Pogledaj cijelu verziju : Far Cry 2
Deadwalker
25-08-2008, 07:02
Ma čeka nas odlična igra. Kak mi se čini biti će grafički izvanredna, dobro optimizirana s ogromnom mapom te s potpuno otvorenim gameplayom. Tako barem obećavaju, a posto tu igru radi njihov najbolji studio(onaj u Montrealu) mislim da ne trebamo sumnjat u kvalitetu konačnog proizvoda...Mislim da bi ta igra mogla biti jos bolja od originala...Gledao sam trailere na kojim je opisana izrada igre i kak mi se čini u tu igru je utučena ogromna koičina novca i truda. Jedva čekam...
U pripremi Far Cry 3
Drugi dio još nismo ni zaigrali, a Patrick Redding iz Ubisofta otkriva kako Ubisoft Montreal već neko vrijeme radi na pripremama za treći nastavak sage. Riječ je o serijalu Far Cry kojeg je započeo njemački Crytek, no ugovorom su prava ostala u rukama Ubisofta.
Kako je već poznato, Far Cry 2 nas vodi u afričko okruženje koje se autorima toliko svidjelo da ćemo i u trećem nastavku lutati sličnim krajolikom. Prema riječima ranije spomenutog Reddinga, tropski su otoci trenutno daleko manje privlačni nego prije četiri godine, dok je Afrika očito "in".
GamesMaster
Deadwalker
28-08-2008, 05:19
pa da, ova je jedna od prvih pucačina koja koristi Afriku te njezino okruženje. Čudno mi je sto se to prije nisu sjetili. Ono, afričke đungle, pustinje, savane(grafiči se da to jako lijepo prikazat), puno država na kontitnentu među kojima postoji dosta sukoba, puno građanskih ratova i sl. Mislim, materjala za igru kolko hočeš...
ScorpiuS
28-08-2008, 08:25
Nešto mi tu smrdi. Zašto najavljuju novi Far Cry kad još ni ovog nismo mogli zaigrati. Dali je moguće da će se FC pretvoriti u NFS.
stvarno su uvjereni u uspjeh dvojke čim već planiraju novi dio. ali ne bi trebao bit ponovo u africi.
ScorpiuS
28-08-2008, 08:39
Ma po meni može još jedan nastavak u Africi ako nisu mogli smislit ništa boljeg. Samo se bojim da će sljedeći nastavci biti opet na nekom već prožvakanom teritoriju. Možda bi trebalo bitu u južnoj Ameriki.
Ljudi neka prave igre kako hoću,sve dok je igra dobra i dok je svi igraju.
Samo nek ima sume i njiva i bice dobro, ne volim igre u ogranicenim prostorima.
Pise da namjeravaju prijeci u "Antarkticko" okruzenje.
Valjda Sibir,Grenland ili.....
Uspio si zaokružiti površinu od barem 150 milijuna kvadratnih kilometara. :thumbs2:
Constantine
28-08-2008, 15:35
Kažu da bude slično okruženje afričkom,znači možda australija.
Kažu da bude slično okruženje afričkom,znači možda australija.
Mexico, Južna Amerika, Ekvador? Ring any bells?
a ja naišao na podatak da ostaju u Africi, jer je još mogu iskoristiti na puno načina.
Deadwalker
28-08-2008, 16:53
Čemu sad ova rasprava gdje će biti smjestena radnja far cry-a 3? Pa jos dvojku čekamo pobogu, a i ovo je ionako tema za FC2, so back on topic please...
ScorpiuS
28-08-2008, 17:13
Pise da namjeravaju prijeci u "Antarkticko" okruzenje.
Valjda Sibir,Grenland ili.....
A čime će takvo područje popunit?
Čemu sad ova rasprava gdje će biti smjestena radnja far cry-a 3? Pa jos dvojku čekamo pobogu, a i ovo je ionako tema za FC2, so back on topic please...
pa nema smisla otvarati far cry 3 temu, pa zakaj ne bi tu raspravili o tome :D
ionako se o dvojci zna više/manje sve, samo što nije izašla.
Uspio si zaokružiti površinu od barem 150 milijuna kvadratnih kilometara. :thumbs2:
Erm...dragi Weky.....
PHAIL!
Uzmi zemljovid i tri pribadače, za Sibir, Grenland i Antartiku.
Točke spoji ravnalom.
Izračunaj površinu.
Odo smo mi i na geografiju ili ti ga zemljopis, sve u svemu jedva cekam ovu igru pa nek je stave gdje hoce.
I usput, mislim da ovih 150 miliona nema kompletna planeta sa mjesecom al nejse nismo tu da o tome vodimo diskusiju.
ScorpiuS
28-08-2008, 21:24
Sa OFFTOPIC!!!!
Say it don't spray it. :|
Jesu rekli koja ćemo imat vozila u Far Cryu,te hoće li biti organizirani lovovi na crnce?
I jesu objavili System Requirements?
Ja nisam mislio da stave sve to skupa, niti da stave cijeli Grenland npr.
nego da ce se vjerojatno orijentirat po tome.
Točke spoji ravnalom.
Izračunaj površinu.
Svaka ti cast ako si to izracunao, ali nije malo besmisleno racunat
povrsinu između njih?Pa nisam ja mislio da ce biti sva moguca ledena podrucja
spojena, nego da ce biti jedno od njih vjerojatno.
Far Cry 2 PAX 08: Exclusive PAX Trailer (http://www.gametrailers.com/player/39275.html)
:pray:
Constantine
29-08-2008, 03:05
Izgleda super zbog onog zmaja i vožnje rijekom sa gliserom,ali afrika mi baš ne izgleda kao afrika
kad Far Cry 2 izlazi? Jer na svakom siteu drugačije piše.
mravojed20
29-08-2008, 09:46
Far Cry 2 PAX 08: Exclusive PAX Trailer (http://www.gametrailers.com/player/39275.html)
:pray:
Odličan filmić, toliko malih sitnica ima koje baš obogaćuju igru, samo da neš ne zabrljaju.
Arbiter of Change
29-08-2008, 09:47
Prejak je trailer, posebno ono sa otvaranjem haube, samo što mi je efekt raspada oružja malo... pretjeran.
I da, zmaj se vraća. :)
Stvarno je fenomenalno. Crysis se može sakriti duboko u sjenu iza ove igre :pray: Moram priznati da me ovaj video hypao na igru.
mravojed20
29-08-2008, 09:56
Zvuk kada vraća iščašeni lakat na mjesto je bljaaaak :D Ali cijeli taj filmić mi je nekako usporen, kao da ne radi posve glatko ,treba to optimizirati još. Kada su prikazali onaj gameplay na konzoli sve je išlo fluidno.
Death By Sexy
29-08-2008, 09:57
realnost ftw
ScorpiuS
29-08-2008, 09:57
Pa raspadanje oružja se može dogodit. Jednostavno se pregrije i... paff! Ali mora da će naš lik (kojeg izaberemo) biti pravi rambo. Mislim stvarno, tko može slomljenu ruku samo tako vratit na mesto i nastavit.
Ne znam, budemo vidjeli, nekako imam dojam da je grafički igra naprednija od Crysisa, ali da je bolje optimizirana. Bar imam takav filing za osjećaj :D
Nego, vjerojatno je rečeno već milijun puta... ali, kada izlazi igra?
Death By Sexy
29-08-2008, 09:59
da super izgleda to dok si iščašenu ruku vrati na mjesto i dok si šrapnela vadi.. samo mislim da će to dosta usporiti igru.. ine sviđa mi se sistem mape koliko god realan bio... ali vidjet ćemo
Sickmanno1
29-08-2008, 09:59
Navodno 21.10.2008...
Arbiter of Change
29-08-2008, 10:08
da super izgleda to dok si iščašenu ruku vrati na mjesto i dok si šrapnela vadi.. samo mislim da će to dosta usporiti igru.. ine sviđa mi se sistem mape koliko god realan bio... ali vidjet ćemo
Osobno se nadam malo sporijem tempu u ovom vremenu frenetičnih pucačina (uvijek se sjetim Vietconga i koliko si tamo morao biti oprezan), a mapa je OK, samo što ona strelica koja tebe predstavlja malo odstupa od realnosti... ali onda opet, pretpostavljam da je previše tražiti da se većina "hardcore FPS gam0rza" zna orijentirati pomoću 100% realne karte. :)
@Sexy, mapa je zakon, dobro došla promjena. Unosi ogromnu dozu realnosti u igru. A za šrapnele bumo vidjeli, nebi smjelo previše usporiti igru pošto ih ne vadiš automatski, već sam biraš kad se želiš ozdraviti...
@Sickmanno, hvala na info. Curi je rođendan 20.10, tak da joj mogu kupiti FaCRY za rođendan, a pošto ona ne igra igre, bu rekla da si ga ja uzmem 8)
ScorpiuS
29-08-2008, 10:19
Gade! LoL!!!
Ja bi želio vidjeti 100% realnu kartu u nekom FPS. Jednostavno mi je ovo standrdno.
Navodno 21.10.2008...
tko će to dočekati.. mene najviše zanima kako će/su obavili/ti famoznu optimizaciju, tj. hoće li moći neka med. range konfiguracija ugodno vrtiti igru na high postavkama :)
Ja očekujem da bum ga vrtio na med/high kombinaciji pri 1280x1024, bez AA ali sa uključenim AF na 4x.
ScorpiuS
29-08-2008, 11:06
Minimum: Pentium 4 3.2 GHz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better, 1 GB RAM, NVidia 6800 or ATI X1650 or better; must support Pixel Shader 3.0
Recommended: Intel Core 2 Duo Family, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom or better, 2 GB RAM, NVidia 8600 GTS or better, ATI X1900 or better
Ovo je službena informacija i mislim da su obavili odličan posao sa time
ak će se stvarno držati tog, svaka im dala :pray:
KingTomy
29-08-2008, 11:09
Ja očekujem da bum na max sve pičio... :D
4 GB ram 800 mhz, kingmax
8800 gtx, 768 mb
intel c2d e6750 @2.66 ghz
sigurno neće biti zahtjevnije od Crysisa, kojeg sam pičio glatko na high dok nije doslo do masovnih borbi kada je samo nekad zaštucalo.
Na Recommended dodaj barem još 50% gore, to ti onda ispadne realna cifra.
Znači Recommended bi bio ovakav:
C2D - bilo koji
AMD x2 6000+
3GB RAM
nVidia 8800GT
ATI HD4850
- znate da proizvođači nemoralno lažu oko recommended specifikacija. Minimalne su uvijek točne, ali recommended oni pišu valjda prema Medium detaljima pri 1280x1024, bez AA i AF pri 25-30 FPS-a average.
Ne, krivo sam napisao, mislio sam na 4850 :(
3870 serija ti je u rangu sa 8800GT... otprilike.
EDIT: Nestao čovjeku post :o
Onda možete i ovaj obrisati :(
Hehehe, ovo je dobro. :rotfl:
Prvo vidim da je Bartuc napisao 8800GT i HD4870
Zatim ja napišem post u kojem se čudim kako to da su te dvije kartice u istom rangu, i pogledam opet post od Bartuca kada ono piše HD4850.Onda kažem ,aha, to je već bolje, to su manje-više u istom rangu i izbrišem svoj post.Mislio sam da su me oči prevarile ali ipak nisu, pisalo je HD4870. :rotfl:
ScorpiuS
29-08-2008, 11:21
Ma svakom drugom gameru će to na max pičit. Predobar su posap napravili.
Hidraulicar Kreso
29-08-2008, 12:39
ja budem bio zadovoljan ako to meni uopće bude radilo :)
IGoR_2803
29-08-2008, 13:18
ak meni ne bu radilo na hd3850 i klokanome brisbaneu na 2.4 zadovoljavajuce na barem mid detaljima odricem se igre... jedine igre zbog kojih bi u dogledno vrijeme kupovao novi komp su s2 i d3... ali vjerujem da ce one raditi... blizzard ftw! :)
I jos usto pbit pola nacije haha :)
Ma nema veze igra je super, dosta bolja od crysis-a. Za nekih 6-7 dana je mozemo ocekivat vjerovatno.
IGoR_2803
29-08-2008, 13:42
SZa nekih 6-7 dana je mozemo ocekivat vjerovatno.
wtf?! kakvih 6-7 dana? igra izlazi u drugoj polovici listopada...
Točke spoji ravnalom.
Izračunaj površinu.
Krivo si mu skuzio post :D
Neznam jeste li vidjeli ovaj video.
Far Cry 2 GC 2008: Narrative Designer Interview (http://www.gametrailers.com/player/39279.html?type=flv)
Obratite posebno pažnju na otvorenost mape @ 2:32 (velika površina pustinje)
Bit će putovanja :D
Neznam jeste li vidjeli ovaj video.
Far Cry 2 GC 2008: Narrative Designer Interview (http://www.gametrailers.com/player/39279.html?type=flv)
Obratite posebno pažnju na otvorenost mape @ 2:32 (velika površina pustinje)
Bit će putovanja :D
Bit će izgubljenih živaca samo. :(
mravojed20
29-08-2008, 15:23
Zašto? Pa super je ako je svijet otvoren, ima brdo vozila koja možemo koristiti, samo još nije jasno kakvo je ono čudo vozio kroz pustinju..
Super je ako imaš hrpu živaca ako nemreš zbog nekog buga npr. nać vozilo u blizini od 10 km. :|
ScorpiuS
29-08-2008, 15:44
A oče li biti motorina u igri? Baš bi bilo odlično kad bi bilo. Dođem to neprijateljske baze, parkiram motorin, pokoljem ih svih, skupim dokumente, vratim se motorinu i pičim natrag.
Kaj bi još? Avione, mopede, formule? :|
I ovo je previše vozila. :D
ScorpiuS
29-08-2008, 15:50
Ma ne treba avioni i formule. Može samo mopede! :D
Pa koliko su vozila stavili? 14? Ili tu negdje. Uklonit jednu i zamjeniti ga sa motorinčekom bi bilo razumno.
Aaa, what the hech, uvjek če biti modova.
Da. Uvijek će biti modova. Trk na http://www.moddb.comSi pogledaj kaj je u pripremi za GTA IV i FC2. :D
ScorpiuS
29-08-2008, 16:00
Još se nisu ni upoznali sa igrom i njezinim komponentama, a već najavljuju modove?
Arbiter of Change
29-08-2008, 16:12
Ili poznavanje originalnog sandbox editora.
Moddb je poznat po izdavanju modova par dana nakon izlaska igre. :pray:
Kaj bi još? Avione, mopede, formule? :|
I ovo je previše vozila. :D
vidio sam model aviona tipa cesna u jednom videu :pray:
Voziv? ili samo dodatani polygoni?
e sad, bio je među vozilima, ali prizemljen..
negdje iza polovice videa, kad prikazuju modele u igri...
LgXqgFhpR-A
edit: gledaj od 3:04
mravojed20
29-08-2008, 16:47
Fora je što mapu možeš držati u jednoj ruci dok drugom upravljaš volanom i voziš se. :D
Vidim po komentarima na forumima, jutubu i gametrailers stranici da velika većina iščekuje igru.
Da. Uvijek će biti modova. Trk na http://www.moddb.comSi pogledaj kaj je u pripremi za GTA IV i FC2. :D
daj direkt linkove nis nisam naso na sajtu
Ementaler
29-08-2008, 16:49
Drugi još nije izašao a već se priča o trećem nastavku Far Crya :)
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2255&select=27
Dvojka se nestrpljivo očekuje... igra bi trebala biti prejebena
pročitaj stranicu, dvije prije ove, prije nego postaš :D
wtf?! kakvih 6-7 dana? igra izlazi u drugoj polovici listopada...
Bio je datum na metacriticu 3 septembar, a sad ne znam jesul sta mijenjali.
daj direkt linkove nis nisam naso na sajtu
Maknuli su ga... :twisted: :twisted:
http://www.moddb.com/games/far-cry-2
Za GTA IV
http://www.moddb.com/games/grand-theft-auto-iv/mods
:pray: :pray: :pray: :pray:
ScorpiuS
29-08-2008, 20:01
e sad, bio je među vozilima, ali prizemljen..
negdje iza polovice videa, kad prikazuju modele u igri...
LgXqgFhpR-A
edit: gledaj od 3:04
Vjerujem da će ga biti moguće vozit. Nekim čudom ga nisam primjetio kad sam prvi put to gledao.
Arbiter of Change
29-08-2008, 21:07
pročitaj stranicu, dvije prije ove, prije nego postaš :D
Tako ti je to kad strika Ementaler posta samo onda kada može reklamirati HCL. :)
KingTomy
29-08-2008, 22:22
Hm, ako će igra imati multiplayer (naravno da hoće :D) i uz takav editor postoji jako, jako velika vjerojatnost da će mp ownati i da ovu igru morate imati original :D Igra može postati americas army gdje u velikoj africi vidite samo točkicu i pucate na nju, može biti klasična ambush mapa, može biti co-op modova protiv pametno postavljenih NPC-a...omg. Own.
crysis pada...naveliko (barem po onome što sam vidio, a i grafika mi je simpatičnija)
ScorpiuS
29-08-2008, 22:25
Pa naravno. Uz takvi editor i svaka će budala moći napraviti svoju mega mapu. A svima serverima ćeš viđat samo custom mape.
U ovom posljednjem PAX video.
Kako mi ovo raspadanje oružja ide na živce, u apsolutno svim igrama, svim.
Kalašnjikov je napravljen tako da u najgorim uvjetima snijega i pijeska radi s jednakom učinkovitošću, i to za 20 godina kao i prvoga dana.
A ne ovaj lik, oružje mu se praktički polomi na komade... u rukama.
Nit realno, nit korisno. Jednostavno frustrirajuće iskustvo kad se pljuca raspadne, a vama ostane devetmilimetarski pištolj za pola militarističkog kampa.
istina, dobiješ dojam kao da je on u Africi 30 godina, i da se napucava s istim oružjem.. al ajde, barem su pokazali trud oko inovacija, a to pozdravljam.
I da, igra će pokositi Crysis, naveliko.
U ovom posljednjem PAX video.
Kako mi ovo raspadanje oružja ide na živce, u apsolutno svim igrama, svim.
Kalašnjikov je napravljen tako da u najgorim uvjetima snijega i pijeska radi s jednakom učinkovitošću, i to za 20 godina kao i prvoga dana.
A ne ovaj lik, oružje mu se praktički polomi na komade... u rukama.
Nit realno, nit korisno. Jednostavno frustrirajuće iskustvo kad se pljuca raspadne, a vama ostane devetmilimetarski pištolj za pola militarističkog kampa.
hehe istina malo su pretjerali s tim ono oruzje se sjebe nakon nekoliko godina a ne u par dana
inace mislim da su rekli da se jedino ak47 nece moc sjebat niti zaglavit
ScorpiuS
30-08-2008, 05:53
U onom traileru gdje mu se raspalo oružje vidi se da ga je on koristio odkad je započeo sa igranjem. Ona je pljuca ispalila 1000 metaka min. U CoJ mi to nije toliko smetalo iako se prečesto događalo, a neće ni ovdje.
1aB2lmtjl7QSniš novo, al da vas zagrije za igru :D
ScorpiuS
30-08-2008, 11:42
¸E bome me zagrijalo. Ali, zašto, o zašto nije rekao nešto više o MP.
Pa oni to čuvaju kao "zmija noge".Ovo je doznato od pouzdnog izvora,tako da,bez pitanja.
Arbiter of Change
30-08-2008, 11:44
Ja bi iskreno da bude SP orijentirana igra, tako da bar dobijemo neki pošteni SP FPS naslov nakon dugo vremena (većina danas ubaci SP dio samo tako, da te pripremi za MP i da se mi ostali ne žalimo). Fingers crossed. :)
ScorpiuS
30-08-2008, 13:14
Svaka danas igra ima MP i vjerujem da će se u Ubisoftu naradti da barem dosegnu ono što je CoD4 napravio.
CoD se ne može skinuti s trona, barem do sada to nitko nije uspio, ali Far Cry itekako ima potencijala da učini takvo što.
al opet, veselim se SP komponenti, MP me gotovo pa ne zanima :D
Samo nedaj bog da urade ono što je EA uradio od battlefielda.To jest,da mape budu ili prevelike,tako da bude dosta praznog hoda,ili da bude na mapama previše igrača,koji će uzrokovati prepoznatljivi LAG.Ako to urade,GAME OVER.
Far Cry 1 je imao prevelike mape za MP. :cry:
Deadwalker
30-08-2008, 18:02
Kak mi se čini ova igra će imati jako dobru SP i MP komponentu. Mislim da nas očekuje hit jeseni, a Ubisoft zna napravit igru kak spada...Uz novog stalker-a imat ćemo jos jednu fenomenalnu pucačinu, jedva čekam
Ja bi iskreno da bude SP orijentirana igra, tako da bar dobijemo neki pošteni SP FPS naslov nakon dugo vremena (većina danas ubaci SP dio samo tako, da te pripremi za MP i da se mi ostali ne žalimo). Fingers crossed. :)
Pa sve cinjenice govore da je SP igre najmocniji dio.
Samo o njemu se i razglaba posljednjih godinu dana. 8)
Samo neka, što se mene tiče, MP može izumrijeti, meni nebu falio :P
Arbiter of Change
30-08-2008, 22:25
Je, ali samo se nadam kako ekipa ne misli da će ih samo ovi fičrsi spasiti... želim malo više mesa na priči ovaj put (smiješno mi je kako se žanr stalno natječe u ovim manjim stvarima, a nitko ne shvaća da bi jedna spektakularna priča uzdigla igru više nego bilo koji fičr... druga je stvar što većinu to ne zanima, eh).
ScorpiuS
31-08-2008, 06:47
[quote="Arbiter of Change":176glbog]Ja bi iskreno da bude SP orijentirana igra, tako da bar dobijemo neki pošteni SP FPS naslov nakon dugo vremena (većina danas ubaci SP dio samo tako, da te pripremi za MP i da se mi ostali ne žalimo). Fingers crossed. :)
Je, ali samo se nadam kako ekipa ne misli da će ih samo ovi fičrsi spasiti... želim malo više mesa na priči ovaj put (smiješno mi je kako se žanr stalno natječe u ovim manjim stvarima, a nitko ne shvaća da bi jedna spektakularna priča uzdigla igru više nego bilo koji fičr... druga je stvar što većinu to ne zanima, eh).[/quote:176glbog]
Potpuno se slažem. Pa, ja sam neke igre pošao samo radi priče. Ali imam loš osjećaj, Far Cry nije imao neku moćnu priču, a ne želim da se isto dogodi i dvici. Nisu ništa rekli priči osim da je glavni lik bolestan i treba ljekove, te da su tu dvije frakcije koje treba prevariti da bi nam otkrili gdje se skirva glavni negativac. Jednolično, za sad.
pa detalje o priči ne smiju ispričati.. + toliko su o igri rekli, da bi odavanje daljnjeg razvoja priče bilo previše :D
Arbiter of Change
31-08-2008, 09:48
pa detalje o priči ne smiju ispričati.. + toliko su o igri rekli, da bi odavanje daljnjeg razvoja priče bilo previše :D
Zapravo, toliko je toga već sada otkriveno (inače, to je postao trend next-gen PR; otkrij gotovo sve što ima u igri kako bi namamio igrače) tako da je priča jedino što bi me moglo iznenaditi. Meni bi baš bilo fora da sam otkriješ kako možeš otvoriti haubu i poigrati se autom, ali ne, treba sve otkriti za one koji ne prisrmrde manualu.
Zapravo, toliko je toga već sada otkriveno (inače, to je postao trend next-gen PR; otkrij gotovo sve što ima u igri kako bi namamio igrače) tako da je priča jedino što bi me moglo iznenaditi. Meni bi baš bilo fora da sam otkriješ kako možeš otvoriti haubu i poigrati se autom, ali ne, treba sve otkriti za one koji ne prisrmrde manualu.
ma dobro.. u 50km kvadratnih su sigurno natrpali još ohohooho toga za što nam nisu rekli ;)
ScorpiuS
31-08-2008, 10:55
Ono što sam ja vidio je to da kad ti se pokvari prijevozno sredstvo, da samo iziđeš i okreneš dva puta ključom i gotovo. Naravno to ne vrijedi za avion. A biti će u igri.
nece bit aviona u igri.mozda ce bit kao objekat al brijem se nebu dal vozit osim onog paraglajdera
nece bit aviona u igri.mozda ce bit kao objekat al brijem se nebu dal vozit osim onog paraglajdera
Još bolje. :D
mravojed20
31-08-2008, 13:27
Voziš se s onim paraglajderom i tražiš neku zebru i zabiješ joj se u guzicu s njim...Ova igra mi neće nikad dosaditi.
Voziš se s onim paraglajderom i tražiš neku zebru i zabiješ joj se u guzicu s njim...Ova igra mi neće nikad dosaditi.
Kaj je to moguće :shock: Jel ima video?
mravojed20
31-08-2008, 13:32
Ma ne...nema video, ja naglas govorim šta ću raditi u igri :D
I sigurno će biti moguće, ne znam zašto ne bi bilo, skužiš zebru iz zraka i zabiješ se u nju.. isto ko da se zabiješ u drvo, kuću..morate bit maštoviti malo :D
Zapneš na žirafu sa paraglajderom :rotfl: :rotfl:
ScorpiuS
31-08-2008, 20:14
LOL!!!! A jeli rečeno koje će sve živine biti?
m374L#34d
03-09-2008, 00:15
Sigurno sve zivotinje koje zive u Africi.
Mislim da je mravojed izumeo novi sport http://www.emoticons.free.fr/smileys/Emotion-LOL/rofl2.gif
da sigurno od sve od nekih desetak tisuca vrsta
m374L#34d
03-09-2008, 08:58
Mislio sam samo na vece zivotinje.
Mislio sam samo na vece zivotinje.
rekli su da će biti: ganua, vodenih bizona, gazela, zebri, za slonove i nosoroge nisam siguran, nikakvih mesojeda.
Da bar ima mesojeda. Namamiš nekog lika u jamu punu zmija :pray:
Da bar ima mesojeda. Namamiš nekog lika u jamu punu zmija :pray:
jbg, neće ih biti.
al zato će biti modova.
Stvarno bi bilo zanimljivo da to možeš napravit. :pray:
Evo službeno je objavljeno da FarCry2 izlazi 24.10.2008 istovremeno
za PC,PS3 i XBox360!!! :D :D
24.10,ha?ako ga odgode logano ću popizditi...
ScorpiuS
06-09-2008, 22:01
Dan prije mog rođendana. Hmmm... Nešto ih puno izlazi u skladu s mojim rođendanom.
Rex Regis.cro
07-09-2008, 02:14
Sve me je prpa da će igra biti malo monotona, valjda neće. Ali modovi za nju će biti odlični, to je sigurno.
ScorpiuS
07-09-2008, 06:38
Neće biti monotona, prevelika je sloboda za to. Zamo me zanima zašto ste se svi nabrijali oko modova za ovu igru????
Ne znam da li ste već vidjeli/postali ovaj trailer, ali je fenomenalan :pray: Bilo bu tu taktiziranja :pray:
http://www.gametrailers.com/player/37210.html
Ih pa valja se nacekat jos ove igre. Al valjda vrijedi :)
Arbiter of Change
07-09-2008, 14:19
Ne znam da li ste već vidjeli/postali ovaj trailer, ali je fenomenalan :pray: Bilo bu tu taktiziranja :pray:
Meni je samo smiješno što to zapravo nisu nove fore, nego su konačno predstavljene na "točan" način (ono, kad napucaš spremnik municije meci letaju uokolo i detoniranje dok se ti voziš u autu... baš filmski).
Ma meni se više sviđaju fore sa snajperom :D Raniš jednog, da dođe drugi, radniš drugog da dođe treči i naslažeš sve neprijatelje iz baze na jednu hrpu :D
Arbiter of Change
07-09-2008, 14:25
Iskreno, nadam se da neće ići tako lagano (ono, lik vidi gomilu leševa i jednog živog drugara i sad on odluči kopati po leševima da dođe do njega), nego da će likovi ući u neki "red alert" mod, upaliti globalni alarm ili tako nešto... sve sa svrhom pronalaska našeg wannabe snajperiste, naravno. :)
Ma meni se više sviđaju fore sa snajperom :D Raniš jednog, da dođe drugi, radniš drugog da dođe treči i naslažeš sve neprijatelje iz baze na jednu hrpu :D
Ebiga onda, nije fer da su tako glupi :rotfl:
Kak rade AI-e u zadnje vrijeme ili još bolje od početka FPS žanra, nemoj se čuditi da bu bilo tak da se spotakne na lešinu da dođe vidjeti zašto mu se drug lovi za nogu :D
Ali moram priznati da jedva čekam igru. Izgleda mi fenomenalno, usudio bi se reč bolje od Crysisa zato kaj nema nano suita i zato kaj nema ejlijena. Možda nagovorim staroga da si zeme komp da može igrati tu igru, pa mu dam svoj komp, a meni ubode novoga 8) Teško ali nije nemoguće, ali je teško :D
Ma i ja je jedva cekam, a bice bolja AI za nekih 50-tak godina :)
Ma ko ga sisa, vazno je da se igra, da je prica dobra i grafika ;)
Ja cu mozda da kupim onu 8800 GTS, jer ova moja ati x1950pro, nece moc vuc igre na high!
O crni Batruče, o kada li ćeš naučiti da iscenirani traileri i game clipovi nisu primjenjivi u krajnjoj igri.
Ako mi daš jedan jedini primjer, i ovo će biti takvo kakvo jeste.
Takav je bio slučaj sa Crysisom... Ona početna animacija... Ako ono napraviš onda stvarno...
O crni Batruče, o kada li ćeš naučiti da iscenirani traileri i game clipovi nisu primjenjivi u krajnjoj igri.
Ne kužim kaj ti nije jasno, pa ono je InGame filmek... Zašto nebi bilo moguće?
Drugo kada nekaj u animaciji prikažu, normalno da to nemreš u igri napraviti pošto je to ANIMACIJA. Ali ovo je ingame filmek, frajer je snimao kaj se dešava dok je igrao!? Nemam razloga sumnjati u to.
Svašta mogu promijenit...
bezimeni
07-09-2008, 17:02
Baš pogledao filmek.Ovo bu jedna od najbolja igra svih vremena. Jedva čekam. Kakve avanture,rpgovi,rts-ovi...daj ti meni ovakve otvorene prostore i pušku sa optikom i veselje može početi .
To se trazi, lijepa optika :)
...daj ti meni ovakve otvorene prostore i pušku sa optikom i veselje može početi .
Obožavam takve igre, pogotovo ako imaš sniper sa prigušivačem pa poskidaš čitav odred vojnika bez da otkriju od kud ih vrebaš. Inače mi je sniper najdraže oružje, zato i obožavam stalerka pošto ima tako dobrih optika u igri :pray:
Arbiter of Change
07-09-2008, 18:02
Pesimisti bi rekli skripte brate Bartuče, ali mislim da je snimka stvarna (ono, vidi se da dood zapne malo kad ide do ovoga i općenito ne izgleda dovoljno naštimano da bude skripta (ali ono, moguće je da ono žele da mi to mislimo)). :)
Pa normalno da je skripta, skripta koja se aktivira kad lik vidi palog druga. Ne vidim razlog zašto to nebi funkcioniralo, svaki lik ima svoj line of sight i kada primjeti da se nekaj dešava, aktivira mu se skripta koja govori kaj da napravi... Ako programeri nisu u stanju napraviti takve skriptice, onda neka prodaju perece i slance na Cvjetnom.
ScorpiuS
07-09-2008, 21:07
...daj ti meni ovakve otvorene prostore i pušku sa optikom i veselje može početi .
Obožavam takve igre, pogotovo ako imaš sniper sa prigušivačem pa poskidaš čitav odred vojnika bez da otkriju od kud ih vrebaš. Inače mi je sniper najdraže oružje, zato i obožavam stalerka pošto ima tako dobrih optika u igri :pray:
Jednom klao sa snajpačom u Stalkeru nisu ni znali odakle će doči drugi metak. Snipe>Headshoot>Sprint na drugu stranu mape>[repeat]S
OT: In game traileri lako mogu preći u cijelu igru. Dokaz su starije igre gdje ih je većina i imala takve treilere.
Drugo kada nekaj u animaciji prikažu, normalno da to nemreš u igri napraviti pošto je to ANIMACIJA. Ali ovo je ingame filmek, frajer je snimao kaj se dešava dok je igrao!? Nemam razloga sumnjati u to.
Ne znam, meni je iskustvo pokazalo da to tako ne funkcionira. Jel se možda sjećaš onog starog prezentacijskog filma za half life 2 interakciju i fiziku, kojem smo se svi divili koliko stavlja igrivost na novu razinu.
Naime, ista ta igra je došla, i kao takva nije pružila ni pola tog filma.
S druge strane, instinkt ti govori da ćeš u žaru bitke prvo zapucati u čovjeka, i to u glavu ukoliko je moguće. Okoliš se tako rijetko koristi za ubistva u igrama da takve stvari postoje samo na takvim predefiniranim filmovima.
Usput, kad čovjeka pogodiš, on počne urlikati, te ga nitko ne treba vidjeti jer ga čuje.
No, zar nisu oni trenirani vojnici. Ne znam, mene su učili da ukoliko vidim unesrećenog vojnika, on je vrlo vjerojatno tek mamac za tebe, inače bi bio odavno mrtav, a to se apsolutno kosi s videom, jer negira svaku vojnu obuku na planeti.
Takav je bio slučaj sa Crysisom... Ona početna animacija... Ako ono napraviš onda stvarno...
to je nemoguće izvesti,garant...
@ W3DR4N...
Meni dobro dođe ta interakcija sa okolišem. Nekako mi dodaje replay value baš zato što imam više opcija kako ću proć pojedinu akciju. Evo sada nešto sitno igram Crysis i sve mi je novo pošto idem potpuno novim putevima. Samo takva otvorena mapa ti da kod svakog prelaska novu dimenziju u igri, a kamoli još da imaš taktiziranje uz pomoć okoliša i objekata.
Ali slažem se s ovim što pričaš u vezi ranjenog vojnika. Nekak je u Traileru čudno reagirao vojnik kad si mu ranio druga. Kao da se neprirodno trznuo i odmah odjurio liku u pomoć, trebali su napraviti malo bolju skriptu da on prvo provjeri okolinu ili pozove pojačanje pa da izvlače ranjenog. Ali ne znam, bumo vidli kad igra izađe kako će to funkcionirati. Nadam se da bu dobro pošto stvarno nemaš puno FPS-a sa dobrim AI-em. Jedino mi pada FEAR na pamet kao primjer solidnog AI-a, ali niti on nije bez mana.
@ W3DR4N...
Ali slažem se s ovim što pričaš u vezi ranjenog vojnika. Nekak je u Traileru čudno reagirao vojnik kad si mu ranio druga. Kao da se neprirodno trznuo i odmah odjurio liku u pomoć,
možda mu je to bio brat...
Moze bit da su ubaceni fajlovi za krvno srodstvo :)
Mister_No
12-09-2008, 19:36
off-topic:
nadam se da ce moja nova graficka zadovoljiti u far cry 2.cini se da ce ovo biti odlicna igra
nju console gamepaly filmic http://www.g4tv.com/trailers/hdvideos/2 ... x_360.html (http://www.g4tv.com/trailers/hdvideos/28315/Far_Cry_2_DirectFeed_Mission_Gameplay_1_Xbox_360.h tml)
grafika nije bas nes valjda ce na pc bit bolja
nju console gamepaly filmic http://www.g4tv.com/trailers/hdvideos/2 ... x_360.html (http://www.g4tv.com/trailers/hdvideos/28315/Far_Cry_2_DirectFeed_Mission_Gameplay_1_Xbox_360.h tml)
grafika nije bas nes valjda ce na pc bit bolja
Onda nisi vidio ovo :D
http://www.gametrailers.com/player/39189.html?type=flv
Znam da jesi =)
meni nije jasno ako crysis nije mogao na xbox360 kako će ovo vrtiti na xbox360 ? :(
pa vidi kakva je grafika na konzolama,cisti prosjek
http://i6.photobucket.com/albums/y208/XL5/fc2map.jpgSmapa od igre koja ce bit velka 10x5km
vecina je vjerojatno zivjela u zabludi 50x50km lol
Ma sta ce visa, valja se napjesacit :)
Ja nemam polozeno tako da ne smijem vozit :)
http://i6.photobucket.com/albums/y208/XL5/fc2map.jpg mapa od igre koja ce bit velka 10x5km
vecina je vjerojatno zivjela u zabludi 50x50km lol
sumnjam da bi tak lagali o dimenzijama mape..
edit: fkt, kaj su rekli da ce biti 50km kvadratnih? ak da, onda sam krivo racunao cijelo vrijeme :(
joj :yuck:
u svim igrama je kao na računalima ili ako ne i bolja...
Deadwalker
17-09-2008, 08:14
ne može biti ista a kamoli bolja posto monitori imaju puno veće rezolucije te su računala u stanju prikazivati detaljnije teksture...Videl sam ja igre i na PS3-u i na Xbox-u 360 i mogu reći da sve igre izgledaju boje na mojoj konfi na full detaljima...Jos kad si kupim 22" lcd, ma milina
mislio sam na Far Cry 2 na konzolama
Hidraulicar Kreso
17-09-2008, 19:57
evo na system requirements lab možete vidjeti zahtjevanja za far cry 2
FAIL: Sorry, your video card does not meet this recommended requirement. Upgrading to a more powerful video card will make all your applications look better. Click the 'We Recommend' button to see some great options.
Bullshit!!
evo na system requirements lab možete vidjeti zahtjevanja za far cry 2
LINK?
Hidraulicar Kreso
17-09-2008, 20:45
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
evo pa si sam nađi
hehe, prelazim recommended :D
FAR CRY 2 Recommended:
FAIL
FAIL: Sorry, your computer does not have enough Free Disk Space to meet this minimum requirement. Maybe it's time to buy another hard drive. Click 'We Recommend' to get all the disk space you need.
Samo zbog toga mi je cijeli FAIL? WTF??
Hidraulicar Kreso
17-09-2008, 21:06
FAR CRY 2 Recommended:
FAIL
FAIL: Sorry, your computer does not have enough Free Disk Space to meet this minimum requirement. Maybe it's time to buy another hard drive. Click 'We Recommend' to get all the disk space you need.
Samo zbog toga mi je cijeli FAIL? WTF??
a malo je servis glup, ali da je toliko blesav :shock: :)
Fakat bolesno :rotfl: :rotfl:
Samo zbog harda mi sruši ocjenu lol
Dobro. Vidio sam da ostalo prelazi rec. tako da nemam frke :pray:
Edi Sm187
17-09-2008, 21:39
Meni je čak i prošao Hard disk test.
Pao je na ostalom...
mravojed20
17-09-2008, 21:59
Mac novih filmića:
http://www.gametrailers.com/game/5229.html
EDIT: pogledao tek dvije minute prvog filmića,ajme gušta :pray:
IGoR_2803
17-09-2008, 22:05
taj system requirements lab je zadnje govno, a vi se u njeg pouzdate... :?
Mac novih filmića:
jel to gameplay sa konzola? jer grafika nije onakva kakvoj sam se nadao.. :roll:
pogledaj tu kad u vodi pliva, pa izgleda katastrofa: http://www.gametrailers.com/player/40109.html?type=
Deadwalker
17-09-2008, 22:22
Ja mislim da je to gameplay sa konzola jer grafika definitno će izgledat bolje na pc-u. Btw, Ubisoft u zadnje vrijeme najvise marketinski tjera konzole i vise-manje njihov sav promotivni materijal tiče se konzola
brijem da nije s konzola jer nema onog pres Y kad stavi nisan preko oruzja na podu,a to sam prije vidio u console gameplayu i hud je premali za konzole
izgleda da se nisu previse trudili oko grafike tak da na PC ne odstupa od one s konzola da se nebi bunili ovi koji ce igrat na konzolama a takvi su vecina
mravojed20
17-09-2008, 23:00
Mac novih filmića:
jel to gameplay sa konzola? jer grafika nije onakva kakvoj sam se nadao.. :roll:
pogledaj tu kad u vodi pliva, pa izgleda katastrofa: http://www.gametrailers.com/player/40109.html?type=
Sad sam skinuo sve u HD kvaliteti( moš mislit kako je ovo s gametrailersa pravi HD)
Ne znam je li PC ili konzola, ali uzmi u obzir da je kvaliteta slike na svim ovim filmićima loša, HD verzija izgleda skroz bezveze, pogledaj screenshotove i vidjet ćeš kako je na PC-u.
Ipak, čak i ovako izgleda apsolutno prekrasno, mesnatije i "toplije" od Crysisa, ponajviše zbog odlično animiranih pokreta lika iz prvog lica, kod reloada, pucanja, liječenja itd..
Ovo gore kad pliva u vodi.. Pazi, naslov je NIGHT gameplay a vidi se savršeno, znači podignuli su brightness totalno, kaliteta slike je očajna, vide se "kockice" na vodi doslovno, ne brini neće tako izgledati u 1680x1050 na max. I uzmi u obzir da su na površini vode lopoči i tak te gluposti, voda je skroz ustajala i mutna, nije to ko ocean u Crysisu, sve bistro i plavo.
Ali ono što mene stvarno fascinira, više od vrhunske grafike, je zvuk koji je nenadjebiv. ovakvu kvalitetu i raznolikost zvukova nisam nikad u nekoj igri čuo.
EDIT:
Kiklope ti imaš čudan ukus, ti si rekao da STALKER grafički izgleda ko PRVI CoD.
Ako ovo nije vrhunska grafika onda stvarno..
PC verzija
http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=4062
imao je i Crysis mutne vode :P strah me da će sistem ranjavanja biti loše riješen, to mi se ne sviđa + malarija koju su ubacili, to mje isto bzvz.. onda su izbacili i prone poziciju, al kaj se zvuka i šarenila grafike tiče, sve 5 :D
mravojed20
17-09-2008, 23:18
Možeš malariju dobit? I tebi to loše?Ajme pa to je zakon :D
Prone nema jer je visoka trava,legneš i ne vidiš ništa, odeš na crouch i taman je.
Možeš malariju dobit? I tebi to loše?Ajme pa to je zakon :D
Prone nema jer je visoka trava,legneš i ne vidiš ništa, odeš na crouch i taman je.
svejedno, nije visoka trava preko cijele mape.. loš potez razvojnog tima, al eto, možda se predomislim nakon što kupim igru .
Constantine
17-09-2008, 23:40
Mac novih filmića:
Pogledao sam ih sve,grafika je odlična,AI mi se sviđa,ma sve je super,pogotovo vožnja gliserom.
Arbiter of Change
18-09-2008, 12:04
Jako dobri filmovi (ono stalkanje neprijatelja u sunrise-u je predobro), ali izgleda da AI stvarno neće biti nešto iznad očekivanog (pogledajte onaj afternoon film kad lik roketira po kampu i vojnici uzvraćaju paljbu, a 10 metara dalje drugi lik stoji na straži kao da se ništa ne događa.
Punjenje zolje je perfektno. :)
Deadwalker
18-09-2008, 12:11
Jako dobri filmovi (ono stalkanje neprijatelja u sunrise-u je predobro), ali izgleda da AI stvarno neće biti nešto iznad očekivanog (pogledajte onaj afternoon film kad lik roketira po kampu i vojnici uzvraćaju paljbu, a 10 metara dalje drugi lik stoji na straži kao da se ništa ne događa.
Punjenje zolje je perfektno. :)
Da, baratanje oružjem u igri mi fenomenalno izgleda, nekako najrealnije do sada kaj sam videl...A glede AI kaj si spomenul, možda je to nekakav bug samo jer kolko sam primjetio u prijasnjim gameplay videima AI odrađuje solidan posao...
D.E.M.O.
24-09-2008, 20:25
far cry 2 na ultra high sa directx10
5Nlyjz5s ... re=related (5Nlyjz5spAc&feature=related)
IGoR_2803
24-09-2008, 20:26
far cry 2 na ultra high sa directx10
5Nlyjz5s ... re=related (5Nlyjz5spAc&feature=related)
koja je svrha toga kad sa na jubitou ništa ne razaznaje?
kad će ovo?već lagano gubim živce...
KingTomy
24-09-2008, 22:03
24.10.
Mac novih filmića:
daj pa ovo NIJE NORMALNO!
kakva je ovo igra?!Napokon nešto savršeno!Ma prestrašno!Pogledao sam prva 2 filmića (PAX 08: Exclusive PAX Trailer i Part2) i doslovno prevrnuo se.Da tako netko može nešto detaljno napraviti.Igra mi je toliko zapala jer je bazirana na realnosti,ne pravoj ali puno više nego bilo koja pucačina koju sam vidio.Grafika je nešto savršeno!Priča je savršena,cijelo okruženje,neprijatelji,način ponašanja....nemam riječi osim jedva čekam da ovo odigram i to sa bolesno velikim guštom!
Svača čast toj ekipi...uvijek kad far cry izađe oni naprve preokret i bum u gaming sceni! :bravo:
ScorpiuS
25-09-2008, 12:00
Ovaj iznad je reko i više nego što bi ja. Kada Frycry 2 iziđe na vidjelo pokopat će sve ostalo 30 metara pod zemlju. Samo se nadam da će ostale igre također pokušat doći negdje bliže ovoj tako da bi napokon mogli počet dobivati malo žešće naslove.
EDIT: Evo da se žalite što je još niste dobili. FC2 Weapons (http://pc.ign.com/dor/objects/951257/far-cry-2-/videos/FC2weapons090908.html)
daj ovo nije za ljude...ma nemam riječi!samo mogu reći da jedva čekam dan da je odvrtim!
50 prokletih random kilometara kvadratnih, potpuna sloboda.. kad se sjetim ZMAJA poludim.
Deadwalker
25-09-2008, 14:22
daj pa ovo NIJE NORMALNO!
kakva je ovo igra?!Napokon nešto savršeno!Ma prestrašno!Pogledao sam prva 2 filmića (PAX 08: Exclusive PAX Trailer i Part2) i doslovno prevrnuo se.Da tako netko može nešto detaljno napraviti.Igra mi je toliko zapala jer je bazirana na realnosti,ne pravoj ali puno više nego bilo koja pucačina koju sam vidio.Grafika je nešto savršeno!Priča je savršena,cijelo okruženje,neprijatelji,način ponašanja....nemam riječi osim jedva čekam da ovo odigram i to sa bolesno velikim guštom!
Svača čast toj ekipi...uvijek kad far cry izađe oni naprve preokret i bum u gaming sceni! :bravo:
U potpunosti se slažem s tobom. Pogledal sam i ja trailere i fakat ostal u soku kaj su decki napravili. Grafika je na razini one od crysis-a(nisanje trave, krosanja, sjena i svega ostalog, ma nemam rjeci :pray: ), gameplay mi je prema viđenom predobar(seme poput popravljanja motora, ili ispravljanje iscacene ruke, ma nemam rijeci...) Da vise ne nabrajam jer previse toga dobrog, samo cu reci sljedece: IGRA GODINE...
To je prvi naslov za koji sam 100% siguran da nemože nikak ispast lose i prvi za koji tvrdim da je igra godine, a da ga jos nisam ni sprobal...
Death By Sexy
25-09-2008, 14:27
nebrem da igram to :(
IGoR_2803
25-09-2008, 14:36
kako bum se smijal dok se ljudi razočaraju... :rotfl:
razočarali?pa si pogledao trailere? i usporedio ih sa drugim pucačinama?Ova igra će biti najbolja igra 2008 godine!Budete vidjeli!Štoviše u ovoj igri je na zadnjem mjestu bitna grafika!nešto presavršeno kako su je napravili gledao sam i druge trailere..ma nemmam riječi.jedino što čekam je da na netu pročitam FAR CRY 2 XBOX 360 out now in store i eto ti ga na :)
Constantine
25-09-2008, 16:57
Meni grafika ne izgleda nešt posebno(jedino osvjetljenje i to),naprotiv,smatram da crysis warhead ima lijepsu grafiku,ali zato očekujem da će gameplay biti fenomenalan i atmosfera također.
http://www.videogaming247.com/2008/09/2 ... ded/11652/ (http://www.videogaming247.com/2008/09/25/far-cry-2-all-nine-playable-characters-full-details-images-included/11652/)
Jos je ovaj nas stari Albanac najjaca faca od svih ovih leekova :pray: :rotfl: :D
jednostavno..već vidim da je odnijela pobjedu naj igre godine...ili ona ili gears of war 2....
jednostavno..već vidim da je odnijela pobjedu naj igre godine...ili ona ili gears of war 2....
gears je dosadan, bojama monoton kao i gameplayeom..
Rex Regis.cro
25-09-2008, 23:15
Da mi nektko novi proc za Far Cry 2? :(
minimum je 2800+
tebi bu igra letila na max
Da mi nektko novi proc za Far Cry 2? :(
Majmune imaš PS3! :D
jel Dunia zna iskoristiti quad core procesore?
Deadwalker
26-09-2008, 09:54
Pa kolko sam gledao po jednom traileru u kojem su razgovarali s vođom projekta, on je naglasio kako su nastojali iskoristiti danasnje multi core procesore, tj. dual core, quad core pa i vise...
Rex Regis.cro
26-09-2008, 10:20
[quote="Rex Regis.cro":3mdhfipt]Da mi nektko novi proc za Far Cry 2? :(
Majmune imaš PS3! :D[/quote:3mdhfipt]
Ma na kompu će biti bolja grafika, ja mislim, a Multiplayer da ne spominjem =O
Daš mi svoj? Jedan dan kod tebe, jedan kod mene? :P
Meni se Far Cry 2 ćini kao dobra igra, nadam se da neće biti monotona kao Crysis.
Deadwalker
26-09-2008, 10:25
Ubisoft je najavio da će osim biljojeda u igri se moći naći i puno krvolocnije životinje poput geparda, lavova, leoparda, hijena...Te životinje se budu mogle skinuti putem "download contenta" jednom kada kupite igru, ma genijalno :pray: Vijest procitajte ovdje (http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2351&select=27)
Rex Regis.cro
26-09-2008, 10:34
Ubisoft je najavio da će osim biljojeda u igri se moći naći i puno krvolocnije životinje poput geparda, lavova, leoparda, hijena...Te životinje se budu mogle skinuti putem "download contenta" jednom kada kupite igru, ma genijalno :pray: Vijest procitajte ovdje (http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2351&select=27)
Zakon! Napucam neku mrcinu pumpericom u facu i prodam krzno XD
Deadwalker
26-09-2008, 10:45
Zakon! Napucam neku mrcinu pumpericom u facu i prodam krzno XD
I zavrsis u zatvoru zbog nezakonitog ubijanja divljaci :D :D , realnost ne!? 8)
Pa kolko sam gledao po jednom traileru u kojem su razgovarali s vođom projekta, on je naglasio kako su nastojali iskoristiti danasnje multi core procesore, tj. dual core, quad core pa i vise...
*slinim* :D
čeka nas identična grafika/fizika kao i za konzole tak da im je to više kao marketinški trik. neće oni iskoristit čari višejezgrenih procesora već će samo napravit da ih igra podržava. kad bi išli iskorištavat sve mogućnosti quad corea pc verzija bila bi kudikamo moćnija nego ona za konzole (a kako je dotična jeftinija rijetko tko bi uzimao onu za konzole) što Ubisoft dakako ne želi. tak da ne nasjedajte na puka obećanja.
azašto nisu napravili da čim kupiš igru u njoj imaš već i mesoždere od životinja a ne samo biljojete?
kako ćemo mi onda na konzolama?!
ScorpiuS
26-09-2008, 12:39
Pa i vi se možete spojiti na internet sa PS3 i XB360. Vjerovatno će biti neka inta da na hard stave sve te beštije.
čeka nas identična grafika/fizika kao i za konzole tak da im je to više kao marketinški trik. neće oni iskoristit čari višejezgrenih procesora već će samo napravit da ih igra podržava. kad bi išli iskorištavat sve mogućnosti quad corea pc verzija bila bi kudikamo moćnija nego ona za konzole (a kako je dotična jeftinija rijetko tko bi uzimao onu za konzole) što Ubisoft dakako ne želi. tak da ne nasjedajte na puka obećanja.
sumnjam, pa i sami su rekli da će PC verzija imati bolju grafiku, teksture itd..
ScorpiuS
26-09-2008, 14:40
A jeli to oni preferiraju PC ili konzola nema hardwareske moći za bolje texture.
Deadwalker
26-09-2008, 15:03
A jeli to oni preferiraju PC ili konzola nema hardwareske moći za bolje texture.
Konzola nemože imat hardversku moć da prikaže detaljne teksture kao sto je pc u stanju. Istina, grafika na konzolama nove generacija izgleda dosta dobro ako imate lcd tv, al nijedan lcd nema visoku rezoluciju kakvu može imati 22" monitor i također nijedna konzola se ne može nositi sa najnovijim high-end setom grafickih kartica koje trenutno nude ATI i NVIDIA...Zato je Crysis ekskluziva za PC i zato trenutno svaka nova pucacina na dx10 modu na pc-u izgleda definitvno bolje...
sumnjam, pa i sami su rekli da će PC verzija imati bolju grafiku, teksture itd..
probaj pratit multiplatform naslove nekoliko godina i skupljat takve izjave pa na kraju zaključi koliko njih ispadne istinito. uvijek se zna da će pc imat najbolju grafiku, ali ta grafika neće odskakati mnogo od onoga sa konzola. kao što je deadwalker lijepo objasnio današnji lcd tv-ovi nemaju tako velike rezolucije kao lcd monitori, a i uz sve prednosti HD prijenosnika današnje next gen console igre nemaju nativne rezolucije od 1080p. Kad je riječ o multiplatform naslovima koji izlaze istovremeno za više platformi jasno je da će PC biti zakinut zbog konzola. To što oni kažu da će bit bolja grafika - hoće kad upališ egzotiku tipa filtriranja i anti aliasinga na nekih 8 ili 16x. to ti je ono - dvije godine se priča koliko će nove konzole bit snažnije od pc-a a onda za upalo toliko vremena izađe nova grafička/procesor i pc je opet grafički car.
[quote="R@pt0r":d5csu19d][quote="Rex Regis.cro":d5csu19d]Da mi nektko novi proc za Far Cry 2? :(
Majmune imaš PS3! :D[/quote:d5csu19d]
Ma na kompu će biti bolja grafika, ja mislim, a Multiplayer da ne spominjem =O
Daš mi svoj? Jedan dan kod tebe, jedan kod mene? :P
Meni se Far Cry 2 ćini kao dobra igra, nadam se da neće biti monotona kao Crysis.[/quote:d5csu19d]
Bem ti sve, nedirAJ mi Crysis! :D
zamislite,i meni se počeo sviđati prvi crysis
ScorpiuS
26-09-2008, 21:40
probaj pratit multiplatform naslove nekoliko godina i skupljat takve izjave pa na kraju zaključi koliko njih ispadne istinito. uvijek se zna da će pc imat najbolju grafiku, ali ta grafika neće odskakati mnogo od onoga sa konzola. kao što je deadwalker lijepo objasnio današnji lcd tv-ovi nemaju tako velike rezolucije kao lcd monitori, a i uz sve prednosti HD prijenosnika današnje next gen console igre nemaju nativne rezolucije od 1080p. Kad je riječ o multiplatform naslovima koji izlaze istovremeno za više platformi jasno je da će PC biti zakinut zbog konzola. To što oni kažu da će bit bolja grafika - hoće kad upališ egzotiku tipa filtriranja i anti aliasinga na nekih 8 ili 16x. to ti je ono - dvije godine se priča koliko će nove konzole bit snažnije od pc-a a onda za upalo toliko vremena izađe nova grafička/procesor i pc je opet grafički car.
Stvar je u tome što su konzole statična sila i biti će bolje od PC (što se tiče kvalitete samog hardwarea) dolje od 2 godine maksimalno tek kad postanu PC i dobiju mogućnosti nadogradnje.
http://gamersyde.com/stream_8814_en.html
http://gamersyde.com/stream_8817_en.html
new console gameplay btw nemaju zvuka
ScorpiuS
26-09-2008, 22:09
Kritika #1 - Ili je ovo na very easy ili igrač može podnit veliku dozu olova
Kritika #2 - Ili je ovo opet na very easy ili je AI glup ko macola pa glavni lik može pretrčat ispred 3 kojima je pred nišanom
Kritika #3 - Pa zar se sa onom mačetom nemože presić vrat nego samo standarno probijanje
Ajde još je uvijek dobro.
i meni se ranjavanje čini bedasto, al ajde.. :D
ScorpiuS
28-09-2008, 17:39
Neznam što bi trebalo više reći, ali prvih 5 sati gameplaya recenziran (http://pc.ign.com/articles/913/913020p1.html)
This gripe aside, Far Cry 2 is looking incredibly impressive. Bold in both scope and execution, our first few hours in the game suggested that this could be one of the most interesting and thought-provoking propositions amidst the tide of first class titles that are coming our way in the next few months. We'd even go as far as to say that if the problems we came across are ironed out, Far Cry 2 could be this year's BioShock, and it shows signs of being as assured in its interweaving of design and narrative as Ken Levine's revered opus. A big claim, perhaps, but we're itching to get back to the jungle and see where Ubisoft take us next.
IGoR_2803
28-09-2008, 21:44
We'd even go as far as to say that if the problems we came across are ironed out, Far Cry 2 could be this year's BioShock
i kaj je tu dobroga? bioshock je ok igra, ali ništa više od toga... štoviše, kad sam ga igrao nakon nekog vremena sam jedva čekao da ga završim jer mi je postao monoton... :yuck:
zasad mi smeta sistem sejvanja, nadam se da će staviti normalni bez nekakvih save oaza, već da mogu sejvat kad hoću..
We'd even go as far as to say that if the problems we came across are ironed out, Far Cry 2 could be this year's BioShock
i kaj je tu dobroga? bioshock je ok igra, ali ništa više od toga... štoviše, kad sam ga igrao nakon nekog vremena sam jedva čekao da ga završim jer mi je postao monoton... :yuck:
arghz,THIS IS BLASPHEMY!!!
jedva čekam da ovo izađe....
pa ne upravu je...i meni je bioshock bio nekako naporan..je ok igra..ali ja jednostavno nevidim šta je svi toliko hvale...
ScorpiuS
29-09-2008, 06:07
zasad mi smeta sistem sejvanja, nadam se da će staviti normalni bez nekakvih save oaza, već da mogu sejvat kad hoću..
Meni je zapravo drago zbog toga, jer je to vraćanje u hardcore način igranja, a ne ono što danas koriste. Ubij jednog spremi se pa saveaj.
Deadwalker
29-09-2008, 08:19
Meni je zapravo drago zbog toga, jer je to vraćanje u hardcore način igranja, a ne ono što danas koriste. Ubij jednog spremi se pa saveaj.
U potpunosti se slažem. Stovose, ovakav tip save-ova će ucinit igru napetijom i opasnijom za zivce igraca 8)
IGoR_2803
29-09-2008, 09:04
U potpunosti se slažem. Stovose, ovakav tip save-ova će ucinit igru napetijom i opasnijom za zivce igraca 8)
slazem se... daj si zamislite farcry da je imao klasičan način sejvanja, znači u kojem god trenutku i gdje god želiš... to bi bilo spasonosno za naše živce ali bi bilo i lame... :)
ma dobro to, al zamisli da imaš neku omiljenu situaciju,a nemreš do nje, neg moraš uvijek loadati save pola sata ispred toga.. :D
i puno opoasnijom za tipkovnice,miševe,konzole,tv,monitore, i cijeli ostatak mogućih dohvatljivih periferija oko vas i vašega stola :rotfl: :twisted:
ScorpiuS
29-09-2008, 12:16
Nikad nisam toliko poživčanio zbog neke igre. Ali ne govorim da će optika miša ostat na istom mjestu prije i poslje prelaženja ovog. Ali opet vam kaže, da je igra prelagana ili na onom prijašnjem videu bilo na veri izi
naravno da ce igra na pc imat save kad oces jer kak bi to izgledalo da lutam po pustinji i ne igram misije i nemogu saveat kad ocu
saveanje na chakepointove nije hardcore vec preuzeto s konzola i saka
Nikad nisam toliko poživčanio zbog neke igre. Ali ne govorim da će optika miša ostat na istom mjestu prije i poslje prelaženja ovog. Ali opet vam kaže, da je igra prelagana ili na onom prijašnjem videu bilo na veri izi
istina, protagonist se čini barem 3 puta jačim od npr. Psycha iz Warheada :D
ScorpiuS
29-09-2008, 19:14
Izvolite ljudi, još malo informacija o Farcry 2. Jedna od Frag Dolls (vjerujem da svi znate tko su te) je ispitala kreativnog direktira Ubisofta.
http://www.gametrailers.com/player/40510.html
Constantine
29-09-2008, 19:54
Nekako mi se cini da novi far cry izgleda previše mutno,nema živahnih boja i sve je jednolično.
Nekako mi se cini da novi far cry izgleda previše mutno,nema živahnih boja i sve je jednolično.
istina, nekak je sve žuto i smeđe :D no dobro, igra nije ni izašla, pa nećemo filozofirati ;)
Constantine
29-09-2008, 20:03
Nasao sam jedan trailer,neznam jel ga iko stavio.Taj editor će biti nešto predobro,jedva čekam.
http://www.gametrailers.com/player/40523.html
samo da nadodam, popizdit ću ak će se oružje trgati svako malo.. jer to je potpuno SUPROTNO realizmu, ok da mi se to dogodi 1, eventualno 2 puta kroz igru.. jer oružje kao što je AK-47 radi u puno gorim uvijetima po par desetljeća, a u igri će mi se pokvariti nakon par sati igranja.. lame.
ScorpiuS
29-09-2008, 20:57
Isti problem ima i STALKER. Samo se nadam da se to neće dogoditi. A ono što se može naraviti sa editorom mapa je stvarno impresivno, radujem mu se.
IGoR_2803
29-09-2008, 21:52
samo da nadodam, popizdit ću ak će se oružje trgati svako malo.. jer to je potpuno SUPROTNO realizmu, ok da mi se to dogodi 1, eventualno 2 puta kroz igru.. jer oružje kao što je AK-47 radi u puno gorim uvijetima po par desetljeća, a u igri će mi se pokvariti nakon par sati igranja.. lame.
dobro zboriš... najgore je dok tako u igru developer ubaci neki "revolucionaran" element misleći da će biti groundbraking inovacija, a ne shvaća da forsirajući ga u biti uništava igru... tako bi isto to kvaranje oružja moglo postati vrlo iritantno bude li se događalo učestalo...
dobro zboriš... najgore je dok tako u igru developer ubaci neki "revolucionaran" element misleći da će biti groundbraking inovacija, a ne shvaća da forsirajući ga u biti uništava igru... tako bi isto to kvaranje oružja moglo postati vrlo iritantno bude li se događalo učestalo...
meni to uopće nije smetalo u stalkeru,dapače,još mi je podizalo atmosferu...
meni to uopće nije smetalo u stalkeru,dapače,još mi je podizalo atmosferu...
ma kakva atmosfera, popizdit ću ako ću imati osjećaj da imam kalašnjikov od lego kockica u rukama.. ok da mi oružje zabrejka npr. jednom u 3 sata, odnda će mi to biti čak i simpatičan detalj u igri koji pridodaje tom realizmu.. ali ako će se to dešavati svaki sat sa 2, 3 različitih oružja, onda ću popizdit :D
nisi ti nikad bio u pravom ratu vidim.... :)
nisi ti nikad bio u pravom ratu vidim.... :)
pa nisam, ja želim zabavnu igru :D
Meni to u igri zgleda kao da se puška razleti nakon par klipova (bubajmo 5 klipova) :D Kao što ljudi kažu, to je jako glup detalj pošto su šanse da ti puška na taj način eksplodira u ruci gotovo nepostojeće.
Meni to u igri zgleda kao da se puška razleti nakon par klipova (bubajmo 5 klipova) :D Kao što ljudi kažu, to je jako glup detalj pošto su šanse da ti puška na taj način eksplodira u ruci gotovo nepostojeće.
ček, još bum cijelu pušku izgubio? :D taman da mi se pred kraj igre svo oružje raspadne hehe.. al čitao sam da se može održavati i popravljati, a i kupovati novo.
ScorpiuS
30-09-2008, 11:45
Neg šta. Održavaj cijelo vrijeme kalašnjikov u top formi tako da bi ti mogao zapeti samo nakon svakog 5-og klipa umjesto svaki drugi. Bzvz, taj je detalje jednostavno preiskorišten.
mislim da neće tako biti....nisu glupi oni da naprave tako nešto.Ali šta se nervirate pa to je far cry...to nemože biti loše lol :)
ako ce ic u takve detalje i htjet realnost...onda ne brinite jer ak-47 / -74 i ostale inacice nece stekati jer u stvarnosti se to ne ne dogadja..ja imo prvo izdanje 47-icu iz 1968. godine i nije nijednom zastekala...ta je puska prejednostavna da bi joj se nekaj dogodilo...ak idu na realnost , za to ne brinite
@ddoxy, ima jedan Trailer u kojemu baš AK47 zašteka i explodira frajeru u ruci :D Totalna glupost iz tog razloga što će ti ziher (ali 100% sam siguran), svako malo se takve stvari dešavati pošto će 100% svako oružje imati konstantnu i skriptiranu degradaciju korištenjem.
ajd da zasteka...to je mogucnost 1:10000, MOZE se desit ... al da eksplodira...ajmeeee...
aj nek im bude...ak bu dobro ukomponirano u gameplay i izvedeno pametno mozda ce bit i zanimljiv detalj...al kaj je da je to je OGROMNA glupost... :toilet: :toilet: :toilet:
ScorpiuS
30-09-2008, 13:02
To što će ti taj AK zaštekad svaku misiju barem jednom ako ne dva puta.
@ddoxy, ima jedan Trailer u kojemu baš AK47 zašteka i explodira frajeru u ruci :D Totalna glupost iz tog razloga što će ti ziher (ali 100% sam siguran), svako malo se takve stvari dešavati pošto će 100% svako oružje imati konstantnu i skriptiranu degradaciju korištenjem.
FAIL!
znam nakoji trailer mislis i to niije AK47 mislim da ne nes ko MP5
i likovi su u nekoliko navrata rekli da se AK nece moc sjebat i stekat ce ona oruzja koja se nadu od protivnika jer su ona kao puna pjeska i stara a ova kupljena se nece valjda tak brzo sjebat
link od trejlera http://www.gametrailers.com/player/39275.html
FAIL!
znam nakoji trailer mislis i to niije AK47 mislim da ne nes ko MP5
i likovi su u nekoliko navrata rekli da se AK nece moc sjebat i stekat ce ona oruzja koja se nadu od protivnika jer su ona kao puna pjeska i stara a ova kupljena se nece valjda tak brzo sjebat
link od trejlera http://www.gametrailers.com/player/39275.html
Ajde sad pogledaj taj trailer od 52 sekunde na dalje pa mi ponovi onaj "FAIL" :P
EDIT:
Nije AK47 explodirao, istina, ali lik objašnjava degradaciju oružja i vidiš kak je AK47 sve hrđaviji i hrđaviji... Kaj da čovjek zaključi iz toga :D
ScorpiuS
30-09-2008, 14:18
Da se s njim kupao u moru??? :D
Kada bi ja pronašao neku uber pljucu želi bi da s njom ostajem do kraja igre, a ne da mi pukne u rukama nakon dva sata korištenja.
Da se s njim kupao u moru??? :D
Kada bi ja pronašao neku uber pljucu želi bi da s njom ostajem do kraja igre, a ne da mi pukne u rukama nakon dva sata korištenja.
e pa tak se i ja nadam da će se moći održavati i da neće rikavati tak često :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.