Ja am se prijavio bez beda u roku 5 minuta????Doduse ja sam se isao normalno registrirat na stranicu kao user pa su mi samo postavili dodatno pitanje dali zelite sudjelovat u testiranju, checkali su mi konfu i sve je proslo regularno....
Sad dodem do system scana, i kaže mi:
A danas sam instalirao najnoviju verziju FirefoxaThe system scan tool requires that you use the Windows operating system and either Firefox 3.0 or later, or Internet Explorer 7 or later. To complete the scan and continue with your application to participate in game testing, please access this page using one of these browsers.![]()
![]()
Ovo me sad počelo ozbiljno živcirat.
Ja am se prijavio bez beda u roku 5 minuta????Doduse ja sam se isao normalno registrirat na stranicu kao user pa su mi samo postavili dodatno pitanje dali zelite sudjelovat u testiranju, checkali su mi konfu i sve je proslo regularno....
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Pa jebote, instaliram jebeni internet explorer, uspijem doc do system scana, skenira, i opet me baci na usrani signup![]()
Jebem ih nesposobne.
Jel treba doc kakav potvrdni email nakon prijave, i za koliko vremena je dosao vama koji ste uspjeli ? Nesto sam prckao po profilu, i mislim da sam se uspio prijavit, ali emaila nema.
Uspio sam![]()
Probaj ovo:Izvorno postao Deadwalker
Nemoj ic onim klasicnim procesom, tj. ono sto te stalno izbacuje i vraca na isto, nego se normalno logiraj na stranicu. Onda gore desno odi na my account i potom na basic info. malo niže dole imaš tekst Would you like to be considered for participation in Star Wars: The Old Republic pre-release game testing? Note: You must be 18 or older to participate.Skoji chekiras, i opet nize system update koji obavezno napravi. I jos ti je samo ostalo contact info, tu upiši točne podatke, i probaj dat dva broja telefona, čitao sam da je to nekima riješilo problem. Kad to napišeš, fino sve sejvaš i to bi trebalo bit to.
I obavezno koristi Internet Explorer 8 kad ces to radit, ima problema s drugim browserima.
A znat ces da si registriran kad uloginiran odeš ovdje: http://www.swtor.com/testerS, i piše ti Congratulations, you have completed the sign up process to test Star Wars: The Old Republic. Click below if you wish to update your information.
Nadam se da bu pomoglo.
Eh, sada se nemogu ulogirat na acc...![]()
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Evo, napokon sam se uspio prijavit za betu.![]()
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
cek ja sam se regao na stranicu i popunio sam ono za ime, grad, broj telefona i skeniralo mi je komp da vidi koje komponente imam... na kraju sam aktivirao acc preko maila i sad bi to trebalo znacit da cekam u redu za betu?
War, war never changes.
Pa valjda. Poslije skena stisneš "Submit" i to je to ako se dobro sjećam![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz
Evo konkretni video o tome kako su slagali Coruscant, ne ona teaser prezentacija.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setV ... deoId/1542
---
Screenovi i concept art sa Balmorre... se what they did thar?![]()
http://kotaku.com/5383224/star-wars-the ... a/gallery/
Jedan intervju koji bi mogao odagnati većinu briga koje komuna ima oko toga da je će TOR biti linearno SP iskustvo prebačeno u MP.
http://www.mmogamer.com/10/18/2009/biow ... d-republic
Ovo mi se jako sviđa:
Znači, moći ćemo ovaj MMO igrati točno prema vlastitim zeljama i vlastitim tempom. I ono, pise jos u intervju da ce igracu biti ponuđena potpuna sloboda, pa recimo ako igramo sa Sith-warriorom, moci cemo igrati totalno light-side, al na "dark-side" nacin. InterestingIzvorno postao Blaine Christine
![]()
njam, I like it
Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free.
http://www.swtor.com/info/holonet/classes/jedi-knight
Ah, evo napokon moje buduće klase, osim ako ne ubace gray jedi klasu, a u to čisto sumnjam.
Ah drago mi je vidjeti napokon moju klasu...usput izgleda da su napokonSpopravili sabere kako vidim na screenshotovima, hilt i blade izgleda normalno i elegantno
- Always angry, all the time -
Otkrivena je nova klasa - Imperial Agent.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=86536
The Imperial Agent is all about high-tech gear, subterfuge, and subversion. They are the assassins of the Star Wars universe, prowling the seedy underbelly of the Empire as they go about their dirty deeds. They're probably the closest thing to a rogue you're likely to find in BioWare's Star Wars: The Old Republic.
Ova klasa me nije iznenadila još od 3 ili 4 timelinea... sve u svemu simpatična klasa, koliko vidim Sam Fisher u SW univerzumu...ali ni to nije dovoljno da me ubjedi da pređem na neku drugu klasu osim Jedija... BTW nkad nisu napravili ovako kratak razmak međ najavom dve klase....možda ni beta nije toliko daleka...možda već od prvih dana 2010?
Ipak moje prve riječi na forumu ukoliko me izaberu će biti: SO LONG SUCKERS....
a ona opširni report naravno...
evo fora site, www.swtor-croatia.comSizgleda kao pokušaj skupljanja cro ekipe
Prijavio se na taj site, sad samo docekat igru...
To će biti moja fruka... Dogovor s ekipom je pao da će se igrati na strani Sitha (zboh keksa, vjerojatno), a ja sam nepopravljivi pozitivac... U KotoR-u se nisam mogao prisiliti da ubijem nekog simpatičnog, uvijek im dam kredite da im pomognemIzvorno postao Deadwalker
Vidjet ćemo kako će sve bit, ako nas bude dosta napravit ćemo skriveni gildin podforum, ovo- ono.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Isto tako i kod mene. Frend me nagoni na Dark Side jer hoće igrat Bounty Huntera, a ja uvijek igram pozitivca. Meh, najbitnije mi je da se dokopam double-bladed lightsabera i mirna Bosna. A ako ću pritom moć minirat Emperorove operacije iznutra, even better![]()
Spam spam, flame flame, that's the way of PcPlay!
Ryzen 5 3600X # Liquid Freezer II 360 # Asus Prime X370-Pro # 16GB DDR4 # MSI RTX2070S Ventus OC # Adata SX8200 Pro 1TB & Samsung 860 EVO 500GB # Corsair RM650 # Lenovo Y27q-20 IPS 165Hz