Napajanje radi duže i pouzdanije pod manjim ilitiga cca 50% opterečenjem, a ujedno imaš i prostora za eventualne nadogradnje u budućnosti, no nastranu to, siguran sam da svako tko ima cca 4 i više diskova, dvije prže, spaja na USB npr. 6 i/ili više uređaja i uz to ima i dobru grafu i proc koje ponekad voli i malo kloknut zna i sam što mu treba...
Na napajanju se ne isplati štedjeti, osim ako se baš NEMA NOVACA, jer em je razlika u parama između modela od 400W i onog od 550/650W zanemariva, em takvi koji NEMAJU NOVACA ne kupuju SKUPE grafe koje zahtijevaju SKUPA napajanja. Za one koji IMAJU NOVACA, a škrti su i imaju krive prioritete zaboli me moj spolni organ i njegova dva vjerna prijatelja i takvima od srca želim da im ne samo napajanje rikne, nego i da kod nošenja napajanja na servis lupe glavom od štok, pa da im se napokon poslože sve trule daske unutar lubanje...
Glupo ti je razmišljanje i ne slažem se nimalo s njim. To je samo moje mišljenje i ponosan sam na njega, što ne znači da je ispravno, ali moje je i volim ga kao majka nerođenog sina u tvojim mislima da imam jedan dan bio bi dovoljan...