a war je stvarno bio pun pogodak!!! Sretno sa wotlk-om i novim expanzijama.

lizard
27-11-2008, 20:44
200 ljudi na vent ?? ne hvala =) dosta su dvije zenske koje se svadjaju koja ce rec taktiku za bossa =)

nakon ponovnog citanja prckovog posta : lijepo sto si ti naso srecu u WAR-u , ali to nemora znacit da ce i ostali , WAR je bolji od WoW-a samo u nekim segmentima pvp-a ali cinjenica je da WAR nema gotovo nikakav pve ... i da sky cola suxa ozbiljno jednostavno joj okus ne valja... previse kofeina..

prcko
28-11-2008, 15:25
200 ljudi na vent ?? ne hvala =) dosta su dvije zenske koje se svadjaju koja ce rec taktiku za bossa =)

nakon ponovnog citanja prckovog posta : lijepo sto si ti naso srecu u WAR-u , ali to nemora znacit da ce i ostali , WAR je bolji od WoW-a samo u nekim segmentima pvp-a ali cinjenica je da WAR nema gotovo nikakav pve ... i da sky cola suxa ozbiljno jednostavno joj okus ne valja... previse kofeina..
Znam,ja kad popijem pol litre nema spavanja :)
Aj necu više off topik

keko
28-11-2008, 18:10

AoC su svi hvalili prije nego je izašo,govorili su kako će biti ozbiljna konkurencija wowu,ali kad je izašo,kad su svi vidjeli nebalans klasa,i gigabajtne patcheve koje su morali skidati,interes je pao....ali s warom nije ista stvar,klase su poprilično balansirane,patchevi nisu veliki,novi pvp sistem,tako da war ima velike šanse postati nova konkurencija wowu,a sad ćemo sve vidjeti s vremenom,stvar je u tome da postoje razne vrste ljudi,postoje oni kojima je wow već dosadio,kojima se ne da po milijunti put ići na illidana,oni žele nešto novo.a postoje i ljudi koji jednostavno uživaju da mogu još jedanput doći do max lvla,klati bosseve na wowu...sve ovisi o ljudima

ballas
28-11-2008, 20:15
Da tako i ja nesto mislim samo tesko je priznat poraz, ali kak me to nervira kad netko stavi post da war-u fali pve-a(A WOW-U FALI PVP I RVR ) i da je samo bolji od wow-a u pvp i rvr modu. Ma ljudi ovo je nova igra skuzite to vise a sto ce nam toliko pve-a kao u wow-u to nije nikome potrebno, trebate provat too a ne samo vas 30vBoss jeea kako zanimljivo nema sta a lizard razmisli sta kome fali ili (pvp i rvr) wow-u, a kako si ti rekao (pve-dosadni) war-u

lizard
28-11-2008, 20:43
lol neko igra pve i nije ubio 2 playera u pvp-u i jednostavno to voli igrat i koji ce mu kurac onda igra koja se bazira na RvR ??? ja sam lijepo reko da je pvp bolji u WARU nego WOWU zato nemoj kenjat i produzi...

Hellboy
28-11-2008, 22:44
besides, tko kaže da WoW nema PvP? od world PvP-a, battlegrounda, arena...cijeli jedan segment opreme je posvećen PvP-u...

lizard
28-11-2008, 23:01
da ali taj pvp bas i nije neki ... bg pvp ovisi u kojoj si btl grupi isto kao i arene a world pvp je davno mrtav.

EDIT : i o kakvom ti porazu pricas ?? poraz ce bit priznat kad WAR bude imo 10 mil + accounta =)

ballas
29-11-2008, 17:34
ee i jesu li svih 10 milionaa acc-ova aktivni aj i to provjeri. Imaju meni dvojica frendova acc u wow-u pa vise ne igraju heh

lizard
29-11-2008, 17:42
nije bitno..,,,

m0dkayZ
29-11-2008, 18:07
nije bitno..,,,
mene bi bilo sramota branit tolko wow...
al fakat e ti si jedini koji se tolko brine jel wow bolji od drugih igara...
skuliraj se malo jbt... al jbg opet ak te nije bruka bit frik i tolki ovisnik...

hUÑT€®
29-11-2008, 19:07
pa wow je bolji od drugih igara :D

Hellboy
29-11-2008, 20:36
nije bitno..,,,
skuliraj se malo jbt... al jbg opet ak te nije bruka bit frik i tolki ovisnik...
a onog, koje qrtza ti toliko pokušavaš dokazati suprotno? al ono, ako te nije bruka tu baljezgat gluposti...

Dreamer Deceiver
29-11-2008, 23:38
i kakav je wrath of lich king ? dojmovi ?

Hellboy
29-11-2008, 23:48
impresivno...jako...sam login screen ostavlja wow! efekt...sve se nekako čini življe...lockovi izgledaju precarski kad se pretumbaju u demona...
http://upload.wowhead.com/images/screenshots/106434.jpg
death knightovi imaju preludog mounta (nekakav hladni hibrid između undead ponyja i Attumenovog konja...), glyphovi, pet tab u char sheetu (nema više mountova i mini petova u torbama), northrend (nema više fel zelenjave...samo plavilo i tama...), nordijski štih u Valgardeu...stormwind harbor... :pray:

Berax0r
30-11-2008, 00:09
Evo i ja sam nazad! Sve ovna, ovi novi patchevi itd... Iako sam lvl 32 sve je odlicno! Otisao po mounta :D
Kada dodem do veceg lvla uzet cu wotlk. Btw na karazhanu sam pa dodajte me u frendove Blaacky. Isto tako ima koji hr guild?

lizard
30-11-2008, 11:53
nije bitno..,,,

lol ne vidim di sam ja tako žustro branio WoW , al nema veze . Jednostavno mi je pun ku... tih sranja ova igra ce srusit wow , wow killer i slicno ...

ballas
30-11-2008, 13:58
Ok da se mi nebi vise svadali recite jos dojmova o wrath of the lich king-u

Beaster
30-11-2008, 14:00
nijedna igra neće srušit wow jedino ak izbace neku igru di moš analno zadovoljit superotni spol

Aerial
30-11-2008, 16:28
Isuse, danas sam imao je*eno puno sreće :D

Išao prvi put u heroic dungeon u WOTLK-u, i otišao u Nexus, zbog onih t6-lookalike leggingsa... Išao sam kao elemental jer nisam htio riskirati da loše healam s trenutnom bjednom opremom...
Na kraju, ne samo da sam to uspio dobiti, nego sam od svih bosseva pokupio iteme (legse od Treeshapera, necklace od Anomalusa, bracers od one mage kuje i na kraju uber healing mace od Keristrasze) :D Bilo me sram skoro, osjećao se ko neki glupi ninja hehe.

Onda se prebacim na resto i odemo u Utgarde HC. Dođu ona dva bossa i dropaju chest za resto shamija :D
Enivej, za vrijeme healanja Utgarda imao sam oko 17.5k mane, 504 mp5 i oko 2800 heal bonusa. Gotovo cijeli dungeon sam bio iznad 90% mane, osim zadnjeg bossa koji je uspio nešto žešći AoE napraviti.

I am a happy shaman for now :D

lizard
01-12-2008, 17:36
kako funkcionira dual spec ?

Hellboy
01-12-2008, 18:19
složiš si 2 talent treeja i po želji prebacuješ između njih...na primjer imaš paladina i speccaš ga da bude shockadin i tenk...zemeš si neki od wardrobe addonova da možeš prebacivati opremu za pojedini spec i deri...navodno dolazi u 3.1. patchu (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=12891016624&pageNo=1&sid=1#13)...
to jest ako si mislio na taj dual spec :D

Aerial
01-12-2008, 20:19
Možda je mislio da dual-wielding resto shamija? (da, to je sad nešt novo, čak se neki kunu da je dobar u raid healanju zbog dual earthliving weapona)

bango
01-12-2008, 21:57
ehm XD mislim da si fulo aerial ili sam ja fulo :p

Aerial
02-12-2008, 11:32
Jel možda mislio na onaj neki novi feature da možeš po želji prebacivati između dva telent specca bez plaćanja golda?...
To su govorili da će implementirati, ali ja to nigdje ne vidim :)

Hellboy
02-12-2008, 13:03
to je ono o čemu sam ja pisao na prošloj stranici jer pomislih da je o tome pitao :D

lizard
02-12-2008, 15:36
mislio sam na taj duela spec ( 2 talent treeja i prebacujes iz jednog u drugi ) nego me zanima kako se to prebacuje odes kod trenera pa prebacis ? bez da platis gold ili si u BG-u npr i samo kliknes neki button i prebaci se build ?

Aerial
02-12-2008, 16:51
Nema toga, čini se :(

Lovu na sunce i klikaj ponovno na sve talente.

Hellboy
02-12-2008, 16:54
nema još...govorka se da dolazi u 3.1. patchu...
BTW načuo sam nešto o mogućem uvođenju težine itema i njihovom utjecaju na brzinu kretanja...anyone?

Beaster
02-12-2008, 17:58
BTW načuo sam nešto o mogućem uvođenju težine itema i njihovom utjecaju na brzinu kretanja...anyone?

de šta t ije čovječe, ovakvu glupost dugo nisam čuo, pa šta će Blizzardu pobogu to još :scared:

Sgt. Bull
02-12-2008, 19:00

de šta t ije čovječe, ovakvu glupost dugo nisam čuo, pa šta će Blizzardu pobogu to još :scared:

Zamišljam Pallya pod full plate gearom kako trči :rotfl:

Aerial
02-12-2008, 20:00
Zamišljam Pallya pod full plate gearom kako trči :rotfl:

Ili mali gnomić u full plateu.... c-c-c-c :)

flander
02-12-2008, 21:36
dakle, jedino leather i cloth klase imaju benefit od toga ^^

mail,plate FAIL lol

Hellboy
02-12-2008, 21:42

dunno...rekla mi frendica koja igra na nekom Oceania realmu da je netko pričao o tome :S ostadoh zbunjen...mogu zamisliti kako će tankeri juriti :D ogromni tauren u full plateu dual wielding 2 2H malja i punim torbama stvari i ide sporije od zombija za vrijeme scourge invasiona dok oko njega jurca gnome rogue i bode gdje stigne :D

Bens
03-12-2008, 10:03
Evo ga.nakon što smo ze malo girali u heroicima,i malo stare opreme iz mh/bt/badgeva,danas pola sata nakon ponoći završili smo naxx 10 man i na našu sreću dropalo je [Key to the Focusing Iris]S:D

kel je pao iz 3. pokušaja,malo nas je sapirion mučio,al bilo je gg uglavnom:D

bango
03-12-2008, 17:01
Naxxramas:
10 man je ociscen
25 man ostao Kel'thuzad

Aerial
18-12-2008, 23:20
Dopizdio mi WoW u zadnje vrijeme...
I tako da malo razbijem monotoniju, odlučih se vratiti voljenoj hordi i napraviti undead DK. Igram s njim 10 minuta, ubijem 2 random moba na početnoj mapi i dropa mi Hurricane. :shock:

Koincidentalno, na istom serveru imam orc huntera tog levela.

Jel mi to Lich King sublimalno govori "odjebi Alijansu, vrati se na hordu?" :D

Stryder
19-12-2008, 00:04
da

Hellboy
19-12-2008, 02:08
isto je tako šaptao Arthasu pa vidi gdje ga je to odvelo...ne slušaj smrada...gad nije ni slutio da će mu se čmar kristalizirati pa sad navlači druge na zlo...

flander
20-12-2008, 12:25
evo kupih Wotlk, i krenuh uplatit bon karticom ali neeeee svaki put ista prića, novaca na kartici ima li neeee Pejment ređekted, i evo 3 puta shebo i sad čekaj opet do zore psm :cry: :-x

Noja
20-12-2008, 18:06
S kojom karticom uplacujes? Nedavno sam imao isti problem sa Visom electron i u mailu su mi iz blizza objasnili da imaju nekakvih problema s tom karticom i da cesto zna izbacivat tu gresku

flander
20-12-2008, 18:38
sa masterom i koji put sa americanom

The Great Duck
20-12-2008, 19:40
Kad smo već kod kartica,kojim se sve karticama može plaćati?

Aerial
21-12-2008, 17:07
http://s222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/th_WoWScrnShot_122108_141537.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/WoWScrnShot_122108_141537.jpg)

http://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/badgerslayer.gifhttp://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/badgerslayer.gifS:)

Petlare
21-12-2008, 17:12
moram ti priznat jedno mount taj je gadan nebi ni pod s njim obriso

Aerial
21-12-2008, 17:15
Ae, nije baš nešto :P

Hellboy
21-12-2008, 17:16
ali pobiti vođe Horde...svaka čast :D

imaš sreće pa se nije našao neki blesavi shaman u thunder bluffu da vas baci s lifta :D

bango
21-12-2008, 22:34
http://s222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/th_WoWScrnShot_122108_141537.jpg (http://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/WoWScrnShot_122108_141537.jpg)

http://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/badgerslayer.gifhttp://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/badgerslayer.gifS:)
hehe nice ali ipak je to sad prelagano ;D prije wotlk samo nam je ostao boss u IF i ne mozes alije pun k u onom malom roomu previse lagga :D

lizard
22-12-2008, 11:27
lol nije prelagano , lagano je ako nema horde / allija netom prije izlaska wotlka je bilo tesko jer su gardovi bili 75 lvl neki 80 a boss je bio ''pojacan'' ..

Aerial
22-12-2008, 23:33
Ummm oke, tek sam sad shvatio da WOTLK ima novi model renderiranja sjena :| (da, sjene su mi bile isključene cijelo vrijeme)
Igra izgleda 10 puta bolje sa sjenama, ali moj framerate, s druge strane, izgleda 10 puta gore.

Jel možda postoji neka fora na koju se, recimo, može namjestiti da se renderira samo sjena tvog lika (čudno kako toga nema u opcijama, obično igre imaju tu mogućnost), a ne svega živog i mrtvog oko tebe? :)

Hellboy
23-12-2008, 12:32
probaj sa konzolom

Type the following into the chat box:

/console extShadowQuality 0
[LOWEST]SPrecomputed terrain and blob PC/NPC shadows.

/console extShadowQuality 1
[LOW]SPrecomputed terrain and dynamic PC/NPC shadows.

/console extShadowQuality 2
[MEDIUM]SFull environmental and PC/NPC shadows, low-res, medium-distance.

/console extShadowQuality 3
[MED-HIGH]SFull environmental and PC/NPC shadows, low-res, long-distance.

/console extShadowQuality 4
[HIGH]SFull environmental and PC/NPC shadows, hi-res, long-distance.

/console extShadowQuality 5
[VERY HIGH]SExperimental cascaded shadow maps

lvl5 je bacio nvidijinu 9800 seriju na koljena u Terokkaru

Aerial
23-12-2008, 13:20
lvl5 je bacio nvidijinu 9800 seriju na koljena u Terokkaru

Jel to problem 9800-ice ili optimizacije enginea? :)

Hvala za info, probati ću (iako mi se čini da je to samo duži način za potezanja onog slide bara u optionsima :P )

Hellboy
23-12-2008, 16:29
lvl 5 sjene su monstruozno zahtjevne...doduše i s razlogom...fenomenalne su...

Arbiter of Change
23-12-2008, 16:50
Ono... dajte screense svih razina sjena. :)

Hellboy
23-12-2008, 17:13
najniži nivo sjena je lvl 0 - sjene su standardne blob gadarije u obliku krugova i elipsi
ovo je najviši nivo sjena uspoređen sa najnižim
fZfDHta0zEk
PfwR7MiIhHo
(snimano tijekom bete, lvl 6 je uklonjen i zamijenjen eksperimentalnim lvl 5 sjenama)

Aerial
23-12-2008, 17:29
plx4pzeYY10

Još jedna dobra :)

Zbilja, na max detaljima sjene daju totalno novu atmosferu igri, odlično izgleda. Mamaaaaa, božić je dovraga, kupi mi novi PC! :(

Hellboy
23-12-2008, 17:58
ane...uđeš u Valley of Heroes i vidiš kako kipovi bacaju sjene dok sunce zalazi nad velebnim gradom...i još epska glazba u Stormwindu uz to...carski... :pray:

Sgt. Bull
23-12-2008, 18:05
ane...uđeš u Valley of Heroes i vidiš kako kipovi bacaju sjene dok sunce zalazi nad velebnim gradom...i još epska glazba u Stormwindu uz to...carski... :pray:
Sve to i još više na 2 frejma... nice =D

Hellboy
23-12-2008, 19:59
eh sad...moraš patiti zbog ljepote :D

flander
24-12-2008, 00:47
[quote="Hellboy v2.0":2ogxd4w8]ane...uđeš u Valley of Heroes i vidiš kako kipovi bacaju sjene dok sunce zalazi nad velebnim gradom...i još epska glazba u Stormwindu uz to...carski... :pray:
Sve to i još više na 2 frejma... nice =D[/quote:2ogxd4w8]

lol, meni je sve na low pa se vrti na 2 fps-a ^^

kakve sjene, kakvi efekti na magije, lol kaj toga ima ? :D

btw, digo 74 lvl :rambo:

lizard
24-12-2008, 11:13
jao ... nebi mi se dalo vise igrat tako , ovo novo ''osvjezenje'' je odlicno ...

Aerial
24-12-2008, 12:41
Ovi filmovi na Youtube doduše ne mogu baš predočiti osjećaj za prostor kojeg imaš dok sam okolo trčiš sa max sjenama...
Dosadni Dun Morogh mi je jučer bio WOW OMG kad sam s dwarfom malo šetao :)
Onako, bokte, stojim 20 sekundi i gledam truplo nekakve random beštije kako dobro izgleda na podu :D

Wizard
24-12-2008, 17:00
je je, dok nisam na svoj uber comp zaigra wow sve na max nisam ni skuzia koliko sve to bolje izgleda, iako mi je i na min bolje izgledalo, nove animacije za spellove i sve, a koliko mi se cini nije puno zahtjevniji nego sto je bio, stvarno dodatno uzivanje u ionako odlicnim prostorima :D

h4ro
24-12-2008, 17:31
Samo da pitam bili mogao ovakav komp vrtiti sve na max -
System manufacturer
Processor:
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
320 GB
Video Card:
NVIDIA GeForce 8800 GT

Znam da je malo offtopic ali samo pitam

Aerial
24-12-2008, 18:09
Pa mislim da je to i više nego dovoljno :)

Noja
24-12-2008, 23:32
Hmmmm, moglo bi bit dovoljno. Imam slican komp pa mi se sa full sjenama i ostalim glupostima znao u outlandu fps spustit na 15-ak.

Aerial
25-12-2008, 10:30
A dobro, ko što Hellboy reče, kad dođeš u Terrokar spusti sjene na medium :D

bananac
31-12-2008, 20:33
Samo da pitam bili mogao ovakav komp vrtiti sve na max -
System manufacturer
Processor:
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
320 GB
Video Card:
NVIDIA GeForce 8800 GT

Znam da je malo offtopic ali samo pitam

ne brini, radit ce ti ok :thumbs2:

lizard
13-01-2009, 19:11
eto i ja nabavih svoj primjerak .. malo kasno ali nema veze , trenutno sam lvl 72 i ono sto sam za sad vidio mi se svidja , opcenito nekako vise volim ovu ekspanziju od TBC-a jer mi plamteca legija i slicne gluposti i nisu previse zanimljivi ..

BlackDCRO
23-01-2009, 12:11
Evo mene malo ovdje...

Ocistio sam sav pve contest koji je ponudjen i mogu reci da su svi rejdovi po tezini u razini Karazhana.
Malygos(Eye of eternity) je daleko najbolje napravljeni boss u igri, a i ima neku svoju tezinu i nemoze ga se bas rusiti ako nemas mozga.
Ceka se Ulduar s nadom da ce raid biti bar malkice tezi od dosada ponudjenih.

http://img217.imageshack.us/img217/6927/malgosqg6.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=malgosqg6.jpg)

bananac
23-01-2009, 19:26
meni se bas nije dopala expanzija, barem ne prvi grad. ostale nisam vidio
nema tog nekog dozivljaja kao kad sam prvi put dosao u outland...jbg

lizard
23-01-2009, 20:34
meni je dozivljaj bio epski ...

Aerial
23-01-2009, 23:53
meni se bas nije dopala expanzija, barem ne prvi grad. ostale nisam vidio
nema tog nekog dozivljaja kao kad sam prvi put dosao u outland...jbg

Si prvo išao u Tundru ili Fjord?

Aerospark
24-01-2009, 09:20
Evo još malo pa level 72, tbh napravili su howling fjord epski, a druga regija koju sam prelazio je tundra, zbunjujuća na početku (ono, izađeš i krenu se spawnat mobovi ko ludi) ali dobiješ osijećaj tog rata, pogotovo kad spašavaš zatvorenike i kad spašavaš Kode, vgg blizz

lizard
24-01-2009, 10:38
pocetak tundre je meni puno bolje napravljen za alijansu...

Aerial
24-01-2009, 12:42
Fjord (alijansa) > sve regije u igri ikad

Dolazak brodom kroz fjord (uz in-game muziku naravno) je prejeben :)

lizard
24-01-2009, 13:59
da ali meni su Questovi bili puno dosadniji nego u Boreanu ..

Aerospark
24-01-2009, 19:30
da ali meni su Questovi bili puno dosadniji nego u Boreanu ..

Možda jer su questovi u tundri više vezani uz rat, za razliku od fjorda u kojem si se brinuo tko će biti alfa mužjak worgova :)

bananac
24-01-2009, 22:23
Si prvo išao u Tundru ili Fjord?

onaj hordin grad
dosao sam do onog questa di se mora ensto napravit sa vranama, neznam tocno sto. i zbog toga mi se nije dalo prelazit
ouland je imao nekakav uvod. nakon prolaska kroz portal doceka te fajt i prelet izad teritorija.
a ovdje sam dosao cepelinom i jedva izasao iz tornja kod kojeg pristaje a nakon toga me docekao quest di moram skupljat nekakav plague ako se dobro sjecam
vise mi se svida outlandov uvod

Aerial
24-01-2009, 22:36
Aha, to je Horda, kad dođeš u Warsong Hold... da, jedna od (osobno) najbljuzgavijih destinacija. Čim izađeš nekakva sranja, ništa ne kužiš što se događa, napadaju te žohari iz nekakvih tunela i rovova (tko je urbani planer u hordi baš me zanima, kad mu je palo na pamet napraviti prokletu utvrdu u sred rupe pune ogromnih žohara), flight point je nezgodno smješten na vrhu kule do koje se dođe tako da na sreću pogodiš gdje je lift i slična sranja... :D

Hellboy
24-01-2009, 22:50
jedina hordina naselja koja imaju pogođene lokacije su Thunder Bluff (slučajno su odabrali najljepšu regiju u igri), Undercity i Silvermoon...doduše, potonja 2 su bili članovi Alijanse zbpg čega i imaju dobre lokacije ^^

bananac
31-01-2009, 19:18
borean tundra ili howling fjord? koji je mjesto bolje za lvlanje?

lizard
31-01-2009, 19:41
ja sam kao i vecina odradio obadvije barem donekle , ako kreces s 68. onda fjord , također prvo fjord ako mislis obadvije ..

Wizard
31-01-2009, 20:46
oni fjord nisam bas puno ni igra, a sto jesam mi je bilo glupo i dosadno pa bi ti predlozio tundru koje je po meni odlicna zona, a stigne se i obe obavit

Aerial
01-02-2009, 11:19
borean tundra ili howling fjord? koji je mjesto bolje za lvlanje?

Hoooooowwwwling Fjord (to je sad bio pokušaj onomatopeje, kao, zavijanje, jeli... howling... khm... enivej) :P
Fjord ima odličnu atmosferu, što je mislim bitnije da te nabrije na igru nego mogućnost grindanja beskonačnih mobova u Tundri.

I da, naravno, najbitnije je

*OBAVI OBE ZONE*

Nemoj otići u Dragonblight ili Grizzly Hills odmah nakon što završiš jednu od prvih zona. Sredi prvo obe početne zone jer su questovi lagani, a svejedno će ti davati hrpu exp. U obe početne zone zajedno možeš bez problema nabiti i skoro 4 levela.

Sporky
02-02-2009, 00:27
Posto ja nisam igrao tokom Outland-a morao sam lvlat svojeg priesta kroz outland. Izasao sam iz outland-a na par bara prije 70. Otisao sam prvo u borea bio sam tamo do negdje 73.Otisao u dragonblight-grizzly-Basin-Storm peaks,a icecrown sam tek posjetio na 79 :S.
Sve je islo glatko. Posto sam bio shadow spec i nisam bas radio instanca vise sam bio solo. Pa nebi nikad ni posjetio Fjord da tamo nisam isao radit HC Uk i UP

Petlare
02-02-2009, 11:35
de ja sam s rogom prošo fjord, tundru, dregon, grizly i šizoari i et ti 80 lvl

Wizard
02-02-2009, 12:01
moro mi je s warom ocistia samo 3 cile zone i digo se 80, al diglo se mozda 2 lvla kroz istance, 68 sam bia kad sam pocea tam lvlat, a u tundri sam diga 73

Aerial
02-02-2009, 14:03
šizoari

wat

Kostolomac
02-02-2009, 14:27
Howling Fjord po meni ima najbolju mjuzu od svih područja, i jako je dobro napravljeno startno područje. Ali slažem se da je najbolje i njega i Tundru obavit, nije bitno koje područje prvo.

Petlare
02-02-2009, 15:37
šizoari

wat

wat wat potraži na karti 100% se vako ne piše al ko ga šmirgla

moro mi je s warom ocistia samo 3 cile zone i digo se 80, al diglo se mozda 2 lvla kroz istance, 68 sam bia kad sam pocea tam lvlat, a u tundri sam diga 73

moro zna al ljudi ne znaju ko je moro :thumbs2:

Smeagoul
02-02-2009, 16:13
Sholazar Tarja, Sholazar

Petlare
02-02-2009, 16:19
Sholazar Tarja, Sholazar

provodim dnevno tamo 4 sata a ne znam kak se zove :rotfl:
jes mi vidio ime od alte covjece unique 1 na eu armoryu

Aerial
13-02-2009, 10:55
http://hastheicestonemelted.com/

:rotfl: :rotfl: :pray:

pokidao sam se

Gu$ht3r
13-07-2009, 11:48
evo da vas pitam nesto? jeste li zadovoljni ovom ekspanzijom, iako svi patchevi nisu izasli, ja sam ocekivao vise, nekako malo vise izazovnije i u pve-e i u pvp-u (sad ce se neko javit i rec mi imas hard achiv), overall nisam zadovoljan, nekako sam ocekivo vise od ovako zvucne ekspanzije, i BC mi se puno vise svidjao. Tko zna mozda sam se jednostavno zasitio WoW-a vise! recite svoje misljenje

Aerial
13-07-2009, 12:11
Imaš hard modove :D

...

Ne zbilja, ne kužim ljude koji QQ zbog toga što je lagana expanzija. Hard modovi nisu lagani. Dapače, prilično su zajebani.
Enivej, mislim da je expanzija sasvim ok (ako zanemarimo urnebesno retardiranu arenu), samo što su ljudi već naviknuti na sve i svašta u WoW-u, ako ne i zasićeni, pa im jednostavno to više nije to...

Gu$ht3r
13-07-2009, 12:18
nisam reko da je lagana, jos kad dodju dva nova raida + ulduar bit ce ok, valjda sam se kako kazes zasitio =)

flander
13-07-2009, 12:59
iskreno od kad sam prestal igrat PvP, WoW mi je puno zanimljiviji, fakat mi je dosadio taj PvP, u WG sam ošal do sada pa 2 puta, prvi put da vidim kaj to opće je, a drugi put je bilo radi qvestova, dosta golda nose pa ono ^^ a i laganica za napravit

Wizard
13-07-2009, 14:36
Meni je ova ekspanzija puno bolja od tbca, je da se jos zalim za tbc specovima, al sto je tu je, blizzard se sad okrenuo casual igracima, jer kolko je ljudi ubilo ilidana u tbc, nako relativno malo, da ne govorim za kael'thasa, za njega mi je zao sto ga nisam ubio :) , a jos kako je u vanilli bilo...

Normalno sad prigovaraju da je sve prelagano, ali ja nisam bas vidia da nehc guilde ciste ulduar hard modove, pa tek je prosli tjedan pao yogi+0, i dobro sam se namucia na hard modovima koje sam ja radia, normalno uvijek nedostaju visetjedna/mjesecna wajpanja na istom bossu, ali sad ipak svi imamo priliku viditi istance, tako raidovi jesu laksi, i hard modovi su relativno lagani, osim njih par koji traze ipak malo vise, i ima tu dovoljo da se mogu hceri odvojit od casuala i zabaviti na njihov nacin :)

I ono sto je najvaznije, pa wotlk encounteri su barem 50% zabavniji nego svi prewotlk encounteri

A uvik ima nest sto ti se nesvidja, npr pvp, wg je pravi zgoditak, iako mislim da ce i to postati tek prosjecni posli 3,2, arenu mi se nikako neda igrat, a nije ni da sam bas ikad igrao arenu nak profesionalno :P , a i meni osobno nebi smetalo da su hard modovi i opcenito bossevi tezi, iako preko toga mogu preci

I free epix ftw, to je lose sto ti dojde lik s voa tierima a veze s igrom nema, ali bome i pomogne kad dignes alta pa nemoras ici stepenicu po stepenicu :)

Aerial
13-07-2009, 15:38
I ono sto je najvaznije, pa wotlk encounteri su barem 50% zabavniji nego svi prewotlk encounteri

Ovo definitivno :)

Kad je tek izašao Ulduar, XT-200 (kao i još neki bossevi) je bio ZBILJA težak, ali je boss toliko drugačiji od ostatka bosseva da je jednostavno zabavan :D
Onaj djetinjasto-cmizdravi glas i deranje, potpuno novi model nekakvog transformera i općenito komičan stil su rezultirali time da je boss koji je bio apsolutni pakao za healanje zapravo bio (i ostao, samo što je sad puno lakši) jedan od najdražih u WoW-u :D

Wizard
13-07-2009, 16:40
da, xtovi quoteovi su stvarno legendarni :)

Arbiter of Change
13-07-2009, 16:50
evo da vas pitam nesto? jeste li zadovoljni ovom ekspanzijom, iako svi patchevi nisu izasli, ja sam ocekivao vise, nekako malo vise izazovnije i u pve-e i u pvp-u (sad ce se neko javit i rec mi imas hard achiv), overall nisam zadovoljan, nekako sam ocekivo vise od ovako zvucne ekspanzije, i BC mi se puno vise svidjao. Tko zna mozda sam se jednostavno zasitio WoW-a vise! recite svoje misljenje
A gledaj, WotLK i tBC su oba u biti "more of the same", ali WotLK je tematski DALEKO superiorniji tBC-u... bar s mog stajališta. To "same" je i učinilo WoW poznatim, druga je sad stvar ako je nekim glasnim dijelovima pretplatnika dosadilo to.

sponzorusa
11-11-2010, 11:27

Ovo definitivno :)

Kad je tek izašao Ulduar, XT-200 (kao i još neki bossevi) je bio ZBILJA težak, ali je boss toliko drugačiji od ostatka bosseva da je jednostavno zabavan :D
Onaj djetinjasto-cmizdravi glas i deranje, potpuno novi model nekakvog transformera i općenito komičan stil su rezultirali time da je boss koji je bio apsolutni pakao za healanje zapravo bio (i ostao, samo što je sad puno lakši) jedan od najdražih u WoW-u :D

slazem se donekle ulduar mi je najdrazi raid u wotlku.Najveci gust mi je bia rusit alagona prvi i ponosno imati celestial defendera

SHODAN
15-11-2010, 22:21
SSC/TK trash je tezi od vecine WotLK boss encountera :D

Salu na stranu, mislim da je PvE u TBC-u bio puno superiorniji (PvP necu komentirati, stvarno nije moje podrucje). Prosao sam sve do Sunwella (quitao sam igru taman kad je Sunwell izasao) i osjecaj downanja bosseva kao Vashj, Kael, Archi, Illidan (koliko cujem i Kil'jaedena) je nesto sto vise necemo doziviti - bar si znao da PUG-ovi nece proci te bossove. Nisam elitist i stvarno smatram da je WotLK napravio dobru stvar sto je omogucio i valjda poduplao broj raidera koji ce vidjeti end-game bosseve, ali dosta toga je i izgubljeno. Kvragu, kad se sjetim da sam s tadasnjim guildom valjda mjesec dana radio samo na Vashj/Kaelu i osjecaj padanja tih bossova je bio veci nego down Lich Kinga. Karazhan kao entry raid je sve sto Naxx80 nije bio, valjda razloge zato ne moram niti isticati. Blizz je usrao stvar s ToC-om, predugim 3.3 patchom (to je bila velika boljka i s BT-om), ali Ulduar moram pohvaliti... sve u svemu meh, moze bolje i to Blizz zna.

Sto se tice moje tadasnje klase (warrior tank) tu su se stvari podosta promijenile, tenkanje vise nije ograniceno na warriore (micanje Crushing blowa) sto je jako dobra stvar, ali i tenkanje je sada puno jednostavnije - to me je i odbilo od klase, tj. tenkanja.

Ostale klase, mislim da je za vecinu (koliko sam skuzio i koliko se sjecam) WotLK bio jako dobra promjena. Prakticki si imao 1-button klase, sad je drugacije. Cata beta, ono malo sto sam igrao, je poboljsala moju trenutnu klasu - warlocka. Klasa je postala puno teza za igrati i ostati ce advanced klasa za razliku od recimo magea. Ljudi na beti su prezadovoljni sto izgledom svojih klasa u raidu, sto tezinom. Nadam se da tu nece biti prevelikih promjena kad cata dode live.

Aerial
16-11-2010, 09:25
Item leveli u WOTLKu su isto sje*ali stvar. Preveliki skok od entry raida (213 naxx) do end-gamea (277 ICC) zbog čega ljudi grindaju samo trenutno popularan tier raida, što onak, blago rečeno, iznimno dosadi nakon mjesec dana.

U TBCu je često bio slučaj da se tijekom istog tjedna raida SSC, TK, BT i KZ, jer je svaki raid imao zapravo određene kvalitetne dropove koji se nisu previše razlikovali u iLvlu.
U WOTLKu se 4 mjeseca konstatno piči Ulduar, pa 4 mjeseca kontantno TOC, pa onda 12 mjeseci konstantno ICC. Da povratiš :D

FaTaL_mRkvA
16-11-2010, 10:04
Baš to. I onda još ekipa ide dodavat instance tipa toc fos pos, itd. s kojima preskačeš sve raidove prije icc-a. Pa mislim daj ajde.
(dobro zanemarimo sad ovo pred catu kad u heroicima skupljaš t10)