Log in

Pogledaj cijelu verziju : World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Stranica : [1] 2 3

M4mut
10-08-2007, 10:00
http://www.wow-europe.com/wrath/

NIKOLA RADIŠIĆ
10-08-2007, 10:54
Bit če veselo ali kako se dobije ta hero klasa ?

M4mut
10-08-2007, 11:26
How will the death knight class fit into the game?

The death knight combines martial prowess with dark, necromantic energies. Players might be familiar with the death knight from previously released Warcraft games -- most recently, in the campaigns for Warcraft III: Reign of Chaos and the Frozen Throne expansion, the former paladin Arthas became a death knight and wreaked havoc across Azeroth and Northrend before fusing with the spirit of Ner'zhul to become the Lich King. The death knight is the first hero class in World of Warcraft; once certain criteria are met, players will unlock the ability to create a new death knight character, which will begin play at a high experience level. We're currently exploring various options for how the death knight will play and the types of abilities at its disposal, and we'll be revealing more information about this new class as we get further along in development.

flander
10-08-2007, 13:48
znači death knight ili ti necromancer, dizal bu mrtve, ajt dobro,bumo probali igrat s tom klasom dok nedosadi

Nemesis
10-08-2007, 13:50
WF_1Pk_4UZk

za sve one koji nisu vidjeli.

M4mut
10-08-2007, 13:58
zbog tog death knighta me privlači da počnem igrat opet...mora još puno novosti bit da privuku ekipu koja je kod TBC odustala

K4ciga
10-08-2007, 14:12
WF_1Pk_4UZk

za sve one koji nisu vidjeli.

opa,very nice indeed...kupujem 100000%

Outmind
10-08-2007, 14:14
Meni je jedino to glupo kaj vele da je on prva hero klasa. A kaj su mage i paladin nego hero klase?

Arbiter of Change
10-08-2007, 14:22
Meni je jedino to glupo kaj vele da je on prva heroSklasa. A kaj su mage i paladin nego hero klase?

Hero ili ti Prestige klasa. Moći ćeš ih razvijati kroz levele 70-80.

flander
10-08-2007, 14:27
a pod koju to frakciju spada death knight? Horda ili Alija ili posebno?

prcko
10-08-2007, 14:29
Kad to izadje ja livam wow.

Waylon
10-08-2007, 14:30
We haven't yet made a final determination about which races can be death knights. However, the class will be available to both the Alliance and the Horde.

Arbiter of Change
11-08-2007, 05:14
Evo nekakva kompilacija svih službenih informacija i malo nagađanja o Death Knightu:
Death Knight (http://www.wowwiki.com/Death_Knight_%28hero_class%29)

lizard
11-08-2007, 10:59
Evo nekakva kompilacija svih službenih informacija i malo nagađanjaSo Death Knightu:

heh... ja sam mislio da se u ovoj temi nesmije nagadjat jer je prosla bila lokana zbog toga .. :nonono:

M4mut
11-08-2007, 11:05
Evo nekakva kompilacija svih službenih informacija i malo nagađanjaSo Death Knightu:

heh... ja sam mislio da se u ovoj temi nesmije nagadjat jer je prosla bila lokana zbog toga .. :nonono:

nemoj se pravit pametan, ona tema zvala se Nova ekspanzija za World of Warcraft, ime igre je otkriveno, ujedno i neke pojedinosti te se prenosi u ovu temu

idući tvoj spam se opominje, ako imaš ikakvih pitanja obrati se adminu

+tema Nova ekspanzija za World of WarcraftSotvara se izlaskom Wrath of Lich KingSexpanzije kako bi se moglo nastavit špekulirat o 3. expanziji.

Gorky
11-08-2007, 13:05
Ovo ce biti blast ako warriori budu mogli biti Death Knightovi, bit ce über tankovi, em on tanka em debuff ili dmg aure rokaju moba, nema boga da mu uzme aggro, a da ne pricamo o pvp-u, konacno ce paladin imat kontru, nece se samo bacit shield i na heal-at do kraja, DK mu baci onaj corrupt pa se ti rodjak heal-aj, kad ti stit nanese 50% svog dmg-a.

Keloson
11-08-2007, 13:12
Ovo ce biti blast ako warriori budu mogli biti Death Knightovi, bit ce über tankovi, em on tanka em debuff ili dmg aure rokaju moba, nema boga da mu uzme aggro, a da ne pricamo o pvp-u, konacno ce paladin imat kontru, nece se samo bacit shield i na heal-at do kraja, DK mu baci onaj corrupt pa se ti rodjak heal-aj, kad ti stit nanese 50% svog dmg-a.

šta ti pričaš, kaki warriori death knightovi???
death knight je posebna klasa koliko ja znam

Arbiter of Change
11-08-2007, 13:19
Ako će itko postati Death Knight nakon određenog levela i questova (jer tako će ići koliko je rečeno na Blizzconu) onda će to biti Paladin.

Death Knight = suprotnost Paladinu (navodno ofenzivne aure i sistem runa).

Keloson
11-08-2007, 13:28
Ako će itko postati Death Knight nakon određenog levela i questova (jer tako će ići koliko je rečeno na Blizzconu) onda će to biti Paladin.

Death Knight = suprotnost Paladinu (navodno ofenzivne aure i sistem runa).

The death knight is the first hero class in World of Warcraft; once certain criteria are met, players will unlock the ability to create a new death knight character, which will begin play at a high experience level.

koliko ja razumijem ovo, kada npr, ja sa mojim shamijem ispunim kriterije, moći ću napravit NOVOG chara, death knighta, a ne tog mog shamija pretvoriti u death knighta LOL!!

kad bi bilo o pretvaranju riječ , u igri poslje expanzije nebi bilo niti jedne druge klase nego death knighta, jer bi je svi željeli isprobati, i neko vrijeme će biti IMBA

M4mut
11-08-2007, 13:29
ja mislim da je ipak riječ o pretvaranju, transformiranju charactera u Death Knighta tamo na 70 lvu

Arbiter of Change
11-08-2007, 13:31
Meni ipak pretvorba ima više smisla (s tim da samo Paladin može u D. Knighta), ali ajde. Thanks ako je tako. :wink:
A misliš da će ovako biti drugačije? Sve će biti isto jedino ćeš još pored običnih likova imati gomilu ovih Hero.

M4mut
11-08-2007, 13:35
samo se nadam da neće sve bit puno Death Knightova, nešto kao kad su loladini došli u hordu i šamani u alijansu...treba ispunit neke kvote da se dobije...da bude malo teže i tak...

Arbiter of Change
11-08-2007, 13:40
Ako po 1 lvl 70 liku budeš mogao imati samo 1 Hero lika (s tim da ti se onda onemoguće ostale Hero klase) opet će neki ljudi imati dosta Heroesa (dosta level 70, jel te), ali pretpostavljam da će guildovi imati zdrave pameti i regulirati tako da bude balans... bar u svojim redovima.

A ovi level 70 slobodnjaci... Belf kriza all over again.

Spectre
11-08-2007, 13:52
Samo da objasnim neupućenima:

Tamo negdje na lvl 80 postojat će chain quest, koji će po težini biti na razini lvl 60 warlock epic mount questa. Kada završite cijeli chain, na raspolaganju će vam biti mogućnost izrade novogScharactera, hero class: Death Knight. U budućnosti će biti više tih hero klasa, no za sada se radi samo na Death Knightu. (ipak je to prva nova klasa od samog početka WoW-a, treba ga opako izbalansirat)
E sad, taj novi Death Knight nećeSzamijeniti vašeg starog lika! Bilo tko će biti u mogućnosti završiti quest, bez obzira na rasu i klasu, no novog Death Knighta najvjerojatnije nećete moći napraviti kao baš svaku rasu (isto kao što Blood Elf ne može biti warrior, ili Dwarf ne može biti mage). Death Knight će poćeti između lvla 50 i 70, Blizzard još nije odredio.

Keloson
11-08-2007, 17:44
Samo da objasnim neupućenima:

Tamo negdje na lvl 80 postojat će chain quest, koji će po težini biti na razini lvl 60 warlock epic mount questa. Kada završite cijeli chain, na raspolaganju će vam biti mogućnost izrade novogScharactera, hero class: Death Knight. U budućnosti će biti više tih hero klasa, no za sada se radi samo na Death Knightu. (ipak je to prva nova klasa od samog početka WoW-a, treba ga opako izbalansirat)
E sad, taj novi Death Knight nećeSzamijeniti vašeg starog lika! Bilo tko će biti u mogućnosti završiti quest, bez obzira na rasu i klasu, no novog Death Knighta najvjerojatnije nećete moći napraviti kao baš svaku rasu (isto kao što Blood Elf ne može biti warrior, ili Dwarf ne može biti mage). Death Knight će poćeti između lvla 50 i 70, Blizzard još nije odredio.

ETO kaj sam am rekao, pretvaranje lika bi bila najveća glupost koju blizzard može učiniti...

flander
11-08-2007, 20:15
kako god bilo da bilo ja svog rogua ne pretvaram ni u SSJ 5 da možeš :D

prcko
11-08-2007, 20:54
Te hero klase mi se gade glupost na glupostima.Ja laganini kupujem plejku 3 prodajem acc i gg.BB WOW

LD
11-08-2007, 22:14
Takoder ko prcko...

To je tesko sranje, najavljuju toga DK kao ono nesto uberimba klasu, sve ce vrvit od njih, cini se da ce biti najaca klasa po opisu, ali ipak Blizza kaze da ce ga izbalansirat. Uglavnom sve mi to smrdi i sve me vise odvraca od WoWa...

Spectre
12-08-2007, 00:22
Ne razumijem zašto whinate? Wow je star 3+ godine, i od početka ljudi traže više klasa, hero klase, klase iz Warcrafta 3 itd... I sad napokon Blizzard napravi novu klasu, prvu od početka cijelog WoW-a, i to vama ne paše? Nisu napravili normalnu klasu jer većina WoW igrača koji igraju 2+ godine već imaju barem 3-4 alta na lvl 60+, pa im se ne da opet levelat kroz Azeroth, nego ćete odmah moć igrat na relativno visokom levelu.
Isto tako, ne razumijem od kud ti to da će bit najjača klasa? Death Knight je kompletno drugačija klasa, koja nema ni manu, ni rage, ni energy, već koristi rune... Isto tako, daleko je od dovršenog, i još se ne zna 90% spellova koje će imat. Možda si vidio neke "imba" spellove, no halo, ostale klase će dobit isto nove stvari na 71-80! Mislim daj se malo saberite, ipak pričamo o Blizzardu, ako netko zna šta je balans onda su to oni! 8)

Arbiter of Change
12-08-2007, 02:04
Mislim daj se malo saberite, ipak pričamo o Blizzardu, ako netko zna šta je balans onda su to oni! 8)
U WoW-u ne. Koliko je godina igra već vani, a oni nikako da izbalansiraju već postojeće klase već se svako malo igraju s njima kroz patcheve.

Spectre
12-08-2007, 04:13
Ovo je debeli off topic, no budući da inzistiraš:
Balans povlači PvP. PvP nijeSbalansiran za 1v1. U grupnim borbama, klase su uglavnom balansirane. Dokaz? Sve klase se igraju, sve klase su tražene. Ne postoji neka klasa koja se izbjegava (primjer bi ti bio recimo Warlock prije komplentnog revampa, ako si igrao WoW u to vrijeme).

Anyway, vratimo se na topic!

Budući da su vidjeli kako je to kad imaš doslovno par tisuća ljudi u jednoj zoni u isto vrijeme (Hellfire Peninsula na samom startu TBC-a), Northrend ima 2 startne zone, kako bi raspodjelio ljude. Mene osobno intrigira da li će biti jednake nagrade za questove, da li će reputacija neke fakcije biti kasnije značajnija od druge, itd. Zapravo, brine me da li ću propustiti dio samog ugođaja i sadržaja igre samim izborom startne zone.

lizard
12-08-2007, 08:33
Isto tako, ne razumijem od kud ti to da će bit najjača klasa? Death Knight je kompletno drugačija klasa, koja nema ni manu, ni rage, ni energy, već koristi rune... Isto tako, daleko je od dovršenog, i još se ne zna 90% spellova koje će imat. Možda si vidio neke "imba" spellove, no halo, ostale klase će dobit isto nove stvari na 71-80! Mislim daj se malo saberite, ipak pričamo o Blizzardu, ako netko zna šta je balans onda su to oni! 8)

Jel mi moze iko to objasnit ? rune?

i ja ne mislim da ce on(death knight) biti super imba bimba ali imat ce neke spellove koji ce nas iznenadit i na koje necemo odma znat ''odgovor''.

a ove stare klase pola spellova koje ce dobivati od 72-80 ce bit novi rankovi tako da..ko zna ....bit ce zanimljivo

Budući da su vidjeli kako je to kad imaš doslovno par tisuća ljudi u jednoj zoni u isto vrijeme (Hellfire Peninsula na samom startu TBC-a), Northrend ima 2 startne zone, kako bi raspodjelio ljude. Mene osobno intrigira da li će biti jednake nagrade za questove, da li će reputacija neke fakcije biti kasnije značajnija od druge, itd. Zapravo, brine me da li ću propustiti dio samog ugođaja i sadržaja igre samim izborom startne zone.

ti se brines o pravim stvarima... :bravo:

Who
12-08-2007, 16:43
Ovo je debeli off topic, no budući da inzistiraš:
Balans povlači PvP. PvP nijeSbalansiran za 1v1. U grupnim borbama, klase su uglavnom balansirane. Dokaz? Sve klase se igraju, sve klase su tražene. Ne postoji neka klasa koja se izbjegava (primjer bi ti bio recimo Warlock prije komplentnog revampa, ako si igrao WoW u to vrijeme).

Glupost sve classe trazene.Tko ce normalan roguea uzeti u 5vs5?Ni jedan team preko 1.9k ratingom.

Lundvalnaden
14-08-2007, 12:42
ima problem.
DK se cine imba, (CINE SE !)
a oni su iskljucivo ili DPS ili tankovi..
pa sad zamislite scenu.. dodje WotLK i hrpetina ljudi odma
od svog chara napravi DK, a pogotovo healeri kojima je dopizdilo healanje..
i onda cemo imat jednu predivnu situaciju, a to je urnebesan nedostatak healera, ko da ih vec i nema premalo...

na tu primjedbu, gm kaze da ce se sigurno nac i oni koji ce zadrzati svog healera i nece ga prebacit u DKa..
(ok, onda na njima ostaje da si samo dignu novog chara do 80lvl..)

i kazu da je vani WotLK za 6mj, iz pouzdanih izvora

Đeri
14-08-2007, 12:48
nice..izgleda da ću ovo kupit :)

lizard
14-08-2007, 12:48
ima problem.
i onda cemo imat jednu predivnu situaciju, a to je urnebesan nedostatak healera, ko da ih vec i nema premalo...

na tu primjedbu, gm kaze da ce se sigurno nac i oni koji ce zadrzati svog healera i nece ga prebacit u DKa..

nisi shvatio. npr. neko ima priesta na 70 lvl i kupi WoTLk e sad ima mogucnost kreiranja DK-a ali taj DK nece zamijenit njegovog priesta samo nece krenut od lvl 1 nego od nekog veceg lvl_a znaci on ce igrat s DK_om ali ce mu takodjer bit u interesu da levela svog vec postojeceg priesta na 80 lvl tako da nece bit tog problema .!

Lundvalnaden
14-08-2007, 12:53
ja nisam tako shvatio definiciju DKa.. :?
idem jos malo prosvrljat po netu..
al to onda nema smisla..
zasto onda kazu da ako ti char POSTANE DK, da to ne ce utjecat na tvoj vanjski izgled..

lizard
14-08-2007, 12:56
koliko ja razumijem ovo, kada npr, ja sa mojim shamijem ispunim kriterije, moći ću napravit NOVOG chara, death knighta, a ne tog mog shamija pretvoriti u death knighta LOL!!

kad bi bilo o pretvaranju riječ , u igri poslje expanzije nebi bilo niti jedne druge klase nego death knighta, jer bi je svi željeli isprobati, i neko vrijeme će biti IMBA

sve sto imam za rec ...

Lundvalnaden
14-08-2007, 13:00
da...
izgleda da je tako.
moja greska.
a dobro, onda ce nestasica healera bit relativna
s obzirom da ce i mnogo njih htjeti isprobati nove stvari nad samima sobima

THUNDER_DINIX
18-08-2007, 13:57
jucer se vratio s mora i vidio vijest o novoj expanziji. prava stvar, jedva cekam...

Keloson
19-08-2007, 17:08
ima problem.

de pročitaj postove prije nego napišeš gluposti

pappo
19-08-2007, 19:48
koliko puta treba napisati da nebude bilo nikakvog pretvaranja,ti da bi napravio DK-a moras sa svojim likom prvo doc do lvl 80(sto nece bit prelagano jer su rekli da ce malo nerfat exp) i proc neke questove da bi mogao napravit DK-a koji krece od 50-70 lvla(nezna se jos) i DK je novi character. i vrlo je vjerojatno da ce svi na pocetku kada dingaju 80 i obave questove ici isprobati DK-ove koji mozda budu na pocetku overpowered ali valjda ce ih izbalansirati s vremenom.

i jos nesto za onog kaj je reko da ce warrior/DK bit prejak kak ti nije jasno da je DK posebna klasa kao i warr.

nadam se da nisam bio predugacak i dosadan :|

Pharun
19-08-2007, 23:00
Je ko cuo da ce jako ubrzati leveliranje od 1-60 i neš malo od 60-70?
Ako da , kada?
Jer odavno vec zelim napraviti locka ali su questovi prije outlandsa tako dosadni... :(

prcko
19-08-2007, 23:36
Ja sam čuo da će DK moć biti samo oni koji igraju paladine a to mi se čini malo glupim.Neznam jer je to istina eto samo sam napiso jer sam čuo iz nepouzdanih izvora.

Spectre
20-08-2007, 00:22
Ja sam čuo da će DK moć biti samo oni koji igraju paladine a to mi se čini malo glupim.Neznam jer je to istina eto samo sam napiso jer sam čuo iz nepouzdanih izvora.
lol. a moraš napisat takvu glupost, makar je očito da je glupost? ffs, imate sticky na official forumu, General Discussion... :boohoo:

Kostolomac
20-08-2007, 22:17
što ljudi ne kuže da će vjerojatno biti više tih novih dk-like klasa?

Pharun
20-08-2007, 23:20
što ljudi ne kuže da će vjerojatno biti više tih novih dk-like klasa?

Mislis da ce biti ubuduce više hero-klasa? Jer to su najavili, rekli su da ce napraviti bademastera, demon huntera i još mnogo njih, tako da...

Kostolomac
21-08-2007, 01:12
e pa kažem, vidiš da ljudi strahuju kako će servere preplavit death knightovi :)

flander
02-09-2007, 09:26
ovak samo da pitam, ako nko možda zna ili naslučuje, dali će u ekspanziji biti prošireni TP-ovi ili će nam samo nadodati 10 novih TP-a?

Spectre
02-09-2007, 13:00
Novi talenti (up to 51), kao i 10 extra Talent Pointova.

Sunstrider
03-09-2007, 10:42
Neki od Spellova za Death Knighte.

Army of the Dead - Spell summons undead minions (ghouls) to fight for Death Knight. These creatures run around and attack things at random.

Unholy Embrace - Target is embraced by a silhouette of darkness for 6 seconds, corrupting any healing spells and effects cast upon or currently affecting the target to cause damage for 50% of their healing potential instead of restoring health. Any damage shields cast upon or currently affecting the target will also be instantly consumed, dealing 50% of their absorption potential in damage. Once afflicted with Unholy Embrace, the target cannot be afflicted with Unholy Embrace again for 1 minute.

# Death and Decay - An area-of-effect damage spell.[8]S

Imat će stvarno jebene spellove, Unholy Embrace će biti ubijati Paladine bez problema, vidi se da će imat i dobre DPS spellove, sad me zanimaju i njegove tankerske mogućnosti.

Svinjoguz
03-09-2007, 13:31
Uff ovaj Unholy Embrace ce znaćiti Pala's End :o .

Keloson
03-09-2007, 13:47
aoe znači agro, a on znači smrt

Svinjoguz
03-09-2007, 14:03
aoe znači agro, a on znači smrt

Ne mora značit, ako imaš Maga on može Frost nova ili Cone of Cold, a ako imaš warra kraj sebe on može bacit Challenging Shout.

flander
03-09-2007, 19:57
They shall be no dawn for Paladins

Sh4dow
10-09-2007, 21:10
ufff....jedva čekam da zaigram

flander
10-09-2007, 21:21
ja doslovce nemrem to dočekat, expansija bu do yaya, još kad izađu nove hero klase, ma mislim igra za pamčenje :pray:

King
10-09-2007, 21:48
Najbolja igra ikada stvorena, ali to nije dobro... Pre ovisna je, ja igram WoW već 2 god, Shaman 70, Mage 70, i sada kada mi dođe expanzija, najvjerojantije livam wow, jer tome nema kraja, nakon Wrath Of Lich King, doci ce 100 % nova, i tako dalje, i dalje i dalje.... Jednostavno moraš livati...

flander
10-09-2007, 21:55
tbh nisam neki ovisnik o toj igri, igram je iz gušta, jer znam da nikad nebumišao na Ilidiana ili recimo neznam na Gruula, pa si to zacrtm u glavu i mirna Bosna, tako da igram u laganici, kao što rekoh guštam se heheh :D

King
10-09-2007, 21:59
Da znam, tako bi i ja trebamo, a ne da se sjebem ovako ko sada... 3 dana prije početka škole, ja se učlanim u PRO guildu, najjacu na serveru.. FFS a nemrem igrati zbog škole LOL

Spectre
11-09-2007, 01:39
Ne vidim kako bi WoW mogao utjecati na školu osim ako pucaš na 5 u nekoj gimnaziji. Sve ostalo, dakle osnovna, nekakva strukovna srednja ili jednostavno prosjek 4 u gimnaziji je peace of cake, dosta ti je učit 1 dan prije ispita. Faks je već druga priča ;)

King
11-09-2007, 08:10
Da ali.... Raid je recimo u 19.00, a meni škola traje do 20.15, i kada dođem iz škole, uđem u WoW, oni su već na pola raida, i normalno da me netrebaju...

Karlo_from_Bjelovar
11-09-2007, 09:33
Da ali.... Raid je recimo u 19.00, a meni škola traje do 20.15, i kada dođem iz škole, uđem u WoW, oni su već na pola raida, i normalno da me netrebaju...

pa zamoli ih da krenitee raidat u 20:20 Oo

King
11-09-2007, 10:16
A lol baš će njih 24, samo zbog mene jednog krenuti u 20.20, a još ih je 40 onlline koji žele raidati ^^

xaviaz
11-09-2007, 10:22
nadi takav guild uvjek postoje ljudi koji nemaju vremena u neko vrijeme skupina tih ljudi moze raidati )

King
11-09-2007, 10:22
Da ali onda neću biti u najjacem guildu na serveru ^^

xaviaz
11-09-2007, 10:25
nikad neznas ) ovisi koji su ti prioriteti )

Gorky
11-09-2007, 12:32
Karazhan server, Tribe guild-a, mi pocinjemo u 20.30, nismo najjaci, ni blizu, al se zato zabavljamo.

Dreamer Deceiver
11-09-2007, 13:24
king miči opomenu

King
11-09-2007, 21:33
Kakvu opomenu?

LD
01-10-2007, 10:41
Karazhan server, Tribe guild-a, mi pocinjemo u 20.30, nismo najjaci, ni blizu, al se zato zabavljamo.

A Fung se uvijek nes kurči kako ste (ubrzo smo :)) 4-3 na realmu, bas je smijeh tip xD

Keloson
01-10-2007, 12:16

A Fung se uvijek nes kurči kako ste (ubrzo smo :)) 4-3 na realmu, bas je smijeh tip xD

fung..orn je budala

Outmind
01-10-2007, 12:32
Ne vidim kako bi WoW mogao utjecati na školu osim ako pucaš na 5 u nekoj gimnaziji. Sve ostalo, dakle osnovna, nekakva strukovna srednja ili jednostavno prosjek 4 u gimnaziji je peace of cake, dosta ti je učit 1 dan prije ispita. Faks je već druga priča ;)

khm, studiram, khm sad ću na 4. khm khm prosjek sa treće 4.7, dakle sve se može...

Karlo_from_Bjelovar
01-10-2007, 13:03
a studiras?

M4mut
01-10-2007, 14:23
a studiras?

to pitaj na PM, bez takvih pitanja u topicima.

JedimiNjoke
01-10-2007, 16:07
Sigurno nije strojarstvo il FER, mislim da tolko mogu reć.

Što je, je. WoW oduzima puno vremena, ako ti je škola i WoW jedina stvar u životu stigneš, čak i prijatelji - stigneš, al cura... Teško sine, teško :D

R€M@h
01-10-2007, 17:01
Što je, je. WoW oduzima puno vremena, ako ti je škola i WoW jedina stvar u životu stigneš, čak i prijatelji - stigneš, al cura... Teško sine, teško :D

Ako znades sto su takozvane "Granice" u zivotu i ako si tocno znas odrediti vrijeme koje ces odvojiti za WoW ili bilo sta drugo u zivotu, stignes i faks, prijatelji tj. drustvo , cura i jos neke aktivnosti.

Osobno, nisam bas najaktivni WoW igrac , no ipak sudjelujem na svim raidovima u guildi te nadem vrijeme za chillanje sa guildmateovima u ventrilu. Sa curom se redovno vidim , a dakako i s ostatkom drustva.

Ako kod bilo koga WoW izaziva drustvene probleme, ta se osoba pod kontrolom NEMA.

Karlo_from_Bjelovar
01-10-2007, 17:26
respect covjece... :pray:

btw. kolko sati dnevno spavas? :rotfl:

xaviaz
01-10-2007, 17:30
UM moram zamjetit da nisi rekao kako ti skola ili faks ide ili posao mozda uz sve to )

Petlare
12-01-2008, 20:08
ima kaki novih vjesti za ovo nisam ih dugo vidio?! uglavno vidim zahtjeve igraca za 2 hero class a ne jednu :yuck:

Aždaja
12-01-2008, 20:17
ima kaki novih vjesti za ovo nisam ih dugo vidio?! uglavno vidim zahtjeve igraca za 2 hero class a ne jednu :yuck:

uvest će 2 nove hero klase , jedna je dk a druga je Beaster :rotfl:

Petlare
12-01-2008, 20:45

uvest će 2 nove hero klase , jedna je dk a druga je Beaster :rotfl:

normalne odgovore molim :rotfl:

The Great Duck
19-01-2008, 18:10
Ček,ako sam ja to dobro shvatio,moći ćeš ubit Arthasa koji je Lich king...Nije dobro za lore...Razmišljao sam o kupovanju WoW-a,ali ovo me definitivno odbilo.

Beaster
19-01-2008, 18:24
Ček,ako sam ja to dobro shvatio,moći ćeš ubit Arthasa koji je Lich king...Nije dobro za lore...Razmišljao sam o kupovanju WoW-a,ali ovo me definitivno odbilo.

da, 3 gilde na svijetu

lizard
19-01-2008, 18:42
prerano dolazi...

povecanje levela = sranje

to ce bit level up... i onda po starom farm, farm, farm .....farm, farm ,farm

napravit Q za death knighta i onda death knight spree...

uostalom :

xfgbWwhmVbM

Beaster
19-01-2008, 19:18
lol at muvi :rotfl: :rotfl:

flander
19-01-2008, 19:31

kakav eminem lol

Petlare
19-01-2008, 20:06

nah ubili su ljudi i veca stvorenja od lich kinga jos u pre tbc vremenu

pravi lore ce izac na vidjelo u warcraftu 4 ako ikad izađe

RayDX
19-01-2008, 22:04

kakav eminem lol

Pa super je ispalo :rotfl:

Beaster
19-01-2008, 23:21
fora što lok pjeva, kaže= ma kakva hero klasa, to je lock već overpowerd :rotfl: :rotfl:

Berax0r
20-01-2008, 00:46
:rotfl: :rotfl:
preloodo :D

P.S.easter kada ces zaigrati malo?

Beaster
20-01-2008, 01:07
:rotfl: :rotfl:
preloodo :D

P.S.Beaster kada ces zaigrati malo?

ak misliš na mene, kad kupim bon, sada sam trenutno na odmoru od wow-a
:D

lizard
20-01-2008, 11:06
smrc... nemma s nikim na stormwind ic

Petlare
20-01-2008, 11:38
nece beast jos puno igrat nedam mu pare za bon :yuck:

Beaster
20-01-2008, 13:17
nece beast jos puno igrat nedam mu pare za bon :yuck:

yep ja sam njegova kučka sponzoruša :rotfl: :rotfl:

8)

xaviaz
20-01-2008, 13:29
ja sam i tak pimp uvijek jedna dobro dode a dajem bonove ^^

HalF-DeaD
25-05-2008, 11:48
Evo za informaciju, beta je leakana prije par minuta...

B4j4
25-05-2008, 16:10
ajde ne.. rolajz
svi znaju da nije stvarna... -.-'

Wizard
25-05-2008, 16:41
Evo nesto pametno da ne kazete da samo spamam

Talenti iz alfe za dk-a, maga, druida, priesta, wara i locka - http://war-tools.darlinganime.com/index.php

Pogle shadow prista, to ce biti ludo

Kostolomac
25-05-2008, 18:40
vidio sam leakane alfe ali beta verziju još ne :?

Outmind
25-05-2008, 18:47
yep, beta je leakala, 2.44gb čistog (ne) savršenstva xD

B4j4
25-05-2008, 19:45
yep, beta je leakala, 2.44gb čistog (ne) savršenstva xD
ye ?
ja sam videl sam da likvi govore da nije beta vec nabacani sadrzaj a ss-ovi su sa privatnih servera i pormjenjenih textura... :?

HalF-DeaD
25-05-2008, 20:15
Ako neznaš šta je nemoj valjat gluposti. Možeš napravit svoj privatni server i hodat okolo po novim prostorima, ali od igranja nema ništa.

B4j4
25-05-2008, 20:22
Ako neznaš šta je nemoj valjat gluposti. Možeš napravit svoj privatni server i hodat okolo po novim prostorima, ali od igranja nema ništa.
rekoh da sam mislil na DKove.. samo texture promjenis... a ne na novi content u smislu northsmtnglanda..

Avalon
25-05-2008, 23:36
Kada prava beta izađe Blizz ce je objavit na svom sajtu!

lizard
26-05-2008, 17:01
jao warlock demonolgy spec zadnji spell : YAY :D nice nice

Aerial
26-05-2008, 17:59
Doduše ne pše ništa što možeš raditi kao demon, al svejedno nice :)

A onaj unholy tree od Death Knighta izgleda imba :)

Kostolomac
27-05-2008, 19:53
slažem se, to će bit ko pravi nekromensr :)

lizard
27-05-2008, 20:15
ma to nije nista official tako da za sada : ''BO??'' ali jedva cekam zaigrat svog death knighta ... paladini su mi u zadnje vrijeme jako zanimljivi pogotovo AoE prot paladini ,a vidim da je ovo nesto slicno njemu :D

Wizard
28-05-2008, 00:55
Talenti nisu, ali stabla jesu, i zna se otprilike kako bi koje trebalo ici, tj. koje bi abilitye treba imat, iako je trece zanimljivo mislim da nece biti tako jak, posto moze dizati prakticki vojske vjerovatno ce biti dosta slabiji tako da...meni je najzanimljivije ono dps tank, vecinom se bazira na usporavanje neprijatelja i tako to...moglo bi biti zanimljivo, iako mislim da nece biti najbolji tank za bossove

Kostolomac
28-05-2008, 09:17
negdje sam pročitao kao da će frost specc bit specijaliziran za tankanje castera

Wizard
28-05-2008, 10:14
E, ili aoe tank, nekako mi ne izgleda da ce biti dobar za duze fightove...al ko zna, vidit cemo kad dojde vrijeme

Dark Saruman
27-06-2008, 00:00
Nerfat ce demonology warlockov zadnji talent... Zar ne??? :D :D PReimba je

Aerial
27-06-2008, 13:13
Nerfat ce demonology warlockov zadnji talent... Zar ne??? :D :D PReimba je

Read carefully: custom made :)

Demon Hunter
28-06-2008, 00:12
Wrath of the Lich King ce biti preteran.

Jedva cekam Pogotovo zbog...novog Kontinenta koji ce bit veci i od Outlanda...a i zbog Nexusa:)

A Death Knight s njim bas i nceu aktivno igrat samo probat a ko zna mozda nebude lose!

Dark Saruman
28-06-2008, 11:53
[quote="Dark Saruman":1m0aonlz]Nerfat ce demonology warlockov zadnji talent... Zar ne??? :D :D PReimba je

Read carefully: custom made :)[/quote:1m0aonlz]

Sto bi ovo znacilo?

lizard
28-06-2008, 12:11
to znaci da i ti mozes napravit talent build kakav hoces na toj stranici... tj blizzard nije radio te buildove nego igraci ili bilo tko ...

Aerial
28-06-2008, 12:12
[quote="Aerial_51":1cdjzgg9][quote="Dark Saruman":1cdjzgg9]Nerfat ce demonology warlockov zadnji talent... Zar ne??? :D :D PReimba je

Read carefully: custom made :)[/quote:1cdjzgg9]

Sto bi ovo znacilo?[/quote:1cdjzgg9]

Značilo bi da to nisu talenti koje je službeno objavio Blizzard, nego talenti koje fanovi sami sastavljaju pomoću nekakvih talent editora...

Ja sam bio oduševljen kad sam vidio "novi" shaman talent tree, ali eto ... banana :)

Dark Saruman
28-06-2008, 18:28
aha... A dobro frend mi je skinia WotlK alpha s official stranice pa nisam mislia da ce sad neke stvari biti custom made :O

To mi cak zvuci cudno...

prcko
28-06-2008, 23:37
Warlock dobiva illidan demon formu lol,a ne necu se vratit u wow.Nemrem si ni zamislit kak ce to brutalno izgledat!!!

lizard
29-06-2008, 14:12
ma ko ti je to reko?? to nis nije official ...

Aerial
29-06-2008, 15:24
Ekšuali...
"The 51-Point demonogy talent is a Demon-Form, this will allow you cast AOE Shadowbolts" kažu Bljizardovci.

lizard
29-06-2008, 18:37
i di pise da to je to illidan demon form?

Aerial
29-06-2008, 19:46
Ne piše to nigdje, to su rekli naruto fanovi :D

Mislim, kladim se da polovica ljudi sad misli da će to biti neki uber spell, da ćeš dobiti mačeve i krila i neke CHARGIN MAH LAZER spellove... ya right, jednostavno ćeš se pretvoriti u onako kako izgleda priest u shadow formu i dobiti +20% shadow dmg bonus i to je to :)

prcko
30-06-2008, 00:26
Ja sam gledo live stream oba dva dana cjeli dan.Progutalo mi dobrih 7 giga u ta 2 dana,a bome se i isplatilo.Bilo je to ko da gledam film od skoro 22h,al u 2 dijela :D
Što se tiče forme,da bit ce illidan forma.
Rekao je ovako:warlock will get demon form and it's proly be illidan form i nakon toga ogroman pljesak pubilke i još je reko one of spells will be aoe shadowblot that you can spammed!
Edit:evo detaljnih podataka
New talent: transforms the warlock into "Illidan demon form". One of the available spells in demon form is an AoE shadowbolt that can be spammed!
New ability: Demonic Circle. Small area where the warlock can teleport back into and decreases pet summoning time
Imam locka na 70 i jedva cekam da se vratim svojim korgalovcima lol,a ovo za formu nemrem docekat vidit kak ce to predobro izgledat.Gj Blizzard do jaja ste!

lizard
30-06-2008, 09:49
do jaja su kurac... hocu i ja form di postanem jebena ninja i bacam shurikene okolo koji se mogu spamat

Smeagoul
30-06-2008, 10:20
Fan of Knives... nuff said
edit: ovo je pravi spell koji ce rogovi dobiti u expanzij ..

Aerial
30-06-2008, 10:30
U slučaju da se rogue bori s 4 neprijatelja odjednom, poslužiti će.
Iako se to u pravilu ne događa :D

lizard
30-06-2008, 10:34
ma jok vidis da ce to aplajat poison to kad neko bjezi pa ga sjebat.. ovo uncloaked targets to me zanima sta je?

Hello. I copied this out from its original post in the rogue forums and pasted it here on the recommendation of a few rogues who thought it was a good idea. I had the idea in my head for awhile, and I'd like to share it.

While rogues aren't designed for mass combat, it shouldn't be right that a rogue is utterly useless in mass combat either. This ability is designed to give the rogue some utility in skirmishes against masses of opponents.

Fan of Knives
40 Energy
Instant
30 sec. Cooldown
Releases a fan of blades, dealing Thrown weapon damage to all uncloaked targets within 10 yards of the rogue with an additional 25% chance of applying poison to targets struck.

Purpose?
In PVE, this will let a rogue contribute to mass combat by delivering poison to multiple targets simultaneously without the risk of dealing TOO much damage to pull aggro from whoever's tanking (or nuking). Having a 30 sec CD means we can poison everyone within range, then get right back to burning down single mobs individually.

In PVP, this gives the rogue a SLIGHT edge against multiple opponents. Even with this ability, a rogue still should not possess the power to deal with multiple opponents flawlessly, but being able to apply poisons this way gives rogues a certain sense of mass control that other DPS classes (hunters, shamans) possess. Imagine a rogue with Crippling on his thrown sneaking in the for WSG flag, Fanning all the defenders with Crippling and sprinting away. Or a rogue in AV stealthing behind the enemy frontlines and Fanning all their casters with Mind-Numbing.

Balancing?
Fan of Knives wouldn't be an AOE designed to deal mass damage, even though it deals Thrown damage. Also remember that because its application chance is only 25% that a target struck by Fan of Knives won't necessarily be poisoned. If anything, Assassination rogues would make the best use of this skill, and perhaps few of their poison-related talents could buff Fan a bit.

The ability itself isn't particularly overpowered, especially because its poison application chance is only very slight. It's not quite the same as being able to cast Mass Entangle (especially given that Entangle is a much more powerful CC than Crippling Poison by any stretch of imagination). All it provides in PVE is a mass-mob utility debuff, and in PVP it provides rogues with yet another option to get away from multiple foes aside from Vanish, which isn't reliable.

Relevance to Warcraft?
Maiev Shadowsong and the standard Night Elf Warden Hero had a radius AOE called Fan of Knives which is pretty much how I envision it to look. Besides, Maiev was totally a rogue. Seriously. I don't see why she can't just Shadowstep her way out of that cage and bonk Akama on the head.

naso na wow forumu
svejedno nije to sto sam trazio thrown dmg suxa..

Munjeni
01-07-2008, 22:41
taj fan of knives ce bit jebacki... za arenu ce biti drama ono ak je hiler blizu samo to dernes i lik nemoze pit i tako ono ima masu nacina kako ga koristit....

Ripaz
02-07-2008, 07:13
taj fan of knives ce bit jebacki... za arenu ce biti drama ono ak je hiler blizu samo to dernes i lik nemoze pit i tako ono ima masu nacina kako ga koristit....

Umisto da ih nerfaju rogovi dobivajo još bolje spellove nego prije. Mislim da će roguovi stati na lockovo mjesto jednog dana.

Kostolomac
02-07-2008, 08:26
ma izbacit treba lokove i rogove iz igre, pre op su :P

prcko
02-07-2008, 15:48
Ne treba samo rougove izbacit jer ih ima na svakom koraku.Još dok sam radio one grupe za 5-man instance javi mi se 4 rouga 1 warrior i eventualno druid koji nece hilat nego tenkat,a i rougova se pun kufer prijavljivalo za guildu.Danas je neisplativo igrat s njim jer ih ima pre pre previšeee

Ripaz
02-07-2008, 20:56
Ne treba samo rougove izbacit jer ih ima na svakom koraku.Još dok sam radio one grupe za 5-man instance javi mi se 4 rouga 1 warrior i eventualno druid koji nece hilat nego tenkat,a i rougova se pun kufer prijavljivalo za guildu.Danas je neisplativo igrat s njim jer ih ima pre pre previšeee

Realm bi trebao imati nekakvo ograničenje slićno kao naseljenost samo za klase :D

Outmind
03-07-2008, 20:40
Bome, i to što kažeš! Trebalo bi napravit kvote za svaku klasu, ili jednostavno 1/9 populacije po klasi i gotovo.

flander
03-07-2008, 20:55
da onda bi populacija igrača pala sa 10 milj na 100 ^^

prcko
03-07-2008, 20:59
Pala sa 10 milijuna na 100milijuna??
Misliš sa 10 na 1 milijun ili kaj lol

flander
03-07-2008, 21:11

-.-'

sa 10 milj na 100 kao broj 100 ljudi kuiš ?? cccc ^^

prcko
03-07-2008, 22:17

-.-'

sa 10 milj na 100 kao broj 100 ljudi kuiš ?? cccc ^^
Aha mogo si onda napisat 100 ljudi.da kuzim :wink:

flander
03-07-2008, 22:28
mislio sam da ima pametnih ljudi koji budu skužili ^^ zekam se ;)

Wizard
04-07-2008, 12:00
ja mislim da nebi, ali bi mozda narastaio broj tankova :D

Svinjoguz
05-07-2008, 15:33
malo surfam i nadjem ovo
http://wotlkwiki.info/index.php/Live_Alpha_Leaks

sad mi nes nije jasno kako lik uzima q od Hellscreama kad je on umro prije neg kaj je org sagradjen(mozda nes u stilu CoT?)

no ako org bude sravnjen sa zemljom :cry:

Aerial
05-07-2008, 17:01
sad mi nes nije jasno kako lik uzima q od Hellscreama kad je on umro prije neg kaj je org sagradjen(mozda nes u stilu CoT?)

Grom(mash) i Garrosh nisu isti lik :)

Grom Hellscream je mrtav, a Garrosh mu je sin. Valjda si ga vidio živog i zdravog u Garadaru već prije? c-c-c :)

Svinjoguz
05-07-2008, 21:51
hehe vidi stvarno?
mozda ce org stvarno onda bit porusen :shock:

prcko
05-07-2008, 22:39
Nece niti nesmije inace ode moj najbolji grad

Aerial
06-07-2008, 09:33
A gdje će ona novi igrači dolaziti u Durotaru?... Neće valjda Razor Hill postati novi orkovski glavni grad.

Wizard
06-07-2008, 10:10
ma sagradit ce novi orgrimmar

Outmind
06-07-2008, 13:05
Jeste vidjeli navodne tier 7 setove za rogue, priest, hunter, i mage? Ako je to prava stvar, razočaran sam. priest je ajde ok, niš posebno. Mage isto nije baš neš. Rogue i hunter su dobri, pogotoo mi se sviđa hunter. Ali lock je toliko ružan da je to nevjerojatno. Nakon izvrsnog t5 i malo pre šarenog ali opet lijepog t6 dobijamo nekakvo smeđe čudo sa kantom na glavi, strašno. Sammo da mi shammya ne sjebu...

BlackDCRO
06-07-2008, 13:09
Opet locka sjebali?

Isse nemogu vjerovat, umjesto da malo poboljsaju izgled nakon ocajnog T6 oni ovako :cry:

Outmind
06-07-2008, 13:11
Evo prosudi sam:

mHcujuNITkg

Iako nemam pojma jesu li to pravi setovi ili nisu, dosta materijala sugerira da bi mogli bit.

Wizard
06-07-2008, 13:21
a vajda nece biti vaki, lock je bas gadan, al neka im, uvik imaju lipe setove osim t3/4, ali jos uvijek daj magu neka sranja, a svi su setovi nekako svemirski, pomisli bi netko neupucen da je ovo sf a ne fantasy, priest more proc ali je head uzasan, dobro bio je human model pa losije izgleda treba vidit na belfici ili undeadici..., hunter ne izgleda lose, a roga cudna al zapravo je dobar set, zanimljiv, rekao bih da su pola vremena posvetili rogi pola svim ostalima

Svinjoguz
06-07-2008, 13:49
isuse bozhe :rotfl:

Priest je jos sasvim dobar, warlock je po jankusevcu trazil petove pa je usput pokupil kantu za kos, mage je ok al izgleda koda je za paladina set, rogue je solidan, al ne kuzim kaj ono zeleno ide hunteru iz ramena???
uglavnom, promasaj

Outmind
06-07-2008, 18:51
Ma nisu light efekkte za shoulderse jjoš sredili kak se spada. Fakat se nadam da će makar locka malo uljepšat.

Kostolomac
06-07-2008, 18:52
priest kul, warlock sve ok osim heada, mageov set je fora ali bi bolje pristajao paladinu ko što je Svinjoguz rekao, rogue ok, a hunter izgleda zakon ali pretpostavljam da je ono zeleno bug :rotfl:

BlackDCRO
13-07-2008, 20:33
Pa nije tolko los t7 lock. U svakom slucaju mnogo bolje od t4 i t6, sere mi se svaki put kad vidim locka(jos ako je gnom to je vrhunac lol) kako trci po bgu s t4 helmetom, ono je preocjano...
Taj t4 helmet me natjerao da iskljucim u opcijama show helm :cry:

http://farm1.static.flickr.com/191/450048325_3ca4aa5b01.jpg?v=0Syeaaaaaa :yuck:

Jebote human mage ko neki svemirac izgleda u ovom t7 :rotfl:
Rogue ko da je izasao iz kanalizacije.
Hunter je prejeben, al koji je ono zeleni šit sto mu svjetli oko glave(wtf ono Blizzard e)?
Priest je ok, al nista posebno...

Slozio bi se s cjenjenim kolegom Svinjoguzom, znaci totalni promasaj...

prcko
13-07-2008, 21:29
LoL meni je t4 set najljepši i helm mi je najbolje napravljen ko da ulaziš u crnu rupu taman set baš za locka predobro!.A oni šoldersi prebrutalno fkt se blizzard potrudio oko locka,svi setovi su mu jebeni samo ovaj t7 ROFL fala bogu da nemrem raidat nebi to ni nosio na sebi.
E i da na humanima to odvratno izgleda pogotovo kad samo imaš helm,a kad imaš cijeli set to je prebrutalis!
Ma na orcu sve najbolje izgleda,na taurenu prevelko,na ovima elfovima premršavo skučeno.trolovi neak reterdirano nema do orca!

Ripaz
14-07-2008, 07:16
LoL meni je t4 set najljepši i helm mi je najbolje napravljen ko da ulaziš u crnu rupu taman set baš za locka predobro!.A oni šoldersi prebrutalno fkt se blizzard potrudio oko locka,svi setovi su mu jebeni samo ovaj t7 ROFL fala bogu da nemrem raidat nebi to ni nosio na sebi.
E i da na humanima to odvratno izgleda pogotovo kad samo imaš helm,a kad imaš cijeli set to je prebrutalis!
Ma na orcu sve najbolje izgleda,na taurenu prevelko,na ovima elfovima premršavo skučeno.trolovi neak reterdirano nema do orca!

Meni je preocajan head od t4, ali ostalo je pre dobro. Meni je najbolji se do sada s2/t5 i t7

lizard
14-07-2008, 08:58
ja neznam zasto svaki pristov helm izgleda ko da su mu nabili vrecu od krompira na glavu...

Wizard
14-07-2008, 15:44
pa i nije bas, s obzirom kakvi su magovi niko se drugi nemre zalit

Plexihack
14-07-2008, 20:46
Na sve...lolwut?

Priest - Može proć,iako mi ne baca na neki Light-side armor,ali ok...
Mage - WTF?!? Mage dobiva neke tank talente ili?
Warlock - Ah fuck it...pokušavao je summonati Bendera iz Futurame pa mu se obilo o glavu...
Rogue - http://weohteelkah.we.funpic.de/item/roguet7.jpgS-t7 helm?no,10x,bye!
Hunter - Nisam skužio ništ,zeleno me hipnotiziralo O.o

Ripaz
15-07-2008, 07:05
Ociglednu su pokušali sa roguom da izgleda kao da ima neku itkinutu glavu na sebi i da gleda kroz njena usta. Ali toliko je sve to lose napravljeno da izgleda ko necu rec sta. Jednostavno je nisu doboro istaknuli glavu.

Aerial
15-07-2008, 09:16
A jel bi trebali biti još t8 i t9 u WotLK-u? Neće valjda samo jedan tier staviti...

lizard
15-07-2008, 09:33
ma ja ocu stare rankove u pvpu...da se legendary itemi ne dobivaju tako lako....i da pve ima i ono hardcore kakav je bio prije TBC-a a i da ima casual kakav je sad...

Ripaz
15-07-2008, 11:10
ma ja ocu stare rankove u pvpu...da se legendary itemi ne dobivaju tako lako....i da pve ima i ono hardcore kakav je bio prije TBC-a a i da ima casual kakav je sad...

Očeš muzičku želju možda. :D Blizz bi stvarno trebao malo srediti te legendarije tako da ih ne može svaka budala imati.

CrIsIs FuN
15-07-2008, 14:10
Znate li koliko će igra i bonovi koštati?

lizard
15-07-2008, 14:34
igra ?? mislis ekspanzija pa valjda ko i svaka druga kad tek izadje 350kn a bonovi isto ko i sada 210kn...

CrIsIs FuN
15-07-2008, 15:59
a oce li biti placanja karticom ko u obicnom wow-u?

Aerial
15-07-2008, 16:27
Zašto ne bi bilo, zaboga? :)

Pa hoće...

CrIsIs FuN
15-07-2008, 17:31
a ocu li trebati imati obicni wow da bi igrao wotlk

Kostolomac
15-07-2008, 18:01
pucam naslijepo ali pretpostavljam da hoćeš :)

CrIsIs FuN
15-07-2008, 18:41
a znaci ja moram imat i jedno i drugo ...khm,a isplatili mi se onda jedan mjesec igrat obicni wow a drugi wotlk?Jer stavrno bi volio igrat ovu ekspanziju.

lizard
15-07-2008, 19:01
WTF?? zajebavas jel tako da bi uopce igro ekspanziju moras bit lvl 70 znaci moras igrat u Azertohu (obican WoW) u Outladnu (Burning Crusade) i tek onda mozes igrat tamo na sjeveru neznam kako se zove ( WOTLK)

CrIsIs FuN
15-07-2008, 19:18
ok fala puno onda cu pocet ja od obicnog wowa pa cu poslije ekspanzije igrat :thumbs2:

Demon Hunter
16-07-2008, 00:28
Sta mislite koje ce jos Dungeone stavit pored Nexusa i Utgarde Keep!

Bilo bi odbro da stave neki Dungeon sa glavnim Bossom Nerubianom sto nesumjnjam da nece!

Smeagoul
18-07-2008, 16:46
WoW igraci (http://img359.imageshack.us/img359/5046/imusthaswotl12860868176gj2.jpg)

Blizzard (http://img253.imageshack.us/img253/5625/wotlkbetakeyz1286086922cb8.jpg)

K4ciga
18-07-2008, 18:02
Hehe,funneh.Iako ti je vjerojatno upalo u oči da WOTLK,kao ni TBC,nema betu :)

Wizard
18-07-2008, 18:27
pa ima je tbc betu, a i wotlk ima i mozes se lako prijavit, samo odes na acc menagment i prijavis se :D

ps. kaciga nabe muhahahahahahaaaaaaaa

prcko
18-07-2008, 20:43
Screen prije ulaska u igru.Nice!
http://www.worldofraids.com/gallery/fil ... iginal.jpg (http://www.worldofraids.com/gallery/files/1/1/8/9/8/new_login_screen_original.jpg)

Svinjoguz
18-07-2008, 21:02
di je username :)

Wizard
18-07-2008, 21:07
nema idem probat s mojim emailom mozda prodje :D

Arbiter of Change
18-07-2008, 21:15
Dobro izgleda, moram priznati. :D

Ripaz
18-07-2008, 21:43
Bolje nego ovaj od tbc. Nadam se da ce takav i ostati. Ne jeste li se prijavili za ono izvlacenje sretnika koji ce moci igrati betu?

K4ciga
18-07-2008, 22:49
Bleh,više mi se sviđao login screen od TBC-a :P

Demon Hunter
18-07-2008, 23:28
Evo novi Feature...iz WOTLK...Achivement.

Mislim da ce biti to predobro...pogotovo jedva cekam mjenjanje frizure...ova mi dopizdi!

Ripaz
19-07-2008, 06:19
WoW se polako ijenja u GTA ;P. Da vidio sam taj achivement nadam se da ce ispast nesto dobro od njega.

Aerial
19-07-2008, 08:11
Nekako naslućujem utjecaj Guild Warsa :)

U svakom slučaju dobra novost... jedva čekam da 5 puta dnevno mjenjam frizuru liku :D

Smeagoul
19-07-2008, 09:17
Ja sam se prijavio sa 4 acc-a (Opt-in)
I sa 10 e-mailova na blizzard.com....

nadam se da ce bar 1 dobit key :P

Svinjoguz
19-07-2008, 10:15
putem koje se stranice informirate o LK novostima?

Smeagoul
19-07-2008, 10:43
http://www.wowinsider.com
http://www.mmo-champion.com

Demon Hunter
19-07-2008, 16:45
Pa naravno Official Blizzard Stranica!

http://www.blizzard.com/us/

Smeagoul
19-07-2008, 17:33
I daj mi molim te objasni sta tu mozes saznati o expanzij ?

FAQ ?

Beaster
20-07-2008, 12:56
forumi nabe :)

M4mut
20-07-2008, 19:44
sviđa mi se šta će warriorov zadnji talent u fury bit da nosi 2h wepone u Dual Wield gg

lizard
20-07-2008, 20:57
yep ...

http://thottbot.com/-/wotlk

Aerial
20-07-2008, 21:33
Mda, ali ne očekujte da će vaši two-handeri raditi 160 DPS-a u svakoj ruci.
Vjerojatno bi se moglo izvesti slično ko u Diablu 2, da se dmg range oružja prepolovi kad ga se drži kao one-handera...
A trebati će nekako i bonuse na samim oružjima srediti... Two-handeri u pravilu daju veći +atribute bonuse od 1-handera, pa bi bilo imba da sad dual-wieldaš 2-handere od kojih svaki daje +70 stamina.

Beaster
21-07-2008, 09:03
pa to je dostojan zadnji talent, jedino što će reducat att speed za 20%, pa kad gledaš da su 2h swordowi 3.6 speed, to će udarat 4.0+ što će bit sranje naspram današnjih furry warriora sa 2.6 + 1.5

ili možda ne, to ćemo vidit

Wizard
21-07-2008, 11:59
samo ce biti sporija, ali prica se koliko sam vidio da je to op pa ce vjerovatno nerfati nezna se kako

lizard
21-07-2008, 12:49
ma kakvi rekli su da ce i buffat staminu tako da ... nebi reko da je OP ..

Wizard
21-07-2008, 12:54
vrijeme ce pokazat, ali mislim da bi s tim ima prejak dps, normalno to ce biti vise pve jer tesko da bi puno zla napravio u pvp s 2 tako spora oruzja, je da bi critovi bili strasni ali...

BlackDCRO
24-07-2008, 14:52
Jucer sam saznao nesluzbenu informaciju...
Ako sve bude islo svojim tokom, Wrath of the Lich King bi trebao ugledati svjetlo dana najkasnije pocetkom 11. mjeseca ove godine.

lizard
24-07-2008, 16:35
yep ja sam to isto cuo :)

EDIT : ali nema sanse mislim da ce napravit marketinski potez i stavit da izalzi za Bozic =)

Svinjoguz
24-07-2008, 16:36
brijem da bu trebo izac u 11. al buju ga otkazali i izbacili u 12. ili 1.

LukA33
25-07-2008, 22:25
ja mislim da ce ga izbacit par dana prije bozica i onda ce potraznja bit jos veca nego kad bi ga izbacili neki drugi mjesec al ce svejedno bit preko 8 milijuna prodanih kopija

prcko
25-07-2008, 23:41
Meni što kasnije to bolje,necu moc raidat do 6 mjeseca iduce godine :( tak da barem u 2 mjesecu izbace expu

Wizard
26-07-2008, 12:52
pa i tbc je treba izaci u 11 ako se sicate, ili cak u 10, ja ga nebi ocekiva ove godine

a sto se tice warrior fury talenata, to ce biti preimba za dps wara, prelud ce raditi dps, ali tome mjesta nema u pvp, ako mislis da ce bolji dps raditi oni s brzim 1h oruzjima, nema sanse, bit ce jedno 30% barem bolji dps, al sve je to za pve

Zwer
28-07-2008, 10:46
cool a kako bi izledali ti DK BIL Bili recimo kao sto sam vidio na jednom site kao human i dwarf ili nes nes...

BlackDCRO
08-08-2008, 10:02
Mene zastrasuje cinjenica da Tauren moze biti death knight :toilet: :toilet: :scared:

Petlare
08-08-2008, 10:40
a mene elijeni i gnomowi + swi elfowi XD

Wizard
08-08-2008, 12:55
Mene zastrasuje cinjenica da Tauren moze biti death knight :toilet: :toilet: :scared:
mene zastrasuje cinjenica da dwarf more biti female i da postoje gnomovi, ali sta je tu je :D

Arbiter of Change
08-08-2008, 21:39
Novi video koji prezentira Death Knight gameplay i neke nove fičrse u ekspanziji:
http://www.gametrailers.com/player/38111.html

lizard
09-08-2008, 09:25
jako lijepo ... preobrazba mounta mi se osobito svidila =) samo neznam kakva je ono papiga na kojoj leti !

edit http://www.gametrailers.com/player/37993.html

flander
09-08-2008, 15:37
pa kaj ta "papiga" nije kostur verzija od Grifina ?

BlackDCRO
09-08-2008, 16:31
E sad ovako. Imam pitanje za wacrcraft fanove koji prate pricu od trice pa na naprijed. Dal vas vrijedja to sto ce Azjol-nerub biti 5man dungeon za levele 71-73?
Stvar je u tome sto ce zadnji boss biti Anub'arak, osnivac Nerubiana i u Warcraft 3:TFT bio je rame uz rame Arthasu u zadnjoj kampanji a sad ga stave kao bossa za 5man 73. levele, to mene strasno kopka. Bas sam malo istrazivao po internetu i mnogim fanovima to smeta.
Sto vi mislite o tome?

Takodjer, Mal'Ganis ce biti zadnji boss u COT: Stratholme. Ne kuzim opet, ako se dobro sjecam Warcrafta trice i kampanje s undeadima, Arthas je njega ubio tek kad je dosao u Northrend i uzeo Frostmourne, a ovdje cemo ga imati prilike ubiti u Stratholmu...

lizard
09-08-2008, 16:53
E sad ovako. Imam pitanje za wacrcraft fanove koji prate pricu od trice pa na naprijed. Dal vas vrijedja to sto ce Azjol-nerub biti 5man dungeon za levele 71-73?
Stvar je u tome sto ce zadnji boss biti Anub'arak, osnivac Nerubiana i u Warcraft 3:TFT bio je rame uz rame Arthasu u zadnjoj kampanji a sad ga stave kao bossa za 5man 73. levele, to mene strasno kopka. Bas sam malo istrazivao po internetu i mnogim fanovima to smeta.
Sto vi mislite o tome?

Takodjer, Mal'Ganis ce biti zadnji boss u COT: Stratholme. Ne kuzim opet, ako se dobro sjecam Warcrafta trice i kampanje s undeadima, Arthas je njega ubio tek kad je dosao u Northrend i uzeo Frostmourne, a ovdje cemo ga imati prilike ubiti u Stratholmu...

OMG:::: OH NOEZZZ NEEEE!!!!!!!!!! jebote .... boli me kita =) ne pratim lore .. jbg

BlackDCRO
09-08-2008, 17:49
:( :(

Ja vjerovatno ni nebi igrao Wow da nema ovako dobar lore, ionako mi pvp nije bog zna sta.

lizard
09-08-2008, 18:38
ma dobro to ... ali ja nevolim ulazit u ovakve detalje niti bi cito knjigu od 300 strana o Warcraftu!

Outmind
09-08-2008, 18:55
definitivno bi anubarak trebao biti u nekom lvl 80 raidu, a e ovak, ipak je on jedan od najvažnijih likova iz expanzije. Zbilja, tko im još uopće ostaje za wotlk endgame raidove kad su osim artasa sve glavne bad guyse već iskoristili

Arbiter of Change
09-08-2008, 19:00
Opće je poznata činjenica kako je Blizzard do sada više puta, i nastavlja sa praksom, silovao svoj vlastiti Lore tako da me ništa ne čudi u tom odjelu, ali stvarno je dobro pitanje koga će još uvesti, a da ne ispadne samo "još jedan lik scalan na 120% od nekog osnovnog modela i malo drugačije obojan" pristup bossu.

Iskreno, ja nisam upoznati s tim kako Anub'arak stoji u usporedbi sa ostalim likova, power-wise barem, ali po bar po važnosti bi trebao imati neko malo... počasnije mjesto. Mislim, igrao sam W3, ali tamo ga vidimo sa Arthasom koji je tada još uvijek DK tako da ne mogu povući neku jasnu paralelu o njegovoj snazi.

RIPtheREAPER
10-08-2008, 21:31
cuj, taj anubarak je vođa spajdermana, ipak nesto predstavlja

prcko
11-08-2008, 19:01
Dosta bosseva u expi ce bit samo korolizirano i mozda ce im stavit kakav drugaciji wepon.Baš gledam po netu skoro svi bossevi u instancama do 80 lvl-a su slicni modelima iz prve expe baš bzvze.

Wizard
11-08-2008, 19:09
pa ionako je sve iz tbca sto se modela tice reciklaza, to se moglo i ocekivat, ocito im se neda previse vremena trosit na izradu novih :D

Razorix
11-08-2008, 23:05
Istina da bi bilo loše da se Anub-arak ubaci kao neki boss
u leveling instancama, ali samo pogledajte primjer Kaela.
Umire u TK-u a zatim se ponovo pojavi u MgT-u.

Nije izbacena mogucnost da on bude jedan od bossova
u nekom raidu kao reinkarnacija ili tako nesto.FINGERS CROSSED :roll:

Ripaz
12-08-2008, 08:25
Istina da bi bilo loše da se Anub-arak ubaci kao neki boss
u leveling instancama, ali samo pogledajte primjer Kaela.
Umire u TK-u a zatim se ponovo pojavi u MgT-u.

Nije izbacena mogucnost da on bude jedan od bossova
u nekom raidu kao reinkarnacija ili tako nesto.FINGERS CROSSED :roll:

Anub'arak (http://www.wowwiki.com/Anub-Arak)Smi je bio jedan od najdražih likova u WC3. Samo mi je žao što je u 5-man istanci.

Arbiter of Change
18-08-2008, 21:11
Navodno će nova CG animacija biti pokazana na ovogodišnjem Leipzigu:
http://kotaku.com/5038293/blizzard-unve ... at-leipzig (http://kotaku.com/5038293/blizzard-unveiling-lich-king-cinematic-details-at-leipzig)

Ripaz
19-08-2008, 11:02
Navodno će nova CG animacija biti pokazana na ovogodišnjem Leipzigu:
http://kotaku.com/5038293/blizzard-unve ... at-leipzig (http://kotaku.com/5038293/blizzard-unveiling-lich-king-cinematic-details-at-leipzig)

Jedva čekam. Uvijek me očaraju njihove anmiacije.

Arbiter of Change
21-08-2008, 13:50
Nova animacija je tu.
Tehnički... jako dobra, ali sadržajno razočaravajuće.
http://www.wow-europe.com/wrath/intro.xml

Aerial
21-08-2008, 14:27
Ma zakon je :)
U svakom slučaju bolja od TBC trailera i pederuškastog Illidana.

Ja bi najradije napravio da je Lich King nepobjediv, iako je boss u raidu. Onako, dođe 25 ljudi pred njega, jednostavno kaže "mrš!" i instant wipe. Nema druge opcije.

lizard
21-08-2008, 14:42
dada bilo bi fora da postoji neki postotak npr 1% ili tako da kad ga napadnu on sve instantno pokolje =)

Jopax
21-08-2008, 16:10
Arbiter morat ću se protiviti, od svih introa ovaj ima najviše priče, koliko god to razočaravajuće malo bilo ovaj ima neku vrstu teksta barem, prijašnji su bili samo scene raznih klasa i fajtova manjih, ovaj je pravo moćan , fak jea Blizzard :pray:

Arbiter of Change
21-08-2008, 16:14
Priča? Ništa osim toga što se Lich King probudio nije ovdje novo (možda nekome tko se pita "Tko je ovaj stari što je mnogo kul?!", meni ne), ali da ima atmosferu to da. Osobno bi više volio akciju nego ovaj pokušaj da se "LOL klincima" približi priča. :)

Jopax
21-08-2008, 16:29
Sada samo fali još da film završe, to ne mogu dočekati, ali u ovom introu ima bar nešto :D

flander
21-08-2008, 17:37
intro je pre carski, onaj zmaj je preheeebeeen!!

kako me nabrijo film idem sad farmat honor

btw ona muzika u introu :cry: :pray:

Aerial
21-08-2008, 18:34
Yep, Blizz zbilja ima smisla za animacije...

lizard
21-08-2008, 19:50
nije me se nesto dojmio ... nadam se da to nije finalna verzija glavnog trailera...

Aerial
21-08-2008, 19:54
nije me se nesto dojmio ...

Aj ne pi*di :)

prcko
21-08-2008, 19:58
Trailer nije loš,baš skidam high rezz verziju,al sam se sad tolko zakačio na betu od warhammera online da me ovaj wow više uopće ne zanima ni pol posto,napokon sam našao nešto šta ne pije krv farmanjem i raidanje 4 sata i blesavim bg-ovima svaki put isto da bi dobio 13,14k honora da si kupim novi item lol.wow bye my old friend!

Beaster
21-08-2008, 20:03
mene je isto trejler razočarao, jest da je super napravljen, kak smo i navikli od blizzarda al to što vidiš samo arthasa u njemu je tupasto, više bi volio da je to npr prvi dio trejlera pa onda ide svaka klasa ili skoro svaka ko u bc...

Aerial
21-08-2008, 20:14
Dakle, da ponovimo - ovo nije demonstracija featura, ovo je cinematic trailer, baš onakav kakav je Blizzard ionako oduvijek radio.
Par ljudi na EU WoW forumu prigovara da trailer nema "wow štih", pa da zato ne valja. Ti ljudi očito nikad nisu igrali Warcraft strategije, jer ovaj trailer je ko' saliven za WC3.

mravojed20
21-08-2008, 20:37
Slažem se. Iako ne igram wow sad sam vidio animaciju i odlična je. Najjače je kad mu stari kaže da je najvažnije dirnuti srca vlastitog naroda, i ono zmaj preleti iznad vojske undeadova i kad ga vide svi polude :pray:

B4j4
21-08-2008, 22:29
jel zna di bi se dala poslusati muzika slicna onoj iz introa.... bas je jebena..

Jopax
21-08-2008, 23:02
To i mene zanima, ja mislim da je ista kao u zadnjem filmu TFT-a kad odzumira kamera, isti je onaj ženski glas i tekst ako se ono može nazvati tekstom :D

flander
21-08-2008, 23:19
je tekst ti je, al na latinskom

Ripaz
22-08-2008, 07:50
Pokrenuo igru, kreirao svog Dk-a, nakon nekoliko min naštimavanja proklete video konfiguracije bio sam spreman ga isproba.
Nisam nista kužio, ili ovo nije trebalo biti ovako da su pol q-ova buggani ili je blizz napravio vrlo loš "intro" u Dk klasu. Ajde dobro sve je išlo kako tako, dobio sam svoj mač, relic i svog mounta za moji moram pohvaliti blizz sto je stavio onaj poseban window/tab za mountove, stvarno bi trebalo olakšati torbu sakupljačima mountova kao što sam ja. Dalaanar je preheben. Sama pomisao da čete biti na ogromnom plutajućem komadu zemlje iznad northeranda stvara "onaj" wow osjećaj. Šteta sto nije bilo čuvara da mi pokažu di se šta nalazi pa bi možda više mogao istražiti. Ačhivment sistem nisam još probao ali se nadam da če ispasti dobro.

Smeagoul
22-08-2008, 08:26
I ti si upao u betu ? :]
Tu sam vec skoro mjesec dana, steta sto su bg-ovi tako spori :<

Razorix
22-08-2008, 14:15
A Ripaz ti si u beti jel?
Dalaanar? :hangin:

Aerial
22-08-2008, 14:43
Kad se premjestili grad, promjenili su mu i ime :)

Demon Hunter
23-08-2008, 01:15
Meni samo zao sto Cinematic trailer traje 3 minute.

Ali mjuza mi je predobra!

BlackDCRO
29-08-2008, 09:37
Moram se pohvalit da sam dobio beta key :P

Server Coldarra pve ako nekog zanima.

Za sada mi se sve to cini na svom mjestu, definitivno bolje dizajniran kontinent od Outlanda. Zone su sve onako planinske, posvuda sume, snijeg, neke cudne vrste svinja trckaraju okolu, tu i tamo te nagazi level ?? giant(sjetite se Fel Reavera u Hellfireu) dok questas i uglavnom sve je to ok.

To su moji prvi dojmovi, mogao bi napisati 3 stranica toga al mi se bas i neda.
Dungeoni su isto kraci kao i u outlandu.

Samo na beta serverima je diskonekt vrlo cest(svakih pol sata - sat vremena) i lagg je pre prestrasan tako da nemam bas neke volje igrati.

Wotlk je pun pogodak... Gj Blizzard! :bravo:

bango
29-08-2008, 12:35
evo dobio sam i ja beta key ... a sutra maturalac xD

imam pitanje...
ako upgrade acc za betu ja necu moci vise igrat na tbc onim realm kojima sam igro?

Ripaz
29-08-2008, 13:27
evo dobio sam i ja beta key ... a sutra maturalac xD

imam pitanje...
ako upgrade acc za betu ja necu moci vise igrat na tbc onim realm kojima sam igro?

Eh da je tako nitko nebi igrao betu. Btw i ja sam na coldarri Ripaztwo i Odrezak