PDA

Pogledaj cijelu verziju : Mladež i droge

Stranica : 1 [2]

14-08-2007, 15:08
1. Nisam ovisnik
2. Trawa ne pwna
3. Nisam se promjenio ništa otkad pušim, uvjek sam bio šupak

Tri66a
14-08-2007, 17:54
kokain je zdraviji od cijanida.....ajmo sada svi na kokain!! :nonono:

HalF-DeaD
14-08-2007, 18:49
ne da mi se čitati cijelu temu, valnješ daj mi reci šta je tako kewl u travi

dugi
14-08-2007, 20:09
ne da mi se čitati cijelu temu, valnješ daj mi reci šta je tako kewl u travi

Nije nista,vjeruj mi,zna to i on makar podsvjesno,samo sto sada brani stav koji je iznio.

Ako si lose raspolozen nista ti nemoze pomoci osim sto sam sebi mozes pomoci tako da pokusas okrenuti situaciju.Razni stimulansi su kratkorocni i obicno ,barem kod psihicki zdravih osoba izazivju odredjeno kajanje .

Klinci vole isprobavati,trava i alkohol barem u pocetku ,prvih 10-20 konzumacija skida im razne barjere,ushicuje ,kasnije osjecaj ushicenja slabi sto se duze uzima i nikada vise nije kao prvi puta.Pametni nakon toga prestanu,potpuno i zauvjek a glupi forsiraju i dalje .Ili jos gore prelaze na nesto opako.Nije pravilo ali ima toga koliko hoces.

HalF-DeaD
14-08-2007, 20:27
a halucinacije? jel slabe nakon nekog vremena? ako oslabe, jel potrebna veća količina da se dođe na isti nivo haluciniranja?

medusa
14-08-2007, 20:33
o bože zašto te to zanima?
vjeruj mi halucinacije su loša stvar. mogu te gadno preplašiti. + imao sam neke, koje nisu bile uzrokovane nikakvim haluconigenim tvarima, anestezijom poslije jedne operacije (e to je bilo gadno, nisam znao tko sam, mal mal pa sam padao u san, pa se budio, pa vidio neke weird shit, osjećao sam kao da mi je tijelo od gume..)

HalF-DeaD
14-08-2007, 20:36
frend se već duže vrijeme nabrijava na halucinacije uzrokovane travom

u jebote kak je cool, vidim ljubičastog isusa

al mi nemože reć ništa što ima smisla dok je napušen, a poslje kaže da nemože objasnit lol

dugi
14-08-2007, 20:37
a halucinacije? jel slabe nakon nekog vremena? ako oslabe, jel potrebna veća količina da se dođe na isti nivo haluciniranja?

previse filmova gledas,nema ti tu nikakvih halucinacija :rotfl:

Lagano ushicenje popraceno smjehom,malo veca opustenost ili ponekad potpuno suprotna paranoja ali rijetko,ako legne na plodno tlo.

HalF-DeaD
14-08-2007, 20:40

Lagano ushicenje popraceno smjehom,malo veca opustenost ili ponekad potpuno suprotna paranoja ali rijetko,ako legne na plodno tlo.

neznam jesam gledo ijedan takav film, al tak mi frend kaže... pitam baš jer neznam, a ne želim probavat.

thx anyway ;)

mravojed20
14-08-2007, 20:52
tip iz ulice je imao halucinacije.. vidio je kako ga lovi vrag.nakon toga taj čovjek više nije ni sjena onog što je bio,to se dogodilo prije 10 godina i dan danas je poremećen.

ssalG
14-08-2007, 21:21
nasla se djeca pa pricaju o necem o cem poima nema... trava ne stvara nikakvu ovisnost, cigarete stvaraju vecu ovisnost od trave, dok je trava zdravija od cigareta... pusim travu od 15. godine (sad imam 23.) i mogu prestati kad hocu (ali necu)... nikad nije bila nikakva kriza, kad imam love dimim, kad nemam, ne dimim i nikome nista... probal sam dva il tri put speed, koji btw ama bas nist ne valja... par put sam htel probat ex, al nisam ja tip za disko i takva nabacivanja sim-tam tak da nije bilo nist od toga... jedanput sam pal s travom i zavrsil na izvanbolnickom ljecenju (kaj u biti nije ljecenje, nego dosadni sastanci s ljudima koji su imali peh kaj su pali s travom ko i ja, uz, naravno, testiranja, na kojima se da varati)...

Nisi ti narkoman, ma kakvi gdje bi ti bio :wink:

tip iz ulice je imao halucinacije.. vidio je kako ga lovi vrag.nakon toga taj čovjek više nije ni sjena onog što je bio,to se dogodilo prije 10 godina i dan danas je poremećen.

Halucinacije su najčešće uzrokovane lošom drogom koju uz to često i "spali" mozak korisnika.

14-08-2007, 21:59

Kakve su to gluposti o halucinacijama, pa ne pušimo muhare! :rotfl:

Osjećaj je subjektivan, većinom se osjećaš bolje, i usporeniji si.

Većina glupih stvari ti je smiješna i ništa te ne jebe!

Hahahahaha!!! :rotfl:

HalF-DeaD
14-08-2007, 22:04
Kakve su to gluposti o halucinacijama, pa ne pušimo muhare! :rotfl:

Osjećaj je subjektivan, većinom se osjećaš bolje, i usporeniji si.

Većina glupih stvari ti je smiješna i ništa te ne jebe!

Hahahahaha!!! :rotfl:

i šta je toliko kewl u tome (osim "osjećaš se bolje") ???

McPingvin_v2.0
14-08-2007, 23:17
amatom ništa.

PC Gay
14-08-2007, 23:39

It's rather self-explanatory, yes? :wink:

15-08-2007, 00:34

Probaj, možda ti se svidi...

Helena
15-08-2007, 00:44

Ako ti je baš do toga da se osjećaš bolje, probaj seks. Bolje nego droga. :D

Doggy
15-08-2007, 00:45
lol, ja narkoman... bwahahaha... narkomani su ovisnici... evo, ja sam vec 2 mjeseca bez trave i uopce mi ne fali... ok, mozda jesam narkoman jer nemogu bez cigareta, al bez trave mogu... inace narkomani su ljudi koji su fizicki ovisni o necemu, ja sam, ajmo tako reci, psihicki ovisnik, dimim jer hocu... bez trave mogu, al bez cigareta ne (da mi nebi sad opet neko uletel s "tak svi govore")...

a o kakvim vi halucinacijama pricate??? kakve veze halucinacije imaju s travom??? ama bas nikakve...

a kaj je tak ljepo kad se napusis??? osjecaj ugode ko kad ti cura... aha, pol vas tu to nije iskusilo (osim onih s iskustvom s Desankom Šakić LOL), jednostavno te vise ne brinu neke stvari koje te brinu kad si cist... ista stvar je i s alkoholom, ne???

pingu, od dvije stvari uvjek je jedna bolja/zdravija/ljepsa itd itb (i tako dalje i tako blize)...

petak - pusis na bond ili bong??????

evo, ja recimo kad se nadimim, ak je dobra vutra, ownam u cod2, ak je losa, i ja sam los (al to sve opet ovisi od nubina na serveru)

i to kaj je neko napisal da je frend postal gluplji, to ovisi od osobe do osobe... imam i ja par frendova koji su zbilja munjeni, al oni su s trave presli na nest jace... a to da se s trave prelazi na jace droge su obicne gluposti kojim vas plase mamice... i meni je stara to tovila u glavu, cak i na "izvanbolnickom ljecenju" su nam to govorili, i svi su se slozili da su to obicne gluposti... da istinu velim, mene vise ne puca ko na pocetku, al to je uvjek tak, tjelo se privikne i treba vise i vise... al covjek treba zbilja biti ocajan da prejde na nest jace...

svaka cast onome ko je otvoril ovu temu... konacno nest pametnog (jos da je ekipa u prosjeku starija od 15 bilo bi bolje) NHF noone

15-08-2007, 01:11
@ Doggy - na bong, kakav James Bond! XD

Imam ručni rad mog frenda, od limenke i staklene boce... =)

PS - kod nas nema lošeg stuffa, sve vrhovi (ok, klincima dobiju sjemenke i šit, jer ne znaju kaj valja, pa im pucketa).

@ Svi - kao što Doggy kaže, nemam fizičkih potreba za travom, ali za cigaretama imam...

Dakle, ovisnik sam... o duhanu....

McPingvin_v2.0
15-08-2007, 01:12
samo heroin stvara fizičku ovisnost, ostalo su psihičke.

15-08-2007, 01:14
Koka stvara fozičku ovisnost...

Zaboravljaš na bijelo... A bijelo je loše koliko i žuto...

McPingvin_v2.0
15-08-2007, 01:34
Koka stvara fozičku ovisnost...

Zaboravljaš na bijelo... A bijelo je loše koliko i žuto...
bar ti ne tvrdiš suprotno od 98% ljudi, uključujući i doktore te kemijske inžinjere.

15-08-2007, 01:42
Akmhhhh...

Ček da ti pojasnim:

Bijelo = Koka(in)

Žuto = Hors (Heroin)

Zašto se hors zove "žuto"?

Zbog sira!

:rotfl:

Šalim se naravno.

Hors ne možeš tucati čist/prljav.

Ako je prečist, ubija, i sto vrijedi i za prljavu drogu.

Zato se prokuha u žlici zajedno sa sokom od limuna, ili još češće ekstraltom limunske kiseline.

Zato žuto...

McPingvin_v2.0
15-08-2007, 01:44
reci mi nešto što ne znam :roll:

inače, osvrtao sam se na ono da koka stvara fizičku ovinost, što nije istina.

15-08-2007, 01:47
Skoči pa reci hop...

Znaš djelovanje koke?

-Ublažuje glad (zato je popularna u modnim krugovima, droga bolemičara)
-Smanjuje bol u mišićima iscrpljenim glađu
-Ubrzava krvotok
-Podižesrčani i krvni tlak

Sve to upućuje na fizičku ovisnost...

Zapravo, pogledaj ovo:

-Travu prestaneš pušiti i nikom ništa: koku prestaneš lajnati i tijelo ti pada u stres.

HalF-DeaD
15-08-2007, 01:52
Cocaine addiction is physical and psychological dependency on the regular use of cocaine.

Source:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cocaine#Addiction

McPingvin_v2.0
15-08-2007, 02:03
Sve to upućuje na fizičku ovisnost...
SVAKA droga ima fizičke posljedice konzumacije. No samo heroin stvara fizičku ovisnost.

HalF-DeaD
15-08-2007, 02:09
jebote pingvin jesi ti pročito moj post gore

McPingvin_v2.0
15-08-2007, 02:24
ček, koi kurac, sam ja spavao kad su govorili da i koka uzrokuje fizičku ovinost il šta? :D

a jebiga, dešava se i najboljim, pa što neće i meni :)

D.E.M.O.
15-08-2007, 02:48
ček, koi *****, sam ja spavao kad su govorili da i koka uzrokuje fizičku ovinost il šta? :D

a jebiga, dešava se i najboljim, pa što neće i meni :)
i meni se desava.. ono kaze nije obradio jutro zemlje a ja pogledo sutra kad ono.. :o

ssalG
15-08-2007, 18:36
a to da se s trave prelazi na jace droge su obicne gluposti kojim vas plase mamice... i meni je stara to tovila u glavu, cak i na "izvanbolnickom ljecenju" su nam to govorili, i svi su se slozili da su to obicne gluposti... da istinu velim, mene vise ne puca ko na pocetku, al to je uvjek tak, tjelo se privikne i treba vise i vise... al covjek treba zbilja biti ocajan da prejde na nest jace...

probal sam dva il tri put speed

par put sam htel probat ex

:boohoo:

Kažeš nisi ovisnik, pušiš travu već 8 godina, a kažeš da možeš prestati kada hoćeš :wink: , probao si par puta speed i par puta si htio probat ex, e ja mislim da ti lagano spadaš u klasični opis narkomana.

POSA
15-08-2007, 18:42
prvo korak je priznavanje da imaš "problem"

mravojed20
15-08-2007, 18:53

Halucinacije su najčešće uzrokovane lošom drogom koju uz to često i "spali" mozak korisnika.

Znam,stvar je u tome što mu nije droga spalila mozak,nego nego ga je uništilo to što jeSvidio vraga. Samo primjer koliko opasne halucinacije mogu biti.

medusa
15-08-2007, 19:27
teško da ćeš postići halucinacije od par puta, osim ako ne ližeš krastače ili piješ sok onog kaktusa (čuo sam da indijanci to koriste u religijske svrhe, kao zbog nekog prosvijetljenja),pušiš gljive, neke weird sintetičke droge s ciljanim načinom djelovanja, ili ako nisi teški narkić i mozak ti je lagano spaljen.

RayDX
15-08-2007, 19:37
Ma droge su sranje, držite se dalje od toga... Bolje igrajte igre

16-08-2007, 03:40
Evo ja sam se upravo otrijeznio, i mogu vam reći:

-Od trave glava ne boli!!!!

McPingvin_v2.0
16-08-2007, 04:04
ne, samo pamet :)

16-08-2007, 04:06
LOL baš...