Zvuči i izgleda odlično, ako će ideja bit dobro realizirana Total War serijal će napokon dobit konkurenta... ovaj put u fantasy inačici. Jedva čekam vidjeti dali će ispast šta od ovog.
Mađarski tim Neocoregames, predstavio je novi projekt, strategiju King Arthur.
Radi se o Fantasy RTS-u koji je veliki uzor pronašao u Total War serijalu.
Naigled grafički odličan, vodič na linku prikazuje da možemo očekivati zbilja odličnu igru, koja će nas maknuti od precizne povijesne točnosti s kojom nas je upoznao već spomenuti serijal
teaser
http://www.gametrailers.com/video/in-ga ... thur/42600
vodič kroz igru
http://www.gametrailers.com/video/intro ... thur/54024
službeni web
http://www.kingarthurthewargame.com/main.html
Mišljenja?
Zvuči i izgleda odlično, ako će ideja bit dobro realizirana Total War serijal će napokon dobit konkurenta... ovaj put u fantasy inačici. Jedva čekam vidjeti dali će ispast šta od ovog.
Fantasy Total War? Respect. Možda se na njih ugledaju i u taktičkom smislu, jer je to duša TW-a, u svakom slučaju totalno podržavam, samo naprijed. izgleda odlično, i opet.... samo da ne zaseru nešto. Crusader's: Thy Kingdom Come je totalno loš ispljuvak i loša trećerazredna kopija TW-a, nadam se da ovo neće tako završiti.
"O, words are poor receipts for what time hath stole away."
- John Clare, Remembrances
Razbacivanje vojnika munjama? Ogromni tipovi sa maljevima? Ok, prodano.
UUUUUuuuuuuuuuu...ovo odlično zgleda.
Nikad nisam ozbiljno zagrizel u Total War ali ovo moram odigrati.
Kad to otprilike dolazi? 2010. ili čak još ove godine?
CLICK OR DIE!
Sharing is caring!
Mene su kupili kad sam skužio da se producent zove Zoltan Varga.
ZOLTAN VARGA
Da, ime je bas...hehe
Glede igre, vrlo ugodno iznenađen. Prvi puta cujem sada za naslov i prema ovim materjalima mi se cini dosta kvalitetnim. U biti, neka mjesavina HoMM i Total War serijala. Me like Graficki bas prekrasno(kampanjska mapa bas odise nekakvom mistikom, kao u Heroes 3), pa mjesavina u biti rpg-a i rts-a te jos igra ima pricu u kojoj ima vise pravaca, ovisno o odlukama kakve se donose. Vrlo, vrlo obecavajuce, nadam se da ce developer biti u stanju to sve isporucit sta su i prikazali
ZOLTAN VARGA
Igra se čini jako dobra, grafika prekrasna, mjesavina RPG-a i RTS-a, čudo da nisam već prije za ovu igru čuo.
Odigrat ću je sigurno, jako, jako me zanima kako će ispast, nadam se da je neće zeznut.
"Fornicate and take drugs against the terrible strain of idiots who govern the world."
- Albert Szent-Gyorgy
Opširni video o herojima u igri:
http://www.gametrailers.com/video/exten ... thur/57955
Bas to Di si ti nestao s foruma inace?Izvorno postao W3DR4N
A igra izgleda bas bolesno dobro, moglo bi ovo bit zanimljivo
edit: btw lik na kraju kaze: "the biggest f**k ever" bar mislim hehe
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Igra navodno već izlazi 12. studenog. Jedva čekam
Odgođen na 24., nadam se da više neće odgađati.
Pa, ako se ne varam igra dolazi 24.11. Baš me zanima kakva će bit.
Ovo jednostavno nesmije ispast loše. Total War se u fantasy settingu ipak ne viđa svaki dan.
O rly?Izvorno postao Raz
Mislio sam kao samostalna igraIzvorno postao Herr Schnitzel
Aha, hvala na informaciji.
Svi volimo biti malo sarkastični, no švedski Illwinter je u zadnjih osam godina izdao kompletnu Dominions trilogiju.
Sa stajališta kompleksnosti strateškog plana, igra nadilazi Total War serijal, no nema tu ljepotu jednostavnosti i kvalitetu prezentacije.
Dominions i TW. Interesantna usporedba, ali Dominions je više koncentriran na strateški dio, dok je TW na taktički. Mislim da bismo dobili ultimativnu strategiju stoljeća kad bi se ova dva serijala spojila.
Autori ove igre su skroz fulali setting igre , nadam se da je vecina gledala film sa Clive Owenom King Arthur pa ce znat o cemu pricam.
Pa i nije baš, kako tko voli. Iskreno, ako tehnička stran i izvedba ispadnu kako treba baš me briga za setting.
A hebiga ja zbog settinga naj vjerojatnije propustam igru.
Ma, možda ispadne i blesavo, tko zna. Nemam niš protiv tog settinga, svakako je raznolikije od onih silnih rimljanja, amerikanaca i engleza ili čega već u TW serijalu.
Ja mislim da su baš pogodili. Da su "furali" realnost, dobili bi infantilni Medieval: Total War. Tek bi to bilo promašeno.Izvorno postao Praetorian