svako ima svoj ukus .. iako bi ja izabrao bolje za taj novac![]()
Slažem se. Ono kućište koje smo imali je bilo lijepo, ali malo za sve kablove koje smo imali... I sami ste rekli da su kablovi izgledali kao špageti- e pa sada kad je kućište veće- opet vam ne valja.Izvorno postao h3@dhunt3r
Čini mi se da je ovdje jedino što vam ne paše- cijena!![]()
Nadalje, funkcionalnost je najvažnija. Najvažnija mu je prednost to što su mu usb portovi na glavi, pa ne moram rivat ruku, pomicat kućište ili pogađati rupu da gurnem kabal. I najvažnije mi je još daleko bilo, da mi imaju kuda stati cooleri i da protok zraka bude što veći i bolji.S![]()
There is a Hell, believe me I've seen it.. There is a Heaven, let's keep it a secret...
svako ima svoj ukus .. iako bi ja izabrao bolje za taj novac![]()
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
Misliš... ljepše?Izvorno postao Ivan_87
![]()
Svatko ima svoj ukus...
There is a Hell, believe me I've seen it.. There is a Heaven, let's keep it a secret...
Po performansama je kućište bolje od tog HAF 932, ima više prostora, bolje je zračno hlađenje i ima 6 mjesta za hard diskove, (što mi je bitno, jer ih imam toliko![]()
) i kvalitetnija je izrada...
Nekako mi ti bjeli pržaći baš ne pašu uz kučište...
Zar se ne može nešto crno /barem markirom prebojat xD/?
Jel se može bolje kablove sredit?
Inače kučište je bašno samo me zanima koliko će dugo radit taj mehanizam za prednje/gornje USB.
kolku buku proizvodi ta zvijer
booyaka
Ne bi ti bio ti da ne pitaš, jel da?Izvorno postao marijanovic
![]()
I sick je to jednom spomenuo. Budemo prefarbali, ajde, da vas ne bode u oči..
Kablovi su takvi kakvi jesu i nisu mogli biti bolje složeni, jer su prekratki i nemrem s njima izvoditi vratolomije...
Imao sam takvu LG pržilicu 52x/24x/52x. Moja prva prža.
Komp odnio na servis zbog problema s matičnom i vratili mi ga s 52x/32x/52x, drugim lošijim modemom (napominjem, problem s matičnom) i popravljenom matičnom. Nije ni čudo da je EuroMedia propala xD.
Gotovo nikakvu.. prede ko maca!Izvorno postao fear
S![]()
Ta pržilica ne ide van, prejebena je.. to mi je uspomena...Izvorno postao marijanovic
baš sam htio komentirati... tolike pare za kuciste i onda stavit bijelu optiku uz crni case... grehota...Izvorno postao marijanovic
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Stara je... teško se odvajam od svojih stvari.... nosi uspomene... jebeno je dobra...
Lijepo kućište, lijep stroj, lijepo složen, nema kaj- svaka čast...
nemoraš ništa farbat kupiš u hg spotu za 20kn dvoja vratašca koja pokrivaju optike .. to bi bilo dovoljnoIzvorno postao Medolina
AMD ATHLON X2 7750BE @3.2GHz ZALMAN 9500LED
GIGABYTE MA770-DS3 REV. 2.0
2X1GB G.SKILL PK PC8500 1066 MHz
POWERCOLOR HD4850 PLAY
2X500GB SAMSUNG F1
SEASONIC S12II 430W
@ h3@dhunt3r:
Jesil' to care vodenim bojicama slikao il ti kamera suxa.
Takav efekt ni u fotošopu nemreš potrefit.
Btw, lijepo kučište lijepo složeno lijep izgleda.![]()
Ma to sam tek tako bezveze okinuo. One fotke u mraku su bez blica i jedino osvjetljenje su ledice od ventilatora. Nije to jos ni blizu gotovo. Sad mi fali trenutno OVOSda jednim prekidacem mogu gasit svu "rasvjetu" u kucistu. Problem je sto je TOStesko dobavljivo i gdje god pitao nema...Izvorno postao marijanovic
Dođi u VT, mislim da ima u Ie-centru takvih s prekidačem.
VT je skračeno za Viroviticu.Izvorno postao h3@dhunt3r
Informacije o Ie-centru imaš ovdje: http://www.ie-centar.hr/.
Mislim da je hladnjak ovaj http://www.ie-centar.hr/kucista-i-na...vjetleci/1862/.
Medolina oma govori kakvi su to ventilatori na Cooleru za proc?![]()
Izvorno postao h3@dhunt3r
nova radeonka je tu vidim...jesi prodao gtxicu?
Brijem da se mjenjao sa Gwinom![]()
htio sam se i ja mjenjati ali je meni reako da nikad nece prijeci na ATI,kako se covjek samo prevario...=)
Izvorno postao h3@dhunt3r
onda dobro...dobar deal,jer je 4870 20% bolja kartusa od gtxice