Trebali bi se dogovorit ko ce kaj igrat, zajedno kupit igru (po mogucnosti neki popust preko PcPlaya) i zajedno prelazit
Gunslinger, BH ili Jedi KnightIzvorno postao Teon
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Trebali bi se dogovorit ko ce kaj igrat, zajedno kupit igru (po mogucnosti neki popust preko PcPlaya) i zajedno prelazit
A.K.A 7h30n
Izvorno postao Terran Marine
prvo novi komp. al neće ni ovo tako skoro.valjda.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
Eh kako bi bilo divno da neke tu od nas izaberu![]()
A.K.A 7h30n
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Odlučio se za neke druge naslove kad mi je do glave došlo kolko će superkul džedaja trčkarat okolo i žicat: "1 credit pls!!". I još ti neki "čudni" MMO elementi su me također odgurali od igre.
Makar sam SW fan, preskočit ću.
Ma dajte ljudi, kakav single player i co-op.Izvorno postao Maloki
![]()
MMO i još Star Wars = odlično!![]()
Kruha i MMORPGA-a.![]()
Tak sam ja i za Conana mislio![]()
Here, here. Samo moramo administraciji FSB-a objasnit da nam otvore portove za igru jer nam to pomaže pri studiranju.Izvorno postao Maloki
-kazem ti, nisu sredeni.
[quote=McPingvin_v2.0]Here, here. Samo moramo administraciji FSB-a objasnit da nam otvore portove za igru jer nam to pomaže pri studiranju.[/quote:2z1bu9wk]Izvorno postao Maloki
Ja sam WoW igra bez problema na FSB-u
Jedino ako su nešto promijenili.
Op op, možemože :>
-kazem ti, nisu sredeni.
Lapsus ili planirano?
EA's Riccitiello Lets Slip 2011 Launch Date?
"One key driver is going to be the launch date of our major MMO. As it stands today, the game is making great progress towards a Spring 2011 launch. But given the volatility of this particular sector and the fact that we haven't yet provided a specific launch date, at least for now, we're excluding the revenue, or will be excluding the revenue, from our FY11 plans."
What what what?![]()
Rumor: The Old Republic to have player housing?
Pogledajte planet vođe carstva i njegovog "dark council-a"
Dromund Kaas
SW ToR Croatia
Od danas unutar HCL mreže. Sajt je lijepo dizajniran i sto je najvaznije, pun raznih novosti i sadrzaja. Svakako skoknite do njega. Ukoliko niste se uclanili do sada u forum, napravite to![]()
Slazem se, ja bi IN na ovoIzvorno postao Teon
sa Bounty hunterom il smugglerom ...
Evo detalji o planetu Tarisu. Svima poznat iz Kotor serijala. Jelda?![]()
baš ne liči na sebe![]()
tko zna, možda dospijemo u promised land iz prvog kotora![]()
Ja sam na strani Bounty Huntera ili Smugglera ... No Bounty Hunteri su mi drazi, a kako su oni na strani imperije (cini se), tak da ...
A.K.A 7h30n
@Maloki, predomišljam se između SW-a i SI-a, tako da ću najvjerojatnije bit na strani Imperija.
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz