Pogledaj cijelu verziju : Far Cry 2
Deadwalker
21-06-2009, 15:27
I ja sam bia u pocetku vrlo odusevljen igrom, ali mi raspolozenje i hajp brzo splasnuo. Pokusao sam igrati igru cim duze, ali nakon x istih zadataka i loseg AI-a, jednostavno napucavanje s neprijateljem je izgubilo svoju car. Eto, nadam se samo Bartuce da ce te igra drzati sto duze za ekranom... :wink:
Ja sam na nekih 80 % i jos mi nije dosadilo, samo treba polako igrat, ne previse.
http://www.imagesforme.com/out.php/i552569_ninja.gif
Za sada mi je vrlo dobra igra, živcira me Respawn neprijatelja :-x Ali ozbiljno, pa ne odem niti 100-200 metara od njih, vratim se i već su opet tu. To mi se fakat ne sviđa.
Kupio sam si Makarov sa prigušivačem 8)
Evo i ja sam instalirao opet...prokleti forumm grrrr, sad cu potrositi 2 sata samo da bih svatio kako je dosadna i repetitivna za popizdit...
Deadwalker
21-06-2009, 15:53
Za sada mi je vrlo dobra igra, živcira me Respawn neprijatelja :-x Ali ozbiljno, pa ne odem niti 100-200 metara od njih, vratim se i već su opet tu.
barem imas di trosit streljivo :P
ScorpiuS
21-06-2009, 15:55
Vrate se neprijatelji ma ne i ono što imaju u bazi :(
Za sada mi je vrlo dobra igra, živcira me Respawn neprijatelja :-x Ali ozbiljno, pa ne odem niti 100-200 metara od njih, vratim se i već su opet tu. To mi se fakat ne sviđa.
Kupio sam si Makarov sa prigušivačem 8)
Pa to ti nije neki problem ako pokusas izbjeci guard postove, ja ih uvijek izbjegavam i zaobidem tako da mi to uopce ne smeta, te koristi autobuse sto vise, vrlo su korisni.
A ovaj snajper s strelicama za uspljavljivanje nikako nemoj kupit, bzvz trosenje dijamanta.
mravojed20
21-06-2009, 15:56
Haha, tako je bilo svima nama koji smo igrali kad je tek izašla igra. Super prvih sat-dva, i onda počeli problemi.. Get out while you still can. :P
Haha, tako je bilo svima nama koji smo igrali kad je tek izašla igra. Super prvih sat-dva, i onda počeli problemi.. Get out while you still can. :P
Istina, ali onda nakon 4-5 h postane ponovo zanimljivo :D
Deadwalker
21-06-2009, 16:10
sve je u tajmingu, hehe :D
Lol, budem vidio koliko će me igra držati. Sada imam odmor do utorka pošto mi cura dolazi :D
Mada bi trebao naći neku drugu igru za rezervu :D
bezimeni
09-04-2011, 11:19
Slučajno naletio na ovu recenziju ...ovo morate pogledati :rotfl:
klik (http://max.tportal.hr/far-cry-2-RECENZIJA-Video_8377_0__0.aspx)
:pray: :pray: :pray:
Dobro se ugušio nisam, dragam mu malariju :rotfl:
Lucky.Strike
09-04-2011, 11:34
hahaha evo moj kolega puca po okolnim fazanima umjesto po ljuuudima :pray: :pray: :pray:
da mi je znat na čemu je taj lik :rotfl:
Klinac mora savladat disanje.
iiiii uhvati nas malarija iiiii opet nas uhvati malarija.......iii lijecis se od malarije i to je bit cijele igre....WTF 8-)
iiiii uhvati nas malarija iiiii opet nas uhvati malarija.......iii lijecis se od malarije i to je bit cijele igre....WTF 8-)
:rotfl:
Recenzija dostojna Far Cry-a 2. Igra je toliko repetitivna i zamorna da se praktički i nema ništa pozitivnoga za napisati o njoj.
Dobro, malo pretjerujem. Ali je svejedno loša. :(
Slučajno naletio na ovu recenziju ...ovo morate pogledati :rotfl:
klik (http://max.tportal.hr/far-cry-2-RECENZIJA-Video_8377_0__0.aspx)
To s malarijom je prvi ekslojtao Acornfilms. Neki njujorški redatelj koji radi najjače recenzije na netu, samo šteta što ih ne radi češće.
AKJob1KK-hg
Kostolomac
11-04-2011, 12:47
Chicken! Odlična recenzija xD
Vrhunska recenzija. Sada imam što za gledati ostatak dana. :)
IGoR_2803
13-07-2011, 18:09
ok, počeo sam ovo igrati i totalno me zbunjuje... igra mi nije toliko napeta da bi prelazio sve side misije, tako da želim samo završiti main storyline? jel ima kakvih jebenih hintova kamo moram ići ili pak moram bzvz po mapi tražiti misije dok ne naletim na pravu? or what?
bezimeni
13-07-2011, 18:14
Misije dobivaš u selima od raznih krimosa ...skroz jednostavno .To je najmanji problem .Najveći problem je imaš li dobre živce i voliš li puno pucati .Ako je odgovor da mogao bi fino uživati a ako je odgovor ne spali igru .Ja sam uživao ali još uvijek imam PTSP :D .
IGoR_2803
14-07-2011, 08:03
Misije dobivaš u selima od raznih krimosa ...skroz jednostavno .To je najmanji problem .Najveći problem je imaš li dobre živce i voliš li puno pucati .Ako je odgovor da mogao bi fino uživati a ako je odgovor ne spali igru .Ja sam uživao ali još uvijek imam PTSP :D .
jučer sam poslije pisanja ovog posta čak i skužio malo bolje igru, pa mi je čak bio i zabavan taj sat vremena što sam igrao... ali bokte mazo, ljudi se bune na balistiku u stalkeru... tamo znam da ako frajeru spucam headshot - pada dolje... ovdje mu spucam 3 headshota s kalašom i frajer još trčakara okolo kao zec na speedu... :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.