XP majka![]()
Izvorno postao El Klinjo
Pitam jer se dvoumim između 4870 i 4890Izvorno postao Shaka
![]()
XP majka![]()
Izvorno postao El Klinjo
Pitam jer se dvoumim između 4870 i 4890Izvorno postao Shaka
![]()
jbt jel imas slobodnih kabela iz bluestorma?Izvorno postao Mirogamemasta
sigurno ti se jebeno przi komp...koje su komponente?
@rider LOL nema dvoumim se izmedu 4870 i 4890...
to je stvarno smjesno ako imas novaca...
1. Dajbt jel imas slobodnih kabela iz bluestorma?
sigurno ti se jebeno przi komp...koje su komponente?
2. O bemti kevu, sad si mi tek otvorio oci. Nikad na to nisam mislio, a ja se pitam zasto imam problema sa zagrijavanjem. Moguce da je napajanje za sve krivo.
Morat cu provjeriti. (Samo da nije napajanje,samo da nije napajanje,sviđa mi se, i jos sam ga skupo platio,
).
3.Komponente se vide u potpisu.
3.AKo si mozda mislio na Golden Orb koji nije stavljen na popis:
Veličina heatsinka: 120 x 63 mm
Veličina ventilatora: 100 x 63 mm
Masa 752 g
Brzina vrtnje ventilatora 1600 ?10% RPM
Razina buke 17 dBA
Sadrži svjetleću diodu plave boje
Ovako to kod mene zgleda...
Hehe prvenstveno sam slikao radi novog misa Roccat Kone v2 i Razer Pro|type
grafe nema jer sam prodao i ceka se nova 5850 ili ako nesto dotad ne uleti od nevidije
meni su se temperature popele zbog podnog grijanja koje sam upalio...inace true hladi ovog mudonju ispod 28 u idleu...
malo OT ako nekog zanima original Bladurs Gate(prodajem javite se na pm)
evo slike:
![]()
Mirogamemasta, toliko prljave kompove nalazimo na smetlištu.
Ti svoj koristiš. OČISTI GA. Jasno da se grije, ta ima cirka kilogram po prašine.
To su stare slike. Bas sam ga cistio prije tjedan dana., ali se vec malo prasine opet nakupilo. Morat cu si nabaviti zastitnu mrezicu protiv prasine.
ako drzis stranicu otvorenu onda je to razlog zasto se brzo nakupi prasine...evo ja svog od kada sam kupio nisam brisao,nije bilo potrebe.
Stranica je zatvorena. Bas sam te htio pitati kad si zadnji put cisto svoj komp. (Vidim da je cist ko suza i ne mogo vjerovati.) Ja sam svoj cistio prije tjedan ili dva.
(Nisam temeljno cistio, samo cooler i fanove, te malo po podu.) Sad cu vam poslat slike da vidite kako izgleda.
Imam problema sa Imagesforme.Budem stavio kasnije.
najbolje izvadi sve komponente...i malo kuciste krpom ili kompresorom ispusi/ocisti...i sve kablove ,mislim stvarno kako mozete tako skupu opremu zapustiti?
prasina je vodic to znate? bar jednom u pola godine ocistiti sve komponente je minimum...
Baš ti lijepo to izgleda.Daj reci da te netko uslika dok igraš pa postaj jer me zanima na šta to liči.
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
![]()
Problem je u tome što više ništa neigram![]()
A RL te sad više privlači od vitrualnog svijeta...
Ako se nekad osjetiš malen, zapostavljen i depresivan... Uvijek se sjeti da si nekad bio najbrži spermić u svojoj grupi
khm... ovako ugodnije brbljam sa frendom iz kvarta koji je u splitu...Izvorno postao la50
slaba mi je ekipa za izlaske odkako ga nema...
Jesi zadovoljan s tim XIGMATEK Midgardom, jer po onome što sam čudo, nije baš dobar, iako predobro izgleda?Izvorno postao Shaka
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Ja prezadooljan,super je case,nisam mu pronasao manu jos...
Meni je CM 690 bolji. Zato ga i imam, hehe. NZXT M59Sisto mi zakon je. Na kejsu o šake nesviđa mi se krov i prednja maska, no ostalo je za svaku pohvalu.
ja sam jucer kupio case i bas sam se dvoumio izmedu m59 i midgarda..ipak sam uzeo midgard..iako mi se kod m59 vise svidao front panel unutra je posebna prica prilicno je maleno i isto tako protok zraka nije bs nesto..ali za case do 500 kn msm da nema boljegIzvorno postao Talični Tom
Sign. prednja je prenapadna. Al ostatak izgleda ok.Izvorno postao Talični Tom
Na CM690 mi se ispocetka nije sviđalo što su mu obline malo previše zaobljene al oprostio sam mu to ^^ i jos mi se ne sviđa što su mu tipke power i reset malo nisko. Bolje da su ih smjestili negdi bliže USB utorima.
Ja na svom ćufteku vježbam boks svaki dan... zato me i bole ruke![]()
Ajde ne budi picajzla. Da je savršen, CM 690 ne bi koštao toliko koliko košta. Meni je kejs po stolom i te tipke ionako napipavam, pa mi je zgodno da su veće, a to što je zaobljen može biti samo plus. Uglavnom, skužit ćeš sve kad si ga kupiš.Izvorno postao RIDER32
Hansi daj kusli!![]()
ja sam htio kupit tog nzxt ali nije ga tad bilo u linksu,bilo koji da sam uzeo ne bi pogrijesio,htio sam i thermaltake v9 uzet al mi se nije bas svidioIzvorno postao Talični Tom
uglavnom meni se svida ovaj midgard,po svemu je bolji od cm690,nije zato sto ga ja imam vec u svakom aspektu ga pere...rekao si prvo da ti je izlged bitan a potom kazes da je ionako ispod stola,midgard je prije svega crn iznutra,ima izbusene rupe za sve kablove,ima rupu za backplate od procesora,stvarno usavrsena kopija cm690,da ne kazem puno bolja...
aaa malo tragamm po netu i naletim na ovo kuciste
http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku% ... 52.607.087
Nisam znao da je dobavljiv u HR a i mislio sam da je skuplje.
LK_elZ0sxAE
Kickass![]()
moj favorit no1![]()
Ja neću postat sliku svog carstva, jer je prejadan, ružan, bijel i nezanimljiv, spor i star.![]()
kućišta i ono šta je unutra ne želim se ni sjećat. Ubrzo ću ga prefarbat, pa mi ga možda bude gušt gledat. Monitor mi ima valjda 10kg, veći (i teži) od prosječne televizije, toliko je velik da moja R.I.P.Smaca spava na njemu
hint:
btw: Talični Tome, a jesi lud![]()
[center:17dinbss]â„¢[/center:17dinbss]
[center:17dinbss]..........................................................................................[/center:17dinbss]