Pogledaj cijelu verziju : World of Warcraft: Wrath of the Lich King
definitivno bolje dizajniran kontinent od Outlanda. Zone su sve onako planinske, posvuda sume, snijeg, neke cudne vrste svinja trckaraju okolu, tu i tamo te nagazi level ?? giant
Rekli su da će Northrend biti više u gothic fantasy stilu, a ne high fantasy kao Outland. To mi se puno više sviđa, jer su mi neke lokacije iz Outlanda zbilja više izlgedale kao mape za Unreal Tournament 2k3 (npr Shattrath, naselja Consortiuma, Auchindoun i sl) nego lokacije iz Warcrafta...
Tako da jedva čekam da uzmem teško siječivo u ruke, zagazim u snijeg i prolijem malo crvene tekućine po njemu :)
Arbiter of Change
29-08-2008, 14:14
Tako da jedva čekam da uzmem teško siječivo u ruke, zagazim u snijeg i prolijem malo crvene tekućine po njemu :)
Ritualno bi obrezivao Taurensku tešku mašineriju? :)
ae ripaz vidimo se za par sati dok mi se ne skine wotlk :p
/cut
Da kao što je aerial rekao biti ce više gothik fantasy nego to-much-bright-colors fantasy kao outland :D Zeppelini koje prevoze ljude na sjever su preodlično napravljeni. Podsjećaju me na stara filmove koji su se odvijali u vrijeme 2 svjetsko rata. Mape = preodlično napravljene, atmosfera, biljke, objekti sve je preodlično. NPC-ovi isto tako. Dosta mašte i fantazije ovog puta.
I intro/cinematic mi je predobar. Više lorea = puno pogodak za stare igrače. A ovi koji govore da intro nevalja STFU ajde napravite vi ovakav intro pa se onda javite. I da jedna gajmerska "Omot ne čini igru" :wink:
Peace idem malo pvp opreme skupit :twisted:
Jel ima kakvih službenih slika i/ili informacija o oružjima, armoru i sličnim stvarima?
Vidim na wotlkwiki samo slike hrane i pića... mislim, ok, neam ništa protiv dobrog ručka, ali valjda ćemo udarati monstere ipak nečim tvrđim :)
Jel ima kakvih službenih slika i/ili informacija o oružjima, armoru i sličnim stvarima?
Vidim na wotlkwiki samo slike hrane i pića... mislim, ok, neam ništa protiv dobrog ručka, ali valjda ćemo udarati monstere ipak nečim tvrđim :)
http://www.mmo-champion.com/Sima dosta slika i opisa svega vezanog uz WotLK. Uživaj :)
el to zadnji patch za skinut ovaj od 1,26gb (3,01)
2.4.3 ti je zadnji patch kakav 3.01??
Ajme flander hebote čovik bi pomislo da si njub. Pa valjda ako je tema wotlk valjde se raspravlja o wotlk a ne o tbc.
hehe evo i mene : p a u spanjolsku idem za 6h :d tako da necu bas puno sad igrat ali kad dodem se cujemo
kako mogu dobit BETA key ??
kako mogu dobit BETA key ??
jel moze rog uc u betu bez keya ? onak, lockipcka vrata ^^
Ne mogu uci danas u wotlk cijeli dan. Stoji mi cijelo vrijeme na authenticating. Jeli se nekome to događa?
ja sam se prijavio na wow stranici u acc managmentu
ja sam se prijavio na wow stranici u acc managmentu
tnx budem probal
BlackDCRO
31-08-2008, 07:34
Kasnis brate, full verzija je pred vratima a ti se tek sad za Betu prijavljujes :D
Kasnis brate, full verzija je pred vratima a ti se tek sad za Betu prijavljujes :D
hebiga, moraš se zadovoljit i malim :D
Ja se neću ni prijavljivati, moram brže-bolje srediti svog (svoju) shaman(icu) (trenutno lv 51) tako da kad dođe WOTLK odmah zasjednem na prvo mjesto raid healz0ra :)
Demon Hunter
10-09-2008, 23:52
E a hocete igrati DK....
mene jebeno privlace Frost talenti...zakon su!
I koja ce te rasa biti DK.....ja cu mozda patuljka jel imam draeneia i elfa!
lycancro
11-09-2008, 07:08
moze li netko postat jos jednom ukoliko je, ukoliko nije otprilike konfiguraciju za pc koja ce biti potrebna za igranje?
ista ko i za svaki nastavak
Da, mislim da su isti kao za TBC. Malo su zblajhali engine (shaderi, efekti vatre i slično), ali trebalo bi raditi na istim kantama.
Sgt. Bull
11-09-2008, 21:40
Evo oficijalno je izdat pre-wotlk patch težak nevjerojatnih 992 mb. Bezobrazluk :(
Evo oficijalno je izdat pre-wotlk patch težak nevjerojatnih 992 mb. BezobrazlukS:(
kako za koga
Ček, na start screenu mi piše da "data for the next patch is available; download will begin after you exit WoW"... ali download ne počinje, a ne vidim ni na službenoj stranici neki novi patch.
Sgt. Bull
11-09-2008, 23:05
Zaigraj WoW-a. I meni je tako, pa kada sam pustio dl par minuta, WoW umjesto TBC pojavilo mi se ono zaleđeno prilikom ponovnog pokretanja WoWa i pisalo je Wotlk (da i ja sam wtf što sam upravo napisao, al nema veze) i kada sam vidio 992 mb... ostao sam paf... i onda sam zamrzio flandera :P
Hehe, pa da, inače su novi patchevi oko 900mb - 1 GB :)
Ajd, idem sad probati updateati, pa nek se skida patch dok sam ja na faxu...
EDIT:
yaaay, upalilo je čim sam izašao iz WoW-a (sinoć nije htjelo), evo me već na 5%, ide relativno brzo :)
kad izađe wotlk wow će bit igra od 15gb -.-
61% ... usporilo seeeee :(
Da, kad izađe wotlk, wow će biti masivan. Morati ću ga novi disk instalirati...
RIPtheREAPER
13-09-2008, 23:33
evo link za patch notes
http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 3&sid=2000 (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=8199569973&sid=2000)
al nisam siguran da su to pravi patch notesi
to je wotlk beta patch, nije to ovo
mmochampion i wowhead navode da je 13.11. službeni datum izlaska WOTLK-a... hmm..
je i ja sam vidia to, a i tbc je bia najavljivan prvo za 30.11. a izasa je 16.1. tako da me nece cuditi ako ipak izadje pocetkom sljedece godine
jedva cekam da dodje da se ponovno ufuram u WOW. :D Opet ce zapocet :kill:
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/preorder/index.htmShm izgleda da je sluzbeno
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/preorder/index.htm hm izgleda da je sluzbeno
lijepo lijepo,a kolko bu to peneza ?
300 kn ko i svaka ekspanzija =)(
300 kn ko i svaka ekspanzija =)(
to je ok
to je jako ok, sad mi roćkas još malo pa bu se skupilo, a i imam nekih cca 400 kuna sastrane ^^
ma bit će
Demon Hunter
16-09-2008, 01:29
Ljpo ljepo....vec cemo rezervirati jedan paket!
:)
Meni nekaj nije jasno. Može li netko tko ima sam wow kupit i wotlk i igrat ga, i ako da, kak će ta osoba doć od 60 do 70?
RIPtheREAPER
16-09-2008, 09:37
Nemozes, moras kupit burning crusade.
A ionako se sad WOW+TBC prodaju većinom kao jedna igra, ili ako se već kupuje TBC posebno nije baš neka ubitačna cijena...
Arbiter of Change
16-09-2008, 10:15
Može se svaka pojedinično kupiti za 120 kuna u Crovortexu tako da pristupačnost ne bi trebala biti problem.
Demon Hunter
16-09-2008, 12:47
Evo meni se poceo skidat neki patch da isprobam kao testno wotlk...jel ga neko od vas skinuo!
Može se svaka pojedinično kupiti za 120 kuna u Crovortexu tako da pristupačnost ne bi trebala biti problem.
onaj battlechest je 200 kuna, bagatela
Evo meni se poceo skidat neki patch da isprobam kao testno wotlk...jel ga neko od vas skinuo!
Nećeš ništa isprobavati, patch još nije aktivan :)
Samo će ti fajl skinuti, ali neće ti instalirati patch.
Jel moguće u Osijeku u algoritmu ili negdje drugdje (ali da je u Osijeku) naručiti ili što već WOTLK?
Jel moguće u Osijeku u algoritmu ili negdje drugdje (ali da je u Osijeku) naručiti ili što već WOTLK?
misliš se rezervirat za Wotlk?
Da. Želio bih izbjeći gužvu za happeningu ako bude u Osijeku, a opet ga želim imati što prije.
a to budeš moral pitat,tj.nazvat
Ufff... Dakle, moram dignut svoju guzicu s kreveta, ha? U redu, ipak govorimo o WOW-u.
Ufff... Dakle, moram dignut svoju guzicu s kreveta, ha? U redu, ipak govorimo o WOW-u.
hehe zake,priupitaj preko e-maila ^^
Meni je ova verzija ko fol lich king totale jadna...ovo je kur4c a ne onaj wow... Pre tbc "stari" wow je bio do jaja... U doba Kishkumena , Maydiea , Drakedoga... world pvp FTW....prisjetite se malo tih vremena...ovo je sve zaku*ac..Nesvidja mi se ni malo..Previse fantazije ima... :evil: .
Sad kad bude wsg 10 v 10 liš kingova...+jos njihovi summoni...pa spam iste spelove...fuk that..
EDIT.....isfurali su sve kaj se dalo...ovo je sve rekonstrakšn i nesvidja mi se nimalo.
Zivio Konan!!! Zivio WOW PRE TBC¨!¸Zivio Warhammer onlajn..
Baš me zanima što će napraviti u sljedećog ekspanziji. Koliko ja znam, kada WOTLK izađe, WOW će se odvijati na cijelom "svijetu".
Sumnjam da će biti sljedeća expanzija... Dva razloga: prvo, čisto zbog lorea i priče - radnja je poprilično zakuhana da bi se mogli rasplesti nelinearnim mmorpg stilom, a uplitanje dodatnih "third-party" frakcija i svijetova će samo stvoriti još veći paprikaš. Drugi razlog je jednostavno tehničke prirode - WoW je prilično stara igra i unatoč novim shaderima i efektima vatre u wotlk-u, ne može više pratiti razvoj novijih igara.
A ima i treći razlog, a to je problem pvp-a. Neke klase jednostavno imaju fundamentalne probleme vezane uz pvp (recimo, shaman i totemi) koji su čisto stvar mehanike igre (wow je prvotno bio gotovo isključivo pve igra), a ne mogućnosti da blizzard iz patcha u patch mjenja spellove. Potpuno balansiranje je nemoguće jer trenutna mehanika igre to ne omogućava.
Anyway, ako i bude neki sljedeći WoW pothvat, onda se zbilja nadam da će to biti WoW 2, a ne expanzija :)
ja isto vjerujem da ce biti jos ekspanzija, wow nije toliko stara igra koliko mislis, jos nema ni 4 godine da je izasla, to nije puno, pogtovo za jednu takvu igru, jos mnogo godina ce se on vrtiti, cisto sumnjam da ce se pojaviti igra koja ce mu se moci suprostaviti...
sto se grafike tice, wow ima jos uvijek dobru grafiku, poboljsava je malo uvik, ali sto je je vise mu netreba, cisto sumnjam da ce neko napustiti wow zbog grafike, sto se tice problema u pvp, klase se stalno balansiraju, nikad nemogu biti potpuno balansirane, wow je bio i ostao pve igra
Plexihack
20-09-2008, 14:58
Baš me zanima što će napraviti u sljedećog ekspanziji. Koliko ja znam, kada WOTLK izađe, WOW će se odvijati na cijelom "svijetu".
Maelstorm...
RIPtheREAPER
21-09-2008, 11:09
maelstorm je skupina otocica, sumnjam da ce bit ista od toga
ja bi rekao da ce izlazit novi patchevi sa novim klasama i eventima sto nije tako lose
maelstorm je skupina otocica, sumnjam da ce bit ista od toga
ja bi rekao da ce izlazit novi patchevi sa novim klasama i eventima sto nije tako lose
mda, kakve blizzard ima koristi od toga, pečevi se nenaplaćuju... a oni ti sve gledaju samo kroz novac...
RIPtheREAPER
21-09-2008, 15:25
naplacuje se bon, a sa novim stvarima koje dolaze sa patchevima wow bi ostao zanimljiv a igraci bi nastavili kupovati bonove nestrpljivo cekajuci novi patch, slicno kao expanziju :P
naplacuje se bon, a sa novim stvarima koje dolaze sa patchevima wow bi ostao zanimljiv a igraci bi nastavili kupovati bonove nestrpljivo cekajuci novi patch, slicno kao expanziju :P
keep dreaming
hebote sad gledam kolko bi me došal Wotlk preko amazona, samo laganih 40 dolara, znaći cirka 150 kuna, ali naravno nema dopreme u HRV
Pa da ima dopreme u Hrvatsku plaćala bi se taman tih 150 kuna i voila :D = 300!!!
Sgt. Bull
24-09-2008, 02:26
Pogledah Talente od Paladina u wotlku i spellove i sve... pala power is yet to come (vjerujem kako će trajati nekih 2 mjeseca a onda će whineri doći na svoje kada se sve vrati na staro i paladini budu najgora klasa)... :/
pa i trebaju biti najgora klasa...
sto su od njih napravili u tbc je sramota, cak i dps mogu bit, uzas
procito sam da se u WOTLK forb biti 3 min.. pa jel to moguce ? no moar bubble boyz ? QQ har har
tri minute prodje za cas...
U wotlku paladinima neće ni trebati bubble jer prema ovome kakvi su sad, umlate sve oko sebe za 5 sekundi.
Paf crusader strike crit, procca judgment (koji ti radi dmg) i seal koji dobivaju bonus dmg od attack powera (yep, ne samo od spell dmga), zamahne još jednom mačem i ode ti HP dok kažeš "omgwtf".
Sgt. Bull
25-09-2008, 01:54
Eda nemojte zaboraviti, Eye for an Eye ima šanse svaki crit (ne samo spell kao do sada) da vrati a da dmg ne pređe pola paladinova hpa...znači 10k hpa, do 3k crit, pozamašnu cifru vraća... rogues...bite my shiny plate ass :) i fanaticism crit povećan na 25% što znači svaki četvrti udarac crita... =) i da ne zaboravimo napomenuti 10 sec stun od repentencea i 6 od hammer of justice...
Davnih dana su retri paladini bili jebeni, pričamo o vremenu 2005-ta, početak 2006-e. Tada nisu bili namijenjeni da budu healbotovi, već support healeri - al Blizzard ko Blizzard :D
RavenCRO
26-09-2008, 12:53
ma paladini su mrak, nemozete protiv njih ali nemozete niti bez njih.... :D
Ak smo mogli bez njih preTBC onda bogme mozemo i sada
paladini su najdosadnija klasa u igri.... i trebali su ih ostavit na alijansi međ nobovima gdje im je i mjesto...
paladini su najdosadnija klasa u igri.... i trebali su ih ostavit na alijansi međ nobovima gdje im je i mjesto...
bome da, sad je baš bezveze kaj obje strane imaju i šamane i loladine,koda to više nije onaj WoW
Da ali bi bilo manje tankova na hordi. To bi bilo neizbalansirano.
pa nemoš nazvat "neizbalansiranost" ako se nikome neda igrat sa tankovima ^^
Arbiter of Change
27-09-2008, 20:34
Hej, funkcioniralo je sve i pre-tBC.
Sgt. Bull
28-09-2008, 13:09
Postoji li šansa predbilježbe za Wotlk na našim prostorima?
Postoji li šansa predbilježbe za Wotlk na našim prostorima?
još ne, pre rano je
Sgt. Bull
28-09-2008, 17:32
Mjesec prije izlaska je prerano? Kada nije? : ( gadovi jedni
Mjesec prije izlaska je prerano? Kada nije? :( gadovi jedni
a ćuj, onda nazovi i pitaj
na crovortexu se moze vec, ak sam dobro vidio
PAZI SPOILER!
http://www.wowinsider.com/2008/09/24/sp ... rath-gate/ (http://www.wowinsider.com/2008/09/24/spoilers-angrathar-the-wrath-gate/)S
link na youtube kDKAs8LVSmE
i ovdje možete vidit kako pocinje quest The Battle For The Undercity u WotLK
(nisam bio siguran gdje postati ali pošto se ovo tiće WotLK questa i storyline-a, stavio sam ovdje)
Zašto, ZAŠTO su taj video objavili na netu? :D
Prekinuo sam kad su se vrata počela otvarati... valjda ću se morati strpiti još mjesec dana, hehe. Btw jel ono Garrosh Hellscream predvodi hordu? Ovaj iz alijanse mi je nezanimljiv, Hellscream ih je svih ownao kad je uletio sa "couldn't let the alliance have all the fun today" i polukružnim roundhousom satro 3 diva :) Makes me wanna reroll horde :(
Zašto, ZAŠTO su taj video objavili na netu? :D
Prekinuo sam kad su se vrata počela otvarati... valjda ću se morati strpiti još mjesec dana, hehe. Btw jel ono Garrosh Hellscream predvodi hordu? Ovaj iz alijanse mi je nezanimljiv, Hellscream ih je svih ownao kad je uletio sa "couldn't let the alliance have all the fun today" i polukružnim roundhousom satro 3 diva :) Makes me wanna reroll horde :(
Orc je Saurfang the Younger...sinčić one mrcine iz Orgrimmara kojoj je Chuck Norris alt...
Orc je Saurfang the Younger...sinčić one mrcine iz Orgrimmara kojoj je Chuck Norris alt...
Aaaaaa, so it is. Moj bed, zamjenio sam ih, slični su...
"High Overlord Saurfang can use a bow, and he uses axes as ammunition. "
"Saurfang overaggroed the Shade of Aran "
:rotfl: nisam uopće znao za ovog lika
Hoće biti poboljšana grafika?
Yes.
Doduše, ne znam oći li općenito biti poboljšana (a sumnjam da će sve teksture poboljšavati) ili samo u Northrendu (najvjerojatnije).
osim novog izgleda vatre, postoji novi sustav sjena (http://i34.tinypic.com/21cshom.jpg)S(koji je na maksimumu bacio 9800 seriju na koljena jer je izvukla 15 frejmova u Terrokaru), te veći LoD (http://i36.tinypic.com/33d8tn8.jpg)Sa spominje se i veći vizualni upgrade nakon izlaska WotLK-a... (negdje sam vidio sshot belfice koja je izgledala fenomenalno (i nimalo cartoon like) dok se iza nje vidjela ona pozadina sa belven char select screena u zamućenom obliku kao da je nabačen neki jači DoF efekt...)
Sgt. Bull
02-10-2008, 17:03
Ovaj (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/paladin/talents.html?tal=000000000000000000000000001423000 503000000000000000052302510230310322105201351)Sili ovaj (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/paladin/talents.html?tal=503521000200000000000000001000000 000000000000000000052322510230310302105201351)Sbui ld?
Ovaj (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/paladin/talents.html?tal=000000000000000000000000001423000 503000000000000000052302510230310322105201351)Sili ovaj (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/wrath/paladin/talents.html?tal=503521000200000000000000001000000 000000000000000000052322510230310302105201351)Sbui ld?
ovaj topic
viewtopic.php?f=22&t=4157 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=22&t=4157)
^^
Sgt. Bull
02-10-2008, 18:15
=/ ovo je topic o wotlku, talenti iz wotlka... w/e...
=/ ovo je topic o wotlku, talenti iz wotlka... w/e...
a znam, ali opet...pošto je rijeć o talentima i o paladinu...
RIPtheREAPER
02-10-2008, 18:53
updateali su neke talente
Kings u prvom tieru? :O
Ajd, super, sad će barem svi paladini imati kings :)
BlackDCRO
03-10-2008, 11:56
ZT31RcXv0ac
Malygos fight prejebeno izgleda :gitara:
ZT31RcXv0ac
Malygos fight prejebeno izgleda :gitara:
Epilepsija :)
Tko se ono žalio da je Anub'Arak boss u 5-man instanci? Što će onda tek reći da ovo? :)
RIPtheREAPER
05-10-2008, 22:03
koja je to instanca?
koja je to instanca?
Naslov "Eye of Eternity" vjerojatno sugerira da se radi o instanci "Eye of Eternity (http://www.wowwiki.com/Eye_of_Eternity)" :roll:
RIPtheREAPER
07-10-2008, 19:55
a sad sam se sjetio od kud mi poznato to Malygos..bas prije dva tjedna sam procitao the day of the dragon
ne kuzim zasto se sad ekipa bori protiv tih zmajeva
Vratio je dio svog razuma te je shvatio da mu se ne sviđa činjenica da svaka budala casta spellove kad i gdje hoće što je privuklo the burning legion prije 10 kila godina (tad je i puko ko kokica) te je objavio rat svim korisnicima magije da spriječi povratak Sargerasa i veselih dječaka...
Isusa ti, opet patch od 1.5 GB.
Uz onaj od prije mjesec dana, to je 2.5 GB patcha :(
Sgt. Bull
08-10-2008, 18:25
w00t kakvih 2.5? 3.0.2 = 992 mb?
Meni je prije počelo skidati još jedan od 1.5 GB...
taj od 992 sam skinuo još prije.
EDIT:
oke, blizz poster kaže:
"Hi,
It seems that there are actually 2 patches available, not 100% sure exactly why just yet however one of the larger parts was made available a few weeks ago which is for the upcoming 3.0.1 patch which is the patch planned before Wrath of the Lich King.
There is also a 3.0.1 - 3.0.2 which is likely going to be released sometime after the expansions release possibly the same day, depending what version the expansion is going to be released as (since it's not currently a gold release)
My advice is to just leave the BG downloaders to do what they need to do."
Errrm, dakle, oba patcha zajedno imaju oko 1.5 GB, prvi je onaj od 990 mb, a drugi ima oko 600 mb. Ovaj od 990 će postati aktivan prije WOTLKa, a manji nakon WOTLKa.
Zanimljivo, već rade patch za nešto što će tek izaći :?
ako će lich king biti zadnji boss u icecrown glacieru,znači li to da je po warcraft loreu tamo ubijen?
To još nije konačno, u "običnom" WOTLK-u neće biti moguće ubiti Lich Kinga (tj neće biti raida). Blizz kaže da će tek kasnije u nekakvom patchu možda staviti raid u kojem će biti zadnji fajt s Lich Kingom.
Kažu da ne žele ponoviti grešku s TBC i odmah staviti zadnjeg bossa u igru (kao što su Illidana stavili), da se ne pretvori nekog farming creepa.
Sgt. Bull
08-10-2008, 23:59
Drugim riječima žele produžiti wotlk na eventualno 2 godine "trajanja" gameplaya...
ako će lich king biti zadnji boss u icecrown glacieru,znači li to da je po warcraft loreu tamo ubijen?
Arthas možda, ali Lich King je besmrtan...
kako su krenili mozda ce ga jos nacinit smrtnim
još nisu objavljeni dropovi za Wotlk ?
Arthas možda, ali Lich King je besmrtan...
As a side note, bila je nekakva rasprava na official forumu u vezi Arthasa/Lich Kinga i klasifikacije vrste (ili kako već to želite zvati)... Pošto se svaki npc/igrač klasificira kao humanoid, beast, undead, demon itd, bilo je dvojbi koji vrag bi trebao biti Lich King (undead, humanoid, whatever?). Ja sam se odvalio kad je neki tip jednostavno rekao "creep" :D
u TBCu nije bilo odma illidana, tek cu ga kasnije stavili u patchu, tako ce isto biti i sa arthasom... o wotlk itemima mozes gledat na http://wotlk.wowhead.com/S, i na http://www.mmo-champion.com/S, te o note-ovima o novim PTR patchevima ....
oce li biti novi mount skill ??
Sgt. Bull
09-10-2008, 14:38
Pa još jedino da nam dozvole belfice da jašemo, nema šta više =P
ponco1234
09-10-2008, 14:51
sta su belfici???to nesto po vodi?
lol: o belfici Blood elf zenska : o
mislim da ne, jedino sada ces moci svakog mounta nacuit kao spell, te ce ti on biti u spellbooku, tako da ne moras imat xx flying i ground mountova po torbama...
ma mislim novi skill sad je max 300 i moras platit 5k golda oce li bit takvo sto novo ?
nope...bit će novih mountova koji će kao i petovi ići u spellbook da se napravi mjesta u torbama (mjesto je zasad ograničeno...osim na PTR realmovima na kojima se dobiju one manijakalne torbetine), ali neće biti upgradeova u riding skillu te čak neće biti ni moguće letjeti po Northrendu dok se ne dođe do 77-78 lvla jer Blizzard želi da high lvl igrači prvo vide što su sve napravili dolje umjesto da lete preko toga...
čak neće biti ni moguće letjeti po Northrendu dok se ne dođe do 77-78 lvla jer Blizzard želi da high lvl igrači prvo vide što su sve napravili dolje umjesto da lete preko toga...
:(
a ja sam mislio odma do Arthasa i mahnut mu sa svog Netherdrakea
Dreamer Deceiver
10-10-2008, 12:58
nešto se čak govori da će zadnji boss bit onaj zmaj s cinematica, a arthasa ce se ubiti u posebnom radiu allienca i horde ( lotr anyone ? )
lol da mi je to vidit onak 50 alije i 50 horde zajedno raid, da mi je vidit kako bu se komuniciralo
kek :D
ma nevjerujem da ce horda i alija zajedno ubijat arthasa ali ko zna vidit cemo samo da se PVP vrati u vrijeme pre TBC-a
bitka prije bitke za undercity je bitka alijanse i horde protiv lich kinga...doduše riječ je o npc-jevima i wipeaju ali nvm to...uglavnom, nakon toga ide napad na UC zbog čega izrazito sumnjam da će horda i alijansa zajedno na lich kinga...
do kojeg skilla ce ici profesije?
pa valda tamo di smo stali, 375
pa valda tamo di smo stali, 375
I ja sam se zbunio, ali čini se da je lizard pitao "do" kojeg, a ne "od" kojeg skilla :)
Enivej, wiki:
Not counting any racial or other bonuses, at a certain skill level — 350 skill — you can learn the Grand Master stage and gain up to a maximum of 450 points.
evo frend javio da su stavili 3.0 patch koji je samo 1.6 Gb ^^
ponco1234
15-10-2008, 13:18
lol samo.To je jedna stvar sto mi se ne svida kod wow-a sto stavljaju velike patcheve ja nisam vidio ni jedan da je ispod 200 mb
Da, to je ukupna veličina svih datoteka, kojih je 5 komada, najveća ima 1 Gb, najmanja nekih 10 mb. Ako si prethodno skidao već djelove patcha (npr onaj od prije mjesc dana koji je imao 1 GB), onda ti ovaj patch neće imati 1.6 Gb nego 600 mb. Blizzard Downloader kod updateanja prikazuje da "skida patch od 1.6 GB", ali zapravo skida samo ono potrebno (tj ono što ti još nije u update folderu).
EDIT:
"This disk doesn't have enough free space to install Wrath of the Lich King. (More than 6.5 GB is required, but only 3.5 GB is available.) Please free up space or try installing to a different disk."
O JEB*.. TI, pa tko instalira WOTLK!? :twisted: (sory, morao sam ovaj glupi smjali staviti)
Patch ima 1.6 Gb, a ne je*enih 6.5 Gb! AArrgh..
Ku*ac, sad moram cijeli wow nanovo instalirati na drugi hard ako hoću ovaj patch staviti?...
Ma moš misliti.
jel nemoš nešto ukloniti da si oslobodiš mjesto?
jel nemoš nešto ukloniti da si oslobodiš mjesto?
Nope, stari disk od 20 gb.
Na novom imam hrpu mjesta, ali iz nekog razloga radi kretenski sporo, tako da bi ponovna instalacija i patchanja trajala do subote, a framerate bi bio oko 12 FPS na minimalnim postavkama :hangin:
Arbiter of Change
15-10-2008, 13:40
Prebaci non-WoW stvari sa starog harda na novi, valjda ćeš osloboditi nešto mjesta (vidi da ti se nije nagomilalo glupost u temporary folderu).
Prebaci non-WoW stvari sa starog harda na novi, valjda ćeš osloboditi nešto mjesta (vidi da ti se nije nagomilalo glupost u temporary folderu).
Done that :( Oslobodio nekih 3 GB.
WoW+TBC = 8 GB
Patch = 1.6 GB
+ potrebnih slobodnih 6.5 GB
------------------
16 GB
Uračunaj prostor koji zauzimaju Windowsi i par ključnih programa (Nero, Adobe, Office i slično) i dođeš do neugodnog zaključka da zapravo nema mjesta ili bi ga bilo da formatiram disk :)
Ma ništa, morati ću užicati starce i kupiti novi komp jer ovo govno stvarno više nije ni za što, nema smisla ništa na njemu sređivati i popravljati (1700+ xp, 1.2 gb ram, gf 6200, katastrofalna matična i cooler glasnoće traktora su već prije 5 godina trebali ići u mirovinu).
Arbiter of Change
15-10-2008, 14:17
Možeš probati prebaciti WoW folder i patch na novi hard pa tamo instalirati patch, ako bude išao zbog registara, a na kraju ga samo vratiti na stari hard. Jedino je pitanje što će se mijenjati, a što će faliti u registru zbog novog patcha, ali ako je WoW već tamo, mislim ako je bila normalna instalacija i to sve, onda valjda ništa.
Ili pobriši sve ove druge stvari (Nero, Adobe, itd) dok instaliraš patch, pa ih kasnije vrati.
Glavno da vrti WoW. :)
provjereno - WoW radi i nakon reinstalacije windowsa, a.k.a. uklanjanja registryja...trebalo bi raditi prilikom prebacivanja na drugi disk...
Ajd, ok, sad sam prebacio na D: , probati ću pečati i vratiti natrag na C:
I'll report back in 3 hours :D
EDIT:
"World of Warcraft could not be found. Please make sure the game is properly installed."
fak jea :(
probaj kopirati registry ključ pa ga unijeti sa nove lokacije...
Sredio registry, počeo update :)
tnx na pomoći
evo skidanje je na 65%
još 2 sata
i da oću vidit kako šta u novom peču nemogu jer nemam dovoljno spejsa na hdd-u xD
evo još 5 % pa onda install
samo mogu reć da mi je Log in screen preheben :pray: (pokazal mi frend na screenu)
Gotov update :)
Sad moram vratiti igru na C: i onda možda stignem na MH raid (sad bi stvarno trebali srediti glupog Kazrogala kad ima 30% manje HP :D )
meni se još updata, sad je na 60%
e nemogu dočekat :D
evo još 5 % pa onda install
samo mogu reć da mi je Log in screen preheben :pray: (pokazal mi frend na screenu)
ovo?
http://i61.servimg.com/u/f61/11/71/19/94/th/wotlkl10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=359&u=11711994)
http://i61.servimg.com/u/f61/11/71/19/94/th/loadsc10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=360&u=11711994)
http://i61.servimg.com/u/f61/11/71/19/94/th/loadsc11.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=361&u=11711994)
http://i61.servimg.com/u/f61/11/71/19/94/th/loadsc12.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=362&u=11711994)
agree...izgleda precarski...osobito undead sa monoklom na EK loading screenu :D
NAPOKON sredio stvari i sad radi igra...
Fkorz, serveri su još uvijek katastrofa pa se ruše svakih 15 minuta, tako da još nisam probao otići kod frizera :D
meni je acc frozen
nisam karticu riješil
budem sutra probal sa MasterCard
NAPOKON sredio stvari i sad radi igra...
Fkorz, serveri su još uvijek katastrofa pa se ruše svakih 15 minuta, tako da još nisam probao otići kod frizera :D
http://i61.servimg.com/u/f61/11/71/19/94/th/gnomeh10.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=363&u=11711994)
creepy :D
Hahah, baš me zanimaju nove frizure :)
Arbiter of Change
15-10-2008, 21:26
Daj screense novih, kad nađeš vremena. :D
eo ga moj gnom :D
http://img184.imageshack.us/img184/7628/wowscrnshot101508212905kg2.th.jpg (http://img184.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot101508212905kg2.jpg)http://img184.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Isuse bože...
Isu... blizz će novi patch izdati za tjedan dana, garantiram. Ovo nije normalno :D
Oke, prije 3 sata smo u guildu išli u Kara badge run. Svi su uglavnom t4/badge/ZA/nešto malo t5 opremljeni. Tenkovi su tankali po 3 put više mobova nego prije, svi su izašli iz fajta netaknuti. Retri pala je dio na vrhu DPS liste (a u raidu su još bili rogue i 2 BM huntera).
Rezultat, Karazhan potpun očišćen za nekih 2ipo sata, od čega su npr neki bossevi:
1) Curator je crknuo prije nego je ijedan evocation uopće uspio opaliti
2) Terestrian Illhoof je uspio dvoje ljudi sacrificati, s time da je crknuo dok se ovaj drugi još uvijek sacrificao
3) Prince je krepao nakon 1:30 min
... itd itd
Ne znam koji je boss bio, ali rekord nam je 0:50. Yep, sredili bossa u 50 sekundi :D
Za sat vremena idemo u MH, jedva čekam hehe.
svi mobovi/bosevi su nerfovani za 30% hpa , melee dmga, a klase su dobile nove talente i spelove tako da = razumljivo, a i ljudi su i prije ubijali Curatora ispod minute
jao kad si nabavim motorin hahha ..... jako sam optimistican sto se tice ove ekspanzije...
E ROFL jucer cijeli BT/MH prosli :)) ovo je jbt preprelagano
Sgt. Bull
17-10-2008, 21:45
Da inače, rekli su da su bossovi nerfani? Nerfani? Nerfani? Nerfani? Nerfani?
evo baš sam danas napokon sredio tu vražju karticu i zaigrao :D
i jebeno sam oduševljen :D
nova profesija je pre luda, rune su mi prehebene, a onaj ačivments kako god mi je preheben, ono sve mogu vidit kaj sam obavil tokom ovih 2 godine igre :D
moram priznat da bude Wotlk fakat prava zvijerka ^^
cant wait
Sgt. Bull
18-10-2008, 02:33
Ane 3 sata za 2xlbrs, Onyxia i Zul'Gurub, svi bossovi, 5-7 man raid... pff =)
enova profesija je pre luda, runeSsu mi prehebene
Glyph? :)
ma ostale mi rune od Diabla ^^
neda se meni to sve pamtit, ja jednom kad neš dadnem ime tak uvik ostane ^^
najgora nagrada za neki achievment ikad...skupiš 75 mountova (različitih fkors) i dobiješ - još jedan mount (http://www.wowhead.com/?item=44178)
to sam vidio jućer, lik je imal fora je
ali pazi sad, ako prođeš sve raidove u Wotlku, brijem na heroicu, dobiš ovog macana
http://4.bp.blogspot.com/_HyE1_SJNkMM/S ... drake2.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_HyE1_SJNkMM/SNoIV9FkfOI/AAAAAAAAAEM/fNb3knHO7MI/s1600-h/redprotodrake2.jpg)
Oo...starcraft...creepy je...
jel se zna jel ce bit novih itema za low-levele
vjerojatno da...
kako nemogu WoW sad igrat, nevjerovatno kako serveri laggaju :pray:
RIPtheREAPER
18-10-2008, 17:28
ja jos nemam patch :(
tj na 40% je
Ovi achievemnti me nenormalno podsjećaju na Guild Wars (tj. hrpa stvari koje ti zapravo ništa ne znače ni ne koriste, ali eto... napraviš ih, onako), tako da me sad uhvatila neka želja da ih ispunim što više mogu :D
Još 5 regija na istoku i imam Explore Eastern Kingdoms, come oooon :D
evo frend je zval Algoritam i pital za onu ponočnu prodaju
i da bit će, rezervacija primjerka nije potrebna,jel kako vele bit će za sve ^^
Ja cu bit cuvar na ponocnoj prodaji :)
Cimat cu wow ekipu hehe
Smeagoul
25-10-2008, 08:25
e sad prcimire.. bar ces mene pustit kad dodjem u Zagreb, jelda ? :P
srda ima da sredis nes onda :D (oroz) :pp
I'll be there and i'll grab my primjerak of WotLK prvi :P. Nego je zna ko oce bit moguce kupiti wotlk online i downloadat ga ranije, tako da dobijem nepravednu prednost pred drugima koji cekaju svoje primjerke :D
Jel ima itko iz broda da mi kaze kako ce nabavit svoj?
Jos razmisljam o solucijama.
e sad prcimire.. bar ces mene pustit kad dodjem u Zagreb, jelda ? :P
Smeg daj pošalji pp da se nadjemo ak dolaziš na ponocnu.
E oroz daj kad briješ doc do mene da mi vratiš lovu i da vidiš kakav je warhammer online!!!???
Kad ga vidiš ne vracaš se više na woweka,pozz
Sry na offtopicu
a evo u ovu ned cu doci kod tebe :) hmm ti si me i nagovorio na wow ne vidim razlog zasto ne bi poceo igrati warhammer online :D
sry na offtopicu
sad sam baš gledal itemove koje dobi za reputaciju u Wotlku, onak dager daje 180 Ap-a. krasno,onak 80agia i 60 stamine,i to je plavi item, epice neću ni spominjat
mogu lagano poćet spremat u kutiju sve epice koje sam pobral u TBC-u ^^
sad sam baš gledal itemove koje dobi za reputaciju u Wotlku, onak dager daje 180 Ap-a. krasno,onak 80agia i 60 stamine,i to je plavi item, epice neću ni spominjat
mogu lagano poćet spremat u kutiju sve epice koje sam pobral u TBC-u ^^
Mozes li nam reci gdje si to gledao ili ako imas neki link bili podjeli to sa nama ?
addon zvan Atlas
A da zaboravio sam na to , fala =)
Mkay, pogledao sam neke walkthrough filmiće s wowheada, neka ekipa sređuje Halls Of Lightning, lv 80 5-man dungeon. Nikakvi profići ili l33tzori or whatever... čisto da se pokaže novi sadržaj.
Povećam na fullscreen i pogledam healthbar od party membera kod ono, skoro pa SVI imaju 20k+ HP :shock: Čak je i resto shaman imao 18.5k HP i 15k mane (ne znam zašto više HP od mane...).
EDIT: ispravak, shami nije bio buffan... buffan ima 20.8k HP :D
EDIT : Wohoo, superiška, čini se da sve prodavaonice Algoritma WOTLK dobivaju 13-tog, pa tako i ova nova u Zadru :D
pa to je i za oćekivat
sa rogom nebudem ispod 20k helta imal, ali zato bu mutilate lupal po 5k
Btw ne mogu editirati post star 4 dana :D
Zna li se (valjda se vec zna) hoce lli greenie lvl 71 itemi bit u rangu t4-5 opreme, kak je to bilo sa tbc-om? Nadam se da ne...
nece, koliko sam ja vidio kada sam igrao wotlk
Koje su šanse da u četvrtak ujutro u Algoritmu u Avenue Mallu rasprodaju sve kopije koje imaju? Rekli su da su naručili dovoljno, ali to su i rekli za TBC....
Mislim da će potražnja ipak biti manja nego TBC, tako da bi trebalo biti dovoljno.
pa bit će veće neg tbc, pogledaj broj igrača kad je tbc izašao i sad kad wotlk izlazi... gotovo duplo više lol...
logika ti je u qurcu
pa bit će veće neg tbc, pogledaj broj igrača kad je tbc izašao i sad kad wotlk izlazi... gotovo duplo više lol...
logika ti je u qurcu
Taj broj pokazuje koliko je ljudi kupilo WoW od njegovog izlaska do danas. Ne pokazuje efektivan broj ljudi koji ga još igra. A općenito je pravilo da svaki sljedeći nastavak (bilo čega) kod ljudi ima manji odaziv od prijašnjeg, tako da će prodaja biti manja.
Ekonomija ti je u qurcu :)
Samo da pitam ja sam narucio preko crovortexa wotlk pa sad ce to meni doci u cetvrtak kada bi i trebalo izaci ili ... =) ako netko zna ? :P
ja mislim da ce potraznja za wotlk biti veca ne go za TBC ali o tom po tom :p
@ h4ro
ne znam ...
logika ti je u qurcu
Taj broj pokazuje koliko je ljudi kupilo WoW od njegovog izlaska do danas. Ne pokazuje efektivan broj ljudi koji ga još igra. A općenito je pravilo da svaki sljedeći nastavak (bilo čega) kod ljudi ima manji odaziv od prijašnjeg, tako da će prodaja biti manja.
Ekonomija ti je u qurcu :)
inače studiram ekonomiju :D nego, vidit ćeš da će bit veća potražnja, a ovo ti ne drži vodu da svaki nastavak (bilo čega) ima manji odaziv od prijašnjeg, nije to bilo šta, to je najpopularniji MMO na svijetu, te kao takav je iznimka i nemoš ga trpat sa ostalima...
Aj dobro, živi bili pa vidjeli :)
Meni bolje da bude što više ljudi, ionako fali tenkova u zadnje vrijeme :D
...
Btw, mogu zamisliti kako će posrano biti levelanje death knightova 55-70. Onako, 95% likova u tom rasponu će biti DK, barem prva dva-tri tjedna. Hellfire Peninsula pun DK-ova, 4 sata čekaš queue za Ramparts jer nema nikakvog healera, i slično. Jedva čekam :D
Morat cu negdje ic vidit wotlk,iz znatizelje kad ga vec necu kupit,il u onu klošarsku igraonu de se vera,dora i ostala ekipa okupljaju ili do uragana :)
hehe dodi kod mene onda u sub :p
oce li doci neki novi serveri ?? tj. WOTLK serveri ?
čitaoi sam negde da će doć 2 nova wotlk servera ( 2 su se ugasila)
da ona dva nakon migracije rusa su se zatvorila Warsong i jos neki..
Instalacija je sweeeet, vrti se pričica od Arthasovog rođenja do Lich kinga, sve uz epsku glazbicu :)
Fora mi je što su na kutiji citirali Nietschea, na vanjskoj strani piše "If you stare long into the abyss...", a unutra "the abyss stares back at you."
(prisjetilo me dobri strai Baldur's Gate, ima isti citat na početku igre :) )
Mora li se nešto dodatno skidati nakon instalacije ili mogu igtati kad dodjem s posla??
Smeagoul
13-11-2008, 15:00
samo instaliras igru i eventualno patcheve ako ih nemas
Jupi, imam sve, jucer sam zadnji skinuo, bit ce duga i zabavna noc danas
Heh, dobio sam neki ring u Utgarde Keepu koji je po kvaliteti na razini t5-t6.
Toliko o onome "neće biti prevelika razlika u itemima" :D
Smeagoul
13-11-2008, 17:01
ja sam u s4/t6 gearu dosao na 80. u beti bez problema (hunter).. tako da je tocna tvrdnja da nije pre velika razlika
heh.. grupa ljudi na Stormscale realmu, uz naravno Athene-a koji je vec hitalo lvl 80... neznam kako al banovan je od GM-a danas oko 14 sati, jer je kako kazu nelegalno dosao do levela broj 80!
http://www.worldofathene.com/
Meni nikako nisu jasni ti tardovi koji moraju doć do najvišeg lvl-a unutar 24h od izlaska expanzije. Jbt uništiš si 95% užitka...
Kaj se tiče stanja itema, gledao sam malo po allakhazamu, i nisu itemi baš puno jači što se statsa i av-a tiče, ali dosta više povećavaju ap, mp5, resilliance i ostale stvari...
A gle, ako lik na 80.lv ima 20,000 HP, to znači da u prosjeku svaki level itemi daju +1000 HP. To nije mala razlika :)
Meni nikako nisu jasni ti tardovi koji moraju doć do najvišeg lvl-a unutar 24h od izlaska expanzije. Jbt uništiš si 95% užitka...
http://www.xfire.com/cms/xf_race80/
zato tuljani jure na 80...
lol lokali su Ragnaros, server full i sad se nemrem logat
psm
lol svi realmi locked =) ... nego da cujemo dojmove ?
lol svi realmi locked =) ... nego da cujemo dojmove ?
Aerie Peak is full
position in queue: 540
estimated time: 21 minute
bog mater :shock:
...
Što se tiče WOTLK-a koliko sam ga stigo danas igrati, jako mi se sviđa, ako ništa drugo barem zbog odlične atmosfere. Krajolik je 2 klase iznad TBC-a: fjordovi, planine, ledenjaci, šume, skandinavski štih ftw. Muzika je također fora, lagano na frulici rastura dok iznad mrtvih tjelesa nadlijeću Valkyrie :)
Probao sam Utgarde Keep, sredili ga bez problema (doduše, bili smo ipak overgeared)... fora je doći do nekog bossa i ne imati pojma o načinu borbe :)
Igrao sam nekih 15 minuta sa Death Knightom. Par kvestova mi se čak i učinilo degutantnima za WoW :D Recimo, kad treba pobiti neko selo, onako farmeri u očaju se deru "nemoj me ubiti, imam petero djece, umrijeti će od gladi", a ovaj drugi doslovce sere u gaće od straha.
Al, ajd, ima i humora, pa u kvestu "Grand Theft Palomino" treba ukrasti konja da si ga zamjeniš uskoro za mounta :)
RavenCRO
14-11-2008, 00:14
ja oso na Chromaggus, odmah na svog pally, vidim da mi treba preko 1500000 xpa napravim 1q u outlandu i dobijem ono oko 1000! htio sam nabiti barem 71lvl pa onda odem u Norhrend ali nema sanse! oso u Northrend napravim 4q i sada imam pola xp bara ^^
uglavnom ako se tko sjeca W3:FrozenThrone q kada odes sa Arhasom u Northrend i onda moras unistiti brodove, otprilike tamo pocnete!
prvi q award i dobijem item bolji nego sto je na meni! mrak!!!!
Smeagoul
14-11-2008, 09:00
Green gear si imao ? GG
Demon Hunter
14-11-2008, 18:45
Sylvanas Locked...
2 Puta Cekao po 1000 queue...
po 60 min sam cekao!
A i jos da nadodam da su me ovi supci iz trgovine sjebali,narucio 4 komada za mene i frendove kad ja zaovem oni sve rasprodali...samo im 20 kom doslo! :shock: :shock:
Sgt. Bull
14-11-2008, 19:25
Da, barem si dobio... ja ću čekati mjesec dana, vidjeti cijene i dostupnost, budu li cijene i dalje vrtoglave (400+ ćuna) odustati ću od kupovine (inače imam fetiš) kutije i platiti ću digital upgrade za koji su rekli da će do kraja mjeseca biti dostupan... inače neću nabavljati do prosinca, nema smisla, obaveze, a i želja da ne ispadnem glup pa ne bacim više novca nego što trebam baciti na ovo...
http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20081114.jpg
Da, barem si dobio... ja ću čekati mjesec dana, vidjeti cijene i dostupnost, budu li cijene i dalje vrtoglave (400+ ćuna) odustati ću od kupovine (inače imam fetiš) kutije i platiti ću digital upgrade za koji su rekli da će do kraja mjeseca biti dostupan... inače neću nabavljati do prosinca, nema smisla, obaveze, a i želja da ne ispadnem glup pa ne bacim više novca nego što trebam baciti na ovo...
isto tako dišem ^^
Sgt. Bull
14-11-2008, 22:51
wotlk je 299 kuna :o
Not where i live... =/
Ja sam pribavio si samo cd-key za 250 kn u lokalnoj igraonici i sada polako pičim... Druid mi je na 71 levelu, jako sam zadovoljan, vrlo ugodna ekspanzija. No ipak, od projekta ne stignem previše igrati :D
Preporučam svima koji se znaju kontrolirati :)
znate kad fire mag krita 2 puta za redom pa dobije instant pryo, tak ja qvestam u flordovima onim, i dobijem taj proc, on traje šta ja znam 8 sec, tak ja tiskam "target nearest enemy" key da pogodim obližnjeg moba kad ono ally boomking prođe i ja ga skritam 5k , padne ko beba i onda ja još jadan bijah gankan pola sata kasnije od njih 10
da mi je bilo za vidit reakciju klinca koji igra tog nelfa hha, njubara
sta ponovno igras ? lijepo
Anarion.Umarth
15-11-2008, 12:54
nabavih guest pass da se odlučin oću igrati il ne, kad ono mi od jučer od 3 skida 4.5 gb patcha
sta ponovno igras ? lijepo
od wiza maga..
Znate za Mankrik's Wife fenomen?... Čini se da se pojavio novi, "where are catacombs"? :D
Mankrik's Wife mora imati ogromu strelicu iznad sebe koja se vidi iz Ashenvalea...
I to cudo izaslo a ja si rekao, nema sanse, free serveri ftw. Inace bi mi isao na stidne dlake toliki broj DK-ova koji trce naokolo i prave se face jer imaju veliki mac koji sjaji.
A da ne kazem kolko su OP ti DK-ovi strava cista. I zamjeram Blizzu zato sto su po 35709858386 put nerfali pladine koji su malo i zasluzili da budu u centru paznje ali neeeeeeee ni mjesec dana da budu cool vec prokleti nerf. Strava.
Smeagoul
16-11-2008, 04:21
Znaci nije op ako te zeleni/s1/s2 paladin moze 3-shotat ?
Uzevsi u obzir da sam s4 gearan, op je,
ma daj ajde ...
Nova guilda ( SK i Nihilum ) Twentyfifthnovember je ubila sve raiding bosseve u Wotlk i ceka novi patch da moze nastaviti raidanje i to samo u 3 dana nakon izlaska wotlk. GG blizzard
RIPtheREAPER
16-11-2008, 11:38
da ziher, nema sanse! imas link??
http://www.mmo-champion.com/
evo pa procitaj
i onda vele da likovi izgledaju ćist normalno, da nisu "no liferi" ma neeeeeeeeeee :roll:
Koji je kurac ovim likovima, ko degenerativni kreteni igraju 65 sati uzastopno i onda seru poslije... To su isusovi experti koji igraju wow od samog početka i koji vjerojatno nemaju posao niti život. Najbliža stvar porniću njima je b-elf female bez opreme na sebi...
ovo im uvijek baci hard on : belf i draenei female zajedno ...
spam obrisan
@ SuperEEE ak si fakat dingo 80, dokaži sa armory linkom
To znaci da je blizzard kreirao ovu ekspanziju za end-game raiders , iliti za casual igrace a ne nolifere, kako se i sami predstavljaju :D :D :D
Kostolomac
17-11-2008, 12:48
jooooj, sad me vuče da si nabavim wotlk. jučer opet instalirao wow i tbc, sad se predomišljam oko wotlk-a... kupiti ili ne kupiti...
a mogao bih malo kostolomca upogonit, da vidim koliko su op ti paladini :P
Jel tko čuo nekakvu informaciju o tome da će Blizz sredinom 2009. izmjeniti engine igre?
Kao, bolje teksture, više poligona po modelima, novhi shaderi i slično...
Baš me zanima koliki će to patch biti :D
Smeagoul
17-11-2008, 16:32
Nikad cuo, nikad vidio
Daj izvor informacije
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ispr ... 10103.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/ispred-zagrebacke-osnovne-skole-djecaka-kolege-iscipelarili-zbog-sifre-za-world-of-warcraft/410103.aspx)
Jel tko čuo nekakvu informaciju o tome da će Blizz sredinom 2009. izmjeniti engine igre?
Kao, bolje teksture, više poligona po modelima, novhi shaderi i slično...
Baš me zanima koliki će to patch biti :D
dakle lagano se spremaju za dx10, krasno -.-'
ne kažem da bu odma, ali evo ako se ovo desi,ne gine nam dx10
:P
Kostolomac
17-11-2008, 18:27
da bar naprave engine koji podržava dx10, i to što prije :P
šteta što nemam para za wotlk, otkud mi 300kn + min 100kn za mjesec dana igre :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.