ugasio si kazu?zasto? mislis da je prehladno ploci?ili je glasan u sto sumnjam jer je 140mm...ako ga ti ne palis daj mi prodaj tog kazu marua![]()
Stavi neki moćan vent na bok. Meni jedan takav (Scythe Kaze Maru) kad ga upalim skine temperaturu ploče s oko 40~45 na 30~35, ali zgasio sam ga, jer mislim da je 40~45 okej temperatura za ploču. Što se kućišta tiče, ovo tvoje je ljepše iznutra, ali Cooler Master CM 690 mi je puno ljepši izvana...
ugasio si kazu?zasto? mislis da je prehladno ploci?ili je glasan u sto sumnjam jer je 140mm...ako ga ti ne palis daj mi prodaj tog kazu marua![]()
Unutrašnja strana bočne stranice na mjestu di su zbušene rupe za zrak nije dobro obrađena, pa bi morao to malo pošmirglat i nabavit one gumene šarafe da pomoću njih malo odmaknem vent od stranice. Ovak samo prenosi vibracije na stranicu i čuje se više od svih ostalih ventova. Sam vent je u radu skoro bešuman dok ga ne prišarafim na bočnu stranicu od kejsa.
Evo i par novih slika...
![]()
Ta nanoxia je kao neki dobar vent? Meni se užasno sviđa.Izvorno postao Shaka
Hm ako smijem primjetiti nanoxia nema led diode.
deder navedi tu koji su ti "bolji" i po mogucnosti sa linkom đe ih mogu kupit...Izvorno postao h3@dhunt3r
odlicno izgleda...skoro ko moje =),nabavio sam opet hd4870 ali XXX verziju =)
XIGMATEK FTW
// P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
// Bach VX // P2414H // X-540 // Blackwindow Elite & Deathadder / KrakenPRO V2 // Asus Xonar DG //
& Asus G75VW - DS72
Razerova kuja.
zar stvarno misliš ako koristiš razer, da ćeš biti bolji igrač?![]()
Ne, dokaz je moj frend koji ima kuglični miš i dere nas ostale ili ja na našoj razini sa logitechovima laserskima i slicnima a na istoj smo razini
edit: Btw. di su ti ostali zvucnici, barem prednji lijevi i desni, imaš isti sistem ko i ja...
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Izvorno postao Don Kihot
Bio sam dobar igrač, kad razer nije ni postojao!
A da je razer na samom vrhu periferije, je. I nije mi žao ni lipe što sam potrošio na njega!
@Aral- di su zvučnici? P na zidu, pravilno raspoređeni kako i trebaju biti!
// P55A-UD3R // i5 750 // Scythe Katana 3 // G.Skill 4GB DDR3 // HD5850 // EVO840 SSD // Chief 650W TS //
// Bach VX // P2414H // X-540 // Blackwindow Elite & Deathadder / KrakenPRO V2 // Asus Xonar DG //
& Asus G75VW - DS72
Kakva je to geforsica na stolu? ^^
8800?
btw: nisam stavio video koji sam nedavno napravio.
kmBf_cg5VF8S(odite na youtube i pogledajte u HD)
ECS 8600GTS
Nova novcijata...
Služila 2 tjedna za skype + Physx...
No sasvim nepotrebna igračka...
Sad imam i XFX 8600GT, stara 9 mjeseci, lik otkinuo konezator, i kupio drugu.
Prelemio kondezator i radi ko nova.
pa sto se moze jos koristit geforsica za phisyx?
citao sam clanak kako nvidia driveri odmah gase phisyx ako skeniraju ati grafu =))
Imaš 2 DLL-a koje moraš zamijeniti sa novima, i sve šljaki...
n1,al malo te kablove sredi...
dobra![]()
btw malo očisti zalmana
booyaka
Evo malo da refreshamo kantu koju sam upgradeao...
-8800gtx je otisla i vratila se stara 4870 xxx verzija
-3 nove nanoxie 120mm su nasle novi dom...nabavio jako jeftino =)
-novi CPU cooler...sad mi proc u idleu ne prelazi 30-32C a u loadu clockan na 3.5 GHz ne ide prek 42C
zapravo pogledajte slike
nanovxie i Kama Angle
Kaze =)
![]()
fora ventilatori,koji cooler je to?
booyaka
Scythe Kama Angle....
ljepo izgleda samo ne kužim kakve koristi imaš osim buke od ovog drugog cpu ventilatora koji ima lufta 1cm od grafičke karticeIzvorno postao Shaka
zar nije pametnije taj scythe okrenut na drugu stranu tako da jedan dio bude okrenut prema gornjem ventilatoru tako da ti ovaj drugi ventilator ne buči bzvz
opet kažem nema smisla nakrcavat kutiju ventilatorima .. no ko voli nek izvoli
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W