Skin za?
Zelio bi skinuti neki dobar skin ali da je sto manji jer imam dail up ali nema to veze, zelio ih da je jednostavan i da se lako instalira!!!
P.S. ako moze i objasnjenje kako instalirat skin!
Skin za?
skin za destop, npr. alien wearIzvorno postao W3DR4N
temu valjda
skini si Style XP on ti je jednostavan no ja koristim Theme Manager to moraš instalirati icon packager,windows blinds i ta sranja a theme i ostallo icone i to skidaj sa http://www.wincustomize.com
ovako.. alienware ima svoj instalacijski pack.. ali ja mislim samo u dark verziji... onda preko dark verzije instaliras i onda samo kasnije ostale pokrenes... i on ti otvori prozor sa popisom skinova i tema za windowse... i samo odaberes zeljenu i to je to....Izvorno postao skywalker
// E8200 2.66 @ 3ghz||Gigabyte DS3L||ASUS 8800GT 512mb + Zalman Vf700Cu||Seagate 250Gb + Samsung 250Gb||2x 2Gb DDR2 800mhz||Raptoxx 550W rev1.3||Audigy SE||MX518 \\
Izvorno postao W3DR4N
Gdje nachi taj TuneUp??? Fora program!Izvorno postao v4MP1r3
#paperplatoongoonz
ovako ja vam nebi preporuco skinove jer oni strašno usporavaju komp neznam zašto ali su mi to svi maheri za kompove rekli so najbolje je imati windows skin kakav i dobite
glupostIzvorno postao prcko
ok svako ima svoje mišljenje.ali ja necu stavljat.
evo sta če mi tune up kad je trial
ni ja!Izvorno postao prcko
mijenjam mišljenje više nije HAHhahhaIzvorno postao olio
ja sam to imao nije mi nešto
jedno pitanjce jel treba za mijenjanje izgleda windowsa skinit tune up utilities
ili tune up styler....??
Tune up styler ti je dio tune up utilitiesa!Izvorno postao olio
evo vido sam taman ali program rulaaaIzvorno postao st.frky_
Ispričavam se na duplom postu ali jel ko zna kak raditi svoje stylove!? U tune up utilitisu!
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati vaše postove.
Ne možete izbrisati vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
E da evo moje stranice!!!My web site!!!
DSL PETICIJA!!!NE ZAJEBAVAM!!!MOLIM VaS POTPIŠITE SE!!!
lol nix , jeftina fora da dobijes drugi post. nemas se ti sto ispricavati , koristi edit.
OK a jel zna ko kak se rade stylovi u tune up utilitisu ili u nekom drugom programu i kojem!Izvorno postao reiki_
P.S.Ok reiki koristit ću edit i sorry
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati vaše postove.
Ne možete izbrisati vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
E da evo moje stranice!!!My web site!!!
DSL PETICIJA!!!NE ZAJEBAVAM!!!MOLIM VaS POTPIŠITE SE!!!
to nije glupost to je istina i to jako usporava komp i ja koristim skinm ali to da skinovi teme i stylovi usporavaju kompjuter je istina i nikakva glupostIzvorno postao Prince-Artas
alo?
on je rekao da skinovi strašno usporavaju komp a to NIJE istina. strašno komp usporava npr upaljen antivirus u pozadiniIzvorno postao Revenion
too je istina npr ja sam si skinuo jednu temu sa neta a do tad sam bez štekanja igro igre i sv.a nakon toga kad sam skinuo em sam nakupio puno virusa em mi se komp usporio.nosaio sam ga na servis i lik mi reko da više ne skidam te teme i te gluposti dodatke jer oni usporavaju komp.to nije glupost
looooooool pa komp su ti usporili ti virusi a ne temeIzvorno postao prcko
nosio si na servis?? LOOOOL!!!!Izvorno postao prcko
inače, skinove možete imat i bez i jednog instaliranog programa za to - http://www.softpedia.com/progDownloa...load-2802.html
iskoristite ovo, i skinove stavljajte u "Windows\Resources\Themes"
komp meni radi isto sa skinom ili bez. ako nekome trebaju ovi skinovi neka na Googleu potraže "msstyles skins" (dobro je napisano) ili posjete http://themes.belchfire.net/Sili http://www.skinbase.org
moja preporuka
I noga u guzicu korak je naprijed!
// Pentium 4C 2.8@3.5 / 7000AlCu // P4P800E-Deluxe // 1 GB TwinMOS @ 400 // Radeon 9800Pro @ 400/692 / VF700-Cu // 2x Baracuda 80GB / Maxtor 76 GB // Creative SB PCI 128 / Sony CMT-CP101 // Hauppauge WinTV // Asus DRW-1604P // Tagan EasyCon 430W / Chieftec LBX-02B-B-B // Logi G15, Logi Mx518, Logi Chillstream, M$ FreeStyle Pro, Logi MOMO // 2x SM 710N \\
ma naravno da ne usporava, noobovi pričaju gluposti