Ja sam spamao da se prije pređe na drugu stranicu!Izvorno postao IGoR_2803
![]()
lol, stvarno... kad sam vidio onakav post prvi puta, nisam ni otvarao temu vise...Izvorno postao Gwin
![]()
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
RAPALJE - wat zullen we drinken
Ja sam spamao da se prije pređe na drugu stranicu!Izvorno postao IGoR_2803
![]()
koje kuciste i komponente??
Izgleda kao home made modani Sharkoon, tipa ovog:Izvorno postao Shaka
http://www.sharkoon.com/html/produkte/p ... ex_en.html
Kućište: Sharkoon Rebel9 Value EditionIzvorno postao Shaka
KomponenteS(za sad):
-MBO: GIGABYTE GA-P35-DS3R rev. 2.0
-CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 | Scythe Mugen II
-RAM: Mushkin XP Series, 4 GB (2GB + 2GB), DDR2 PC-8500
-VGA: GIGABYTE 9800GT 512MB (GV-N98TZL-512H) | Scythe Musashi
-HDD: WD Caviar Blue 640 GB (Model: WD6400AAKS)
-PSU: Chieftec 550W
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Kako mi je ružno vidjet kad hladnjak stoji tako vodoravno, kad ventilator direktno grabi toplinu grafičke.
„I know from the history of my own planet that change is difficult. New ideas are often greeted with skepticism, even fear.
But sometimes those ideas are accepted, and when they are... progress is made. Eyes are opened.“ -Commander Chakotay
Izvorno postao Gwin
najjaci case dosad koji sam vidio...koje tocno komponente??vidim dvije 4870 CF...
The fools, the fools, the fools, They have left us our Fenian dead, And while Ireland holds these graves, Ireland unfree shall never be at peace!
Ladiš chipset a?![]()
Pa tvoja staraSkanta bolja od moje "number one" kante![]()
headhunter, dobro pamćenje![]()
raptor, nažalost, true ima neobičan sistem mountanja tako da mora ići ovako na am2+ socketu. može se naručit drukčiji mounting bracket, ali mi se ne da.. i ovako je dovoljno hladno. makar grafe bile na 80C, proc se i sad prek ljeta ne penje preko 50C
[center:tmc6d2x6]I am my own god, I do as I please....
[/center:tmc6d2x6]
a čuj, taj nforce se grije znaš i sam kako... dovoljno reći da nisam mogao prst držati na njemu duže od par sekundi, a nije mi se dalo mijenjati taj pasivac... ovak je dosta hladniji sudeći po "prst" metodi...Izvorno postao Don Kihot
![]()
[quote=IGoR_2803]a čuj, taj nforce se grije znaš i sam kako... dovoljno reći da nisam mogao prst držati na njemu duže od par sekundi, a nije mi se dalo mijenjati taj pasivac... ovak je dosta hladniji sudeći po "prst" metodi...Izvorno postao "Don Kihot":30j1j61v
[/quote:30j1j61v]
Ma znam, nije sve do chipseta. Asrock ploča sa istom chipsetom ima bolji hladnjak.
Gigabyte je stavio te ultrathin što je po meni glupost. Odvodnja je nikakva.
Al plavi zalman riješava problem na svakoj ploči.
(brzo, jeftino i nečujno)
znam, razmišljao sam već o tome, ali sam previše lijen... evo, jučer sam igrom slučaja morao vaditi napajanje i grafu zbog frenda, pa sam malo slagao kablove, a i to mi je bila tlaka...Izvorno postao Don Kihot
![]()
SMislim da je to vec skoro svaka svraka mogla zapamtit, a i skoro sve tvoje komponente se spominju negdje u normalnim i zanimljivim temama po forumu. Bilo da se radi o OC-anju proca, kvaru i zamjeni diska, problemima s montazom hladnjaka zbog visokih G.Skill kekasa, zaljenja zbog tog sto umjesto kilovatnog HX-a nisi uzeo Antec ili npr. sto nisi uzeo HD 4870 X2 umjesto te dvije HD 4870 koje sad imas. Takve stvari se lako pamte i moras biti slijep da ih ne zamijetis...Izvorno postao Gwin
Snam :)Izvorno postao Gwin
nova konfa tek san je sastavio sry zbog kvalitete slikano mobacom.
![]()
Gigabyte MA790XT-UD4P|AMD Phenom II X4 955 BE|Scythe Mugen II|DDR3 4GB Corsair, 1600MHz|MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III|HDD WD 640GB|CORSAIR 650TX|Coolermaster CM 690
Kvakomekik
Može to i bolje, ove kabele sto idu preko cijele maticne probat nekako sakrit
moga bi ali nezelim ih krivit previse ali nije lose za prvi pc.
Evo tebi za ljubav, samo neznan jeli zdravo kablove tako krivit. imali jos kakvih kritika?
Gigabyte MA790XT-UD4P|AMD Phenom II X4 955 BE|Scythe Mugen II|DDR3 4GB Corsair, 1600MHz|MSI GTX 560 HAWK TwinFrozr III|HDD WD 640GB|CORSAIR 650TX|Coolermaster CM 690
Ne osim toga da sam narucio konfu tako da uskoro mozete ocekivati slikice najaceg AMDovog prosesora![]()
Sutra ako stigne potvrda o dostupnosti komponenti uplacujem pare. Do kraja tjedna ce bili veselo![]()
![]()
![]()
osim ako me sreca neposluzi kao i uvjek pa grafa nebude htjela sljakat
Izvorno postao kvakomekiki
fina konfiguracija....al sto je ruzan ovaj cooler od proca i zelena boja maticne....uffff
Jo takav cooler imam i ja i vec se neko vrijeme spremam kupit drugi al nikak i nikak -.-' Al dobro, ovaj svoj posao radi sasvim dobro ^^
E da, btw koji cooler bi mi preporucili, X2 4000+ imam...? Moze bit malo fensi, ono oko 400kn ili tu negdje. Dal thermaltake, dal zalman ili nesto trece...
edit: Malo sam gledao...jel ok ovaj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziT ... ra=1010684
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
ma kakvih 400 kn za hladnjak za taj proc, pa šta ti je? za tu lovu + realna cijena tvog rabljenog 4000 x2 kupis cijeli novi procesor... ako već moraš uzmi ili freezer64 pro/hyper tx ili katana 2/3... to se eventualno isplati... kulamasta ti je nedavno prodavao ovdje na forumu katanu 3, mozda jos ima, posalji mu PP...
Ok, tnx, pogleadat cu![]()
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
Nije maticna zelena samo losa kamera na mobacu. Iman ovuSmaticnu ljepe plave boje. A cooler san dobio s procesorom, kasnije kupim novi.Izvorno postao Shaka
Eo zbrnđo sam neki video o svom PCu pa ga pogledajte ako vas zanima![]()
CYs0qL0hxAI