peder.
sto mislite o Fabiji?
Znači standardna pravila, date odgovor i postavite novo pitanje...
Što mislite o ljudima koji se registriraju na forum samo da bi izreklamirali nekmi svoj sajt ili neku cool igru?
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
peder.
sto mislite o Fabiji?
Mislim da je agresivan.
Što mislite o arbiteru promjene?
Izvorno postao ConstantineIzvorno postao Lord Ragnarok
Neven.
Sto mislite o fabiji?
Nemojte se ograničavati samo na ljude sa foruma pitajete bio što đizzz, pa imate vlajda zivot i izvan foruma , jer ce se samo inace pretvorit u Sto mislite o osobi koju ja mrzim topic
Look at us. Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Javno mi na velesajmu prijetio banom. ;_;Izvorno postao Registrirani
Što mislite o alt accountima?
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
BLACK METAL IST KRIEG.
Što mislite o "klasičnoj" glazbi?
pederluk
sto mislite o fabiji?
Izvorno postao PR3DAT0R
Glavno da smo mi "forumski retaji"
ot: Što mislite o današnjoj mladeži ( u rvackoj)?
Mislim da im se sve počelo svodit na tko će više popit, a ne tko će se više zabavit.
Što mislite o kućnim ljubimcima?
MIslim da imam jednog, e pa da imam, papiga, tigrica priča i nikad nije u kavezu.
Što mislite o žemskom grupnom ''pudranju'' nosa...
Glupost. Preseravanje, da budem tocniji.
Sto mislite o wikipediji?
Korisna kada treba nešto ukratko saznat, no više preferiram enciklopedije and such za opširniji i točniji opis.
Što mislite o noliferima?
nemaju zivot
sto mislite o fabiji?
Krade internet hg šrotu. ;DIzvorno postao Registrirani
Što mislite o globalnom zatopljenju?
Make a contract with me! /人◕‿‿◕ 人\
Mislim da i mi spadamo pod definiciju jendog. Kraj školske godine a mi u kući, visimo na forumu do 2-3 sata dok čekamo da se nešto skine s neta...
Što mislite svom prebivalištu...
Mislim da će prije doć 3. svjetski rat
Što mislite o animeu?
previše likova za mene. I pre.... japanski
Što mislite o Wekiju
vaik ludlo
Sve najbolje
Sto mislite o ljudima koji za igre kazu igrice?
edit: damn, mislio sam na anime.
"Extinction is the rule. Survival is the exception." - Carl Sagan
ne dira me previše ta strka igre-igrice
hah, sad ispada da o wedranu misliš sve najbolje
što mislite o državnoj maturi?
vaik ludlo
prenaglo uvedeno.
sto mislite o daletu?
Porastao u mojim očima. Kul, svira 3 instrumenta (alo brale, 3, ni 1 ni 2, nego 3)
ali nemojmo da se ova tema pretvori u što mislite o osobi o kojoj misli osoba iznad vas
ŠMO klasičnoj glazbi(bilo, loše odgovoreno)
vaik ludlo
Klasična glazba rula.
Što mislite o facebooku?
gejbuk
sto mislite o LL21?
ponajveći Ustaša na forumu
što mislite o Isusu?
bunch of fags.
pravi covjek si da novo ime
sto mislite o lockanju threadova?
potpuno potrebno
sto mislite o bartucu <3
Mislim da jako voli ići u kino.
Što mislite o palačinkama? (da, znam blesavo pitanje, ali imam jaku želju za jelom trenutno xD)
Volim jest.
Šta mislite o ovome forumu?