Evo Američko zrakoplovstvo kupuje 2200 PS3... u svrhu obrade slika i videa.
http://kotaku.com/5410705/us-air-force- ... station-3s
ne tak skoro... najavljeno je za ljeto 2008, pa zimu 2008, pa je bilo uskoro, pa ljeto 2009. pa zima 2009 i na kraju nist... napravi us i uk acc, na netu kupi us ili uk psn bon i kupi kaj te volja... imas na gp-u i cro ps3 forumima ekipu koja nabavlja te bonove ako vec nemozes sam kupit izvana...
Evo Američko zrakoplovstvo kupuje 2200 PS3... u svrhu obrade slika i videa.
http://kotaku.com/5410705/us-air-force- ... station-3s
Yea rightIzvorno postao Arbiter of Change
Ljudi ja imam jedno pitanje..vjerojatno je noobish ali nisam neki expert za konzole pa....
planiram kupit neku pucacinu da mogu online tipa mw2...dali ima kakve veze sto nije PS netvork dostupan u hrv i jel ima veze kakve?
ZNAM da je pitanje noobish,i vjerojatno nema veze,glavno da imam vezu sa internetom...? ili ima neke cake?
Hvala
Ja mislim da bi ga trebao moći normalno igrat (al nisam 100% siguran).Izvorno postao Mjutant
Bolje prozor u ruci, nego ruka u prozoru.
Ma to da mali bombaši samoubojice vježbaju od mladih danaIzvorno postao Mjutant
Bolje prozor u ruci, nego ruka u prozoru.
PSN(etwork) podršku imaju sve zemlje u koje je došao PS3
znači možeš online igrat bez problema
ali Playstation Store je druga stvar, toga još nema u hrvatskoj, ali samo se registriraš sa adresom u nekoj drugoj državi (UK, USA, JP)
Evo 2 updejta kada je PS3 u pitanju:
PSN Premium preplata
Potvrđena PS3 podrška za Blu-ray 3D filmove
online igranje je i dalje for free tako da meni ne smeta
Placace se i to kasnije,vidjecete.
Ne plaća se na Xboxu 360, ne plaća se na PC-ju... Zašto bi se plaćalo online igranje bilo gdje?
O RLY?Izvorno postao Hansi Kürsch
Plaća se, bar ako misliš igrati bilo koju igru u MP-u, zato me ovaj potez i iznenadio jer je u potpunosti besplatan online-play bila prednost PS3-a.
LoL? Ne, ne plaća se puko igranje, plaća se samo GOLD membership kojim dobivaš neke specijalne pogodnosti.
EDIT: Ah, da. Fulao sam. Plaća se. Ali nije puno jer je oko 400 kuna za cijelu godinu...
Onda če neki reči "Ah nema veze 400kn ali nemoraš igrice kupovat" Eh pa bolje da kupuješ zato da ti ne zaljepe ban kao meni I onda kad sam to reko staroj ona je rekla "Aha zato je došo veči račun za MaxTV "
e ljudi jel mogu na ps3 slim (još ga nemam dobivam ga 14.2.2010) prespojit svoje logitech x-530 5.1 sustav
Možeš ih spojit na TV. Ako ima priključne te.
Nema šanse da pržim igre. Ipak je lijepše kad na polici stoje orginali
ja sam na veliko povećao svoju kolekciju otkada sam počeo izvan hrvatske kupovat
Ja za sada u Hrvatskoj preko oglasa nije nešto strašno skupo.
Sada imam Resistance: Fall of Man,Motorstorm i Uncharted
jel zna neko ima li se kupiti ps3 slim u Sarajevu? (nesto ne vjerujem, ali da pitam ipak)
može li mi neko reći što ovo znači,stisnem ps gumb na ps3 controleru da mi se ps3 upali,no par puta beepne i trepće crveno to jest ne trepće brzo nego svaku sekundu što to znači?